Kirjoittaja Aihe: Timo Vihavainen  (Luettu 9430 kertaa)

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 304
 • Liked: 3357
  • Profiili
Timo Vihavainen
« : 15.01.2016, 13:31:33 »
Timo Vihavainen loistaa jälleen kirjoituksellaan, jossa "avustustyöntekijöiden" aiempi epäilty toiminta ja nyttemmin julkistettu tapa saa 'kyytiä'. Kirjoituksen pääkärki on seksuaalisuuden hallinnassa, feministeissä ja heidän enemmän tai vähemmän piilotetuissa motiiveissaan. Timo Vihavainen on nero osoittamaan yhteiskunnan kaksinaismoralistisia puolia. Sääli, että julkisuudessa häntä pelätään yksinkertaisesti liikaa, eikä hän usein pääsekään otsikoihin. Suvakeilla kun ei ole tuollaista viisautta vastaan mitään muuta kuin täydellinen vaikeneminen puntarin toiseen päähän.

Lainaus käyttäjältä: Timo Vihavainen, 15.1.2016
Avustustyöntekijät ovat uutisten mukaan olleet seksuaalisuhteissa asiakkaiden kanssa. Nuorehkot naiset ovat Helsingin asemalla yrittäneet ostaa seksiä maahanmuuttajanuorilta halpaan hintaan. Sensaatio?
Eipä asiassa taida olla mitään kummallista ja olisi outoa, jos edes suurin osa tällaisista tapauksista tulisi ilmi. Tämä lienee vain se kuuluisa jäävuoren huippu. Odottiko joku ihan tosissaan, ettei mitään tällaista voisi sattua?
Kuten jokunen aika sitten blogissani kirjoitin, siellä, mistä nykyiset muuttajat ja maahantunkeutujat saapuvat, pidetään pohjoismaita ja siinä luvussa Suomea horojen maana ja syystä pidetäänkin. Maamme ei ole vapaan seksin ihmemaa vain kaukomaiden asukkaiden mielikuvituksessa, vaan se on todella sitä, omalla omituisella tavallaan. Tätä tapaa tuntuu monen olevan vaikea ymmärtää, kun etenkin feministien taholla kudotaan samaan aikaan mytologiaa, joka on yhtä ristiriitainen kuin mieletön.
Tuossa feministien fiktiivisessä maailmassa nainen on säälittävä uhri, joka kärsii jokaisesta seksuaalissävytteisestä vihjeestä niin tavattomasti, että sen tekijää voidaan verrata pahoinpitelijään. Samaan aikaan riemukkaasti vapautunut nainen käyttelee estottomasti kaikkia mahdollisia tyydytyksen hankkimiskeinoja. Tabuja on vain yksi ja se liittyy miehen rooliin. Hänellä on asiaa tähän ihmemaahan vain kutsuttuna vieraana ja vain niissä rajoissa, jotka hänelle suvaitaan kulloinkin antaa.
No, tämähän on shit test, käyttääkseni kunnioitetun kollegan, Rautarouvan, mainiota ilmausta (http://takkirauta.blogspot.fi/2016/01/feminismi-ja-kokkotesti.html). Naisen mandaatin kaapannut feministi kokeilee, mitä kaikkea hänen henkisesti nujertamansa mies oikein suostuukaan syömään ja halveksii ansaitusti niitä, jotka nielevät mukisematta kaiken tarjotun ja vielä nöyrästi kerjäävät lisää kuin koira pöydän kulmalla.
Feministien epäloogisuus suhtautumisessa maahanmuuttajien suorittamiin raiskauksiin näyttää monesta tyhmyydeltä. Ei olekaan syytä olettaa, että monet sen kannattajista ymmärtäisivät, mitä oikeastaan tekevät, mutta yksinkertaisin ja enempien todisteiden puutteessa uskottavin selitys asialle on juuri tämä shit test. Feministisen mytologian mukaan raiskaus on aina hirvittävä rikos, joka väistämättömästi tuhoaa ihmisen henkisesti ja on siis murhaan verrattavissa. Mikäpä siinä. Kyllä tällaisia tapauksia varmasti on.
Mutta tässä ei ole asian ydin. Shit test jatkuu...

Kirjoituksen loppuosassa on pieni mutta alati terveellinen muistutus myös meille maahanmuuttokriittisille. Luonnollisesti ollaan tästä puhuttu täälläkin aiemmin jo pitkään, eli mitään varsinaisesti ihan uutta Timo ei tällä saralla voi meille kriittisille ainakaan hommafoorumin puitteissa tarjota ja kirjoituksen piikki sikäli menee ohi, koska täällä on tiedostettu asian laita mutta koko julkista kriittistä keskustelua koskien kertaus on paikallaan.
Lainaus käyttäjältä: Timo Vihavainen, 15.1.2016
Maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat ainekset ovat ottaneet tulijoiden suorittamat seksirikokset erityistarkkailuun ja närkästyvät tavan takaa Suomen naisten puolesta. He ovat käsittäneet kaiken väärin. Ei feministien tarkoituksena ole tarjolla olevan seksin rajoittaminen, vaan sen hallitseminen. Mitä enemmän viriiliä tarjontaa on, sitä parempi.
Siihen on syynsä, että kaikessa mahdollisessa feministiset tahot pyrkivät edistämään miesten maahantuloa. Ihan riippumatta siitä minkälaisista äärisovinistisista kulttuureista nämä tahot on tulossa. Ja Vihavaisen esittämä syy on ainoa looginen. Samalla se asettaa koko feminismin kyseenalaiseksi, ihan syystä senkin.

Pitkähkö kirjoitus kannattaa lukea kokonaisuutena. http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2016/01/horojen-maa-ii.html?spref=fb

Ps. Vihavaisen ratkaisuehdotus on toki myös täydellisen looginen:
Lainaus
Ainoa mahdollinen lääke tilanteen perusongelmien ratkaisemiseksi on sukupuolisuhteen tasoittaminen. Ellei ylimääräisiä uroksia voi palauttaa siinne, mistä ovat tulleetkin, on mahdollisena lääkkeenä vain suuren naaraiden määrän tuominen parisuhdemarkkinoille niiden tasapainottamiseksi.
Se ei kuitenkaan merkitse, että voisimme kannattaa arabien perheenyhdistämisiä, koska heidän naiset eivät koske meidän parisuhdemarkkinoita lainkaan. Ainoa oikea tapa edistää erilaisia vaimonhankintatilaisuuksia kaukoidän, Venäjän, Viron ym. suunnalta. Voin kuvitella miten tätäkin lukeva femakko kiljaisee raivosta ääneen, koska se vasta olisikin hänen suurin painajaisensa. Kyllä. Suomen miesten tulee pyrkiä vastapaineeseen. On aktiivisesti edistettävä poliittisia toimia, jossa esimerkiksi Vietnamista saataisiin hakeutumaan Suomeen kymmeniä tai satoja tuhansia "paremman elämän toivossa" Suomeen hakeutuvia nuoria naisia. Yksinomaan naisia. Emme voi kyseenalaistaa heidän motiivejaan, vai mitä Urposeni?
« Viimeksi muokattu: 24.08.2016, 12:42:02 kirjoittanut Miniluv »
Kans.ed. Kaj Turunen (nyk. Uuvatit) 25.4.2017 vuoden sammakkotöötti:
"PS:lle Eurooppaministerin salkku. Nyt se on oikeassa paikassa eikä sitä stubiloida."

(Salkku oli ollut PS:llä alusta asti.)

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 673
 • Liked: 2290
 • Generating Hatespeech since 2011
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen: Yhteiskunnan kaksinaismoralistiset puolet
« Vastaus #1 : 15.01.2016, 14:13:04 »
Hyviä pointteja, ja täytyy myöntää että vaikka naimisissa olenkin niin en panisi pahakseni jos maahan tulee jonninverran naista kaukoidästä. Orientaalinaiset on hottejahädänalaisia.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2016, 14:21:34 kirjoittanut Deputy M »

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 500
 • Liked: 3870
 • Multikultin dagen efter
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen: Yhteiskunnan kaksinaismoralistiset puolet
« Vastaus #2 : 24.08.2016, 07:51:53 »
Timolta hyvää settiä tänään:

Lainaus
Onko tilanne nyt jo muuttunut sellaiseksi, että yliopisto-opiskelijat suvakit haluavatkin usein erottautua rahvaasta nimenomaan irrationalismillaan? Vasta terveen järjen vastaiset johtopäätökset, jotka perustuvat tavalliselle rahvaalle käsittämättömiin postmoderneihin spekulaatioihin takaavat sen henkisen tyydytyksen, jota kaivataan palkinnoksi työstä ja vaivasta?

Tämä saattaa olla liian pitkälle menevä johtopäätös, mutta mielestäni sen asettaminen on hyödyllistä sikäli, että se panee ajattelemaan korkeakoulutettujen eli entisen sivistyneistön muuttunutta asemaa nykyisessä yhteiskunnassa. He eivät enää halua tai edes voikaan kantaa sitä valistajan ja esikuvan roolia, joka heillä kerran oli. Mutta mikä rooli heillä nyt on?

Voidaan sanoa, ettei sellaisella massalla, joka käsittää lähes puolet ikäluokasta voi olla yhteiskunnassa mitään erikoista roolia ja että juuri tämä selittää sen roolien muutoksen, mikä on tapahtunut siirryttäessä koulutusyhteiskuntaan.

Tämän ketjun voisi pyhittää Timon tuotoksille, jos mahdollista, eli jättäisi otsikkoon vain kirjoittajan nimen.
Yliviivaus minun.
"Menestykseen tarvitaan uskoa, kovaa työtä, sitoutumista omaan linjaan ja yhtenäisyyttä. Tänä viikonloppuna moni puolueen ulkopuolinen toivoo, että Perussuomalaiset hajoavat. Näytetään yhdessä, että niin ei käy. Vain yhdessä me olemme pysäyttämätön voima."
- Sampo Terho 9.6.2017

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 768
 • Liked: 4669
 • Country-dwelling, mushroom hunting, night riding
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #3 : 24.08.2016, 08:44:50 »
Timo Vihavaiselta erittäin mielenkiintoinen kirjoitus, jossa hän peilaa Theodore Dalrymplen 'Our Culture, What is Left of It' -kirjan teesejä. (24.8. 2016)

Pahuuden köykäisyys

http://timo-vihavainen.blogspot.fi/

Tämä on nykyisen sivistysvaltion huipentuma, tästä on keskusteltu Hommaforumilla jo ainakin vuosi-kaksi sitten. Eli kyseessä sivistyneiden ihmisten identifioituminen, tai näennäisidentifioituminen alaluokkaan. Ilmiö, jossa banaali, sivistymätön, mitäänsanomaton kulttuuri ja olemus nähdäänkin hyväksyttävänä, positiivisena ja sitä ns. hypetetään. Konkreettisimpia esimerkkejä tästä ovat mielestäni rap-musiikin nostaminen framille kulttuurillisena asiana. Tämän mainitsee Timo Vihavainen, mutta alkuperäisessä ajatuksessaan ei muistaakseni Theodore Dalrymple.

Muutenkin se ajatus, jossa kaikki se, mitä ennen pidettiin selkeästi moraalittomana, kämäsenä ja alempiarvoisena, nostetaan itse asiassa hyvinkin positiiviseen asemaan, siitä kirjoitetaan, sitä seurataan, se on nykyaikana vähintään hyväksytty, osaltaan jopa fanitettu. Koulutettujen ja mukamas yläluokan puolelta.

Mutta tässä on kaksi ongelmaa. Viimeisten vuosien aikana erityisesti sosiaalitieteiden laatu on mennyt alas kuin lehmän häntä, koko käsitys sivistyksestä ja yläluokasta on mielestäni muuttunut. Ei enää yliopiston tai ammattikorkeakoulun käynyttä voida verrata älykkääseen tai varsinkaan sivistyneeseen. Sama homma matkailun suhteen, ennen jos oli käynyt maailmalla, oli se jonkinasteinen meriitti sivistyksessä. Tänä päivänä maailmalla käydään lähinnä ryyppäämässä ja katsomassa väkisin joku paikallinen nähtävyys, jos krapulaltaan pystyy.

Toinen asia, miksi mainitsin tuon aiemmin tuon näennäisidentifioitumisen. Theodore Dalrymple selitti eräässä puheessaan (en enää jälkeenpäin löydä sitä kohtaa vaikka olen etsinyt), että vaikka ns. älymystö tai ylempi luokka haluaa identifioitua tähän alaluokkaan ja vulgaarisuuteen, se tekee sen kuitenkin ns. turvallisesti ja vain osittain. Eli yläluokka tietää omassa turvallisuudessaan, ettei kuitenkaan edusta täysin tätä alempaa kulttuuria, joten se ei koskaan kunnolla pysty tai halua olla osana sitä.

Dalrymple kertoi esimerkkinä, kun jalkapallo-ottelussa joku brittiläinen nainen oli 'kironnut kuin turkkilainen', käyttäytynyt alaluokan tavoin. Mutta jälkeenpäin kun näki tämän naisen lentokentällä, oli nainen ollut hyvin elegantti ja kielenkäyttö täysin erilaista. Myös eri tavallisten, tai jopana hyvinä pidettyjen julkkisten huumesekoilut kuvataan samantyylisenä esimerkkinä.

Vielä eräs loistava esimerkki tuosta Vihavaisen kuvaamasta ghetto/slummiesimerkistä. Alternative Rightin eräässä uudehkossa kirjoituksessa analysoitiin Etelä-Afrikan slummitilannetta. Siellä jotkut neekerit olivat sanoneet kirjoittajalle ihan suoraan, että eivät ne neekerit missään tapauksessa halua sieltä slummeista pois! Osalla on sen verran rahaa, että he omistavat asunnon paremmalta alueelta, jota sitten vuokraavat. Mutta nämä slummien asukkaat nauttivat  jatkuvasta ryyppäämisestä, brutaalista primitiiviistä grillibileistä ja helposta seksistä (kirjoituksessa kuvattiin, että kun tekee mieli seksiä niin menee ja ottaa naisen lautamajan takana)

Kun kirjoittaja kysyi, miksi ette tule meidän alueille, laita lapsianne yksityisiin kouluihin jne., kun teillä selkeästi on rahaa siihen. Vastaus oli tullut nauraen:" Believe me, you don't want us there!".

Kansallismielisyys on uusi musta

onni4me

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 120
 • Liked: 1954
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen: Yhteiskunnan kaksinaismoralistiset puolet
« Vastaus #4 : 24.08.2016, 09:22:08 »
Näiden anarkistien ja feministien ajatuskulku tiivistettynä:

Mulla on oikeus! (ei velvollisuuksia)

Mun mielipide on yhtä tärkeä kuin sun perusteltu ja koulutettu analyysi! (muistakaamme PISA -tulokset!)

Koska olen feministi, olen oikeutettu samanaikaisesti jakamaan haaroväliäni kenelle tahansa, missä tahansa ja äijän tulee olla ainakin 5 vuotta nuorempi hottis! Seurauksena tulevista lapsista ja taudeista vastaavat sitten veronmaksajat.

Jne. jne. jne.
Perussuomalaiset on ihan ookoo tappaa koska he saattaisivat heiluttaa persettä - ja myydä sitä - ja sen takia valtion ei tule turvata heidän elämäänsä.
Asraa mukaillen tämä on ihan ookoo asia sanoa täällä modejen mielestä.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 361
 • Liked: 12861
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen: Yhteiskunnan kaksinaismoralistiset puolet
« Vastaus #5 : 24.08.2016, 09:37:26 »
http://www.radiodei.fi/ohjelmat/viikon-debatti/

Viikon debatti just menossa, uusinta toukokuulta, äänessä Vihavainen vastaan kirkon mokuttaja Komulainen.

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 662
 • Liked: 1126
  • Profiili
Seuraavassa "Meillä on unelma" -konsertissa juhla-alue suojataan betoniporsailla ja armeijan raskaalla kalustolla. Aseistautuneet poliisit vartioivat osallistujia, että nämä uskaltavat huutaa: "Emme suostu pelkäämään!"

AJIH

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 297
 • Liked: 156
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #7 : 08.09.2016, 10:22:53 »
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2016/09/sokeus_3.html#comment-form
Lainaus
Aina silloin tällöin on tullut kirjoitettua siitä, miten vaikeaa on ymmärtää nykyhetkeä ja edes tietää siitä mitään olennaista. Kysymys ei ole vain tuosta arkistojen aukeamisesta, joka vasta sukupolven tai parin päästä tekee mahdolliseksi tietää, mitä päättäjät tarkoittivat, kun näitä nykyisiä päätöksiään tekivät.

Vaikka eihän sitä ymmärretä edes sitten. Ja silloin on myös peruuttamattomasti karannut käsistä tämän hetken élan, se elämänhyöky, joka meitä nykyisyydessä vie eteenpäin tai jossa me ajallisesti  eli nykyisyytenä olemme, kuten Henri Bergson asian ajatteli, jos sen olen ymmärtänyt.

Mutta joka tapauksessa nykyajan ymmärtäminen ilman historiaa on ajatuksenakin typerä tai sitten se on syvällinen itämaisen filosofian kautta, mutta silloin emme ole tekemisissä toimivan ihmisen kanssa.
"Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa. Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." –Jari "aisa" Kiiskinen, rikoskomisario, Lahti. Uusi Lahti 8.3.2017.
https://zippycatholic.wordpress.com

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 662
 • Liked: 1126
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #8 : 20.09.2016, 10:21:11 »
Timo Vihavainen asema-aukion sattumuksesta:

http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2016/09/maxima-culpa.html
Seuraavassa "Meillä on unelma" -konsertissa juhla-alue suojataan betoniporsailla ja armeijan raskaalla kalustolla. Aseistautuneet poliisit vartioivat osallistujia, että nämä uskaltavat huutaa: "Emme suostu pelkäämään!"

AJIH

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 297
 • Liked: 156
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #9 : 28.09.2016, 14:11:15 »
Laitetaan tänne tämäkin:

https://publisher.qbrick.com/Embed.aspx?mid=E016FBEE

Professori Timo Vihavainen dosentti Arto Luukkasen ohjelmassa Dosentti keskustelemassa muun muassa yliopistosta ja Venäjästä.
"Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa. Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." –Jari "aisa" Kiiskinen, rikoskomisario, Lahti. Uusi Lahti 8.3.2017.
https://zippycatholic.wordpress.com

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 331
 • Liked: 1756
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #10 : 28.09.2016, 15:28:54 »
En ole psykologi. Mieleeni on silloin tällöin juolahtanut mielettömyyksiä analysoidessani käsite masokismi. Olisikohan tällä hieman ehkä epätarkalla määreellä jotain tekemistä hyvien ihmisten itsetuhoisiin päätöksiin myös maahanmuuttoalttiuden muodossa? Olisivatko maahantunkeutumisen rajoittajat masokistien silmissä sitten sadisteja?

 

AJIH

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 297
 • Liked: 156
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #11 : 17.10.2016, 23:11:05 »
Tänään Timo Vihavaisen arvioi tämän syksyn tärkeimmästä talouspoliittisesta kirjasta: Matti Kuisman Sammon ryöstäjän.
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2016/10/sampo-ja-sen-arvo.html
"Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa. Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." –Jari "aisa" Kiiskinen, rikoskomisario, Lahti. Uusi Lahti 8.3.2017.
https://zippycatholic.wordpress.com

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 662
 • Liked: 1126
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #12 : 22.01.2017, 15:02:46 »
Vihavainen kommentoi blogissaan meppi-Sarvamaan kukkoilua eilisessä HS-lehdessä:

http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2017/01/helppoheikkien-aika.html
Seuraavassa "Meillä on unelma" -konsertissa juhla-alue suojataan betoniporsailla ja armeijan raskaalla kalustolla. Aseistautuneet poliisit vartioivat osallistujia, että nämä uskaltavat huutaa: "Emme suostu pelkäämään!"

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 386
 • Liked: 2842
 • Tecumseh
  • Profiili
Vs: Timo Vihavainen
« Vastaus #13 : 11.05.2017, 19:20:17 »
http://timo-vihavainen.blogspot.fi/2017/05/kansakuntien-loppu.html
Lainaus
- -
Saattaa se olla, että suuri osa Euroopan väestöä ihan aidosti haluaa alueelleen yhä enemmän vierasta kulttuuria ja uskontoa edustavia, usein vihamielisiä maahanmuuttajia.  Ehkä se kärsii mielellään vaikka puutetta ajatellessaan, että globalisaatio joka tapauksessa tukee kehittyvien talousmahtien nousua, vaikkapa sitten oman kansan kustannuksella.
Onhan kyseessä jalo rooli, joka on selvästi altruistisempi kuin oman isänmaan edun ajaminen, kukaties muiden kustannuksella. Voipa se olla, että tällaisesta toiminasta tulee niin suuria moraalisia palkkioita, että niiden vuoksi sitä on valmis myös kärsimään.
- -
Kulttuuritulkki

"Ensin on rajat turvattava, sitten vasta leipää levitettävä" (P. E. Svinhufvud, vuonna 1937, jättäessään presidentin viran)

ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)