Kirjoittaja Aihe: George Soros (yhdistetty)  (Luettu 112823 kertaa)

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 861
 • Liked: 7026
 • Kuka ullattui? Mina en.
George Soros (yhdistetty)
« : 18.03.2016, 18:50:15 »
Mikä mies on George Soros? Herralla lienee lusikkansa niin monessa meitäkin koskevassa asiassa, että mies ansainnee oman ketjunsa.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 506
 • Liked: 9409
 • Punavihreäkriittinen
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #1 : 18.03.2016, 18:59:02 »
Tähän voitaisiin myös kasata niitä järjestöjä ja toimintaa, mitä mies Suomessa rahoittaa.

Itse aloitan muutamalla:

Lainaus
Suomen somalialaisten liitto on aloittanut somalialaistaustaisiin henkilöihin kohdistuvaa syrjintää ja rasismia kartoittavan tutkimushankkeen. Hankkeessa kerätään kokemuksia somalialaistaustaiseen väestöön kohdistuvasta syrjinnästä ja tehdään sitä tunnetuksi.

Hankkeen rahoittaa Open Society Foundation- säätiö, joka on tehnyt mittavaa tutkimusta Euroopan somalialaistaustaisen väestön keskuudessa.

Hankkeen kesto on kahdeksan kuukautta ja se toteutetaan kyselytutkimuksena. Kyselyyn on mahdollista vastata anonyymisti.
---------------------------
http://somaliliitto.fi/2015/10/21/somalialaistaustaisten-ihmisten-kohtaamaa-syrjintaa-ja-rasismia-kartoittava-tutkimus/

Lainaus
Martti Ahtisaaren rauhanjärjestö CMI:n rahoittajia on Soroksen Open society foundations.

"CMI on yksi maailman johtavimmista konfliktinratkaisujärjestöistä."


http://www.cmi.fi/fi/tietoa-meist%C3%A4/tukijamme

Lainaus
Viestintä ja kehitys -säätiö on 28 viestintä-alan yhteisön perustama, vuonna 2005 rekisteröity kehitysyhteistyösäätiö.
Säätiön tarkoitus on edistää sananvapautta ja median moniarvoisuutta demokratian ja yhteiskunnallisen kehityksen perustana.
Vikes tukee pääasiallisesti kehitysmaiden pieniä, keskisuuria tai yhteisömedioita, tutkimuslaitoksia, kansalaisjärjestöjä ja -liikkeitä, tai näiden viestintäverkostoja ja -kampanjoita. Säätiö voi tukea myös tavoitteidensa mukaisia kansainvälisiä viestintähankkeita ja viestintäalalla toimivien ammatillista koulutusta ja järjestäytymistä.

Vikes on lisäksi ollut yhteydessä mm. seuraaviin kansainvälisiin viestintä- ja kehitysalan yhteisöihin, Tanskan International Media Support IMS, kansainvälinen International News Safety Institute INSI, UNESCO, sekä kansainvälinen sananvapausverkosto IFEX, Open Society Foundation, Barents Press ja Kansainvälinen journalistiliitto IFJ.
https://vikesfinland.wordpress.com/viestinta-ja-kehitys-saation-hallinto/toimintakertomus-2009-2010/

Lainaus
OPEN SOCIETY FOUNDATIONS ADVISORY BOARD

I have joined the Open Society Foundations Education Support Program Advisory Board. This program works to make the right to education meaningful by combating inequality and discrimination in education and exposing structural inequalities that reproduce education disadvantage and exclusion.

http://pasisahlberg.com/news/open-society-foundations-advisory-board/


Lainaus
Perinteinen media, uutisalustat ja julkisen palvelun yleisradiotoiminta ovat säilyttäneet asemansa digitaalisella aikakaudella Suomessa. Perinteinen media hallitsee uutistarjontaa digitaalisilla alustoilla ja sosiaalisessa mediassa. Digitalisaatio on lisännyt televisiokanavien määrää ja kilpailua yleisöstä. Verkkomedioiden määrä on kasvanut nopeasti. Vaikka tavat lukea ja katsoa uutisia ovat muuttuneet, suuri osa väestöstä katsoo television uutislähestystä ainakin kerran viikossa. Sanomalehtien lukeminen on edelleen yleistä, vaikka tilauksien määrä on laskussa.

Mapping Digital Media -projekti tutkii globaaleja mahdollisuuksia ja riskejä, joita muodostuu siirryttäessä traditionaalisesta mediasta digitaaliseen mediaan. Projketi kattaa 60 maata ja se tutkii, kuinka muutokset vaikuttavat demokraattisiin ydinpalveluihin, joita jokaisen mediayrityksen tulisi julkaista: uutisia politiikasta, taloudesta ja sosiaaliasioista.

Raportti on englanninkielinen.
http://www.mediakasvatus.fi/julkaisu/mapping-digital-media-finland/
http://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/mapping-digital-media-finland-20140214.pdf
« Viimeksi muokattu: 18.03.2016, 19:06:30 kirjoittanut kriittinen_ajattelija »
Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 925
 • Liked: 78509
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #2 : 18.03.2016, 19:21:13 »
Vastavetona miljardööri George Soros perustaa Kreikkaan "solidaarisuustaloja", jotka tarjoavat ruokaa ja majoitusta siirtolaisille. Soros odottaa aluksi Ruotsin ja Norjan, mutta lopulta koko EU:n budjettinsa kautta osallistuvan Open Society Initiative for Europe -järjestönsä hankkeeseen. Soros käyttää termejä siirtolainen ja turvapaikanhakija, eikä missään vaiheessa edes vihjaa, että suurin osa hänen tarkoittamistaan siirtolaisista on Kreikassa ja EU-alueella laittomasti, eikä olisi oikeutettu turvapaikkaan muuallakaan Euroopassa. Sorosin mukaan ongelmana on vain eurooppalaisen solidaarisuuden puute.

Soros saapui Suomeen kerjuureissulle.

Lainaus
Suomessa on tänään vierailulla yksi maailman kuuluisimpia sijoittajia. Georg Soros on tullut Suomeen ystävänsä presidentti Martti Ahtisaaren kutsumana. Suursijoittaja ja lahjoittaja on tukenut Ahtisaaren Crisis Management Initiativen (CMI:n) toimintaa.

Helsingissä järjestetään Ahtisaaripäivän seminaari, johon Soros osallistuu puhujana. Illalla on päivälliset, joilla kerätään rahoitusta CMI:n toiminnalle ja Soros on illallispuhujana.
Arvopaperi: George Soros puhuu tänään Helsingissä 9.11.2012

Lainaus
Soros halusi kertoa Helsingissä uusimmasta hyväntekeväisyyshankkeesta Kreikassa. Tavoitteena on rakentaa Kreikkaan "solidaarisuuskeskuksia", käytännössä tukea ja ruokaa jakavia paikkoja, joista kymmenet tuhannet pakolaiset ja siirtolaiset sekä paikalliset talouskriisistä kärsivät voisivat saada tukea.

Soros edistää hanketta Open Society Initiative for Europe -aloitteensa kautta. Hän toivoi hankkeelle myös CMI:n tukea.
HS: George Soros: Eurokriisi jakaa Euroopan kahtia 9.11.2012

Lainaus
Soros rohkaisee EU-maita auttamaan myös muuttoliikkeessä. Hyvänä esimerkkinä hän siitä hän mainitsee Ruotsin maahanmuuttopolitiikan.

– Maailma tarvitsee nyt Euroopan johtajuutta, Soros tähdensi.
Tekniikka&Talous: Soros varoittaa EU:n kahtiajakautumisesta 9.11.2012

Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on suunnilleen huonoin mahdollinen esimerkki, mutta näin eliitti ajattelee.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 925
 • Liked: 78509
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #3 : 18.03.2016, 19:29:53 »
Muun muassa Johanna Korhosen pamfletti perussuomalaisista ja "maahanmuuttokriittisistä" (Korhonen ei suostu kirjoittamaan sanaa kuin lainausmerkeissä) oli Sorosin OSF:n rahoittama.

OSF: Johanna Korhonen: The crumbling of Finland’s consensus culture: silence into rumpus 30.12.2012
OSF: Anna Vesterinen: Who are the Finns? Ask The Finns! 14.12.2012

Samoin somalitutkimus, jonka ylikonstaapeli Jari Taponen hiljattain valheellisesti väitti osoittavan, että somaleihin kohdistuu enemmän syrjintää Helsingissä kuin muissa Euroopan kaupungeissa, oli Sorosin OSF:n käsialaa.

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sdp) tänään Hesarissa:

Lainaus
Paljasta kulissien takainen vallankäyttäjä EU:ssa.

”Amerikkalainen suursijoittaja George Soros. Hänellä on paljon erilaisia säätiöitä, jotka vaikuttavat päätöksentekoon.

Soros viitoittaa monille asioille suuntaa, esimerkiksi pankkiunionin tai ihmisoikeuksien suhteen. Usein käy niin, että kun olen tekemisissä vaikka kazakstanilaisten kanssa, he kertovat taustavaikuttajansa olevan joku Sorosin lonkero.”
Helsingin Sanomat: Paljasta salattu vallankäyttäjä ja mitä kaipaat Suomesta – Neljä kysymystä mepille 19.12.2015
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Pärmi

 • Vieras
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #4 : 19.03.2016, 02:19:09 »
HumanEvents-lehden kolumni: Georg Sorosista kertoo, missä kaikessa hän on mukana, on heilutellut miljardidisijoituksillaan isojakin kansantalouksia, mukana  vahvana Valkoisen talon ja Obaman taustatukijana.
Nyt hyvin merkittävä rahoittaja globaalielitin vaikuttajana Trumpin vastaisessa äärivasemmiston ja vassarien/mustien kampanjoinnissa. Open borders-liikkeen taustalla, MoveOn.org-järjestön rahoittaja, lukuisia 3. sektorintoimijoiden taustalla, Usa:ssa vasemmiston ympäristöporukan rahoittajana, ajaa voimakkaasti globaalieliitin vaikuttsjana marxistis-liberaalista koko maailmantalouden kattavaa järjestelmää vihervassarien toimiessa käsikassarana. Ja että jotakin oleellista luonteestaan: pitää itseään jonkinsortin "messias"-hahmona, eikä arkaile myöntää sitä.
Itse muistan Sorosin ensi kertaa ehkä n. 30 v. takaa, jolloin hän tuli tunnetuksi rohkeasta pörssipelaamisesta, jossa tienasi yhdellä kaupalla n. 600 milj.$, lahjoittanut kotimaansa Unkarin talouteen, viime vuosina ollut Kreikan sosiaalipuolen pakolaisprojektien rahoittajana.
Mielelläni lukisin, jos keneltä löytyy tietoa, uskon hänen nousevan entistä näkyvämpään rooliin.
« Viimeksi muokattu: 19.03.2016, 02:30:14 kirjoittanut Pärmi »

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 320
 • Liked: 6345
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #5 : 19.03.2016, 02:29:37 »
Mikä mies on George Soros?

karvaranne. oliks sulla muita kyssäreit?
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 698
 • Liked: 12504
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #6 : 19.03.2016, 02:30:31 »
Jos maapallo on vielä olemassa vuonna 2035 niin silloin poliittisen historian laitoksilla ympäri maailman opetetaan että tällainen hra Soros yritti valloittaa maailman. "Hra Soros oli paljon ovelampi kuin paskapää rasisti Hitler vajaa 100 vuotta aiemmin."
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

f-35fan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 269
 • Liked: 894
 • CIA:n rogue-haamukirjoittaja
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #7 : 19.03.2016, 13:52:34 »
Sorosin tarkoitus on hävittää kaukaasialainen (eurooppalainen) rotu kiihdyttämällä kansainvaellusta etelästä pohjoiseen sekä Amerikassa että Euroopaassa.
Miksi hän ei aloita rajojen purkamista ensimmäisenä Israelista? Alaston totuus tulee mieleen kun ajattelette tätä.
SOROS ON TÄYSIVERINEN RASISTI!
Hän on mailmanvallankumoukseen pyrkivä kapitalistinen Trotski. Siis kaikki mailman kapitalistit yhtykää ja alistakaa mailman kansat hajoittamalla ja hallitsemalla.

Israel on hieno maa ja meidän pitäisi ehdottomasti ottaa mallia heidän rajapolitiikastaan.
OIen ehdottomasti pro-Israel. Valtio on oikea vapauden ja sivistyksen majakka lähi-idässä.

En yhtään ihmettelisi vaikka Soros olisi palkannut tälle palstalle kirjoittajia.
Mitä siitä voi muuta päätellä kun nuoret miehet päätyönään vyöryttää tekstiä jonka sanoma on yhteneväinen Soros-lonkeroiden kanssa.

Pollard

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 719
 • Liked: 968
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #8 : 19.03.2016, 14:03:05 »
Venäjällä on otettu miehen touhut hieman vakavammin ja poltettu mm. Soroksen propagandaa. Samalla Soroksen paikallinen lonkero bannattiin, koska sitä pidettiin turvallisuusuhkana.

Aiemmin aloittamani ketju aiheesta:
http://hommaforum.org/index.php/topic,109962.msg2154915.html#msg2154915

Luulen, että Putin ei halua Ukrainassa tapahtuneen kaltaista vallankumousta Venäjälle.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 751
 • Liked: 2686
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #9 : 19.03.2016, 15:33:51 »
Mikä mies on George Soros?

George Soros (s. 1930) unkarilaissyntyinen amerikkalainen suursijoittaja ja monimiljardööri, vaikka tämänhän kaikki jo tiesivätkin. Soros on itse ilmoittanut ja myöntänyt rahoittavansa nykyistä kansainvaellusta Lähi-idästä Eurooppaan, joten mitään salaliittoteorioita ei tästä tarvitse kehitellä. Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä. Omaisuutta Sorosilla on jo niin paljon, ettei sitäkään tarvitsisi kerätä omaisille, jotka jatkavat elämäänsä hänen jälkeensä. Wikin mukaan omaisuuden arvo on nyt 24,9 miljardia dollaria.

Vai onko kyse henkilökohtaisesta kostosta eurooppalaisten tai saksalaisten tekemästä holokaustista? Myös tämä motiivi on erittäin vaikeasti ymmärrettävä, koska alle 15 miljoonan etnis-uskonnollinen vähemmistö kärsii yhtä lailla Euroopan islamisoitumisesta kuin kristityt eurooppalaiset. Toisaalta taas Venäjän väitetään hyötyvän Euroopan kaoottisuudesta. Tämäkään motiivi ei nouse listassa kovin korkealle, koska Soros on patologinen Venäjän vihaaja. Venäjällä Soros myös rahoittaa ja tukee Venäjää hajottavia separatistiliikkeitä.

Epäuskottavin teoria on se, että Soros hyväsydäminen filantrooppi, joka aidosti ja vilpittömästi haluaa parantaa maailmaa tuomalla suuria määriä ihmisiä Eurooppaan tavoittelemaan parempaa elämää. Jos asia olisi näin, Soros tukisi sitä parempaa elämää siellä, mistä ihmiset ovat nyt lähdössä pois. Mutta ei, hän on itse luomassa sitä kaaosta.

Sorosin tarkoitus on hävittää kaukaasialainen (eurooppalainen) rotu kiihdyttämällä kansainvaellusta etelästä pohjoiseen sekä Amerikassa että Euroopaassa.

Mihin ryhmään Soros itse itsensä identifioi ellei valkoiseen? Hänen taustassaan on kaiketi seemiläisyyttä, mutta mikä se Lähi-idän osuus ashkenazijuutalaisten geneettisessä perimässä loppujen lopuksi on? Eipä se ainakaan ulkoisesti näy. Jopa puolipottunokkainen ruskea tyttökin on eksoottisempi kuin Soros.

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 200
 • Liked: 6900
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #10 : 19.03.2016, 16:16:34 »
Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä. Omaisuutta Sorosilla on jo niin paljon, ettei sitäkään tarvitsisi kerätä omaisille, jotka jatkavat elämäänsä hänen jälkeensä. Wikin mukaan omaisuuden arvo on nyt 24,9 miljardia dollaria.

Taitaa olla sama motiivi kuin elokuvassa Lord of Illusions haudasta nousseella miekkosella: "I was born to murder the world".
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

Hornsmith

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 240
 • Liked: 6776
 • Arvatkaapa vituttaako?
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #11 : 19.03.2016, 17:26:29 »
Soros on henkilö joka kovimpina bisnesaikoinaan kyykytti ja kurjisti Lähi-itää huolella. Nyt miljardikasan päällä istuessaan voi sitten voidella omaatuntoaan järkkäilemällä entisille uhreilleen paremmat olosuhteet euroopasta. Osallistuttuaan EU:n syntyvaiheen rahoitukseen tämä messiaaninen massikeisari näkee olevansa oikeutettu ohjailemaan EU:n päättäjiä ja kansoja mielensä mukaan. Tokihan hän EU:ta rahoittaessaan on myöskin sijoituksiaan turvatakseen sitonut itsensä mukaan eurooppalaisiin päätäntämekanismeihin. Soros pystyy uhkaamaan eurooppaa korkopommilla ja rahoitustensa pikaistetulla takaisinmaksatuksella. Merkele on Soroksen lakeija numero yksi.

Euroopan pitäisi ottaa kiireesti ohjat käsiinsä ja vaatia näitä kahta pääpirua tuomiolle. Näitä pitäisi syyttää alkajaisiksi tuhansien välimeereen hukkuneiden turviksien kuolemantuottamuksesta. Seuraavaksi euroopalaisten valtioiden ja EU:n perustuslakien rikkomuksista. Näiden jälkeen sitten liuta vähempiarvoisia syytekohtia kehiin.
S.N.A.F.U
-------------------
And hey, lets be careful out there!

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 581
 • Liked: 9031
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #12 : 19.03.2016, 17:54:58 »
Näihin tyyppeihin verrattuna Helvetin enkelit, Bandidos ja vastaavat ovat hyväntekeväisyysjärjestöjä.
qui non est mecum adversum me est

Pärmi

 • Vieras
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #13 : 19.03.2016, 17:55:23 »
Soros on henkilö joka kovimpina bisnesaikoinaan kyykytti ja kurjisti Lähi-itää huolella. Nyt miljardikasan päällä istuessaan voi sitten voidella omaatuntoaan järkkäilemällä entisille uhreilleen paremmat olosuhteet euroopasta. Osallistuttuaan EU:n syntyvaiheen rahoitukseen tämä messiaaninen massikeisari näkee olevansa oikeutettu ohjailemaan EU:n päättäjiä ja kansoja mielensä mukaan. Tokihan hän EU:ta rahoittaessaan on myöskin sijoituksiaan turvatakseen sitonut itsensä mukaan eurooppalaisiin päätäntämekanismeihin. Soros pystyy uhkaamaan eurooppaa korkopommilla ja rahoitustensa pikaistetulla takaisinmaksatuksella. Merkele on Soroksen lakeija numero yksi.

Euroopan pitäisi ottaa kiireesti ohjat käsiinsä ja vaatia näitä kahta pääpirua tuomiolle. Näitä pitäisi syyttää alkajaisiksi tuhansien välimeereen hukkuneiden turviksien kuolemantuottamuksesta. Seuraavaksi euroopalaisten valtioiden ja EU:n perustuslakien rikkomuksista. Näiden jälkeen sitten liuta vähempiarvoisia syytekohtia kehiin.

Käytännössä Soros on lain ulottumattomissa Obaman hallinnon suojeluksen kautta, kuka sitä lypsävää lehmää teurastaisi. Siinä yksi pääpointti, miksi Soros rahoittaa avokätisesti Trumpin vastaista toimintaa; ehkä ensimmäistä kertaa modernin historian aikana on nähty näin voimakas maailmantalouden ja -politiikan toimija kuin Soros on, eikä kenelläkään näyttäisi olevan kykyä/halua puuttua siihen.

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 105
 • Liked: 1506
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #14 : 20.03.2016, 00:44:57 »
[ Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä.

Tietoista touhua tää kaaoksen aiheuttaminen on selkeästi mutta tätä mäkin ihmettelen, et mikä saa vanhan gubben tämmöstä touhuamaan. Mitä nää tämmöset itse hyötyy? Tosin sanotaan, että huipulle päätyy usein ihan psykopaatteja.

Ja näitä samanlaisia vanhuksia on muitakin. Mm. David Rockefeller, joka myöskin on mukana näissä matutusjutuissa, joskin piilevämmin kuin Soros. Googlettamalla löytyy kivastikin asiaa.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 140
 • Liked: 17316
 • Einovation
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #15 : 20.03.2016, 00:50:16 »
Lainaus
Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä.

Ei George ole tässä se toimija.

Hän on vain juoksupoika, lakeija, orja ja sätkynukke, rutiköyhä ja tahdoton ressukka.

Hänen takanaan ovat maailman todelliset valtiaat.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Kameleontti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 105
 • Liked: 1506
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #16 : 20.03.2016, 00:53:52 »
Lainaus
Arvoitus sen sijaan on se, mikä on elokuussa 86-vuotissyntymäpäiviään viettävän monimiljardöörin motiivi, kun suurella todennäköisyydellä hän ei kuitenkaan ole itse näkemässä työnsä hedelmiä.

Ei George ole tässä se toimija.

Hän on vain juoksupoika, lakeija, orja ja sätkynukke, rutiköyhä ja tahdoton ressukka.

Hänen takanaan ovat maailman todelliset valtiaat.

 Itse ihmettelen sitä, että on joitain, joilla on toive sekottaa maapallo sekasortoon, ensisijaisesti nyt Eurooppa. Mutta miksi v*tussa löytyy niin p*rkeleesti ihmisiä, jotka jakaa tän ajatusmaailman ja kuvion? Peesaajia, joita peesaa toiset peesaajat. Idiootit, jotka haluaa vaan nuoleskella. Muutama idari ei voi saada sellasta valtaa, jos ei ole riittävästi idareita tukemaan nuoleskelemalla.

Typerät idiootit, jotka äänestää idiootteja ja hyväksyy tän paskan.

Tai voitko muuten avata :)
« Viimeksi muokattu: 20.03.2016, 01:11:36 kirjoittanut Kameleontti »

fennikko

 • Vieras
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #17 : 17.04.2016, 10:52:09 »
Tästä artikkelista saa melko hyvän kuvan herran touhuista. Valittuja paloja alhaalla, mutta kannattaa toki lukaista kokonaan.

https://www.righton.net/2016/04/11/george-soros-enemy-of-europe/

Lainaus
In 2015, Transparify – an NGO which monitors other NGOs – deemed Open Society the least transparent and open NGO in the entire United States. That very same year, Open Society was banned in Russia.
Lainaus
Even a cursory overview of the last few decades of George Soros’ career shows that this picture is largely false, and that Soros is a prime example of the problem of private, wealthy interests overriding – or attempting to override – national sovereignty, and the freedoms of states and individuals alike.
Lainaus
Soros also finances MoveOn.org, a North American Website and organisation which has staged aggressive and at times violent protests aimed at Donald Trump’s campaign rallies.
Lainaus
One of the few instances when Soros has been openly criticised in the West is in connection to his currency wars. He admits to having debased the British pound in a currency war against The Bank of England, and made a billion dollars in the process
Lainaus
Soros and the American Open Society Foundations are remarkably fond of mob rule, populism, and far-Left militancy. In Sweden, Soros went so far so as to finance a ‘research report’ discussing ways to compel working class Europeans to accept multiculturalism
Lainaus
Soros also spends plenty of money on less direct efforts to control public discourse in Europe. Yearly indexes such as the World Press Freedom Index10 and Corruption Perceptions Index11 are financed by Soros through the Open Society Foundations. These indices have one thing in common: governments of which the Western Leftist-liberal elites do not approve are given very low scores, and are accordingly portrayed as authoritarian in the Western media, and without any critical perspective.
Lainaus
Last autumn, Soros wrote an opinion piece absurdly claiming that Europe has an ‘obligation’ to take in at least one million (!) migrants per year. The opinion pieces entered into the project are picked up by over 500 associated major media outlets and publications all over the world. Soros demanded that European taxpayers should pay at least 120 billion euros to facilitate increased immigration into Europe.
Lainaus
In Hungary, the Soros-financed Central European University in Budapest has been functioning as a hub for the dissemination of post-Marxist ideology throughout central and eastern Europe for a quarter-century now. Among other things, CEU sponsors ‘research’23 into internationalist subjects, gender studies, studies of ‘minority rights’, and so forth.
Lainaus
According to WikiLeaks, the recent Panama Papers data leak was obtained from the Organised Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), an organisation funded by the US Agency for International Development (USAID) and George Soros.

Rebane

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 96
 • Liked: 53
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #18 : 17.04.2016, 13:13:56 »
Tässäkin haastattelussa ruoditaan noita Soroksen puuhasteluja: hän rahoittaa äärivasemmistolaisia liikkeitä Euroopassa, on mukana Makedonian destabilisoinnissa jne. https://soundcloud.com/rightonradio/18-george-soros-and-the-subversion-of-macedonia-with-cvetin-chilimanov?utm_source=soundcloud&utm_campaign=wtshare&utm_medium=Facebook&utm_content=https%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Frightonradio%2F18-george-soros-and-the-subversion-of-macedonia-with-cvetin-chilimanov 'George Soros and the Subversion of Macedonia with Cvetin Chilimanov'. Chilimanov siis on makedonialainen toimittaja. Näitä Right On Radion haastatteluja kannattaa kuunnella; ruotivat Euroopan maahanmuuttopolitiikka, maahanmuuttokriittisiä liikkeitä Euroopassa jne.
Autetaan autetaan, hampaat irvessä, kaula väkisin joukolla nuoltuna ja äiti piestynä, mieli ja pipari joukkoväärinkäytöksistä rikkinäisenä, tytär raiskattuna ja bensalla elävältäpoltettuna, sillä onhan meillä unelmatm

- jäsen kilohauli

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 854
 • Liked: 29308
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #19 : 22.05.2016, 15:07:12 »
Ranskalaislehti Atlantico on haastatellut Bernard Carayon'ia, joka on toiminut useita kertoja UMP-puolueen kansanedustajana Ranskan parlamentissa. Jutun luettua ei enää ihmettele, mistä kaikki ajassa liikkuva outo propaganda oikein kumpuaa. Soros saa miljardilla dollarilla vuodessa paljon aikaan. Jutun myötä selviää myös Euroopan maahanmuuttokriisin "iso kuvio".

Lainaus
Valehumanitaarit

EU:n korvaan kuiskiva amerikkalainen miljardööri rahoittaa ei-valtiollisia järjestöjä. Hän kannustaa maahanmuuttajia tulemaan Eurooppaan

Useita kuukausia kestäneen Euroopan suuren maahanmuuttokriisin aikana eräillä ei-valtiollisilla organisaatioilla on ollut huomattavaa vaikutusvaltaa EU:n päätöselimissä. Näiden organisaatioiden taustalla lymyää amerikkalainen filantrooppi ja keinottelija George Soros.


Atlantico 12.5.2016 juttu ranskaksi

Atlantico: Sanotte, että maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan ajavat ei-valtiolliset organisaatiot saavat ohjeensa ja rahoituksensa amerikkalaiskeinottelija George Sorokselta ja EU:lta. Kerrotteko lisää tästä?

Bernard Carayon: Ennen kaikkea on syytä muistaa, että Euroopassa on koettu "maahanmuuttajien" - kuten heitä kollektiivisella newspeakilla kutsutaan - tulon myötä ennennäkemätön poliittinen, sosiaalinen ja inhimillinen mullistus, jollaisella ei ole vastinetta sitten vuoden 1945. Nämä ulkomaalaiset ovat laittomasti tulleita ja pakolaisia, eikä heitä pystytä erottelemaan toisistaan.

Maahanmuuttajien tuloa Eurooppaan tukee noin sata ei-valtiollista organisaatiota. EU ja George Soroksen Open Society -organisaatio tukee näistä yhtä kolmasosaa. Amerikkalainen miljardöörikeinottelija on aiemmin tullut tunnetuksi Englannin pankin horjuttamisesta vuonna 1992. Samalla hän keinotteli omiin taskuihinsa miljardi dollaria. Hänet tunnetaan lisäksi Thaimaan ja Malesian valuuttojen romahduttamisesta vuonna 1997 ja keinottelusta Ranskan frangia vastaan vuonna 1993! Hänen omaisuutensa on suunnaton: Melkein 25 miljardia dollaria! Näistä saatavia pääomatuloja hän on käyttänyt ja käyttää edelleen rahoittaakseen "värivallankumouksia" ja ei-valtiollisia organisaatioita - erityisesti maahanmuuttoa suosivia -, käyttäen tähän toimintaan vuosittain miljardi dollaria.

George Soroksen Open Society ja amerikkalainen Washington D.C:tä kotipaikkanaan pitävä ajatuspaja "Migration Policy Institute" ovat julkaisseet yhdessä raportin nimellä "Sitoutumisen saavuttaminen: Kuinka yksityinen sponsorointi voi vahvistaa pakolaisten tuloa Euroopan unioniin?" Raportti hehkuttaa, kuinka EU-komissio on kannustanut turvautumaan yksityisiin sponsoreihin ja ei-valtiollisiin organisaatioihin maahanmuuttajia sijoittamiseksi EU-jäsenvaltioihin ohi kiintiöiden.

Toinen ei-valtiollinen organisaatio on PICUM (Platform for International Cooperation on Undocumented), jonka kotipaikka on Bryssel. Tällä organisaatiolla on huomattavaa vaikutusvaltaa EU-instituutioissa. Se julkaisi äskettäin EU:n "uhridirektiiviin" liittyvän oppaan, jonka tarkoituksena on edistää "paperittomien siirtolaisten" pääsyä palvelujen, suojelun ja oikeuspalvelujen piiriin. EU ja Open Society rahoittivat myös tätä PICUM:in hanketta.

Kolmas elementti on ei-valtiollinen organisaatio OXFAM, joka tekee säännöllisesti yhteistyötä Open Societyn kanssa. Nämä tahot rahoittivat Senegalissa "Y'en a Marre" -liikettä (Jo riittää), joka pyrkii tekemään Sorokselle tunnusomaista "värivallankumousta". OXFAM on panostanut myös hiilen vastaiseen taisteluun COP 21 [Pariisin ilmastokonferenssi 2015] yhteydessä. EU on OXFAM:in merkittävä rahoittaja ja vuosina 2013-2014 se antoi tälle organisaatiolle 75,3 miljoonaa euroa.

Ranskaan - sen teollisuuteen ja pankkeihin - kohdistamien katalien temppujensa lisäksi OXFAM vaati lokakuussa 2015 "Solidaarisuutta syyrialaisille" -raportissaan tehostamaan kiintiöpakolaisohjelmia ja se kritisoi Ranskaa siitä, että se ei panosta riittävästi näihin hankkeisiin. Samassa yhteydessä OXFAM kehotti tehostamaan perheenyhdistämisprosesseja ja yhteiskunnan sponsorointikeinoja, sekä tarjoamaan palkkatyötä ja opiskelupaikkoja yliopistoissa.

Eräs maahanmuuttajia tukeva taho on UNITED for Intercultural Action -verkosto. Se koostuu äärivasemmistolaisista aktivisteista ja sitä rahoittavat etenkin EU-neuvosto, EU-komissio ja Open Society.

Tärkeimpiin vaikutusvaltaisiin ajatuspajoihin kuuluu myös amerikkalainen European Stability Initiative, joka laati tosiasiassa Merkelin vuoden 2015 lokakuun suunnitelman, jossa kehottiin Saksaa ottamaan maahan lisää maahanmuuttajia ja jakamaan heille viisumeja vapaata liikkumista varten.

Myös tämän hämäräperäisen ajatuspajan takaa löytyy Soroksen Open Society, sekä Rockefeller veljesten säätiö (Rockefeller Brothers Fund) ja muita amerikkalaisia rahoittajia.

Kaikki langat johtavat samaan mieheen - George Soros. Hän rahoitti myös Panama Papers -projektin käyttäen apunaan ICIJ:tä (International Consortium of Investigative Journalists) ja OCCRP:tä (Organized Crime and Corruption Reporting Project), sekä muita ei-valtiollisia organisaatioitaan. Nämä organisaatiot painostavat sitten vuorostaan EU-elimiä ja hallituksia, mm. Saksaa, ottamaan vastaan laittomasti tulleita ulkomaalaisia.

Atlantico: Kritisoitte myös sitä, että EU rahoittaa maahanmuuttajia tukevia ei-valtiollisia organisaatioita, jotka ovat juuri niitä samoja organisaatioita, jotka pyrkivät vaikuttamaan itse EU:hun. Eikö tässä ole kyse eräänlaisista sisäpiirin kaupoista?

Carayon: EU:n ja ei-valtiollisten organisaatioiden kesken vallitsee jo aiemmin mainitsemani ajatuksellinen ja poliittinen rikoskumppanuus. He kaikki edustavat rajojen kaatamisen ideologiaa ja EU on otollinen maaperä, sillä sen instituutiot ovat hyvin suopeita heidän edustamilleen poliittisille aatteille.

Rahoitukseen liittyviä kysymyksiä ei ole juurikaan käsitelty vielä julkisuudessa. Kuka rahoittaa näitä ei-valtiollisia organisaatioita? Kuinka voidaan sallia, että EU:n instituutiot tukevat toimia, joilla rikotaan lakeja ja EU-jäsenvaltioiden säädöksiä? Laittoman toiminnan rahoittaminen eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla on selvästi laitonta. Siihen ei voi löytyä oikeutusta!

Toivon, että tämän Lähi-idän kriisin myötä kansallisvaltiot ottavat maahanmuuttopolitiikan takaisin omiin käsiinsä, sillä EU on osoittanut kyvyttömyytensä ja se on tehnyt skandaalimaisia päätöksiä.

Ehdotan, että Ranskan Republikaanipuolueen [aiemmin UMP] mepit vaativat Komissiota tilille. Että he vaativat lukuja nähtäväksi! Paljonko komissio tuhlaa EU-veronmaksajien rahoja tukeakseen ei-valtiollisia organisaatioita, jotka ajavat laittomasti tulleiden ulkomaalaisten asuttamista Eurooppaan? 

Brysselin hallintokoneisto vaikuttaa irtautuneen täysin kansojen pyrkimyksistä. Sen toimet aiheuttavat vastustusta kaikkialla Euroopassa ja se vaikuttaa EU:n yhtenäisyyteen. Maaliskuun alussa tehdyn tutkimuksen mukaan 59% ranskalaisista suhtautuu vihamielisesti maahanmuuttajien vastaanottoon. Ja silti, vastustavien protestiliikkeiden kasvusta huolimatta, unioni jatkaa edelleen samaa linjaansa.

Atlantico: Australian maahanmuuttoministeri on syyttänyt erään maahanmuuttajan itsemurhan jälkeen maahanmuuttopolitiikkaa muuttamaan pyrkiviä ei-valtiollisia organisaatioita maahanmuuttajien yllyttämisestä epätoivoisiin tekoihin. Katsotteko, että ei-valtiollisilla organisaatioilla ja ajatuspajoilla poliittiset tavoitteet ovat tärkeämpiä, kuin väitetty humanitaarinen rooli?

Carayon: Kukaan ei voi sanoa, että ei-valtiolliset organisaatiot toimisivat pikemminkin humanitaarisista, kuin poliittisista syistä. 

Olen havainnut, että George Soros rahoittaa suurinta osa ei-valtiollisista organisaatioista ja hänen hankkeensa ovat poliittisia. Hänen on havaittu toimivan Krimillä, Ukrainassa ja Georgiassa. Hän etsii jatkuvasti vastakkainasettelua Venäjän kanssa ja vetää Eurooppaa mukaan pakkomielteisiinsä piittaamatta meidän eduistamme ja historiallisesta ystävyydestä Venäjän kanssa.

Soroksen poliittinen tavoite on sama kuin lukuisilla rajoja vastustavilla äärivasemmiston liikkeillä. Projektin nimi on No Borders!

"Panaman papereiden" taustalta löytyvä Soros ei kuitenkaan tarjoa eettistä esikuvaa, kun puhutaan hänen henkilökohtaisesta omaisuudestaan. Sitä on jo pitkään hoitanut vuonna 1973 perustettu Quantum Fund, joka kotipaikka ovat Caymansaaret ja Alankomaiden antillit. Quantum Fundilla on ollut vuodesta 2011 lähtien vain yksi tehtävä: Hoitaa vuonna 1969 perustettua Soros Fund Management'ia, jonka kotipaikka on sijoitettu ovelasti New Yorkiin.

Soros Fund Management, jonka näennäinen kotipaikka on USA, muutti vuonna 2011 oikeudellista asemaansa sen jälkeen kun USA:ssa tuli voimaan Dodd Franckin Wallstreet Reform And Consumer Protection -laki, joka asetti rahoitusmarkkinat ja etenkin keinottelua harrastavat rahastot tarkempaan valvontaan. Soroksen rahasto muutettiin silloin "perhetoimistoksi" (family office), joita eivät koske läpinäkyvyysvaateet! "Perhetoimistojen" erityinen oikeudellinen asema oli aikoinaan George Soroksen kiivaan lobbauksen kohteena. Perusteluina oli, että perheiden tuli voida vapaasti hoitaa omaa varallisuuttaan. Lyhyesti sanoen: Soros Fund Management'in kotipaikka on USA ja se hyödyntää siellä läpinäkymätöntä oikeudellista asemaa, ja sitä hallinnoi vuorostaan veroparatiisissa sijaitseva Quantum Fund.

Atlantico: EU-komissio on esittänyt 250.000 euron "solidaarisuusmaksua" per pakolainen pakottaakseen vastahakoiset maat ottamaan heitä vastaan. Summa vastaa maahantulijoiden ylläpidostaan (koulutus, majoitus ...) viiden vuoden aikana koituvia kustannuksia. Luku kertoo kustannuksien olevan 50.000 euroa vuoddessa. Syntyykö pakolaisten ja ranskalaisten välille kuilu, sillä ranskalaisen saama minimituki on huomattavasti pienempi (toimeentulotuki (RSA) on 6.288 euroa vuodessa)?

Carayon: Tämä on skandaali! EU pilkkaa EU-maiden köyhiä työntekijöitä.


Haluan muistuttaa tässä yhteydessä hyvän omantunnon omaaville vasemmistolaisille, että kodittomien ranskalaisten määrä on 10 vuodessa lisääntynyt 50% ja Pariisissa tämä luku on kasvanut 84%. Lisäksi nuorten työttömyysprosentti on Euroopassa 22% ja Ranskassa melkein 26%, ja samaan aikaan nämä ei-valtiolliset organisaatiot vaativat työmarkkinoiden avaamista maahanmuuttajille piittaamatta lainkaan uhkista, joita ISIS.n soluttautuminen näiden joukkoon aiheuttaa. Kun ei-valtiolliset organisaatiot ovat ripeitä toimimaan maahanmuuttajien puolesta valtavaa tarmoa uhkuen, niin kehotan heitä myös mobilisoitumaan joukolla palvellakseen kodittomia tai etsiäkseen suojateilleen paikkoja Saudi-Arbian, Qatarin tai Algerian lähistöltä.

Kaiken lisäksi EU on luvannut vielä antaa Turkille 6 miljardia euroa siitä hyvästä, että Erdogan pitää alueen pakolaiset maassaan. Ja Erdogan hyödynsi tilannetta hankkiakseen turkkilaisille viisumivapauden Eurooppaan, vaikka hänen maassaan ei edes kunnioiteta eurooppalaisia arvoja, kuten sananvapautta.

Lihavoinnit mun.   

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 22.05.2016, 16:51:56 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 854
 • Liked: 29308
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Luka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 842
 • Liked: 563
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #21 : 22.05.2016, 15:34:18 »
Kaikki liittyy kaikkeen. Soros on ollut järjestämässä värivallankumouksia ja arabikevättä. Seuraavana on Eurooppa.
Kaikki tarvittava tieto on ollut saatavilla jos vain on ollut halua selvittää, mitä meille on varattu.
Vuosien verbaalimarinointi tekee paistovalmiista nuivasta helposti ja nopeasti kypsyvän sekä takaa täydellisen kultaisen rapean kuoren.

Timo Rainela

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 600
 • Liked: 2098
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #22 : 22.05.2016, 15:36:50 »
Pistetään tämä erityisesti muistiin:

Lainaus
Atlantico: EU-komissio on esittänyt 250.000 euron "solidaarisuusmaksua" per pakolainen pakottaakseen vastahakoiset maat ottamaan heitä vastaan. Summa vastaa maahantulijoiden ylläpidostaan (koulutus, majoitus ...) viiden vuoden aikana koituvia kustannuksia. Luku kertoo kustannuksien olevan 50.000 euroa vuodessa.
TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 513
 • Liked: 14736
 • Kuka jos en minä
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #23 : 22.05.2016, 15:44:22 »
Pistetään tämä erityisesti muistiin:

Lainaus
Atlantico: EU-komissio on esittänyt 250.000 euron "solidaarisuusmaksua" per pakolainen pakottaakseen vastahakoiset maat ottamaan heitä vastaan. Summa vastaa maahantulijoiden ylläpidostaan (koulutus, majoitus ...) viiden vuoden aikana koituvia kustannuksia. Luku kertoo kustannuksien olevan 50.000 euroa vuodessa.

Ja meikäläinen matupomo puhui 15 000e kuluista vuosikuluista. On se jännää että keskieuroopan lämpimissä, vähemmän verotetuissa maissa on kolmesti kalliimpaa kuin kylmässä pohjolassa.

50 000x32 500=1,625 miljardia per vuosi. Ja ei unohdeta ennen tulleita kymmeniä tuhansia. Pelkästään näistä kokonaiskulut pakostikin kolmatta miljardia vuodessa vaikkeivat perseilisi yhtään. Mutta nyt on rahan lisäksi viety turvallisuus, rauha, työt, tasapaino sukupuolien välillä ja tuotu massatyöttömyys, toivottomuus, törkeä matuväkivalta, jne.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 32 640
 • Liked: 27542
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #24 : 22.05.2016, 15:49:57 »
Pirullinen rahalla toteutettu suunnitelma tökkii kun kansalliset kansat yksiviivaisesti kieltäytyvät. Ei kiitos, ei kelpaa ja emme maksa.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

guest3656

 • Vieras
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #25 : 22.05.2016, 15:52:25 »
Jabballa on vaikutusvaltaisia merentakaisia ystäviä. Missähän ajatuspajassa ura jatkuu? 32K i-rakkia Suomeen parissa kuukaudessa on vahva näyttö, jolla harva voi ylpeillä.

keski-ikäinen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 271
 • Liked: 320
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #26 : 22.05.2016, 16:13:01 »
Soros tulee aiheuttamaan kaaoksen Euroopaan. Hänellä on mahdollisuus vaikuttaa matu-invaasioon, EU maiden talouteen, sekä NATO Venäjä konfliktiin. Mikä tahansa näistä ja varsinkin kaikki yhdessä tekevät tehtävän. Se mitä sen jälkeen tulee tapahtumaan on mysteeri, elämällä kun on aina ässä hihassa.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 854
 • Liked: 29308
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #27 : 22.05.2016, 16:31:47 »
Soros tulee aiheuttamaan kaaoksen Euroopaan. Hänellä on mahdollisuus vaikuttaa matu-invaasioon, EU maiden talouteen, sekä NATO Venäjä konfliktiin. Mikä tahansa näistä ja varsinkin kaikki yhdessä tekevät tehtävän. Se mitä sen jälkeen tulee tapahtumaan on mysteeri, elämällä kun on aina ässä hihassa.

Jos osaa jo ennakolta sanoa, missä syntyy kaaos ja milloin, niin sitä voi hyödyntää helposti keinotteluun. Kaikki mullistukset vaikuttavat bisneksiin, omaisuusarvoihin, raaka-ainehintoihin jne. Tietämällä, mitä tulee tapahtumaan, voi sijoittaa varallisuutensa siten, että se tulee moninkertaisena takaisin. Tästä Soros on hyvin perillä. Naamioimalla toiminta humanitaariseksi avuksi voidaan piilottaa todelliset tarkoitusperät.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 854
 • Liked: 29308
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #28 : 22.05.2016, 16:45:47 »
Aloitusjutussa siteerataan tuoretta Ranskassa tehtyä tutkimusta. Saksassa tehdyt tutkimuksen antavat sanansuuntaisia tuloksia.

Brysselin hallintokoneisto vaikuttaa irtautuneen täysin kansojen pyrkimyksistä. Sen toimet aiheuttavat vastustusta kaikkialla Euroopassa ja se vaikuttaa EU:n yhtenäisyyteen. Maaliskuun alussa tehdyn tutkimuksen mukaan 59% ranskalaisista suhtautuu vihamielisesti maahanmuuttajien vastaanottoon. Ja silti, vastustavien protestiliikkeiden kasvusta huolimatta, unioni jatkaa edelleen samaa linjaansa.

Edellistä on hyvä verrata äskettäiseen Amnesty Internationalin suoritukseen. Siinä Amnesty vahvistaa aloitusjutussa kerrotut kytkennät. En olisi yllättynyt, jos Soros rahoittaisi tätäkin propagandaa.

Amnesty-raportti: Kansalaiset pakolaisille paljon hallituksia suopeampia

Neljä viidestä ihmisestä on valmis ottamaan pakolaiset maahansa, kertoo 27 maassa tehty selvitys. Saksalaisista kolme neljännestä sanoo, että heidän maansa voisi tehdä nykyistä enemmän pakolaisten hyväksi. Saksaan on tullut vuoden aikana yli miljoona turvapaikanhakijaa.

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin laajan selvityksen mukaan 80 prosenttia ihmisistä on valmis toivottamaan pakolaiset tervetulleiksi maahansa. Refugees Welcome Index -raportin mukaan kolmella kymmenestä ei ole mitään sitäkään vastaan, että naapurissa asuisi pakolaisia. Joka kymmenes avaisi heille oman kotinsa.
(...)

http://yle.fi/uutiset/amnesty-raportti_kansalaiset_pakolaisille_paljon_hallituksia_suopeampia/8891641

2016-05-19 Amnestyn kansainvälinen pakolaiskysely
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14708
Vs: George Soros (yhdistetty)
« Vastaus #29 : 22.05.2016, 17:07:02 »
George Sorosin säätiön tavoitteena on ainakin nimellisesti edistää demokratiaa. Väärää mieltä ei kuitenkaan saa olla esim. maahanmuutosta, jonka suhteen ei kansalaismielipiteestä tarvitse piitata.