Kirjoittaja Aihe: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)  (Luettu 841330 kertaa)

Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 196
 • Liked: 2837
 • Mankuva rasitin.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3960 : 25.04.2021, 15:29:40 »
Sopii kai tähän ketjuun, en keksinyt parempaa.

Lainaus
Väestöliitto ensimmäistä kertaa mukaan koulujen taksvärkkiin, varat kohdennetaan seksuaali­oikeuksien edistämiseen

VÄESTÖLIITTO toteuttaa ensimmäistä kertaa koulujen päivätyökeräyksen eli taksvärkin ensi lukuvuonna. Hyväntekeväisyyskeräyksen varat kohdennetaan seksuaalioikeuksien edistämistyöhön Suomessa ja kehittyvissä maissa.

”Haluamme keräyksellä vahvistaa tietoisuutta jokaisen ihmisen oikeuksista omaan kehoon ja seksuaalisuuteen. Seksuaalioikeudet ovat myös ihmisoikeuksia”, Väestöliiton varainhankinnan asiantuntija Mervi Saikkonen kertoo.
(...)
HS

Eikö tuotakin olisi voinut kohdentaa vaikka nuorten mielenterveystyöhön tai ainakin jättää se rahan jakaminen ulkomaille pois.

Taksvärkki ry on nimenomaan kehitysyhteistyöhön eli rahan jakamiseen ulkomaille erikoistunut järjestö. Taksvärkkikeräysten varat menee fifty-sixty Suomeen ja ulkomaille. Ollut vuosittainen perinne peruskouluissa niin kauan kuin muistan.

https://www.taksvarkki.fi/taksvarkki-ry
Lainaus
Taksvärkki ry on yksi ensimmäisistä nuorten omista kehitysyhteistyöliikkeistä. Se on toteuttanut kehitysyhteistyöhankkeita suomalaisten koululaisten ja opiskelijoiden Taksvärkki-kampanjoiden keräystuotoilla vuodesta 1967 lähtien. Keräystuoton lisäksi työtä rahoitetaan ulkoministeriön ohjelmatuella.

https://kapua.fi/yhteistyojarjestot/taksvarkki/
Lainaus
Taksvärkki ry:n tavoitteena on nuorten oikeuksien ja yhteiskunnallisen aseman vahvistaminen sekä aktiivisen kansalaisuuden tukeminen ohjelmamaissa. Toiminnan keskiössä ovat nuoret muutoksentekijät ja yhdenvertaisuus, erityisesti sukupuolten tasa-arvo ja vammaisinkluusio.

Sinänsä erittäin kannatettavaa kehitysyhteistyötä, koska naisten ja vammaisten voimaannuttaminen ja ehkäisyvälineiden jakaminen vähentää syntyvyyttä, mikä on koko kestävän kehityksen edellytys ja kukapa meistä ei haluaisi vähemmän keenereitä maailmaan. Kehitysmaissa huomattava osa väestöstä on vammaisia, ja vielä huomattavampi osa on "piilovammaisia" eli he kärsivät FAS-vaurioista, synnytyksen aikaisen hapenpuutteen aiheuttamista aivovammoista, sikiö- ja lapsuusajan vajaaravitsemuksen ja tautikuorman tuottamista psykofyysisistä haasteista ja kaikenlaisia onnettomuuksia ihan liikennetunaroinnista alkaen on siellä enemmän per capita.

Tämän seurauksena muutenkin vähemmän matemaattista lahjakkuutta omaava väestö on keskimäärin niin pöljää, että eivät osaa siirtyä kaskiviljelystä jälkiteolliseen yhteiskuntaan, eivät osaa huolehtia lapsistaan, että niistä tulisi vähemmän kehareita, eivät osaa säästää luonnonvaroja esim. rakentaa vesiputkia, viemäreitä, huusseja, komposteja, yksinkertaisia liesiä tai edes päällystää laatikkoa alumiinifoliolla vaikka aurinkoenergiaa on rajattomasti tarjolla... Pitkävaikutteisen ehkäisyn asentaminen globaalin etelän emäntiin on ainoa tapa millä ongelmaa saadaan rajattua niin, että mikään kehitysharppaus voisi edes onnistua.

Ainoa mikä tässä mietityttää on "oikeus turvalliseen aborttiin" -kohta. Tietysti se on parempi kuin että äitikin kuolee sitten puoskarilla käymisen seurauksiin, mutta olisi kiva jos koululaisia ei laitettaisi keräämään rahaa vauvojen murhaamiseen.

https://www.vaestoliitto.fi/kansainvalinen-kehitys/kehityspoliittinen-ohjelma/
Lainaus
Vuosina 2018–2020 keskitymme painotetusti seuraavaan neljään teemaan:
Oikeus nauttia seksuaalisuudesta ja oikeus yhdenvertaisuuteen
Oikeus turvalliseen aborttiin
Oikeus kokonaisvaltaiseen seksuaalikasvatukseen
Oikeus ehkäisyyn

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 388
 • Liked: 4024
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3961 : 26.04.2021, 04:46:19 »
Taksvärkki ei kuitenkaan kohdista huomiota Kongon tai Afganistanin syntyvyydensäännöstelyyn.
Miksi ei?

jetsku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 362
 • Liked: 1023
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3962 : 29.04.2021, 15:39:15 »
Jollain lailla voin kuitenkin ymmärtää, että feministi vetää herneen nenään miessymbolista Volvon logona koska emmehän voi olettaa, että toimittaja osaisi selvittää googlettamalla jotain historiallisia faktoja itse vaan joutuu kysymään yleisöltä apua Twitterissä. Hämmästyttävintä tässä oli kuitenkin juuri ihmettely mitä raudalla ja Volvolla on tekemistä toistensa kanssa. Minusta tämä on jo sen luokan perustietoa, että se pitäisi olla selvä tyhmemmällekin vihervasemmistolaiselle toimittajalle. Toisaalta vihervasemmisto alkaa jo olemaan sen verran etääntynyt todellisuudesta, että Jonna ehkä kuvitteli Volvon "ekologisten" autojen olevan valmistettuja kierrätetystä lumpusta tai hakkuujätteistä.

Tämä on nykyfeminismin tunnusomaisin piirre, eli hutkitaan ennen kuin tutkitaan. MIKÄÄN ei ole perusteltua, mihinkään ei ole järkevää, loogista, rationaalista, historiallista syytä. Aivopestyjen aikuisteinien primäärireaktio on ainoa millä on merkitystä. Fiilis on tiedettä ja mielivalta oikeutta. Tervetuloa, pimein keskiaika.

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 601
 • Liked: 4319
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3963 : 30.04.2021, 09:30:14 »
Tampereen ylioppilaskunta on julistautunut feministiseksi ylioppilaskunnaksi.


Lainaus käyttäjältä: TREY/twitter 2021-04-28
Edustajisto keskusteli yhdenvertaisuuden osalta muun muassa feminismistä ja antirasismista. Äänestyksen jälkeen linjapaperiin kirjattiin, että TREY on intersektionaalisesti feministinen ylioppilaskunta ja sitoutunut antirasismiin. #tredari #meopiskelijat

Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 959
 • Liked: 4120
 • to the maximam!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3964 : 30.04.2021, 09:46:19 »
Tampereen ylioppilaskunta on julistautunut feministiseksi ylioppilaskunnaksi.

-- snip --

Lainaus käyttäjältä: TREY/twitter 2021-04-28
Edustajisto keskusteli yhdenvertaisuuden osalta muun muassa feminismistä ja antirasismista. Äänestyksen jälkeen linjapaperiin kirjattiin, että TREY on intersektionaalisesti feministinen ylioppilaskunta ja sitoutunut antirasismiin. #tredari #meopiskelijat

Tarvinneeko tuota erikseen nyt lähteä julistelemaan vai onko tässä sellaista priden kaltaista naamalle hieromista  :o ?

Eikös jokainen Hölmölän yliopisto ole nykyään punavihreä aivopesulaitos? Toki virkistäviä poikkeuksiakin opiskelijoiden joukosta paljastuu aika ajoin. Yhteiskuntatieteiden ja naistutkimuksen maistereita pukkaa enemmän kuin raketti-insinööriä Tornion rajan yli.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2021, 09:56:04 kirjoittanut Tomatoface »
O tempora, o mores!

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 014
 • Liked: 1584
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3965 : 30.04.2021, 10:39:47 »
Voisi tehdä jonkun ilmiannon poliisille että epäilee noiden käyttävän jotain aineita käyttäytymisen ja puheiden perusteella.:)

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 601
 • Liked: 4319
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3966 : 30.04.2021, 10:42:44 »
Kovasti tärkeältä asialta, joillekin, linjapaperin kirjaus vaikuttaa. Huomionarvoista on, että tässä on mukana Tampereen sosialistisen yliopiston lisäksi Tampereen teknillinen korkeakoulu.

Visiiri uutisoi asiasta
Lainaus käyttäjältä: Visiirilehti 2021-04-29
TREY:N EDUSTAJISTO HYVÄKSYI LINJAPAPERIN – MIKSI INTERSEKTIONAALISESTI FEMINISTINEN?

TREY sai sorvattua linjapaperinsa myöhäisiltaan venähtäneessä kokouksessa. Eniten puhuttivat käytetyt termit, mutta tiukin äänestys käytiin YTHS:n asemasta.

Tampereen ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi keskiviikkona 28.4. pidetyssä kokouksessaan 28.4. uuden linjapaperin, joka asettaa ylioppilaskunnan arvoja ja toiminnan tavoitteita.

Nyt hyväksytty linjapaperi korvaa TREY:n perustamisvaiheessa vuonna 2018 tehdyn paperin.

Uuden linjapaperin valmistelu alkoi jo viime vuoden puolella. Suurinta keskustelua on herättänyt linjapaperiluonnoksen kirjaus, jossa todetaan TREY:n olevan feministinen ylioppilaskunta. Viime viikolla järjestetyssä edustajiston kokousta valmistelleessa iltakoulussa luonnoksen feminismikirjaus täsmennettiin muotoon ”intersektionaalisesti feministinen ylioppilaskunta”.

Aihetta koskeneen kommentin jätti iltakoulussa Kahden Tähden Teekkareita edustava Iiro Parhankangas. Hän kommentoi esitystä yksityishenkilönä, ei edustajistoryhmänsä puolesta.

”Koska feminismin käsitteenä voi pahimmillaan ymmärtää väärin, sen nimissä voidaan tehdä erikoisiakin asioita ja siihen voidaan yhdistää aatteellisia kummallisuuksia, intersektionaalisuuden lisääminen selittää auki minkäkaltaisesta feminismistä tässä yhteydessä on kyse ja mihin TREY haluaa sitoutua”, todetaan kommentin perusteluissa.

Lopulliseen linjapaperiin kirjattavasta muotoilusta päädyttiin äänestämään edustajiston kokouksessa, jossa vastakkain oli intersektionaalisen feminismin sisältävä pohjaesitys ja käytännössä samansisältöinen vastaesitys, mutta ilman termiä. Pohjaesitys voitti äänin 34–11. Äänestyksessä annettiin yksi tyhjä ääni.

Lyhyesti intersektionaalinen feminismi tarkoittaa tasa-arvon tarkastelua siitä lähtökohdasta, että yksilön asemaan yhteiskunnassa vaikuttavat samanaikaisesti monet asiat, kuten sukupuoli, etnisyys, terveydentila ja taloudellinen asema.

Toinen termiäänestys järjestettiin siitä, kirjataanko linjapaperiin pohjaesityksen mukaisesti TREY:n ja yliopiston sitoutuvan antirasimiin vai muutetaanko kirjaus muotoon ”TREY ja yliopisto eivät hyväksy rasismia”. Pohjaesitys voitti äänin 36–4, 7 äänesti tyhjää.

”Toki tällaisesta asiasta kun keskustellaan, niin korostuvat sekä niiden mielipiteet, jotka eivät pidä tällaisista termeistä, että ne, joille on tärkeä asia että termi siellä lukee. Tässäkin kokouksessa kuitenkin huomattiin, että äänestys ei ollut kovin tiukka. Ehkä sanoisin, että loppupeleissä tämä ei ole niin jakava kysymys kuin ajoittain annetaan ymmärtää”, sanoo edustajiston puheenjohtaja Nelly Kivinen.

Kivinen pitää nykyaikaisena, että ylioppilaskuntien tasoiset suuret toimijat viestivät arvomaailmaansa termeillä, kuten intersektionaalisella feminismillä ja antirasismilla.

”Henkilökohtainen mielipiteeni on, että tällaisten termien käyttö ikään kuin antaa viestin, että näiden asioiden eteen tehdään aidosti työtä. Mutta edustajistossakin on erilaisia näkökulmia, että millaisen viestin se välittää, ja siksi osa esitystä myös vastusti.”
...
https://www.visiirilehti.fi/treyn-edustajisto-hyvaksyi-linjapaperin-miksi-intersektionaalisesti-feministinen

Äänestyksissä annettiin tyhjiä ääniä. Kokoomus?

Kauko-Aatos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 800
 • Liked: 3904
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3967 : 30.04.2021, 10:56:33 »
Kuin suoraan 70-luvulta  ;D
Vielä kun vaatisivat neuvostovastaisuuden rangaistavaksi.
Intersektionaalinen fasismi, here we come!
"Keskustan hallintovaliokuntaryhmän kanta al-Holin leirillä oleviin suomalaisiin on selkeä. Emme hyväksy massapalautuksia, myös lasten osalta tilanne harkittava tarkkaan. Vapaaehtoisesti kalifaattiin lähteneet ovat itse kohtalonsa valinneet. Jääkööt sinne". King in the North. Defender of Lapland, Mikko Kärnä (kesk.)

Chrattac

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 406
 • Liked: 1705
 • Todesstoß
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3968 : 30.04.2021, 11:36:24 »
Ylioppilaskunnat pitäisi saada kyllä tällaisten päätösten mukaan osallistujille vapaaehtoisiksi, yksi asia, mitä persut toivottavasti yhä hanakammin alkavat ajaa. Eritoten nuorisojärjestöstä ainakin Vigelius on ottanut asiaan kantaa. Typerää, että esimerkiksi Tampereella esimerkiksi tekniikanalan, suhteellisen rationaalisesti ajattelevat kaverit joutuvat väkipakolla rahoittamana jäsenmaksuillaan tällaista ideologista käsienheiluttelua. Ylioppilaskunnat muutenkin läpipolitisoituneita, koska vähänkään oikeistolaisesti ajattelevat keskittyvät selkeästi mieluummin opiskeluun eikä aikaa jää tällaiseen puuhasteluun – yleisesti muutenkin tiedetään, että luonnontieteellisten ja tekniikan alojen opiskelu vaatii enemmän työtä, kuin humanististen alojen puuhastelut.

Noh, onneksi AMKien oppilaskunnat ovat vielä toistaiseksi vapaaehtoisia, vaikka esimerkiksi vihreät ilmeisesti ovat kovasti koittaneet niitäkin saattaa pakkojäsenyyden piiriin ("liberaalit" tapansa mukaan vaativat pakkoa, syljettää tällainen käsitteen korruptoiminen). Sen vannon, että jos tällainen julkilausuma koskaan tulee oman oppilaskuntani puolelta, minä laitan saman tien viestin, että en voi tukea toimintaa, jossa minun nimissä annetaan täysin arvomaailmaani vastaan, siis defacto rasistisia ja seksistisiä, lausuntoja.
Sortuu valtakunta tomuun viimein joka ikinen
ja hallitsijain nimet vaipuu unohdukseen tuonelaan,
kaatuu järjestelmät, kuolee sanat suuret huulille
ja rauniolla yksinäinen tuulenhenkäys vaeltaa...

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 565
 • Liked: 8262
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3969 : 30.04.2021, 11:43:51 »
(...)
Lainaus käyttäjältä: TREY/twitter 2021-04-28
Edustajisto keskusteli yhdenvertaisuuden osalta muun muassa feminismistä ja antirasismista. Äänestyksen jälkeen linjapaperiin kirjattiin, että TREY on intersektionaalisesti feministinen ylioppilaskunta ja sitoutunut antirasismiin. #tredari #meopiskelijat

Jassoo, TREY siis julistautuu avoimesti postmodernistiseksi äärimarxistiseksi järjestöksi, jonka tavoitteena on länsimaisen kulttuurin ja vapaan yhteiskunnan tuhoaminen uudenlaisen totalitaristisen identiteettikommunismin tieltä. Hyvin ne vetää.

Lainaus
Lyhyesti intersektionaalinen feminismi tarkoittaa tasa-arvon tarkastelua siitä lähtökohdasta, että yksilön asemaan yhteiskunnassa vaikuttavat samanaikaisesti monet asiat, kuten sukupuoli, etnisyys, terveydentila ja taloudellinen asema.

Jospa nyt kuitenkin puhuttaisiin totta... Lyhyesti intersektionaalinen feminismi tarkoittaa kaiken tarkastelua siitä lähtökohdasta, että yksilön asemaan yhteiskunnanssa vaikuttavat vain ja ainoastaan asiat kuten sukupuoli, etnisyys, terveydentila ja taloudellinen asema. Ja intersektionaalinen kultti päättää, miten näitä eri asioita ja niiden vaikutusta arvioidaan kunkin yksilön kohdalla, riippuen luonnollisesti täysin hänen mielipiteistään.
"The Left is not necessarily aiming at totalitarianism. But their know-it-all mindset leads repeatedly and pervasively in that direction" - Thomas Sowell, 2015

"They were not rigging the election; they were fortifying it" - Time, 2021

Chrattac

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 406
 • Liked: 1705
 • Todesstoß
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3970 : 30.04.2021, 11:55:28 »
[...]
Jospa nyt kuitenkin puhuttaisiin totta... Lyhyesti intersektionaalinen feminismi tarkoittaa kaiken tarkastelua siitä lähtökohdasta, että yksilön asemaan yhteiskunnanssa vaikuttavat vain ja ainoastaan asiat kuten sukupuoli, etnisyys, terveydentila ja taloudellinen asema. Ja intersektionaalinen kultti päättää, miten näitä eri asioita ja niiden vaikutusta arvioidaan kunkin yksilön kohdalla, riippuen luonnollisesti täysin hänen mielipiteistään.

Korjaan sinua sen verran, että riippuu hänen mielipiteestään, jos se mukailee narratiivia. Jos mielipide on narratiivia vastaan, siellä on omat luokittelut tällaisen henkilön varalle. Yleisimpinä "sorrettu niin, että ei ymmärrä omaa parastaan", "opportunisti" yms. sellaiseen "Uncle Tom" -tyyppiseen haukkumiseen viittaava termistö.

Esimerkiksi tämä Seida Sohrabin avautuminen asiaa vastaan sai aikaan haukkumisen "liiallisesta valkoisuudesta" tai mikä lie se retoriikka oli, jota vasemmistonuorten PJ käytti.

E: tautologia.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2021, 11:57:44 kirjoittanut Chrattac »
Sortuu valtakunta tomuun viimein joka ikinen
ja hallitsijain nimet vaipuu unohdukseen tuonelaan,
kaatuu järjestelmät, kuolee sanat suuret huulille
ja rauniolla yksinäinen tuulenhenkäys vaeltaa...

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 565
 • Liked: 8262
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3971 : 30.04.2021, 12:04:25 »
Jos mielipide on narratiivia vastaan, siellä on omat luokittelut tällaisen henkilön varalle.

No juuri tuohon yritin viitata.
"The Left is not necessarily aiming at totalitarianism. But their know-it-all mindset leads repeatedly and pervasively in that direction" - Thomas Sowell, 2015

"They were not rigging the election; they were fortifying it" - Time, 2021

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 629
 • Liked: 1569
 • Asyyl akbar!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3972 : 30.04.2021, 12:18:11 »
Intersektionaalisen feminismin perusideoihin kuuluvassa ihmisten lokeroinnissa eri ominaisuuksiensa perusteella uhrihierarkian tasoille minua kovasti ihmetyttää miksi esim tumma / musta ihonväri ja seksuaaliseen vähemmistöön kuuluminen nähdään aina oletusarvoisesti pelkästään yksilön mahdollisuuksia vähentävinä ominaisuuksina? Mikseivät intersektionaalit koskaan tarkastele tasapuolisesti ja ennakkoluulottomasti, miten positiivinen erityiskohtelu, kiintiöt, kaikkialla läsnäoleva moku-propaganda, rasismisyyttely (ja sen pelko), valtaväestön pakottava "en minä ole rasisti" todistelu, kulttuurisensitiivisyys vaatimukset, jalustalle nostaminen suvaitsevaiston toimesta, negatiivisten asioiden hyssyttely ja peittely jne hyödyttävät vähemmistöihin kuuluvia yksilöitä ja nostavat heitä kohti hierarkian huippua? Jos tätäkin puolta tarkasteltaisiin kriittisesti ja yhtä innokkaasti kuin rasismia jota on väitetysti joka puolella vähintään rakenteiden piilossa, niin olisi mahdollista saada int.femille edes jonkinlaiset vakavastiotettavat tieteellisen tutkimuksen vaatimat lähtökohdat ja standardit, nykyisten ennakkoluuloisiin olettamuksiin perustuvien pseudo-tieteellisten ennalta päätettyjen ja agendaa edistävien tulosten ja johtopäätösten sijaan.
Hämmästyttävän valkoinen

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 549
 • Liked: 7663
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3973 : 30.04.2021, 12:50:32 »
Tampereen yliopiston touhussa on vielä parantamisen varaa.  8)


Itävallan yliopistojen "Vihreiden ja Vaihtoehtoisten Opiskelijoiden" („Grüne und Alternative Student_innen“ (Gras)) ylioppilaskuntapuolue on näperrellyt sääntöihinsä kohdan, jonka mukaan:

"§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, Inter-, nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis-miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."

Puolue (Gras) ilmoittaa vain FLINT-henkilöillä olevan mahdollisuuksia päästä sen pääehdokkaaksi toukokuun ylioppilaskuntavaalissa.

Lainaus
„§47 Auf allen Versammlungen und Veranstaltungen der Partei kann von einer anwesenden FLINT*-Person jederzeit und ohne Begründung ein Safe Space verlangt werden. Wird solch ein Safe Space angemeldet, haben für dessen Dauer alle anwesenden Cis-Männer den Raum zu verlassen.“

Gras hatte die Satzung im Februar beschlossen.

Nur FLINT*-Personen können Spitzenkandidat werden

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2021/grune-safe-space/« Viimeksi muokattu: 30.04.2021, 13:25:06 kirjoittanut Alabama »
Kuka hyötyy?

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 565
 • Liked: 8262
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3974 : 30.04.2021, 13:54:30 »
Kovasti tärkeältä asialta, joillekin, linjapaperin kirjaus vaikuttaa. Huomionarvoista on, että tässä on mukana Tampereen sosialistisen yliopiston lisäksi Tampereen teknillinen korkeakoulu.

Visiiri uutisoi asiasta
Lainaus käyttäjältä: Visiirilehti 2021-04-29
(...)
Koska feminismin käsitteenä voi pahimmillaan ymmärtää väärin, sen nimissä voidaan tehdä erikoisiakin asioita ja siihen voidaan yhdistää aatteellisia kummallisuuksia, intersektionaalisuuden lisääminen selittää auki minkäkaltaisesta feminismistä tässä yhteydessä on kyse ja mihin TREY haluaa sitoutua”, todetaan kommentin perusteluissa.
(...)

Tähän kohtaan sopiikin pieni muistelu vuodelta 2018...

Lainaus
Academic journal accepts ‘Feminist Mein Kampf’

Three self-styled liberal scholars were given the academic green light for a rewritten version of Adolf Hiter’s Mein Kampf by a leading feminist journal.

We rewrote a section of Mein Kampf as intersectional feminism and this journal has accepted it,” James Lindsay said in a YouTube video revealing a year-long project he worked on with other self-described left-wing academics, Peter Boghassian and Helen Pluckrose.

The trio submitted 20 papers with absurdities and “morally fashionable political ideas” to significant peer-reviewed academic journals exposing a corrupt political agenda in fields such as women’s and gender studies, race studies, queer studies and cultural studies, the Wall Street Journal reported.

The summary of the feminist version of Mein Kampf reads: “Feminism which foregrounds individual choice, responsibility, female agency, and strength can be countered by a feminism which unifies in solidarity around the victimhood of the most marginalized women in society.”

The paper was based on a rewriting of Chapter 12 of Volume I of Mein Kampf, in which Hitler lays out a multi-point plan why the Nazi Party was needed and what it required of its members.

The paper was accepted after being peer-reviewed by Affilia: Journal of Women and Social Work, which analyzes gender inequality.

The co-editor in chief of Affilia wrote: “Reviewers are supportive of the work and noted its potential to generate important dialogue for social workers and feminist scholars.”
(...)

“This is deeply concerning because the work of grievance scholars goes on to be taught in classes, to design educational curricula, to be taken up by activists, to influence how media is produced, and to misinform journalists and politicians about the true nature of our cultural realities,” Lindsay said.

(...)

https://www.foxnews.com/us/academic-journal-accepts-feminist-mein-kampf

Koko kirjoitus löytyy muuten tuolta (FMK TYPESET):

https://drive.google.com/drive/folders/1cJLr_o04R-zpHcMNaIWPGs7Ue_i-tkCw

Pari muuta lainausta kirjoituksesta:

Lainaus
Put another way, if more feminists had, rather than becoming distracted by seductions of choice, the
baubles of neoliberalism
, or male approval, implacably guarded the interests of oppressed people—
especially those dominated by racism, colonialism, imperialism, ableism, homophobia, classism, and all
other manners of oppression that intersect with feminism and if in matters of remaking society more —
feminists had avowed only their commitment against all oppressions with equal intensity as they defended
their will to female choice, and if with equal firmness they had demanded justice for all those oppressed by
systems of power (cf. hooks, 2000), today we would very likely have equality. And how exiguous all
concessions to this choice-based pet project or that neoliberal aim even the greatest among them would — —
have been as compared against the greater importance of disrupting oppressive systems of dominance.
Ultimately, a feminism that hopes to overthrow oppression by remaking society in a way that is free of it,
however unrealistic that ideal may be in practice, must apprehend that making sacrifices of choice,
individual autonomy, and opportunity are of minor importance so long as they imperil the opportunity for
others to be freed from oppression.

Lainaus
Fourth, for feminism to achieve solidarity, it must change culture. To accomplish this, it must change
the discourses defining culture. Feminist education must therefore take place
indirectly through social uplift
—“ ” — feminist politics are made, not born (hooks, 2000, p. 7) which is best achieved by a philosophical com-
mitment to inclusive values-based allyship and solidarity (cf. Edwards, 2006; Patel, 2011; Russell & Bohan,
2016), particularly in a way that listens (Dotson, 2011; Greenberg, 2014) and acts upon the awareness it has
raised (Gibson, 2014). By exclusively pursuing this approach a feeling of liberation can be generated that per-
mits all oppressed people to fully participate in a state of justice.

Fifth, though change may come in stages, feminism cannot limit itself to half-measures in solidarity
or be selfish. These manifest under choice feminism (Ferguson, 2010), for example, by placing emphasis
upon a so-called objective standpoint (cf. hooks, 2000, p.) or through pursuit of aims that appear feminist
but actually support neoliberalism (Rottenberg, 2014, 2017). Though what constitutes justice is itself multi -
farious and pluralistic, only a single-minded alignment with solidarity for effecting the goal of justice will
suffice

Lainaus
In short, the willingness to get one s hands dirty in creating “ ’ ”
change
comes less in some abstract notion of feminism than from an affective passionate politics that “ ” “ ”
(re)makes feminism for everyone (hooks, 2000). Willingness acts as an impetus to the centrality of listening
to lived experience in effecting the allyship
(Gibson, 2014), and it is a key to unlocking compassion. Detached
“ ” objectivity, which is ultimately a weakness that maintains oppression (Dotson, 2011, 2014), then, is not
enough; what is needed is a will for inclusion, compassion, and the power to achieve liberation.

Sixth, feminism requires recognizing that among the most pressing concerns in any society are ques-
tions presently relevant about the consequences of particular causes (cf. hooks, 2004). At present, the con-
cern with the broadest causal importance to feminism is the matter of understanding and defying oppres-
sion in multiple and intersecting forms (hooks, 2000, 2014). So long as many feminists forward individuated
personal choice and fail to recognize the importance of intersecting power dynamics
and their intrinsic ca-
pacity to oppress, they will also fail to realize that entrenched and self-reinforcing dominance in power and
the reciprocal docility in subjugation are the exact qualities inherent to all unjust social dynamics. That is,
groups that ignore the role of power in generating oppression, of which theirs is but a single part, or that
benefit from it and thus refuse to challenge it (Rottenberg, 2014), have no ultimate hope of liberation from it
(cf. Collins, 1990). This is the basis of a call to allyship with deep, affective, solidifying roots; without a clear
appreciation of oppression, and hence the problem intrinsic to privilege itself even within feminism itself —
—there can be no remediation (cf. Ferguson, 2010; Rottenberg, 2017). It is the question of power that is key
to understanding culture, and power comes from coalition, and coalition comes from solidarity through ally-
ship (Walters, 2017)
.

Lainaus
Put differently, the capacity for feminism to effect change is exclusively guaranteed by its ability to
achieve inner solidarity through allyship
. This is the character of a feminism which does not merely seek
early or momentary successes, as are provided by choice feminism (Ferguson, 2010) and under neoliberalism
(Rottenberg, 2014), but of a feminism for which the enduring work against oppression is elicited by absolute
intolerance to oppression as the root of long-term growth.
Superficial allyship for particular aims can only
produce a feminism that owes its strength to compromises, which leaves them like plants germinated in a
conservatory that then lack the hardening to withstand adverse weather and thus defy history (cf. hooks,
2014).

Lainaus
In conclusion, the call for feminism is a call to allyship and internal solidarity to stand against
privilege, oppression, and dominance in all its forms. It is for feminism to recognize the moral worth and
practical strength of allyship and solidarity, then, and to step away from narrower concerns that manifest
under choice feminism and in service to neoliberalism that masquerades as feminism
. Once an oppressed “ ”
group earns access to privilege and chooses to enjoy and multiply it rather than continue to fight on behalf
of others who are more oppressed, as many women have done after choice feminism took root, it loses the
best part of its power. There is a moral potency in standing in solidarity on the side of anti-oppression. It is
sold on the veneration of privilege. There is both strength and duty in allying through values of inclusion and
anti-oppression with those who suffer distress, disgrace, slavery, and compulsion. Feminism s charge is to ’
find allyship by looking at oppression wherever it arises. We should hold out our hands to each other, and
may those who are too proud, privileged, or ashamed to take them recognize the cost of their choices and
reconsider their commitments.
"The Left is not necessarily aiming at totalitarianism. But their know-it-all mindset leads repeatedly and pervasively in that direction" - Thomas Sowell, 2015

"They were not rigging the election; they were fortifying it" - Time, 2021

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 768
 • Liked: 9998
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3975 : 30.04.2021, 23:12:39 »
^^Cis-miehet varmaan äänestävätkin tuollaista. :roll: Äänisaalis luokkaa 0,1%.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Will Rogers

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 56
 • Liked: 262
 • Finis Coronat Opus
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3976 : 30.04.2021, 23:32:15 »
^^Cis-miehet varmaan äänestävätkin tuollaista. :roll: Äänisaalis luokkaa 0,1%.

Eiköhän seuraava looginen askel ole äänioikeuden poistaminen CIS-miehiltä.
"I'm not a member of any organized political party. I am a Finn!"

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 995
 • Liked: 34341
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3977 : 01.05.2021, 00:43:08 »
Lainaus
"§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, Inter-, nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis-miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."
 

Mahtavaa! Teen täten Safe Space ilmoituksen koko Suomen tilasta, kaikki toksiset naisia vihaavat muhamatit ulos Suomestani.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 549
 • Liked: 7663
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3978 : 01.05.2021, 09:17:19 »
^^Cis-miehet varmaan äänestävätkin tuollaista. :roll: Äänisaalis luokkaa 0,1%.

Viime vaaleissa (2019) GRAS-puolueen äänisaalis oli 22,68% ja se on koko ylioppilaskunnan toiseksi suurin puolue. Vaikea kuvitella, että 99,99% äänestäjistä olisi helmikuun cis-mies päätöksestä huolimatta pelkkiä naisia.

Itse menen taas huvittelemaan äänestyspaikalle. Vuoden 2019 vaaleissa kysyin äänestyslippua hakiessa vaalitoimittajalta, että "KRÖHÖM!...Anteeksi, mutta kun en tunne näitä ryhmiä ja missään ei ole mainoksiakaan (paitsi kommunistipuolueen ja vihreiden vaalijulisteita oli koko yliopiston piha täynnä ja niitä samoja tunki ylioppilaskunnan lähettämänä sähköpostista solkenaan), niin että en oikein tiedä mitä äänestää... Mikäköhän näistä ryhmistä muuten on kaikkein eniten rääääächts? Sitä äänestäisin!". Vaalitoimittaja ärähti, että "No näkee sen ryhmän nimestäkin!" ja paiskasi lipun kiukkuisesti eteen.  ;D
Kuka hyötyy?

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 549
 • Liked: 7663
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3979 : 01.05.2021, 09:49:30 »
Lainaus
"§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, Inter-, nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis-miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."
 

Mahtavaa! Teen täten Safe Space ilmoituksen koko Suomen tilasta, kaikki toksiset naisia vihaavat muhamatit ulos Suomestani.

Niin. Mitenköhän ulosheittäminen muslimimiesten tapauksessa menisi? Vaikea kuvitella Vihreiden ylioppilaskuntapuoluetta heittämässä muslimi-cis-miestä ulos tilaisuuksistaan. Islamikortilla ainakin toistaiseksi pystyy lyömään sukupuolikortin.

Entä jos kysymyksessä olisi vihreiden puolueen musta muslimi-cis-mies, niin pystyisinkö minä, valkoinen heteronainen, ajamaan tällaiset ulos. Voittaako sukupuolikortti rotukortin? Jos vihreiden tavoitteita saadaan entistä voimakkaammin menemään läpi ja toimintatapa ulotetaan koko maata – tai luultavasti koko EU-aluetta käsittäväksi, niin minkälaisiksi säännöt siinä korttipelissä määriteltäisiin?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 995
 • Liked: 34341
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3980 : 01.05.2021, 10:30:38 »
Lainaus
"§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, Inter-, nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis-miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."
 

Mahtavaa! Teen täten Safe Space ilmoituksen koko Suomen tilasta, kaikki toksiset naisia vihaavat muhamatit ulos Suomestani.

Niin. Mitenköhän ulosheittäminen muslimimiesten tapauksessa menisi? Vaikea kuvitella Vihreiden ylioppilaskuntapuoluetta heittämässä muslimi-cis-miestä ulos tilaisuuksistaan. Islamikortilla ainakin toistaiseksi pystyy lyömään sukupuolikortin.

Entä jos kysymyksessä olisi vihreiden puolueen musta muslimi-cis-mies, niin pystyisinkö minä, valkoinen heteronainen, ajamaan tällaiset ulos. Voittaako sukupuolikortti rotukortin? Jos vihreiden tavoitteita saadaan entistä voimakkaammin menemään läpi ja toimintatapa ulotetaan koko maata – tai luultavasti koko EU-aluetta käsittäväksi, niin minkälaisiksi säännöt siinä korttipelissä määriteltäisiin?

En ajatellutkaan, että Vihreät heittävät kurkunkatkojakaverinsa maasta ulos, meidän normaalijärkisten tehtäväksi se jää.
Kysymykseen ”miten ulosheitto tehdään” vastaus on, että kaivetaan esiin historiankirjat ja perehdytään huolellisesti niihin lukuihin, joissa kertotaan, miten ulosheitto aiempina vuosisatoina on tehty.
Aikakaudet muuttuvat, mutta ihminen ei muutu. Siksipä ulosheitto onnistuu heti, kun uskalletaan jälleen myöntää, että myöskin WLM ✌🏻

Tällä hetkellä naiskortti häviää homo - ja rotukortille.

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 878
 • Liked: 1937
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3981 : 01.05.2021, 10:32:04 »
Lainaus
"§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, Inter-, nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis-miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."
 

Mahtavaa! Teen täten Safe Space ilmoituksen koko Suomen tilasta, kaikki toksiset naisia vihaavat muhamatit ulos Suomestani.

Niin. Mitenköhän ulosheittäminen muslimimiesten tapauksessa menisi? Vaikea kuvitella Vihreiden ylioppilaskuntapuoluetta heittämässä muslimi-cis-miestä ulos tilaisuuksistaan. Islamikortilla ainakin toistaiseksi pystyy lyömään sukupuolikortin.

Entä jos kysymyksessä olisi vihreiden puolueen musta muslimi-cis-mies, niin pystyisinkö minä, valkoinen heteronainen, ajamaan tällaiset ulos. Voittaako sukupuolikortti rotukortin? Jos vihreiden tavoitteita saadaan entistä voimakkaammin menemään läpi ja toimintatapa ulotetaan koko maata – tai luultavasti koko EU-aluetta käsittäväksi, niin minkälaisiksi säännöt siinä korttipelissä määriteltäisiin?

Se olisikin näkemisen arvoinen tapaus. Eiköhän se homma menisi - vihreitten naisten mielten hamsterien ylijuoksennan jälkeen - että valkoiset miehet pois Safe Spacesta, muslimit saavat jäädä. Minkäänlaisia rationaalisia perusteluja tälle olisi luonnollsiesti täysin turhaa odottaa.
Monikulttuurin menestystarinoita... hmm, Jugoslavia?

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 764
 • Liked: 10502
 • Vemmelsääri lyö tervapöpöä
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3982 : 01.05.2021, 15:16:46 »
Feministitoimittaja Jonna Sima (Aftonbladet) suosittelee Volvolle, että tämä muuttaisi logoaan, koska se on hyvin lähellä miehisyyden symbolia.  Volvo vastaa, että symboli kuvaa myös rauta-nimistä metallia, johon Volvo halusi alun perin  assosioitua.  Jonna kiittää vastauksesta mutta ihmettelee edelleen, että kestääkö moinen perustelu nykyajan vaatimuksia ja antaa esimerkiksi jääkiekkoseura Frölunda HC:n, joka luopui vanhasta nimestään (Frölunda Indians).  Sitten Jonna ihmettelee, mitä tekemistä raudalla on Volvo-autojen kanssa.  Sitten hän ymmärtää poistua keskustelusta, mutta twitteristit ottavat kaiken ilon irti Jonna-tädin mestaroinnista.

https://twitter.com/jonnasima/status/1385166717400363008
 
Lihavointi minun

- -
"Miessymboli" on alkemistien tapa merkitä rautaa aikoina, jolloin jaksollinen taulukko oli vielä tuntematon käsite. "Naissymboli" vuorostaan oli alkemisteille kuparin symboli. Alunperin symbolit kuvasivat antiikin Roomassa (jumalia) Mars ja Venus. Sukupuolilogiikka näissä symboleissa on siis historiallisesti nähtynä ihan järkeenkäypä.
- -

Totti selvitti jo symboliikkaa, joten ei siihen ole juuri lisäämistä. Sen sijaan jää nähtäväksi, milloin suomalaiset intersektionaalifeministit esittävät samoja vaatimuksia kuin Jonna Sima esim. kuntien vaakunoiden suhteen. Outokummun vaakuna saanee jäädä, kun siinä on venussymboli, mutta Rautalampi joutunee harkitsemaan vaakunansa muuttamista feministeille sopivaksi, koska marssymboli koristaa kylttiä. Katso liitekuvat.

Nykyajan vaatimukset puhdistaa julkisuus miehisyydestä, joka on lähes kaikella tasolla leimattu myrkylliseksi, on itse myrkkyä. Tämä "pahan" puhdistus julkisesta tilasta on nyt trendikästä länsimaissa ja erityisen hyvin näkyvissä Yhdysvalloissa, jossa Confederaation muistopatsaat, ja niiden poistovaatimukset, ovat entisten orjaosavaltioiden paikallispolitiikassa jatkuvan kiistan alla. Ne loukkaavat osaa väestöstä ilmeisesti samalla tavalla kuin "fallos"symbolit nykyfeministejä. Puhdistusta parempi ratkaisu olisi pystyttää lisää "vulva"symboleja, mitä ne sitten nykyään ovatkaan, kuten Havis Amanda, vai onkohan siinäkin jotain vikaa? Ei "toksinen" miehisyys häviä sen kuvitellut symbolit poistamalla eikä muutu nykyfeminismin mielen mukaiseksi, vaan se painuu pinnan alle ja "myrkyttyy" yhä enemmän.
Veijarin etiikka koine-kreikaksi (Mt 7:6 NA 28)

Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶν μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσουσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ῥήξωσιν ὑμᾶς.

Ei caicki Culda cuin kijldä,
Eikä hopia cuin hohta.


Henrik Florinus: SANANLASCUT. 1702.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 916
 • Liked: 54498
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3983 : 01.05.2021, 19:38:21 »
Tällä hetkellä naiskortti häviää homo - ja rotukortille.

Yritin turhaan etsiä korttien ja korttiyhdistelmien etuoikeusjärjestystä. Se ehkä olisikin liian helppoa, jos tähän olisi selkeät säännöt.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Rajat auki ja Suomi kiinni tai rajat kiinni ja Suomi auki.”
— Valtakunnanpärkhele

“Nykyään suomalaiset poliitikot ja virkamieskunta hääräävät aivan avoimesti hulluja ja tärähtäneitä, eivätkä enää edes teeskentele ajavansa Suomen etua.”
— Akez

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 549
 • Liked: 7663
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3984 : 02.05.2021, 09:20:54 »
Itävallan yliopistojen "Vihreiden ja Vaihtoehtoisten Opiskelijoiden" („Grüne und Alternative Student_innen“ (Gras)) ylioppilaskuntapuolue on näperrellyt sääntöihinsä kohdan, jonka mukaan:

"§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, Inter-, nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis-miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."

Puolue (Gras) ilmoittaa vain FLINT-henkilöillä olevan mahdollisuuksia päästä sen pääehdokkaaksi toukokuun ylioppilaskuntavaalissa.

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2021/grune-safe-space/

jatkoa ^:

Alla oleva kuva: Konservatiivisen AG-puolueen vaalimainos makaa maahan kaadettuna. Vihreän GRAS-ylioppilaskuntapuolueen julisteet sitävastoin seisovat vielä tomerasti pystyssä. Tämä GRASin vaalislogan on mielenkiintoinen:

„Kun tasavertaiset mahdollisuudet on vieras käsite, Gras auttaa.“

 ;D

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 281
 • Liked: 22265
 • Yksisanaisten aforismien ministeri
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3985 : 02.05.2021, 10:21:21 »
Lainaus
Itävallan yliopistojen "Vihreiden ja Vaihtoehtoisten Opiskelijoiden" („Grüne und Alternative Student_innen“ (Gras)) ylioppilaskuntapuolue on näperrellyt sääntöihinsä kohdan, jonka mukaan:

"§47 Puolueen kaikissa kokoontumisissa ja tilaisuuksissa voivat FLINT-henkilöt (naiset, lesbot, Inter-, nonbinäärit ja transihmiset) vaatia milloin tahansa ja ilman perusteluja turvatilaa (Safe Space) itselleen. Mikäli Safe Space ilmoitus on tehty, pitää kaikkien Cis-miesten lähteä pois huoneesta (tilasta)."

Puolue (Gras) ilmoittaa vain FLINT-henkilöillä olevan mahdollisuuksia päästä sen pääehdokkaaksi toukokuun ylioppilaskuntavaalissa.

Nyt kysyisin, mistä kukaan tietää, onko joku Cis-mies? Ensinnäkään kukaan ei voi tietää, onko joku mies vaikka tällä kasvaisi parta. Ja vaikka henkilö olisi kertonut olevansa mies, ei voi tietää, onko hän Cis-mies. Ja vaikka joku olisi kertonut olevansa mies ja vieläpä Cis-mies, sekään ei todista mitään, koska hän on voinut kertoa niin vain siksi, että natsien pelossa hän on valehdellut identiteetistään.

Minäkin esimerkiksi saatan ulospäin vaikuttaa mieheltä, joka on kiinnostunut naisista, mutta todellisuudessa olen lesboseksuaalinen neekerinainen, joka on syntynyt valkoisen miehen kehoon. Tiedän tämän siitä, koska

A) Olen biologisesti mies
B) Olen kiinnostunut naisista
C) Minulla on keskimääräistä enemmän feminiinejä piirteitä psykologiassani
D) Minulla keskimääräistä valkoista enemmän piirteitä, jotka usein liitetään neekereihin ( ei, ei se, mitä te nyt ajattelette )

Toisinsanoen ketään ei voi ulkoapäin nimetä joksikin, esimerkiksi Cis-mieheksi. Totuus on paljon moniulotteisempi. Olemme kaikki Jumalan lapsia.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 402
 • Liked: 2544
 • Forever Yours
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3986 : 03.05.2021, 08:22:06 »
[...]

Minäkin esimerkiksi saatan ulospäin vaikuttaa mieheltä, joka on kiinnostunut naisista, mutta todellisuudessa olen lesboseksuaalinen neekerinainen, joka on syntynyt valkoisen miehen kehoon. Tiedän tämän siitä, koska

A) Olen biologisesti mies
B) Olen kiinnostunut naisista
C) Minulla on keskimääräistä enemmän feminiinejä piirteitä psykologiassani
D) Minulla keskimääräistä valkoista enemmän piirteitä, jotka usein liitetään neekereihin ( ei, ei se, mitä te nyt ajattelette )

Toisinsanoen ketään ei voi ulkoapäin nimetä joksikin, esimerkiksi Cis-mieheksi. Totuus on paljon moniulotteisempi. Olemme kaikki Jumalan lapsia.

Et sinä voi tietää, mitä muut ajattelevat. Ei minulla ainakaan tullut mikään sellainen mieleen! Ei ihan varmasti!

Yksi juttu on muuten huomattava: kun Eino kertoo näin Hommalla, niin se on okei, hauskaa, rohkeaa ja hän on hyvä jätkä! Mutta jos joku suvakki sanoisi saman, niin se olisi järkyttävää, mädätystä ja se pitäisi äk-ki-ä pois-taa ja se katsottaisiin muiden haukkumiseksi.

Mutta kokonaisuudessaan, siinä oli mallia niille Homman uhoajille, jotka puhuvat puhuvat uroteoistaan aseiden ja moottorikelkkojen parissa: tämä on oikeaa rohkeutta, joka jää monelta muulta saavuttamatta.

Loppupäätelmä kaikkien ihmisten hyväksymisestä "Jumalan lapsina", on myös jotakin sellaista, johon monella öyhöttäjällä on vielä matkaa, mutta kyllä se sieltä tulee kunhan käy tarvittavat elämänvaiheet läpi, antaa vanhojen rakenteiden murtua ja oman sielun tason näkemyksen tulla yhä merkittävämpään osaan. 
Other themes to surface might be: stock market crashes, public figures who fall from favor, chaos theory, black holes, death and life-after-death, Armageddon, reincarnation, transformation, the hero’s journey, monsters and otherworldly creatures, ghosts, angels, forgiveness, fasting, and spiritual healing.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 283
 • Liked: 30308
 • Ego sum Spartacus
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3987 : 03.05.2021, 19:40:31 »
Lainaus

Anni Marttinen, 29, on Suomen ensimmäinen feministinen ekonomisti – ”Ulkonäköni on jo itsessään feministinen teko”
Anni Marttinen on ekonomisti, joka tuottaa sosiaaliseen mediaan sisältöä feministisestä talouspolitiikasta.

– Ei haittaa, jos minua kritisoidaan. Voin olla se ensimmäinen, joka ottaa luodit vastaan.

Anni Marttinen, 29, on harvinaisuus Suomen talousasiantuntijapiireissä. Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n ekonomistina työskentelevä Anni haastaa mielikuvamme ekonomisteista paitsi ulkonäöllään myös näkemyksillään.

– Olen Suomen ensimmäinen feministinen ekonomisti.

Annin mukaan tämänhetkinen valtavirtataloustiede nojaa pääosin neoklassiseen koulukuntaan, jonka keskiössä ovat talouskasvu, bruttokansantuote ja julkisen talouden tasapaino. Neoklassinen koulukunta nojaa siis suurimmilta osin uusliberaaleihin arvoihin.

– Tyypillisessä uusliberaalissa talouspolitiikassa talouskasvu tai julkisen talouden tasapaino pyritään saavuttamaan keinolla millä hyvänsä. Usein nämä keinot ovat linjauksia tai leikkauksia, jotka ovat pois ihmisten hyvinvoinnista. Feministisessä talouspolitiikassa ihmisten hyvinvointi arvotetaan talouskasvun edelle.

Anni lisää, että neoklassiseen taloustieteeseen kuuluu myös vahvasti oletus siitä, että markkinat ovat tehokkaat ja kapitalismi on avain hyvinvointiin.

– Neoklassisen taloustieteen ytimessä on ajatus siitä, että kaikilla ihmisillä on samat mahdollisuudet menestyä ja pääsy samaan informaatioon. Feministinen taloustiede puolestaan huomioi yhteiskunnan eriarvoistavat rakenteet kuten rasismin ja tunnustaa sen, ettei kaikki ihmiset ole yhteiskunnassamme samalla viivalla.

Anni uskoo vahvasti siihen, että onnistunut talouspolitiikka keskittyy talouskasvun ohella – tai jopa sen kustannuksella – ratkaisemaan aikamme suuria poliittisia kysymyksiä, joihin kuuluvat esimerkiksi ilmastonmuutos ja tasa-arvo.

X

Anni kertoo, että hänen perimmäisenä tarkoituksenaan on tehdä Suomen talouspoliittisesta keskustelusta moninaisempaa.

– Uskon, että moninaistamalla Suomen talouspolitiikkaa moninaistuisi myös talouspolitiikan ammattilaiskenttä. Tarvitsemme ekonomisteiksi muitakin kuin valkoisia miehiä.

X

https://www.is.fi/menaiset/ilmiot/art-2000007955578.html


https://instagram.com/p/CHgd7H3hIGj


https://instagram.com/p/CLXJeRqBhW2

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 262
 • Liked: 9564
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3988 : 03.05.2021, 19:52:40 »
Lainaus

Anni Marttinen, 29, on Suomen ensimmäinen feministinen ekonomisti – ”Ulkonäköni on jo itsessään feministinen teko”
Anni Marttinen on ekonomisti, joka tuottaa sosiaaliseen mediaan sisältöä feministisestä talouspolitiikasta.
Ota näistä nyt selvää,  alla olevassa kuvassakin lienee feministisellä kommunistilla ulkonäkö itsessään feministinen teko...
 
Ilmeisesti näitä kaikenlaisia  ’feministejä’ yhdistäää se, että ne ei oikein tee mitään oikeaa hommaa, joku vähän opiskelee sitä sun tätä, joku vähän somettaa feminististä taloutta...  :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 03.05.2021, 20:00:35 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 783
 • Liked: 1603
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #3989 : 03.05.2021, 20:52:28 »
Hmm, tuo Anni Marttinenhan on ilmiselvä domina...😬
Pesunkestävä militaristivaskisti.

Tagit: