Kirjoittaja Aihe: 2016-02-12 SK: Näin perussuomalaiset sanelivat Suomelle uuden pakolaispolitiikan  (Luettu 50025 kertaa)

Tavis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 625
 • Liked: 478
...

Hallituskysymyksen teko maahanmuutosta on persujen itsetuho ja suomen itsetuho sillä hallituksessa pitää pysyä MUTTA äänestäjille valehtelu kiristyksistä pitää lopettaa sillä koska persut valehtelevat pitkin maita ja mantuja että kovasti on kiristetty ja kehuvat Juho Eerolan tavoin Petteri "täysin pihalla ja Päivi Nergin talutusnuorassa" Orpoa hyvästä työstä se johtaa siihen että Petteri Orpolla ei ole kokoomuksen sisältä painetta kiristää ja julkisuudessa ei ole painetta kiristää eikä tavallisilta persu-äänestäjiltä tule painetta kiristää ja virkamiehet voivat jatkaa sikailuaan koska ei ole painetta hallitukselta eikä ministereiltä kiristää ja Jaana Vuorion johdolla maahanmuuttoviraston vihervasemmistolaiset virkamiehet voivat rauhassa lätkiä pakolais-statuksia pohjoismaiden löysimmin koska persut VALEHTELEVAT että kiristetty on kovasti.

Persut tulevat saamaan VALEHTELUNSA takia kaikkien suomalaisten vihat niskoilleen kun totuus selviää.

Vastalauseita:

Vaikka olisi sisäisissä pohdinnoissa päädytty siihen, että hallituksessa pysyttäisiin, tapahtui mitä tahansa, niin sillä sekunnilla kun tämä visusti sisäiseksi kuuluva asia tuodaan julki, kuten Soini on anteeksiantamattomasti tehnyt, kaikki pelinappulat on luovutettu vastustajalle.

Tuokin on pohjimmiltaan hypoteettinen seikka, jos tilanne on se, kuten väitän olevan, että oppositioon siirtyminenkään ei olisi mitenkään yksiselitteisesti valtavasti katastrofaalisempi tilanne kuin tämän hetkinen. Vaikka sormi ojossa pelotellaan, että sitten kaikkein höyrypäisin vihervasemmisto valtaisi täydellisesti koko maahantulijapolitiikan, niin Keskustan ja Kokoomuksen sisällä on omat nuivat porukkansa jotka tälläkin hetkellä ovat politiikkaa säätelevä tekijä. Tämähän käy ilmi SK:n artikkelistakin, jolla PS-väki nyt niin taputtelee selkäänsä ja perustelee hallituksessa istumisensa kyseenalaistamattomuutta. Jos kerran Kokoomukselle ja Keskustalle on 'syötelty lapaan', pitäisikö uskoa, että nämä heittäisivät hanskat tiskiin siinä vaiheessa, jos PS lähtee hallituskuvioista?

Ja jos on niin, että oppositiopolitiikkaan siirtyminen olisi kuin olisikin kuviteltavissa oleva vaihtoehto, niin tätä vaihtoehtoa voi ja pitää käyttää aseena paljon nykyistä tuntuvampien kiristysten aikaansaamiseksi. Orpo ja Stubb haluavat itselleen mehukkaat EU-pestit, joihin pääsee myötäilemällä Junckeria matuasiassa, mutta he haluavat tuhota hyvinvointivaltiota myös sellaisilla keinoilla, joita SDP ei hyväksy. Heidät ja muu K&K-väki on pantava tällaisten valintojen eteen, jos näyttää siltä, että tulos olisi suotuisa.

Nyt ei edes yritetä. Tässä ei ole mitään järkeä.

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 696
 • Liked: 15452
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Virkkeen loppuosan voinee allekirjoittaa. Alkuosasta muistuttaisin, että hallituksessa käydään paljon sellaista keskustelua, joka ei koskaan päädy julkisuuteen. Ajatus siitä, että Immosen ja Eerolan kirjallinen kysymys olisi ainoa toimintatapa tämän asian suhteen, ei perustu oikein mihinkään.

Todellakin toivon, että käydään. Samalla toivon sitäkin, että PS ei ota käyttöön Keskustan ja Kokoomuksen tapaa vuotaa asioita tipottain medialle, vaan kertoo ne suoraan, selkeästi ja asillisesti siinä vaiheessa, kun ne ovat kerrottavissa.
qui non est mecum adversum me est

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 696
 • Liked: 15452
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
SK:n artikkelistakin, jolla PS-väki nyt niin taputtelee selkäänsä

Tuskin taputtelee selkäänsä. Itse olen huomannut koko artikkelin ja siitä käytävän keskustelun vain ja ainoastaan täällä. Koko artikkeli perustuu Kokoomuksen ja Keskustan vuotamiin tietoihin, joten sen antama kuva PS:n neuvottelijoiden mielentiloista tuskin on mitenkään ehdottomasti oikea.
qui non est mecum adversum me est

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 174
 • Liked: 7069
 • Sus siunatkoon
Koko artikkeli perustuu Kokoomuksen ja Keskustan vuotamiin tietoihin, joten sen antama kuva PS:n neuvottelijoiden mielentiloista tuskin on mitenkään ehdottomasti oikea.

Turkkilan mukaan jotain oikeaa tuossa artikkelissa on. Lainaus Väyrysen puolue -ketjusta.

Vuonna 2015  Suomeen tuli ennätysmäinen kansainvaellus, ja Soinin johtama PS on hallituksessa tämän kansainvaelluksen jatkumisen takuumiehenä.


Muuten hyvä, mutta ei pidä paikkansa. Jos maltat lukea SK:n jutun Kesärannan kokouksesta niin saat selville, että PS torppasi löyhän maahanmuuttopaperin ja sai tilalle huomattavasti tiukemman.

Soini pisti itsensä noissa neuvotteluissa peliin. Se lukee SK:n jutussa ihan selvästi, mutta kait sitä on vähän vaikea hyväksyä, kun vuoden 2007 sanomiset edelleen kaihertavat.
"Kokoomusvihassa ei ole mitään huvittavaa. Kolmannen polven kokoomuslaisena totesin 2000- luvun alussa, ettei Kokoomusta enää voi äänestää, eikä naurattanut minua yhtään silloin eikä edelleenkään." -- Emo

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 696
 • Liked: 15452
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Turkkilan mukaan jotain oikeaa tuossa artikkelissa on. Lainaus Väyrysen puolue -ketjusta.

Totta kai siinä on jotain oikeaa, kun lehdelle on vuodettu myös papereille kirjatut faktat. Mielialojen ja muun sellaisen kuvaaminen taas voi olla täysin värittynyttä. Kiva kuitenkin, että ainakin Keskustan sisäisten kokousten sanomisista raportoidaan lehdissä. Se luo sellaista mukavan inhimillistä tunnelmaa, että voi kuvitella olevansa mukana Kotikadulla.
qui non est mecum adversum me est

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
writer yllä kyseli Dublin-palautuksista ensimmäiseen EU-maahan, johon rajarikollinen on saapunut. Suomihan ei palauta Kreikkaan Dublin-sopimuksen perusteella, joten valtaosaa ei voi palauttaa ensimmäiseen EU-maahan.

Mutta yllä oleva on loppujen lopuksi merkityksetöntä. On ilmeistä, että hallitukset ovat vuosina 1990 - 2016 ohjeistaneet Maahanmuuttovirastoa, että Suomeen tulee houkutella tuhansia laittomia siirtolaisia vuodessa "turvapaikanhakijoina". Maahanmuuttovirastoa tai hallitusta ei tippaakaan kiinnosta lakien ja kansainvälisten sopimusten noudattaminen. Aina keksitään syyt, miksi huijarille pitää antaa oleskelulupa Suomessa.

Dublin-palautuksien lopettaminen kreikkaan on pohjimmiltaan koko kriisin alkusyy koska se teki kreikasta parhaan väylän euroopan sellaisiin maihin joista saa ilmaisen asunnon ja ilmaista rahaa.

Jokaisen järjestelykeskuksen kautta suomeen tulleen voisi palauttaa Dublin-palautuksena ruotsiin koska suomella on todisteet siitä että tulivat ruotsista kun taas kreikasta tulosta EI ole todisteita koska Maahanmuuttovirasto ei tutki tp-hakijoiden puhelimia eikä sosiaalista mediaa.

Tässkin asiassa ongelmana ovat viranomaiset jotka tulkitsevat asiat aina mahdollisimman vahingollisesti suomen ja suomalaisten kannalta.

Järkevä virkamies tulkitsisi aina suomen ja suomalaisten edun ensin niinkuin suurin osa ranskalaisista virkamiehistä tekee.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Naps
SK:n juttu oli mielenkiintoinen kurkistus kulissien taakse. Lähteinä mainitaan "eräs sisäpiiriin kuuluva keskustalainen", "eräs virkamies" ja maahanmuuttoministeriryhmän kokouksissa "läsnä ollut kokoomuslainen". SK:lla on hallussaan myös maahanmuuttopoliittisen ohjelman aiempi luonnos. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että SK:n juttu on tehty yhteistyössä joko keskustalaisten ja/tai kokoomuslaisten ministereiden ja/tai heidän erityisavustajiensa kanssa.

Jutun sävy on selvä - PS on vaatinut tiukempaa linjaa ja saanut vaatimansa. Halla-aho on ollut mukana rakentamassa ohjelmaa, eikä hänellä ollut sen keskeiseen sisältöön huomautettavaa.

Hommalla huomio on kiinnittynyt perheenyhdistämisdirektiivin soveltamiseen. Joulukuun paperin kirjaushan kuului näin:

"Tiukennamme perheenyhdistämisen kriteerejä EU:n perheenyhdistämisdirektiivin nojalla täysimääräisesti, edellytyksenä ainakin toimeentuloedellytys ja riippumattomuus sosiaalituista"

On aiheellisesti moitittu sitä, miksei direktiiviä impmementoida Suomessa koko laajuudessaan heti. Tämä on täsmälleen oikea huomio, mutta haluaisin korostaa paria asiaa.

Joulukuun 8. päivän ohjelmaan kirjattiin hallituksen yhteinen tahto. Se paperi on koko hallituksen yhteinen tahdonilmaisu, ja vertautuu hallitusohjelmaan. Yksittäinen virkamies ei voi pyristellä siitä irti. Eikä yksittäinen ministerikään. Se on toteutettava.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, miksi perheenyhdistämistä koskevassa lakiluonnoksessa ei ole mukana muuta kuin tuo toimeentuloedellytyksen tiukentuminen. Voi olla, että implementointi on pilkottu useampaan palaseen. Voi olla niinkin, että sisäministeriö toimii tavalla, joka ei vastaa hallituksen yhteistä tahtoa. Oli syy kumpi hyvänsä, PS on vaatinut ja vaatii edelleen tuon kirjauksen täysmääräistä toteuttamista. Muu ei käy.

Miten se vaatiminen näkyy?

Tällä hetkellä EI MITENKÄÄN vaan persut hehkuttavat näennäis-kiristyksiä kuin suurta voittoa.
« Viimeksi muokattu: 13.02.2016, 19:53:56 kirjoittanut Kemolitor »
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

SmallFish

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 854
 • Liked: 2106
Tässä ja useassa muussa kohdassa korostetaan, että perussuomalaiset saivat ajettua hallituksessa omia tiukennuksiaan ja olivat tyytyväisiä omiin suorituksiinsa. Haluaisinkin tietää, että missä nämä pöyristyttävän tiukat toimenpiteet ovat näkyneet. Ei tällaista tavallista nuivaa paljoa kiinnosta mitkään ohjelmat ja linjapaperit, kun ukkoa läpsyttelee edelleen rajan yli ihan vapaasti ja talven taituttua sama rumba jatkuu kuin syksyllä.

Tämä kiinnostaisi minuakin. Jonkun persun olisi nyt hyvä tulla ulos tässä asiassa. Suomessa on edelleen maailman löysimmät turvapaikkakäytännöt, vaikka maahanmuuttokriittisiä haalinut puolue on istunut hallituksessa jo kohta vuoden.

