Kirjoittaja Aihe: Väestöräjähdys  (Luettu 5411 kertaa)

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12686
Väestöräjähdys
« : 09.07.2016, 01:30:31 »
Kuvittelenko vai onko Ilta-lehdessä vihdoin jotain orastavia merkkejä järjen syttymisestä sen suhteen, etteivät tulijat lopu tänne ottamalla tai heidän tai meidän ongelmat sillä ratkea? Tosin lapsellisesti tässä kuvitellaan, että länsimailla jotenkin riittäisivät resurssit tai meillä olisi joku päätösvalta näiden maiden omalla typeryydellään koko ajan pahemmaksi aiheuttamiin ongelmiinsa:

Väestönkasvu uhkaa maailman vakautta
http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2016070821871192_pk.shtml

Lainaus
Väestönkasvu on unohdettu maailman tärkeimpien ongelmien joukosta.
...
Uusimpien YK:n ennusteiden mukaan maapallon väestönkasvu on odotettua nopeampaa ja se keskittyy tiettyihin maihin. Alan tutkijatkin yllättänyt väestönkasvun kiihtyminen tapahtuu ennen kaikkea Afrikassa. Afrikan väestön ennustetaan nelinkertaistuvan vuosisadan loppuun mennessä 4,4 miljardiin ihmiseen. Tämä on 200 miljoonaa ihmistä enemmän kuin pari vuotta aiemmin ennakoitiin.
...
Vuosisadan puoliväliin mennessä Nigerian arvioidaan ohittavan Yhdysvallat maailman kolmanneksi väkirikkaimpana maana. Yhdeksän maan ennustetaan muodostavan puolet koko maailman väestönkasvusta. Nuo maat ovat Intia, Nigeria, Pakistan, Kongo, Etiopia, Tansania, Yhdysvallat, Indonesia ja Ghana.
...
YK onkin vedonnut Afrikan tukemiseksi, jotta väestönkasvua saataisiin rajoitettua. Afrikkalaiset naiset synnyttävät edelleen huomattavan paljon lapsia. Afrikassa naista kohti syntyy keskimäärin 4,7 lasta. Maailman suurin keskimääräinen lapsiluku on Nigerissä 7,63 lasta naista kohti. Seuraavana tulevat Somalia 6,61 ja Mali 6,35.

Nopea väestönkasvu, samaan aikaan kun Afrikan talous ja infrastruktuuri ei tarjoa kelvollisia elinmahdollisuuksia, johtaa väistämättä siirtolaisuuteen. Jos asioita ei saada paremmille raiteille tulee Afrikasta suuntautumaan lähivuosikymmeninä todennäköisesti kymmenien tai jopa satojen miljoonien ihmisten muuttoliike Eurooppaan. Afrikan ongelmien syvyydestä kertoo se, että suuressa osassa Saharan eteläpuoleisen Afrikan maissa väestöstä yli 75 prosenttia elää ilman sähköä.
...
Afrikan väestönkasvu onkin maailman polttavin ongelma. Tarvitaan valtava ja perusteellinen ohjelma infrastruktuurin rakentamiseksi moniin Afrikan maihin. Vasta tämä mahdollistaa taloudellisen kehityksen. Elinolojen parantuessa myös syntyvyys laskee. Tämän lisäksi tarvitaan myös terveyskasvatusta, joka painottaa lapsimäärän rajoittamista. Omin voimin Afrikka ei valtavasta urakasta selviydy. Maailman kehittyneiden maiden, USA:n ja EU:n johdolla, on koottava voimansa eräänlaisen Afrikan Marshall-avun kokoamiseksi. Amerikkalaisten Marshall-avulla suuri osa Eurooppaa pääsi jaloilleen toisen maailman sodan raunioista.

Varsin kuvaavaa on, että nykyvihreät ovat tästä hipihiljaa, vaikka 70-luvulla aiheesta vielä keskusteltiin avoimesti valtavana ongelmana ja silloin kuitenkin tilanne ei ollut vielä lähimainkaan niin paha kuin nykyään. Sen sijaan vihreät ovat vain pahentamassa ongelmaa voimakkaasti rahtaamaan vielä paljon suuremman kulutuksen länsimaihin tätä holtittoman väestöräjähdyksen ylijäämäväkeä. Ajatus siitä, että kohtuullisessa ajassa saataisiin holtiton ja vastuuton lapsitehtailu jollain koulutusviennillä ja rahaa syytämällä kuriin, kuulostaa suoraan sanoen pelottavan lapselliselta. Rahaa syytämällähän osaltaan se väestöräjähdys on syntynytkin, kun lapsikuolleisuus on vähentynyt jne. Lisäksi sähköjen vienti alueelle voi tuoda uutta iPhone-vaeltajaa vielä entistä kiivaampaa tahtia tänne.

Ja niin kauan, kuin länsimailla ei ole päätösvaltaa noissa maissa, emme voi pakottaa noiitä johonkin järkeen niin väestönkasvun kuin korruption yms suhteen. Ainoat realistiset mallit ovat joko rajojen tukkiminen vihdoin ja viimein tältä vastuuttomalta lapsitehtailulta - tai sitten sen lisäksi siirtovaltiojärjestelmän pystyttäminen ja näiden epäonnistuneiden valtioiden ottaminen länsimaiden hallintoon epäonnistujen gebardisuikkien sijaan. Monissa Afrikan maissa on runsaasti luonnonvaroja, joiden avulla osaltaan voidaan rahoittaa tätä. Itse en ole mikään suuri siirtomaiden ystävä, mutta jos maa on selvästi totaalisen epäonnistunut ja menossa vain jatkuvasti pahempaan suuntaan, voi se silti olla se pienempi paha. Tässä pitää muistaa, että Afrikan holtittoman väestönkasvun vuoksi koko ajan kehitysavulla ruokkimisen ja toisaalta hallintaanottamisen tie käy entistäkin vaikeammaksi, kun länsimaiden väkiluku kutistuu kutistumistaan samaan aikaan, kun Afrikassa ruokittavien suiden määrä kasvaa eksponentiaalisesti.
« Viimeksi muokattu: 09.07.2016, 01:34:39 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 093
 • Liked: 2620
 • Harvinainen valkoinen leijona
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #1 : 09.07.2016, 05:49:59 »
...Tarvitaan valtava ja perusteellinen ohjelma infrastruktuurin rakentamiseksi moniin Afrikan maihin. Vasta tämä mahdollistaa taloudellisen kehityksen. Elinolojen parantuessa myös syntyvyys laskee.

Eikä mutu-väite edes pidä paikkaansa. Keskinkertainenkin toimittaja kykenisi 1minuutin googlauksella löytämään perimmäisen syyn - ja keinon syntyvyyden laskuuun. En viitsi jättää paljastamatta että kaiken takanahan on eläke:
pension systems & fertility
Lainaus
There is a wide scope of literature that empirically analyzes the correlation between fertility rate and different measures of the size of a public pension system. Empirical evidence has indeed demonstrated that public pension system programs have a negative effect on the fertility rate of a country. Also the level of development of financial markets has a similar effect on the number of children "desired" by families.

Tai "ison, pahan EUn syvimmän loukon, sen keskuspankin" tuottamaa asiallista aineistoa:
PENSIONS AND FERTILITY - BACK TO THE ROOTS. The introduction of Bismarck’s pension scheme and the European fertility decline
Lainaus
This paper provides detailed evidence based on historical data on the mechanism by which a public pension system depresses fertility

Jos eläkeasiat ei ole kunnossa, niin Afrikan infrastruktuuriin saa ihan rauhassa kaataa loputtomiin rahaa, eikä näy syntyvyydessä pätkääkään. Elinolotkaan ei vaikuta, kun pelätään ettei ole ketään hoitamassa itseä vanhana kun ei rahaa tule mistään.
« Viimeksi muokattu: 09.07.2016, 05:53:36 kirjoittanut Alarik »

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 455
 • Liked: 12894
 • Kuka jos en minä
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #2 : 09.07.2016, 05:55:10 »
Mitä enemmän väkeä, sitä heikommaksi yksilön oikeuden supistuvat. Siitä talouseliitti hyötyy. Siksi väestöräjähdyksestä ei puhuta. Euron velkaorjat, kutistuva työväenluokka, monikulttuuripapisto, talousaatelisto ja pankkikuninkaat. Globaalifeodalismin ensi rytmit.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12686
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #3 : 13.08.2017, 15:36:01 »
Egypt's Demographic Catastrophe
https://www.magzter.com/articles_new_reader/detail/5732/233664/5979f249538c7

Lainaus
Its population grew by two million last year, giving it a growth rate double that of other developing countries. It will expand by a further two million in 2017, representing a growth rate five times higher than most developed countries. To put that in perspective, Egypt adds the equivalent of the entire population of Slovenia every year.

Within the next 40 years – if current rates persist – Egypt will hit between 160 and 180 million people, leapfrogging Russia and Japan (both of which have falling populations) by 2050. Such increases will only compound and magnify energy, water and food shortages.

And then there’s Cairo. The city’s population is set to grow by 500,000 this year, more than any other city in the world.

“Mass migration, starvation, civil unrest: overpopulation unites all of these,” wrote Bill Marsh in The New York Times last month. “Many nations’ threadbare economies, unable to cope with soaring births, could produce even greater waves of refugees beyond the millions alrea

The student sex 'scandal' that laid bare Egypt’s population problem
https://www.theguardian.com/global-development/2017/aug/11/student-sex-scandal-egypt-population-problem

Lainaus
When a group of Egyptian university students submitted a magazine on sex education for their final-year assignment, they hardly imagined they would fail their course and spark a media backlash.
...
In May, Egypt’s national statistics agency, the Central Agency for Public Mobilisation and Statistics (Capmas) announced that Egypt’s population had officially hit 93 million. The agency had previously said the population was expanding at a rate of 1 million people every six months.
...
Major General Abu Bakr al-Gendy, the head of Capmas, said the figures are of grave concern. “Overpopulation is a disaster in Egypt,” he said. “There has been always the debate as to whether overpopulation is a blessing or a curse. In our case, it’s absolutely a curse.”

Gendy said better sex education and access to contraceptives are key. “These are essentials to limit overpopulation,” he said. “But we prefer to call it ‘population education’, warning against the effects of early marriage, calling for birth control and asking parents to limit their birth rate through awareness.”

Egypt removed sex education from school curriculums in 2010. Instead, teachers are expected to lead class discussions on a subject that, say critics, is often ignored.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Make M

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 833
 • Liked: 2082
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #4 : 13.08.2017, 16:58:29 »
-----
Eikä mutu-väite edes pidä paikkaansa. Keskinkertainenkin toimittaja kykenisi 1minuutin googlauksella löytämään perimmäisen syyn - ja keinon syntyvyyden laskuuun. En viitsi jättää paljastamatta että kaiken takanahan on eläke:
-----

Joopa. Ja mitähän voisi olla toimivan eläkejärjestelmän takana? Pitkäjänteisyyttä, vastuullisuutta, solidaarisuutta ja älyllisiä kykyjä yms. nyt ainakin tarvitaan.

Hetkessä eläminen, nepotismi, korruptio, keskimääräisesti alhainen henkinen suorituskyky yms. ovat huono maaperä kehittää sen kaltaista eläketurvajärjestelmää, johon me hyvinvointiyhteiskunnan kasvatit olemme tottuneet.

Nyt kun jälleen pikkuhiljaa, varovaisesti, valtamediassakin aletaan uskaltaa puhua oikeista asioista, niin saapa nähdä, milloin jossain valtamediassa uskalletaan tunnustaa, että yhteiskunnat koostuvat ihmisistä. Ennen kuin tämä radikaali ajatus on valtavirtaa, moni saa vielä käydä leivättömän pöydän ääressä ja maksaa "koulutusrahaa" vääristä mielipiteistä.

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 561
 • Liked: 2193
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #5 : 14.08.2017, 10:36:39 »
Tilausta olisi geenimuokatulle flunssavirukselle, joka saisi synnytys-ikäisten aasialaisten, afrikkalaisten ja lähi-itäläisten naisten munajohtimet tukkoon, mieluiten pysyvästi. Olemme menossa kohti tilannetta, jossa pienikin häiriö globaalissa ruoantuotannossa tarkoittaa välitöntä nälänhätää ja satojen miljoonien ihmisten kuolemista. Nyt, jos tuollainen supervirus saataisiin aikaiseksi, niin se ei tarkoittaisi mitään sukupuuttoa, vaan sitä, että yhden synnytyskone-sukupolven lastenteko loppuisi kuin seinään ja pitäisi odottaa 0-9v ikäisten tyttöjen saapumista murrosikään, että synnytyskoneilu alkaisi uudelleen.


Tuollaisella viruksella saisi kuitenkin n. yhden miljardin ihmisten pudotuksen aikaiseksi, ilman ensimmäistäkään aborttia. Erittäin humaani ratkaisu omasta mielestä. Ei välttämättä edes haittaisi, vaikka synnyttäminen loppuisi hetkellisesti myös täällä. Resurssien riittävyys parantuisi huimasti.

On huimaavaa lukea katovuosista, jotka ovat tapahtuneet kauan sitten, paljon aiemmin kuin mitään ilmastonmuutosta tai vesikriisiä oli olemassakaan. Ykskaks vaan Intiassa jää monsuunit tulematta parina vuotena peräkkäin ja muutama miljoona ihmistä kuolee - 1700-luvulla! Nyt saa laittaa joko yhden tai kaksi nollaa perään, mikäli sama toistuu. Emme kykene ruokkimaan heitä mitenkään, mikäli käy niin, että tulee peräkkäisiä katovuosia. Mikäli sama tapahtuu globaalisti, niin täälläkin joudutaan palaamaan aika hemmetin "suomalaiseen" ruokavalioon: perunoita, porkkanoita, nauriita yms. kasveja, kasvihuonetomaatteja ja kurkkuja, siinä se. Tuohon lihaa ja maitotuotteita päälle. Hengissä selvitään, mutta ruoka on aika tylsää järsittävää, kelpaa kyllä minulle.

On täysin epärealistista odottaa, että elintason nousu saisi lisääntymisen loppumaan. Emme saa nostettua nykyisillä resursseilla elintasoa riittävän nopeasti. Tähän päälle muslimit ja muut tyhmät fatalisti-uskonnot (on jumalan tahto, että minulla on 16 lasta ja kaikki kuolemme nälkään nyt jne.), niin aika taputellussa tilanteessa olemme. Päällepäin kaikki näyttää hyvältä, kun vaan traktorit ja laivat kulkee, mutta yksikin häiriö, niin viikatemiehellä on ylitöitä.

Jos joudumme tilanteeseen, jossa maapallon väkiluku on reilusti yli 10 miljardia, niin se tarkoittaa sitä, että seilaamme jatkuvasti "reunalla". Olemme tuolloin vain yhden satohäiriön päässä suurkatastrofista. Se on sangen epästabiili tila, joka voi johtaa hallitsemattomaan tilanteeseen, jossa elintarvikeresursseja tavoitellaan kansainvaelluksilla ja sodilla.

guest8096

 • Vieras
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #6 : 14.08.2017, 15:02:54 »
Tämä on mulle mysteeri. Eikö voisi ajatella, että ihmiskunnalla menee hyvin, kun väkiluku on ennätyksellisen korkealla ja nousee yhä? Väkimäärä ei kai sinänsä haittaa vaan se, kulutetaanko resursseja enemmän kuin tilalle tulee uusia tai tuhotaanko jotain tärkeää peruuttamattomasti. Tai pysyykö elämän laatu siedettävänä, kun ottaa huomioon viihtyisyyden, turvallisuuden ja sivistyksen. Lisäksi nyt näyttää siltä, että väestönkasvu on tasoittumassa. Se ei ole enää eksponentiaalista kuten se on pitkään ollut, vaan aika lineaarista, kun noin 12 vuoden aikana tulee aina miljardi ihmistä lisää.

Epäilen, että monia on pienenä vähän peloteltu väestöräjähdyksellä ja sen takia se tuntuu monen mielestä suurimmalta ongelmalta. Köyhyttä, kurjuutta ja katastrofeja on ollut pienen väestön kanssa siinä missä suurenkin kanssa.

Onhan siinä sellainen merkittävä puoli, että valkoisten osuus pienenee ja mustien osuus kasvaa, mutta sen valkoiset lähinnä aiheuttavat itse kehitysavulla, rajojen aukomisella, alhaisella syntyvyydellä ja sairaalloisella ihmisoikeuksiin takertumisella. Sitä kautta sitten saattavat länsimaiset arvot siinä sivussa tuhoutua peruuttamattomasti. Se on oma valinta, koska ei Euroopan ole pakko tuhoutua afrikkalaisten väestönkasvuun, jos ihmiset pysäytetään rajoilla kuten ennenkin.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 30 092
 • Liked: 23359
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi †Syyllinen†
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #7 : 14.08.2017, 15:24:15 »
@Frida Hotell lta hyvä kommentti. Siinä on vain afrikkalaisen mielentilan ja kulttuurin ymmärtämättömyys. He lisääntyvät sitä nopeammin mitä huonommin heillä menee ja sitä huonommin heillä menee mitä enemmän he lisääntyvät. Naisen tehtävä on pyöräytellä palleroita ja suorittaa kaikki työtehtävät. Miehen tehtävä on siittää ja notkuskella kaveripiireissä. Eikä saa myöskään unohtaa sitä tärkeintä alkutekijää; heidän päätön uskonsa diktatuuriin ja väkivaltaan.

Joukko miljonäärejä yritti saada afrikkalaisen kylän toimimaan kuten länsimaissa. He matkustivat kouluttamaan kyläläisiä osuustoiminnan vaurastuttavaan malliin. Kyläläiset vaativat miljonäärejä hankkimaan rakennustarpeita, tiiliä ja betonia kuten länsimaissakin on. Siitä oli kieltäydyttävä, koska niitä tarpeita ei ole paikallisesti saatavilla. On vain savea, paskaa ja keppejä. Tilanteet kärjistyivät pelottaviksi kun kyläläiset järjestivät kokouksen viidakkoveitset käsissään. Kun osuustoiminta alkoi pyörimään joten kuten kylän miehet särkivät kaljareissullaan kylän ainoan auton, millä valmiit tuotteet, vihannekset ja käsityöt kuljetettiin markkinoille myytäväksi. Koko hanke kuivui kasaan, koska ahne itsekkyys kuten afrikkalaiset ovat.
(En muista dokumenttisarjan nimeä. Taisi olla BBC:n tuottama)
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Raksa_Mies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 410
 • Liked: 344
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #8 : 14.08.2017, 15:39:48 »
Taloudenkasvu perustuu maailmanlaajuisesti väestönkasvuun ja siksi yritykset kannattavat väestönkasvua.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 455
 • Liked: 12894
 • Kuka jos en minä
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #9 : 14.08.2017, 17:18:28 »
Taloudenkasvu perustuu maailmanlaajuisesti väestönkasvuun ja siksi yritykset kannattavat väestönkasvua.

Eli miljoona lukutaidotonta matua kasvattaa taloutta mystisesti enemmän kuin sata erikoislääkäriä. Tämä selvä.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12686
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #10 : 12.11.2017, 15:30:20 »
Tästä saadaan suurelta osin kiittää kehitysmaiden holtitonta väestönkasvua, jonka ei voida antaa jatkaa nykyistä linjaansa:

The end of the world is NEAR, and Stephen Hawking has predicted how it will be destroyed
http://www.express.co.uk/news/science/877010/end-of-the-world-stephen-hawking-apocalypse-overpopulation-artificial-intelligence

Lainaus
THE end of the world will come within 600 years as overpopulation will cause Earth to become a blazing ball of fire, according to Stephen Hawking.
...
The 75-year old said overpopulation will lead to unsustainable amount of energy consumption which will ultimately finish in the end of the world.

The theoretical physicist said the world’s population has been growing exponentially for the last 40 years and it “cannot continue into the
next millennium”.

He said: “By the year 2600, the world’s population would be standing shoulder to shoulder, and the electricity consumption would make the Earth glow red-hot.
...
This bleak outlook for the future is the reason Prof Hawking joined the Breakthrough Starshot initiative, which is planning on sending tiny spaceships to Alpha Centauri – the next nearest star to our solar system – to scout for a potential new home in the future.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

guest8096

 • Vieras
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #11 : 12.11.2017, 15:38:29 »
^ En usko enää mitään Hawkingin juttuja tuon jälkeen :P

Ehkä hän todellakin on kuollut ja vaihdettu toiseen kuten jotkut arvelevat.

Iku-routa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 355
 • Liked: 550
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #12 : 12.11.2017, 15:38:48 »
Tästä saadaan suurelta osin kiittää kehitysmaiden holtitonta väestönkasvua, jonka ei voida antaa jatkaa nykyistä linjaansa:

Minusta ei ikinä kannata syyttää seurausta, vaan ennemminkin syytä, mikä on ruoan tehotuotanto.  Väestönräjähdyksen syyttäminen on myös ongelman ulkoistamista ja kyvyttömyyttä ymmärtää ihmisluontoa. Ainut keino estää väestöä kasvamasta on karsia ruoantuotantoa. Jos sitä ei halua tehdä, väestöä karsitaan sodilla ja taudeilla. Siinä on ne vaihtoehdot, joista rikkaat valtiot voivat valita, mutta joista kumpaakaan eivät suostu edes näkemään, vaan toiveajattelevat ne pois.
"Know what you're owed on this dark day road
 Temper burn hot
 And your heart stay cold"

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 185
 • Liked: 17525
 • covfefe
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #13 : 12.11.2017, 15:49:15 »
Johtaa kansainvaellukseen joka johtaa sotaan. Sota itsessään ei johda väestön vähenemiseen vaan sodan seurauksena oleva elintason romahdus.

I-maailmansota tappoi n 20+ miljoonaa. Heti perään tullut influenssa tappoi saman määrän ihmisiä nälän ja sodan heikentämässä Euroopassa.

Eurostoliiton sekopäät ovat kuten mielipuoli pääministeri Sipilä, luoneet järjettömän houkutuksen liikkua. Pelkkä liike tulee tappamaan järkyttävän määrän ihmisiä. Ihmismassojen liikuttelu on kätevä tapaa tappaa kymmeniä miljoonia. Nälkäinen massa kirjaimellisesti syö kokonaiset yhteiskunnat tuhoon. Tätä kutsutaan kehitykseksi.

Toistaiseksi järkytymme mm isis-daesh järjestön elävältä polttamasta ihmisestä tai tornista alas heittämän homon kuoliaaksi kivittämisestä, jos pudotus ei tätä tappanut. Kun eu on valmis liittovaltio, nämä asiat tai nälkään kuoleminen kadulla ei enää järkytä meitä.

Liittovaltiossa kansanmurha on politiikkaa ja nälkään kuoleminen osa positiivista diskriminointia.

Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12686
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #14 : 14.11.2017, 10:57:57 »
Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15 000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin uhkiin
https://www.hs.fi/tiede/art-2000005447989.html

Lainaus
PERÄTI 15 000 tieteentekijää 184 maasta sanoo ihmisten vaarantavan koko ihmiskunnan tulevaisuuden, jos kulutusyhteiskunta ja väestönkasvu jatkavat nykyisellä tahdilla. Hätähuuto julkaistiin Bioscience-tiedejulkaisussa maanantaina. Sen nimi on ”Maailman tieteilijöiden varoitus ihmiskunnalle: toinen huomautus”.
...
”Pian on liian myöhäistä muuttaa kurssi pois väärältä radalta, ja aika on loppumassa”, lausumassa todetaan.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

guest8096

 • Vieras
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #15 : 13.12.2017, 08:50:45 »
Hätähuuto ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta, 15 000 tieteentekijää varoittaa joukkotuhosta – ”Pitkään jatkunut nopea väestönkasvu on syy moniin ekologisiin ja jopa yhteiskunnallisiin ...

15 000 tieteentekijää, suu kiinni! Te että muuta halua kuin rahoitusta itsellenne ettekä ymmärrä edes oman alanne asioista mitään!

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 438
 • Liked: 17286
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #16 : 13.12.2017, 09:23:34 »
Väestöräjähdyshän on rikkaus. Muistelen että 80-luvulla asia ei ollut näin, mutta kun nyt on todettu että se on ainut jotain uutta luova kyky joka kehitysmaalaisilta löytyy ja josta kehittyneiden maiden väestö ei ole innostunut (tai joka on heille itse elämänsä maksavina liian kallista), on väestöräjähdys lakaistukin ongelmana maton alle ja siitä on tehty suoranainen ratkaisu kaikenlaisiin ongelmiin, kuten esim. Suomen väestön ikärakenteeseen. Jos väestöräjähdyksestä tulee negatiivisia sivuvaikutuksia, voidaan ne aina liturgisesti kuitata "ilmastonmuutoksen" aiheuttamiksi. Ja ilmastonmuutostahan eivät voi kehitysmaalaiset aiheuttaa, ja kehittyneiden maidenkin väestöstä maksuvelvollisilta vaikuttavat lähinnä länkkärit.

Ei ihme että maailmassa menevät asiat päin helvettiä kun niistä on keskusteltava tuollainen ideologinen pakkopaita päällä.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

guest8096

 • Vieras
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #17 : 24.03.2018, 16:44:13 »
Väestöräjähdys on peruttu, kun syntyvyys laskee maailmalaajuisesti.

https://www.bloomberg.com/view/articles/2018-03-16/decline-in-world-fertility-rates-lowers-risks-of-mass-starvation

Lainaus
The world is now approaching that magic level, thanks to a phenomenon known as the fertility transition. In most countries, total fertility falls from a high level of about six or seven children to two or below, and stays there. Once smaller families become the norm in a country or region, they very rarely go back up. There are a number of theories for why this happens. The shift from agriculture to urban life means less incentive for families to have kids to work on farms. Urban life also increases the cost of raising a kid. Higher education levels for women, freeing them from traditional gender norms, are probably a big factor as well. Importantly, none of these factors are temporary.

Luka Mokonesi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 531
 • Liked: 741
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #18 : 24.03.2018, 17:04:12 »
Väestöräjähdys on peruttu, kun syntyvyys laskee maailmalaajuisesti.

https://www.bloomberg.com/view/articles/2018-03-16/decline-in-world-fertility-rates-lowers-risks-of-mass-starvation

Toisaalta kuitenkin....

Lainaus
Nor will lower global population growth mean the end of all demographic problems. Much of sub-Saharan Africa will be overflowing with people for decades to come, and many of those people will want to migrate to wealthy, aging countries in search of better economic opportunities, or to escape wars.
"Maapallon elämä on kestänyt suurempia muutoksia kuin mitä ihminen on nähnyt. Maapallo selviää hyvin ihmisestä ja on täällä vielä kauan ihmisen jälkeenkin." -mannym

"Gustafsson on asunut Bangkokissa 57 vuotta, mutta sanoo yhä olevansa farang." -HS-

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 278
 • Liked: 2578
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #19 : 24.03.2018, 17:22:02 »
Mikä näissä jutuissa aina on kun esitetään homma niin että afrikkalaiset päättävät tulla tänne ja meillä ei ole siihen mitään sanomista. Onko minulle halveksitulle, vihatulle valkoiselle miehelle varattu tässäkin maksajan ja kärsijän rooli. Miksi länsimaat hämmentävät tuolla kokoajan ja pahentavat asioita kehitysapuineen. Rajat kiinni ja antaa afrikan selvittää asiansa itse, luonto osaa kyllä tasapainottaa asiat ja säätää kantokyvyn oikeaksi jos siellä ei ole joku tapahtumaa sotkemassa.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 097
 • Liked: 20041
 • Monikulttuurisuutta vastaan rokotettu
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #20 : 24.03.2018, 17:28:15 »
Kumma juttu että tuosta väestöräjähdyksestä ei huolta kanneta. Asia oli kyllä akuutti joku 40v sitten mutta nyt se on vaipunut unholaan syystä jonka voi vain arvata. 80- lopulla maapallon väkiluku ylitti 5 miljardia ja nyt meitä on yli 7 miljardia. Maapallon väkiluku on parissa sadassa vuodessa 7 kertaistunut. Sata vuotta sitten kulkutaudit hillitsivät väestön kasvua ja elinikäkin oli lyhyempi. Nyt väestönkasvua ei hillitse mikään muu kuin oma valinta. Länsimaat on siinä onnistuneet mutta siitä onkin tehty rasite kun tulee se työvoimapula. Kehitysmaista on nähty hillittömän väestönkasvun vuoksi länsimaiden pelastajina.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 866
 • Liked: 1547
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #21 : 24.03.2018, 18:28:21 »
Mikä näissä jutuissa aina on kun esitetään homma niin että afrikkalaiset päättävät tulla tänne ja meillä ei ole siihen mitään sanomista.

Maahanmuuttoasioista päättää joukko poliitikkoja, jonka tiedotusvälineitä seuraava äänestäjien enemmistö on valinnut.

Onko minulle halveksitulle, vihatulle valkoiselle miehelle varattu tässäkin maksajan ja kärsijän rooli.

Kenelle muullekaan.
 
Miksi länsimaat hämmentävät tuolla kokoajan ja pahentavat asioita kehitysapuineen.

Kehitysavusta päättää joukko poliitikkoja, jonka tiedotusvälineitä seuraava äänestäjien enemmistö on valinnut.

Rajat kiinni ja antaa afrikan selvittää asiansa itse, luonto osaa kyllä tasapainottaa asiat ja säätää kantokyvyn oikeaksi jos siellä ei ole joku tapahtumaa sotkemassa.

Tiedotusvälineitä seuraava äänestäjien enemmistö ei äänestä valtaan poliitikkoja, jotka panisivat rajat kiinni ja antaisivat luonnon hoitaa asiat tasapainoon Afrikassa.

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 189
 • Liked: 6279
 • Nato-haukka
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #22 : 24.03.2018, 20:20:58 »
Demokratian huono puoli on siinä, että jos kuulut esim. fiksuimman 10 %:n  joukkoon, saat seurata jatkuvasti tyhmien päätösten toimeenpanoa ja seurauksia.
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12686
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #23 : 12.09.2018, 04:55:20 »
Asiantuntijat varoittavat 28 miljardin ihmisen maailmasta ja yli äyräiden kasvavasta Afrikasta – ”Ihmiset kyllä muuttavat jossain vaiheessa”
https://www.hs.fi/tiede/art-2000005823690.html

Lainaus
KOKO maailma tarvitsee kipeästi kahden lapsen politiikkaa.

Tätä mieltä on politiikantutkimuksen professori Diana Coole Lontoon yliopiston Birkbeck Collegesta.

”Meidän tulisi pyrkiä kahden lapsen normiin. Se johtaisi väestön vähittäiseen pienenemiseen. Nykyään länsimaissa on suosittua hankkia kolme lasta. Siitä pitäisi kannustaa luopumaan”, Coole sanoo Helsingin Sanomille.
...
Professori Coole on juuri julkaissut kirjan Should we control world population? (Polity, 2018), jossa hän puolustaa väestönkasvun aktiivista hillitsemistä.

TÄNÄ vuonna tulee kuluneeksi puoli vuosisataa siitä, kun Stanfordin yliopiston biologi Paul Ehrlich popularisoi 1968 ajatuksen väestöpommista.

Hän maalasi synkän kuvan siitä, miten väestö kasvaa räjähdysmäisesti ja sadat miljoonat tulevat 1970-luvulla kuolemaan nälänhädissä, kun ruoantuotanto ei pysy väestönkasvun perässä.

Pahimmat ennustukset eivät ole toteutuneet, ja lopunajan mielikuvat liikakansoitetusta maailmasta ovat väistyneet.

Viime vuonna kuollut ruotsalainen lääkäri ja terveystilastojen popularisoija Hans Rosling oli yksi valoisamman asenteen levittäjistä. Viimeiseksi jääneessä kirjassaan hän kirjoittaa, ettei mitään radikaaleja keinojatarvita väestönkasvun pysäyttämiseen.
...
MAHDOLLISESSA tasapainotilassa ihmisiä on kuitenkin YK:n ennusteen mukaan 11,2 miljardia. Se on 3,6 miljardia enemmän kuin nyt.

Tällä tasolla pysyminen on Coolen mielestä vielä kovan työn takana.

”Jos syntyvyys jää nykytasolle, meiltä voi olla vuosisadan lopulla 28 miljardia. Tarvitaan paljon poliittista tahtoa, jotta 11,2 miljardin luku toteutuu. On petollista olettaa, että se tapahtuisi itsestään”, Coole sanoo.
...
Ratkaistavaksi tulee myös oikeudenmukaisuuden, talouskasvun ja ympäristön vaikea yhtälö. Miten maapallon ja ilmaston kantokyky kestää miljardit uudet ihmiset?

”Jos kaikki jäljittelevät läntistä elämäntyyliä, tuloksena on ympäristökatastrofi. Kaikkien etu on, että keskiluokkaisen elämäntyylin omaksuneita ihmisiä olisi vähemmän”, Coole sanoo.
...
AFRIKAN talouskehitystä heikentävä väestönkasvu saadaan Tarpin mielestä taittumaan talouskasvulla. Kehitys on näet paras ehkäisyväline.

Presidentti patistaa synnyttämään Tansaniassa, vaikka naiset synnyttävät keskimäärin viisi lasta – kehotti luopumaan ehkäisypillereistä
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005823090.html

Lainaus
TANSANIAN presidentti John Magufuli on patistanut maan naisia synnytystalkoisiin, vaikka keksimäärin naiset synnyttävät Tansaniassa yli viisi lasta.

Magufuli kehotti naisia luopumaan ehkäisypillereistä, jotta maan väkilukua saataisiin kasvatettua, kertoi muun muassa BBC.

Tansanian väkiluku on noin 56 miljoonaa. YK:n ennusteen mukaan koko Afrikan väkiluku tulee kaksinkertaistumaan noin 2,5 miljardiin vuoteen 2050 mennessä.

PRESIDENTTI on puhunut aiheesta aiemminkin. Viime vuonna hän ehdotti, että lapsen synnyttäneiltä opiskelijoilta evättäisiin pääsy takaisin kouluun.
...
PRESIDENTTI Magufulin mukaan ehkäisykeinoja käyttävät kansalaiset ovat laiskoja.

”He eivät halua tehdä kovasti töitä ruokkiakseen suurperhettä. Siksi he päätyvät vain yhteen tai kahteen lapseen. Olen matkustanut Euroopassa ja muuallakin ja nähnyt ne haitat, joita syntyvyydensäännöstely saa aikaan. Joitain maita uhkaa väestön väheneminen”, Magufuli sanoi vaalitilaisuudessa.
« Viimeksi muokattu: 12.09.2018, 04:58:38 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 990
 • Liked: 9851
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #24 : 12.09.2018, 07:19:38 »
Lainaus käyttäjältä: HyysäriSanomat
TANSANIAN presidentti John Magufuli on patistanut maan naisia synnytystalkoisiin, vaikka keksimäärin naiset synnyttävät Tansaniassa yli viisi lasta.

....ja juuri tämän vuoksi AINOAT kehitysavun muodot pitäisi olla:

A) ehkäisyvälineet ja niiden käytön koulutus

B) ylipäätään koulutus ja ehkä sitä tukeva materiaali

Eikä yhtään mitään muuta. Ja senkin avun ehdoksi pitäisi laittaa väestönkasvun taittaminen kohdemaassa.

Sen sijaan veikkaan, että Tansaniaankin työnnetään vaikka ja mitä väestöräjähdystä edistävää apua.

Milloin tästä omaan jalkaan ampumisesta tuli länsimaissa (kansainvälinen) kansallisharrastus? Ja miksi?
Tämän kansainvälisen kansojen itsemurhan voisi vielä jollain tavalla ymmärtää, jos tästä väestöräjähdyksestä ei olisi tietoa saatavilla. Mutta kun siitä on.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 356
 • Liked: 32092
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #25 : 12.09.2018, 10:46:12 »
Lainaus
ja juuri tämän vuoksi AINOAT kehitysavun muodot pitäisi olla:

A) ehkäisyvälineet ja niiden käytön koulutus

Musta mies käytä kortsua. Satun tietämään tämän erään tutun kautta. Ehkäisy siis kohdistettava naisiin, naps-menelmällä ja palkkiolla.
"Siinäpä se sitten on juuri se "saatana joka tekeytyy valkeuden enkeliksi". Sitä meille tuputetaan, ettemme vain näkisi todellisuutta. Euforia -aikamme sairaus."
- Vaniljaihminen

"You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog. If we are weak, our land will become Muslim"
- Ashin Wirathu

Totuus EPT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 721
 • Liked: 1796
 • ääärinuiva
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #26 : 12.09.2018, 10:56:22 »
Lainaus
Nykyään länsimaissa on suosittua hankkia kolme lasta. Siitä pitäisi kannustaa luopumaan”,

Missä niin sanotaan? Enpä ole tuollaista kuullut. Länsimaissa on muuten lasten määrä vähentymään päin. Tuo lausunto pitäisi antaa Arabimaihin ja Afrikan maihin, siellä se lisääntyvyys on suurinta, ei länsimaissa, lukuunottamatta kehitysmaiden alkuasukkaita länsimaissa.
Missä ******i siellä ongelma.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 052
 • Liked: 3483
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #27 : 12.09.2018, 11:00:21 »
Lainaus
Nykyään länsimaissa on suosittua hankkia kolme lasta. Siitä pitäisi kannustaa luopumaan”,

Missä niin sanotaan? Enpä ole tuollaista kuullut. Länsimaissa on muuten lasten määrä vähentymään päin. Tuo lausunto pitäisi antaa Arabimaihin ja Afrikan maihin, siellä se lisääntyvyys on suurinta, ei länsimaissa, lukuunottamatta kehitysmaiden alkuasukkaita länsimaissa.

Käytännössä ollaan sukupuutossa. Espanja, Italia, Portugali, Itä-Eurooppa. Syntyvyys 1.2-1.4
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 410
 • Liked: 4946
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #28 : 12.09.2018, 11:42:19 »

Presidentti patistaa synnyttämään Tansaniassa, vaikka naiset synnyttävät keskimäärin viisi lasta – kehotti luopumaan ehkäisypillereistä
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005823090.html

Lainaus
TANSANIAN presidentti John Magufuli on patistanut maan naisia synnytystalkoisiin, vaikka keksimäärin naiset synnyttävät Tansaniassa yli viisi lasta.

Magufuli kehotti naisia luopumaan ehkäisypillereistä, jotta maan väkilukua saataisiin kasvatettua, kertoi muun muassa BBC.

Tansanian väkiluku on noin 56 miljoonaa. YK:n ennusteen mukaan koko Afrikan väkiluku tulee kaksinkertaistumaan noin 2,5 miljardiin vuoteen 2050 mennessä.

PRESIDENTTI on puhunut aiheesta aiemminkin. Viime vuonna hän ehdotti, että lapsen synnyttäneiltä opiskelijoilta evättäisiin pääsy takaisin kouluun.
...
PRESIDENTTI Magufulin mukaan ehkäisykeinoja käyttävät kansalaiset ovat laiskoja.

”He eivät halua tehdä kovasti töitä ruokkiakseen suurperhettä. Siksi he päätyvät vain yhteen tai kahteen lapseen. Olen matkustanut Euroopassa ja muuallakin ja nähnyt ne haitat, joita syntyvyydensäännöstely saa aikaan. Joitain maita uhkaa väestön väheneminen”, Magufuli sanoi vaalitilaisuudessa.

Miten käy? Tuleeko Tansanian presidentin takapajuisista lausunnoista kauhistelua Hesarissa ja muissa vai vaietssnko vähin äänin. Vai olisiko aika jo kypsä provoavaan kolumniin ”On hienoa että Afrikan väestö moninkertaistuu, samalla valkoihoisten eurooppalaisten pitäisi tuntea vastuunsa ja vähentää lapsien hankkimista entisestään, jotta tulijoille riittäisi tilaa”.
And madness and despair are a force.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 194
 • Liked: 5960
 • Punavihreäkriittinen
Vs: Väestöräjähdys
« Vastaus #29 : 12.09.2018, 12:18:27 »
Mukava tulevaisuus maapallolle luvassa, 25 miljardia IQ 70 nee"""""ä ja pari miljardia eläkeiässä olevaa valkoista tai keltaista.


Life is a series of natural and spontaneous changes. Don't resist them - that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like.

Tagit: