UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen  (Luettu 2951738 kertaa)

TapsaT

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 211
 • Liked: 740
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14190 : 14.01.2019, 14:30:51 »


Näille "ennakkoluuloille" on olemassa kuvaavampikin nimitys: itsesuojeluvaisto.

Nyt kun julkisuudessakin on alettu kauhistella niitä ilmiöitä mistä täällä Hommalla on puhuttu monta vuotta, niin mitähän kaikkia hyväksikäytön muotoja tulee julki näistä erilaisista kotimajoitusvirityksistä? Tekee pahaa ajatellakin. Kaikki eivät varmaankaan koskaan näistä kerro pelon tai häpeän vuoksi, mutta ennemmin tai myöhemmin joku "haastateltavan nimi on muutettu" kertoo omista tai läheisensä kokemuksista, ja siitähän sekin sitten lähtee purkautumaan.

Kun koko elämä pyörii mamujen ympärillä, on ilmoituskynnys varmastikin todella korkea. Kaikki kaverit, harrastuspiirit, perhe.. koko paletti kaatuisi, ja lisäksi miehen suvun taholta saattaisi seurata vainoa tai jopa kostotoimenpiteitä. Siispä ei auta kuin antaa miehen "kalastaa" päivät pitkät, ja ylläpitää onnellista kulissia pystyssä niin kauan kuin suinkin vain pystyy. Vaikkei ei naisella suhteessa fyysistä kaapua olisikaan, niin henkinen kaapu on.. ja se kaapu saattaa olla painava kantaa.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 684
 • Liked: 9581
 • Anyone?
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14191 : 07.02.2019, 13:20:50 »
Hyysäri lyö päivän ikävien uutisten(puolueiden kannatusluvut) vastapainoksi tuhdin annoksen mokuihanuutta. Sen tietää, kun asiantuntijakommentit on saatu Sanna Valtoselta, että käsissä on kasa höyryävää. Siivousringit on perustettu, jotta pallerot saa perusteettomasti jäädä notkumaan tänne. Ole kun tipahtaa kouraan, niin siivousrinkiin astuu uusi pallero, kun entinen ripustaa rukkaset naulaan. Liitteenä stereotyyppinen RHC-tättähäärä.

Lainaus
KEITTIÖ, sen Johannes siivoaa aina ensimmäiseksi.

”Keittiö on ensimmäinen asia, jonka ihmiset näkevät aamuisin. Naiset pitävät keittiöstä, se on naisten valtakunta. Miehet juovat siellä aamulla ensimmäisenä kahvia”, Johannes perustelee.

Keittiön jälkeen Johannes pyyhkii pölyt ja imuroi. Lopuksi hän vielä moppaa lattiat.

Irakista Suomeen pari vuotta sitten turvapaikanhakijana saapunut Johannes työskentelee siivoojana 16 espoolaisperheessä. Joissain perheissä hän siivoaa kerran kuussa, toisissa kaksi kertaa viikossa. Viikossa työtunteja kertyy täyden työviikon verran.

Johannes tuskin olisi päätynyt siivoamaan ellei hän olisi tutustunut turvapaikanhakijoiden kanssa vapaaehtoistyötä tekevään Satu Partaseen. Itseasiassa Johanneksen suomenkielinen kutsumanimikin keksittiin yhdessä Partasen kanssa. Partasen suvussa on ollut tapana, että ruotsalaisille ja islantilaisille sukulaisille on keksitty suomalaiset nimet, ja niin myös Johannes sai keksiä itselleen suomalaisen lempinimen.

Johannes esiintyy lempinimellään myös tässä jutussa. Hänen turvapaikkaprosessinsa on vielä kesken eikä hän halua siksi esiintyä omalla nimellään.

SATU PARTANEN kiinnostui vapaaehtoistyöstä muutama vuosi sitten. Nykyään hän majoittaa kotiinsa kotiinsa turvapaikanhakijoita ja laatii heidän kanssaan tulevaisuuden suunnitelmia.


”Teemme jokaisen kanssa aikajanan tai suunnitelman, jossa unelmat laitetaan pienempiin palasiin, joita askel kerrallaan otetaan haltuun”, Partanen kertoo.

Johanneksen unelma on jatkaa opintojaan yliopistossa ja saada jossain vaiheessa lapsensa ja vaimonsa Suomeen. Rakennusalan töitä Johannes ei voi enää tehdä, sillä hänen selkänsä ei niitä kestä. Mutta ehkäpä siivoaminen voisi sopia Johannekselle? Partanen oli vapaaehtoisverkostojensa kautta kuullut siivousringeistä
. Niissä joukko kotitalouksia palkkaa yhdessä itselleen siivoojan.

Kotitalouksia pitää olla ringissä mukana monta, noin parikymmentä, jotta työntekijälle tulisivat täydet työtunnit. Partanen epäili, mahtaisikohan hän löytää Espoosta tarpeeksi kiinnostuneita kotitalouksia ringin perustamiseen.

...

”Yleensä ringit perustuvat siihen, että kaikilla ringissä olevilla on ymmärrys siitä, että nyt tehdään kahta asiaa: palkataan kotiin siivoaja hoitamaan sotkuja ja samalla autetaan vaikeassa tilanteessa olevaa ihmistä”, kertoo Sanna Valtonen.

Valtonen toimii viestintäasiantuntijana turvapaikanhakijoita auttavassa kotimajoitusverkostossa ja hän on ollut mukana perustamassa useita siivousrinkejä.

”Tämä on monelle ensimmäinen työpaikka Suomessa. Jos saa siivousringistä hyvän työtodistuksen, voi se parantaa mahdollisuuksia työllistyä myöhemmin jonnekin muualle”, Valtonen sanoo.

...

Ei sillä, että kotisiivouksesta olisi kiinnostunut kovin moni suomalainen työnhakija. Vaikka Satu Partanen sai alkusysäyksen siivousrinkien perustamiseen turvapaikanhakijoiden työllistämisestä, on uusiin rinkeihin haettu työntekijöitä avoimella haulla.

”Irakista, Virosta, Bangladeshista, Afganistanista, Afrikan useasta maasta”, Partanen listaa siivoojien kotimaita. Yhtään suomalaista hakijaa Partanen ei ole vielä kohdannut.

https://www.hs.fi/kaupunki/espoo/art-2000005992514.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=36abb8cf76434d226bf6efc8e4e06cb2
« Viimeksi muokattu: 07.02.2019, 13:32:04 kirjoittanut Mr.Reese »
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Billy Hill

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 987
 • Liked: 3297
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14192 : 07.02.2019, 13:42:21 »
[sarkasmi]Se on hyvä että tekee työtä ja maksaa veroja hakuprosessin ajan niin ei tarvitse sitten veronmaksajien rahoja nostaa kaikenmaailman asumistukien, sossurahojen ja vastaanottotukien muodossa.[/sarkasmi]

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 344
 • Liked: 2313
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14193 : 07.02.2019, 14:08:04 »
Johanneksesta ( ;D) kuoriutuu satavarmasti taas Mohammed, kunhan oleskelulupa napsahtaa käteen ja Sadun ympäriltä tähtipöly hälvenee.  Siitä ei ole takeita kuka vaimo sieltä Irakista perheenyhdistämisellä tuodaan, mutta useampi serkkulikka kuitenkin, ja liuta lapsia tietenkin.   Win-win Muhiksen klaanille ja Satu voi ottaa taas uuden kasvatin.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 862
 • Liked: 5826
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14194 : 07.02.2019, 14:18:22 »
sotalapsella pälvi paistaa  ;D

katsoin samaa juttua hs:n sivulla ja en yksinkertaisesti voinut lukea tuota oksennusta.

ym firman taloustiedot olisi kiva tsekata jos jaksaisi... edit: itseasiassa, mikäs lafka tuossa on edes kyseessä ? joku "siivousrinki" ?

« Viimeksi muokattu: 07.02.2019, 14:24:15 kirjoittanut Titus »
Tell me something, it's still "We the people," right ?

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 146
 • Liked: 17988
 • antikomintern
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14195 : 07.02.2019, 14:56:42 »
edit: itseasiassa, mikäs lafka tuossa on edes kyseessä ? joku "siivousrinki" ?

Ei ole mitään firmaa, vaan joukko tättähääriä, jotka toimivat työantajina. Tättähäärät keräävät kokoon porukan, ringin, koska ei kukaan yksin pysty maksamaan siivoojaksi oleskeluluvan vuoksi värvätyn turvapaikkahuijarin palkkaa. Kotiorja juoksee sitten siivoilemassa tättähäärien kämppiä, leikittämässä lapsia yms ja jokainen maksaa osansa. Lainaan yhtä tällaiseen kehottavaa blogia asiasta kesältä 2018. Kiinnostuneet voivat lukea loput linkistä, jossa toimintaa perustellaan hengenpelastuksella...

http://piententaikapiiri.blogspot.com/2018/06/tilaa-saannollinen-kotisiivous-ja.html

Lainaus käyttäjältä: Lastenkulttuuriblogi Pienten taikapiiri
Tilaa säännöllinen kotisiivous ja pelasta ihmishenki! (2.6.2018)

Siivouspalvelua elämää helpottamaan

Miltä kuulostaisi säännöllinen, edullinen kotisiivous ja ehkä vielä lisäbonuksena ihmishengen pelastaminen?

Olen perustamassa siivousrinkiä turvapaikanhakijaystävälleni (ja mielelläni pistäisin pystyyn vaikka kaksikin rinkiä, jos vain osallistuvia perheitä löytyy). Me olemme itse olleet vastaavanlaisessa ringissä mukana viime syksystä lähtien. Olemme sitä kautta ostaneet lähinnä lastenhoitoapua ja olemme olleet tyytyväisiä. Nyt sitten haluan itse pistää pystyyn toisen ringin ystävieni työllistämiseksi. Siispä jos asia yhtään kiinnostaa ja asut Espoon, Helsingin tai Vantaan alueella lue eteenpäin!

Käytännön asioita

Tässä tullaan menemään sillä periaatteella, että yksi siivouskerta maksaa 60 euroa (eli  siivous neljän viikon välein 60 euroa, kahden viikon välein 120 euroa ja joka viikko 240). Työ voi sisältää myös muuta kotitaloustyötä. Yhden siivouskerran kesto on noin kolme ja puoli tuntia, vähän työntekijän kulkemismatkoista riippuen ja niin, että työntekijä ehtii myös pitää taukonsa kahdeksan tunnin työpäivänsä aikana. Työntekijä työskentelee siis viitenä päivänä viikossa, yhtenä päivänä kahdessa kohteessa. Isolle tai muuten vaativalle kohteelle voidaan toki sopia kokonainen päivä eli kaksi vuoroa. Verovähennyksiäkin näistä summista saa. Verovähennys on rinkimuotoisessa toiminnassa 20% maksusta ja myös työnantajakustannuksista saa vähennyksen. Yhteensä verovähennys on noin 40% prosenttia. Sovimme säännöllisen ajan siivoukselle ja mahdollisuuksien mukaan pyrin järjestämään niin, että työntekijän liikkumiseen menevä aika olisi mahdollisimman vähäinen. Työ käynnistyy jo ensi viikolla mutta rinki ei ole vielä täynnä ja aloittaa voi halutessaan vasta elokuussa. Toiseen rinkiin ehtii varmasti mukaan vielä tämän jälkeenkin.

Ringissä olemme kaikki työnantajia mutta itse hoidan palkan maksamisen työntekijälle, järjestän työterveyshuollon, hoidan vakuutusten ottamisen ja maksamisen, tiedotan rinkiläisiä, järjestän tutustumiskäynnin, jossa paperit allekirjoitetaan, hoidan työntekijän työsopimuksen teon, palkanmaksun, tiedotan hänelle minne mennä kulloinkin ynnä muut käytännön asiat. Toki jos innokkaita vapaaehtoisia löytyy, mielelläni myös jaan vastuuta näistä tehtävistä.

Käytännössä yksittäisen perheen kannalta työnantajana oleminen tarkoittaa lähinnä sitä, että jos työntekijä sairastuu, täytyy palkka silti maksaa. Myös loma-ajoilta maksetaan palkka ja myös silloin palkka maksetaan jos perhe itse peruu vuoronsa syystä tai toisesta. Esimerkiksi jos oma vuoro sattuu yleiselle lomapäivälle, se peruuntuu mutta silti siitä maksetaan. Jos näitä pyhäpäiviä sattuu jollekin usein, voidaan tarvittaessa sopia siitä, että jonkun peruessa itse vuoronsa voisi tästä saada korvaavan vuoron. Toisaalta nämä hinnat ovat hyvin edulliset verrattuna siivousyrityksiin koska kyseessä ei ole yritys ja  mitään voittoja tällä ei tehdä vaan maksetaan vain lainmukainen palkka työntekijälle ja pakolliset kulut. Työ tehdään kodeissa teiltä löytyvillä välineillä ja jokaisen on hyvä omien toiveidensa pohjalta ainakin tutustumiskäynnillä uhrata pieni hetki työntekijän perehdyttämiseen.

Rinkiin lähdetään mukaan kuukauden irtisanomisajalla mutta toivottavaa olisi, että rinkiin voisi sitoutua pidemmäksi ajaksi. Erittäin toivottavaa  olisi, että ringistä lähtiessään ainakin yrittäisi etsiä tilalle toisen perheen mutta tarvittaessa minä hoidan mainostuksen.

Vastaavia rinkejä toimii jo useita. Itse kopioin tämän mallin melko suoraan ringistä, jossa olemme jo mukana.

(...)
« Viimeksi muokattu: 07.02.2019, 15:15:38 kirjoittanut Pullervo »
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 808
 • Liked: 14020
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14196 : 07.02.2019, 15:08:22 »
Lainaus
Ringit tarkistavat työntekijöiden taustat, kuten rikosrekisterin. Perehdytys hoidetaan yhteistyössä ringin perheiden ja tarvittaessa Marttojen kanssa.Myös Johannes on tyytyväinen siihen, että asiakkaita riittää. Monissa perheissä Johannekseen suhtaudutaan kuin perheen jäseneen.

”He antavat avaimet ja sanovat, että olet osa kotia ja saat tehdä, mitä haluat”, Johannes kertoo.

Soiniko neuvotteli sopimuksen Irakin rikosrekisteritietojen saamiseksi?  :roll:

Tuo jälkimmäinen osa paljastaa sen, että ringin käyttäjät ovat rhc-tättähääriä. Ei kukaan normaali ihminen ota kotisiivoojaa perheenjäsenekseen. On aivan sama mitä Johannes tekee - siivoaa, pesee tai korjaa autoja, leikkaa nurmikkoa - hän on tättiksille hyysättävä lemmikki ja pallero.

Huscarl

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 105
 • Liked: 2118
 • Waitu piggu go homu!
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14197 : 07.02.2019, 15:11:02 »
Liitteenä stereotyyppinen RHC-tättähäärä.
Lainaus
SATU PARTANEN kiinnostui vapaaehtoistyöstä muutama vuosi sitten. Nykyään hän majoittaa kotiinsa kotiinsa turvapaikanhakijoita ja laatii heidän kanssaan tulevaisuuden suunnitelmia.
Eikö Heather Heyer kuollutkaan Charlottesvillessä? Miksi nämä tättikset on kaikki samannäköisiä ja kokoisia?

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 808
 • Liked: 14020
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14198 : 07.02.2019, 15:23:54 »
Lainaus käyttäjältä: Pullervon lainaus
Ringissä olemme kaikki työnantajia mutta itse hoidan palkan maksamisen työntekijälle, järjestän työterveyshuollon, hoidan vakuutusten ottamisen ja maksamisen, tiedotan rinkiläisiä, järjestän tutustumiskäynnin, jossa paperit allekirjoitetaan, hoidan työntekijän työsopimuksen teon, palkanmaksun, tiedotan hänelle minne mennä kulloinkin ynnä muut käytännön asiat. Toki jos innokkaita vapaaehtoisia löytyy, mielelläni myös jaan vastuuta näistä tehtävistä.

Mitenköhän tuo käytännössä menee? Jos ringissä on 20 jäsentä, maksaako jokainen jäsen palkan erikseen, jolloin tulee 20 palkanmaksua, 20 eri vakuutusta, 20 eri työterveyshuoltosopimusta jne?

Jos taas tuo lainauksen "minä itse" hoitaa kaiken muiden jäsenten puolesta, eikö verottaja silloin tulkitse hänet yrittäjäksi joka myy siivouspalvelua? Jos Johannes saa 2500 euroa palkkaa, on se sivukuluineen yli 3000 euroa, jolloin nollatuloksellakin liikevaihtoa pitää olla yli alv-rajan ja rinkiläisiltä perittäviin maksuihin pitää lisätä alv.

@Verokarhu

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 557
 • Liked: 4300
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14199 : 07.02.2019, 15:41:57 »
"Työn tilaajat" voisivat miettiä että kannattaako noita Johanneksia jihadisteja päästää kotiinsa. Varsinkaan jos siellä on jotain muutakin riistaa kuin oma muija, esim. sopivassa iässä olevia tyttäriä.

rätkä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 596
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14200 : 07.02.2019, 18:59:45 »
"Työn tilaajat" voisivat miettiä että kannattaako noita Johanneksia jihadisteja päästää kotiinsa. Varsinkaan jos siellä on jotain muutakin riistaa kuin oma muija, esim. sopivassa iässä olevia tyttäriä.

Onhan Johannekselle annettu avaimet lupa tehdä siellä kotona mitä vaan.

Hyi hitto että oksettaa tollanen. ne kun sitten myösa tekee mitä vaan.

jmk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 539
 • Liked: 4177
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14201 : 07.02.2019, 19:08:13 »
https://www.hs.fi/kaupunki/espoo/art-2000005992514.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=36abb8cf76434d226bf6efc8e4e06cb2

Hesarin otsikkoon on varmaan säästökuurin vuoksi riittänyt vain yhdet lainausmerkit.
Lainaus
Irakilainen turvapaikanhakija ”Johannes” tienaa 2 500 euroa kuukaudessa siivoamalla espoolaiskoteja

Minulla niitä vielä riittää, joten tässä korjaus, olkaa hyvä.
Lainaus
Irakilainen ”turvapaikanhakija”  :D ”Johannes” ”tienaa” ;D 2 500 euroa kuukaudessa ”siivoamalla”  8) espoolaiskoteja

Kauko-Aatos

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 387
 • Liked: 1308
 • Häiriöitä taustajärjestelmässä.
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14202 : 07.02.2019, 19:57:32 »
Liitteenä stereotyyppinen RHC-tättähäärä.
Lainaus
SATU PARTANEN kiinnostui vapaaehtoistyöstä muutama vuosi sitten. Nykyään hän majoittaa kotiinsa kotiinsa turvapaikanhakijoita ja laatii heidän kanssaan tulevaisuuden suunnitelmia.
Eikö Heather Heyer kuollutkaan Charlottesvillessä? Miksi nämä tättikset on kaikki samannäköisiä ja kokoisia?
Kuoli. Suomessa nämä näyttävät Kaarina Hazardeilta.
Olen eri mieltä mielipiteitteni kanssa.

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 300
 • Liked: 2432
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14203 : 07.02.2019, 21:54:18 »
Teen totuudenmukaisemman mainoksen:

"Tilaa siivous. Autat samalla turvapaikkajärjestelmää väärin käyttänyttä saamaan oleskeluluvan Suomesta. Emme voi taata lastesi seksuaalista turvallisuutta tai oikeastaan muutakaan, koska sotakuntoisen siivoojamme rikoskeristeri jäi islamilaiseen kotimaahansa. Päänleikkaus ja raiskaustapauksissa voit syyttää perheenyhdistämisen kriteerejä. Kiitos."


Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 684
 • Liked: 9581
 • Anyone?
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14205 : 03.03.2019, 18:19:47 »
^Mikähän huijauskuvio tuossa lie ollut? Ilmeisesti mitään puolisoa ei ole ollut olemassakaan, mutta on maksettu perheellisen mukaan vai onko tättähäärä esiintynyt puolisona ja nyt naukuu rasismia, kun jäivät kiinni valeliitosta?
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 592
 • Liked: 17187
 • Blues for Allah
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14206 : 03.03.2019, 18:31:27 »
Shamaaniseuran jäsen Dia on tainnut vetää kärpässientä vähän liikaa, eihän tuosta tekstistä saa mitään selvää! ;D
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Leostoa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 458
 • Liked: 1261
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14207 : 03.03.2019, 18:41:50 »
Shamaaniseuran jäsen Dia on tainnut vetää kärpässientä vähän liikaa, eihän tuosta tekstistä saa mitään selvää! ;D

Kieltämättä tekstissä varsinkin alkupuoli tuntui haastavalta, ennenkuin ymmärsin että sana "olen" tarkoittaa tässä viestissä säännönmukaisesti sanaa "oleskeluluvan". Viesti vahvistaa käsitystäni siitä, että palleroiden ja pulleroiden elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä. Ennen ja jälkeen olen. Vaikuttaisi siltä että on olemassa käytäntö joka rankaisee taloudellisesti pulleroa, ehkäpä tieto tästä ehkäisee lumeliittoja. Se että pallero jää takautuvasti velkaa, kuulostaa reilulta sillä taakaksihan hän Suomelle joka tapauksessa on. Jotenkin vain epäilen ettei häntä saada maksamaan velkaansa ilman pakkotyötä.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2019, 18:53:50 kirjoittanut Leostoa »
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 664
 • Liked: 21994
 • Quid est veritas?
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14208 : 03.03.2019, 19:03:13 »
Shamaaniseuran jäsen Dia on tainnut vetää kärpässientä vähän liikaa, eihän tuosta tekstistä saa mitään selvää! ;D

Nimikin on kuin jostain Harry Potterista.

Kela on tosiaankin niin ikävä organisaatio, että se perii takaisin liikaa maksetut etuudet.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori
Hyvää oppi tekee terroristillekin!
- Jari Taponen, ylikomisario

Ajattara

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 123
 • Liked: 444
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14209 : 03.03.2019, 20:24:36 »
^Mikähän huijauskuvio tuossa lie ollut? Ilmeisesti mitään puolisoa ei ole ollut olemassakaan, mutta on maksettu perheellisen mukaan vai onko tättähäärä esiintynyt puolisona ja nyt naukuu rasismia, kun jäivät kiinni valeliitosta?

Mies ei ollut oikeutettu asumistukeen ilman oleskelulupaa, mutta Kela ottaa oleskeluluvattoman kuitenkin huomioon vuokranmaksajana ja katsoo puolet vuokrasta olevan miehen vastuulla ja nainen sai siis as.tukea vain siihen omaan puolikkaaseen vuokraansa.
   Puolisoilla on kuitenkin velvollisuus osallistua toistensa elatukseen ja tässä tapauksessa mies on tienannut niin paljon, että hänen olisi tullut maksaa siitä naisen vuokraosuudesta se osa, johon naisen tulot eivät Kelan  laskelmien mukaan riittäneet ja jonka nainen sai siis as.tukena.
   Eli pariskunnan rahat olisivat hyvin riittäneet vuokranmaksuun ilman tukia, mutta ei tainnut sellainen vaihtoehto käydä mielessä ja nyt tukea on nostettu perusteettomasti puolitoista vuotta.

Näin minä ainakin olin ymmärtävinäni, vaikka aika sekavaa luettavaa tuo ketju olikin.
« Viimeksi muokattu: 03.03.2019, 22:19:32 kirjoittanut Kemolitor »

Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 250
 • Liked: 5433
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14210 : 03.03.2019, 22:14:36 »
^ Juu, näin minäkin sen ymmärsin! Mahtaa vi***taa maksaa tukia takaisin ;D En kyllä osaa olla pahoillani..
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 288
 • Liked: 2733
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14211 : 07.03.2019, 08:15:29 »
Tämä ei suoraan liity RHC:hen, mutta tekopyhään lajityyppiin kuitenkin. RHC-läiset käyvät kuitenkin täältä lukemassa niin voivat tunnistaa itsensä.

Samhällsnytt haastatteli Tukholman kadulla ruotsalaisia kysyen:

Skulle Sverige ska ta emot fler migranter? Pitäisikö Ruotsin ottaa lisää maahanmuuttajia?
->Kaikki vastasivat epäröimättä: Kyllä.

Sitten jatkettiin:
Om de kan tänka sig ta emot en migrant i deras hem? Voisitko ajatella majoittavasi maahanmuuttajan kotonasi?
-> Tähänkin vastaus oli: Tottakai

Sitten paikalle marssii Ali ja haastattelija kysyy, että voisitko ottaa Alin kotiisi asumaan? Alkaa kiertely, kaartelu ja selitykset, että miksi nyt juuri ei sitten käykään päinsä.

Erinomainen video, englanninkielisin tekstein, Sweden: Who's actually ready to welcome a migrant into their home? (Samnytt TV - Vem vill egentligen ta emot en invandrare?):
https://www.youtube.com/watch?v=JYtbLCa65eA


« Viimeksi muokattu: 07.03.2019, 08:17:04 kirjoittanut Echidna »

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 808
 • Liked: 14020
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14212 : 20.03.2019, 19:51:06 »
Dashti vihaa Suomea ja olisi hyvin voinut piilotella Irakissa. Mietin, että tuossako on Suomen seuraava terroristi, vaikka väkivallattomuuttaan kehuskeleekin. Zeeshan kehottaa toimimaan vai mitä kettua tuo arabiaksi kirjoitettu mahtaa tarkoittaa.  ??? Sanoisin, että tuo heppu on syytä ottaa säilöön asap.

we could had a hidden place for eating and sleeping in our home country
I won't go to my country never.


https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10156486787038533/

Lainaus
Dashti
18. maaliskuuta kello 15.56
I hate this country as much ISIS. this shit country destroyed our Life more than ISIS.

we followed democratic and Human right for coming to here.

we didn't come to here for eating and sleeping, because we could had a hidden place for eating and sleeping in our home country

and I hope when someone leave this Hell, they won't bring him back.

i only love this country because of some good Finnish friends around me and i say sorry to them for this post.

Lainaus
Olaa
I have been dead twice .. once I was born at home wrong .. and once I chose the wrong exile

Lainaus
Zeeshan Nawaz
دوام الحال من المحال
Googlekäännös: Toimeksiannon aika

Lainaus
Marina
I'm sososo sorry, but I hate Finland as well. That is why I moved to Spain

Lainaus
Mia
Dashti
Please remember that we did not create ISIS and we never invited you here ,since we have many own problems, poor people etc.

Dashti
Mia
yes fake positive Finnish asylum seekers policy in aboard invited me to here... but when you get in then you know what hill it's... of course i have friend and they have supported me so much and my last sentences in the post is for them... i have work and study but they don't let me make future. life can't continue on being immigration always and in unstability

Lainaus
Bassil
The Finns did not invited you to come here. You should thank them for everything

Dashti
Bassil
because of following Human rights and democracy propaganda came to here.. why we didn't go to Somalia or Afghanistan ?! of course i don't put everything Zero in this country.. still here is democratic country and i just express my feelings by speech without any violence act. but also there are big mistake and wrong strategic in foreigner rules at this country... iam not that kind of people i hope they could get punishment. because of these kind of people we have became victim at this country.. this is mistakes of Finland they don't know who is deserve to stay in here. Iam respecting rule and culture in here without any violence action. but this speech is reaction of 4 years waiting, stressing and etc.. I won't go to my country never.

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 385
 • Liked: 1548
 • Pupu nimeltä Winston
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14213 : 20.03.2019, 23:21:55 »
^   Kovin on sekavaa 'Dashtin' retoriikka. Höpöheinän polttelu hermostuttanut hänet(kin)?
What I struggle with are the very painful, very depressing, and very bleak narratives of hopelessness

Jos jo pelkkä sukkiesi värisävy saa mielesi levottomaksi, soita psykiatrille!

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 175
 • Liked: 13256
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14214 : 03.05.2019, 00:23:44 »
RASMUS-valtakunnallinen rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2386567218021155/

Lainaus
Haluaisin nostaa esille todella vaikean aiheen, joka varmasti nostattaa tunteita puolin ja toisin. Haluan painostaa, että en halua yleistää enkä tuomita ketään, mutta tässä on puolisoni (amerikkalainen nainen) kokemus työllistymiskurssilta.

Eräänä päivänä koulutusryhmässä puhuttiin tasa-arvosta, naisten asemasta ja raiskauksesta. Puolisoni joutui lähtemään luokasta kesken keskustelun, koska hän oli ainoa länsimainen nainen. Muut sanoivat, että naisella ei ole arvoa ja että mm. raiskaus on hyväksyttävää, etenkin jos nainen pukeutuu "väärin." Koska "Allah haluaa niin." Mies nousi seisomaan luokan eteen ja huusi Allahia.

Olen täysin järkyttynyt siitä, että Suomessa luokkahuoneessa huudetaan Allahin "tahtoa" yli opettajan ja yli muiden mielipiteiden.

Jokainen saa uskoa mihin haluaa, mutta Suomessa on kuitenkin noudatettava Suomen lakeja. Olen tavannut lukemattomia ulkomaalaisia enkä ole ikinä kuullut vastaavaa. Mutta en epäile puolisoni kokemusta ja olen todella huolissani meidän kotouttamisen tasosta, jos reaktiot ovat kuvailemani mukaisia.
« Viimeksi muokattu: 03.05.2019, 00:27:31 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

sancai

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 171
 • Liked: 731
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14215 : 03.05.2019, 00:41:19 »
En edelleenkään pysty olla ihmettelemättä, miten helvetissä monikulttuurin kannattajille tulee kerta toisensa jälkeen yllätyksenä, että kulttuurit ovat erilaisia. Maailman surkeimpien, kiihkouskovaisimpien ja epätasa-arvoisimpien maiden ihmiset ehkä saattavat poikea vähän maailman rauhallisimmasta hölmöläiskansasta. Huomaa, että nämä itseään kansainvälisinä pitävät läskitantat ovat junteimpia impivaaralaisia, mitä maa kantaa.

Auringonvalo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 306
 • Liked: 75
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14216 : 03.05.2019, 00:45:20 »
RASMUS-valtakunnallinen rasismin ja muukalaispelon vastainen verkosto
https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/2386567218021155/


VMP. Ton pitäisi olla se paikka jossa ekana näytetään et täällä tää menee tasan näin ja jos meno ei kelpaa, parempi alkaa kalppimaan. Jos tollaista älämölöä annetaan tapahtua, koulutusta järjestävä taho ei osaa hommaansa ja sitä tarvitsee uudistaa kunnollisella seurannalla. Ei helvetti sentään, tärkeä duuni, tasan voi vaan nostaa käsiä pystyyn et oon vaan töis tääl ja tällaista se on kun muuhun ei kyetä. Kuri? Häiriköiden poistaminen paikalta? Oikeasti tuntuva sanktio perseilystä? Luulisi jo nyt tiedettävän et tuollaistakin tapahtuu, sitä ei katsota läp sormien ja siihen on varauduttu.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 146
 • Liked: 17988
 • antikomintern
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14217 : 03.05.2019, 01:14:15 »
Luonnollisestikin mamujen kielikurssilla mennään oikeauskoisten ehdoilla ja naisen vaimo joutuu pakenemaan luokasta raiskausapologeettoja. Positiivista asiassa on vain se, että kaikki tuo osattiin tuoda luokassa julki kaikkien ymmärtämällä kulttuurikielellä eli suomeksi. Ryhmä on tosin Rasmus, mutta ihan samat tutut siellä seikkailevat kuin RHC-kulttiryhmässäkin. Eli ensimmäisenä Anja-mummo huutelemassa, että "Provo!" Myöskään Rautatientorin anarkistien ja "paperittomien" parinmuodostusleirin poliisiyhdyshenkilö Harri S. ei oikein jaksa uskoa, että islamistit olisivat kykeneviä moiseen ajatuksenjuoksuun. Tai että asiasta nyt olisi muutenkaan tarpeen keskustella.

Ylläpitäjä Daryl T. lohduttaa, että:"Mikään ei osoita, että tämä olisi muuta kuin ajoittain esiintyvä kulttuuriyhteentörmäys, jota tosin ei pitäisi liioitella eikä se suinkaan anna aihetta yleistyksiin."

Jäsen T. tietää, että:”Allah”- huuto voi tarkoittaa myös päivittelyä, vrt. ”OMG” , eikä suinkaan sitä että Allahia huudettaisiin puolustamaan miehen oikeutta raiskata.

OMG! WTF? AA! LOL!
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Auringonvalo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 306
 • Liked: 75
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14218 : 03.05.2019, 01:47:48 »
Jepjep. Taatusti isoon joukkoon mahtuu  muutama täysin tosissaan oleva äärifundis, sen vastuullisena aikuisena tietoisesti valineena, jolle oman arvomaailman arvostuksen viestiminen kanavoituu vaikka huutamalla merkittäviä eroja käsittelevän luoennon päälle. Ei tällaisia mulkkuja pidä piilotella tai selitellä pois, toivottavasti ovat pieni prossa. Tällaiset pitää kohdata kuten kuka tahansa toimistaan vastuullinen aikuinen häirikkö. Ei meillä katsota huutelioita yleisötilaisuuksissa vaan lopulta vaksit huolehtivat nämä pihalle häiritsemästä oppimista heiltä jotka sitä arvostavat. Pitäisi asettaa kunnolla näkyvä esimerkki tällaisista häiriköistä joista seuraavat voivat oppia et täällä ei tod. kannata tehdä kuten toi idiootti vaan keskittyä maan tavoille oppimiseen niin kaikki luistaa mukavasti.
« Viimeksi muokattu: 03.05.2019, 01:56:32 kirjoittanut Auringonvalo »

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 947
 • Liked: 7657
 • Tecumseh
Vs: RHC vapaaehtoiset alkavat väsyä tilanteeseen
« Vastaus #14219 : 03.05.2019, 01:51:14 »
^ Tosiuskovan mokuttajan mielipide ei muutu, vaikka mitä todisteita esitettäisiin. Islamofobiaa on helpompi rummuttaa kuin epäillä muslimien yleisesti pitävän huivittoman naisen raiskaamista uhrin omana syynä. Perinteisen fiqhin mukaista syyttäminen ainakin on. Siitä tuo kertomus ennen kaikkea todistaa.

Suomalainen kotoutuspolitiikka on epäonnistunut kuten mamupolitiikka. Mitä vähemmän muslimimamuja, sitä vähemmän raiskauksia. Simple.

Ei tietenkään, kun tuutataan eetteriin, että suurin osa jää suomalaisen miehen tekemistä raiskauksista parisuhteessa jää ilmoittamatta ja muuta legendoja. Moni musliminainen ei pidä yhdynnästä kieltäytymistä sallittuna avioliitossa, joten kenenköhän parisuhderaiskaukset jäävät ilmoittamatta? 'Umdat al-Salikin mukaan vaimo voi kieltäytyä korkeintaan kolme päivää aviomiehen yhdyntävaatimuksesta. Siinä sitä neuvoa muslimiavioliittoihin ja tasa-arvokasvatusta suomalaiseen yhteiskuntaan integroitumiseksi. Kannettu vesi ei kaivossa pysy, sanotaan.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

"Sivistyksen ja ihmisyyden tulisikin velvoittaa kaikkia lukeneita ihmisiä ottamaan vastuuta älyllisen vaihtoehdon tarjoamisesta populismille." - Arvo Pohjalainen

Tagit: