Kirjoittaja Aihe: 2009-01-13 STT: Pommiuhkaus Oslon lentokentällä  (Luettu 1565 kertaa)

Peltirumpu

  • Vieras
http://www.stt.fi/fi/sttn-uutisia/view/pommiuhkaus_oslon_lentokentalla.html

Lainaus
Pommiuhkaus Oslon lentokentällä

13.01.2009 klo 19:34

Oslon kansainvälisellä lentokentällä on meneillään pommiuhkaus. Poliisin mukaan uhkaus koskee Pakistan International Airlines -yhtiön konetta, joka seisoo Gardermoenin kentällä. Matkustajat on evakuoitu koneesta sekä läheisestä terminaalista. Poliisi on parhaillaan tutkimassa konetta ja lastina olleita matkatavaroita. Paikalle odotetaan pommikoiria. Lentokentän edustajan mukaan uhkaus annettiin puhelimitse Pakistanista. Kone oli matkalla Kööpenhaminan kautta Pakistaniin. Siinä oli noin 300 matkustajaa, kertoo Aftenposten-lehti.
STT

Pöllämystynyt

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 7 053
  • Liked: 7646
  • uskon hyvän voittoon
    • Yövartija
Vs: 2009-01-13 STT: Pommiuhkaus Oslon lentokentällä
« Vastaus #1 : 13.01.2009, 21:24:25 »
Kohta kaikki lännenvihaajat alkavat soitella linjat kuumina pommiuhkauksiaan milloin mihinkin maahan. Puhelinlasku voi yllättää, mutta se ei ole mitään siihen miljoonien eurojen menetyksiin ja jatkuvaan varpaillaanoloon verrattuna, jonka uhkailu lännessä aiheuttaa.

Terroriuhkaus on terrorismia sanan alkuperäisessä merkityksessä, se aiheuttaa kauhua.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Peltirumpu

  • Vieras
Vs: 2009-01-13 STT: Pommiuhkaus Oslon lentokentällä
« Vastaus #2 : 13.01.2009, 21:26:52 »
Terroriuhkaus on terrorismia sanan alkuperäisessä merkityksessä, se aiheuttaa kauhua.
Nimenomaan, oli sitten kyse kouluista tai lentokentistä. Norja tosin on muistaakseni NATO:ssa, joten liittykö tuo sitten siihen, Gazan tilanteeseen vai norjassa majaileviin mamuihin, en tiedä. Paskamainen homma silti.

Tagit: