UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Jotain Rajaa suosittelee: Pidetään Suomi Suomena -mielenosoitus 10.9.2016  (Luettu 51481 kertaa)

Chew Bacca

 • Vieras
Koska kukaan muu ei, niin minä sanon: ISISkin aivopesee lapsensa. Keskisormesta se lähtee.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 755
 • Liked: 2490
 • Generating Hatespeech since 2011
  • Profiili
Kansallismielisten Liittouma

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 992
 • Liked: 44587
 • There Will Come A Day
  • Profiili
Jos nyt sharianhinkujille jäi epäselväksi, niin kerrottakoon vielä kertaalleen ja erikseen, että Mona Walter sai erittäin lämpimän ja innostuneen vastaanoton - häntä todella arvostettiin.

Tilaisuuden jälkeen monet pyrkivät Monan juttusille kiittämään ja keskustemaan, minäkin yhtenä heistä. Heti näki, että Monasta pidettiin kovin ja ihmiset olivat myönteisellä tavalla vaikuttuneita hänen panoksestaan.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 755
 • Liked: 2490
 • Generating Hatespeech since 2011
  • Profiili
[quote author=Hän link=topic=115326.msg2399433#msg2399433 date=1473535993
-----
Seuraavalla kerralla pitää rahdata useampi somppu lavalle, niin että joku lehti huomaa rasismista irtautumisen.

Siis onhan tuo ihan kamala tilanne, että somali kutsutaan paikalle rasisminvastustusmannekiiniksi ja kukaan ei sitä noteeraa. Ihan hukkaan meni koko somalinrahtaus ja monirotuisuuden tuonti.

Jaa-a. Monaa ei tuotu paikalle toteemiksi vaan sanoman takia, jos kuuntelisit Monan puheen, sitten sanot että tuotiinko me se ehkä jostain muista syistä?.

Mona on rohkeampi kuin moni Suomisonni(Tm) joka uhoaa netissä niin maan perkeleesti, mutta paikan tulleen löytää kyllä aina syyn luistaa palveluksesta.

Moni Suomisonni joutuu elättämään itsensä ja perheensä. Hankkimaan asunnon ja maksamaan asuntolainaa. Monelle Suomisonnille on kunnia-asia, ettei tarvitse turvautua sossun apuun tai mennä leipäjonoon. Siksi toimeentuloa ei haluta vaarantaa joutumalla anarkomarkojen ja rasmusväen tulilinjalle. Minusta tällainenkin asioiden arvojärjestys on vastuullinen ja kunnioitettava.

Ja jotkut Suomisonnit tekevät tämän kaikenja silti ovat miekkareissa.  Kuten sanoin, there's always an excuse. Mä en tule haukkumaan jos et tule paikalle. Mutta jos et tule paikalle ja tulet haukkumaan niitä jotka tulivat ja niitä jotka miekkarin järjestivät, saat mun puolestani mädäntyä omaan vitutukseesi. Älä tulle muille selittämään että mitä pitäisi tehdä kun itse et pane tikkua ristiin. Tee tai ole vittu hiljaa.

Ylläoleva on sitten niin diplomaattisesti ilmaistu kun moisen idiotismien edessä voi. Paikalla oli myös muutama OIKEA rasisti, jolle oli silti kunnia-asia palvella isänmaata vaikka keinot eivät heidän mieleensä olleetkaan. Näille miehille erityinen kiitos.

Kansallismielisten Liittouma

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä.

UgriProPatria

 • Vieras
Kyllä nyt mediat niin pahoittivat mielensä, kun miekkariin ei osallistunutkaan "natseja"!

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 992
 • Liked: 44587
 • There Will Come A Day
  • Profiili
Kyllä nyt mediat niin pahoittivat mielensä, kun miekkariin ei osallistunutkaan "natseja"!

Niin varmasti, mutta olihan siellä sentään murhanhimoisia fasisteja poliisin eristämällä alueella huutelemassa uhkauksiaan ja lietsomassa lapsiaan vihapuheeseen ja keskisormennäyttöön.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 364
 • Liked: 24086
 • Nuiva VHM-sillanrakentaja & sananvapauttaja
  • Profiili
Koska kukaan muu ei, niin minä sanon: ISISkin aivopesee lapsensa. Keskisormesta se lähtee.

Seuraavassa videossa noin 2-3 -vuotias pikkupoika hyökkää innoissaan valkoisen nallekarhun kimppuun ja irrottaa sen pään taisteluveitsellä. Minkä lapsena oppii, sen nuorena taitaa!

ISIS videos 2015: Toddler decapitates teddy bear
https://www.youtube.com/watch?v=7PHT1WT9o2Q

Notta tällaista meininkiä.
The man of the future will be of mixed race. Today's races and classes will gradually disappear owing to the vanishing of space, time, and prejudice. The Eurasian-Negroid race of the future ...will replace the diversity of peoples with a diversity of individuals.
- Richard_von_Coudenhove-Kalergi
(Lähde: wikipedia)

UgriProPatria

 • Vieras
http://www.aamulehti.fi/kotimaa/kokenut-pakolaisia-hoitava-psykiatri-rajat-kiinni-vaki-sanoo-suomen-tiukan-linjan-aaneen/

Psykiatrian erikoislääkärillä suu käy niin, ettei loppua näy, mutta ihan tuolla alhaalla on (Ugrin boldaama) piste.

Lainaus
Kokenut pakolaisia hoitava psykiatri: Rajat kiinni -väki sanoo Suomen tiukan linjan ääneen
Kotimaa11.9. 13.19 Päivitetty 13.37 jukka vuokola

Psykiatri Tapio Halla, 57, on yksi kokeneimpia pakolaisia hoitavia erikoislääkäreitä Suomessa. Hän asettui valokuvattavaksi vastaanoton aulan seinälle ripustetun taiteen viereen Sarviksen tiloissa.

Jaana Kerola Aamulehti
Viime syksynä suuresta turvapaikanhakijamäärästä alkunsa saanut keskustelu sisältää psykiatri Tapio Hallan, 57, mielestä myönteisiä asioita.

– Tilanne räjäytti keskustelun. Se toi siihen enemmän sävyjä, eikä aiempaan tapaan puida vain kielteisiä asioita.

Halla kiittää myös tiedotusvälineitä.

– Ne haluavat kuulla, mitä ihmisille on oikeasti tapahtunut. Pakolaiset eivät ole enää marginaalissa, hän sanoo.

Vaikka monien korviin keskustelu on kuulostanut lähinnä kahden rintaman sodalta, Hallaa lienee pakko uskoa, sillä hän on tehnyt 20 vuotta töitä pakolaisten parissa. Suuri osa hänen hoitamistaan on ollut ennen saamiaan päätöksiä turvapaikanhakijoita.

– Pitää muistaa sekin, että aiemmin aika harvat suomalaiset olivat edes törmänneet pakolaisiin tai turvapaikanhakijoihin.

Rehellisyyttä peliin

Halla kertoo, että hän suuttui keväällä Maahanmuuttoviraston lausunnosta, jonka mukaan Irakin, Afganistanin ja Somalian turvallisuustilanne on parantunut niin, että maiden joihinkin osiin voidaan lähettää väkeä takaisin.

Samaan aikana esimerkiksi Irakin pääkaupungissa Bagdadissa sadat menettivät pommi-iskuissa henkensä.

– Silloin kysyin, miksi harjoitamme valheellista viestintää, emmekä sano suoraan, että me koetamme pitää kynnykset maahamme mahdollisimman korkealla ja siksi kiristämme käytäntöjä.

On pakko nieleskellä hetki, kun hän pohtii, että Rajat kiinni -väestä voi olla hyötyä, jos he vain pidättäytyvät väkivallasta.

– Tarvitsemme toisenkin puolen todellisuudesta. Se pitää tasapainoa yllä, Halla muistuttaa.

– On helpompaa keskustella avoimesti rasistisen ihmisen kanssa kuin sellaisen, joka ikään kuin ymmärtää, mutta kuitenkaan ei. Silloin et saa keskustelussa kiinni mistään.

jukka vuokola
23905438.jpg

Psykiatri Tapio Hallan työpaikka sijaitsee Tampereen Hatanpäällä Sarviksella. Hän hoitaa turvapaikan saaneita pakolaisia ja kiintiöpakolaisia.

Huoli sairastuttaa

Hallaa harmittaa myös se, että Suomi vaikeutti keväällä entisestään esimerkiksi korkeilla tulorajoilla perheenyhdistämistä.

– Se, että ihminen ei saa omaa perhettä Suomeen, estää toipumista, kotoutumista ja sairastuttaa.

Huoli omasta perheestä näkyy hänen mukaansa monin tavoin ihmisen arjessa.

– Silloin on todella vaikeata keskittyä elämään täällä. Emme mekään pystyisi opiskelemaan uutta kieltä ja hakeutumaan ammattiin, jos lapsemme olisivat sota-alueella.

Mikään tutkimus ei tue Hallan mukaan perheiden hajottamista.

– Siinä ei ole mitään järkeä. Se vasta viekin rahaa, jos ihmiset sairastuvat täällä ja kallis hoito ei johda mihinkään, kun elämältä puuttuu pohja.

Hallan mielestä teemme päätöksillä karhunpalveluksen vain itsellemme.

– Maahantuloa voisi rajata jollain muulla tavalla kuin kiusaamalla täällä jo olevia ihmisiä.

Vaikeaa ja hankalaa

Halla ei innostunut 20 vuotta sitten itsekään heti pakolaisten hoidosta.

– En mitenkään hakeutunut tähän työhön. Itse asiassa koin sen aluksi vaikeaksi ja hankalaksikin, hän kertoo.

Kokemus kuulostaa tutulta meistä, jotka aloimme tavata viime syksynä maahan saapuneita turvapaikanhakijoita työssämme tai arjessamme.

Halla muistaa yhä, että hän piti aluksi työläänä työskentelyä vieraalla kielellä tulkin kera. Hän muistaa myös pelkonsa.

– Kaikilla ihmisillä on perusennakkoluuloja ja -pelkoja vieraita kulttuureja ja ihmisiä kohtaan – ja myös jonkinlaista pientä rasismia, hän sanoo.

Psykiatrian poliklinikka maahanmuuttajille perustettiin Tampereella vuonna 1996, mutta sitä hoidettiin ensin viisi vuotta muun työn ohessa. Aluksi klinikka oli osa Tampereen yliopistosairaalaa, ja sittemmin Tampereen kaupungin toimintaa.

– Olen tehnyt 15 vuotta kokopäiväisesti töitä aikuisten pakolaisten kanssa, hän kertoo.

Ihminen hakee helppoa

Halla sanoo, että kokeneetkin psykiatrit suhtautuvat työhön pakolaisten kanssa yhä usein varauksella. Nuoret ottavat sen helpommin jo jopa tavoitteekseen.

Vieraasta kulttuurista tullut ihminen tuo työhuoneeseen tullessaan myös kokemansa sodan tai kidutuksen, jotkut molemmat.

– Ihminen haluaa luontaisesti tehdä työtä helpolla tavalla, eikä halua mitään turhia mutkia matkaan, hän muistuttaa.

Tämä pätee meihin kaikkiin.

– Harva ihminen hakeutuu tieten tahtoen hankaliin tai haastaviin tilanteisiin, Halla sanoo.

Hän kertoo, että muualta muuttaneita ihmisiä tavatessa lamppu syttyy jossain vaiheessa: hehän ovat ihmisiä siinä kuin mekin.

– On oma prosessinsa, että tuohon ajatukseen pääsee.

Kohtaa ja kuuntele

Hallan resepti samanlaisuuden löytämiseen muista ihmisistä vaikuttaa niin yksinkertaiselta, että sitä voi kokeilla onnistuneesti kuka tahansa.

– Tapaa ihmisiä ja kuuntele heidän tarinoitaan. Kohdatessa asiat tapahtuvat ihan itsestään.

Mitä, jos pelkään vieraasta kulttuurista tullutta ihmistä?

– Siinä on se sama juttu. Pelottavia asioita ei kannata juosta karkuun, jos pelot ovat vain mielikuvitusta. Lopulta herää uteliaisuus vierasta kohtaan. Voimme myös oppia paljon muualta tulleilta ja hyvin vaikeista tilanteista selviytyneiltä ihmisiltä, Halla sanoo.

Peloista kumpuaa hänen mukaansa sekin, että jotkut meistä leimaavat kaikki pakolaiset esimerkiksi raiskaajiksi, vaikka leimalle ei löydy todellisuudesta mitään pohjaa.

Halla näkee vastaanotollaan ihmisissä saman kaareen kuin omissa tai meidän muiden kokemuksissa.

– Potilailleni on tapahtunut pelottavia asioista ja heillä on traumoja, joita he ikään kuin juoksevat karkuun, hän kertoo.

Lopulta potilas pysähtyy ja voi kohdata pelkonsa. Tämä vapauttaa voimia arkipäivän elämään. Prosessi voi viedä pitkän ajan.

– Opetamme poliklinikallamme, että muistot eivät tapa ja että tässä ja nyt voi elää pakenematta.

Mitä on muuttunut?

Pakolaisia tulee nyt myös eri maista kuin 20 vuotta sitten, mutta jokin on pysynyt samana.

– Ihmisten tarinat eivät ole muuttuneet. Tänne paetaan sotaa, turvattomia oloja, pahoinpitelyjä ja kidutuksia, Halla kertoo.

Oman vyyhtensä luo vuodesta toiseen se, että hoitoa tarvitsevia pakolaisia on vaikea tavoittaa. Klinikalle voi tulla vain lääkärin lähetteellä.

– Pakolaisille on syntynyt kotimaissaan suuri pelko siitä, että heidät leimataan psyykkisesti sairaiksi, sillä siellä sairaus voi tarkoittaa kaiken ulkopuolelle sulkemista. Siksi avun hakeminen on täälläkin kovin ison kynnyksen takana, Halla kertoo.

Ongelmat kärjistyvät

Ihminen juuttuu helposti kehään.

– Kun koetusta ei voi puhua, ei voi puhua ongelmista myöskään parisuhteessa, lasten kanssa tai perheen ulkopuolella. Siitä voi seurata pahimmillaan perheväkivaltaa tai muuta, joka kärjistää asioita lisää, Halla kertoo.

Kun ihminen alkaa lopulta puhua kokemistaan hirveyksistä ja pahasta olostaan, tuntee hän Hallan mukaan usein vähitellen helpotusta.

– Samassa hetkessä, kun asian myöntää, ihminen alkaa itsekin löytää apukeinoja. Häntä helpottaa myös tieto, että moni muukin voi huonosti ja asioista voi puhua ääneen.

Samat palvelut eivät riitä

Kidutettu ihminen voi huonosti sekä psyykkisesti että fyysisesti, ja hoitaminen voi kestää vuosia.

– Kidutuksen tarkoituksena on rikkoa luottamus toiseen ihmiseen. Menee kauan, että ihminen pystyy luottamaan kehenkään. Se tulee vain ajan ja työn kautta, eikä sen syntymistä voi mitenkään nopeuttaa, Halla kertoo.

Pakolaisia kuntoutuu moniin eri asioihin, ja työ on myös heille keskeinen elämän sisältö. Osa voi tehdä töitä, osa pystyy huolehtimaan perheestään ja osa voi saada sairautensa vuoksi eläkkeen.

Halla sanoo, että kaikki nämä asiat ovat tärkeitä saavutuksia.

– Suurissa perheissä seuraa lapsille ongelmia, jos vanhemmat voivat huonosti ja vanhemmuus häviää. On ihan ok jäädä eläkkeelle, jos ei pysty työhön ja on kontakteja tähän yhteiskuntaan ja pystyy toimimaan vanhempana lapsilleen, Halla sanoo.

Pakolaisiin liittyy hokemia, kuten ”maahanmuuttajille pitää saada samat palvelut kuin suomalaisillekin”.

– On hassu ajatus, että ihminen pärjäisi samoilla palveluilla, jos hän on kielitaidoton, ei tunne kulttuuria ja hänellä on sota- tai kidutustraumoja, Halla sanoo.

Pakolaisten hoitaminen on hänen mielestään realismia, eikä paapomista.

– Tarvitaan ymmärrystä traumojen hoitamisesta ja tulkki sekä paljon aikaa tulkkauksen ja vieraan kulttuurin palvelujen selittämiseksi.

Emme ole järki-ihmisiä

Jos hoitoa tarvitsevia jää tavoittamatta, se koskettaa meitä kaikkia.

– Jos ihminen voi huonosti, siitä voi seurata syrjäytymistä, radikalisoitumista, häiriökäyttäytymistä ja konflikteja ihmisten välille, Halla sanoo.

Miksi emme osaa ajatella loogisesti maahanmuuttoon liittyviä asioita?

– Ihmiset ovat aika tunnepitoisia. Vaikka kuvittelemme olevamme järki-ihmisiä, emme kuitenkaan ole.

Halla sanoo, että karusta kokonaiskuvasta huolimatta tapahtuu asioita myös hoidon parantamiseksi, kuten esimerkiksi Pakolaisten mielenterveystoimien valtakunnallinen kehittämishanke.

– Nyt meillä on aihio koulutuksen ja tuen saamiseen muutoinkin kuin niin, että väki kouluttaa ja tukee muita oman työnsä ohessa.

Kuka
Tapio Halla

Syntynyt vuonna 1959 Vilppulassa.

Psykiatrian erikoislääkäri.

Harrastaa sienestystä, marjastusta, kalastusta, uimista ja lukemista.

Välttää kauhuelokuvia siksi, että hän kuulee työssään riittävästi kamalia tarinoita elävästä elämästä.

Mikä
Hoitoa pakolaisille


Psykiatrian poliklinikka maahanmuuttajille tarjoaa Tampereella hoitoa ja hoidon arviointia täysi-ikäisille pakolaisille.

Pakolaisasema on ihmisellä, jolle Maahanmuuttovirasto on päättänyt antaa turvapaikan tai jonka UNHCR on arvioinut olevan pakolainen.

Poliklinikalla arvioidaan vaikeasti traumatisoituneiden hoidon tarvetta. Sinne tullaan lääkärin lähetteellä.

Klinikalla työskentelee erikoislääkäri, sosiaalityöntekijä, fysioterapeutti, psykologi, loppuvuoden sairaanhoitaja ja osin sosiaalityöntekijä ja toimintaterapeutti.

Potilaita on parisataa vuodessa.

Klinikka on osa Tampereen kaupungin psykiatrista erikoissairaanhoitoa ja Mielenterveys- ja päihdepalveluja.

”Olen kertonut maahanmuuttajien traumoista sotaveteraaneille ja sota-aikana eläneille. Heille tuli mieleen omia kokemuksia ja he kiittivät, että näistä asioista puhutaan nyt. He samaistuivat pakolaisiin.

Tapio Halla

Psykiatrian erikoislääkäri
« Viimeksi muokattu: 11.09.2016, 14:42:36 kirjoittanut UgriProPatria »

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 992
 • Liked: 44587
 • There Will Come A Day
  • Profiili
Mutta jos se nalle oli eri mieltä maahanmuuttopolitiikasta? Eihän sellaisilla ole mitään oikeuksia.

Ihmisoikeudetkin ovat luovuttamattomia ja universaaleja. Paitsi eivät ne koske sellaisia, jotka ajattelevat lastemme tulevaisuutta.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

vihapuhegeneraattori

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 755
 • Liked: 2490
 • Generating Hatespeech since 2011
  • Profiili
Avoin kirje Helsingin Sanomien päätoimittajalle

Järjestimme 10.9 Vuosaaren Mosaiikkitorilla mielenosoituksen. Paikalla oli ilmeisesti myös HS:n edustaja, koska saimme jo samana päivänä lukea uhonneemme Vuosaaressa (http://www.hs.fi/kaupunki/a1473475863082).

Olet itse allekirjoittanut kannanoton Luotettavan Median Puolesta. Kannanotossa sanotaan mm. seuraavaa "Sitoudumme oikeisiin tietoihin perustuvaan ja merkitykselliseen journalismiin. Kun tietoja pyritään tahallisesti hämärtämään tai vääristelemään, puutumme siihen omissa medioissamme."

Yllämainitussa artikkelissamme mielenosoitusta kuvattiin uhoamiseksi annettiin heti alkuun mielikuva että poliisi oli runsain joukoin paikalla meidän mielenosoitustamme vahtimassa.
Järjestäjien ymmärryksen mukaan poliisi oli suojaamassa mielenosoitusta suurin joukoin "rauhalliselta mutta äänekkäältä" vastamielenosoittajien joukolta, sekä antamassa lisäturvaa tilaisuuden pääpuhujalle.

Nämä rauhalliset vastamielenosoittajat mm. soittivat sumutorvia, sireeneitä, myös tomaatteja ja kananmunia käytettiin (Kohdasta 45min https://www.youtube.com/watch?v=VyXerieiLko), tosin turvatiimimme ja poliisi olivat tilanteen tasalla. Lisäksi useita häiritseviä henkilöitä jouduttiin kaitsemaan "omalle puolelleen" mielenosoituksestamme poliisin toimesta.

Lisäksi tilaisuuden kiistanalaisin ja uutisarvoisin henkilö oli unohtunut artikkelista kokonaan.

Faktuaalisien puutteiden lisäksi kyseisestä artikkelista henkii mielestämme nimenomaan tietojen hämärtäminen ja vääristeleminen. Toivomme että olet sanasi mittainen mies ja toimit kuten allekirjoituksellasi lupasit, eli "Otamme jatkossakin vastuun julkaisemistamme uutisista ja niiden oikeellisuudesta,  ja vastaamme myös toimitustemme tekemistä virheistä ja niiden korjaamisesta". Toivomme myös että teet sen vähintään yhtä näkyvästi kuin julkaisit tämän uutisen.

Miksi sitten avoin kirje? Koska aikaisemmankin kokemuksen perusteella vastuullisen median artikkelien korjaus on joskus ylivoimaisen vaikeaa ja valitus Julkisen Sanan Neuvostoon tarkoittaa vain asian hautaamista vuodeksi, jonka jälkeen ei ole väliä vaikka korjauksen joutuukin julkaisemaan. Tämä ei ole mielestämme vastuullista journalismia ja joudummekin ottamaan yleisen mielipiteen valituskanavaksemme.

Vastaustanne odottaen,

Seppo Heino
Antti-Jussi Hirsimäki
Maria Kaljuste
Pekka Kemppainen
Aleksi Keskinen
Jukka Ketonen
Kim Larni
Juha Mäenpää
Mauri Peltokangas
Jani Perttilä
Jani Salomaa
Seppo Saarela
Markku Salonen
Kevin Servin
Kristiina Vainikka
« Viimeksi muokattu: 12.09.2016, 12:48:56 kirjoittanut vihapuhegeneraattori »
Kansallismielisten Liittouma

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä.

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 691
 • Liked: 5486
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
  • Profiili
Väärä ketju. Voi poistaa.
qui non est mecum adversum me est

Chew Bacca

 • Vieras
Hyvä kirje. Huomenna luemme hesarista kuinka rasistisen mellakan järjestäjät uhkailevat ja painostavat helsingin sanomia. Ehkä jopa valemedia ja nettiviha mainitaan.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 666
 • Liked: 7453
 • Puhekin on teko
  • Profiili
Lisäksi tilaisuuden kiistanalaisin ja uutisarvoisin henkilö oli unohtunut artikkelista kokonaan.

HS:n uskottavuus on tietysti ollut jo muutenkin vaakalaudalla, mutta nuo jutut vievät entisestään uskottavuutta. Eiköhän koko Unelma-jengikin ala näkemään miten törkeää toimintaa valtamediassa harrastetaan. Samat päätoimittajat tekevät yhteislausunnon "vastuullisen median puolesta"(!).

Jutussa kerrotaan puhujista Virosta ja Suomesta, mutta yhtäkkiä päävieras Ruotsista ei saa minkäänlaista mainintaa.
Suomalaisen median uusi slogan: "Yhden totuuden taktiikalla eteenpäin!"

11.9.2015: Suomalainen terrorismiasiantuntija: Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista satua
13.11.2015- Terroristijahteja joka puolella Eurooppaa

Takinravistaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 582
 • Liked: 295
  • Profiili
Jos nyt sharianhinkujille jäi epäselväksi, niin kerrottakoon vielä kertaalleen ja erikseen, että Mona Walter sai erittäin lämpimän ja innostuneen vastaanoton - häntä todella arvostettiin.

Tilaisuuden jälkeen monet pyrkivät Monan juttusille kiittämään ja keskustemaan, minäkin yhtenä heistä. Heti näki, että Monasta pidettiin kovin ja ihmiset olivat myönteisellä tavalla vaikuttuneita hänen panoksestaan.

Mona ei kelpaisi Rajat kiinni -porukan mielestä mainostamaan Felixin ketsuppia, koska on mustaihoinen. Siellähän vaadittiin boikotoimaan Felixin tuotteita, koska yhdessä tv-mainoksessa esiintyy mustapintainen tyttö.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 666
 • Liked: 7453
 • Puhekin on teko
  • Profiili
Piti kuunnella tuo Mona Walterin puhe ja mielestäni siitä saattoi tehdä pari huomiota.

1. Ihmiset pelkäävät menettävänsä työpaikkansa, jos kuuntelevat vääränlaista puhetta ja puhujaa(!).

2. Mona Walter kokee olevansa jopa "rasistien" kanssa toimiessaan paremmassa turvassa ja saavansa paremmin äänensä kuuluviin kuin tietyn muun porukan kanssa. Siitä huolimatta, vaikka tietäisikin joidenkin olevan häntä vastaan.
Suomalaisen median uusi slogan: "Yhden totuuden taktiikalla eteenpäin!"

11.9.2015: Suomalainen terrorismiasiantuntija: Tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista satua
13.11.2015- Terroristijahteja joka puolella Eurooppaa

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 108
 • Liked: 9509
  • Profiili
Avoin kirje Helsingin Sanomien päätoimittajalle

Täältä näppiksen takaa on kovin vaikea saada ilmaistuksi kiitollisuutta toimillenne, suomalainen mies kun ei saa tunteitaan auki kuin jääkiekko-ottelussa ja kännissä. Niinpä sanon vain: teette hiton hyvää työtä, kiitos siitä. Ja todella tarkoitan sitä, vaikka amerikkalaisena saisinkin kiitokseni kuullostamaan paljon näyttävämmältä kiljumalla ou-mai-gaadia ja muita small talk -fraaseja useampaan kertaan.

artti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 493
 • Liked: 104
  • Profiili
Tässä näyttää liikkuvan monenlaista porukkaa sekaisin keskenään:
- niitä, jotka pelkäävät kansainvaellusta tiedostamalla elinolojen heikentymisen etelässä
- niitä, jotka haluavat siirtää Suomea Venäjän vaikutuspiiriin esiintymällä kansallismielisinä tavoitteena Suomen eristäminen
- niitä, jotka ei tiedosta taustasyitä, kunhan hengaa mukana

Hommafoorumin kirjoittajista usealla näyttää olevan vahva agenda, jonka ympärillä jutut pyörii
 
« Viimeksi muokattu: 11.09.2016, 16:09:21 kirjoittanut artti »

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 751
 • Liked: 12772
  • Profiili
Avoin kirje Helsingin Sanomien päätoimittajalle

Onko tämä avoin kirje myös jossain muualla kuin tässä ketjussa? Nykymaailmanmenon huomioon ottaen siis Facebookissa. Jos se on vain täällä se on yhdentekevä ja jos se on "virallisesti" julkaistu jossain muualla, viittaus olisi ihan merkityksellinen.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 108
 • Liked: 9509
  • Profiili
Avoin kirje Helsingin Sanomien päätoimittajalle

Onko tämä avoin kirje myös jossain muualla kuin tässä ketjussa? Nykymaailmanmenon huomioon ottaen siis Facebookissa. Jos se on vain täällä se on yhdentekevä ja jos se on "virallisesti" julkaistu jossain muualla, viittaus olisi ihan merkityksellinen.

Onko kenelläkään allekirjoittajista tunnuksia US:n Puheenvuoro-blogistaniin? Voisi olla hyvä paikka julkaista kirje.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 992
 • Liked: 44587
 • There Will Come A Day
  • Profiili
Lainaus
Viime syksynä suuresta turvapaikanhakijamäärästä alkunsa saanut keskustelu sisältää psykiatri Tapio Hallan, 57, mielestä myönteisiä asioita.

Ei täällä mitään keskustelua ole: kommentointi on estetty, kansa pui nyrkkiä taskussa kotonaan ja työpaikoilla samalla, kun eliitti ja valhemedia suoltavat kritiikitöntä monikulttuurisuuden palvontaa.

Lainaus
Tilanne räjäytti keskustelun. Se toi siihen enemmän sävyjä, eikä aiempaan tapaan puida vain kielteisiä asioita.

Mediasta ei juuri löydä kielteisiä turvapaikanhakijoihin liittyviä juttuja, puidaan vain myönteisiä juttuja ja kun niitäkään ei oikein ole, niitä keksitään kilpaa.

Lainaus
Halla kiittää myös tiedotusvälineitä.

Salailusta ja valehtelustako?

Lainaus
Ne haluavat kuulla, mitä ihmisille on oikeasti tapahtunut.

Eivät ne halua kuulla totuutta. Ne haluavat vain agendaansa sopivan, sepitetyn nyyhkytarinan, jolla voi ripustautua ikuiseksi elätiksi suomalaisen veronmaksajan kukkarolle.

Lainaus
Pakolaiset eivät ole enää marginaalissa, hän sanoo.

Eivät ole, ei. Nyt ne kävelevät rempseästi pitkin kyliä ketään väistämättä ja usein käsi jonkun naisen perseessä.

Lainaus
Pitää muistaa sekin, että aiemmin aika harvat suomalaiset olivat edes törmänneet pakolaisiin tai turvapaikanhakijoihin.

Moni kyllä kaiholla muistelee tuota aikaa.

Lainaus
Halla kertoo, että hän suuttui keväällä Maahanmuuttoviraston lausunnosta, jonka mukaan Irakin, Afganistanin ja Somalian turvallisuustilanne on parantunut niin, että maiden joihinkin osiin voidaan lähettää väkeä takaisin.

Miksi aikuisena esiintyvä mies suuttuu tosiasioista?

Lainaus
Samaan aikana esimerkiksi Irakin pääkaupungissa Bagdadissa sadat menettivät pommi-iskuissa henkensä.

Sadat eurooppalaisetkin ovat menettäneet henkensä turvapaikanhakijoiden kynsissä, mutta se ei kiinnosta ketään.

Lainaus
Silloin kysyin, miksi harjoitamme valheellista viestintää, emmekä sano suoraan, että me koetamme pitää kynnykset maahamme mahdollisimman korkealla ja siksi kiristämme käytäntöjä.

Suomen 'kynnys' ei ole mahdollisimman korkealla, koska Suomen käytännöt ovat koko Maapallon löperöimpiä.

Lainaus
On pakko nieleskellä hetki, kun hän pohtii, että Rajat kiinni -väestä voi olla hyötyä, jos he vain pidättäytyvät väkivallasta.

Miten niin 'jos'? Maahanmuuttokriittiset ovat pidättäytyneet väkivallasta toisin kuin sharianhinkujat.

Lainaus
Tarvitsemme toisenkin puolen todellisuudesta. Se pitää tasapainoa yllä, Halla muistuttaa.

Minä taas joudun muistuttamaan Hallaa siitä, että totuudessa ei ole puolia - on vain yksi totuus, yksi faktapohja. Eikä se ole monikultturistien kannalta edullinen.

Lainaus
On helpompaa keskustella avoimesti rasistisen ihmisen kanssa kuin sellaisen, joka ikään kuin ymmärtää, mutta kuitenkaan ei. Silloin et saa keskustelussa kiinni mistään.

Monikultturistit ovat avoimen rasistisia, mutta kiistävät sen kuitenkin, koska ovat joko pahoja tai elävät harhassaan.

Lainaus
Hallaa harmittaa myös se, että Suomi vaikeutti keväällä entisestään esimerkiksi korkeilla tulorajoilla perheenyhdistämistä.

Suomen käytännöt ovat vieläkin maailman löperöimmät ja kiristyksiä on nähty vain paperilla ja juhlapuheissa.

Lainaus
Se, että ihminen ei saa omaa perhettä Suomeen, estää toipumista, kotoutumista ja sairastuttaa.

Onko järjettömämpää lausetta? Miksi perheen pitäisi tulla juuri Suomeen? Turvallisia maita on kymmenittäin lähempänä. Sitäpaitsi Suomeen tullut on jo valmiiksi itse hylännyt perheensä. Kantakoon siitä sitten myös vastuun. Lisäksi kotoutuminen vaikeutuu tai estyy, kun oma kupla tuodaan kehitysmaasta tänne. Sen suojissa ei ole pakko sopeutua.

Lainaus
Huoli omasta perheestä näkyy hänen mukaansa monin tavoin ihmisen arjessa.

Jos huoli perheestä olisi todellinen, rajarikollinen olisi alunperinkin jäänyt perheensä luo tai paennut yhdessä.

Lainaus
Silloin on todella vaikeata keskittyä elämään täällä. Emme mekään pystyisi opiskelemaan uutta kieltä ja hakeutumaan ammattiin, jos lapsemme olisivat sota-alueella.

Missä sodassa Suomessa asuvien romanien lapset ovat, kun ammattiin ei olla hakeuduttu?

Lainaus
Se vasta viekin rahaa, jos ihmiset sairastuvat täällä ja kallis hoito ei johda mihinkään, kun elämältä puuttuu pohja.

Mistä lähtien rahanmeno on haitannut? Tehän olette kertoneet, että meillä on varaa ja että pakolaisiin laitettu raha tulee pian moninverroin takaisin!

Sitäpaitsi tulijat ovat jo valmiiksi syrjäytyneitä ja monet sairaita. Se ei ole suomalaisten vika.

Lainaus
Hallan mielestä teemme päätöksillä karhunpalveluksen vain itsellemme.

Tätähän suomalainen maahanmuuttopolitiikka ja sen päätökset ovat olleet viimeiset 25 vuotta.

Lainaus
Maahantuloa voisi rajata jollain muulla tavalla kuin kiusaamalla täällä jo olevia ihmisiä.

Maahantuloa pitää rajoittaa, koska tulijat kiusaavat täällä olevia ihmisiä, suomalaisia.

Lainaus
Kaikilla ihmisillä on perusennakkoluuloja ja -pelkoja vieraita kulttuureja ja ihmisiä kohtaan

Tuskinpa neljännesvuosisadan jälkeen on enää kyse ennakkoluuloista. Kyse on jo varmoista tiedoista, jotka rikos- ja työttömyystilastot vahvistavat.

Lainaus
Olen tehnyt 15 vuotta kokopäiväisesti töitä aikuisten pakolaisten kanssa, hän kertoo.

Jos palkka katsotaan alakanttiin viideksi tonniksi, se sivukuluineen on noin 8 000 euroa kuussa. Viisitoista vuotta tarkoittaa sitä, että suomalaiset ovat menettäneet omia resurssejaan liki 1,5 miljoonaa euroa.

Lainaus
Vieraasta kulttuurista tullut ihminen tuo työhuoneeseen tullessaan myös kokemansa sodan tai kidutuksen, jotkut molemmat.

Entä moniko on kertonut itse kiduttaneensa ja tappaneensa?

Lainaus
Ihminen haluaa luontaisesti tehdä työtä helpolla tavalla, eikä halua mitään turhia mutkia matkaan, hän muistuttaa.

Mikä saa sinut luulemaan, että kaikki haluavat tehdä työtä?

Lainaus
Harva ihminen hakeutuu tieten tahtoen hankaliin tai haastaviin tilanteisiin, Halla sanoo.

Ei sitä tieten tahtoen tehdäkään, vaan hankalat yhteiskunnan tilanteet syntyvät kehnosta kulttuurista, alhaisesta älykkyysosamäärästä ja aggressiivisuudesta.

Lainaus
Hän kertoo, että muualta muuttaneita ihmisiä tavatessa lamppu syttyy jossain vaiheessa: hehän ovat ihmisiä siinä kuin mekin.

Raiskaammeko mekin 17 kertaa enemmän kuin me itse?

Lainaus
Tapaa ihmisiä ja kuuntele heidän tarinoitaan. Kohdatessa asiat tapahtuvat ihan itsestään.

Moni on pimeässä puskassa huomannut, että asiat tosiaan tapahtuvat ilman omaa myötävaikuttamista.

Lainaus
Pelottavia asioita ei kannata juosta karkuun, jos pelot ovat vain mielikuvitusta.

Päiden katkominen tosiaan onkin vain mielikuvitusta, eikö?

Lainaus
Voimme myös oppia paljon muualta tulleilta ja hyvin vaikeista tilanteista selviytyneiltä ihmisiltä, Halla sanoo.

Mitä me voisimme oppia ihmisiltä, jotka ovat ensin sössineet oman maansa asiat ja sitten paenneet aiheuttamiaan ongelmia ryhtyen muiden elinikäisiksi eläteiksi?

Lainaus
Peloista kumpuaa hänen mukaansa sekin, että jotkut meistä leimaavat kaikki pakolaiset esimerkiksi raiskaajiksi, vaikka leimalle ei löydy todellisuudesta mitään pohjaa.

Siinäpä oksennettiin oikein olkiukkojen kantaäiti. Ei kukaan ole missään väittänyt, että kaikki pakolaiset olisivat raiskaajia.

Lainaus
Ihmisten tarinat eivät ole muuttuneet. Tänne paetaan sotaa, turvattomia oloja, pahoinpitelyjä ja kidutuksia, Halla kertoo.

Tarinat eivät ole muuttuneet, koska samat tarinat opetellaan netistä ulkoa, jotta varmimmin päästään ilmaisen elätyksen piiriin.

Lainaus
Oman vyyhtensä luo vuodesta toiseen se, että hoitoa tarvitsevia pakolaisia on vaikea tavoittaa.

Kukapa haluaisi tavoittaa hoitoa tarvitsevia suomalaisia?

Ja tottahan se on vaikea tavoittaa ihmisiä, kun heidät ensin päästetään paperittomina ja laittomasti maahan notkumaan.

Lainaus
Kun koetusta ei voi puhua, ei voi puhua ongelmista myöskään parisuhteessa, lasten kanssa tai perheen ulkopuolella. Siitä voi seurata pahimmillaan perheväkivaltaa tai muuta, joka kärjistää asioita lisää, Halla kertoo.

Miten erotetaan traumaperäinen naisen ja lapsen hakkaaminen kulttuuriperäisestä naisen ja lapsen hakkaamisesta?

Lainaus
Kun ihminen alkaa lopulta puhua kokemistaan hirveyksistä ja pahasta olostaan, tuntee hän Hallan mukaan usein vähitellen helpotusta.

Kyllähän se helpottaa, kun alkaa uskoa, että tarinat menevät läpi ja ilmainen elämä 'traumasta' johtuvine etuuksineen on varmistumassa.

Lainaus
Kidutettu ihminen voi huonosti sekä psyykkisesti että fyysisesti, ja hoitaminen voi kestää vuosia.

Me tosiaan tienataan tällä.

Lainaus
On hassu ajatus, että ihminen pärjäisi samoilla palveluilla, jos hän on kielitaidoton, ei tunne kulttuuria ja hänellä on sota- tai kidutustraumoja, Halla sanoo.

Mutta kun näiden piti pelastaa meidät!

Lainaus
Pakolaisten hoitaminen on hänen mielestään realismia, eikä paapomista.

Kyllä se monen miljardin vuosittainen kulu pakolaisista on aivan reaalinen.

Lainaus
Emme ole järki-ihmisiä

Sellaisen kuvan tuo kirjoitus tosiaan valitettavasti antaa niin haastattelijasta kuin haastateltavasta.

Lainaus
Jos ihminen voi huonosti, siitä voi seurata syrjäytymistä, radikalisoitumista, häiriökäyttäytymistä ja konflikteja ihmisten välille, Halla sanoo.

Ja jos ihminen saa kaiken ilmaiseksi ja hänen edessään nöyristellään ja myötäillään loputtomiin ja annetaan hänelle kuva, että hän ei ole syypää mihinkään, siitä voi seurata syrjäytymistä, radikalisoitumista, häiriökäyttäytymistä ja konflikteja ihmisten välille.

Lainaus
Miksi emme osaa ajatella loogisesti maahanmuuttoon liittyviä asioita?

Kansa kyllä ymmärtää nämä asiat, mutta te toimittelijat ja 'asiantuntijat' elätte kulttuurimarksilaisessa tunnehöttökuplassanne, joka perustuu valheille, lapsellisuudelle ja väärälle ihmiskuvalle.

Lainaus
Halla sanoo, että karusta kokonaiskuvasta huolimatta tapahtuu asioita myös hoidon parantamiseksi, kuten esimerkiksi Pakolaisten mielenterveystoimien valtakunnallinen kehittämishanke.


Mukava kuulla, ettei sentään aivan kaikesta leikata, vaan että rahaa riittää loputtomiin rajarikollisille.

Lainaus
”Olen kertonut maahanmuuttajien traumoista sotaveteraaneille ja sota-aikana eläneille. Heille tuli mieleen omia kokemuksia ja he kiittivät, että näistä asioista puhutaan nyt. He samaistuivat pakolaisiin.”

Törkeää veteraaniemme halventamista: hekö muka antoivat kalleimman uhrinsa luovuttaakseen Suomemme ylimielisille tunkeilijoille, jotka vihaavat meitä ja kulttuuriamme?
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 992
 • Liked: 44587
 • There Will Come A Day
  • Profiili
Olen monta vuotta ihmetellyt, miksi suvakit pysyvät suvakkeina eivätkä viisastu, havainnoi maailmaa, pohdi asioita.

Mutta eilisen Vuosaaren mielenilmaisun yhteydessä tajusin asian: suvakit eivät pysty ihmisinä oppimaan uutta ja menemään eteenpäin, koska aina, kun joku alkaa puhua asiaa, suvakit alkavat puhaltaa torveen.

Näin he menettävät mahdollisuuden ymmärtää asioita ja jäävät tyhmiksi ja pahoiksi.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 980
 • Liked: 11030
 • Kuka jos en minä
  • Profiili
Tässä näyttää liikkuvan monenlaista porukkaa sekaisin keskenään:
- niitä, jotka pelkäävät kansainvaellusta tiedostamalla elinolojen heikentymisen etelässä
- niitä, jotka haluavat siirtää Suomea Venäjän vaikutuspiiriin esiintymällä kansallismielisinä tavoitteena Suomen eristäminen
- niitä, jotka ei tiedosta taustasyitä, kunhan hengaa mukana

Hommafoorumin kirjoittajista usealla näyttää olevan vahva agenda, jonka ympärillä jutut pyörii

Ja niitä jotka haluavat piilotella euvostoliiton takana jotta voivat estää sekä rajojen sulkemisen haittamaahanmuutolta, suomalaisten työllistymisen ja turhien kyykytysviranomaisten pois potkimisen sekä myydä alihintaan luonnolliset monopolit megayhtiöille jotta omaan taskuun tulisi siitä yhtä hyvin kuin voksteribisneksestä.

Vaihtoehtona on myös tehdä kotimaalle edullisia päätöksiä purkamalla sellaiset systeemit jotka estävät tuon haittamaahanmuuton lopettamisen, suomalaisten työllistymisen ja luonnollisten monopolien alihintaan myynnit. Yhteydet eurooppalaisiin valtioihin eivät häviä mihinkään vaikka euvostoliitto häviäisi tänään. Ja mitään todellisia turvatakuita kuten pariasataa nykyaikaista torjuntahävittäjää varusteineen ei ole euvostoliitto kustantanut. Eli suomeksi, maksetaan helvetisti saamatta mitään ja tuhotaan kotimaan talous suuryritysten hyödyksi jossa tuhoajat saavat oman siivunsa tuhoamistyöstään. Sano yksikin hyöty mitä eusta ollaan saatu? Jos sanot ulkomaankaupasta jotain, selität kahdeksatta vuotta jatkuvan laman olemattomaksi. Kotimaan markkinoihin keskittymälläkin oltaisiin noustu enemmän kuin nykyisellä euvostotalousitsemurhalla.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Frida Hotell

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 903
 • Liked: 6277
 • Maailma on mun
  • Profiili
Olen monta vuotta ihmetellyt, miksi suvakit pysyvät suvakkeina eivätkä viisastu, havainnoi maailmaa, pohdi asioita.

Mutta eilisen Vuosaaren mielenilmaisun yhteydessä tajusin asian: suvakit eivät pysty ihmisinä oppimaan uutta ja menemään eteenpäin, koska aina, kun joku alkaa puhua asiaa, suvakit alkavat puhaltaa torveen.

Näin he menettävät mahdollisuuden ymmärtää asioita ja jäävät tyhmiksi ja pahoiksi.

On varmaan raskasta olla suvakki. Koko ajan pitää olla valmiina puhaltamaan torveen, jos joku alkaa puhua totta.
Huomaa: tämä viesti ei ole virallinen totuus eikä sitä pidä käsitellä sellaisena. Virallisen totuuden löytämiseksi käänny Poliittisen Poliisin, Demlan ja vihervasemmistolaisten toimittajien kirjoitusten puoleen.

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 818
 • Liked: 3754
 • Tecumseh
  • Profiili
Lui tuon Tapio Hallan haastattelun, jota jo jäsen Eino yllä ruoti. Vaikka toisaalta on hyvä, että psyykkisesti sairaat turvapaikanhakijat saavat apua sairauteensa, suomalainen veronmaksaja ei ole oikea taho tuon hoidon maksajaksi. Ei liioin ole oikein, että nuo tänne tulleet kohdistavat pahan olonsa suomalaisiin, esim. suomalaistyttöjen raiskausten muodossa. Tulijoiden kulttuuri/uskonto ei ole omiaan rajoittamaan pahan olon purkamista vääräuskoiseen kantaväestöön. Näitä kulttuurisia/uskonnollisia seikkoja ei luonnollisesti psykiatri ensisijaisesti näe, vaan hän katsoo ihmistä biologian, psykologian ja lääketieteen näkökulmasta. Luonnontieteellisesti ihminen lienee samanlainen ja sairaudet samanlaisia kaikkialla, myös psyykkiset sairaudet.

Tämä haastattelu on mielestäni hyvä esimerkki, miten usein länsimainen ihminen on solmussa mamupolitiikan edessä. Näkökulmasta riippuen tämä mamut saadaan näyttämään uhreilta tai pahantekijöiltä. Toimittajat ovat mielestäni suurimmat syylliset tähän yksipuoliseen mamujen uhriuttamiseen. Maahanmuuttokriitikot ovat ylläpitäneet päinvastaista näkökulmaa esillä. Jussi Halla-aho on todennut,1 etteivät länsimaat kestä miljoonia vieraista maista ja kulttuureista tulevia ihmisiä, eivät taloudellisesti, eivät sosiaalisesti. Emme kykyne ylläpitämään ulkomaalaisia, jotka vaativat jatkuvia rahavirtoja kanta-asukkailta ja samalla vaikeuttavat jälkimmäisten elämää syyllistymällä rikoksiin ja kieltäytymällä omaksumasta kanta-asukkaiden tapoja ja noudattamasta näiden lakeja. Tämä tilanne on täysin kestämätön. Suomalainen yhteiskunta keskittyköön auttamaan omia sairaitaan, siinäkin on tehtävää riittävästi. Vaikka kuinka sydän särkyisi lyödä pelastusveneen laidassa roikkuvat sormet poikki, eivät veneessä istuvatkaan välty hukkumasta, jos vene uppoaa. Emme yksinkertaisesti voi auttaa kaikkia apua tarvitsevia tuhoutumatta siinä työssä myös itse. Tämä vertauskuva on kulunut, mutta tahtoisin nähdä vedenpitävät vasta-argumentit sille, ennen kuin luovun sen käyttämisestä.

Amerikan intiaanien historia on hyvä esimerkki, miten aluksi avuttomat omasta kulttuuristaan kiinnipitävät uudisasukkaat kohtelivat auttajiaan vuosisatojen kuluessa. Tahtooko eurooppalainen ihminen tuon historiallisen prosessin tapahtuvan muutettavat muuttaen 2000-luvulla Euroopassa? Tämä riski ei ole suvakin mielessä realistinen. Minä en tuota riskiä tahdo ottaa.

1 Suomen Uutiset 15.11.2013:
Lainaus
Hallitsematon elintasosiirtolai­suus Välimeren eteläpuolelta uhkaa kaikkien Länsi-Euroopan yhteiskuntien taloudellista kes­tokykyä ja sosiaalisia rakenteita.
Ks. myös http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html
Kulttuuritulkki

"Ensin on rajat turvattava, sitten vasta leipää levitettävä" (P. E. Svinhufvud, vuonna 1937, jättäessään presidentin viran)

ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 738
 • Liked: 10233
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
  • Profiili
Tässä video "Vuosaarelaisista lapsista" vastustamassa rasismia:

Lainaus käyttäjältä: Meillä on Unelma
Vuosaaren lapset olivat aktiivisesti vastustamassa rasismia Mosaiikkitorilla. Aluksi kyselivät, saako nyt tosiaan näyttää keskisormea rasisteille (aikuiset tekivät niin alusta alkaen) ja vasta aikuisten luvan saatuaan tekivät niin.

Hyvinkasvatettuja suomalaisia!

Suomen tulevaisuuden toivot


Tässä Juneksen video kyseisistä hyvinkasvatetuista suomalaisista: https://youtu.be/sHxD28o7m64
Risto Ryti: "Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi."

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIfxc

UgriProPatria

 • Vieras
Ei mitään kunnioitusta esim. Finlandiahymiä kohtaan. Huusivat se soidessa "rasisteja". Oliko Sibelius rasisti? Ehkä...

Ja toinen juttu. Eräällä videolla näkyy kuinka Maamme-laulun soidessa kameramiehet, tmv. kävelevät toisten, kuvaavien kameroiden ohi, heillä on hitonmoinen kiire, tullaan ja mennään. Eikö isä ja äiti kotona ole opettaneet, että Maamme-laulun aikana seistään suorana, paikoillaan?

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 977
 • Liked: 8468
  • Profiili
Lainaus
Kokenut pakolaisia hoitava psykiatri: Rajat kiinni -väki sanoo Suomen tiukan linjan ääneen
Kotimaa11.9. 13.19 Päivitetty 13.37 jukka vuokola

Psykiatri Tapio Halla, 57, on yksi kokeneimpia pakolaisia hoitavia erikoislääkäreitä Suomessa. Hän asettui valokuvattavaksi vastaanoton aulan seinälle ripustetun taiteen viereen Sarviksen tiloissa.

Jaana Kerola Aamulehti
Viime syksynä suuresta turvapaikanhakijamäärästä alkunsa saanut keskustelu sisältää psykiatri Tapio Hallan, 57, mielestä myönteisiä asioita.

– Tilanne räjäytti keskustelun. Se toi siihen enemmän sävyjä, eikä aiempaan tapaan puida vain kielteisiä asioita.

Halla kiittää myös tiedotusvälineitä.

– Ne haluavat kuulla, mitä ihmisille on oikeasti tapahtunut. Pakolaiset eivät ole enää marginaalissa, hän sanoo.

Vaikka monien korviin keskustelu on kuulostanut lähinnä kahden rintaman sodalta, Hallaa lienee pakko uskoa, sillä hän on tehnyt 20 vuotta töitä pakolaisten parissa. Suuri osa hänen hoitamistaan on ollut ennen saamiaan päätöksiä turvapaikanhakijoita.

– Pitää muistaa sekin, että aiemmin aika harvat suomalaiset olivat edes törmänneet pakolaisiin tai turvapaikanhakijoihin.

Rehellisyyttä peliin

Halla kertoo, että hän suuttui keväällä Maahanmuuttoviraston lausunnosta, jonka mukaan Irakin, Afganistanin ja Somalian turvallisuustilanne on parantunut niin, että maiden joihinkin osiin voidaan lähettää väkeä takaisin.

Naps ja loput linkistä.

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/kokenut-pakolaisia-hoitava-psykiatri-rajat-kiinni-vaki-sanoo-suomen-tiukan-linjan-aaneen/


Eli omaa leveää leipäänsä "pakolaisista" ja "turvapaikanhakijoista" rahastava ihminen yllättäen yrittää lobata itselleen lisää asiakkaita.

« Viimeksi muokattu: 12.09.2016, 12:55:14 kirjoittanut Kemolitor »
Paavo Väyrynen paljastaa Sauli Niinistön euro-puliveivauksen jossa Sauli Niinistö petkutti, huijasi ja ujutti suomalaiset ja Suomen euroon ilman kansanäänestystä ja ilman edes kunnollista eduskuntakäsittelyä pelkällä tiedonannolla:

https://www.youtube.com/watch?v=GncxoW11v4Y

pistäkää jakoon

Justin Case

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 122
 • Liked: 214
 • Tyhjäntoimittelija
  • Profiili
Avoin kirje Helsingin Sanomien päätoimittajalle

Järjestimme 10.9 Vuosaaren Mosaiikkitorilla mielenosoituksen. Paikalla oli ilmeisesti myös HS:n edustaja, koska saimme jo samana päivänä lukea uhonneemme Vuosaaressa (http://www.hs.fi/kaupunki/a1473475863082).

Olet itse allekirjoittanut kannanoton Luotettavan Median Puolesta. Kannanotossa sanotaan mm. seuraavaa "Sitoudumme oikeisiin tietoihin perustuvaan ja merkitykselliseen journalismiin. Kun tietoja pyritään tahallisesti hämärtämään tai vääristelemään, puutumme siihen omissa medioissamme."

Yllämainitussa artikkelissamme mielenosoitusta kuvattiin uhoamiseksi annettiin heti alkuun mielikuva että poliisi oli runsain joukoin paikalla meidän mielenosoitustamme vahtimassa.
Järjestäjien ymmärryksen mukaan poliisi oli suojaamassa mielenosoitusta suurin joukoin "rauhalliselta mutta äänekkäältä" vastamielenosoittajien joukolta, sekä antamassa lisäturvaa tilaisuuden pääpuhujalle.

Nämä rauhalliset vastamielenosoittajat mm. soittivat sumutorvia, sireeneitä, myös tomaatteja ja kananmunia käytettiin (Kohdasta 45min https://www.youtube.com/watch?v=VyXerieiLko), tosin turvatiimimme ja poliisi olivat tilanteen tasalla. Lisäksi useita häiritseviä henkilöitä jouduttiin kaitsemaan "omalle puolelleen" mielenosoituksestamme poliisin toimesta.

Lisäksi tilaisuuden kiistanalaisin ja uutisarvoisin henkilö oli unohtunut artikkelista kokonaan.

Faktuaalisien puutteiden lisäksi kyseisestä artikkelista henkii mielestämme nimenomaan tietojen hämärtäminen ja vääristeleminen. Toivomme että olet sanasi mittainen mies ja toimit kuten allekirjoituksellasi lupasit, eli "Otamme jatkossakin vastuun julkaisemistamme uutisista ja niiden oikeellisuudesta,  ja vastaamme myös toimitustemme tekemistä virheistä ja niiden korjaamisesta". Toivomme myös että teet sen vähintään yhtä näkyvästi kuin julkaisit tämän uutisen.

Miksi sitten avoin kirje? Koska aikaisemmankin kokemuksen perusteella vastuullisen median artikkelien korjaus on joskus ylivoimaisen vaikeaa ja valitus Julkisen Sanan Neuvostoon tarkoittaa vain asian hautaamista vuodeksi, jonka jälkeen ei ole väliä vaikka korjauksen joutuukin julkaisemaan. Tämä ei ole mielestämme vastuullista journalismia ja joudummekin ottamaan yleisen mielipiteen valituskanavaksemme.

Vastaustanne odottaen,

Seppo Heino
Antti-Jussi Hirsimäki
Maria Kaljuste
Pekka Kemppainen
Aleksi Keskinen
Jukka Ketonen
Kim Larni
Juha Mäenpää
Mauri Peltokangas
Jani Perttilä
Jani Salomaa
Seppo Saarela
Markku Salonen
Kevin Servin
Kristiina Vainikka

Julkaisin tuon kirjeen kuvitusten kera, laita viestä jos haluat jotain muutoksia.

https://www.kansalainen.fi/avoin-kirje-helsingin-sanomien-paatoimittajalle/
www.kansalainen.fi - Maahanmuuttoa vuodesta 2015

artti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 493
 • Liked: 104
  • Profiili
Ja niitä jotka haluavat piilotella euvostoliiton takana jotta voivat estää sekä rajojen sulkemisen haittamaahanmuutolta, suomalaisten työllistymisen ja turhien kyykytysviranomaisten pois potkimisen sekä myydä alihintaan luonnolliset monopolit megayhtiöille jotta omaan taskuun tulisi siitä yhtä hyvin kuin voksteribisneksestä.

Vaihtoehtona on myös tehdä kotimaalle edullisia päätöksiä purkamalla sellaiset systeemit jotka estävät tuon haittamaahanmuuton lopettamisen, suomalaisten työllistymisen ja luonnollisten monopolien alihintaan myynnit. Yhteydet eurooppalaisiin valtioihin eivät häviä mihinkään vaikka euvostoliitto häviäisi tänään. Ja mitään todellisia turvatakuita kuten pariasataa nykyaikaista torjuntahävittäjää varusteineen ei ole euvostoliitto kustantanut. Eli suomeksi, maksetaan helvetisti saamatta mitään ja tuhotaan kotimaan talous suuryritysten hyödyksi jossa tuhoajat saavat oman siivunsa tuhoamistyöstään. Sano yksikin hyöty mitä eusta ollaan saatu? Jos sanot ulkomaankaupasta jotain, selität kahdeksatta vuotta jatkuvan laman olemattomaksi. Kotimaan markkinoihin keskittymälläkin oltaisiin noustu enemmän kuin nykyisellä euvostotalousitsemurhalla.

Piti vain tehdä valintoja, ne ei ole tietenkään täydellisiä.

Kun Suomi liittyi Euroopan unioniin se nähtiin keinona hankkia uskottavuutta Suomen taloudelle esimerkiksi alempina lainakorkoina ja parempana pääsynä Euroopan markkinoille. Euroon liittyminen poisti markalla keinottelun ja samalla tosin mahdollisuudet devalvaatioon. Suomi näki, että turva on olla mukana isoissa järjestelmissä.

Se oli vain tehtävä se suunta, jotta maalle saatiin suunta. Suunta on oleellinen asia, pelkkä suunnan valinta jo vakauttaa systeemiä suuresti. Sisäpoliittisen tilanteen vakautti, kun Mooses viitoitti kansalle suunnan luvattuun maahan.

Se, että suomalaiset ei pysty toimimaan omassa maassaan ei ole unionin vika. Suomi pysäytti kahdesti puna-armeijan karjalan kannakselle, 1939 ja 1944. Ehkä tuo, että nämä nykyiset tulijat pääsevät Suomeen on auta lähimmäistäsi kuin sillä tavalla avuttomuutta niin kuin se halutaan esittää. Ja toisekseen ne saattoi jatkaa matkaa melkein samantien Saksaan, jonne Merkel niitä jo huhuilikin.

Motivaatio on yksinkertainen, he laskevat kuinka paljon saavat rahaa, sinne mennään mistä saa eniten rahaa, jos palkka on pieni ja verojen jälkeen ei jää rahaa ollenkaan niin taitaa olla motivaatio nollilla. Ihmisetkin on pääomaa, josta valtion pitää pitää kiinni. Hyvä työläinen tuottaa enemmän verotuloja kuin mitä kuluttaa.

Avainsana on pystyykö kansakunta kilpailemaan veroja maksavista yrityksistä. Vasemmisto tuntuu tekevän parhaansa karkoittaakseen yritykset maasta, kovaa on ponnistelu. Suomi saa verotuloja yrityksiltä kykenemällä perustelemaan yrityksille miksi yritysten kannattaa maksaa veroja Suomeen. Valtiot kilpailevat yrityksistä laskeskellen tulevia verotuloja.

Poliitikot mieluummin myy kuin karsii menoja. On sanottu, että eduskunta ei ymmärtänyt mitä tapahtui, tuossa joutuu sitten pohtimaan edustajan kykyä tajuta asioita. En välttämättä usko eduskunnan olleen tajuttomana tiedottomassa tilassa. Kyllä eduskunta varmasti tiesi, että hallitus myy näitä hankkiakseen rahaa. Ministeri ei pysty mitenkään myymään oman hallinnonalansa omaisuuksia omin päin, että laitanpa Suomen tieverkon myyntiin, tekaisenpa tämän omin päin eduskunnan yllätykseksi.

Sitten on niin, että jos me myymme jotakin niin meidän pitää tehdä jokin toinen asia sen tilalle. Ja voihan siinä käyttää rumiakin temppuja holtittomasti myydyn omaisuuden saamiseksi takaisin. Ja sitten tässä on niin, että jos me olemme myyneet jotakin niin ei se myynti välttämättä lopullista ole, voihan sen hankkia takaisin vaikka tekemällä ostotarjouksen omistajalle. 

 

« Viimeksi muokattu: 15.09.2016, 00:29:50 kirjoittanut artti »

Maininki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 50
 • Liked: 78
  • Profiili


Eli omaa leveää leipäänsä "pakolaisista" ja "turvapaikanhakijoista" rahastava ihminen yllättäen yrittää lobata itselleen lisää asiakkaita.
[/quote]

Valitettavasti olet ihan oikeilla jäljillä. Erilaisissa projekteissa ja hankkeissa toimivat henkilöt, jotka suoraan hyötyvät (= ansaitsevat toimeentulonsa) humanitäärisen maahanmuuton mukanaan tuomista ongelmista, ovat näitä pahimpia yhden totuuden saarnamiehiä. Se on ymmärrettävää.