HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

Tervetuloa, tässä on blogini!

<< < (29/29)

Uuno Nuivanen:
So? Hyvää pääsiäistä sinulle. Ja lykkyä blogille.

Tuplis:
Jaa miten me saadaan tää meidän Homma myytyä ihmisille ja siirrettyä Overtonin akkunaa?

No minäpä kerron: https://malefactory.blogspot.fi/2018/03/overtonin-ikkuna-ja-kuinka-sita.html

(Sori, writer, se ei tapahdu kirjoittamalla kirjan mittaisia postauksia siitä, miten he hävitään tää peli lähtemällä pelaamaan.)

Ibn Matti:
Bill Warner on kirjoittanut monia helppolukuisia kirjoja poliittisesta islamista. Aloitin suomentamaan hänen kirjaansa Thirteen Lessons on Political Islam osoitteessa https://poliittinenislam.blogspot.fi/

Siinä käydään läpi islamin perusteita ja pohditaan mm. sellaisia aiheita kuin jihad, islamin suhde muihin uskontoihin sekä naisten ja orjien kohtelu islamissa.

Rikastettu uraani:
Tämä oma tekeleeni ei ole blogi vaan Youtube-kanava. Kanavan pääpainotus on eduskuntapuheissa, hyvissä ja huonoissa sellaisissa. Uutta tavaraa tulee epäsäännöllisesti mutta tulee kuitenkin. Videoiden kuvauksissa pyrin pohjustamaan videon aihetta mahdollisimman kattavasti. Uusista videoista löytyy pohdintaani asiasta, joka on huulipunahallituksessa täysin kuoliaaksi vaiettu asia. Viimeisillä pennosillaan omistusasunnoissa ja sairauksien ja vastaavien seikkojen vuoksi toimeentulotukea saavilta on kesän aikana vedetty matto alta. Remonttivastikkeita (vaikka remontti olisi tehty terveydellisistä syistä, esimerkiksi homevaurion korjaus) ei jatkossa katsota menona toimeentulotukea laskettaessa. Tällä saadaan pullautettua moni köyhä ulos toimeentulotuelta, ja tämä on näille ihmisille todellinen taloudellinen katastrofi. Käytännössä ihmiset joutuvat myymään asuntonsa, ja joukossa on taatusti myös porukkaa, joilla on enemmän asuntolainaa kuin raskaasti velkaisen asunnon myynnistä tulee rahaa. Nämä ihmiset joutuvat muuttamaan vuokralle, joten valtio ei tässä tule säästämään mitään, enemmänkin päinvastoin. Näin meillä toimii "ihmisoikeushallitus".

Tässä linkki kanavallani. https://www.youtube.com/channel/UCPQdj6Kt0jH5vSMO8xROOhw Saa tilata, jakaa, kommentoida, tykätä jne. Ideoitakin otetaan vastaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta