Kirjoittaja Aihe: Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)  (Luettu 371959 kertaa)

Aksiooma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 297
 • Liked: 11575
 • Arvokonservatiivi ja 2000 luvun fennomaani
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #900 : 18.01.2018, 21:37:37 »
Miten tämä Haaviston suosio on selitettävissä? Onko Suomessa oikeasti niin paljon nuoria kirkasotsaisia ihmisiä jotka häntä äänestävät? Vai onko niin että seksuaalivähemmistöt äänestävät häntä vain seksuaaliseen vähemmistöön kuulumisen vuoksi? Voisin kuvitella että jopa Vanhanen tai Haatainen menisivät Haaviston ohi suosiossa. Väyrynen voisi olla Niinistön haastajana paljon uskottavampi kuin Haavisto. Huhtasaaren tilanteen jotenkin voi ymmärtää ihan vain hänen kokemattomutensa vuoksi ja koska hän on uusi kasvo. Mutta tämä Haavisto- keissi ei nyt kyllä aukea.

Arvioiden mukaan 5–15 prosenttia väestöstä kuuluu seksuaalivähemmistöön. Vähemmistön muodostavat homot, lesbot ja biseksuaalit. Henkilön seksuaalisuutta ei tilastoida, eikä seksuaalivähemmistön koosta ole siten tarkkaa tietoa. Lähde: Tilastokeskus
Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

Jordan Peterson: Postmodernism - How and why it must be fought https://youtu.be/Cf2nqmQIf

Kremppamestari

 • Vieras
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #901 : 18.01.2018, 21:39:51 »
Miten tämä Haaviston suosio on selitettävissä? Onko Suomessa oikeasti niin paljon nuoria kirkasotsaisia ihmisiä jotka häntä äänestävät? Vai onko niin että seksuaalivähemmistöt äänestävät häntä vain seksuaaliseen vähemmistöön kuulumisen vuoksi? Voisin kuvitella että jopa Vanhanen tai Haatainen menisivät Haaviston ohi suosiossa. Väyrynen voisi olla Niinistön haastajana paljon uskottavampi kuin Haavisto. Huhtasaaren tilanteen jotenkin voi ymmärtää ihan vain hänen kokemattomutensa vuoksi ja koska hän on uusi kasvo. Mutta tämä Haavisto- keissi ei nyt kyllä aukea. :roll:

Haaviston äänimäärässä on ainakin puolet homolisää. Hetero-Haavisto olisi suunnilleen yhtä suosittu kuin esimerkiksi Heidi Hautala.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 257
 • Liked: 24342
 • Rinteen vaalibussi
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #902 : 18.01.2018, 21:40:13 »
Kansallismielisillä olisi ollut yhdellä ehdokkaalla täysin varma toisen kierroksen paikka, nyt menee tiukalle, kun vaaleihin on enää niin vähän aikaa.
Niinistö tulee todennäköisesti valituksi viimeistään toisella kierroksella oli vastassa kuka tahansa.
Saattaa olla jopa parempi että kansallismielisillä on kaksi ehdokasta ja yhteinen äänisaalis on varmasti suurempi kuin jos ehdokkaita olisi vain yksi. Itse äänestän Lauraa mutta toivon että Paavo saisi mahdollisimman hyvän kannatuksen ja pääsisi toiselle kierrokselle. Paavon menestys tekisi Sipilän olon vaikeaksi ja lesta saisi lähteä kepun johdosta.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 735
 • Liked: 20959
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #903 : 18.01.2018, 21:40:47 »
Miten tämä Haaviston suosio on selitettävissä? Onko Suomessa oikeasti niin paljon nuoria kirkasotsaisia ihmisiä jotka häntä äänestävät? Vai onko niin että seksuaalivähemmistöt äänestävät häntä vain seksuaaliseen vähemmistöön kuulumisen vuoksi?

Helsingin punavihreä kupla on oikeasti olemassa ja se on populaltaan suuri. Valitettavasti.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 21:47:30 kirjoittanut Vellamo »
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 118
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #904 : 18.01.2018, 21:41:26 »
Miten tämä Haaviston suosio on selitettävissä?

Haavisto on liberaali, neutraali, hyvä puhumaan ja muutenkin sellainen leppoisan oloinen tyyppi josta ainut mitä "tietty porukka" osaa jauhaa on Haaviston homous, joka taas tuo sitten niitä vastareaktioääniä liberaaleilta kaupunkilaisilta. Hieman vasemmalla, vihreä olematta kannanotoissaan mitenkään ääri-mitään. Ei minua ainakaan yllätä että tuolla profiililla menestyy.

(Haavistosta)
Minä en usko näitä mediatalon tuottamia galluppeja pätkääkään.

Niin siis viimeksi pääsi 2. kierrokselle. Että kyllä se jotain kertoo suosiosta.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 698
 • Liked: 2051
 • Aavikolla roskiksessa
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #905 : 18.01.2018, 21:42:28 »
Voisi jopa olla joillekin henkisesti "helpompi" jos Niinistö vetäisee ensin sen 51% jotta ei tarvitse itseään nöyryyttää kaksintaistelussa. Viimeksi Haavistohypekin riitti vain n 1/3 äänimäärään joka kertoo aika paljon voittajan suvereniteetistä.

Olisi kaikille muille henkisesti helpompi taputella jo ensimmäisellä kierroksella paitsi parille Huhtasaari / Väyrynen. Heistä kummallakaan ei ole kuin voitettavaa tuossa.

Haavistolle toinen kierros olisi esimerkiksi pelkkää miinusta, koska hän ei selkeästi edes halua olla vaaleissa kuin nro 2. Eikä muuhun voisikaan, joka tuli osoitetuksi jo viime kerralla.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 21:44:22 kirjoittanut ApuaHommmaan »

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #906 : 18.01.2018, 21:44:40 »
Hyvä, Alma Media uskalsi julkaista oikeansuuntaisen gallupin. Se onkin minusta aavistuksen verran vähemmän mädännäinen valtamedia kuin muut.

Trendi ja ensimmäisen kierroksen lopputulos on aivan selvä. Väyrynen ja Huhtasaari menevät heittämällä Haaviston ohi. Niinistön ensimmäisen kierroksen kannatus on maksimissaan 40% kieppeillä ja toiselle kierrokselle Väyrysen ja Huhtasaaren se joka saa ihmiset paremmin vakuutettua kampanjassaan.

Pitää tänään katsoa viihdeohjelmana Haataisen YLE-tentti, kuinka todellisuudesta irtaantunut ihminen voi olla.


Haaviston kannatuksen olisi pitänyt pudota koska:

-Hän on sitä mieltä että Suomen tulee liittyä NATO:on ilman kansanäänestystä jos liittyy ja tämä on myrkky-lausunto vasemmistolle ja osalle vihreitä (ELI tuota Haaviston NATO kantaa pitää levittää ihmisten tietoisuuteen lisää)

-Haavisto oli se vastuuministeri joka myi Fortumin sähköverkot Carunalle joka on siis ulkomaisessa omistuksessa, ei maksa veroja suomeen koska kikkailee Suomen yhtiön tappiolliseksi maksamalla ulkomaisille omistajille korvauksena voittonsa niin ettei tee voittoa, Caruna korotti aivan poskettomat korotukset siirtomaksuihin (joihin nakkikioskin epäonnistunut pitä oma ex-persu Kaj Turunen "neuvotteli" 25% alennuksen muistaakseni vuodeksi ja oli siitä oikein tyytyväinen eli kumileimasi Carunan kiskonta-korotukset hölmöläisenä ja nyt Caruna on siis rahaa säästääkseen pitänyt aivan minimi-henkilöstöä eli sähköt kauemmin poikki kun tykky-lumeen varautuminen on ollut huonoa ja lisäksi rahat on työnnetty ulkomaille ja sähköverkon kehitys jätetty minimiin.

Jokaisen jonka joku sukulainen tai ystävä tai henkilö itse kärsii joko sähkökatkoista tai siirtomaksujen korotuksista pitäisi VIHATA Pekka Haavistoa ja vihreitä tulisesti.
(Eli tietoa Pekan sekoiluista omistajaohjaus-ministerinä pitää levittää.)

Pekka Haaviston epätoivo omasta mokastaan näkyi hänen tentissään eli yritti vierittää kaiken vastuun kokoomuksen Jan Vapaavuorelle (Vapaavuori oli mukana tekemässä tuota möhläystä mutta Pekka Haavisto oli se joka sen möhläyksen varsinaisesti teki).

Pekka Haaviston pääsy toiselle kierrokselle olisi tragedia eli kaikki keskittyminen nyt Huhtasaareen ja Väyryseen ja heidän tsemppaamiseensa.

Itse Toivon että Paavo Väyrynen tykittää Sauli Niinistöä JOKAISESSA tentissä joita on jäljellä ja toivon että Huhtasaari on siinä tykityksessä mukana.

--

Jos sorrutaan mutapaini-tasolle Väyrysen kanssa niin sekä Huhtasaari kuin Väyrynenkin siitä häviävät mutta erityisesti mutapainista häviäisi persut joiden kannattaa houkutella väyrysläiset ja kansallismieliset pois keskustasta persujen äänestäjiksi jos Väyrynen ei saa kansalais-puoluettaan lentoon ja tämä menee mahdottomaksi jos haukutaan Väyrystä.

Keskusta on liberaali rajat-auki puolue metropoli-kiihkossa jonka äänestäjät haluavat rajat kiinni turvapaikka-matkailijoilta jotka tulevat Ruotsin kautta Suomeen ja kansallismielistä politiikkaa ja ovat eu-kriittisiä ja vastustavat keskittämistä ja persujen pitää nämä houkutella äänestäjikseen viimeistään 2023 jollei kansalaispuolue lähde lentoon.

Pitää nähdä poliiittisesti pidemmälle kuin vain seuraavan hampurilaisensa ja oman ministerin salkkunsa nähnyt Timo Soini.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 212
 • Liked: 2479
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #907 : 18.01.2018, 21:59:06 »
Kyllä mielestäni valveutuneen homoseksuaalisen miehen luulisi äänestävän juurikin Lauraa.

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 380
 • Liked: 3215
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #908 : 18.01.2018, 22:04:47 »
Missä logiikka? Jos kerran punavihreä kupla, joka haluaa islamisaation eikun siis monikulttuurin Suomeen, äänestää homo-Haavistoa jonka valinta presidentiksi vähintäänkin aiheuttaa konfliktin tämän monikulttuurin kanssa.

Äänestäkää, niin saatte tupakkia!
Klamydia - Suomi on sun

Benkku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 98
 • Liked: 67
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #909 : 18.01.2018, 22:13:43 »
Niinistö tulee todennäköisesti valituksi viimeistään toisella kierroksella oli vastassa kuka tahansa.
Saattaa olla jopa parempi että kansallismielisillä on kaksi ehdokasta ja yhteinen äänisaalis on varmasti suurempi kuin jos ehdokkaita olisi vain yksi. Itse äänestän Lauraa mutta toivon että Paavo saisi mahdollisimman hyvän kannatuksen ja pääsisi toiselle kierrokselle. Paavon menestys tekisi Sipilän olon vaikeaksi ja lesta saisi lähteä kepun johdosta.

Sipilä vaihtuu kesällä uuteen puheenjohtajaan joka tapauksessa. Siis riippumatta siitä saako lautakasa 4% vai 8% kannatusta näissä vaaleissa. Eräänlainen tekosyy siis Sipilältä tulla julkisuuteen vaatimalla puolueväkeään äänestämään virallista ehdokastaan, kun tietää, että peli on jo menetetty. Kokoomus on vienyt Keskustaa hallituksessa kuin litran mittaa, ja kentältä tulee tuomio kesän puoluekokouksessa.

Olen enemmän sen kannalla, että toisen kierroksen tappiokin toisi Persuille tai kansalaispuolueelle hyvää näkyvyyttä tulevaisuutta varten, sinänsä kunniakas kolmos- tai nelossija taasen unohtuu äkkiä kansan mielistä hektisessä nykykulttuurissamme.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 22:18:08 kirjoittanut Benkku »

Kokoliha

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 999
 • Liked: 6566
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #910 : 18.01.2018, 22:22:07 »
Toinen kierros näyttää todennäköiseltä. Kyseessä on myös itseään ruokkiva ilmiö:

- Niinistön gloria ja hype alkaa hiipua ja yhä enemmän alkaa vihdoin tulla itse asiat läpi. Ympäripyöreät latteudet ja kantaaottamattomuus eivät enää pure. Kinkkuvoileipä ts. Petteri Orpo pelasi myös joko tahallaan tai silkkaa hölmöyttään vastustajien pussiin hehkuttamalla euron autuutta Suomelle ja komppaamalla selkeästi liittovaltiokehitystä. Kokkareiden federalismi on nyt jo varsin avointa - Niinistön kannalta hiukan liian aikaisin.
- Suvakki- ja hörhörintama haluaa varmistaa, että 2. kierroksella jos joku on Niinistöä vastassa, Huhtasaaren ja Väykän pelossa sen on oltava Haavisto.
- Sipilä on todella säälittävä palikka; antoi silkkaa hölmöyttään Paavolle kovasti buustia. Nyt ne, jotka haluavat vaaleissa antaa protestiäänen nimen omaan Sipilää vastaan, eivät äänestä niinkään pressasta, vaan Väykkää ihan vaan Sipilälle vittuillakseen.
- Laura on Laura ja parantaa koko ajan kuin sika juoksuaan. Mustamaalaava vaahtosuinen media ja radiorockkien makkaratukkaiset juontelijat antavat myös kovasti vetoapua.

Jos 2. kierroksella on vastakkain Niinistö ja Haavisto, niin sitten on vastakkain vain 2 federalistia, joista Haavisto on hiljattain kertonut kantansa jo varsin avoimesti. Toivon todella, että nimen omaan: Liittovaltio: Kyllä vai ei -nousee keskeiseksi teemaksi. Tällä teemalla 2. kierrokselle voi päästä Laura tai Paavo Haaviston ohittaen, ja toivon, että se olisi Laura.
Nämä samat politikot jotka haluavat pitää koulut nyt auki kannustivat puoli vuotta sitten lapsia ilmastolakkoon.

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 735
 • Liked: 20959
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #911 : 18.01.2018, 22:28:27 »
Missä logiikka? Jos kerran punavihreä kupla, joka haluaa islamisaation eikun siis monikulttuurin Suomeen, äänestää homo-Haavistoa jonka valinta presidentiksi vähintäänkin aiheuttaa konfliktin tämän monikulttuurin kanssa.

Jep, punavihreä kupla ei ole tunnettu loogisesta ajattelustaan.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2018, 20:51:29 kirjoittanut Vellamo »
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 067
 • Liked: 8955
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #912 : 18.01.2018, 22:33:24 »
Ylen gallupit näyttävät olevan myös vaalien suuri häviäjä. Vielä pari kuukautta sitten Yle povasi "76 prosenttia suomalaisista kannattaa Niinistön valintaa jatkokaudelle, kun vaaleihin on aikaa reilut kolme kuukautta. [...] Tutkimuksen virhemarginaali on noin ± 1,9 prosenttiyksikköä" Sitä en tiedä, miten virhemarginaali tässä laskettiin, mutta jos uusin gallup povaa samalla tavalla lasketulla virhemarginaalilla 72% kannatusta, niin vähintään toinen on yli virhemarginaalin väärässä. Tilastollisessa mielessä uuden gallupin julkaiseminen ei myöskään tee vanhaa gallupia tekemättömäksi. Yle tai matematiikka ei toimi. Kumpikohan?

Tietenkään vaaleja ei ole vielä käyty. 74% kannatus Niinistölle olisi Ylen gallupien kannalta siedettävä. Olisihan se suorastaan surkuhupaisaa vedätystä, jos mentäisiin toiselle kierrokselle, ja Ylen gallupit olisivat yli 20 prosenttiyksikköä väärässä. Sitten näitä galluppeja vielä täälläkin puoluekannatusketjussa joku ihan tosissaan seurailee ja pitää edes suuntaa-antavina. Eivät ne kerro mistään muusta kuin tilaajan tahtotilasta eli ne ovat keskustelua ohjaavaa propagandaa. Totuuden ja matemaattisen täsmällisyyden nimissä niihin pitäisi laittaa virhemarginaaliksi noin ± 25 prosenttiyksikköä. Tietenkään matemaattisen täsmällisyyden ja totuuden tavoittelu ei Suomen sosialistisen lehdistön toimittajan ohjeissa ole vaadittu tai edes tavoiteltu asia.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Bordercollide

 • Vieras
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #913 : 18.01.2018, 22:37:41 »
Miten tämä Haaviston suosio on selitettävissä?

Haavisto on liberaali, neutraali, hyvä puhumaan ja muutenkin sellainen leppoisan oloinen tyyppi josta ainut mitä "tietty porukka" osaa jauhaa on Haaviston homous, joka taas tuo sitten niitä vastareaktioääniä liberaaleilta kaupunkilaisilta. Hieman vasemmalla, vihreä olematta kannanotoissaan mitenkään ääri-mitään. Ei minua ainakaan yllätä että tuolla profiililla menestyy.

En mä nyt ihan usko että pelkkä "leppoisan oloisuus" voi merkitä niin paljon. Etenkään presidentinvaaleissa. Mä luulen että presidentiltä toivottaisiin mieluummin vakavamielisyyttä ja tietynlaista tiukkuuttakin persoonassa jota Haavistolla ei kertakaikkiaan ole. Mitä homouteen tulee hän pitää sitä kyllä ihan mielellään itsekin esillä ja välillä tuntuu että vähän ratsasteleekin sillä. Vihreä aate tietysti tuo ääniä itsessään koska se on niin suosittua. Mutta jotenkin en jaksa tajuta tätä Haavisto- ilmiötä. En osaa selittää tätä muuta kautta kuin näiden idealitisten kirkasotsaisten maailmanhalaajien kautta joita ei Suomessa ikäjakauman vuoksi kuitenkaan määrällisesti ihan kauhean paljoa pitäisi olla.

Katsoin juuri Haataisen haastattelun (sama toimittaja kuin Huhtasaarella mutta hieman hellempi kohtelu :roll:). Haatainen on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. Vaikka en hänen äänestäjänsä ole niin ihmettelen miksi esim. hänen suosionsa ei ole parempi kuin Haavistolla. Haatainenkin olisi huomattavasti uskottavampi vaihtoehto presidentiksi kuin tämä kriisialueilla extremeseikkaileva idealistinen tarinankertoja. Osaan kuvitella että Haataiselta löytyy munaa enemmän kuin Haavistolta tiukoissa tilanteissa ja sosiaalisesti haasteeellisten johtajien tapaamisissa yms.. Miten Haavisto pärjäisi jonkun Trumpin kanssa? Että hei nyt kyllä ihan oikeesti lopetat ton sekoilun ja alat elää ihmisiksi Trump jooko? Miten Haavisto pärjäisi jonkun Trumpin tai Putinin kanssa kun oli vaikeuksia jo pärjätä Balkanilla parakissa tutkijaryhmänsäkin aisoissa pitämisessä siinä rauhan turvaamisen ohessa?  ;D

Haatainenkin taatusti pystyisi parempaan. 

K.L.O

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 535
 • Liked: 4332
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #914 : 18.01.2018, 22:40:58 »
Sipilä vaihtuu kesällä uuteen puheenjohtajaan joka tapauksessa. Siis riippumatta siitä saako lautakasa 4% vai 8% kannatusta näissä vaaleissa.
...

Perussuomalaiset halusivat asettaa presidenttiehdokkaan saadaakseen perussuomalaisten ääntä kuuluviin. Laura on onnistunut hyvin siinä tehtävässä. Siitä iloitkaamme.

Väyrynen lähestyy Niinistön kannatuslukemia vauhdilla ja tulee olemaan ainoa varteenotettava haastaja hänelle.
Toivon Lauran tukea Väyryselle kampanjan viime metreillä, ettei vain Haavisto pääse toiselle kierrokselle. Voitamme Väykässä presidentin, joka kunnioittaa myös perussuomalaisia puolueena.

Kesällä saamme katsoa Sipilän kivitystä puoluekokouksessaan. Sitten öyhöttämään kohti eduskuntavaaleja.

Olen joskus aikaisemminkin joutunut sanomaan presidentin vaalien alla, etten uskonut ikinä äänestäväni Väyrystä.

Ainoa teoreettinen mahdollisuus saada muutosta aikaiseksi on äänestää Paavo ruoriin. Sen teen. Poikkiviivalla!

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 118
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #915 : 18.01.2018, 22:41:14 »
Mitä homouteen tulee hän pitää sitä kyllä ihan mielellään itsekin esillä ja välillä tuntuu että vähän ratsasteleekin sillä.

Millä tavalla Haavisto tuo homouttaan "mielellään esille" eri tavalla kun vaikkapa Niinistö heterouttaan? Onko Haavisto esimerkiksi yhdessäkään vaalipuheessaan maininnute että "niin, minä siis olen homo"?


En mä nyt ihan usko että pelkkä "leppoisan oloisuus" voi merkitä niin paljon.

Haavisto argumentoi aina hyvon rauhallisesti, selkeästi eikä lähde riitelemään kenenkään kanssa. Sellainen vetoaa suomalaisiin. Väyrysen kaikkien syyttely kaikesta, mukaanlukien siitä ettei Väyrystä äänestetä riittävästi, ei suomessa toimi päätyyn asti.

Esimerkiksi Väyrysen taktiikka on kertoa miten paskoja muut ovat sensijaan että kertoisi miten asioita pitäisi tulevaisuudessa hoitaa- niissä kohdin Väyrynen väistää aina. Riidanhaastaja saa puolelleen nipun riidanhaastajia, mutta ei se taida edes riittää toiselle kierrokselle.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 22:46:33 kirjoittanut Vesa Heimo »
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 570
 • Liked: 75146
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #916 : 18.01.2018, 22:41:27 »
Lainaus käyttäjältä: Yle 17.1.2018
(35:10-36:50)
Toimittaja Kirsi Heikel
Ylen vaalikoneessa kysytään, onko lakia rikkova kansalaistottelemattomuus hyväksyttävää, jos siihen ei liity väkivaltaa. Te vastaatte kyllä, riippuu tietysti tapauksesta. Minkälaisissa tapauksissa tämä teille sopii?

Merja Kyllönen
No, esimerkiksi siinä tapauksessa, että joku antaa ihmiselle turvallisen paikan majoittua silloin, kun on esimerkiksi tullut kielteinen turvapaikkapäätös. Autetaan niitä ihmisiä, jotka on hädänalaisia, ei ole paikkaa minne mennä. Ihan samalla tavalla kuin mekin autetaan toisiamme, jos virrat loppuu ja mökki menee kylmäksi.

Toimittaja
Minkälaisissa tapauksissa tämä ei sovi teille?

Merja Kyllönen
No silloin, jos siihen liittyy rikollista toimintaa tai käytetään väkivaltaa, siinä on painostusta, erilaista muuta. Että aina jos on kyse inhimillisestä humanitäärisesta avusta, niin silloin sen hyväksyn.

Toimittaja
Onko linjanne myös tasavallan presidenttinä se, että tapauksesta riippuen saa rikkoa lakia, jos siihen ei liity väkivaltaa?

Merja Kyllönen
No, lainsäädännön noudattaminen on kuitenkin ihan selkeä kysymys, että noudatetaan lakia, mutta sitten se, että jos puhutaan inhimillisestä humanitäärisestä kriisistä, niin se on vähän eri tilanne. Ja se, että mahdollistetaan ihmiselle turvallinen paikka odottaa ilman, että se on joku laitos, mihin suljetaan. 

Toimittaja
Eli te hyväksytte sen, että ihmiset suojelevat niin sanottuja paperittomia henkilöitä Suomessa?

Merja Kyllönen
No, jos esimerkiksi toimittaja heitettäisiin kadulle talvipakkaseen, niin minä mielelläni ottaisin siipien suojaan [yleisö taputtaa] siinä tilanteessa, että voin turvata henkeä ja terveyttä!
Yle: Presidentinvaalit 2018 – Merja Kyllönen 17.1.2018

Kyllösen esimerkki kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen majoittamisesta oli mahdolisimman huono ja harhaanjohtava, koska muun kuin etsintäkuulutetuksi tiedetyn rikollisen majoittaminen ei ole laitonta. Osuvampi esimerkki olisi ollut vaikka turvapaikanhakijoiden käännytysten toimeenpanon vaikeuttaminen poliisia estämällä ja painostamalla, mitä suomalaiset ihmisoikeusaktivistit ovat viime aikoina harrastaneet.

Kyllönen puhui itseään pussiin, kun piti itsestäänselvyytenä, että lakia noudatetaan, mutta vihjaa heti päinvastaisesta, että on kuitenkin "vähän eri asia", jos "puhutaan inhimillisestä humanitäärisestä kriisistä". Kumpi se nyt on, missä tilanteessa ja kuka siitä päättää?

Valitettavasti toimittaja Heikel vain tankkasi kysymyksiä listastaan, eikä reagoinut Kyllösen vastauksiin, jotka huusivat ristiriitaisuuksien avaamista. Ketään ei ole heitetty suomalaisesta vastaanottokeskuksesta kadulle henkeä ja terveyttä uhaten ilman vaihtoehtoa. Sillä taas ei ole tekemistä humanitäärisen kriisin kanssa, että monet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ovat katsoneet Suomen lakien kunnioittamista mieluisammaksi vaihtoehdoksi lainvoimaisen päätöksen vastustamisen ja laittoman oleskelun Suomessa.

Kyllösen sekoilu vastauksessaan ei ole yllätys, sillä aniharva lakia rikkovan väkivallattoman kansalaistottelemattomuuden hyväksyntää julistava on koskaan selvittänyt itselleen, mitä oikein puolustaa.

Myös Pekka Haavisto puolusti Ylen vaalikoneessa lakia rikkovaa kansalaistottelemattomuutta, mutta Kyllösestä poiketen edellytti sen olevan aina "avointa, läpinäkyvää ja väkivallatonta". Tämähän ei ole pätenyt esimerkiksi kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden käännytysten vastustamisessa, mutta se ei ole Haavistoa näkyvsti liikuttanut.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Maija Poppanen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 7 366
 • Liked: 9420
 • white trash
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #917 : 18.01.2018, 22:48:57 »
Mitä homouteen tulee hän pitää sitä kyllä ihan mielellään itsekin esillä ja välillä tuntuu että vähän ratsasteleekin sillä.

Millä tavalla Haavisto tuo homouttaan "mielellään esille" eri tavalla kun vaikkapa Niinistö heterouttaan? Onko Haavisto esimerkiksi yhdessäkään vaalipuheessaan maininnute että "niin, minä siis olen homo"?

Oliskohan se "ratsastaminen" tässä tapauksessa sitä, että puoliso on tullut julkiseksi, aivan kuten muillakin ehdokkailla? Kuitenkaan, mitään herkkiä kuvaelmia tyyliin "Niinistö tuki hellästi suloisesti paksuna olevaa muijaansa" ei ole ainakaan mun silmiini osunut.

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 063
 • Liked: 7681
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #918 : 18.01.2018, 23:02:13 »
Minulle ei aukene Kummisetä-Niinistön suosio millään. Ketkä tuota maanpetturia kannattavat?

Lukemattomat, jotka eivät tiedä tai viitsi selvittää, tai joille on valehdeltu siitä, mitä mieltä Niinistö on, ja miten hän on käytännössä toiminut Suomen kohtalonkysymysten suhteen. Monet tulkitsevat hänen ympäripyöreiden ja moniselitteisten puheidensa tukevan oman mielensä mukaisia asioita. Joillekin riittää pelkkä henkilökuva, johon kuuluvat lapsi ja muut henkilöseikat, ja vanhemman miehen "karisma" ja kokemus ulkopolitiikassa. Massamedia on (todennäköisesti tahallaan) epäonnistunut pahasti Niinistön tenttaamisessa siten, että hänen kiertelevät ja moniselitteiset vastauksensa on muutaman näennäisen lisäkysymyksen jälkeen hyväksytty ja näin jätetty hämäriksi, sekä siten, ettei häntä ole pantu tilille presidenttinä ja aiemmin tekemistään asioista ja tekemättä jättämisistä, vaikka monet niistä ovat räikeästi kansan tahdon, edun ja arvojen vastaisia.

Tämä kaikki edustaa demokratian syvää kriisiä ja alennustilaa.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 23:10:57 kirjoittanut Alaric »
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Pellonpekko

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 442
 • Liked: 359
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #919 : 18.01.2018, 23:05:54 »
Miten tämä Haaviston suosio on selitettävissä? Onko Suomessa oikeasti niin paljon nuoria kirkasotsaisia ihmisiä jotka häntä äänestävät? Vai onko niin että seksuaalivähemmistöt äänestävät häntä vain seksuaaliseen vähemmistöön kuulumisen vuoksi? Voisin kuvitella että jopa Vanhanen tai Haatainen menisivät Haaviston ohi suosiossa. Väyrynen voisi olla Niinistön haastajana paljon uskottavampi kuin Haavisto. Huhtasaaren tilanteen jotenkin voi ymmärtää ihan vain hänen kokemattomutensa vuoksi ja koska hän on uusi kasvo. Mutta tämä Haavisto- keissi ei nyt kyllä aukea. :roll:
Minulle ei aukene Kummisetä-Niinistön suosio millään. Ketkä tuota maanpetturia kannattavat?

About puolet suomalaisista tällä hetkellä....  Hyvin rakennettu imago. Sari-sairaanhoitajasta muihin duunareihin moni uskoo hänen olevan heidän puolellaan. NATO-kannattajat toivovat että peittelee NATO-halukkuuttaan ja NATO-vastustajat toivovat että on sittenkin rehellinen eikä NATOon (sitä tuskin kukaan tajuaa mikä hitto se Niinistön EU-puolustus on) ja suurin osa ei välitä. Tsunamista sun muista selviytyminen on hienoa ja osa ihailee kun saa monta kymmentä vuotta nuoremman naisen ja vielä pappana lapsenkin ( naiset ihan kerrankin moisesta innoissaan että onpas ihqua ). Jne. jne. kaikille kaikkea ja Kokoomuslaiset ovat imagon rakentamisen useinmiten osanneet paremmin kuin moni muu.

Maahanmuutossa tasapainoilee "tolkun" ihmisenä, joksi kai useinmat identifoituvat omassa päässään. Kaikessa muussakin saa aikaan sen kuvan kuin olisi järkevä kanta, vaikka kun tarkemmin miettii mitä Niinistö on sanonut.. niin eihän sen sanomisista mitään varmaa voinut tulkita. Puhuu taitavasti ympäripyöreyksiä kuulostaen useinmista fiksulta sitä kuitenkaan olematta - mutta mielikuva on tärkeintä äänten saamisessa. Vasta nyt ihan viime hetkillä alkanut lipsua. Osa piruuntui aktiivimallin suosimisesta, osa alkoi kuunnella Väyrysen ja Huhtasaaren juttuja ja niissä oli jotain järkeäkin monelle. Osa varmaan myös seurasi vaaliväittelyn tai pari ja huomasi ettei se Niinistö kovin kummoinen maan isä olekaan.

Saattaa lipsua niinkin paljon että toinen kierros peräti tulee - se on vähän siinä ja siinä. Ikävää vain että todennäköisin ottelupari on sama kuin viimeksi. Niin paljon ei kyllä lipsu ettei tulisi valituksi ellei nyt sentään paljastuisi pedofiilimassamurhaajaksi viimeisellä viikolla - ja saattaisi sittenkin voittaa äänestyksessä   :roll:
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 23:16:43 kirjoittanut Pellonpekko »

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #920 : 18.01.2018, 23:07:43 »
Paavo Väyrynen vetoaa sen puolesta että ei aloitettaisi mutapainia ja toivoo että Laura Huhtasaari keskittyisi arvostelemaan niitä jotka ovat virheet tehneet sen sijaan että arvostelee Paavo Väyrystä ja siten edistää Sauli Niinistön ja kokoomuspuolueen ja Juha Sipilän ja keskusta-liberaalien tavoitteita:


Lainaus
Haastan Lauran jaloon kilpaan
18.1.2018 11:05 Paavo Väyrynen 29 kommenttia

Olen ollut yllättynyt ja pettynyt siitä, että Laura Huhtasaari on ottanut julkisuudessa minut hyökkäystensä maalitauluksi.

Omassa MTV:n haastattelussaan Huhtasaari käytti runsaasti aikaa minun mollaamiseeni. Tämän vuoksi toimittajat tenttasivat minua hänen väitteistään. En suostunut tuhlaamaan omaa haastatteluaikaani vastaamalla niihin.

En äänestänyt Euroopan parlamentissa Lissabonin sopimuksen puolesta, kuten on väitetty. Tein siellä päinvastoin kaiken mahdollisen sen kaatamiseksi.

Lissabonin sopimuksen suhteen Lauran hyökkäysten oikea kohde on Matti Vanhanen. Matti oli konventin jäsenenä laatimassa Euroopan unionin perustuslakia. Pääministerinä hän Eurooppa-neuvostossa varmisti sen hyväksymisen Lissabonin sopimuksen muodossa.

Pyytäessään minut toisen hallituksensa ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi Vanhanen edellytti minun hyväksyvän sen, että hän johtaa hallituksen EU-politiikkaa. Tästä syystä äänestin eduskunnassa Lissabonin sopimuksen puolesta. Tällä äänestyksellähän ei ollut enää mitään merkitystä sopimuksen voimaantuloa ajatellen.

Vaikka hyväksyin Vanhasen johtajuuden Eurooppa-politiikassa, saatoin EU-asioiden ministerivaliokunnassa monin tavoin vaikuttaa hallituksen linjaan. Kun Vanhanen väistyi, omaksuin itsenäisemmän roolin muun musssa siinä, että vastustin yhdessä Mauri Pekkarisen kanssa Kokoomuksen ja pääministeri Mari Kiviniemen löysäkätistä tukipolitiikkaa euroalueen kriisimaille.

Laura Huhtasaari on itse Perussuomalaisten kansanedustajana täydessä vastuussa kaikesta Sipilän hallituksen politiikasta viime kesäkuuhun saakka. Tämä koskee muun muassa kolmatta tukipakettia Kreikalle ja holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa.

Nyt Laura syyttää minua siitä, että äänestin tyhjää, kun Euroopan parlamentissa otettiin kantaa siihen, ryhdytäänkö kolmikantaneuvotteluihin Dublin-asetuksen muuttamisesta. Poikkesin ryhmäni linjasta, enkä kannattanut esitystä. Vakiintuneen tavan mukaan ilmaisin kuitenkin kantani pidättäytymällä, kun esittelijä oli omasta ryhmästäni.


Sikäli kuin tiedän, Laura Huhtasaari noudatti Sipilän hallituksen tukijana täyttä ryhmäkuria, eikä äänestänyt edes tyhjää mm. Eurooppa- ja maahanmuuttopolitiikkaan liittyneissä äänestyksissä.

Omituisin Laura Huhtasaaren minuun kohdistamista syytöksistä on, että hyväksyin Euroopan parlamentissa Kreikan ottamisen euroalueeseen. On totta, että äänestin päätösehdotuksen puolesta, mutta mietinnössä nimenomaan todettiin, ettei parlamentilla ollut edellytyksiä ottaa kantaa Kreikan taloudelliseen tilanteeseen.

Tässäkin Laura on valinnut hyökkäykselleen aivan väärän kohteen. Vastuu Kreikan ottamisesta euroalueeseen kuuluu valtiovarainministerinä silloin toimineelle Sauli Niinistölle. Hän oli valtiovarainministereiden neuvostossa päättämässä asiasta. Siellä Kreikan talouden tila arvioitiin. Tässäkin tehtiin paha virhe, aivan kuten aikaisemmin, kun euroon siirtymisestä päätettiin.

Tämänkin asian käsittelyssä Niinistö muuten syyllistyi perustuslailliseen rikkomukseen, kun asiaa ei käsitelty lainkaan eduskunnassa. Vuoden 2012 vaalikeskustelujen yhteydessä Sauli väitti, että eduskunta olisi asian käsitellyt ja lupasi lähettää siitä minulle kirjallisen todisteen. Eipä ole tullut.

Meillä on Laura Huhtasaaren kanssa monissa asioissa samansuuntaisia näkemyksiä, mutta isoja erojakin on. Laura on muun muassa ilmoittanut tukevansa Sauli Niinistön ulko- ja turvallisuuspolitiikan linjaa, kun taas minä katson, että hänen pyrkimyksensä viedä Suomi kohti sotilaallista liittoutumista ja Nato-jäsenyyttä on tärkein syy siihen, että valtionpäämiestä on vaihdettava.

Olen pyrkinyt visusti välttämään keskinäistä nokittelua Laura Huhtasaaren kanssa. Toivon, että hän vaalitaistelun loppuvaiheessa vastaisi samalla mitalla, lopettaisi perusteettoman hyökkäilyn minua vastaan ja ryhtyisi jaloon kilpaan siitä, kumpi meistä terävämmin haastaa Sauli Niinistön ja muiden valtavirran poliitikkojen linjan.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249331-haastan-lauran-jaloon-kilpaan


Toivottavasti Laura ei putoa toiselta kierrokselta mutapainin johdosta joka estäisi alkaessaan sekä Huhtasaaren että Väyrysen pääsyn toiselle kierrokselle.

Nyt pitää haastaa Sauli Niinistö.

Kokoomuksessa juodaan shamppista kun vastustajat mutapainii...
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 698
 • Liked: 2051
 • Aavikolla roskiksessa
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #921 : 18.01.2018, 23:12:00 »
Toivottavasti Laura ei putoa toiselta kierrokselta mutapainin johdosta joka estäisi alkaessaan sekä Huhtasaaren että Väyrysen pääsyn toiselle kierrokselle.

Nyt pitää haastaa Sauli Niinistö.

Kokoomuksessa juodaan shamppista kun vastustajat mutapainii...

Näin ehdottomasti. Loppukampanja Väyrysellä ja Huhtasaarella pitäisi olla vain Niinistöä vastaan. Reilusti sitten onnitella sitä, joka pääsee haastamaan Niinistön toiselle kierrokselle.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 118
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #922 : 18.01.2018, 23:12:05 »

About puolet suomalaisista tällä hetkellä.... 

Myös siksi koska parempaa vaihtoehtoa ei keskimääräisen kansalaisen mielestä ole. Joku Väyrynen on niin nähty ja juuttunut 80-luvun väärinkohtelun toistamisiin(ja kuten taas ihan Paavon omasta kynästä nähtiin US kirjotuksessa että "en äänestänyt puolesta enkä vastaan vaan päinvastoin" on aika lailla fiksumman porukan karkoitin), Huumorisaari taas karkoittaa 80% väestä heti kun avaa suunsa, Torvalds on RKP:n vanhus ja muiden karisma Haavistoa lukuunottamatta on kun hoitamattomalla golf-kentällä. Haavistokin sitten on homo ja vihreä sekä liian liberaali muutenkin.

Niinistö edustaa sille 50% fiksua ukkia jota ulkovallatkin arvostaa, mutta joka virkansa puolesta kuitenkin istuu siellä nojatuolissa ilman suurempaa vaikutusvaltaa kun keulakuva.

Niinistö on onnistunut siinä että oli vastassa kuka tahansa muu kun Haavisto niin jopa kommunistit ja viherradikaalit menevät ennemmin Niinistön taakse kun vastaehdokkaan.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 23:26:57 kirjoittanut Vesa Heimo »
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 325
 • Liked: 5993
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #923 : 18.01.2018, 23:20:06 »
Missä logiikka? Jos kerran punavihreä kupla, joka haluaa islamisaation eikun siis monikulttuurin Suomeen, äänestää homo-Haavistoa jonka valinta presidentiksi vähintäänkin aiheuttaa konfliktin tämän monikulttuurin kanssa.

Jep, punavihreä kupla ei ole tunnettu loogisesta ajattelustaan. Siksi heitä paremmissa piireissä välillä kutsutaan myös 'hyödyllisiksi idiooteiksi'.

On se hieman outoa, että juuri homot, lesbot ja feministit ovat mukana kannattamassa islamin ja muslimien invaasiota, kun yleisesti tiedetään miten islam suhtautuu homoihin ja kuinka alistetussa asemassa naiset ovat muslimimaissa. Luulevatko nämä, että Suomi olisi joku poikkeus sen jälkeen kun muslimit ovat päässeet mukaan valtaapitävään eliittiin, puhumattakaan siitä kun ne ovat edenneet enemmistöksi maassamme.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 23:22:08 kirjoittanut ismolento »

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 127
 • Liked: 49075
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #924 : 18.01.2018, 23:27:23 »
Toivottavasti Laura ei putoa toiselta kierrokselta mutapainin johdosta joka estäisi alkaessaan sekä Huhtasaaren että Väyrysen pääsyn toiselle kierrokselle.

Nyt pitää haastaa Sauli Niinistö.

Kokoomuksessa juodaan shamppista kun vastustajat mutapainii...

Samaa mieltä. Nyt ei pidä sohia joka suuntaan, vaan keskittää kaikki voimat ja tarmo eurostoliittolaisen Niinistön kuplan puhkaisemiseksi.

Väyrysen ja Huhtasaaren on toimittava "liittolaisina", toisilleen tulitukea antavana voimana tuota kuplaa vastaan. Tavoite tulee olla se, että jompi kumpi näistä kahdesta todellisesta haastajasta pääsisi toiselle kierrokselle. Huhtasaarta toivon, mutta annan tukeni myös Väyryselle, jos hän toiselle kierrokselle yltää. Toivottavasti tässä tapauksessa näin tekisivät myös kaikki muut Huhtasaarta äänestäneet.

Toivottavasti näiden kahden ehdokkaan yhteensä keräämä äänisaalis on huomattava. Se olisi mielestäni tärkeätä poliittisen jatkon kannalta ja saattaisi alentaa ihmisten kynnystä äänestää todellista muutosvoimaa.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

Pellonpekko

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 442
 • Liked: 359
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #925 : 18.01.2018, 23:29:49 »

About puolet suomalaisista tällä hetkellä.... 

Myös siksi koska parempaa vaihtoehtoa ei keskimääräisen kansalaisen mielestä ole.

No tavallaan joo monesta samaa mieltä. Ei Huhtasaari erityisen huono ole (siis ei niin huono ole kuin mitä maine on, tosin se olisi aika lailla mahdotontakin), mutta silti nykyisenä persunakin tekee tiukkaa äänestääkö häntä vai jääkö kotiin. On muutamat kysymykset sentään missä olen kuitenkin aikalailla eri mieltä ja liittyvät juuri siihen tärkeimpään eli Suomen puolustukseen. Huhtasaari karkoittaa varmaan joka toisen myös ihan pelkästään olemalla kreationisti ja vaikka sen vielä kykenisin joten kuten nielaisemaan ellei olisi muutakin, niin moni ei.

Niinistö sitten verrattuna muihin pärjää juuri sillä että siellä ei ole oikein parempiakaan eli jokaisessa on enemmän tai vähemmän sellaista mistä ei pidä...  En kyllä takuulla Niinistöä äänestä, mutta ymmärrän kyllä miksi moni äänestää häntä tai jättää kokonaan äänestämättä.

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 604
 • Liked: 4869
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #926 : 18.01.2018, 23:32:37 »
Paavo Väyrynen vetoaa sen puolesta että ei aloitettaisi mutapainia ja toivoo että Laura Huhtasaari keskittyisi arvostelemaan niitä jotka ovat virheet tehneet sen sijaan että arvostelee Paavo Väyrystä ja siten edistää Sauli Niinistön ja kokoomuspuolueen ja Juha Sipilän ja keskusta-liberaalien tavoitteita:


Lainaus
Haastan Lauran jaloon kilpaan
18.1.2018 11:05 Paavo Väyrynen 29 kommenttia

Olen ollut yllättynyt ja pettynyt siitä, että Laura Huhtasaari on ottanut julkisuudessa minut hyökkäystensä maalitauluksi. Omassa MTV:n haastattelussaan Huhtasaari käytti runsaasti aikaa minun mollaamiseeni.

Toimittaja Vesa Kallionpää rupesi heti tentin alussa kyselemään Huhtasaarelta Väyrysestä. Huhtasaari itse tuskin olisi ottanut Väyrystä puheeksi kyseisessä tentissä ilman Kallionpään horinoita.  https://youtu.be/P4vsm_pBFZk?t=16s
"Olemme eläneet jo pitkään peitellyssä totalitarismissa, missä ylin valta ja media ovat liitossa keskenään. Media on jättänyt asemansa vallan vastapainona ja muuttunut osaksi valtajärjestelmää tavoitteena luoda illuusioita totuuden kertomisen sijaan." Antti Heikkilä 25.5.2020

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 562
 • Liked: 5999
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #927 : 18.01.2018, 23:33:32 »
Sale on kyllä todella hyvä maali vaaliväittelyissä. Sale ei uskalla nimittäin sanoa oikein mitään mihinkään vaan jaarittelee jonnin joutavia ja puhuu aiheen ohi. Eli sitä voi tykittää ihan kunnolla Salea vastaan ilman että Sale uskaltaa reagoida siihen oikein mitenkään. Toki sekään ei olisi paha vaihtoehto muiden ehdokkaiden kannalta että Sale hermostuisi ja alkaisi inttämään vastaan.

Esimerkiksi 2015 matu-vyöryn ja matujen houkuttelun Suomeen voi kääntää kokonaan vaikkapa Salen syyksi muiden ehdokkaiden taholta. Jos alkaa inttämään vastaan niin sanoo vain että sinähän olet kusettanut suomalaisilla sillä, että kansainväliset sopimukset muka velvoittavat päästämään asylumin huutelijat Suomeen rajan yli vaikka tosiasiassa esimerkiksi Ranskassa, Itavällassa, Puolassa, Tanskassa ja monessa muussa maassa potkitaan takaisin laittomasti rajan yli yrittävät huutelijat ovat ja käsketään hakemaan asylia sieltä. Kysellä sitten että mikä kansainvälinen sopimus ja mikä sen artikla velvoittaa ottamaan turvapaikkahakemukset rajalla vastaan eikä mahdollista rajoittamaan niitä hakemusten vastaanottoa vaikka maan sisälle joihinkin poliisiasemiin.

 8)

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 181
 • Liked: 6833
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #928 : 18.01.2018, 23:35:01 »

On se hieman outoa, että juuri homot, lesbot ja feministit ovat mukana kannattamassa islamin ja muslimien invaasiota, kun yleisesti tiedetään miten islam suhtautuu homoihin ja kuinka alistetussa asemassa naiset ovat muslimimaissa. Luulevatko nämä, että Suomi olisi joku poikkeus sen jälkeen kun muslimit ovat päässeet mukaan valtaapitävään eliittiin, puhumattakaan siitä kun ne ovat edenneet enemmistöksi maassamme.

Siinä on taustalla sellainen megalomaaninen harhakäsitys, että nämä suvakit olisi maailman de facto hallitsijoita. Nämä näkee itsensä aidosti hallitsemassa koko maailmaa; maailman ihmisiä, luontoa ja ilmastoa (sic), ihmiskunnan tulevaisuutta ja maailman lämpötiloja.. kaikkea. Että he muuttavat mm. muslimin suvakin omaksi kuvaksi. Ainoa mörkö, musta pilvi, tämän harhakuvan ympärillä on valkoinen, lihaa syövä, heteroseksuaalinen mies. Nämä ajattelee muslimien olevan kiitollisia suvakeille suvakkien jumalaisesta armeliaisuudesta, jolloin muslimit auttaisi suvakkeja poistamaan mörkö pois höyhensaarilta. Sitten kaikki olisi yhtä tasa-arvoisia ja onnellisia.

Suvakit on kliinisesti joukkopsykoosin vallassa. Herätys tulee olemaan raju.
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

Bordercollide

 • Vieras
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #929 : 18.01.2018, 23:41:46 »
Oliskohan se "ratsastaminen" tässä tapauksessa sitä, että puoliso on tullut julkiseksi, aivan kuten muillakin ehdokkailla? Kuitenkaan, mitään herkkiä kuvaelmia tyyliin "Niinistö tuki hellästi suloisesti paksuna olevaa muijaansa" ei ole ainakaan mun silmiini osunut.

No tuo "ratsastaminen" oli turhan kärkkäästi sanottu ko siihen nyt piti takertua.  :P  Tarkoitin lähinnä että ehkä vähemmistöseksuaalin rakkaustarinan kerronta kuitenkin vaikuttaa enemmän äänestyskäyttäytymiseen nykyisessä ilmapiirissä nimenomaan posiiivisesti, kuin vaikkapa Huhtasaaren rakkaustarina kouluavustajan kanssa. Mutta tämä nyt oli sivujuonne koko tässä Haaviston uskottavuus presidenttinä- asiassa. Ei ehkä olisi pitänyt edes mainita koko asiaa kun se ei ole olennaista.

Haavisto argumentoi aina hyvon rauhallisesti, selkeästi eikä lähde riitelemään kenenkään kanssa. Sellainen vetoaa suomalaisiin. Väyrysen kaikkien syyttely kaikesta, mukaanlukien siitä ettei Väyrystä äänestetä riittävästi, ei suomessa toimi päätyyn asti.

Esimerkiksi Väyrysen taktiikka on kertoa miten paskoja muut ovat sensijaan että kertoisi miten asioita pitäisi tulevaisuudessa hoitaa- niissä kohdin Väyrynen väistää aina. Riidanhaastaja saa puolelleen nipun riidanhaastajia, mutta ei se taida edes riittää toiselle kierrokselle.


Mutta presidenttiä kun valitaan täytyy ajatella myös muuta kuin sitä millaisesta persoonasta suomalaiset perinteisesti pitävät. Presidentin pääareena on kuitenkin ulkopolitiikka ja hän toimii ulkomaisten isojen nimien kanssa. Mielestäni jo Väyrysenkin itsepäisyys ja aina oikeassa oleminen voisi olla ulkomaan politiikassa enemmän hyve kuin pahe. Haaviston kaltainen kaikkien miellyttäjä nähdään helposti heikkona johtajana.

Minusta Väyrysen äänestäjät näkevät Paavon sisällä pienen stand up koomikon enemmän kuin vakavalla naamalla tosissaan valittajan. Jo nämä vastaukset kysymyksiin että "mikä on Suomen nuorten toivo?", ja hän vastaa "minä" ovat yhtä hilpeitä kuin jonkun Cristopher Hitchensin vakavanaamainen "kaikesta valitus". Väyskässä on myös Trumpmaista överiksi vetämistä. Ensimmäisenä ilmoitti vaalitentissäkin että gallupit ei sitten pidä paikkaansa. En tiedä miten tosissaan jotkut väyskää tulkitsevat mutta on outoa jos tämä tyyppi ei herätä yhtään hilpeyttä myös positiivisessa mielessä.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018, 23:48:42 kirjoittanut Bordercollide »