HOMMAN UUTISHUONE > Kotimaa

2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä

<< < (355/1117) > >>

mikkoR:

--- Lainaus käyttäjältä: M.K - 01.11.2016, 11:11:47 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Lalli IsoTalo - 01.11.2016, 09:56:20 ---
--- Lainaus käyttäjältä: JKN93 - 01.11.2016, 06:16:10 ---"Ilja Janitskinin asianajaja Suomessa vaihtui – Kari Uoti on uusi asianajaja"
http://mvlehti.net/2016/10/31/ilja-janitskinin-asianajaja-suomessa-vaihtui-kari-uoti-on-uusi-asianajaja/

--- Lainaus päättyy ---

Edellinen asianajaja ei tehnyt muuta kuin istui perseellään, mistä voidaan päätellä kenen asiaa hän ajoi.

--- Lainaus päättyy ---

Nurmela on todennäköisesti Iljalle osoitettu random-oikeusavustaja. Ilja ei ole asiakkaista helpoimmasta päästä, joten siksi olen tässä nyt armollinen Nurmelalle. Ja toki on niin, että epäilty saa hankkia avustajakseen kenet huvittaa, ei tässä nyt mitään dramatiikkaa ole.

--- Lainaus päättyy ---

Niillä kenellä on kokemusta enempi asianajajista niin harvemmin sitä törmää halivuud tyyliin toimiviin yksilöihin, kyllä ne on yleensä melko pragmaattista ja ellen jopa sanoisi flegmaattista sakkia.

Minulta jos kysytään niin yksikään asianajaja ei ole tehnyt minusta minulle hyvää työtä ja joka kerta on jollain tapaa asioita sössinyt, tosin keissit olleet sellaisia joissa on koitettu minimoida vahingot mutta silti olisivat panostaneet muuhunkin kuin laskun kirjoittamiseen.

Leijona78:
Hmnjoo. Heikki Wendorf ei näemmä oikein ole vastailutuulella tätä asiaa koskien, näin ainakin jos Alibiin on uskominen. Ehkä miestä hieman v*tuttaa asian käänteet, tiedä nyt sitten.

mikkoR:

--- Lainaus käyttäjältä: Leijona78 - 01.11.2016, 11:28:19 ---Hmnjoo. Heikki Wendorf ei näemmä oikein ole vastailutuulella tätä asiaa koskien, näin ainakin jos Alibiin on uskominen. Ehkä miestä hieman v*tuttaa asian käänteet, tiedä nyt sitten.

--- Lainaus päättyy ---

Jotenkin luulen että aiemmat hölmöilyt on opettaneet pitämään turpansa kiinni ja jos nyt saa pahasti arvovalta nenilleen niin ne ihan oikeat laatulehtien journalistitkin alkavat penkomaan näitä aiempia keissejä että mikäs ukko tää olikaan.

b_kansalainen:
Janitskin on iso vauva. Parkuu kun on paha mieli.  Sitä toi poliisin ja syyttäjän jatkuva panettelu on. Eipä ole vieläkään julkaissut Madridin oikeuden päätöstä, jotta totuus ei paljastuisi junttifaneille.

l'uomo normale:

--- Lainaus käyttäjältä: internetsi - 01.11.2016, 09:06:54 ---Bätmän muuttaa suhtautumistaan aina sen mukaan, mikä on vallitseva eliitin mielipide itänaapurissa.

......

Iljasta en osaa sanoa, mihin hänen toimintansa liittyy, mutta Aron tapauksessa se ehkä liittyy tosiaan henkilökohtaisuuksiin, puolin ja toisin.

--- Lainaus päättyy ---

JOS Ilja-homma on ruplarahoitteinen, meneekö homma juuri tilauksen mukaan, ja hompansseja & muita skeneläisä ja suomalaisia yleensäkin vedetään kuin pässiä narussa?

Kun ottaa huomioon lehden neukkumieliset kirjoitukset, muustakin kuin Ukrainasta, en ihmettelisi. Vasta lehden taloussalaliittokirjoituksessaan selitettiin että Ceausescin jälkeisen uuden Romanian hallinnon ensimmäinen hallintotoimi oli kumota Ceausescun asettama kielto ottaa ulkomaanvelkaa. Ottaen huomioon Romanian tilanteen silloin, asian päivittely on aika omituista.

Turha Iljan mahdollisen ruplarahoitteisuuden pohtimista julistaa joksikin pyhäinhäväistykseksen kaltaiseksi. Kuten Timo Soini on lausunut, politiikassa asiat ovat sitä miltä ne näyttävät.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta