HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Talouskriisi ja Suomi

(1/1)

Octavius:
Yritin kahlata listoja, mutta en löytänyt tähän sopivaa. Modet siivonnevat tai siirtävät josko on tarvis. :roll:

Jaahas – palauduin korvesta sivistyksen pariin ja ikävä kyllä kaikkein ikävimmmät skenaariot näyttävät menevän toteen sitten lomakauden jälkeen. Tuhansia irtisanomisia pelkästään tällä viikolla.

Suomessa on kohta öpaut miljoona työtöntä, joista puolet on ikuisesti sosiaalihuollon elättejä. Lisää soturilapsivuohipaimenia aavikoilta lappaa koko ajan sisään nauttimaan velkarahalla maksettavista sosiaalituista, sen lisäksi Suomessa otetaan kiinni kuusi tuhatta laitonta työvoimapulan poistajaa ja pyllyjen pyyhkijää tänä vuonna, eli todellinen määrä lienee noin 100 000 – 150 000. Se kyllä on näkynyt jo pitkään katukuvassa. Itse asiassa aika outoa, että poliisi antoi tiedon julkisuuteen.

Taitaa olla sielläkin jo erittäin hyvin tiedossa, että koko paska leviää käsiin.

Elämme historiallista aikaa, näette parhaillaan vuosisatojen työn ja kulttuurin tuhoutuvan. Sitä ei nimittäin kaikki sukupolvet pääse näkemään.

On mukavaa olla optimisti. :-\

Esa N.:

--- Lainaus käyttäjältä: Octavius - 08.08.2009, 22:45:32 ---Elämme historiallista aikaa, näette parhaillaan vuosisatojen työn ja kulttuurin tuhoutuvan. Sitä ei nimittäin kaikki sukupolvet pääse näkemään.

On mukavaa olla optimisti. :-\


--- Lainaus päättyy ---

Niin, miten sen ottaa. Ukkivainaa kertoi tarinoita siitä, miten eli ajassa, jossa ryssä yritti tuhota Suomen ja laitettiin kampoihin voittamalla sota, mutta häviämällä vähän rauhanteossa. Niitä tarinoita oli hauska kuunnella, tosin välillä sai kuulla sellaistakin, mitä ei välttämättä olisi halunnut kuulla.

Noh.. Jos joskus jälkikasvua tuppaa, niin enpä usko, että on kiva kertoa lastenlapsille tarinaa ajasta, jolloin kaikki oli hyvin, mutta sössittiin se ja koko yhteiskunta romahti.

Jupiter:
Tervetuloa ihmisten ilmoille Octavius!

Olen huolestuneena käynnyt blogiasi tarkastamassa ja välillä on jo huoli "mustien autojen vierailusta" luonasi käynyt mielessäni. Jatkahan kirjoittelua virkein mielin.

Talouskriisin seuraaminen on itsellänikin ollut päällimmäisenä kesällä. Tämä kansan vaihto -projekti on kuitenkin enempi hitaasti näivettävä tauti verrattuna tähän talousporsasinfluenssaan, joka repii ja riuhtoo voimattomia potilaita mielensä mukaan. Jenkkilässä koittavat keksiä ihmelääkettä, jolla velka muutetaan saatavaksi. Sivuvaikutukset voivat olla mielenkiintoisia. Jotenkin tulee Gorbatchovin ajat mieleen. Ensin hirmuinen alkuinnostus uudistuksia tekevästä avoimen politiikan johtajasta - kunnes korttitalo kaatui.

ajuha:
aahas – palauduin korvesta sivistyksen pariin ja ikävä kyllä kaikkein ikävimmmät skenaariot näyttävät menevän toteen sitten lomakauden jälkeen. Tuhansia irtisanomisia pelkästään tällä viikolla.

lähden maanantaina korpeen, sodankylän lähelle, kun uutisia lukee, niin mieleen tulee kysymys, miksi ei alkaisi elää kuin linkola?, erossa tulioiden tulvasta, ja rikastuksesta. kaksi viikkoa keskellä ei mitään, paitsi paikallinen luonto, saattaa kääntää leuan vähän pystympään, ehkä on vielä jotain, mistä kannattaa pitää kiinni.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta