Kirjoittaja Aihe: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan  (Luettu 1085331 kertaa)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 636
 • Liked: 16119
 • antikomintern
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4860 : 14.07.2018, 01:32:08 »
@Uuno Nuivanen ja @Lalli IsoTalo

Lopettakaa tähän tai pakkolomalle. Ihan riittämiin roskista saa täyttää ilman teidän kollitappeluakin, kiitos.
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...


Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 733
 • Liked: 3361
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4862 : 14.07.2018, 01:44:15 »
Jos mä olisin Jussi Halla-aho niin palkkaisisin uuvattien rahoilla trolliarmeijan lyömään netin ja somen täyteen ropagandaa.
..osakesäästötileistä.
Kuten itse huomaat niin ropagandan tekeminen on äärettömän helppoa ja tehokasta. Vielä kun jos joku virallisempi taho kertoisi kuinka isot massit se tuo valtion kassaan ja kuinka paljon uusia työpaikkoja niin persujen imago puolueena jonka voisi pistää  huolletta päättämään asioista kasvaa.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 852
 • Liked: 19513
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4863 : 14.07.2018, 03:04:07 »
Jos Halla-aho olisi näiden itkuvinkuparkujien pillin mukaan ikinä tanssinut, hän ei olisi vielä edes Helsingin kaupunginvaltuutettu. Aina on joku tosiaan vinkumassa, että ei todellakaan näin, ei jatkoon, itse en toimisi näin jne. Muistelen, että viime presidentinvaalien aikaan moni näistä kitisijöistä alkoi fanittaa Väyrystä ihan täysillä. Ota tuollaiset tuulella käyvät tässä vakavasti. Tehkööt v*ttu ite, jos kerran niin hyviä ovat.

Tästä erittäin samaa mieltä. Halla-aho sai vuoden 2007 ek-vaaleissa 2215 ääntä (ei valittu), ja vuoden 2014 europarlamenttivaaleissa 80 772 ääntä. Yksi puoluekin on siinä sivussa "kaapattu", mutta jos on uskominen itkupotkuraivarikirjoittajia, niin kaikki on mennyt päin helvettiä ja vauhti on vaan lisääntymässä.

Halla-ahon urakehitykseen olemme kyllä olleet tyytyväisiä, mutta muutoinhan kaikki on mennyt päin helvettiä ja menee kiihtyvällä vauhdilla.

Pidän täysin lammasmaisena mäkätyksenä näitä Halla-ahon äänisaaliiden kertailuja, mitä helvetin väliä, eivät ne ole itse tarkoitus kuin pelkästään Halla-aholle jos hänellekään. Kaiken tämän pitää johtaa johonkin, se ei riitä että nyyhkitään liikuttuneena että tuli paljon ääniä ... äänillä ei ole väliä jos niillä äänillä saadaan yhtä vähän aikaiseksi kuin jos ei olisi ääniä tullut ollenkaan. Matuja puskee maahan lisää kiihtyvällä tahdilla, eli "kaikki on mennyt päin helvettiä ja vauhti on vaan lisääntymässä."
« Viimeksi muokattu: 14.07.2018, 03:07:15 kirjoittanut Emo »

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 852
 • Liked: 19513
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4864 : 14.07.2018, 03:25:53 »
Jussi on tehnyt ja tekee niin kovan työn, että näkisin kitinän aika arvottomaksi.

Näkisin, että Suomen pelastamisen 1. vaihe on tehty: Soini ulos, Jussi sisään.

Tässä täytyy nähdäkseni vielä saada valmiiksi vaiheet 2, rajat kiinni ja laittomat ulos, sekä vaihe 3, kansanäänestys EU:sta sitten kun kansa tajuaa EU:n syvimmän luonteen.

Jos vaiheita 2 ja 3 ei saada toteutettua, olemme täysin muiden maiden toimien varassa. Voi olla, että EU hajoaa ennen kuin Suomi on kypsä äänestämään jäsenyydestä. Mutta vaihe 2 voidaan saada aikaan jo 9kk päästä, jos vaalitulos on tarpeeksi hyvä.

Olen sitä mieltä, että nettinäkyvyys ei riitä tarvittavaan vaalivoittoon. Uuvattimiljoonat pitäisi sijoittaa vaalivoiton aikaansaamiseen perinteisemmän median kautta, koska valmiiksi nuiva kansanosa, vanhemmat ihmiset, joita Hollywood ei ole aivopessyt, pitää tavoittaa muuten kuin netin kautta.

Se olisi lopullinen pay back time Soinille, eikö totta?

Ellei niille rahoille sitten ole parempaa käyttöä?

Lopetan kitinän sitten, kun rajat ovat kiinni, matut ulkona, ja Suomi eronnut EU:sta, tai perikunta irrottaa näppäimistön kuolonkankeista sormistani.

Mikään vähempi ei pelasta Suomen lapsia kehitysmaamuslimien invaasiolta, kuin rajat kiinni, matut ulos, ja eroon EU:sta. Toistanko iseäni? En tarpeeksi!

Ja muuten minäkin olen pitkän matkan juoksija.

Lalli näköjään onkin jo sanonut kaikkein olennaisimman.

Rajat kiinni, ja nyt kun niitä justiinsa suljetaan Trumpin ja Putinin vuoksi niin on todistettu sekin, että rajoja voidaan ja on lupa valvoa. Matut ulos, rahahanat heiltä kiinni ja eroon EU:sta, markka takaisin. Nämä ovat niitä tärkeitä asioita,  tässä tarvitse jäädä mihinkään henkilopalvontamenoihin pyöriskelemään - rajat vaan kiinni uusilta lonnijoilta ja maahan jo soluttautuneet  ikänsä valehdelleet kotimatkalle!

Lyyti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 217
 • Liked: 623
 • Ääni++
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4865 : 14.07.2018, 09:18:59 »
Miksi hän siis lähti Brysseliin? Miksi hän lähti ylipäätään Brysselin ehdokkaaksi? Miksi hän ei ollutkaan syksyllä 2015 täällä ohjaamassa opetuslapsiaan? Miksi hän korosti Euroopan unionin yhtenäisyyttä? Miksi hänestä tämän jälkeen yhtäkkiä kuoriutui kansallismielinen? Miksi tätä ei saisi pohtia ääneen?

Aiheellinen kysymys. Itse arvelin syitä olevan kaksi. Ensin se että koska nyt ollaan EU:ssa joka päättää paljosta, on hyödyllistä tietää miten sen päätöksenteko oikeasti toimii. Esitetty kritiikki on tällöin uskottavampaa ja korjausehdotukset parempia.

Toiseksi, jos ulkorajat olisivat pitäneet 2015, ei muuta olisi tarvittukaan. Uskon, mutten en tiedä, Jussin tätä asiaa lobanneen. Tuo olisi oikeaa edestä johtamista.

PS-puolueen varat taitavat tulla ainoastaan puoluetuesta, toisin kuin monilla muilla. Korjatkaa jos olen väärässä. Silloin ne muskelit on yllättävän pienet ja suuret kampanjat kannattaa säästää vaalien alle.

Jäsen IDAn todistukseen pohjaten, televisionäkyvyys yms kannattanee suunnata ikäihmisten herättelyyn. Oma ehdotus on lyhyen lyhyt kysymys puheenjohtajan suulla. "Suomen budjetti on noin ~60 mrd vuodessa josta 6mrd on velkaa. Oletko ajatellut miten eläkkeet tai vanhustenhuolto maksetaan, jos maahanmuutto lisää pottiin uuden miljardin joka ikinen vuosi?"

Voihan se olla että tässäkin on menossa vedätys 2.0. Mutta kyllä noita valintoja voi mielestäni ymmärtää myös järjellä. Lisäksi tietysti se asia, että vuoden 2014 päätökset on tehty vuoden 2014 tilanteessa, vuoden 2014 tiedoilla. Ja että kaikki tässä ollaan ihmisiä.

Ison puolueen (joka voi mihinkään edes vaikuttaa) linja on väkisinkin kompromissi. Parempi kysymys minusta on, mikä olisi parempi ja silti toteutettavissa oleva vaihtoehto.
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 920
 • Liked: 7260
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4866 : 14.07.2018, 12:00:54 »
Perussuomalaisten nousu  +20 % puolueeksi ”Mestari” Jussi Halla-ahon avulla

Aluksi: Meillä on forumilla niin eri käsitykset perussuomalaisten ja Jussi Halla-ahon tilasta, että oikeastaan minkäänlaiseen konsensukseen on mahdotonta päästä. Ei tämä ole sinäänsä ongelma koska tuskin mikään alkuperäinen tarkoituskaan täällä on päästä yhteisymmärrykseen. Yhdestä asiasta olemme varmasti kaikki kuitenkin samaa mieltä: Perussuomalaisten kannatus ei ole sitä mitä sen pitäisi tässä vaiheessa yhteiskunnallista aikaa olla. Eräs ongelma on myös se, että iso osa uskoo ja tukee Halla-ahon politiikkaa ja tilannetta siksi, että Halla-aho on/olisi vilpitön tai rehellinen. Näillä ei politiikassa pääse edes polun alkuun, pitää olla kompetentti, kova, väkevä, ulospäinsuuntautunut, sotaa kavahtamaton, johtava jne.

Perussuomalaisten yleinen strategia, arvot, teemat ja visio: Kesän 2017 jälkeen on ensiarvoisen tärkeää, että Perussuomalaiset Jussi Halla-ahon johdolla uudelleenmäärittelee ketä ja mitä Perussuomalaiset ovat, mitä he edustavat, mitkä heidän teemansa ovat ja mihin he pyrkivät. Viime kesän muutos oli niin suuri, että jo pelkästään perussuomalaisille itselleen ja niille ketkä sinisen kortin omistavat, heille tulee tehdä selkeäksi mitä me olemme. Saati sitten potentiaaliset äänestäjät. Tämä uudelleenmäärittely ei saa olla mikään facebook teksti vaan julistus, sen voi myös hyvin tehdä tulevassa puoluekokouksessa Lahdessa, kertauksen vuoksi.

Perussuomalaisilla tulee olla YKSI pääalusta, jossa aiheet ovat koottu. Yllätyksekseni, nettisivuilla on arvoista ihan hyvääkin tekstiä. Tuolta täytyy saada tuo vuosiluku 2011 pois ja iso osa noista termeistä ja arvoista tulee pukea toiseen uskoon! Kansallismielisyys tulee nostaa pääarvoksi mutta myös teemaksi, ja mikä tärkeintä, kansalle ja persuille itselleen tulee avata mitä kansallismielisyys on! Tuolla on puhetta tasa-arvosta, se täytyy ehdottomasti tarkentaa että perussuomalaiset kannattaa lähtökohtien tasa-arvoa, mutta vastustaa jyrkästi lopputuleman tasa-arvoa.

Teemat tulee purkaa auki tarkemmin, kansan ja sinisen kortin omistajien on yksinkertaisesti tiedettävä mitä asioita persut ajavat, miksi ajavat ja miten ajavat. Ei riitä, että puheenjohtaja sanoo että samat teemat meillä on vieläkin ja että ne voi käydä katsomassa. Ne tulee olla jokaiselle täysin selvänä, täten vastustaja ei voi väärinkäyttää niitä eikä äänestäjä elä epätietoisuudessa ainakaan teemojen, arvojen ja sisällön suhteen. Mitä ja miksi ajattelemme näin NATO:sta, YK:sta, Ympäristöasioista, eri kulttuureista ja monikulturistamisesta, ulkomaalaisen työvoiman käytöstä, rikollisuudesta ja turvallisuudesta yms. teemoista jotka ovat täysin unohdettuja ja jotka ovat ihmisille ja yhteiskunnalle tärkeitä. Asioita kuvataan liian turvallisesti ja yläkäsitteellisesti, tarvitaan konkreettisia vastauksia niin arkipäivän ongelmiin kuin vähän abstrakimpiin asioihin.

Jussi Halla-ahon tulee käydä joka piiri läpi ja erottaa jyvät akanoista! Kun teemat, arvot yms. ovat uudelleen määritelty, Halla-aho kertoo jokaiselle että tämä on pelin henki, jos ei kiinnosta niin helvettiin täältä. Ei toki noilla sanoin. Jokainen kunnanvaltuutettu luo itsestään profiilin, jossa on osaamiset ja kiinnostukset, näin johtajan on helpompi lähteä johtamaan näiden henkilöiden osaamista ja jokainen voi panostaa kunnolla työhönsä. Ei varmaan tarvitse sanoa kenellekään millä tolalla persujen kunnallispolitiikka on......huokaus.

Sidosryhmät ja niiden hyödyntäminen: Suomen perustaa tulee hyödyntää aivan eri tavalla, kansa haluaa tietää maahanmuuton kustannuksista ja niitä tulee alkaa tiedottaa säännölllisesti! Perussuomalaisten tulee luoda hyvät mediasuhteet kuntoon. Tämä voi olla mahdotonta, mutta tätä täytyy yrittää. Jos tässä ei onnistuta, sitten tulee luoda kokonaan uusi media! Tämä ei voi olla pirstaleinen Riikka Purran videoblog + Halla-ahon facebook + Huhtasaaren juttu, vaikka kaikki olisivatkin hyviä per se. Täytyy luoda yhtenäisyyttä, kokonaan uusi alusta. Olisin sanonut jälleen yhteistyöstä Ruotsidemokraattien ja Viron kansallismielisten kanssa, mutta tuo asia taitaakin olla menossa eteenpäin joten hyvä niin. Samoin Persujen tulee tunnistaa kovan tason kunnallispoliitikot ja nostaa heitä framille. Kaikki kulminoituu johtamiseen ja strategiaan ja siihen, että suhtaudutaan asiohin riittävällä vakavuudella, osaamisella ja ylpeydellä.

Rahankäyttö: Sitä rahaa pitää alkaa pistämään rekka-autolasteittain! Politiikka on viimeinen paikka, jossa rahaa säästetään. Persuilla on järkyttävän paljon asioita mihin tulee panostaa kymmenen kertaa enemmän. Lalli sanoi hyvin tuosta mainostamisesta, se on yksi tärkeä asia. Mutta ennen kun mainostetaan, tulee olla paljon selkeämmin tiedossa mitä mainostetaan. Mitkä ovat ne sisällöt jota viestitään, kenelle ja miksi. Mikä kuva äänestäjille halutaan antaa. Perussuomalaisten tulee palkata todellisia ammattilaisia, ei mitään vasemman käden video-osaajia vaan ammattilaisia, sellaisia jotka tekivät Huhtasaaren pressavaalivideon. Samat tyypit voivat laittaa Persujen nettisivut parempaan kuosiin. Kansanedustajien avustajia tulee hyödyntää paremmin, jos ei ole resursseja niin sitten palkataan osaajia.

Valemedian alasampuminen: Perussuomalaisten tulee luoda käytäntö, jolla valemedia ammutaan alas. Joku johtotason henkilö kerran kuussa käymään videolla (helvetin hyvin kuvattu ja toteutettu) läpi asioita, joissa media, sosiologit yms. näkyvillä olevat henkilöt valehtelevat. Jäsen Roope on varmaan yksi Suomen parhaista tässä, mutta ei häntä taida saada mukaan tai sitten täytyy olla iso tukku oravannahkoja. Mutta samaa ideaa haetaan. Me tiedämme kuinka paljon media valehtelee, mutta monet eivät tiedä ja kaikki nämä tulee saada näkyväksi. Ei vittuilevasti, eikä sarkastiseen sävyyn, vaan väkevästi, arvokkaasti ja inhimillisesti.

Puheenjohtajan tervehdys kerran kuukaudessa: Joka kuukausi Jussi Halla-aho kertoo ammattimaisella videolla (tähän tyyliin https://www.youtube.com/watch?v=AxDnwRr2qAc) missä mennään ja mitä on tapahtunut, sisällön nyt voi päättää mutta johtajan tulee kommunikoida yleisölleen.

Kilpailija/vihollisanalyysi: Luulen, että Riikka Purra on parhaiten perillä siitä, millaisten kelmien kanssa tässä ollaan tekemisissä, mutta tätä täytyy vielä painottaa enemmän. Joka kerta kun mahdollista on, persujen tulee näpäyttää poliittista vihollista valheista, ristiriidoista, epäoleellisuuksista jne. Me emme pelkästään taistele kansan puolesta, taistelemme myös vihollista vastaan. Kaksi eri juttua, kaksi eri taktiikkaa.

Lopuksi: Kaikkiin noihin saisi valtavasti lisää metodeja, tuossa oli vain lyhyesti mainittu asioita joita mielestäni pitäisi huomioida. Noiden lisäksi on valtavasti muita asioita joita tulee tarkentaa. Kaiken tämän mahdollistaa kokonaisvaltainen strategia ja johtaminen, en edelleenkään näe riittävää logiikkaa ja prosessia tässä kupletissa. Jos pohtisin näitä asioita puoli päivää niin muuttaisin ja viilaisin joitakin ja lisäisin paljon, nämä ajatukset nyt näin kevyesti pohdittuna.

P.S. Sitten on lisäksi paljon mielenkiintoisia asioita, joita Kelloseppä, Emo ja Phantasticum ovat nostaneet esiin, ne liittyvät ehkä enemmän tiettyyn yleiseen kuvioon avoimuudesta ja lähestymisestä, oman aseman ajamisesta jne. Niitä olisi kiva pohtia paljon lisää, mutta se on aika vaikeaa kun iso osa asioista on niin pimennossa. Kaipaan enemmän väkevää ja asiallista sävyä ja selkeyttä, sekin Turkkilan kommentti ettei perustaisi forumia jos saisi valita uudelleen ja sitten vielä tökeröä selitystä viitaten alustaan, ei mitään tuollaista. Enää koskaan. Ei mitään Halla-ahon kommentteja että antaa ok:n tai hyvän arvosanan hallituksen maahanmuuttopolitiikalle jne jne.

Perussuomalaiset pelaavat poliittista peliä jossa on liikaa riskejä, epävarmuutta ja -tietoisuutta sekä monitulkintaisuutta. Emme voi antaa vihollisen tai kansalaisen määritellä mitä me olemme tai emme ole, se on puolueen johdon tehtävä valmiiksi ja selkeään muotoon. Voitamme tämän identitaarisen sodan avoimuudella, mutta siinä jokaisen täytyy olla satavarma mitä edustavat ja miksi, täytyy olla selvillä kulttuurien välisistä eroista ja sosiologiasta, vihollisen luonteesta ja agendasta yms. Kaiken tämän jälkeen kun tilanteeseen suhtaduutaan sen ansaitsemalla vakavuudella, puheen ja kirjoituksen sävy on riittävän väkevä ja samaan aikaan parlamentaarisen tason mukainen.

Jatketaan Lahdessa ;)

Ai niin, kannan toki itsekin korteni kekoon luopumalla lopullisesti Mestari -sanan käytöstä, vaikka tiukkaa se tekeekin :_(

Edit. kielioppia

Edit.2. Jos ei Suomessa päästä median kanssa yhteistyöhön, aletaan hyödyntää ulkomaalaista mediaa, lennätetään niitä toimittajia tänne ja luodaan yhteistyömalli.
« Viimeksi muokattu: 14.07.2018, 12:06:44 kirjoittanut J. Lannan haamu »
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 852
 • Liked: 19513
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4867 : 14.07.2018, 12:25:41 »
Perussuomalaisten nousu  +20 % puolueeksi ”Mestari” Jussi Halla-ahon avulla

Aluksi: Meillä on ...
...

P.S. Sitten on lisäksi paljon mielenkiintoisia asioita, joita Kelloseppä, Emo ja Phantasticum ovat nostaneet esiin ...

Kirjoitat asiaa, ja ennen kaikkea - jaksat vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen kirjoittaa: on hyvä että jotkut jaksavat.

Olet maininnut minut kovassa kirjoittajaseurassa, vähän nolottaa vaikken nolostelua yleensä harrasta. Kiitos.
Siihen mitä täällä usein viljellään "tehkää itse paremmin" niin EI! Tarkoitus ei ole, että jokainen tekee itse paremmin, vaan puolueella on yksi puheenjohtaja ja muutama varapuheenjohtaja, ja heidän pitää tehdä paremmin ja me heitä äänestämme ja annamme heille tukemme. Ei mitenkään voi olla tarpeen se, että "scriptoja" pullahtelee sieltä täältä ja useampi yrittää tehdä halla-ahot. Saahan sen tehdä, mutta se ei ole mikään velvollisuus, jonka jälkeen vasta saa mölistä netissä tyytymättömyyttään ja antaa ohjeita!

On tuo tietysti oiva keino yrittää vaientaa arvostelu - tee itse paremmin - kun vaikka joukossamme varmasti muutamia ihmisiä onkin keillä älyllinen ja verbaalinen kapasiteetti saattaisi "halla-ahoihin" riittää, niin ei jussi-ilmiötä siltikään voi kovin monena kappaleena tehdä näin pienessä maassa.

On muuten kauheat helteet! Onkohan tämä porotus lähetetty päällemme idästä vaiko lännestä?

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 038
 • Liked: 39973
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4868 : 14.07.2018, 12:35:54 »
Joo. Itse olen sitä mieltä, että kun äänestäjiä hamutaan lisää puolueen taakse, viestin pitää olla ulospäin mahdollisimman yksinkertainen ja väkevä. Siis populistinen, jota edustavat Suomessa ihan kaikki puolueet, vaikka tuota määritelmää kaikki kohdallaan ovatkin siirtämässä ainoastaan Persujen "taakaksi".

Näissä spekuloinneissa nyt tupataan unohtamaan se, että keskimääräinen äänestäjä, joka tarkoittaa suuria massoja, ei luotaa äänestyspäätöksissään mihinkään syvällisiin ideologioihin ja niiden rakenteisiin, vaan otaksuen lyhyisiin iskeviin populistisiin "lupauksiin". Esimerkkejä on koko poliittinen historia täynnä. "Sari sairaanhoitaja", "toivotalkoot", + lukemattomat muut eri puolueiden populistiset vaalilupaukset.

Persujen voima ja vaihtoehto on nimenomaan maahanmuuttoon liittyvät teemat ja niiden voimakas viestiminen. Yksikään muu puolue ei näitä teemoja kriittisistä lähtökohdista aja.

Se että koitettaisiin ajaa "ideologiaa" kansan selkärankaan, olisi hyvin pitkän aikavälin suunnitelma. Vaikka täällä hommalla kuinka analyyttisesti pohdiskeltaisiin kansallimielisyyttä ja sen oikeaoppisia rakenteita ym. ei keskimääräinen äänestäjä ymmärrä/välitä näistä teemoista hevon humppaa.

Jos nyt jotakin opittavaa on vanhojen Persujen saavutuksista, niin opin paikka on mielestäni juuri se, miten he jytkynsä rakensivat. Kaikki meni "pieleen" ainoastaan täydellisen takinkäännön ja petturuuden takia. Jos annetuista "lupauksista" olisi pidetty edes jossakin määrin kiinni, tilanne saattaisi olla aivan toinen.

Itse uskon, että Persuja äänestävät ja heitä äänestämään harkitsevat pohtivat juuri tällä hetkellä sitä, voiko Persuihin luottaa. Sitä luottamusta ei rakenneta massiivisella ideologisella rummutuksella, vaan sillä yksinkertaisimmalla lääkkeellä, populismilla. Niin on aina ollut ja niin tulee olemaan jatkossakin. Ideologisen kivijalan rakentaminen on pitkä tie ja se rakennus pitää suorittaa pikkuhiljaa, jotta kansalaiset ehtivät siihen sopeutua kaikessa rauhassa ja jotta siitä voisi muodostua "uusi normaali". Liian nopea ideologinen julistus on luotaantyöntävää ja tuppaa aiheuttamaan vastareaktion. Asiat täytyy pitää yksinkertaisina, siis sellaisina, joita suurin osa kansalaisista on poliittisia äänestyspäätöksiä tehdessään.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 866
 • Liked: 18295
 • Takapenkin paha poika
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4869 : 14.07.2018, 12:52:31 »
Kim-Evil-Perkele kirjoittaa asiaa.

Populismiksi ymmärretään useasti ns. vasemmistopopulismi, jossa huvikuunarit ja juppikootterit on verolle pantava. Se ei pidä paikkaansa vaan populismia on tosiaan kaikki sellainen viestintä, jossa pyritään kalastelemaan tavallisen kansan suosiota. Tavallista kansaa ovat muutkin kuin kaljabaaripersut tai tehtaan rasvakourat. Keskiluokka on suurin demografinen ryhmä Suomessa.

Populismissa sinänsä ei ole mitään pahaa. Sehän on tavallaan demokratiaa puhtaimmillaan. Populismi on myös helppo keino kansansuosioon pääsemiseksi ja siksi siihen sisältyy riskejä. Mitä luvataan pitää myös pystyä pitämään. Näinhän ei tietenkään läheskään aina jos juuri koskaan on minkään puolueen kohdalla tapahtunut, ainakaan sataprosenttisesti. Kansa kyllä ymmärtää, ettei ihan kaikkea voi toteuttaa vaan hallitusohjelma on aina kompromissi. Mutta jotain pitäisi saada onnistumaan, koska muuten hallitukseen ei kannata pelkästään perässä hinattavaksi mennä.

Soini ei pitänyt mitään ja siksi kannatus romahti.

Kyllä, viestin karttuisalle kansallemme pitää olla lyhyt ja ytimekäs. Se ei ole Halla-ahon vahvuusalue. Siinä olisi syytä käyttää asiansa osaavaa ammattiapua. Lööpit kuntoon!
The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 920
 • Liked: 7260
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4870 : 14.07.2018, 12:57:41 »
Tuo Kim-Evilin huomio on todella tärkeä, että ei missään nimessä saa julistaa ideologiaa. Mutta persuilla tulee olla ideologia taustalla, johon viestintä ja kaikki sitoutuu. Eikä tuo oma kirjoitukseni esimerkiksi ole mielestäni ristiriidassa tämän kanssa. Mutta jos kansallismielisyydestä puhutaan, niin sen voi kyllä jollain tavalla lyhyestikin määritellä. Ja teemat tulee avata kansankielellä.

Kuinka moni tällä hetkellä esimerkiksi tietää, mitkä perussuomalaisten ympäristöasenteet ovat, miksi Natoa kannatetaan tai ei kannateta, kuinka perussuomalaiset näkevät monikulturismin tai sen, että kohta Suomessa eivät suomalaiset enää tee duunaritöitä, millä tavoin maahanmuutto on uhka, muuta kuin taloudellinen? Kaikkiin näihin voidaan luoda yhden tai kahden kappaleen määritelmät kansankielellä, uskoisin ainakin näin.

Edit. Mitä muuten olette mieltä siitä, pitäiskö perussuomalaisten tarkentaa noita termejä maahanmuutto vs. kansainvaellus? Onko se liian kaukaa haettu, että aletaan puhua nimistä niiden oikeilla nimillä? Esim. Itä-Euroopassa ainakin tuo Unkarin ulkoministeri korjaa maahanmuuton kansainvaelluksella.
« Viimeksi muokattu: 14.07.2018, 13:01:50 kirjoittanut J. Lannan haamu »
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 852
 • Liked: 19513
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4871 : 14.07.2018, 13:06:10 »


Persujen voima ja vaihtoehto on nimenomaan maahanmuuttoon liittyvät teemat ja niiden voimakas viestiminen. Yksikään muu puolue ei näitä teemoja kriittisistä lähtökohdista aja.


Ja maahanmuuttoon liittyvissä teemoissa haluan nähdä nimenomaan asian esitettynä positiivisen kautta, että ollaan suomalaisen (kantasuomalaisen) ihmisen puolella!!! Tietysti valheeseen perustuvaa ja koko turvapaikkajärjestelmän romuttanutta elintasomaahanmuuttoa vastaan, mutta aina kaikessa SUOMALAISEN IHMISEN PUOLELLA!

Maahanmuutostakin nykyään inisee vähän joka puolue edes joskus jossain, mutta jos PS osoittaisi olevansa kantasuomalaisen ihmisen puolella ja sanoisi sen voimakkaasti (eikä siten kuin anttirinteet sen sopertavat kun naamasta näkee että rinne itsekin tietää, että kaikki tietävät, että hän valehtelee), niin se olisi veret seisauttavaa (nationalismia ja rasismia tietty suvakin mielestä).


Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 841
 • Liked: 30777
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4872 : 14.07.2018, 13:20:31 »
Lööpit kuntoon!

Sloganit sivuille!

Sotahuudot someen!
"Suomi tuottaa kokoonsa suhteutettuna eniten hyvää ihmiskunnalle ja kuormittaa maailmaa kaikista valtioista vähiten."

https://www.visualcapitalist.com/relationship-money-happiness/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 841
 • Liked: 30777
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4873 : 14.07.2018, 13:24:27 »
Ja teemat tulee avata kansankielellä.

Trumpin ja itäeuroopan poliittisten johtajien kansankielisyydestä kannattaisi ottaa mallia.
"Suomi tuottaa kokoonsa suhteutettuna eniten hyvää ihmiskunnalle ja kuormittaa maailmaa kaikista valtioista vähiten."

https://www.visualcapitalist.com/relationship-money-happiness/

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 595
 • Liked: 16396
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4874 : 14.07.2018, 13:25:13 »


Persujen voima ja vaihtoehto on nimenomaan maahanmuuttoon liittyvät teemat ja niiden voimakas viestiminen. Yksikään muu puolue ei näitä teemoja kriittisistä lähtökohdista aja.


Ja maahanmuuttoon liittyvissä teemoissa haluan nähdä nimenomaan asian esitettynä positiivisen kautta, että ollaan suomalaisen (kantasuomalaisen) ihmisen puolella!!! Tietysti valheeseen perustuvaa ja koko turvapaikkajärjestelmän romuttanutta elintasomaahanmuuttoa vastaan, mutta aina kaikessa SUOMALAISEN IHMISEN PUOLELLA!
***

Hullua, että näinkin itsestään selvä ajatus on nykyään jotain radikaalia populismia, ainakin jos uskomme luotettavaan mediaan.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 841
 • Liked: 30777
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4875 : 14.07.2018, 13:36:29 »
Onko se liian kaukaa haettu, että aletaan puhua nimistä niiden oikeilla nimillä?

Ei. Siksi väestöä vaihtavan punaviherrintaman tärkein ase eli ihmisoikeudet pitää ottaa pois taistelukentältä! Esimerkki:

"Ihmisoikeuksista on tullut Eurooppaa tuhoava kulttiuskonto
Alkujaan tärkeä käsite ihmisoikeudet on aikojen kuluessa vääristynyt mielettömäksi uskonkappaleeksi, jonka avulla Eurooppa yritetään täyttää kehitysmaamuslimeilla sekä luku- ja kielitaidomilla afrikkalaisilla. Ihmisoikeuksista on tullut järjetön kultti, joka tuhoaa Suomen, jos sitä ei pysäytetä. Lisäksi se houkuttelee afrikkalaisia hukkumaan välimereen.

Afrikkalaiset osaavat kyllä huolehtia omista asioista, kunhan länsi lopettaa korruptiorahan eli kehitysavun jakamisen paikallisille poliittisille johtajille. Kehitysapu taannuttaa, ei kehitä." 
« Viimeksi muokattu: 14.07.2018, 13:43:52 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
"Suomi tuottaa kokoonsa suhteutettuna eniten hyvää ihmiskunnalle ja kuormittaa maailmaa kaikista valtioista vähiten."

https://www.visualcapitalist.com/relationship-money-happiness/

arpi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 511
 • Liked: 938
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4876 : 14.07.2018, 13:39:58 »


Edit. Mitä muuten olette mieltä siitä, pitäiskö perussuomalaisten tarkentaa noita termejä maahanmuutto vs. kansainvaellus? Onko se liian kaukaa haettu, että aletaan puhua nimistä niiden oikeilla nimillä? Esim. Itä-Euroopassa ainakin tuo Unkarin ulkoministeri korjaa maahanmuuton kansainvaelluksella.
Pitäisi.

Halla-ahon ehdotonta osaamisaluetta on terminologialla kikkailu, sanojen merkitysten muovaaminen ja uusien termien tuominen yleiseen käyttöön. Maahanmuuttokriittinen on tästä loistava esimerkki.

"kansainvaellus" termin tuominen julkiseen keskusteluun voisi olla seuraava suuri läpimurto. Se on suhteellisen neutraali sana, jota jopa Hesarin ja Ylen kaltaiset mokunediat uskaltaisi käyttää mutta samalla riittävän kuvaava. Jokainen ymmärtää mitä ihmisryhmiä tarkoitetaan kansainvaelluksella eikä siihen voi sotkea sveitsiläistä kirurgia tai japanilaista insinööriä, kuten maahanmuuttajien tapauksessa jatkuvasti ja tarkoituksella tehdään. Kansainvaelluksella voisi korvata sekavan maahanmuuton sekä rasistisen maahantunkeutumisen menettämättä silti sanomasta yhtään mitään.

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 920
 • Liked: 7260
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4877 : 14.07.2018, 13:50:57 »
Itse asiassa tuo Emon erittäin tärkeä pointti meinasi jäädä kokonaan unholaan. Meidän tulee ehdottomasti promotoida tätä supervaltio Suomea, suomalaisia arvoja sekä niitä suomalaisia, jotka ovat tehneet meistä erään maailman parhaista.

Kolikon kaksi tärkeää puolta, toisessa kritisoidaan ja esitetään eri kulttuurien tai monikulttuurisuuden epäkohdat, ristiriidat ja sivistymättömyyden, MUTTA vähintään yhtä tärkeä on nostaa esiin suomalaisuuden superkärkiä.

Olemme kilpajuoksussa sen kanssa, että vihollinen yrittää muokata ja tuhota suomalaisuutta, aivan kuten Katmandu sanoi toisessa ketjussa hyvin, että suomalaisuus on viety tunnetasolta pois rationaaliselle tasolle. Tämä on todella paha asia. Mutta pointtina siis, että meillä on vielä tilaa vaikka kuinka paljon nostaa esiin positiivista suomalaisuutta.

Meillä on vielä toistaiseksi ihan virallisilla tahoilla määritelty pakolainen, turvapaikanhakija, siirtolainen sekä kansainvaellus. Nythän vihollinen puhuu kaikista oman agendan mukaan, kun objektiivinen todellisuus on että kyseessä on kansainvaellus laittomin perustein.

Kannatta lukea Tenho Kiiskisen uusi Sarastus-teksti. Tenho on mielestäni kaikista kovin Sarastuksen kirjoittaja ja se teksti on todella brutaalia luettavaa, mutta parhaina kohtina on superälykäs vittuilu Tuomas Enbuskea kohtaan, sekä maininta siitä suomalaisesta apatiasta. Juuri se, että suomalaisuus ja Suomi esitetään positiivisessa valossa, uskon että se nostaa kansallista itsetuntoa ja ylpeyttä. Tätä eivät kukaan muu puolue tee.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

guest14935

 • Vieras
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4878 : 14.07.2018, 14:09:21 »
Hullua, että näinkin itsestään selvä ajatus on nykyään jotain radikaalia populismia, ainakin jos uskomme luotettavaan mediaan.
Natsismiksi ja fasismiksihan sitä kutsuvat - ja juuri siksi että nykyinen politiikka on juuri sitä, lebensraum kansoille joille suomea ovat antamassa. Kun ei voida kertoa mitä se on johtuen median propagandan voimakkuudesta, vastustukselta menee teho. Kaippa ne noin ovat asian pohtineet. En toki tiedä miten kun hallitsijoita en ole tavannut, mutta suomalaisia vastaan ovat kuten kuka vain huomaa. Nykyisellään ongelmana olisikin enempi tavoittaa nuoret kuin tavoittaa vanhat, mitä jotkut ehdottaneet. Halla-ahokin ikääntyy joka vuosi, tarvisi nuoria jotka osaa asioita selventää ja propagandasta puhua. Ymmärtääkseni Junes Lokka on nuoret onnistunut tavoittamaan minkä vuoksi hänet tulisi ottaa Tiina Wiikin kanssa persuihin, mikäli haluavat siihen liittyä ja mikäli puolue haluaa kannatustaan kasvattaa.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 841
 • Liked: 30777
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4879 : 14.07.2018, 14:16:04 »
Juuri se, että suomalaisuus ja Suomi esitetään positiivisessa valossa, uskon että se nostaa kansallista itsetuntoa ja ylpeyttä. Tätä eivät kukaan muu puolue tee.

Eikä se ole edes vaikeaa, koska Suomi on kärkimaita lukuisissa kansainvälisissä tutkimuksissa.

12 Surprising Things In Which Finland Is The Best In The World
https://www.buzzfeed.com/frankmartela/12-surprising-things-in-which-finland-is-the-best-fvkn?utm_term=.gidRaLvRm#.bfevGWovR


18 reasons why Finland is the greatest country on Earth - The Telegraph
https://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/finland/articles/reasons-to-visit-finland/
"Suomi tuottaa kokoonsa suhteutettuna eniten hyvää ihmiskunnalle ja kuormittaa maailmaa kaikista valtioista vähiten."

https://www.visualcapitalist.com/relationship-money-happiness/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 841
 • Liked: 30777
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4880 : 14.07.2018, 14:21:54 »
Yksi argumentti vielä kansainvalellusta vastaan:
Euroopan väestötiheys on noin neljä kertaa suurempi Afrikan. Eurooppa on jo täynnä! Jos Afrikka haluaa lebensraumia Euroopasta, eurooppalaiset on ensin raivattava tieltä pois.

EU:n väestötiheys 116,0 as./km²
Afrikan väestötiheys 30,51 as./km²
« Viimeksi muokattu: 14.07.2018, 14:26:00 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
"Suomi tuottaa kokoonsa suhteutettuna eniten hyvää ihmiskunnalle ja kuormittaa maailmaa kaikista valtioista vähiten."

https://www.visualcapitalist.com/relationship-money-happiness/

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 920
 • Liked: 7260
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4881 : 14.07.2018, 14:26:40 »
Eikä se ole edes vaikeaa, koska Suomi on kärkimaita lukuisissa kansainvälisissä tutkimuksissa.

12 Surprising Things In Which Finland Is The Best In The World
https://www.buzzfeed.com/frankmartela/12-surprising-things-in-which-finland-is-the-best-fvkn?utm_term=.gidRaLvRm#.bfevGWovR

18 reasons why Finland is the greatest country on Earth - The Telegraph
https://www.telegraph.co.uk/travel/destinations/europe/finland/articles/reasons-to-visit-finland/

Nimenomaan ja juuri näin. Perussuomalaisten tulisi tehdä medialle osoitettu kampanja, jossa he pukevat suomalaisuuden juuri siihen pukuun mitä se ansaitsee. Sitten voidaan toki viitata myös poliittiseen viholliseen ja pyytää perusteluja miksi he ajavat hyvinvointivaltiota alas.
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 956
 • Liked: 5873
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4882 : 14.07.2018, 14:29:44 »

Edit. Mitä muuten olette mieltä siitä, pitäiskö perussuomalaisten tarkentaa noita termejä maahanmuutto vs. kansainvaellus?


Väestönvaihto on suurelle yleisölle aivan tuntematon käsite.
Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 855
 • Liked: 4025

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 642
 • Liked: 2309
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4884 : 14.07.2018, 14:34:04 »
Voisitko yksilöidä tähän lyhyen perustelun siitä, mitä PS salailee, miksi, ja miten se mielestäsi on todistettavissa. Keskustellaan sitten siitä. Yksi konkreettinen asia aluksi eikä pitkää vuodatusta kaikesta mitä PS on tehnyt väärin sitten Vennamon ja Valtra-Valmetin.

On tämä toivotonta. Koko "saaga" lähti liikkeelle ihmettelystäni, että nuivat perussuomalaiset antavat ymmärtää vastustavansa Dublin-järjestelmän uudistamista, vaikka se vastustaminen ei näy missään. Päinvastoin. Perussuomalaiset ovat allekirjoittaneet kaikki valiokuntalausunnot ilman vastalauseita ja eriäviä mielipiteitä. Juho Eerola vielä erikseen korosti, että hän suhtautuu asiaan hyvillä mielin. En ole vuodatellut pitkästi kaikesta siitä, mitä persut ovat tehneet väärin. Sinä joko luet viestejäni tarkoituksella väärin tai sitten et ymmärrä lukemaasi.

Kun jäsen K.L.O laittoi asiasta Halla-aholle tiedustelun Facebookiin, muutama hommalainen oli sitä mieltä, että mitä minä oikein luulen itsestäni, että ovatko minun kysymykseni muka niin tärkeitä, että Halla-aho vaivautuisi niihin vastaamaan. Sinä taas totesit, ettei Halla-aholla ole aikaa tykitellä sosiaalisessa mediassa, vaikka tässä ketjussa on riemurinnoin otettu vastaan Halla-ahon aktivoituminen sosiaalisessa mediassa. Muistatko? Itse asia jäi taka-alalle. Seuraavaksi oltiinkin jo haltioituneita Etelä-Korean nuivuudesta.

Emme saaneet vastausta tähän yhteen konkreettiseen asiaan, joka sinänsä on aika vähäpätöinen mutta omiaan herättämään epäluottamusta. Halla-aho ei ole huomioinut meitä enää aikoihin. Mutta me olemmekin vain "jokin satunnaisen joukon enemmistö" ja "jotain junttaporukkaa". Kyllä minä olen ihmetellyt tätäkin mielenmuutosta, kun koko Homma on Scriptan Vieraskirjan jatkumoa. Jos kyseessä olisi pelkkä ajankäyttöön liittyvä asia, puheenjohtajaksi valinnan jälkeen olisi voinut tulla edes tervehtimään. Mutta ei. Eikä tuo nimittelykään ole niin kivalta tuntunut.

Kannattaa kysyä Halla-aholta itseltään jos haluaa saada ensikäden tietoa siitä, miksi hän lähti ehdokkaaksi Brysseliin. Olet ilmeisesti kysynytkin sitä häneltä suoraan, ja jostain sangen mystisestä syystä hän ei ole vastannut. Scriptankin lukeminen saattaisi avata Jussin ajatuksia.

En ole kysynyt enkä aio kysyä. Luuletko hänen vastaavan, koska hän ei vastaa edes puoluetta koskeviin kysymyksiin. Scriptasta jo totesinkin sen olevan kokoelma Pyhiä Tekstejä, joita kuuluu lukea ja opetella ulkoa. Näen tässä henkilön ihailussa piirteitä, joka tuo silloin tällöin mieleen uskonnollisen kultin (ks. linkki). Hej på dig, duc!

Yleensä jotain asiaa arvostellessa on eduksi, että osaa kertoa mitä pitäisi tehdä eri tavalla.

En ole sanonut, että jotain pitäisi tehdä eri tavalla. Olen puhunut ainakin avoimuudesta, salamyhkäisyydestä ja kansallismielisin silmin katsottuna sangen erikoisista lausunnoista, joita Halla-aho on antanut viime vuosien aikana ja jotka ovat nyt kääntyneet päälaelleen.

Vaikka pyysit vain yhtä konkreettista esimerkkiä, niin tässä on se toinen asia, josta olen puhunut. Mihin suuntaan perussuomalaisten politiikka on menossa? Ei voi olla vain yhtä pienintä nimittäjää, ja kaikki muu pitää ostaa kuin sika säkissä. Rivien välistä olen ounastellut, että se saattaisi olla kokoomuslaista politiikkaa maahanmuuttokriittisyydellä höystettynä. Mutta onko? Ehkä puolue ei tiedä itsekään tai tietää, mutta ei halua kertoa, kun pelätään äänestäjien kaikkoamista. Tämä on sitä vehkeilyä.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 852
 • Liked: 19513
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4885 : 14.07.2018, 14:50:11 »
Yksi argumentti vielä kansainvalellusta vastaan:
Euroopan väestötiheys on noin neljä kertaa suurempi Afrikan. Eurooppa on jo täynnä! Jos Afrikka haluaa lebensraumia Euroopasta, eurooppalaiset on ensin raivattava tieltä pois.

EU:n väestötiheys 116,0 as./km²
Afrikan väestötiheys 30,51 as./km²

Tätä ihmiset eivät myöskään tiedä, niin kuin eivät paljon muutakaan. Kaikilla meillä on kommunistisen valemedian luoma propagandistinen harhakuva Afrikasta ylikansoitettuna maanosana, josta tullaan turvaa hakemaan väljästi asuttuun Eurooppaan. Unohdetaan mittasuhteet tarkoituksella, unohdetaan että Eurooppa on postimerkin kokoinen maapläsi Afrikan jättimäisen pinta-alan rinnalla.

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 756
 • Liked: 12722
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4886 : 14.07.2018, 15:01:01 »

Edit. Mitä muuten olette mieltä siitä, pitäiskö perussuomalaisten tarkentaa noita termejä maahanmuutto vs. kansainvaellus?


Väestönvaihto on suurelle yleisölle aivan tuntematon käsite.

Laumaloisiminen olisi täsmällinen nimike.
Jäseneltä ISO: "Kotouttaminen on hölmöläisten puuhaa, kotiutuminen ja yhteiskuntaan integroituminen on maahantulijoiden omalla vastuulla."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 852
 • Liked: 19513
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4887 : 14.07.2018, 15:02:19 »
Ja teemat tulee avata kansankielellä.

Trumpin ja itäeuroopan poliittisten johtajien kansankielisyydestä kannattaisi ottaa mallia.

Aivan, täsmälleen. Ja tämän takia valehteleva vihervasemmisto vihaakin Donald Trumpia, koska Trump puhuu suoraan, ja kirjoittaa somen kautta suoraan ihmisille. Kommunistit (esim. valemedia kuten HS tai Yle ja niiden kansainväliset vastineet) eivät pääse väliin valehtelemaan ja muokkaamaan sanomaa, kun Trump puhua paukauttaa kaiken niin raadollisen suoraan, että tyyli hipoo monesti jopa hyvän käytöksen rajoja. Tykkään! Moni tykkää! Trump ei kalastele suosiota, ja siksi juuri saa suosion.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 733
 • Liked: 3361
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4888 : 14.07.2018, 15:04:40 »
Yksi argumentti vielä kansainvalellusta vastaan:
Euroopan väestötiheys on noin neljä kertaa suurempi Afrikan. Eurooppa on jo täynnä! Jos Afrikka haluaa lebensraumia Euroopasta, eurooppalaiset on ensin raivattava tieltä pois.

EU:n väestötiheys 116,0 as./km²
Afrikan väestötiheys 30,51 as./km²

Tätä ihmiset eivät myöskään tiedä, niin kuin eivät paljon muutakaan. Kaikilla meillä on kommunistisen valemedian luoma propagandistinen harhakuva Afrikasta ylikansoitettuna maanosana, josta tullaan turvaa hakemaan väljästi asuttuun Eurooppaan. Unohdetaan mittasuhteet tarkoituksella, unohdetaan että Eurooppa on postimerkin kokoinen maapläsi Afrikan jättimäisen pinta-alan rinnalla.

Afrikasta on iso osa asumiskelvotonta saharaa jotenpelkkä väestöntiheys ei kerro koko kuvaa. Jos afrikassa ei olisi neekerit vallassa niin siellä pystyisi asumaan helposti 3-4 miljardia ihmistä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 502
 • Liked: 19156
Vs: 2016-12-13 Halla-aho palaa kotimaan politiikkaan
« Vastaus #4889 : 14.07.2018, 15:12:18 »
Afrikasta on iso osa asumiskelvotonta saharaa jotenpelkkä väestöntiheys ei kerro koko kuvaa. Jos afrikassa ei olisi neekerit vallassa niin siellä pystyisi asumaan helposti 3-4 miljardia ihmistä.

"Asumiskelvottomassa Saharassa" asuu vaikka kuinka paljon ihmisiä. Egyptissäkin lähes 100 miljoonaa. Vaikka Saharaa leikkaisi pois Afrikasta vaikka kuinka isoilla saksilla, niin silti siellä on enemmän tilaa kuin Euroopassa. Asian voi varmistaa linkin karttaprojektiosta.

Dekolonisoidut kartat