Kirjoittaja Aihe: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen  (Luettu 2377310 kertaa)

og1967

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 424
 • Liked: 1119
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11970 : 23.10.2017, 16:42:34 »
VALMET nousi RHC:ssa viime vuoden lopulla kuumaksi aiheeksi ja taivas oli auki. Tuhansia työpaikkoja geelitukille ja afgaaneille. Myös media lähti tähän pelleilyyn ja huijaukseen mukaan omilla uutisillaan. Tässä tämänpäiväinen (23.10.2017) YLE uutinen aiheesta:
...
Tässä Valmet Automotive OY:n tiedote 26.04.2017
Lainaus käyttäjältä: Valmet Automotive Oy
Valmet Automotive: 1060 avointa tehtävää – 4378 hakijaa
...

Ei ole kuulunut yhtään sankaritarinaa ja oma veikkaukseni geelitukkien palkkaamisesta: Pyöreä nolla.

Sattuneesta syystä tuo autotehdas kiinnostaa itseäni. Uusi Suomi näyttää uutisoineen siitä artikellissaan seuraavasti, alla aiheeseen liittyvä pätkä jutusta: https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/219099-uudenkaupungin-autotehdas-palkkaa-nyt-kiihtyvasti-maahanmuuttajia-tanaankin

Lainaus
...
Merkittävä osa palkattavista on maahanmuuttajataustaisia, sillä Valmet Automotive osallistuu maahanmuuttajien kotouttamista edistävään SIB-ohjelmaan. Pääministeri Sipilä kiitteli tehtaan rekrytointikeinoja eduskunnan kyselytunnilla torstaina.

–Vierailin eilen Uudenkaupungin autotehtaalla, ja siellä ilokseni kuulin, että yksi keinovalikoimasta, joka heillä on siellä, on se, että he käyvät läpi laajan otannan maahanmuuttajia ja ovat jo heitä palkanneet sinne. Eli se on myöskin käytännössä toimiva keino siellä, Sipilä sanoi.

Valmet Automotiven viestintäpäällikkö Mikael Mäki kertoo Uudelle Suomelle, että maahanmuuttajia on palkattu tehtaalle töihin jo useamman vuoden ajan ja tällä hetkellä heitä on töissä arviolta useita kymmeniä.

–Itse asiassa tänäänkin haastatellaan useampaa kymmentä maahanmuuttajataustaista henkilöä, hän kertoo Uudelle Suomelle.

Tehtaalle on löytynyt töihin ”kaiken taustaisia henkilöitä hyvinkin monesta maasta”, joukossa esimerkiksi irakilaisia. Viime aikoina Suomeen on tullut paljon turvapaikanhakijoita juuri Irakista. Mäki ei tarkalleen tiedä, onko palkkalistoilla viime vuosina turvapaikanhakijoina Suomeen tulleita.

–Varmaan sellaisiakin joukossa on, hän kuitenkin sanoo.

Maahanmuuttajia palkataan Mäen mukaan samanlaisiin tehtäviin kuin kaikkia muitakin. Tällä hetkellä rekrytoidaan väkeä autonrakentajatehtäviin hitsaamoon, maalaamoon, kokoonpanoon ja sisäiseen logistiikkaan. Mäen mukaan millekään ryhmälle ei anneta etulyöntiasemaa, vaan hakuprosessissa katsotaan yleisten vaatimusten täyttymistä.

–Jonkin asteista avustavaa suomen kielen taitoa ja tietysti asenne työn tekemiseen kohdallaan, hän kertoo vaatimuksista.

Kiinnostus on molemminpuolista. Valmet Automotive on järjestänyt nimenomaan maahanmuuttajille suunnattuja tilaisuuksia, joissa on ollut Mäen mukaan ”erittäin paljon väkeä”. Kokemukset rekrytoinnista ovat olleet hyviä.

–Ne kokemukset, joita meillä maahanmuuttajataustaisista henkilöistä on, ovat olleet erittäin positiivisia. Sen takia emme näe mitään syytä, miksi heitä ei otettaisi lisääkin.

Varmaankin RHC:ssä luetaan tuota niin, että "maahanmuuttajataustaisia" ja "turvapaikanhakijoita" tarkoittaa afgaaneja tai irakilaisia miehiä. Ei voida ajatella, että kyseessä on puolalainen, virolainen, latvialainen, liettualainen tai muusta EU-maasta tullut ammatilainen. Todennäköisesti EU:n ulkopuoliset ovat venäläisiä. Tiedän, että Ruotsista Saabin tehtaalta on mennyt väkeä Suomeen töihin nimenomaan tuonne. Joskus ilmeisesti on palkattu henkilö, joka on saattanut olla vuosia sitten turvapaikanhakija tullessaan Suomeen tai muuhun maahan. Ymmärrän hyvin, että tättähäärät lukevat asian siten, että hiljattain tulleet turvapaikanhakijat pääsevät ilmoittautumalla sisään, koska ovat puolessa vuodessa jo oppineet vaadittavan avustavan suomen kielen taidon.

Yleinen keino päästä eroon turvapaikanhakijoista ns. nätisti jo hakuvaiheessa on vaatia tehtävään ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Suomi toisena kielenä -oppilaat saavat halutessaan vapautuksen ruotsista ja eivät osaa sitä, vaikka olisivat lukeneetkin sitä ja käyneet peruskoulun tai oppivelvollisuuden loppuun. Tosin tässä on se paha puoli, että jotkut ruotsista tulleet tp-hakijat voivat osatakin ruotsia aivan erinomaisesti ja oppivat myös suomen. Mutta, näillä saattaa motivaatiokin olla hieman eri tasolla kuin iPhone-miehillä. https://hommaforum.org/index.php?topic=96413.0

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 590
 • Liked: 10505
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11971 : 23.10.2017, 16:57:41 »
Ei ole kuulunut yhtään sankaritarinaa ja oma veikkaukseni geelitukkien palkkaamisesta: Pyöreä nolla.

Ehkä ne on ylikoulutettuja.  ;)

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 052
 • Liked: 24477
 • "Meillä on megaehdokkaita." -Tonttu Torvinen
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11972 : 23.10.2017, 17:07:23 »
Kyllä siinä voisi itselläkin tuskanhikinen itku päästä, kun kohtalona oli illasta toiseen joutua makoilemaan jonkun vapaaehtoisen vokkitantan sängyssä halattavana. Noh, ilmaisia lounaita ei tunnetusti ole.

'Close your eyes and think of Saddam'.   8)

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 140
 • Liked: 13095
 • Ego sum Spartacus
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11973 : 23.10.2017, 17:36:58 »
VALMET nousi RHC:ssa viime vuoden lopulla kuumaksi aiheeksi ja taivas oli auki. Tuhansia työpaikkoja geelitukille ja afgaaneille. Myös media lähti tähän pelleilyyn ja huijaukseen mukaan omilla uutisillaan.


Ei ole kuulunut yhtään sankaritarinaa ja oma veikkaukseni geelitukkien palkkaamisesta: Pyöreä nolla.

Haittamatu saa sossurahana sen noin 11€/ tunti tai enemmän mitä Valmet maksaa työläisilleen vuorotyöstä.

https://www.google.fi/search?q=Valmet+Automotive+OY+palkka&oq=Valmet+Automotive+OY+palkka&aqs=chrome..69i57.5964j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 707
 • Liked: 3267
 • Banned
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11974 : 23.10.2017, 20:03:48 »
Yhdestä Valmetin kohua herättäneestä rekrystä ja Petteri Orposta vähän infoa:

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005012441.html
Lainaus
Julkaistu: 19.12.2016 12:04

Hurja hakuryntäys Uudenkaupungin autotehtaalle – ”Olemme erittäin tyytyväisiä”

Valmet Automotive haki 250 autonrakentajaa. Uusia hakuja on tulossa ensi vuonna.
Valmet Automotiven marras-joulukuussa tekemä 250 autonrakentajan rekrytointikampanja tuotti ennätysmäärän hakemuksia. Hakuaikana jätettiin 2 597 hakemusta.

Valmet Automotiven ensimmäinen suoraan GLC-tuotantoon liittyvä rekrytointikampanja päättyi eilen sunnuntaina. Valintaprosessi jatkuu tammikuun loppuun.

Rekrytointikampanja oli ensimmäinen, jolla Valmet Automotive hakee kaikkiaan yli tuhatta tuotantohenkilöä Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin tuotantoon. Työnhakijoiden etsintä GLC-mallin valmistukseen jatkuu ensi vuoden aikana.

Hakijoiden laatu on ollut juuri sellainen kuin toivoimmekin. Taustaa on teollisissa tehtävissä, koulutustausta on ammattikoulupohjainen ja kädentaitoja löytyy. Uskomme että näistä henkilöistä pystymme helposti kouluttamaan autonrakentajia, Valmet Automotiven viestintäpäällikkö Mikael Mäki kertoo Taloussanomille.

Erittäin tyytyväisiä olemme hakuun.

Valmet Automotive kertoi rekrytoinnin alkamisesta syyskuussa.
[...]
Eniten hakemuksia tuli Vaasa-Oulun, Tampere-Jyväskylän, Itä-Suomen sekä Länsirannikon suunnalta. Hakijoiden ikäjakauma oli 18–55 vuotta, ja hakijoista noin 25 prosenttia oli naisia.

Elina Ranta

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005072656.html

Lainaus
Julkaistu: 3.2.2016 8:40

Orpo HS:ssä: Suomessa on kummallinen tilanne – Uudenkaupungin autotehtaalle ei löydy suomalaisia työntekijöitä

 Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) muistuttaa Helsingin Sanomien vieraskynässä, että talouden rakenneongelmat eivät ole kadonneet minnekään.
Valtiovarainministeri Petteri Orpon mukaan Suomen talouden kasvu ei ole vielä kestävällä pohjalla. Orpo kertoo ajatuksistaan Helsingin Sanomien vieraskynässä.

– Se [kasvu] perustuu pitkälti rakentamiselle ja kotimaisen kysynnän velkavetoiselle kasvulle. Kestävää kasvua syntyy vain viennistä, eikä vienti vielä vedä kunnolla, Orpo kirjoittaa.

Orpo kuitenkin iloitsee orastavasta kasvusta, käänne näyttää tapahtuneen. Hänen mukaansa käänne on käytettävä viisaasti. Orpon mukaan tämä tarkoittaa lisää toimenpiteitä Suomen talouden kestävyyden parantamiseksi.

Orpo haluaa muun muassa purkaa kannustinloukkuja.

– Suomessa on kummallinen tilanne: meillä on paljon avoimia työpaikkoja mutta samaan aikaan aivan liikaa työttömiä vailla työtä. Esimerkiksi Uudenkaupungin autotehtaalle on vaikea löytää suomalaisia työntekijöitä, hän toteaa.

Taloussanomat


http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005071954.html

Lainaus
Pääkirjoitus Julkaistu: 3.2.2016 2:00 , Päivitetty: 3.2. 8:26
[...]
Puolivälitarkastelussa pitää purkaa kannustinloukkuja. Suomessa on kummallinen tilanne: meillä on paljon avoimia työpaikkoja mutta samaan aikaan aivan liikaa työttömiä vailla työtä. Esimerkiksi Uudenkaupungin ­autotehtaalle on vaikea löytää suomalaisia työntekijöitä.
[...]
Petteri Orpo

Kirjoittaja on valtiovarainministeri (kok).


Eli Valmet kertoo että hakukierros oli menestys ja pari kuukautta myöhemmin Orpo väittää ettei löydy suomalaisia työntekijöitä....

Otin muuten yhteyttä tuonne Valmet Automotiven viestintäpäällikköön Mikael Mäkeen ja kysyin asiasta suoraan. Sanatarkka vastaus: "käytännössä kaikki hakijat olivat suomalaisia."

Arvatkaa kuka valehtelee, Taloussanomat, Valmet Automotive vai Kokoomuslainen valtionvarainministeri?

Tuo Hesarin vieraskynä juttuhan oli siis kirjoitettu kuntavaalien alla. Ja tättähäärät eivät muuten raivostuneet Hesarille siitä että puolueen puheenjohtaja kirjoittaa kolumnin kyseiseen lehteen. Ilmeisesti Hesarissa saa kirjoitella mutta Maikarilla ei...
"Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa
ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muun edellä."
Urho Kaleva Kekkonen vatiopäivien avajaisissa 5.2.1980

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 314
 • Liked: 11519
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11975 : 23.10.2017, 20:15:46 »
Tehtaalle on löytynyt töihin ”kaiken taustaisia henkilöitä hyvinkin monesta maasta”, joukossa esimerkiksi irakilaisia. Viime aikoina Suomeen on tullut paljon turvapaikanhakijoita juuri Irakista.

Mäki ei tarkalleen tiedä, onko palkkalistoilla viime vuosina turvapaikanhakijoina Suomeen tulleita.

–Varmaan sellaisiakin joukossa on, hän kuitenkin sanoo.

Kiinnostus on molemminpuolista. Valmet Automotive on järjestänyt nimenomaan maahanmuuttajille suunnattuja tilaisuuksia, joissa on ollut Mäen mukaan ”erittäin paljon väkeä”. Kokemukset rekrytoinnista ovat olleet hyviä.

–Ne kokemukset, joita meillä maahanmuuttajataustaisista henkilöistä on, ovat olleet erittäin positiivisia. Sen takia emme näe mitään syytä, miksi heitä ei otettaisi lisääkin.

Otin muuten yhteyttä tuonne Valmet Automotiven viestintäpäällikköön Mikael Mäkeen ja kysyin asiasta suoraan. Sanatarkka vastaus: "käytännössä kaikki hakijat olivat suomalaisia."

Arvatkaa kuka valehtelee, Taloussanomat, Valmet Automotive vai Kokoomuslainen valtionvarainministeri?

Alkaa medialukutaito kehittymään, kun lukee @og1967 lainauksia tarkemmin ja sen jälkeen Beenarin kommentin.

Kiitos @Beenari kun soitit. Esimerkillistä hommailua.
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 461
 • Liked: 641
 • Nuivamaisteri
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11976 : 23.10.2017, 20:21:03 »
Lainaus käyttäjältä: Valmet Automotive Oy
Kiinnostus on molemminpuolista. Valmet Automotive on järjestänyt nimenomaan maahanmuuttajille suunnattuja tilaisuuksia, joissa on ollut Mäen mukaan ”erittäin paljon väkeä”. Kokemukset rekrytoinnista ovat olleet hyviä.

–Ne kokemukset, joita meillä maahanmuuttajataustaisista henkilöistä on, ovat olleet erittäin positiivisia. Sen takia emme näe mitään syytä, miksi heitä ei otettaisi lisääkin.

Loogista, varmaan sallittua myös toisinpäin. Eli jos työnantajalla sattuisikin olemaan negatiivisia kokemuksia mamu-työntekijöistä, olisi sitten syytä välttää mamujen töihinottoa.

Minulla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 314
 • Liked: 11519
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11977 : 23.10.2017, 20:39:15 »
Lainaus käyttäjältä: Valmet Automotive Oy
Kiinnostus on molemminpuolista. Valmet Automotive on järjestänyt nimenomaan maahanmuuttajille suunnattuja tilaisuuksia, joissa on ollut Mäen mukaan ”erittäin paljon väkeä”. Kokemukset rekrytoinnista ovat olleet hyviä.

–Ne kokemukset, joita meillä maahanmuuttajataustaisista henkilöistä on, ovat olleet erittäin positiivisia. Sen takia emme näe mitään syytä, miksi heitä ei otettaisi lisääkin.

Loogista, varmaan sallittua myös toisinpäin. Eli jos työnantajalla sattuisikin olemaan negatiivisia kokemuksia mamu-työntekijöistä, olisi sitten syytä välttää mamujen töihinottoa.

Kun lukee tuon lainauksen ja Beenarin kertomuksen, niin ei voi kuin ihmetellä, että tällä tavalla sitä totuutta väritetään mokutuksen puolesta. VMP.
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 707
 • Liked: 3267
 • Banned
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11978 : 23.10.2017, 21:04:23 »
Kiitos @Beenari kun soitit. Esimerkillistä hommailua.

Korjataan heti virheellinen käsitys, sähköpostilla - ei puhelimella.

Ja huom. uutinen oli siis se ensimmäinen Valmetin rekry. Vuoden 2016 lopulla
« Viimeksi muokattu: 23.10.2017, 21:06:03 kirjoittanut Beenari »
"Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa
ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muun edellä."
Urho Kaleva Kekkonen vatiopäivien avajaisissa 5.2.1980

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 314
 • Liked: 11519
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11979 : 24.10.2017, 18:17:30 »
PAKKOPALAUTUSVAROITUS

Afgaaniräätäliä uhkaa käännytys - vakituinen työpaikka ja työole vireillä!Risikko lupasi syyskuussa että migri ja poliisi ohjeistetaan yhteistyöhön ettei työlupaa odottavia käännytetä. Ministerin sana ei kuulu vai sitä ei totella?

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155304793323533/

RÄÄTÄLI saa jäädä Suomeen räätälöimään.

Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 314
 • Liked: 11519
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11980 : 24.10.2017, 18:20:20 »
No nyt on muutama eukko ihmeissään; maksaako Suomessa aina Islamavioituminen 50e?

No nyt on muutama eukko ihmeissään; maksaako Suomessa aina Islamavioituminen tai avioliiton siunaus kaikkialla, tietoa löytyy joistain paikoista että 50e, mysteeriksi jää myös missä kaikkialla-keneltä palvelua voi tiedustella ja minne? Toki soittamalla ehkä selviää mutta kysytään nyt täältä niiltä jotka tuon ovat tehneet. Yvtä jos ei tässä halua huudella.

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155305785098533/

 :o
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Billy Hill

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 710
 • Liked: 2110
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11981 : 24.10.2017, 19:06:42 »
RÄÄTÄLI saa jäädä Suomeen räätälöimään.

Upeeta, nyt Suomen huutava räätälipula helpotti hetkeksi.
Timo Soini 2014:    Perussuomalaisiin kantoihin voi vaikuttaa liittymällä puolueeseen ja vaikuttamalla niihin kantoihin sisältäpäin.
Timo Soini 2017:    Puolue kaapattiin.

Sitruunamelissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 515
 • Liked: 1892
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11982 : 24.10.2017, 19:31:21 »
RÄÄTÄLI saa jäädä Suomeen räätälöimään.
Upeeta, nyt Suomen huutava räätälipula helpotti hetkeksi.
Heistä todella onkin ollut pula sen jälkeen, kun Arman Alizad aikanaan siirtyi viihdeuralle. Tietenkin voi olla, että tämä uusi räätäli seuraa Armanin jalanjäljissä. Viihdealallakin tarvitaan runsain mitoin monikulttuurista säväystä.
Me pesemme itse vaatteitamme, laitamme itse ruokaamme, kärsimme kaikenlaisista asioista ja silti ihmiset eivät pidä meistä, turvapaikanhakija jatkaa.

Skeptikko

 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 9 472
 • Liked: 9873
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11983 : 24.10.2017, 21:11:28 »
No nyt on muutama eukko ihmeissään; maksaako Suomessa aina Islamavioituminen tai avioliiton siunaus kaikkialla, tietoa löytyy joistain paikoista että 50e, mysteeriksi jää myös missä kaikkialla-keneltä palvelua voi tiedustella ja minne? Toki soittamalla ehkä selviää mutta kysytään nyt täältä niiltä jotka tuon ovat tehneet. Yvtä jos ei tässä halua huudella.

Tarvitaanko edes ulkopuolista lausumaan jotain loruja islamoliittoon vihkimiseen? Jossain shiia-alueillahan harrastetaan esimerkiksi prostituoitujen kanssa määräaikaisia (kenties vain joitain tunteja kestäviä) avioliittoja, jotta irtoseksillä ei rikottaisi uskonnollista kieltoa olla harrastamasta seksiä avioliiton ulkopuolella. Ainakin eros sai lausumalla vain itse taikasanat, joten olisikohan tällaisen tilapäisliiton solmiminenki onnistunut lausumalla loitsu itse tai laatimalla joku sopiva paperi asiasta.

PS, tämän mukaan tällainen tilapäinen islamoliitto pitäisi solmia ainakin kolmeksi päiväksi:

Nikah mut'ah - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Nikah_mut%27ah

Lainaus
Mutah[1] or mutaa[2] (Arabic: نکاح المتعة‎, translit. nikāḥ al-mutʿah‎, literally "pleasure marriage";[3](p1045) sigeh or sigheh in Iran),[4] is a private and verbal temporary marriage contract that is practiced in Twelver Shia Islam[dubious – discuss] in which the duration of the marriage and the mahr must be specified and agreed upon in advance.[1][5][6](p242)[7](p47–53) It is a private contract made in a verbal or written format. A declaration of the intent to marry and an acceptance of the terms are required as in other forms of marriage in Islam.[8]
...
Generally, the Nikah mut'ah has no proscribed minimum or maximum duration.[10][11][12] However, one source, The Oxford Dictionary of Islam, indicates the minimum duration of the marriage is debatable and durations of at least three days, three months or one year have been suggested.[1] Sunni Muslims, and within Shia Islam, Zaidi Shias, Ismaili Shias, and Dawoodi Bohras do not practice Nikah mut'ah.[citation needed] However, Sunni Muslims practice Nikah misyar, which has been regularly considered a somewhat similar marriage arrangement.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2017, 21:57:51 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 314
 • Liked: 11519
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11984 : 24.10.2017, 22:07:32 »
Tarvitaanko edes ulkopuolista lausumaan jotain loruja islamoliittoon vihkimiseen?

Ehkä seremonia on näille rakastuneille suomalaisille naisille tärkeä. Laittaakohan ne valkoisen hääpuvun ja hunnun päälle, vai jätesäkin, kun menevät islamilaiseen avioon? Jätesäkki voisi olla hyvä, koska siihen kuitenkin päätyvät muutaman vuoden päästä, ehkä jo aikaisemmin. Näitä on Facebook pullollaan. Suomalaisia naisia, jotka ovat kääntyneet. Ensin tulee huivit ja lopulta säkit.
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Sator Arepo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 307
 • Liked: 884
 • McMaltillinen alt-light burgeri
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11985 : 25.10.2017, 10:14:46 »
Tarvitaanko edes ulkopuolista lausumaan jotain loruja islamoliittoon vihkimiseen? Jossain shiia-alueillahan harrastetaan esimerkiksi prostituoitujen kanssa määräaikaisia (kenties vain joitain tunteja kestäviä) avioliittoja, jotta irtoseksillä ei rikottaisi uskonnollista kieltoa olla harrastamasta seksiä avioliiton ulkopuolella. Ainakin eros sai lausumalla vain itse taikasanat, joten olisikohan tällaisen tilapäisliiton solmiminenki onnistunut lausumalla loitsu itse tai laatimalla joku sopiva paperi asiasta.

Uskonnollinen pilkunviilaus on erittäin huvittavaa, ja islamissa esimerkkejä riittää. Siis otetaan vaikka koronkiskonnan kielto, minkä seurauksena islamilaiset pankit eivät anna asuntolainaa. He kyllä voivat ostaa asunnon, jossa pääset asumaan maksaen korkeaa vuokraa. Tätä jatkuu, kunnes olet maksanut pankille ostohinnan ja suunnilleen sen verran ylimääräistä, mitä länsimaalainen pankki olisi ottanut lainan korkoina. Mutta koska sitä ei kutsuta lainanannoksi, se ei ole sitä, vaikka oikeasti onkin. Samaan tyyliin nuo pika-avioliitotkin ovat olevinaan avioliittoja, koska niitä kutsutaan sellaisiksi, vaikka oikeasti eivät olekaan.

Tietenkään islam ei ole ainut tässä asiassa kunnostautunut. Huvittava esimerkki katolisuudesta liittyy pääsiäispaastoon, jonka aikana ei saa syödä lihaa, mutta kalaa kylläkin. No, kalahan on siis vesieläin, ja majava viettää valtaosan ajastaan vedessä, joten majava on kala ja sitä saa syödä paaston aikana. Silti näyttää, että islamissa tuollaista omituista juonimista esiintyy enemmän, ja se ulottuu aivan perustavanlaatuisiin kysymyksiin. Pitäisi varmaan perustaa baari nimeltä Mekka, johon vähemmän hurskaat muslimit voisivat tulla tekemään pyhiinvaelluksensa. Eihän se oikea Mekka ole, mutta jos sitä kutsutaan sillä nimellä...
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 652
 • Liked: 11661
 • Soon korkeemmas käres!
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11986 : 25.10.2017, 10:43:35 »
Tuossa kun luin tuota Toman ja Ninan avioliittokeskustelua ja mietin kaikkia noita vihdoin unelmiensa miehen kanssa avioon päässeitä RHC-tättähääriä, että mikä todennäköisyys on sillä, että nainen menee vokiin, jossa sata miestä, ja sieltä löytyy se unelmien ritari vain muutaman päivän tutustumisella?

Jos sama nainen menisi armeijaan, jossa varuskunnassa sata miestä tai johonkin muuhun miesvaltaiseen ympäristöön, niin kuinka suurella todennäköisyydellä siitä massasta löytyisi se puoliso? Tiedän, että monissa harrasteyhteisöissä syntyy parisuhteita, mutta tämä on jo jonkinlainen tilastoharha tämä. No, onhan moni palapeli vailla sopivaa palaa, ja ehkä se silmän tuike tai jokin pieni ele on se, mikä on jäänyt puuttumaan siitä muuten liki täydellisestä pottunokasta, että kun tuo pala osuu kohdalleen, niin palapeli on heti täydellinen.

Viiden vuoden päästä olisi mielenkiintoista nähdä näinä hassuina vuosina solmitut avioliitot ja erotilastot ja katsoa, miten on käynyt näille turvisliitoille. Toki otettava huomioon, että jos eron on aiheuttanut pakkopalautus ja suomineito ei ole ollut valmis lähtemään fatimaksi fatimojen maalle, niin olkoon se lieventävä asianhaara. Mutta jonkinlaiseen oleskeluoikeuteen - oli se sitten keskeneräinen kuudestoista hakemus tai viidennen hakemuksen valituskierros - päätynyt puolisko otettaisiin huomioon tuossa tilastossa. Toki sekin olisi mielenkiintoista, roikutetaanko liittoa löyhässä hirressä viimeiseenkin valituskierrokseen, eli onko vaimo vain väline.

Disclaimer: Saattavathan nämä olla prinsessasatuja ja uskomattomia rakkausliittoja tähtipölyineen. Joku minullekin aikanaan sanoi, että se oikea tulee kuin paska housuun. Sitä ei tiedä etukäteen, eikä sitä voi estää. Se ei tarkoita, ettenkö silti olisi kiinnostunut yllä kuvaamastani tilastosta.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 500
 • Liked: 13203
 • I just want my money.
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11987 : 25.10.2017, 10:47:43 »
Nämä matujen kanssa solmitut liitot tulee päätymään itkuun ja hirveään vinkunaan.

Itku pitkästä ilosta -tyyppisesti.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 697
 • Liked: 6927
 • Anyone?
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11988 : 25.10.2017, 13:17:38 »
Nämä matujen kanssa solmitut liitot tulee päätymään itkuun ja hirveään vinkunaan.

Itku pitkästä ilosta -tyyppisesti.
Jaa, minusta tuo jengi tekee "Mairet" ja käy vokista uuden palleron. Ehtymätön luonnonvara.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 647
 • Liked: 9924
 • antikomintern
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11989 : 25.10.2017, 20:18:33 »
Tämä vaikuttaa todelliselta pakettimatkalta, jossa asiakkaalle tarjotaan EU-passi, lentomatka Schengen-alueelle Turkista, eikä siinä vielä kaikki? Olisiko tämä sellainen amnestypunavihreiden kaipaama laillinen ja turvallinen reitti Eurooppaan vai onko tämä Erdoganin katala juoni?

Tähän törmäsin ryhmässä, jonka nimi on (konekäännöksenä) Suomi teki virheen sekä symboleina Suomen lippu, peukalo alaspäin ja Irakin lippu. Tulee hyvät vibat tästä porukasta...

Kilpaileva Google-käännös tarjouksesta:
Lainaus
Meillä on päivittäiset lennot Istanbulista Kreikkaan ja Eurooppaan Air ja valvotaan 100%
Eurooppalainen passi ja eurooppalainen asuinpaikka
Watts 009645380116231

e: kuva päivitetty
« Viimeksi muokattu: 25.10.2017, 20:33:46 kirjoittanut Pullervo »
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 744
 • Liked: 2593
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11990 : 26.10.2017, 17:37:55 »
^Häiritsevän paljon siinä on Punapappi-storyä, nyt juuri pohtinut, että kertooko tarina juuri Marjaanasta. Tuo kulahtuneisuus ei puhu sen puolesta, mutta muuten mätsää. Halu antaa sotunsa, joutuminen suljetulle, maaninen Johannes Läpsähtäjien asioiden ajaminen yms.

Tuo "Olipa kerran nainen..." oli kyllä aivan pastori M:n tekstiä.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 647
 • Liked: 9924
 • antikomintern
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11991 : 26.10.2017, 18:09:21 »
Tämä tarina on jaettu sekä Rasmukseen että RHC-ryhmään. Voisikohan jutussa olla jotain, joka jätetään nyt sopivasti kertomatta? Tarinahan on taas aivan ihqu: kamerunilainen nainen tulee Suomeen opiskelemaan ja törmää heti täällä kamerunilaiseen mieheen ja saa 9 kk maahan saapumisensa jälkeen poikalapsen, jonka nimeksi tulee Pekka (niin varmaan). Nainen on viittä vaille valmis sairaahoitaja ja hoitaisi suomalaisia sotaveteraaneja Kaunialassa, jollei paha Migri lemppaisi tätä poikansa kanssa maasta.

Ai niin, kommenteissa ehdotetaan, että:"Piilottaminen ehkä auttaisi." Patenttitarkaisuja kaikkiin maastapoistamisiin: Valita. Piiloudu. Valita. Piiloudu.

Toki voi miettiä, että tarvitseeko Suomi enemmän joutoafgaanimiehiä, rötösteleviä irakilasmiehiä, islamistifundamentalistisomalimiehiä, marokkolaisterroristimiehiä vai työtä tekeviä kamerunilaisnaisia. Vai tarvitseeko näistä ketään?

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155311168038533/

e:typo
« Viimeksi muokattu: 26.10.2017, 21:09:02 kirjoittanut Pullervo »
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 590
 • Liked: 10505
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11992 : 26.10.2017, 18:42:51 »
Lainaus
Hyvää huomenta kaikille good morning everyone

Kello on nyt 18.40. Kuutisen tuntia sitten eli puoli yhden aikoihin Elias ja joku toinen mustapääpallero olivat päässeet sängystä ylös. Elämä on.
https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155311711078533/

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 314
 • Liked: 11519
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11993 : 26.10.2017, 22:59:31 »
Eräissä ryhmissä sanotaan tiistaina palautettaneen ehkä useita kymmeniä Irakilaisia ja heidän ystävänsä suomessa kertovat useimpien tapetun heti perille päästyään a.k.a. Varma Kuolema(TM)

Hyvä Jumala, mitä taas tapahtuu, kuinka paljon verta taas vuotaa, eräissä ryhmissä sanotaan tiistaina palautettaneen ehkä useita kymmeniä Irakilaisia ja heidän ystävänsä suomessa kertovat useimpien tapetun heti perille päästyään 😥😥.

Tämä palautuslento kuulemma onnistuttu jättämään täysin pimentoon suomessa. Nyt säilöön ja putkaan viety taas paljon ihmisiä, miten tämä voi vain kiihtyä, miksi hyvyyden puolella oleva osa kansasta ei pysty auttamaan näitä ihmisiä kuolemasta. suomen valitsen minäkin kirjoittaa pienillä kirjaimilla...

Liian pahaa luettavaa😭😭😭😭😭😭

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155312767553533/

 :facepalm:
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 2 647
 • Liked: 9924
 • antikomintern
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11994 : 26.10.2017, 23:09:31 »
^ Tuon on pakko olla totta, koska siitä ei ole mitään näyttöä. Se, että joku turvapaikanhakija tuntee jonkun, joka on kuullut asiasta joltakin, on oikeastaan paras todiste asian totuudellisuudesta. Yksittäisten räätälien jokainen liikahdus tiedetään kyllä Suomessa, mutta kymmenet shariapoikaystävät katoavat silti huomaamatta ja tapetaan elävältä.

(laitetaan kuva tuosta talteen tähän)
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 774
 • Liked: 5494
 • Oulu- Uleåborg
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11995 : 26.10.2017, 23:14:43 »
Useimmat tapettu heti perille päästyä? Media ei kuitenkaan tiedä asiasta mitään, mutta "kaverit Suomessa" kyllä tietävät?

Nyt kyllä haluaisin todisteita.

Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 449
 • Liked: 12360
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11996 : 26.10.2017, 23:48:26 »
Useimmat tapettu heti perille päästyä? Media ei kuitenkaan tiedä asiasta mitään, mutta "kaverit Suomessa" kyllä tietävät?

Nyt kyllä haluaisin todisteita.

Vallanko tapettiin heti koneesta noustessa? Vaiko vasta matkatavaroiden vastaanottamisen jälkeen? Tämäkin pitää todistaa!
..."metsässä on anketa"....
Vihreät

"Helsingin kaupunginvaltuusto ei voi myöskään esiintyä eduskunnan ylähuoneena."
Valtiomies Kari Rajamäki

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 939
 • Liked: 4110
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11997 : 27.10.2017, 00:39:20 »

onko yhtä ainutta palautettua todistettavasti tapettu ?

Tell me something, it's still "We the people," right ?

Billy Hill

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 710
 • Liked: 2110
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11998 : 27.10.2017, 07:54:48 »
Vallanko tapettiin heti koneesta noustessa? Vaiko vasta matkatavaroiden vastaanottamisen jälkeen? Tämäkin pitää todistaa!
Vai kävikö peräti stuertti ampumassa heti kun renkat koskettivat Bagdadin kiitorataa?
Timo Soini 2014:    Perussuomalaisiin kantoihin voi vaikuttaa liittymällä puolueeseen ja vaikuttamalla niihin kantoihin sisältäpäin.
Timo Soini 2017:    Puolue kaapattiin.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 102
 • Liked: 6420
  • Profiili
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #11999 : 27.10.2017, 08:28:19 »
Vallanko tapettiin heti koneesta noustessa? Vaiko vasta matkatavaroiden vastaanottamisen jälkeen? Tämäkin pitää todistaa!
Vai kävikö peräti stuertti ampumassa heti kun renkat koskettivat Bagdadin kiitorataa?

Todennäköisesti noin? Maassa tapetaan kaikki. Tosin väkiluku kasvaa expotentiaalisesti samalla.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991