Kirjoittaja Aihe: 2016-03-02 Soini: Tp-hakijoille ehkä päivittäiset enimmäisrajat myös Suomeen  (Luettu 17677 kertaa)

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 380
 • Tästä tulee vielä hyvä!
Soini on paskanpuhuja ja itserakas kusipää, kuten lähes kaikki muutkin poliitikot.

Mihin ovat jääneet sanat 'nynny' ja 'luuseri'.
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12050
Yhtä ainoa turvapaikanhakijaa EI tarvitse ottaa suomeen päivässä kunhan hallitus herää ja lopettaa hölmöilynsä!

Soini voisi kertoa persujen täysin pihalla olevalle oikeusministeri Lindströmille ja kokoomuksen täysin pihalla olevalle sisäministeri Orpolle että Norja muutti omaa lakiaan marraskuussa 2015 niin että Norjalaiset rajavartijat EIVÄT ENÄÄ OTA VASTAAN TURVAPAIKKAHAKEMUKSIA jos tulija tulee kauttakulku maasta jossa häntä ei vainota ja jossa hän olisi voinut jättää turvapaikkahakemuksensa eli Norja EI enää ota vastaan turvapaikkahakemuksia ihmisiltä jotka pyrkivät norjaan Ruotsin tai Venäjän kautta joten Lindströmin ja Orpon pitää saada samanlainen lakimuutos aikaan suomessa NYT jotta Venäjän kautta ei yhtäkkiä tupsahda 32 000  turvapaikanhakijaa suomeen

Suomi olisi voinut muuttaa omaa lakiaan jo syksyllä 2015 ja estää ruotsin kautta tulevien turvapaikka-puliveivareiden tulon suomeen muuttamalla omaa lakiaan niin että rajavartijat EIVÄT ota vastaan tp-hakemuksia ja laittamalla rajatarkastukset ruotsin vastaiselle rajalle mutta sen sijaan Petteri Orpo toisteli papukaijana VALHEELLISTA TULKINTAA joka hänelle oli kerrottu että kv. sopimukset VAATIVAT että rajavartijat ottavat turvapaikkahakemukset vastaan siksi Orpo KIELTÄYTYI laittamasta rajatarkastuksia Ruotsin vastaiselle rajalle ja päästi 32 000 turvapaikka-keinottelijaa suomeen.


Kaikki kulut, rikokset, raiskaukset, häiriöt jne. ovat lähtöisin Hallituksen täydellisestä EPÄONNISTUMISESTA syksyllä 2015!

Miksei niitä virkamiehiä jotka Petteri Orpolle ja muulle hallitukselle VALEHTELIVAT esittäessään kv. sopimusten TEKSTIEN vastaisia TULKINTOJAAN vedetä edesvastuuseen?


Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12050
En koskaan lakkaa ihmettelemästä hommalaisten äärimmäistä negatiivisuutta, kyynisyyttä ja pessimismiä. Tiedoksi: tämä on HYVÄ uutinen. Suomen ulkoministeri ehdottaa kiintiöitä ja ottaa esimerkiksi hyvästä pakolaispolitiikasta Australian. Voiko parempaa toivoa? Tämä on toki vasta puhetta, mutta puheella kaikki alkaa. Voi olla että tämä ei toteudu, mutta Soini on tätä mieltä.

Hyvä uutinen se on toki, mutta samalla se edellyttää niiden kuuluisien kansainvälisten sopimusten rikkomista, mihin Suomi ei ole toistaiseksi kertaakaan kyennyt. Ja oikein mikään ei anna olettaa, että se sopimusten rikkominen onnistuisi tälläkään kertaa.

Ja tosiaan, kun virkamiehet ilmoittavat, että "täysin mahdotonta" sekä media vetää itkupotkuraivarit niin eiköhän Soini yhtäkkiä ilmoita, että ei ollutkaan tosissaan ehdotuksensa kanssa tms.

Geneven sopimus EI VAADI että rajalla otetaan jokainen turvapaikkahakemus vastaan rajavartijoiden toimesta ja kaikki tulijat maahan sisään ohjaten vaan Geneven sopimus vaatii että ihmisiä ei palauteta sellaisille rajoilla joissa heitä vainotaan.

Koska ruotsissa ja venäjällä EI vainota suomeen pyrkiviä turvapaikanhakijoita niin suomen pitää vain poistaa omasta laistaan muotoilu että rajavartijat ottavat aina turvapaikkahakemuksen vastaan ja kirjoittaa tilalle että rajavartijat eivät ota turvapaikkahakemuksia vastaan jos maahan pyritään sellaisen kauttakulkumaan kautta jossa tulijoita ei vainota ja jossa he olisivat jo voineet pyytää suojelua.

Tällöin jokaiselle venäjältä pyrkivälle voi sanoa että pysy venäjällä ja hae sieltä turvapaikkaa ja jokaiselle ruotsista pyrkivälle voi sanoa että pysy ruotsissa ja hae sieltä turvapaikkaa kunhan sisäministerinä on joku muu kuin rajatarkastuksiin ideologisen negatiivisesti suhtautuva rajat-auki-kokoomuslainen joka syksyllä 2015 vakuutteli että mitään rajatarkastuksia ei ikinä tule ja toisteli valheellista tulkintaa jonka joku oikeusministeriöstä/sisäministeriöstä oli hänen päähänsä istuttanut että kv. sopimukset vaativat että rajalla otetaan turvapaikkahakemukset vastaan vaikka kyseinen hölmö muotoilu on oikeasti suomen oman lain ongelma ja ihan edellisten lainsäätäjien tyhmyyttä ja kädettömyyttä.

Norja korjasi oman lakinsa marraskuussa 2015 ja sen jälkeen ei ole ottanut rajalla turvapaikkahakemuksia vastaan.

edit:
lainauslaatikko
« Viimeksi muokattu: 02.03.2016, 23:13:15 kirjoittanut writer »
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 607
 • Liked: 8802
 • "Yhdessä eteenpäin"
No syytä onkin laittaa, jotain rajaa. Lainaus murojen palstalta, tilastonikkari SuppoT asialla:

"Eursotatin tilastoista katsottu irakilaisten tutkittujen tapausten määrät ja hyväksymisprosentit neljäneltä kvartaalilta 2015. Mukana kaikki maat joissa vähintään 30 tutkittua tapausta.

GEO/TIME 2015Q4 Total positive decisions/total
Germany 5045 97 %
France 685 97 %
Finland 335 87 %
Italy 210 81 %
Netherlands 125 80 %
Greece 60 67 %
Bulgaria 40 63 %
Belgium 525 59 %
Switzerland 85 41 %
Romania 50 40 %
Hungary 80 19 %
Sweden 775 19 %
Denmark 30 17 %
Norway 65 15 %
United Kingdom 495 13 %"

http://murobbs.muropaketti.com/threads/kulttuurin-rikastuminen.492893/page-5927

PS. "Hei, me käännytetään. Eiku..."


 
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 566
 • Liked: 18062
No syytä onkin laittaa, jotain rajaa. Lainaus murojen palstalta,
Finland 335 87 %
...
Sweden 775 19 %
Denmark 30 17 %
Norway 65 15 %
United Kingdom 495 13 %"

On käsittämätöntä, että Suomi hyväksyy noin tolkuttomasti enemmän hakemuksista verrattuna jopa Ruotsiin.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Tagit: