Kirjoittaja Aihe: Poliittisen poliisin painostus  (Luettu 2417 kertaa)

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 776
 • Liked: 7606
 • Puhekin on teko
Poliittisen poliisin painostus
« : 22.09.2016, 21:24:03 »
Poliittisen poliisin painostus

Tapahtumakulku

1. Tapahtuu jotakin joka ärsyttää toimittajia ja tietyn taustan poliitikkoja ja vaikuttajia (tai on ärsyttänyt pidemmän aikaa).
2. Uutinen masinoidaan valtamediaan STT:n, somen ja päämedioiden esim. YLE, HS kautta kopioiden jutut toisiltaan ja levittäen niitä kaikkialle esim
3. Asiantuntijat ja poliitikot kertovat omia näkemyksiään. Usein esitetään joku väite, jossa vaaditaan asioihin puuttumista joiltakin muilta poliittisilta tahoilta.
4. Valtamediassa kysytään poliitikoilta miksi tilanteeseen ei ole puututtu ja miten siihen aiotaan puuttua?
5. Poliitikot esittävät omat vaatimuksensa poliisijohdolle, joten paine siirtyy rivityöntekijöille.
6. Rivipoliisien täytyy saada tuloksia aikaan, vaikka pakolla. Usein joudutaan keksimään rikosnimikkeitä laista (niitä ei ole siis tiedossa etukäteen).
7. Valtamedia painostaa koko ajan poliitikkoja saamaan haluttuja tuloksia.
8. A.) Jos rikokset vaikuttavat liian mitättömiltä, niin niitä pyöritetään tarpeeksi pitkään, että rikokset unohdettaisiin.
B.) Jos rikokset ovat tarpeeksi suuria, niin pyritään saamaan jokin nopea vedos syyttäjälle.
9. Uutisoidaan tarvittaessa oikeudenkäynnistä, lopputuloksista ja tuomioista.
10. Palataan  kaustiin / Unohdetaan kausti riippuen onko siihen aihetta vai ei.
Esim. keksitty raskaana olevan naisen joukkopahoinpitely ei kelpaa todistusaineistoksi uudemman kerran, vaikka netin hakukoneista se voisikin löytyä. Ajatustasolla viesti on saatu läpi korjaamatta alkuperäistä väärää tietoa.
Esim2. Lahden kaapumieheen ei tarvitse palata, koska koko juttu todettiin itsessään mitättömäksi. Siitä huolimatta vaikka alkuperäistä tietoa levitettiin minne tahansa.
Esim3. Vokki-iskuja voidaan käyttää sopivasti muistinvirkistyksenä, vaikka todelliset tuhot olivatkin minimaalisia.

Yksi esimerkki löytyy Lahden kaapumiehestä. Lopputuloksena poliittisen poliisin painostuksesta syntyi isohko raportti, jonka tiedot voi tästä kuunnella.


Hyvä esimerkki valtamedian poliittisesta painostuksesta on YLE:n lähettämä A-studio, jossa pääministeri Juha Sipilä oli vieraana. Koko tapausta ei ollut edes tutkittu tähän mennessä, mutta siitä huolimatta YLE:n toimittajat keksivät päästään mitä oli tapahtunut ja miten tilanteeseen pitäisi reagoida.

Ohjelma on otsikoitu "Mitä hallitus tekee rasismille" ja itse toimittajan ensimmäinen kysymys esitetään heti sen perään.

Lainaus
Mitä hallitus tekee rasismille
"Suomea on kovasti järkyttänyt Helsingin asema-aukion tapahtumat. 28-vuotiaan elämä päättyi keskellä päivää uusnatsien mielenosoituksen yhteydessä pahoinpitelyyn."
YLE: A-studio ti 20.9.2016

Valheet:

- Tapaukseen ei vaikuttanut millään tavalla rasismi, mutta koko juttu on otsikoitu kuin "Mitä hallitus tekee rasismille". Suomalainen väkivaltarikostuomioita omannut henkilö potkaisi toista suomalaismiestä, joka kaatui lyöden päänsä katukiveen.
- Kuolema ei siis johtunut tähän mennessä olevien tietojen pohjalta edes pahoinpitelystä, koska sitä ei ole tutkittu. Tapausta tutkitaan "törkeänä kuolemantuottamuksena", mutta YLE:n toimittajilla näkyy olevan tarkempaa tietoa tapahtumakulusta.
- Elämä ei päättännyt "keskellä päivää mielenosoituksen yhteydessä pahoinpitelyyn" (viitataan tappoon/murhaan), vaan todellisuudessa se päättyi lähes viikkoa myöhemmin sairaalareissun jälkeen kotiin.
- Jutussa vaaditaan vieläpä monien "rasististen liikkeiden lakkauttamista", joilla ei ole minkäänlaista osaa ja arpaa tekoon tai muihin väkivaltatekoihin tai mainittuun SVL-järjestöön, josta eniten puhutaan.

Kuinka monta valhetta voi YLE:n toimittaja kertoa Suomen pääministerille suorassa lähetyksessä kenenkään puuttumatta siihen miten tapahtumat oikeasti menivät? Näiden samojen valheiden perusteella painostetaan poliitikkoja ja poliiseja tekemään ties mitä johtopäätöksiä asioihin.

YLE:n toimittajat kertovatkin tarkkaan, ettei mitään todellista merkitystä ollut niillä syillä miksi asema-aukion uhri tuli. Tärkeintä on päästä kertomaan oma näkemys asioihin ja painostaa poliitikkoja tekemään väärien ja keksittyjen johtopäätösten kautta sellaisia päätöksiä, joihin lopputulokset eivät välttämättä johtaisi.

Tämän takia asioiden käsittelyllä on todella kova kiire ja ei edes haluta odotella lopputuloksia mitä on tapahtunut ja mistä syystä. Poliisia painostetaan poliittisesti luomaan oikeita lopputuloksia.

Sama hulluus näkyy jopa sisäministeriön raportissa.

"Rajat Kiinni" mielenosoituksen yhteydessä tapahtui oikea joukkopahoinpitely (videoita on poistettu lukuisittain youtubestakin). Toimittajat katsovat tapahtumia sivusta ja kukaan ei reagoi siihen millään tavalla. Koko tapahtumaa ei edes tiedettäisi ilman videokuvia tapahtumapaikalta.
Raskaana olevan naisen joukkopahoinpitelynkään ei tiedettäisi olevan keksitty, jos siitäkin ei olisi ollut samanlaista videokuvaa tarjolla.

Tuskin on myöskään sattumaa, että kokoomuslaisen Petteri Orpon alaisen Sisäministeriön virallisesta raportista puuttuu kaikki viittaukset entiseen kokoomusjohdossa olleeseen A. Stubbiin, vaikka koti-ikkunoiden ampuminen tapahtui viime vuoden puolella ja vastikään oli uutinen "Stubbin ikkunoiden ampumisesta syytetty oikeuden eteen". Stubb oli saanut tiettyjen piirien kautta päänleikkausuhkauksia tuota ennen lukuisia samoin kuin kuuluisan cokis-iskun.

---

Poliittinen poliisi ja poliitikot joutuvatkin reagoimaan erilaisiin tapahtumiin pelkästään valtamedian ja tietyn vaikuttajaverkoston painostuksen alaisina välittämättä siitä mitä on oikeasti tapahtunut.
« Viimeksi muokattu: 22.09.2016, 21:41:19 kirjoittanut nollatoleranssi »
Kirjoitukset jatkossa täällä:

Kriitikon varjo -blogi
http://kriitikonvarjo.blogspot.fi/

Vredesbyrd

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 198
 • Liked: 2386
 • Destroyer of Discourse
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #1 : 22.09.2016, 21:32:04 »
Pintakuva. Erinäisillä intressiryhmillä ovat sorvatut agendat valmiina, joita sitten pusketaan täysillä eteenpäin, kun käy jokin yksittäistapahtuma tai liikehdintä, jota masteroidaan mediasirkuksen läpi.
Psykoanalyyttisessä näkökulmassa aikuinen on ihminen, jolle ei tarvitse valehdella. Aikuinen kestää, jos hänelle sanotaan, miten asia on.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 784
 • Liked: 11803
 • Kuka jos en minä
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #2 : 22.09.2016, 21:37:52 »
Lähinnä rahanjakoa. Kukin keskittyy huolehtimaan omista eduistaan ja kansallinen etu on ollut hunningolla kymmeniä vuosia. Siksi mitään ei saa kyseenalaistaa kun jokaisella järjettömyydellä tienaa joku jolla on hyvät yhteiskuntasuhteet. Ja näihin tuloihin hyökkäämällä ollaan saatu koko kusiaispesä heräämään kun kansa on tajunnut mitä vittua täällä oikein tapahtuu.
Hedelmistään puu tunnetaan.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 776
 • Liked: 7606
 • Puhekin on teko
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #3 : 22.09.2016, 21:46:27 »
Yleensä tälläiset jutut kuitataan ties minkälaisina salaliittoteorioina, mutta nyt todisteita alkaa olemaan sen verran paljon, että kuka tahansa voi nähdä mitä oikeasti tapahtuu. Tuossa on kuvailtu lyhyesti yksi näkemys siitä painostustyylistä mitä julkisesti käytetään tosiasioista piittaamatta.
Kirjoitukset jatkossa täällä:

Kriitikon varjo -blogi
http://kriitikonvarjo.blogspot.fi/

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 784
 • Liked: 11803
 • Kuka jos en minä
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #4 : 23.09.2016, 06:02:41 »
Yleensä tälläiset jutut kuitataan ties minkälaisina salaliittoteorioina, mutta nyt todisteita alkaa olemaan sen verran paljon, että kuka tahansa voi nähdä mitä oikeasti tapahtuu. Tuossa on kuvailtu lyhyesti yksi näkemys siitä painostustyylistä mitä julkisesti käytetään tosiasioista piittaamatta.

Salaliittoteoria, putinisti, ei pätevyyttä, vihapuhetta jne. Pelkkiä leimoja joilla pyritään estämään keskustelua todellisista ongelmista. Hyökätään uskottavuutta vastaan.
Hedelmistään puu tunnetaan.

sologdin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 859
 • Liked: 1160
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #5 : 23.09.2016, 14:11:14 »
Ajatuspoliisi on täällä.  Toimenkuvan voi lukea George Orwellin teoksesta "Vuonna 1984" (Nineteen Eighty-Four).  Se on tosin jonkin verran vanhentunut; Eric ei osannut 1948 ennustaa mitä kaikkia mahdollisuuksia tekninen kehitys tuo.

http://yle.fi/uutiset/3-9187053
https://fi.wikipedia.org/wiki/Vuonna_1984
Jos en muitten kanssa mennä saa, kai yksinäni mennä saan.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 984
 • Liked: 8769
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #6 : 23.09.2016, 23:08:26 »
Aloitusviesti kuvasi hyvin, miten nykyään Suomessa toimitaan. En silti näe asiassa ongelmaa. Sosialistinen koneisto, jolla ei ole kansan parissa juuri lainkaan tukea, yrittää tietenkin puolustaa itseään ollessaan uhattuna. Sillä on miljardeja euroja rahaa käytettävänä tähän painostukseen; yksin Ylellä on puoli miljardia euroa. Sen epätoivoisesta painostuksesta voi ainoastaan päätellä sen todellakin olevan uhattuna ja H-hetken olevan lähellä. Sosialismi on romahtamassa.

Muistetaan, että Neuvostoliitossakin juuri ennen järjestelmän romahdusta sosialistinen koneisto ryhtyi toimiin, jollaisia se ei ollut tehnyt Toisen Maailmansodan sotavuosien jälkeen. Samanlaisia toimia me näemme nyt Suomessa. Neuvostoliitossakaan niillä toimilla ei ollut mitään vaikutusta tilanteen kehitykseen: Epätoivon osoittaminen ei koskaan ketään pelasta. Surullista se tietenkin on, ja tietenkin moni ihminen näistä uhkailuista pelästyy, ja moni vihastuu. Pelkoon ja vihaan ei ole mitään syytä eikä aihetta. Yhteiskuntajärjestelmän kuoleman katseleminen on tällaista.

Jos yhteiskuntajärjestelmä olisi elinkelpoinen, olisi se saanut talouden pyörimään, kaikki olisi muutenkin kivaa ja kansa tykkäisi siitä. Uhkailulla nämä ongelmat eivät katoa mihinkään. Jos ja kun Suomen sosialistien lehdet painostavat pääministeri Sipilää kynttiläkulkueisiin ja rasisminvastaisiin toritapahtumiin aikana, jolloin Eurostoliitosta on ensimmäinen jäsenvaltio virallisesti lähtemässä, Suomen talouos on tukipakettikunnossa, matuista ei ole kuin haittaa ja sata muuta oikeaa ongelmaa kaipaisi pikaista ratkaisu, on se kaikki aika pois oikeasta ongelmien ratkaisemisesta, ja siten vain varmistaa sen, ettei mitään kyetä tekemään sosialimin pelastamiseksi. Mitä enemmän Juha Sipilä viettää aikaa kissanristiäisissä, sitä onnellisempi minä olen.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Luka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 793
 • Liked: 448
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #7 : 23.09.2016, 23:32:40 »
Nämä viimeaikaiset tapahtumat ovat saaneet minut erittäin hyvälle tuulelle. Voin vain ihailla sitä kiimaa millä suvakit kaivavat omaa hautaansa.
Kyllä sielu lepää kun seuraa tätä hyödyllisten idioottien teatteria.
Vuosien verbaalimarinointi tekee paistovalmiista nuivasta helposti ja nopeasti kypsyvän sekä takaa täydellisen kultaisen rapean kuoren.

talous ja muutos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 932
 • Liked: 172
Vs: Poliittisen poliisin painostus
« Vastaus #8 : 31.10.2016, 00:37:19 »
Poliittisen poliisin painostus

Ohjelma on otsikoitu "Mitä hallitus tekee rasismille" ja itse toimittajan ensimmäinen kysymys esitetään heti sen perään.

Lainaus
Mitä hallitus tekee rasismille
"Suomea on kovasti järkyttänyt Helsingin asema-aukion tapahtumat. 28-vuotiaan elämä päättyi keskellä päivää uusnatsien mielenosoituksen yhteydessä pahoinpitelyyn."
YLE: A-studio ti 20.9.2016

Valheet:

- Tapaukseen ei vaikuttanut millään tavalla rasismi, mutta koko juttu on otsikoitu kuin "Mitä hallitus tekee rasismille". Suomalainen väkivaltarikostuomioita omannut henkilö potkaisi toista suomalaismiestä, joka kaatui lyöden päänsä katukiveen.
- Kuolema ei siis johtunut tähän mennessä olevien tietojen pohjalta edes pahoinpitelystä, koska sitä ei ole tutkittu. Tapausta tutkitaan "törkeänä kuolemantuottamuksena", mutta YLE:n toimittajilla näkyy olevan tarkempaa tietoa tapahtumakulusta.
- Elämä ei päättännyt "keskellä päivää mielenosoituksen yhteydessä pahoinpitelyyn" (viitataan tappoon/murhaan), vaan todellisuudessa se päättyi lähes viikkoa myöhemmin sairaalareissun jälkeen kotiin.
- Jutussa vaaditaan vieläpä monien "rasististen liikkeiden lakkauttamista", joilla ei ole minkäänlaista osaa ja arpaa tekoon tai muihin väkivaltatekoihin tai mainittuun SVL-järjestöön, josta eniten puhutaan.

Wikipedia/Saksan valtiopäivätalon tuhopoltto
Saksan valtiopäivien tuhopoltto tehtiin helmikuussa 1933. Vain kuukautta aiemmin Saksan hallitukseen noussut NSDAP syytti tuhopoltosta kommunistista salaliittoa, joka pyrkisi vallankaappaukseen. Pian Hitlerin johtama NSDAP sai toteutetuksi lakipaketin, jolla rajoitettiin kansalaisoikeuksia, kiellettiin muut puolueet ja rakennettiin lopulta täysi diktatuuri.
Tuhopoltosta otettiin kiinni alankomaalainen kommunisti Marinus van der Lubbe. Myöhemmin hänet todettiin syylliseksi ja tuomittiin kuolemaan.

Tagit: