HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

2016-06-15 YLE: Feministinen puolue pyrkii puoluerekisteriin

<< < (3/68) > >>

Lumiukko Jeti:
Ihanko oikeasti luulette että joku feminatsipuolue pääsee ikinä pois siitä ynnä muut pienpuolue porukasta ? Hyvä homma vaan kun vievät ääniä vihervasemmiston kaikista kaistapäisimmästä parista prosentista.

Miniluv:

--- Lainaus käyttäjältä: Kim Evil-666 - 15.06.2016, 19:43:34 ---No voi helvetti! Femakko-pumppuhan se enään puuttuukin sekopäisen ummehtuneesta puoluekentästämme.

En toivota onnea kyseiselle hankkeelle, kaikkea muuta kyllä toivotan.

--- Lainaus päättyy ---

Ai et toivota onnea? Itse meinasin kerätä noille kortteja.

Maryan Abdulkarimille oma puolue! Tietääkö kukaan, mitä maksavat popparit per tonni?

Eino P. Keravalta:

--- Lainaus ---..perinteiset poliittiset ideologiat eivät ole onnistuneet ratkaisemaan syrjintää, seksismiä ja rasismia..
--- Lainaus päättyy ---

Minulla on otaksuma.

Nuo mainitut ongelmat tai 'ongelmat' ovat joko väistämättömiä evolutiivisbiologisia ilmiöitä tai sitten ne ovat kognitiivisia ja käsitteellisiä harhoja. Sen vuoksi niiden 'ratkaiseminen' on joko absurdi yritys tai sitten harhainen yritys.

Toni R Jyväskylästä:
Muslimi feministi tulee räjäyttämään lasikaton allahin nimeen!

internetsi:
Pitääkö nyt kaivaa se Ruotsalaisten feminatsien tavoiteohjelma esiin. Siinähän oli mm. että kaikki päiväkodit ja koulut joilla ei ole hintti-lepakko-sekasukupuolikäyttäjä-sukupuoliloikkari-ohjelmaa, niin ne pitää sulkea, aseet on kiellettävä koko maailmasta ja naisille pitää perustaa ammattilaisten jääkiekkoliiga.

Vaikka me melkein joka asiassa apinoimme Ruotsia, niin suomalaiset eivät ole samanlaisia kuin ruotsalaiset, joilla psykoosi on valtavan pitkällä. Suomessa ei tällainen sekopäälafka saisi 4,7% äänistä kuten Ruotsissa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta