Kirjoittaja Aihe: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)  (Luettu 1193473 kertaa)

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 350
 • Liked: 13985
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4800 : 30.07.2023, 09:09:47 »
Jännä miten äärioikeistolle joku Shapiro on katala neocon ansa ja osa valeoppositiota, ja vasemmistolle mustaakin mustempi äärioikeistolainen.

En tiedä miten vasemmistolaiset kuvailisivat oikeaa äärioikeistoa, kun adjektiivipankki on tyhjennetty jo Shapiron tai Pettersonin kaltaisten maitopoikien kohdalla.

Tietyssä mielessä on toki niin että syrjäytyminen kulkee käsi kädessä oikeistolaistumisen kanssa, koska ympäröivä yhteiskunta ja kulttuuri aktiivisesti hylkivät oikeistolaisia. Olemme huomanneet tänä kesänä millaisen vastaanoton esim. rasisti saa suomalaisessa ympäristössä.

Oikeistolaistuva joutuu lopulta tekemään valinnan yhteisönormeihin mukautumisen ja totuuden seuraamisen välillä.

Jos haluaa hyväksyntää ja kavereita ja tyttöystäviä ja saada avoimesti ilmaista mielipiteitään, kannattaa olla hyvin liberaali.
« Viimeksi muokattu: 30.07.2023, 09:26:16 kirjoittanut Tavan »
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

l'uomo normale

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 317
 • Liked: 12946
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4801 : 30.07.2023, 11:46:29 »
Sosialistimaista tuttu omaa yhteiskuntaa koskeva rakentava kritiikki on aina muodossa: on totta että meillä on ongelmia, puutteita, väärinkäytöksiä ja on taidettu joissain suhteissa mennä ihan kollektiivisesti metsään, mutta kaiken ratkaisu on että te tyhmät tavalliset ihmiset alatte elää ja toimia meidän pohjimmiltaan suurenmoisen yhteiskuntamme arvoisesti. Vastuu on lopulta yksilöllä, niinkuin Petersonin ja kumppaneiden julistuksessa. Yhteisöllistä toimintaa epäkohtien  muuttamiseksi ei kannusteta; sellaisen aika oli silloin kauan sitten, kun nykyinen suurenmoinen järjestelmä saatettiin voimaan. Kaikki on ihmisestä itsestään kiinni ja yksilön omalla vastuulla. Muistuttaa lopulta kapitalismin saarnamiesten sanomaa suuressa lännessä. Ja moraalinen kehitys tulee omasta itsestä, ei esim Jeesuksen löytämisestä.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 715
 • Liked: 38374
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4802 : 30.07.2023, 12:44:28 »
Laitan tämän maikkarin jutun

Lainaus
Johannes kertoo, miten hän lankesi Jordan Petersonin ja Ben Shapiron pauloihin – näin syrjäytyneiden miesten ahdistuksesta tehtiin miljoonabisnes

Tuo artikkeli on täynnä väärintulkintoja ja olettamia.

Ensinnäkin jutun Johannes Horlia, joka "lankesi" Personin ja Shapiron juttuihin, oli vasta 13 kun hän siirtyi "pimeälle puolelle".

13-vuotias elää vielä mustavalkoisessa maailmassa ja aivan liian nuori ymmärtämään etenkin Petersonin monesti hyvin polveilevan ja nyanssirikkaan argumentoinnin. Shapiro on helpompi ymmärtää, koska hän ei kovin paljon filosofoi asioiden ympärillä vaan tykittää faktoja / totuuksia aika lailla suoraan. Petersonin tyyli kuitenkin edellyttää hieman laajempaa ymmärtämystä elämästä ja toisaalta hänen kielenkäyttö abstraktioineen voi olla monelle aika vaikeaselkoinen.

Ylipäätään aihealue, jota herrat käsittelee liikkuu aika paljon varhaisaikuisuuden elämänproblematiikan ympärillä kuten suhde-elämään ja sukupuolirooleihin, joka on aika etäinen tematiikka 13-vuotiaalle.

En ihmettele, että omien sanojensa mukaan liberaalin perheen pentu, flippaa edes takaisin mielipiteiden välillä ja suorastaan idolisoi Shapiron piikittelyä hauskana juttuna, mutta löytää myöhemmin hieman nyansoidumman näkökulman elämäänsä.

Lisäksi Horlia kertoo olevansa ns. luuseri eli kiusattu jne. Ulkopuolisuus saa helposti ihmisen löytämään oman viiteryhmän vaikkapa voimakkaiden puhujien liikkeistä, josta ehkä myöhemmin kasvetaan irti. Horlian tapauksessa idolisointi näytti loppuvan riparin yhteydessä kun kavereita alkoi löytymään. Tämä sama ilmiö esiintyy myös mm. islamissa, missä sivuraiteella olevat nuoret monesti löytävät idolinsa karismaattisesta imaamista ja takertuvat hänen (väkivaltaiseen) sanomaan.

Tämä transvestiitti Julian Honkasalo onkin sitten ihan oma tapauksensa:

Lainaus
– Heitä [Pertersonia ja Shapiroa] molempia yhdistää se, että he ovat keksineet salaliittoteorian, johon heidän suosionsa osittain perustuu. Vasemmiston vastustaminen liittyy heidän väitteisiin, että vasemmistolainen ideologia on indoktrinoitunut yliopistoihin ja saastuttanut tai mädännyttänyt länsimaisen yhteiskunnan, kertoo Julian Honkasalo. Honkasalo on filosofi ja sukupuolentutkimuksen dosentti Helsingin yliopistosta.

Honkasalo puhuu salaliittoteoriasta, mutta ei ilmeisesti ymmärrä, että hän on itse virkansa ja aatteensa puolesta osa vasemmiston ns. "marssia instituutioiden läpi" (/ https://en.wikipedia.org/wiki/Long_march_through_the_institutions ), josta Rudi Dutschke teoretisoi 60-luvulla. Rudi Dutschke ( https://en.wikipedia.org/wiki/Rudi_Dutschke ) on yksi vasemmiston uuden ajan ideologeista.

Vasemmiston instituutioiden indoktrinoiminen ei siis ole mikään Petersonin tai Shapiron salaliittoteoria vaan vasemmiston itse keksimä menetelmä pyrkiä muuttamaan yhteiskunnan diskurssia vasemmistolaisempaan suuntaan vaikuttamalla instituutioiden sisältä.

Itse asiassa juuri se, että Honkasalo väittää julkisesti tiedossa olevan vasemmistolaisen vaikuttamismenetelmän olevan salaliittoteoria vahvistaa konseptin olemassaolon: koko idea "marssia instituutioiden läpi" on juuri pyrkiä vaivihkaa vasemmistolaistaa instituutiot ja ilmiön kieltäminen on tietenkin osa sitä taktiikkaa, jolla pyritään pitää yleisö pimennossa koko touhusta.

Myös käytännössä tämä "marssi" on hyvin dokumentoitu. Yliopistoihin on viimeisten 20-25 vuoden aikana ilmestynyt liuta humanistisia kursseja, joiden tarkoitus on tuoda julkiseen diskurssiin vasemmistoliberaaleja näkökulmia. Honkasalo on ironisesti kyllä sukupuolentutkimuksen dosenttina Helsingin yliopistossa juuri osa tätä rakennelmaa.

Mutta etenkin USA:ssa ollaan nähty nopea tredi kohti tieteen totaalista mädäntymistä, jossa niin historia, biologia kun kova tiedekin on alettu kirjoittamaan uusiksi muodikkaiden vasemmistotrendien myötä.

Honkasalon väite salaliittoteorioista on siis täysin absurdi ja törkeä valhe.

Honkasalon ymmärrys Personista ja Shapirosta ajaa myös karille ja noudattaa vasemmistoradikaalien modus operandia tulkita tahallaan väärin kaikki oikealta tulevat sanomat:

Lainaus
Omasta pahasta olosta on helpompi vastuuttaa joku muu, sen sijaan että ottaisi vastuun itse ja yrittäisi hakea apua. Jos voit katsoa netissä ihmisiä, jotka ovat vakuuttavia, menestyviä ja joilla on näennäisesti paljon tietoa ja he tulevat sanomaan, että sinun yksinäisyydellesi on syy, se ei johdu sinusta ja syyllinen on tämä. Näennäiskarismaattiset ihmiset vetoavat siihen, että asetetaan ihmisryhmiä vastakkain, Honkasalo sanoo.

Honkasalo väittää, että Peterson ja Shapiro pyrkisivät ulkoistamaan elämän haasteet syyttämällä muita. Tosiasiassa heidän viestinsä on täsmälleen päinvastainen.

Molemmat ja etenkin Peterson on saarnannut sen puolesta, että jokaisen pitää löytää elämänsä avain itse eikä yrittää syyllistää muita mahdollisista epäonnistumisistaan.

Jutussa mainittu Petersonin kirja "12 elämänohjetta, käsikirja kaaosta vastaan" nimenomaan pyrkii neuvomaan etenkin nuoria miehiä ryhdistäytymään ja aloittaa elämänsä kokoaminen pienistä asioista ("Seiso suorana hartiat takana, puhu täsmällisesti ja hanki ystäviksesi ihmisiä, jotka tahtovat parastasi."), joita he itse voivat tehdä sen sijaan, että yritetään keksiä ulkoisia tekosyitä jatkaa itsesäälissä elämistä. Nimenomaan vasemmistolaiset ovat ne, jotka epäonnistuessaan syyttävät muita ja vaativat valtiota apuun korjaamaan heidän elämänsä kuntoon.

On vaikea uskoa, että Honkasalo oikeasti olisi käsittänyt herrojen viestin niin väärin, että hän voisi vilpittömästi tulkita sen täysin päinvastaiseksi. En sen takia voi vetää muuta johtopäätöstä kun että Honkasalo on patologinen valehtelija, joka auktoriteettinsa tukeutuen pyrkii kääntämään tosiasiat päälaelleen.

Tosin ehkä Honkasalon valehtelua ei pitäisi ihmetellä, onhan hänen sisko ja itsenimetty kommunisti Veronika Honkasalo samanlainen patologinen paskanpuhuja. Ilmeisesti oppia on saatu kotoa.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 852
 • Liked: 5349
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4803 : 30.07.2023, 21:34:32 »
Laitan tämän maikkarin jutun tähän ketjuun vaikka aiheensa puolesta joku toinenkin voisi olla sopiva. Artikkeli on merkillinen sotku tärkeästä aiheesta: identiteetistä, pariutumisesta ja poliittisten ideologioiden vaikutuksesta nuoren herkkään mieleen.

Mielenkiintoista tässä jutussa ovat erityisesti sukupuolentutkija Julian Honkasalon ajatukset. Hän on sukupuolensa naisesta mieheksi vaihtanut. Vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalo on hänen siskonsa. Lihavoin Honkasalon repliikit.

Tämän jutun idea näyttää olevan demonisoida feminismin poliittinen vastustaja käyttämällä yksinäisyydestä ja seurustelukumppanin puutteesta ahdistuneen nuoren pojan tarinaa hyväksi. Poika oli herkässä iässä 13-17-vuotiaana, jolloin aiemmista sankareista tuli vihollisia. Poika siis pari vuotta "lankesi" kahden yhdysvaltalaisen miehen "pauloihin". Toimittajan keinot vaikuttavat samankaltaisilta, yhtä vastenmielisiltä, jollaisiksi antifeministien keinoja kuvataan. Kaiken keskuksena on pojan sentimentaalinen kuvaus muutoksestaan. Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin. Vasemmistolainen feminismi ei valitettavasti ole avain kaikkiin (poliittisiin) lukkoihin, vaikka Honkasalon sisar(uks)et niin vahvasti uskovat, kuten kai toimittajakin.

Tämä stereotypia on jännä, mutta kertoo enemmänkin vihervasemmistolaisesta pinttyneestä ajattelutavasta jossa ajatellaan, että oikeistolainen ei millään voi olla menestyvä, ei perheellinen ja jos onkin niin hän on riistäjä ja ilmastoa tuhoava pirupaskiainen (vihervasemmistolainen lisääntyminen, sikäli kun sitä nyt tapahtuu eri viime hetkellä keksittyjen sukupuolipronominien kesken, on sitä parempaa ja normaalia aktia) - eli teet asiat niin tai näin, aina teet väärinpäin. Ei edes Jussi Halla-Ahokaan vihervasemmistolle millään muotoa kelvannut, vaikka asui Eirassa ja on akateemisesti koulutettu mies yms.

Tosin tällä vihervasemmistolaisella kriteerillä - oikeiston äänestäjät ovat vaan luusereita - esim. George Floyd olisi ollut käytännössä täydellinen kandidaatti oikeistolaiseksi, mutta vihervasemmisto ei omaa reppanaäänestäjäkuntaansa vastaan hyökkää. Mutta tykkäävät kyllä projektoida oman äänestäjäkuntansa tilaa vastakkaiselle puolelle ja olla älyllisesti epärehellisiä.

aged

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 257
 • Liked: 1063
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4804 : 24.08.2023, 22:57:47 »
Katselin yleisurheilun mm-kisoja.Naisten satasen finaalin lähtörivi; N, N, N,...N. 8xN. Sain ykkösidean: valkoihoisille on varattava 40% kiintiö kaikissa juoksulajien finaaleissa.

"Järjetön idea", sanoo joku. "Eikös valinta pitäisi tehdä kykyjen mukaan?". Ei ollenkaan - tasa-arvo on tärkeintä, eikä kyvyillä eikä osaamisella ole merkitystä. Näin meille on kerrottu kun pörssiyhtiöiden hallituksiin määrättiin 40% naiskiintiöt.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 593
 • Liked: 49095
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4805 : 25.08.2023, 12:10:54 »
Katselin yleisurheilun mm-kisoja.Naisten satasen finaalin lähtörivi; N, N, N,...N. 8xN. Sain ykkösidean: valkoihoisille on varattava 40% kiintiö kaikissa juoksulajien finaaleissa.

"Järjetön idea", sanoo joku. "Eikös valinta pitäisi tehdä kykyjen mukaan?". Ei ollenkaan - tasa-arvo on tärkeintä, eikä kyvyillä eikä osaamisella ole merkitystä. Näin meille on kerrottu kun pörssiyhtiöiden hallituksiin määrättiin 40% naiskiintiöt.

Samaten 40% naiskiintiö on varattava todellisille oikeille biologisille xx- naisille, loput voi olla sitten munallisia ”naisia” tai muita itsensä naiseksi kokevia.

Woman is a nigger of the world

https://www.youtube.com/watch?v=j5RuCEhHcG4

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4806 : 04.09.2023, 18:10:07 »
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4807 : 16.09.2023, 10:39:53 »
Lainaus
ZUBY: @ZubyMusic

Evolution of modern 'feminism':

Women exist.

Women need protection from men.

Women are equal to men.

Women are men.

Women are better than men.

Men are women.

Men are better women than women.

Women don't exist.
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 350
 • Liked: 13985
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4808 : 16.09.2023, 10:47:26 »
^Kaksi ensimmäistä vaihetta kuuluvat "misogyniaan". Esimerkiksi kristilliseen tai islamilaiseen seksuaalimoraaliin.

Feminismi alkaa miesten ja naisten tasa-arvosta.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 069
 • Liked: 15229
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4809 : 02.10.2023, 19:49:15 »
Lainaus
VIIHDE

Vappu Pimiä sai karmean viha­viestin TTK:n suoran lähetyksen jälkeen – näin juontaja reagoi

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka avaavat suunsa saamastaan karmeasta vihapalautteesta. Heidän mukaansa on olemassa tietty ihmisryhmä, ketkä lähettävät juontajille ikävimmät viestit.

Juulia Hakulinen
18:42

SUPERSUOSITTUA Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa juontava Vappu Pimiä kertoo ohjelman tuomasta ikävästä ilmiöstä.

--

Pimiä jatkaa, ettei hän halua yleistää ilmiötä, mutta hänen mukaansa vihapalautteen antajat ovat lähes aina häntä vanhempia naisia.

– Eilen illalla yksi nainen lähetti niin hirveän viestin arvostellen mun ulkonäköä, että olin ihan pöyristynyt, Pimiä hämmästelee.

--

PIMIÄN kollega ja ystävä Marja Hintikka kertoo omassa Instagram-profiilissaan tunnistavansa saman ilmiön.

Hintikka on kirjoittanut Tarinat-osiossa olevan videon päälle, että karmeimmat palautteenantajat ovat hänen kohdallaan olleet naisia.

--

Hintikka lisää videolla, ettei hän ole koskaan saanut niin hirveää palautetta mieheltä kuin mitä häntä vanhemmat naiset hänelle yleensä lähettävät. Hän kannustaa lopuksi jokaista kunnioittamaan muita ja olemaan itse muutos maailmassa.
https://www.is.fi/viihde/art-2000009895390.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 37 593
 • Liked: 49095
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4810 : 02.10.2023, 19:59:58 »
^ Onhan se tuokin yksi onanoinnin ja itsetehostuksen muoto, väittää ja uskoa, että vihaviestit tulevat itseään vanhemmilta (tarkoittaa tässä yhteydessä itseä rupsahtaneemmilta) naisilta eikä ikinä miehiltä (jotka ihailevat ja kuolaavat Vappua ja Marjaa niin että vanhat kääkät siksi juontajia kadehtivat).

Ilmeisesti vihaviesteissä on aina mukana lähettäjän oikea nimi ja ikä? No, ainakaan kyse ei voi olla shovinismista kun kerta vihaajat ovat naisia 👍🏻
Itse en jaksa äänestää edes tähtipareja TTK:ssa, en voi kuvitella mitä pitäisi tapahtua että kommentoisin juontajan ulkonäköä hänelle itselleen. Kyllä ihmiset näkevät vaivaa outojen asioiden vuoksi. Mutta tähän voin kommentoida että ihan tavallisen näköisiä molemmat mainitut. Niinkuin Marinkin, jota kovasti kauniiksi ylistetään, mutta lähinnä tavis on naamaltaan hänkin.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4811 : 05.10.2023, 18:40:39 »
Binga Tupamäki @bingatupamaki

Olen aina yllättynyt siitä, kuinka innoissaan vihervasemmisto ajaa intersektionaalista feminismiä kaikkialle.

Havahduin tähän taas, kun viimeisimmässä HYY:n edustajiston kokouksessa HYY:n strategian pointeissa haluttiin korostaa intersektionaalista feminismiä.

Kokoomuksen ryhmä (@LehtonenAkseli  johdolla) piti tarkoin perustellun vastustavan puheenvuoron, jolle vain muutama kokoomusedustaja taputti. Sen sijaan intersektionaaliselle feminismille koko sali hurrasi.

Intersektionalismia kannattavissa puheenvuoroissa mm. pidettiin koulutuspuhe rasismista vain "valkoisilta valkoisille". En tiedä, olisiko minun pitänyt peittää korvani, kun salin kuulijakunta oli rajattu ihonvärin perusteella! 😃

Tästä sisuutuneena päätin kirjoittaa kattavan blogin intersektionaalisen feminismin ongelmallisuudesta. Liian vähän tuodaan esille sitä, että miksi se on epätoivottu kehityssuunta.

Oikeisto ei voi enää hiljaisesti hyväksyä tällaisia hullutuksia. Intersektionaalinen feminismi on valtavirtaistumassa kovaa vauhtia kaikkien arkeen. Ainoa lääke tähän on nostaa esille entistä enemmän intersektionalismin epäkohtia.

Tässä ainakin muutamia intersektionaalisen feminismin ongelmia tiivistetysti:

👉 Se pelaa hyvin paljon ennakko-oletuksilla ja se on siten todella altis ajatusvirheille. Huonon teorian tunnistaa siitä, ettei se onnistu olemaan yleispätevä, vaan sitä pitää muokata ja paikkailla jatkuvasti.

👉 Sen tavoitteena on usein rajata yksilönvapauksia, kuten sananvapautta. Siinä pyritään kontrolloimaan muiden käyttäytymistä hyvin yksityiskohtaisella tasolla, minkä takia siitä on tullut enemmänkin vasemmiston valtapeliä kuin yhdenvertaisuutta ajavaa aktivismia.

👉 Se edistää liiallista uhriutumista. Jos erityiskohtelua ja lisäoikeuksia jaetaan sen perusteella, kuka on eniten vähemmistöä, se kannustaa näkemään itsensä mahdollisimman huono-osaisena.

👉 Se on muodostunut ideologiseksi dogmaksi, jossa ei ole tilaa eriäville mielipiteille. Intersektionaalinen feminismi on samankaltainen kuin 1970-luvun ”tieteellinen sosialismi”, jossa poliittiset vaatimukset on puettu ”tieteeksi”. Tämä tieteellisyyden suojamuuri on loistava retorinen keino hiljentää toisinajattelijat. Jos intersektionaalisuutta uskaltaa kritisoida, vastustaakin vain objektiivisia faktoja – tai pahempaa, hyökkää tiedettä vastaan.

👉 Se aiheuttaa tilanteen, jossa kaikkea pitää varoa liikaa. Syrjinnän määritelmänä ei enää ole aidon rasistiset tai ilkeät motiivit. Syrjinnän määritelmäksi käy pelkästään toisen epämukavuuden tunne. Yhteiskuntamme ei osaa enää sietää arjen harmillisia puutteita tai kiusallisia tilanteita. Nämä kuitenkin ovat osa elämänmakuista kokemusta olla ihminen toisten joukossa: väärinkäsityksiä löytyy, mutta tärkeintä on, ettei niillä ole pahaa tarkoitusta.

Avasin lisää näitä Verkkouutisten kirjoituksessa, kiinnostuneet saavat lukea lisää sieltä! 😉

https://www.verkkouutiset.fi/a/intersektionaalinen-feminismi-on-ongelmallista-ja-nyt-kerron-miksi/#6a4dc649
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4812 : 12.10.2023, 11:05:00 »
Lainaus
Kalle Kaasujalka @KalleKaasujalka
Miksi feministit haluavat varastaa köyhiltä rahat?

Lainaus
Esa Hakarauta @EsaHakarauta

Lukiessani mitä paskaa yhteiskunta rahoittaa tutkimus -otsikon alla, tulee aina mieleen uutinen suomalaislapsien lähettämisestä sydänleikkauksiin Tanskaan koska rahaa ei ole.
« Viimeksi muokattu: 12.10.2023, 11:07:31 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 213
 • Liked: 6913
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4813 : 24.10.2023, 14:09:44 »
Käykö tämä tänne vai paremmin woke- vai Israel-ketjuun?

Intersektionaalinen feminismi ja antirasismi ajavat juutalaisvihamielisyyttä valtavirtaan
https://www.suomenuutiset.fi/intersektionaalinen-feminismi-ja-antirasismi-ajavat-juutalaisvihamielisyytta-valtavirtaan/
Lainaus
Hamasin hyökkäys Israeliin on löytänyt yllättävää tukea länsimaisilta yliopistokampuksilta. Juutalaisvihamieliseksi aktivismiksi kärjistynyt liikehdintä on tullut monille yllätyksenä viimeisen kahden viikon aikana. Antirasistisen yhdenvertaisuustoiminnan johtajana amerikkalaisessa korkeakoulussa toiminut Tabia Lee ei näe asiassa mitään yllättävää. Hän kertoo tuoreeltaan, että intersektionaalinen feminismi oli avainroolissa valtavirtaistamassa juutalaisvihamielisyyttä. Viime vuosina maailmalla yleistynyt woke-henkinen ”monimuotoisuuden”, ”yhdenvertaisuuden” ja ”mukaan ottamisen” muotioppi ei käytännössä kattanutkaan juutalaisten yhdenvertaisuutta, sillä heidät nähtiin ”valkoisina sortajina”. Lee erotettiin Piilaaksossa toimivasta De Anza Collegesta yritettyään luoda aidosti yhdenvertaista opiskeluympäristöä myös juutalaisille. Hän kertoo omista kokemuksistaan ja siitä, miten ilmiö on levinnyt myös laajemmalle yliopistomaailmaan.
Kissafani

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4814 : 26.10.2023, 19:31:27 »
Kolumni: Sanna Marinin ex-avustajan karu tilitys: Ei tehty isoja lehtijuttuja – Karmeaa naisvihaa ja sortoa!

Sanna Ukkola tänään

Feministi joutuu syrjityksi ja miesten alistamaksi kohdusta krematorioon. Mutta miten ihmeessä tällainen puhe auttaa naisia?

...
Moderni, uuden ajan feminismi tekee kaikkea muuta kuin korjaa tasa-arvoon liittyviä ongelmia ja vahvistaa naisia: se kuvaa naiset heikkoina, sorrettuina uhreina, joita patriarkaatti polkee 24/7 sängyn ja hellan välissä.

Modernin feministin kuvaama nainen on heiveröinen ja hädin tuskin syyntakeinen yksilö, heikompi astia, joka ei pysty väittelemään tasa-arvoisesti miehen kanssa ja jonka kuviteltuja ongelmia kaikkien muiden pitäisi sännätä korjaamaan: ”Hei tulkaa mun kainalokepiksi, tämä tasa-arvoinen kohtelu on niin totaalisen syvältä!”

...

Mikään ei ole koskaan hänen oma vikansa, vaan patriarkaatin, metoon, rakenteiden tai toksisen maskuliinisuuden.

Uhrifeministi potee kiltin tytön syndroomaa ja erityisherkkyyttä, hän kärsii vaikeasta kehosuhteesta, pimppihäpeästä ja kuukautisköyhyydestä, somessa hän kohtaa ulkonäköpaineita ja naisvihaa, ja pääministerinä hän vasta naisvihaa kohtaakin. Hän joutuu syrjityksi tyttönä ikänsä takia ja mummona niin ikään ikänsä takia – keski-ikäisenä hän muuttuu näkymättömäksi.

Ja kaikkialla, ihan kaikkialla, vaanivat näkymättömät rakenteet.

Ja uhriutuminen kannattaa, koska naistenlehdet myyvät uhritarinoilla, joten influensserin kannattaa niitä tuottaa mediaa varten. Kierre ruokkii itseään. Ja samalla naistenlehdet ja feministiksi julistautuvat influensserit pitävät yllä narratiivia heikosta uhrinaisesta.

Tämä ei ole enää hauskaa. Touhu on vähän samanlaista kuin fudisottelussa, jossa kukaan ei enää edes yritä tehdä maaleja. Sen sijaan pelaajat heittäytyvät kärsivän näköisenä tantereeseen, kun vastapuolen pelaaja, erotuomari tai ohilentävä lokki tulee lähelle. Naurettavaa.

Feministit, lopettakaa jatkuva itku, ulina ja mariseminen, lopettakaa pienten epäkohtien alituinen jahtaaminen. Lopettakaa miesten syyllistäminen ja nimittely. Lopettakaa minun ja muiden naisten jatkuva uhriuttaminen.

Koska me naiset emme ole uhreja, emme ole heikompia astioita emmekä värähteleviä, suojelua tarvitsevia mimosia.

Te teette uhriutumisorgioillanne suurempaa hallaa naisasialle kuin mikään patriarkaatti ikinä. Nyt ryhdistäydytte ja otatte vastuun omasta elämästänne. Sillä se on parasta naisasiaa.

Olkaa aikuisia ihmisiä, jotka näkevät maailmassa muutakin kuin oman peilikuvansa ja oman tuskansa.
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 350
 • Liked: 13985
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4815 : 26.10.2023, 20:32:15 »
^Tuossa levitetään jonkinlaista väsynyttä hevosenkenkäteoriaa, jonka mukaan feministit ovatkin niitä oikeita sovinisteja.

Tosiasiassa sovinisti tai patriarkaatin kannattaja on erittäin kaukana feminististä, ja ajatusmallit on helppoa erottaa toisistaan.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 852
 • Liked: 5349
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4816 : 27.10.2023, 05:32:42 »
Oikeistolaistuva joutuu lopulta tekemään valinnan yhteisönormeihin mukautumisen ja totuuden seuraamisen välillä.

Tämä lause on totta, toisaalta yhteisönormien mutatoituminen välillä yhä absurdimmaksi varmaan saanee aikaan sen, että entistä useammasta tulee "äärioikeistolainen" tahattomasti, kun eivät suostu lähtemään yhä absurdimpaan leikkiin mukaan. Hyvänä esimerkkinä sukupuolipronominit, lukemattomat sukupuolet, naista leikkivät miehet ja miestä leikkivät naiset, samalla kun islamisaatio etenee joka taas on täysin ristiriidassa edellämainitun kanssa ja jossa sukupuolipronomineja ei tunneta, mutta se ei syystä tai toisesta punavihreitä haittaa. Oikeastaan islam on kuin 100% kuvaus punavihreiden "ideaalijuntista", mutta koska islam, niin he mieluummin ylläpitävät kognitiivista dissonanssia. Ai niin, ja puhumattakaan siitä, suostutko pitämään samaa sukupuolta olevien "avioliittoa" oikeana avioliittona vaiko et - jos uskoo Kristukseen ja Raamatussa olevaan Jumalan sanaan, niin silloin valintahan on selvä - et usko, ja oletkin yhtäkkiä "äärioikeistolainen".

Punavihreät osaavat olla mukavaa porukkaa, kun sille päälle sattuvat, mutta harmillisesti heillä on vaan eriskummallinen uskomusjärjestelmä. Ns. vanha liiton työväen edustajien kanssa tulee hyvinkin toimeen ja se vasemmistosiipi on ns. jalat maassa olevaa porukkaa, mutta näiden uusimpien vasemmistolaisten ideologisten virtausten kanssa pärjääminen onkin haastavaa. Sillä kun ei näytä enää olevan yhtään mitään tekemistä työväen kanssa, hyvä ettei se peräti halveksu työväkeä julkisesti (ns. julkinen shamppanjasosialismi).

Punavihreässä kuplassa edelleen operoivana olen huomannut, että monessa suhteessa punavihreät ovat kuin itse kuvaamiaan äärioikeistolaisia. Ns. värillisiä ei heidän työpaikoillaan pahemmin näy eikä kaveripiireihin sellaisia päädy, mutta hyvesignaloinnin takia välillä pitää poseerata värillisten kanssa. Sen takia heidän kemuihinsa osallistuminen on ns. turvallinen valinta, kun punavihreät osaavat kyllä pitää värilliset poissa syystä tai toisesta omista tapahtumistaan. Mutta nämä ovatkin tapahtumia, missä iso osa on järkeviä punavihreitä, ei sitä feminististä äärisiipeä.

Eli tekopyhyys kukoistaa kyseisessä arjessa; love is love ja värilliset kivoi, kunhan vaan pysyvät poissa meidän alueelta ja sosiaalisista piireistä. Ei sitä ääneen sanota koska sitä ei välttämättä ole tajuttu, mutta käytännössä kuvio menee noin.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4817 : 27.10.2023, 08:26:16 »
Ns. vanha liiton työväen edustajien kanssa tulee hyvinkin toimeen ja se vasemmistosiipi on ns. jalat maassa olevaa porukkaa, mutta näiden uusimpien vasemmistolaisten ideologisten virtausten kanssa pärjääminen onkin haastavaa. Sillä kun ei näytä enää olevan yhtään mitään tekemistä työväen kanssa, hyvä ettei se peräti halveksu työväkeä julkisesti (ns. julkinen shamppanjasosialismi).

Vielä haastavammaksi toimeen tuleminen tulee, kun kaikkien edistyksellisimmät yrittävät muuttaa nykyistä femi/lesbo-shampanjasosialismia trans/pedo-shampanjasosialismiksi.
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4818 : 27.10.2023, 14:55:21 »
https://youtu.be/IetDOtGHF04?t=268
Myyntinkertojat | Tieteen Kuvalehti: Hyvä Uutinen Ihmiskunnalle - Miehiä EI TARVITA! Huhhuh…

“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 344
 • Liked: 3963
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4819 : 27.10.2023, 16:35:11 »
Tuli katsottua "y-kromosomi katoaa"... Ilmeisesti kaikista lajeista.  :roll: Eli täyttä potaskaa koko juttu. Pitää muistaa, että Tieteen Kuvalehti ei ole tieteellinen julkaisu, joten otsikoinnit ym ovat usein huomiohakuisia eli viihteellisiä.
En jaksanut ihan kokonaan perehtyä, mutta ymmärsin, että kyse on tosiaan jostain feministi/woke tutkijasta, no nainen nimestä päätellen.

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 344
 • Liked: 3963
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4820 : 27.10.2023, 17:07:58 »
Tähkän oikeudenkäynnissä tuomarien äänet menivät 1-1. Nainen olisi tuominnut ja miestuomari katsoi ettei näyttö riittänyt. Kuinka ollakaan, että naistuomari olisi mielellään nähnyt Tähkän ehdollisessa vankeudessa.
No niin tai näin, kukaan muuhan ei tiedä totuutta paitsi Osapuolet, että mitä oikeasti tapahtui. Minusta kuitenkin tämä "kertomus oli johdonmukainen ja yksityiskohtainen" perustelu on hyvin ongelmallinen muissakin kuin näissä seksuaalisyytteissä. Tämä johdonmukaisuus ja seikkaperäisyyshän on hyvin tiedossa ja toki järjellinen ihminen syyttäessään ymmärtää olla sekoilematta tarinassaan. Jos ei ole mitään fyysistä evidenssiä, ulkopuolisen havaintoa, niin kyseessä on sana sanaa vastaan asiasta. Uhri tai "uhri" vaikuttaa oleellisesti lopputulokseen sillä kuinka hyvän kertomuksen osaa esittää. On siis täysin mahdollista, että huonosti asiansa esittävä todellinen uhri ei saa oikeutta ja toisaalta hyvin asiansa esittävä, mutta valehteleva saattaa syyttömän tuomituksi.
Motiivi perättömässä seksuaalirikossyytteessä voi olla esim. hyvä selitys vaikkapa kumppanille jne.
Beyond reasonable doubt tulisi olla se tuomitsemisen lähtökohta eikä uskottava tarina.
En ota tällä kantaa että oliko Tähkä oikeasti syyllinen, mutta kuitenkin kertomus,  joten mielestäni oikeuden kannalta syytön perehtymättä tarkemmin keissiin.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 768
 • Liked: 3779
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4821 : 07.11.2023, 18:05:43 »
Opin tänään luonto-ohjelmasta, että feministimiesten lisääntymisstrategia ei ole uusi keksintö, vaan sitä käyttävät myös suokukot. Joillakin suokukkokoirailla ei ole höyhenkaulusta vaan ne naamioituvat naaraiksi. Kun muut kukot tappelevat reviireistään, feministikukot käyvät huomaamatta hoitamassa homman kotiin.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2023, 18:08:06 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
I was at Re'im.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4822 : 07.11.2023, 20:52:45 »
Opin tänään luonto-ohjelmasta, että feministimiesten lisääntymisstrategia ei ole uusi keksintö, vaan sitä käyttävät myös suokukot. Joillakin suokukkokoirailla ei ole höyhenkaulusta vaan ne naamioituvat naaraiksi. Kun muut kukot tappelevat reviireistään, feministikukot käyvät huomaamatta hoitamassa homman kotiin.

Mustakaloilla sama meininki, kun on helppo naamioitua naaraaksi väriä vaihtamalla.
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 344
 • Liked: 3963
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4823 : 07.11.2023, 21:40:17 »
Opin tänään luonto-ohjelmasta, että feministimiesten lisääntymisstrategia ei ole uusi keksintö, vaan sitä käyttävät myös suokukot. Joillakin suokukkokoirailla ei ole höyhenkaulusta vaan ne naamioituvat naaraiksi. Kun muut kukot tappelevat reviireistään, feministikukot käyvät huomaamatta hoitamassa homman kotiin.

Mustakaloilla sama meininki, kun on helppo naamioitua naaraaksi väriä vaihtamalla.
Kaikkea sitä luonto keksii. Nykymaailmassa miesten kantsii ehkä valita olla gender-fluid, niin laajenee naisvalikoima myös lbgtq jne. ryhmiin.  :)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 232
 • Liked: 88745
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritius.
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4824 : 10.11.2023, 15:03:30 »
"Feminism means different things to different people/groups. Polls like this never tease out what definition they are asking about. Different generations may be responding based on different perspectives on the definition of feminism."

As the first social generation to have grown up with access to the Internet and portable digital technology from a young age, members of Generation Z, even if not necessarily digitally literate, have been dubbed "digital natives". Moreover, the negative effects of screen time are most pronounced in adolescents, as compared to younger children.

« Viimeksi muokattu: 10.11.2023, 15:05:41 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 640
 • Liked: 61689
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4825 : 10.11.2023, 16:18:21 »
Opin tänään luonto-ohjelmasta, että feministimiesten lisääntymisstrategia ei ole uusi keksintö, vaan sitä käyttävät myös suokukot. Joillakin suokukkokoirailla ei ole höyhenkaulusta vaan ne naamioituvat naaraiksi. Kun muut kukot tappelevat reviireistään, feministikukot käyvät huomaamatta hoitamassa homman kotiin.

Mustakaloilla sama meininki, kun on helppo naamioitua naaraaksi väriä vaihtamalla.
Kaikkea sitä luonto keksii. Nykymaailmassa miesten kantsii ehkä valita olla gender-fluid, niin laajenee naisvalikoima myös lbgtq jne. ryhmiin.  :)

Feminismihän on vasemmistopiireissä kovinkin yleistä. Ja se, että raiskauksia tapahtuu Suomessa mutta niistä ei ilmoiteta on myös tuolta piireistä peräisin. Useinhan ne näin väittävät ovat juuri tuota poliittista genreä. Monihan muistaa varmaan tapaus Lahdenmäen?

Lainaus
Toimittaja Ari Lahdenmäki on kirjoittanut lukuisia juttuja etiikasta ja naisten oikeuksista. Marraskuussa hän sai kaksi tuomiota seksuaalirikoksista. Journalisti haastatteli kahtatoista naista, jotka kertovat lisää Lahdenmäen pimeästä puolesta.
...

Oli helmikuu vuonna 2004. Ilta oli ollut mukava, ja Emma oli hiukan kiinnostunut toimittaja Ari Lahdenmäen ystävästä. Niinpä hän oli innostunut Lahdenmäen ja ystävän kanssa jatkoille viimeksi mainitun asunnolle.

Kolmikko poltteli hieman, vaikka Emma pelkäsi, että saattaisi sammua.

Niin kävikin.

”Ajattelin, että miehet haluavat avata takaa nyöritettävää kireää korsettiani, jotta minun olisi parempi nukkua”, Emma kertoo.

Seuraavan kerran hän heräsi siihen, että Lahdenmäki oli hänen sisällään. Ystävä katseli vierestä. Emma oli hämmentynyt ja peloissaan. Hän ei uskaltanut vastustella.

 

Jaana oli päätynyt toimittaja Lahdenmäen lähipiiriin vähitellen vuonna 2006. Tämä oli vaikuttanut herrasmieheltä, hauskalta ja älykkäältä baariseuralta.

Lahdenmäen tuolloinen naisystävä oli matkoilla, ja Lahdenmäki tarjosi baari-illan jälkeen Jaanalle yöpaikan tämän asunnosta. Naisystävän asunnolla Jaana sammui. Hän heräsi siihen, että Lahdenmäki oli hänen sisällään. Jaana oli liian pelästynyt vastustellakseen.

Nuori nainen ei tuolloin täysin käsittänyt, mitä oli tapahtunut.

Jaana ei heti erkaantunut Lahdenmäen tuttavapiiristä.

”Mielikuvani on, että sammuneen hyväksikäyttämistä ei tuohon aikaan pidetty ihan tavattomana. Se oli huuruista aikaa muutenkin. Lahdenmäki leuhki baareissa ’panneensa minua’. Yritin kertoa mitä oli tapahtunut, mutta hänen ystävänsä eivät kuunnelleet.”

Puoli vuotta tapahtuneen jälkeen Lahdenmäki ja Jaana päätyivät isommassa porukassa samoille jatkoille. Jaana meni nukkumaan. Hän heräsi nytkin siihen, että Lahdenmäki on hänen sisällään.

Lahdenmäki kävi häneen käsiksi kolmannenkin kerran. Huonoon henkiseen tolaansa ja sääliin vedonnut toimittaja sai Jaanan tapaamaan hänet vuonna 2011 Sinebrychoffin puistossa Helsingissä. Lahdenmäki humaltui ja alkoi yllättäen repiä housuja Jaanan jalasta, painaen tätä rintalastasta maahan. Jaana sai potkaistua itsensä irti.

Lahdenmäki myös soitteli ja lähetti Jaanalle satoja maanittelevia ja uhkaavia tekstiviestejä, koska tämä ei lupautunut Lahdenmäen omaksi.

”Hän tiesi missä olin töissä. Yhdessä viestissä hän uhkasi raahata minut metsään ja repiä raajani irti. Hän halusi, että muuttaisimme Afrikkaan ja tekisimme vauvan.”

...

Lahdenmäki on ravintolasta***asunnolle saapumisen jälkeen työntänyt voimakkaasti päihtyneen *** sängylle, riisuen hänen vaatteitaan ja on estänyt painollaan***poispääsyn tilanteesta, painaen häntä päästä tunkeutuen samalla sormillaan ja sukupuolielimellään hänen sukupuolielimeensä.

Aamulla Lahdenmäki on jatkanut menettelyään työntäen eri vaiheissa tapahtumaketjua sormiaan edeltävistä tapahtumista osin lamaantuneen ***sukupuolielimeen tämän estelystä huolimatta ja on tunkeutunut sukupuolielimellään hänen sukupuolielimeensä ainakin asunnon makuuhuoneessa ja wc:ssä hänen tahtonsa vastaisesti. *** on ollut ainakin aamulla pelkotilan ja lamaantumisen vuoksi kykenemätön enemmälti puolustamaan itseään.

Helsingin hovioikeus vahvisti käräjätuomion 7. marraskuuta 2018. Ari Lahdenmäki sai vuoden ja 11 kuukautta ehdollista vankeutta. Samalla päivämäärällä hänet tuomittiin myös toisesta seksuaalirikoksesta, kun Helsingin käräjäoikeus tuomitsi hänet kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen seksuaaliseen tekoon pakottamisesta. Tämä teko oli kesältä 2016.

Lahdenmäki on***nukkuessa hänen vieressään yrittänyt riisua***alushousuja tämän yltä niin, että alushousut ovat olleet reisien puolessa välissä *** herättyä. Tämän jälkeen Lahdenmäki jatkoi väkivalloin *** alushousujen vetämistä alas. Teko päättyi *** vastusteltua voimakkaasti ja pyydettyä Lahdenmäkeä lopettamaan.

...

Journalisti haastatteli tätä juttua varten kahtatoista naista, jotka kertoivat lehdelle kohtaamisistaan Lahdenmäen kanssa. Ne ajoittuvat vuosille 2004 – 2017. Kertomukset ovat toisistaan riippumattomia.

...

Toimittajana itsekin työskentelevä Aada luki Lahdenmäen ensimmäisestä tuomiosta. Hänen teki mieli juhlia, kun mies oli viimein saatu kiinni. Teonkuvaus tuntui pelottavan tutulta.

...

Lahdenmäen asunnolla asiat sujuivat aluksi yhteisymmärryksessä. Aada ei kuitenkaan halunnut seksiä ilman ehkäisyä.

”Sittenhän käytät jälkiehkäisypilleriä”, Lahdenmäki kuittasi. Lamaantunut Aada ei osannut vastustella fyysisesti vahvaa Lahdenmäkeä.

”Myöhemmin Lahdenmäki käski minua sanomaan, että haluan häntä nimenomaan ilman kondomia. Suostuin. Olin shokissa ja halusin olla niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.”

Lahdenmäki nauhoitti Aadan lauseet kännykällään.

...

Vuoden 2004 kunnallisvaalien aikaan Lahdenmäki liikkui Vasemmistoliiton nuorisojärjestön Vasemmistonuorten liepeillä. Hän ei ollut järjestön jäsen, mutta hänellä oli tapana ilmestyä tilaisuuksiin ja varsinkin bileisiin.

...

”Heti perille päästyämme Lahdenmäki tönäisi minut lattialle ja kehotti ottamaan vaatteet pois. Hämmennyin, olin nuori ja arka. Tein kuten käskettiin. Lahdenmäki painoi minut lattiaa vasten ja työntyi peräaukkooni.”

Maisa pyysi lopettamaan, huusi ja rimpuili. Lopulta hän pääsi pakenemaan itkuisena vessaan.

”Lahdenmäki tuli oven taakse kyselemään, onko minulla jokin hätä ja oliko hän ollut liian raju. Aikansa vakuuteltuaan hän sai minut uskomaan, että meille oli tullut väärinkäsitys.”

Kun Maisa sitten uskaltautui vessasta, sama tapahtumasarja toistui, jälleen Maisan rimpuilusta huolimatta.

Maisalla todettiin sukupuolitauti. Hän oli tämän vuoksi yhteydessä Lahdenmäkeen, joka kielsi ottamasta enää koskaan yhteyttä.

...

Monet juttua varten haastatelluista naisista ovat sitä mieltä, että toimittajan lähipiiri tiesi vähintään raiskausepäilyistä. Hän liikkui tiedostavissa piireissä, oli tunnettujen feministitoimittajien ystävä.

Suurin osa Journalistin haastattelemista naisista ei ole tehnyt tapahtumista rikosilmoitusta. Tämä on seksuaalirikoksissa edelleen tavallista. Useiden tutkimusten mukaan suurin osa niistä jää ilmoittamatta.

...

Näyttelijä-ohjaaja Piia Peltola esiintyy tässä jutussa nimellään. Hän nimittää Lahdenmäen lähestymistapaa rakastumisen imitoinniksi.

Lahdenmäki piiritti Peltolaa Eduskunta I -näytelmän ensi-iltabileissä talvella 2011. Työprosessista uupunut Peltola ilmaisi juhlissa olleelle Lahdenmäelle, ettei ollut etsimässä seuraa.

Viiden aikaan aamuyöllä juhlat viimein hiipuivat, ja Peltola kävi nukkumaan naisten pukuhuoneeseen.

”Nukun aina kevyesti. Nyt heräsin monesti siihen, että Ari oli siinä vieressä, että käsi oli jossain missä en halunnut sen olevan, tai että hän oli päälläni. Merkillistä kyllä, edelleen hyvin rakentavasti selvensin hänelle, että en halua, haluan nukkua rauhassa.”

Lopulta Peltola sai unensa keskeltä itsestään irti isompaa ääntä. Joku heitti Lahdenmäen ulos teatterista. Ohjaaja Susanna Kuparinen taas katkaisi välit Lahdenmäkeen tapauksen jälkeen.

”Suututtaa, että hän on tehnyt tätä vuosikausia ja hänen kaverinsa ovat tienneet, että on tapahtunut hämäriä juttuja. Mieleen jäivät juuri rakastumisen imitointi, päämäärätietoinen ja omistava käytös, se, että epäröintiä tai hidastavaa syyllisyydentuntoa ei ole”, Peltola summaa.

”Toimittajan ammattikuvaan liittyy luotettavuutta. Se avaa ovia. Toimittaja on tervetullut joka paikkaan.

(Feministi)toimittaja on aina tervetullut joka paikkaan?

Ei kuulosta normaali-ihmisen kommentilta. No tekeehän yksi toimittaja yökylään-ohjelmaa...

Ainiin. Linkki. https://journalisti.fi/artikkelit/2018/11/synkk-salaisuus/

-i-
« Viimeksi muokattu: 10.11.2023, 16:30:18 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 452
 • Liked: 40094
 • The Buddha of Kerava
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4826 : 15.11.2023, 17:28:43 »
En tosiaankaan tiedä, onko tämä oikea ketju..

https://www.hs.fi/talous/art-2000009993929.html

Lainaus
Suomalaisyritys julkaisee miehille suunnatun tamponin

Valitettavasti en pysty lainaamaan juttua enempää, koska en uskalla lukea pidemmälle, anteeksi.

Mutta miksi miehille suunnattaisiin joku tamponi? Olen elänyt miehenä yli 50 vuotta enkä muista, että olisin kertaakaan tarvinnut tamponia. Ei mies menstruoi. Onko vappu ja teekkarihuumori siirretty ankeaa Marraskuuta ilahduttamaan, ei voi tietää.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 689
 • Liked: 8914
 • Je suis Charlie
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4827 : 15.11.2023, 17:37:14 »
^

Minä luin. Älä huoli, ei niitä ole tarkoitettu miehille vaan ne ovat "miehille".

Asia ei minulle erityisemmin kuulu kun itse olen mies ja vaimoni on nainen, mutta kuvittelisin että kovin suurta markkinarakoa ei tuotteilla ole. Ne muutama harva jotka kokevat tuollaista tarvitsevansa eivät taatusti tuo kovin paljoa kassavirtaa.
3:14

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 618
 • Liked: 24084
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4828 : 15.11.2023, 17:44:36 »
^

Minä luin. Älä huoli, ei niitä ole tarkoitettu miehille vaan ne ovat "miehille".

Asia ei minulle erityisemmin kuulu kun itse olen mies ja vaimoni on nainen, mutta kuvittelisin että kovin suurta markkinarakoa ei tuotteilla ole. Ne muutama harva jotka kokevat tuollaista tarvitsevansa eivät taatusti tuo kovin paljoa kassavirtaa.

Luultavasti sama tamponi löytyy naisten valikoimasta halvemmalla? Joka hetki syntyy uusi kusetettava...
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

SatuSetä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 983
 • Liked: 2192
Vs: Feminismi on ihmeellistä! (yhdistetty)
« Vastaus #4829 : 15.11.2023, 21:19:32 »
^

Minä luin. Älä huoli, ei niitä ole tarkoitettu miehille vaan ne ovat "miehille".

Asia ei minulle erityisemmin kuulu kun itse olen mies ja vaimoni on nainen, mutta kuvittelisin että kovin suurta markkinarakoa ei tuotteilla ole. Ne muutama harva jotka kokevat tuollaista tarvitsevansa eivät taatusti tuo kovin paljoa kassavirtaa.

Kyllä näille joissakin piireissä varmaankin tulee kuukausittainen markkinarako, mutta on kovin vaikea ajatella miksi on näin brändätty ja hinnoiteltu. Toisaalta... Eihän siinä muussakaan meiningissä järkeä ole mukaan kelpuutettu.
Kissat on koiria ja hauki on kala, joka tekee pesän puuhun.