Kirjoittaja Aihe: Lähde Helsinkiin 612-kulkueeseen itsenäisyyspäivänä ti 6.12.2016  (Luettu 207416 kertaa)

kgb

 • Globaali kulttuurimarksisti
 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 7 347
 • Liked: 5453
 • A spherical bastard
SVL/PVL-jutut siirretty tänne.

Siirretty, minne?

En löydä ketjua, joka selkeästi käsittelisi yksistään SVL:ää.

Ilmeisesti tämä:
http://hommaforum.org/index.php/topic,117749.0.html

 :facepalm:

Mitähän jos vaikka koittaisit klikata tuota alleviivattua sanaa joka suorastaan kutsuvasti seireenin lailla huhuilee olevansa määränpää, jota etsit.
Aivoton ja päätön maan johto on
Aivoton ja päätön maan johto on

Ei kun
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Päät pois tai hirteen
Sitä mieltä minä oon

N. A. Saramo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 259
 • Liked: 542
  • Vega

Eteneminen tapahtu viisirivissä. Väkeä oli kuin pipoa. Kerron lisää kun olen selvä

No ehkä kulkueen alkupäässä, mutta täytyy myöntää, että loppupäässä se alkoi liukua vähän epämääräisemmäksi. Paririviä se lähinnä oli siinä kohdassa, jossa minä marssin. Arviointi on vaikeaa ja eri arviot heittävät aina, mutta ainakin 2000 osallistujaa, hyvin mahdollista että selvästi enemmän. Kuvaajat laskekoot!

Oltiin kaverin kanssa ihan marssin loppupäässä. Taisin jopa nähdä sua jos profiilikuvas vastaa ulkonäköä. Kyllä siellä koko kadun leveydeltä meni väkeä. Voi olla että jossain kohti hetkellisesti hajanaisempaa, mutta kulkueen pysähtely välillä (mistä muuten johtui?) levensi sitä kyllä tasaisin väliajoin.

Otin kuvaa töölöntorilla. Noin 4 minuuttia marssii väki ohitse. Ja sieltä kun lähdettiin Runebergin katua alaspäin, sain hyvia kuvia kiiltomadosta joka meni kaukana edellä. Väkeä oli. Oliko 2k vai 3k, en osaa sanoa. Mutta 300, mitä lehdet väittää, on paskapuhetta.

Kovimmat anarkot lieni pikkupojat joka huusivat "Fuck Finland!", kääntyivät ja juoksivat karkuun minkä ehtivät. Saatiin hyvät naurut :)

Vastaus tulee nyt vähän myöhään, mutta joo, saattoipa olla että olin vähän hajanaisemmassa kohdassa. Juttelin muutaman PS-Nuoren kanssa ennen kulkuetta ja kun soihdut haettiin ja jonon päähän asetuttiin, niin eksyin muista ja asetuin yksin vähän orpona hajanaiseen kohtaan. Yleisesti ottaen kulkue taisi pysyä kasassa. Olisimmeko olleet aika samassa kohtaa, koska huomasin nuo pojat, vaikka en saanutkaan huudosta selvää. Jokainen hahmottaa omasta kohdastaan tapahtumat omalla laillaan, tällaisissa massatapahtumissa on vaikea saada kokonaisotetta siitä, mitä tapahtuu.

Niin ja kyllä profiilikuvani vastaa ulkonäköäni, päälläni oli merimiesmantteli ja karvalakki. Saa tulla juttelemaan. :)

Tuli semmoinen mieleen, että ensivuonna, kun itsenäinen Suomi, tai no, ainakin Suomi täyttää 100-vuotta ja arvaten 612 kulkueeseen tulee tuplasti osallistujia, niin miten olisi. Olisiko mahdollista, että soihtukulkue lopulta järjestäytyisi Hietaniemen sankarihautausmaalle ja laulaisi yhteislauluna Finlandia hymnin?  Mukana voisi olla ns. esilaulaja/laulajat ja soihtujen kanssa jaettaisiin Finlandia hymnin sanat - toki kaikki osallistujat olisivat jo harjoitelleet kotona, mutta kuitenkin.

Olisi varmasti kansallismielistä tunnetta ja mielentilaa kohottava tapahtuma, jos tämä voisi toteutua ja jos ei näin niin sitten niin, että saataisiin järjestettyä kuoro laulamaan Finlandia hymni tapahtuman huipentumaksi.

Sitä paitsi siinä olisi unelmaporukalla itkun ja hampaiden kiristelyn aika, sillä onhan unelmaporukka unelmoinut 100-vuotta siitä, että hietaniemessä raikuisi kansainvälinen.

Jotain tällaista pitäisi toteuttaa jo siitä käytännön syystä, että tapahtuma jäsentyisi paremmin. Kun kulkueen loppuosa saapui hautuumaalle, ihmiset alkoivat pyöriä siinä Mannerheimin haudan ja sankarihautojen tienoilla ja ihmetellä, että onko vielä jotain ohjelmaa. Minä kysyin tätä joltakin asiantuntevan näköiseltä ja sitten joku toinen piti minua asiantuntevan näköisenä ja tuli kysymään samaa. Sittenpähän ihmiset pyörivät eksyneinä soihtujen kanssa tunnetuin lopputuloksin. Ylioppilaiden soihtukulkueessa on aluksi puhe ja laulua ja lopuksi useita puheita ja laulua.

Lopuksi perspektiivihavainto: kun kävin Töölöntorilla kyselemässä eri ryhmiltä "onko täällä Hommalaisia", niin suurin osa jengistä oli ihan että
- Mikä homma?
- "Maahanmuuttokriittinen keskusteluforum."
- "Maahanmuuttokriittinen? Hienoa! Mikä sen nettiosoite on?"
- "www.hommaforum.org".

Hyvä herätys. Itse olin alkanut ajatella, että "kaikki" tietävät Hommaforumin tai ainakin kaikki, jotka Töölöntorille olivat kokoontuneet. Pitää aina muistaa, että täällä keskustelee, vaikka moni, niin silti rajallinen määrä ihmisiä. Kansallismielisyyden ja maahanmuuttokritiikin on laajennettava piirejään.

Muutaman kerran kävelin torin läpi ja kyselin notta onko täällä hommalaisia? Ei ollut. Tunsin itseni tyhmäksi.

Ei markkinointi ole tyhmää. :D

On kyllä osallistujamäärä kasvanut huimasti sitten ensimmäisen vuoden. Mikäli osallistujamäärä kasvaa vielä paljonkin, niin varmaan parempi etsiä muita kohteita kuin Hietaniemen hautausmaa, nimittäin se käy pian ahtaaksi. Tulevaisuudessa Mannerheimintietä pitkin Kansalaistorille Puolan malliin: https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k  :)

Kuten aiemminkin sanoin, niin porukkaa on jo liikaa yhdelle sanakarihautausmaalle ja se ei ole enää kunnoitettavaa toimintaa kun siellä kävellään epähuomiossa hautojen päälle ja kasataan nuotioita ties minne. Kyseessä oli tietenkin vain marginaaliosa koko porukasta, mutta kyllä noista muutamastakin alkaa vitutuskäyrä nousemaan. Jäisivät kotiin saatana.

Toisaalta noin, toisaalta Hietaniemen sankarihaudat on kulkueella aika keskeinen paikka. Vertaisin taas ylioppilaiden soihtukulkueeseen, koska kaikki toimivat toteutukset pitää aina pölliä. Se lähtee Hietaniemeltä ja päättyy Senaatintorille. Tietääkö joku sen osallistujamääriä? Siellä on kuitenkin hyvin organisoitu, että miten järjestäydytään, mihin soihdut jätetään, puheet kuuluvat jne. Minua kutkuttaa ajatus, että 612 lähtisi Senaatintorilta puoli tuntia sen jälkeen, kun ylioppilaat ovat siinä lopettaneet ja marssisivat samaa reittiä kuin ylioppilaat, mutta toiseen suuntaan. Tämä loisi ilmeisen paralleelin ylioppilaiden kulkueen kanssa, mikä vaikeuttaisi 612-kulkueen julistamista ääriliikehdinnäksi.

Ja tällaistakin palautetta... Pääasia kokoontumiselle oli kuitenkin juuri niiden veteraanien ja sodissa kaatuneiden muistaminen, joiden ansiosta itsenäisyys säilyi.

– –

http://yle.fi/uutiset/3-9338917

Edit+Lisäys: Sotku on tietysti valitettavaa ja 612-yhdistys on siihen jo ottanut kantaa. Ensi vuonna paremmin ja siistimmin, mutta tuo näyttää nyt olevan ainoa keino mustamaalata soihtukulkuetta ja kerätä irtopisteitä.

Tässä on taas kansanedustajan medianhallintakyky pettänyt ja toimittajat ovat päässet repäisemään. Kannattaa lukea Jalosen Facebook-päivityksen kommentit. Jakaa linkin, pari kommentoijaa tuhahtelevat uutisoinnille. Sitten Jalonen jyrähtää. Hän alkaa saada kysymyksiä, miksi arvostelee kulkuetta. Toteaa, että arvostelee roskaamista ja hautojen kaltoin kohtelua, mikä sinänsä asiallista. Loppusiivoissa oli ongelmia. Jalonen saa sekä kehuja että moitteita ja hän puolustaa toteamustaan. Kansanedustajan mukaan uutinen tehtiin näin: "Nappasi Facesta ja soitto perään. Kommenttini lukee yhdellä rivillä uutisessa, muuta en sanonut." Kun Jalosta vielä syytetään kulkuetta vastaan hyökkäämisestä, hän kysyy, että "Miks ihmeessä tekisin jotain isänmaallista kulkuetta vastaan?" Tähän minulla ei ole mitään lisättävää:

Toisten osallistujien tai järjestäjien syyttely lienee juuri sitä mitä valtamedia toivoikin ja sitä kannattaa välttää.

Kuulin myös että soihtuja oli 3000.

Olen nähnyt monen kirjoittavan netissä, että soihtuja oli 3000 ja loppuivat kesken. Mutta onko joku kuullut tämän ihan järjestäjiltä?

Särähtikö muille muuten korvaan, että tästä uutisoitiin yhtenä itsenäisyyspäivän mielenosoituksena? Mielestäni on todella hyvä linja pitää kulkue arvokkaana ja rauhallisena, ei-mielenosoituksellisena. Taustalla on tietenkin sanoma, mutta en millään taivu ajattelemaan soihtukulkuetta mielenosoittamisena vaan juhlallisuutena.

Jack

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 006
 • Liked: 2139
Tässä vaatimaton video. Tarkoitukseni oli kuvailla enemmänkin päivän tapahtumia ja tehdä niistä jonkinlainen kooste, mutta en ehtinyt paikalle ennen kuin illaksi.

https://youtu.be/j6LxvC_JL4I


Ritva Puolakka

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 218
 • Liked: 239
Tässä vaatimaton video. Tarkoitukseni oli kuvailla enemmänkin päivän tapahtumia ja tehdä niistä jonkinlainen kooste, mutta en ehtinyt paikalle ennen kuin illaksi.

https://youtu.be/j6LxvC_JL4I

Älä vähättele itseäsi. Video on tosi loistava ja laitan sen myös omille sivuilleni muistoksi tästä hienosta tilaisuudesta.  8)

JJohannes

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 460
 • Liked: 3443
 • Eih bennek, eih blavek!
Tässä vaatimaton video. Tarkoitukseni oli kuvailla enemmänkin päivän tapahtumia ja tehdä niistä jonkinlainen kooste, mutta en ehtinyt paikalle ennen kuin illaksi.

https://youtu.be/j6LxvC_JL4I

Nähdäkseni tuo koko video on kuvattu suurin piirtein samasta paikasta ja esittää koko kulkueen ohimarssin lähes reaaliajassa, eikö näin? Jos näin on niin sitä voisi käyttää apuna osallistujien määrän arvioinnissa. Voisi esimerkiksi laskea jokaisen kameran näkökentästä poistuvan (lukuunottamatta lippua yms. kärkijoukkoa) ensimmäisen keskeytymättömän leikkauksen ajalta ja siitä päätellä, paljonko väkeä yhteensä tuon kuvauspaikan ohitse marssi. Ensimmäinen varsinaisesti kulkueessa oleva henkilö näyttää poistuvan kuvasta aikamerkissä 02:01 ja kulkueen voi katsoa ohittaneen kuvaajan viimeistään 05:30, sillä ajassa 05:35 kuvaan ilmestyvät kulkuetta seuraavan poliisiauton valot. Täten "ohimarssi" kuvaajasta olisi kestänyt 3 minuuttia ja 29 sekuntia videolla. Paljonko arvioisit, että materiaalia jäi välistä pois? 30% pois tarkoittaisi, että marssin olisi tosiasiassa ohittanut kuvauspaikan 4 minuutissa ja 59 sekunnissa.

Tuumasta toimeen: Ensimmäinen "kohtaus" kestää kohtaan 03:00 eli 59 sekuntia. Laskin tuona aikana 162 kuvasta poistunutta henkilöä, eli 2,75 per sekunti (todennäköisesti useampikin henkilö lipsahti ohi). Jos käytetään arviotani, että marssi kesti tosiasiassa 30% kauemmin kuin tuolla videolla niin tämä tarkoittaa, että koko marssin aikana kuvaajan olisi ohittanut 822 henkilöä. Voidaan mielestäni lähteä siitä, että tämä on absoluuttinen mahdollinen minimi osallistujamäärälle. Todellisuudessa kuitenkin marssin loppuosassa ihmiset olivat paljon leveämmässä "muodostelmassa" kuin alkupäässä. Todennäköisesti ollaan siis huomattavasti yli tuhannessa osallistujassa. Jos arvioni poisleikkaantuneesta marssiajasta on kovinkin väärin niin voidaan mennä sinne pariin tuhanteenkin.
Ei ole turhia päiviä, tai jos on, on koko elämä.

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23904
 • antikomintern
Ylen uutisen pääkuva on 612-kulkueesta tältä vuodelta, mutta muuten koko tapahtumaa ei mainita koko jutussa. Suomi Ensin ja Marco de Wit saavat eniten tilaa SVL/PVL:n kanssa, joista jälkimmäisestä poliisi mainitsee olevansa jatkossa aina paikalla näiden mielenosoituksissa.

Sen verran itse outtaan itseäni, että tuossa soihtukulkueesta otetussa kuvassa olen megafonimiehen ja vaaleatakkisen välissä kolmirivin keskellä: tummat vaatteet, musta pipo ja selässä musta reppu ja oikeassa kädessä soihtu. Naamaani ei kuvassa näy lainkaan. Upea päivä, upea ilta!

Lainaus käyttäjältä: YLE
Mielenosoituksista tuli lähes jokapäiväisiä – "Kiva ilmapiiri"

Pelkästään Helsingissä järjestetään tänä vuonna pitkälle yli 300 mielenosoitusta. Poliisin mukaan Suomen vastarintaliikkeen ilmauksissa on vastaisuudessa aina poliisi näkyvästi paikalla.
koko juttu: http://yle.fi/uutiset/3-9351437

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 130
 • Liked: 89485
Lainaus
Poliisin menettely mielenosoittajien sijoittamisessa poliisiautoon

Kaksi vastakkaista aatesuuntaa edustavaa mielenosoittajaa sijoitettiin samaan poliisiautoon itsenäisyyspäivänä 2016 Helsingissä. Tämän seurauksena tapahtui pahoinpitely poliisiautossa.

Apulaisoikeusasiamies (AOA) Jussi Pajuojan mukaan poliisin toimintaketju, tiedonkulku ja ohjeistus pilkkoutui sekavassa tilanteessa. Koska suurissa massatapahtumissa tilanteet vaihtuvat nopeasti, niihin tulisi varautua tiedostamalla ja ennakoimalla ongelmakohdat. Kaikkia tilanteita ei pystytä välttämään, mutta esimerkiksi tietokatkoja ehkäistään kirjaamalla reaaliaikaisesti vapaudenmenetyksen perusteet.

AOA kiinnittää Helsingin poliisin huomiota vapautensa menettäneiden valvontaan, vapaudenmenetyksen perusteiden selvittämiseen ja tiedonkulun tärkeyteen poliisitoiminnallissa erityistilanteissa.

Päätös nro 6321/2016 (suomeksi) löytyy osoitteesta www.oikeusasiamies.fi, lisätietoja antaa vanhempi oikeusasiamiehensihteeri Kristian Holman, p. xx xxx xxxx.
Eduskunnan oikeusasiamies 9.3.2017

Lainaus
Selvitysten perusteella poliisi oli ottanut kiinni kaksi henkilöä. Molemmat heistä olivat olleet
osallisia samaan väkivaltaiseen tilanteeseen mielenosoituksen yhteydessä. Toinen
kiinniotetuista oli osallistunut Pohjoismaisen vastarintaliikkeen mielenosoituskulkueeseen ja
toinen kiinniotetuista oli hyökännyt kulkueeseen osallistuneiden henkilöiden kimppuun.

Mielenosoituskulkueeseen osallistuneiden henkilöiden kimppuun käynyt henkilö oli tuotu
vartija E:n johtaman kiinniottopartion (OTTO1) poliisiautolle. Selvityksen perusteella E:llä ei
ollut välittömiä tarkempia tietoja kiinniottoon johtaneesta alkutilanteesta.

Siinä vaiheessa, kun E oli päätynyt sijoittamaan heidän poliisiautossaan olleen henkilön toisen
kiinniottopartion (OTTO3) autoon, jossa jo entuudestaan oli ollut yksi –
mielenosoituskulkueeseen osallistunut – kiinniotettu, E oli tiedustellut autossaan olleelta
kiinniotetulta, pärjäisikö hän toisen kiinniotetun kanssa samassa tilassa. Kiinniotettu oli
vastannut E:lle, että ”jos siellä ei ole muita kuin natseja, niin sitten ei mitään hätää”.

E oli luottanut kiinniotetun hänelle kertomaan ja sijoittanut tämän samaan poliisiautoon toisen
kiinniotetun henkilön kanssa sillä seurauksella, että poliisiautossa syntyi väkivaltatilanne.

Minulla ei ole aihetta epäillä E:n arviota tilanteessa. Hän on toiminut asiassa hänelle kuuluvan
harkintavaltansa puitteissa. Pidän E:n toiminnalleen esittämiä perusteita käytettävissäni
olevien tietojen ja kerrottujen olosuhteiden valossa ymmärrettävinä. E oli päätynyt
käytettävissään olevien tietojen perusteella siihen johtopäätökseen, että molemmat
poliisiautossa kiinniotetut henkilöt edustaisivat samaa aatesuuntaa, eikä heidän samaan
autoon sijoittamisensa edellyttäisi erityisiä valvonnallisia toimenpiteitä, kuten vartijan läsnäoloa
ajoneuvon säilytystilassa.

Selvityksen mukaan väkivaltaan syyllistynyt kiinniotettu oli ilmeisestikin tarkoituksellisesti ja
omista motiiveistaan johtuen erehdyttänyt poliisia päästäkseen samaan poliisiautoon eri
aatesuuntaa edustavan vapautensa menettäneen kanssa
. Väkivaltatilanne olikin syntynyt
jossain määrin yllättäen eikä sitä sinällään olisi ollut mahdollista ehkäistä muutoin kuin
korkeammalla valvonnan intensiteetillä eli sijoittamalla säilytystilaan myös yksi poliisin
henkilökuntaan kuuluva henkilö tai kuljettamalla henkilöt eri autoissa. Selvää kuitenkin on, että
molempien henkilöiden kiinnioton perusteena oli ollut väkivaltainen käyttäytyminen, joten jo se
tieto itsessään edellyttää mielestäni tehokkaan valvonnan tarvetta.
...
Pidänkin jossain määrin arvostelulle alttiina menettelynä luottaa ainoastaan vapautensa
menettäneeltä henkilöltä itseltään saatujen tietojen oikeellisuuteen tehtäessä arviota hänen
sijoittamisessaan samaan poliisiautoon toisen vapautensa menettäneen kanssa. Ottaen
kuitenkin huomioon mielenosoitustilanteen erityisyyden ja tilanteen kiireellisyyden, minulla ei
ole asian vuoksi aihetta muihin toimenpiteisiini kuin että saatan edellä ilmenevän käsitykseni
sijoituspäätöksen tehneen vartija E:n tietoon.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 433
 • Liked: 6684
 • The sloganist
Tuo on kyllä summa summarum aika huvittava tapaus. Sinänsä en tunne myötätuntoa kumpaakaan kohtaan, koska molemmilla oli samanlaiset aatteet mittelöstä.

silmäshotti-Jari on kyllä aika epeli, ei voi muuta sanoa.
Iudex illius ero

Tappivanukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 521
 • Liked: 4287
 • Je suis Teukan viinapää
Jaa. Itse tunnen myötätuntoa sitä osapuolta kohtaan joka joutui käsiraudoissa ottamaan vastaan vasenta suoraa. Mutta ihan miten vaan. Itse en yksinkertaisesti suostuisi hakkaamaan avutonta, saati katselemaan vierestä, vaikka olisi kuinka väärin ajatteleva.
Juuri tulleen tiedon mukaan kotoutumisongelmat suomalaiseen yhteiskuntaan saattavat liittyä täällä vellovaan rasismiin.

Luka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 852
 • Liked: 583
Olipas aika paksua valkopesua. Paikalta kuvatussa videossa voi selvästi havaita että poliisi tunnisti läski-laineen ja käsitteli sitä täysin eri tyylillä.
Rasistiset poliisit 13A4 ja 13A5 retuuttivat raudoissa olevaa ulkomaalaista kohtia autoa. Samaan aikaan läski-lainetta suojattiin ja autettiin ylös maasta, ja saatettiin liman rautoja samaan autoon.

Tapahtumien kulkua yritetään sotkea nimeämällä poliisit uudestaan aakkosilla. Vaikka tapahtumapaikalla oli poliisit nimetty numero ja kirjain yhdistelmillä.
Tämä on selvä merkki yrityksestä piilotella todellista tapahtumankulkua.

Vuosien verbaalimarinointi tekee paistovalmiista nuivasta helposti ja nopeasti kypsyvän sekä takaa täydellisen kultaisen rapean kuoren.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 295
 • Liked: 13023

onko läskipallolle tullut mitään tuomiota asiasta vai vieläkö "tutkitaan" ?

God save the queen The fascist regime

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 485
 • Liked: 12019
 • Faktantarkistaja, toimittaja.

onko läskipallolle tullut mitään tuomiota asiasta vai vieläkö "tutkitaan" ?

On tainnut tulla jo aiemminkin todettua että eiköhän tuo häröilevä plösö ole saanut sen rangaistuksensa jo syntymässään.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

pekka2409

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 321
 • Liked: 377
Siis poliisi laittoi omat mokansa läskimahan syyksi.
Tai sitten ihan tarkoituksella.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13904
onko läskipallolle tullut mitään tuomiota asiasta vai vieläkö "tutkitaan" ?
Jari ArjaLaineen suorittamaa ulkomaalaisen pahoinpitelyä on ainakin tutkittu, enkä ole nyt varma onko käräjäpäivää vielä määrätty. Jostakin muistelisin, että asia olisi jo ollut syyttäjällä.

Toivottavasti asiaa käsitellään toisella kotimaisella kielellä ja ArjaLaine joutuu itse hommaamaan tulkin oikeuteen. Ja joutuu maksamaan kunnon korvaukset koppalakkikaasuttajalle. Naurattaa koko tilanne, kun kaksi sosialismin haaraa tappelee ja makselee korvauksia toisilleen.

Ei kai miliisi tuossa nyt ole kovin paljoa tehnyt väärin, pikku moka. Kun väkivaltakulkueesta tuodaan kaksi väkivallasta kiinniotettua, idiootilta vaikuttavaa kaljupäätä, niin tuollainen moka voi sattua.
Lohjan persut

Tappivanukas

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 521
 • Liked: 4287
 • Je suis Teukan viinapää
Tuollaista mokaa ei saa sattua. Raudoitettu on poliisin täydellisellä vastuulla koska ei pysty puolustautumaan.

Tulevissa massakahakoissa poliisi voi laittaa kenet tahansa meistä raudoissa samaan maijaan raudoittamattomien muslimien kanssa. "Vahingossa." Kaikki samaa rähinäporukkaa. Joku huhtela katsoo naamarekisteristään kuka ansaitsee vähän lisäkuritusta, kun putkassakaan ei voi enää hakata ihan ketä ja miten haluaa.
Juuri tulleen tiedon mukaan kotoutumisongelmat suomalaiseen yhteiskuntaan saattavat liittyä täällä vellovaan rasismiin.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 796
 • Liked: 15399
 • Kuka jos en minä
Väkivaltakulkueesta internetsi? Ainoa väkivaltaisesti hyökännyt oli laine. Vaikka svln ajatuksista olenkin eri mieltä niin sataprosenttisesti tuen heidänkin oikeuttaan tuoda niitä ilmi ja osoittaa mieltä rauhanomaisesti.
Hedelmistään puu tunnetaan.

guest14935

 • Vieras
Väkivaltakulkueesta internetsi? Ainoa väkivaltaisesti hyökännyt oli laine. Vaikka svln ajatuksista olenkin eri mieltä niin sataprosenttisesti tuen heidänkin oikeuttaan tuoda niitä ilmi ja osoittaa mieltä rauhanomaisesti.
Haulla svl:
http://svl.fi/
Ovathan he väkivaltaisia, hiekkaneekerien lakeijoita jotka mukana tuomassa raiskaajia maahan.

Ei kovin suosittu taida olla liike kun googlella ei meinaa löytää. Löytyy kuitenkin hakutulosten toiselta sivulta
http://www.vastarinta.com/
Kertovat poliisin valehdelleen, ei yllätä se että niin kertovat eikä myöskään että luultavasti on totta se mitä järjestö kertoo vaikkakin lehdistö tuskin viitsii sitä kertoa. Harvoin viranomaiset totta puhuvat.
http://www.vastarinta.com/jyvaskylan-poliisi-valehteli-mellakkakaskysta-jota-ei-ollut/
Lainaus
Neljäs todistaja oli Anssi Koskinen. Hän on työskennellyt aiemmin kulttuurimarxilaisena toimittajana lobaten muun muassa homojen oikeuksia ja ”fasismin vastaisuutta”.
Taitaapi olla tekasemalla tekaistu koko juttu. Miten nyt yllättäen on sattunutkaan tommosia oleen paikalla.

Minusta omituista että nämä jotka nimenomaan sanovat olevansa kansallissosialisteja, eivät kuitenkaan sitä ole. Nykyeduskunta on täynnä suomalaisia tuhoavia, kun taasen nämä ovat lähinnä puunhalaajia jotka eivät vieraslajeja ole tuomassa maahan, vaikka veljeilevätkin jostain ihme syystä ruotsalaisten kanssa silti.

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 586
 • Liked: 12184
 • Kesä ja kärpäset
Jutussa ihmetellään mistä tämä keppihevosjuttu on saanut alkunsa.
Oliko keppihevosharrastajia ennen tätä miekkaria vai tuliko keppihevosharrastuksesta suvaitsevaisuuden ilmaisu?

Lainaus
Keppihevoset valtasivat Helsingin keskustan
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704282200115025_uu.shtml
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 056
 • Liked: 41192
 • Vaalivoitto
Valtasivat kadut?   ???

Olisko lähi-itäläistyyppistä liioittelua?   :P
"Suomesta on tullut jappastelun ja vatuloinnin suurvalta."

 - Perttu Kauppinen, IL

pateulkomaat

 • Vieras
Jutussa ihmetellään mistä tämä keppihevosjuttu on saanut alkunsa.
Oliko keppihevosharrastajia ennen tätä miekkaria vai tuliko keppihevosharrastuksesta suvaitsevaisuuden ilmaisu?

Lainaus
Keppihevoset valtasivat Helsingin keskustan
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704282200115025_uu.shtml

Tällä harrastuksella ei ole mitään tekemistä loldiersien ym. kanssa. Keppihevostelu on ollut nuorten tyttöjen harrastuksena jo vuosia, mutta nyt ehkä noussut enemmän tietoisuuteen. Tästä on käsittääkseni tehty joku dokumenttikin aivan äskettäin ja siitä oli juttuakin vähän aikaa sitten uutisissa. Keppihevostelua harrastavat esimerkiksi hevosille allergiset ihmiset.

N. A. Saramo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 259
 • Liked: 542
  • Vega
Red Ice TV:n haastattelussa Suomen Sisua edustava Tuukka Kuru ja puheenaiheena 612-marssi sekä muutakin. Video on vuodenvaihteesta, mutta sitä ei oltu tähän ketjuun aiemmin linkitetty joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 244
 • Liked: 4640
Korvissani alkaa jo kuulua etäistä marssisaappaiden rytmikästä kopinaa. Taitaa olla lähestymässä vuoden 2017 612 soihtukulkue. Vapiskaa korporaatiokommunistit, kulttuurimarxistit, suvakit ja muut hörhöt.
Ooh lalaa...

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 190
 • Liked: 9788
 • Oulu- Uleåborg
Nyt kun on nuiva isäntä talossa, kannattaisiko järjestäjien kutsua Jussi Halla-aho osallistumaan tai puhumaan 612-kulkueseen Suomen itsenäisyyden 100v- päivänä 6.12.2017?

Ties vaikka tulisi, ainakaan Jussi ei rasistisyytöksistä lannistu.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Kristallipuolueen ehdokas Oulussa 2021