Tässä on nyt tärkeää ymmärtää, että oikeasti mitään ei näytä tapahtuneen eikä minkäänlaisia päätöksiä esim. turvallisten maiden listasta ole tehty.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Suomea uhkaa monokulttuurisuus kun tämä persujen sanelema uusi pakolaispolitiikka saadaan alulle.
Ihmisjäte.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 802
 • Liked: 15830
 • Dream Evil!
Hommalla huomio on kiinnittynyt perheenyhdistämisdirektiivin soveltamiseen. Joulukuun paperin kirjaushan kuului näin:

"Tiukennamme perheenyhdistämisen kriteerejä EU:n perheenyhdistämisdirektiivin nojalla täysimääräisesti, edellytyksenä ainakin toimeentuloedellytys ja riippumattomuus sosiaalituista"

On aiheellisesti moitittu sitä, miksei direktiiviä impmementoida Suomessa koko laajuudessaan heti. Tämä on täsmälleen oikea huomio, mutta haluaisin korostaa paria asiaa.

Joulukuun 8. päivän ohjelmaan kirjattiin hallituksen yhteinen tahto. Se paperi on koko hallituksen yhteinen tahdonilmaisu, ja vertautuu hallitusohjelmaan. Yksittäinen virkamies ei voi pyristellä siitä irti. Eikä yksittäinen ministerikään. Se on toteutettava.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, miksi perheenyhdistämistä koskevassa lakiluonnoksessa ei ole mukana muuta kuin tuo toimeentuloedellytyksen tiukentuminen. Voi olla, että implementointi on pilkottu useampaan palaseen. Voi olla niinkin, että sisäministeriö toimii tavalla, joka ei vastaa hallituksen yhteistä tahtoa. Oli syy kumpi hyvänsä, PS on vaatinut ja vaatii edelleen tuon kirjauksen täysmääräistä toteuttamista. Muu ei käy.

Lainaus
Helsinki 18.12.2015

Perussuomalaisten uutiskirje

Uutiskirje 51/2015

Perussuomalaisten ministeriryhmä

Hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma puree

Viime viikolla julkaistu turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma on saanut positiivisia arvioita. Yleinen mielipide on se, että paperiin on kerätty paljon sellaisia keinoja, joilla kriisiä kyetään hoitamaan. Tiivistäen voisi sanoa, että kaikkea tehdään, minkä vain laki sallii.

Toimenpideohjelman keskeisin teema on vähentää Suomen houkuttelevuutta turvapaikanhakijoiden silmissä. Tavoitteena on, että yhä harvempi kokisi mielekkääksi pyrkiä Suomeen saakka.

Turvapaikanhakijoiden määrä on viime päivinä vähentynyt. Tällä hetkellä Suomeen tulee n. 50 hakijaa per päivä. Heistä keskimäärin lähes puolet tulee laivayhtiö Finnlinesin lautoilla Saksasta. Näin ei pitäisi olla, koska tulijoiden matkustusasiakirjat eivät ole kunnossa. Sisäministeriöstä on oltu yhteydessä yhtiöön ja kehotettu heitä muuttamaan toimintalinjaansa.

Viime uutiskirjeessä lupasimme esitellä toimenpideohjelmaa tarkemmin. Tässä muutama keskeinen linjaus:

Tiukennamme perheenyhdistämisen kriteerejä EU:n perheenyhdistämisdirektiivin nojalla täysimääräisesti, edellytyksenä ainakin toimeentuloedellytys ja riippumattomuus sosiaalituista

Perheenyhdistämisistä tehdään niin vaikeita kuin se vain EU-lainsäädännön nojalla on mahdollista. Yhdistämistä hakevan henkilön täytyy pystyä osoittamaan, että hän kykenee elättämään perheensä itse. Tukien varassa elävän ei enää ole mahdollista tuoda perhettään Suomeen.

Palautamme ns. Dublin-tapaukset välittömästi

Jos henkilö on hakenut turvapaikkaa tai saanut oleskeluluvan tai viisumin jossain toisessa EU/ETA-maassa, hänellä ei ole oikeutta turvapaikkaan Suomessa. Tällainen henkilö palautetaan lähtömaahansa heti. Kyse on pikakäännytyksistä, jotka myös Norja on ottanut käyttöön

Myönnämme suojelua tarvitsevien oleskeluluvat aina määräaikaisina ja ennen pysyvän oleskeluluvan myöntämistä tarkistamme lähtömaan tilanteen; lähtömaan turvallisuustilanteen parannuttua peruutamme oleskeluluvan; oleskelulupien omatoimisen uudelleentarkastelun perustana ovat lähtömaiden turvallisuustilanteen tarkistukset kaksi kertaa vuodessa

Suomi myöntää tällä hetkellä määräaikaisen oleskeluluvan aluksi neljäksi vuodeksi, minkä jälkeen monille pakolaisille myönnetään pysyvä oleskelulupa. Nyt lähtömaiden turvallisuustilanteita aletaan tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Jos tilanne on parantunut, määräaikainen oleskelulupa päättyy heti.

Hallinto-oikeuden tekemästä kielteisestä turvapaikkapäätöksestä valittava henkilö ei jää valituksen käsittelyajaksi Suomeen, vaan hänet poistetaan maasta HO:n päätöksen mukaisesti, jollei KHO toisin määrää

Erittäin tärkeä uudistus. Jos henkilö valittaa hallinto-oikeuden päätöksestä, hän voi sen tehdä, mutta hän ei enää jää Suomeen odottamaan valituksen käsittelyä.

Eduskunta päätti istuntokautensa tänään pe 18.12. ja siirtyi joulutauolle. Seuraava täysistunto on helmikuun alussa. Koska myös ministeriöissä työ hiljenee joulun ja vuodenvaihteen tienoilla, seuraava uutiskirje ilmestyy perjantaina 15.1.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoille!

Lainaus
Helsinki 15.1.2015

Perussuomalaisten uutiskirje

Uutiskirje 2/2016

Perussuomalaisten ministeriryhmä

Edessä haastava vuosi

Joulutauko on jäänyt taakse ja ministerit ovat palanneet töihin. Tunnelma ryhmässä on päättäväinen. Edessä on hyvin haastava vuosi: talouden kannalta vuosi 2016 on todennäköisesti tämän vaalikauden vaikein. Monet leikkauspäätökset astuvat voimaan tänä keväänä. Kilpailukyvyn ja työllisyyden vauhdittaminen on hankalaa ilman työmarkkinajärjestöjen tukea. Pakolaiskriisi ei ole ohi. Tulijamäärien romahdettua kriisinhoidon pääpaino on siirtynyt rajoilta ja järjestelykeskuksesta kuntiin ja kotouttamiseen.

Perussuomalaiset ovat hallituksessa vaikeaan mutta samalla tärkeään aikaan. Suomi tarvitsee päättäjiä, jotka sitoutuvat maan etuun. Suomessa ei koskaan ole ollut tämän perussuomalaisempaa hallitusta. Perussuomalaisten vaikutus näkyy hallituksessa vahvasti. Mietitään vaikkapa mennyttä vuotta: Kreikan kriisin kärjistyessä viime kesänä, Suomi ajoi EU:n tiukinta linjaa – kiitos Perussuomalaisten. Me olisimme olleet valmiit laittamaan Kreikan pihalle euroalueesta. Se vain ei onnistunut, koska yksikään toinen maa ei suostunut siihen.

Myös maahanmuuttopolitiikkaan meillä on ollut suuri vaikutus. Siihen on tullut ja tulee tänäkin vuonna merkittäviä tiukennuksia. Me emme ole pyytäneet 32 000 turvapaikanhakijaa Suomeen. Päinvastoin – kun hallitus alkumetreillä muodosti kannan EU:n ehdottamaan sisäiseen taakanjakoon, me äänestimme hallituksessa hallituksen linjaa vastaan. Me varoitimme, että päätös on kannustava signaali ihmissalakuljettajille ja että se pahentaa muuttoaaltoa Eurooppaan. Mutta jälleen kerran järjen ääni jäi EU-pöydissä vähemmistöön.

Perussuomalaiset pitää kiinni tavoitteestaan tiukentaa perheenyhdistämisen kriteerejä

Viime päivinä mediassa on kirjoiteltu hallituksen suunnitelmista muokata perheenyhdistämisiä käsittelevää lainsäädäntöä. Joidenkin juttujen mukaan hallitus olisi lieventämässä joulukuussa päätettyä linjausta, jonka mukaan perheenyhdistämisistä tehdään niin vaikeita kuin se vain EU-lainsäädännön nojalla on mahdollista.

Moiset ”uutiset” eivät pidä paikkaansa.
Hallitus pitää kiinni yhdessä sovituista linjauksesta. Tällä hetkellä virkamieskunta selvittää, mitä tehdä EU-direktiiville, joka sitoo käsiämme ja joka vaatii meitä liudentamaan päätöksiä.

Perussuomalaisten ja hallituksen yhteinen kanta on se, että yhdistämistä hakevan henkilön täytyy pystyä osoittamaan, että hän kykenee elättämään perheensä itse. Tukien varassa elävän ei enää ole mahdollista tuoda perhettään Suomeen. Tästä emme halua tinkiä.

Perussuomalaiset ministerit Lapissa 22.–24.1.2016

Ministeriryhmän tavoite on käydä porukalla jokaisessa vaalipiirissä tämän vaalikauden aikana. Seuraava reissu on ensi viikon loppupuolella, jolloin neljä ministeriämme matkaa Lappiin. Viikonlopun aikana käydään Sallassa, Kemijärvellä, Rovaniemellä, Torniossa ja Kemissä. Yleisötilaisuuksien lisäksi ohjelmassa on vierailut mm. Sallan rajanylityspaikalla sekä Tornion järjestelykeskuksessa ja Outokummun terästehtaalla.

Kiertueet ovat ministereille tärkeitä. Haluamme säilyttää paikkamme Suomen parhaana toripuolueena. Me saamme paljon hyvää aikaan hallituksessa. Ongelma vain on, että emme osaa kertoa kunnolla ja tehokkaasti saavutuksistamme. Viestintää pyritään kehittämään koko ajan. Edelleen paras keino tuntuu olevan se, että mennään kansan pariin, sinne missä ihmiset ovat, kuunnellaan ja keskustellaan ja kerrotaan, mistä on kyse. Henkilökohtaisia kohtaamisia ei korvaa mikään.

"Moiset ”uutiset” eivät pidä paikkaansa."

Olisi kiva lukea Suomen Uutisista paikkansa pitäviä uutisia.
Western Empire Facing Same Collapse as Rome in its Final Days
Tucker Carlson with Thomas Massie

“Nearly all men can stand adversity,
but if you want to test a man's character, give him power."

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 369
 • Liked: 134447
Perussuomalaisten luottotoimittaja Marianne Lydén kauhistelee SK:n jutun perusteella Höblässä, kuinka Juha Sipilä ja Alexander Stubb ovat antaneet Jussi Halla-ahon linjata Suomen maahanmuuttopolitiikan. Halla-ahon, joka reilut kymmenen vuotta sitten on kirjoittanut blogiinsa jotain niin kammottavan hirvittävää ihmisarvosta, että tyrmistynyt Lydén ei kykene vieläkään erittelemään, mikä siinä oli vialla.

Hbl: Marianne Lydén: Halla-aho och människovärdet 13.2.2015
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10919
Media: perussuomalaiset sanelivat uuden tiukan pakolaispolitiikan.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Yksi: levitetään virheellistä mokuttamisen jatkamisen kannalta hyödyllistä ajatusta siitä, että todella löysä pakolaispoliikka olisikin todella tiukkaa. Se vahvistaa mokuhenkisten valmiita ajatusmekanismeja ja iskee epävarmoihin ja todellisuudesta tietämättömiin. Kaksi: todellisuuden hahmottavien ihmisten kannalta propaganda taas toimii sitä kautta, että heidän mielessään löysä pakolaispolitiikka menee tuolta osin perussuomalaisten piikkiin, mikä nakertaa persujen suosiota ja siten edesauttaa mokuttamismyönteisiä puolueita.

Pirullisen nerokasta. Halveksuttavaa, mutta nerokasta propagandaa. Nyt vain lisää toistoa, jotta koko sopulikenttä hyväksyy ajatuksen yleisenä totuutena alkaen toistella sitä päivästä toiseen. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 387
 • Liked: 1538
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
Perussuomalaisten luottotoimittaja Marianne Lydén kauhistelee SK:n jutun perusteella Höblässä, kuinka Juha Sipilä ja Alexander Stubb ovat antaneet Jussi Halla-ahon linjata Suomen maahanmuuttopolitiikan. Halla-ahon, joka reilut kymmenen vuotta sitten on kirjoittanut blogiinsa jotain niin kammottavan hirvittävää ihmisarvosta, että tyrmistynyt Lydén ei kykene vieläkään erittelemään, mikä siinä oli vialla.

Hbl: Marianne Lydén: Halla-aho och människovärdet 13.2.2015
Ovat hyvin taitavia propagandassa, siis Höblässä. Nythän ei sitten pitäisi olla mitään ongelmaa enää realisteilla...vai pitäisikö sanoa "tolkun ihmisillä".
Toivotaan että Lydén olisi kerrankin oikeassa.

edit: tuossapa se olikin yllä jo kirjoitettu, sama asia.
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

Jääpää

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 927
 • Liked: 1963
 • Kiljuvuorten Sumuinen Gorilla 75%
Joko näistä t i u k e n n u k s i s t a  on appsi imatujen iPhoneihin?
 Sampsunkistore on ainakin ihan autuaan tietämätön... Ja viitakon rummut jyskyttävät villiintyneen höyryveturin lailla " Free money, free money, our money, free money, white pussy, free mon.."
 Kai nämä implemennoinnit manifestoituvat edes niihin iPhoneihin ?  Ei meinaan jaksa uskoa, että SK:n persujen valkopesujutulla on ulkomaille hirveetä levikkiä(paitsi Lydeenille, mutta se onkin friikki. ) , eikä se nyt varsinaisesti sisältänyt mitään u h k a a v a a tietoa matulle, korkeintaan sen, että i l m a i n e n hotelli ja i l ma i n e n kuntosali voivat vaihtua, mutta se olikin a f g a a n i! , jonka jalompirotuiset irakit ilmeisesti saivat selvennettyä palvelijoilleen ja saivat nämä toimittamaan a f g a a n i n arvoiseensa ho..i l m a i s e e n hotelliin.
 ..eli mainos tuokin.
 Ja juu, mikään ei tässä raskaassa ja vaativassa lainsäädäntötyössä tapahdu hetkessä, paitsi SE, , että olemassa olevien lakien, asetusten..ja hallitusohjelmien YLI voidaan kävellä ihan miten vaan ja koska vaan!
 Sitten täytyy TAAS tarkennella raskaalla ja vaativalla lainsäädäntötyöllä YLIKÄVELYJEN seurauksia JA sopia UUSIA jutskia, minkä päältä EI enään EHDOTTOMASTI kävellä.
 Paitsi heti kun EHKÄ saadaan jotain sovittua..

Ja ei, en syytä persuja vuodesta -93 jatkuneista Perustuslain raiskauksista, mutta siitä syytän, että ollaan HALLITUKSESSA, eikä saatu hallitusohjelman, Suomen lain, kansalaisten..jopa suvakkien suojelemisen nimissä JULISTETTUA Poikkeustilalakeja voimaan Maan ollessa h y ö k k öä y k s e n  a l l a  viimeistään lokakuussa!
 ..tai edes joulukuussa. Tai kohta heti..Rummut kertovat " Free money, free hotel, free pussy, free w h i  t e pussy, free money, free white redcrossp.., warm summer, lot of f r e e pussy..)
 
Perustuslaki 29§
"Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset."

Professori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 488
 • Liked: 2726
  • Professorin ajatuksia
Nyt näyttää kuitenkin siltä että sisäministeriössä ei todellakaan olla tekemässä niin vaan tulossa olevat tiukennukset mm. tulorajat perheenyhdistäjälle vesitetään täysin antamalla 3 kk armon aika tp-päätöksen saamisesta.

Minä väitän että Timo Soinin uran suurin virhe liittyy nimenomaisesti hallitusneuvotteluihin ja siihen, että hän luovutti maahanmuuton kannalta keskeisen sisäministeriön pois. Valitettavasti se oli myös koko Suomen ja kaikkien suomalaisten kannalta karmaiseva päätös.

Jos sisäministerinä olisi Halla-aho, Eerola, Lohela, Terho tai edes J. Niinistö olisivat hallitusohjelman mukaiset lait ja asetukset monilta osiltaan voimassa jo nyt. Sinänsä uskon, että jatkuessaan muhamettilaistulva pakottaa Orponkin johtaman sisäministeriön lopulta toteuttamaan nuo päätökset - hintana vain on kymmeniätuhansia väärin perustein turvapaikan saaneita elintasopakaolaisia.
Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus.
Lisää ajatuksia: http://professorinajatuksia.blogspot.com/

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 012
 • Liked: 381
 • Tästä tulee vielä hyvä!
Lainaus
Perheenyhdistämisistä tehdään niin vaikeita kuin se vain EU-lainsäädännön nojalla on mahdollista. Yhdistämistä hakevan henkilön täytyy pystyä osoittamaan, että hän kykenee elättämään perheensä itse. Tukien varassa elävän ei enää ole mahdollista tuoda perhettään Suomeen.

Miksei suomalaisen pidä pystyä osoittamaan. Tai miksei perheenyhdistämistä hakevaa henkilöä voida valita EU-parlamenttiin tai Suomen ulkoministeriksi.

"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

Matias Turkkila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 576
 • Liked: 3494
 • Päätoimittaja, Suomen Uutiset
Aina kun joudutaan selittelemään ollaan heikoilla, todellakin tuki ja valtakirja annettin vaaleissa
Mitä vielä odotellaan?

PS sai vaalipäivänä noin 525 000 ääntä. Sillä ei saa diktatointioikeutta maan asioihin. Keskusta sai lähes 100 000 ääntä enemmän ja kokoomuskin 15 000 ääntä PS:ää enemmän. Vaalitulos ja se Suomen valtion nykyinen demokratiakehikko vaativat huomioimaan myös muiden puolueiden edustajien kannat.

Kyllä, PS on toiseksi suurin puolue.

Kyllä, PS voisi tehdä maahanmuutosta hallituskysymyksen. Voi olla, että se vielä tekeekin.

Mutta niinkuin SK:n artikkeli kuvasi, PS on jo saanut ja saa tavoitteitaan jatkuvasti läpi. Miksi se tekisi asiasta julkisen riidan jos tämä ei ole aivan välttämätöntä?

Vaikka olisi sisäisissä pohdinnoissa päädytty siihen, että hallituksessa pysyttäisiin, tapahtui mitä tahansa, niin sillä sekunnilla kun tämä visusti sisäiseksi kuuluva asia tuodaan julki, kuten Soini on anteeksiantamattomasti tehnyt, kaikki pelinappulat on luovutettu vastustajalle.

Ajatus siitä, että luovuttaisiin etukäteen kaikista vaatimuksista ei tietenkään pidä paikkaansa. Tilanne arvioidaan uudelleen joka päivä.

Lainaus käyttäjältä: Perussuomalaisten jäsenkirje
Viime päivinä mediassa on kirjoiteltu hallituksen suunnitelmista muokata perheenyhdistämisiä käsittelevää lainsäädäntöä. Joidenkin juttujen mukaan hallitus olisi lieventämässä joulukuussa päätettyä linjausta, jonka mukaan perheenyhdistämisistä tehdään niin vaikeita kuin se vain EU-lainsäädännön nojalla on mahdollista.

Moiset ”uutiset” eivät pidä paikkaansa. Hallitus pitää kiinni yhdessä sovituista linjauksesta. Tällä hetkellä virkamieskunta selvittää, mitä tehdä EU-direktiiville, joka sitoo käsiämme ja joka vaatii meitä liudentamaan päätöksiä.

Tässä sanotaan se sama asia, minkä itse totesin täällä vähän aikaa sitten. Hallitus päätti yhdessä perheenyhdistämisestä. Sen päätöksen yli ei voi virkamies eikä ministeriökään kävellä.

On tietenkin niin, että ulkomaalaislain tämänhetkinen drafti on kirvelevässä ristiriidassa sen kanssa, mitä hallitusryhmät keskenään sopivat. Jos voisin kertoa syyn tähän asiaan, tekisin sen. Mutta toistan vielä: PS on vaatinut ja vaatii edelleen perheenyhdistämisen täysmääräistä toteuttamista joukukuun paperin tarkoittamalla tavalla. Muu ei käy.

Jotenkin liikuttavaa, että Turkkila viitsii täällä höpistä kovista väännöistä kun edelleen faktaa on kymmenientuhansien turvapaikanhakijoiden maahan päästäminen huolimatta siitä, että he tulivat turvallisen maan kautta. Jäsen Roope, joka on jo pitkään kirjoittanut erittäin laadukkaasti Hommaan, on myös paljon vakuuttavampi kaivaessaan esiin lakiluonnosten puutteet joille PS ei kykene/halua tehdä juuri mitään.

Jäsen Roopen ansiot ovat kiistattomat. Huomiot ovat oikeita ja täsmällisiä. Kiitän, ties monennenko kerran.

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 357
 • Liked: 9628
Aina kun joudutaan selittelemään ollaan heikoilla, todellakin tuki ja valtakirja annettin vaaleissa
Mitä vielä odotellaan?

PS sai vaalipäivänä noin 525 000 ääntä. Sillä ei saa diktatointioikeutta
Propaganda on sitä, että valehdellaan mielellään niin, että siitä on puolet totta. Korostetaan asiaa jolla ei ole väliä mutta unohdetaan se miten asiat kokonaisuutena on.

Teillähän on pelitilanne siten, että jokainen kolmesta hallituspuolueesta päättää yksin jatkaako koko hallitus. Eikö niin?

Teillähän on siellä pelitilanne, että demarit ei lähde ilman uusia vaaleja, eiks je?

Pelitilannehan on, että RKP, Kristilliset ja Virheet on jo vähän niinku hinnotellu ittensä ulos jo, eiks je?

Eikä persut ottaneet sisäministeriötä, miksi?

Kyse on siitä, että persut ei kuuntele enää yhtään kansaa joka sitä äänesti. Siksi kannatus uppoaa kuin kivi. Ps alkaa taas kuunnella, kohoaa kuin taikina. Tää on tilanne kun se putsataan joutavasta selittelystä.


Miten äänestäjien oma tilanne, haluatko tietää? Et mutta kerron yhden esimerkin ihan kysymättä:

- 500 m tästä on vokki, 1 km toinen. (Alle puolivuotta ei yhtään.)
- Puistoissa saa naisväki kulkea ihan vapaasti...kylmillä ilmoilla ja pakkasella. Tarassut tullu nähtyä jo ominkin silmin.
- Asunnon  arvo on 50%-75% vuoden takaisesta, lainat toki ennallaan ja kaikki muut asumiskustannukset nousee. Luvassa myös kiinteistöveron nosto.
- Liikenteen kuluja on valtion toimesta nostettu, firman toiminta kärsii siitä paljon, oma toimeentulo alkaa olla uhattuna ja vaatii välittömiä toimia, meillä 2 tyyppiä juuri irtisanottu.
- Harrasteita koskee erikseen PS:n hallitusohjelmaan vaatima lisävero, veneille. Kiitos siitä.
- ym ym
- Parempaan maahan yrityksen tuotantopuolen mukana vieden muuttoa suunnitellaan.

Arvaappa vituttaako aika paljon? 

Ihan tätä en uskaltanut epäillä vielä ennen viime vaaleja suositellessani kaikille tuttaville, sukulaisille ja työtovereille ketä kannattaa äänestää, eli ps. Samaa tein täällä foorumillakin ja muualla missä tilaisuus oli. Voin sanoa, että tein virheen ja nyt hävettää. Onneksi ihminen voi oppia.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2016, 21:39:38 kirjoittanut Jepulis »
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 924
 • Liked: 6899
 • Generating Hatespeech since 2011
Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, miksi perheenyhdistämistä koskevassa lakiluonnoksessa ei ole mukana muuta kuin tuo toimeentuloedellytyksen tiukentuminen. Voi olla, että implementointi on pilkottu useampaan palaseen. Voi olla niinkin, että sisäministeriö toimii tavalla, joka ei vastaa hallituksen yhteistä tahtoa. Oli syy kumpi hyvänsä, PS on vaatinut ja vaatii edelleen tuon kirjauksen täysmääräistä toteuttamista. Muu ei käy.

Persut ovat ikävä kyllä kerta toisensa jälkeen näyttäneet meille että kaikki käy. Suurin osa persuista ei ansaitse muuta kuin paskaa niskaansa, joko pettureita tai vellihousuja.

Yhdestä asiasta olen Matiaksen kanssa kuitenkin yhtä mieltä:
Vikaa on myös meissä, me ei olla annettu tarpeeksi sivustatukea. Miten muumissa nuivat persut voivat lyödä nyrkkiä pöytään kun taustatuki on 200 henkilön mielenosoitus?

Sori vaan jos kuullostaa kärjekkäältä, mutta vellihousuja ja paskanpuhujia on tälläkin foorumilla huomattavasti enemmän kuin vapaaehtoisia. Turha myöskään selittää että "ei niistä ole mitään apua", ei niistä olekaan kun niihin ei tule ketään. Jos tekisitte pari kertaa sen efortin että menisitte miekkariin tai vaikka katupartioon mukaan pari kertaa, sitten voisitte muumeilla paljon paremmalla omatunnolla. Mä ainakin voin surutta näyttää keskisormee Persuille, mä olen omalta osalta parhaani tehnyt ja teen jatkossakin. Entäs te muut?

« Viimeksi muokattu: 16.02.2016, 19:36:23 kirjoittanut Kemolitor »
En pidä PS:n laiskuudesta YLE ja raja-asioissa tällä hetkellä. EU-, Eduskunta- ja Kuntavaaleissa on turha odottaa mun ääntä.

Mutta Hallis on puolueen toilailuista huolimatta ollut uskollinen asialle. Siksi ääni on 5!

Tavis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 625
 • Liked: 478

Kyllä, PS voisi tehdä maahanmuutosta hallituskysymyksen. Voi olla, että se vielä tekeekin.


Hieno kuulla! Se, että tuon sanot, on iso uutinen. Kuten sanoin, kaikki Tynkkys-episodin jälkeinen on viestinyt täysin päinvastaista.

Minusta ajatus siitä, että asiaa ei pitäisi käsitellä julkisuudessa, tuntuu oikeasti virheeltä. Jos Kokoomuksessa ja Keskustassa ainoastaan neuvotteluihin osallistuvat johtoporukat saavat tietää, että PS on tosissaan, ja kaikki muut luulevat PS:n luovuttaneen, olen melko varma, että se heikentää moraalia myös K&K -kentän järkevän väen keskuudessa, mikä vähentää painetta K&K -johdon suuntaan, mikä antaa näille turhaan tilaa sumuttaa ja vitkutella, mitä ovatkin kerta toisensa jälkeen tehneet.


writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424

Kyllä, PS voisi tehdä maahanmuutosta hallituskysymyksen. Voi olla, että se vielä tekeekin.


Hieno kuulla! Se, että tuon sanot, on iso uutinen. Kuten sanoin, kaikki Tynkkys-episodin jälkeinen on viestinyt täysin päinvastaista.

Minusta ajatus siitä, että asiaa ei pitäisi käsitellä julkisuudessa, tuntuu oikeasti virheeltä. Jos Kokoomuksessa ja Keskustassa ainoastaan neuvotteluihin osallistuvat johtoporukat saavat tietää, että PS on tosissaan, ja kaikki muut luulevat PS:n luovuttaneen, olen melko varma, että se heikentää moraalia myös K&K -kentän järkevän väen keskuudessa, mikä vähentää painetta K&K -johdon suuntaan, mikä antaa näille turhaan tilaa sumuttaa ja vitkutella, mitä ovatkin kerta toisensa jälkeen tehneet.

Persut ovat Tynkkysen ulostulosta lähtien tehneet kaiken päin helvettiä.
Soinin olisi pitänyt käyttää kentän valitusta keinona vaatia lisää kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan keskustalta ja kokoomukselta mutta sen sijaan valittu strategia oli yrittää murskata Tynkkynen ja valehdella kannattajille että aivan hirveästi kiristyksiä on saatu aikaan.

Nyt tavis-kokoomuslaiset oikeasti uskovat että on kiristetty todella paljon kun persut niin toitottavat ja sen seurauksena Petteri Orpolla ei ole enää painetta saada kiristyksiä aikaiseksi vaan hän vain lilluu omissa mielikuvissaan sillä Petteri Orpokin uskoo nähtävästi että nyt on kiristetty vaikka Maahanmuuttoviraston linja on LÖYSTYNYT entisestään Lokakuu-Joulukuu välillä ja jos Migrin Jaana Vuorio on palkannut lisäkäsittelijät samalla tyylillä kuin aikaisemmin eli vihervasemmistolaisia Maahanmuuttovirasto täyteen niin Tammikuu-Kesäkuu välillä tehdään 90%+ myönteiset oleskelulupapäätökset tuijottaen vain nopeaa käsittelyaikaa aja kuvitellen että se säästää rahaa vaikka nopea käsittely vain johtaa siihen että ikuisuus-elättejä betonoidaan suomeen kymmeniä tuhansia ja kun perheenyhdistämisten kiristyksetkin on kustu ja jätetty Maahanmuuttoviraston vihervasemmistolaisille mahdollisuus antaa perheenyhdistäminen myös toissijaisille suojeluille oman harkintansa mukaan.

Todellinen pommi on se että pakolais-statuksia 60%-80% käsitellyistä turvapaikkahakemuksista kun Maahanmuuttoviraston linja ennen Päivi Räsäsen aikaa ja Jaana Vuorion tuloa maahanmuuttoviraston johtajaksi oli 0,6%-0,8% eli suomesta saa nyt pakolais-statuksen SATA KERTAA HELPOMMIN KUIN MIKÄ on maahanmuuttoviraston pitkän ajan linja.

Suomeen tulee jäämään 20 000 -25 000 oleskeluluvan saanutta turvapaikanhakijaa jotka tulevat haalimaan suomeen 80 000 - 100 000 perheenjäsentään jos hallituksen tämän hetkisellä sekoilulla mennään jossa Maahanmuuttovirasto on Jaana Vuorion johdolla täysin irti Petteri Orpon kontrollista ja Päivi Nerg pyörii ympyrää omassa osaamattomuudessaan ja epäpätevyydessään sotkien vain asioita ja muut Sisäministeriön virkamiehet eli hänen alaisensa yrittävät vain mielistellä kyseistä täysin surkeaa poliittista virkanimitystä jonka ei pitäisi olla lähelläkään noin vastuullista paikkaa,

Samaan aikaan persut lätkivät toisiaan selkään ja valehtelevat että nyt on kiristetty ja sekä kokoomuksessa että varmasti keskustassakin tämä uskotaan joten heidän ykköskaartillaan ei ole enää tulta perseen alla korjata asioita kiitos Persujen sekoilun ja valehtelun että on kiristetty.

Suuremmin ei voi maataan pettää kuin valehtelemalla että maahanmuuttopolitiikka on nyt kiristetty ja kunnossa vaikka Maahanmuuttoviraston linja on entisestään löystynyt.


Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

flammee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 753
 • Liked: 815

Suuremmin ei voi maataan pettää kuin valehtelemalla että maahanmuuttopolitiikka on nyt kiristetty ja kunnossa vaikka Maahanmuuttoviraston linja on entisestään löystynyt.


Menisköhän sekin vähän maanpetturuuden puolelle että koko ajan on haukkumassa pystyyn sitä ainoata tahoa joka edes vähän yrittää tehdä jotain. On ihan selvä asia ettei asioiden hidas eteneminen johdu siitä että kaikki persut ovat yhtäkkiä muuttuneet suvakeiksi, tai että he eivät yrittäisi. Aina voi toki yrittää kovemmin, mutta aina se ei vaan onnistu.

torso

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 39
Persut eivät todellakaan, valitettavasti, sanelleet Suomelle uutta pakolaispolitiikkaa. Entisen - avoimen piikin - politiikka olisi tullut taloudellisena mahdottomuutena tiensä päähän joka tapauksessa. Kepu ja Kokoomus antavat toki "kunnian" tapahtuvasta persuile ja toivovat selviävänsä kuivin jaloin. Siinähän toivovat, toivoa toki on kun vaalirahvas ei vieläkään osaa herätä. Persut puolestaan ovat edelleen johtajansa Jabban kahleissa, ja järjen ääni puolueessa tukahtuu.

Juhani Harju

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 152
Persut eivät todellakaan, valitettavasti, sanelleet Suomelle uutta pakolaispolitiikkaa.

Perussuomalaiset olivat sanelevinaan Suomelle uuden pakolaispolitiikan, jolla todellisuudessa päivinergit suun muut asioita
toimeenpanevat vihreät virkamiehet pyyhkivät persettään, ja tekevät kuten lystävät. Laskun epäonnistuneesta pakolaispolitiikasta
maksaa toki persut kannatuksen laskuna. Voiko hommia enää pahemmin kusta?

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 787
 • Liked: 52655
No Jabba ja Jabban saunakaverit sekä kiintiönainen saivat ministerinpaikat, että ei vaalikarjan kenttätyö ihan hukkaan mennyt.

torso

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 39
Taas Juhani Harjulle: Päivi Nerg sun muut asioita toimeenpanevat virkamiehet ovat sisäministeriön (ministeri Petteri Orpo Kok.) leivissä. Miksi sisäministerinä ei ole persu - kysykää Jabbalta.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 464
 • Liked: 27488
Todellinen pommi on se että pakolais-statuksia 60%-80% käsitellyistä turvapaikkahakemuksista kun Maahanmuuttoviraston linja ennen Päivi Räsäsen aikaa ja Jaana Vuorion tuloa maahanmuuttoviraston johtajaksi oli 0,6%-0,8% eli suomesta saa nyt pakolais-statuksen SATA KERTAA HELPOMMIN KUIN MIKÄ on maahanmuuttoviraston pitkän ajan linja.

Mikä tämän Jaana Vuorion tausta oikein on, jos hän on osaltaan tällaisen myyräntyön taustalla? Kuulostaa todella tuhoisalta, että jos pakolaisstatuksia on hänen kaudellaan alettu myöntää sata kertaa löysemmin kuin aiemmin ja pitkän aikavälin kustannukset tästä ovat tähtitieteellisiä.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Kapseli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 455
 • Liked: 3195
Perussuomalaiset käyttävät muuten melkein sitä samaa retoriikkaa puolustellessaan matuvyöryn estämisen mahdottomuutta kuin aikaisempien hallituksien kokoonpanot. Perussuomalaisia ei tahdo erottaa Kokoomuksesta ja Keskustasta enää niin millään. Vatulointi oli niin onnistunutta, että koko kolmikko hitsautui saumattomasti yhteen. Persut mahdollisesti tietävät, että homma kusi ja tätä iloa ei kestä enää tämän kauden jälkeen. Siksi naatitaan kun kerran vielä voidaan. Ei ole järkeä kävellä ulos hallituksesta kesken kauden. Äänestäjät kyllä taluttavat pihalle seuraavissa vaaleissa.

Saa nähdä mielenkiinnolla kun seuraavissa vaalikampanjoissa puolue repeää palasiksi ja alkaa se "en minä vaan ne muut" -syyttely puolueen tilasta. Terho saattaa hyvinkin loikata aikanaan Kokoomukseen.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 802
 • Liked: 15830
 • Dream Evil!
Arvaappa vituttaako aika paljon? 

Ihan tätä en uskaltanut epäillä vielä ennen viime vaaleja suositellessani kaikille tuttaville, sukulaisille ja työtovereille ketä kannattaa äänestää, eli ps. Samaa tein täällä foorumillakin ja muualla missä tilaisuus oli. Voin sanoa, että tein virheen ja nyt hävettää. Onneksi ihminen voi oppia.

Tunnustan tehneeni samaa, ja jaan häpeän tunteen.

On tietenkin niin, että ulkomaalaislain tämänhetkinen drafti on kirvelevässä ristiriidassa sen kanssa, mitä hallitusryhmät keskenään sopivat. Jos voisin kertoa syyn tähän asiaan, tekisin sen.

Toivottavasti meille se joskus kerrotaan.

Enemmän minua kuitenkin sapettaa ruotsalaisten "roskat naapurille" -operaatio ja Suomen hallituksen suostuminen siihen, ei sitä voi mitenkään muuten kuvata.

Juuri tuo sotarikollisten maahanpäästäminen on kaikessa karmeudessaan kyllä mielestäni törkeä maanpetos, eikä tule unohtumaan.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maanpetos

Tässä sitä sitten ollaan.
Western Empire Facing Same Collapse as Rome in its Final Days
Tucker Carlson with Thomas Massie

“Nearly all men can stand adversity,
but if you want to test a man's character, give him power."

Tagit: