Kirjoittaja Aihe: 2016-04-21 Poliisin harjoittama "etninen profilointi" (yhdistetty)  (Luettu 39222 kertaa)

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 527
 • Liked: 14781
 • Kuka jos en minä
Käytännössähän tätä sovelletaan vain siihen että virkaturhake saa häiritä poliisien ulkomaalaisvalvontaa ja tuhlata resursseja sellaisiin joista harmia ei olisi. Kontrollialalla pitää nimenomaan profiloida ja seurata niitä jotka voivat aiheuttaa uhkia. Jos matu aiheuttaa uhkia, se pitää profiloida ja tarvittaessa laittaa kuriin vaikka matujen perseilyoikeuksien puolustajat kiljuisivat mitä hyvänsä.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 172
 • Liked: 24100
Hesari käynnisti viikon taas kunnon propagandatuutin tapaan. On repekkahärköstä ja hirveää etnistä profilointia.

Lainaus
---
Etninen profilointi eli ihmisen poimiminen joukosta ihonvärinsä tai rodullisten piirteidensä takia on Suomessa niin yleistä, että se on ongelma.

Tämän toteaa Svenska social- och kommunalhögskolanin kolmevuotinen tutkimushanke Pysäytetyt, jota rahoittaa Koneen säätiön Jakautuuko Suomi? -ohjelma. Se haastatteli 185 ihmistä, joista 145 kuului vähemmistöryhmään, sekä lisäksi 40 poliisia ja muuta asiantuntijaa kuten vartijoita, sosiaalityöntekijöitä ja kauppaliikkeiden työntekijöitä.
-------
Tavallisin tapa kokea etnistä profilointia on tulla pysäytetyksi väkijoukosta henkilöpaperien tarkistamiseksi. Näin tapahtuu etenkin rautatie- ja metroasemilla, lentoasemilla, satamissa ja kauppakeskuksissa.

”Minut pysäytettiin Tikkurilan rautatieasemalla kai siksi, että näytin poikkeavalta, ja kysyttiin suoraan sosiaaliturvatunnusta”, Romaniasta kotoisin oleva nainen kertoo raportissa.


Julkiseksi kaupunkitilaksi mielletty kauppakeskus taas saattaa osoittautua tilaksi, joka ei olekaan kaikille julkinen. Puhelimia pääsevät lataamaan vain suomalaiset, eivät bulgarialaiset tai romanit, Bulgariasta kotoisin oleva romanimies kertoi vartijan sanoneen.

Moni haastateltu kertoi tulleensa poliisiauton pysäyttämäksi, kun ajoi autoa.
”Voi olla, että poliisi vain halusi minun odottavan turhan päiten”, Afrikasta muuttanut mies mietti haastattelussa.
”Tietääkseni normaalisti ei tule pysäytetyksi, jos ei ole tehnyt mitään väärää.”

Suomen romanit kertoivat, että jos autossa on useita romaneja, pysäyttäminen oli todennäköisempää kuin silloin, kun on autossa yksin.

Pysäytykset koettiin suututtaviksi ja nöyryyttäviksi, ikään kuin pysäytettyjä epäiltäisiin rikoksesta. Haastatteluista ilmenee, että ne söivät myös monen luottamusta virkavaltaan, varsinkin kun toiminnalle ei annettu kunnon perusteluja.

Tutkijat näkevät tällä vakavia seurauksia. Epäoikeudenmukaiseksi koettu kontrolli ja pysäyttäminen voivat rapauttaa kykyä luottaa suomalaiseen yhteiskuntaan, he varoittavat. Etninen profilointi on jo kielletty lailla, mutta poliisien, vartijoiden ja rajavartijoiden toiminnassa on korjattavaa, he suosittelevat. Monella haastatellulla oli kielteisiä kokemuksia etenkin vartijoista:

”Jos menen kauppaan, he seuraavat minua”, Afrikasta muuttanut nainen kertoi.
”Kyse ei ole näkemykseni mukaan palvelusta. Kun tulen kauppaan valkoisten suomalaisten kanssa, kukaan ei seuraa.”

