Kirjoittaja Aihe: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit  (Luettu 905514 kertaa)

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 188
 • Liked: 11721
 • The Grizzly King
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10050 : 02.01.2022, 15:13:03 »
^^Yhdysvallat syntyi aseellisen kapinan seurauksena. Mitä se tarkoittaa ja mitä siiitä seuraa, näyttää unohtuvan jatkuvasti. Euroopassa tilanne on toki toinen, koska täällä on niin pitkä harvainvallan perinne, jossa asein eliittiä vastaan nouseminen eli kapina on pahin rikos, mitä rahvas voi tehdä.

Yhdysvaltain perustuslain toinen lisäys sallii aseen omistamisen ja perusteena usein ilmaistaan oikeus aseellisen väkivaltaan kansaa tyrannisoivaa hallitsijaa vastaan. Tuo peruste johdetaan itsenäisyysjulistuksesta:

https://www.archives.gov/founding-docs/declaration-transcript

Lainaus
We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.--That to secure these rights, Governments are instituted among Men, deriving their just powers from the consent of the governed, --That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government, laying its foundation on such principles and organizing its powers in such form, as to them shall seem most likely to effect their Safety and Happiness. Prudence, indeed, will dictate that Governments long established should not be changed for light and transient causes; and accordingly all experience hath shewn, that mankind are more disposed to suffer, while evils are sufferable, than to right themselves by abolishing the forms to which they are accustomed. But when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government, and to provide new Guards for their future security.--Such has been the patient sufferance of these Colonies; and such is now the necessity which constrains them to alter their former Systems of Government. The history of the present King of Great Britain is a history of repeated injuries and usurpations, all having in direct object the establishment of an absolute Tyranny over these States.
Kursivointi minun.

Siksi olettaisi, että itsenäisyysjulistusta kunnioittavat ja perustuslakia noudattavat amerikkalaiset hyväksyisivät ko. kyselyn väitteen sataprosenttisesti. Maailma muuttuu 250 vuodessa ja moni entinen hyve unohtuu muuttuen paheeksi ja toisinpäin.

“The greatest thrill is not to kill but to let live.”

James Oliver Curwood, The Grizzly King, 1916.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10051 : 02.01.2022, 16:45:01 »
Vuosi sitten Trumpin älykkäimmät kannattajat ilmaisivat Capitolilla demokratian sanomaa :)

IS
Näin rekkakuski Peter, 42, päätyi hakkaamaan poliisia tähti­lipulla Trumpin puolesta – Capitolin valtauksen koko kammottava tarina
Proud Boys -päällikkö supatti jotakin naistenhakkaajan korvaan ja pian käynnistyi maailmaa tyrmistyttänyt hyökkäys demokratiaa ja Yhdysvaltain kongressia vastaan – näin Capitolin valtaus eteni vuosi sitten.
...
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008472526.html

Jutun laatua voi arvioida siitä, että siinä esitetään kyseenalaistamattomana faktana jäsenistöltään monirotuisen (mm. keulakuvaksi mainittu Enrique Tarrio) ja valkoisen ylivallan ajamisen erikseen kiistäneen Proud Boysin ajavan valkoista ylivaltaa. (No niin, mutta kun ne ajaa sitä salaa...)

Lainaus käyttäjältä: Jari Alenius, IS
Floridalainen Joe Biggs, 37, kuuluu äärioikeistolaisen Proud Boys -järjestön johtajiin. Vain miehiä jäseniksi hyväksyvä, valkoisten ylivaltaa ajava, väkivaltaisista yhteenotoista tunnettu Proud Boys nousi kansainvälisesti tunnetuksi jo ennen Capitol-hyökkäystä, kun Trump oli kieltäytynyt selkeäsanaisesti tuomitsemasta äärijärjestöä vaaliväittelyssä.

Biggs on organisoinut Proud Boysin tilaisuuksia ja esiintynyt tandemina sen keulakuvan Enrique Tarrion kanssa. Capitolin mellakan aikaan Tarrio oli pidätettynä, joten valtikkaa kantoi Biggs.

Jutussa vihjaillaan monin tavoin salaliitoista ja organisoidusta hyökkäyksestä ("supatti jotakin naistenhakkaajan korvaan"), vaikka sellaisista ei vielä vuotta myöhemminkään ole esittää todisteita. Jos salaliitto on niin laaja ja huipulle yltävä kuin valtamedia esittää, siitä on väkisinkin jäänyt tutkijoille selvät jäljet.

Ehkä sitten oikeudenkäynnissä kerrotaan koko tarina ja esitetään viimein jotain konkreettista, mutta tässä jutussa sellaista ei ole edes huterien aasinsiltojen siteeksi.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 974
 • Liked: 24414
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10052 : 02.01.2022, 17:30:50 »
Vuosi sitten Trumpin älykkäimmät kannattajat ilmaisivat Capitolilla demokratian sanomaa :)

Demokraattien pyörittämä tarina vallankaappausyrityksestä 6.1.2021 on sikäli täysin absurdi, että sellainen ei ole edes mahdollinen Capitolia valtaamalla. Kysehän on julkisesta tilasta, jonne pääsee ihan lippua ostamalla. Joskin Capitoli ei ollut auki tuona päivänä, se tosiasia, että sinne voi mennä turistina, tarkoittaa ettei se ole mitenkään kriittinen maan vallankäytön kannalta. Väite on yhtä typerä kun se, että Suomen eduskunnan suuren salin valtamainen jotenkin siirtäisi vallan hallitukselta valtaajille. Demokraatit eivät myöskään ole koskaan selittäneet miten tällainen vallankaappaus käytännössä tapahtuisi ja mikä olisi mekanismi sen takana.

Trump ei edes ole koskaan yllyttänyt tunkeutumaan Capitoliin. Se on vain demokraattien väite, joka perustuu tahallisiin väärintulkintoihin Trumpin sanomisista:

Lainaus
I know that everyone here will soon be marching over to the Capitol building to peacefully and patriotically make your voices heard.
...
We're going to walk down to the Capitol and we're going to cheer on our brave senators and congressmen and women, and we're probably not going to be cheering so much for some of them.

Mitään vallankaappausyllytystä ainakaan Trumpin puolesta ei siis ole olemassakaan. Se on vain demokraattien ja liberaalin median keksimä valhe.

Toisaalta koko jupakka haisee false-flag operaatiolle ainakin mellakoinnin osalta:

https://nypost.com/2021/01/07/known-antifa-members-posed-as-pro-trump-to-infiltrate-capitol-riot-sources/

Lainaus
At least two known Antifa members were spotted among the throngs of pro-Trump protesters at the Capitol on Wednesday, a law enforcement source told The Post.
The Antifa members disguised themselves with pro-Trump clothing to join in the DC rioting, said the sources, who spotted the infiltrators while monitoring video coverage from the Capitol. The infiltrators were recognized due to their participation in New York City demonstrations, and were believed to have joined in the rioting so that Trump would get blamed, the source said.

Capitolia on myös "vallattu" useasti ennenkin:

https://medium.com/lessons-from-history/a-history-of-violence-in-the-u-s-capitol-cefad762ed42

https://abc7ny.com/history-of-violence-at-capitol-has-anyone-stormed-before-past-in-capital-dc-chaos-insurrection-siege/9454766/

Mitä mielenosoituksiin tulee, niin niitä on esiintynyt Capitolin edessä joka vuosi.


Koko jupakka on siis pitkälti myrsky vesilasissa eikä edes kovin poikkeuksellinen Capitolin historiassa. Demokraattien narratiivi vallankaappauksesta on siis täysin valheellinen ja ehkä uskottavin selitys on, että mielenosoitus riistäytyi erinäisten (mm. vasemmistofasistien) agitaattorien toimesta käsistä ja jengi tunkeutui rakennukseen, jonne pääsee arkipäivisin muutenkin.
Sosialisti varastaa aina kaikki kansalaisten rahat. Sosialistinen politiikka käsitää lähinnä sitä missä ajassa rahat varastetaan.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 003
 • Liked: 30570
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10053 : 02.01.2022, 18:15:23 »
Tuo juttu Capitolin valtauksesta vallankaappausyrityksenä on aivan käsittämättömän naurettava. Joukko hulinoitsijoita tunkeutuu rakennukseen johon normaalisti pääsee turistina ja sitä markkinoidaan vallankaappausyrityksenä. Ei se valta Amerikassa taida ihan noin hureralla pohjalla olla ja sen tietää niin Capitoliin tunkeutujat kuin sitä vallankaappauksen yrityksenä narkkinoijat. Suomessa voisi yhtä hyvin kutsua elokapinan Mannerheimintien "valtausta" yhtä hyvin vallankaappauksen yrityksenä.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 089
 • Liked: 26190
 • Rokotettu kaikkea vastaan
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10054 : 02.01.2022, 18:42:33 »
Demokraatit väärensivät koko vaalituloksen, mutta siitä ei saisi puhua.

Sen sijaan kun muutama hörhö lompsi Capitoliin sisälle kuin heille oli avattu ovet ja rohkaistu käymään sisään, se on sitten joku ongelma, vaikkei Trumpilla edes ollut tuon kanssa mitään tekemistä.

 :facepalm:
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 946
 • Liked: 546
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10055 : 02.01.2022, 18:48:19 »
Demokraatit väärensivät koko vaalituloksen, mutta siitä ei saisi puhua.

Sen sijaan kun muutama hörhö lompsi Capitoliin sisälle kuin heille oli avattu ovet ja rohkaistu käymään sisään, se on sitten joku ongelma, vaikkei Trumpilla edes ollut tuon kanssa mitään tekemistä.

 :facepalm:

Ole eino vahva uskossasi. Ole siitäkin huolimatta, vaikka trumpin todisteet eivät missään oikeusistuimessa ei riittänyt yhtään mihinkään.
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 003
 • Liked: 30570
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10056 : 02.01.2022, 19:18:39 »
Ole eino vahva uskossasi. Ole siitäkin huolimatta, vaikka trumpin todisteet eivät missään oikeusistuimessa ei riittänyt yhtään mihinkään.
Minusta tuota vaalitulosta ei ole oikeastaan edes tutkittu vaan ne tutkimuspyynnöt on evätty tai tiedonsaanti vaalidatasta estetty. Sensijaan edelliset vaalit on hyvinkin tarkkaan tutkittu Venäjän vaikuttamisen osalta. Moni varmaan on uskossaan vahva sen suhteen että Putin nosti Trumpin valtaan. Eino on muuten tainnut katsoa videot yöllisestä äänten laskennasta, laskentahuoneiden ikkunoiden peittämisesta sekä kummastellut Bidenin äänimäärän pompsahduksi viime metreillä vaankielivaltioissa.
« Viimeksi muokattu: 02.01.2022, 20:09:26 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Will Rogers

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 70
 • Liked: 320
 • Finis Coronat Opus
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10057 : 02.01.2022, 21:32:05 »
Tuo juttu Capitolin valtauksesta vallankaappausyrityksenä on aivan käsittämättömän naurettava. Joukko hulinoitsijoita tunkeutuu rakennukseen johon normaalisti pääsee turistina ja sitä markkinoidaan vallankaappausyrityksenä. Ei se valta Amerikassa taida ihan noin hureralla pohjalla olla ja sen tietää niin Capitoliin tunkeutujat kuin sitä vallankaappauksen yrityksenä narkkinoijat. Suomessa voisi yhtä hyvin kutsua elokapinan Mannerheimintien "valtausta" yhtä hyvin vallankaappauksen yrityksenä.
Tämä vallankaappausnarratiivi liittyykin siihen mitä oli meneillään Capitolin sisällä sillä hetkellä kun nuo joukkiot olivat ovilla. Siellähän Senaatti piti viimeistä käsittelyä vaalituloksesta, ja varapresidentti Mike Pence olisi teoriassa voinut kumota vaalituloksen. Muutamalla senaattorilla (mm. Hawley) oli painavia todisteita vaalivilpistä, jotka he olivat aikoneet esitellä Senaatille. Tällöin olisi mahdollisesti voitu todeta, että vaalitulos ei päde, ja senaattorit olisivat valinneet presidentin siten, että jokaisella osavaltiolla on yksi ääni. Tässä äänestyksessä Trump olisi voittanut. Tämä perustuslain mukainen prosessi olisi Demokraattien mielestä ollut vallankaappaus, jota tukemaan he organisoivat Antifan MAGA-hatut päässä riehumaan Capitolille. Sinänsä ihan taidokasta juonittelua ja narratiivin luontia, josta valtamedia edelleen toistelee tuota riehujien osuutta, koska senaattorit eivät sitten saaneet sekasortoisessa tilanteessa käsiteltyä asiaa ollenkaan vaan kuittasivat vaalituloksen mukaisen valinnan eli antoivat asian olla. Eipä tämä paljon eroa Rooman valtakunnan rappioaikojen poliitikkojen juonittelusta. O tempora, o mores!
"I'm not a member of any organized political party. I am a Finn!"

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 196
 • Liked: 11667
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10058 : 03.01.2022, 02:07:39 »
Vuosi sitten Trumpin älykkäimmät kannattajat ilmaisivat Capitolilla demokratian sanomaa :)

IS
(...)

Pitipä oikein lukea tuo juttu 6.1. mellakasta. Tulipa jälleen todettua, että valtamedia ei ole nykyisin mitään muuta kuin valtaeliitin propagandaa levittävä rakkikoira.

Lainaus
Hyökkäys tuli kahdessa aallossa.

Ensimmäinen niistä tapahtui kuin varkain.

Presidentti Donald Trump piti vielä puhettaan Valkoisen talon edessä, kun puolentoista kilometrin päässä aidat jo ryskyivät. Iskulauseita huuteleva väkijoukko rynni harvalukuisten poliisilinjojen läpi Capitolin kongressirakennuksen juurelle.

Mutta kuitenkin Trumpin puhe / yllytys oli syynä tapahtumille. Ja vielä ”kuin varkain”… Varmaan siksi, kun viranomaiset ei seuraa USAn kansalaisia / heillä ei ole mitään haisuakaan heidän toiminnasta...  :silakka: Ja miksi ne poliisilinjat olivat harvat, vaikka Trump oli itse pyytänyt 10000 kansalliskaartilaista paikalle turvaamaan järjestystä, ja Capitolin poliisin johtaja oli myös pyytänyt kaartia paikalle? Ikuinen mysteeri...

Lainaus
Tuntia myöhemmin ensimmäiset Trumpin kannattajat tunkeutuivat sisään Yhdysvaltain lainsäädäntävallan pyhimpään. Jotkut päästivät tuhovimmansa valloilleen.

QAnon-tunnukset, MAGA-lippikset, äärioikeiston symbolit ja kapinalippu kongressirakennuksen käytävillä järkyttivät amerikkalaisia syvästi. Presidentinvaalien tuloksen vahvistaminen keskeytyi.

”Päästivät tuhovimmansa valloilleen”? Toimittelija ei ilmeisesti nähnyt tarpeelliseksi tarkentaa tuota syytöstään. Joitakin esineitä sieltä ilmeisesti vietiin, mutta mihin tuo ”tuhovimma” oikein viittaa? Ja presidentivaalien tuloksen vahvistaminen keskeytyi hetkeksi = suurin hyökkäys demokratiaa kohtaan suunnilleen koskaan. Kylläpä oli lähellä...

Lainaus
Se oli vihaista, tyrmistyttävää väkivaltaa, jonka uhreiksi joutuivat virkatehtäviään suorittavat poliisit.

Sekasorron keskellä eläimellisen raivon symboliksi nousi iso, pitkäpartainen mies, joka mätki poliisia Yhdysvaltain lipulla.

Goebbels olisi ylpeä. Jostain kumman syystä pari kertaluokkaa tuhoisammista BLM-mellakoista ei kirjoiteta samalla tavoin. Siellä kun "kansa" nousi vastustamaan äärimmäisen rasistisia poliisisikoja. Mutta Capitolilla taas "valkoinen ylivalta" hyökkäsi hyveellisiä ja pyyteettömiä, työtään suorittavia poliisivirkamiehiä kohtaan. Priceless...

Lainaus
Samaan aikaan kukaan ei huomannut, kuinka väkijoukon jalkoihin lyyhistyi nainen, yksi valtauksen uhreista, jota hänen ystävänsä yritti epätoivoisesti suojata.

Tämä on hyvä. Kukaan ei huomannut, mutta kuitenkin hänen ystävänsä yrittivät epätoivoisesti häntä suojata. Niin ja se, keneltä he yrittivät häntä epätoivoisesti suojata, taisi olla Capitolin poliisi. Kyseessä on siis Roseanne Boyland, Ashli Babbittin ohella toinen nainen, joka kuoli mellakassa. Roseannen perhe muuten juuri palkkasi lakimiehen selvittämään, mitä Roseannelle oikein tapahtui. Capitolin poliisi ruiskutti ahtaassa tunnelissa ”jotain kaasua” ja hakkasi Roseannea pampulla päähän, ja viimein raahasi Roseannen ”turvaan” Capitoliin saamaan hoitoa. Sen jälkeen onkin tapahtumat hyvin epäselvät. Mutta toimittelija antaa kuvan, ikään kuin totuutena, että Roseanne kuoli Trumppia kannattavien sekopäiden päälletallomiseen. Aikamoista, mutta ajan kuvaan sopivaa.

Lainaus
Mellakka Capitolilla oli vakavin isku länsimaista demokratiaa vastaan vuosikymmeniin. Se, että se tapahtui maailman vanhimman nykymuotoisen demokratian pääkaupungissa, oli täysin poikkeuksellista.

Ei saatana, loppuu taas sanat kesken… Ja mitä vitun ” länsimaista demokratiaa” kohtaan? Missä sellainen on vielä olemassa?

Lainaus
Hetki ennen kuin ensimmäiset aidat kaatuivat kongressirakennuksen suoja-alueen luoteiskulmalla, niiden edessä tapahtui jotain, jonka merkitystä puidaan vielä pitkään oikeussaleissa.
Videotallenteilla ja kuvissa näkyy, kuinka punaiseen Make America Great Again -lippikseen sonnustautunut mies supattaa hetken pipopäisen, parrakkaan miehen kanssa. Kohta lippismies kävelee aidan eteen, riisuu takkinsa, kääntää lipan taaksepäin – ja alkaa riuhtoa aitaa.
Hyökkäys Capitolille oli alkanut.

Lippispää oli 37-vuotias pennsylvanialainen Ryan Samsel, jolla on tuomioita väkivaltarikoksista naisia kohtaan, vakavimpana niistä raskaana olleen tyttöystävänsä pahoinpitely. Samsel on nyt syytteessä aidan kaatamisessa aivotärähdyksen saaneen poliisin pahoinpitelystä.

Miehistä harmittomamman näköinen partasuu on kuitenkin se, joka kiinnostaa viranomaisia eniten.

Floridalainen Joe Biggs, 37, kuuluu äärioikeistolaisen Proud Boys -järjestön johtajiin. (…)

Biggs on organisoinut Proud Boysin tilaisuuksia ja esiintynyt tandemina sen keulakuvan Enrique Tarrion kanssa. Capitolin mellakan aikaan Tarrio oli pidätettynä, joten valtikkaa kantoi Biggs.

Oikein kääntää lipan taaksepäin…  :flowerhat: Ei mitään mainintoja Stewart Rhodesista (jonka pitäisi kaiken järjen mukaan olla se ”pääpiru”) tai Ray Eppsistä (jonka yllytyksestä / toiminnasta Capitolin valtaamiseksi löytyy luultavasti kaikista eniten todistusaineistoa). Ja jotka eivät kiinnosta p-karvan vertaa FBI:tä tai kongressin ”tutkintakomiteaa”. Niin kuin ei kiinnosta myöskään moni muukaan kyseisen päivän pahimmista agitaattoreista, joita ketjussa on tuotu aiemmin esiin. Minkäköhän ihmeen takia? No, ”uskossaan vahvoja” ei ainakaan tämä asia kiinnosta, kunhan joku vaan paskoo ne eri mieltä olevat. Sitten on hyvä mieli.

Sekä Tarrio että Biggs ovat muuten FBI:n ilmiantajia, jotka ovat toimittaneet tietoa FBI:lle antifanteista. Ja jotkut naiivit lapset kuvittelee, että äijät eivät olisi olleet jatkuvassa seurannassa ja kaikkia heidän lähettämiään viestejä ei tarkkailtaisi. ”Whitmerin kidnappausjuonessa” muuten puolet mukana olleista henkilöistä toimi liittovaltion agenttien käskytyksessä, mitenköhän moni Capitolin mellakassa?

Lainaus
Syyttäjät eivät ole tarkentaneet, epäilläänkö radiopuhelimella varustautunutta Biggsiä hyökkäyksen käynnistäjäksi tai koordinaattoriksi, mutta New York Timesin lähteiden mukaan Samsel on kertonut viranomaisille Biggsin yllyttäneen häntä aitojen kaatamiseen.
Kun Samsel oli epäröinyt, Biggs oli vilauttanut hänelle asetta ja kysynyt, onko hänessä miestä haastaa poliiseja.
Biggs kiistää väitteen yllyttämisestä ja aseen hallussapidosta, ja Samselin rikostaustan vuoksi hänen lausuntonsa voidaan kyseenalaistaa.

JA VITTU MITENKÄS SE RAY EPPS? Kuten ketjussa on aiemmin tuotu esiin, tapahtumat oikeasti alkoivat jo ennen kuin Samsel / Proud Boys saapui paikalle. Sellaisten ihmisten toimesta, joita kohtaan ei ole nostettu mitään syytteitä, tai joita ei edes etsitä.

Lainaus
Biggs on vuosia ollut tunnettu erityisesti poliittisen vasemmiston väkivaltaista vastustamista ihannoivista someviesteistään, ja hän on työskennellyt pahamaineiselle Infowars-salaliittosivustolle.

Sen johtajan Alex Jonesin tiedetään osallistuneen Trumpin lähipiirin suunnittelukokouksiin ennen tammikuun 6. päivän mielenosoituksia.

Tässä tarkoitetaan varmaan sitä Alex Jonesia, joka paikan päällä megafonilla huusi, että älkää toimiko tällä tavoin, me emme ole Antifa?

Lainaus
Käski Biggs Samselia tai ei, fakta on, että jälkimmäisen aloittama vyöry liikkui nopeasti Capitolin aidoilta rakennuksen läntiselle sivustalle.

Jep, Samsel, se perkele… En nyt mitenkään puolustele äijän aiempaa toimintaa, mutta kyseisenä päivänä kaveri taisi olla pihalla kuin lumiukko. Toimittelija ei myöskään ilmeisesti nähnyt tarpeelliseksi tuoda esiin, miten vartijat hakkasivat Samselin paskaksi vankilassa.

Lainaus
Lankford vastusti vaalituloksen vahvistamista, mutta tapahtumat saivat hänet muuttamaan mielensä ja äänestämään sen puolesta.

Mielenkiintoista.

Lainaus
Iso, kotkalla tyylitelty Q-symboli rinnassa kertoo, millaisiin salaliittoteorioihin Jensen uskoo: satanistipedofiilidemokraatit uhkaavat Yhdysvaltoja ja vain Trump voi pelastaa.

Jensen oli seurannut netin mystistä Q-kirjoittelijaa ja imenyt viime kuukaudet itseensä Trumpin vaalivalheita.

Jälleen, Goebbels olisi ylpeä. Mistä vitusta tällaisia ihmisiä oikein kumpuaa?

Lainaus
Joillakin valtaajilla on nippusiteitä. Epäillään, että niitä oli tarkoitus käyttää panttivankien ottamiseen.

Toimittelija olisi voinut kertoa, kenellä oli nippusiteitä Capitoliin tullessa. Mutta toimittelija ei kerro sitä, koska kenelläkään ei ollut. Myöskään yhtään syytettä ei ole nostettu siitä, että tunkeilijoilla olisi ollut tarkoitus vangita tai tappaa ketään. Eikä myöskään yhdellä ainoallakaan ollut asetta mukana. Mutta kun narratiivi.

Lainaus
– Hän on ollut hyvä mies koko elämänsä. Hän on perheihminen. Mutta hän on patriootti kuten muutkin. Meille on kerrottu viimeiset 7–8 kuukautta, että jos demokraatit pääsevät valtaan me menetämme maamme. Se pelottaa ihmisiä, Jensenin veli selitti Des Moines Registerille.

Mutta onneksi mitään tuollaista ei ole tapahtumassa. Honk honk.

Ja tuo toimittelijan sontajuttuhan vaan jatkuu ja jatkuu, mutta pitää lähteä nukkumaan. Onnittelut kuitenkin vielä toimittelijalle mahtavasta jutusta.

Voisi kuitenkin taas todeta, että ei tapahtumien ymmärtämiseksi oikeastaan tarvitse mitään tarkkaa analyysiä. Ei tarvitse muuta kuin miettiä sitä, kuka mahdollisesti pyrki saavuttamaan ja mitä, ja kuva saavutti ja mitä.
« Viimeksi muokattu: 03.01.2022, 02:21:21 kirjoittanut zupi »
"Tehohoito­paikkojen määrä nostetaan tuhanteen" -Krista Kiuru 19.3.2020

"Hallituksen lupaamat tuhat tehohoitopaikkaa saadaan varmasti kasaan" -Suomen tehohoitoyhdistyksen puheenjohtaja 3.4.2020

"Sen jälkeen kun mennään yli 50 (korona)tehohoitopaikan, ajamme leikkaustoimintaa radikaalisti alas" -Kiuru 25.11.2021

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 946
 • Liked: 546
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10059 : 03.01.2022, 04:21:54 »
Täytyy sanoa, että Trump tarjoaa viihdettä koko rahan edestä presidenttikautensa jälkeenkin, vaikka sleepy-Joe voittikin. Siitä pitää media toden totta huolta puhumattakaan keskustelupalstoilla avautuvista Trumpin kannattajista. Tätä riemua jatkuukin aina seuraaviin vaaleihin ja vielä siitäkin eteenpäin vähintään neljä vuotta.  ;D
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 946
 • Liked: 546
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10060 : 03.01.2022, 12:31:13 »
Ja jatkuu...

Lainaus
Kongressin tutkinta­komitea: Ivanka Trump yritti ainakin kahdesti saada isäänsä lopettamaan mellakoinnin Capitolilla

Capitol-kukkulan vuoden takaisia tapahtumia tutkivan edustajainhuoneen komitean varapuheenjohtajan mukaan Yhdysvaltain ex-presidentti seurasi Valkoisessa talossa televisiosta, kuinka hänen kannattajansa mellakoivat kongressissa.

Yhdysvaltain tuolloinen presidentti Donald Trump sekä hänen tyttärensä Ivanka Trump kuvattiin Valkoisen talon ovella 4. tammikuuta 2021. Capitolilla mellakoitiin kaksi päivää myöhemmin.
Yhdysvaltain tuolloinen presidentti Donald Trump sekä hänen tyttärensä Ivanka Trump kuvattiin Valkoisen talon ovella 4. tammikuuta 2021. Capitolilla mellakoitiin kaksi päivää myöhemmin.

YHDYSVALTAIN entisen presidentin Donald Trumpin tytär ja neuvonantaja Ivanka Trump yritti ainakin kaksi kertaa saada isäänsä pysäyttämään Washingtonissa kongressiin kohdistuneen hyökkäyksen, josta tulee loppiaisena kuluneeksi tasan vuosi. Asiasta kertoi sunnuntaina ABC Newsille republikaanien kongressiedustaja Liz Cheney, joka toimii hyökkäystä tutkivan edustajainhuoneen komitean varapuheenjohtajana.

– Meillä on ensikäden todistajanlausunto siitä, että hänen tyttärensä Ivanka meni ainakin kaksi kertaa pyytämään, että hän pysäyttäisi tämän väkivallan, Cheney sanoi ABC:n This Week -ohjelman haastattelussa.

Cheneyn mukaan komitea on puolivuotisen työskentelynsä aikana onnistunut keräämään tärkeää tietoa Trumpin toiminnasta kyseisenä päivänä. Hän kertoi haastattelussa, että komitealla on ”ensikäden todistajanlausunto” myös siitä, että Trump istui itse hyökkäyksen aikana Valkoisen talon Ovaalihuoneen yhteydessä olevassa ruokailutilassa ja seurasi tapahtumia televisiosta.

– Hän olisi voinut käskeä heitä väistymään. Hän olisi voinut käskeä heitä menemään kotiin – ja hän epäonnistui siinä. On vaikeaa kuvitella merkittävämpää tai vakavampaa velvollisuuden laiminlyöntiä kuin tämä, Cheney sanoi.

Liz Cheney on edustajainhuoneen tutkintakomitean varapuheenjohtaja. Kuvassa taempana istuva demokraattien kongressiedustaja Bennie Thompson toimii komitean puheenjohtajana.

Ja loput lehdestä...

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008514380.html


 
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Köhösen Keijo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 161
 • Liked: 846
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10061 : 03.01.2022, 12:59:11 »
Olisi kiva tietää, että mistä Sanomat saa rahoitusta. Olen aika varma, että sitä tulee USA:n suunnalta ja tarkemmin demokraateilta. Iltasanomilla on muutama toimittaja, jotka ovat papukaijan lailla toistaneet tuota propagandaa. Miksi Suomeen, kun täällä ei saa edes äänestää? Sitä en osaa sanoa.
Joka tapauksessa USA:ssa tämä viikko tuutataan tuota J6-propagandaa ja Iltasanomat on selkeästi suunniteltuna mukana. Joka päivä tulee uusi tarina. Tiedustelupalveluiden operoima vierailu kongressiin ja sitä kuollutta hevosta nyt piiskataan.
Jokainen joka on vähääkään tutustunut aiheeseen tietää, että nämä Ray Eppsit oli provokaattoreina ja juuri he kävelevät tällä hetkellä vapaana.

käpyQaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 205
 • Liked: 14230
 • Terveydeksi! Gesundheit!
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10062 : 03.01.2022, 13:17:47 »
Olisi kiva tietää, että mistä Sanomat saa rahoitusta. Olen aika varma, että sitä tulee USA:n suunnalta ja tarkemmin demokraateilta. Iltasanomilla on muutama toimittaja, jotka ovat papukaijan lailla toistaneet tuota propagandaa. Miksi Suomeen, kun täällä ei saa edes äänestää? Sitä en osaa sanoa.
Joka tapauksessa USA:ssa tämä viikko tuutataan tuota J6-propagandaa ja Iltasanomat on selkeästi suunniteltuna mukana. Joka päivä tulee uusi tarina. Tiedustelupalveluiden operoima vierailu kongressiin ja sitä kuollutta hevosta nyt piiskataan.
Jokainen joka on vähääkään tutustunut aiheeseen tietää, että nämä Ray Eppsit oli provokaattoreina ja juuri he kävelevät tällä hetkellä vapaana.

https://www.sanoma.com/fi/news/2016/news-imported-from-wp/helsingin-sanomat-ja-ilta-sanomat-cnnn-sisaltokumppaneiksi/

Lainaus
CNN:n sisältöjen avulla pystymme tarjoamaan lukijoillemme ja katsojillemme erinomaisen ja kattavan näkymän USA:n presidentinvaaleihin. Käytettävissämme on videokoosteita ja analyysejä ehdokkaiden väittelyistä sekä myös livesisältöä”, vastaava päätoimittaja Kaius Niemi Helsingin Sanomista kertoo.

Yhdysvaltain presidentinvaalien lisäksi tarjolla on runsaasti myös muuta sisältöä CNN laajasta tarjonnasta. Myös äkillisistä uutistapahtumista saadaan CNN:n kautta liveseurantaa entistä kattavammin.

Omistajuus nyt on aika selvästi globalisteilla, sillä agenda paistaa läpi kaikessa, paitsi ehkä pesäpallouutisissa.

Myös CNN-klubiin kuuluminen kertoo homman olevan täyttä vasuripropagandaa, kuten noista Micken linkkaamista mielipidekorjoituksista näkyy.
Ef 6:10-11
Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 288
 • Liked: 4113
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10063 : 03.01.2022, 15:22:42 »
Ja jatkuu...


Ja loput lehdestä...

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008514380.html
"Cheneyn mukaan komitea on puolivuotisen työskentelynsä aikana onnistunut keräämään tärkeää tietoa Trumpin toiminnasta kyseisenä päivänä. Hän kertoi haastattelussa, että komitealla on ”ensikäden todistajanlausunto” myös siitä, että Trump istui itse hyökkäyksen aikana Valkoisen talon Ovaalihuoneen yhteydessä olevassa ruokailutilassa ja seurasi tapahtumia televisiosta.

– Hän olisi voinut käskeä heitä väistymään. Hän olisi voinut käskeä heitä menemään kotiin – ja hän epäonnistui siinä. On vaikeaa kuvitella merkittävämpää tai vakavampaa velvollisuuden laiminlyöntiä kuin tämä, Cheney sanoi."
Trump nimenomaan teki noin.  :facepalm: Vasureiden valehtelulla ei ole rajaa.

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 288
 • Liked: 4113
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10064 : 03.01.2022, 15:24:26 »
Myös CNN-klubiin kuuluminen kertoo homman olevan täyttä vasuripropagandaa, kuten noista Micken linkkaamista mielipidekorjoituksista näkyy.
Syykin tälle propagandalle on selvä. Tammikuun kuudes lähestyy ja USA:ssa on isoja äänestyksiä tänä vuonna, joten valheita pitää toistaa.

Dr Manhattan

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 264
 • Liked: 1257
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10065 : 03.01.2022, 15:37:01 »
Mistä kotimaisten tds-potilaiden patologinen viha Oranssia Miestä vastaan kumpuaa? Tämä ei selvinnyt minulle koskaan lurkatessani ko vaalien selvitttelyjä. Itse sain kommunistien Reagan- vainoista riittävän annoksen mediakasvatusta ollakseni uskomatta näitä houreita. Clinton ja Obama saivat silkkihansikaskohtelun, W ja 45 täyden paskakuorman vaikka deep state on pysynyt samana.

Mutta että Suomesta käsin voi ja viitsii ajaa demokraattien vaalivankkureita. Ei voi ymmärtää.

Enkä todellakaan rakasta Jerusalem Donia.
« Viimeksi muokattu: 03.01.2022, 15:38:40 kirjoittanut Dr Manhattan »

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 946
 • Liked: 546
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10066 : 03.01.2022, 16:38:07 »
Olisi kiva tietää, että mistä Sanomat saa rahoitusta. Olen aika varma, että sitä tulee USA:n suunnalta ja tarkemmin demokraateilta. Iltasanomilla on muutama toimittaja, jotka ovat papukaijan lailla toistaneet tuota propagandaa. Miksi Suomeen, kun täällä ei saa edes äänestää? Sitä en osaa sanoa.
Joka tapauksessa USA:ssa tämä viikko tuutataan tuota J6-propagandaa ja Iltasanomat on selkeästi suunniteltuna mukana. Joka päivä tulee uusi tarina. Tiedustelupalveluiden operoima vierailu kongressiin ja sitä kuollutta hevosta nyt piiskataan.
Jokainen joka on vähääkään tutustunut aiheeseen tietää, että nämä Ray Eppsit oli provokaattoreina ja juuri he kävelevät tällä hetkellä vapaana.

Ja Alma Media saa ilmeisesti saa ihan sitä samaa tukea demokraateilta :) Ja entäs yle sitten. Näin tämä taitaa olla liki kaikissa länsimaiden "valhemedioissa"; rahoitus tulee usan demokraateilta. Tämä kyllä kuulostaa kovin kalliille, toivottavasti rahat riittää...  ;D
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 946
 • Liked: 546
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10067 : 03.01.2022, 16:48:32 »
Ja jatkuu...


Ja loput lehdestä...

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008514380.html
"Cheneyn mukaan komitea on puolivuotisen työskentelynsä aikana onnistunut keräämään tärkeää tietoa Trumpin toiminnasta kyseisenä päivänä. Hän kertoi haastattelussa, että komitealla on ”ensikäden todistajanlausunto” myös siitä, että Trump istui itse hyökkäyksen aikana Valkoisen talon Ovaalihuoneen yhteydessä olevassa ruokailutilassa ja seurasi tapahtumia televisiosta.

– Hän olisi voinut käskeä heitä väistymään. Hän olisi voinut käskeä heitä menemään kotiin – ja hän epäonnistui siinä. On vaikeaa kuvitella merkittävämpää tai vakavampaa velvollisuuden laiminlyöntiä kuin tämä, Cheney sanoi."
Trump nimenomaan teki noin.  :facepalm: Vasureiden valehtelulla ei ole rajaa.


Teki kyllä. Lopulta. Kun Donaldia huomattavasti fiksummat ihmiset omista lapsista, neuvonantajista, kongressiedustajista ja  foxin juontajista lähtien olivat anelleet donaldia tulemaan vihdoin järkiinsä ja tuomitsemaan tämän paska niin pian kuin mahdollista.

Oliko muita "valheita"?
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

Bronx Zoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 384
 • Liked: 1183
 • motherfather
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10068 : 03.01.2022, 17:14:20 »
Teki kyllä. Lopulta. Kun Donaldia huomattavasti fiksummat ihmiset omista lapsista, neuvonantajista, kongressiedustajista ja  foxin juontajista lähtien olivat anelleet donaldia tulemaan vihdoin järkiinsä ja tuomitsemaan tämän paska niin pian kuin mahdollista.

Oliko muita "valheita"?

Istuva presidentti ei aktiivisesti tuominnut vallankaappausyritystä.
Trust me, I know what I'm doing

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 286
 • Liked: 3648
 • Musta punaisin merkein
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10069 : 03.01.2022, 20:47:41 »
Mistä kotimaisten tds-potilaiden patologinen viha Oranssia Miestä vastaan kumpuaa? Tämä ei selvinnyt minulle koskaan lurkatessani ko vaalien selvitttelyjä. Itse sain kommunistien Reagan- vainoista riittävän annoksen mediakasvatusta ollakseni uskomatta näitä houreita. Clinton ja Obama saivat silkkihansikaskohtelun, W ja 45 täyden paskakuorman vaikka deep state on pysynyt samana.

Mutta että Suomesta käsin voi ja viitsii ajaa demokraattien vaalivankkureita. Ei voi ymmärtää.

Enkä todellakaan rakasta Jerusalem Donia.

Kaiken a ja o on valtava viha konservatiiveja, ja kaikkea konservatiivista ajattelua kohtaan. Sitä se on. Ja siinä on totuus tästä asiasta, lyhyesti ja ytimekkäästi.

Eikai nyt "suvaitsevaiset" tekopyhät liberaalit voi perinteistä arvomaailmaa hyväksyä, saati niiden kannattajia.

Mainitsit hra W:n. Peräkamarissa on aloittamani ketju, jossa muistellaan häneen kohdistuvaa vihanpitoa, harmillisesti se on jäänyt hiljaiseksi, vaikka uskoin alunperin että monella hommalaisella olisi ehkä jotain muisteloita. Kysymys on siitä lähinnä että ei kauaa tarvi kuunnella, tai lukea liberaalien juttuja, saati vasemmistolaisten, niin aika selväksi tulee heidän syvä vihansa rebublikaaneja kohtaan.

https://hommaforum.org/index.php/topic,132193.0.html
« Viimeksi muokattu: 03.01.2022, 20:50:28 kirjoittanut Mäyräkoira »
Let's Go Brandon!!

Pohjanmaalainen dieselsetä

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 196
 • Liked: 11667
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10070 : 04.01.2022, 02:35:20 »


https://greenwald.substack.com/p/civil-liberties-are-being-trampled (17.10.2021)

Lainaus
When a population is placed in a state of sufficiently grave fear and anger regarding a perceived threat, concerns about the constitutionality, legality and morality of measures adopted in the name of punishing the enemy typically disappear. The first priority, indeed the sole priority, is to crush the threat. Questions about the legality of actions ostensibly undertaken against the guilty parties are brushed aside as trivial annoyances at best, or, worse, castigated as efforts to sympathize with and protect those responsible for the danger. When a population is subsumed with pulsating fear and rage, there is little patience for seemingly abstract quibbles about legality or ethics. The craving for punishment, for vengeance, for protection, is visceral and thus easily drowns out cerebral or rational impediments to satiating those primal impulses.

(...)

For many liberals and Democrats in the U.S., 1/6 is the equivalent of 9/11. One need not speculate about that. Many have said this explicitly. Some prominent Democrats in politics and media have even insisted that 1/6 was worse than 9/11.

(...)

The coercive and dissent-squashing power of that binary equation has proven irresistible ever since, spanning myriad political positions and cultural issues. Dr. Ibram X. Kendi's insistence that one either fully embrace what he regards as the program of "anti-racism” or be guilty by definition of supporting racism — that there is no middle ground, no space for neutrality, no room for ambivalence about any of the dogmatic planks — perfectly tracks this manipulative formula. As Dr. Kendi described the binary he seeks to impose: “what I'm trying to do with my work is to really get Americans to eliminate the concept of 'not racist’ from their vocabulary, and realize we're either being racist or anti-racist." Eight months after the 1/6 riot — despite the fact that the only people who died that day were Trump supporters and not anyone they killed — that same binary framework shapes our discourse, with a clear message delivered by those purporting to crush an insurrection and confront domestic terrorism. You're either with us, or with the 1/6 terrorists.

(...)

With more than 600 people now charged in connection with the events of 1/6, not one person has been charged with conspiracy to overthrow the government, incite insurrection, conspiracy to commit murder or kidnapping of public officials, or any of the other fantastical claims that rained down on them from media narratives. No one has been charged with treason or sedition. Perhaps that is because, as Reuters reported in August, “the FBI has found scant evidence that the Jan. 6 attack on the U.S. Capitol was the result of an organized plot to overturn the presidential election result.” Yet these defendants are being treated as if they were guilty of these grave crimes of which nobody has been formally accused, with the exact type of prosecutorial and judicial overreach that criminal defense lawyers and justice reform advocates have long railed against.

Dozens of the 1/6 defendants have been denied bail, thus being imprisoned for months without having been found guilty of anything. Many are being held in unusually harsh and bizarrely cruel conditions, causing a federal judge on Wednesday to hold “the warden of the D.C. jail and director of the D.C. Department of Corrections in contempt of court,” and then calling on the Justice Department "to investigate whether the jail is violating the civil rights of dozens of detained Jan. 6 defendants.”

(...)

When crimes are committed in the United States, there are two branches of government — and only two — vested by the Constitution with the power to investigate criminal suspects and adjudicate guilt: the executive branch (through the FBI and DOJ) and the judiciary. Congress has no role to play in any of that, and for good and important reasons. The Constitution places limits on what the executive branch and judiciary can do when investigating suspects and declaring citizens guilty, safeguards designed to protect fundamental rights of American citizens. No searches can be executed by the FBI without judicial approval in the form of warrants; nobody can be publicly declared guilty without a wide range of rights being guaranteed (the right of cross-examination, a jury trial of one's peers, ample due process protections, etc.); private data about citizens cannot be collected without their consent absent an array of protective procedures.

(...)

For precisely these reasons, the U.S. Supreme Court has repeatedly prohibited Congress from attempting to perform the law enforcement and criminal investigative functions reserved exclusively to the executive branch and the courts. While Congress does have the power in some circumstances to conduct investigations and issue subpoenas even aimed at private citizens, they are permitted to do so only for one of two reasons: (1) to gather information to help lawmakers write or rewrite laws, or (2) to assert oversight over executive branch agencies as part of the constitutional design of checks and balances.

(...)

But what Congress cannot do is investigate private citizens to determine if they committed crimes or issue subpoenas simply to satisfy a desire "to know what happened” — exactly what the Select Committee on 1/6, by its own admission, is seeking to do. The Supreme Court has explicitly imposed this limit on congressional investigative power over and over, and has banned congressional investigations which were not geared toward either one of those two legitimate investigative purposes.

(...)

In a joint statement on September 16, Chairman Bennie Thompson (D-MS) and his Vice Chair, Liz Cheney (R-WY), made clear that they simply want to know what happened ( :roll:): “the Select Committee is dedicated to telling the complete story of the unprecedented and extraordinary events of January 6th, including all steps that led to what happened that day.” Trump impeachment star Rep. Jamie Raskin (D-MD), now a Select Committee member, sounded like a sheriff as he touted the committee's law enforcement goals to CNN: “You know it's an overwhelming task because we're talking about one of the largest crimes in American history, involving thousands of people and thousands of potential offenses.” Thompson was explicit about their "just-need-to-know” curiosity: "We have to see from the standpoint of who helped finance what went on. We have to see what individuals had something to do with getting people here. We have to see who, in effect, pushed out misinformation and how social media was a part of that effort." What gives Congress the right to investigate which citizens promoted a protest on social media?

(...)

Underlying so much of the anger and resentment surrounding 1/6 is the complete dissonance between the narrative fed to the citizenry by Democrats and their media allies on the one hand, and the legal realities on the other. It must be infuriating and baffling to a large sector of the population to have been convinced that what happened on January 6 was an unprecedentedly dangerous insurrection perpetrated by an organized group of seditious traitors who had plotted to kidnap and murder elected officials, only for the Biden DOJ to have charged exactly nobody with any criminal charges remotely suggesting any of those melodramatic claims.

This was the same frustration and confusion that beset a large portion of liberal America when they were led to believe for years that Robert Mueller was coming to arrest all of their political enemies for treason and criminal conspiracy with Russia, only for the FBI Superman to close his investigation without charging a single American with criminal conspiracy with Russia and then issuing a report admitting that he could not find evidence to establish any such crime. (...)

This congressional committee is designed to be cathartic theater for liberals, and a political drama for the rest of the country. They know Republicans will object to their deliberately unconstitutional inquisitions, and they intend to exploit those objections to darkly insinuate to the country that Republicans are driven by a desire to protect the violent traitors so that they can deploy them as an insurrectionary army for future coups. They have staffed the committee with their most flamboyant and dishonest drama queens, knowing that Adam Schiff will spend most of his days on CNN with Chris Cuomo comparing 1/6 to Pearl Harbor and the Holocaust; Liz Cheney will equate Republicans with Al Qaeda and the Capitol riot to the destruction of the World Trade Center; and Adam Kinzinger will cry on cue as he reminds everyone over and over that he served in the U.S. military only to find himself distraught and traumatized that the real terrorists are not those he was sent to fight overseas but those at home, in his own party.

But the manipulative political design of this spectacle should not obscure how threatening it nonetheless is to core civil liberties. Democrats in politics and media have whipped themselves into such a manic frenzy ever since 1/6 — indeed, they have been doing little else ever since Trump descended the Trump Tower escalator in 2015 — that they have become the worst kinds of fanatics: the ones who really believe their own lies. Many genuinely believe that they are on the front lines of an epic historical battle against the New Hitler (Trump) and his band of deplorable fascist followers bent on a coup against the democratic order.  (...)

And when fanatics convince themselves that their cause is not only indisputably just but an imperative for survival, then any doubts or questions about methods and weapons can no longer be acknowledged. The war they are fighting is of such overarching importance and righteousness that there is no such thing as unjust or excessive means to achieve it. (...)

Tuo on jotenkin erityisen söötti yksityiskohta, että teurastaja-Dickin tytär on nykyisin "liberaalien" uusi sankari.
"Tehohoito­paikkojen määrä nostetaan tuhanteen" -Krista Kiuru 19.3.2020

"Hallituksen lupaamat tuhat tehohoitopaikkaa saadaan varmasti kasaan" -Suomen tehohoitoyhdistyksen puheenjohtaja 3.4.2020

"Sen jälkeen kun mennään yli 50 (korona)tehohoitopaikan, ajamme leikkaustoimintaa radikaalisti alas" -Kiuru 25.11.2021

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 088
 • Liked: 13653
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10071 : 04.01.2022, 05:36:17 »
Teki kyllä. Lopulta. Kun Donaldia huomattavasti fiksummat ihmiset omista lapsista, neuvonantajista, kongressiedustajista ja  foxin juontajista lähtien olivat anelleet donaldia tulemaan vihdoin järkiinsä ja tuomitsemaan tämän paska niin pian kuin mahdollista.

Oliko muita "valheita"?

Istuva presidentti ei aktiivisesti tuominnut vallankaappausyritystä.

Mitä ihmeen "vallankaappausyritystä"?   :facepalm:  Saako Suomessakin se taho "vallan käsiinsä, joka kaappaa eduskunnan haltuunsa"?  No ei. Eikä USA;ssakaan.  :facepalm:
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 003
 • Liked: 30570
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10072 : 04.01.2022, 11:30:58 »
Teki kyllä. Lopulta. Kun Donaldia huomattavasti fiksummat ihmiset omista lapsista, neuvonantajista, kongressiedustajista ja  foxin juontajista lähtien olivat anelleet donaldia tulemaan vihdoin järkiinsä ja tuomitsemaan tämän paska niin pian kuin mahdollista.

Oliko muita "valheita"?

Istuva presidentti ei aktiivisesti tuominnut vallankaappausyritystä.

Mitä ihmeen "vallankaappausyritystä"?   :facepalm:  Saako Suomessakin se taho "vallan käsiinsä, joka kaappaa eduskunnan haltuunsa"?  No ei. Eikä USA;ssakaan.  :facepalm:
Minusta Trumpi tuomitsi hyvin jyrkin sanakääntein vallankaappauksen yrityksen joka ei tainnut jäädä pelkäksi yritykseksi. Kyse oli ääntenlaskennassa ilmenneistä kummallisuuksista. Vaalivilpillä pystytään tekemään ihan oikea vallankaappaus ja naamioimaan se demokratian voitoksi. Jossakin rakennuksessa sarvipäisten pellejen hulinointi on hyvin kaukana vallankaappauksesta.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2022, 11:58:03 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Penan kaveri Eki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 130
 • Liked: 1738
 • Impivaarana 56 maata ja päälle 200 kaupunkia
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10073 : 11.01.2022, 20:13:19 »
Tämä aika hyvä. FBI:n edustaja jättää vastaamatta Ted Cruzin kysymyksiin, osallistuiko FBI:n agentit Capitol-bordelliin?

Tsot, tsot! Se ei ole enää neekeri. ... Se on yön timo.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 003
 • Liked: 30570
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: USA:n presidentinvaalit 2020 ja jälkipelit
« Vastaus #10074 : 11.01.2022, 21:13:17 »
Tämä aika hyvä. FBI:n edustaja jättää vastaamatta Ted Cruzin kysymyksiin, osallistuiko FBI:n agentit Capitol-bordelliin?
Millainenhan vastaus olisi jos FBI ei olisi osallistunut ja millainen se olisi jos olisi osallistunut ja se haluttaisiin salata. Nyt sitä ei vanha Erkkikään pysty arvioimaan FBIn edustajan vastauksesta, ei sitten millään. Sekään ei anna osviittaa että jos ei olisi osallistunut niin se ei olisi laitonta eikä salaista ja sen olisi voinut avoimesti kertoa. Jos taasen FBI olisi osallistunut niin se taitaisi olla hieman kyseenalaista ja sen kieltäminen olisi valehtelua joten kysymyksen voisi kiertää ilmoittamalla ettei voi vastata.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2022, 22:05:16 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Tagit: