HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

Tervetuloa, tässä on blogini!

<< < (28/29) > >>

Hamsteri:
Myrkkymiehen haamu opasti aloittamaan bloggailun uudelleen, saatuani bannit Uudesta Suomesta.

Sisältöä:


*Mielenkiintoisin sisältö on nykypäivän sukupuolidynamiikasta, jota pyrin kääntämään Rollo Tomassin Rational Male blogista noin kerran viikossa.

*Ählämsähläm apocalypsestä asiaa.

*Drunken Flashback osio, jossa Herra Blondi, Neiti Vaaleanruskea, Herra Sininen jne. seikkailevat enemmän tai vähemmän rivoissa kännitarinoissa.

*Extreme-urheilu.

*White flight kohteiden esittelyä ja matkailua.

*Random paskaa

*Satun olemaan Suomen parhaita miniatyyrimaalareita, niin mahdollisesti laitan otoksia ja tyylivinkkejä.

http://dokuhamsteri.blogspot.fi/

Puusas:
Täällä saa siis mainostaa itseään? Mikäpä sen parempaa  8)

Blogini löytyy osoitteesta:

http://puusas.blogspot.fi/

Kirjoittelen mitä sattuu tulemaan mieleen. Pääasiallisesti bloggaan talouteen/yhteiskuntaan/politiikkaan liittyvistä asioista. Kissakuville on ehdoton nollatoleranssi.

Aikataulu on säännöllisen epäsäännöllinen, ja sen määrittää muu elämä.

AinoBraun:
Vitivalkoinen arjalaisneito julkaisee kaunokirjallisia tekstejä isän maan puolesta, mm. opas dialogiin suvakin kanssa.

https://arjalaisneito.wordpress.com/

Quo_vadis:

--- Lainaus käyttäjältä: AinoBraun - 08.01.2016, 13:18:54 ---Vitivalkoinen arjalaisneito julkaisee kaunokirjallisia tekstejä isän maan puolesta, mm. opas dialogiin suvakin kanssa.

https://arjalaisneito.wordpress.com/

--- Lainaus päättyy ---

Tämä oli Ainon ensimmäinen viesti Hommaforumille. Arvaan, ettei kovin paljon ole foorumia tullut luettuakaan, jos käsitys maahanmuuttokriitikoista on sellainen, kuin tuossa blogissa kuvataan. Kannattaa lukea enemmän.

Saide:
Olen kirjoitellut parisen kuukautta blogia. Ensimmäinen blogini poistettiin jostain syystä (liikaa vihatekstiä?! ;D ) blogspot-alustalta, joten uuden ja pysyvän blogi-alustan löysin wordpressistä. Tekstini aiheet pyörivät lähinnä politiikan ympärillä ja hommaforumia nostan esiin aina tilaisuuden tullen  ;) Tässä ote esittelytekstistäni:

"Jostain syystä uutisista jää puuttumaan merkityksellisiä asioita tai käytetään kiertoilmaisuja ja joitakin olennaisia uutisia ei uutisoida lainkaan. Jos kyseessä on ulkomaan uutinen, joka on julkaistu Suomen valtamediassa, tarkistan usein alkuperäisen lähteen. Tässä salapoliisityössä auttaa huomattavasti Hommaforum-keskustelupalsta, jossa aktiivisia keskustelijoita on paljon ja jonne linkataan runsaasti ulkomaankin uutisia. Hommaforumista voi ja saa olla montaa mieltä. Omasta mielestäni se on asiapitoisin keskustelufoorumi Suomessa."

Blogin perustin silmällä pitäen seuraavia kunnallisvaaleja ja jossain vaiheessa muutan sen tietysti nimelliseksi. Käyppä tutustumassa: https://catsynkorneri.wordpress.com/

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta