Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista  (Luettu 118299 kertaa)

Skeptikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 693
 • Liked: 8929
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #450 : 15.03.2017, 01:02:14 »
Eli siis 18 ampumiskeppostelua Malmössa kuluvana vuonna. Mitä sanoo Älex Stubb?

Ruotsin käsikranaatti-iskut ovat muuten saaneet oman Wikipedia-sivun, jota ilmeisesti sitten päivitellään. En ole varma, että onko täällä kaikki tapaukset:

List of grenade attacks in Sweden
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_grenade_attacks_in_Sweden

Lainaus
Bombings increased significantly in 2015, with Swedish police investigating around 100-150 explosions.[1][2][3] There were over 30 grenade attacks reported in the Swedish city of Malmö alone by August 2015,[4][5] up from a total of 25 in all of 2014.[6] Malmö police have consequently warned about undetonated grenades in the city.[7][8] According to Swedish police, the use of hand grenades in crime is unprecedented in all comparable European and non-European countries, and the only countries with similar characteristics are those with warlike conditions.[2] Many attacks are related to organised crime and extortion of restaurants and businesses.[9]
...
Along with a number of shootings, the summer of 2015 was dubbed "the summer of unrest" by Swedish Prime Minister Stefan Löfven, who during a speech said the attacks would "not be tolerated".[74] Some hundred new police officers were set to be appointed in Malmö in the following months, after concerns were raised by the regional police union.[75] Police began work the same summer of attempting to thwart "mass hysteria" among terrified Malmö residents.[76]

PS,

Ruotsin Löfven kutsuu koolle hätäkokouksen jengirikollisuuden vuoksi - Ulkomaat - Helsingin Sanomat
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005127005.html

Kukakohan niitä valeuutisia oikein Ruotsinkin suhteen edustaa - Trump - vaiko Ruotsin johto, Stubb ja HS-Pravda?
« Viimeksi muokattu: 15.03.2017, 01:05:22 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Impi Waara

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 259
 • Liked: 7579
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #451 : 15.03.2017, 02:13:19 »
Sprängskadad man ligger nedsövd

BROTT. Den 25-åriga man som hittades sprängskadad i Sunderbyn i Norrbotten har legat nedsövd sedan händelsen och har ännu inte kunnat förhöras.
Många frågetecken kvarstår för polisen.
Det finns ännu ingen klar bild över händelseförloppet eller motivet bakom bombdramat som utspelade sig i söndags kväll. Polisen har identifierat färjeläget i Avan som den plats där 25-åringen skadade sig på en hemmagjord bomb, skriver Norrbottens-Kuriren, men många frågetecken kvarstår.

– Det har inte hänt ett smack i utredningen. Det är inte så mycket att göra. Det är frustrerande här med för att det inte går att ta större steg i förundersökningen, säger Maria Jakobsson, kommunikatör vid polisregion Nord, till tidningen.
Det var vid 18-tiden i söndags som polisen fick ett larm om en blodig man på riksväg 97 i Sunderbyn utanför Luleå. Mannen försökte att ta sig till sjukhus på egen hand med bil, men blev stående i en rondell i närheten av sjukhuset.
Han berättade att han kastat ut ett föremål ur bilen för att inte skadas ytterligare. Polisen spärrade därför av riksväg 97 mellan Boden och Sunderbyn för att leta efter det och kunde säkra ett misstänkt farligt föremål. Trafiken återupptogs senare.
Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article24553635.ab
Totuus kuulostaa vihapuheelta heistä, jotka vihaavat totuutta.

Sananvapaus ei ole oikeutta kertoa ihmisille, mitä he haluavat kuulla. Sananvapaus on vapautta kertoa ihmisille, mitä he eivät halua kuulla.

10.6.2017   Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 392
 • Liked: 9381
 • Äänestän Lauraa
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #452 : 15.03.2017, 02:30:41 »
Onhan nuo käsikranaatti-iskujen sivut olleet jo pari vuotta. Olisi hyvä, jos sinne kerättäisiin myös muutkin jytkyt ihan listana. Mutta kyllä Stubb ja Maria Petterssonni on oikeassa, ettei Sverigestaniassa mitään kummallista tapahdu. Uutinen Löfen hätäkokouksesta on siis valeuutinen. Noin se menee.Eskilstunan poliisikivitys olikin sitten pienoinen mellakka.
Käsitellääs nyt tämäkin juttu, mitä ei varmaan Stubbin mielestä ole tapahtunut. Minä luulin, että Eskilstunassa olisi vain kerran heitetty dialogipoliisia kivellä, mikä on uusi normaali, mutta olihan siellä jotain enemmänkin.

Eli siis eilen Eskilstunassa, tarkemmin Lagersbergissa, oli siviilidialogipoliisi viemässä jollekin kuolinviestiä noin seitsemän aikaan. Sillä aikaa sitten siviilimallista dialogipoliisiautoa oli hakattu jonkinlaisella astalolla. Paikalta oli nähty poistuvan pari nuorta, muttei ole tietoa liittyvätkö he kepposteluun.

Tänään sitten kello 16.53 dialogipoliisi sai useita soittoja, että Lagersbergin koululla on tappelu. Samanlaisia ilmoituksia siis tuli täysin samoilla tiedoilla ja ne osoittautui vääriksi soitoiksi. Kun dialogipoliisi tuli paikalle, niin kioskilla notkui useita nuorukaisia, josta yksi heitti dialogipoliisia kivellä. Porukka hajaantui juosten ympäriinsä.

Tämän jälkeen alkoi tulla useita soittoja, että nyt hajoaa paikkaa siellä sun täällä. Koululta oli hajotettu laseja, samoin päiväkodilta ja bussipysäkeiltä. Tapahtuma luokiteltiin mellakaksi. Kello 20.00 dialogipoliisi antoi dialogitiedotteen, että mellakointi on nyt ohi.

Kyseinen mellakka alkoi siis jo ennen viittä, jolloin on vielä valoisaa, kuten kuvistakin huomaa. Myös liikennettä pysäytettiin ja ainakin yksi bussilinja puoli kuuden aikaan käännytettiin reitiltä mellakoinnin vuoksi (ja bussi vielä kääntyessään juuttui märälle nurmikolle, niin liikennöitsijä tilasi toisen bussin). Useita muitakin rakennuksia kärsi vahinkoa, kuin vain edellä luetellut. Dialogipoliisi tarkastaa aamulla, mitä kaikkea on laitettu hajalle.

Dialogipoliisia siis heiteltiin useamman kerran kivillä. Kaksi parikymppistä miestä on otettu kiinni ja myös kolmas (alle 15 vuotias, jolta löytyi myös huimausaineita) mellakan tiimoilta eri rikosnimekkeillä. Illalla tehtiin vielä neljäs kiinniotto.

Eskilstuna on noin Hämeenlinnan tai Vaasan kokoinen kaupunki. Eikö olisi hienoa saada samaa monikulttuurisuutta myös sinne?

Linkki 1 ja 2.Eli siis tuollainen epistola Eskilstunassa. Göteborgissa myös kivitettiin, mutta vain raitiovaunuja. Kivittäjänä oli myöskin nuorukaiset.

Useat linjat peruivat vuorojaan, mutta kaikki linjat Komettorgetille peruttiin. Liikenne palasi normaaliksi 21.00.Hagforsissa poltettiin auto.
Motalassa kaksi miestä ryösti mieheltä hänen puhelimensa ja autonsa.
Luleåssa pideltiin.
Södertäljessä murhan yritys, josta kerroin jo aiemmin.
Göteborgissa puukotettiin vartijaa kahden miehen toimesta.
Östersundissa pitely.
Göteborgissa murtauduttiin asuntoon ja sen jälkeen se tuikattiin tuleen.
Rättvikissä hajotettiin rautatieasemaa.
Bodenissa 10 vuotiasta tyttöä sohittiin silmään laserilla, 11 vuotiaan pojan toimesta.
Torsåsin lastenkodissa/vokissa/mikälie (HVB-hem) oli joukkotappelu.
Kramforsissa pari pitelyä.
Haningessa tuikattiin liikuntakeskuksen roskis palamaan.
Salassa kaksi nuorukaista veti kahta nuorukaista turpaan steissillä.
Luleån lähellä pommiuhka.
Tranåsissa pommiuhkaus.
Göteborgissa tuhopoltto.
landskronassa tuhopoltettiin mökki.
Vadstenassa törkyinen pitely.
Solnassa pitely, jonka yhteydessä yksi dialogipoliisi lasarettiin.
Norrtäljessä mies yritti ryöstää kaupan kirveellä uhaten.
Göteborgissa mies tuli matkatoimistoon sisälle ja alkoi hajottaa paikkoja, jonka jälkeen poistui.

Eli vain yksi mellakka, vain yksi joukkoliikenteen pysäyttäminen, vain yksi dialogipoliisi sairaalaan, vain yksi ammuskelu, vain yksi murhan yritys. Stuubin mukaan rauhallisin paikka.

Otetaan vielä yksi:

Västeråsissa dialogipoliisi sai puhelun ahdistelevasta miehestä. Mies oli tullut kysymään, että haluaako nainen panna ruotsalaisen vai ulkomaalaisen miehen kanssa. Nainen kieltäytyi svennekukista ja myös mockakickelistä, jonka jälkeen mies lähti seuraamaan häntä hänen autolleen. Tuntia myöhemmin toinen nainen soitti dialogipoliisille ja kertoi, että hänen lastaan oli ahdistellut ja stalkannut mies, joka oli kysynyt haluaako tytär käydä panemassa Stora Gatanilla. Tytär juoksi pois paikalta. Dialogipoliisi etsi ahdistelijaa, muttei löytänyt.

Tuntomerkkejä ei annettu, joten... piip... piiiip....


I💖5!

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 079
 • Liked: 1240
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #453 : 15.03.2017, 05:25:55 »


Ruotsin Löfven kutsuu koolle hätäkokouksen jengirikollisuuden vuoksi - Ulkomaat - Helsingin Sanomat
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005127005.html


Mitä hän on poltellut?

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 392
 • Liked: 9381
 • Äänestän Lauraa
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #454 : 15.03.2017, 06:50:23 »
Eipä ehdi posliinit paljon aikaansa kuluttamaan kaffeen ja donitsien kanssa toimistolla. Vieläkään eivät aivoni ota ymmärtääkseen kuinka nopeasti Ruotsi on paskottu tuohon kuntoon.

Viestiäni kirjoittaessa tuli sitten tälläinen puukotuskeissi

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/moa60/man-knivskuren-i-centrala-stockholm

En man har blivit knivskuren i Kungsträdgården i centrala Stockholm. Han hittades på Sergels torg och fördes till sjukhus.
Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.
Eli siellä on nyt sitten puukotettu kahta.

Eli useita tappeluita ja kahta tuikattu puukolla. Dialogipoliisin dialogiasemapäällikön mukaan siellä on ollut todellinen kalabaliikki. Kummankin vammat on vakavia, mutta ainakin se Sergelin torille raahatun vammat ei ole hengenvaarallisia. Nyrkkitappelut siis jatkuivat vielä porukan poistuttua, jolloin tappelivat Uppsalaan ja Bålstaan menevissä lähijunissa.

Dialogipoliisi löysi toisen puukotetun jostakin ja häntä oli tuikattu eri puolille kehoa. Lisäksi on ollut pahoinpitelyitä ja seksuaalisia ahdisteluja, jotku kuuluvat nykyään sverigestanialaiseen festarimonikulttuuriin. Uppsalaan ja Bålstaan menevissä junissa oli ollut noin 200 festarinotkujaa kummassakin ja siellä oli alkanut keppostelu. Paikalla ei ollut junia vastassa kuin useita dialogipartioita Tulholmabadista ja ympäri lääniä, 13 dialogipartiota Uppsalasta ja 6 Bålstasta. Myllytys jatkui vielä Uppsalan asemalla, josta poistettiin neljä henkilöä. Vartijoita haalittiin myös muualta Tukholmabadin keskustaan (varmaan siksi kun dialogipartiot ei enää riittänyt).

Yksi kiinniotto tehtiin myös Uppsalan asemalla, tosin alkkomahoolin vuoksi, ei tietenkään murhayritysten tai tappeluiden vuoksi.

Ketkä sitten tappeli? No, vastaus on tässä:
Lainaus
– Det verkar ha varit olika falanger som har bråkat. Det har varit riktig kalabalik, mellan klockan 21 och 22 främst, säger Kristoffer Samsing.
Itse veikkaan Halla-aholaisten ja Terholaisen falangin mätkineen toisiaan lähijunissa.

Kyseessä oli siis joku juhla/festari, iranilainen johonkin uuteenvuoteen liittyvä, jonka myös SVT lähetti eetteriin. Juhlan jälkeen alkoi sitten se todellinen monikulttuurisuus. Sitä SVT ei varmaan näyttänyt...

Afrobladet

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 392
 • Liked: 9381
 • Äänestän Lauraa
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #455 : 15.03.2017, 07:20:10 »
27 vuotias ennenkin puukottanut tuomittiin puukotuksesta, joka oli hänen mukaansa vahinko, kun hänen puukkonsa osui 23 vuotiasta miestä vahingossa neljä kertaa rintaan ja hän heitti henkensä.

Fagerstan vokissa törkyinen pitely. Dialogipoliisi sai hälytyksen, että moniosaamiskeskuksessa joku moniosaaja olisi lyönyt toista moniosaamiskeskuksen moniosaajaa. 24 vuotiasta moniosaajaa oli siis 27 vuotias moniosaaja lyönyt jollakin astalolla päähän ja iskua ottanut vietiin lanssilla lasarettiin. 27 v. moniosaaja ei ollut enää paikalla moniosaamiskeskuksessa, mutta moniosaaja löydettiin myöhemmin moniosaamiskeskuksen ulkopuolelta. Dialogipoliisi otti moniosaajan kiinni törkyisestä pitelystä ja eristi moniosaamiskeskuksen dialogiteknikoiden tutkistelua varten.
I💖5!

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 420
 • Liked: 6383
 • Anyone?
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #456 : 15.03.2017, 07:52:04 »


Ruotsin Löfven kutsuu koolle hätäkokouksen jengirikollisuuden vuoksi - Ulkomaat - Helsingin Sanomat
http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005127005.html


Mitä hän on poltellut?
Mikä muumin järjestäytynyt? Löyhät kaveriporukat random kokoonpanolla ja random paikoissa ammuskelee toisiaan. Kai olen sen verran rasisti, että näen tuon vain jengitoimintana, mutta järjestäytyneisyyttä on vaikea löytää. Mielestäni järj.rikollisuuteen kuuluu, etteivät halua herättää virkavallan tai yleisön huomiota. Mitäs nämä blattet muuta tekee, kuin kerää huomiota ryöstelemällä, raiskaamalla, tuhopolttelemalla ja tappamalla keskellä päivää kaduilla?
Joku matuleiri rautatientorilla täyttää enemmän järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit puhumattakaan Cosa Nostrasta tai vastaavista.

Uutisen otsikosta tuli aamupöpperössä mielikuva, että jotkut perinteiset motskarijengit on nyt se Ruotsin ongelma, mutta sitten hieraisin silmiäni ja kytkin medialukulaitteen päälle.
« Viimeksi muokattu: 15.03.2017, 07:57:51 kirjoittanut Mr.Reese »
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

"Turvallisuuskylki edellä" - Paula Risikko Ykkösaamussa 16.09.2017

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 455
 • Liked: 7288
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #457 : 15.03.2017, 08:04:53 »
^ Ruotsin tapaisessa maassa ei tarvitse järjestäytyä ala-maailmaksi vaan siellä voi puuhata aika vapaasti omiaan niin kuin jossain Meksikossa, koska yhteiskunta on täysin munaton.

Ensin totuaan siihen, että ihmisiä katoaa, ja sitten alkaa löytyä joukkohautoja, koska sellaisia voi tehdä ilman sen suurempaa riskiä. Dialogipoliisi ei etsi kadonneita turvapaikanhakijoita kovinkaan aktiivisesti ja rikollisille se on merkki siitä, että niitä voi alkaa kadottaa aktiivisesti. Täytyy vain keksiä, mitä hyötyä siitä voisi olla.

Sitten kun kadonneita kantiksiakaan ei jakseta etsiä, syyksi alkaa riittää se, että raiskauksesta voi joutua vankilaan.

Ruotsissa ei ole mitään ihmeellistä vaan se kehittyy sellaiseksi kuin sen annetaan kehittyä.

Sydämistynyt

 • Vieras
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #458 : 15.03.2017, 09:16:28 »
Internetsin tuossa ylhäällä tyhjentävästi avattu iranilaisfestivaali uutisoidaan Suomessa näin.  Puukkojunkkareista tulee mieleen ihan jotkut muut Ruotsin siirtolaiset.  Vasta seksuaalisen ahdistelun kohdalla värähtää. 

Lainaus
Ulkoilmajuhlasta kehkeytyi kaaos Tukholmassa: Kahta puukotettiin, ilmoituksia sukupuolisesta häirinnästä
Keskiviikko 15.3.2017 klo 09.04   

Tukholmassa kahta ihmistä on puukotettu eilen ulkoilmajuhlan yhteydessä kaupungin keskustan tuntumassa.

Molempia tapauksia tutkitaan rikosnimikkeellä murhayritys, uutistoimisto TT kertoo.

Kungsträdgårdenin puistossa järjestetyllä tulifestivaalilla puhkesi iso kahakka, poliisi kertoo Aftonbladet-lehdelle. Puukotusten lisäksi poliisi on saanut tapahtumaan liittyen ilmoituksia pahoinpitelyistä ja sukupuolisesta häirinnästä.

STT

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703152200085741_ul.shtml

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 392
 • Liked: 9381
 • Äänestän Lauraa
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #459 : 15.03.2017, 16:16:36 »
Internetsin tuossa ylhäällä tyhjentävästi avattu iranilaisfestivaali uutisoidaan Suomessa näin.  Puukkojunkkareista tulee mieleen ihan jotkut muut Ruotsin siirtolaiset.  Vasta seksuaalisen ahdistelun kohdalla värähtää. 

Lainaus
Ulkoilmajuhlasta kehkeytyi kaaos Tukholmassa: Kahta puukotettiin, ilmoituksia sukupuolisesta häirinnästä
Keskiviikko 15.3.2017 klo 09.04   

Tukholmassa kahta ihmistä on puukotettu eilen ulkoilmajuhlan yhteydessä kaupungin keskustan tuntumassa.

Molempia tapauksia tutkitaan rikosnimikkeellä murhayritys, uutistoimisto TT kertoo.

Kungsträdgårdenin puistossa järjestetyllä tulifestivaalilla puhkesi iso kahakka, poliisi kertoo Aftonbladet-lehdelle. Puukotusten lisäksi poliisi on saanut tapahtumaan liittyen ilmoituksia pahoinpitelyistä ja sukupuolisesta häirinnästä.

STT

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703152200085741_ul.shtml
Niin, kerroin sellaiset kohdat mitkä hompansseja kiinnostaa, enkä esim. tämän festarin luonteesta mitään. Sitten STT tekee tuosta tuollaisen. Ihme sentään, että edes mainitsi asiasta.

Tässähän nousee kohta kusi päähän, kun pelkillä muutamilla käännöksillä tulee jutusta parempi kuin STT:n uutinen. Tosin @rähmis pitää sellaista sivua, missä on käännökset humoristisesti mutta itse asiassa ei ole virheitä.
I💖5!

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 473
 • Liked: 2343
 • muurinrakentaja
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #460 : 15.03.2017, 20:46:16 »
Unelma jatkuu...  :facepalm:

Lainaus
Kahta ihmistä puukotettiin tiistai-iltana Tukholmassa ulkoilmatapahtuman yhteydessä.
Poliisi kertoo Aftonbladet-lehdelle, että Kungsträdgårdenin puistossa järjestetyllä tulifestivaalilla puhkesi iso kahakka.


Virkavalta sai hälytyksen ydinkeskustaan Sergelintorille, koska sieltä löytyi puukosta saanut mies. Hänen uskotaan saaneen vammansa Kungsträdgårdenissa. Uhrin vammat ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia.

Tämän lisäksi toisen miehen kerrotaan saaneen vammoja puukotuksesta. Molempia tapauksia tutkitaan rikosnimikkeellä murhayritys.

Ulkoilmatapahtuman nimi oli Chaharshanbeh Soori, jota juhlitaan liki iranilaista uuttavuotta. Puukotusten lisäksi poliisi on saanut tulifestivaaliin liittyen ilmoituksia pahoinpitelyistä ja sukupuolisesta häirinnästä.
Missä Islam, siellä ongelma.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 392
 • Liked: 9381
 • Äänestän Lauraa
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #461 : 15.03.2017, 23:13:39 »
Yllättäen Tukholmabadin lähellä Täbyssä on puukotettu ja ammuskeltu. Kolme loukkaantunut, kaksi puukosta ja yksi muuten. Ketään ei siis ole osunut.

Edit: Tuli hieman hätäisesti, kun pitää seurata Hollannin vaaleja.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2017, 00:12:04 kirjoittanut internetsi »
I💖5!

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 455
 • Liked: 7288
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #462 : 16.03.2017, 00:09:08 »
Lainaus
Ensitietojen mukaan paikalta löytyi kolme loukkaantunutta – kahdella oli teräaseen aiheuttamia vammoja ja yhtä oli suihkutettu pippurisumutteella. Vammojen vakavuudesta ei ole tietoa.

– Mutta emme ole tavanneet ketään, jolla olisi ampumavammoja, Tukholman poliisin tiedottaja Anna Westberg kertoo lehdelle.

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005128888.html?ref=rss

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 305
 • Liked: 4695
 • Manner-Suomen Tasavalta
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #463 : 16.03.2017, 00:23:49 »
Viikon vanha uutinen, jota ei kai täällä vielä ollut.

Lainaus
Ruotsissa kauhistellaan harvinaista varkautta: Emman, 7, puhelin vietiin kesken Pokémon-pelin
Ulkomaat Julkaistu 08.03.2017 13:49

Seitsemänvuotiaan tytön puhelin varastettiin tältä keskellä päivää, kertoo SVT ja Expressen. MTV

Ruotsissa kauhistellaan varkautta, joka kohdistui vain seitsemänvuotiaaseen tyttöön Göteborgissa keskellä kirkasta päivää. Asiasta kertoo muun muassa Expressen ja SVT.

Emma-tyttö oli Göteborgin Frölundassa kotinsa lähistöllä jahtaamassa pokemoneja kännykkänsä avulla sunnuntaina, kun tuntematon noin parikymppinen mies lähestyi tyttöä, nappasi puhelimen ja juoksi pois.

Tytön äiti Louise Haag kertoo nyt, että tyttö ei enää uskalla mennä yksin ulos. Varkaus tapahtui vain muutaman kymmenen metrin päästä kotoa.

– Emma tuli kotiin itkien, huutaen ja oli äärimmäisen surullinen.
Eräs naapurimme oli ollut toisella puolella puutarhaa ja huomannut miehen juoksevan ohi ja ottanut tuntomerkit ylös. 

Äiti kertoo Expressenille juosseensa miehen perään, mutta ei löytänyt varasta. Varas oli juossut Opaltorgetia kohti. Louise Haag palasi kotiin ja soitti poliisille. Poliisi etsi Opaltorgetin ympäristöstä varasta Emman ja naapurien tuntomerkkien perusteella, mutta ei löytänyt tuntomerkkeihin sopivaa epäiltyä.

– En usko, että puhelinta tai tekijää enää löydetään, mutta se ei ole pahinta. Pahinta on, että Emma ei uskalla enää mennä ulos yksinään, Louise Haag suree.

SVT kertoo, että Emma ei uskalla enää esimerkiksi mennä korttelin päässä olevaan karkkikauppaan yksin, vaan matkalle mukaan täytyy saada isoveli tai jompikumpi vanhemmista.


Poliisin tiedottaja Hans Lippens vahvistaa Expressenille, että rikosilmoitus on tehty. Hänen mukaansa lapset ovat aikaisemminkin joutuneet varkauksien uhriksi, mutta se on verrattain harvinaista.

– Pidän tapausta hyvin kauheana. Puhelimet ovat lapsilla, jotta heidän vanhempansa ja läheisensä saavat tietää missä he liikkuvat ja tämä varkaus tapahtui vielä kodin piha-alueella. Tällainen on hyvin tuomittavaa.

SVT:n tietojen mukaan Emma saa uuden puhelimen.
http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ruotsissa-kauhistellaan-harvinaista-varkautta-emman-7-puhelin-vietiin-kesken-pokemon-pelin/6340352


Uutisesta tuli mieleen Chris Rockin stand-up-vitsi vuodelta 1996. "Kids can't play no more."
https://www.youtube.com/watch?v=UvM81TNUHRE&t=230
« Viimeksi muokattu: 16.03.2017, 00:26:39 kirjoittanut Outo olio »
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Mielenvikainen+sten maahanmuutto seis!

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 392
 • Liked: 9381
 • Äänestän Lauraa
  • Profiili
I💖5!

Lady Deadpool

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 1 884
 • Liked: 2146
 • Wanda Wilson
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #465 : 17.03.2017, 16:56:27 »
Breitbart uutisoi mielenkiintoisesta diilistä matun ja ruotsalaisen naisen välillä.

http://www.breitbart.com/london/2017/03/17/swedish-woman-promised-asylum-seeker-marriage-killed-father/ (17.3.2017)

Lainaus
Swedish Woman Promised Asylum Seeker Marriage if He Killed Her Father

An asylum seeker from Afghanistan who is the main suspect in a murder in Sweden was allegedly promised marriage in exchange for killing the victim.

The murder of a 68-year-old man last August in the Swedish town of Arboga left investigators initially puzzled. Their first suspect in the case was the man’s wife but she was later released.

Their 42-year-old daughter was then arrested along with her 19-year-old asylum seeker lover. Now, the young Afghan national has admitted to police he carried out the killing because the 42-year-old had promised to marry him in return for the murder, Swedish broadcaster SVT reports.

The 19-year-old asylum seeker confessed the crime to police during an interrogation saying that he had stabbed the 68-year-old man with a knife and had then thrown the murder weapon into a nearby stream. Police say they are still searching for the knife used by the teen.

“She promised to support him and a marriage would increase the chance to get a residence permit,” police said. When asked if there had also been a sum of money involved, police said the migrant had already been living well with the woman and said the motivation was likely more to do with “feminine wiles” than anything else.

Neither the lawyer for the 19-year-old nor the prosecutor would comment on the confession with prosecutor Jessica Wenna saying she simply did not want to go into details at the present time.

What drove the woman to want to kill her father is currently unknown but she has been linked to previous deaths including her former husband who was found dead in August of 2015. A 25-year-old friend of the woman was arrested for the crime.

“She has tried to persuade other people to murder, with former business associates appearing on her death list,” police said.

Violent crime in Sweden has made headlines over the past month since U.S. President Donald J. Trump mentioned how mass migration had affected the country in a very negative way. Since he made his comments, there have been shootings, grenade attacks, and other crimes in highly migrant-populated areas, also known as No-Go Zones.

One of the most infamous No-Go Zones is the Stockholm suburb of Rinkeby which saw rioting and looting only a day after President Trump made his speech. Footage also emerged that showed what police who patrol Rinkeby have to deal with as they are routinely attacked by residents who, in the video, tell them that they have no authority there.
"Since you're only slightly less sexy than me, you're obviously in charge of this Motley Crew."

- Deadpool

"Inform and Destroy"

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 16 124
 • Liked: 30532
 • Ilon ja toivon admin
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #466 : 19.03.2017, 19:25:34 »
Kristianstadissa Ruotsissa arabi yritti torstaina kaapata 10-vuotiaan tytön mukaansa. Tyttö onnistui kuitenkin rimpuilemaan irti ja lyömään tekijältä nenän verille.

Ehkä kukaan ei ollut kertonut miehelle kotouttamiskoulutuksessa, että vaimo hankitaan Ruotsissa vähän eri tavalla kuin kotimaassa?

http://mvlehti.net/2017/03/19/arabi-yritti-kaapata-10-vuotiaan-koulutyton-mukaansa-ruotsissa/ (19.3.2017)

Lainaus
Arabi yritti kaapata 10-vuotiaan koulutytön mukaansa Ruotsissa

Kymmenvuotias tyttö selvisi pelkällä säikähdyksellä, kun ulkomaalainen mies yritti kaapata hänet mukaansa torstaina.

Tyttö oli kotimatkallaan Kristianstadin montessorikoulusta, kun hän kohtasi miehen.

Tyttö lähti koululta kävellen kotiinsa kello 15.30. Tempotorgetin kohdalla Willysin lähistöllä tyttö kohtasi hänelle entuudestaan tuntemattoman miehen.

    ”Mies halusi tarjota karkkia, mutta tytto ei halunnut. Tuolloin mies tarttui tytön käteen ja yritti vetää tätä mukaansa”, Magnus Lautin Kristianstadin poliisista kertoo.

Tyttö kuitenkin onnistui pääsemään irti ahdistelijansa otteesta.

    ”Hän oli niin tomera, että löi miestä niin, että tämän nenä alkoi vuotamaan verta. Tuolloin mies irrotti otteensa ja tyttö pääsi juoksemaan kotiinsa”, Magnus Lautin jatkaa.

Kotona perhe soitti poliisille, ja tapauksesta on tehty rikosilmoitus ihmisryöstön yrityksestä.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Kuntalaisaloite Helsingin suurmoskeijahankkeeseen liittyvästä kansanäänestyksestä: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4643

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 917
 • Liked: 5710
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #467 : 20.03.2017, 20:18:40 »
Breitbart uutisoi mielenkiintoisesta diilistä matun ja ruotsalaisen naisen välillä.

Tällä jatkodraamalla on oma ketjunsakin:
VOK 2015-2016: Ruotsalainen tarina seksistä, väkivallasta ja rahasta
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 917
 • Liked: 5710
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #468 : 20.03.2017, 20:20:26 »
Ahmadin, Ahmedin, Amadin ja kahden muun syyrialaisen epillään raiskanneen nuoren naisen Boråsissa Ruotsissa muutama päivä sitten:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=95&artikel=6653901
https://petterssonsblogg.se/2017/03/20/fem-syrier-haktade-for-valdtakt-pa-kvinna/#more-207610
https://www.flashback.org/t2821906
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 917
 • Liked: 5710
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #469 : 23.03.2017, 07:03:23 »
Joku on tehnyt listaa Ruotsissa annetuista joukkoraiskaustuomioista (2 tai useampia tekijää) vimeisen kuuden vuoden ajalta. En tiedä, onko lista täydellinen, mutta varsin pitkä kuitenkin. Kuten voitte huomata, listalta löytyy niin Nils, Sven, Emil kuin Oscarkin, mutta aivan kärkeen nuo eivät kuitenkaan yllä.

https://www.gangrapesweden.com/rapists.php
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 079
 • Liked: 1240
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #470 : 24.03.2017, 10:00:11 »
Päivitystä tänne ja Malmön autonpoltto-osioon, etteivät Huusko ja Petterson luule tilanteen rauhoittuneen.

2017-03-22 20:31, Autoratsiassa pysäytetyltä mieheltä otettiin pistooli talteen, Drottninggatan Malmö
Mies oli 30-vuotias  ja poliisille tuttu. Lehtikuvassa näkyy maassamakaava kaveri.

http://www.sydsvenskan.se/2017-03-22/polisinsats-vid-drottninggatan

2017-03-22 20:50, Puukkohippaa 1 kuoli, Hässleholmen Borås
15-hengen porukka, (olisiko "seurue"?) koolla ulkosalla keskiviikkona 21.30 aikoihin, tuloksena 1 ruumis ja kaksi vakavasti haavoittunutta.

http://www.sydsvenskan.se/2017-03-23/en-dod-och-tva-svart-skadade-i-knivbrak


2017-03-23 21:47, Ilotulitusräjähdys  asunnossa, Helsingborg
Ei olla vielä varmoja oliko voimakkaalla ilotulitusräjähteellä leikitty vai oltiinko oltu muuttamassa sen käyttötarkoitusta.

https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-03-23-2147-Detonation-Helsingborg/https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-03-23-2147-Detonation-Helsingborg/

2017-03-23 20:31, Aseellinen ryöstö, Malmö
Pistoolin näköisellä esineellä uhkailtiin videolainaamossa. Videoiden sijasta vain käteinen ja tupakat kelpasivat. Kaksi pitkänpuoleista miestä asialla, poliisi jopa uskaltaa mainita että toinen oli ottanut kunnolla aurinkoa. Kaverit häippäsivät paikalta fillareilla.

https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-03-23-2031-Ran-vapnat-Malmo/

« Viimeksi muokattu: 24.03.2017, 10:46:06 kirjoittanut Roope2 »

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 828
 • Liked: 6075
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #471 : 24.03.2017, 10:51:58 »
Breitbart uutisoi mielenkiintoisesta diilistä matun ja ruotsalaisen naisen välillä.

http://www.breitbart.com/london/2017/03/17/swedish-woman-promised-asylum-seeker-marriage-killed-father/ (17.3.2017)

Lainaus
Swedish Woman Promised Asylum Seeker Marriage if He Killed Her Father

An asylum seeker from Afghanistan who is the main suspect in a murder in Sweden was allegedly promised marriage in exchange for killing the victim.

The murder of a 68-year-old man last August in the Swedish town of Arboga left investigators initially puzzled. Their first suspect in the case was the man’s wife but she was later released.

Their 42-year-old daughter was then arrested along with her 19-year-old asylum seeker lover. Now, the young Afghan national has admitted to police he carried out the killing because the 42-year-old had promised to marry him in return for the murder, Swedish broadcaster SVT reports.

The 19-year-old asylum seeker confessed the crime to police during an interrogation saying that he had stabbed the 68-year-old man with a knife and had then thrown the murder weapon into a nearby stream. Police say they are still searching for the knife used by the teen.

“She promised to support him and a marriage would increase the chance to get a residence permit,” police said. When asked if there had also been a sum of money involved, police said the migrant had already been living well with the woman and said the motivation was likely more to do with “feminine wiles” than anything else.

Neither the lawyer for the 19-year-old nor the prosecutor would comment on the confession with prosecutor Jessica Wenna saying she simply did not want to go into details at the present time.

What drove the woman to want to kill her father is currently unknown but she has been linked to previous deaths including her former husband who was found dead in August of 2015. A 25-year-old friend of the woman was arrested for the crime.

“She has tried to persuade other people to murder, with former business associates appearing on her death list,” police said.

Violent crime in Sweden has made headlines over the past month since U.S. President Donald J. Trump mentioned how mass migration had affected the country in a very negative way. Since he made his comments, there have been shootings, grenade attacks, and other crimes in highly migrant-populated areas, also known as No-Go Zones.

One of the most infamous No-Go Zones is the Stockholm suburb of Rinkeby which saw rioting and looting only a day after President Trump made his speech. Footage also emerged that showed what police who patrol Rinkeby have to deal with as they are routinely attacked by residents who, in the video, tell them that they have no authority there.

Eikös tämä ole se vastaanottokeskusta pyörittänyt nainen, jonka mies kuoli epäselvissä olosuhteissa mökillä ja jonka vanhempien kimppuun hyökättiin?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 079
 • Liked: 1240
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #472 : 25.03.2017, 02:11:33 »
2017-03-24 23:30, Puukkohippaa tunnelbanassa, Stureby Tukholma

Yksi tai useampi (poliisi ei vielä tiedä) kaveri  haavoittivat teräaseella tunnelbanassa alkaneessa ja asemalaiturilla jatkuneessa kahakassa kahta uhria. Vahingot jäivät vähäisiksi, muutama naarmu raajoihin.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2aAba/tva-personer-knivskurna-pa-tunnelbanan

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 079
 • Liked: 1240
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #473 : 25.03.2017, 12:22:23 »
2017-03-24 10:43, Ammuskelun ääntä, Fyrverkaregatan Helsingborg

Poliisi kutsuttin paikalle laukausten äänten perusteella. Paikalta tavattiin viiskymppinen vanhus ja ase, mutta ei uhria. Poliisin hommana on nyt etsiä yhteyksiä näiden kolmen välillä.

https://polisen.se/Skane/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-03-24-1043-Skottlossning-Helsingborg/


Java

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 878
 • Liked: 4034
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #474 : 25.03.2017, 22:50:30 »
2017-03-24 10:43, Ammuskelun ääntä, Fyrverkaregatan Helsingborg

Poliisi kutsuttin paikalle laukausten äänten perusteella. Paikalta tavattiin viiskymppinen vanhus ja ase, mutta ei uhria. Poliisin hommana on nyt etsiä yhteyksiä näiden kolmen välillä.

https://polisen.se/Skane/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-03-24-1043-Skottlossning-Helsingborg/
Siis mitä, mistä lähtien viiskymppinen on vanhus? Kyseessä täytyy olla 17 vuotiaana tullut nelikymppinen :roll:
Älä usko mitään mitä kirjoitan!

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 079
 • Liked: 1240
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #475 : 27.03.2017, 01:59:45 »
2017-03-26 23:23, Raketteja ilmassa, Komarken Kungälv

Poliiseja kohti ammuttiin raketteja. Helikopterilla etsittiin ampujia.

http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/g%C3%A4ng-sk%C3%B6t-raketer-mot-polis-i-kung%C3%A4lv-1.4211503


Pölhökustaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 061
 • Liked: 3499
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #476 : 27.03.2017, 04:27:34 »
Joku on tehnyt listaa Ruotsissa annetuista joukkoraiskaustuomioista (2 tai useampia tekijää) vimeisen kuuden vuoden ajalta. En tiedä, onko lista täydellinen, mutta varsin pitkä kuitenkin. Kuten voitte huomata, listalta löytyy niin Nils, Sven, Emil kuin Oscarkin, mutta aivan kärkeen nuo eivät kuitenkaan yllä.

https://www.gangrapesweden.com/rapists.php

On muuten aika hurja lista. 100 kpl Muhammedia ja pari Danielia. Mutta on-han siellä listalla Suomenkin kansalainenkin! Tosin kyseessä lienee jonkinlainen virhelistaus tai copy-paste -erhe, sillä eihän Mohammed ole suomalainen nimi!  :roll:

Pakko lisätä vielä aihetta etäisesti sivuava huomio: Kun ruotsalaisessa vankilassa pidetään illalla nimenhuuto, taitaa M-kirjaimen kohdalla alkaa melkoinen äbläwäblä. Jos vanginvartija ääntää epäselvästi o/u- ja a/e -kirjaimet, menee Mohammadilta ja Muhammedilta pasmat sekaisin ja lopputuloksena voi olla, että laskettuja ääniä onkin moninkertainen listattuihin vankeihin verrattuna. Ja jos Mohammad on vieläpä keppostelevalla tuulella, voivat tehdä tuon tahallaan dialogivartijaa härnätäkseen.  ;D
« Viimeksi muokattu: 27.03.2017, 04:33:53 kirjoittanut Pölhökustaa »

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 079
 • Liked: 1240
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #477 : 27.03.2017, 10:24:37 »
2017-03-27 04:15, Ilotulitusräjähdys  porraskäytävässä, Lundavägen Malmö

Porraskäytävän ulkolasi oli rikottu, jotta panostaja pääsi  sisään asettamaan räjähteen jonkun huoneistonoven eteen. Ovi, hissi, porraskäytävän lamput ja seinät kärsivät vahinkoja.

https://polisen.se/Skane/Aktuellt/Handelser/Skane/2017-03-27-0415-Detonation-Malmo/

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 16 124
 • Liked: 30532
 • Ilon ja toivon admin
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #478 : 27.03.2017, 18:53:29 »
Ruotsissa Gamlebyn vokissa oli lauantaina pieni joukkonujakkasattumus eli parikymmentä hädänalaista kahakoi keskenään. Yksi vietiin ambulanssilla sairaalaan paikattavaksi ja muutkin saivat ilmeisesti vammoja.

Mikä on mahtanut saada vokin asukkaat näin kiihdyksiin? Etniset jännitteet? Uskonriidat?

http://rahmispossu.net/2017/03/27/yksi-sairaalaan-jattikahinasta-vastaanottokeskuksessa/ (27.3.2017)

Lainaus
Yksi sairaalaan jättikähinästä vastaanottokeskuksessa

Useampi poliisipartio joutui lauantai-iltapäivänä kiiruhtamaan vastaanottokeskukseen Gamlebyssä, kun paikalla oli levotonta.

Kello 13.49 useampi poliisipartio karautti kohti Gamlebyssä sijaitsevaa vastaanottokeskusta. Tietojen mukaan käynnissä oli parinkymmenen henkilön joukkokähinä. Useiden asiakkaiden kerrottiin saaneen vammoja kärhämän tuoksinnassa.

Yksi henkilö vietiin ambulanssilla sairaalaan. Muiden loukkaantuneiden tilasta ei ollut tarkempaa tietoa. Kiinniottoja ei tehty, mutta poliisi miettii mitä kaikkia rikosnimikkeitä sattumukseen voisi soveltaa. Muun muassa törkeää pahoinpitelyä on ehditty väläytellä.

Alkuperäinen lähde: http://www.vt.se/nyheter/gamleby-overum-loftahammar/en-till-sjukhus-efter-storbrak-pa-boende-om4561726.aspx (25.3.2017)
« Viimeksi muokattu: 27.03.2017, 18:57:43 kirjoittanut Alaric »
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Kuntalaisaloite Helsingin suurmoskeijahankkeeseen liittyvästä kansanäänestyksestä: https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4643

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 917
 • Liked: 5710
  • Profiili
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia pohjoismaista
« Vastaus #479 : 28.03.2017, 04:34:11 »
Tukholmalaisen miehen epäillään syyllistyneen kihotukseen kansanryhmää vastaan. Syytteen mukaan mies oli lähijunassa räyhännyt rasistisesti huivupäisille naisille samalla mussuttaen pekonia ja heilutellen pekonisiivuja naisten kasvojen edessä.
http://www.sydsvenskan.se/2017-03-25/man-trakasserade-kvinnor-med-bacon
https://www.flashback.org/t2824492
« Viimeksi muokattu: 28.03.2017, 15:52:17 kirjoittanut RP »
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/