HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

2016-06-15 YLE: Feministinen puolue pyrkii puoluerekisteriin

<< < (68/68)

Kukkahatuton täti:

--- Lainaus käyttäjältä: Mäyräkoira - 21.01.2022, 18:16:41 ---Katsoin näiden vaalien pienpuoluetenttiä hieman, mielestäni tämä puolue ei ollut siellä. Miksi? Onko toiminta lässähtänyt? Osaaskohan homman feministit sanoa..

--- Lainaus päättyy ---
Ainakin feministisen puolueen tunnetuin (Varsinais-Suomen vaalipiirin) jäsen Panda Eriksson on ehdolla Vihreiden listalla sitoutumattomana.

Samoin hän oli muistaakseni myös kunnallisvaaleissa vihreiden listalla sitoutumattomana.
Kenties tästä voisi päätellä että feministinen puolue olisi ns. kuivunut kasaan…?

Lähde: postisedän laatikkoon kiikuttama vihreiden vaalimainos.

Jaska Pankkaaja:
Minä toivoisin F! liikkeelle vilpittömästi menestystä, lyhyellä aikavälillä.  :flowerhat: Hajottaisihan se edes vähän äärivasemmiston voimaa.. Kuvittelisin että F! puolueen kokoukset ovat ylipäätään hyvin ahdistavia tilaisuuksia joissa pilkuilla, sanan väleillä ja painotuksilla on erittäin paljon merkitystä ja koko orkesteri kamppailee ollakseen ainakin 101% oikeamielinen.

Haastetta lisää oikeamielisyyden erilaiset tulkinnat ja aivan sattumalta F! puolueen koko jäsenistön moninaiset MT ongelmat. Ei silti, joku Valo Vesikauris sopisi myös Kokoomuksen ehdokkaaksi mihin tahansa hommaan. Vai väittäkö joku tosissaan että joku maailman taitavin jyrki katiainen omaa substanssia mihinkään Valoa enemmän?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta