HOMMAN UUTISHUONE > Kotimaa

2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä

<< < (353/1117) > >>

Leijona78:
Tästä loputtomasta Venäjä-trolli väitteestä kysyisin sellaista että kuinka vahvaa epäilystä, ja varsinkin kuinka vahvaa näyttöä siitä on kenelläkään, että IJ olisi Venäjän trolli sen lisäksi että sen faija on venäläinen (mutta kuitenkin asunut Suomessa käsittääkseni (?) koko sen ajan kun Ilja on ollut olemassa)? Se mitä Facebookista on asiaa seuranneena on käynyt ilmi että Ilja ilmeisesti puhuu jonkin verran venäjää, mutta jossakin Facebookissa se kerran kirjoitti ettei "osaa lukea kyrillisiä aakkosia". Eikös kaikkien venäläisten, jos IJ:tä sellaiseksi halutaan saada, pitäisi kyrilliset aakkoset osata? Samalla tavallahan monet, joiden toinen vanhempi on suomenruotsalainen, eivät osaa ruotsia siitä huolimatta että toinen vanhempi sitä puhuu, eivätkä he identifioi itseään osa-suomenruotsalaisiksi vaan suomalaisiksi. Miksi siis IJ:n isä-on-venäläinen taustaa käytetään koko ajan "varmana osoituksena" siitä että IJ on nimenomaisesti sen vuoksi "venäläinen"/venäjä-trolli?

Johan Bäckman-yhteys, vaikka Bäckman Venäjä-trolli onkin, ei mielestäni riitä siihen että sitä kautta automaattisesti laitetaan IJ Venäjä-trolliksi. Itse näen asian niin, että JB:llä ja IJ:llä on jonkinlainen yhteinen tahtotila iskeä Jessikka Aroa vastaan. JB:llä ne liittyvät Venäjään, IJ:llä taas lienee kyseessä jonkinlainen kosto siitä mitä Aro/YLE on IJ:stä aiemmin kirjoitellut. Täten, vaikka MV-Lehden saamien papereiden lähde onkin ilmeisesti JB, joka on Venäjä-trolli, ei sen tarvitse tarkoittaa että IJ myös automaattisesti on myös sitä.

JB:n ja IJ:n saattoi muuten yhdistää Muraja-keissi, joka tapahtui muistaakseni ennen Aron tapausta. Muraja-keississähän Muraja vittuili Iljalle venäläisistä, ja Ilja laittoi keskustelusta kuvakaappaukset MV-Lehteen. Siitä muistaakseni seurasi se, että Bäckman teki puheista rikosilmoituksen. On mahdolista että JB ja IJ ovat siinä jotenkin yhdistäneet voimansa.

Tämä kaikki on kuitenkin lähinnä arvailua.

internetsi:
Bätmän muuttaa suhtautumistaan aina sen mukaan, mikä on vallitseva eliitin mielipide itänaapurissa. Ennen hän vaati Perussuomalaisia kiellettäväksi fasistisena järjestönä ja nyt sitten tällaiset puheet ovat loppuneet, koska Nykyneukkula pyrkii lähentymään tiettyjä puolueita Euroopassa, joten Bätmäniltä on tullut joskus jopa omituisen positiivista tekstiä persuista. Bätmän on hardcore-trolli, joka käy Nykyneukkulassa paljon ja osaa sujuvasti venäjää. Jos vertaa tämän foorumin terijokelaisiin, niin hehän eivät edes käy Nykyneukkulassa eivätkä osaa venäjää.

Iljasta en osaa sanoa, mihin hänen toimintansa liittyy, mutta Aron tapauksessa se ehkä liittyy tosiaan henkilökohtaisuuksiin, puolin ja toisin.

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus käyttäjältä: JKN93 - 01.11.2016, 06:16:10 ---"Ilja Janitskinin asianajaja Suomessa vaihtui – Kari Uoti on uusi asianajaja"
http://mvlehti.net/2016/10/31/ilja-janitskinin-asianajaja-suomessa-vaihtui-kari-uoti-on-uusi-asianajaja/

--- Lainaus päättyy ---

Edellinen asianajaja ei tehnyt muuta kuin istui perseellään, mistä voidaan päätellä kenen asiaa hän ajoi.

Leijona78:
Tämä kommentti Nurmelasta on hieman epäselvä. Että mitenkä?

joniq:
Onko venäjätrolleja vai ei, en tiedä. Sen tiedän että Suomessa on paljon ihmisiä, jotka pitävät ystävällisiä suhteita Venäjään parempana kuin Natoon liittymistä. Tarvitaanko täällä sitten erillisä trolleja ja onko heitä?  Sodasta lähtien alkoi aivopesu YYAn puolesta, jollei tämä vuosikymmeniä jatkunut propaganda ole vaikuttanut mielialoihin, niin ihme on. En voi kuvitella, että missään muussa länsimaassa DDRn tunnustamista ajava olisi tullut valituksi presidentiksi. Mitä MV-sivustoon tulee, niin kannatan mahdollisimman laajaa sananvapautta ja sen on tultava edellä kaikkea muuta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta