Kirjoittaja Aihe: 2016-07-19 Tynkkysen kirjoitus: syytöksiä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan  (Luettu 170866 kertaa)

Pärmi

 • Vieras
Mistä muuten johtuu, että nykyaikainen antifasisti on lähes poikkeuksetta myös antisemitisti? Minun aivoni eivät tuota asiaa nyrjähtämättä käsittele, mutta antisemitismi tuntuu olevan normi suvispiireissä.
   


Antisemitismiä on esiintynyt ja esiintyy monessa muussakin liikehdinnässä ja aatteessa, kautta vuosisatojen,: usein se on monelle pienin yhteinen nimittäjä olla yhtä mieltä määrätystä raamatullisesta käsityksestä. No, seuraukset ovat näkyvissä: hulluus ei korjannu toisella hulluudella: Kaikki antisemitistit on samalla ovat myös antikristillisiä. Ehkä järkyttävintä asiassa kuitenkin se, että sitä esiintyy yleisesti myös kirkon piirissä "korvausteologian" nimellä.

Pärmi

 • Vieras
Lainaus
Terrorismi tulee torjua kaikin voimin, mutta tämä on väärä keino ja kiihotusta kansanryhmää vastaan.

Nyt olisi kiinnostavaa tietää, mikä tämän Erkka Railon keino on? Miten hänen mukaansa voimme torjua terrorismin, jos emme poista terrorismikulttuurin edustajia maastamme?

Taitaa Erkka-poju olla neuvoton. Hänellä ei liene muita keinoja kuin lässytys ja pullahalaus..  :facepalm:

Kaikenlaisia meillä tutkijoina onkin..

Tynkkynen ei kiihota kansanryhmää vastaan ja vaikka kiihottaisikin, mitä sitten? Se kiihottaminen on mitättömin pieni paha siihen nähden, jos Tynkkysen keinoilla voimme pelastaa lastemme hengen. Erkka Railo onkin jo tainnut hypätä murhaajien kelkkaan kun mitään ei käytännön tasolla saisi tehdä paitsi jeesustella. Nolo jätkä!

Ja jos Erkkaa se kansanryhmää vastaan kiihottaminen noin kiihottaa, niin vinkiksi annettakoon, että Koraani kiihottaa suomalaisia vastaan kun se ei hyväksy ei-muslimeja. Teepä Erkka jotakin hyödyllistä ja nosta syyte Koraania vastaan!


Ei käytännön tasolla saa jeesustella, muhistella kyllä.

Pärmi

 • Vieras
Lalli puhuu asiaa.

Kuu-jumalaoppi on kriminalisoitava Euroopassa, koska se vihaa eurooppalaisia arvoja, sivistystä, vapautta ja humanismia.

KIELTO KUU-JUMALAOPILLE!
KIELTO KUU-JUMALAOPILLE!
KIELTO KUU-JUMALAOPILLE!

Kaikki mukaan ja menestystä Tynkkyselle!

Kuu-jumalaoppi sulkee pois humanismin, humanismi ei sitä vastoin kuu-jumalaoppia, siksi ne ovat täällä.

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 750
 • Liked: 4896
 • Kiiltomato loistaa
Antisemitismiä on esiintynyt ja esiintyy monessa muussakin liikehdinnässä ja aatteessa, kautta vuosisatojen,: usein se on monelle pienin yhteinen nimittäjä olla yhtä mieltä määrätystä raamatullisesta käsityksestä. No, seuraukset ovat näkyvissä: hulluus ei korjannu toisella hulluudella: Kaikki antisemitistit on samalla ovat myös antikristillisiä. Ehkä järkyttävintä asiassa kuitenkin se, että sitä esiintyy yleisesti myös kirkon piirissä "korvausteologian" nimellä.

Kumma juttu, että sama porukka on ajasta ja paikasta riippumatta ympäristön vihan kohde ... Anteeksi!

Tynkkynen on politiikassa uskottava hahmo, toimii kuten puhuu. Ei hihhuloi kuten monet muut julkisesti ... kaapista ulos tulleet.
Auringonvalo tappoi virukset?

Pärmi

 • Vieras
Sen sijaan, että loputtomasti vain joustamme, alistumme ja jopa tingimme eurooppalaisista arvoista 'suvaitsevaisuuden' nimissä, meidän tulee eurooppalaisina lopultakin päättää, mikä täällä on hyväksyttävää ja mikä ei. Emme voi loputtomiin jahkailla ja myötäillä, vaan meidän on tehtävä moraalinen ratkaisu ja kysyttävä itseltämme, onko vuonna 2016 hyväksyttävää, että meitä kiristetään väkivallan avulla myönnytyksiin tai vaikenemiseen, onko naisten alistaminen, mielipiteenvapauden lakkauttaminen tai demokratian tuhoaminen hyväksyttävissämme, vai onko meidän rohkeasti tehtävä selväksi omat arvomme ja pidettävä niistä kiinni siitäkin huolimatta, että jollekin kulttuurimme ulkopuoliselle tulisi paha mieli?

Ei ole mitään nolostuttavaa siinä, että pidämme omista arvoistamme kiinni tai että kieltäydymme vaihtamasta arvomaailmaamme keskiaikaisen alistuksen ja taikauskon vuoksi. Me voimme kainostelematta pitää omia arvojamme parempina kuin muiden arvoja - niin kaikki muutkin etniset ryhmät tekevät ja se on osa ihmisyyttä ja kulttuurin jatkumoa. Meillä ei ole mitään syytä pyydellä anteeksi tai kieriskellä tomussa muiden edessä. Meidän kulttuurimme on humaani ja elämää kunnioittava, se arvostaa hengen vapautta ja ihmisoikeuksia ja sen turvin olemme pystyneet luomaan häikäisevän hyvinvoinnin, edistyksen ja tieteen.

Kiemurtelun ja poliittisen korrektiuden lässytys saa nyt loppua. Meidän on noustava barbarismia ja väkivaltaa vastaan ja meidän on lopultakin jyrähdettävä: 'Nyt saa riittää!' Sillä jos emme puolusta lastemme tulevaisuutta itse, ei sitä tee kukaan muukaan. Tekosuvaitsevaisuuden hulluuden on loputtava, tai me ja meidän sivilisaatiomme häviämme tältä pallolta. Eikä ihmiskunnalla ole varaa siihen menetykseen, mikäli tulevaisuudelta halutaan odottaa muutakin kuin eläimellistä verenvuodatusta! Me olemme arvokkaita, meidän kulttuurimme on tämän planeetan hienoin ja me pidämme siitä kiinni! Jos se ei jollekin kelpaa, hänet voidaan heittää rajojen toiselle puolelle emmekä kuuntele minkäänlaisia vastaväitteitä!

Eurooppalainen kulttuuri on maailman humaanein ja edistyksellisin kulttuuri eikä sen tehtävä ole väistää itseään heikompia kulttuureita: barbaarien on väistettävä meitä ja häivyttävä mailtamme, elleivät he kykene omaksumaan meidän arvojamme ja meidän elämäntapaamme!


Humanismi länsimaissa hyväksyy islamin osana uskonnollista ja kulttuurista sekamelskaa, käsitteensä mukaisesti antaen hyväksynnän inhimmillisyyden nimissä tunneperäiselle ymmärrätämiselle ilman totuutta. Kristinuskon ytimessä ovat Jumalan säädökset ihmiselle hänen parhaakseen. Niihineivät kuulu humanismin nimissä pelkät tunnetason päätelmät.
Eurooppa, aikanaan USA:n kanssa olivat hienoja juutalais-kristillisen etiikan perustalle rakentautuneita sivistysvaltioita; mitä niistä kohta on jäljellä, jos tämä perusta hylätään?

Pärmi

 • Vieras


Erkka panee erkkaa lapaan, vaikka se olisi hyödyllisintä jossakin ihan muualla, jos nyt ymmärrätte tämän hämäläis-kryptisen vertauskuvaannollisen ilmaisun oikein.


loppuu interistä teipit jos jokainen erkan kanssa samoin ajattelevan turpavärkki pitäis tukkia.

Pärmi

 • Vieras
Millaiset ajat, sellaiset lausunnot.

Tynkkysen yhtenä pointtina oli se, että väliaikaiseksi tarkoitetun turvapaikkakärjestelmän pitäisi todella olla väliaikainen eikä ikuinen. Tällaisen asian vaatiminen nimenomaan kuuluu politiikan ja kansalaiskeskustelun piiriin.

Turvapaikkasirkuksella on peruuttamattomia vaikutuksia vastaanottavien maiden turvallisuustilanteeseen. On päivänselvää että näistä vaikutuksista on voitava puhua.

Tynkkysellä on tässä kaikessa vielä moninkertainen henkilökohtainen uhka. Sen lisäksi että poliittiset vastustajat uhkailevat, hän altistuu niiden vihalle, joiden mielestä hänen elämäntyylistään pitäisi rangaista kuolemalla.

Suomi on nyt perimmäisten kysymysten äärellä. Voimia niille, jotka jaksavat suossa eteenpäin tarpoa.

Anna palaa vaan Matias: jos kahlekuninkuus odottaa, tiedä että Linnaveljes-puolueen äänisaalis-kahlepallo kasvaa yli puoluerajojen

Vredesbyrd

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 198
 • Liked: 2397
 • Destroyer of Discourse
Väliaikainen kuin autovero  >:(
Psykoanalyyttisessä näkökulmassa aikuinen on ihminen, jolle ei tarvitse valehdella. Aikuinen kestää, jos hänelle sanotaan, miten asia on.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 573
 • Liked: 14845
Lainaus
Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kirjoittaa Facebookissa, että Suomen pitää pysäyttää hänen islamisaatioksi kutsumansa ilmiö.


Muun muassa politiikan tutkija Erkka Railo kutsuu kirjoitusta Twitterissä kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan.

Tässä Tynkkysen jutussa voi todeta sen, että suvaitsevaisto ei edes pyri haastaa Tynkkysen ajatuksia vaan lähtee välittömästi uhkailemaan käräjillä. Koska sitähän tämän "kansaryhmän kiihottamisen" esiintuominen oikeasti tarkoittaa.

Railon tapa pyrkiä vaientamaan keskustelu uhkailuilla osoittaa oikeastaan sen, että Tynkkysellä on pointti eikä Railo uskalla tai osaa haastaa häntä väittelyssä.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12041
Demareilta tulee aivan taulapää-tason kritiikkiä Tynkkyselle:

Lainaus
Tynkkyselle kritiikkiryöppy islam-kirjoituksesta: ”Ette te näin voita sotaa ääriliikkeitä vastaan”

Teppo Ovaskainen

Luotu: 19.7.2016 19:27.

Kuva: Petteri Paalasmaa
Kuva.

Perussuomalaisten Nuorten väistyvä puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen arkistokuvassa.

Kotimaa

Hallituspuolue perussuomalaisten nuorisojärjestön PS-nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen saa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa julkaisemastaan islam-kirjoituksesta.

Tynkkynen esittää julkisessa Facebook-kirjoituksessaan, että ”Islam pitää kitkeä Suomesta pois”. Hänen mukaansa ajattelumaailmaa eli uskontoa ei ole mahdollista kieltää, mutta sen sijaan ”voimme pistää palautusautomaatin pyörimään täydellä teholla”.

Tynkkynen toivoo Suomen pääsevän eroon islamista ja sen ”lähettiläistä” palauttamalla pikaisesti kotimaihinsa esimerkiksi kaikki turvapaikanhakijat, joilla ei vielä ole kansalaisuutta. Hän perustelee toiveitaan ääri-islamistien toteuttamilla terrori-iskuilla.

Politiikan erikoistutkija Erkka Railo kommentoi Tynkkysen kirjoitusta tuoreeltaan Twitterissä ja arvioi, että se on kiihotusta kansanryhmää vastaan.

Arvostelua ovat esittäneet myös muun muassa SDP:n poliitikot. Kirkkonummelainen paikallispoliitikko, demarinuori Teppo Suontakanen kirjoittaa asiasta Puheenvuoron blogissaan.

– Mitenkäs Tynkkynen aikoo palauttaa sellaiset muslimit, jotka eivät koskaan ole tulleetkaan Irakista tai Afganistanista vaan ovat ihan Suomen kansalaisia?  Vaatiiko hän heitä kääntymään uskonnostaan? Entä miten Tynkkynen kokee mm. tataarit suureksi uhaksi Suomelle, vaikka nämä taistelivat Suomen puolesta Neuvostoliittoa vastaan II maailmansodassa?
Suontakanen kirjoittaa.

Tynkkynen perustelee esittämiään pikapalautuksia muun muassa Maahanmuuttoviraston muuttuneilla maalinjauksilla Somaliasta, Irakista ja Afganistanista. Suontakasen mielestä on Tynkkyseltä ”aika härskiä vedota Maahanmuuttoviraston turvaluokituksiin kyseisistä maista, kun ulkoministeriömme, jonka johdossa on Tynkkysen puolueen puheenjohtaja, pitää niitä edelleen vaarallisina suomalaisille eikä suosittele vierailemista”.

Suontakanen pohtii, käyttääkö Tynkkynen islaminuskoa ”silkkana tekosyynä päästäkseen eroon tietyn värisistä ja etnisen taustan omaavista ihmisistä”. Demariaktiivilla on myös suora viesti Tynkkyselle ja tämän aatetovereille.

– Te ette voita mitään sotaa islamismia ja ääriliikkeitä vastaan tällä lailla, saattepa vain itsenne näyttämään samankaltaisilta ajatusmaailmanne kannalta kuin vihaamanne fundamentalistit
, Suontakanen kirjoittaa.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/199479-sebastian-tynkkyselle-kritiikkiryoppy-islam-kirjoituksesta-ette-te-nain-voita-sotaa
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 465
 • Liked: 14660
 • Kuka jos en minä
Jos nyt heittäisi pihalle vaikka 90-luvulta eteenpäin tulleet matut jotka eivät ole töissä niin pääsisi pitkälle. Siinä ei kaiketi lähtisi yhtään tataaria.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 218
 • Liked: 49686
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Mitähän sieniä kyseinen demarinuori on oikein syönyt. Tahallista väärinymmärtämistä ja kohun kautta irtopisteiden keräilyä säälittävällä ulostulolla.

Suomen poliittinen tulevaisuus on aivan helvetillisen hirvittävällä tolalla. Suvakkien vyörytys on niin harhaista ja Suomea tappavaa, ettei tulevaisuus näytä kovin lohdulliselta, jos poliittisin ratkaisuin on tarkoitus Suomi kammeta ylös monikulttuurisuuden, matuilun ja islamin suosta.

Toivottavasti Soini ei tule harjoineen sohlaamaan ja vesittämään hyvää keskustelun avausta.

Ilmeisesti demarit ja muu roskaväki haluaa seurata Ruotsin tietä tuhoon asti.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Sepeteus Hiihtäjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 734
 • Liked: 1378
Lainaus
– Te ette voita mitään sotaa islamismia ja ääriliikkeitä vastaan tällä lailla, saattepa vain itsenne näyttämään samankaltaisilta ajatusmaailmanne kannalta kuin vihaamanne fundamentalistit, Suontakanen kirjoittaa.

Elikkäs tämä Suontakanen tuossa paljastaa itsensä, eli hän rakastaa fundamentalisteja, joita Persunuoret vihaa. Ja näitä fundamentalisteja vihataan siksi, kun he ajavat shariaa ja kaikkia muita ääri-islamin oppeja, eli Suontakanen on fundamentalistisen islamin, eli väkivaltaisen ääri-islamin kannattaja, koska käyttää "teidän vihaamanne fundamentalistit" muotoa.

On pelottavaa, kun demarinuorissa kannatetaan ääri-islamilaista oppia, ja eikös sielä oulun suunnalla ollut se imaamiopettaja ja poliitikko, vai mikä se nyt oli, kun halusi ääri-islamilaista kesäleiriä, ääriajatuksiensa kanssa.

Olikos se vielä demarinuori vai vasemmistonuori, kun laukoi sosiaalisessa mediassa niitä ääriajatuksia ja joutui vastuuseen, eli poistamaan viestit, pyytämään anteeksi ja joutui pois tehtävistään? En muista kummasta punaisesta puolueesta oli, mutta kyllä tässä alkaa olemaan suomalaisen vasemmiston linja selkeä, eli suomalainen vasemmisto taistelee suomalaisia vastaan ääri-islamilaisten kanssa, yhdessä rintamassa ja vielä solvaa ja haukkuu muita poliittisia nuorisojärjestöjä, jotka ovat vain huolissaan huomisen lasten ja nuorten elämästä ja elintilasta.

Pelottavaa, hyvin pelottavaa...tämä on nyt ilmeisesti se pelko, josta suomalainen vasemmisto aina puhuu ja kyllähän he puhuu, kun he sitä pelkoa lietsoo uskonnollisen ääriryhmittymän vierellä, pääpystyssä ylväästi tuhoten suomalaisten elintilan, suomalaisen hyvinvointivaltion ja suomalaiset lapset ja nuoret.
"Käteen sattuu, polttaa."
"Korostan, että se johtuu vain siitä, että kätesi on nuotiossa. Ei siis mitään syytä huoleen eikä toimenpiteisiin. Sanot vain napakasti, että ei saa polttaa."

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 379
 • Liked: 9302
« Viimeksi muokattu: 20.07.2016, 06:32:23 kirjoittanut RP »
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 631
 • Liked: 26471
Jos nyt heittäisi pihalle vaikka 90-luvulta eteenpäin tulleet matut jotka eivät ole töissä niin pääsisi pitkälle. Siinä ei kaiketi lähtisi yhtään tataaria.

Toimittajien kritiikki Perussuomalaisia ajatuksia parjaavia ääniä kohtaan on säälittävän olematonta. Sen sijaan että ihailtaisiin sitä kuinka tataarikortilla voi "nollata" argumentit muslimien huonosta integraatiosta, kannattaisi kysyä siitä millaista on maahanmuutto- ja ulkomaalaispolitiikka jonka puitteissa tataarien hyvä, mutta jo valmiiksi vahvasti muslimien keskuudessa vähemmistöön jäävä esimerkki voi puolittua jopa yksittäisen vuoden aikana mikäli rajoja pidetään avoinna ja käytännössä pysyvien oleskelulupien linjaa jatketaan.

Paljon tataareja rehellisempi kiintopiste olisivat vaikkapa somalit. Heitä on asunut määrissä Suomessa nyt jo reippaasti yli sukupolven ajan, ja heidän yhteiskunnallista panostaan ei voi pitää millään mittapuulla onnistumisena tai positiivisena. Ja toisin kuin tataarien määrä, heidän määränsä kasvaa edelleenkin kaikilla mahdollisilla tavoilla merkittävää vuosivauhtia. Mikä on se asia, jonka vuoksi tällaista maahanmuuttopolitiikkaa ei pitäisi korjata? Jonkun sen seuraamukset on kuitenkin maksettava.
« Viimeksi muokattu: 20.07.2016, 06:53:32 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Micke90

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 19 606
 • Liked: 14705
Timo Soini sanoi Olli Immoselle, että "rinkka tai reppu selkään ja reilaamaan, näkee vähän maailmaa".

Tekisi kyllä Timpallekin hyvää, mutta häntä ei kiinnosta muu kristillinen ahdasmielisyytensä homoja yms. kohtaan.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 667
 • Liked: 76257
Demareilta tulee aivan taulapää-tason kritiikkiä Tynkkyselle:

Lainaus
Tynkkyselle kritiikkiryöppy islam-kirjoituksesta: ”Ette te näin voita sotaa ääriliikkeitä vastaan”

Teppo Ovaskainen
...
Politiikan erikoistutkija Erkka Railo kommentoi Tynkkysen kirjoitusta tuoreeltaan Twitterissä ja arvioi, että se on kiihotusta kansanryhmää vastaan.

Arvostelua ovat esittäneet myös muun muassa SDP:n poliitikot. Kirkkonummelainen paikallispoliitikko, demarinuori Teppo Suontakanen kirjoittaa asiasta Puheenvuoron blogissaan.

– Mitenkäs Tynkkynen aikoo palauttaa sellaiset muslimit, jotka eivät koskaan ole tulleetkaan Irakista tai Afganistanista vaan ovat ihan Suomen kansalaisia?
  Vaatiiko hän heitä kääntymään uskonnostaan? Entä miten Tynkkynen kokee mm. tataarit suureksi uhaksi Suomelle, vaikka nämä taistelivat Suomen puolesta Neuvostoliittoa vastaan II maailmansodassa? Suontakanen kirjoittaa.

Tynkkynen vastasi tähän kansalaisasiaan samassa Twitter-ketjussa, jossa tuo Erkka Railon purkaus, mutta jotenkin Uuden Suomen toimittaja Teppo Ovaskainen ei saanut vastausta mahtumaan juttuunsa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

N. A. Saramo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 259
 • Liked: 542
  • Vega
Uuden Suomen toissapäiväinen juttu kritiikkiryöpystä oli jokseenkin yksipuolinen, kun demariaktiivin perustelematontakin arvostelua esiteltiin vastineeksi Tynkkysen kirjoitukselle. Kommentoin uutista eilen:

Lainaus
Jutussa lukee:

"Kirkkonummelainen paikallispoliitikko, demarinuori Teppo Suontakanen kirjoittaa asiasta Puheenvuoron blogissaan.

– Mitenkäs Tynkkynen aikoo palauttaa sellaiset muslimit, jotka eivät koskaan ole tulleetkaan Irakista tai Afganistanista vaan ovat ihan Suomen kansalaisia? Vaatiiko hän heitä kääntymään uskonnostaan? Entä miten Tynkkynen kokee mm. tataarit suureksi uhaksi Suomelle, vaikka nämä taistelivat Suomen puolesta Neuvostoliittoa vastaan II maailmansodassa? Suontakanen kirjoittaa."

Jutussa linkitetään Tynkkysen kirjoitukseen (https://www.facebook.com/sebastian.tynkkynen/posts/1073979526020252), jota Suontakanen kommentoi. Tynkkystä referoidaan päällisin puolin, mutta huolimatta siitä, että Suontakasen kritiikki esitetään, jutusta ei tule ilmi, että Tynkkynen ei kirjoituksessaan käsitellyt Suomen kansalaisia. Hän kirjoitti:

"Kansalaisuuden ehdoksi asetettu viiden vuoden asumisaika pitää nopeasti muuttaa kahdeksaan vuoteen, myös pakolaisten osalta, jotka voivat nykylainsäädännön mukaan saada kansalaisuuden jo neljän vuoden jälkeen. Tämä tuo meille lisäaikaa massiivisten siirtojen tekemiseen, jotka eivät ole enää mahdollisia, jos kansalaisuus keretään saamaan."

Tynkkynen ei siis kirjoituksessaan ehdottanut kansalaisuuden saaneiden palauttamista vaan päinvastoin totesi, että se ei ole mahdollista. Suontakanen kyllä tietää tämän, mutta valehtelee, koska on demari ja tietää minkälainen vääristely hänen äänestäjiinsä puree. Miksi Uusi Suomi toistaa kritiikittä Suontakasen vääristelyt?

Olkaa hyvä ja tehkää oikaisu. Jutusta saa nyt väärän kuvan Tynkkysen kirjoituksesta.

Tuohon ei ole ainakaan vielä vastattu ja ajattelin lähettää oikaisuvaatimuksen vielä sähköpostilla toimitukselle, mutta tuskinpa siitä on mitään hyötyä. Jutussa kun ei ole varsinaista faktavirhettä, siitä vain saa väärän kuvan. Eli suomalaisen journalismin nykytilan tuntien meni kuten toimittaja tarkoittikin.

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 380
 • Tästä tulee vielä hyvä!
Tynkkynen vastasi tähän kansalaisasiaan samassa Twitter-ketjussa, jossa tuo Erkka Railon purkaus, mutta jotenkin Uuden Suomen toimittaja Teppo Ovaskainen ei saanut vastausta mahtumaan juttuunsa.

Mitä väliä vaikka olisi saanutkin mahtumaan. Kukahan ne karkotettavat ulos kantaa. Tynkkysen elämäntavalla ei kanneta kuin olkalaukkua.

Lainaus
Paavo Lipponen oli ja on toista maata ja tasoa. En ole ollut kaikesta samaa mieltä. Olisin halunnut aikanaan eurosta kansanäänestyksen.

Paavo Lipponen oli ihminen ja inhimillinen Tony Halmetta kohtaan. Sitä en unohda milloinkaan. Hän ei potkinut maassa makaavaa. Hänen ei tarvinnut, eikä hän halunnut. Sortunutta ei sorrettu.

Viime aikoina, jostakin syystä, olen muistanut lämmöllä Lipposen mainiota kommentointia. ” Minä keskustelen vaikka Kiinan keisarin kanssa, enkä kysy keneltäkään lupaa, enkä ole selitysvelvollinen etukäteen, enkä jälkikäteen.”

Kerta kiellon päälle.” Minä olen niitä harvoja henkilöitä Suomessa, jolla on edellytyksiä käydä tällaisia keskusteluja. Medioissa ei osata edes englantia, kun näitä käsitellään. ”

Valtiomiehen ajatonta viisautta. Retorista taitoa.

http://timosoini.fi/2016/07/sdp-uusi-rakas-ja-valtiomies/
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

Ullatusnillitus

 • Vieras
Kun "ruskea tyttö" kutsuu kanssaan eri mieltä olevia "kakkapäiksi", kyse ei ole kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kuvitellaanpa, millainen myrsky siitä syntyisi, jos Sebastian käyttäisi "ruskeasta" tytöstä tai pojasta tällaista alatyylistä nimitystä.

Arkipiispa

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 126
 • Liked: 1636
 • Rapefugees not welcome !
On täysin totta, että islamilaiseen terrorismiin johtava asia on islam.

On täysin totta, että Suomessa maahanmuuttajat ovat rikostilastoissa yliedustettuina.

On täysin totta, että tänne saapuneet eivät edusta sitä hädänalaisinta kansanryhmää, vaan ovat niitä paremmin toimeentulleita.

Jos joku haluaa tehdä Suomen turvallisemmaksi paikaksi elää, niin kantasuomalaisille kuin muillekin, on selvää että riskiryhmiä joilla ei aikuisen oikeesti ole moraalista oikeutta saapua tänne kansakunnan sosiaalieläteiksi ja jotka samalla tekevät Suomesta turvattomamman, pitää palauttaa niin paljon kuin mahdollista.

Minä en ymmärrä mikä tässä matematiikassa nyt on niin vaikeaa, ettei peruskoulun läpäisseet sitä voi ymmärtää.  :facepalm:
"Kelle täällä pitää maksaa ettei kaikki olis niin paskaa" - Ellinoora/Carrie
Polpo:lle tiedoksi: kirjoitukseni arvionnissa on sovellettava Poen lakia.

kenelek

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 722
 • Liked: 653
 • Oululainen dissidentti
Minä en ymmärrä mikä tässä matematiikassa nyt on niin vaikeaa, ettei peruskoulun läpäisseet sitä voi ymmärtää.  :facepalm:

Ei siinä peruskoulun läpäisseelle olisikaan paljoa epäselvää mutta esimerkiksi yliopistokoulutus tietyissä aiheissa voi omituisesti hämärtää logiikan ja matematiikan toimivuutta ihmisen mielessä.
..."minulle henkilökohtaisesti maahanmuutto ei ole koskaan ollut listalla korkealla"... © 2016 Timo "Jabba" Soini
"– Minun sydäntä lähelläni on noiden ihmisten hätä" © 2015 Juha "Pipi" Sipilä
"Pelolle ei saa antaa sijaa" © 2016 Noin joka ikinen mokuttaja Suomessa

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 701
 • Liked: 2921
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Tässähän joku bittinikkari voisi väsätä "Kansankiihotuslaskurin" joka laskee Tynkkysen mahdollisen oikeusprosessin aikana syntyneet muslimiterroristien uhriluvut. Vaikka en niin erityisen vakuuttunut ole herra Tynkkysen poliittisista taidoista niin hänen kiihottava kirjoituksensa oli mitä epäkiihottavin mutta asiallinen.

On kovin harmillista että joku etnisesti täysin määrittelemätön islamin uskonto on muuttunut "muslimi" kansaksi. Muslimit ovat edelleen vain uskovaisia joita täällä Suomessa ei yhdistä rotu, ei asuinpaikka eikä edes tavat.

Ainoa mikä yhdistää heitä on se että heillä on fanaattinen usko josta on haittaa meille kanta-asukkaille kaikilla mittareilla mitattuna.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 789
 • Liked: 15865
 • Intersektionaalinen Sovinisti
Lalli puhuu asiaa.

Kuu-jumalaoppi on kriminalisoitava Euroopassa, koska se vihaa eurooppalaisia arvoja, sivistystä, vapautta ja humanismia.

KIELTO KUU-JUMALAOPILLE!
KIELTO KUU-JUMALAOPILLE!
KIELTO KUU-JUMALAOPILLE!

Kaikki mukaan ja menestystä Tynkkyselle!

Kuu-jumalaoppi sulkee pois humanismin, humanismi ei sitä vastoin kuu-jumalaoppia, siksi ne ovat täällä.

Tuo oli hyvin sanottu.

Humanismin heikko kohta on nykyisin siinä, että se ei enää kulttuurirelativismissaan sulje pois barbarismia, vaan 'suvaitsevaisuutensa' nimissä toivottaa senkin tervetulleeksi yhteiskunnalliseksi ainesosaseksi.

Humanistien tulisi tunnustaa ja älytä, että humanismia voidaan puolustaa vain suvaitsemattomuudella: suvaitsemattomuudella barbarismia, väkivaltaa, naisten alistamista, demokratian halveksuntaa ja sananvapausloukkauksia kohtaan ja että säilyttääksemme humaanin Euroopan meidän tulee hätistää täältä tiehensä sellaiset, jotka eivät humanismin perusteita kunnioita.

Humanismin heikko kohta on siinä, että Perushumanisti ei ymmärrä, että humanismia voidaan ylläpitää vain väkivallalla. Tämä on ehkä paradoksi, mutta maailma toimii niin - vai onko paljonkin sellaisia humanisteja, jotka jättävät pyöränsä, autonsa ja asuntonsa lukitsematta ja jotka eivät soita väkivaltakoneistolle, eli poliisille, jos heitä uhataan laittomasti?

( Tahallisten ja ammattimaisten väärinymmärtäjien varalta lisättäköön, että kun sanon, että humanismia voidaan puolustaa vain väkivallalla, en tarkoita satunnaista, anarkistista väkivaltaa, jolla on puoluepoliittinen bias, vaan tarkoitan laillista väkivaltaa, josta olemme yhdessä demokraattisesti sopineet. )
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 293
 • Liked: 43554
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Humanismin heikko kohta on nykyisin siinä, että se ei enää kulttuurirelativismissaan sulje pois barbarismia, vaan 'suvaitsevaisuutensa' nimissä toivottaa senkin tervetulleeksi yhteiskunnalliseksi ainesosaseksi.

Humanistien tulisi tunnustaa ja älytä, että humanismia voidaan puolustaa vain suvaitsemattomuudella: suvaitsemattomuudella barbarismia, väkivaltaa, naisten alistamista, demokratian halveksuntaa ja sananvapausloukkauksia kohtaan ja että säilyttääksemme humaanin Euroopan meidän tulee hätistää täältä tiehensä sellaiset, jotka eivät humanismin perusteita kunnioita.

Humanismin heikko kohta on siinä, että Perushumanisti ei ymmärrä, että humanismia voidaan ylläpitää vain väkivallalla. Tämä on ehkä paradoksi, mutta maailma toimii niin - vai onko paljonkin sellaisia humanisteja, jotka jättävät pyöränsä, autonsa ja asuntonsa lukitsematta ja jotka eivät soita väkivaltakoneistolle, eli poliisille, jos heitä uhataan laittomasti?

Jeps.

Kysehän ei oikeastaan ole alkujaan ollut varsinaisesti "suvaitsemisesta tai suvaitsemattomuudesta", vaan enemmänkin toleranssista, sietämisen rajoista, siitä mitä moraali/yhteiskunta/ryhmä/yksilö sallii tai ei salli tapahtuvan omalla alueellaan. Lopulta laki määrittelee mitä toimintaa yhteiskunta sietää, ja mitkä toimet yhteiskunta lopettaa väkivaltakoneistonsa avulla.

Vapautemme ei voi olla rajoittamatonta. Vapautemme voi ulottua vain niin pitkälle, että se ei loukkaa muiden vapauksia. Laki määrittelee nämä rajat. Ja islam nimenomaan pyrkii loukkaamaan kaikkien muiden vapauksia, rikkomaan lakejamme. Se pyrkii vaihtamaan nykyisen lakijärjestelmämme sharia-lakiin. Kyseessä on valtiopetoksen valmistelu.

Ei enempää eikä vähempää.

... sellainen henkilö, joka perustaa yhteenliittymän valtiosäännön väkivaltaiseksi muuttamiseksi, toimii siinä johtavassa asemassa tai, tietoisena yhteenliittymän tarkoituksesta, antaa sille merkittävää taloudellista tukea, syyllistyy valtiopetoksen valmisteluun. Rangaistus on 4 kuukaudesta 4 vuoteen vankeutta.

Ymmärtääkseni lakimme ei tosiasiallisesti suvaitse, siedä tai salli islamin tavoitetta, koko maailman ja samalla Suomen islamisointia.

Tuo vallankumousideologia on poistettava maastamme, ennen kuin se poistaa meidät.
« Viimeksi muokattu: 22.07.2016, 21:25:53 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 293
 • Liked: 43554
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
"Suvaitsevaisuus on synonyymi välinpitämättömyydelle."
- Nimimerkki Karvinen
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 293
 • Liked: 43554
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Lainaus käyttäjältä: Qwertyn allekirjoitus
"If you are not prepared to use force to defend civilization, then be prepared to accept barbarism"
-  Thomas Sowell
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12041
Lainaus
Päivän meili Perussuomalaisten nuorten puheenjohtajalle Sebastian Tynkkyselle

Torstai 21.7.2016 klo 20.49

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.
Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. (KARI PEKONEN)

Mätäkuun ehdotus

Vaaditte Perussuomalaisten nuorten kannanotossa, että rikoslaista pitäisi poistaa pykälät kansanryhmää vastaan kiihottamisesta ja uskonrauhan rikkomisesta.

Mielestänne pykälät estävät ongelmista puhumisen oikeilla nimillä. Väitteenne ei pidä paikkaansa. Sen sijaan pykälät suojaavat ihmisiä rasismilta ja vihapuheelta.

Vaaditte myös, että uskonnon oikeutuksella tehdyistä hirmutöistä pitää voida puhua ääneen, mikä on tietysti täysin mahdollista jo nyt.

Kriittisyys radikalisoitunutta islamia vastaan ei kuitenkaan oikeuta tuomitsemaan kaikkia muslimeja, kuten olette tehnyt vaatimalla Somaliasta, Afganistanista ja Irakista saapuneiden muslimien karkottamista Suomesta.


Olisi suotavaa, että lopettaisitte rasistiset mätäkuun puheenne.

Palaute: il.paakirjoitus@iltalehti.fi

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2016072121940897_pk.shtml

Iltalehden pääkirjoitus-toimitus ei selvästikään tajua että Ulkomaalaislaki VELVOITTAA perumaan turvapaikan tai toissijaisen suojelun kun suojeluntarvetta EI enää ole.

Maahanmuuttoviraston Lokakuun 2015 ja Toukokuun 2016 maa-arvioiden jälkeen ainakin 95% aikaisempina vuosina tulleista irakilaisista, somaleista ja afganistanilaisista olisi mahdollista palauttaa aivan laillisesti kotimaihinsa peruuttamalla tarpeettomat oleskeluluvat koska suojeluntarvetta ei enää ole ja lähettämällä heidät kotiinsa.


Ongelma on vain että Maahanmuuttovirasto EI noudata ulkomaalaislakia, Maahanmuuttoviraston johtajat ja virkailijat eivät tee työtään ja sisäministeriön johtajat juoksevat myös vastuutaan pakoon ja jättävät työnsä tekemättä antamalla Maahanmuuttoviraston yli-johtajan Jaana Vuorion ja turvapaikka-yksikön johtajan Esko Revon jättää työnsä tekemättä ja näyttää käytännössä keskisormea ulkomaalaislaille, hallitukselle, sisäministerille ja eduskunnalle ja kaikille suomalaisille.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12041
SDP:n Tuppurainen kauhistelee:

Lainaus
Tuppurainen: Vihapuheet ovat jo äärirajalla

Ajankohtaista 20.7.201616:59
Tytti Tuppurainen

Perussuomalaisten oululaispoliitikko Sebastian Tynkkynen vaatii facebook-kirjoituksessaan islamin kitkemistä Suomesta. Kirjoitus menee lajissaan toistaiseksi pisimmälle, sillä siinä esitetään jo maassa olevien muslimien poistamista ”massiivisilla siirroilla” sekä leimataan tietty uskontokunta terroristeiksi – selvin sanoin, vähääkään sievistelemättä.

Kirjoitus on syytä ottaa vakavasti, kahdesta syystä. Ensinnäkään kirjoittaja ei ole mikä tahansa Tynkkynen, vaan perussuomalaisten – hallituspuolueen – nuorisojärjestön puheenjohtaja. Toisekseen, emopuolue perussuomalaiset ei ole vaiennut julkaisua, vaan päinvastoin jakoi tekstin viralliselta facebook-tililtään saatteella Tynkkysellä ”on asiaa”.

Tynkkysen ulostulo on joko poliittista opportunismia tai osa hänen maailmankatsomustaan. Molemmissa tapauksissa asia on vakava. Jos kyse on opportunismista, kasvavalla maahanmuuttokriittisyydellä ratsastamisesta, Tynkkynen leikittelee vakavilla asioilla. Kiihotus kansanryhmää kohtaan on rikoslaissa määritetty rangaistavaksi.

Mikäli taas kyse on maailmankatsomuksesta, on Suomessa syytä perusteelliseen itsetutkiskeluun. Rasismi ei ole enää yhteiskunnallinen reunailmiö, kummajainen, vaan hallituspuolueen piirissä tehtävää politiikkaa. Tynkkysen tekstin arveluttavuutta voi testata vaikkapa korvaamalla sanat ’islam’ ja ’muslimi’ sanalla ’juutalaiset’. (Kun Tynkkynen vaatii palautusautomaattia toimimaan ”täyttä häkää”, kyseessä on kai sentään lipsahdus.) Mitään muuta ei tarvitse muuttaa, ja teksti näyttää hätkähdyttävästi samalta kuin natsisaksan antisemitistiset suunnitelmat. Ne suunnitelmat pantiin täytäntöön Euroopan historian hirvittävimmällä rikoksella.

Terrorismia pitää torjua lujin ottein. Sen kasvualustana oleva radikalismi on kitkettävä, olipa kyseessä uskonnon vääristely tai rasismi. Pohjoismaiden pahin terroriteko Norjassa oli rasistisen äärimmäisyysihmisen tekemä. Pelkkä vuoropuhelu ei riitä, vaan tarvitaan valvontaa, ennaltaehkäisyä ja rikollisten rankaisemista.

On korkea aika, että perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini tekee selväksi miten puolue suhtautuu puolueessaan toistuvasti esiintyvään rasismiin, joka käy kerta kerran jälkeen kovemmilla kierroksilla. Soini ei pääse tästä ympäri toteamalla nuorten olevan luonnostaan radikaaleja. Puolue otti Tynkkysen puheet sosiaalisessa mediassa omikseen. Myöskään pääministeri Sipilä ei voi sallia tällaista. Jään odottamaan, että nämä päättäjät ottavat vastuun.

http://sdp.fi/fi/blog/tuppurainen-vihapuheet-ovat-jo-aarirajalla/
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 569
 • Liked: 12003
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Zyskowicz vaatii Tynkkysen palautusta BB-taloon


http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/zyskowick%20tynkkynen-53240


Kokoomuksen Ben Zyskowiczin lähettämän lehdistötiedotteen otsikkona on Zyskowicz: Sebastian Tynkkynen palautettava BB-taloon.

Zyskowicz viittaa PS-nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkysen julkisesti Facebookissa esittämään vaatimukseen, että kaikki Suomen kansalaisuutta vailla olevat Irakista, Afganistanista ja Somaliasta tulleet islaminuskoiset ihmiset tulisi palauttaa lähtömaihinsa.

– Jos keskustelu alennetaan tälle tasolle ja tällä linjalla jatketaan, minä voin yhtä hyvin vaatia, että Tynkkynen palautetaan BB-taloon, Ben Zyskowicz toteaa.

– Maahanmuuttopolitiikka on yksi politiikan lohko ja siitä tulee voida käydä yhtä avointa ja vapaata keskustelua kuin muistakin suomalaisen politiikan osa-alueista. On kuitenkin aivan eri asia Tynkkysen tavoin demonisoida yksi kokonainen uskontokunta ja hyökätä tuon uskonnon seuraajia vastaan.

– Tynkkynen kirjoittaa muun muassa, että ”islam pitää kitkeä Suomesta pois” ja että ”kaikki vaan nopeasti ulos”. Tässä ei tosiasiassa ole kyse maahanmuuttopolitiikasta, vaan islaminuskoisten ihmisten vastaisesta kiihotuksesta ja rasistisesta ajattelusta.

Ben Zyskowicz huomauttaa myös, että samaan aikaan Tynkkysen johtama Perussuomalaiset Nuoret ehdottaa, että Suomen laista poistetaan pykälät kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta.

– Tynkkynen ei ole ensimmäinen perussuomalaisten riveistä tullut rasismikohun aiheuttaja. Kysymys kuuluukin, miten kauan perussuomalainen puolue, joka on hallitusvastuussa ja joka on sitoutunut vastustamaan rasismia, voi jatkuvasti tarjota toimintakentän sellaisille poliittisille toimijoille, jotka kiihottavat ihmisiä islaminuskoisia vastaan ja syyllistyvät suoranaiseen rasismiin, Zyskowicz katsoo.

*********************

Itse olen sitä mieltä että Zyskowicz voisi majoituttaa islaminuskoiset Helsingin synagogaan.
« Viimeksi muokattu: 25.07.2016, 13:22:02 kirjoittanut Jorma M. »
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Tagit: