HOMMAN UUTISHUONE > Vastaanottokeskukset

Kauniainen asuttaa “afgaanipojat” miljoonataloon!

(1/45) > >>

Golimar:

--- Lainaus ---Kauniaisiin hintapyynnöltään lähes miljoonan euron (995 000) taloon muuttaa Helsingin Diakonissalaitoksen ylläpitämään perheryhmäkotiin joulukuun alussa yhdeksän "afgaanilasta ja -nuorta".

--- Lainaus päättyy ---

http://mvlehti.net/2016/10/25/kauniainen-asuttaa-afgaanipojat-miljoonataloon/


--- Lainaus ---Alaikäiset pakolaisnuoret saavat kodin Kauniaisista
Kauniaisten kaupunki on tehnyt päätöksen ottaa vastaan alaikäisiä turvapaikanhakijoita.  He muuttavat kodinomaiseen perheryhmäkotiin vielä tänä syksynä. Perheryhmäkodin toiminnasta vastaa Helsingin Diakonissalaitos.

Perheryhmäkoti on tarkoitettu ilman huoltajaa Suomeen saapuneiden, oleskeluluvan saaneiden alaikäisten pakolaisnuorten asunnoksi. Nuoret asuvat perheryhmäkodissa pääsääntöisesti kunnes täyttävät 18 vuotta. Kauniaisiin perustettavassa perheryhmäkodissa asuu 9 lasta tai nuorta.
Perheryhmäkoti tarjoaa turvallisen, kodinomaisen ympäristön ja tukee nuorten kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Perheryhmäkodissa ohjataan nuorta hänen kasvaessaan kohti itsenäistä elämää. Perheryhmäkodin arki pyörii koulunkäynnin ja harrastusten ympärillä.
 
- On erittäin hienoa, että Kauniainen on lähtenyt eturintamassa tarjoamaan myönteisen oleskeluluvan saaneille nuorille kotipaikkaa ja me tietysti olemme erittäin iloisia, että saamme olla palvelun järjestäjänä, palvelualuejohtaja Tuija Åstedt Helsingin Diakonissalaitokselta sanoo.
 
Helsingin Diakonissalaitoksella on pitkä kokemus ja vahva osaaminen työstä pakolaisten kanssa. Maahanmuuttajien koulutus ja kotouttamista tukeva toiminta alkoivat jo 20 vuotta sitten.


--- Lainaus päättyy ---

http://www.kauniainen.fi/kaupunki_ja_paatoksenteko/ajankohtaista/uutiset/alaikaiset_pakolaisnuoret_saavat_kodin_kauniaisista.18339.news

Rich Swedes Exposed To Multiculturalism
https://www.youtube.com/watch?v=tLUTe9ZQpYk

Multiculturalism comes to Saltsjöbaden
https://www.youtube.com/watch?v=sKW4BGMCB3o

hattiwatti:
Kerrankin meni kokoomuksen ja RKP:n äänestäjäpitäjään. Oikein suunnattu täsmäohjus.

Edit: lisätään http://belfercenter.ksg.harvard.edu/publication/18120/strategic_engineered_migration_as_a_weapon_of_war.html

Sydämistynyt:
Nyt on hädänalaiset afgaanipakolaiset osuneet oikealle paikkakunnalle: äärimmäinen suvaitsevaisuus ja ruotsalaishenkinen monikulttuurisuus kohtaavat väreilevän etnisen rikkauden omalla kotikentällään. Onnea Kauniainen, grattis Grankulla!  ;D :flowerhat: :D

rooster:
Veikkaan, että talossa on jotain piilossa olevia vaurioita, omistaja on kyllästynyt sisustukseen tai hänellä on mulkku naapuri. Mikäs siinä jos akka valittaa, että keittiö on out of date ja isännän pitäisi maksaa ja naapurin naamakin vituttaa, niin eiköhän se oli kun puoli vuotta kun Kauniainen on remontoimassa asuntoa ja naapurikin todennäköisesti muuttanut muualle.

hattiwatti:
Romania kuulemma haluaa ottaa vastaan matuja, koska on vahvemmin arvoyhteisössä kuin muut visegrad-maat jotka eivät ota ainuttakaan.

Mutta haluavat sijoittaa ne Transilvanian unkarilasalueille. Orban on hyvin vihainen.

Minä kannatan täällä, että pitäisi täsmällisemmin sijoittaa RKP:n alueille, sillä on väärin, miten kannattavat fanaattista matutusta, mutta itse ottavat vain jotain työvoimaa Närpiön tomaattiplantaaseille. Kerrankin meni oikeaan osoitteeseen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta