Kirjoittaja Aihe: 2016-03-13 IS:Saksassa ”jytkytetään” – Merkelin pakolaispolitiikalle täystyrmäys  (Luettu 53437 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 220
 • Liked: 40607
Kun täällä media ja eräät piirit ulisevat yhä pelkästään lillukanvarsista, niin mustat pilvet jatkavat kasaantumista Euroopan ylle. Ne ovat tehneet sitä jo vuosikymmenien ajan. Eivätkä edes ilmastotutkijat näytä huomanneen mitään, vaikka kyseessä on kaikkia ilmastokauhuskenaarioita pahempi ja nopeammin realisoituva suuronnettomuus.

Tsunami etenee jo Saksassa. Orpon hallitukselle riittää kyllä tositekemistä pitkäksi aikaa eteenpäin. On aika jättää avustajien hoidettavaksi kaikki toissijaiset lillukat - mediakohut ja opposition agitpropit.

Saksassa on havaittavissa, että poliittiset konstellaatiot saattavat olla Euroopassa jo laajemminkin liikkeessä. Syynä harjoitettu kelvoton ja järjetön asyylipolitiikka.

Lainaus
Asyyli: Sosialidemokraattipormestari kirjoitti Scholzille valituskirjeen

Tilaa ei enää ole, eivätkä Burgin kaupunkilaiset tunne enää oloaan turvalliseksi. SPD-pormestari kirjoitti siksi kirjeen Scholzille. Se on täynnä myös AfD:n esittämiä vaatimuksia ja samalla vaaditaan nykyisen turvapaikkapolitiikan lopettamista.


Junge Freiheit 28.7.2023

Sachsen-Anhaltissa sijaitseva Burgin kaupunki on kääntynyt liittokansleri Olaf Scholzin puoleen kirjeellä, jossa vaaditaan lopettamaan tähän asti harjoitettu turvapaikkapolitiikka. Kirjeessä todetaan: "Liittohallituksenne tunnuslauseella "jatketaan samaa rataa" harjoittama turvapaikkapolitiikka on huolestuttavalla tavalla kadottamassa hyväksynnän kaupungissamme - niin poliittisissa piireissä, kuin kaupungin asukkaiden keskuudessa."

Valituskirjeen ovat allekirjoittaneet pormestari Philipp Stark (SPD) ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Markus Kurze (CDU). Kaupunginvaltuusto oli tätä ennen hyväksynyt kirjeen enemmistön voimin. Kirje on  myös MDR tv-kanavan hallussa. Burgissa on noin 23 500 asukasta. Saksaan odotetaan saapuvan vuoden loppuun mennessä yhteensä 400 000 turvapaikanhakijaa, joista suurin osa tulee muslimimaista. Burgista hallitukselle lähetetty kirje on AfD:n maahanmuuttopoliittisen ohjelman kaltainen.
(...)

Kirjeessä todetaan seuraavaa:

- Kaupunkilaiset eivät ymmärrä miksi maahantulijoille annetaan rahaa, tarvikkeiden ja hyödykkeiden sijaan. Kaupunkilaiset eivät tunne oloaan turvalliseksi eräissä osissa kaupunkia. On saavutettu myös jo vastaanottokyvyn rajat.
- Lisäksi kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet tulijat on karkotettava ja EU-ulkorajoja on suojeltava paremmin. Burgin poliitikot vaativat myös turvallisiksi katsottavien lähtömaiden listan laajentamista koskemaan myös Marokon, Tunisian, Algerian ja Georgian. Saksan hallitus on sitkeästi kieltäytynyt tästä, etenkin vihreiden pyynnöstä.

- Kaupungin budjettivaje kasvaa, eikä se kykene enää vuokraamaan asuntoja asyyliväelle. Kesäksi joudutaan pystyttämään telttoja.
- Edes ensimmäisessä asyyliaallossa tulleiden ja näiden perheenyhdistämisen nojalla saapuneiden integrointi ei ole onnistunut tähän päivään mennessä. Lisäksi rahat ovat loppu, eikä ole riittävää määrä opetus- ja tukihenkilöstöä.

- "Lastentarhat ja koulut olivat jo valmiiksi kapasiteettinsa äärirajoilla ja nyt vain tulee yhä lisää lapsia". Tiloja ei ole suunniteltu tällaista varten. Ahtaat tilat ja kielimuurit luovat kaupungille suuria ongelmia.

Kirje lähetettiin 20.6. Toistaiseksi liittokansleri ei ole vastannut mitään.

---

Siinä kuvausta reaalitilanteesta Saksassa. Miksi media ei raportoi tästä?

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 28.07.2023, 21:01:07 kirjoittanut akez »
George Orwell: "All that Oceania's citizens know about the world is whatever the Party wants them to know."

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 466
 • Liked: 11774
 • Mullaki o kissa
^Tuossa kylässä olin starttaamassa uutta paperitehdasta vuonna 2001, ja jo tuolloin silmääni pisti mamut (joista en silloin vielä ymmärtänyt mitään). Burg on äääentisessä DDR:ssä Magdeburgin ja Berliinin välissä ja oli jo tuolloin vähän sellainen länsimainen pikkukaupunki. Yöelämässä  ;D  näin arabinuorten porukoita, jotka silmä tarkkana katselivat bailaavaa porukkaa ja ihmettelin, kun he eivät bailanneet. Nyt ymmärrän, että humalaisia naisia raiskattavaksi ja miehiä ryöstettäväksi ne stalkkasivat. Perkeleen hyvä että vain kaksikymmentä vuotta kesti, että umpiluupää-saksalaiset heräsivät jo ongelmaan.
Siis hyvä siksi, että kehitystä on tapahtumassa oikeaan suuntaan!
[Hallituksen kehysriihessä] Perussuomalaisilla oli pitkä lista esimerkiksi maahanmuuttoon ja kehitysapuun liittyviä leikkausehdotuksia, joista vain osa läpäisi muiden puolueiden seulan.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 180
 • Liked: 8327
https://kantapaikka.net/index.php/topic,1276.msg179476.html#msg179476
Saksassa halutaan suojella vapauksia estämällä kansan suosimaa puoluetta!

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 734
 • Liked: 12528
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Lainaus

Vihreät: Saksalaisilla on "moraalinen velvollisuus" luopua hyvinvoinnistaan

Talous on kriisissä, reaalipalkat laskevat, inflaatio aiheuttaa selviytymisongelmia kansalaisille. Vihreiden kansanedustaja Johannes Wagnerin mukaan saksalaisilla on "moraalinen velvollisuus" luopua kovalla työllä saavuttamasta hyvinvoinnistaan.[/b]
Bundestag-edustaja Johannes Wagner on tyrmistynyt siitä, että saksalaiset eivät halua luopua hyvinvoinnistaan. "Me kykenemme antamaan vielä niin paljon. Ja meillä on myös moraalinen velvollisuus siihen", kirjoittaa kansanedustaja twitterissä.

On "niin surullista", että niin monet ihmiset eivät halua nähdä sitä, "kuinka uskomaton hyvinvointi meillä on Saksassa". Saksa on yksi maailman rikkaimmista maista, väittää kansanedustaja, joka saa 10 000 euroa palkkaa ja korvauksia kuukaudessa. Lisäksi Wagner vaatii "lisää superrikkaiden uudellenjakoa". Sen hän jättää avoimeksi, kuinka ihmisiä voidaan jakaa uudelleen.
(...)

Saksalaisvasemmistolaisen demoama hyvinvoinnista luopuminen koskettaa erityisen vahvasti kaikkia "sikarikkaita". Näiden varat laitetaan uusjakoon, jos politrukit pääsevät valtaan. Almuja pöydistään varistelevat Herlinitkään eivät silloin ole turvassa. Jo ideologia vaatii näiden varallisuuden sosialisointia.

Herlinienkin kenties jo aika lopettaa väärään hevoseen panostaminen ja oivaltaa oma etunsa? Pokkurointi ei noiden edessä auta.

En tunne kovin hyvin Saksan politiikkaa tai edes nykyistä elintasoa mutta sen perusteella mitä olen lukenut niin tässä kurjistamisessa on jo onnistuttukin hyvin ja odotan näiden saksanherkkujen tuloa tännekin.

Näitä herkkuja: pienet eläkkeet (wiisaat ovat tietenkin jo varautuneet tähän..), omaisuuden realisointi sosiaaliavustusten ml. työttömyyskorvaukset saamisen ehtona (siis 50 tai jopa 60 + ikänsä työtä tehnyt kaveri(tar) joutuu myymään asuntonsa jos mielii ostaa leipää), iäkkäiden vanhempien elätysvelvollisuus (kt edelliset sulut), pilaluokan palkat työllistämistöissä jne.

Yhteistä näissä kaikissa kurjistamisissa on se että ne iskevät koviten koko ikänsä työtä tehneisiin taviksiin, vihreällä oksalla leppoistellut Korkeasti Koulutettu ulkopteri-kommunisti on tietenkin pystynyt turvaamaan eläkepäivänsä ja eihän mikään leikkaus koske ikänsä loisinuttta naamarengas-kommunistia tai maanmutaajaa..

Luulisi että moni saku miettisi vähän näitä juttuja, tai vähän myöhemmin suomaalainen.. Luulisi :(
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 504
 • Liked: 135642
Yle: Analyysi: Saksan laitaoikeisto radikalisoituu ja voimaantuu – se voi heijastua eurovaalien ja talouden kautta myös Suomeen 10.8.2023

Näille Ylen AfD-jutuille on tyypillistä maalailla haluttuja mielikuvia käyttämällä mitenkään perustelematta sellaisia sanoja kuin "radikalisoitunut" ja "ääriajattelu", mutta siitä vaietaan, mitä tämä puolueen radikaali äärimmäisyys tarkoittaa ihan konkreettisesti politiikassa.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo, Yle
– EU:n pitää kuolla, jotta oikea Eurooppa voi elää.

Näin sanoi Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen voimahahmo, äärioikeistolainen Björn Höcke äskettäin televisiohaastattelussa.

Sananparsi on tuttu toisesta maailmansodasta. Yksi natsien iskulauseista oli: ”He kuolivat, jotta Saksa voi elää”. Kansallissosialistit viittasivat paatoksellaan veriseen Staliningradin taisteluun, jossa kaatui satoja tuhansia saksalaisia.

Höcken ulostulo ei ole suinkaan ensimmäinen, jonka retoriikan asiantuntijat arvioivat tulevan suoraan natseilta. Vaikka AfD (Alternative für Deutschland) irtisanoutuu virallisesti kaikista uusnatsiyhteyksistä, siteet ovat osoittautuneet läheisiksi.

Kas, Saksassakin osataan tasokkaat pesukarhuanalyysit.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo, Yle
Ääriajattelu voimistuu

Vaihtoehto Saksalle on kasvanut nopeasti. Kun se vielä vuosi sitten sai tuen joka kymmenenneltä, tänään sitä äänestäisi useampi kuin joka viides saksalaisista äänioikeutetuista.

Kasvun lisäksi Vaihtoehto Saksalle on radikalisoitunut. Puolueen EU-parlamenttiryhmän edellinen johtaja erosi puolueesta kesken vaalikauden. Jörg Meuthenin mielestä AfD:ssä alkoi olla ”liikaa totalitaarisia [epädemokraattisia] voimia”.

Linkin takana ei ole tuollaista sitaattia vaan Meuthenin todetaan sanoneen, että "näen selvästi totalitaristisia sävyjä". Jutussa ei tarkemmin selitetä, mitä nämä "totalitaristiset sävyt" ovat, mutta toimittaja Louis Westendarp liitti ne maahanmuuttoon ja islamiin. En tosin löytänyt ainuttakaan juttua Meuthenistä, jossa tämä olisi arvostellut puolueen islam- tai maahanmuuttokantoja. Sen sijaan Meuthen tuntuu pettyneen siihen, että hänen ehdotuksensa AfD:n muuttamisesta "tavalliseksi oikeistopuolueeksi" (puhdistuksien kautta?) ei saanut suurempaa vastakaikua. Sellaistakin arvellaan, että Meuthen erosi väistääkseen korruptioskandaalin.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo, Yle
AfD:n uudet meppiehdokkaat vetävät jyrkempää laitaoikeistolaista linjaa kuin edeltäjänsä. Tavoite on tehdä Euroopasta ”linnoitus” maahanmuuttajia vastaan, ja suojata sitä kautta saksalaista kansakuntaa.

Vahva radikalisoituminen on voittanut puolueessa, summasi politiikan tutkija, professori Emanuel Richter kokoustapahtumia tuoreeltaan Saksan yleisradioyhtiön haastattelussa sunnuntaina.

"Jyrkempi laitaoikeistolainen linja " ja "vahva radikalisoituminen", mutta puolueen konkreettisista linjauksista ei kerrota tässäkään mitään. "Linnoitus-Eurooppa" on vasemmistolaisten pakolaisaktivistien käyttämää kieltä.

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo, Yle
AfD:n kärkiehdokas eurovaaleissa on äärioikeistolainen, jo nyt meppinä istuva Maximilian Krah. Hän ei kaihda radikalismia ja on saanut saksalaiset lainvalvojat peräänsä useilla edesottamuksillaan.

Krah on pantu kahdesti EU-ryhmänsä toiminnasta jäähylle muutaman kuukauden jaksoiksi muun muassa julkisten varojen väärinkäytön takia. Hänen yhteyksiään Kiinaan, Qatariin ja venäläisiin oligarkkeihin tutkitaan yhä.

Kaikki tämä ei haitannut Vaihtehto Saksalle -puolueen vaikuttajia viikonlopun meppiäänestyksessä.

– Krah haluaa hallita keskustelua radikalismilla. Aiemmin AfD haki lisää ääniä korostamalla maltillisuutta. Nyt strategia on kääntynyt päinvastaiseksi, professori Richter sanoi suorassa lähetyksessä kokouspaikalta Magdeburgista.

Gallupien perusteella islaminvastainen ja ulkomaalaisvihamielinen strategia vaikuttaa myös toimivan.

Mikä tekee Krahista "äärioikeistolaisen", joka "ei kaihda radikalismia"?

Mikä tekee puolueen strategiasta "islaminvastaisen ja ulkomaalaisvihamielisen"?

Lainaus käyttäjältä: Anna Karismo, Yle
Kansalaisten maltillisuus karisee, kärsimättömyys lisääntyy eikä vaikeita kokonaisuuksia yritetä ymmärtää vaan tartutaan yksinkertaisiin viesteihin. Se siivittää AfD:tä ja radikalisoitumista, tutkijat arvioivat.

Suurin yksittäinen talousongelma on Venäjän kaasu- ja öljyhanojen tyrehtyminen. Se on käynyt saksalaisille hyvin kalliiksi.

Hallitus suunnittelee uutta energialakia, jolla kotitaloudet velvoitettaisiin vaihtamaan öljy- ja kaasulämmitystä lämpöpumppuihin. Kansalaisten vastarinnan vuoksi myös hallituspuolueiden suosio on romahtanut.

Samaan aikaan kun talous on taantunut, Saksa on vastaanottanut lähes 1,1 miljoonaa Ukrainan sotaa pakenevaa pakolaista. Yksi suurimmista syistä äänestää Vaihtoehto Saksalle -puoluetta onkin juuri maahanmuutto.

[...]

Ääriajattelun kasvu Saksassa vaikuttaa Suomeen eurooppalaisen politiikan ja talouden kautta. Demaripuolueen liittokansleri Olaf Scholz joutuu keskittymään entistä enemmän laitaoikeiston ja -vasemmiston vallan patoamiseen alkavana syksynä.Pari viikkoa sitten Yle vakuutteli, että on vain oikein eristää AfD kaikesta vallasta.

Yle: Laitaoikeisto kasvaa kohisten Saksassa, mutta hallitukseen puolue ei pääse – tutkija nimeää kaksi syytä, miksi pääsy pitäisi estää kaikkialla 28.7.2023

Lainaus käyttäjältä: Leonard Wilhelmus, Yle
Miten pysäyttää laitaoikeiston kannatuksen kasvu? Tähän kysymykseen Saksan suuret puolueet etsivät vimmatusti vastausta.

Keskustaoikeistolaisen kristillisdemokraattipuolueen (CDU) uusi puheenjohtaja Friedrich Merz vakuutti löytäneensä keinot. Kun Merz valittiin puolueen johtoon vajaa kaksi vuotta sitten, hän lupasi puolittaa Vaihtoehto Saksalle (AFD) -puolueen kannatuksen.

Äänestäjiä oli määrä voittaa takaisin konservatiivisemmilla kannoilla ja tiukemmilla maahanmuuttolinjauksilla.

Toisin kävi. AFD:n kannatus on lähes kaksinkertaistunut Merzin puheenjohtajakauden aikana.

Lainaus käyttäjältä: Leonard Wilhelmus, Yle
Millainen puolue AFD oikein on ja miksi se saa niin suurta kannatusta juuri nyt?

[...]

Joukko yliopistoväkeä perusti AFD:n vuonna 2013. Alkuun puolue keskittyi yhteisvaluutta euron kritisoimiseen, mutta vuoden 2015 siirtolaiskriisin aikana maahanmuuton vastustaminen nousi puolueen ykkösteemaksi.

Samalla AFD muuttui selkeästi oikeistolaisemmaksi.

Linja on samankaltainen kuin muillakin laitaoikeiston puolueilla. Maahanmuuttoa ja ilmastonmuutoksen hillitsemistä vastustetaan. Konservatiiviset ja kansallismieliset arvot ovat keskeisiä.

Mitähän ne maahanmuutto- ja ilmastopolitiikkalinjaukset ovat vaikka verrattuna muihin puolueisiin? Tämäkään toimittaja ei sitä paljasta.

Lainaus käyttäjältä: Leonard Wilhelmus, Yle
Kun Saksan liittotasavalta perustettiin, suuret puolueet sopivat, että ääriliikkeiden nousu liittopäiville estetään.

Sosiaalidemokraattinen puolue SPD huolehtisi vasemmasta laidasta ja kristilliset oikeasta. Pitkään se toimi, kun puolueiden kannatus liikkui 40 prosentin tuntumassa. Nyt puoluekannatus on pirstaloitunut.

Puolueet ovat silti pitäneet kiinni niin sanotusta ”demokraattisesta palomuurista”. Sen tarkoitus on sulkea ääripuolueet hallitusyhteistyön ulkopuolelle.

AFD:n vahvimmalla kannatusalueella Itä-Saksassa tilanne on kuitenkin muuttumassa vaikeaksi. Puolueen ennustetaan voittavan useita kunnallis- ja osavaltiovaaleja.

CDU:n puheenjohtaja Merz meni jo sunnuntaina sanomaan, että kuntatasolla yhteistyön välttäminen asiakysymyksissä ei ehkä olekaan mielekästä.

Merzin viesti oli herkkua AFD:lle, jonka strategia on murtaa palomuuri nimenomaan paikallistasolla
, Freie Universität Berlin -yliopiston poliittisen sosiologian tutkija Julia Reuschenbach arvioi Ylelle.

Mikä AfD:ssä on niin äärimmäistä, että sen vaikutusvalta pitää estää "demokraattisella palomuurilla"? Se ei selviä.

Lainaus käyttäjältä: Leonard Wilhelmus, Yle
AFD:n näkemykset saavat yhä enemmän kannatusta. Puolueuskollisten osuus Saksan väestöstä on noin 10–15 prosenttia, Elo arvioi.

– Heidän ääniensä voittaminen takaisin alkaa olla aika mahdotonta, koska heidän näkemyksensä ovat liian kaukana muista puolueista.

Mitä ne näkemykset sitten ovat?

Lainaus käyttäjältä: Leonard Wilhelmus, Yle
Olisiko siis hallitusvastuun antaminen kuitenkin tehokkaampi keino viedä AFD:n äänet? Perussuomalaisiltahan kannatus puolittui, kun puolue oli hallituksessa ensimmäisen kerran vuosina 2015–2017.

Tutkijat tyrmäävät ehdotuksen.

– Tämä ajatus on kumottu useissa Euroopan maissa, kuten Ranskassa, Italiassa ja Itävallassa. Näitä puolueita ei äänestetä, jotta ne ratkoisivat ongelmia, ja siksi puolueita ei myöskään rangaista [seuraavissa vaaleissa], Reuschenbach sanoo.

Reuschenbachin mukaan laitaoikeiston hallitusvastuu on pikemminkin rokottanut keskustaoikeistolaisia puolueita. Niin on käynyt esimerkiksi Italiassa, missä keskustaoikeisto on käytännössä kadonnut poliittiselta kartalta.

Toisekseen laitaoikeiston näkemyksistä tulee salonkikelpoisia.

– Ulossulkeminen ja etäällä pitäminen valta-asemista sekä ihmisiä koskettavasta politiikasta on paras strategia laitaoikeistoa vastaan, saksalaistutkija toteaa.

Lainaus käyttäjältä: Leonard Wilhelmus, Yle
Kimmo Elo palaa esimerkkiin perussuomalaisten hallitusvastuusta. Hänen mukaansa puolueen suosion kutistuminen hallitusvastuun jälkeen vuonna 2017 ei todista mitään. Kannatus palautui nopeasti ennalleen.

– Meillä ei ole yhtä ainutta esimerkkiä siitä, että oikeistopopulistien kannatus laskisi, kun heidät päästetään hallitukseen. He putoavat aina jaloilleen.

Vastalääkkeenä rehellinen politiikka

Elon mielestä huomio pitäisi kääntää rehelliseen viestintään ja suurten ongelmien, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemiseen.

– Perinteiset puolueet tiedostavat, että ongelmien ratkaisu vaatii aikaa, rahaa ja uhrauksia, mutta sitä ei uskalleta sanoa ääneen, koska pelätään, että se kostautuu seuraavissa vaaleissa.

Tämä syö Elon mukaan koko politiikan uskottavuutta ja hyödyttää äärilaitoja.

Minäkin haluaisin kuulla puolueilta rehellistä viestintää ilmastonmuutoksen ratkaisemisesta. Tai siis sen myöntämisen, ettei Suomen ilmastopolitiikalla vaikuteta ilmastoon. Ei tule tapahtumaan.
« Viimeksi muokattu: 11.08.2023, 00:19:50 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467
En haluaisi olla niin kyyninen, mutta politiikassa voima on oikeutta. Ja täten, jos AfD:sta vain tulee kyllin voimakas, sitä ei voida enää pahoinpidellä ja syrjiä niin huolettomasti kuin ennen.

Siispä eteenpäin!


Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 473
 • Liked: 25335
 • ”Tulit eduskuntaan, läksit duumasta.”

^^ Suomalaisen journalismin pariskuntiin kuuluu myös Anna Karismon (stubb -kokoomus) ja puolisonsa Juha Ristamäen (stubb -kokoomus) muodostama falangi. He eivät ole wokeimpia (Piha, Pietikäinen) mutta ovat EK- / laht. ja "tolkun" kokoomuslaisia.
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 340
 • Liked: 6609
^Näinpä. Kukapa haluaa syntyä omaan maahansa b-luokan kansalaiseksi  vähemmistöksi ja kaikenlisäksi automaattisyylliseksi + koulukiusatuksi ja väkivallan uhan alle?
Luonnollisesti käännytään sen tahon puoleen, joka haluaa puolustaa sinua, on se taho sitten mikä tahansa.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2023, 10:39:03 kirjoittanut Caucasian »

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467
Pelkkä syyllistäminen, joka on tapahtunut Saksassa voimakkaammin ja systemaattisemmin kuin missään muussa maailman maassa, ei vielä itsessään riittäisi riisumaan kantaväestöä henkisesti aseista. Ei, se on vain kolikon toinen puoli, tai "keppi."

Sillä sen lisäksi globalismi on tarjonnut saksalaisille toisen maailmansodan jälkeen myös "porkkanaa," nimittäin hyvin korkeaa taloudellista elintasoa. Ilman "Wirtschaftwunderia," tai Saksan talousihmettä, ei saksalaisnationalismin tukahduttaminen olisi ollut mahdollista. Se oli näiden kahden tekijän yhteisvaikutus, eli de-natsifikaation keppi ja kukoistavan talouden porkkana, joka sai saksalaiset tavikset tyytymään ja alistumaan itseinhoa saarnaavan mädätysideologian ylivaltaan.

Mutta nyt kun Saksan talous on alkanut tosissaan yskiä, ja porkkana on täten katoamassa, niin keppikään ei enää pelota entiseen tapaan. Niistä joilla ei ole niin paljon menetettävää tulee pelottomampia.

(Itä-Eurooppa on Länsi-Eurooppaa nationalistisempi paikka suureksi osaksi juuri alemman elintasonsa johdosta - siellä ei ihmisillä ole ylimääräisiä varoja heitettäväksi pois globalistiseen höttöön.)

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467
Tuoreimmat gallup-luvut Saksan Itämeren-osavaltiosta - on aika turhauttavaa joutua odottamaan niin pitkään että nämä korkeat kannatusluvut saataisiin lunastettua uurnilla, sillä seuraavat vaalit Mecklenburgissa ovat vasta vuonna 2026...

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2023/umfrage-afd-verdoppelt/

Lainaus
SCHWERIN. Nach Thüringen, Sachsen und Brandenburg liegt die AfD nun auch in Mecklenburg-Vorpommern auf Platz eins – und zwar mit großem Vorsprung vor der Langzeitregierungspartei SPD. Das geht aus dem „MV-Trend“ von Infratest dimap für den NDR hervor. Die rot-rote Koalition kommt demnach gemeinsam nur noch auf 31 Prozent.

Wenn am nächsten Sonntag Landtagswahl wäre, würden laut der Umfrage aber 32 Prozent die Alternative wählen. Das sind fast doppelt so viele wie bei der Wahl vor zwei Jahren. Damals kam die AfD auf 16,7 Prozent.


Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 765
 • Liked: 11321
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Uutinen Saksasta.

Lainaus
Saksa: Skinheadjärjestö kielletään

Yhdysvaltalaisen skinheadjärjestön paikallinen osasto kielletään Saksassa, ilmoitti maan sisäministeriö tiistaina.

Hammerskins Deutschland on Saksan sisäministeriön mukaan levittänyt ”natsi-ideologiaan perustuvaa rotuoppia”.

Saksan poliisi teki kotietsinnän 28 Hammerskins Deutschlandin jäsenen kotiin useilla eri paikkakunnilla. Hammerskinsien Saksan osastolla on noin 130 jäsentä.

Hammerskins perustettiin vuonna 1988 Teksasissa. Järjestö on tunnettu musiikkitapahtumien järjestämisestä. Hammerskins toimii Yhdysvaltain lisäksi muun muassa Ruotsissa, Sveitsissä ja Australiassa.

Antirasistisen ADL-järjestön mukaan Hammerskins on parhaiten organisoitu skinheadryhmittymä.

Lähde SVT txt-tv sivu 138

https://www.kansalainen.fi/saksa-skinheadjarjesto-kielletaan/
« Viimeksi muokattu: 19.09.2023, 16:56:48 kirjoittanut Shemeikka »
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 659
 • Liked: 66516
 • 'Hvis lyset tar os'
^Toimii myös Suomessa (Crew38) Koskakohan esitetään kieltoa myös täällä.

Olisi myös toivottavaa- että EU:n laajuinen rikollisjärjestö- joka täyttää mantereen sille haitallisella aineksella, kiellettäisiin yhteiskuntia romauttamaan pyrkivänä rikollisjärjestönä.
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467
Jopa 1920-luvulla, kun koko kulttuuri Saksassa oli paaaljon nykyaikoja nuivemmalla tasolla, ja yhteiskunta oli täynnä kovia maailmansodan läpikäyneitä ex-sotilaita - jopa tuolloin, niin kauan kuin talous oli jotenkin kunnossa, natsit saivat sangen piskuisia vaalituloksia, kuten esimerkiksi 2,63 prosenttia vuoden 1928 Reichstag-vaaleissa:

https://en.wikipedia.org/wiki/1928_German_federal_election

Ilman vuoden 1929 pörssiromahdusta ja sitä seurannutta maailmanlaajuista lamaa ei Hitler olisi koskaan päässyt valtaan. Massat olisivat pysyneet liian tyytyväisinä ja haluttomina kokeilemaan mitään liian radikaalia vaihtoehtoa.

Joten mitä huonommin Saksan taloudella nyt menee, sitä parempia tuloksia tulee AfD saamaan.

totuuspuheasiamies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 963
 • Liked: 3589
Sossuilla on kiire vaihtaa äänestäjät.

Lainaus
AfD-puolueella huippukannatus Saksassa – sosialidemokraatit haluavat antaa pakolaisille äänioikeuden

Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolue sai historiansa korkeimmat kannatusluvut äskettäin julkistetussa gallupissa, kertoo Focus-lehti. Maanlaajuisesti AfD:n kannatusprosentti on 23, joten se on vain neljä prosenttiyksikköä CDU:ta jäljessä. Kristillisdemokraattinen CDU on Saksan perinteinen pääpuolue. Tällä hetkellä tosin valtaa pitää sosialidemokraattien, liberaalien ja vihreiden yhteishallitus.

[...]

Saksan valtapuolueet ovat perinteisesti kieltäytyneet kaikesta yhteistyöstä oikeistopopulistisen AfD:n kanssa. Tästä suhtautumisesta on käytetty termiä ”palomuuri”. Äskettäin palomuuri kuitenkin murtui, kun Thüringenissä oppositiossa oleva CDU ryhtyi yhteistyöhön AfD:n kanssa saadakseen läpi lakiesityksen, joka alentaa kiinteistöjen varainsiirtoveroa.

Nyt valtapuolueet joutuvat miettimään uudelleen suhtautumistaan yhteistyöhön Afd:n kanssa. Kristillisdemokraattien sisältä kuuluu jopa mielipiteitä, että ”palomuureista” vouhottaminen pitäisi lopettaa kokonaan, koska se vain lisää AfD:n kannatusta.

Myös sosialidemokraatit ovat huolissaan AfD:n kannatuksen kasvusta. Yhtenä vastamyrkkynä sisäministeri Nancy Faeser haluaa laajentaa ulkomaalaisten äänioikeutta Saksassa. Samalla kannalla ovat myös Hessenin osavaltion sosialidemokraatit, joiden kärkiehdokas Faeser on.

[...]
https://www.suomenuutiset.fi/afd-puolueella-huippukannatus-saksassa-sosialidemokraatit-haluavat-antaa-pakolaisille-aanioikeuden/

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 659
 • Liked: 66516
 • 'Hvis lyset tar os'
Lainaus
Myös sosialidemokraatit ovat huolissaan AfD:n kannatuksen kasvusta. Yhtenä vastamyrkkynä sisäministeri Nancy Faeser haluaa laajentaa ulkomaalaisten äänioikeutta Saksassa. Samalla kannalla ovat myös Hessenin osavaltion sosialidemokraatit, joiden kärkiehdokas Faeser on.

Sosiaalidemokraatit näyttäytyvät demokratian irvikuvana. Halutaan Doupata äänestystulosta niiden avulla- joille ei äänioikeus kuulu. Rehellisyydestä ei maailmanlaajuista sosiaalidemokratiaa voi haukkua. Vitsaukseksi sitä voi hyvällä syyllä kutsua. Ennen oli rutto ja kolera- nykyään sosiaalidemokratia.
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467
Sossuilla on kiire vaihtaa äänestäjät.

Ovat nyt paniikissa vetäytymässä tuosta ideasta (ainakin osittain), saatuaan kai aika yrmeää palautetta:

"Kommunalwahlrecht für Migranten: Faeser rudert hektisch zurück"

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2023/spd-wahlrecht/

https://www.pi-news.net/2023/09/faesers-katastrophaler-fehler/


Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 633
 • Liked: 8016
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Jopa 1920-luvulla, kun koko kulttuuri Saksassa oli paaaljon nykyaikoja nuivemmalla tasolla, ja yhteiskunta oli täynnä kovia maailmansodan läpikäyneitä ex-sotilaita - jopa tuolloin, niin kauan kuin talous oli jotenkin kunnossa, natsit saivat sangen piskuisia vaalituloksia, kuten esimerkiksi 2,63 prosenttia vuoden 1928 Reichstag-vaaleissa:

https://en.wikipedia.org/wiki/1928_German_federal_election

Ilman vuoden 1929 pörssiromahdusta ja sitä seurannutta maailmanlaajuista lamaa ei Hitler olisi koskaan päässyt valtaan. Massat olisivat pysyneet liian tyytyväisinä ja haluttomina kokeilemaan mitään liian radikaalia vaihtoehtoa.

Joten mitä huonommin Saksan taloudella nyt menee, sitä parempia tuloksia tulee AfD saamaan.
Saksan talousongelmista ja muista ongelmista huolimatta natsipuolueen kannatus oli pientä ennen 1930 vaaleja.
1930: 18,25 %
1928: 2,63 %
1924 joulukuu: 3,00 %   
1924 toukokuu: 6,55 %
Kissafani

Kramsun haamu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 57
 • Liked: 142
Sossuilla on kiire vaihtaa äänestäjät.

Ovat nyt paniikissa vetäytymässä tuosta ideasta (ainakin osittain), saatuaan kai aika yrmeää palautetta:

"Kommunalwahlrecht für Migranten: Faeser rudert hektisch zurück"

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2023/spd-wahlrecht/

https://www.pi-news.net/2023/09/faesers-katastrophaler-fehler/
Parlamenttivaaleihin on vielä muutama vuosi, ja aluevaaleihin 1-2 vuotta. Kerkeävätköhän saada jonkinlaisen muutoksen valmiiksi. Sen jälkeen voi todeta tilanteen olevan aika lailla game over, miten kansallismielinen puolue voi nousta suureksi tuollaisissa olosuhteissa.
"Mutta Suomi nukkui vaan / uutta aikaa vartoissaan." - Kaarlo Kramsu

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 019
 • Liked: 6836
 • Understanding is a three-edged sword.
Kylmää puhetta Saksasta:

Lainaus
Presidentti varoittaa Saksan olevan "murtumispisteestä" – Jopa vihreät kauhistuivat maahanmuutosta

Vihreiden toinen puheenjohtaja Ricarda Lang syytti maanantaina puolueen hallituskumppaneita siitä, etteivät ne ole ryhtyneet riittäviin toimiin Saksassa laittomasti oleilevien henkilöiden poistamiseksi maasta.

Saksan vihreät ovat perinteisesti suhtautuneet maahanmuuttoon maltillisen myönteisesti.

Politicon mukaan syynä vihreiden äänensävyn muutokseen on Saksan tämän hetken poliittinen ilmapiiri. Tiistaina julkaistun mielipidekyselyn mukaan laitaoikeistolainen ja populistinen AfD-puolue on nyt jo neljän Saksan osavaltion suosituin puolue.

Viimeisimpänä AfD kiilasi gallupkärkeen Mecklenburg-Etu-Pommerissa.

Muita puolueita hermostuttaa erityisesti se, että AfD johtaa parhaillaan mielipidetiedusteluja myös Brandenburgissa, Thüringenissa ja Saksissa. Kaikissa kolmessa osavaltiossa järjestetään vaalit ensi vuoden syyskuussa.

Näin ollen puolueella on todellinen mahdollisuus nousta ensimmäistä kertaa osavaltiotason suurimmaksi puolueeksi.
-----
Liberaalidemokraatteja edustava Saksan valtiovarainministeri Christian Lindner esitti tällä viikolla sosiaalitukien leikkauksia turvapaikanhakijoille.

Lisäksi liberaalidemokraatit pyrkivät luokittelemaan Marokon, Tunisian ja Algerian riittävän turvallisiksi maiksi, jotta niihin voi palauttaa turvapaikanhakijoita.
-----
Pelkästään elokuussa Saksassa rekisteröitiin noin 15 100 laitonta rajanylitystä. Nousua heinäkuusta oli 40 prosenttia.

Saksan liittopresidentti Frank-Walter Steinmeier varoittikin keskiviikkona, että Saksa on ”murtumispisteessä”, sillä maasta haki turvapaikkaa kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla 162 000 ihmistä.

Steinmeierin mukaan se on yli kolmasosa kaikista EU-maihin jätetyistä turvapaikkahakemuksista.
-----
Koko juttu:
Suomenmaa: Presidentti varoittaa Saksan olevan "murtumispisteestä" – Jopa vihreät kauhistuivat maahanmuutosta

Mihin on Saksasta kadonnut Merkelin luoma "me selviämme tästä" -asenne? Nyt kylmästi vain katsotaan Saksan etua samaan aikaan kun sotaan pakenevat kaikkein hädänalaisimmassa tilanteessa olevat pakolaisparat hakevat Saksasta turvaa. Saksa on Euroopan rikkaimpia valtioita mutta silti kehdataan esittää pakolaisten sosiaalitukien leikkaamista. Olen aistivinani uuninluukkujen kolinaa ja muita 30-luvun kaikuja tuosta jutusta.

Ja lisäksi tämä, että Keskustapuolueen pää-äänenkannattajalehdessä käytetään noinkin äärioikeistolaisia termejä kuin "Saksassa laittomasti oleilevat henkilöt". Pitää sanoa paperittomat. Näinkö sitä jo Keskustassa flirttaillaan laitaoikeiston kanssa, kun vihdoin on oppositioon päästy.


ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 033
 • Liked: 66652
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Kylmää puhetta Saksasta:

Lainaus
Presidentti varoittaa Saksan olevan "murtumispisteestä" – Jopa vihreät kauhistuivat maahanmuutosta

Vihreiden toinen puheenjohtaja Ricarda Lang syytti maanantaina puolueen hallituskumppaneita siitä, etteivät ne ole ryhtyneet riittäviin toimiin Saksassa laittomasti oleilevien henkilöiden poistamiseksi maasta.

Saksan vihreät ovat perinteisesti suhtautuneet maahanmuuttoon maltillisen myönteisesti.

Politicon mukaan syynä vihreiden äänensävyn muutokseen on Saksan tämän hetken poliittinen ilmapiiri. Tiistaina julkaistun mielipidekyselyn mukaan laitaoikeistolainen ja populistinen AfD-puolue on nyt jo neljän Saksan osavaltion suosituin puolue.

Suomenmaa: Presidentti varoittaa Saksan olevan "murtumispisteestä" – Jopa vihreät kauhistuivat maahanmuutosta


Kerroin juuri vaimolle, että silloin kun liityin hommaforumille ja myöhemmin lähdin politiikkaan persujen liivissä, pidin Jussi Halla-ahoa varsin älykkäänä näkemyksineen. Jaoin oikeastaan kaikki hänen näkemyksensä paitsi sen, että maahanmuutto tulee olemaan keskeisin kysymys politiikassa lähivuosina

Ajattelin aina, että maahanmuutto on tärkeä ja se nivoutuu useaan lainsäädäntöön, mutta että muut poliittiset asiat: perhepolitiikka, sosiaalipolitiikka, verotuspolitiikka, rahapolitiikka, ulkopolitiikka, on aina etusijassa johonkin pakolais- tai turvispolitiikkaan nähden. Mutta kun laajamittainen maahanmuutto muuttaa valtion väestörakennetta, työvoimarakennetta, veronmaksupohjaa, sosiaalituen saajien määrä, tyypillistä lapsilukua, uskonnon- ja sananvapauskysymyksiä.

Olin niin stnan väärässä ja Jussi NIIIIn oikeassa.

Nyt en tiedä olisinko iloinen vai surullinen siitä, että olin väärässä ja Jussi oikeassa.

-i-
« Viimeksi muokattu: 23.09.2023, 11:49:35 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

repo

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 182
 • Liked: 7116
 • Sus siunatkoon
Ja lisäksi tämä, että Keskustapuolueen pää-äänenkannattajalehdessä käytetään noinkin äärioikeistolaisia termejä kuin "Saksassa laittomasti oleilevat henkilöt". Pitää sanoa paperittomat. Näinkö sitä jo Keskustassa flirttaillaan laitaoikeiston kanssa, kun vihdoin on oppositioon päästy.

...ja flittailee rasismin kanssa. Ja miksi ei flittailisi, kun Keskustan pitää saada PS:ään siirtyneitä äänestäjiä takaisin.

Ajattelin aina, että maahanmuutto on tärkeä ja se nivoutuu useaan lainsäädäntöön, mutta että muut poliittiset asiat: perhepolitiikka, sosiaalipolitiikka, verotuspolitiikka, rahapolitiikka, ulkopolitiikka, on aina etusijassa johonkin pakolais- tai turvispolitiikkaan nähden. Mutta kun laajamittainen maahanmuutto muuttaa valtion väestörakennetta, työvoimarakennetta, veronmaksupohjaa, sosiaalituen saajien määrä, tyypillistä lapsilukua, uskonnon- ja sananvapauskysymyksiä.

Olin niin saatanan väärässä ja Jussi NIIIIn oikeassa.

Muistan korostetun näkemyksen esiintyneen monen muunkin kommenteissa vuosia sitten, ehkä jo lähempänä kymmentä vuotta sitten. Et siis ole ollut ainoa väärässä asian suhteen. Minäkin suhtauduin hieman skeptisesti Jussin näkemykseen, koska olen aina pitänyt taloutta kaikkein tärkeimpänä. Vaikka talous onkin vain mittari toimintakyvylle ja toimintakyky on tärkeintä, oman käsitykseni mukaan talous on ainoa ja toistaiseksi paras osoitin toimintakyvystä.

Koska harjoitettu maahanmuuttopoliittika ei ole tuottanut vuosikymmeniä väitettyjä (mm. meemiksi jäänyt "kultamuna") positiivisia vaikutuksia yhteiskunnan, Suomen, toimintakykyyn, niin toimintakyky ja talouskin ovat nyt sakanneet. Toki toimintakykyyn ja talouteen liittyy monia muitakin asioita kuin löperö maahanmuuttopolitikka ja näin ollen se antaa mahdollisuuden toistuvasti kieltää ja vähätellä löperön maahanmuuton vaikutusta talouden kokonaisuuteen.

(Joopa. Oli mulla tähän kommenttin joku punainen lanka, minkä piti päättyä virheiden myöntämiseen, mutta muut asiat kirjoittamisen aikana poltti langan. Johan tässä taas olikin tätä)
"Kokoomusvihassa ei ole mitään huvittavaa. Kolmannen polven kokoomuslaisena totesin 2000- luvun alussa, ettei Kokoomusta enää voi äänestää, eikä naurattanut minua yhtään silloin eikä edelleenkään." -- Emo

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 117
 • Liked: 9532

Mutta kun laajamittainen maahanmuutto muuttaa valtion väestörakennetta, työvoimarakennetta, veronmaksupohjaa, sosiaalituen saajien määrä, tyypillistä lapsilukua, uskonnon- ja sananvapauskysymyksiä.Ja kun kääntämättömänä sivuna on se puolentoista miljardin runsaasti sikiävä Afrikan väestö, joka ilmastopakolaisuuteen vedoten katsoo oikeudekseen asuinpaikan muuton.
”Koulussa menestyminen on vain siitä kiinni, kuinka paljon ja miten teet töitä. Oma asenne vaikuttaa tosi paljon.”

Maryam Imtiaz, Pakistanista 13-vuotiaana Suomeen muuttanut Aalto-yliopiston opiskelija

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 340
 • Liked: 6609

Mutta kun laajamittainen maahanmuutto muuttaa valtion väestörakennetta, työvoimarakennetta, veronmaksupohjaa, sosiaalituen saajien määrä, tyypillistä lapsilukua, uskonnon- ja sananvapauskysymyksiä.Ja kun kääntämättömänä sivuna on se puolentoista miljardin runsaasti sikiävä Afrikan väestö, joka ilmastopakolaisuuteen vedoten katsoo oikeudekseen asuinpaikan muuton.
Lapsuudessani Afrikan väestö oli vain 500 miljoonaa. Kyllä ihmiskunnan kohtalonkysymys on tämä afrikkalaisten väestönkasvu. Tällä kehityksellä ylivoimainen enemmistö maailman ihmisistä on 100 vuoden päästä juuri noilta suunnilta olevia. Ja juuri liian nopea väestönkasvu estää yhteiskuntien modernisoitumista elikkä jos ja kun kehitys ei etene kuten muualla niin maailmaa hallitaan silloin aika takapajuisesti.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 51 690
 • Liked: 96534
 • Emeritus mediaöyhöttäjä

Mutta kun laajamittainen maahanmuutto muuttaa valtion väestörakennetta, työvoimarakennetta, veronmaksupohjaa, sosiaalituen saajien määrä, tyypillistä lapsilukua, uskonnon- ja sananvapauskysymyksiä.Ja kun kääntämättömänä sivuna on se puolentoista miljardin runsaasti sikiävä Afrikan väestö, joka ilmastopakolaisuuteen vedoten katsoo oikeudekseen asuinpaikan muuton.

Saattaapa olla niinkin, että eräät muut kuin afrikkalaiset katsovat afrikkalaisten asuinpaikan muuton Eurooppaan heidän oikeudekseen."I think there is a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive." – Barbara Lerner Spectre

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Lerner_Spectre
« Viimeksi muokattu: 23.09.2023, 18:04:25 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo = tuho lähtökohtien tasa-arvolle
— Missä N, siellä R

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6467

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 340
 • Liked: 6609
18-25 näyttää hyvin vihervasemmistolaiselta! Peräti 55%.  :(
Lieneekö mamuja jo niin paljon tuon ikäluokan äänestäjistä + median ja koulujen aivopesu?
Kun ikää tulee niin toki hieman järkiinnytään ja osa siirtyy ihan AfD:henkin mutta aika huolestuttava tuo nuorin hörhöikäluokka.

Kramsun haamu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 57
 • Liked: 142
18-25 näyttää hyvin vihervasemmistolaiselta! Peräti 55%.  :(
Lieneekö mamuja jo niin paljon tuon ikäluokan äänestäjistä + median ja koulujen aivopesu?
Kun ikää tulee niin toki hieman järkiinnytään ja osa siirtyy ihan AfD:henkin mutta aika huolestuttava tuo nuorin hörhöikäluokka.
Tässä AfD:n tekemä demografia-kartta, sivupaneelista voi vaihdella ikäluokkia. On melko kylmäävää katseltavaa:

https://demografie-europa.eu/en/germany/

Muutama uutinen Saksasta:

https://www.kansalainen.fi/saksan-hallitusta-syytetaan-tietojen-manipuloinnista-joka-viittaa-aarioikeistolaisten-hyokkaysten-lisaantymiseen-pakolaiskoteihin/
Lainaus
Saksan hallitusta syytetään tietojen manipuloinnista, joka viittaa ”äärioikeistolaisten hyökkäysten lisääntymiseen pakolaiskoteihin”

Uutistoimisto Niusin tutkimusraportissa vain yksi Saksan sisäministeriön mainitsemista 80 tapauksesta, joissa oikeisto on hyökännyt asuttuja pakolaisasuntoja vastaan, luokitellaan aidoksi.

AfD:n kannatus nousee yli 20% ensimäistä kertaa Länsi-Saksan puoleisessa osavaltiossa:
https://rmx.news/article/new-milestone-afd-party-breaks-20-in-west-of-germany-for-first-time/

Lainaus
The Alternative for Germany (AfD) party has hit 20 percent in a new poll in Baden-Württemberg, marking the first time the party has hit the 20 percent mark in a western state in the country.
"Mutta Suomi nukkui vaan / uutta aikaa vartoissaan." - Kaarlo Kramsu

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 033
 • Liked: 66652
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Invalid Tweet ID

Taulukon gesamt (yhteensä) on kaikkien rivien prosenttien summa jaettuna viidellä.

Kuitenkin jos katsotaan, niin 18-25-vuotiaat ovat vain 7 vuoden matalamman syntyvyyden ikäluokka.
Seuraavat kaksi ovat kymmenen vuoden haarukoita ja 45-60 on viidentoista ikävuoden haarukka ja aika suuria ikäluokkia sekin.
Yli 60 on toki suuri (30 vuotta) haarukka ja suuria ikäluokkia, mutta olisi mielenkiintoista nähdä onko tuossa kukin ikäluokka suhteutettuna väestöosuuksien suhteen?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Tagit: