Kirjoittaja Aihe: Meikäläisittäin uusi kulttuuri-ilmiö - Ammattimainen valehtelu  (Luettu 11682 kertaa)

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6783
 • Arvatkaapa vituttaako?
Käynnissä oleva kansainvaellus on luonut varsinkin pohjoismaisittain täysin uuden kulttuurin. Uusi kulttuuri-ilmiö on ammattivalehtelu. Mokuteollisuuden, median ja päättäjien johdolla ennen rehellisyyteen pyrkivät ihmiset ja ammattiryhmät ovat luoneet todellisuuden, jossa totuuden muokkaaminen on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Jopa yhteishyödylliset järjestöt, kuten SPR ovat ottaneet valheella ratsastamisen yhdeksi toimintansa peruskiveksi. Tässä on menty jo kirkkaasti ohi ennen halveksumastamme etelä- eurooppalaisesta totuuden muokkaamisesta, jonka taustalla on iät ja ajat ollut pääasiassa oman edun tavoittelu.

Ammattimaisen valehtelun myötä kulttuurimme taantuu ja ajaudumme kohti kehitysmaiden moraalikäsitteitä. Kehityksen myötä paljon parjatut autokauppiaatkin alkavat olla jo rehellisyysmittarin paremmassa päässä. Ammattimaiseen valehteluun syyllistyvät niin opettajat, poliisit kuin viranomaiset noin yleisemminkin.

Ainahan valehtelua, asioiden peittelyä ja totuuden muokkaamista on harrastettu, mutta nyt invaasion myötä mittakaava on ottanut jättiharppauksen väärään suuntaan.

Ihminen, joka ei ole patologinen valehtelija, joutuu ensin valehtelemaan itselleen, kyetäkseen valehtelemaan eteenpäin. Tämä tuhoaa pohjimmiltaan rehellistä ihmistä, vaikka vakaumus ja usko asian oikeellisuuteen olisi kuinka luja. Valhe johtaa toiseen valheeseen ja vääristellyn kuvan ylläpitämisestä tulee kokopäivätyö.

Tuoreena esimerkkinä toisessa ketjussa esitellyt “lapsukaiset”, jotka opettajansa mukaan viettävät koulupäiväänsä iloisissa ja reippaissa merkeissä.

http://paavotajukangas.com/2016/02/09/borgholmissa-yksintulleilla-valtavat-opiskeluhalut/

Hyvä että opiskellaan ja opitaan. Tässäkään tapauksessa ei voida puhua aikuisista miehistä, tai edes nuorista aikuisista, vaan kerrotaan jämäkästi, että kyseiset opiskelijat ovat lapsia. Tuokaan kuvissa esiintyvä, opettajana toimiva täti-ihminen ei noin ulkoiselta habitukseltaan vaikuttaisi ammattimaiselta valehtelijalta. Kuitenkin hän kiistattomien todisteiden vastaisesti puhuu lapsukaisista.

Erityisen vaarallista valehtelu ja totuuden peittely on tapauksissa, joissa rikolliset ainekset yritetään muitta mutkitta sulattaa osaksi yhteiskuntaa ja vähätellään näiden vaarallisuutta.

Invaasion myötä rakennettu valehtelun kulttuuri leviää osaksi yhteiskuntaa ja päivittäistä arkeamme. Tietty rehellisyyden kuva on ollut esimerkiksi Suomalaisille vahva valttikortti maailmanlaajuisessa kanssakäymisessä, kaupassa ja vaikuttamisessa. Tätä kuvaa emme varmasti halua menettää.

Hommaforum on toiminut itselleni eräänlaisena pelastusrenkaana tässä suoranaisen valehtelun ja vääristellyn totuuden hyökyaallossa. Asioihin perehtyneet ja taidokkaasti lähdeaineistoja käyttävät kirjoittajat ovat antaneet hyvän pohjan omalle totuuden etsinnälle. Useasta palasesta ja vasta-argumenteista luotuun pohjaan olen voinut etsiä sitten löytämääni totuuden lankaa tukevia pointteja.

Toivoisin että yhteiskuntamme ja me kansalaiset pystyisimme painamaan valehtelun kulttuurin takaisin marginaaliin ja että totuuden sana nostettaisiin yhdeksi tulevaisuuden ykköstavoitteeksi.

En tiedä onko tästä ketjun aloitukseksi, vai jääkö tämä yksittäisen ihmisen toteamaksi. Mikäli tämänkaltaiselle ketjulle on tarvetta, tänne voisi kerätä asioita ja tapahtumia, jotka kuuluvat selkeästi valehtelun kulttuuriin. Tokihan näitä tapauksia on tuotu esiin monessakin erillisessä ketjussa, mutta koostettuina näillä saattaisi olla entisestäänkin vahvempi silmiä avaava vaikutus.

e: Hommafoorumi korjattu muotoon Hommaforum, Lallille happea  :)
« Viimeksi muokattu: 09.02.2016, 12:07:47 kirjoittanut Hornsmith »
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Jääpää

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 1963
 • Kiljuvuorten Sumuinen Gorilla 75%
Homma, Suomen luotettavin media. Se, että MV-lehti on toiseksi luotettavin, ei kerro m i n u n tasostani, vaan suomalaisen median tasosta.
 Yks stnan Valehtelijoidenklubi!
" Me olemme oikeaa mediaa!!" ei auta, jos "faktan tarkistajat" valehtelevat niin, että silmät pullistuvat päästä ja parhaimmillaankin valikoidaan "näkökulmaa"  valeen omaisesti jutusta, joka on p a k k o
julkaista, kun muuten näyttäisi jo omituiselta, kun "oikea" media ei tuota "oikeaa" tietoa somessa pyörivistä " huhuista".
 RKP, SPR etc. ovat oma lukunsa, mutta laskenkin ne vuosisataisen maahantunkeutujaperinteen jatkumoksi, jossa  "eliitin"  on vain kunniakasta valehdella turaaneille etuja haaliakseen.
 Muillehan suomalaisen rehellisyyden oppiminen oli elinehto, eipä v..mainen ketku kauaa ketkutellut, ei laittanut naapuri puolta petäjäistä omaansa, vaan ketkun puoliksi..
 Palaamme vanhaan hyvään aikaan nopeammin, kuin moni uskoisi..

Hitto kun on kiire valehtelemaan..aihe on mielenkiintoinen!
Perustuslaki 29§
"Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 816
 • Liked: 22520
 • Persuhtava keskustelija
Suomen lehdistön ylpeydet, Helsingin sanomat, uusi suomi, aamulehti... ovat vajonneet kehitysmaiden lehdistön tasolle.

Jälleen yksi esimerkki siitä, miten kehitysmaalaisten maahan tunkeutuminen muuttaa sivistysvaltion nopeassa tahdissa kehitysmaaksi.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 122
 • Liked: 57745
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Käynnissä oleva kansainvaellus on luonut varsinkin pohjoismaisittain täysin uuden kulttuurin. Uusi kulttuuri-ilmiö on ammattivalehtelu.

Ha! Juuri eilen ajattelin , että "valhe on uusi totuus", vai oliko se "järjettömyys on uusi järkevyys". Palaan asiaan.
« Viimeksi muokattu: 09.02.2016, 11:32:46 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“En tiedä, kuka tämän tukipaketin neuvotteli, mutta minun palveluksessa hän ei enää olisi.”
—  Björn "Nalle" Wahlroos elpymispaketista

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 525
 • Liked: 5197
Se alkoi EU-kansanäänestystä edeltävästä vyörytyksestä ja saavutti nykyisen tasonsa Kataisen koalition aikana. Härski valehtelu yhdessä mistään piittaamattoman sanelupolitiikan kanssa on päivän sana.

Näin se meni! Katainen oli ensimmäinen (jonka muistan) poliitikko, josta ajattelin, että tuo jätkä voi sanoa pokkana ja empatiaa esittäen ihan mitä tahansa, oli totuus mikä tahansa. "Me tienataan tällä!"
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6783
 • Arvatkaapa vituttaako?
Itseäni tässä invaasioon liittyvässä valehtelussa ja peittelyssä kalvaa päivä päivältä enemmän todellisten kustannusten määrä, eli hintalappu. Tämä hulluus rahoitetaan verovaroin ja mikä pahinta valtionlainalla, jota maksamme hamaan tulevaisuuteen. Tietenkään kaikkia kustannuksia ei voida tarkalleen tietää kuin vasta aikojen päästä, mutta nuo tähänastiset toteumatkin näyttävät joutuvan sensuuriin ja kiven alle kätköön.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 741
 • Liked: 9065
Poliittinen korrektius on pohjimmiltaan kunniakulttuuri. Totuutta ei sanota ettei henkilö/kansanryhmä menetä kasvojaan.
Protestantismi taas lähtee siitä ettei saa loukkaantua eikä kostaa jos asiasta huomautetaan. Vain me kykenemme seisomaan korjattuna kun ojennetaan ja asia jää siihen. Suvakit tuntuvat usein ajattelevan että multikulttuuri toimii kyllä kunhan kaikki kunnioittavat lakia. Lain kunnoitus tai kunnioittamatta jättäminen on kuitenkin hyvin kulttuurisidonnainen ominaisuus, se ei kerro mitään ihmisen laadusta sinänsä noin globaalissa mittakaavassa ajatellen. Puhumattakaan muslimeista jotka eivät tunnusta maallisen lain legimiteettiä ollenkaan, heidän oikeusjärjestelmänsä on islam. Kunniakulttuureihin kuuluu se ettei väärintekijää huomauteta koska se johtaa kasvojen menetykseen.

Ammattimainen valehtelu on osa kunniakulttuurin levittäytymistä yhteiskuntaan maallisessa muodossa. Se on täysin epäluterilaista. Luther olisi kutsunut sitä ja poliittista korrektiutta katoliseksi saastaksi. En pidä itseäni luterilaisena, mutta on myönnettävä että Martin Luther oli todella rock"n" roll. Yksi merkittävimmistä ajattelijoista maailmassa koskaan. Luterilaisuudessa on myös huono puolensa, kuten kaikessa, mutta se armottomuus valhetta kohtaan mikä siihen sisältyy on kyllä komeaa. Se on koko tunnetun länsimaisen menestyksemme perusta pitkälti näihin päiviin saakka. Kirjoitan tässä uskonnosta siis yhteisön ääneenlausumattoman arvopohjan lähteenä, en yksilön henkilökohtaisesta uskosta.
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

Obb

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 297
 • Liked: 103
Valehtelun korkein muoto on jättää asioita kertomatta ja muutenkin kertoa vain osatotuuksia.
Viimeaikaisissa häiriköinneissä ovat esim. Marokkolaiset Algerialaiset ja Tunisialaiset kunnostautuneet kai eniten, mutta siitä media vaikenee.
Nämä edellämainitut eivät ensinnäkään ole mitään turvapaikanhakijoita jollei sitten heidän kotimaansa poliisi kaipaa heitä jostain syystä.
Toivottavasti suvaitsevaiston silmät ja korvat aukeavat jonain päivänä.  En kyllä pidätä hengitystäni sitä odotellessa.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 122
 • Liked: 57745
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Ammattimainen valehtelu on osa kunniakulttuurin levittäytymistä yhteiskuntaan maallisessa muodossa.

Jeps.

Aina on valehdeltu enemmän tai vähemmän, Suomessakin. Mutta nyt nämä vartiaiset ihan pokkana valtakunnan tv:ssä esittävät, että musta on valkoista ja valkoinen on mustaa.

Nuoruudessani, impiwaarassa nimeltään Kontula, oli hieman vaikeaa käsittää, mitä keisarin puuttuvat vaatteet tarkoittivat. Mutta nyt Suomessakin on päästy suuren maailman meininkiin, jossa aivan todella törkeän valheen voi esittää totuutena, ilman että kukaan huutaa "katsokaa, keisari on alasti!".

Se on sääli ja synti.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“En tiedä, kuka tämän tukipaketin neuvotteli, mutta minun palveluksessa hän ei enää olisi.”
—  Björn "Nalle" Wahlroos elpymispaketista

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13226
 • Puhekin on teko
Tässä nykyisessä Suomeenkin saapuneessa valehtelu-kulttuurissa on erittäin paha puoli siinä, että kansalaisia poliisista jopa tasavallan presidenttiin asti pakotetaan vaihtamaan mielipiteitä vain sen takia, jos ne mielipiteet saavat suosiota jossakin tietyssä ryhmässä.

Erkki Tuomiojan (SDP) mukaan tasavallan presidentti Sauli Niinistön puheen suurin virhe oli siinä, että siitä pidettiin tällä foorumilla(!). Itse puheen sisältö ei ollut mikään ongelma Tuomiojalle, mutta sen suosio mm. tälläkin foorumilla oli.

Poliisi kertoi rehellisesti mm. vokki-iskuista, niin Ville Niinistö (Vihr.) ja lukuisat mediat olivat kyseenalaistamassa poliisin viestintää, koska siinä ei olevinaan kerrottu kaikkea. Taustalla ei ollutkaan suurta äärioikeiston koneistoa, vaan yksittäisiä usein humalassa olevia vanhempia suomalaismiehiä (kuuluisat "yksittäistapaukset").

Eikä tilannetta helpota, että nykyisin erilaiset asiantuntijatkin muodostovat mielipiteensä poliittisesti korrektiksi tai keksivät päästään erilaisia valehtelun asteita. Maahanmuuttajien suurista kyvyistä puhutaan taukoamatta, vaikka kuten tuosta ylläolevasta tekstistä näkee, niin nämä yli 20 vuotiaiden näköisiltä näyttävät "lapset" käyvät peruskoulun ala-asteen 3.-4. luokkaa.

Olisi tietysti mukavaa todeta, että "Nyt on pari yksittäistapausta päässyt livahtamaan mukaan maahanmuuttajien/turvapaikanhakijoiden joukkoon", mutta kuten tuostakin kuvasta näkee, niin siellä ei ole ainoastaan yksittäistä henkilöä paikalla, vaan kymmeniä.

Ei kaikilta tulijoilta puutu tietenkään peruskoulun ala-asteetkin, mutta käytännössä sellaisten määrä on todella suuri. Sen lisäksi jos näin monelta puuttuu länsimaalaisittain sanotut "perussivistystaidot", niin voi vain kuvitella miten monelta puuttuu mikään ylemmän asteen tutkinto. Kielitaitovaatimukset ovat silloinkin äärimmäisen kovat ja niistä selviäminen on vaikeaa.

Turvapaikanhakijoiden avuntarvetta voisi perustella rehellisesti sillä, että osaamistaso ei todellakaan ole länsimaalaisittain tarpeeksi suurella tasolla ja tämän takia auttamisen tarve on suuri. Mutta tähän ei tietenkään mennä, koska silloin unelma rikkoontuisi. Turvapaikanhakijoihin liitettävät ylistämissanat "Uudesta Nokiasta" tai muista osaaja-tason eksperteistä eivät toteutuisikaan. Tällöin jouduttaisiin tunnustamaan, ettei tilanne ole niin hieno kuin on kuviteltu ja unelmoitu.
« Viimeksi muokattu: 09.02.2016, 14:12:00 kirjoittanut nollatoleranssi »

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6783
 • Arvatkaapa vituttaako?
Tämä Juneksen FB profiilista poimittu video käy tähän kohti kuin nappi palttooseen. Uskon aika vahvasti tämän Kauhavalaisnaisen puheeseen, kehonkieli jne...

https://www.facebook.com/junes.lokka/videos/605841146233661/

Kauhavan vokkia kehutaan ympäriinsä. Todellisuus taitaa olla pikkuisen synkempi.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 836
 • Liked: 29881
 • Kiihottavat vieraslajit
Valehteluhan pitäisi ottaa oppiaineeksi kouluihin.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Maininki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 50
 • Liked: 78
Valehteluhan pitäisi ottaa oppiaineeksi kouluihin.

Kyllä, nimenomaan. Oppiaineen nimi voisi olla kulttuurien välinen viestintä. Suomalainen virkamies tai sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijä ei pysty mitenkään selviytymään monista Lähi-idän tai Afrikan maista tulleiden tavasta taivutella totuutta. Meillä ei ole tähän oman kulttuurisen tapamme (sanotaan mitä tarkoitetaan) vuoksi kykyä, lukuun ottamatta paatuneimpia kotimaisia venkuloita ja muita psykopaatteja. Suomalaiselle on yksinkertaisesti täysin käsittämätöntä se, että kirkkain silmin ja uskottavin ilmein kerrotaan päin naamaa iso valhe. Tämä on kuitenkin monissa kulttuureissa täysin sujuva tapa. Varsinkin muslimi voi puhua tällä tavoin ei-muslimille. On kurjaa että näistä ilmiöistä kertominen ja puhuminen määritellään rasismiksi. Olen kuullut maahanmuuttajan suusta hyvin oivaltavan havainnon suomalaisista tältä osin " Suomalainen uskoo mitä sille sanotaan". Tämä siis erona hänen omaan kulttuuriinsa, missä ei suinkaan olla yhtä hölmöjä.

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 380
 • Tästä tulee vielä hyvä!
Ammattimaisen valehtelun myötä kulttuurimme taantuu ja ajaudumme kohti kehitysmaiden moraalikäsitteitä. Kehityksen myötä paljon parjatut autokauppiaatkin alkavat olla jo rehellisyysmittarin paremmassa päässä.

Ainahan valehtelua, asioiden peittelyä ja totuuden muokkaamista on harrastettu, mutta nyt invaasion myötä mittakaava on ottanut jättiharppauksen väärään suuntaan.

Hyvä että opiskellaan ja opitaan. Tuokaan kuvissa esiintyvä, opettajana toimiva täti-ihminen ei noin ulkoiselta habitukseltaan vaikuttaisi ammattimaiselta valehtelijalta. Kuitenkin hän kiistattomien todisteiden vastaisesti puhuu lapsukaisista.

Lainaus
Johtopäätös

Sukupuolten segregaatio suomalaisilla työmarkkinoilla johtuu siitä, että tytöt ja pojat pääsevät valitsemaan ammattinsa vapaasti!

Köyhemmissä ja vähemmän kehittyneissä maissa naiset joutuvat valitsemaan ammatin, jossa on riittävät työllistymisen mahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkka. Lopputuloksena on vähäisempi segregaatio naisten ja miesten ammattien välillä.

http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174955-tyolaman-segregaatio-on-seuraus-mahdollisuudesta-valita

Lainaus
Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoo, että merkittävä osa Suomesta turvapaikkaa hakevista ihmisistä on lähtenyt pakoon olosuhteita, "joita emme voi edes kuvitella".

– He ovat lähteneet liikkeelle vuosia kestäneiden konfliktien ja jatkuvan turvattomuuden keskeltä. Tällaisille ihmisille kotoa lähteminen on ollut valinta siitä, elääkö vai kuolla, Sipilä sanoi eduskunnalle tänään tiistaina.

Tällaisia ihmisiä meidän on inhimillinen velvollisuus auttaa, pääministeri jatkoi.

http://yle.fi/uutiset/sipila_turvapaikanhakijoista_merkittava_osa_paennut_olosuhteita_joita_emme_voi_edes_kuvitella/8660014
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6783
 • Arvatkaapa vituttaako?
Tälle Halla-ahon esiintuomalle tapaukselle on oma ketjunsa, mutta tämä on niin räikeää ja ammattimaista valehtelua, että tämän on syytä olla esillä useammassakin yhteydessä.

"Halla-aho: Sisäministeriö levittää harhaanjohtavaa tietoa
Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) laskee, että 70 prosenttia Suomeen viime vuonna tulleista turvapaikanhakijoista tulee saamaan myönteisen turvapaikkapäätöksen. Ministeriön arvio myönteisille päätöksille on 30–40 prosenttia."

http://yle.fi/uutiset/halla-aho_sisaministerio_levittaa_harhaanjohtavaa_tietoa/8665758

"Sisäministeriön arvion mukaan 30–40 prosenttia viime vuonna Suomeen saapuneista turvapaikanhakijoista tulee saamaan myönteisen päätöksen. Halla-ahon omien laskelmien mukaan oleskeluluvan tulee saamaan 70 prosenttia turvaa hakeneista.

Halla-ahon laskelmat perustuvat eri turvapaikanhakijaryhmien vuonna 2015 saamiin myönteisiin päätöksiin. Esimerkiksi irakilaisista vuonna 2015 myönteisen päätöksen sai 85 prosenttia hakijoista."

Nerg & co vauhdissa. Orpo joko hyväksyy valehtelun tai sitten hän on vaihteeksi taas ihan kitskalla.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 830
 • Liked: 7716
 • Seksikäs kristallilumisuklaa
Tässä on vaan tainnut käydä niin, että eräänä päivänä sitä on vaan herätty ja huomattu että ollaan ammattivalehtelijoita. Valhetta on pakko pitää pystyssä, sillä muuten poliittiset rakennelmat romahtavat. Ammattivalehtelijana herännyt todennäköisesti ajattelee nyt, että nostanpa kuitenkin tiliä niin kauan kun voin (ja elätän perheeni) ja vasta aivan viime tingalla tulen ulos ja julistan sankarillisena "olemme olleet sinisilmäisiä".

Heräsi vain kysmys, että milloin Neuvostoliitossa syntyi tämä samanlainen ammattivalehtelun koulukunta. Pitääkin kaivaa se Trotski-kirja esille, jos vaikka siinä esiteltäisiin samanlaista prosessia. Meikäläinen media oli pääsääntöisesti luotettavaa vielä jokunen vuosi sitten, ja kyllä neuvosto-Pravdakin luultavasti olisi kertonut aina totuuden, mikäli se ei olisi ollut haitallista vallanpitäjille.
"Meillä on niin ihana hallitus mutta miehet vihaa.."

UgriProPatria

 • Vieras
YLE:llä on meneillään jokin ajankohtaisohjelma, jossa turvallisuuspoliittiseksi asiantuntijaksi laitettu ei-ainakaan-täysin-suomalainen mieshenkilö, mamu tmv. joilla ei perinteistä viha-rakkaussuhdetta itään, kuten suomalaisilla. USA:n asialla henkilö.

Venäjä ei ole uhka Suomelle. Tietenkin, jos, kuten mamu itsekin antoi ymmärtää, että vastapuoli (USA)aktivoituisi lähialueillamme, no totta hitossa se muuttuisi turvallisuusuhaksi uhkaajille!

Ja voi miten suvakki-naistoimittaja onnellisesti hymyillen antoi pöydän yli.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13226
 • Puhekin on teko
Tälle Halla-ahon esiintuomalle tapaukselle on oma ketjunsa, mutta tämä on niin räikeää ja ammattimaista valehtelua, että tämän on syytä olla esillä useammassakin yhteydessä.

"Halla-aho: Sisäministeriö levittää harhaanjohtavaa tietoa
Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) laskee, että 70 prosenttia Suomeen viime vuonna tulleista turvapaikanhakijoista tulee saamaan myönteisen turvapaikkapäätöksen. Ministeriön arvio myönteisille päätöksille on 30–40 prosenttia."

http://yle.fi/uutiset/halla-aho_sisaministerio_levittaa_harhaanjohtavaa_tietoa/8665758

"Sisäministeriön arvion mukaan 30–40 prosenttia viime vuonna Suomeen saapuneista turvapaikanhakijoista tulee saamaan myönteisen päätöksen. Halla-ahon omien laskelmien mukaan oleskeluluvan tulee saamaan 70 prosenttia turvaa hakeneista.

Halla-ahon laskelmat perustuvat eri turvapaikanhakijaryhmien vuonna 2015 saamiin myönteisiin päätöksiin. Esimerkiksi irakilaisista vuonna 2015 myönteisen päätöksen sai 85 prosenttia hakijoista."

Nerg & co vauhdissa. Orpo joko hyväksyy valehtelun tai sitten hän on vaihteeksi taas ihan kitskalla.

Tästä ei voi vielä sanoa mitään, koska lopullisia päätöksiä ei ole tehty.

Teepannu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 217
 • Liked: 324
Nykyään tuntuu toisinaan valtamediaa ja poliitikkojamme kuunnellessa että menossa on "kuka valehtelee eniten pokalla"-kilpailu. Käppyröitä taivutellaan ja rajataan, estottomasti oman mielipiteen eduksi. Puhutaan epäselvästi, sekoitetaan käsitteitä.

Realismi on nyt out ja haihattelu ja unelmointi in, vielä eletään niin kuin valtion tulojen ja menojen- suhteella ei olisi mitään merkitystä. Mikäli velaksi eläminen lopetettaisiin nyt, joutuisi monet ihmiset kokemaan todellisuuden ja näkemykset asioista muuttuisivat. Vielä kelpaa haaveilla ja unelmoida vaan taitaapa aika käydä kohta vähiin. Odotan huolestuneena mutta mielenkiinnolla hallituksemme ratkaisuja jatkossa.

Sisäministeriö huomio! Minulla ei ole mitään motiivia palvella minkään valtion tai muun tahon etuja. Kaikki mielipiteeni ovat omiani. Ilmoitattehan kun hallituksemme poistaa mielipideoikeuden kansalaisiltaan.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13226
 • Puhekin on teko
Tällä kertaa ylikomisario Jari Taponen valehtelee:

Sosiaalisessa mediassa on viime aikoina levinnyt toinen toistaan tympeämpiä kertomuksia pääkaupunkiseudun maahanmuuttajataustaisten asukkaiden kokemasta nimittelystä.

”Avoin rasismi on selvästi lisääntynyt”, sanoo sosiologi Karin Creutz Helsingin yliopistosta. ”Se ilmenee huuteluna, mutta myös avoimena väkivallalla uhkaamisena.”

Creutzin arvio perustuu "sosiaalisessa mediassa levinneisiin kertomuksiin", ilmeisesti niiden määrään.

Lainaus
Rasismi on lisääntynyt erityisesti viimeisen kolmen vuoden aikana, kertoo ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisista.

”Se on tällaista huutelua, syljeskelyä. Ihan tavalliset ihmiset saattavat kommentoida ihonväriä tai vaatetusta”, Taponen kuvailee nykytilannetta.

Tämä rasismi ei näy tilastoissa vaan perustuu maahanmuuttajataustaisten kokemuksiin. ”He eivät kovin helposti ilmoita tällaisesta poliisille, sillä joissakin maahanmuuttajayhteisöissä ei luoteta poliisiin kovin paljon.”

Myös Taposen arvio perustuu vain "maahanmuuttajataustaisten kokemuksiin", kun taas Taposen vähättelemät poliisin omat tilastot kertovat aivan muuta.

Lainaus
Kymmenessä Euroopan kaupungissa vuonna 2014 tehdyssä vertailussa (Somalit Euroopassa) Helsinki menestyi varsin kehnosti, Taponen sanoo.

Helsingissä oli enemmän syrjintää somalitaustaisia kohtaan kuin missään muussa vertailun kaupungissa.”

Ylikomisario Taposen mainitsemaa vertailua ei ole olemassakaan. Somalit Euroopassa -tutkimuksen Helsinki-osassa viitattiin FRA:n vuoden 2008 kyselytutkimukseen. Siinä taas ei tutkittu syrjintää vaan syrjintäkokemuksia, ei vertailtu erityisesti somalien vaan eri vähemmistöjen kokemuksia, eikä vertailtu kaupunkeja vaan maita. Lisäksi tutkimuksen Suomen osuuden tulokset ovat jyrkästi ristiriidassa Suomen poliisin omien tilastojen kanssa.

Tämä on jo toinen kerta, kun Taponen valehtelee julkisuudessa tuollaisesta vertailusta Suomen erityistä rasistisuutta korostaakseen. Missä toimittajan lähdekritiikki, missä esimiesten kurinpitotoimet?

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13226
 • Puhekin on teko
Nostan valehtelusta vielä omaksi episodikseen Ville Rannan piirrokset Kirkko & Kaupunki-lehdessä.

No Hyysärin vyörytys jatkuu. TP Niinistön puheen jälkeen suvakkimediassa oli hetken tyrmistys, mutta ovat omaksuneet vanhan taktisen opin, "hyökkäys on paras puolustus" ja nyt sitteen mokutuspropagandaa tulee kahta kauheammin. Ja entistä pahempana, Kirkko&Kaupunki tietenkin vetäisee pohjat, katso http://www.valomerkki.fi/puheenvuorot/ville-ranta-tolkun-ihmiset .
Kannattaisi niiden toilkun ihmisten, jotka vielä rahoittavat tuota puljua, nostaa kytkintä ja lopettaa moisen roskan rahoittaminen. Kai sillä toisen posken kääntämisellekin joskus tulee raja vastaan.

Ville Rannan piirrokset ovat olleet todellisuudesta irrallisia jo pidemmän aikaa. Suomessa ei ole yhtäkään vastaavaa tekoa tapahtunut yli 10 vuoden aikana, mutta maahanmuuttajien vastaavia tekoja on tapahtunut sadottain (mm. väkivalta-rikoshyökkäykset, jotka ovat kohdistuneet lapsiin ja vanhuksiin jne.).

---

On toki surkuhupaisaa, että jos piirrettäisiin oikea piirros näistä maahanmuuttajien/turvapaikanhakijoiden tekemistä väkivalta-rikoshyökkäyksistä tai raiskauksista, niin se voitaisiin tulkita rasismiksi. Siitä huolimatta, vaikka tiedot perustuisivat täysin tositapahtumiin.

Mutta tässä yhteydessä kun valehdellaan 100%:sesti, niin se on "kaikille ok".  :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 12.02.2016, 19:29:22 kirjoittanut nollatoleranssi »

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13226
 • Puhekin on teko
Mikäli tämänkaltaiselle ketjulle on tarvetta, tänne voisi kerätä asioita ja tapahtumia, jotka kuuluvat selkeästi valehtelun kulttuuriin. Tokihan näitä tapauksia on tuotu esiin monessakin erillisessä ketjussa, mutta koostettuina näillä saattaisi olla entisestäänkin vahvempi silmiä avaava vaikutus.

Esimerkkinä Karin Creutz.

Tutkijat Karin Creutz ja Marko Juntunen selittävät Höblän mielipidekirjoituksessa, että viime aikojen islamistiterrorismilla ei ole juurikaan tekemistä islamin kanssa, eikä sillä ole oikeastaan yhteyttä myöskään kansainväliseen terrorismiin. Syyriaan ja Irakiin lähtevät eivät ole uskonnollisia muslimeja, eivätkä uskonnolliset muslimit lähde sotimaan. Islamista puhuminen terroritekojen yhteydessä vain eristää muslimit yhteiskunnasta ja helpottaa äärijärjestöjen rekrytointia.

Eikä radikalisoituminen koske vain muslimeja, vaan Euroopassa on tutkijoiden mukaan lähes täysin sivuutettu fakta, että myös islamin vastaiset ihmiset ja ryhmät radikalisoituvat. Tutkijoiden luettelemia esimerkkejä muslimeihin kohdistetusta väkivallasta ovat muun muassa Eksilstunan moskeijan tuhopoltto ja Ranskan islamkeskuksiin kohdistetut kranaatti-iskut sekä tapaus, jossa Chapel Hillin yliopiston parkkipaikalle tapettiin kolme muslimia, mitä ei muslimeja turhauttavasti käsitelty terroritekona. Radikalisoitumisen varsinaisena syynä ovatkin muslimien jatkuvat epäoikeudenmukaisuuden kokemukset.

Kirjoituksensa lopuksi tutkijat vaativat analyyttista ja faktoihin perustuvaa keskustelua.

Hbl: Upplevelser av orättvisa skapar radikalisering 16.3.2015

Noista tutkijoiden faktoista sen verran selityksenä, että Ruotsin poliisi on vahvistanut, ettei Eskilstunan moskeijan paloa sytytetty tahallisesti ulkopuolelta, eikä tapaukseen siis liity rikosta. Ranskassa ei tehty iskuja oikeilla kranaateilla vaan yksi harjoituskranaatti (paukkupommi) räjähti Le Mansin moskeijan pihalla. Chapel Hillissä kolme muslimia tapettiin tiettävästi naapurien välillä pitkään jatkuneen pysäköintikiistan vuoksi, eikä tapauksesta ole löydetty tutkimuksissa mitään viitteitä terroritekoon.

Kun tutkijat syyttivät mediaa muslimien syyllistämisestä, minä syytän tutkijoita ja mediaa tällaisten faktoista piittaamattomien tarinoiden paisuttamisesta ja levittämisestä.

Usein noita vastaavia kirjoituksia itsessään käytetään todisteina tapahtumista, kun ei enää kukaan muista mitä tapahtui ja missä. Niihin saatetaan viitata myös yhtä epämääräisesti (tarkentamatta tapahtumia) kuten Suomessa oleviin "polttopullo"-iskuihin, joista kokonaismäärä on yhden sormin laskettavissa (ei välttämättä uskoisi "sadoista uutisjutuista" eli poliitikkojen kommenteista-uutisista-toimittajien kolumneista-pääkirjoituksista jne. johtuen) ja ainoastaan 1-2:ssa iskussa oli pullo saatu jopa syttymään. Olikohan tämä "viimeisin isku" jopa pahin? Aivan tarkkaan en ole ottanut selvää.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2016, 03:09:00 kirjoittanut nollatoleranssi »

UgriProPatria

 • Vieras
No. Esim. YLE:n varhemmalta ajalta: tämä tapahtui joskus 1960-70-luvun paikkeilla, NL:n perseennuolennan, reporadion aikaan (jota YLE on hengessään edelleenkin, vaikka itse sen tuolloinen pääjohtaja Eino S. Repo on poissa. Tänä päivänä YLE nuolee vastaavia, joskin muita perseitä.)

Muuan tuolloinen ja edelleenkin erityisesti Viron, eli Eestin suomalainen ystävä soitti YLE:een ja kysyi loukkaantuneena, miksei uutisissa kerrota sanaakaan juuri meneillään olevasta, valtavasta Tallinnan laulujuhlasta. Hän sai vastauksen: "Sillä ei ole uutisarvoa."

Hermit

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 663
 • Liked: 1270
Mamoud sopii tähän ketjuun kuin nenä päähän. Tuskin tarvii perustella.
Anta caickien cuckien cuckia waan.
- Ganander

CaptainNuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 501
 • Liked: 5262

Lainaus
Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoo, että merkittävä osa Suomesta turvapaikkaa hakevista ihmisistä on lähtenyt pakoon olosuhteita, "joita emme voi edes kuvitella".

– He ovat lähteneet liikkeelle vuosia kestäneiden konfliktien ja jatkuvan turvattomuuden keskeltä. Tällaisille ihmisille kotoa lähteminen on ollut valinta siitä, elääkö vai kuolla, Sipilä sanoi eduskunnalle tänään tiistaina.

Tällaisia ihmisiä meidän on inhimillinen velvollisuus auttaa, pääministeri jatkoi.

http://yle.fi/uutiset/sipila_turvapaikanhakijoista_merkittava_osa_paennut_olosuhteita_joita_emme_voi_edes_kuvitella/8660014

Tässä Sipilälle tutkittua tietoa ja aivan erisuuntaista kuin osaava pääministerimme kertoo:
"Amoudin yliopiston selvityksessä tärkeimpinä yksittäisinä syinä Somalimaasta muutolle mainittiin seuraavat tekijät tärkeysjärjestyksessä: työttömyys, paremman elämän etsiminen, ystävien vaikutus, muut ulkopuoliset vaikuttimet, menestystarinat, alhainen tulotaso, toivon puute, poliittinen epävakaus, epäluottamus maan tilanteeseen, huonot elinolosuhteet, koulutuksen laatu, maineen etsintä, yksilöllisen vapauden puute ja huono koulumenestys.
Myös Danish Refugee Councilin selvityksessä korostui taloudellisten tekijöiden merkitys: noin 87 prosenttia vastaajista sukupuolesta riippumatta piti taloudellisia syitä (työttömyys, epävarma toimeentulo, resurssien puute) tärkeimpänä vaikuttimena nuorten maastamuutolle."

http://afrikansarvi.fi/issue9/component/content/article/258

Vieläkö väännetään itkua miten massoittain tänne tunkevat nuoret miehet ovat henkeään paossa?
Lähtösyynä jopa "Maineen etsintä" ohittaa kirkkaasti "henkeään pakoon" syyn ja Sipilä sen kun alaleuka väpättäen muiden suvakkien lailla änkyttää että kyllä pitää auttaa.
Voi viddu  :facepalm:
"Lehto toteaa, että esim. hän itse sekä sosiaalijohtaja Syrjäläinen ovat syntyneet muualla, eivätkä siksi ole kantaväestöä."

Heikki Luoto

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 338
 • Liked: 2977
Invaasion myötä rakennettu valehtelun kulttuuri leviää osaksi yhteiskuntaa ja päivittäistä arkeamme.

Kuten Tsekin ex-presidentti Vaclav Klaus on äskettäin sanonut, poliittiset, "intellektuaaliset" ja median eliitit ovat sodassa eurooppalaisesta kulttuurista kiinnipitävien eurooppalaisten kansalaisten enemmistöä vastaan. Kaikki keinot ovat sallittuja eliitille sen sotiessa vihollista, tässä tapauksessa kansaa vastaan. Se katsoo oikeudekseen harhauttaa vihollista valheenkin avulla.
Kun valtaosa toimittajista on eliitin puolella, niin kansalaisten tulee vastapainoksi kehittää itseään rehellisen toimittajan suuntaan. On mentävä epämukavuusalueelle ryhtymällä tiedottajaksi ja kansankynttiläksi omassa sosiaalisessa piirissään. Aika pitkälle pärjää kaivamalla tietoja ja kertomalla totta asioista, joista valtamedia valehtelee tai pimittää.
Sananvapauden vastaiselle Facebookille korvaava vaihtoehto: MeWe
mewe.com/i/heikkiluoto

Tagit: