HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Paavo Väyrynen, elämä ja teot.

(1/356) > >>

Artisti:
http://yle.fi/uutiset/paavo_vayrynen_perustaa_uuden_puolueen/8648033

Keskustan konkarivaikuttaja, europarlamentaarikko Paavo Väyrynen perustaa uuden puolueen.

Väyrynen ilmoittaa puolueen perustamisesta verkkosivuillaan.

Väyrynen kertoo, että hänen perustamansa Kansalaispuolue ry (Medborgarpartiet r.f.) on tarkoitus merkitä puoluerekisteriin, kun edellytykset tähän täyttyvät.

http://www.paavovayrynen.fi/2016/02/04/vapaus-valita/


Kannattajakortti:   http://www.vaalit.fi/material/attachments/vaalit/puolueet/puolueenperustaminen/LL3T4YH2H/Kannattajakortti_A4_W.pdf


--- Lainaus ---Yhdistys hakeutuu puoluerekisteriin kun tarvittava määrä kannatusilmoituksia on saatu kerätyksi. Kannattajakortin voi tulostaa tältä sivulta ja lähettää sen allekirjoitettuna osoitteeseen Paavo Väyrynen, Pohjantie 34, 94400 Keminmaa.

--- Lainaus päättyy ---

Noottikriisi:
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/paavo-v%C3%A4yrynen-perustaa-uuden-puolueen-1.137916


--- Lainaus ---Kansalaispuolue ry:n perustanut keskustan kunniapuheenjohtaja jättää entisen puolueensa.

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen on perustanut aatteellisen yhdistyksen, Kansalaispuolue ry:n (Medborgarpartiet r.f.).

"Kuten nimikin kertoo, yhdistys on tarkoitus merkitä puoluerekisteriin, kun edellytykset tähän täyttyvät. Kansalaispuolue pyrkii vaikuttamaan Suomen valtiolliseen elämään sekä suoran demokratian keinoja käyttäen että parlamentaarisen järjestelmämme kautta", Väyrynen toteaa tiedotteessaan.

Kansalaispuolue on Suomen oloissa ainutlaatuinen parlamenttipuolue.
--- Lainaus päättyy ---

Väyrysen tuntien, hän on jo tehnyt kattavat suunnitelmat ja jäsenlistalla on nuivia nimiä kaikista nykyisistä puolueista - tai sitten ei! :D

Micke90:
Taidanpa allekirjoittaa kannattajakortin.

Artisti:
Paavo taitaa olla Suomen ainoa toivo.

Artisti:
Kansalaispuolueen tarkoituksena on vaikuttaa Suomen valtiolliseen elämään, Euroopan unionin kehitykseen ja koko ihmiskunnan tulevaisuuteen.

Yhdistys hakeutuu puoluerekisteriin kun tarvittava määrä kannatusilmoituksia on saatu kerätyksi. Kannattajakortin voi tulostaa tältä sivulta ja lähettää sen allekirjoitettuna osoitteeseen Paavo Väyrynen, Pohjantie 34, 94400 Keminmaa.

Suomen linjaan Kansalaispuolue pyrkii vaikuttamaan ennen muuta eduskuntavaalien kautta.

Kansalaispuolue toimii siten, että se voi olla mukana kokoamassa laajemminkin yhteen samanmielisiä poliittisia voimia. Raja-aitoja ei rakenneta.

Kansalaispuolue puolustaa maamme itsenäisyyttä ja puolueettomuutta. Tämä edellyttää suunnanmuutosta Suomen Eurooppa-politiikkaan ja maamme säilymistä sotilaallisesti liittoutumattomana maana.

Kansalaispuolue on aktiivinen ihmiskuntapolitiikassa. Se toimii köyhyyden poistamiseksi ja ympäristöllisesti, yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävän kehityksen edistämiseksi kaikkialla maailmassa.

Kansalaispuolue on edistyksellinen voima, joka nojautuu henkisiin, hengellisiin ja yhteisöllisiin arvoihin. Se toteuttaa tervettä talouspolitiikkaa ja pyrkii rakentamaan tasa-arvoista ja hajautettua ihmisyyden yhteiskuntaa.

Vastustamme keskittävää metropolipolitiikkaa, joka on vahingollista sekä pääkaupunkiseudulla asuville että maakuntakaupunkien ja maaseudun ihmisille. Kehitämme tasapuolisesti koko Suomea.

Kansalaispuolueen vaikutusvalta on sitä suurempi mitä vahvemman tuen se kansalaisilta saa. Pelkällä olemassaolollaan se vaikuttaa muiden puolueiden politiikkaan, joiden on kilpailtava sen kanssa kansan kannatuksesta.

Kansalaispuolueen jäseneksi voivat päästä vain kansanedustajat ja Euroopan parlamentin jäsenet.

Puolueelle muodostetaan tukiryhmä, johon voivat tulla mukaan sen tavoitteita kannattavat suomalaiset. Tukiryhmään voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen.

http://www.paavovayrynen.fi/kansalaispuolue/

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta