Kirjoittaja Aihe: Yleinen Iikka Kivi -ketju  (Luettu 135646 kertaa)

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 789
 • Liked: 7536
 • "Iran-vastainen" rauhanpuolustaja
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #30 : 08.08.2016, 22:41:22 »
Puskistahuutelija kirjoitti mielestäni erinomaisesti, kiitos.

Itse en tiedä kuka on Ilkka Kivi, mutta luulen, ettei ainakaan koomikko joka saa ihmiset vapautuneesti nauramaan, kuten vaikka Vesa-Matti Loiri, Eemeli, Leo Jokela, Kummelit tai muut Vintiöt.

Ilkka Kivi vaikuttaa agitaattorilta, mutta mistäs minä tietäisin..

Iikka Kivi on erään vuoden stand-up kisan voittaja. Ei ollut suosikkini, äänestin silloin sellaista adhd-teekkaria. Pidän André Wickströmistä, Ismo Leikolasta, Pirjo Heikkilästä ja Jaska Saariluomasta ainakin.

Nuo mainitsemasi ovat kanssa hyviä. Eemelin urheiluselostus elokuvassa Mullin mallin on aika reps.
Only
Truth
Matters

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 320
 • Liked: 6345
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #31 : 08.08.2016, 22:43:38 »

Lainaus käyttäjältä: Iikka Kivi
Oulun poliisi aloitti tänään rikostutkinnan Sebastian Tynkkysen Facebook-kirjoittelusta. Persunuorten puheenjohtajaa epäillään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Reaktio oli vähintään yhtä odotettava kuin itse esitutkintakin: poliisi käyttää resurssejaan väärin, kyse on ajojahdista, Sebastianhan vain uskalsi puhua totta, perussuomalaisiin kohdistuu vihapuhetta, Suomessa on näköjään asioita joista ei saa puhua, missä sananvapaus, missä yksilönvapaus, missä rehellisen suomalaisen oikeus, punavihermädätys, valtamedian valheet, islamisaatio, länkyti kainalopieru länkyti.

Paskapuhetta. Kaikki.

paskapuhetta oli herra kiven kainalopieru-länkyti, mikä sinänsä on tyystin lapsellista heittoa, jos aikoo pysyä asiassa ja keskustella asiallisesti.

mitä paskapuheeseen tulee, valtamedian valheet, punavihermädätys, islamisaation uhka - nämä kaikki on tyystin totta. ottaisiko Kivi vaikka laput silmiltä ja katselisi itse tarkemmin asioita ja faktoja noiden termistöjen takana.
ainiin mutta kun ei voi koska YLE ja HS valtamediat "luotettavan median puolesta"  :facepalm:
Lainaus
Suomessa on erinomainen sananvapaus. Pakko olla, koska minä elätän itseni kirjoittamalla työkseni sopimattomana pidettyjä juttuja. Olen pilkannut kaikkia valtiollisia tahoja joutumatta kertaakaan vaikeuksiin lain kanssa: poliisia, armeijaa, poliitikkoja, virkailijoita, pappeja. Osan valtion pilkasta on jopa rahoittanut valtio, mikä on maailman mittapuulla tajuttoman kova juttu.

sinun kirjoitukset kuuluu "komiikkaan" - se on hyväksyttävää, koska komiikka. sen kun joku täysjärkinen kuten Tynkkynen sanoo ääneen lehtihaastattelussa, sun samat "kainalopierut", niin jätkä joutuu syytteeseen, ilman mitään konkreettista syytä

täten olet siis eriarvoisessa asemassa kuin esimerkiksi Tynkkynen
Lainaus
Tähänhän tietysti pikkunäppärä hommafoorumisti ulkoaopetellusti toteaa että juujuu, mutta kun ei saa irvailla maahanmuutosta, islamista tai monikulttuurisuudesta.

Kyllä saa, mutta kun te ette tee sitä kunnolla. Siinä ongelma on, ei siinä mistä puhutte.

Te persehousut laiskottelette, ette osa asioista selvää, ette välitä muista ihmisistä, toimitte sumeiden tunteiden ja ajatusten ohjaamana. Ette pysähdy miettimään vaan annatte mennä.
me ei irvailla tästä maahanmuutosta, vaan maahanmuuttopolitiikasta. me ei irvailla islamista, me nähdään ja kerrotaan, mitä se on. jos sinä et sitä halua nähdä/uskoa, niin se on sinun valintasi. se ei tee meistä perse-/paskahousuja, päinvastoin. ja mitä helvettiä, sinunlaiset huuhaa-ukkelit pyörii pitkin nettiä huutelemassa NIMENOMAAN, että "meillä ei olis pizzaa ilman monikulttuurisuutta" - tuo yksinään riittänee kertomaan miten hölmöjä perusteluita "teiltä" tulee.

tämä foorumi nimenomaan ottaa selvää asioista ja eri lähteistä, täällä ei hyysätä MV-lehteä kuten suvakit, vihervassarit, punavihermädättäjät ja "te" hyysäätte HS ja YLEn mokutuskiimaisia ulostuksia. täällä ajatellaan, luetaan, tiedetään ja debunkataan. te vaan länkytätte "kainalopieruja" (joo, taas)

Lainaus
Ja sellaisen ajattelumallin kun itsellenne oikeutatte ja alatte syytää sontaanne nettiin, niin voi sitä pillityksen ja vollotuksen määrää kun joku sanoo vastaan tai tekee rikosilmoituksen.

"KYLLÄ MINÄ SAAN NÄIN SANOA, KUN MINULLA ON SANANVAPAUS!"
heh, ai me alamme syytää sontaamme nettiin? oletkos ikinä ajatellut itse näitä kirjoituksia tarkemmin, ennenkuin "valtamedian" avulla saat kaikennäköiset pohjustamattomat huuhaat julkaistua?

täällä me sun länkytykselle annetaan argumentteja ja syödään niitä aamiaiseksi. tuletko seuraavaksi juttelemaan tänne etkä huutele valtamedioiden mokuttajien kuorossa verkko- ja uutissivuilla, missä kommentointi on kielletty, koska teille tulee paha mieli?

Lainaus
Osa jengistä ei ole näköjään vieläkään tajunnut sitä, miten homma toimii: saat sanoa mitä tahansa, ihan mitä tahansa, kunhan hyväksyt sen, että olet itse vastuussa sanomisistasi - myös tuomioistuimen edessä. Kyseessä on sama idea kuin yksilönvapauksissa: saat vapaasti toteuttaa itseäsi mutta jos olet muille ihmisille sopimattoman mulkku, sinua rankaistaan yhteisesti sovituilla säännöillä.

osa jengistä ei ole näköjään vieläkään tajunnut sitä, mitä maailmalla tapahtuu: kepposteluja, terrorosmoiskuja, ihan mitä tahansa ja te hyväksytte sen. te olette vastuussa islamisaation uhkasta niin euroopassa kuin ennenkaikkea suomessa. teillä ei ole eväitä olla miehiä, te suvaitsette vain asioita jotka on TEIDÄN mielestä oikein.

saatte vapaasti toteuttaa itseänne, mutta tehkää se jonkun muun rahoilla kuin minun
Lainaus
Yksinkertainen asiahan tämä on. Mutta koska asian sisäistämisessä tuntuu olevan edelleen isoja ongelmia, niin haluan jakaa tarkistuslistan, jota itse käytän postatessani vitsejä nettiin. Se on niin rautalangasta väännetty että jos sitä seuraa, niin pääsee kuivin jaloin aika lailla mistä vain:

1. Tarkista, onko väitteelläsi mitään totuuspohjaa (tutkittua tietoa, tilastoja, asiantuntijalausuntoja). Näin et hölise ihan mitä sattuu ja olet askeleen päässä kauempana yksisarvisterapeutiksi päätymisestä (hyvä asia).

todella yksinkertainen juttu, joka todellakin on hommaforumilla käytössä, harvakseltaan YLE/HS medioissa. mutta ethän sinä viiti omaa jengiä haukkua tai viisastella niille
Lainaus
2. Tarkista, onko asialle vaihtoehtoisia näkemyksiä. Ota ne huomioon kirjoituksessasi. Parhaassa tapauksessa jopa mainitset ne tekstissäsi - täten julistuksellisuus vähenee ja vaikutat ihmiseltä, joka osaa ottaa myös muut huomioon. Sellaisista tykätään ja sellaisiin luotetaan.
olet ilmeisesti aivan tauno, YLEn toimittajat suoltavat jatkuvasti omia näkemyksiään asioihin, vääristelevät ja kieroilevat sanojen kanssa ja antavat mielipiteitä - UUTISOTSIKOISSA  :facepalm:
Lainaus
--------- ISO snip -----------
Toisin sanoen: vähän laadukkaampaa nettirasismia, saanko pyytää. Ette te kuitenkaan aio hiljetä niin parantakaa edes tasoa.

joopa joo, jaksanut edes noihin loppuihin vastata. vai että laadukkaampaa nettirasismia. ymmärrätkö, että liikut heikoilla vesillä, kun puhut olemattomasta rasismista ilman kohdan 1. täyttymistä.

voisitko katsoa asiaa meidän näkökannalta? no etpä tietenkään, olemme rasisteja. jälleen kerran tuot esille hyvin suvakkien pointin: kaksinaismoralismia ja vain "me" ollaan oikeassa  :facepalm:

kunnon urpoTM
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

Kimmo Pirkkala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 829
 • Liked: 5995
 • Järkioikeistolainen
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #32 : 08.08.2016, 22:44:40 »
Puskistahuutelija kirjoitti mielestäni erinomaisesti, kiitos.

Itse en tiedä kuka on Ilkka Kivi, mutta luulen, ettei ainakaan koomikko joka saa ihmiset vapautuneesti nauramaan, kuten vaikka Vesa-Matti Loiri, Eemeli, Leo Jokela, Kummelit tai muut Vintiöt.

Ilkka Kivi vaikuttaa agitaattorilta, mutta mistäs minä tietäisin..

FB-sivuja selaillessa käy selväksi, että kyseessä on kaveri jolla on poliittinen agenda ja se tahtoo sekautua tuohon koomikkohommaan.

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10912
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #33 : 08.08.2016, 22:46:58 »
Kiteytän yllä sanomani. Koomikko yritti epäonnistuneesti naamioida sananvapauden vastustamisensa vastuun ja tyylin käsityksillä samalla hukaten täysin koko Tynkkysen sanomisten asiasisällön ja sen, miksi oikeus ilmaista vapaasti ajatuksia on yhteiskunnallisesti niin tärkeää. Koomikon tärkein argumentti oli: "Te otte niin tymiä, mä oon niin fiksu!" Se ei tietenkään vielä vakuuta koomikon sanojen tärkeydestä, mutta valitettavasti siihen on nyt tyytyminen.

En tiedä, mikä koomikon motiivi oli, mutta käytännössä hän asettui ahdasmielisen uskonnon ja mielipidetyrannian puolelle yrittäen silti olla jotenkin tosi rohkea ja rääväsuinen. Tuo oli huono yritys, koska harvassa asiassa on niin vähän kapinaa kuin maahanmuuttokriitikoihin kohdistettujen ennakkoluulojen viljelyssä. Islamin arvojen ongelmallisuuden kuvaava tieteellinen aineisto on musertavaa, joten hänen höpinänsä tiedon puutteesta voi jättää omaan arvoonsa.

Ehkä koomikolle voisikin suositella esim. Sam Harrisin videoita Youtubesta tai Dawkinsin kirjoja. En tosin odota niilläkään noita harhakuvia puhkaistavan, kun tunnetustikin nuokin herrat edustavat sitä tietämätöntä ja oppimatonta hommalaisuutta. Koomikoihin verrattuna me kaikki olemme toki täysin kyvyttömiä.

Kuka oli se koomikko, joka parantui jokin aika sitten "rasismistaan" suureen ääneen? Muistelen, että sellainenkin tapaus oli.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2016, 22:49:41 kirjoittanut elven archer »

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 445
 • Liked: 20442
 • Persuhtava keskustelija
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #34 : 08.08.2016, 22:47:55 »
kiven ilkalla on paha olla.

Käyttäytyy kuin teinityttö, jonka ensirakkaus on löytänyt uuden tyttöystävän kyllästyttyään teinitytön jatkuvaan draamailuun ja huonoon käytökseen.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 359
 • Liked: 50837
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #35 : 08.08.2016, 22:48:47 »
Kannattaisiko jättää huomiotta koko huomiohuora?
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 2327
 • Normaali erilainen.
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #36 : 08.08.2016, 23:02:12 »
Tämä sana "Koomikko", niin, siinähän on kahdeksan kirjainta,
eikä siinä sitten enempää olekaan.

(Lainaus/muokkaus Esko Toivoselta, Eemeliltä).
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

Finka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 663
 • Liked: 972
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #37 : 08.08.2016, 23:12:16 »
Lainaus käyttäjältä: Iikka Kivi
Aikuiset, täysipäiset ihmiset tajuavat kyllä jos haluavat tajuta. Jos ette, olette sen lapsen tasolla joka hakkaa krapulapäivänä rumpuja vielä kuudennen kauniin pyynnön jälkeenkin.

Niin kuin vastamielenosoittajat tekivät viime vuoden Rajat kiinni -mielenosoituksissa?

esimerkiksi HS:n juttu 24.10.2015 12:49

Ilkka Kiven kuvaus sopii niin hyvin näihin vastamielenosoittajiin, että Ilkka Kiven täytyy olla salaovelasti vittuileva nuiva.
“On helppoa olla silmiinpistävän ’myötätuntoinen’, jos muut pakotetaan maksamaan kustannukset.”-Murray Rothbard

Mohammed Al-gazzaz: "Iraqis and Finns have never met in thoughts, culture and religions. There is huge gap between them and it will never go away. I'm talking in general ofcourse there is exception" -FB:RHC

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 178
 • Liked: 18092
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #38 : 08.08.2016, 23:14:08 »
Koskaan kuullutkaan koko miehestä, mutta onhan se uljasta hyökätä sananvapautta vastaan argumentoimalla, että "ei saa olla mulkku".

Kyllä saa, ja jos vallitsevan normin mukaan on, häpeä ja nuh nuh. Ei Stasi eikä Gestapo, mitä Ilkka tässä haikailee.

No, voihan vallitsevan normin tietysti ajaa siihenkin, mutta älkää sitten tulko itkemään mistään gulageista ja himmlereistä.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 410
 • Liked: 7995
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #39 : 08.08.2016, 23:16:20 »
Minulla ei ole mitään syytä kunnioittaa suvakkeja, enkä tarvitse suvakkien kunnioitusta. Tuomioistuimista hyötyy se, jolla hegemonia tiettynä hetkenä sattuu olemaan.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Artisti

 • Vieras
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #40 : 08.08.2016, 23:24:58 »
Kommenttiosastossa ilmeisesti opettaja kommentoi: "Taidanpa ottaa tämän opetuskäyttöön..."

https://www.facebook.com/IikkaKivi/posts/1111127065637639

Jotenkin tulee omat kouluajat mieleeni 70-luvulla ja ankara aivopesu YYA-sopimuksen ihanuudesta. Opettajat kehuivat kilpaa Neuvostoliittoa ja YYA-sopimusta. Koulussa leikittiin opettajan johdolla "yhteistyö-leikkejä". Opettaja järjesti aina jonkin tehtävän, jota yksi oppilas ei pystynyt yksinään tekemään, esim nostamaan pöytää ilmaan tai levittämään tapettia seinälle. Matti laitettiin nostamaan opettajan raskasta pöytää ilmaan, muttei saanut kuin yhden jalan ylös. Opettaja kysyi, mikä on ratkaisu ongelmaan, yhdestä suusta me lapset huudettiin: "yhteistyö!" Opettaja kehui meitä ja sanoi, että joukossa on joukkovoimaa! Siinä sitä opiskeltiin sosialismin alkeita. Porvarithan tekivät aina kaiken ihan yksin, ilman yhteistyötä. Olin pieni pioneeri.

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 320
 • Liked: 6345
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #41 : 08.08.2016, 23:28:35 »
heh ja Kivi jatkaa suoltamistaan:

Lainaus
Jarkko xxxxx:
Muka paremmat suomalaiset yrittävät iskeä maahanmuuttokriittisiin kouluttamattoman leimaa, vaikka empiria potkii unelmaa päähän niin täällä kuin muuallakin Euroopassa. Ei saa olla kiellettyä sanoa, että islamissa on huonoja, länsimaihin sopimattomia ideoita kuten raiskattujen naisen ja homojen tappaminen. Ei ole väärin olla huolissaan islaminuskoisten hiljaisesta terroritekojen hyväksymisestä tai turvapaikkasysteemin törkeästä hyväksikäytöstä. Täällä jo olevia ei pidä vihata tai diskriminoida, mutta Suomelle haitallista maahanmuuttoa saa ja pitää vastustaa.
ja Iikan vastaus
Lainaus
Koomikko Iikka Kivi
Koomikko Iikka Kivi Ois näemmä pitänyt myös lisätä kohta 10: "Tarkista, että keskustelussa puhutaan samasta asiasta kuin mistä olet kirjoittamassa."

eli Iikka ei nyt sitten itse viittinyt kohtaa 8. noudattaa, vaikka moisen juurikin kirjoittanut. voi elämän kevät  :facepalm:
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 2327
 • Normaali erilainen.
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #42 : 08.08.2016, 23:29:18 »
Saanko minäkin olla mulkku?

Jos en saa/saan niin kuka mulkun määrittelee ?

Vittu ?
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

Finis Finlandiae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 100
 • Liked: 3113
 • KALIFAATTI TULEE, OLE VALMIS!
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #43 : 08.08.2016, 23:29:25 »
Stand up -komiikka on pelkkää ennaltaharjoiteltua näytelmäkomiikkaa.
Kaikki vitsit ovat ennaltakeksittyjä, harjoiteltuja kuvioita.
En arvosta pätkääkään tuollaista huumoria.
Puisevaa paskaa.

Tosi stand up -koomikot ovat niitä tosielämän vitsiniekkoja, jotka pystyvät heittämään lennosta aina vaan uusia (tilanne)sutkautuksia. Heitä ei lavoilla nähdä.

Koskahan joku alkaa järjestämään oikeita stand up -iltoja!!!


« Viimeksi muokattu: 08.08.2016, 23:31:01 kirjoittanut Finis Finlandiae »
PolpoSTASI: "Jos tämä tori olisi tarkoitettu suomalaisille, täällä olisi suomalaisille tarkoitettuja penkkejä. Häivy!"

GER = paskan kemiallinen merkki
Pakkoruotsi = /c:stä!
YLE - powered by 3000+ mokuidioottia.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 963
 • Liked: 13151
 • Puhekin on teko
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #44 : 08.08.2016, 23:33:41 »
Sepustuksen luettuani mietin, että kuinka Ilkkaa pitäisi lähestyä. Ajattelinkin mitä tapahtuisi, jos Ilkka muuttuisi yhtenä myrskyisenä ja pimeänä yönä täysnatsiksi. Sen seurauksena alkaisi entistä enemmän viljelemään vihapuhekomiikkaa ja tilastotietovitsejä aiheesta "raiskaavathan muslimitkin" ja "pikkutytön nainti on ihan normaalia".

Alussa Ilkalle ehdotettaisiin rasismi-, halimis-, äärimuslimi- ja psykoterapiaa. Jos mikään niistä ei auttaisi, niin äärivasemmistolaiset kaverit "hakkaisivat natsin ulos Ilkasta". Ilkassa vain viha kasvaisi, kun huomaisi kaiken pahan edessä olevansa oikeassa! Terapiallako minut muutetaan? Hahaa. Samalla kun Ilkan muutos Hitleriksi alkaisi saamaan entistä enemmän huomiota, niin sitä vähemmän tulisi kutsuja YLE:n ohjelmiin. Ilkan annettaisin tasapainoilla oikeiden mielipiteiden ja väärien välillä, mutta Ilkka vain nauraisi hullun lailla, että "Natsi mikä natsi! Mielipiteitäni en muuta!".

Ilkalla olisi mennyt tilanne jo niin pahaksi, että alkaisi hourimaan kaikenlaisista terroristi- ja väkivaltateoista, että "Älkää päästäkö terroristeja ja väkivaltaisia sotarikollisia Suomeen. Ääritoimintaa en hyväksy!". Saarnausinto saisi sellaiset mittasuhteet, että siihen täytyisi puuttua tavalla tai toisella. Eihän ollut varaa menettää muita koomikkoveljiä pahan alttarille?

Yhtenä kauniina kesäpäivänä Ilkka löydettäisiin pahasti hakattuna ja pommituksen jäljiltä kaupungin lähiöltä. Ilkan tappoivat muslimiveljeskunnan jäsenet yhdessä äärivasemmistolaisen väkivaltakoneiston avulla. Media ei raportoisi tietenkään kopio Hitlerin kohtalosta mitään. Mutta kaikki ajattelisivat Vihan tappaneen Ilkan. "Olisit vihannut vähemmän, niin ei olisi tarvinnut kuolla" sanoivat oikeamieliset Ilkalle..

Gunnar Hymén

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 320
 • Liked: 6345
 • Gunnar Hymen - the new porn standard for women
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #45 : 08.08.2016, 23:34:55 »
Sepustuksen luettuani mietin, että kuinka Ilkkaa pitäisi lähestyä. Ajattelinkin mitä tapahtuisi, jos Ilkka muuttuisi yhtenä myrskyisenä ja pimeänä yönä täysnatsiksi.

no tiedetään ainakin mitä on käynyt, kun on natsista muuttunut suvakiksi
jotta totuus ei unohtuisi niin laitetaan nyt vielä kerran tämä http://koomikkokivi.blogspot.fi/2016/01/miten-minusta-tuli-suvakki.html
09.11.2016
Winnipeg Jets, Patrik Laine - 3+1
POTUS, Donald Trump - 100-0 vs Hillary

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 8 965
 • Liked: 9643
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #46 : 08.08.2016, 23:37:12 »
Tässä nyt kun on tullut täällä Hommalla jo joitakin vuosia (5) pyörittyä, niin sitä on kehittynyt aika hyvä kyky havaita ihmisessä islaminpelko. Satoja pääkirjoituksia, kolumneita, pakinoita, mielipidekirjoituksia, laulujen sanoituksia, sarjakuvia jne. lukeneena sitä vain jotenkin on oppinut huomaamaan jos kirjoittaja on varpaisillaan jonkin asian edessä, kuten tässä Iikka Kivi on islamin edessä.

Niin, Iikka, pystytkö tekemään satiiria islamista yhtälailla, kuin väität tekeväsi näköjään aivan kaikista muista yhteiskunnallisista asioista?

En usko, että pystyt, koska et halua, koska se sotisi vastoin aatemaailmaasi, joka on selkeästi ristiriitainen.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2016, 23:38:46 kirjoittanut käpykaarti »
Metsän poika tahdon olla, 
sankar jylhän kuusiston, 
Tapiolan vainiolla 
karhun kanssa painii lyön, 
ja mailma Unholaan jääköön.

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 2327
 • Normaali erilainen.
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #47 : 08.08.2016, 23:40:44 »
( Nollatoleranssi:)

Hieno kiito, mutta loppu meni strato-fääriin, josta putosin.

Annetaan Ilkoille anteeksi, sillä Ilkat eivät tiedä mitä Ilkat tekevät.
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 178
 • Liked: 18092
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #48 : 08.08.2016, 23:40:55 »
Kommenttiosastossa ilmeisesti opettaja kommentoi: "Taidanpa ottaa tämän opetuskäyttöön..."

https://www.facebook.com/IikkaKivi/posts/1111127065637639

Jotenkin tulee omat kouluajat mieleeni 70-luvulla ja ankara aivopesu YYA-sopimuksen ihanuudesta.
***

70-luvun Porissa omassa koulussani ei ollut kovin järkyttävää indoktrinaationa, yleensä.

Mutta kyllä minä häpesin silmät päästäni yhtä puhetta, joka 8-vuotias natiainen, minä, laitettiin lukemaan koko koululle, vielä joulujuhlassa. Palestiina-propagandaa. Mulla olikin saatanan vahvat mielipiteet jostain kuuden päivän sodasta silloin, ja halusin niitä siinä kaikille julistaa. Hävetkää tekin, opettajat, jotka tämän teitte.

 No, olinkin asianmukaisessa kuosissa. Nukuin pommiin, vanhukset oli töissä, enkä juhlareleitä löytänyt joten paskasissa vaatteisessa koululle, ja tietysti matkalla vielä liehupuntit polkupyörän ketjujen väliin, ja kaatuminen sohjoon. Että kyllä minuakin on sorrettu. Illmaista elämää tämän johdosta ei ole vielä tarjottu, eikä pyydetty.

Arkipiispa

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 126
 • Liked: 1637
 • Rapefugees not welcome !
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #49 : 08.08.2016, 23:43:47 »
Pistää miettimään tuo kirjoitus.

Lupaan siis etten enää yleistä turhaan lausunnoissani. En siis ikinä halua sanoa turvapaikanhakijoita yleistäen ihmisiksi, jotka
-  ovat pakenemassa sotaa ja hätää,
-  haluavat integroitua,
-  joutuvat rasimin kohteeksi,
-  haluavat työllistyä
-  ovat samanlaisia ihmisinä kuin me suomalaiset
-  joutuvat syrjityiksi
-  tarvitsevat apuamme
-  eivät aiheuta vaaraa ympäristölleen
-  ovat henkisesti terveitä ja tasapainoisia
(...koska se on aiheetonta yleistystä jos ja kun on yksikin joka ei täytä em. ehtoja.)

Lisäksi, opin ettei ikinä tulisi käyttää ilmaisuja
- muslimit haluavat rauhaa (eivät kaikki tunnetusti halua)
- kaikki muslimit eivät ole terroristeja (mistä minä sen voisin varmaksi tietää ? )
- islam on rauhan uskonto (onhan esimerkkejä imaameista jotka ovat vihasaarnaajia)
- raiskaahan VHM-kin (tiedän erään joka ei raiskaa)
...
"Kelle täällä pitää maksaa ettei kaikki olis niin paskaa" - Ellinoora/Carrie
Polpo:lle tiedoksi: kirjoitukseni arvionnissa on sovellettava Poen lakia.

Artisti

 • Vieras
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #50 : 08.08.2016, 23:45:02 »
Stand up -komiikka on pelkkää ennaltaharjoiteltua näytelmäkomiikkaa.
Kaikki vitsit ovat ennaltakeksittyjä, harjoiteltuja kuvioita.
En arvosta pätkääkään tuollaista huumoria.
Puisevaa paskaa.

Tosi stand up -koomikot ovat niitä tosielämän vitsiniekkoja, jotka pystyvät heittämään lennosta aina vaan uusia (tilanne)sutkautuksia. Heitä ei lavoilla nähdä.

Koskahan joku alkaa järjestämään oikeita stand up -iltoja!!!

Tuolla olisi ollut, harmi kun meni jo. Ensi vuonna uudestaan: https://www.vihreat.fi/puoluekokous2016

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 963
 • Liked: 13151
 • Puhekin on teko
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #51 : 08.08.2016, 23:46:19 »
Tosi stand up -koomikot ovat niitä tosielämän vitsiniekkoja, jotka pystyvät heittämään lennosta aina vaan uusia (tilanne)sutkautuksia. Heitä ei lavoilla nähdä.

Tilanne- ja vitsikomiikka pienessä piirissä on helpompaa kuin olla isolla lavalla ison yleisön edessä. Pitää olla oikeanlainen persoona ja harjoitella valtavasti esiintymistä. Se ei onnistu muuta kuin toistojen kautta.

Improvisoimiskomiikka ison yleisön edessä on todella vaikeaa. Suomalaisista ainoastaan muutama nimi pystyy siihen mm. Sami Hedberg (tämähän ei tarkoita, että kaikki pitäisivät miehen tyylistä).

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 221
 • Liked: 2512
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #52 : 08.08.2016, 23:46:28 »
Lainaus käyttäjältä: Iikka Kivi
Oulun poliisi aloitti tänään rikostutkinnan Sebastian Tynkkysen Facebook-kirjoittelusta. Persunuorten puheenjohtajaa epäillään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Reaktio oli vähintään yhtä odotettava kuin itse esitutkintakin: poliisi käyttää resurssejaan väärin, kyse on ajojahdista, Sebastianhan vain uskalsi puhua totta, perussuomalaisiin kohdistuu vihapuhetta, Suomessa on näköjään asioita joista ei saa puhua, missä sananvapaus, missä yksilönvapaus, missä rehellisen suomalaisen oikeus, punavihermädätys, valtamedian valheet, islamisaatio, länkyti kainalopieru länkyti.

Paskapuhetta. Kaikki.


Siis kirjoittaja odottaa tuon jälkeen saavansa jotain vastinetta sen jälkeiseen tekstiinsä? Ei ainakaan minun näppikseni soi.

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 651
 • Liked: 2327
 • Normaali erilainen.
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #53 : 08.08.2016, 23:51:44 »
Seiskytluvun alussa multakin meni leveälahkeiset Wranglersit jaloissa solmuun ja juoksin ala-aulan lasioven läpi. Lärvi täynnä viiltoarpia edelleen.

Että, on muakin sorrettu: ei ollut pillifarkkuja.

Edit: en tarvii tatuointeja.:), niitä on..
« Viimeksi muokattu: 08.08.2016, 23:59:43 kirjoittanut Marius »
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 963
 • Liked: 13151
 • Puhekin on teko
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #54 : 08.08.2016, 23:52:25 »
Iikka Kivi on erään vuoden stand-up kisan voittaja. Ei ollut suosikkini, äänestin silloin sellaista adhd-teekkaria. Pidän André Wickströmistä, Ismo Leikolasta, Pirjo Heikkilästä ja Jaska Saariluomasta ainakin.

Naurun Tasapaino on mielenkiintoinen ohjelmaformaatti ja ei sovi kaikille. Aina sieltä erottuu se n. 3-5:n kärki. Ilkka oli omana vuotenaan paras.

Silloin ei vielä aikonut poliitikoksi, vaan kertoi hyvinkin syvällisesti itsestään "Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta"-jutut puuttuivat kokonaan.

Videot netissä eivät kerro aivan koko totuutta ohjelmasta, koska siinä oli kilpailuasetelma, jossa kilpailijat vertautuivat toisiinsa. Jos joku mokasi, niin sen saattoi nähdä nopeasti samoin kuin jos joku onnistui hyvin.

salla

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 214
 • Liked: 82
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #55 : 08.08.2016, 23:52:49 »
Lainaus käyttäjältä: Iikka Kivi
Osa jengistä ei ole näköjään vieläkään tajunnut sitä, miten homma toimii: saat sanoa mitä tahansa, ihan mitä tahansa, kunhan hyväksyt sen, että olet itse vastuussa sanomisistasi - myös tuomioistuimen edessä. Kyseessä on sama idea kuin yksilönvapauksissa: saat vapaasti toteuttaa itseäsi mutta jos olet muille ihmisille sopimattoman mulkku, sinua rankaistaan yhteisesti sovituilla säännöillä.

Kirjoitus oli enemmän tai vähemmän oksennusta, mutta tässä kohtaa hän vain menee väärille raiteille. Mikäli haluamme sananvapautta, tulee se taata siten, että sanomisista joutuu hyvin hankalasti ongelmiin. Suora seuraus nykyisestä jälkikäteisestä rangaistavuudesta on se, että alkaa esiintymään vain oikeita mielipiteitä, jolloin kyseessä on sangen suppea sanavapaus. Sama tilanne Kiinassakin; kyllä sielläkin saa kuka tahansa ihan vapaasti kirjoittaa ja sanoa mitä tahansa, kenenkään ennakolta estämättä.

Hän on erittäin oikeassa siinä, että yksilönvapauksissa pätee se, että toisille aiheutetusta haitasta rangaistaan. Mutta hän ei ymmärrä, miten nykyiset sanavapauden rajoitukset ja rangaistukset toimivat. Ne kun perustuvat vain kuviteltuun haittaan, jossa ei kenellekään tietylle henkilölle ole aiheutettu mitään haittaa. Haitan aiheutuminen joukolle, kuten parille miljardille muslimille, on erittäin kyseenalaista. Vaikka sananvapauden käyttö kohdistuisi vain tiettyihin henkilöihin (esim. tapaus seppo lehto), on silti hyvin hankalaa osoittaa todellinen syntynyt haitta.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 221
 • Liked: 2512
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #56 : 08.08.2016, 23:53:12 »
Stand up -komiikka on pelkkää ennaltaharjoiteltua näytelmäkomiikkaa.
Kaikki vitsit ovat ennaltakeksittyjä, harjoiteltuja kuvioita.
En arvosta pätkääkään tuollaista huumoria.
Puisevaa paskaa.

Tosi stand up -koomikot ovat niitä tosielämän vitsiniekkoja, jotka pystyvät heittämään lennosta aina vaan uusia (tilanne)sutkautuksia. Heitä ei lavoilla nähdä.

Koskahan joku alkaa järjestämään oikeita stand up -iltoja!!!

Juu ei ole sytyttänyt minuakaan. Halukkaat voivat vilkaista esim. Ali J:n "hulvattomia" videopätkiä YT:sta. Joskus kasarin alussa viehättivät jotkut telkun pienet pätkät stand uppia Amerikasta.

Ei stand up Suomessa silti mikään uusi juttu ole kuin nimeltään. Eikös touhu ollut samaa Pakarisella ja Helismaalla jo 50-luvulla iltamissa?

Finis Finlandiae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 100
 • Liked: 3113
 • KALIFAATTI TULEE, OLE VALMIS!
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #57 : 08.08.2016, 23:56:22 »
Tosi stand up -koomikot ovat niitä tosielämän vitsiniekkoja, jotka pystyvät heittämään lennosta aina vaan uusia (tilanne)sutkautuksia. Heitä ei lavoilla nähdä.

Tilanne- ja vitsikomiikka pienessä piirissä on helpompaa kuin olla isolla lavalla ison yleisön edessä. Pitää olla oikeanlainen persoona ja harjoitella valtavasti esiintymistä. Se ei onnistu muuta kuin toistojen kautta.

Improvisoimiskomiikka ison yleisön edessä on todella vaikeaa. Suomalaisista ainoastaan muutama nimi pystyy siihen mm. Sami Hedberg (tämähän ei tarkoita, että kaikki pitäisivät miehen tyylistä).

Tottakai se on vaikeaa ison yleisön edessä. Siksi yksi mies kerrallaan -formaatti ei sovellukaan oikeaan stand up -komiikkaan.

Paremmin sopii esim. paneeli, jolle annetaan tuttu tai vieras aihe. Puheenjohtaja pitää homman kasassa ja sitten keskustellaan, väitellään ja väännetään niitä tilannevitsejä. Jotkut poliitikot ovat kieltämättä hyviä tässä esim. vaalipaneeleissa. Tilannekomiikka, se aito stand up -komiikka.

Nykyinen stand up -komiikan irvikuva, ennalta harjoiteltu näytelmäkomiikka tuottaa tilanteita, jossa "koomikko" unohtaa vitsinsä. "Tässä kohtaa mulla piti olla vitsi, mutta unohdin sen. Mut hei, olen mä silti hauska tyyppi, koska tän seuraavan mä muistan!"  :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 09.08.2016, 00:08:18 kirjoittanut Finis Finlandiae »
PolpoSTASI: "Jos tämä tori olisi tarkoitettu suomalaisille, täällä olisi suomalaisille tarkoitettuja penkkejä. Häivy!"

GER = paskan kemiallinen merkki
Pakkoruotsi = /c:stä!
YLE - powered by 3000+ mokuidioottia.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 963
 • Liked: 13151
 • Puhekin on teko
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #58 : 08.08.2016, 23:57:11 »
Ei tarvitse edes mennä islamiin saakka. Kun näkisi edes kerran tehtävän pilaa suvakeista, feminismistä, vihreistä, valtamediasta, toimittajista.

Ei ole ainakaan tiedossa suomalaiskoomikkoja, jotka tuollaista tekisivät.

Artisti

 • Vieras
Yleinen Iikka Kivi -ketju
« Vastaus #59 : 08.08.2016, 23:59:54 »
Kommenttiosastossa ilmeisesti opettaja kommentoi: "Taidanpa ottaa tämän opetuskäyttöön..."

https://www.facebook.com/IikkaKivi/posts/1111127065637639

Jotenkin tulee omat kouluajat mieleeni 70-luvulla ja ankara aivopesu YYA-sopimuksen ihanuudesta.
***

70-luvun Porissa omassa koulussani ei ollut kovin järkyttävää indoktrinaationa, yleensä.

Mutta kyllä minä häpesin silmät päästäni yhtä puhetta, joka 8-vuotias natiainen, minä, laitettiin lukemaan koko koululle, vielä joulujuhlassa. Palestiina-propagandaa. Mulla olikin saatanan vahvat mielipiteet jostain kuuden päivän sodasta silloin, ja halusin niitä siinä kaikille julistaa. Hävetkää tekin, opettajat, jotka tämän teitte.

 No, olinkin asianmukaisessa kuosissa. Nukuin pommiin, vanhukset oli töissä, enkä juhlareleitä löytänyt joten paskasissa vaatteisessa koululle, ja tietysti matkalla vielä liehupuntit polkupyörän ketjujen väliin, ja kaatuminen sohjoon. Että kyllä minuakin on sorrettu. Illmaista elämää tämän johdosta ei ole vielä tarjottu, eikä pyydetty.

Tampereella oli täysin punainen meininki. Marssin vappuna uniformussa työväen lippua heiluttaen. Tapailin ylpeänä marssiaskeleita Hämeenkadun mukulakiveyksellä. Taisi välillä mennä saksalaistyyliseksi korkeaksi jalannostoksi.. Olin airueessa heti toisena, demarien marssi. Sain ilmaisen lipun Särkänniemeen ja 50 markkaa käyttörahaa palkaksi marssin jälkeen. Loppupäivä oltiin kavereiden kanssa Särkänniemessä SDP:n puoluetukirahoilla.

SDP oli kivoin puolue, niiltä sai aina paljon rahaa. Kerhoillat oli kerran viikossa ja todella usein kun mentiin paikalle, ohjaaja jakoi kaikille leffarahaa ja karkkirahaa, ja meni itse takaisin kotiinsa. Me jatkoimme leffateatteriin.