UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2016-01-30 MTV: Maahanmuuttajien kasvatustavat työllistävät poliisia  (Luettu 13563 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 617
 • Liked: 59065
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Maahanmuuttajien kulttuureissa muka väkivalta lapsia ja naisia kohtaan on hyväksyttyä? Voi kamala mitä rasismia. Kyllähän suomalaisissa perheissäkin piestään vaimo ja lapset tämän tästä, ei tällaista vähäpätöistä asiaa pitäisi nostaa tapetille :flowerhat:

Pisteet poliisilaitoksen tutkinnanjohtajalle, joka sanoo rehellisesti, että vuosisataiset tavat eivät häviä, kun tullaan rajan yli. Tätä olen toitottanut jo pidemmän aikaa itsekin.

Mukavaa sinänsä, että haastatellut haluaisivat maahanmuuttajanaiset yhteiskunnan touhuihin mukaan sieltä hellan äärestä, mutta arvatkaas käykö se sille ählämiukolle? No ei. Vaimohan voisi vaikka puhua vieraan miehen kanssa päivän aikana. Rystysethän siinä tulisivat kipeäksi, kun koko ajan joutuisi kurittamaan.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/maahanmuuttajien-kasvatustavat-tyollistavat-poliisia-helsingissa-karut-tilastot/5711404

Lainaus
Maahanmuuttajien kasvatustavat työllistävät poliisia – Helsingissä karut tilastot

Viranomaiset toivovat, että uusille turvapaikanhakijoille tehtäisiin heti maahan tultua selväksi, ettei lasten kurittaminen ole Suomessa sallittua.

– Monissa kulttuureissa, mistä turvapaikanhakijat tänne tulevat, kurittamista ei mielletä väkivallaksi. Se on osa kasvatusta tai vaimon ojentamista, sanoo ylikonstaapeli Nina Pelkonen Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Esimerkiksi Helsingissä, jossa maahanmuuttajia on ollut pitkään runsaslukuisesti, kulttuurierot näkyvät poliisin ja sosiaaliviranomaisten työssä.

Helsingin poliisilaitoksella noin puolet tutkinnoista, jotka liittyvät lapsiin kohdistettuun väkivaltaan, koskevat ei-kantasuomalaisia perheitä. Kun tutkintoja on kaikkiaan noin 300 vuosittain, maahanmuuttajataustaisiin perheisiin liittyviä juttuja on vajaat 150.

– Kyllä se poliisille on jonkinmoinen haaste, koska tutkinnoissa on usein omat ominaispiirteensä. Tapaukset ovat yleensä kulttuurisidonnaisia juttuja eli kuritusväkivaltaa, kertoo Helsingin poliisilaitoksen läheisväkivaltaryhmän tutkinnanjohtaja Juhani Vuorisalo.

Sama kokemus on Helsingin kaupungin lastensuojelussa.

– Fyysinen rankaisu on asia, josta käydään paljon keskustelua meidän maahanmuuttajataustaisten perheiden kanssa. Meidän kulttuurissamme on niin ehdoton kielto fyysiselle rankaisulle, sanoo lastensuojelun johtaja Sisko Lounatvuori.

(...)

Pelkonen puhuu kuritusväkivallasta, kuten muistakin olennaisista rikoslain asioista, kaikille asukkaille.

– Meillä on toki tiedossa, että joissain turvapaikanhakijaperheissä on havaittu indikaattoreita, että väkivaltaa esiintyy. Ihan näiden muutamien tapausten takia otan asian koko yleisön edessä esille, Pelkonen kertoo.

Yleensä Pelkonen kohdistaa puheensa erityisesti turvapaikanhakijanaisille.

– Kohdistan naisiin rohkaisua, että sinulla on mahdollisuus vaatia väkivallattomuutta, mahdollisuus tehdä rikosilmoitus ja brutaaleissa tapauksissa voit jopa hakeutua eroon miehestäsi. Se ei tietenkään ole helppo kuvio, mutta voisi täällä kuitenkin olla mahdollista.

Pelkonen ei usko, että yhdellä tai kahdellakaan keskustelukerralla saa välttämättä muutettua ihmisten ajatuksia esimerkiksi lastenkasvatuksesta.

– En odota, että ihmisten asenteet muuttuvat yhdessä yössä taikka vuodessa, mutta korostan sitä, että paikallista kulttuuria, paikallisia tapoja ja erityisesti paikallista lakia on kunnioitettava. Niitä sääntöjä on siedettävä, ajatteli sitten omien korvien välissä mitä tahansa.

Myös Vuorisalo ja Lounatvuori uskovat, että parhaita tuloksia saadaan pitkäjänteisellä kotouttamistyöllä.

– Pitää muistaa, että tällainen vuosisatainen kulttuuri ei muutu siitä, että ylitetään valtakunnan raja, vaan se väkisinkin ottaa aikaa, Vuorisalo sanoo.

Pelkosen mukaan avainasemassa ovat lisäksi maahanmuuttajanaiset, jotka olisi hänen mielestään saatava heti mukaan yhteiskuntaan.

– He eivät saa jäädä kotiin hellan luokse olemaan ja minun mielestäni sen pitäisi olla jopa vaatimus. Kun naiset ovat mukana yhteiskunnassa, moni asia lähtee rullaamaan sitä kautta.
« Viimeksi muokattu: 30.01.2016, 18:25:39 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 454
 • Liked: 51399
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Mitkä ihmeen kasvatustavat? Käytöksestä päätellen eivät tiedä mitä kasvatus sanana edes tarkoittaa, ainakaan inhimillinen sellainen!
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Echidna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 388
 • Liked: 3225
Kauheeta, kun tällainen nostetaan uutiseksi heti kun nyrkki on tummempi.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 617
 • Liked: 59065
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Nasima pääsee syyllistämään suomalaisia vähän myös rivien välissä huonosta kotouttamisesta. Sen takia mamut siis hakkaavat lapsiaan ja vaimojaan, kun ei ole kerrottu tarpeeksi ponnekkaasti, että ei saa, soo soo. Ja mamuja ei tietenkään saa leimata tällaisen takia.

Kunnon kiemurtelua.

Älyllisesti myös hieman köyhää analyysiä, kun kerrotaan, että nämä ihmiset tulevat väkivallan kulttuurista ja siksi käyttävät tällaisia kuritusmenetelmiä, mutta ei pohdita, että mikähän sen väkivallan kulttuurin aiheuttaa. Geneettiset erityispiirteet tai uskonto kenties?

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nasima-razmyar-lasten-kuritusvakivallasta-vanhemmat-eivat-tieda-tehneensa-vaarin/5712952

Lainaus
Nasima Razmyar lasten kuritusväkivallasta: Vanhemmat eivät tiedä tehneensä väärin

Helsingissä aloitetaan vuosittain noin 300 poliisitutkintaa, jotka liittyvät lapsiin kohdistuneeseen väkivaltaan. Noin puolet tapauksista koskevat maahanmuuttajataustaisia perheitä.

Afgaanisyntyinen kansanedustaja Nasima Razmyar sekä Irakin Naisten yhdistyksen puheenjohtaja Ala Saeed jakavat huolen lapsiin ja naisiin kohdistuvasta väkivallasta.

Naisten mukaan monet maahanmuuttajista kaipaavat opastusta lasten kasvatuksessa. Myös viranomaiset ovat toivoneet, että uusille turvapaikanhakijoille selvennettäisiin, että lasten kurittaminen ei ole Suomessa sallittua.

– Monissa kulttuureissa, mistä turvapaikanhakijat tänne tulevat, kurittamista ei mielletä väkivallaksi. Se on osa kasvatusta tai vaimon ojentamista, ylikonstaapeli Nina Pelkonen Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoi MTV Uutisille antamassaan haastattelussa.

Huoli perheväkivallasta herättää keskustelua etenkin turvapaikanhakijoiden määrän lisääntyessä. Razmyar kuitenkin muistuttaa, että ongelma on ollut olemassa jo pitkään.

– Nämä ongelmat ovat olleet aina läsnä. Tietyllä tavalla niitä nyt tuodaan päivänvaloon. Rauhallinen suhtautuminen ja ongelmien tiedostaminen ovat avainasemassa.

Maahanmuuttajanaisten asemaa parantamaan pyrkivä Ala Saeed kertoo, että ongelmista ei ole aiemmin juurikaan puhuttu. Hänen mukaansa asian eteen kuitenkin nähdään vaivaa, ja maahanmuuttajia pyritään opastamaan suomalaisille tavoille.

– Tästä ei ole keskusteltu julkisesti paljoa. Työskentelen myös Suomen Pakolaisavulle ja meillä on turvapaikanhakijoille esimerkiksi vertaisryhmiä, joissa puhutaan siitä, että Suomessa väkivalta ei ole hyväksyttyä lasten kasvatuksessa, Saeed kertoo.

Razmyar myöntää, että kasvatusmetodeissa on kulttuurien välillä eroja. Hän kuitenkin korostaa, että maahanmuuttajien leimaaminen sillä, että he löisivät tai kurittaisivat lapsiaan on epäreilua.

– Kyseessä on iso ja moniulotteinen ongelma. Kamalaa sanoa näin, mutta kyseessä on ehkä tottumiskysymys. Ajatellaan, että näin lapsia tulee kasvattaa. Jos ei ole tietoa paremmista keinoista, on helppo jämähtää vanhoihin tapoihin.

Perheväkivaltaa ei kuitenkaan nähdä pelkästään kulttuurisidonnaisena ilmiönä. Taustalla on myös puhdasta tietämättömyyttä.


– Kun asioista puhutaan ja niitä käydään läpi, lähestulkoon kaikki ymmärtävät ja osaavat muuttaa tapojaan. Ongelma on siinä, että tällaista opastusta ei ole tarjottu tarpeeksi, Razmyar sanoo.

Myös Saeed korostaa sitä, että ongelmaan voidaan puuttua keskustelemalla.

– Kun ihmiset muuttavat väkivallan kulttuurista Suomeen, ei välttämättä ymmärretä, että Suomen laki ei salli lasten lyömistä.

– Väkivallan kulttuuria ei tule kunnioittaa. Maahanmuuttajien pitää noudattaa samoja sääntöjä kuin suomalaistenkin.

(...)

Kansanedustaja näkee osan ongelmista kumpuavan maahanmuuttajavanhempien heikosta kotoutumisesta. Koulussa käyvät lapset ovat kontaktissa suomalaiseen yhteiskuntaan. Vanhemmat eivät välttämättä löydä samanlaista vertaistukea.

– Ymmärrän kyllä sen limbon, johon moni maahanmuuttajavanhempi on joutunut. Kun esimerkiksi annetaan nuorille kotiintuloaikoja, he kapinoivat vastaan ja kertovat, että Suomessa niin ei voi toimia.

– Omassa kotimaassa on ollut tuttu ympäristö, jossa joku aina huolehtii siitä, että lapsi toimii oikein. Täällä heillä ei ole samoja verkostoja. He eivät tiedä, mikä täällä on rangaistus ja mikä oikeaa lasten kasvattamista. Moni on asian kanssa varmasti aidosti pulassa.

Razmyarin mukaan on mahdollista, että joidenkin perheiden ongelmia yleistetään ja käytetään lyömäaseena kaikkia maahanmuuttajia vastaan.

– Tuntuu, että välillä käydään kilpailua siitä, kuka ehtii nostaa esiin mahdollisimman ikävän asian maahanmuuttajista. Se ei tuo apua ongelmiin pitkällä tähtäimellä.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6776
 • Arvatkaapa vituttaako?
Nasima, tuo autereisten horisonttien tuijottelija. Armoitettu hiekkakansojen ja karun vuoristoisten alueiden eläjien tuntemusten tulkki. Eiväthän he voi ymmärtää tekevänsä väärin, kun he eivät tiedä tekeväänsä väärin.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14709
Nasimalta kysyttiin. Ongelmana kotoutuminen.  :P

Aivopesemätön

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 626
 • Liked: 3254
 • Öyhönniemen Paroni
Onko tästä tulossa uusi normaali, ei ymmärretä.

Perseillään, pahoinpidellään, ryöstetään, raiskataan, tapetaan, murhataan. Mutta hei, päivystävät tyhjäntoimittajat jankuttaamaan että koneinsinöörilääkärit eivät ymmärrä että näin ei saa Suomessa tehdä!
Corona de Epidemia

Isäntä ja loinen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 238
 • Liked: 4445
Lainaus
– Pitää muistaa, että tällainen vuosisatainen kulttuuri ei muutu siitä, että ylitetään valtakunnan raja, vaan se väkisinkin ottaa aikaa, Vuorisalo sanoo.

Nämä asiat nyt vaan ottavat oman aikansa. Vuosikymmenet vierivät, sukupolvet vaihtuvat, ongelmat pysyvät. Valkoinen mies maksaa saa. Miksi suomalaisen yhteiskunnan pitää katsoa vierestä ja kaivaa kuvetta, kun aavikko-osasto yrittää tuskastuttavan hitaasti modernisoida keskiaikaista barbaarikulttuuriaan? Miksi suomalaisen yhteiskunnan pitää tarjota puitteet tälle prosessille? Opettelisivat ensin ihmisten tavoille siellä omassa kotimaassaan ja yrittäisivät vasta sitten tunkeutua länsimaihin.
- Vapaus vai vastuu?
- Vastuu.
- Oikeus vai velvollisuus?
- Velvollisuus.

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 833
 • Liked: 3881
 • Banned
No mutta hei onhan suomalaisetkin pitäneet akkojansa hellan ja nyrkin välissä vuosisatoja, miksi tälläisestä nyt vasta nostetaan asia tapetille kun mamutkin niin tekee.
"Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on sadan vuoden kuluttua. Meistä kumpikaan ei ole silloin enää elossa"
- Antti Rinne (SDP)

S.O.Mali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 549
 • Liked: 973
Nasima, tuo autereisten horisonttien tuijottelija. Armoitettu hiekkakansojen ja karun vuoristoisten alueiden eläjien tuntemusten tulkki. Eiväthän he voi ymmärtää tekevänsä väärin, kun he eivät tiedä tekeväänsä väärin.
Kaikkia muslimimatujen rötöksiä voidaan katsoa läpi sormien, sillä"he eivät tiedä tekevänsä väärin" ja kuuluu kulttuuriin. Muuten RASISMI.

Nuivake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 624
 • Liked: 10672
 • Arvo Pohja
Ei taida olla enää ainoatakaan yhteiskunnallista näkökulmaa liittyen haittamaahanmuuttoon, joka ei työllistäisi poliisia?
Lähetetty minun ATK laitteestani Taputapu.

Masi Stirari

 • Vieras
Mietinkin tässä, että onkohan se ihan fiksua laittaa turvapaikanhakijoita päiväkoteihin harjoittelemaan ja kotoutumaan, kun lastenkasvatusmenetelmät eroavat niin paljon.

Lainaus
– Kohdistan naisiin rohkaisua, että sinulla on mahdollisuus vaatia väkivallattomuutta, mahdollisuus tehdä rikosilmoitus ja brutaaleissa tapauksissa voit jopa hakeutua eroon miehestäsi. Se ei tietenkään ole helppo kuvio, mutta voisi täällä kuitenkin olla mahdollista
Tästä saa kivasti sellaisen kuvan, että nainen on aina uhri. Veikkaan, että jos kulttuuriin kuuluu lasten kuritusväkivalta, äiti voi olla muutakin kuin uhri.

Ano Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 909
 • Liked: 1118
 • Suvaitse tai saat turpaas!
Kauheeta, kun tällainen nostetaan uutiseksi heti kun nyrkki on tummempi.

Kohta on taas uutista siitä kuinka esim. vuonna 1789 useampikin suomalainen hakkasi kakaroita päivät pääksyten.

Kelpo Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 831
 • Liked: 310
Lainaus
– Kohdistan naisiin rohkaisua, että sinulla on mahdollisuus vaatia väkivallattomuutta, mahdollisuus tehdä rikosilmoitus ja brutaaleissa tapauksissa voit jopa hakeutua eroon miehestäsi.

Olennaisin asia koko haastattelussa ja noin epäselvästi pitää sekin sanoa. Miksei sitä voi sanoa, että teen heille selväksi. Kun siinäkin on haasteensa alkaen alati kyttäävästä äijästä ja kielitaidottomuudesta. Kohdistan... pöh!

Sitä taas ei kannata kertoa, ettei rikosilmoituksesta ja asian käsittelystä käräjäoikeudessakaan mitään seuraa. Ei yhtään mitään.

Hyvä pointti tuossa ylempänä; arabikyldyyrissä äidit saavat ensin nyrkistä ja siirtävät sitten käsittelyn eteenpäin: lapset saavat avokämmentä ym. niin kauan ovat tarpeeksi pieniä vastustamaan äitiään.
Vittu mitä paskaa, sanoi Alexander Stubb.

Ano Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 909
 • Liked: 1118
 • Suvaitse tai saat turpaas!
On NE tyhmiä:

- eivät ymmärrä että naisia ei saa raiskata
- eivät ymmärrä että ei saa hakata lapsia, ei omia eikä edes vieraita
- eivät ymmärrä että aikuisiakaan ei saa hakata
- eivät ymmärrä että ei saa ryöstää ketään

mitä ne oikeasti ymmärtävät??
Miksi ne saavat edes olla täällä?

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 278
 • Liked: 16983
Nasimalta kysyttiin. Ongelmana kotoutuminen.  :P

Juu, ongelmana on tosiaan usein kotoutuminen, mutta vähän toisella tavalla:

Isänsä kaappaama
http://www.hs.fi/sunnuntai/a1350702977276

Lainaus
Isän mielestä 15-vuotiaasta Halimasta oli tulossa liian suomalainen. Hän päätti viedä tytön sukulaisten luo Somaliaan, jossa imaami kosi tätä.
...
Aiemmin samana vuonna keskusrikospoliisi oli tehnyt selvityksen, jonka mukaan Suomesta oli kadonnut lähes 150 somalialaislasta. Heistä ainakin kolmasosa oli viety takaisin Somaliaan tai sen naapurimaihin.
...
Kun yläaste oli alkamassa, Haliman ongelmat isän kanssa alkoivat. Halima halusi tietää, miksi hänen täytyisi käyttää huivia. Isä hermostui. Hänestä se kuului heidän kulttuuriinsa. Halimaa ärsytti, ettei isä osannut perustella asiaa.

Aiemmin Halima ei ollut kyseenalaistanut isänsä päätöksiä. Nyt hän oli päättänyt jo etukäteen, ettei enää käytä huivia koulussa. Halima oli ainoa tummaihoinen tyttö yläasteellaan. Hän oli epävarma itsestään ja pelkäsi joutuvansa silmätikuksi. Hän näytti jo erilaiselta, joten hän ei halunnut vielä pukeutuakin eri tavoin.

Kouluun lähtiessään Halima otti huivin pois päästään ja puki sen uudestaan, kun palasi kotiin.

Pian hän jäi kiinni.
...
Halima ei saanut mennä keittiöön, jos äitipuolella oli vieraita. Mutta toisinaan hän kuuli huoneeseensa, kun somalialaiset naiset juorusivat kovaan ääneen, kuinka taas joku huonosti käyttäytynyt tyttö oli viety takaisin Somaliaan.

Halima ajatteli, että sellaiset tytöt olivat varmasti tehneet jotain todella kiellettyä, kuten harrastaneet seksiä ennen avioliittoa.

Sitten isä kuuli, että Halima olisi ollut keskellä päivää ulkona kahdestaan suomalaisen pojan kanssa – ja ilman huivia.

Halima pyysi soittamaan opettajille. He voisivat kertoa, että hän oli ollut koko päivän koulussa. Soittamisen sijaan isä alkoi lyödä ja potkia Halimaa. Pahoinpitely loppui vasta, kun äitipuoli tuli väliin.

Viikon ajan Halima oksenteli, ei saanut syödyksi ruokaa eikä lopulta edes päässyt ylös sängystä. Silloin isä tilasi ambulanssin.

"Et mainitse sanallakaan, mitä olen tehnyt. Tarkoitin vain hyvää. Tämä on seuraus siitä, mitä olet tehnyt", isä sanoi.

Sairaalassa isä hermostui, koska ei päässyt mukaan, kun Halima vietiin tutkittavaksi. Halimalta oli revennyt haima. Lääkäri halusi tietää, oliko lähiaikoina tapahtunut kova isku.
...
"Etkö sinä muka ole kuullut, että tänne tuodaan koko ajan takaisin tyttöjä, jotka eivät ole osanneet käyttäytyä?" serkku vastasi.
...
Isän käytös alkoi muuttua. Hän vihjaili, että ehkä Halima voisikin päästä takaisin kotiin. Isä kertoi Tukholmassa asuvasta irakilaismiehestä, joka oli surmannut tyttärensä, koska tämä oli seurustellut ruotsalaisen pojan kanssa. Isä sanoi voivansa tehdä samoin, jos Halima ei tottelisi häntä Suomessa.
...
Täysi-ikäisenä Halima toteutti päätöksensä ja vuokrasi oman asunnon. Hän muutti osoitetietonsa ja puhelinnumeronsa salaisiksi ja alkoi tapailla suomalaista miestä.

Isä sai kuitenkin selville, missä Halima asui. Hän jätti kotioveen lapun: "Tiedän, kenen kanssa olet. Tämä on viimeinen varoitus."
...
Nainen on kuullut tädiltään, että hänen kolme teini-ikäistä sisarpuoltaan on myös viety Somaliaan. Pitkän aikaa nainen ajatteli, että Suomessa viranomaiset eivät vain välitä.
...
"Nyt olen ymmärtänyt, että auttaminen ei ole helppoa. En tiedä itsekään, miten lähtisin puuttumaan näihin asioihin. Mutta minusta tuntuu, että katoamiset ja kunniamurhat tapahtuvat aina Ruotsissa ja Tanskassa. Suomessa kukaan ei halua sekaantua niihin."
...
Nainen ottaa esimerkiksi isoveljensä, jonka kanssa hän ei ole enää missään tekemisissä. "Hänestä on tullut ihan kuin isäni. Hänellä on nyt kaksi omaa lasta, joista toinen on tyttö."
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 100
 • Liked: 9149
 • Oulu- Uleåborg
Lainaus
Soittamisen sijaan isä alkoi lyödä ja potkia Halimaa.

Lainaus
"Et mainitse sanallakaan, mitä olen tehnyt. Tarkoitin vain hyvää.

"Rakkaudesta löin.." :-\
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6776
 • Arvatkaapa vituttaako?
^^ Näin meillä tänään. Olo on tuon lukemisen jälkeen melko tyhjä ja murheellinen. Eipä mulla muuta.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 833
 • Liked: 3881
 • Banned
Surullinen juttu. Voimia tytölle.

Mutta pakko käyttää keppihevosena, se kun näyttää olevan muotia, eihän Somalia voi olla turvaton maa jos sinne voi lähettää tyttäriäänkin....
"Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on sadan vuoden kuluttua. Meistä kumpikaan ei ole silloin enää elossa"
- Antti Rinne (SDP)

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14709
Mutta pakko käyttää keppihevosena, se kun näyttää olevan muotia, eihän Somalia voi olla turvaton maa jos sinne voi lähettää tyttäriäänkin....

Mutta Suomesta on tullut turvaton maa, koska tänne lähetetään somaleita.

nevahood

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 481
 • Liked: 1448
 • Ahkera monitaituri
Nasimalta kysyttiin. Ongelmana kotoutuminen.  :P
Kyllä. Se on juuri se. Vuosisatojen pahoinpitelykulttuuri on huonon kotoutuksen vika...

Suomalaisten asenteet "kasvatuksellisia" väkivaltaa kohtaan ovat muuttuneet nopeasti. Ei ole kovin monta kymmentä vuotta aikaa, kun vitsaa säästävä vihasi lastaan. Nähtäväksi jää kuinka nopeasti muuttuu tulijoiden asenteet. Karkea arvio on, ettei selviä meidän elinaikana.

Suurkiihottaja Runeberg

Chew Bacca

 • Vieras
Onko yhtäkään itsestäänselvää asiaa minkä mamu ymmärtäisi. Älä lyö lastasi, älä raiskaa naista, älä tuhoa maata jota kuppaat.

nevahood

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 481
 • Liked: 1448
 • Ahkera monitaituri
Onko yhtäkään itsestäänselvää asiaa minkä mamu ymmärtäisi. Älä lyö lastasi, älä raiskaa naista, älä tuhoa maata jota kuppaat.
... polta rakennusta/telttaa, jossa asut, pure ruokkivaa kättä...
Suurkiihottaja Runeberg

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 330
 • Liked: 14211
Lainaus
Nasima Razmyar lasten kuritusväkivallasta: Vanhemmat eivät tiedä tehneensä väärin

Näillä suvakeilla on korttipakassaan tasan kolme korttia:
1. Han-kortti
2. Rasisti-kortti ja
3. Eivät tietäneet-kortti

Nyt heilahti kortti #3.

Mikäli joku tolkun ihminen uskaltaa myös kritisoida tälläistä perseilyä, heilahtaa ensin kortti #1 ja perään #2.

Tällaisilla kansanjohtajilla meitä on siunattu.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Aigaion

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 114
 • Liked: 139
 • ---
Näinpä kerran kaupassa kun lähi-idästä peräisin oleva äijä päästeli viisivuotiasta lastaan pitkin poskia kaulanauhan päässä olevalla avainnipulla. Näytti niin pahalta että oli pakko puuttua tilanteeseen. Sanoin äijälle että lyö kerran vielä niin kuristan sut. "Vitu rasisti!"
"An open mind is like a fortress with it's gates unlocked and unguarded."

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 065
 • Liked: 4334
 • Palkittu toimittaja Faktantarkistaja
Lapsen tai nuoremman osapuolen pitäisi vaan kieltää topakasti pahoinpitelevään pyrkivää verisukulaista. Sanojen vakuudeksi voi näyttää avokämmenellä kieltäytyvänsä pahoinpitelystä, jos muu ei auta voi pahoinpitelemään pyrkivän karkottaa käsiveskalla tahi muulla käteensattuvalla lyöntiastalolla.

Kas näin, YLE:n opit sopivat sellaisenaan myös yksityisasuntojen sisällä sattuviin yksittäisiin kanssakäymisiin.

https://www.facebook.com/yleoulu/videos/vb.190153419756/10153825767184757/?type=2&theater

 :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kiitän erityisesti oppositiopuolueita rakentavasta yhteistyöstä tässä kansallisessa kriisissä." - Sanna Marin 29.4.2020

"Ei pidä lähteä sille linjalle, että Venäjä ikään kuin todettaisin pahan valtakunnaksi." - Paavo Lipponen 18.9.2014

orientexpressen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 118
 • Liked: 1422
Pahoin pelkään, että tämä juttu menee niin, että mamuille kyllä kerrotaan, että lasta ei saa läimäyttää/tukistaa/piiskata, mutta samalla unohtuu opettaa riittävällä tavalla, että miten muuten lapsen saa tottelemaan. Tuloksena ovat sitten herkästi lapset, joiden käytökselle heidän vanhempansa eivät mahda käytännössä mitään, eli melkoiset häiriköt/kauhukakarat/ongelmanuoret.
Kotoutumisprosessi epäonnistui.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 065
 • Liked: 4334
 • Palkittu toimittaja Faktantarkistaja
Tuloksena ovat sitten herkästi lapset, joiden käytökselle heidän vanhempansa eivät mahda käytännössä mitään, eli melkoiset häiriköt/kauhukakarat/ongelmanuoret.

60-70 lukujen vassariradikaalien rakkauden hedelmät tästä jo hyvää esimerkkiä näyttävät. Samat nimet ne paukkaa vastaan joka puolella. :facepalm:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kiitän erityisesti oppositiopuolueita rakentavasta yhteistyöstä tässä kansallisessa kriisissä." - Sanna Marin 29.4.2020

"Ei pidä lähteä sille linjalle, että Venäjä ikään kuin todettaisin pahan valtakunnaksi." - Paavo Lipponen 18.9.2014

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 866
 • Liked: 24678
 • Ego sum Spartacus
Lainaus
Maahanmuuttajien kasvatustavat työllistävät poliisia

Ja jotkut väittivät ettei maahanmuutto lisää työllisyyttä.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 533
 • Liked: 22196
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Kysyn ihan asiallisesti, tietääkö kukaan, tuleeko neekereille mustelmia? Verenpurkaumia tietysti tulee, mutta näkyykö se?
Reservaatin asukki.

”Oma kansa ensin” -ajattelu on vahingollista.
-Tytti Tuppurainen

Mielenvigast läpändeerust!

Tagit: