Kirjoittaja Aihe: 2016-02-12 SK: Näin perussuomalaiset sanelivat Suomelle uuden pakolaispolitiikan  (Luettu 50023 kertaa)

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 51 021
 • Liked: 94279
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: 2016-02-12 SK: Näin perussuomalaiset sanelivat Suomelle uuden
« Vastaus #120 : 16.02.2016, 13:35:18 »
Tuo noviisien säätäjien muodikkuus alkoi Kataisen kolmikymppisistä, joita mediassa hehkutettiin. Hei ei koskaan ennen näin nuoria ministereitä, vähänkö siistii. Samoihin aikoihin Suomi alkoi sukeltaa. Voi olla, että osaamisen puutteella oli vaikutusta.

Kun juttelin yhdessä saunailassa n. 10 vuotta sitten ex-virkamiehen kanssa, hän antoi ymmärtää, että (korkean tason) virkamiehet rakastavat tilannetta, jossa poliittisen johtajan tärkein ominaisuus on osaamisen puute, koska silloin virkamiehet saivat johtaa koko sirkusta, ja poliitikko degeneroituu tiedottaja-pupetiksi.

Mitä tavoitteita virkamiehillä sitten oli, siitä ei ollut puhetta. Mutta naamasta näki, että nämä virkamiehet rakastavat sitä, kun saavat kaapata vallan poliitikoilta.
« Viimeksi muokattu: 16.02.2016, 13:37:36 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo = tuho lähtökohtien tasa-arvolle
— Missä N, siellä R

millla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 261
 • Liked: 1323
Amerikkalainen koreilun ihannointi haavoittaa meitä. Näkemyksen ohella tarvittaisiin substanssiosaajia hallitukseen kuten Martin Saarikangas, Osmo Soininvaara, Eero Paloheimo, Esko Seppänen tai Paavo Väyrynen. Tai edes ministerien neuvonantajiksi.

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 801
 • Liked: 15828
 • Dream Evil!
Loppujen lopuksi demokratiassa on kysymys vähiten huonon vaihtoehdon valitsemisesta.

Kansansuvereniteettiperiaatteen (ja nykyisenkin valtiosäännön) mukaan valta on kansalla, kysymys loppujen lopuksi on mielestäni siitä. Jos edustajat sössivät, sen pahempi edustajille. Kumpi on vähemmän huono vaihtoehto, köysi vai kuula? Toivottavasti ei niin pahaan jamaan jouduta...

edit:

RIKOLLISJOUKKIO VARAUTUU SOTIMAAN KANSAANSA VASTAAN
http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/02/rikollisjoukkio-varautuu-sotimaan.html
Lainaus
Suomea viimeiset 20 vuotta lainvastaisesti eli rikollisesti tuhoa kohti luotsannut rikollisjoukkio on ryhtynyt valmistautumaan sotaan omaa kansaansa vastaan. Juuri siksi maahamme on kaikkien lakiemme vastaisesti kutsuttu taas kerran ulkomaalaisia sotilaita. He harjoittelevat Suomessa nimenomaan suomalaisten tappamista, siltä varalta kun se sitten ajankohtaiseksi tulee.

Presidentti Niinistöstä ja puolustusvoimien komentaja Lindbergistä alaspäin maassamme on jo nyt satoja suurrikollisia, joiden toiminta, päätökset ja teot ovat olleet sekä perustuslain, rikoslain ja monien muiden lakien vastaisia jo vuosien ajan. Tämä yhteiskunnan huipulle pesiytynyt rikollisjoukkio on aivan oikein aavistanut, että kansalaisten pitkämielisyys alkaa käydä vähiin. Tilinteon aika häämöttää.

Presidentti Niinistölle ja puolustusvoimien komentajalle poliittisen vallan ja linjan täyskäännös takoittaisi konkreettisesti maailman loppua. Jos Suomeen tulisi hallitus, joka noudattaisi maamme perustuslakia, rikoslakia ja monia muita lakeja, sekä Sauli Niinistö että Jarmo Lindberg olisivat samantien tuomiolla rikoksistaan. Samoihin syytteisiin vastaamassa olisivat kymmenet nykyiset ja entiset ministerit, sekä sadat kansanedustajat ja pankkiirit, sekä yrityselämän johtoon kuuluvia henkilöitä. Myös sadat virkamiehet joutuisivat tuomiolle rikoksistaan kansakuntaa ja valtiota kohtaan.

Tämä on tosiasia. Presidentistä alaspäin maassamme mellastaa rikollisten satraappien lauma, joka rikkoo maamme perustuslakia, rikoslakia ja muita lakeja jokapäivä, 24/7. He ovat juuri niitä, joita tekin näette jokapäivä television uutisissa, joiden puhetta kuulette radiosta ja joiden kuvia näette lehdissä. He kaikki ovat maamme perustuslakia rikkovia henkilöitä, eli rikollisia. Tässä ei kyse ole politiikasta, siitä ollaanko vasemmalla tai oikealla, vaan maamme perustuslaista ja siitä noudatetaanko sitä vaiko ei. Kyse on siitä onko rikoslakimme voimassa vaiko ei. Tälle eliitille noita lakeja ei ole olemassa.

JOS Suomessa tapahtuisi jollakin ihmeellä sellainen käsittämätön ihme, että valtaan nousisi puolueita tai liike, jolle lain noudattaminen ja varsinkin perustuslaki olisivat kaiken lähtökohta, koko nykyinen valtaeliitti joutuisi kalterien taaksen. Heistä jokainen on ollut mukana perustuslain vastaisessa eli rikollisessa toiminnassa. Juuri siksi tuolle eliitille on elintärkeää, että maahan tulee ulkomaalaisia sotilaita, joiden on helpompi tappaa suomalaisia.
Jatkuu artikkelissa...
« Viimeksi muokattu: 16.02.2016, 19:09:34 kirjoittanut Lasse »

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 012
 • Liked: 381
 • Tästä tulee vielä hyvä!
Miten muumissa nuivat persut voivat lyödä nyrkkiä pöytään kun taustatuki on 200 henkilön mielenosoitus?

Sori vaan jos kuullostaa kärjekkäältä, mutta vellihousuja ja paskanpuhujia on tälläkin foorumilla huomattavasti enemmän kuin vapaaehtoisia.


Persut voisivat lyödä nyrkin pyötään itse ja mittauttaa tukijoukkojensa määrän. Mitään muita vaihtoehtoja ei ole, koska riippumatta mielenosoitusten suuruudesta valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.
« Viimeksi muokattu: 16.02.2016, 19:35:34 kirjoittanut Kemolitor »
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Miten muumissa nuivat persut voivat lyödä nyrkkiä pöytään kun taustatuki on 200 henkilön mielenosoitus?

Sori vaan jos kuullostaa kärjekkäältä, mutta vellihousuja ja paskanpuhujia on tälläkin foorumilla huomattavasti enemmän kuin vapaaehtoisia.


Persut voisivat lyödä nyrkin pyötään itse ja mittauttaa tukijoukkojensa määrän. Mitään muita vaihtoehtoja ei ole, koska riippumatta mielenosoitusten suuruudesta valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.

EI tarvitse lyödä nyrkkiä pöytään vaan pitää kertoa että Maahanmuuttovirasto myöntää suomessa paljon löysemmin kuin pakolais-statuksia kuin muut pohjoismaat ja tähän on syynä Maahanmuuttoviraston johtajan Jaana Vuorion vastuuton toiminta ja Päivi Räsäsen aikana aloitettu vastuuton toiminta jossa tuijotettiin vain käsittelyaikoja ja kuviteltiin säästettävän rahaa kun tehtiin päätökset nopeammin vaikka se lisäsi pakolais-statusten määrää ja sitä kautta suomen vetovoimatekijöitä.

Suomen pitää palata 2000-luvun alkuvuosien linjaan jossa vain harva sai pakolais-statuksen ja vain jos olisi todisteita nykyisen Maahanmuuttoviraston linjan sijaan jossa kerrotaan yhdessä puhuttelussa satu ja jos sadussa turvapaikanhakijaa vainotaan niin sitten heti kun kyseinen satu on kirjoitettu paperille niin maahanmuuttoviraston vihervasemmistolainen virkamies antaa pakolais-statuksen ja saa johtajiltaan kehut kun löi pakolais-statuksen nopeasti kouraan (säästäen maahanmuuttoviraston ja sisäministeriön harhaisen käsityksen mukaan muutaman tuhat euroa "maahanmuutosta" koska sekaisin olevat virkamiehet väittävät vieläkin että maahanmuuton kuluja ovat vain vastaanottokeskusten kulut ja Maahanmuuttoviraston kulut) vaikka kyseinen pakolais-status mahdollistaa perheenyhdistämiset suoraan sossun asiakkaaksi ja kun keskimääräinen perheenyhdistäminen on 4 henkilöä ja norjan tilastokeskuksen laskema keskimääräinen elinkaarikustannus on -800 000 euroa niin se tarkoittaa että yksi vihervasemmistolaisen maahanmuuttoviraston virkailijan pelkän sadun perusteella antama pakolais-status maksaa suomelle 4 miljoonaa euroa eli 1000 pakolais-statusta on 4 MILJARDIA euroa ja 10 000 pakolais-statusta on 40 MILJARDIA euroa eli Halla-ahon ennustama 25 000 pakolais-statusta olisi 100 MILJARDIA euroa elinkaarikustannuksina suomalaisille veronmaksajille.

Nyt persut valehtelevat laumana että on kiristetty aivan kauheasti joka vie paineen kiristää maahanmuuttopolitiikkaa pois ja Sampo Terho sekoilee että kaikki maahanmuuton kulut velaksi vaan joka vie paineen kiristää maahanmuuttopolitiikkaa pois ja Terho myös sekoilee että suomen kansalaisten (eli suurelta osin toisen polven maahanmuuttajien joista aivan liian suuri osa on somalien ja irakilaisten osalta täysin syrjäytynyttä ja toissijaista suojelua saavien jotka odottavat vähimmillään 4 vuotta turvapaikkahakemuksensa tekemisen jälkeen että ovat oikeutettuja hakemaan suomen kansalaisuutta) pitäisi saada yhdistää vaimonsa tai perheensä suoraan sossun asiakkaaksi.

Sampo Terhon sekoilu on niin kipeää että hän varmistaisi noilla sen että maahanmuuttopolitiikkaa ei korjata ja kiristetä yhtä tiukaksi kuin muilla pohjoismailla ja Sampo Terhon (ja kokoomuksen Arto Satosen) sekoilu että suomen kansalaisten pitää saada tehdä perheenyhdistämiset ilman tulorajoja eli vaikka sossun asiakkaaksi kiihdyttäisi haasteellisten maahanmuuttajaryhmien syrjäytymiskehitystä, vaikeuttaisi heidän työllistymistään, estäisi ryhmän länsimaistumisen kun jatkuvasti tulisi järjestettyjä vaimoja ja miehiä niillä huonosti länsimaihin sopivilla asenteilla jotka heidän kotimaissaan vallitsevat.

Persut lopettakaa VALEHTELU kiristyksistä ja vaatikaa yksityiskohtaisesti ja ratkaisuja esittäen kuinka maahanmuuttopolitiikkaa, turvapaikkapolitiikkaa, perheenyhdistämispolitiikkaa ja erityisesti täysin irti Hallituksen ja Petteri Orvon kontrollista olevan Maahanmuuttoviraston toimintaa ja  TULKINTOJA kansainvälisistä sopimuksista pitää kiristää niin että Suomi on yhtä tiukka kuin tiukin pohjoismaa.

Ja se persu joka möläyttää jotain typerää tai rasistista saakoon päälleen niin paljon tulta ja tappuraa että möläyttely LOPPUU ja työnteko alkaa.
Mikä on väärin/löysää ja näin se korjataan.
Mikä on väärin/löysää ja näin se korjataan.

Ja Timo Soini ja erityisesti Sampo Terho lopettaakaa se omien maalien tekeminen ja samat sanat myös Jari Linströmille joka on täysin virkamiestensä vietävissä oleva ajopuu.

Petteri Orvon hölmöilystä en sano mitään muuta kuin että ei helvetti voi olla niin että sokea (Päivi Nerg) johdattaa sokeaa (Petteri Orpo) ja samaan aikaan Jaana Vuorio LÖYSENTÄÄ Maahanmuuttoviraston linjaa entisestään (vaikka oli siis jo pohjoismaiden löysin) maa-arvioiden kiristyksen jälkeen lätkimällä entistäkin enemmän pakolais-statuksia pohjoismaiden ennätystahtiin!

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 524
 • Liked: 6619
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Miksi lyödä nyrkkiä yhtään mihinkään koska nyt on aika nauttia hillotolpasta.
Oppositiossa sitä saa huutaa ja meuhkata, nyt ollaan kuin ellun kanat.
Ihmisjäte.

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 132
 • Liked: 4318
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Yhdestä asiasta olen Matiaksen kanssa kuitenkin yhtä mieltä:
Vikaa on myös meissä, me ei olla annettu tarpeeksi sivustatukea. Miten muumissa nuivat persut voivat lyödä nyrkkiä pöytään kun taustatuki on 200 henkilön mielenosoitus?

Kivasti pelattu, mutta ei mene läpi.

Montako mielenosoitusta HallituSSoinilaiset ovat järjestäneet, vaikka kyseessä oli ainoa uskottava taho kansanliikkeeksi?

Aivan...

Ai, niin, mutta Puoluehallituksen mukaan sekin on tietysti Sinun syysi, pieni ihminen:

"Ei kansa kyllä tiedä!"

Miltäpä maistuu hillo äänestäjiensä pettäjien suussa? 
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 132
 • Liked: 4318
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
Todellinen pommi on se että pakolais-statuksia 60%-80% käsitellyistä turvapaikkahakemuksista kun Maahanmuuttoviraston linja ennen Päivi Räsäsen aikaa ja Jaana Vuorion tuloa maahanmuuttoviraston johtajaksi oli 0,6%-0,8% eli suomesta saa nyt pakolais-statuksen SATA KERTAA HELPOMMIN KUIN MIKÄ on maahanmuuttoviraston pitkän ajan linja.

Mikä tämän Jaana Vuorion tausta oikein on, jos hän on osaltaan tällaisen myyräntyön taustalla? Kuulostaa todella tuhoisalta, että jos pakolaisstatuksia on hänen kaudellaan alettu myöntää sata kertaa löysemmin kuin aiemmin ja pitkän aikavälin kustannukset tästä ovat tähtitieteellisiä.


Suomalaiset kokevat, että maailma on meille avoin, mutta sama ei päde vastavuoroisesti. Se on Vuoriosta hämmentävää ja ristiriitaista.

– Jos joitain helpottaa, niin maana Suomi ei ole kovinkaan vetovoimainen, toisin kuin esimerkiksi Ruotsi.

Vuorio on itse kotoisin Varkaudesta, Savon sydämestä. Pieni kaupunki oli hänen lapsuudessaan yllättävän kansainvälinen.

– Ei minulle ollut mikään juttu, että pianon­soiton opettajani oli ulkomaalainen­ tai että kaupungilla vastaan tuli Ahlströmillä­ vierailevia muunmaalaisia. Sama tunne on seurannut minua aina.

http://www.lakimiesuutiset.fi/node/1544

https://hommaforum.org/index.php?topic=90500.0
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 369
 • Liked: 134447
Perussuomalaisten luottotoimittaja Marianne Lydén kauhistelee SK:n jutun perusteella Höblässä, kuinka Juha Sipilä ja Alexander Stubb ovat antaneet Jussi Halla-ahon linjata Suomen maahanmuuttopolitiikan. Halla-ahon, joka reilut kymmenen vuotta sitten on kirjoittanut blogiinsa jotain niin kammottavan hirvittävää ihmisarvosta, että tyrmistynyt Lydén ei kykene vieläkään erittelemään, mikä siinä oli vialla.

En jotenkin ole osannut/muistanut yhdistää pisteitä, mutta edelleen elävä keksitty legenda Sipilän hallituksen hallitusohjelman maahanmuutto-osion ja koko maahanmuuttopolitiikan kirjoittaneesta Jussi Halla-ahosta on "rikkinäisen puhelimen" metodilla peräisin tästä Suomen Kuvalehden artikkelista, jonka mukaan Halla-aho tsekkasi syksyllä 2015 läpi perussuomalaisten vaatimuslistaa joulukuussa julkaistavasta hallituksen turvapaikkapoliittisesta toimenpideohjelmasta, jota muokattiin myöhemmin vielä isommalla porukalla. Halla-ahon osuus on jäänyt joihinkin sanamuotojen muokkauksiin.

Lainaus käyttäjältä: SK 12.2.2016
Työ- ja elinkeinoministeriön satavuotiaassa palatsissa Eteläesplanadi 4:ssä nähtiin alkusyksystä vieras Brysselistä.

Ministeri Jari Lindströmin erityisavustaja Sakari Puisto oli kutsunut europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon hiomaan perussuomalaisten luonnosta hallituksen maahanmuuttopoliittiseksi toimenpidepaperiksi, joka oli tarkoitus julkistaa syyskuun puolivälissä.

Parituntinen vierailu kului sanamuotoja täsmennellessä. Halla-aholla ei ollut tekstin keskeiseen sisältöön huomautettavaa.

[...]

Maanantaina 7. joulukuuta hallitus kokoontui strategiaistuntoon pääministerin virka-asunnolle Kesärantaan.

Tilaisuudessa oli tarkoitus käsitellä uutta maahanmuuttopoliittista toimenpideohjelmaa. Kun tuli sen vuoro, ulkoministeri Timo Soini ilmoitti, ettei perussuomalaiset hyväksy paperia.

Paikalla olleiden mukaan tilanne ratkaistiin hallitusneuvotteluista tuttuun tyyliin: pienempi ryhmä virkamiehiä ja hallituspuolueiden edustajia komennettiin sivuhuoneeseen ohjeistuksella, että ulos ei tulla ennen kuin sopu on saavutettu.

Mukana neuvotteluissa olivat kokoomuksesta sisäministeri Orpo ja hänen erityisavustajansa Mikko Kortelainen, keskustasta liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja Sipilän valtiosihteeri Paula Lehtomäki sekä perussuomalaisista eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho ja Soinin erityisavustaja Samuli Virtanen. Sisäministeriöstä mukana olivat kansliapäällikkö Nerg, maahanmuutto-osaston ylijohtaja Jorma Vuorio ja maahanmuuton yhteistyöryhmän pääsihteeri Erkki Matilainen.

Seuraavien kahden tunnin aikana pyöreän pöydän ääressä hiottiin perussuomalaisten vaatimuslistan pohjalta valmiiksi 80-kohtainen ohjelma, jollaista ei Suomessa ollut ennen nähty.

Artikkelissa kuvausta, kuinka täydellisesti perussuomalaisia jallitettiin ohjelman valmistelussa. Mikään oikeasti merkittävä kohta (Ruotsista tulleiden palauttaminen rajan yli, turvapaikanhakijoiden sosiaaliturvan leikkaaminen jne.) ei koskaan toteutunut, eikä ollut tarkoituskaan toteutua.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 717
 • Liked: 16323
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia

Artikkelissa kuvausta, kuinka täydellisesti perussuomalaisia jallitettiin ohjelman valmistelussa. Mikään oikeasti merkittävä kohta (Ruotsista tulleiden palauttaminen rajan yli, turvapaikanhakijoiden sosiaaliturvan leikkaaminen jne.) ei koskaan toteutunut, eikä ollut tarkoituskaan toteutua.


Jos nykyinen hallitus toteuttaisi tuon silloisen hallituksen toteuttamatta jääneen maahanmuuttopoliittisen ohjelman, sen voisi hyvällä syyllä laskea nykyisen hallituksen ansioksi. Olikohan tämä asia lainkaan esillä hallitusneuvotteluissa?

Tagit: