Kirjoittaja Aihe: Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)  (Luettu 372627 kertaa)

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 183
 • Liked: 6834
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #930 : 18.01.2018, 23:42:12 »

Siinä on taustalla sellainen megalomaaninen harhakäsitys, että nämä suvakit olisi maailman de facto hallitsijoita.

No sellaisen kuvan kieltämättä saa vaikka Hommafoorumia lukemalla.

Tai vaikka Yleisradiota, maikkaria, mitä tahansa muuta mediaa lukemalla, kuuntelemalla ja katsomalla.
Harhaluuloa vahvistaa se, ihan oikea fakta, että psykoottiset ihmiset ihan oikeasti on johtavissa asemissa politiikassa, byrokratiassa ja mediassa. Siitä nimitys megalomaaninen. Tosin, ehkä parempi olisi kolossaalinen harhaluulo.
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #931 : 18.01.2018, 23:43:58 »
Niinistö tulee todennäköisesti valituksi viimeistään toisella kierroksella oli vastassa kuka tahansa.
Saattaa olla jopa parempi että kansallismielisillä on kaksi ehdokasta ja yhteinen äänisaalis on varmasti suurempi kuin jos ehdokkaita olisi vain yksi. Itse äänestän Lauraa mutta toivon että Paavo saisi mahdollisimman hyvän kannatuksen ja pääsisi toiselle kierrokselle. Paavon menestys tekisi Sipilän olon vaikeaksi ja lesta saisi lähteä kepun johdosta.

Sipilä vaihtuu kesällä uuteen puheenjohtajaan joka tapauksessa. Siis riippumatta siitä saako lautakasa 4% vai 8% kannatusta näissä vaaleissa. Eräänlainen tekosyy siis Sipilältä tulla julkisuuteen vaatimalla puolueväkeään äänestämään virallista ehdokastaan, kun tietää, että peli on jo menetetty. Kokoomus on vienyt Keskustaa hallituksessa kuin litran mittaa, ja kentältä tulee tuomio kesän puoluekokouksessa.

Olen enemmän sen kannalla, että toisen kierroksen tappiokin toisi Persuille tai kansalaispuolueelle hyvää näkyvyyttä tulevaisuutta varten, sinänsä kunniakas kolmos- tai nelossija taasen unohtuu äkkiä kansan mielistä hektisessä nykykulttuurissamme.

Sipilä ei vaihdu jos Vanhanen saa jotain 7-8% tai enemmän...

Sipilä lähtee vain jos Vanhanen jää noin 5% tai alle ja Väyrynen saa samaan aikaan yli 10%.

Keskustassa pelätään kansalaispuoluetta ihan oikeasti koska keskustahan on viimeiset vuodet tehnyt aivan toisenlaista politiikkaa kuin on aina luvannut ja tämä kepu-liberalismi ja vihreiden peesaus alkoi keskustassa nimenomaan Matti Vanhasen kaudella ja erityisesti Paula Lehtomäki ilmensi tätä ja teki käsittämättömiä linjauksia sekä puolueen linjaan kuin myös ministerinäkin ja Mari Kiviniemi jatkoi Vanhasen sekoilua ja johti keskustan katastrofi-tappioon ja Sipilän piti tuoda jotain järkeä mutta Sipilä paljastui talutettavaksi hölmöksi ja Sipilän talutuksen hoitavat hänen avustajansa Riina Nevamäki ja liberaalit keskusta ministerit.

Sipilähän ylipuhuttiin hölmöläisenä valitsemaan ministerilista listana ja piste sen sijaan että olisi äänestetty ministeri ministeriltä jolloin Sipilän korvaan kuiskutelleet ja Juha Sipilää aivan aiheesta hölmöläisenä pitäneet ja edelleen pitävät keskustan liberaalit saivat kaikki paikat.

Sipilä on aivan hölmöläinen eikä edes tajua että häntä talutetaan täysin.

Keskustan liberaalien intresseissä oli myös saada persut hajotettua koska tavoitteena heillä oli saada välillä persujen kannattajiksi menneet kepu kannattajat pysyvästi keskustan kannattajiksi ilman että vilkuilevat persujen suuntaan tekemällä keskusta ainoaksi vaihtoehdoksi maaseudun asioiden hoidon suhteen jolloin liberaalit saisivat vetää omaa linjaa ja liberaalien linjaa inhoavien olisi silti pakko äänestää keskustaa koska ei ole vaihtoehtoa.

Jos keskusta hajoaisi kahtia kuten persut niin keskusta-liberaalien kannatus olisi 2-3%
kun nyt käyttävät valtaa pääministeripuolueessa koska johdossa on täysin talutettava Juha Sipilä.

Jos Väyrynen saa kansalaispuolueensa lentoon niin keskustan on pakko heivata liberaalit helvettiin ja palata kansallismieliseksi ja suomen/maaseudun etua ajavaksi puolueeksi sen sijaan että leikitään että ollaan suuria eurooppalaisia kun aina luovutetaan valtaa pois EU:lle.

Nämä vallan poisluovuttajat eivät missään puolueessa tajua että niin kauan kuin on valtaa mitä voi luovuttaa pois niin tulee kehuja mutta kun kaikki valta on luovutettu pois niin eihän silloin tarvitse voidella ketään edes EU-komissaarin salkuilla.
Eli jos puolueiden nuorissa olisi keskustassa tai kokoomuksessa mitään tilannetajua niin rupeaisivat liittovaltio-kriittisiksi ja vastustaisivat kynsin hampain vallan luovutusta pois...


Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 119
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #932 : 18.01.2018, 23:47:25 »

Mutta presidenttiä kun valitaan täytyy ajatella myös muuta kuin sitä millaisesta persoonasta suomalaiset perinteisesti pitävät. Presidentin pääareena on kuitenkin ulkopolitiikka ja hän toimii ulkomaisten isojen nimien kanssa.

...joihin Niinistöllä on jo vakiintuneet suhteet, ja SN on osoittanut että uskaltaa mm. näpäyttä Putinia kuitenkaan käymättä riitelemään.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 862
 • Liked: 7016
 • Kuka ullattui? Mina en.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #933 : 18.01.2018, 23:50:58 »
Toivottavasti Laura ei putoa toiselta kierrokselta mutapainin johdosta joka estäisi alkaessaan sekä Huhtasaaren että Väyrysen pääsyn toiselle kierrokselle.

Nyt pitää haastaa Sauli Niinistö.

Kokoomuksessa juodaan shamppista kun vastustajat mutapainii...

Samaa mieltä. Nyt ei pidä sohia joka suuntaan, vaan keskittää kaikki voimat ja tarmo eurostoliittolaisen Niinistön kuplan puhkaisemiseksi.

Väyrysen ja Huhtasaaren on toimittava "liittolaisina", toisilleen tulitukea antavana voimana tuota kuplaa vastaan. Tavoite tulee olla se, että jompi kumpi näistä kahdesta todellisesta haastajasta pääsisi toiselle kierrokselle. Huhtasaarta toivon, mutta annan tukeni myös Väyryselle, jos hän toiselle kierrokselle yltää. Toivottavasti tässä tapauksessa näin tekisivät myös kaikki muut Huhtasaarta äänestäneet.

Toivottavasti näiden kahden ehdokkaan yhteensä keräämä äänisaalis on huomattava. Se olisi mielestäni tärkeätä poliittisen jatkon kannalta ja saattaisi alentaa ihmisten kynnystä äänestää todellista muutosvoimaa.

Kirjoitat asiaa. Kaksi toisilleen sopuisaa kansallismielistä laajentaa kansallismielistä kärkeä. Keskenään riitelemällä kumpikaan ei ole toisella kierroksella, hyvällä yhteishengellä jopa kumpikin. Finland for Sale on bluffilla täytetty tuote vaalikarjalle, mies jolla kummassakin Lipposen hallituksessa valtiovarainministerinä ollessaan oli 2.valtiovarainministeri kilpimiehenään, kilpinaisenaan ottamassa paskat niskaansa.

Vuoden päästä Suomi-mieliset lähtevät eduskuntavaaleihin vahvempana kuin koskaan tällä vuosituhannella!

Yhteispelillä ja vielä kiitos yhdelle huhtasaarelaiselle joka taiteili minulle poikkiviivaseiskafontin tuonne alalaitaan!!!
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Bordercollide

 • Vieras
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #934 : 18.01.2018, 23:58:31 »

Mutta presidenttiä kun valitaan täytyy ajatella myös muuta kuin sitä millaisesta persoonasta suomalaiset perinteisesti pitävät. Presidentin pääareena on kuitenkin ulkopolitiikka ja hän toimii ulkomaisten isojen nimien kanssa.

...joihin Niinistöllä on jo vakiintuneet suhteet, ja SN on osoittanut että uskaltaa mm. näpäyttä Putinia kuitenkaan käymättä riitelemään.

Mutta jos presidentti vaihdetaan niin kuuden vuoden kuluttua myös tulevalla presidentillä on jo vakiintuneet suhteet ulkomaihin. Ensimmäinen lauseesi pätee siis jokatapauksessa kaikkien kohdalla ennenpitkää.  :P

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 890
 • Liked: 9060
 • A pox on both your houses.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #935 : 19.01.2018, 00:03:18 »
Toivon todella, että nimen omaan: Liittovaltio: Kyllä vai ei -nousee keskeiseksi teemaksi. Tällä teemalla 2. kierrokselle voi päästä Laura tai Paavo Haaviston ohittaen, ja toivon, että se olisi Laura.

Tismalleen.

NOVUS ORDO HOMMARUM
crispr'ing coronas - crime of a century

Lainaus käyttäjältä: Doktor Josef Mengele
Kuvittelin olevani todellinen Original Nazi, mutta sitten kuulin ruotsalaisista hoitomenetelmistä vanhuksille.

Kabanossi

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 6
 • Liked: 6
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #936 : 19.01.2018, 00:03:48 »
Kyllä minua ihmetyttää miten tämän palstan kansallismieliset pitävät Väyrystä jollain tavalla varteenotettavana vaihtoehtona äänelleen? Jos tuon lurjuksen historiaan on tutustunut edes vähää päältä niin ymmärtää että hän on opportunisti, joka on aina valmis puhumaan paskaa ääniä saadakseen... voitte olla varmoja että valituksi tullessaan (mitä luojan kiitos ei tapahdu ikinä) kosiopuheet unohtuisivat sen siliän tien. -naps- (mietitääs vähän sitä kielenkäyttöä)
« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 12:25:10 kirjoittanut Alaric »

Benkku

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 98
 • Liked: 67
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #937 : 19.01.2018, 00:06:30 »
Kyllä minua ihmetyttää miten tämän palstan kansallismieliset pitävät Väyrystä jollain tavalla varteenotettavana vaihtoehtona äänelleen? Jos tuon lurjuksen historiaan on tutustunut edes vähää päältä niin ymmärtää että hän on opportunisti, joka on aina valmis puhumaan paskaa ääniä saadakseen... voitte olla varmoja että valituksi tullessaan (mitä luojan kiitos ei tapahdu ikinä) kosiopuheet unohtuisivat sen siliän tien. -naps-

Ota kuitenkin huomioon, että aika moni täällä oli valmis syömään aikansa myös Timo Soinin kädestä, kunhan vaan Halla-ahon etu toteutui.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 12:25:36 kirjoittanut Alaric »

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 788
 • Liked: 9134
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #938 : 19.01.2018, 00:10:50 »
Demarien kannatus on jotain 15%. Siitä kenties 2%-yksikköä menee puolueen omalle ehdokkaalle ja loput 13 Niinistölle. Niin surkea demareiden oma ehdokas on.

Kepun kannatus on niinikään n15%. Siitä kenties 2-3 Vanhaselle, 5-6 Väyryselle ja loput Niinistölle.


Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 862
 • Liked: 7016
 • Kuka ullattui? Mina en.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #939 : 19.01.2018, 00:11:47 »
Kyllä minua ihmetyttää miten tämän palstan kansallismieliset pitävät Väyrystä jollain tavalla varteenotettavana vaihtoehtona äänelleen? Jos tuon lurjuksen historiaan on tutustunut edes vähää päältä niin ymmärtää että hän on opportunisti, joka on aina valmis puhumaan paskaa ääniä saadakseen... voitte olla varmoja että valituksi tullessaan (mitä luojan kiitos ei tapahdu ikinä) kosiopuheet unohtuisivat sen siliän tien. -naps-

Kyllä minua ihmetyttää miten tämän palstan kansallismieliset pitävät Huhtasaarta jollain tavalla varteenotettavana vaihtoehtona äänelleen? Jos tuon lurjuksen historiaan on tutustunut edes vähää päältä niin ymmärtää että hän on opportunisti, joka on aina valmis puhumaan paskaa ääniä saadakseen... voitte olla varmoja että valituksi tullessaan (mitä luojan kiitos ei tapahdu ikinä) kosiopuheet unohtuisivat sen siliän tien. -naps-

Olisko hedelmällistä jatkaa noin?

No ei olisi. Laura Huhtasaari on hyvä ehdokas ja valituksi tullessaan Suomi saa edustavan, sanavalmiin, viisaan ja rohkean naisen presidentikseen. Itse äänestän Paavo Väyrystä, arvostan hänen pitkää kokemustaan politiikassa ja sitä kansallismielisyyttä!
« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 12:26:17 kirjoittanut Alaric »
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 067
 • Liked: 8955
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #940 : 19.01.2018, 01:06:54 »
Väyrynen oli vaalien valkoinen hevonen onnistuttuaan keräämään kannattajakortit ja päästyään kisaan mukaan. Vaalien musta hevonen -- eli Väyrysen kaltainen yllätys, mutta ei niin kiva -- voisi olla Haatainen. Häntä voi pitää surkeana ehdokkaana, ja minäkin häntä sellaisena olen pitänyt. Olen uskonut hänen putoavan Vanhasen ja Kylläsen kanssa vaalien suurhäviäjien joukkoon. Mutta jos ynnäilee asioita, niin hänellä saattaa olla sittenkin hyvät mahdollisuudet kelvolliseen tulokseen. Työläisäijät eivät Haataista äänestä, mutta Sosiaalidemokraattinen puolue ei ole ollut äijien eikä työläisten puolue enää vuosikymmeniin. Heillä on ollut virastoakkavalta jo Halosen ajoista. Moni julkisen sektorin nainen tulee ehdottomasti äänestämään Haataista. Edes vaalivauva ei heitä käännä Niinistön taakse, ja muut ovat heistä vielä kauempana. He ovat niitä, jotka eivät somessa näy tai käy, joten täältäkäsin ei heidän suurta määräänsä pysty havaitsemaan.

Ilon aiheet ovat näissä vaaleissa vähissä. Keksin kuitenkin voittavan mustan hevosen kaltaisen häviävän tittelin: mustan loisen. Se jää uskoakseni näissä vaaleissa viime vaalien suurmenestyjälle Pekka Haavistolle. Tällä kertaa hän ei ole edes puolet siitä, mitä oli viimeksi, ja tuskin saa puoliakaan niistä äänistä, joita viimeksi sai ensimmäisellä kierroksella; hän on vanha ja kulunut mies ilman yhtä selkeää omaa asiaa ilmastonlämpenemisen muututtua epätodeksi tai vähintään epäkiinnostavaksi aiheeksi. Jennin vaalivauva houkuttelee cityvihreitä nuoria naisia ja Sauli on muutenkin nyt paljon coolimpi kuin Pekka. Vihreiden uusi puheenjohtaja ei myöskään ole onnistunut oikein missään. Kun vielä sosialistien gallupeissa povataan hyvää tulosta Pekalle, on huono tulos vieläkin kovempi pala.

Vaalien jälkeen Vihreät ja Perussuomalaiset voivat olla hyvinkin samankaltaisissa tilanteissa, joissa uusi puheenjohtaja saa kohdata puoluetta koettelevan tappion, ja tappiotunnelma pitäisi kääntää nousuksi. Molempien puolueiden kannattajat ovat myös vähiten puolueuskovaisia tai ainakin varsin tuoreita uskovaisia. Tietenkin aatteiltaan puolueet edustavat äärilaitoja monessa mielessä. Persuilla voisi olla vaalitappion huumassa mahdolllisuus houkutella Vihreiden kannattajia omiin joukkoihinsa. Moni Vihreäkin on jo kyllästynyt homoihin -- ja homojuttuja ei näissä vaaleissa ole puhuttu yhtään, vaikka yksin Pekan valteista on homous -- ja ovat huomanneet Vihreiden olevan varsin kaukana luonnon arvostamisesta. Persujen äskettäin perustamat kansallismieliset luonnonsuojelujärjestöt voisivat olla erittäin hyvä houkutin monelle Vihreän puolueen tappiotunnelmaan tylsistyneelle. Persut voisivat julistaa olevansa Suomen luonnon puolesta taisteleva puolue ei-homoille. Vihreiden tuleva tappio on iso mahdollisuus ja se kannattaa hyödyntää.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 449
 • Liked: 8588
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #941 : 19.01.2018, 01:15:42 »
Vaalien jälkeen Vihreät ja Perussuomalaiset voivat olla hyvinkin samankaltaisissa tilanteissa, joissa uusi puheenjohtaja saa kohdata puoluetta koettelevan tappion, ja tappiotunnelma pitäisi kääntää nousuksi.

Itse en usko mitään tappiota olevan tulossa. Enemmän näyttää siltä, että kannatus on nousemassa huimaa vauhtia. Puolueen pitää vain osata hyödyntää se pääoma mikä tässä vaalikamppailussa on kerätty. Laura kerää ihmisiä toreille jopa lumimyrskyssä. Vaalien jälkeen puolueen kentän pitää vain ottaa tämä homma haltuun. Eikä se oikeastaan vaadi edes mitään ponnisteluja, vaan vain ulospäin suuntautuvaa asennetta.
qui non est mecum adversum me est

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #942 : 19.01.2018, 01:38:48 »
Sale on kyllä todella hyvä maali vaaliväittelyissä. Sale ei uskalla nimittäin sanoa oikein mitään mihinkään vaan jaarittelee jonnin joutavia ja puhuu aiheen ohi. Eli sitä voi tykittää ihan kunnolla Salea vastaan ilman että Sale uskaltaa reagoida siihen oikein mitenkään. Toki sekään ei olisi paha vaihtoehto muiden ehdokkaiden kannalta että Sale hermostuisi ja alkaisi inttämään vastaan.

Esimerkiksi 2015 matu-vyöryn ja matujen houkuttelun Suomeen voi kääntää kokonaan vaikkapa Salen syyksi muiden ehdokkaiden taholta. Jos alkaa inttämään vastaan niin sanoo vain että sinähän olet kusettanut suomalaisilla sillä, että kansainväliset sopimukset muka velvoittavat päästämään asylumin huutelijat Suomeen rajan yli vaikka tosiasiassa esimerkiksi Ranskassa, Itavällassa, Puolassa, Tanskassa ja monessa muussa maassa potkitaan takaisin laittomasti rajan yli yrittävät huutelijat ovat ja käsketään hakemaan asylia sieltä. Kysellä sitten että mikä kansainvälinen sopimus ja mikä sen artikla velvoittaa ottamaan turvapaikkahakemukset rajalla vastaan eikä mahdollista rajoittamaan niitä hakemusten vastaanottoa vaikka maan sisälle joihinkin poliisiasemiin.

 8)

Petteri Orpo välytti rajojen sulkemista turvapaikanhakijoilta jotka tulevat ruotsin kautta Suomeen Kokoomuksen VerkkoUutisille antamassaan haastattelussa 20.9.2015.

Tämän jälkeen tapahtui jotain ja joku ylempi puuttui asiaan eli joko silloinen kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb vaati että kaikki pitää päästää Suomeen...
TAI
Sitten puuttuja oli tasavallan presidentti Sauli Niinistö...

Sauli Niinistö julisti aivan sekopäistä huttua nelisen viikkoa Orpon välytyksestä eli 17.10.2015 ykkösaamuussa Niinistö sanoi näin:

Lainaus

...
Pakolaiset ovat täällä ja heitä tulee lisää riippumatta siitä, miten Suomi menettelee.
...
Niinistö toteaa, että ei kannata rajojen sulkemista. Kun Ylen Ykkösaamussa kysytään solidaarisuuden rajasta, Niinistö painottaa ihmisyyden vastuusta.

- Monessa suhteessa toimimme oman etumme mukaisesti, kun tunnemme solidaarisuutta. Ei koskaan tiedä, mitä maailmassa tapahtuu.

Niinistö muistuttaa Ylen haastattelussa 1990-luvun ajasta, jolloin venäläisiä pelättiin saapuvan Suomeen satoja tuhansia.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015101720527529_uu.shtml


YLE-vaalitentissä pari päivää sitten Sauli Niinistö paljasti että typerän ja Suomessa pidetyn ETYJ-kokouksen pilanneen venäläisten poisjäännin takana oli se että Sauli Niinistö kysyi Merkeliltä lupaa päästää Venäjän duuman puhemies Suomeen ja Merkel oli se joka ehdotti notifikaatio-menettelyä.
Tämä sitten johti siihen että notifikaatiosta tuli kielteisiö ja duuman puhemiestä ei päästetty Suomeen ja kaikki venäläiset boikotoivat ja ETYJ-kokous meni pilalle.
Tuo oli ulkopolitiikassa todella iso epäonnistuminen ja mediassa sitä laitettiin Timo Soinin syyksi ja Sauli Niinistö Soinia tuki.
Niin tietenkin tuki koska syyllinenhän oli Sauli Niinistö joka aivan idioottina rupeaa Merkeliltä kysymään lupaa ja sitten kun Merkeli ehdotti notifikaatiota niin Merkelin jees-miehenä Sauli Niinistö pisti Soinin sen tekemään.
 
Kuvitelkaa mitä muiden EU-maiden johtajat ajattelee kun tajuaa että jossain maassa on niin heikko vässykkä presidenttinä että kysyy Merkeliltä lupaa että ketä saa omaan maahansa päästää...

Eli todennäköisesti orpon rajojen sulkemis väläytyksen jälkeen Sauli Niinistö on jossain vaiheessa soittanut Merkelille ja pyytänyt häneltä käskyjä ja ohjeita että mitä Suomi saa tehdä ja sitten kun Sauli Niinistö on nähtävästi saanut käskyn että rajat pidetään auki ja otetaan kaikki tulijat niinkuin Saksakin tekee niin kertoi sen Juha Sipilälle ja Alexander Stubbille ja Petteri Orpolle.

Rajojen sulkemispuheet loppuivat sitten siihen ja strategiaksi vaihtui että VALEHDELLAAN että rajoja ei voi sulkea, että siitä ei olisi mitään hyötyä jne. jne.

Olen ihmetellyt että Sauli Niinistö kehtaa kyseisiä valheita vieläkin levittää että rajoja ei voi sulkea ja syy on päättelyni mukaan se että hän on itse syyllinen siihen että rajoja ei suljettu ja että samalla hän on ollut Merkelin käsinukke joka on antanut päätöksenteon pois Suomelta Merkelin mielipiteen mukaiseksi.

Tämä selittää sen että Halla-aho oli pidettävä pois hallituksesta (ettei tajuaisi Sauli Niinistön sekoilua)
Tämä selittää sen että Soini oli pidettävä ulkoministerinä (ettei katkeroituisi Saulille ja kertoisi totuutta)
Tämä selittää sen että Sipilä ei halunnut Halla-ahoa eikä myöskään Orpo (Sipilä on Merkelin käskyläinen tieto ei olisi kovin hyvä juttu keskustan kentälle ja se että Orpon väläytys rajojen sulkemisesta haudattiin koska Sauli Niinistö näin käski olisi noloa hänelle vaikka onkin puhtain sukka tuossa likaisten sukkien korissa.)
Tämä selittää sen että Suomi oli mallioppilas 2015 päätettyjen taakanjakojen ottamisessa kun muut viivyttelivät (Sauli Niinistö ja hallitus halusivat miellyttää Merkeliä).
Tämä selittää sen että päätösvalta maahanmuuttopolitiikassa ja turvapaikkapolitiikassa on haluttu antaa EU:lle (ei tarvitse Saulin stressata omia virheitään kun EU tekee typerät virheet)
Tämä selittää sen että pysyvät pakolliset taakanjaot on haluttu voimaan (kun kaikki joutuu ottamaan niin lipova mallioppilas ei näytä niin nololta)

Kun tajuaa kuinka helvetin tyhmiä, selkärangattomia vässyköitä ja pellejä Suomen hallitus ja presidentti ovat niin ymmärtää myös sen miksi on ollut niin kauhea paniikki vaihtoehtoisista medioista ja miksi on tehty niin iso hysteria valeuutisista ja miksi Ilja Janitskinia on jahdattu niin heppoisilla perusteilla.

KAIKKI noista ovat epäpäteviä tolvanoita ainoana poikkeuksena ehkä Petteri Orpo joka sentään yritti tehdä kiristyksiä vaikka ne vähäisiksi jäivätkin ja joka sentään väläytti rajojen sulkemista.


Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #943 : 19.01.2018, 01:53:17 »
Kyllä minua ihmetyttää miten tämän palstan kansallismieliset pitävät Väyrystä jollain tavalla varteenotettavana vaihtoehtona äänelleen? Jos tuon lurjuksen historiaan on tutustunut edes vähää päältä niin ymmärtää että hän on opportunisti, joka on aina valmis puhumaan paskaa ääniä saadakseen... voitte olla varmoja että valituksi tullessaan (mitä luojan kiitos ei tapahdu ikinä) kosiopuheet unohtuisivat sen siliän tien. -naps-

Keskustassahan pelätään hysteerisesti että Väyrynen pääsisi yksin toiselle kierrokselle.

Tämähän aloittaisi keskustan tuhoutumisen joko niin että keskusta kutistuu kun tavalliset keskustalaiset lähtevät ja liberaalit jäävät tai sitten keskustan pitää siirtää liberaalit syrjään johtopaikoilta jolloin osa heistä loikkaisi kokoomukseen ja osa keskustaan.

Jos keskustan liberaalit tekisivät siniset niin kannatus olisi 2-3%

Terkkuja keskustalaisillekin jotka hommaa luette.

Kannattaisi ehkä muuttaa sitä tehtyä politiikkaa eli tehdä hyvin paljon kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan ja turvapaikkapolitiikkaan mistä eduskuntaryhmänne jo vähän kirjoittelikin ja laittaa ministerikierrätys ja pari keskustalaista nykyisten keskusta-liberaalien tilalle ja metropoli-politiikassakin pitäisi lopettaa kaupunkien kasvua kiihdyttävä politiikka ja eu-politiikassa kannattaisi ruveta liittovaltio-kriittiseksi nykyisen Juha Sipilän ajopuu-linjan sijaan.

« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 12:26:53 kirjoittanut Alaric »
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #944 : 19.01.2018, 02:00:24 »

Mutta presidenttiä kun valitaan täytyy ajatella myös muuta kuin sitä millaisesta persoonasta suomalaiset perinteisesti pitävät. Presidentin pääareena on kuitenkin ulkopolitiikka ja hän toimii ulkomaisten isojen nimien kanssa.

...joihin Niinistöllä on jo vakiintuneet suhteet, ja SN on osoittanut että uskaltaa mm. näpäyttä Putinia kuitenkaan käymättä riitelemään.

Sauli Niinistöhän pyysi ja aneli Putinilta että voisiko Putin lopettaa turvapaikanhakijoiden tulon Venäjän kautta Suomeen ja Putin tähän suostui.

Eli naurettavaa toimintaa Sauli Niinistöltä.

Tuosta episodista Sauli jäi Putinille velkaa ja Putin tietää että Sauli Niinistö on hölmöläinen tai vässykkä joka ei uskalla itse tehdä päätöksiä.

Turvapaikanhakijoiden tulon Suomeen olisi voinut pysäyttää kopioimalla Norjan Lokakuu 2015 lakimuutoksen suomeen ja lähettämällä rajavartijoille ohje että ette päästä asylum sanovia Suomeenn vaan kerrotte että menevät hakemaan turvapaikkaa Venäjän viranomaisilta.
Ohjeen mukana olisi voinut olla video miten Ranskan rajapoliisit suhtautuvat Italiasta Ranskaan pyrkiviin eli pippurisumetetta, pamppua ja koiria jos yrittävät lävitse juosta.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 563
 • Liked: 6001
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #945 : 19.01.2018, 02:21:07 »

Liitteenä Hesarin klo 2.00 julkaistu uusin gallup.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005530300.html

koojii

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 563
 • Liked: 6001
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #946 : 19.01.2018, 02:37:57 »

Sauli Niinistöhän pyysi ja aneli Putinilta että voisiko Putin lopettaa turvapaikanhakijoiden tulon Venäjän kautta Suomeen ja Putin tähän suostui.

Eli naurettavaa toimintaa Sauli Niinistöltä.

Tuosta episodista Sauli jäi Putinille velkaa ja Putin tietää että Sauli Niinistö on hölmöläinen tai vässykkä joka ei uskalla itse tehdä päätöksiä.

Turvapaikanhakijoiden tulon Suomeen olisi voinut pysäyttää kopioimalla Norjan Lokakuu 2015 lakimuutoksen suomeen ja lähettämällä rajavartijoille ohje että ette päästä asylum sanovia Suomeenn vaan kerrotte että menevät hakemaan turvapaikkaa Venäjän viranomaisilta.
Ohjeen mukana olisi voinut olla video miten Ranskan rajapoliisit suhtautuvat Italiasta Ranskaan pyrkiviin eli pippurisumetetta, pamppua ja koiria jos yrittävät lävitse juosta.

Ranskan poliisilta Suomessa olisi paljon opittavaa. Paitsi että osaavat suhtautua asianmukaisella tavalla Italiasta tuleviin laittomiin maahantulijoihin, niin osaavat suhtautua vähintään yhtä hienosti esimerkiksi Calaisin kylän nurkilla toisten rekkoihin tunkeutuviin laittomasti maassa oleskeleviin tai vaikka rekkoja muuten ryösteleviin muihin rosvoihin.

Olisihan Suomi tosiaan voinut hoitaa sen Venäjältä tulevien laittomien tulijoiden ongelman ilman Putinin mielistelyäkin. Halutessaan alle viikossa olisivat voineet säätää Suomessakin lain jolla asylumin huutelijat rajoilta olisi käännytetty takaisin ellei ole esittää maahantuloon oikeuttavaa viisumia, passia tai muuta virallista henkilötodistusta. Mahdollisesti tämä olisi onnistunut ihan ilman lakiakin asetuksella tai hallinnollisella määräyksellä. Sen jälkeen turvapaikkaa olisi voinut hakea vain esimerkiksi joltakin niistä Suomen kahdestatoista pääpoliisiasemalta. Samalla olisi ratkennut myös se Ruotsin kautta tulevien laittomien tulijoiden ongelma. Ruotsi ja Tanska ratkaisivat käytännössä samoilla keinoilla sen oman matuinvaasio-ongelmansa. Syystä tai toisesta Sauli Niinistö valehtelee ettei sama onnistuisi Suomessa missään nimessä kansainvälisten sopimusten vuoksi.


writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #947 : 19.01.2018, 03:10:40 »

Liitteenä Hesarin klo 2.00 julkaistu uusin gallup.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005530300.html

Pekka Haavisto on pudonnut 11% ja Paavo Väyrynen on noussut 8%.

Huhtasaarelle täässä Gallupissa vain 4% mikä on kyllä ihmeellisen alhainen luku.

Vanhaselle 3% ja muut vieläkin alempana.

Hesarin Gallup väittää että Sauli Niinistö saisi 68%.

Nyt Sekä Väyryselle että Huhtasaarelle tsemppiä.
edit:
lainaus-boksi kuntoon
« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 03:43:25 kirjoittanut writer »
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 475
 • Liked: 11573
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #948 : 19.01.2018, 04:11:03 »

Huhtasaarelle täässä Gallupissa vain 4% mikä on kyllä ihmeellisen alhainen luku.Arvioisin että kyse on manipulaatiosta, huijauksesta. Galluppeja väännetään nyt hirmuisessa paineessa koska vastuulliset tahot ovat havainneet että Sale on saamassa kilpailijan toiselle kierrokselle. Ja hirmuisinta tietysti on ettei kilpailija ole Haavisto. Niinistö-Haavisto -ottelu kävisi kyllä vastuullisille, koska kyseisillä miehillä ei ole muuta eroa kuin seksuaali-identiteetti.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 052
 • Liked: 3234
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #949 : 19.01.2018, 04:51:46 »
Harmi vaan, että Väykkä vie ääniä Lauralta... :(

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 396
 • Liked: 3262
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #950 : 19.01.2018, 07:57:32 »

Huhtasaarelle täässä Gallupissa vain 4% mikä on kyllä ihmeellisen alhainen luku.Arvioisin että kyse on manipulaatiosta, huijauksesta. Galluppeja väännetään nyt hirmuisessa paineessa koska vastuulliset tahot ovat havainneet että Sale on saamassa kilpailijan toiselle kierrokselle. Ja hirmuisinta tietysti on ettei kilpailija ole Haavisto. Niinistö-Haavisto -ottelu kävisi kyllä vastuullisille, koska kyseisillä miehillä ei ole muuta eroa kuin seksuaali-identiteetti.

Eikös Hesarilla ole niitä omia, hieman kyseenalaisia, omia korjauskertoimia gallupeissaan ja pelkästään Perussuomalaisille varattuna..
Klamydia - Suomi on sun

Pkymppi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 798
 • Liked: 1649
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #951 : 19.01.2018, 08:12:03 »

Huhtasaarelle täässä Gallupissa vain 4% mikä on kyllä ihmeellisen alhainen luku.Arvioisin että kyse on manipulaatiosta, huijauksesta. Galluppeja väännetään nyt hirmuisessa paineessa koska vastuulliset tahot ovat havainneet että Sale on saamassa kilpailijan toiselle kierrokselle. Ja hirmuisinta tietysti on ettei kilpailija ole Haavisto. Niinistö-Haavisto -ottelu kävisi kyllä vastuullisille, koska kyseisillä miehillä ei ole muuta eroa kuin seksuaali-identiteetti.

Eikös Hesarilla ole niitä omia, hieman kyseenalaisia, omia korjauskertoimia gallupeissaan ja pelkästään Perussuomalaisille varattuna..

 Hesari pyrkii kääntämään EU kriittisten äänestäjien äänet pois Huhtasaarelta Väyryselle.
 
 Huhtasaari on nouseva kyky, Huhtasaaren kannatus jää elämään vaalien jälkeenkin seuraaviin ja yhä seuraaviin  vaaleihin ja -voittoihin.
 
 Väyrynen on hiipuva tähti. Väyrysestä ei presidentinvaalien jälkeisissä vaaleissa isoin kirjaimin kirjoiteta.

 Hesarin on poliittinen toimija, se edistää monikulttuuria, maahanmuuttoa ja vastustaa itsenäistä Suomea.
  Tämän johdosta HS tekee kaiken mahdollisen painaakseen PS:n kannatusta alas.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 10:02:22 kirjoittanut Pkymppi »

pneuma

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 342
 • Liked: 370
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #952 : 19.01.2018, 08:35:33 »
Timo Haapala kommentoi osuvasti uusinta HS-Gallupia:

Lainaus käyttäjältä: Timo Haapala
Paavo Väyrysen kannatus nousee ja Vihreiden Pekka Haaviston laskee. Väyrystä kannattaa 8 prosenttia, Haavistoa 11 prosenttia.

Väyrynen saattaa aivan hyvin nousta kakkoseksi. Haavistosta on veto pois, se on näkynyt tenteissäkin.

Sipilä sitoi asemansa Vanhasen kannatukseen

Mutta tulos olisi enemmän kiusallista kepulle ja puheenjohtaja-pääministeri Juha Sipilälle (kesk) kuin konsanaan Haavistolle, sillä Sipilä ehti (hölmöyksissään?) sitoa oman asemansa keskustan ehdokkaan Matti Vanhasen kannatukseen.

Ja se ei hyvältä näytä.

Vanhasen kannatus on jämähtänyt kuin tatti kolmeen prosenttiin eikä näytä nousevan, vaikka rahaa ehdokkaaseen pumpataan 550 000 euroa. Väyryselle Vanhanen häviää näköjään joka tapauksessa. Se on selvää jo nyt, vaikka kepun maakuntasatraapit kiertäisivät ovelta ovelle omiaan patistamassa. Vanhasen trendi on laskeva, vaikka keskustassa jo muuta odotettiin.

Se, että Sipilä kytki oman asemansa Vanhasen kannatukseen, on ehkä tämän vuoden typerin poliittinen lausunto. Mutta siinähän selitelköön asemaansa kevään puoluevaltuustossa.

Nyt täytyy vaan toivoa, että tämä homma ei kaadu siihen, että Juudean kansanrintaman sijaan Väyrynen edustaa Juudealaista kansanrintamaa (joka, kuten tunnettua, on ainoa taho, jota Juudean kansanrintamassa vihataan enemmän kuin roomalaisia).

Marjapussi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 396
 • Liked: 1081
 • Kollaa Kestää
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #953 : 19.01.2018, 08:43:54 »
Sale voittaa toki, mutta olisiko aika sipilän erota ja luovuttaa maalaisliiton johto takaisin Paaville Paavolle. Paavo sitten pääministerinä vaihtaa uuvatit Persuihin. Jabba siirtyy Vermoon ja Hallis ulkoministeriksi. ;D
Marokon kauhu oli sanansa mittainen eikä velipoikakaan jäänyt Aarnea pahemmaksi epätoivotun maahanmuuton estämisessä. Mutta kuka tulee torjumaan aiheettoman turvapaikkaturismin?

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 182
 • Liked: 17557
 • covfefe
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #954 : 19.01.2018, 08:44:31 »
Kepuli ei petä koskaan eikä Väyrynen yllätä.  Ehkä Paven kannattaa ajaa päänsä kaljuksi ja sanoa olevansa Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen...
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Huppupelikaani

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 397
 • Liked: 3963
 • Dirty white boy
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #955 : 19.01.2018, 08:54:27 »
Onko kummassakaan näissä viimeisissä gallupeissa kerrottu kuinka moni on kertonut kantansa? Ei mainittu ainakaan eilisen gallupin uutisessa, jonka näin.

Ja mistä vedonlyöntitoimistot saavat kertoimenlaskuun tarvittavat tiedot? Unibetillä Laura oli eilen kakkosena, Haavisto kolmas ja Pate neljäs.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 10:48:07 kirjoittanut Huppupelikaani »
Poikaseni, kunpa tietäisit, miten häikäilemättömästi tätä maailmaa hallitaan.

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 421
 • Liked: 2500
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #956 : 19.01.2018, 09:00:55 »
Ihmetyttää, kuinka median kelkka on kääntynyt Vanhasen suhteen.  Pääministerinä häntä jahdattiin armotta, ja löydettiin naissotkut ja lautakasat, ja saatiin lopulta siirtymään pois politiikasta.  Niin nyt kiitellään asiaosaajana ja vanhempana valtiomiehenä.  Onko niin, että Vanhanenkin kelpaa nyt, kun häntä voidaan käyttää Väyrystä ja hänen laillaan ”väärin ajattelevia” vastaan?

vastarannan kiiski

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 800
 • Liked: 140
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #957 : 19.01.2018, 09:09:45 »
Pekka Haaviston pääsy toiselle kierrokselle olisi tragedia eli kaikki keskittyminen nyt Huhtasaareen ja Väyryseen ja heidän tsemppaamiseensa.

Kävin eilen äänestämässä, Haavistoa.
Ehkäpä se oli "kännissä läpällä" kuten kuulemma persutkin äänesti Hakkaraista puoluekokouksessaan 😂

Silleen meni vähän ohi normaalin, että eduskuntavaaleissa olen äänestänyt kokoomusta. Kunnallisvaaleissa joskus vihreitä.

En asu Helsingissä enkä ole homo. Tunnen kyllä homoja, eikä asia minua haittaa.

Vanhanen on minusta fiksu ja kokenut myös. Ja on tuossa listassa aika montakin turvallista valintaa, eihän presidentti oikeasti kovin paljon mitään päätä nykyään, varsinkaan yksin.

Täytyy vain pystyä keskustelemaan kaikkien kanssa, kertomaan mikä Suomen kanta on, eikä hermostua siitä että toisen kanta on eri.

Kyky tehdä hyviä kompromisseja kaikkien kanssa. "Politiikka on mahdollisuuksien taidetta", eli miten saavutetaan paras niistä vaihtoehdoista jotka on käytännössä mahdollisia.
Lobbaaminen ja diplomatia täytyy osata.

Varsinaiset sopimiset kai kuitenkin täytyy mennä hallituksen tai eduskunnan kautta.

Ja Niinistöhän valitaan joka tapauksessa.

Edit: Huhtasaari on kyllä terävä esiintyjä. Persuille tuleva puheenjohtaja? Halla-aho on näin sivusta katsottuna enemmän taustalla toimivan strategin tyyppinen.
« Viimeksi muokattu: 19.01.2018, 09:43:11 kirjoittanut vastarannan kiiski »

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 788
 • Liked: 9134
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #958 : 19.01.2018, 09:17:37 »
Täysin puoluekannasta riippumatta minulle on arvoitus kuinka kukaan kainuulainen on koskaan voinut äänestää henkilöä joka tarkoituksella tekee autoilusta mahdollisimman hankalaa ja kallista. Siinä maakunnassa autoton ihminen on lähestulkoon rampaan verrattavissa.

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 396
 • Liked: 3262
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Presidentinvaalit 2018 (vaalituloksia kommentoidaan täällä)
« Vastaus #959 : 19.01.2018, 09:30:50 »
Eilen en ehtinyt käydä äänestämässä, mutta tänään pitää käydä raapustamassa numero 5 lappuun.
Eipä siellä kukaan muu ole suomalaisen etua ajamassa. Niistä muista yksi ajaa EU:n etua, yksi omaa etuaan ja loput puolueidensa etua.
Klamydia - Suomi on sun