UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2016-07-28 IL: Poliisi vaatii MV-sivuston sulkemista / MV katosi netistä  (Luettu 1165953 kertaa)

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 344
 • Liked: 11359
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Mikähän tuo itkukohtaus nyt sitten oikein oli? Tuliko vanha huumetuomio Jessikkalle itselleen jotenkin järkyttävänä yllätyksenä vai oliko rääkymisen syy pelkästään uhriutuminen?

Tuli ihan mieleen vanha Kummeli-sketsi: "Soittivat tänne ja haukkuivat homoksi...vaikka minä homo olisinkin niin ei sitä tarvitse minulle itselleni kertoa..."

"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

pjentti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 501
 • Liked: 335
Sinälläänhän nuo Aron trollijutut on lievästi sanottuna sakeita ja Venäjää halventavia. Halventamisella tarkoitan sitä porukkaa jonka Aro on bongannut. Kyllä Venäjä varmasti pystyy paljon parempaan.

Arohan oikein nimesi henkilöitä trolleiksi. Kunnianloukkausta näistä nimeämisistä ei saatu, kun rikos tapahtui ulkomailla jossain seminaarissa. Sivuhuomiona missäs se Ilja muuten toimittikaan lehteään? Näiden Aron nimeämien henkilöiden näkyvin toiminta oli jollakin citymarketin halpisläppärillä kuvattu rakeinen skriimi talmudosatanistipedofiili-öyhötystä. Puten tarjoamat rajattomat resurssit eivät oikein näkyneet noiden hahmojen touhuissa. Sitten meille uskotellaan vielä kirkkain silmin, että näin ratkaistiin jopa USA:n presidentinvaalit.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 270
 • Liked: 24387
 • Rinteen vaalibussi
Tuossa Bäckmanin jutussa Jessikka poseeraa iloisena Halmisen kanssa Bäckmanin Halmiselle lahjoittama parsas kädessä. Bäckmanilta saamansa tismalleen samanlainen patsas järkytti häntä ja aiheutti pelkoa. Halminenha taisi alunperin saada molemmat joista toisen Bäckman oli pyytänyt antamaan Jessikalle. Olisikohan mahdollista että Halmiselta olisi patsaat vaihtuneet kun ovat samanlaisi. Silloinha Jessikkaa olisikin ahdistanut se Halmiselle tarkoitettu patsas ja he iloisina poseerasivatkin Jessikkan parsaan kanssa.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

td

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 376
 • Liked: 1497
 • Hiljainen enemmistö. Emme kadu tehokkaasti.
Lainaus
klo 16:52: "Olen joutunut vastaamaan kollegoideni kysymyksiin tällaisista väitteistä. En voi koskaan tietää, kuinka monta ihmistä on ammatillisesta näkökulmasta menettänyt luottamuksensa minuun", Aro sanoo.

klo 16:51: Aro kertoo nyt vihakampanjan vaikutuksista. "Monet lukijat eivät usko enää sanaakaan, mitä kirjoitan tai kerron haastatteluissa. Monet yleisön edustajat ovat ottaneet varmana asiana, että olen joku agentti, kun se on heille propagandistisesti laitettu kaaliin."

Ihmettelen suuresti ketkä päättäjät ovat alkujaankaan uskonut noihin trollijuttuihin ja putin pelotteluihin. Tämä henkilö on saanut paljon tyhjänpäiväistä mediahuomiota.

Jos PV:ssä on oikeasti edes evä värähtänyt tämän hörhön juttujen takia, niin huh huh...
Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa. -Adolf Erik Ehrnrooth #kivapuhe 1939-

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 445
 • Liked: 2240
Aron käyttömäärät ja yli vuoden säännöllinen käyttö on taatusti jättänyt suuria jälkiä häneen fyysisesti. Onko hän sitten epäpätevä tekemään työtänsä? Ei tietenkään. Tietämättä kaikkia faktoja vaikuttaisi siltä, että
1. Aro oli sopiva henkilö tuomaan Nato-piirien Venäjä vaikuttamista Mediassa ilmi. Aro lähti työhön kovalla innolla ja
2. törmäsi Bäckmaniin, joka on selvästi jossain määrin Venäjän etujen ajaja.
3. MV-lehti syntyi ja Ilja lähti rahastamaan mainoksien kautta ja keräsi kohujuttuja.
4. Lehdistöä riipi MV:n nouseva maine ja sen rajoja rikkova tyyli. Sen pääyleisö oli lisäksi perinteisen median herjaamaa Perussuomalaistan ja muuta porukkaa, jotka eivät mahdu valtapuolueiden kannattajiksi.
5. Haluttiin hyökätä sitä vastaan ja tehtiin liian kepein perustein yhdistäminen Venäjän ja Iljan välillä. Yhteystyö Bäckmanin kanssa oli ehkä jossain määrin taloudellista, mutta MV-lehti EI OLLUT Kremlin kulissa, joka pyrki horjuttamaan Suomen valtiota.
6. Hyökkäys Iljan bisneksiä ja henkilöä kohtaan yksilöityi Aroon, josta Bäckman sai vanhan tuomion, mitä sitten
7. Julkaistiin erimuodoissa kymmeniä ja kymmeniä kertoja selvästi ylittäen soveliaisuuden rajat (kuinka monta kertaa Halla-ahon kohdalla on mainittu tuomio kiihotuksesta? Ehkä useita kymmeniä kertoja, mutta pitkän ajan kuluessa. Tarkoitus on kuitenkin sama).
8. Chät innostui MV-lehden uutisista ja Arosta tuli nopeasti vihattu koneiston (Media ja Poliittinen eliitti) kasvo, joka sai herjaa osakseen. Ihmiset purkivat häneen myös sitä vihaa, joka johtui lehdistön ja poliitikkojen valehtelusta vuoden 2015 elintasopakolaisvyörystä.
9. Kaiken tämän Media ja poliittinen eliitti yhdisti ajojahdiksi, jossa Ylen rahoituksen turvin Arosta tehtiin uhri ja loppu on historiaa.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Mikähän tuo itkukohtaus nyt sitten oikein oli? Tuliko vanha huumetuomio Jessikkalle itselleen jotenkin järkyttävänä yllätyksenä vai oliko rääkymisen syy pelkästään uhriutuminen?

Tuli ihan mieleen vanha Kummeli-sketsi: "Soittivat tänne ja haukkuivat homoksi...vaikka minä homo olisinkin niin ei sitä tarvitse minulle itselleni kertoa..."

Mitä tulee näihin itkukohtauksiin, niin Aro voi kokea hyvin vanhan huumetuomion käsittelemisen epämiellyttävänä asiana. Tämä on  luonnollinen reaktio hyvin monilla. Olipa taustalla alkoholismia, huumeidenkäyttöä tai muuta rikollisuutta. Samaan tyyliin Ilja Janitskinia ärsytti omien vanhojen juttujen puiminen mediassa.

Tosin tuolla striimillä oli väite siitä, että Aron asianajaja olisi kokenut samantyylisen itkukohtauksen esitellessään asioita oikeudessa. Jos tämä tieto pitää paikkaansa, niin sitä enemmän koko toiminta vaikuttaa teatterilta.

---

Johan Bäckman voi henkilönä ärsyttää monia, mutta oikeasti hänen ei pitäisi olla oikeudessa syytettynä yhtikäs mistään. On tilannut ainoastaan julkisen rikosrekisterin Arosta. Sen tilaaminen ei ole rikos, vaan kaikille mahdollista. Tämän tiedon päätyminen MV-lehteen olisi mainittu rikos.

Lisäksi Bäckmanin kohdalla yritetään todistaa kuin Aron aloittama ja jatkama yhteydenpito olisi rikollista toimintaa Bäckmanin kannalta. Siihen päälle kaikki lempinimet söpöläisestä, piss.. (rikollinen nimitys, vaikka termin lanseerasi julkisuuteen Aro itse)...

Yhdessäkään toisessa tapauksessa ei voitaisi vakavalla naamalla esittää kyseessä olevan vainoaminen. Eikä yksikään mies kehtaisi väittää omaa viestittelyään kaverihengessä naisen kanssa olevan naisen puolelta vainoamista, jos olisi itse ottanut yhteyttä naiseen ja jatkaisi viestittelyä. Julkisesti tämmöisille väitteille naurettaisiin avoimesti. Nyt niihin suhtaudutaan oikeudessa kuin kyseessä olisi jokin vakavasti otettava rikos.

Mielestäni sukupuolen merkitys näkyy taustalla. Naisten kohdalla pelkkä hymyily kuvassa voi olla merkki ahdistavasta tilanteesta, jos nainen kokee vuosia myöhemmin näin. Miehen kohdalla kukaan ei suhtautuisi tapaukseen vakavasti.

---

Toki on olemassa mahdollisuus kuin MV-lehden uutisointi Arosta olisi vainoamista/ajojahtimaista. Tämän tulkitseminen on vaikeampaa. Voidaanko esimerkiksi valtamedioita syyttää samantyylisestä ajojahdista?

Tämmöisessä tapauksessa vain helposti ihmetyttäisi, miksi juttujen kirjoittajien sijaan keskityttäisiin ainoastaan yhteen ylläpitäjään.

---

Mitä tulee vielä siihen syyhyn miksi oikeudenkäynnissä on syytettyinä Ilja Janitskin ja Johan Bäckman, niin kumpaakin yhdistää yksi merkittävä seikka.

Bäckman on ollut vuosikausia Suomen virkamieskoneiston ärsytyksenä Venäjään liittyvissä valtiosuhteissa antaessaan negatiivisia lausuntoja venäläismedioille (nämä tiedot perustuvat suomalaistoimittajien raportointiin Suomessa). Samantyylisesti Ilja Janitskin alkoi ärsyttää Suomen poliittisia voimia MV-lehden paljastusjutuillaan. Kumpikin on nyt oikeudessa tuomiolla. Kyse on siis ennen kaikkea kostosta, vaikka tätä ei ääneen sanota.
« Viimeksi muokattu: 24.10.2019, 07:00:06 kirjoittanut nollatoleranssi »

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Arto Nybergin showssa Aro esitti näkemyksenään, että "kaikki työaika on mennyt rikosilmoitusten tekemiseen". Aro on ollut samaan aikaan töissä Ylellä.

Tiina Keskimäki alkoi ihmettelemään väitettä ja tilasi tiedot siitä kuinka monta rikosilmoitusta Aro on tehnyt. Rikosilmoituksia oli yllättävän vähän eli vain 7 kappaletta. Mutta oikeudessa selvisi muutakin eli materiaalia olisi jopa 10.000 A4-sivua Aroon liittyen. Keskimäki vertasi Aarnion tapauksessa olevaan 5000 sivumäärään.

Mitä ovat nämä todisteet? Tämä ei paljastunut kunnolla, mutta todennäköisesti kyseessä ovat kaikki mahdolliset Arosta kirjoitetut jutut ja kommentit tai Aron aloittamat keskustelut esim. Bäckmanin ja muiden tahojen kanssa. Niissä ei ole todennäköisesti mitään sisältökritiikkiä (johon sivumääräkin viittaa). Tuohon viittaa sekin, että syytteistä puhutaan valtamediassa hyvin epämääräisesti. Esimerkiksi todellisista sanallisista tai muista uhkauksista tms. ei ole mitään näyttöä. Bäckmanin oikeudessa esittelemä pronssipatsas on suurin uhkaus.. (valokuvassa Aro hymyilee patsaan kanssa). Vainokin on vaan joitain juttuja MV-lehdessä ja striimeissä. Vaino jatkuu vielä edelleen, kun tapausta käsitellään striimeissä... Miksi valtamedioiden uutisjutut eivät ole vainoa Aron mielestä?

Nybergin showssa Aro antoi viitteitä siitä, että ehkä kaikki kriittiset jutut ovatkin vainoa, mutta hän ei halua vastustaa valtamedioiden toimittajia. Tuo oli tulkittavissa siitä, ettei halunnut kommentoida HS:n kritiikkiä kirjaansa kohtaan.

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 445
 • Liked: 2240
Arto Nybergin showssa Aro esitti näkemyksenään, että "kaikki työaika on mennyt rikosilmoitusten tekemiseen". Aro on ollut samaan aikaan töissä Ylellä.

Tiina Keskimäki alkoi ihmettelemään väitettä ja tilasi tiedot siitä kuinka monta rikosilmoitusta Aro on tehnyt. Rikosilmoituksia oli yllättävän vähän eli vain 7 kappaletta. Mutta oikeudessa selvisi muutakin eli materiaalia olisi jopa 10.000 A4-sivua Aroon liittyen. Keskimäki vertasi Aarnion tapauksessa olevaan 5000 sivumäärään.

Se tarkoittaa sitä, että Aro on kaiken työajan käyttänyt keskusteluiden ja lähetysten katsomiseen, sekä keskusteluketjujen lukemiseen, joissa on hänestä maininta, että löytyykö sieltä solvaavaa materiaali. Siis melko sairas pakkomielle syntynyt aiheen ympärille ja syynä on juuri tuomion tuominen julkisuuteen ja siitä aiheutunut henkinen haitta.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Jos uusin huhutieto pitää paikkaansa, niin Saara Jantusesta olisi tulossa samantyylinen oikeudenkäynti kuin Arosta eli rahastetaan oikeudenkäynnillä kaikkia niitä kohtaan, jotka ovat kirjoittaneet yhtään mitään Saara Jantusesta.

Kysehän ei ole ihan tavan tallaajista Jessikka Aron ja Saara Jantusen kohdalla, vaan kummatkin ovat Suomen maanpuolustusvoimien infosotaoperaatiossa mukana. Saara Jantunen on informaatiosodankäynnin asiantuntija ja Aro on kaveri, joka seikkailee Naton konferensseissa.

Sen lisäksi everstiluutnantti Torsti Siren seikkailee Juha Korhosen chateissa esittäen omia provoavia näkemyksiään.

Suivaantunut

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 51
 • Liked: 132
Minun muistaakseni Aro ja Jantunen oli niitä kovimpia Iljan vihamiehiä. Heidän kauttaan saatiin suuret massat sen ajatuksen taakse, että Ilja saa rahaa ja toimintaohjeita Venäjän federaatiolta. Edelleen ihmiset luulee Iljan olevan Putinin miehiä, ainakin ne ns. randomit mitä minä kohtaan. Ei Ilja ole mitään vainoa tai maalittamista käynnistänyt. Sen julkisuuden mitä tuosta paskan suoltamisesta tuli on neitien itseaiheuttamaa. Ajatelkaapa asiaa näin. Minä ryssittelisin yms. hyvin näkyvästi homman modeja. Saisin tästä niskaani haukkumista ja vittuilua. Meen kyttikselle ja haastan modet oikeuteen. Saisinko sympatioita tästä?

Muoks:Backmanin nostaminen valokeilaan oikeudessa ei ole sattumaa. Tällä hänen osallistumisellaan halutaan lampaille sitkeästi kertoa sitä samaa valhetta. MV-lehti tekee työtä Putinin hyväksi.   
« Viimeksi muokattu: 25.10.2019, 00:16:46 kirjoittanut Suivaantunut »

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Arto Nybergin showssa Aro esitti näkemyksenään, että "kaikki työaika on mennyt rikosilmoitusten tekemiseen". Aro on ollut samaan aikaan töissä Ylellä.

Tiina Keskimäki alkoi ihmettelemään väitettä ja tilasi tiedot siitä kuinka monta rikosilmoitusta Aro on tehnyt. Rikosilmoituksia oli yllättävän vähän eli vain 7 kappaletta. Mutta oikeudessa selvisi muutakin eli materiaalia olisi jopa 10.000 A4-sivua Aroon liittyen. Keskimäki vertasi Aarnion tapauksessa olevaan 5000 sivumäärään.

Tuossa on varmaan mukana kaikki postin mukana tulleet ilmaisjakelulehdetkin, että saadaan haaskattua mahdollisimman paljon kaikkien aikaa. Se näkyy sitten oikeudenkäyntikuluissa, joiden maksajat voikin jo arvata.

Mä en tiedä yhtään, että miten yleistä tää häiriköinti tarkalleen ottaen on, mutta ei se ihan tavatontakaan ole. Jos joku tuntee eroriitoihin ja muuhun alimman tason paskaan erikoistuneen juristin, niin voi kysellä siltä tarkemmin.

Eduskunta voisi ihan hyvin säätää sellaisen lain, että asianajajan ei tarvii tehdä tää temppu vain yhden kerran, että tulee syytä etsiä toinen ammatti.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Aro ja Jantunen esittäytyvät informaatiosodankäynnin asiantuntioina mutta todellisuudessa käyvätkin informaatiosisällissotaa kenttäoikeuksineen.

Paljolti tuosta on kysymys. Mukana ovat monet yhteiskunnan instanssit ministeriöistä (valtio) valtamedioihin lähtien. Hyökkäyksen kohteeksi kelpaa kuka tahansa eri mieltä oleva taho ja koko koneisto käy armotta kimppuun. Mikä tahansa epämiellyttävä kommentti kelpaa rikostutkinnan kohteeksi.
---

Oikeudenkäyntiin liittyy hyvin monia puolia. Joku voi ajatella toiminnan olevan hyväksyttävää tässä tapauksessa, kun eihän Johan Bäckman ja Ilja Janitskin ole mitään mukavia tyyppejä. Bäckman asuu/on pitkiä aikoja Venäjällä antaen tarvittaessa lausuntojaan mediaan ja Janitskinin nimikin kuulostaa venäläistaustaiselta. Asta Tuominen oli jotain Muutos-porukkaa ja on väitteiden mukaan ollut mukana tekemässä juttuja.

Mitä tulee MV-lehteen, niin Petteri Orpon vaimon vokkibisnesten paljastaminen oli ilman muuta rikollinen teko, eikä terroristeja ja seksuaalirikollisia löydy turviksista. Luulisi näiden tietojen olevan itsestäänselvää vai nähdäänkö oikeudessa?

---

Tämä oikeudenkäynti kiinnostaa kansallismielisiä tahoja. Tämän takia on hieman huvittavaa, että Janitskin ja Bäckman eivät ole kummatkaan sellaisia. Janitskin on irtisanoutunut toiminnasta aikoja sitten ja Bäckman ei ole koskaan siihen kuulunutkaan.

---

Oikeudenkäynnissä Aro pahoitti mielensä, kun tuotiin esiin erittäin olennainen syy siihen, miksi hän on ylipäätään jutussa asianomistajana. Vanha huumetuomio luettiin sellaisenaan oikeudessa kovasta protestoinnista ja Aron temppuilusta huolimatta. Huumetuomion esittely ja siihen viittaaminen ovat suurimpia syitä vainoamissyyteisiin liittyen.

Kova huumeidenkäyttö ja mahdollinen jakaminen/myyminen muille on rikollista toimintaa. Tämän takia Arolla on oikea rikosrekisteri, eikä mikään höpöhöpövihapuherikosrekisteri.

Tietysti näin yksityiskohtaiset todisteet pitää tuoda esiin, että tiedetään mistä on kyse ja onko aiheen esiin tuomiselle ollut mitään perusteita.

Aron show on muutenkin omaa tasoaan. Siinä missä hän esiintyy sujuvasti julkisuudessa valtamedioiden edessä ja sadoissa omissa puhetilaisuuksissa ilman huolenhäivää, niin oikeudessa Aro on esiintynyt alusta asti omituisen sermin takana. Sitten protestoi mm. huumetuomion julkistamista lähtien riehumaan ulos ovet paukkuen. Muutenkin Aro pahoittaa mielensä joka kerta, kun asiat eivät mene hänen toivomalla tavalla.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 270
 • Liked: 24387
 • Rinteen vaalibussi
Itseäni kummastuttaa suuresti koko tämä oikeusenkäynti ja sen päähenkilö Jessikka Aro. Arohan vouhottaa hysteerisenä kuinka häntä vainotaan mutta tiettävästi kenellekkään vainoojalle ei ole asetettu lähestymiskieltoa. Se Aron vainoaminen taitaa olla Aron trollijahdille vittuilua. Viimeisin todiste vainoamisesta on nuo kirjamessut. Päätoimittaja Huuhtanen kuvaa Aroa ja esittää asiallisen kysymyksen, heitetään häirikkönä ulos. Toimittaja Keskimäki on hiljaa, ei kuvaa eikä nauhoita mitään ja on muutenkin rauhallinen, heitetäään ulos häirikkömä. Pikkusisko Pipsa pirpattaa kuinka kauheaa Jessi siskon elämä nykyään on, joku rohkenee kirjamessuilla kysäistä asiallisen kysymyksen kirjan sisällöstä. Kyllä se on karmeaa häirintää.
Muutoinkin Aron esiintymiset oikeudessa on lievästi sanottuna kummallisia, rynnätä ulos ja vollottaa äänekkäästi ikivanhan asian ääneen sanomisesta jota on vatvottu tuhat kertaa, silti reaktio sama kuin Pavlovin koirilla jotka odottavat makupalaa.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 270
 • Liked: 24387
 • Rinteen vaalibussi
Saksassahan 90v -100V keskitysleitin vartijat on oikeudessa syytettyinä. MV oikeudenkäyniti seuratessa tulee mieleen että koskahan lehden sivuilla käyneet ovat rosiksessa. Itseni pelastti se että läppäri meni romuiksi ja ser-jätteeksi joten polpo vetää vesiperän mahdollisessa kotietsinnässä.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 270
 • Liked: 24387
 • Rinteen vaalibussi
Jutussa on hauska episodi meneillään kun eilen todistajana ollut Pipsa Aro on twitterissä hyökännyt asianajaja Koivun kimppuun. Oikeudessakin Pipsa oli valittamassa yleisön kokoonpanosta.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 699
 • Liked: 2051
 • Aavikolla roskiksessa
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kansanedustaja-vaatii-vihasivustojen-striimaamista-kuriin-miten-hallitus-aikoo-puuttua-ilmioon/f17f5da6-774d-4281-a67c-fc2308673b34

Lainaus
Kansanedustaja vaatii vihasivustojen ”striimaamista” kuriin: ”Miten hallitus aikoo puuttua ilmiöön?”

Vasemmistoliiton kansanedustaja Hanna Sarkkinen on jättänyt hallitukselle kirjallisen kysymyksen ”liittyen viime aikoina puhuttaneeseen toimintaan, jossa esimerkiksi oikeudenkäyntien asianosaisia ja muita henkilöitä ahdistellaan ja pyritään painostamaan kuvaamalla ja kuvattua materiaalia välittämällä”.
Sarkkinen kysyy oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilta (r), miten hallitus aikoo puuttua ilmiöön ja pidetäänkö lainsäädäntöä riittävänä toimintaan puuttumiseksi ja ihmisten suojelemiseksi häirinnältä.

...

”Tulisi kuitenkin käydä keskustelua siitä, missä menevät normaalin demokraattisen toiminnan ja sananvapauden rajat, ja milloin toiminta muuttuu epäasialliseksi häirinnäksi.”

...

”Oikeustila ei kuitenkaan ole aivan selvä sen osalta, missä määrin nykysääntely soveltuu muun muassa eräiden äärioikeistoa lähellä olevien toimijoiden ja valeuutissivustojen harjoittamaan ’striimaamiseen’”, Sarkkinen toteaa.

Ilmiö on puhuttanut viime aikoina, koska häiriköivää kuvaamista on tapahtunut esimerkiksi MV-vihasivuston oikeudenkäynnissä oikeustalon käytävillä.
Myös tuoretta ilmiötä on Sarkkisen mukaan pohdittava samalla, kun harkitaan keinoja puuttua vihapuheeseen tai maalittamiseen.

Aikamoinen lainsäätäjä tämä Sarkkinen. Vaatii sääntelyä tietylle ihmisryhmälle.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 16:30:52 kirjoittanut ApuaHommmaan »

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 954
 • Liked: 42616
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Lainaus
”Miten hallitus aikoo puuttua ilmiöön?

Ilmiö ei ole rikos, vaan aistein havaittava tapahtuma (wiki). Mikäli kuvaus jossain kielletään, se pitää perustuslaillisen yhdenvertaisuusperiaatteen mukaan kieltää kaikilta, myös valemedian - kuten HS ja YLE - kuvaajilta, freelancereilta, kaikilta.

Lainaus käyttäjältä: Vasemmistoliiton kansanedustaja Hanna Sarkkinen

”Tulisi kuitenkin käydä keskustelua siitä ... milloin toiminta muuttuu epäasialliseksi häirinnäksi.”
Liekö tuokaan rikos? Finlex löysi hakutermillä “epäasiallinen häirintä” 0 hakuosumaa.
https://www.finlex.fi/fi/laki/haku/?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=ep%C3%A4asiallinen+h%C3%A4irint%C3%A4&submit=Hae+%E2%80%BA

Lainaus
”Oikeustila ei kuitenkaan ole aivan selvä sen osalta, missä määrin nykysääntely soveltuu muun muassa eräiden äärioikeistoa lähellä olevien toimijoiden ja valeuutissivustojen harjoittamaan ’striimaamiseen’”, Sarkkinen toteaa.

Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta kommunistisiat ovat kommunistin mielestä tasa-arvoisempia kuin ei-kommunistiset yksisarviset.

Miksi tämä ei yllätä minua?
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 16:55:12 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 270
 • Liked: 24387
 • Rinteen vaalibussi
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kansanedustaja-vaatii-vihasivustojen-striimaamista-kuriin-miten-hallitus-aikoo-puuttua-ilmioon/f17f5da6-774d-4281-a67c-fc2308673b34

Lainaus
Kansanedustaja vaatii vihasivustojen ”striimaamista” kuriin: ”Miten hallitus aikoo puuttua ilmiöön?”

Vasemmistoliiton kansanedustaja Hanna Sarkkinen on jättänyt hallitukselle kirjallisen kysymyksen ”liittyen viime aikoina puhuttaneeseen toimintaan, jossa esimerkiksi oikeudenkäyntien asianosaisia ja muita henkilöitä ahdistellaan ja pyritään painostamaan kuvaamalla ja kuvattua materiaalia välittämällä”.
Sarkkinen kysyy oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilta (r), miten hallitus aikoo puuttua ilmiöön ja pidetäänkö lainsäädäntöä riittävänä toimintaan puuttumiseksi ja ihmisten suojelemiseksi häirinnältä.

...

”Tulisi kuitenkin käydä keskustelua siitä, missä menevät normaalin demokraattisen toiminnan ja sananvapauden rajat, ja milloin toiminta muuttuu epäasialliseksi häirinnäksi.”

...

”Oikeustila ei kuitenkaan ole aivan selvä sen osalta, missä määrin nykysääntely soveltuu muun muassa eräiden äärioikeistoa lähellä olevien toimijoiden ja valeuutissivustojen harjoittamaan ’striimaamiseen’”, Sarkkinen toteaa.

Ilmiö on puhuttanut viime aikoina, koska häiriköivää kuvaamista on tapahtunut esimerkiksi MV-vihasivuston oikeudenkäynnissä oikeustalon käytävillä.
Myös tuoretta ilmiötä on Sarkkisen mukaan pohdittava samalla, kun harkitaan keinoja puuttua vihapuheeseen tai maalittamiseen.

Aikamoinen lainsäätäjä tämä Sarkkinen. Vaatii sääntelyä tietylle ihmisryhmälle.
Ei voi olla totta. Asian voisi ihan yksinkertaisesti ratkaista turvarannekkeilla samaan tapaan kun raiskauksia estetään. Rannekkeessa lukisi että suksi vittuun. Kun tulee tahtomattaan kuvatuksi niin vilauttaa ranneketta kuvaajalle. Jos moinen laki tehtäisiin niin onko Sarkkinen ajatellut kuinka paljon se syö poliisin ja oikeuslaitoksen resursseja.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 954
 • Liked: 42616
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vasemmistoliiton kansanedustaja Hanna Sarkkistä ottaa päähän paitsi

1) internet - joka antaa kaikille mahdollisuuden levittää ja vastaanottaa tietoa - häntä ja kaltaisiaan ottaa päähän myös toinen kaikille avoin keksintö,

2) suoralähetys internettiin. Vanhoina hyvinä aikoina - siis ennen striimausta - poliisi tai muu asianomainen pystyi ottamaan kameran pois, ja tuhoamaan filmin, tai myöhemmin digitaalisen kuvan tai videon.

Mutta striimaus poisti sensuuriin taipuvaisilta totalitaarihenkisiltä mulqvisteilta tämänkin option: kun jotain lipsahtaa livenä nettiin, sitä ei saa sieltä ikinä pois.

Ja tämäkös aikamme pikkuorwelleita ottaa päähän. MV:n saivat osittain vaimennettua, striimausta eivät saa.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 16:56:36 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

JulmaJuha

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 401
 • Liked: 1813
 • Laumanvartija
Voisiko joku vähän selventää, että miten Suomessa tai vaikkapa maailmalla? määritellään kuka on "oikea toimittaja"?

Suomessa on valtioneuvoston tiedotusvastaava tjms? määritellyt asian niin, että jos ei kuulu JSN alaisuuteen, eli julkisen sanan neuvosto nimiseen laitokseen tai Journalistiliittoon, eli toimittajien omaan ammattiliittoon, niin silloin ei ole oikea toimittaja eikä tälläinen henkilö voi tehdä raportteja valtion tiedotustilaisuuksissa tjms tapahtumissa.

Tänään sitten jouduin uudelleen ongelmiin edellä kerrotun ratkaisun kanssa, että "kuka on oikea toimittaja" kun Helsingin hovioikeus kohtelee MV-lehteen kirjoittaneita random-jamppoja vastuullisina toimittajina ja Ilja Janitskinia jopa oikein päätoimittajana jolla on aivan erityinen "päätoimittajan vastuu". Kuuluuko siis jokainen MV:n random kirjoittelija ja Ilja Janitskin Journalistiliittoon:ään vai miten tämä asia pitäisi oikeastaan tulkita?

Siis siksi olen hämmästynyt, kun tyhmästi vaan oletan, että herra Janitskinia eikä muitakaan lehden satunnaisia kirjoittelijoita hyväksyttäisi jäseneksi ko ammattiliittoon? Ilmeisesti mm Junes Lokka on hakenut JSN/Journalistiliitton jäsenyyttä, mutta saanut vastaukseksi vain hörönaurua.

Asia poikii tietenkin lisää ihmettelyä, että onko oikeasti Suomessa tiedonvälitys jopa lainkin mukaan ainoastaan yhden tietyn ammattiliiton hallussa? Onko todella niin, että tämä yksi ammattiliitto voi oman harkintansa mukaan suvereenisti päättää ja valita kuka henkilö Suomessa saa harjoittaa tiedonvälitystä. Melkoinen Pohjois-Korea tämä maa...

En tiedä onko röyhkeää ajatella niin, että määritelmä siitä, että kuka on oikea toimittaja tehtäisiinkin aina tapauskohtaisesti pelkällä poliittisella perusteella ja sitten käytettäisiin vuoroin "lyömaseena" mm oikeudessa jos ko päätoimittajuus on oikeudellisesti raskauttava asia ja silloin jos voidaan evätä vaikkapa oikeus haastatella poliitikkoja tjms tai vaikkapa tilanteita kuvata julkisella paikalla, niin silloin sanotaan "et ole oikea toimittaja". Tuolloin henkilöllä ei olisi senkään vertaa oikeuksia, kuin perustuslaissa on suotu normi kansalaiselle. Siis oikeutta yhdenvertaiseen kohteluun ja oikeuteen ottaa vastaan ja jakaa tietoa ilman ennakkosensuuria.


PS:
Trump-Putin tapaamisen aikana oli Suomessa hirmuinen joukko eri maiden lehdistöä tekemässä juttuja. Olivatko he JSN/Journalistiliitton jäseniä, koska kuitenkin he saivat tehdä rauhassa juttujaan ja töitään ihan paikanpäältä ja ilman mitään häirintää? Jos kyse olisi taas siitä, että jokin muukin taho (ko toimittelijan omassa eri valtiossa) voi myöntää omansa ammatiiliiton jäsenyyden joka antaa ko oikeuksia myös Suomessa, niin missä on lista niistä ammattiliitoista jotta saisi itsekin niitä katsoa.

Sitten se periaatteellinen ongelma, että ammattiliitot ovat kai ainakin pääsääntöisesti vasemmistolaisia rakenteita, niin äääh ööh...

Nyt vähän apuja mulle.


PPS:
Okei taisin olla liian kryptinen ja harrastamani sarkasmi ei oikein toiminut. Netissä ei pitäisi käyttää sarkasmia, tiedän.

Eli olen seurannut tänään netissä miten suvaitsevaisto on skitsofrenisella tavalla sekoillut tämän aiheen kimpussa. Samat henkilöt jotka kiljuvat, että tavallinen kansalainen ei voi sanoa olevansa toimittaja eikä mm hänen kirjoituksensa tai livelähetyksensä ole minkäänlaista tiedonvälitystä eikä edes kansalaisjournalismia, niin he samalla hysteerisesti raivoavat, kun oikeudessa herra Janitskin ei oman kertomansa mukaan koe aidosti olleensa oikea päätoimittaja sanan varsinaisessa merkityksessä.

Suvaitsevaisto ei itse älyä käytöksessään näkyvää ristiriitaa ja sitä miten typerältä he näyttäytyvät yhtäältä kiistäessään ja samalla vaatiessaan tuota määritelmää(toimittaja) jollekkin henkilöille sen perusteella miten se kulloinkin on suvaitsevaistolle itselleen tai heidän ajamalleen politiikalle ja/tai politiikan tavoittelille eduksi. Tarkoitan esimerkiksi sitä että Reformi-Studio voitiin tottakai muitta mutkitta heitettää ulos kirjamessuilta, koska he eivät olleet "oikeita" toimittajia, mutta! samaan aikaan toisessa salissa istuva herra Janitskin on tietenkin oikea päätoimittaja. Twitter laulaa, kun suvaitsevasto raivoaa siitä miten hävytöntä ja tyhmää on ettei Janitskin vain nyt tunnustaudu oman kokemuksensakin tasolla "päätoimittajaksi".  Asiassa on siis se puoli, että ilmeisesti herra Janitskin kyllä myöntyi ottamaan tuon termin oikeudellisena tosiasiana niskoilleen, mutta sanoi ettei kuitenkaan sisimmässään kokenut olevansa mikään oikea päätoimittaja joka hallitsee kaikkea mitä MV:ssä julkaistaan.

On myös huomattava, että nykyisessä ilmapiirissä tämä ihan sama suvaitsevaisto vaatii, että oma tuntemus omasta itsestään ajaa kaiken muun mm fyysisten/tieteellisten tosiasioiden edelle. Jos mieshenkilö sanoo tuntevansa, että on nainen, niin hän silloin on nainen ja voi mm osallistua urheilukilpailuihin naisten sarjoissa. Jos henkilö identifioituu kaupunkibussiksi, niin hän silloin tosiasiallisesti on kaupunkibussi, mutta henkilö ei kuitenkaan voi olla toimittaja vaikka se on ns vapaa ammattinimike jonka kuka tahansa voi ja saa liittää itseensä kuvaamaan toimintaansa yhteiskunnassa. Lain mukaan on vapaita ammattinimikkeitä ja sitten suojattuja/luvanvaraisia nimikkeitä kuten poliisi ja lääkäri. Suvaitsevaisto myös itse mielellään käyttää omista aktiiveistaan nimikettä toimittaja tai kansalaisjournalisti jne, mutta ei soisi vastakkaiselle poliittiselle toimijalle samoja yleisiä ja laillisia periaatteita joilla identifioitua.
Edit: Lisätty PPS ja korjailuja.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 21:19:09 kirjoittanut JulmaJuha »
Ei tämä meno voi tästä ainakaan enää hullummaksi mennä!
Eihän? ööh siis, ettäkö voi? ettäkö hulluudella ei ole rajaa?

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 270
 • Liked: 24387
 • Rinteen vaalibussi
MV oikeudenkäynnissä puitiin sitä oliko Arosta kirjoittelun tarkoitus vähätellä hänen uskottavuuttaan ja ammattitaitoa toimittajana. Aro kuitenkin estotta sai vähätellä Janitskinin ammattitaitoa ja uskottavuutta  nimittämällä mv lehteä valemediaksi.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 954
 • Liked: 42616
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Voisiko joku vähän selventää, että miten Suomessa ... määritellään kuka on "oikea toimittaja"?

Suomessa kuka tahansa voi olla toimittaja, ja kutsua itseään toimittajaksi.

Toimittajan ammatti on Suomessa vapaa, eli siihen ei vaadita tietyntyyppistä koulutusta.

Virallista pressikorttia voi anoa, jos saa yli puolet vuoden tuloista kirjoittamisesta. Pressikortilla pääsee tilaisuuksiin paremmin kuin ilman pressikorttia.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 18:05:08 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 954
 • Liked: 42616
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
MV oikeudenkäynnissä puitiin sitä oliko Arosta kirjoittelun tarkoitus vähätellä hänen uskottavuuttaan ja ammattitaitoa toimittajana. Aro kuitenkin estotta sai vähätellä Janitskinin ammattitaitoa ja uskottavuutta  nimittämällä mv lehteä valemediaksi.

Lügenpresse eli valemedia on termi, joka saksalainen vaihtoehtomedia keksi valehtelevalle valtamedialle. Suomessa valehteleva valtamedia käänsi termi ylösalaisin, tarkoittamaan vaihtoehtomediaa.

Lying press (German: Lügenpresse, lit. 'press of lies') is a pejorative political term used largely by German political movements for the printed press and the mass media at large, as a propaganda tactic to discredit the free press.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 18:10:58 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 270
 • Liked: 24387
 • Rinteen vaalibussi
Lainaus
Kansanedustaja vaatii vihasivustojen ”striimaamista” kuriin: ”Miten hallitus aikoo puuttua ilmiöön?”

Vasemmistoliiton kansanedustaja Hanna Sarkkinen on jättänyt hallitukselle kirjallisen kysymyksen ”liittyen viime aikoina puhuttaneeseen toimintaan, jossa esimerkiksi oikeudenkäyntien asianosaisia ja muita henkilöitä ahdistellaan ja pyritään painostamaan kuvaamalla ja kuvattua materiaalia välittämällä”.

”Tulisi kuitenkin käydä keskustelua siitä, missä menevät normaalin demokraattisen toiminnan ja sananvapauden rajat, ja milloin toiminta muuttuu epäasialliseksi häirinnäksi.”
Persukansanedustajana Sarkkisen innoittamana kysyisin että kuinka hallitus aikoo puuttua ylen toimittajien vihanlietsontaan kun he käyttävät kansanedustajista ilmaisuja  kuten esim rotutohtori.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 257
 • Liked: 3119
Suomessa on ilmeisesti mahdollista opiskella rotutohtoriksi. Väitöskirjan tarkastajana toimii YLE ja sen tohtorit Saska Saarikoski, Leif Salmen ja Ruben Stiller. Nimityksen lopullinen hyväksyntä ilmoitetaan YLE:n uutislähetyksessä kulloisenkin SUPO-ehdokkaan toimesta.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 237
 • Liked: 57206
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Miten ihmeessä jollekin voi tulla edes mieleen alkaa jauhaa paskaa jostain v. 1918 SISÄLLISSODASTA MV-lehden oikeudenkäyntiä käsittelevässä uutisketjussa? Roskiin meni, etsikää näille ensi kerralla oikea ketju. Ei helvetti sentään.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 344
 • Liked: 11359
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Nämä "ikinä en ole lukenut MV-lehteä enkä lue"-tyypit on sitten hauskoja hahmoja.  ;D

Tässä yhden turkulaisen vihreän varavaravaltuutetun avautuminen Usarin blogeissa, eikä todellakaan ensimmäinen laatuaan.

Lainaus
...

Sen sijaan MV-sivustoon ei kannata tuhlata aikaa. Vaikka maksaisivat minulle, en sitä lukisi. Kaikki mikä siellä pitää paikkansa, on pöllitty Yleltä tai joltain muulta laatumedialta. Muuten se sisältö on vain puuta heinää ja muutama vesiperä.

Missään nimessä ei ko. sivustoa koskaan lueta mutta kuitenkin hyvin tarkkaan tiedetään mitä siellä julkaistaan.  ;D

"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

skyuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 727
 • Liked: 1610
Paljonkos se Ilja J. sai sitä kakkua ja paljonko Jessica sai niitä korvauksia? Oliko se 1v10kk? Ja oliko korvaukset luokkaa 60k€+30k€ kuluja?

Ihan vain noin niinkun vertailun vuoksi tuli tuossa juuri vastaan tälläinen. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006295667.html

Lainaus käyttäjältä: IS
Ulkomaalaistaustainen taksinkuljettaja raiskasi asiakkaan kesken ajon moottoritiellä Helsingissä. Helsingin hovioikeus pysytti voimassa käräjäoikeuden 40-vuotiaalle miehelle langettaman tuomion, joka oli yksi vuosi ja 10 kuukautta ehdotonta vankeutta raiskauksesta.
--
Mies joutuu korvaamaan naiselle 3 500 euroa kärsimyksestä.

Tasan ei mee nallekarkit ei, toivottavasit nostavat tälläisen pikku epäkohdan esiin siellä oikeudessa. Eiköhän kohta muuten joudu iltapulukin käräjille kun kehtasivat kirjoittaa että ulkkis taksikuskihan se oli, hyysäri oli meinaan PoKosti jättänyt asian mainitsematta ja raiskaaja oli vain mies.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Tämä ei liity suoraan aiempaan MV-lehteen, mutta enemmän uudempaan.

MV-lehden nykyinen päätoimittaja Janus Putkonen oli ensimmäisiä tahoja, joka loi nettiin mahdollisesti ensimmäisen suomalaisen vastamedian Verkkomedia.org

Verkkomedian kohdalla viitattiin venäläismielisyyteen, mutta erikoisempia todisteita ei ollut.

Näin myöhemmin Janus Putkonen on tullut tunnetuksi palveluksistaan Venäjän propagandalle minipalkkaisena Donetskin propagandapäällikkönä, mutta tämäkin toiminta tuli kuvioihin tuon Verkkomedian jälkeen.

Putkosen taustoista on paljastunut hänen olleen pitkään mukana itsenäisyyspuolueen toiminnassa. Suunnittelivat jotain OmaKylää. Olisiko näiltä ajoilta jäänyt ajatus oman median perustamisesta.

Verkkomedia.org saattoi olla liian asiallinen vastamedia saadakseen laajempaa suosiota ja näkyvyyttä. MV-lehti oli tehty raflaavammin Seiska-Iltapäivälehtien tyyliin. Ehkä nimikin vetosi paremmin varsinkin nuorempiin ja juttuja jaettiin kuvien takia, kirjoitusasulla ei ollut niin väliä.


@nollatoleranssi on ystävällinen ja tuuppaa linkin tähän

Minkä linkin?
« Viimeksi muokattu: 18.11.2019, 20:37:47 kirjoittanut nollatoleranssi »

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 445
 • Liked: 2240
Huhtanen ja Keskimäki ovat ladanneet tubeen Pipsa Aron todistuslausunnon hovista, joka on aika koomista kuultavaa. Tämä vahvistaa sitä aikaisempaa ennakkoluuloa, joka itselleni oli ettei vastaavaa showta olisi voinut kukaan miestoimittaja vetää läpi. Naisille uhriutuminen ja vainon tunteminen on selvästi vähän enemmän mahdollista kuin miehille. Pipsa tuntee suurta ahdistusta, kun edellä mainittu kaksikko on oikeudessa kuuntelmassa, vaikka he eivät liity tähän juttuun mitenkään. Samalla tulee maininneeksi, että puhelinsoiton lisäksi, jossa oli konekiväärin tulitusta ainut fyysinen todiste on ruplan kolikko, jonka Jessi löysi omasta varastokopistaan. Tällaista settiä olisi vaikea keksiä vaikka haluaisi. Jessihän on itse opiskellut aikoinaan Venäjällä, joten liekö niiltä ajoilta kulkeutunut?

https://youtu.be/0MtVtnRixmM
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.