UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Suomi Ensin, Puolanka 20.10 Live!  (Luettu 2137 kertaa)

MacGyver

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 458
 • Liked: 2470
Suomi Ensin, Puolanka 20.10 Live!
« : 20.10.2016, 17:57:00 »
Mielenosoitus;
"Torstaina 20.10.2016 klo 17.30 Puolankajärven koululla (Koulutie 2, Puolanka) kokoonnutaan vaatimaan turvallisuutta puolankalaisille.

Samana iltana klo 18 alkaen Puolangan kunta järjestää koulun auditoriossa keskustelutilaisuuden oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden ja ns. kiintiöpakolaisten sijoittamisesta kuntaan. ..."

https://www.facebook.com/events/1107004386003717

Juneksen live menossa;
https://www.youtube.com/watch?v=-60Q97W9QhI

FB-sivuilla linkki lähetykseen mielenosoituksesta klo 18. Junes näyttää olevan tuolla keskustelutilaisuudessa.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2016, 18:01:42 kirjoittanut MacGyver »

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 454
 • Liked: 6568
Vs: Suomi Ensin, Puolanka 20.10 Live!
« Vastaus #1 : 20.10.2016, 20:39:25 »
Katsoin tuon Streamin. Olen nyt nähnyt muutaman näitä kuntatason keskustelutilaisuuksia ja ne kertovat karua kieltä.

Edit. Katkesi kesken joten kerron sanomani loppuun.

1. Nämä tilaisuudet ovat 'tuotettu' kaikki aivan loistavasti suvakkien taholta. Sinne on usein kutsuttu joku monikulttuurisuusasiantuntija, siis sellainen henkilö joka ei todellisuudessa tiedä tuon taivaallista kulttuurien välisistä eroista, siis syvemmistä. He kertovat sen verran että nainen on eri asiassa ja siellä syödään porukalla. Tämän tason juttua. Sitten siellä edelleen tulee se sama monikulttuurisuus on rikkaus.

2. Paikalla oleva poliisi on täysi suvakki. Siis niin käsittämätöntä suomalaisten mollaamista ja ongelmien vähättelyä.

3. Näissä diasarjoissa on muotoiltu ja kerrottu joistain epäoleellisista artikloista ja mukamas sopimuksista. Tuo koko systeemi toimii vähän samalla tavalla kuin kela/sosiaalitoimisto/te-toimisto. Eli, ne ovat usein toisistaan irralla olevia instansseja, MUTTA auta armias jos vähänkin heitä, eli valtiota hyödyttää, niin silloin ne toimivat yksiin. Tässä pakolaisten kuntiin ottamisessa on vähän sama asia, eli kansainväliset sopimukset koskevat kuntia mukamas jos siitä on hyötyä, mutta sitten taas ei oteta vastuuta ja pidättäytydään erossa visusti kaikesta isommasta, koska tämähän koskee vain jo näitä Suomessa olevia pakolaisia.

4. Eli kun sanoin tuosta tuotettavuudesta, niin nämä tilaisuudet tulevat luonnostaan jo siten, että sieltä on suht. hankala löytää mitään laitonta. Todellisista asioista ei puhuta ja vain mukamas positiivisia asioita nostetaan esiin. Pelottavinta kuitenkin ovat nämä paikalle tulleet ihmiset. Varmaan 95 prosenttia heistä on tätä samaa jargonia, eli ihan konkreettisesti sitä että kyllä Karjalan evakotkin saatiin hyvin tänne ja kunta tarvitsee ihmisiä kun kunnasta lähtee ihmisiä pois jne. Eli nämä ihmiset ovat, anteeksi vain, täysiä seniilejä. Kun katson heidän kasvojaan, he elävät ihan eri todellisuudessa. Eivät nämä raukat taida tosiaan olla tietoisia näistä valtavista Euroopan ongelmista ja väkivaltaisuuksista mitä tapahtuu. Mutta hulluinta on se, että jos niitä niille kerrotaan niin eivät edes usko.

Sen ymmärrän täysin, että peräkylän vanhat piiat haluavat nähdä nuoria hymyileviä neekeripoikia, mutta se ympäristöllinen, sosiaalinen, kulttuurillinen ja taloudellinen hinta, joka siitä maksetaan, on käsittämättömän kallis. Saati kaikki muut seikat...

Olen erittäin huolissani siitä, miten tyhmiä ja sivistymättömiä ihmisiä täällä Suomessa asuu..ja niitä muuten asuu paljon.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2016, 20:46:56 kirjoittanut J. Lanta »
"It makes sense that witch lives in a swamp, yeah. Why?"

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 335
 • Liked: 12900
 • Soon korkeemmas käres!
Vs: Suomi Ensin, Puolanka 20.10 Live!
« Vastaus #2 : 21.10.2016, 09:57:09 »
Siis näissä kaikissa kuntapaikoissahan on kyseessä kunnan talouden pelastaminen valtion rahoilla.

Suomessa puolet kunnista on taloudellisessa ahdingossa. Tässä on kyse siitä, että luvataan valden rahaa päättäjille. ELY lupailee jopa bonusrahaa kuntapaikoista. jos tarjoat 20 alaikäiselle oleskeluluvan saaneelle majoituksen, saat bonuksena 20 000 euroa muidenkin kuntien veronmaksajien rahaa. Isompiakin summia on luvassa, mikäli otat vaikka 100.

Yllättäen löytyy auttamisen halua, kun valtion veroista (tai valtion lainalla) kerättyä rahaa kanavoidaan kuntiin. Jos nuo kulut pitäisi maksaa kunnallisveroa korottamalla, kukaan ei ottaisi mamun mamua.
Tässä on illuusio. Suomessa on 300 kuntaa ja 30 000 mamua viime aallossa. Siitä riittäisi 100 mamua joka ikiseen kuntaan ja lopulta ne ovat ne kuntalaiset itse, jotka ne maksavat. Nyt kun raha kierrätetään valtion kautta, kunnat kuvittelevat tienaavansa, ja veroäyriä nostetaan ikään kuin keinotekoisesti ottamalla mamuja, maksattamalla ihmisillä enemmän ja pelastamalla kuntatalous. Kuntalaiset ne loppukädessä maksavat valtionverotuksen kautta.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

ilmarinen

 • Vieras
Vs: Suomi Ensin, Puolanka 20.10 Live!
« Vastaus #3 : 22.10.2016, 10:39:41 »
Katsoin Juneksen videon kokonaan. Tuli paha olo. Jos tuo kunta on tyyppiesimerkki kaikista kepujohtoisista kunnista tässä maassa, niin tällä maalla ei ole mitään tulevaisuutta. Alan muuttua lopullisesti pessimistiksi, en usko, että mitään on enää juuri tehtävissä. Tätä maata ja kuntia johtavat tyhmät tai korkeintaan keskinkertaisuudet, jotka parhaimmillaankin osaavat ajaa vain omaa etuaan. Suurin osa kansasta on vain tyhmää vaalikarjaa.

Tagit: