HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

2016-06-15 YLE: Feministinen puolue pyrkii puoluerekisteriin

<< < (2/68) > >>

l'uomo normale:
Sellainen oli jo parikymmentä vuotta sitten. Mutta se oli vain Naisten puolue, ei feministinen puolue. Mukana hääri myös missinä ollut ja Renny Harlinin kanssa heilastellut Tarja Smura, joka hankki politiikassa touhuamalla itselleen sadantuhannen markan ulosottoon menneet velat. Tämä nykyinen hanke tuntuu puuhanaistensa perusteella astetta radikaalimmalta, mutta toivottavasti saavat riittävän yhteiskunnan rahoituksen, ettei tarvitse itse otettua velkaa käyttää projektiin. Ruotsissa Gudrun Schyman halusi julistaa Vasemmistopuolueen feministiseksi puolueeksi jo vuonna 2001, ja muutama vuosi sen jälkeen perusti oman feministiskt iniativ-puolueensa. On jo aikakin Suomessa seurata Ruotsia viimeinkin, on noloa olla 15 vuotta jäljessä. Jos Li Andersson onnistuu kehittämään alkoholiongelman itselleen Gudrun Schymanon malliin, asiat voivat nopeutua Suomenkin puolella. :)

Lumiukko Jeti:
Vihreiltä lähtee siis se noin 2% kannatuksesta. Erittäin hyvä.

Peltipaita:
Vaikka syö kannatusta  vihreiltä ja vasemmistoliitolta, kenties demareilta, on nämä niin samanmielisiä että käytännössä äänestyksissä nämä ovat täysin samanmielisiä, ts. politiikka ei muutu. Toki siinä mielessä syö kannatusta että jos eivät saa ehdokkaitaan läpi, näitä äänestäneen ääni menee hukkaan. Hyvin todennäköinen skenaario.

von Manstein:

--- Lainaus käyttäjältä: Peltipaita - 15.06.2016, 20:09:25 ---Toki siinä mielessä syö kannatusta että jos eivät saa ehdokkaitaan läpi, näitä äänestäneen ääni menee hukkaan. Hyvin todennäköinen skenaario.

--- Lainaus päättyy ---

Toi on periaatteessa joo potentiaalinen pikkuplussa: jos saa pikkasen tuulta siipiinsä, fem. puolue voi torpedoida punavihreiltä joitain eduskuntapaikkoja (lähinnä Helsinki ja Uusimaa).

Potentiaalinen jättimiinus: tilanne, jossa punavihreät + RKP saavat 99 eduskuntapaikkaa ja feminatsit 5 paikkaa. Feminatsit otetaan mukaan koalitioon, Suomeen muodostetaan kaikkien aikojen hulluin hallitus ja vaalikauden aikana päästetään sisään >200 000 matua.

(Valitettavasti jälkimmäinen skenaario on mahdollinen myös muuten jos punavihreille tulee vaaleissa megasaalis ja Lissu Anderssonista vaa'ankieli. Ihan ilman mitään femupuoluettakin.)

Vaniljaihminen:

--- Lainaus käyttäjältä: ArtturiE - 15.06.2016, 19:49:35 ---Hyvä. Syö kannatusta virheiltä ja vosummistoliitolta.

--- Lainaus päättyy ---

Vosumiesliitolta... miesvosuliitolta!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta