UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Venäjän uhka?  (Luettu 41530 kertaa)

UgriProPatria

 • Vieras
Venäjän uhka?
« : 03.06.2016, 18:06:57 »
Teenpä aloituksen aiheesta, jota jatkuvasti syötetään medioissa: "Venäjän uhasta." Tätä lausetta käytetään, paljon: "Venäjän uhan vuoksi teemme näin ja näin..."

Nyt sitten tosiasioita esiin.

Jos Venäjä on Suomelle uhka, tästä uhasta täytyy olla faktaa. Jos poliitikkomme "tietävät" Venäjän olevan "uhka", mihin tämä tieto perustuu? Miksei Suomen kansalle selväsanaisesti kerrota mistä on kysymys?

Onko Venäjä esittänyt Suomelle uhkauksen? Jos näin on, niin missä se uhkaus on? Kuka on vastaanottanut uhkauksen ja miksei sitä ole sanatarkasti julkituotu Suomen kansalle?

Jos yksilöitä vastaan jatkuvasti levitettäisiin tällaisia perättömiä / todistamattomia väitteitä, kyseessä olisi rikos, viharikos, kunnianloukkaus, ties mitä.

Eli, pysytään asiassa. Tosiasioita pöytään. Nyt pitäisi tuoda esiin tällainen virallinen uhkaus, allekirjoitettu ja päivätty viesti, jonka perään tällätty jonkinlainen valtiollinen leima, eli virallinen ukaasi, nootti. Tällainen pitäisi nyt saada esiin.

Koska tällaista ei useistakaan mielipidekirjoittajien pyynnöistä huolimatta ole kertaakaan tuotu esille, ei edes minkäänlaista selvitystä miksi Venäjä nyt yhtäkkiä olisi suora uhka Suomelle, on tämä väistämättä johtanut tilanteeseen, että lukuisat, oikeudentuntoiset ja oikeudenmukaiset suomalaiset ovat suuttuneet.

Tällainen kun nimittäin kääntyy itse tarkoitustaan vastaan. Sen sijaan, että Suomen kansa saataisiin venäläisvihamieliseksi, on tällainen valehtelu herättänyt pikemminkin myötätunnon venäläisiä kohtaan. Kysymmekin: ketkä suomalaiset poliitikot - nimiä! - ovat tämän rauhanvastaisen propagandan takana?

Jos Venäjä on uhka Suomelle, tämä asia olisi erittäin helppo todistaa kansalle. Miksi todisteita ei tuoda esiin, jotta tietäisimme totuuden? Epämääräiset vihjailut ovat rauhanvastaista vihaviestintää, johon myös suomalaiset poliitikot, sekä valtamediat ovat osallisia. Niihin ei enää luoteta. Niiden uutisoinneilla ei ole enää mitään totuusarvoa. Ne voivat olla totta, ne voivat olla valetta, kuka tietää.

Mutta niihin ei kannata uskoa, vaan uskoa vain omaan itseensä, siihen minkä itse näkee, kuulee ja kokee, sekä siihen mitä ei itse näe, kuule, eikä koe.

Minä en näe, kuule, enkä koe minkäänlaista Venäjän uhkaa. Jos kokisin, sanoisin sen. Koko Suomen korkein valtiomahti on menettänyt uskottavuutensa. Tällaista väistämättä seuraa anarkia, kun ihmiset yksin nousevat puolustamaan oikeuksiaan.

roskajournalisti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 499
 • Liked: 66
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #1 : 03.06.2016, 18:24:06 »
Venäjä on mafiavaltio, joka leikkii suurvaltaa ja tekee kiusaa rajanaapureilleen. Totta kai tämä on uhka.

"Patriottinen Venäjä"-ketjussa on paljon asiatietoa agreessiivisen itänaapurin meiningistä.

Sääli, että olet asettunut Venäjän puolelle ja laittanut Suomen edun sivuun. Onneksi kaltaisesi ovat vähemmistössä.

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 901
 • Liked: 1164
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #2 : 03.06.2016, 18:30:21 »
Minä en näe, kuule, enkä koe minkäänlaista Venäjän uhkaa.
No en ihmettele.
Sano sinne Moskovaan, että olemalla mukava naapuri saa lämpimiä naapurisuhteita. Ei se niin vaikeata ole.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

UgriProPatria

 • Vieras
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #3 : 03.06.2016, 18:43:39 »
Venäjä on mafiavaltio, joka leikkii suurvaltaa ja tekee kiusaa rajanaapureilleen. Totta kai tämä on uhka.

"Patriottinen Venäjä"-ketjussa on paljon asiatietoa agreessiivisen itänaapurin meiningistä.

Sääli, että olet asettunut Venäjän puolelle ja laittanut Suomen edun sivuun. Onneksi kaltaisesi ovat vähemmistössä.

En ole tehnyt mitään tuollaista. Olen kaiken aikaa Suomen puolella.

Suomen etu on se, että rauha Venäjän kanssa säilyy. Rauha säilyy, kun otamme huomioon myös heidän luonnolliset oikeutensa. Ajattelen yhtäaikaa sekä Suomen, että Venäjän etua, sillä nämä kaksi liittyvät yhteen. Ei voi ajatella toista, ilman toista. Jos toinen ryhtyy itsekeskeiseksi ja ilmoittaa, että paskat me teistä piitata, tällaista seuraa välirikko ja välirikkoa seuraa sota ja tätä seuraa itsenäisen Suomen menetys.

Suomi on nyt rikkomassa tätä rauhaa. Vaikka olen suomalainen, en katso että totuudesta on vahinkoa, sillä tämä rauhan säilyminen on nimenomaan meidän käsissämme. Meidän suomalaisten pitää pyrkiä vaikuttamaan rauhan puolesta. Venäläiset rauhanihmiset toimikoot omalla puolellaan saman, hyvän asian puolesta.

Minulla ei ole mitään vihatuntemuksia venäläisiä kohtaan, joten jo ihan siitäkin syystä, silkkaa ystävällisyyttäni tahdon ajatella myös heidän parastaan. Meitä näin ajattelevia ei todellakaan ole paljon Suomessa, joten jos kellä on ystävällisiä ajatuksia, tuokoon niitä esiin, sillä vihaa lietsotaan nyt täysillä ja jälleen rauhanihmisiä leimataan maanpettureiksi, johon ed. viestisi suoraan viittaa. Haluat esittää motiivini noin, vaikka nimenomaan USA:n ja NATO:n kanssa veljeily on maanpetoksellista, vastoin hyväksikoettua, "paasikivi-kekkoslaista", suomalaista turvallisuuspolitiikkaa.

Jossain ovat poliitikot, jotka ovat myyneet maamme. Tämä on maanpetos.

Uskon niin paljon rauhaan ja hyviin naapuruussuhteisiin Venäjän kanssa, että kirjoitan tätä silläkin uhalla, että saatan kerran joutua näistä - tosi-isänmaallisista - kirjoituksistani jopa nk. "vaikeuksiin". Sillä sodanihmiset vääristävät totuuden, kääntävät oikean vääräksi ja väärän oikeaksi. Kuten itse juuri teit.

xor_rox

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 673
 • Liked: 9876
 • Päässänne on kontrolleja
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #4 : 03.06.2016, 18:44:08 »
Ottaen huomioon, että Venäjä parhaillaan huolehtii poliitikkojemme puolesta itärajamme valvonnasta, pieksee jihadisteista pa*koja pihalle Syyriassa ja yrittää puhua päättäjillemme järkeä muslimi-invaasioon liittyen, osoittaa todella heikkoa itsetuntuntoa suomalaiselta medialta ja poliitikoilta jatkaa Venäjä-uhalla mässäilyä. Huono itsetunto puolestaan johtuu siitä, että omia asioitamme johdetaan päin helvettiä.

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 185
 • Liked: 17527
 • covfefe
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #5 : 03.06.2016, 18:47:30 »
Pitää muistaa mittakaava. Venäjällä pieni heilahdus tai muutos voi johtaa pienen naapurin kannalta katastrofiin. Eli kun Venäjä tuuppasi kommarien maahan imuroimat Somalian diktaattori Siad Barren kaverit Suomeen, Venäjällä asiaa ei edes noteerata. Suomessa kyse oli ja on jatkuvasta ihmiskuljetuksen katastrofista ja tolkuttomasta seurauksesta.

Venäjän ja venäläisten kannalta on vaikea keksiä miksi Suomen rajalliset ja laadullisesti kohtuu tp-paikat annettiin venäläisten nenän edestä afrikkalaisille. Tyhmyydestä sakotetaan. ..suomalaisia. Joku olisi ehkä voinut keksiä muitakin ihmisryhmiä venäjällä. Sanon tämän lähinnä esimerkkinä siitä että Venäjällä voi asioita tapahtua täysin ilman suunnitelmaa tai pahaa tarkoitusta. Liittovaltiopolitiikassa vaan käy niin että hyvistä ja hurskaista aikomuksista huolimatta ihmisiä kuolee läjäpäin. Näin käy. Liittovaltiopolitiikka on pahaksi ihmisille ja hyväksi voimapolitiikalle.

Venäjää ei pidä arvostella siitä että sen hallinto ja tavat on kuin mafialla. Näin on Iivana Julma nähnyt hyväksi opettaa kansalle ja näin on hyvä. Ainoa jota pitää arvostella on Iivanan vieressä olevia aseistariisujia.
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

UgriProPatria

 • Vieras
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #6 : 03.06.2016, 21:28:59 »
Jos todellinen uhka olisi, tämä varmasti kerrottaisiin, sillä tällainen olisi hysteerikkojen kohdalla vain nk. plussaa NATO:lle.

Siitä, että levitetään pelkkiä epämääräisiä mielikuvia "uhasta", voi päätellä, että on jokin asia, joka - salassa kansalta - sitoo meitä USA:n intresseihin. Kyseessä on tietenkin jokin suurenluokan, perustuslain vastainen asia, muutoinhan sitä ei salattaisi.

Tästä voimme päätellä, että kysymys on joidenkin korkeantason valtaapitävien massiivisesta talousrikoksesta, eli esim. juuri Suomen laittomasta "yhtiöittämisestä". Suomi ei ole minkään pikku herraporukan yhtiö. Tämä nyt on varma. Kyseessä on ilmanmuuta talousrikos.

Mahdollisesti USA on luvannut "pelastaa" meidät tästä itseaiheutetusta kusesta ... joo. Velka, tai vastuu ikäänkuin kuitataan, jos suostumme Venäjän vastaiseen toimintaan...

Aha. Just. Tää on nyt sitä Miljardsteinien talousshakkia.

Ja Suomessa jotkut hölmöt valtaapitävät ovat astuneet niiden ansaan.  :facepalm:

Sydämistynyt

 • Vieras
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #7 : 03.06.2016, 21:55:07 »
Vladik tulossa heinäkuussa Suomeen.  Käy Saulin kanssa Kultarannan saunassa, sillävälin kun Jenni laittaa iltapalaa.

Korkkaavat siellä Saulin kanssa pullot Karjalaa ja toteavat: harashoo...!  ;D

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001193680.html

wtf

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 192
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #8 : 03.06.2016, 22:01:02 »
Luultavasti Venäjän uhka liittyy siihen että Venäjä on olemassa. Pelkkä Venäjän olemassaolo on uhka. Enkä tarkoita tällä vain sotilaallista uhkaa, vaan kulttuurista ja geopoliittista uhkaa.

Suomen maantieteellinen asema on päinvastainen kuin Suomen eliitin suuntautuneisuus. Suomen eliitti on ollut aina länteen - joko Saksaan, Ruotsiin tai Yhdysvaltoihin - suuntautunutta. Mutta maantieteellisesti Suomi on pelkkä Venäjän jatke. Suomen ja Venäjän välissä ei ole mitään maantieteellistä estettä kuten merta, vuorijonoa tai edes rajajokea.

Tämä valtava ristiriita Suomen eliitin ideologian ja maantieteellisen tosiasian välillä on saanut Suomen eliitin vihaamaan Venäjää.

wtf

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 192
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #9 : 03.06.2016, 22:02:53 »
Venäjä on mafiavaltio, joka leikkii suurvaltaa ja tekee kiusaa rajanaapureilleen. Totta kai tämä on uhka.

"Patriottinen Venäjä"-ketjussa on paljon asiatietoa agreessiivisen itänaapurin meiningistä.

Sääli, että olet asettunut Venäjän puolelle ja laittanut Suomen edun sivuun. Onneksi kaltaisesi ovat vähemmistössä.
Mafiavaltio on abstrakti käsite. Yhtä paljon tai jopa enemmän on USA mafiavaltio kuin Venäjä.

Ketä rajanaapuriaan Venäjä "kiusaa"? Venäjä ei sentään harjoita missään sellaista brutaalia ja suorastaan hitlerististä kansanmurhaa kuin minkä USA teki esim. Irakissa.

wtf

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 192
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #10 : 03.06.2016, 22:04:02 »
Minä en näe, kuule, enkä koe minkäänlaista Venäjän uhkaa.
No en ihmettele.
Sano sinne Moskovaan, että olemalla mukava naapuri saa lämpimiä naapurisuhteita. Ei se niin vaikeata ole.
Suurempi ongelma tässä on se ettei Suomi ole Venäjälle kovinkaan mukava naapuri.

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 261
 • Liked: 11932
 • Impivaaran mylvivä härkä
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #11 : 03.06.2016, 22:38:49 »
Minä en näe, kuule, enkä koe minkäänlaista Venäjän uhkaa.
No en ihmettele.
Sano sinne Moskovaan, että olemalla mukava naapuri saa lämpimiä naapurisuhteita. Ei se niin vaikeata ole.
Suurempi ongelma tässä on se ettei Suomi ole Venäjälle kovinkaan mukava naapuri.

Niin, Suomi notkuu EU:n talutusnuorassa tiiviisti ja tekee, mitä siellä sanellaan.

Onhan Suomi toki vastapainoksi lahjoittanut satoja miljoonia "lähialuetukena" Venäjälle. Lisäksi venäläiset kuppaa sosiaaliturvaa Suomesta. Venäläisten työllisyys on vain vähän päälle 50%.

Oma näkökantani on se, että eroon EU:sta ja kauppasuhteet takaisin normaaleiksi Venäjän kanssa. Natoon ei pidä missään nimessä mennä, se on rosvoliiga. Venäläisten määrää pitäisi kuitenkin rajoittaa Suomessa ja Suomen kansalaisuuksia ei pidä jaella yhtä hövelisti, mitä tällä hetkellä, vaan rajoittaa, toki sama pitäisi tehdä kaikissa maahanmuuttajaryhmissä. Se on Suomen ja suomalaisten etu, että tänne ei synny mitään suuria vähemmistöryhmiä.
Mörökölli

Takinravistaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 582
 • Liked: 297
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #12 : 03.06.2016, 22:56:33 »
Minä en näe, kuule, enkä koe minkäänlaista Venäjän uhkaa.
No en ihmettele.
Sano sinne Moskovaan, että olemalla mukava naapuri saa lämpimiä naapurisuhteita. Ei se niin vaikeata ole.
Suurempi ongelma tässä on se ettei Suomi ole Venäjälle kovinkaan mukava naapuri.
Mitä tarkoitat? Suomihan on varmaan Venäjän naapurimaista sille rauhallisin ja mukavin.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 756
 • Liked: 45334
 • Kui on must, näita ust!
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #13 : 03.06.2016, 22:59:32 »
Suurempi ongelma tässä on se ettei Suomi ole Venäjälle kovinkaan mukava naapuri.
Mitä tarkoitat? Suomihan on varmaan Venäjän naapurimaista sille rauhallisin ja mukavin.

Täällä ei olla varmaankaan ryssien ja juoksupoikiensa mielestä tarpeeksi "rauhantahtoisia" eli käytännössä perseennuolijoita entisaikojen malliin.
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

wtf

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 192
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #14 : 03.06.2016, 23:06:59 »
Minä en näe, kuule, enkä koe minkäänlaista Venäjän uhkaa.
No en ihmettele.
Sano sinne Moskovaan, että olemalla mukava naapuri saa lämpimiä naapurisuhteita. Ei se niin vaikeata ole.
Suurempi ongelma tässä on se ettei Suomi ole Venäjälle kovinkaan mukava naapuri.
Mitä tarkoitat? Suomihan on varmaan Venäjän naapurimaista sille rauhallisin ja mukavin.
No ei todellakaan ole. Esim. Kiina, Mongolia, Valko-Venäjä, Armenia ja Kazakstan ovat Venäjälle paljon parempia ja ystävällisempiä naapureita kuin Suomi.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 197
 • Liked: 20258
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #15 : 03.06.2016, 23:07:37 »
Jos kulisseissa koko ajan väännetään jotain meille epäedullista sopimusta ja uhkaillaan seuraamuksilla, niin luuletko sinä Ugri, että siitä kerrottaisiin kansalle?  Luuletko sinä, että kaikki valtiosalaisuudet ja vakoilijoiden nimet kerrotaan kansalle? Luuletko sinä, että Tiitisen lista julkaistaan huomenna? Jos luulet, niin kylläpä pumpulissa olet kasvanut tai sitten olet niin piinkova venäjäuskovainen, ettei sinua mikään totuus saa ajattelemaan itse.

Lisään vielä, että juttusi ovat niin paksuja, jotta hyvää tarkoittamasi työ kääntyy itseään vastaan.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2016, 23:12:59 kirjoittanut dothefake »
Sanokaa Fazer, kun haluatte mamuja.
Suomi, kestitysleirien saaristo.
Olin siellä minäkin.

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 261
 • Liked: 11932
 • Impivaaran mylvivä härkä
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #16 : 03.06.2016, 23:22:38 »
No ei todellakaan ole. Esim. Kiina, Mongolia, Valko-Venäjä, Armenia ja Kazakstan ovat Venäjälle paljon parempia ja ystävällisempiä naapureita kuin Suomi.

Noista ei mikään maa kuulu Eurostoliittoon tai NATOn etupiiriin, kuten Suomi. Kyllä Suomi varmasti eurostoliittolaisista ja NATOn kanssa kaveeraavista naapurimaista on ystävällisin. Media Suomessa on selvästi venäläisvastainen, koska Putin ei ole veljeillyt riittävästi juutalaisoligarkkien kanssa.
Mörökölli

Pärmi

 • Vieras
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #17 : 03.06.2016, 23:27:08 »
No ei todellakaan ole. Esim. Kiina, Mongolia, Valko-Venäjä, Armenia ja Kazakstan ovat Venäjälle paljon parempia ja ystävällisempiä naapureita kuin Suomi.

Noista ei mikään maa kuulu Eurostoliittoon tai NATOn etupiiriin, kuten Suomi. Kyllä Suomi varmasti eurostoliittolaisista ja NATOn kanssa kaveeraavista naapurimaista on ystävällisin. Media Suomessa on selvästi venäläisvastainen, koska Putin ei ole veljeillyt riittävästi juutalaisoligarkkien kanssa.

Höpö höpö, natsi-ideologiasi pettää taas tuttuun tapaasi.

Parsifal

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 567
 • Liked: 3174
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #18 : 03.06.2016, 23:28:22 »
Ottaen huomioon, että Venäjä parhaillaan huolehtii poliitikkojemme puolesta itärajamme valvonnasta, pieksee jihadisteista pa*koja pihalle Syyriassa ja yrittää puhua päättäjillemme järkeä muslimi-invaasioon liittyen, osoittaa todella heikkoa itsetuntuntoa suomalaiselta medialta ja poliitikoilta jatkaa Venäjä-uhalla mässäilyä. Huono itsetunto puolestaan johtuu siitä, että omia asioitamme johdetaan päin helvettiä.

Venäjähän omilla toimillaan osaltaan nimenomaan lietsoo pakolaiskriisiä. Ja kai ymmärrät, että yksikään ählämipakolainen ei kulje Venäjän kaltaisen militaristisen ja äärinationalistisen valton läpi Suomeen asti ilman Venäjän viranomaisten täyttä hyväksyntää? Venäjä käyttää pakolaisia Euroopan kiristämiseen.

Suomalaisten poliitikkojen täydellinen munattomuus ja selkärangattomuus niin euro- kuin pakoloiskriisin hoidossa ovat toki nekin tosiasioita. Ja se kaikki sataa Venäjän laariin.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2016, 23:31:11 kirjoittanut Parsifal »
Jos fiksut antavat aina periksi, ainoastaan idiootit saavat tahtonsa läpi.

"With the first link the chain is forged. The first speech censored, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably."

kilohauli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 810
 • Liked: 1523
 • tiedeuskovainen
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #19 : 03.06.2016, 23:33:02 »
Jaaha, täälläkin on ysikympin valkopesu menossa Venänäjän suhteen. Mutkun USA ei ole yhtään mikään peruste yhtään millekään. Venäjä sikailee naapurimaissaan surutta, ja jos sitä ei vieläkään näe edes Ukrainan kohdalla niin syvälle on YYA-aikojen propaganda saatu. Venäjää ei kukaan tai mikään olisi uhannut, kiitos viimeistään ydinarsenaalin, mutta Venäjä uhkailee kyllä joka suuntaan, jopa niillä ydinaseilla. Niin olisi Virokin lirissä, jos ei olisi Naton jäsenyyttä, joka hillitsee kummasti tuon iäti imperialistisen roiston himoja. Virokin haki Naton jäsenyyttä ennen EU-jäsenyyttä, miksiköhän. Kyllä siellä on tuoreessa muistissa, millainen isäntä ja naapuri Venäjä on. Melkoista virolaisten ensikäden  asijantuntijuuden vähättelyä väittää muuta.

Suomi on länsimaa, Venäjä ei. Siksi Suomi kuuluu ehdottomasti tähän porukkaan:

Alankomaat
Belgia   
Britannia   
Islanti
Italia   
Kanada   
Luxemburg   
Norja   
Portugali   
Ranska
Tanska
Yhdysvallat   
Kreikka
Turkki   
Saksa
Espanja
Puola
Tšekki
Unkari
Bulgaria
Latvia
Liettua
Romania
Slovakia
Slovenia
Viro
Albania
Kroatia

Edellämainitut ovat saatanallisia Naton jäsenmaita. 75 prosenttia ylimmistä upseereistamme muuten kannattaa Nato-jäsenyyttä. Ei umpisuolen leikkauksesta järjestetä kansanäänestyksiä, vaan asia jätetään asiantuntijalle, eli lääkärille. Maanpuolustusasioiden asiantuntijat ovat ylimmät upseerit, heillä on paras näkemys ja tieto sotilaallisen liittoutumisen suhteen. Tokihan joku putinisti leimaa eversti- ja kenraalikunnan epäisänmaallisiksi Naton kätyreiksi, mutta sehän se putinistin hommeli on.

Ei koskaan enää yksin, sanoi jo Adolf Ehrnrooth. Eikä toki yksin oltu edelliselläkään kerralla, 200 000 saksalaissotilasta pisti iivanalle kampohin Suomen rajoilla, suomalaisten rinnalla.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2016, 23:39:30 kirjoittanut kilohauli »
"Minusta Suomi on autettu, onkse 60 vuotta sitten, Afrikasta käsin. Silloin on Afrikasta lähetetty rahaa Suomeen."
"Syö paskaa ja kuole pois!"
-Abdirahim Hussein

"Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. Weak men create hard times."
-Stefan Molyneux

progg

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 276
 • Liked: 212
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #20 : 03.06.2016, 23:35:00 »
Vladik tulossa heinäkuussa Suomeen.  Käy Saulin kanssa Kultarannan saunassa, sillävälin kun Jenni laittaa iltapalaa.

Korkkaavat siellä Saulin kanssa pullot Karjalaa ja toteavat: harashoo...!  ;D

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001193680.html

Eiköhän siellä availla Stolishnaja-vodkaa, ja todeta yhdestä suusta, että venäläinen vodka on maailman parasta, johon sitten veikeällä ilmeellä Sauli sanoo, mutta ne Suomen naiset... ja Vladimir yrittää pitää pokkaansa, mutta sitten vilauttaa älykännykästään:

http://www.stylecraze.com/articles/most-beautiful-russian-women/

wtf

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 192
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #21 : 03.06.2016, 23:35:47 »
No ei todellakaan ole. Esim. Kiina, Mongolia, Valko-Venäjä, Armenia ja Kazakstan ovat Venäjälle paljon parempia ja ystävällisempiä naapureita kuin Suomi.

Noista ei mikään maa kuulu Eurostoliittoon tai NATOn etupiiriin, kuten Suomi. Kyllä Suomi varmasti eurostoliittolaisista ja NATOn kanssa kaveeraavista naapurimaista on ystävällisin. Media Suomessa on selvästi venäläisvastainen, koska Putin ei ole veljeillyt riittävästi juutalaisoligarkkien kanssa.
Toisaalta Venäjän naapurimaista vain sen luoteisnaapurit eli Baltian maat, Norja ja Suomi kuuluvat joko NATOon tai EUhun. Eikä ole yllättävää että juuri näiden kanssa välit ovat kaikista viileimmät. Vielä joku aika sitten Venäjä oletti aika naiivisti, että EU:n itälaajentuminen ei ole sille uhka. Venäjä suhtautui EU:n laajentumiseen jopa positiivisesti ja vastusti vain NATOn itälaajentumista. Moskovassa ei ymmärretty, että EU ja NATO ovat sama paska vähän eri paketissa. Varmaan se siellä nyt kuitenkin ymmärretään.

wtf

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 192
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #22 : 03.06.2016, 23:37:17 »
Ottaen huomioon, että Venäjä parhaillaan huolehtii poliitikkojemme puolesta itärajamme valvonnasta, pieksee jihadisteista pa*koja pihalle Syyriassa ja yrittää puhua päättäjillemme järkeä muslimi-invaasioon liittyen, osoittaa todella heikkoa itsetuntuntoa suomalaiselta medialta ja poliitikoilta jatkaa Venäjä-uhalla mässäilyä. Huono itsetunto puolestaan johtuu siitä, että omia asioitamme johdetaan päin helvettiä.

Venäjähän omilla toimillaan osaltaan nimenomaan lietsoo pakolaiskriisiä. Ja kai ymmärrät, että yksikään ählämipakolainen ei kulje Venäjän kaltaisen militaristisen ja äärinationalistisen valton läpi Suomeen asti ilman Venäjän viranomaisten täyttä hyväksyntää? Venäjä käyttää pakolaisia Euroopan kiristämiseen.

Suomalaisten poliitikkojen täydellinen munattomuus ja selkärangattomuus niin euro- kuin pakoloiskriisin hoidossa ovat toki nekin tosiasioita. Ja se kaikki sataa Venäjän laariin.
Lopeta valehtelu. USA ja NATO ovat yksin syyllisiä pakolaiskriisiin hyökättyään Irakiin ja Libyaan ja tuettuaan Syyrian islamisteja.

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 261
 • Liked: 11932
 • Impivaaran mylvivä härkä
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #23 : 03.06.2016, 23:39:34 »
No ei todellakaan ole. Esim. Kiina, Mongolia, Valko-Venäjä, Armenia ja Kazakstan ovat Venäjälle paljon parempia ja ystävällisempiä naapureita kuin Suomi.

Noista ei mikään maa kuulu Eurostoliittoon tai NATOn etupiiriin, kuten Suomi. Kyllä Suomi varmasti eurostoliittolaisista ja NATOn kanssa kaveeraavista naapurimaista on ystävällisin. Media Suomessa on selvästi venäläisvastainen, koska Putin ei ole veljeillyt riittävästi juutalaisoligarkkien kanssa.

Höpö höpö, natsi-ideologiasi pettää taas tuttuun tapaasi.

Nohnoh, eipäs nimitellä kanssahompanssia. Mene vaikka lukemaan pari lukua raamattua, niin ehkä Jeesus tulee.
Mörökölli

wtf

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 278
 • Liked: 192
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #24 : 03.06.2016, 23:40:16 »
Jaaha, täälläkin on ysikympin valkopesu menossa Venänäjän suhteen. Mutkun USA ei ole yhtään mikään peruste yhtään millekään. Venäjä sikailee naapurimaissaan surutta, ja jos sitä ei vieläkään näe edes Ukrainan kohdalla niin syvälle on YYA-aikojen propaganda saatu. Venäjää ei kukaan tai mikään olisi uhannut, kiitos viimeistään ydinarsenaalin, mutta Venäjä uhkailee kyllä joka suuntaan, jopa niillä ydinaseilla. Niin olisi Virokin lirissä, jos ei olisi Naton jäsenyyttä, joka hillitsee kummasti tuon iäti imperialistisen roiston himoja. Virokin haki Naton jäsenyyttä ennen EU-jäsenyyttä, miksiköhän. Kyllä siellä on tuoreessa muistissa, millainen naapuri Venäjä on. Melkoista virolaisten ensikäden  asijantuntijuuden vähättelyä väittää muuta.

Suomi on länsimaa, Venäjä ei. Siksi Suomi kuuluu ehdottomasti tähän porukkaan:

Alankomaat
Belgia   
Britannia   
Islanti
Italia   
Kanada   
Luxemburg   
Norja   
Portugali   
Ranska
Tanska
Yhdysvallat   
Kreikka
Turkki   
Saksa
Espanja
Puola
Tšekki
Unkari
Bulgaria
Latvia
Liettua
Romania
Slovakia
Slovenia
Viro
Albania
Kroatia

Edellämainitut ovat saatanallisia Naton jäsenmaita. 75 prosenttia ylimmistä upseereistamme muuten kannattaa Nato-jäsenyyttä. Ei umpisuolen leikkauksesta järjestetä kansanäänestyksiä, vaan asia jätetään asiantuntijalle, eli lääkärille. Maanpuolustusasioiden asiantuntijat ovat ylimmät upseerit, heillä on paras näkemys ja tieto sotilaallisen liittoutumisen suhteen. Tokihan joku putinisti leimaa eversti- ja kenraalikunnan epäisänmaallisiksi Naton kätyreiksi, mutta sehän se putinistin hommeli on.

Ei koskaan enää yksin, sanoi jo Adolf Ehrnrooth. Eikä toki yksin oltu edelliselläkään kerralla, 200 000 saksalaissotilasta pisti iivanalle kampohin Suomen rajoilla, suomalaisten rinnalla.
Millä tavalla Venäjä sikailee Ukrainassa?

Venäjä pelasti Krimin niemimaan Kiovan natsihallinnolta ja liitti sen asukkauden tahdon mukaisesti itseensä. Missä rikos ja sikailu?

Donbassisa Venäjän olisi pitänyt tukea paikallisia paljon enemmän kuin se teki, mutta tuki kuitenkin riittävästi ettei Kiovan juntta onnistunut kukistamaan Donbassin itsepuolustusjoukkoja. Missä sikailu ja rikos?

Länsimaat on ylivoimaisesti maailman suurin rikollinen. Pistää vihaksi kun tietää mitä nuo roistot teki esim. Irakille.

progg

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 276
 • Liked: 212
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #25 : 03.06.2016, 23:40:47 »
Teillä on osalla luutuneet käsitykset länsimaista. Länsimainen teollisuus on joiltakin osin natisemassa, Aasia nousee, Brasilia nousee, Venäjä ei ole ollut enää vuosiin heittopussi, kiitos Putinin politiikan. Saudit ovat alkaneet avata omaa maataan myös businekselle, ja heidän valtaisat sijoitusmassinsa leviävät erinäisiin sijoituksiin ympäri maailmaa. Eurooppa siis todellakin joutuu kilpailemaan monien muidenkin blokkien kanssa, ja Venäjä tietenkin hakee sieltä kasvua, nyt kun kauppa Euroopan kanssa takkuaa.

Venäjälle ei voi rakentaa perinteistä demokratiaa, koska se välittämästi kaapataan soroslaisen rahan turvin, eikä sitä Putin ole koskaan hyväksynyt. Sama pätee Kiinaa, siellä ei tulla koskaan näkemään eurooppalaista näennäisdemokratiaa.

USA ei myöskään ole aidosti demokraattinen valtio, mutta on siellä demokratia kulisseja läjäpäin, ja hyvä sekin.

progg

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 276
 • Liked: 212
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #26 : 03.06.2016, 23:42:06 »
wtf kirjoittaa asiaa. On mulla muutakin, ja myöhemmin sitä muuta.

Kyklooppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 535
 • Liked: 6603
 • Musertunut Suomen kansalainen.
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #27 : 03.06.2016, 23:43:31 »
Vapaa länsi ja sen järkitoimet ovat uhka maailmanrauhalle. Jos Saddam ja Gaddafi eläisivät ja olisivat vallassa, meininki euroopassa vähän erinäköistä.
Varmaan jokainen ymmärtää mistä puhun.
Ihmisjäte.

kilohauli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 810
 • Liked: 1523
 • tiedeuskovainen
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #28 : 03.06.2016, 23:44:47 »
Millä tavalla Venäjä sikailee Ukrainassa?

Venäjä pelasti Krimin niemimaan Kiovan natsihallinnolta ja liitti sen asukkauden tahdon mukaisesti itseensä. Missä rikos ja sikailu?

Donbassisa Venäjän olisi pitänyt tukea paikallisia paljon enemmän kuin se teki, mutta tuki kuitenkin riittävästi ettei Kiovan juntta onnistunut kukistamaan Donbassin itsepuolustusjoukkoja. Missä sikailu ja rikos?

Länsimaat on ylivoimaisesti maailman suurin rikollinen. Pistää vihaksi kun tietää mitä nuo roistot teki esim. Irakille.

Tämä on niin paksua tuubaa, etten näe mitenkään hedelmällisenä jatkaa keskustelua. Krimin valtaus tehtiin sotilaallisesti ja ihan perusaritmetiikka petti vaaleissa. Joko saat Kremlistä valuuttaa, tai elämme rinnakkaistodellisuuksissa. Bäckman, sinäkö se olet?

P.S. Ihan vielä sellainen yksinkertaisuus, että vaikka Ukrainassa valtaan nousisi itse pelsepuupi, niin se nyt vaan ei kuulu pätkääkään Venäjälle, se on Ukrainan, suvereenin valtion, ikioma asia.
« Viimeksi muokattu: 03.06.2016, 23:53:04 kirjoittanut kilohauli »
"Minusta Suomi on autettu, onkse 60 vuotta sitten, Afrikasta käsin. Silloin on Afrikasta lähetetty rahaa Suomeen."
"Syö paskaa ja kuole pois!"
-Abdirahim Hussein

"Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. Weak men create hard times."
-Stefan Molyneux

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 261
 • Liked: 11932
 • Impivaaran mylvivä härkä
Vs: Venäjän uhka?
« Vastaus #29 : 03.06.2016, 23:46:09 »
No ei todellakaan ole. Esim. Kiina, Mongolia, Valko-Venäjä, Armenia ja Kazakstan ovat Venäjälle paljon parempia ja ystävällisempiä naapureita kuin Suomi.

Noista ei mikään maa kuulu Eurostoliittoon tai NATOn etupiiriin, kuten Suomi. Kyllä Suomi varmasti eurostoliittolaisista ja NATOn kanssa kaveeraavista naapurimaista on ystävällisin. Media Suomessa on selvästi venäläisvastainen, koska Putin ei ole veljeillyt riittävästi juutalaisoligarkkien kanssa.
Toisaalta Venäjän naapurimaista vain sen luoteisnaapurit eli Baltian maat, Norja ja Suomi kuuluvat joko NATOon tai EUhun. Eikä ole yllättävää että juuri näiden kanssa välit ovat kaikista viileimmät. Vielä joku aika sitten Venäjä oletti aika naiivisti, että EU:n itälaajentuminen ei ole sille uhka. Venäjä suhtautui EU:n laajentumiseen jopa positiivisesti ja vastusti vain NATOn itälaajentumista. Moskovassa ei ymmärretty, että EU ja NATO ovat sama paska vähän eri paketissa. Varmaan se siellä nyt kuitenkin ymmärretään.

Joo, Moskovassa on ymmärretty vihdoinkin, mutta Suomessa ei ymmärretä vieläkään. Suurin osa kansallismieliseksi itseään kutsuvistakin luulee Natoa joksikin suureksi pelastajaksi, vaikka NATO on suuri mätäpaise, joka on ollut luomassa nykyistä pakolaisaaltoa ja lähi-idän sekasortoa tietoisilla täsmäiskuilla.
Mörökölli

Tagit: