UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: George Soros!  (Luettu 9895 kertaa)

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 766
 • Liked: 5108
 • Eurostodestruktiivinen, siis ruplarahoitteinen....
  • Profiili
George Soros!
« : 18.03.2016, 18:50:15 »
Mikä mies on George Soros? Herralla lienee lusikkansa niin monessa meitäkin koskevassa asiassa, että mies ansainnee oman ketjunsa.
Persujen koko olemassaolo on Suomen poliittisen historian suurin tragedia ja mitä suuremmassa määrin hukkaan heitettyä aikaa.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 392
 • Liked: 4960
 • Punavihreäkriittinen
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #1 : 18.03.2016, 18:59:02 »
Tähän voitaisiin myös kasata niitä järjestöjä ja toimintaa, mitä mies Suomessa rahoittaa.

Itse aloitan muutamalla:

Lainaus
Suomen somalialaisten liitto on aloittanut somalialaistaustaisiin henkilöihin kohdistuvaa syrjintää ja rasismia kartoittavan tutkimushankkeen. Hankkeessa kerätään kokemuksia somalialaistaustaiseen väestöön kohdistuvasta syrjinnästä ja tehdään sitä tunnetuksi.

Hankkeen rahoittaa Open Society Foundation- säätiö, joka on tehnyt mittavaa tutkimusta Euroopan somalialaistaustaisen väestön keskuudessa.

Hankkeen kesto on kahdeksan kuukautta ja se toteutetaan kyselytutkimuksena. Kyselyyn on mahdollista vastata anonyymisti.
---------------------------
http://somaliliitto.fi/2015/10/21/somalialaistaustaisten-ihmisten-kohtaamaa-syrjintaa-ja-rasismia-kartoittava-tutkimus/

Lainaus
Martti Ahtisaaren rauhanjärjestö CMI:n rahoittajia on Soroksen Open society foundations.

"CMI on yksi maailman johtavimmista konfliktinratkaisujärjestöistä."


http://www.cmi.fi/fi/tietoa-meist%C3%A4/tukijamme

Lainaus
Viestintä ja kehitys -säätiö on 28 viestintä-alan yhteisön perustama, vuonna 2005 rekisteröity kehitysyhteistyösäätiö.
Säätiön tarkoitus on edistää sananvapautta ja median moniarvoisuutta demokratian ja yhteiskunnallisen kehityksen perustana.
Vikes tukee pääasiallisesti kehitysmaiden pieniä, keskisuuria tai yhteisömedioita, tutkimuslaitoksia, kansalaisjärjestöjä ja -liikkeitä, tai näiden viestintäverkostoja ja -kampanjoita. Säätiö voi tukea myös tavoitteidensa mukaisia kansainvälisiä viestintähankkeita ja viestintäalalla toimivien ammatillista koulutusta ja järjestäytymistä.

Vikes on lisäksi ollut yhteydessä mm. seuraaviin kansainvälisiin viestintä- ja kehitysalan yhteisöihin, Tanskan International Media Support IMS, kansainvälinen International News Safety Institute INSI, UNESCO, sekä kansainvälinen sananvapausverkosto IFEX, Open Society Foundation, Barents Press ja Kansainvälinen journalistiliitto IFJ.
https://vikesfinland.wordpress.com/viestinta-ja-kehitys-saation-hallinto/toimintakertomus-2009-2010/

Lainaus
OPEN SOCIETY FOUNDATIONS ADVISORY BOARD

I have joined the Open Society Foundations Education Support Program Advisory Board. This program works to make the right to education meaningful by combating inequality and discrimination in education and exposing structural inequalities that reproduce education disadvantage and exclusion.

http://pasisahlberg.com/news/open-society-foundations-advisory-board/


Lainaus
Perinteinen media, uutisalustat ja julkisen palvelun yleisradiotoiminta ovat säilyttäneet asemansa digitaalisella aikakaudella Suomessa. Perinteinen media hallitsee uutistarjontaa digitaalisilla alustoilla ja sosiaalisessa mediassa. Digitalisaatio on lisännyt televisiokanavien määrää ja kilpailua yleisöstä. Verkkomedioiden määrä on kasvanut nopeasti. Vaikka tavat lukea ja katsoa uutisia ovat muuttuneet, suuri osa väestöstä katsoo television uutislähestystä ainakin kerran viikossa. Sanomalehtien lukeminen on edelleen yleistä, vaikka tilauksien määrä on laskussa.

Mapping Digital Media -projekti tutkii globaaleja mahdollisuuksia ja riskejä, joita muodostuu siirryttäessä traditionaalisesta mediasta digitaaliseen mediaan. Projketi kattaa 60 maata ja se tutkii, kuinka muutokset vaikuttavat demokraattisiin ydinpalveluihin, joita jokaisen mediayrityksen tulisi julkaista: uutisia politiikasta, taloudesta ja sosiaaliasioista.

Raportti on englanninkielinen.
http://www.mediakasvatus.fi/julkaisu/mapping-digital-media-finland/
http://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/mapping-digital-media-finland-20140214.pdf
« Viimeksi muokattu: 18.03.2016, 19:06:30 kirjoittanut kriittinen_ajattelija »
"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals."

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 576
 • Liked: 32389
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #2 : 18.03.2016, 19:21:13 »
Vastavetona miljardööri George Soros perustaa Kreikkaan "solidaarisuustaloja", jotka tarjoavat ruokaa ja majoitusta siirtolaisille. Soros odottaa aluksi Ruotsin ja Norjan, mutta lopulta koko EU:n budjettinsa kautta osallistuvan Open Society Initiative for Europe -järjestönsä hankkeeseen. Soros käyttää termejä siirtolainen ja turvapaikanhakija, eikä missään vaiheessa edes vihjaa, että suurin osa hänen tarkoittamistaan siirtolaisista on Kreikassa ja EU-alueella laittomasti, eikä olisi oikeutettu turvapaikkaan muuallakaan Euroopassa. Sorosin mukaan ongelmana on vain eurooppalaisen solidaarisuuden puute.

Soros saapui Suomeen kerjuureissulle.

Lainaus
Suomessa on tänään vierailulla yksi maailman kuuluisimpia sijoittajia. Georg Soros on tullut Suomeen ystävänsä presidentti Martti Ahtisaaren kutsumana. Suursijoittaja ja lahjoittaja on tukenut Ahtisaaren Crisis Management Initiativen (CMI:n) toimintaa.

Helsingissä järjestetään Ahtisaaripäivän seminaari, johon Soros osallistuu puhujana. Illalla on päivälliset, joilla kerätään rahoitusta CMI:n toiminnalle ja Soros on illallispuhujana.
Arvopaperi: George Soros puhuu tänään Helsingissä 9.11.2012

Lainaus
Soros halusi kertoa Helsingissä uusimmasta hyväntekeväisyyshankkeesta Kreikassa. Tavoitteena on rakentaa Kreikkaan "solidaarisuuskeskuksia", käytännössä tukea ja ruokaa jakavia paikkoja, joista kymmenet tuhannet pakolaiset ja siirtolaiset sekä paikalliset talouskriisistä kärsivät voisivat saada tukea.

Soros edistää hanketta Open Society Initiative for Europe -aloitteensa kautta. Hän toivoi hankkeelle myös CMI:n tukea.
HS: George Soros: Eurokriisi jakaa Euroopan kahtia 9.11.2012

Lainaus
Soros rohkaisee EU-maita auttamaan myös muuttoliikkeessä. Hyvänä esimerkkinä hän siitä hän mainitsee Ruotsin maahanmuuttopolitiikan.

– Maailma tarvitsee nyt Euroopan johtajuutta, Soros tähdensi.
Tekniikka&Talous: Soros varoittaa EU:n kahtiajakautumisesta 9.11.2012

Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on suunnilleen huonoin mahdollinen esimerkki, mutta näin eliitti ajattelee.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 576
 • Liked: 32389
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #3 : 18.03.2016, 19:29:53 »
Muun muassa Johanna Korhosen pamfletti perussuomalaisista ja "maahanmuuttokriittisistä" (Korhonen ei suostu kirjoittamaan sanaa kuin lainausmerkeissä) oli Sorosin OSF:n rahoittama.

OSF: Johanna Korhonen: The crumbling of Finland’s consensus culture: silence into rumpus 30.12.2012
OSF: Anna Vesterinen: Who are the Finns? Ask The Finns! 14.12.2012

Samoin somalitutkimus, jonka ylikonstaapeli Jari Taponen hiljattain valheellisesti väitti osoittavan, että somaleihin kohdistuu enemmän syrjintää Helsingissä kuin muissa Euroopan kaupungeissa, oli Sorosin OSF:n käsialaa.

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sdp) tänään Hesarissa:

Lainaus
Paljasta kulissien takainen vallankäyttäjä EU:ssa.

”Amerikkalainen suursijoittaja George Soros. Hänellä on paljon erilaisia säätiöitä, jotka vaikuttavat päätöksentekoon.

Soros viitoittaa monille asioille suuntaa, esimerkiksi pankkiunionin tai ihmisoikeuksien suhteen. Usein käy niin, että kun olen tekemisissä vaikka kazakstanilaisten kanssa, he kertovat taustavaikuttajansa olevan joku Sorosin lonkero.”
Helsingin Sanomat: Paljasta salattu vallankäyttäjä ja mitä kaipaat Suomesta – Neljä kysymystä mepille 19.12.2015
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Pärmi

 • Vieras
Vs: George Soros!
« Vastaus #4 : 19.03.2016, 02:19:09 »
HumanEvents-lehden kolumni: Georg Sorosista kertoo, missä kaikessa hän on mukana, on heilutellut miljardidisijoituksillaan isojakin kansantalouksia, mukana  vahvana Valkoisen talon ja Obaman taustatukijana.
Nyt hyvin merkittävä rahoittaja globaalielitin vaikuttajana Trumpin vastaisessa äärivasemmiston ja vassarien/mustien kampanjoinnissa. Open borders-liikkeen taustalla, MoveOn.org-järjestön rahoittaja, lukuisia 3. sektorintoimijoiden taustalla, Usa:ssa vasemmiston ympäristöporukan rahoittajana, ajaa voimakkaasti globaalieliitin vaikuttsjana marxistis-liberaalista koko maailmantalouden kattavaa järjestelmää vihervassarien toimiessa käsikassarana. Ja että jotakin oleellista luonteestaan: pitää itseään jonkinsortin "messias"-hahmona, eikä arkaile myöntää sitä.
Itse muistan Sorosin ensi kertaa ehkä n. 30 v. takaa, jolloin hän tuli tunnetuksi rohkeasta pörssipelaamisesta, jossa tienasi yhdellä kaupalla n. 600 milj.$, lahjoittanut kotimaansa Unkarin talouteen, viime vuosina ollut Kreikan sosiaalipuolen pakolaisprojektien rahoittajana.
Mielelläni lukisin, jos keneltä löytyy tietoa, uskon hänen nousevan entistä näkyvämpään rooliin.
« Viimeksi muokattu: 19.03.2016, 02:30:14 kirjoittanut Pärmi »

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 243
 • Liked: 6142
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #5 : 19.03.2016, 02:29:37 »
Mikä mies on George Soros?

karvaranne. oliks sulla muita kyssäreit?
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 839
 • Liked: 2725
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #6 : 19.03.2016, 02:30:31 »
Jos maapallo on vielä olemassa vuonna 2035 niin silloin poliittisen historian laitoksilla ympäri maailman opetetaan että tällainen hra Soros yritti valloittaa maailman. "Hra Soros oli paljon ovelampi kuin paskapää rasisti Hitler vajaa 100 vuotta aiemmin."

f-35fan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 819
 • Liked: 468
 • CIA:n rogue-haamukirjoittaja
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #7 : 19.03.2016, 13:52:34 »
Sorosin tarkoitus on hävittää kaukaasialainen (eurooppalainen) rotu kiihdyttämällä kansainvaellusta etelästä pohjoiseen sekä Amerikassa että Euroopaassa.
Miksi hän ei aloita rajojen purkamista ensimmäisenä Israelista? Alaston totuus tulee mieleen kun ajattelette tätä.
SOROS ON TÄYSIVERINEN RASISTI!
Hän on mailmanvallankumoukseen pyrkivä kapitalistinen Trotski. Siis kaikki mailman kapitalistit yhtykää ja alistakaa mailman kansat hajoittamalla ja hallitsemalla.

Israel on hieno maa ja meidän pitäisi ehdottomasti ottaa mallia heidän rajapolitiikastaan.
OIen ehdottomasti pro-Israel. Valtio on oikea vapauden ja sivistyksen majakka lähi-idässä.

En yhtään ihmettelisi vaikka Soros olisi palkannut tälle palstalle kirjoittajia.
Mitä siitä voi muuta päätellä kun nuoret miehet päätyönään vyöryttää tekstiä jonka sanoma on yhteneväinen Soros-lonkeroiden kanssa.

Pollard

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 721
 • Liked: 967
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #8 : 19.03.2016, 14:03:05 »
Venäjällä on otettu miehen touhut hieman vakavammin ja poltettu mm. Soroksen propagandaa. Samalla Soroksen paikallinen lonkero bannattiin, koska sitä pidettiin turvallisuusuhkana.

Aiemmin aloittamani ketju aiheesta:
http://hommaforum.org/index.php/topic,109962.msg2154915.html#msg2154915

Luulen, että Putin ei halua Ukrainassa tapahtuneen kaltaista vallankumousta Venäjälle.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 537
 • Liked: 2012
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #9 : 19.03.2016, 15:33:51 »
Mikä mies on George Soros?

George Soros (s. 1930) unkarilaissyntyinen amerikkalainen suursijoittaja ja monimiljardööri, vaikka tämänhän kaikki jo tiesivätkin. Soros on itse ilmoittanut ja myöntänyt rahoittavansa nykyistä kansainvaellusta Lähi-idästä Eurooppaan, joten mitään salaliittoteorioita ei tästä tarvitse kehitellä. Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä. Omaisuutta Sorosilla on jo niin paljon, ettei sitäkään tarvitsisi kerätä omaisille, jotka jatkavat elämäänsä hänen jälkeensä. Wikin mukaan omaisuuden arvo on nyt 24,9 miljardia dollaria.

Vai onko kyse henkilökohtaisesta kostosta eurooppalaisten tai saksalaisten tekemästä holokaustista? Myös tämä motiivi on erittäin vaikeasti ymmärrettävä, koska alle 15 miljoonan etnis-uskonnollinen vähemmistö kärsii yhtä lailla Euroopan islamisoitumisesta kuin kristityt eurooppalaiset. Toisaalta taas Venäjän väitetään hyötyvän Euroopan kaoottisuudesta. Tämäkään motiivi ei nouse listassa kovin korkealle, koska Soros on patologinen Venäjän vihaaja. Venäjällä Soros myös rahoittaa ja tukee Venäjää hajottavia separatistiliikkeitä.

Epäuskottavin teoria on se, että Soros hyväsydäminen filantrooppi, joka aidosti ja vilpittömästi haluaa parantaa maailmaa tuomalla suuria määriä ihmisiä Eurooppaan tavoittelemaan parempaa elämää. Jos asia olisi näin, Soros tukisi sitä parempaa elämää siellä, mistä ihmiset ovat nyt lähdössä pois. Mutta ei, hän on itse luomassa sitä kaaosta.

Sorosin tarkoitus on hävittää kaukaasialainen (eurooppalainen) rotu kiihdyttämällä kansainvaellusta etelästä pohjoiseen sekä Amerikassa että Euroopaassa.

Mihin ryhmään Soros itse itsensä identifioi ellei valkoiseen? Hänen taustassaan on kaiketi seemiläisyyttä, mutta mikä se Lähi-idän osuus ashkenazijuutalaisten geneettisessä perimässä loppujen lopuksi on? Eipä se ainakaan ulkoisesti näy. Jopa puolipottunokkainen ruskea tyttökin on eksoottisempi kuin Soros.

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 684
 • Liked: 2418
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #10 : 19.03.2016, 16:16:34 »
Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä. Omaisuutta Sorosilla on jo niin paljon, ettei sitäkään tarvitsisi kerätä omaisille, jotka jatkavat elämäänsä hänen jälkeensä. Wikin mukaan omaisuuden arvo on nyt 24,9 miljardia dollaria.

Taitaa olla sama motiivi kuin elokuvassa Lord of Illusions haudasta nousseella miekkosella: "I was born to murder the world".
if I must wear the name, maybe I should start playing the game.

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 691
 • Liked: 5662
 • HC juntti
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #11 : 19.03.2016, 17:26:29 »
Soros on henkilö joka kovimpina bisnesaikoinaan kyykytti ja kurjisti Lähi-itää huolella. Nyt miljardikasan päällä istuessaan voi sitten voidella omaatuntoaan järkkäilemällä entisille uhreilleen paremmat olosuhteet euroopasta. Osallistuttuaan EU:n syntyvaiheen rahoitukseen tämä messiaaninen massikeisari näkee olevansa oikeutettu ohjailemaan EU:n päättäjiä ja kansoja mielensä mukaan. Tokihan hän EU:ta rahoittaessaan on myöskin sijoituksiaan turvatakseen sitonut itsensä mukaan eurooppalaisiin päätäntämekanismeihin. Soros pystyy uhkaamaan eurooppaa korkopommilla ja rahoitustensa pikaistetulla takaisinmaksatuksella. Merkele on Soroksen lakeija numero yksi.

Euroopan pitäisi ottaa kiireesti ohjat käsiinsä ja vaatia näitä kahta pääpirua tuomiolle. Näitä pitäisi syyttää alkajaisiksi tuhansien välimeereen hukkuneiden turviksien kuolemantuottamuksesta. Seuraavaksi euroopalaisten valtioiden ja EU:n perustuslakien rikkomuksista. Näiden jälkeen sitten liuta vähempiarvoisia syytekohtia kehiin.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 692
 • Liked: 3628
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #12 : 19.03.2016, 17:54:58 »
Näihin tyyppeihin verrattuna Helvetin enkelit, Bandidos ja vastaavat ovat hyväntekeväisyysjärjestöjä.
qui non est mecum adversum me est

Pärmi

 • Vieras
Vs: George Soros!
« Vastaus #13 : 19.03.2016, 17:55:23 »
Soros on henkilö joka kovimpina bisnesaikoinaan kyykytti ja kurjisti Lähi-itää huolella. Nyt miljardikasan päällä istuessaan voi sitten voidella omaatuntoaan järkkäilemällä entisille uhreilleen paremmat olosuhteet euroopasta. Osallistuttuaan EU:n syntyvaiheen rahoitukseen tämä messiaaninen massikeisari näkee olevansa oikeutettu ohjailemaan EU:n päättäjiä ja kansoja mielensä mukaan. Tokihan hän EU:ta rahoittaessaan on myöskin sijoituksiaan turvatakseen sitonut itsensä mukaan eurooppalaisiin päätäntämekanismeihin. Soros pystyy uhkaamaan eurooppaa korkopommilla ja rahoitustensa pikaistetulla takaisinmaksatuksella. Merkele on Soroksen lakeija numero yksi.

Euroopan pitäisi ottaa kiireesti ohjat käsiinsä ja vaatia näitä kahta pääpirua tuomiolle. Näitä pitäisi syyttää alkajaisiksi tuhansien välimeereen hukkuneiden turviksien kuolemantuottamuksesta. Seuraavaksi euroopalaisten valtioiden ja EU:n perustuslakien rikkomuksista. Näiden jälkeen sitten liuta vähempiarvoisia syytekohtia kehiin.

Käytännössä Soros on lain ulottumattomissa Obaman hallinnon suojeluksen kautta, kuka sitä lypsävää lehmää teurastaisi. Siinä yksi pääpointti, miksi Soros rahoittaa avokätisesti Trumpin vastaista toimintaa; ehkä ensimmäistä kertaa modernin historian aikana on nähty näin voimakas maailmantalouden ja -politiikan toimija kuin Soros on, eikä kenelläkään näyttäisi olevan kykyä/halua puuttua siihen.

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 052
 • Liked: 1422
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #14 : 20.03.2016, 00:44:57 »
[ Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä.

Tietoista touhua tää kaaoksen aiheuttaminen on selkeästi mutta tätä mäkin ihmettelen, et mikä saa vanhan gubben tämmöstä touhuamaan. Mitä nää tämmöset itse hyötyy? Tosin sanotaan, että huipulle päätyy usein ihan psykopaatteja.

Ja näitä samanlaisia vanhuksia on muitakin. Mm. David Rockefeller, joka myöskin on mukana näissä matutusjutuissa, joskin piilevämmin kuin Soros. Googlettamalla löytyy kivastikin asiaa.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 667
 • Liked: 39365
 • Deeper Down the Rabbit Hole
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #15 : 20.03.2016, 00:50:16 »
Lainaus
Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä.

Ei George ole tässä se toimija.

Hän on vain juoksupoika, lakeija, orja ja sätkynukke, rutiköyhä ja tahdoton ressukka.

Hänen takanaan ovat maailman todelliset valtiaat.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 052
 • Liked: 1422
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #16 : 20.03.2016, 00:53:52 »
Lainaus
Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä.

Ei George ole tässä se toimija.

Hän on vain juoksupoika, lakeija, orja ja sätkynukke, rutiköyhä ja tahdoton ressukka.

Hänen takanaan ovat maailman todelliset valtiaat.

 Itse ihmettelen sitä, että on joitain, joilla on toive sekottaa maapallo sekasortoon, ensisijaisesti nyt Eurooppa. Mutta miksi v*tussa löytyy niin p*rkeleesti ihmisiä, jotka jakaa tän ajatusmaailman ja kuvion? Peesaajia, joita peesaa toiset peesaajat. Idiootit, jotka haluaa vaan nuoleskella. Muutama idari ei voi saada sellasta valtaa, jos ei ole riittävästi idareita tukemaan nuoleskelemalla.

Typerät idiootit, jotka äänestää idiootteja ja hyväksyy tän paskan.

Tai voitko muuten avata :)
« Viimeksi muokattu: 20.03.2016, 01:11:36 kirjoittanut Kameleontti »

fennikko

 • Vieras
Vs: George Soros!
« Vastaus #17 : 17.04.2016, 10:52:09 »
Tästä artikkelista saa melko hyvän kuvan herran touhuista. Valittuja paloja alhaalla, mutta kannattaa toki lukaista kokonaan.

https://www.righton.net/2016/04/11/george-soros-enemy-of-europe/

Lainaus
In 2015, Transparify – an NGO which monitors other NGOs – deemed Open Society the least transparent and open NGO in the entire United States. That very same year, Open Society was banned in Russia.
Lainaus
Even a cursory overview of the last few decades of George Soros’ career shows that this picture is largely false, and that Soros is a prime example of the problem of private, wealthy interests overriding – or attempting to override – national sovereignty, and the freedoms of states and individuals alike.
Lainaus
Soros also finances MoveOn.org, a North American Website and organisation which has staged aggressive and at times violent protests aimed at Donald Trump’s campaign rallies.
Lainaus
One of the few instances when Soros has been openly criticised in the West is in connection to his currency wars. He admits to having debased the British pound in a currency war against The Bank of England, and made a billion dollars in the process
Lainaus
Soros and the American Open Society Foundations are remarkably fond of mob rule, populism, and far-Left militancy. In Sweden, Soros went so far so as to finance a ‘research report’ discussing ways to compel working class Europeans to accept multiculturalism
Lainaus
Soros also spends plenty of money on less direct efforts to control public discourse in Europe. Yearly indexes such as the World Press Freedom Index10 and Corruption Perceptions Index11 are financed by Soros through the Open Society Foundations. These indices have one thing in common: governments of which the Western Leftist-liberal elites do not approve are given very low scores, and are accordingly portrayed as authoritarian in the Western media, and without any critical perspective.
Lainaus
Last autumn, Soros wrote an opinion piece absurdly claiming that Europe has an ‘obligation’ to take in at least one million (!) migrants per year. The opinion pieces entered into the project are picked up by over 500 associated major media outlets and publications all over the world. Soros demanded that European taxpayers should pay at least 120 billion euros to facilitate increased immigration into Europe.
Lainaus
In Hungary, the Soros-financed Central European University in Budapest has been functioning as a hub for the dissemination of post-Marxist ideology throughout central and eastern Europe for a quarter-century now. Among other things, CEU sponsors ‘research’23 into internationalist subjects, gender studies, studies of ‘minority rights’, and so forth.
Lainaus
According to WikiLeaks, the recent Panama Papers data leak was obtained from the Organised Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), an organisation funded by the US Agency for International Development (USAID) and George Soros.

Rebane

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 93
 • Liked: 47
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #18 : 17.04.2016, 13:13:56 »
Tässäkin haastattelussa ruoditaan noita Soroksen puuhasteluja: hän rahoittaa äärivasemmistolaisia liikkeitä Euroopassa, on mukana Makedonian destabilisoinnissa jne. https://soundcloud.com/rightonradio/18-george-soros-and-the-subversion-of-macedonia-with-cvetin-chilimanov?utm_source=soundcloud&utm_campaign=wtshare&utm_medium=Facebook&utm_content=https%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Frightonradio%2F18-george-soros-and-the-subversion-of-macedonia-with-cvetin-chilimanov 'George Soros and the Subversion of Macedonia with Cvetin Chilimanov'. Chilimanov siis on makedonialainen toimittaja. Näitä Right On Radion haastatteluja kannattaa kuunnella; ruotivat Euroopan maahanmuuttopolitiikka, maahanmuuttokriittisiä liikkeitä Euroopassa jne.
Autetaan autetaan, hampaat irvessä, kaula väkisin joukolla nuoltuna ja äiti piestynä, mieli ja pipari joukkoväärinkäytöksistä rikkinäisenä, tytär raiskattuna ja bensalla elävältäpoltettuna, sillä onhan meillä unelmatm

- jäsen kilohauli


Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 666
 • Liked: 2013
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #20 : 22.07.2016, 18:59:23 »
"Tässä läntisten, monoliittisten kansallisvaltioiden muuttumisessa me juutalaiset voimme johtavan roolimme avulla auttaa."

(ei sanatarkka käännös)

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 343
 • Liked: 5844
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #21 : 27.08.2016, 22:36:56 »
Viimeisin paljastus Soroksesta on, että hän on maksanut medialle, jotta nämä eivät kritisoisi ns. Iran-sopimusta, jonka Obama junaili: https://www.jihadwatch.org/2016/08/soros-bought-favorable-coverage-of-iran-deal-islamophobia-smears-aided-anti-israel-groups

Iran-sopimus käsitti Iranin kauppasaarron lakkauttamista sekä Iranin atomiohjelman jatkamista. Yleisesti arvioidaan, että Iran pyrkii saamaan ydinpommin haltuunsa.

Soros on myös rahoittanut erinäisiä loanheittokampanjoita kuten "islamofobia" kamppiksia ja oikeiston mustamaalaamista. Soros on myös painostanut Obamaa kasvattamaan muslimimaiden maahanmuuttokiintiötä 100 000 henkilöön vuodessa.

Ennestään oli jo tiedossa, että Soros on rahoittanut väkivaltaiseksi terroriryhmäksi muodostunutta Black Lives Matter -järjestöä ja pyrkinyt vaikuttamaan Euroopan 2014 vaaleihin.

Ei liene liioittelua kutsua Sorosta yksi maailman vaarallisimmiksi miehiksi. Hän pyrkii aktiivisesti tuhoamaan lännen ja ajaa häikäilemättä muslimien maahanmuuttoa länteen peiteorganisaatioidensa kautta.

On käsittämätöntä, että tällaisen ihmiskunnan vihollisen annetaan toimia vapaasti poliitikkojen hyväksynnällä.
Jos haluat vihastuttaa konservatiivin, valehtele hänelle.
Jos haluat vihastuttaa vasemmistoliberaalin, kerro totuus.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 392
 • Liked: 4960
 • Punavihreäkriittinen
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #22 : 27.08.2016, 23:32:32 »
Viimeisin paljastus Soroksesta on, että hän on maksanut medialle, jotta nämä eivät kritisoisi ns. Iran-sopimusta, jonka Obama junaili: https://www.jihadwatch.org/2016/08/soros-bought-favorable-coverage-of-iran-deal-islamophobia-smears-aided-anti-israel-groups

Iran-sopimus käsitti Iranin kauppasaarron lakkauttamista sekä Iranin atomiohjelman jatkamista. Yleisesti arvioidaan, että Iran pyrkii saamaan ydinpommin haltuunsa.

Soros on myös rahoittanut erinäisiä loanheittokampanjoita kuten "islamofobia" kamppiksia ja oikeiston mustamaalaamista. Soros on myös painostanut Obamaa kasvattamaan muslimimaiden maahanmuuttokiintiötä 100 000 henkilöön vuodessa.

Ennestään oli jo tiedossa, että Soros on rahoittanut väkivaltaiseksi terroriryhmäksi muodostunutta Black Lives Matter -järjestöä ja pyrkinyt vaikuttamaan Euroopan 2014 vaaleihin.

Ei liene liioittelua kutsua Sorosta yksi maailman vaarallisimmiksi miehiksi. Hän pyrkii aktiivisesti tuhoamaan lännen ja ajaa häikäilemättä muslimien maahanmuuttoa länteen peiteorganisaatioidensa kautta.

On käsittämätöntä, että tällaisen ihmiskunnan vihollisen annetaan toimia vapaasti poliitikkojen hyväksynnällä.
Katehonissa oli hyvä juttu Soroksen lonkeroitten laajudesta Romaniassa, ja meno saman mukaista monessa maassa.
http://katehon.com/article/soros-reign-romanian-example
Kieltämättä vaikuttavaa toimintaa, ilmeisesti Soroksella lähes rajattomat varat kun rahaa riittää joka suuntaan, kuvan pankkiirit sponssaa tarvittaessa? Rockefeller ainakin ulkonäön puolesta kuin Soroksen veli.

« Viimeksi muokattu: 27.08.2016, 23:36:06 kirjoittanut kriittinen_ajattelija »
"I hate conservatives, but I really fucking hate liberals."

stefani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 376
 • Liked: 556
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #23 : 27.08.2016, 23:52:26 »
Jos tarkkoja ollaan, niin ei taida olla laitonta olla hämäristä varjoista rahalla maailmaa hallitseva suurmies, joten mitäs tässä valittamaan?

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 091
 • Liked: 7783
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #24 : 28.08.2016, 00:00:46 »
Oma suhtautumiseni Sorokseen on paljon hyväksyvämpi kuin suurimman osan hompansseista. Minusta hän on mielenkiintoinen persoona, joka tietenkin suuren varallisuutensa ja vaikutusvallan avulla on mukana myös kaikessa pahassa, mutta samalla hän myös hämmentää tilannetta kaikkia näitä vastaan; hän on vihollisemme, mutta hän on myös vihollistemme vihollinen ja siten myös liittolainen. Hän edustaa rahan valtaa -- ja vieläpä juutalaisen rahan valtaa --. Se leimaa hänet. Minusta hän on myös eräänlainen käytännön filosofi. Hän ymmärtää, miten rahaa voi käyttää valtapolitiikan välineenä. Se on hänen todellinen voimansa, ja siten hän erottuu muista rahamiehistä. En ole silti ymmärtänyt, mitä hän todellisuudessa tavoittelee, ja uskon, ettei hän itsekään tiedä, mitä tekee. Se on pahinta hänessä.

Olen lukenut hänestä aika paljon. Olen lukenut useamman hänen kirjansa. Olen kuunnellut hänen koko luentosarjansa, jonka hän piti "omassa yliopistossaan". Olen puolustanut häntä täällä useammankin kerran. Olen ollut huomattavan kiinnostunut hänen ajatuksistaan. Minusta niissä, kuten kaikissa selvästi ja järkiperusteisesti ilmaistuissa ajatuksissa, on oma tenhonsa. Niiden perusteella ei häntä kannata tuomita. Niiden perusteella häntä voi kuitenkin yrittää ymmärtää. Ihminen lukkiutuu aina omiin ajatuksiinsa ja hänestä tulee ajatustensa vanki. Tarkkaan katsottuna ihminen ei lopulta ole mitään muuta kuin omat luunsa ja nahkansa ja päänsisäinen maailmansa eli ajatuksensa.

Minun tulkintani Soroksen ajatuksista on varsin syväluotaava. Luin aikoinaan hänen olleen yksi maailman harvoista esperantoa lapsesta asti puhuvista ihmisistä. Tulkitsin sen pitkään hänen taiteellisen isänsä erikoiseksi oikuksi. Sitten muista syistä johtuen aloin perehtyä 1900-luvun alun maailmankuvaan. Se aika oli todella kulttuurioptimistinen ja kosmopoliitti. Maailmankauppa oli 1900-luvun alussa jopa suurempaa kuin nyt ja usko ihmiskunnan ikuiseen rauhaan vallitsi kaikkialla. Esperantolla oli tässä maailmassa erittäin merkittävä osa; siitä piti tulla koko maailman -- tai ainakin euroopan -- yksi yhteinen kieli. Sen piti olla euroopan yhdistävä tekijä. Jos katsoo 1900-luvun alun suomalaisia lehtiä, on lähes jokaisessa esperanton opetusjuttu. Se on todella erikoista nykyihmisen kannalta. Sitä voisi pitää jopa 1900-luvun alun "mokutuksena" eli kansojen välisen yhteinäisyyskulttuurin luomispyrkimyksenä. Mutta sitten tuli sota -- "Maailman Sota" -- ja kulttuurioptimismi hävisi.

Sodan jälkeen kulttuurioptimismia nähtävästi -- en varmaksi sano, koska maailmansotien välisestä ajasta on hyvin vähän mitään kirjallista saatavana kirjarovioiden johdosta -- yritettiin jälleen elvyttää, ja siinä aallossa Soros syntyi ja kasvoi. Hän oppi esperanton ja rakkauden yli valtion rajojen. Mutta jälleen tuli sota -- "Toinen Maailman Sota" -- ja Soros joutui juutalaisena Unkarissa piileskelemään natseja. Sodan jälkeen hän pakeni Englantiin Unkarin joutuessa yhä enemmän Neuvostoliiton vaikutuksen alaiseksi. Englannissa hän meni Lontooseen opiskelemaan taloustiedettä. Hän itse sanoo halunneensa ryhtyä jo silloin filosofiksi, mutta joutui taloudellisen pakon sanelemana myös hankkimaan itselleen koulutuksen ja työtä. Hän innostui professori Karl Popperin ajatuksista. Ne ovat hyvin kaukana arkielämän taloudesta ja jopa sijoitustoiminnasta, mutta sellaistakin talouskoulussa opetetaan. Sorosin säätiön nimi Open Society Foundation tulee nimenomaan Karl Popperin ajatuksesta Avoimesta Yhteiskunnasta -- open society --. Se voidaan nähdä natsismin vastaiseksi, ja sitä se on, mutta se on myös kommunismin vastaista. Se on kaiken sosialismin vastaista; niin kansallissosialismin kuin sosiaalidemokratiankin. Soros itse oli paennut sekä natseja että sosiaalidemokraatteja. Hän tiesi sosialismin olevan syöpää -- ja Popper sen hänelle jotenkin mystisesti onnistui hyvin kuvaamaan --. Hän oli viisas ja oppi, ja hän oli onnekas ja tienasi rahaa.

Historiansa ja filosofiansa perusteella voisi kuvitella Sorosin yrittävän kaikin keinoin kitkeä sosialismin syöpää. Sitä hän tekeekin osittain olemalla Donald Trumpin tavoin miljardööri, joka käyttää varojaan poliittisessa järjestelmässä olevien vikojen korjaamiseen ja vallan palautamiseksi ihmisille. Hänen säätiönsä tekee paljon hyvää ja kiinnostavaa, ja hän itse vastaa siitä, eikä mikään keskustelunvalvojien kollektiivi. Samalla hän kuitenkin tuntee niin hyvin vapaiden yhteiskuntien puutteet ja ongelmakohdat, että kykenee hyödyntämään niitä oman varallisuutensa ja valtansa kasvattamiseksi. Se on hänen ansansa.

Usein mietitään, voisiko esimerkiksi Kiina "ostaa" jonkun pienen vapaasti toimivan maan; Kiina voisi salaa antaa niin merkittävää tukea omille ehdokkailleen, yrityksilleen ja muille toimijoilleen suurella tappiolla, että lopulta muiden olisi luovutettava, jolloin Kiinan miehet ottaisivat vallan, lopettaisivat vapauden ja kuittaisivat menetetyt tappiot saamansa vallan avulla. Tämä on suuri ongelma, ja se oli erittäin suuri ongelma Neuvostoliiton ollessa vahva ja yrittäessä toimia näin -- myös Suomessa --; se sai jopa Kekkosen kirjoittamaan demokratian itsepuolustuksesta.

Valittettavasti näyttää, että demokratian ja vapauden suurin uhka ei kuitenkaan tule kommunistisista maista, vaan järjestelmän sisältä sen omista järjestelmän hyvin tuntevista vahvoista toimijoista eli eräänlaisista oligarkeista. Soros on tällainen oligarkki. Ja koska Sorosin yritykset elvyttää 1900-luvun alun kulttuurioptimismia ovat epäonnistuneet kerta toisensa jälkeen, ja kuluttaneet hirveät määrät rahaa, on hänen todelliseksi vaikutuksekseen jäänyt ainoastaan kupata vapailta yhteiskunnilta rahaa aatteidensa edistämiseen, ja samalla edistää hänen itse kahdesti pakenemaa ja yli kaiken vihaamaansa sosialismia. Soros tekee yhtä ison palveluksen vapaille yhteiskunnille kuin Hitler teki kansallissosialismille. Soros on kuin oma kenraali, joka kerta toisensa jälkeen palaa taistelusta hävinneenä ja joukkonsa menettäneenä; hän tekee enemmän pahaa omalle armeijalle kuin kymmenen vihollisen kenraalia. Soros tuhoaa ystävänsä epätoivoisessa taistelussaan luonnonjärjestystä vastaan. Soros on Lucifer.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 917
 • Liked: 163
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #25 : 03.09.2016, 13:52:40 »
Mikä mies on George Soros?

Vai onko kyse henkilökohtaisesta kostosta eurooppalaisten tai saksalaisten tekemästä holokaustista? Myös tämä motiivi on erittäin vaikeasti ymmärrettävä, koska alle 15 miljoonan etnis-uskonnollinen vähemmistö kärsii yhtä lailla Euroopan islamisoitumisesta kuin kristityt eurooppalaiset. Toisaalta taas Venäjän väitetään hyötyvän Euroopan kaoottisuudesta. Tämäkään motiivi ei nouse listassa kovin korkealle, koska Soros on patologinen Venäjän vihaaja. Venäjällä Soros myös rahoittaa ja tukee Venäjää hajottavia separatistiliikkeitä.


Wikipedia/George Soros
Soros on Unkarin juutalaista alkuperää.


Sorosilla ja muilla juutalaisilla on syytä vihata keisarillista Venäjää 1800 -luvulta lähtien:

Wikipedia/Anti-Jewish pogroms in the Russian Empire
Juutalaisvainot alkoivat Venäjän imperiumissa, kun Venäjä laajeni 1791 - 1835 alueille, joissa asui runsaasti juutalaisia. Sitä ennen Venäjällä oli asunut varsin vähän juutalaisia.

/Influence of the pogroms
* 2 miljoonaa juutalaista pakeni Venäjältä. Suosituimmat muuttokohteet olivat USA ja UK.
* Juutalaiset radikalisoituivat ja liittyivät vallankumouksellisiin ja muihin Venäjän hallinnon vastaisiin liikkeisiin. Bolshevikkiliike osoittautui myöhemmin näistä liikkeistä tärkeimmäksi.
* Juutalaiset perustivat siionismiliikkeen, jonka ansiosta juutalaiset alkoivat muuttaa Palestiinaan/Kanaanin maahan. Tämä johti lopulta Israelin valtion perustamiseen.


Venäjän historiassa kävi niin, että bolshevikit kaappasivat vallan ja voittivat vallankaappausta seuranneen sisällissodan. Moni juutalainen oli merkittävässä asemassa bolshevikkipuolueessa vallankaappauksen aikana ja sisällissodan aikana sekä monta vuotta voitokkaan sisällissodan jälkeen. - Heistä merkittävin oli Trotski, joka oli puna-armeijan perustaja ja ylipäällikkö sekä bolshevikki/kommunistipuolueen kakkosmies (vain Lenin häntä ylempänä), kunnes Stalin onnistui syrjäyttämään hänet 1920 -luvun jälkipuoliskolla. Lopulta Stalin murhautti ulkomaille karkoitetun Trotskin Meksikossa vuonna 1940. (Wikipedia/Leon Trotsky)

Juutalaisten liittyminen keisarillisen Venäjän radikaalin opposition järjestöihin ja heidän merkittävä asemansa bolshevikki/kommunistipuolueessa vallankaappauksen aikana, sisällissodan aikana ja 1920 -luvun alkupuolen Neuvostoliitossa johti juutalaisbolshevismiteoriaan:
Wikipedia/Jewish Bolshevism
Juutalaisbolshevismi oli salaliittoteoria, jonka mukaan juutalaiset olivat Venäjän vallankumouksen alkulähde ja bolshevikkipuolueen pääasiallinen vallankäyttäjä. - Samanlainen oli juutalaiskommunistinen salaliittoteoria, jonka mukaan juutalaiset hallitsivat kommunistista liikettä. - Vielä pitemmälle meni ZOG -salaliittoteoria, jonka mukaan juutalaiset hallitsevat maailmanpolitiikkaa. (Wikipedia/Zionist Occupation Government conspiracy theory)
Venäjän lokakuun 1917 bolshevikkivallankaappauksen jälkeen Venäjän valkoiset osapuolet alkoivat sisällissodan aikana levittää juutalaisbolshevismioppiin perustuvaa propagandaa. - Tällä tavoin radikaali vasemmisto saatiin leimattua juutalaisten peiteoperaatioksi, jonka tarkoituksena oli bolshevikkipuoluetta kulissina käyttäen nostaa juutalaiset valtaan Venäjällä.

Hitler ja hänen kansallissosialistinen työväenpuolueensa  (NSDAP eli Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) omaksui juutalaisbolshevismiopin. Tällä oli kohtalokkaat seuraukset Euroopan juutalaisille, sillä Hitler valtakautenansa surmautti 6 miljoonaa juutalaista.

Propagandan periaatteitten mukaan vähintään muutama prosentti - mieluiten muutama kymmenen prosenttia - väitteistä pitää perustua totuuteen ja loput on liioittelua ja vääristelyä.
Totta oli:
- Juutalaiset radikalisoituivat Venäjällä 1900 -luvun alkupuolella ja liittyivät keisarillisen Venäjän oppositioliikkeisiin radikaalista vasemmistosta (anarkismi, bundismi, menshevikit, bolshevikit) maltilliseen vasemmistoon (trudovikit) ja perustuslaillisdemokraattiseen puolueeseen. (Wikipedia/Jewish Bolshevism/Jewish involvement in Russian Communism/Persecution of Jews in the late Russian Empire)
- Juutalaisilla oli merkittävä asema bolshevikki/kommunistipuolueessa lokakuun vallankaappauksen aikana, sisällissodan aikana ja 1920 -luvun alkupuolella. (Wikipedia/Jewish Bolshevism/Jewish involvement in Russian Communism/Jews in the Bolshevik party)
--- Trotski perusti puna-armeijan ja johti puna-armeijaa sisällissodan aikana.
--- Trotski oli puolueen kakkosmies (vain Leninin hänen yläpuolellansa), kunnes Stalin syrjäytti hänet 1920 -luvun jälkipuolella.
Huijausväitteitä olivat:
- Juutalaiset käynnistivät Venäjän vallankumouksellisuuden vuonna 1917.
- Juutalaiset käyttivät bolshevikkipuoluetta kulissina, jotta voisivat kaapata vallan Venäjällä.
- Juutalaiset toimivat bolshevikkipuolueessa kansana, uskonlahkona tai muuten yhtenäisenä joukkona.
--- Todellisuudessa juutalaiset toimivat bolshevikkipuolueessa yksilöinä, joilla oli omat radikaalivasemmistolaiset näkemyksensä kommunistisesta yhteiskunnasta ja mitä reittiä Venäjä pitäisi muuttaa kommunistiseksi yhteiskunnaksi.
--- Todellisuudessa juutalaiset yksilötasolla kamppailivat vaikutusvallasta kommunistisessa puolueessa. - Tämän takia Stalin onnistui syrjäyttämään helpohkosti Trotskin, vaikka juutalaisilla oli merkittävä asema ja vaikutusvaltainen kaveriverkosto kommunistisessa puolueessa.
Lalli IsoTalo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 385
 • Liked: 18283
 • VHM-sillanrakentaja
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #26 : 03.09.2016, 14:21:12 »
En ole silti ymmärtänyt, mitä hän todellisuudessa tavoittelee, ja uskon, ettei hän itsekään tiedä, mitä tekee. Se on pahinta hänessä.

Esimerkiksi tämä Iranin ydinaseohjelman tukeminen tuntuu oudolta, ainakin ensi alkuun, koska se uhkaa suoraan Israelia. Vaikuttaisi, että jonkinlainen globaali kaaos olisi lopulta toiminnan lopputulos, ellei peräti tavoite.

Jotenkin tuntuisi vaikeaa keksiä, mistä voitot revitään globaalissa kaaoksessa. Onko tässä siis tavoitteena synnyttää NWO, joka nousee kaaoksen jälkeisestä tuhkasta kuin Feeniks?
Kaikki kirjoitukseni ovat satiiria.

“Hallitsematon maahanmuutto on kohtalokas syöpä, joka nakertaa koko yhteiskunnan ja kansalaissovun perusteita.”
– Emeritiusprofessori Timo Vihavainen, Barbarian paluu

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 917
 • Liked: 163
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #27 : 03.09.2016, 14:24:56 »
Tässä arvioita ja huomioita Sorosin poliittisesta linjasta. - Sorosin poliittisen linjan tunteminen olisi tärkeätä, sillä hän upporikas politiikan rahoittaja. Sitäpaitsi hän näyttää toimivan siten, että hänen poliittinen linjansa voidaan nähdä julkisesti.

-----
-----

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/893/miljardoori_george_sorosin_saatioverkosto_rahoittaa_globalistista_vallankumousta/8658?comments_comment=8658#comments_comment_8658
28.8.2016
Juha Ahvio
Miljardööri George Sorosin säätiöverkosto rahoittaa globalistista vallankumousta

...

Patmosblogissani 10.3.2013 ”Miljardööri George Sorosin vasemmistolobbaus on todellisuutta Suomessakin”  selostan, kuka George Soros on:

...

”Soros on luonnehtinut itseään ateistiksi. Hän on vakaumuksellinen Israelin, sionismin – kuten kaiken muunkin kansallismielisyyden – ja Israelia puolustavien juutalaisorganisaatioiden kuten AIPAC:in kriitikko. Sorosin ihanteena on globaali ja sekulaarin humanistisista lähtökohdista määritellyllä tavalla ’avoin yhteiskunta’, joka toimisi niin sanotun demokraattisen sosialismin ihanteiden mukaisesti. Soros ei kannata vapaata markkinataloutta, vaan keskusjohtoista vasemmistoliberaalia sääntelyä, maailmanhallituksen valvomaa ja sääntelemää globaalia hyvinvointivaltiota.”

”Vuonna 1993 The Independent -lehden haastatteluartikkelissa ’The Billionaire who Built on Chaos – George Soros’ Soros totesi näkevänsä itsensä jonkinlaisena jumalana, kaiken luojana. Vuonna 1987 ilmestyneessä kirjassaan The Alchemy of Finance Soros toteaa sivulla 362, että on aina ollut varsin vahvasti tietoinen omasta merkittävyydestään ja että on haaveillut olevansa jonkinlainen jumala. Vuonna 1991 ilmestyneessä kirjassaan Underwriting Democracy Soros ilmoittaa sivulla 3, että on hautonut suuria messiaanisia kuvitelmia itsestään aina lapsesta asti ja että nämä fantasiat ovat sellaisia, joita hän tahtoi toteuttaa sikäli kuin hänellä on siihen varaa.”

...

Siitä, mitä Soros nyt aktiivisesti tekee, kirjoitan kirjani Avoimet rajat ja maahanmuutto: Euroopan ja Suomen itsemurha? (Kuva ja Sana, 2016) sivuilla 116–117 seuraavasti, ”Suuren rahan säätiöt edistävät massamaahanmuuttoa ja avointen rajojen ideologiaa” -otsikoidussa alaluvussa:

...

”Monikulttuurisuusideologian ja avointen rajojen maahanmuuttoideologian lisäksi Soros rahoittaa erilaista vasemmistoradikalismia kautta linjan: HLBTIQ-aktivismia, vapaan abortin ajamista, vapaan huumekulttuurin edistämistä, feminismiä, vihreää ilmastonmuutosideologiaa, aseiden takavarikointia lainkuuliaisilta kansalaisilta, YK-johtoista globalismia, sosialistista käsitystä sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta ja Occupy Wall Street -liikkeen kaltaista kapinointia sekä Israelin boikotointia.”

”Näiden säätiöiden yhteinen varallisuus mitataan miljardeissa dollareissa, ja nämä säätiöt ovat varsin avokätisesti joko suoraan tai erilaisia välikäsiä käyttäen aktiivisesti rahallisesti tukemalla edistäneet länsimaihin kohdistuvaa laajamittaista maahanmuuttoa ja pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottamista. Merkille pantavaa on, että nämä ja muut vastaavat säätiöt ovat Open Borders -ideologisten toimijoiden lisäksi rahoittaneet viimeisten vuosikymmenien kuluessa myös radikaaliin seksuaalivallankumoukseen pyrkiviä yhteiskunnallisia ja poliittisia toimijoita eli juuri sitä aatekokonaisuutta ja maailmankatsomusta ja näiden mukaista seksuaalikäyttäytymistä, joka on johtanut Euroopan syntyvyyskriisiin.”

...

Caroline Glick toteaa 23.8.2016 päivätyssä Frontpagemag-sivuston artikkelissaan ”Soros’s Campaign of Global Chaos” osuvasti:   

”Fergusonista Berliiniin ja Jerusalemiin ulottuvien Sorosin hankkeiden pyrkimys on saada aikaan mellakointia ja kaaosta samalla kun Sorosin tukemien ryhmien vastarintatoiminnan halvaannuttamat paikalliset viranomaiset ovat kykenemättömiä suojelemaan ja turvaamaan omia yhteiskuntiaan ja ovat jopa kykenemättömiä puolustamaan johdonmukaisesti sitä näkökantaa, että heidän yhteiskuntansa ansaitsevat turvallista suojelua.”

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 917
 • Liked: 163
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #28 : 03.09.2016, 17:57:05 »
Täällä on Sorosen järjestöistä yli 2000 vuodettua dokumenttia sekä niistä esiin tuotuja asioita ja keskustelua:
http://hommaforum.org/index.php/topic,115215.msg0.html#new
 DCLeaks: Soros Unleashed: yli 2000 vuodettua dokumenttia Sorosin järjestöistä
« : 14.08.2016, 10:54:00 »

Lalli IsoTalo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 385
 • Liked: 18283
 • VHM-sillanrakentaja
  • Profiili
Vs: George Soros!
« Vastaus #29 : 03.09.2016, 22:02:06 »
En ole silti ymmärtänyt, mitä hän todellisuudessa tavoittelee, ja uskon, ettei hän itsekään tiedä, mitä tekee. Se on pahinta hänessä.

Esimerkiksi tämä Iranin ydinaseohjelman tukeminen tuntuu oudolta, ainakin ensi alkuun, koska se uhkaa suoraan Israelia. Vaikuttaisi, että jonkinlainen globaali kaaos olisi lopulta toiminnan lopputulos, ellei peräti tavoite.

Jotenkin tuntuisi vaikeaa keksiä, mistä voitot revitään globaalissa kaaoksessa. Onko tässä siis tavoitteena synnyttää NWO, joka nousee kaaoksen jälkeisestä tuhkasta kuin Feeniks?

Lainaus toisesta ketjusta. Tätä samaa on toitetettu jo muutama vuosikymmen:

Lainaus

The One World Government takeover scenario:
STEP ONE: Economic Collapse (dead ATMs, dead credit/debit cards, Banks closed),
STEP TWO: Federal government declares Martial Law,
STEP THREE: Patriots are triggered and attack federal forces,
STEP FOUR: Federal government and federal forces begin losing vs patriots,
STEP FIVE: complete breakdown of law and order with gangs and religiously motivated bloodshed gone wild. People pleading for law and order.
STEP SIX: under Kigali principles, the UN is authorized to intervene to "protect civilians and non-combatants" USA has signed up for this. http://bigstory.ap.org/article/e91e15f98a8b4050ba71834b6865931a/us-approves-un-use-force-protect-civilians-conflict
STEP SEVEN: UN promises law and order in exchange for loyalty to One World Government, One World Currency and One World Religion. Problem created and problem solved. The globalists will be fine with the destruction of the US Federal Government. Once that is gone and racial and religiously motivated violence fills the land, peaceable people who want law and order will have no other choice but to accept UN solution since their federal government will have already been removed.


Kommenteissa tuolla: https://www.youtube.com/watch?v=owwxMidf8qU
« Viimeksi muokattu: 03.09.2016, 22:24:32 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
Kaikki kirjoitukseni ovat satiiria.

“Hallitsematon maahanmuutto on kohtalokas syöpä, joka nakertaa koko yhteiskunnan ja kansalaissovun perusteita.”
– Emeritiusprofessori Timo Vihavainen, Barbarian paluu