Tutkijoilla on useita ehdotuksia tilanteen korjaamiseksi. Koulutusta tarvitaan lisää, mutta ennen muuta pitäisi tunnistaa, että etninen profilointi on ongelma. Jotta pysäytykset ja henkilöpapereiden kysymykset eivät jäisi piiloon, ne pitäisi rekisteröidä avoimesti ja systemaattisesti.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005627045.html

Vaikea ymmärtää miksi tällainen tutkimus on pitänyt edes tehdä? Poliisit ja vartijat tekevät töitään (=pysäyttävät ja tsekkaavat ihmisiltä papereita, estävät näpistyksiä jne) ja sitten tonkimalla tongitaan Koneen säätiön rahoilla, onko joku nyt pahoittanut mielensä. Nollatutkimus sanan varsinaisessa merkityksessä.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2018, 11:04:56 kirjoittanut Vellamo »
Kansanäänestyksen järjestäminen EU:n elpymispaketista: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7224

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 491
 • Liked: 3606
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
^ "ihmisen poimiminen joukosta ihonvärinsä tai rodullisten piirteidensä takia on Suomessa niin yleistä, että se on ongelma."

Jos se toimii, niin se ei ole ongelma kuin rikollisten tai näiden suojelijoiden mielestä.
Klamydia - Suomi on sun

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 057
 • Liked: 20101
Jos tekee virkatyönä ulkomaalaisvalvontaa (se on poliisille laissa säädetty pieti) olisiko järkevää

1. kohdistaa valvonta ulkomaalaisilta näyttäviin ja kuulostaviin?

vai

2. pysäytellä turhaan yhtä monta muuta kuin kohdassa 1 kuvattua ihmistä? Ettei näet tule kenellekään paha mieli.

Vastaukset voi lähettää vaikka maatalousministeriöön. Sisäministeriö ei ota palautetta vastaan.

Kakkoskohdan menettely on muuten laiton. Poliisilaki. Pakkokeinolaki.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 237
 • Liked: 19122
^ "ihmisen poimiminen joukosta ihonvärinsä tai rodullisten piirteidensä takia on Suomessa niin yleistä, että se on ongelma."

Jos se toimii, niin se ei ole ongelma kuin rikollisten tai näiden suojelijoiden mielestä.

Ylipäätään on aika hassua, että vajakit itse nostavat tämän asian esille, sillä Suomen poliisilla tuskin on tapanaan huvitella harjoittamalla etnistä profilointia, vaan yleisiksi osoittautuneiden toimenpiteiden takana on syitä jotka ovat pakottamassa poliisia tähän toimintaan tällä laajuudella ja juuri näiden etnisten ryhmien kohdalla.
Mikäli kyse olisi jostain yleisestä ilmiöstä jonka takana olisivat kaikki maamme kansanryhmät, niin mitään profilointia ei tarvittaisi.

Poliisin aktivoituminen on seuraus jostain jota vajakit nyt kannustavat meitä pohdiskelemaan.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Archaeopteryx

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 516
 • Liked: 4187
 • Lyhytnaamainen kuperkeikkakyyhky
Sen mitä olen nähnyt afrikaninsinöörien ohjastavan kulkupelejään, ihmettelen ettei pysäytyksiä tapahdu vieläkin useammin. Kuljettaja epäilemättä ei ikinä koe tekevänsä mitään väärin, ja pysäytys on aina rasistinen teko. Objektiivisesti ajateltuna jatkuva kännykkään molottaminen, tekstarien tai facebookin näpyttely ajon aikana, tai tien laidalta toiselle seilaava ajoneuvo on kohtuullisen iso riski muulle liikenteelle.

Onpahan taas päästy tekemään kokemustutkimusta. Niinhän ne tummemmat jossakin aiemmassa tutkimuksessa kokivat, että Suomessa tapahtuu jatkuvasti rasistisia murhiakin. Valitettavasti valkoisen patriarkaatin tilastot eivät moista kokemusta tukeneet, kun sieltä ei löytynyt ensimmäistäkään tapausta.

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 974
 • Liked: 2422
 • Maanantaikappale
Ja taas mennään...

Lainaus
Ulkomaalaislaki kieltää poliisilta etnisen profiloinnin, mutta käytännössä sitä kuitenkin tapahtuu. Näin todetaan Pysäytetyt-tutkimuksessa, joka on tehty Helsingin yliopiston Svenska social- och kommunalhögskolanissa.

Tutkimuksessa haastatellut kertoivat, että poliisit, vartijat tai kaupan myyjät olivat monesti kiinnittäneet heihin tai heidän tuttaviinsa erityistä huomiota etnisen taustan ja ulkonäön perusteella. Näitä tilanteita – pysäyttämistä, henkilöpapereiden kysymistä, seuraamista – oli koettu muun muassa kaduilla ja puistoissa, rautatie- ja metroasemilla, kauppakeskuksissa ja ravintoloissa.

Haastatellut kuvasivat etenkin vartijoiden toimintaa töykeäksi ja epämiellyttäväksi. Poliisin käytöstä luonnehdittiin kohteliaammaksi, mutta pysäyttäminen ja henkilöllisyyspapereiden tarkastus oli usein epämiellyttävä tai nöyryyttävä kokemus.

– Esimerkiksi somalialaistaustaisten vastaajien riski tulla vartijoiden kontrolloimaksi ilman ilmeistä syytä on lähes kymmenkertainen verrattuna valtaväestöön. Havainto ei koske samassa määrin poliisia, kerrotaan raportissa.


Tutkimuksen perusteella poliisi käyttää etnistä profilointia useimmin ulkomaalaisvalvonnassa, järjestyspoliisin tehtävissä, liikennevalvonnassa sekä silloin, kun rikoksesta epäiltyä tuntematonta tekijää etsitään epämääräisten tuntomerkkien perusteella. Poliisin pysäytykset vaikuttavat keskittyvän sellaisiin paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Sekä poliisin käytännöt että poliisikoulutus ovat raportin mukaan muutoksen tarpeessa. Myös yksityisen turvallisuusalan ohjeita tulisi tarkastella.

Raportin mukaan kielteiset kokemukset poliisista vaikuttavat siihen suuntaan, että vähemmistöryhmiin kuuluvat eivät uskalla tai halua kääntyä poliisin puoleen apua tarvitessaan.

Tutkimuksessa haastateltiin 145 sellaista henkilöä, jotka kuuluivat etnisiin tai rodullistettuihin vähemmistöihin. Lisäksi haastateltiin 26 poliisin edustajaa ja 14 muuta asiantuntijaa. Haastattelut toteutettiin pääkaupunkiseudulla ja Turussa vuosina 2016–2017.

Aihepiiri nousi keskusteluun, kun muusikko James Nikander nosti keskusteluun perheenjäseniinsä kohdistuneen ulkomaalaisvalvonnan.


Lihavoidulle pointille  ;D ;D ;D

Linkin takaa löytyy myös nimettömiä kommentteja mamuilta + haastattelu jossa JN esiintyy jonkun kukalie kanssa.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/pysaytyksia-tarkastuksia-seuraamista-etninen-tausta-ja-ulkonako-haittaavat-arkielamaa/6843146

MINÄ HALUAN SINUT TÄNNE, MISSÄ POLIISI ON RASISTINEN YSTÄVÄMME!!!

(muokattu lainausta)
« Viimeksi muokattu: 03.04.2018, 22:48:08 kirjoittanut Pullervo »
"I believe in the death of the emotions and the triumph of the imagination."   - JG Ballard

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 528
 • Liked: 12006
 • Sosiaalisesti konstruktiivinen citysilakka
Lainaus
Tämän toteaa Svenska social- och kommunalhögskolanin kolmevuotinen tutkimushanke Pysäytetyt, jota rahoittaa Koneen säätiön Jakautuuko Suomi? -ohjelma. Se haastatteli 185 ihmistä, joista 145 kuului vähemmistöryhmään, sekä lisäksi 40 poliisia ja muuta asia

Tutkija sitten valitsi tutkimukseensa haastateltavaksi 185 henkilön joukkoon 145 vähemmistöryhmäläistä ja näihin nappasi maassamme turististatuksella oleilevat romanikerjäläiset.
Voiko vielä olla selkeämpää lopputulostoivetta tutkimuksella.

Oletan että vähemmistöryhmäläisissä oli mukana myös venäläiset, virolaiset ja ruotsalaiset.
Ai eikö.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 954
 • Liked: 78744
Tutkija sitten valitsi tutkimukseensa haastateltavaksi 185 henkilön joukkoon 145 vähemmistöryhmäläistä ja näihin nappasi maassamme turististatuksella oleilevat romanikerjäläiset.
Voiko vielä olla selkeämpää lopputulostoivetta tutkimuksella.

Oletan että vähemmistöryhmäläisissä oli mukana myös venäläiset, virolaiset ja ruotsalaiset.
Ai eikö.


Olihan siellä, mutta se nyt oli muutenkin samanlaista horoskooppitason "kyselytutkimus"-hömppää kuin esimerkiksi FRA:n EU-MIDIS-materiaali, johon raportissa myös viitattiin. Yhdessä kohdassa mainittiin, että tulokset olivat jyrkästi ristiriidassa aiemman MIDIS-matskun kanssa, mutta syitä (garbage in, garbage out) ei jääty sen kummemmin miettimään. Nauratti valitukset, kun papereita oli kehdattu kysyä rautatieasemalla "hengailleilta", Kaisaniemen puistoon "kesäisin kokoontuneilta" ja Kampin aseman romanikerjäläisiltä.

Huumoriarvon lisäksi ainoa kiinnostava luku lienee Markus Himasen (No Borders -aktivisti, kuinka sattuikaan) kirjoittama kuudes luku, jossa haastatellaan poliiseja. Himanen kihisee kiukusta, kun Suomessa on edelleen erilainen laki kuin Ruotsissa, jossa poliisin kädet on sidottu ulkomaalaisvalvonnassa käytännössä kokonaan.

Helsingin Yliopisto: Po­lii­si te­kee Suo­mes­sa et­nis­tä pro­fi­loin­tia, vaik­kei sai­si 3.4.2018

Suvi Keskinen, Aminkeng Atabong Alemanji, Markus Himanen, Antti Kivijärvi, Uyi Osazee, Nirosha Pöyhölä ja Venla Rousku: Pysäytetyt – Etninen profilointi Suomessa (pdf)

Toisin kuin tämän illan uutisjutuissa annetaan ymmärtää, tutkimus ei osoittanut yhtäkään etnisen profiloinnin tapausta tapahtuneeksi. Kyse on pelkistä tarinoista ja tutkijoiden narratiivista.

Lisäksi tutkijat myöntävät käyttävänsä etnisestä profiloinnista ns. kapean sijasta laajaa määritelmää, jonka mukaan esimerkiksi jo ulkomaalaisten suosiman paikan valitseminen ulkomaalaisvalvonnan kohteeksi voi olla kiellettyä etnistä profilointia. Ei ole Suomen lain mukaan, ei ainakaan vielä, vaikka keskiset ja himaset haluaisivat ja suosituksissa niin esittävät.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 176
 • Liked: 17422
 • Einovation
"Ihmisen poimiminen joukosta ihonvärinsä tai rodullisten piirteidensä takia on Suomessa niin yleistä, että se on ongelma."

Ei se ole ongelma.

Se on vain normaali ja terve reaktio perimmäiseen ongelmaan, eli siihen, että kehitysmaalaiset syyllistyvät useaan rikostyyppiin moninkertaisesti useammin kuin suomalaiset tai muut eurooppalaiset.

Kehitysmaalaiset voisivat valittamisen sijaan kerrankin katsoa peiliin ja miettiä, miksi heitä pysäytellään.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että kehitysmaalaisen näköisten pysäyttely loppuu siinä vaiheessa, kun kehitysmaalaisen näköiset eivät millään tavalla erotu negatiivisesti rikostilastoissa.

Eli toivoa on, mutta kaikki on kehitysmaalaisten itsensä käsissä: he ovat ainoita, jotka tähän asiaan voivat vaikuttaa, sillä me emme voi kehitysmaalaisten puolesta jättää rikoksia tekemättä, vaikka todella kovasti toki haluaisimmekin.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 091
 • Liked: 9121
 • Oulu- Uleåborg
OT: eikö autoilijoitten ratsiatkin ole profilointia? Autoilijat puhallutetaan ja paperit tutkitaan ihan vain sen takia, että liikutaan autolla. Puhallutuksen rattijuoppouden takia ymmärrän, mutta ei ole tarpeen syynätä papereita ilman rikosepäilyä.

PS. Saako neekeriautoilijan puhalluttaa ja tutkia ajokortin?
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 560
 • Liked: 58794
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Siirsin tänne vanhempaan ketjuun tuoreita ns. etniseen profilointiin liittyviä viestejä tuolta 2017-08-22 Halla-aho: Kaikki kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet säilöön -ketjusta ja muokkasin hieman otsikkoa.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 237
 • Liked: 19122
Etnisestä profiloinnista kiukutellaan kovasti ja sitä nähdään sielläkin missä sitä ei ole, ja toisaalta katsomalla samoilla kriteereillä kuin valittajat, he itse eivät halua nähdä sitä siellä missä sitä on.

Poliisia herkästi syytetään etnisestä profiloinnista vaikka kyse on rajallisen työpanoksen optimoinnista.
Syytöksiä sinkoilee varsinkin silloin kun poliisi virkansa puolesta tarkastaa ulkomaalaisia.

Niissä tapauksissa missä poliisi haeskelee etnisesti valkoista, ja ei näin ollen tarkastele toisenvärisiä, ei huutoa etnisestä profiloinnista vahingossakaan kuulu, eikä toisaalta ole aihettakaan sillä siinäkin tapauksessa kyse on oman työpanoksen optimoinnista.
Päinvastaisessa tapauksessa hyvin herkästi sen sijaan poliisia syytellään etnisestä profiloinnista, vaikka aivan samasta optimoinnista silloinkin on kyse.

Kun poliisi alkaa tehdä ulkomaalaislain edellyttämiä tarkastuksia ei ole mikään ihme jos poliisi keskittää huomionsa ulkomaalaisilta näyttäviin ihmisiin, se kun on sitä työpanoksen optimointia josta ainakin maksajien pitäisi olla hyvin tyytyväisiä.
Se että maassa on porukkaa profiloitavaksi asti, se tässä pitäisi olla huolestuttavaa, mutta kaiketi juuri tuolla huudolla etnisestä profiloinnista juuri siitä yritetään huomio kääntää pois.

Jalankulkijoiden puhalluttaminen, kun haeskellaan rattijuoppoja, on ilmiselvästi typerää, ja aivan samoin on typerää tarkastaa mustia naisia jos haussa on valkoinen mies.
Näin ollen mustien miehien tarkastaminen jos haussa on musta mies, on pelkästään järkevää.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 180
 • Liked: 37156
 • Hymyile tänään! Huomenna on kaikki huonommin.
Eli yönmustaa Motumboa etsiessään pitää poliisin pysäytellä ja tarkastaa meitä kalkkilaivan kapteeneitakin? Only in Finland.  :D
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 176
 • Liked: 17422
 • Einovation
Etninen profilointi pakolliseksi!

Se on tasapuolisuutta kaikkia etnisiä ryhmiä kohtaan jos mikä.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

kivimies

 • Vieras
Liittyyköhän siihen, että HS ei halua menettää Helsinkiin houkuteltuja "paperittomia".  :roll:

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 023
 • Liked: 45609
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Termin "etninen profilointi" olemassaolo jo itsessään kertoo, että sille on käyttöä.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 023
 • Liked: 45609
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Medialukutaidon lyhyt oppimäärä:

1. Jos valtamedia kertoo, että jokin on haitallista tai ongelma, se on haitallista tai ongelma mokuklusterille ja matuille, ja hyödyllistä kansalaisille.

2. Jos valtamedia kertoo, että jokin on hyödyllistä, se on hyödyllistä mokuklusterille ja matuille, ja haitallista tai ongelma kansalaisille.

Huomaatteko miten helppoa tämä on?

Lainaus käyttäjältä: HS
Etninen profilointi eli ihmisen poimiminen joukosta ihonvärinsä tai rodullisten piirteidensä takia on Suomessa niin yleistä, että se on ongelma.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2018, 18:21:51 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 492
 • Liked: 1738

Medialukutaidon lyhyt oppimäärä:

1. Jos valtamedia kertoo, että jokin on haitallista, se on haitallista mokuklusterille ja matuille, ja hyödyllistä kansalaisille.

Minä en pane pahakseni, jos poliisi etnisesti profiloi. En koe kärsiväni vääryyttä, jos poliisi sanoo, että "olkaa hyvä ja jatkakaa matkaanne, meillä on asiaa vain ...(tietyn näköisille)".  Voisinhan minä #paperit näyttää, jos ketään kiinnostaa. Minulla nimittäin on ne.

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 353
 • Liked: 32762

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005627045.html

Lainaus
Julkiseksi kaupunkitilaksi mielletty kauppakeskus taas saattaa osoittautua tilaksi, joka ei olekaan kaikille julkinen. Puhelimia pääsevät lataamaan vain suomalaiset, eivät bulgarialaiset tai romanit, Bulgariasta kotoisin oleva romanimies kertoi vartijan sanoneen.

Kauppakeskus ei käsittääkseni ole mikään verovaroin kustannettu yleinen ajanviettopaikka. Se lienee jonkun sijoittajan kustantama tila, jonka rahoitus perustuu siellä käyvien asiakkaiden kuluttamaan rahaan. Asiakkaita saattaa karkoittaa siellä vetelehtivä mustalaislauma.

Vaikka se olisi suomalaisten veronmaksajien rahoittama julkinen tila, lienee kännykän latauspisteet tarkoitettu ensisijaisesti suomalaisille veronmaksajille eikä joillekin kulkurikansoille.


Lainaus
Moni haastateltu kertoi tulleensa poliisiauton pysäyttämäksi, kun ajoi autoa.
”Voi olla, että poliisi vain halusi minun odottavan turhan päiten”, Afrikasta muuttanut mies mietti haastattelussa.
”Tietääkseni normaalisti ei tule pysäytetyksi, jos ei ole tehnyt mitään väärää.
.
.
Pysäytykset koettiin suututtaviksi ja nöyryyttäviksi, ikään kuin pysäytettyjä epäiltäisiin rikoksesta.


Siinä pysäytettäessähän se vasta selviää onko tehnyt mitään väärää. Itsekin olen tullut pysäytetyksi lukuisia kertoja poliisin toimesta ja aina olen nollat puhaltanut. Minusta on hyvä, että näin tehdään. Voin jatkaa turvallisemmin mielin matkaa kun tiedän, että sillä tieosuudella on vähemmän rattijuoppoja sinä päivänä.

Luulisi mustalaisten ja somalien olevan myös ihan tyytyväisiä, että poliisi karsii pois ajokortittomat, juopuneet, khattipöllyiset ja muuten osaamattomat kuljettajat sekä katsastamattomat, verot maksamatta olevat ja varastetut ajoneuvot. Sehän on kaikkien etu, myös sellaisten mustalaisten ja somppujen kenellä kaikki on kunnossa.


Lainaus
Tutkijat näkevät tällä vakavia seurauksia. Epäoikeudenmukaiseksi koettu kontrolli ja pysäyttäminen voivat rapauttaa kykyä luottaa suomalaiseen yhteiskuntaan, he varoittavat.

Tässähän se suurin ongelma onkin tosiaan, ettei ulkomaalaisia paperittomia saisi etsiä kysymällä ulkomaalaisen näköisiltä papereita. Vaivaakin on valtavasti kun pitää oikein pysähtyä ja nöyrtyä näyttämään henkilöllisyystodistus. Aikaa menee ainakin minuutti.

Samat tutkijat eivät kuitenkaan näe ongelmaa luottamuksen rapautumisesta yhteiskuntaan esimerkiksi työttömien aktiivimallissa, poliittisissa oikeudenkäynneissä vihapuheesta tai tiedustelulain laajennuksissa? Suomalaisten veroeurojen käyttämisessä vastoin EU:n omia sääntöjä Kreikan pelastamiseen? Pääministerin kesäteatterissa jonka  seurauksena meillä on 5 ministeriä puolueesta, jota kukaan ei ole äänestänyt?
Kansanäänestyksen järjestäminen EU elpymispaketista

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Freedom is never more than one generation away from extinction. - Reagan

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 110
 • Liked: 25474
 • Paalutetaan sananvapaus!
Itsekin olen joutunut monesti poliisin pysäyttämäksi ja ovatpa nuo perhanat joskus myös pyytäneet puhaltamaan alkometriin.

En ole missään vaiheessa kokenut sen rapauttavan luottamustani suomalaiseen yhteiskuntaan.

Yhteiskunnalliset ongelmat näyttäytyvät todellakin hyvin erilaisilta, kun asioita katselee HS:n toimittelijoiden silmin. Rasismia on kaikkialla, ja sortorakenteiden seassa mahtuu hädin tuskin kulkemaan.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 176
 • Liked: 17422
 • Einovation
Lalli IsoTalo:

Lainaus
Medialukutaidon lyhyt oppimäärä:

1. Jos valtamedia kertoo, että jokin on haitallista tai ongelma, se on haitallista tai ongelma mokuklusterille ja matuille, ja hyödyllistä kansalaisille.

2. Jos valtamedia kertoo, että jokin on hyödyllistä, se on hyödyllistä mokuklusterille ja matuille, ja haitallista tai ongelma kansalaisille.

Huomaatteko miten helppoa tämä on?

Ja miksi näin on?

Koska elämme orwelliaanisen inversion ( ylösalaisin t. päinvastoin kääntyminen t. kääntyneisyys ) aikaa - kaikki on ylösalaisin: paha on hyvää, sota rauhaa, rikolliset uhreja, valhe totta, kieroutuneisuus normaalia, sairaus terveyttä, sensuuri sananvapautta, sorto oikeudenmukaisuutta, epätasa-arvo tasa-arvoa, pimeys valkeutta, fasismi demokratiaa, sorto ihmisoikeutta, eläimellisyys ihmisyyttä, tuhoaminen elämän ylläpitämistä ja salailu avoimuutta.

Elämme nyt niitä aikoja, joista George Orwell varoitti. Sillä hän tiesi, mistä puhui, koska hänellä oli kontakteja silloisiin kulttuurimarksilaisiin, jotka tavoittelivat maailman tuhoa ja orjuuttamista salakavalin, psykologisin ja asteittaisin poliittistaloudellisin keinoin muuttamalla vähitellen diskurssia ja käytäntöjä niin hitaasti, että kansa ei huomaisi mitään. Mutta nyt satanistien vauhti on kiihtynyt ja siksi yhä useampi herää huomaamaan tämän globaalin, massiivisen kusetuksen ja valheen.

Me olemme paljon, paljon mahtavampia kuin ne. Meidän täytyy vain nousta ylös ja sanoa se, lakata uskomasta valheita ja toteuttamasta mielipuolien uutta, sairasta maailmanjärjestystä, jonka ainoa tavoite on meidän orjuuttamisemme.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 972
 • Liked: 9515
Monessa paskastaniassa jos olet onnettomuudessa osapuoli niin ulkomaalaisena kannattaa lähteä livohkaan jos pystyy vaikka olisit oikeasti syytön koska ulkomaalaisena olet poliisien silmissä syyllinen. Siinä parempien kulttuurien etnistä profilointia.

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 457
 • Liked: 4235
 • Dirty white boy
Lainaus
Tutkijat näkevät tällä vakavia seurauksia. Epäoikeudenmukaiseksi koettu kontrolli ja pysäyttäminen voivat rapauttaa kykyä luottaa suomalaiseen yhteiskuntaan, he varoittavat.

Jaa. Minä taas tutkijana (juuri nimitin itse itseni, olen siis tästä eteenpäin käytettävissä uskottavana asiantuntijana) näen vakavia ja peruuttamattomia seurauksia, jos suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ja Suomen kansan turvallisuuden rippeet uhrataan tällaiseen lapselliseen ja kestämättömään maailmanparannusideologiaan. Samalla rapautetaan lopullisesti suomalaisten usko ja luotto yhteiskuntaamme.

Kommentti kertoo kyllä hienosti kenen asiaa ’tutkijat’ ajavat.
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maailmaa hallitaan.

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 528
 • Liked: 12006
 • Sosiaalisesti konstruktiivinen citysilakka
Lalli sen jo aiemmin totesi.
Ongelma on ongelma vain ongelmia aiheuttaville mutta ei muille.

Muistan että kerran on poliisi Suomessa pysäyttänyt, puhallutti kun autolla ajelin. Ihan puhtain paperein pääsin ajelemaan eteenpäin.
Muualla olen päässyt jopa Amerikan ihmemaahan kun tullisetä halusi nähdä paperit kun olin itse itseni profiloinut ei-Amerikkalaisten jonoon. Ei hätää, maahan pääsin kuitenkin.

Eurooppalaisittain monietnisen näköisenä ei ole kauheasti osuttua poliisin etnisen profiloinnin kohteeksi, mutta vartijoiden kylläkin.

Nämä ininät etnisestä profiloinnista, kaikkien maahanpäästämisestä ja elättämisestä, absurdeista feministiyksistä ja muista ovat vain oire hyvinvointivaltion itseriittoisuudesta ja siitä kun ongelmia pitää tekemällä tehdä ja luoda maassa jossa niitä ei joidenkin mielestä riittävässä mittakaavassa ole. Kuplan kupla.

Lisään vielä: seurata vaikka väkisin muun maailman menoa ja trendejä vaikka siellä muualla näiden trendikkäiden ihmisoikeusasioiden synnylle onkin aivan erilaiset, hyväksyttävätkin, perusteet. Kuten vaikkapa mustien orjuus, jota Suomessa ei tietääkseni tähän päivään mennessä ole ollut vai joko sekin on innovoitu.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2018, 19:07:57 kirjoittanut Elemosina »
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 023
 • Liked: 45609
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Luulisi mustalaisten ja somalien olevan myös ihan tyytyväisiä, että poliisi karsii pois ajokortittomat, juopuneet, khattipöllyiset ja muuten osaamattomat kuljettajat sekä katsastamattomat, verot maksamatta olevat ja varastetut ajoneuvot. Sehän on kaikkien etu, myös sellaisten mustalaisten ja somppujen kenellä kaikki on kunnossa.

No joo, niinhän sitä luulisi, mutta eihän se ole seuraavien ryhmien etu:

1. ajokortittomat,
2. juopuneet,
3. khattipöllyiset ja
4. muuten osaamattomat kuljettajat
5. sekä katsastamattomat,
6. verot maksamatta olevat ja
7. varastetuilla ajoneuvoilla ajavat.

Vaikka kaikki kohdat 1-7 täyttyisivätkin, niin se ei estäisi valtamediaa ja syyttäjää löytämästä jonkin positiivisen näkökulman tähän olettamukselliseen sattumukseen.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

Rokka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 086
 • Liked: 2600
Lainaus
Tutkimuksen perusteella poliisi käyttää etnistä profilointia useimmin ulkomaalaisvalvonnassa, järjestyspoliisin tehtävissä, liikennevalvonnassa sekä silloin, kun rikoksesta epäiltyä tuntematonta tekijää etsitään epämääräisten tuntomerkkien perusteella. Poliisin pysäytykset vaikuttavat keskittyvän sellaisiin paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä.

Kyllähän poliisin pitäisi tehdä ulkomaalaislain valvontaa vain sellaisissa paikoissa joissa ei ole juurikaan ihmisiä, varsinkaan etnisen näköisiä. Liikennevalvontaa pitää suorittaa pienillä mökkiteillä, joilla ei ole mitään liikennettä. Tuntomerkkien perusteellakin saa pysäyttää vain jos tuntomerkit viittaavat pottunokkaan. Jos taas tuntomerkit viittaavatkin uussuomalaiseen, niin silloinkin pitää ehdottomasti pysäyttää vain pottunokkia. Näin ei vahingossakaan syyllistytä rikoksista suurimpaan eli mamujen ja suvakkien mielenpahoittamiseen.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 023
 • Liked: 45609
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Ei sillä ole mitään väliä pystyykö matu luottamaan yhteiskuntaamme, voi olla yhtä hyvin luottamattakin, ketä kiinnostaa.

Säästän tämä tärkeimmän tästä.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 924
 • Liked: 5394
Poliisi etsii Kauhavalta  Helsinkiin tullutta Yazidia, mutta etnisen profiloinnin kiellon vuoksi ei saa etsiä Yazidin näköistä miestä. Kuka ohjeistaisi poliisia, mitä tulee etsiä, jotta Yazid saataisiin kiinni ja koneeseen?
« Viimeksi muokattu: 04.04.2018, 00:06:59 kirjoittanut Roope2 »
”Oikeusvaltiossa peruspalveluministeri ei voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä jonkun lain pykäliä pitämällä tiedotustilaisuuksia.”

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 540
 • Liked: 3284

Tarjoudun tekemään tutkimuksen jolla selvitän mistä johtuu etnistä alkuperää olevien ihmisten erilainen kohtelu kantasuomalaisiin verrattuna.

Aluksi otan kohderyhmäksi Helsingissä asuvat somalit ja mustalaiset. Kysyn heiltä: Oletko tullut ajatelleeksi, että oma toimintasi ja käytöksesi on syynä saamaasi kohteluun?

Muita kysymyksiä en ajatellut esittääkään. Mikä taho maksaisi tästä tutkimuksesta?

 

Tagit: