HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)

<< < (984/984)

Miniluv:
Feminismi yhdellä rivillä:

Senkin hirviöt, suojelkaa meitä.

Lalli IsoTalo:
BREAKING:

The Taliban have demanded that Afghan woman are not allowed to attend to upcoming UN conference on Afghanistan in Qatar on June 20th.

The Taliban also demanded that all discussions about women’s’ right are removed from the agenda.

The UN has agreed to the demands pic.twitter.com/jBHry3TdGu— Visegrád 24 (@visegrad24) June 24, 2024
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---The Taliban have demanded that Afghan woman are not allowed to attend to upcoming UN conference on Afghanistan in Qatar on June 20th.

The Taliban also demanded that all discussions about women’s’ right are removed from the agenda.

The UN has agreed to the demands
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Lily Tang Williams @Lily4Liberty

Where is the outrage of the left? Where are the women's right groups in the west? Women's March?

UN has lost credibility by caving to the Taliban.

The Dems have lost credibility on standing up for women's equal rights. They only use women on abortion issue for politics.
--- Lainaus päättyy ---

Rasvari:
Ylen logiikalla ALV:n alarajahuojennuksen poisto osuu ensijasta naisiin ja samalla logiikalla vähäisen toiminnan rajan nousu ei hyödytä etupäässä naisia tai ainakaan sitä ei mainita.

Muistaakseni nämä tulee EU-kuvioiden myötä koska veromalleja harmonisoidaan, toki naisvihamielisen hallituksen syytä sekin.


--- Lainaus ---Kati Vasell on lopettamassa yrityksensä monien muiden naisten tavoin – ”Ei ole voimavaroja enää tekohengittää”

Päättäjien tekemät kiristykset ja maksukorotukset kohdistuvat suhteessa enemmän naisiin. Naisyrittäjistä noin 40 prosenttia tienaa alle 2 500 euroa kuukaudessa.
--- Lainaus päättyy ---

Alarajahuojennus poistuu vuonna 2025, ahdistaa jo viime vuoden puolelta.

--- Lainaus ---– Tuntuu, että nyt tämä viimeinen vuosi on ollut vähän tekohengittämistä. Ja huomaan, että ei ole voimavaroja enää tekohengittää.

Taloudellisia haasteita Vasellin yrityksellä on ollut aiemminkin, mutta tähän asti niistä on selvitty. Viimeinen puoli vuotta on ollut ”ihan hemmetin tiukkaa”.

--- Lainaus päättyy ---

Kyllä, YEL-järjestelmän uudistus on, jos ei nyt aivan järjetön, niin ainakin täysin arvaamaton ja saattaa olla täysin kohtuuton yksinyrittäjille. Mutta miten ihmeessä Yle näkee tämän naisten vain kautta, suurin osa yrittäjistä on kuitenkin miehiä ja missään uudistuksissa ei ole mitään erikseen miehille/naisille/nn.

https://yle.fi/a/74-20095506

Edit: typoja

aged:
Feministit, woket, vassarit, ym. samaa porukkaa kaikki tyyni. Joten tänne voi kai laittaa tämän woketusjutun

--- Lainaus ---Yle tutki kesän festarien esiintyjäkaartin, ja tasa-arvo on siitä kaukana

Festarilavoja hallitsevat miehet. Asiasta on puhuttu jo vuosia, mutta joka kesä asia nousee uudelleen ajankohtaiseksi. Missä ovat festareiden muut sukupuolet?

Vertailimme kesän isojen festivaalien tarjontaa sukupuolen mukaan. Selvisi, että miehet muodostavat yhä huomattavan enemmistön festarien artisteista.

Festivaaleista suuri osa kertoo kuitenkin tavoittelevansa tasa-arvoa miesten ja muiden kuin miesten välillä. Sukupuolijakauma on tasoittunut kymmenen viime vuoden aikana, mutta tasa-arvo on vielä kaukana.

Miehet ovat yliedustettuina jokaisella tutkimallamme festivaalilla – osassa jopa yhdeksänkymmenen prosentin edustuksella. Lähimmäs tasa-arvoa pääsee tänä vuonna Provinssi. Siellä miesesiintyjiä on 53 prosenttia ja muita 47 prosenttia.
--- Lainaus päättyy ---
https://yle.fi/a/74-20093910

Korkeimmat woke-pisteet yllättäen Provinssille, sille samalle joka heitti pihalle kutsuvieraan eli 'rasisti' Mäenpään. Sitä vaan ihmettelen, että mitä wattua se ylelle kuuluu ketä festareille pyydetään esintymään. Eiköhän ne järjestäjät pyri saamaan mahdollisimman suosittuja esiintyjiä sen sijaan että pyydettäisiin joku muun sukupuolinen, joka putosi Voicessa jo alkukarsinnoissa.


Caucasian:
^Festarit on bisnestä ja järjestäjät pyrkivät buukkaamaan mahdollisimman isoja nimiä ja pinnalla olevia ja nousevia staroja. Resurssien puitteissa. Eikös naisbändi PMMP ole nyt se kesän ykkösnimi? (Monotonista puhelaulua ja mielikuvituksettomia melodioita, joita voisi luulla automaatin tekemiksi, mutta ilmeisesti kovin suomalaisia)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta