Kirjoittaja Aihe: 2016-02-12 SK: Näin perussuomalaiset sanelivat Suomelle uuden pakolaispolitiikan  (Luettu 49889 kertaa)

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Perussuomalaiset käyttävät muuten melkein sitä samaa retoriikkaa puolustellessaan matuvyöryn estämisen mahdottomuutta kuin aikaisempien hallituksien kokoonpanot. Perussuomalaisia ei tahdo erottaa Kokoomuksesta ja Keskustasta enää niin millään. Vatulointi oli niin onnistunutta, että koko kolmikko hitsautui saumattomasti yhteen. Persut mahdollisesti tietävät, että homma kusi ja tätä iloa ei kestä enää tämän kauden jälkeen. Siksi naatitaan kun kerran vielä voidaan. Ei ole järkeä kävellä ulos hallituksesta kesken kauden. Äänestäjät kyllä taluttavat pihalle seuraavissa vaaleissa.

Saa nähdä mielenkiinnolla kun seuraavissa vaalikampanjoissa puolue repeää palasiksi ja alkaa se "en minä vaan ne muut" -syyttely puolueen tilasta. Terho saattaa hyvinkin loikata aikanaan Kokoomukseen.

Soini on lisäksi muuttunut eu-kriitikosta eu-byrokraattien ahterin nuolijaksi joka heti eu-byrokraatin huomautuksen saatuaan heittää koko suomalaisen kuljetusalan ojaan ja vapauttaa kabotaasi-liikenteen joka johtaa satoihin konkursseihin ja tuhansiin työpaikkojen menetyksiin ja valtio menettänee verotuloja noin 100 miljoonaa euroa.
Tämä siis eu-byrokraattien huomautuksen jälkeen joka EI ole millään lailla sitova ja josta ei ole mitään seuraamuksia.

Soini tuhoaa suomalaisen kuljetusalan joko koska hän on tyhmä kuin saapas tai koska häntä ei pätkääkään kiinnosta persuja suurilta osin äänestänyt kuljetusala ja hän on niin taloustaidoton että ei ymmärrä että Soini EU-byrokraattien ahterin nuolenta johtaa satoihin konkursseihin ja tuhansiin työpaikkojen menetyksiin ja valtio menettänee verotuloja noin 100 miljoonaa euroa.

Oikea toimntapa kabotaasi-asiassa olisi pitää se voimassa viimeiseen asti sillä EU veisi asian oikeuteen korkeintaan 2 vuoden päästä ja on mahdollista että ei veisi sitä ikinä oikeuteen jos suomen virkamiehet laatisivat vastineen ja perustelisivat kabotaasin voimassa pitämistä.

Vasta oikeuden päätöksen jälkeen ehkä noin 3 vuoden päästä, jos siis suomi häviäisi, EU asettaisi uhkasakon että kabotaasi-liikenne pitää vapauttaa tai maksaa kyseinen uhkasakko eli Timo Soini tuhoaa suomalaisen kuljetusalan noin 3 vuotta ennen aikojaan hälläväliä asenteensa takia ja omaa tyhmyyttään.

Mistä luulette Timo Soini ja muut persut puhuttavan ennen ensi vaaleja huoltoasemilla joissa kokoontuu vielä työssäolevia rekkakuskeja joiden työolot ja palkkaus ovat huonontuneet ja niissä pubeissa joissa työttömät rekkakuskit kokoontuvat kiroamaan EU:ta?

Niissä tullaan kiroamaan Timo Soini ja persut alimpaan helvettiin.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Taas Juhani Harjulle: Päivi Nerg sun muut asioita toimeenpanevat virkamiehet ovat sisäministeriön (ministeri Petteri Orpo Kok.) leivissä. Miksi sisäministerinä ei ole persu - kysykää Jabbalta.

Koska Timo Soini mietti vain omaa ulkoministerin salkkuaan ja siitä seuraava ikuista diplomaatti-passia jolla olisi sitten kiva reissata puhumassa ulkomaisissa "piireissä" ja valitsi yksinvaltiaana persujen toisella valintavuorolla jonkin muun salkun kuin sisäministerin salkun.

Todennäköisesi Soini otti toisella vuorolla Jussi Niinistölle puolustusministerin salkun ja siitähän on ollut saavutuksena yksi venäläisille myymisellä vedättäneeltä kiinteistövälittäjältä ylihintaan ostettu saari saimaalla.Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Heikki Luoto

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 338
 • Liked: 2982
...
Persut ovat ikävä kyllä kerta toisensa jälkeen näyttäneet meille että kaikki käy. Suurin osa persuista ei ansaitse muuta kuin paskaa niskaansa, joko pettureita tai vellihousuja.

Näin Tampereen Perussuomalaisten näkökulmasta katsoen ei ollut Halla-ahon vieraskirjan/Hommanforumin lukijoilla juurikaan innostusta tulla paikallistoimintaamme parantamaan tasoamme. Ilman hommavätyksiäkin tasoa on kivisen tien kautta nostettu sellaiseksi, että on jo useita aktiiveja, jotka tajuavat että enemmän on tehtävä henkilökohtaisia uhrauksia yhteisön eteen kuin vain käydä äänestämässä ja valittaa nimimerkin takaa niille jotka tekevät. On myös monia joista on vähemmän haittaa nettiriitelijöinä kuin kokousriitelijöinä.

Olen hyväksynyt olosuhteena suomalaisten heikon yhteisöllisyydestä tason, ja sen että se saattaa parantua vasta ikävienkin tapahtumien kautta.

Hommalaisten ymmärrys politiikasta jää kovin vajavaiseksi, koska itse ei vaivauduta poliittiseksi toimijaksi. Tullessani mukaan politikkaan edellisvuosikymmen loppuolella, omaa ymmärrystäni kasvatti erityisesti epätoivon kokemus tajutessani oman puolen ihmisten ja resurssien vähyyden sekä vastustajien voimakkuuden. Tekemisen ilo katoaa huomatessaan heikot onnistumismahdollisuudet. Tuolloiset lähtökohdat tuntien minulla ei ole tarvetta spekuloida siitä missä on mahdollisesti joku mennyt vikaan. Sen aika on myöhemmin.

Lainaus
Yhdestä asiasta olen Matiaksen kanssa kuitenkin yhtä mieltä:
Vikaa on myös meissä, me ei olla annettu tarpeeksi sivustatukea. Miten vitussa nuivat persut voivat lyödä nyrkkiä pöytään kun taustatuki on 200 henkilön mielenosoitus?

Aika paljon noissa mielenosoituksissa on persuja yleisönä, puhujina, järjestäjinä kuten esimerkkinä moderaatiotyön sankari Minluv. Miniluv voisi järjestää seuraavaan Jotain Rajaa -mielenosoitukseen kottaraispöntön muotoisen monitorin, josta hommalaiset voisivat chättäilen osallistua yhteiskunnallisesti.
Sananvapauden vastaiselle Facebookille korvaava vaihtoehto: MeWe
mewe.com/i/heikkiluoto

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424

Suuremmin ei voi maataan pettää kuin valehtelemalla että maahanmuuttopolitiikka on nyt kiristetty ja kunnossa vaikka Maahanmuuttoviraston linja on entisestään löystynyt.


Menisköhän sekin vähän maanpetturuuden puolelle että koko ajan on haukkumassa pystyyn sitä ainoata tahoa joka edes vähän yrittää tehdä jotain. On ihan selvä asia ettei asioiden hidas eteneminen johdu siitä että kaikki persut ovat yhtäkkiä muuttuneet suvakeiksi, tai että he eivät yrittäisi. Aina voi toki yrittää kovemmin, mutta aina se ei vaan onnistu.

VALEHTELEMALLA siitä että nyt on kiristetty politiikkaa aivan kauheasti persut varmistavat että:

a)kokoomus ja keskusta ja näiden kannattajat alkavat myös uskoa että kiristetty on jolloin ei ole enää painetta kiristää.

b)kansa uskoo että on kiristetty ja sitten kun paljastuu ettei olekaan kiristetty niin persujen kannatus on noin 5%.

c)mediakin lähtee mukaan persut kiristivät kauheasti maahanmuuttopolitiikkaa valheeseen joko laiskuuttaan tai varmistaakseen suomalaisten vihan persuja kohtaan 1-2 vuoden päästä jolloin yleinen totuus on että kiristetty on.

d)Maahanmuuttovirasto saa vihervasemmistolaisine virkailijoineen lätkiä rauhassa Jaana Vuorion johdolla pakolais-statuksia liukuhihnalta pohjoismaiden helpoimmin jolloin edes vesitetyillä perheenyhdistämisten kiristyksillä ei ole sitä vähäistäkään vaikutusta koska toissijaisten suojeluiden perheenyhdistämisjonohan on haalittu suomeen sossun masseille elämään syyskuu2015 - kesä2016 välillä jolloin "kiristys" tulee voimaan koska persut eivät vaartineet perheenyhdistysten jäädytystä kunnes kiristys tulee voimaan ja Heti kun tiedot kiristyksistä tulivat syyskuussa niin Maahanmuuttovirasto entisestään nosti jakamiensa pakolais-statusten määrää joihin siis ei ole perheenyhdistämisten kiristyksillä vaikutusta.

Ongelmia EI voi korjata jos valehtelee että mitään ongelmia ei ole.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Jaaha, hommavätysten syy jos persu pettää, hoh hoi.
Hommavätys ei ymmärrä politiikkaa, hommavätys vaan vttuilee eikä anna tukea.
Hommavätys ei kertakaikkiaan ymmärrä mistään mitään.
Sinä hommavätys, elä eppäile, usko ainoastaan!

Mutta oikeasti mua naurattaa tuo jargonia "tulkaa mukaan tekemään paremmin jos kerran osaatte"
On varmaan oikein porukassa pohdittu mitä vastataan arvostelijoille..
Mutta ei me tulla mukaan, katekaa tekin muita hommia pikkuhiljaa, ei teistä ole tähän.
« Viimeksi muokattu: 15.02.2016, 02:00:31 kirjoittanut Kyklooppi »
Ihmisjäte.

flammee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 753
 • Liked: 815
Kyllähän se tiedetään että suurin osa ihmisistä on edelleen täysin pihalla maahanmuuttoasioista. Sellaisetkin ihmiset, joilla "todellisuus on muuttunut" matukriisin myötä, ovat edelleen täysin pihalla asiasta, koska tiedonlähteenä on edelleen yle yms. He voivat järkyttyä muutamana päivänä, mutta kognitiivinen dissonanssi korjaa asiantilan nopeasti ja jatkavat samoilla hulluuden, tietämättömyyden, tahallisen ymmärtämättömyyden tai huolellisen ignoroinnin raiteilla, jotta voisivat toteuttaa omaan maailmankuvaansa sopivaa politiikkaa.

Siksi tuloksia ei saavuteta kovin nopeasti. Tässä tilanteessa niitä pitäisi saada nopeasti, mutta kun se nyt vaan ei ole mahdollista. Päästäkseen tekemään yhteistyötä keskustan ja kokoomuksen kanssa, pitää olla sisäsiistin maltillinen, eikä nyrkkiä pöytään hakkaava ja ehdoton, vaikka tilanne vaatisikin jälkimmäistä. Pitää saavuttaa suurempi kannatus jos haluaa nopeampaa toimintaa. Siksi on ehdottoman tärkeätä jatkaa tuen antamista näille, jotka toimivat maltillisesti saavuttaakseen jotain. Voi olla että ensi kesän raiskausaallon ja uuden maturyntäyksen jälkeen useimmat keskustan ja kokoomuksen täysin pihalla olevat alkavat olemaan valmiita tekemään käytännössä jotain. Kuten olemme muualta Euroopan maista nähneet, niin yksikään maa ei tehnyt ennaltaehkäiseviä tekoja ennen kuin täysin selvästi odotettavissa oleva kriisi iski isosti päälle. Voidaan joko kasvattaa maltillisesti toimiva mamukriittinen osasto suureksi ja vaikutusvaltaisemmaksi, tai sitten kasvattaa ehdotonta porukkaa marginaalista pieneksi tai jopa keskipieneksi. Tämä osasto ei koskaan pääse edes tukipuolueeksi, koska on tiedossa että pitäisi suostua ihan kaikkeen mitä vaativat. Sen sijaan jos maltillinen osasto kasvaa riittävän suureksi, niin se voi muuttua vähemmän maltilliseksi jos saa tarpeeksi valtaa.

Eli kantsis hiljalleen hyväksyä se todellisuus, eli että demokraattisella vaikuttamisella nopeita tuloksia ei saavuteta. Sekin on jo saavutus että tuollainen papru allekirjoitetaan ja siihen ollaan näennäisesti sitouduttu. Demokraattinen vaikuttaminen on ainoa tapa jolla tuloksia voidaan saavuttaa, änkyröintimeininki että ei ikinä enää äänestä persuja koska he eivät saa mitään aikaiseksi, on silkkaa typeryyttä. Jos persujen kannatus tippuu, niin seuraavassa hallituksessa voi olla vihreät. Ja vaikka nyt tuntuisikin, ettei sillä ole mitään eroa, niin kyllä sillä vaan on. Huonosta tilanteesta tulee helvetillinen.

millla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 261
 • Liked: 1323
"Hommalaisten ymmärrys politiikasta jää kovin vajavaiseksi, koska itse ei vaivauduta poliittiseksi toimijaksi. Tullessani mukaan politikkaan edellisvuosikymmen loppuolella, omaa ymmärrystäni kasvatti erityisesti epätoivon kokemus tajutessani oman puolen ihmisten ja resurssien vähyyden sekä vastustajien voimakkuuden. Tekemisen ilo katoaa huomatessaan heikot onnistumismahdollisuudet. Tuolloiset lähtökohdat tuntien minulla ei ole tarvetta spekuloida siitä missä on mahdollisesti joku mennyt vikaan. Sen aika on myöhemmin."

On tuossa asiaa Heikki Luoto. Olennaisinta on kuitenkin se, että PS-edustajilta ei muu riitä kuin radikaali muutos. Muilta puolueilta emme odota mitään, he eivät ole isänmaallisia tai täyden ymmärryksen omaavia. Persuaktiivit tuntuvat hukkaavan aktiiviseen tekemiseensä sen tärkeimmäin punaisen langan, rajojen kiinni laittamisen. Kunnallispolitiikassa toimiminen ei tässä maailmantilanteessa pahemmin auta, jos matupolitiikka syöksee maan kaaokseen. Matukysymys on hommalaisille tärkein. Teille ehkä ei.

Mutta olen sitä mieltä, että Hommankin pitäisi muuttua. Vähintään kaikkien pitäisi osallistua miekkareihin silloin tällöin tai muuten vaikuttaa.

Mielestäni voisimme pitää Älä kirjoita Hommalle mitään - Sen sijaan toimi  -viikon.

Mitä mieltä olette? En paljoa odottele, mutta kannattakaa ihmeessä :)
« Viimeksi muokattu: 15.02.2016, 09:46:34 kirjoittanut millla »

Pöllömestari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 208
 • Liked: 46
...
Persut ovat ikävä kyllä kerta toisensa jälkeen näyttäneet meille että kaikki käy. Suurin osa persuista ei ansaitse muuta kuin paskaa niskaansa, joko pettureita tai vellihousuja.

Näin Tampereen Perussuomalaisten näkökulmasta katsoen ei ollut Halla-ahon vieraskirjan/Hommanforumin lukijoilla juurikaan innostusta tulla paikallistoimintaamme parantamaan tasoamme. Ilman hommavätyksiäkin tasoa on kivisen tien kautta nostettu sellaiseksi, että on jo useita aktiiveja, jotka tajuavat että enemmän on tehtävä henkilökohtaisia uhrauksia yhteisön eteen kuin vain käydä äänestämässä ja valittaa nimimerkin takaa niille jotka tekevät.

Tälläisen maaseudulla asuvan näkökulmasta katsoen suurin osa perussuomalaisäänestäjistä on erittäin pettyneitä. En ole kuullut keneltäkään kehuja hallitustyöskentelystä. He ovat tavallisia suomalaisia jotka ymmärtävät politiikasta jotain kymmenien vuosien seuraamisen jälkeen. He eivät ymmärrä miksi ennen vaaleja puhutaan  ja luvataa, mutta hallituksessa ollaan hiljaa ja myönnytään. He ymmärtävät että yksi puolue ei voi määrätä, mutta he eivät ymmärrä hiljaisuutta heille tärkeässä asioissa.

Suurin osa heistä ei ole ikinä lukenut hommaa.Aika paljon noissa mielenosoituksissa on persuja yleisönä, puhujina, järjestäjinä kuten esimerkkinä moderaatiotyön sankari Minluv. Miniluv voisi järjestää seuraavaan Jotain Rajaa -mielenosoitukseen kottaraispöntön muotoisen monitorin, josta hommalaiset voisivat chättäilen osallistua yhteiskunnallisesti.

Luulen että siellä on kuitenkin lukumääräisesti enemmän hommavätyksiä kun Tampereen Perussuomalaisten paikallisaktiiveja?

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 816
 • Liked: 5224
 • Puolinuiva
Kyllähän se tiedetään että suurin osa ihmisistä on edelleen täysin pihalla maahanmuuttoasioista. Sellaisetkin ihmiset, joilla "todellisuus on muuttunut" matukriisin myötä, ovat edelleen täysin pihalla asiasta, koska tiedonlähteenä on edelleen yle yms. He voivat järkyttyä muutamana päivänä, mutta kognitiivinen dissonanssi korjaa asiantilan nopeasti ja jatkavat samoilla hulluuden, tietämättömyyden, tahallisen ymmärtämättömyyden tai huolellisen ignoroinnin raiteilla, jotta voisivat toteuttaa omaan maailmankuvaansa sopivaa politiikkaa.

Siksi tuloksia ei saavuteta kovin nopeasti. Tässä tilanteessa niitä pitäisi saada nopeasti, mutta kun se nyt vaan ei ole mahdollista. Päästäkseen tekemään yhteistyötä keskustan ja kokoomuksen kanssa, pitää olla sisäsiistin maltillinen, eikä nyrkkiä pöytään hakkaava ja ehdoton, vaikka tilanne vaatisikin jälkimmäistä. Pitää saavuttaa suurempi kannatus jos haluaa nopeampaa toimintaa. Siksi on ehdottoman tärkeätä jatkaa tuen antamista näille, jotka toimivat maltillisesti saavuttaakseen jotain. Voi olla että ensi kesän raiskausaallon ja uuden maturyntäyksen jälkeen useimmat keskustan ja kokoomuksen täysin pihalla olevat alkavat olemaan valmiita tekemään käytännössä jotain. Kuten olemme muualta Euroopan maista nähneet, niin yksikään maa ei tehnyt ennaltaehkäiseviä tekoja ennen kuin täysin selvästi odotettavissa oleva kriisi iski isosti päälle. Voidaan joko kasvattaa maltillisesti toimiva mamukriittinen osasto suureksi ja vaikutusvaltaisemmaksi, tai sitten kasvattaa ehdotonta porukkaa marginaalista pieneksi tai jopa keskipieneksi. Tämä osasto ei koskaan pääse edes tukipuolueeksi, koska on tiedossa että pitäisi suostua ihan kaikkeen mitä vaativat. Sen sijaan jos maltillinen osasto kasvaa riittävän suureksi, niin se voi muuttua vähemmän maltilliseksi jos saa tarpeeksi valtaa.

Eli kantsis hiljalleen hyväksyä se todellisuus, eli että demokraattisella vaikuttamisella nopeita tuloksia ei saavuteta. Sekin on jo saavutus että tuollainen papru allekirjoitetaan ja siihen ollaan näennäisesti sitouduttu. Demokraattinen vaikuttaminen on ainoa tapa jolla tuloksia voidaan saavuttaa, änkyröintimeininki että ei ikinä enää äänestä persuja koska he eivät saa mitään aikaiseksi, on silkkaa typeryyttä. Jos persujen kannatus tippuu, niin seuraavassa hallituksessa voi olla vihreät. Ja vaikka nyt tuntuisikin, ettei sillä ole mitään eroa, niin kyllä sillä vaan on. Huonosta tilanteesta tulee helvetillinen.

Näinhän se Soini tosiaan maahanmuuttokriittisistä viimeisimmän harjauksen yhteydessä suunnilleen sanoi: "Tie on kylmä. Mihin he muka menisivät?" Soini ei populistina ymmärrä valitettavasti kuin yhtä kieltä eli kannatuksen romahdusta.
Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.

— Alexander Stubb (@alexstubb) 19. helmikuuta 2017

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 769
 • Liked: 52589
Lainaus
Pitää saavuttaa suurempi kannatus jos haluaa nopeampaa toimintaa.

Ja suuremman kannatuksen saavuttaa toimimalla oikein hitaasti ja huonosti. Eikun..  ???

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 087
 • Liked: 2899
...
Hommalaisten ymmärrys politiikasta jää kovin vajavaiseksi, koska itse ei vaivauduta poliittiseksi toimijaksi.
...

Ei kannata olettaa hompasseista kaiken kattavan yleisesti tuollaista.

Kotisivujesi mukaan aktivoidut poliittisesti 2005. Esim. Hommaan persuja arvostelevia tekstejä kirjoittaa eräs tyyppi, joka vuosia ennen vuotta 2005 oli jo "lopettanut" ylen vaatimattoman, mutta poliitikon lailla vain hivenen liioitellen ilmaistuna, ns. poliittisen uransa, jolla oli lopetushetkellään enemmän elinikää kuin Sinun poliittisella urallasi on nyt.

...Olen hyväksynyt olosuhteena suomalaisten heikon yhteisöllisyydestä tason, ja sen että se saattaa parantua vasta ikävienkin tapahtumien kautta...

Tämän olen ymmärtänyt jo 1980-luvulla palellessani ryssän neukkukuutiossa ryssälässä.

...omaa ymmärrystäni kasvatti erityisesti epätoivon kokemus tajutessani oman puolen ihmisten ja resurssien vähyyden sekä vastustajien voimakkuuden....

Tuon ymmärsin 1970-lopun lopussa Neuvosto-Virossa. Silti Neuvostoliiton miehitys saatiin siellä loppumaan.

Summa summarum: ylen jyrkkä kritiikki saattaakin saattaa kummuta kokemuksesta, että vietiin kuin säkkiä, eikä siitä, että ilmaisee vain kokemattomalle niin tavallista kärsimättömyyttä ja ulinaa maailman vääryyksistä. Nyt aktiiviset eivät ole todellakaan ensimmäisiä, vaan he ovat linkkejä pitkässä ketjussa. Ketjussa, joka pahimpina taistolaisvuosina ei koskaan kokonaan katkennut, vaikka välillä heikossa hapessa olikin, toisin kuin nyt.

edit kiriotusvihre
« Viimeksi muokattu: 15.02.2016, 11:09:07 kirjoittanut kelloseppä »

millla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 261
 • Liked: 1323
 "Ketjussa, joka pahimpina taistolaisvuosina ei koskaan kokonaan katkennut, vaikka välillä heikossa hapessa olikin, toisin kuin nyt."

Syvä iskumme on viha voittamaton ja Köyhä Suomen kansa, katkoo kahleitansa tulevat vielä yhdistymään. Ihmisillä alkaa olla Se katse silmissään. Tahtotila niinkuin nykyään sanotaan.

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 087
 • Liked: 2899
...Ihmisillä alkaa olla Se katse silmissään...

Ei vielä, ei vielä. ei vielä.

Valitettavasti ja onneksi. Valitettavasti, koska muuten muutos jää tulematta. Onneksi, koska tämän tulevan muutoksen myötä tulee paljon ruumita.

Minä en ainakaan halua SITÄ katsetta uudestaan nähdä; SE katse on pimeyttä.

Himpulan poliitikot, kun ette ymmärrä muuttaa asioita, ennen SITÄ katsetta. Sen jälkeen itkette, että ihmisiä kuolee, että on olemassa pahuutta. Sitten järkkäätte kilvan näytösoikeudenkäyntejä valikoidusti vain joillekin.

millla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 261
 • Liked: 1323
"Ei vielä, ei vielä. ei vielä.
.... Onneksi, koska tämän tulevan muutoksen myötä tulee paljon ruumita."

Joo, ennemminkin tuloillaan. Vaatii enää vain kunnon taloudellisen syyn.

Enkä totisesti halua minäkään sitä nähdä. Joskus jopa mietin suuruudenhullusti, että löytäisinpä ne oikea SANAT, jotka voisivat sen pimeyden tulon estää.

SmallFish

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 853
 • Liked: 2104

Koska Timo Soini mietti vain omaa ulkoministerin salkkuaan ja siitä seuraava ikuista diplomaatti-passia jolla olisi sitten kiva reissata puhumassa ulkomaisissa "piireissä" ja valitsi yksinvaltiaana persujen toisella valintavuorolla jonkin muun salkun kuin sisäministerin salkun.

Todennäköisesi Soini otti toisella vuorolla Jussi Niinistölle puolustusministerin salkun ja siitähän on ollut saavutuksena yksi venäläisille myymisellä vedättäneeltä kiinteistövälittäjältä ylihintaan ostettu saari saimaalla.

...on muuten varmaan ensimmäinen kerta Suomen historiassa, kun vaaleissa toiseksi tullut puolue otti itselleen kaikkein kevyimmät salkut (sotesalkkukin on kevyimmästä päästä, vaikka nimellisesti rahaa liikkuukin paljon). Tästä tullaan parin kymmenen vuoden päästä tekemään poliittista tutkimusta - tosin tulokset voidaan avata jo nyt nähtäväksi: "Moraali petti."

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10918
Tiedättekö sen nettimeemin "You had one job"? Ei mulla muuta.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 009
 • Liked: 23415
 • Persuhtava keskustelija

Niin niin, mutta kun se uusi tuntuu kovasti samalta kuin vanha.

Ettei nyt vaan mennyt omat ja vihreitten maahanmuutto-ohjelmat sekaisin sanellessa.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 605
 • Liked: 14721
Jos hallitus olisi pitänyt kiinni omasta ohjelmastaan, ei tätäkään tulorajasotkua nyt olisi.  :facepalm:

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Huomasiko muuten kukaan miten paljon hommavätyksillä oli ystäviä vaalien alla?
Hommavätys oli kurssissaan, vaalit oli ja meni ja hommavätys saa myös mennä.

Mutta taas asiaan, kovasti tuntuu siltä että maata ajetaan tahallisesti kohti
perikatoa.

Pakolaispolitiikalla ja vähän kaikella politiikalla, tuntuu siltä että kokemus pettää
tässä uudessa hallituksessa.

Siellä tarvittaisiin nyt jämeriä valtiomiehiä eikä noviiseja säätäjiä.
Ihmisjäte.

millla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 261
 • Liked: 1323
Tuo noviisien säätäjien muodikkuus alkoi Kataisen kolmikymppisistä, joita mediassa hehkutettiin. Hei ei koskaan ennen näin nuoria ministereitä, vähänkö siistii. Samoihin aikoihin Suomi alkoi sukeltaa. Voi olla, että osaamisen puutteella oli vaikutusta.

Perussuomalaiset lähtivät samaan muodikkuusmuottiin mukaan. Ryhmäkansliavalinnoissa Pauli Vahteran kokemus ja todellinen kansallismielisyys sai väistyä. No, siellä on nyt edustavaa kokkarintapaista. Opettelevat.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 652
 • Liked: 12545
Jos hallitus olisi pitänyt kiinni omasta ohjelmastaan, ei tätäkään tulorajasotkua nyt olisi.  :facepalm:

Otan tähän vertauskohdaksi toisen poliittisen kysymyksen: EU:n sääntöjen mukaan unioni ei voi tukea taloudellisesti yhtä jäsenmaata. Miten on mahdollista, että Suomen hallitukset menivät "vapaaehtoisesti" rikkomaan EU-sopimusta ja myöntämään Kreikalle lainoja?

Vastaus on tietenkin se, että Saksa pakotti Suomen myöntämään lainat Kreikalle.

Tässä 32 500 huijarin virrassa Suomeen uskoakseni selitys on sama: Saksa ja Ruotsi pakottivat Suomen ottamaan niskoilleen nuo 32 500 huijaria.

Kyllähän Tanskan, Ruotsin ja Suomen rajat olisi ollut helppo sulkea jo viime kesänä, jolloin huijarit olisivat jääneet Saksaan tai Tanskaan, mutta niin ei tehty, jotta saatiin 180 000 huijaria ohjattua Ruotsiin ja 32 500 huijaria Suomeen.

Kummasti rajat pystyttiin sulkemaan talven koittaessa. Miksi se ei millään onnistunut kesällä?

Perussuomalaiset tietävät hallituksessa, että käsky huijarien ottamiseen on tullut Saksasta. Nyt heillä on kamala ongelma selittää kannattajilleen, miten tässä näin kävi.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Jos hallitus olisi pitänyt kiinni omasta ohjelmastaan, ei tätäkään tulorajasotkua nyt olisi.  :facepalm:

Otan tähän vertauskohdaksi toisen poliittisen kysymyksen: EU:n sääntöjen mukaan unioni ei voi tukea taloudellisesti yhtä jäsenmaata. Miten on mahdollista, että Suomen hallitukset menivät "vapaaehtoisesti" rikkomaan EU-sopimusta ja myöntämään Kreikalle lainoja?

Vastaus on tietenkin se, että Saksa pakotti Suomen myöntämään lainat Kreikalle.

Tässä 32 500 huijarin virrassa Suomeen uskoakseni selitys on sama: Saksa ja Ruotsi pakottivat Suomen ottamaan niskoilleen nuo 32 500 huijaria.

Kyllähän Tanskan, Ruotsin ja Suomen rajat olisi ollut helppo sulkea jo viime kesänä, jolloin huijarit olisivat jääneet Saksaan tai Tanskaan, mutta niin ei tehty, jotta saatiin 180 000 huijaria ohjattua Ruotsiin ja 32 500 huijaria Suomeen.

Kummasti rajat pystyttiin sulkemaan talven koittaessa. Miksi se ei millään onnistunut kesällä?

Perussuomalaiset tietävät hallituksessa, että käsky huijarien ottamiseen on tullut Saksasta. Nyt heillä on kamala ongelma selittää kannattajilleen, miten tässä näin kävi.

Jos saksasta on tällainen käsky tullut niin se on syy pitää suomalaisia päättäjiä maanpetteureina kun ovat sitä menneet tottelemaan ja tarkoittaa että EU:sta pitää erota heti.

Juha Sipilä on yrityksensä melkein konkurssiin ajanut tyyppi jonka pelastivat tuttu pankinjohtaja, valtion yritystuet ja jenkkien tekno-kupla 90-luvulla joka sai jenkit ostamaan suomesta Sipilän yrityksen.
Sen jälkeen Sipilä oli yrityksissä jotka lopulta päätyivät perseelleen ja harrasteli hyväntekeväisyyttä.
Kunnes keksi politiikan ja ennen vaalejahan keskustalaiset itse kauhistelivat mediassa Sipilän asioiden omaksumiskykyä eli hän ei tajua uusia asioita kovin helposti.

Petteri Orpo on myöhäisellä iällä opiskellut poliittinen pyrkyri jonka Stubb nosti ministeriksi hänen jees-mieheytensä takia ja Orpohan mokasi maatalousministerinä suomen korvaukset venäjä-pakotteista eli suomi ei saanut ensin paskaakaan kiitos Orpon neuvottelutaitojen ja myöhemmin anelun jälkeen sai paljon vähemmän suhteessa menetyksiinsä kuin monet muut maat.

Stubb on lyhyen matikan miehiä joka sai lyhyestä matikasta rimaa hipoen Aprobaturin ja hänen vahvuutensa liittyy small-talkin hölöttämiseen ja poliittiseen pyrkyryyteen ja EU-fanitukseen jonka pohjalta hänestä leivottiin 2004 raikas tuulahdus suomalaiseen politiikkaan median toimesta.

Timo Soini on tyhjiä puhuva opportunisti jolla ei ole nähtävästi kykyä tai kiinnostusta toteuttaa tai edes pyrkiä toteuttamaan niitä asioita joiden takia hän asemaansa pääsi eli eu-kriittisyyttä ja maahanmuuttokriittisyyttä vaikka ilman niitä hän ajelisi vieläkin pappatunturilla ympäri pikkukyliä mökin mummojen ääniä hakemassa.

Uskon että nämä hmiset eivät vain ymmärrä asioita, menevät vain median mukaan ja asiat kusevat koska nämä tyypit eivät vain välitä pätkääkään siitä mitä tekevät sillä he välittävät vainsiitä miltä se mediassa näyttää.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

b_kansalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 836
 • Liked: 4066
Näin Tampereen Perussuomalaisten näkökulmasta katsoen ei ollut Halla-ahon vieraskirjan/Hommanforumin lukijoilla juurikaan innostusta tulla paikallistoimintaamme parantamaan tasoamme. Ilman hommavätyksiäkin tasoa on kivisen tien kautta nostettu sellaiseksi, että on jo useita aktiiveja, jotka tajuavat että enemmän on tehtävä henkilökohtaisia uhrauksia yhteisön eteen kuin vain käydä äänestämässä ja valittaa nimimerkin takaa niille jotka tekevät. On myös monia joista on vähemmän haittaa nettiriitelijöinä kuin kokousriitelijöinä.
Nostan hattua jokaiselle nuivalle, joka ymmärsi olla lähtemättä mukaan persujen vedätykseen, jossa suurimpana tulppana on ollut itse hillotolppavätys. Ihan turha syytellä ihmisiä siitä, etteivät lähteneet mukaan johonkin, jossa jo lähtökohdat itsessään olivat väärät. Pitäkää te persuvätykset tunkkinne. Seuraavissa vaaleissa löytyy muut tilalle.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Yhtä asiaa ihmettelen tuolla pohjoisen rajoilla, kas norja käännyttää kaikki vennäältä tulevat
eikä tee siinä kenenkään mielestä mitään hirmuista.
Miksi Suomi ei voi tehdä samoin? Se hänelle nyt kertokaa..
Ihmisjäte.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 652
 • Liked: 12545
Yhtä asiaa ihmettelen tuolla pohjoisen rajoilla, kas norja käännyttää kaikki vennäältä tulevat
eikä tee siinä kenenkään mielestä mitään hirmuista.
Miksi Suomi ei voi tehdä samoin? Se hänelle nyt kertokaa..

Arvaan, että Saksa ja/tai Bryssel on määrännyt Suomen ottamaan sisään sanan asylum sanovat huijarit. Jos Suomi käännyttäisi kaikki, kuten Geneven sopimuksen mukaan olisi asianmukaista tehdä, ei EU:hun pian enää pääsisi huijareita sisään, koska myös Kreikka ym. kieltäytyisivät ottamasta heitä.

Tähän asti Saksaan on virrannut halpatyövoimaa, koska Kreikka, Italia jne. ovat sallineet huijarien tulla alueelleen ja jatkaa matkaa Saksaan. Jos EU:n reunavaltiot käännyttäisivät rajalta huijarit, loppuisi halpatyövoiman virta Saksaan.

Tässä voi taas verrata USA:an. Jos Meksikon rajalla olevat osavaltiot pystyttäisivät vartioidut aidat, ei USA:an enää saataisi laittomia siirtolaisia halpatyövoimaksi. Sen takia rajalla olevat osavaltiot eivät saa toimia itsenäisesti laittomien siirtolaisten torjunnassa.


Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Siis tää hyödyttää meitä kaikkia.
Ihmisjäte.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Yhtä asiaa ihmettelen tuolla pohjoisen rajoilla, kas norja käännyttää kaikki vennäältä tulevat
eikä tee siinä kenenkään mielestä mitään hirmuista.
Miksi Suomi ei voi tehdä samoin? Se hänelle nyt kertokaa..

Arvaan, että Saksa ja/tai Bryssel on määrännyt Suomen ottamaan sisään sanan asylum sanovat huijarit. Jos Suomi käännyttäisi kaikki, kuten Geneven sopimuksen mukaan olisi asianmukaista tehdä, ei EU:hun pian enää pääsisi huijareita sisään, koska myös Kreikka ym. kieltäytyisivät ottamasta heitä.

Tähän asti Saksaan on virrannut halpatyövoimaa, koska Kreikka, Italia jne. ovat sallineet huijarien tulla alueelleen ja jatkaa matkaa Saksaan. Jos EU:n reunavaltiot käännyttäisivät rajalta huijarit, loppuisi halpatyövoiman virta Saksaan.

Tässä voi taas verrata USA:an. Jos Meksikon rajalla olevat osavaltiot pystyttäisivät vartioidut aidat, ei USA:an enää saataisi laittomia siirtolaisia halpatyövoimaksi. Sen takia rajalla olevat osavaltiot eivät saa toimia itsenäisesti laittomien siirtolaisten torjunnassa.

Missään Geneven sopimuksessa EI lue että turvallisesta maasta tuleva pitää ottaa vastaan!

Geneven sopimus kirjoitettiin tilanteessa jossa useat euroopan maat olivat kieltäytyneet ottamasta vastaan juutalaisia toisen maailmansodan aikana tilanteessa jossa kyseiset maat eivät vielä olleet itse saksan miehittäminä.

Lisäksi englanti ja yhdysvallatkin suhtautui ajoittain nihkeästi juutalaisiin pakolaisiin.
Tämän häpeän takia Geneven sopimus kirjoitettiin.

Geneven sopimuksen idea on että esim. Turkki ei saa estää Syyriasta pakenevia pääsemästä Turkkiin jos nämä sanovat Asylum.

Suomen velvoite ottaa vastaan rajalla Asylum sanovat johtuu suomen omasta hölmöstä Geneven sopimuksen suomen lakeihin kirjoittamisesta eli joskus aikoinaan on ollut joku maailmanparantaja tai hölmö tuota lakia muotoilemassa.

Suomen pitää muuttaa omaa lakiaan niin että lisätään kohta jossa sanotaan että "rajalla tapahtuvaa turvapaikkahakemusta ei oteta vastaan jos maa josta pyritään suomeen on kauttakulkumaa joka on liittynyt Geneven sopimukseen ja josta suomeen pyrkijä olisi siten voinut hakea turvapaikkaa"

Muutaman viikon duuni niin suomen turvapaikanhakijaongelmat olisivat ohitse koska sekä ruotsi että venäjä kuuluvat Geneven sopimukseen ja ovat turvallisia.

Norja toimii juuri niinkuin valtion pitää eli koska tulijat ovat jo turvassa venäjällä niin ei päästetä maahan vaan kehotetaan etsimään turva venäjältä.
Samaa mallia pitäisi käyttää Turkin ja Kreikan välillä eli koska tulijat ovat jo turvassa Turkissa niin kaikki kreikkaan pyrkivät pitäisi palauttaa Turkkiin.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Kuula

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 95
 • Liked: 69
Taidampa minäkin laittaa lusikkani tähän soppaan.Tilannehan on näköjään se,että on "Hommavätyksiä" ja "Persupettureita" niin sanotusti tontin täydeltä.
"Hienoa osaamista",sanoisi joku.Kaikenlainen hajaannus matukriittisessä kansanosassa palvelee vain ja ainoastaan vastustajiamme.
Anarkomarkot ja rajattoman maailman puunhalaajat nauravat mahat kippurassa jos/kun näitä tekstejä lukevat.

Olen Perussuomalainen,ainakin vielä;tämän vuoden jäsenmaksu on juurikin hoidettu.
Pystynkö keskusteluissa,sekä täällä bittiavaruudessa nimimerkin takaa,tai ihan live-jutustelussa asian häpeää tuntematta tuomaan julki?
- Kyllä.Ehdottomasti.
Olenko Perussuomalaisena tyytyväinen puolueen harjoittamaan politiikkaan tällä hallituskaudella?
-Ehdottomasti en.

Täysin munatonta on ollut meininki,ikävä kyllä.Varsinkin mitä tulee matu ongelmaan.
Enkä suoraan sanoen osaa kovinkaan paljon odottaa parannusta lähitulevaisuudessakaan.
Audin penkki on ilmeisesti liian mukava.Soini ei kuitenkaan tule ikuisesti olemaan puheenjohtaja harjoineen.

Ehdoton enemmistö tuntemistani Persuista on laillani hyvin pettynyt puolueen edesottamuksiin hallituksessa.
Näkisin kuitenkin,että Timolla on pointti tossa "Mihin ne menisivät?" sammakossa.
Suomidemokraatit? Epäilen vahvasti menestymistä,eli sitä kautta todelliset mahdollisuudet vaikuttaa ovat todella pienet.
Muita vaihtoehtoja? Paavon uusi puolue? Voin tässä puhua vain omasta puolestani,mutta Paavoa en äänestäisi.Ikinä.
Ja onhan näitä viritelmiä ollut vuosien saatossa kaikenlaisia,ja yksikään ei ole toiminut edes auttavasti. IPU... Muutos..

Loppujen lopuksi demokratiassa on kysymys vähiten huonon vaihtoehdon valitsemisesta.
Ja siitä syystä olen Perussuomalainen.

Ei mulla muuta.


Sianlihan syönti vähentää itseräjähtämis vaaraa.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Onko persut vaihtoehto ollenkaan, edes se vähiten huono?
Jos minulta kysytään niin EI.
Ihmisjäte.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 930
 • Liked: 94043
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: 2016-02-12 SK: Näin perussuomalaiset sanelivat Suomelle uuden
« Vastaus #119 : 16.02.2016, 13:27:35 »
Minä en ainakaan halua SITÄ katsetta uudestaan nähdä; SE katse on pimeyttä.

En ole ihan varma mistä katseesta jäsen kelloseppä puhuu.

Mutta olen nähnyt Neuvostoliitossa, Viipurin 900-vuotisjuhlissa, katseen joka ei unohdu ikinä. Kyse oli tulkintani mukaan Tsetsenian sodan veteraanista, joka oli torin laidalla katsastamassa potentiaalisia ryöstöuhreja. Katseesta puuttui kaikki inhimillisyys, ja se oli täynnä pimeää vihaa, sellaista joka kertoi, että hänellä ei olisi mitään ongelmaa tappaa ryöstöuhrinsa. Se katse kertoi, että tuota miestä ei kannata edes katsoa pitkään, vaan pistää pää alas ja poistua paikalta toiseen suuntaan nopeasti.

Tuollaista jälkeä sodat ilmeisesti tuottavat.
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo tuhoaa lähtökohtien tasa-arvon
— Missä N, siellä R!

Tagit: