UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 1779371 kertaa)

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 012
 • Liked: 2828
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10170 : 04.10.2019, 15:23:23 »
Lainaus
Here We Go: Ukraine Reviews Probe Into Corrupt Biden-Linked Gas Company

After a week of non-stop "bombshell" leaks about the Democrats' impeachment probe into President Trump, which is supposedly trying to determine whether Trump pressured the newly elected Ukrainian President to push for investigations into Joe and Hunter Biden and their ties to a domestic gas company, the media is now being forced to confront another uncomfortable reality: That Ukrainian prosecutors appear to be finally moving ahead with a review of an investigation into a Biden-linked gas company, even after the alleged "quid pro quo" had been taken off the table.

Barely 12 hours after President Trump "recommended" that Ukraine and China start looking into the Bidens, WSJ reports that Ukraine’s general prosecutor’s office is reviewing investigations into a gas company that once paid Hunter Biden $50,000 a month to sit on its board.
...

Koko juttu:

https://www.zerohedge.com/political/ukraine-review-investigation-biden-linked-gas-company
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - Stefan Molyneux


 "The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money."

   - Margaret Thatcher

hoksa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 97
 • Liked: 263
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10171 : 04.10.2019, 23:58:32 »
Kirjoitan tämän Trump-ketjuun vaikka EU:hun liittyykin. Tuo USA:n ja Kiinan kauppasodan uutisointi, vaikkei nyt niin pinnalla olekaan, keskittyy aivan liikaa Trumpiin.

Välillä ihmettelin sitä Obaman ihailua mutta siitä Obamalle pisteet että jo hän hyökkäsi Kiinaa vastaan näistä kansainvälisen kaupan sääntöjen rikkomisesta. Obaman aikana USA jätti WTO:lle 25 valitusta joista 16:ssa vastaajana oli Kiina. Obama vain pyrki monenkeskiseen ratkaisuun riidoissa kauppasopimuksilla kun taas Trump hyökkää suoraviivaisemmin kahdenvälisesti.

Mutta eniten ihmettelen sitä miten EU on hiihtänyt perässä. Euroopassakin on pikku hiljaa herätty Kiinan vaikutusvallan kasvuun mitta pitkään se on ottanut. YLE:ltä oli ihan hyvä artikkeli keväällä mutta näitä juttuja ei hirveästi ole kun rummutus on keskittynyt Trumpiin.
https://yle.fi/uutiset/3-10726285

Eurooppa heräsi Kiinan vallan kasvuun – Seitsemän syytä, miksi Kiinasta tuli uhka

BrysselEU on herännyt Kiinan vaikutusvallan kasvuun hitaasti, mutta tiistaina pidettävässä huippukokouksessa unioni vetää jo selvästi aiempaa tiukempaa linjaa suhteessa supervaltaan.

Eurooppa on keskittynyt viime vuodet lähinnä omiin kriiseihinsä. Samalla Kiinan lonkerot ovat kuin vaivihkaa levittäytyneet monta eri reittiä pitkin Eurooppaa.

EU–Kiina-huippukokouksia järjestetään noin kerran vuodessa. Tämänkertaisen kokouksen tunnelmasta tulee aiempia hermostuneempi.

EU haluaa Kiinalta selvästi nykyistä vahvempaa vastaantuloa esimerkiksi kauppasuhteissa ja ihmisoikeuskysymyksissä. Viime vuoden kokouksessa sovitut asiat eivät ole edistyneet eikä esimerkiksi Kiinan ihmisoikeustilanne ole parantunut – päinvastoin.

EU uhkaakin jopa jättää (siirryt toiseen palveluun) yhteisen julkilausuman allekirjoittamatta tiistaina, jos Kiina ei tule vastaan.

– Voimme kyllä sopia yhteisestä loppulausumasta, mutta kysymys on siitä, kuinka painava tuo loppulausuma on, eräs tiistain huippukokousta valmistelemassa ollut EU-virkamies muotoilee.

Mitä ongelmia EU:lla sitten Kiinan suhteen on? Alla on listattuna seitsemän huolenaihetta...

...Brysselissä myönnetään, että suhtautuminen Kiinaan on ollut naiivia tähän asti...
"Mitä me tehdään työpaikoilla, jos meillä ei oo planeettaa, millä elää" - Mariyam Abdulkarim

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 593
 • Liked: 11834
 • Puhekin on teko
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10172 : 05.10.2019, 18:40:16 »
Koska video ei ole Trump vastainen, niin aiheesta ei voi puhua vastuullisissa medioissa. Vastamedioissa video on levinnyt laajasti.

Tapauksesta on esitetty epämääräinen väite kuin kyseessä olisi ollut jonkun ryhmän järjestämä tietoinen trollaus. Tosin siitä huolimatta video puhuu omaa kieltään  ja koko länsimainen yhteisö tukee täysin samoja ajatuksia (ei nyt sentään mitään lasten syöntiä), mutta länsimaalaisten pitäisi lopettaa lisääntyminen ja kaikesta voi syyttää Venäjää.

Lainaus

 Päivän video: ”Venäjän pommittaminen ei riitä – meidän on syötävä vauvat!”

Julkaistu 04.10.2019

Ilmastovouhotus saavuttaa päivittäin yhä uusia hulluuden muotoja. Tällä kertaa New Yorkissa kuultiin nuorta naista, joka vaatii "vauvojen syömistä" ratkaisuna "ilmastokriisiin" - koska Venäjän pommittaminen ei enää riitä.

Ilmastovauhkoontunut nuori amerikkalaisnainen viittasi puheenvuorossaan tiedemies Magnus Söderlundiin, joka on professorina The School of Economicsissä. Söderlund nosti Ruotsin elintarvikemessujen seminaarissa syyskuussa 2019 keskusteluun kannibalismin tarpeen ja perusteli sitä ilmastonsuojelulla.https://mvlehti.net/2019/10/04/paivan-video-venajan-pommittaminen-ei-riita-on-syotava-vauvat/

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 963
 • Liked: 2635
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10173 : 05.10.2019, 21:28:28 »
Tämä CIA:ssa työskentelevä demokraatti joka teki valituksen Trumpista tuli samalla rikkoneeksi lakia kun jätti kertomatta aiemmista yhteyksistään demokraattien kanssa.

Lainaus
The CIA employee whose second-hand whistleblower complaint sparked an impeachment inquiry in the Democratic-controlled House never told the Inspector General about his interactions with House Democrats as required by law, according to investigative reporter Catherine Herridge.

The revelation came from Inspector General Michael Atkinson, who testified in a closed-door session last week that the whistleblower - a registered Democrat - failed to mention his contacts with Democrats on Rep. Adam Schiff's (D-CA) House Intelligence Committee, who referred him to a Clinton-linked attorney to move forward with his complaint.

According to The Federalist's Sean Davis, "The complainant’s failure to disclose his interactions with Schiff or his staff could put him in legal hot water, as the whistleblower form he submitted requires individuals to disclose “other actions you are taking on your disclosure” under penalty of perjury."
------

https://www.zerohedge.com/political/anti-trump-cia-whistleblower-concealed-huddle-schiff-committee-ig


Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 205
 • Liked: 23351
 • antikomintern
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10174 : 06.10.2019, 02:55:49 »
Koska video ei ole Trump vastainen, niin aiheesta ei voi puhua vastuullisissa medioissa. Vastamedioissa video on levinnyt laajasti.

Tapauksesta on esitetty epämääräinen väite kuin kyseessä olisi ollut jonkun ryhmän järjestämä tietoinen trollaus. Tosin siitä huolimatta video puhuu omaa kieltään  ja koko länsimainen yhteisö tukee täysin samoja ajatuksia (ei nyt sentään mitään lasten syöntiä), mutta länsimaalaisten pitäisi lopettaa lisääntyminen ja kaikesta voi syyttää Venäjää.

– –

No performanssihan se oli, jossa trollattiin oikein kunnolla. Mutta omituisin juttu oli, miksei AOC tai muut läsnäolleet sanoneet selkeästi, ettei vauvojen syöminen ole ihan paras mahdollinen idea ja ilmastoteko. Poliittinen kulttuuri on tuolla vähän erilainen Suomeen verrattuna ja tällaiset likaiset temput ovat kuuluneet ja kuuluvat siellä kaikkien osapuolien työkalupakkeihin.

Tässä hieman asiasta suomeksi. Koko juttu linkistä.

https://www.suomenuutiset.fi/hivenen-raju-ehdotus-ilmastotoimeksi-syodaan-vauvat-mista-kyse/
Lainaus käyttäjältä: Suomen Uutiset
Hivenen raju ehdotus ilmastotoimeksi: ”Syödään vauvat” – mistä oikein on kyse? (6.10.2019)

Älyvapaita katselumääriä kerännyt video hämmästyttää. Demokraattiedustaja Alexandria Ocasio-Cortezin tilaisuudessa eräs yleisön edustajista nousi pitämään kiivasta puhetta, jonka mukaan ilmastonmuutos on jo niin pitkällä, että on alettava syömään vauvoja.

– –

Kiivaasti puhuva nainen vakuuttelee yleisöä siitä, että aikaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi on enää hyvin vähän, vain muutamia kuukausia. Ocasio-Cortezin tarjoama Green Deal ei auta pääsemään eroon fossiilisista polttoaineista. Venäjänkään pommittaminen ei auta, saasteita on liikaa. On siis ryhdyttävä syömään vauvoja.

Nainen paljastaa t-paitansa, jossa lukee ”Pelastetaan planeetta – syödään lapset” (engl: “Save the planet, eat the children”).

– –

Vastuun tempauksesta otti LaRouche PAC -niminen presidentti Donald Trumpia tukeva järjestö.

Konservatiiviset kommentaattorit ovat ottaneet tapauksesta ilon irti. Donald Trumpin poika twiittasi: ”Näyttää ihan tyypilliseltä Ocasio-Cortezin kannattajalta.”

TV-showtähti Tucker Carlson puolestaan kysyy, miksi tilaisuuden yleisö ja Ocasio-Cortez kuuntelevat vauvojen popsimisehdotusta hiljaa. Miksei kukaan pannut hanttiin ja sanonut, että ehdotus on järjetön.

LaRouche PAC:n Twitter-tili toteaa saman asian.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10175 : 06.10.2019, 04:48:12 »
^ Tuo on pelkkä väijytys. LaRouchen poppoo kuuluu demokraatteihin, joten tilaisuuteen ei ole tarvinnut varsinaisesti edes soluttautua, ja tyyli on prikulleen sellainen, ettei se erotu niiden jatkuvasta hyökkäilystä vihreitä vastaan.

Tuolla on tarkempaa infoa aheesta.

https://yadi.sk/i/hgbuL-AZiMAn5w

Antti Histamiini

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 105
 • Liked: 179
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10176 : 06.10.2019, 09:29:12 »
Tulet huomaamaan ajatteluvirheesi seuraavan kolmen vuoden aikana. Et taida tuntea yhtään lakialoitetta minkä Republikaanit torppasivat. Ei siksi että laki olisi ollut huono vaan vain siksi että se tuli väärästä puolueesta. Näin EI tule tapahtumaan nyt sillä Demokraatit tulevat tukemaan jokaista lakia joka ajaa amerikkalaisten etua. Siis amerikkalaisten, ei republikaanien. Sillä on iso ero. Jos noin jatkuu pitkään niin Republikaanit tulevat yrittämään päästä Trumpista eroon tavalla tai toisella.

Kuuluisat viimeiset sanat... "Demokraatit tulevat tukemaan jokaista lakia joka ajaa amerikkalaisten etua. Siis amerikkalaisten, ei republikaanien."

ja kuinkas sitten kävikään. Kun tarkastellaan asiaa jälkikäteen niin demokraatit ovat tainneet olla käytännössä jokaista republikaanien lakiehdotusta vastaan. Enkä voi uskoa, että jokainen lakiehdotus olisi ollut amerikkalaisten etua vastaan.

Käytännössä demokraatit ovat esiintyneet viimeiset kolme vuotta, siten että ajattelevat vain omaa etuaan (valtaanpääsyä) eivätkä ajattele amerikkalaisten etua yhtään.

Nyt pikkukissoilla voisi silmät jo avautua :)


Ei lainauspyramideja foorumin siisteyden vuoksi. Max. 3 sisäkkäistä lainausta toisten käyttäjien viesteistä.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2019, 00:46:54 kirjoittanut Alaric »

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 253
 • Liked: 4366
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10177 : 06.10.2019, 09:47:11 »
Joo, enpä tosiaan tiedä miten amerikkalaisten äänestäjien etua ajaa se, että heidän presidentti-instituutionsa työtä häiritään taukoamatta tyhjillä ajojahdeilla, huhuilla, väitteillä jne. jotka eivät tuota mitään tulosta? Ne ovat olleeet tähän asti pelkkää tyhjää puhetta vaikka todisteita on yritetty hakea  suurimmalla voimalla mitä kuvitella saattaa. Suurin osa jenkkilän hallinnosta, mediakenttä ja suuret raharikkaat ovat olleet Trumpin perässä ja tulos on kolmen vuoden jälkeen pyöreä nolla!!! Voihan helvetti....  ;D


Koko näytelmä on niin hemmetin irvokas, että tässä on äänestäjien etu unohdettu ja ajat sitten. On erittäin naivia puhua mistään äänestäjien edusta niinkauan kun nämä pikkutytöt ajavat kostoa keinolla millä hyvänsä. Ja alkusyy kostolle on äänestäjien demokraattinen valinta. Mietippä Don sitä.

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 409
 • Liked: 42
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10178 : 06.10.2019, 21:29:12 »
Trumpin henkisestä tilasta lisää havaintoja... Tätähän Niinistökin joutui seuraamaan lähietäisyydeltä:

Lainaus
Behavior like this is unusual, a point that journalists across the political spectrum have made. “This is not normal,” Megan McArdle wrote in late August. “And I don’t mean that as in, ‘Trump is violating the shibboleths of the Washington establishment.’ I mean that as in, ‘This is not normal for a functioning adult.’” James Fallows observed, also in August, that Trump is having “episodes of what would be called outright lunacy, if they occurred in any other setting,” and that if he “were in virtually any other position of responsibility, action would already be under way to remove him from that role.”
https://www.theatlantic.com/ideas/archive/2019/10/george-conway-trump-unfit-office/599128/

Pelosi ei oikeastaan ole eikä ollut kettu. Pelosilla tai Demokraateilla ei Muellerin raportin jälkeen ollut mitään, ihan kuten tiedät mutta et kykene sitä itsellesi myöntämään. Eikä tämän Ukraina keissin jälkeenkään ole vieläkään mitään.

Pelosi kyllä pelasi tilanteen taitavasti, ja Trump sen kun jatkaa pelaamista demokraattien pussiin. Hän on nyt julkisesti kehottanut sekä Ukrainaa että Kiinaa aloittamaan tutkintoja Bideneista, mikä laitetaan kongressissa kirjoihin ylös. Trump on myös kieltäytynyt toimittamasta virkarikostutkintaan dokumentteja, mikä on itsessään impeachable offence ja voidaan lisätä virkarikospykäliin (articles of impeachment).

Lisäksi jenkeissä on pantu merkille, että presidentin henkinen tila on heikentynyt paineen alla, mikä alleviivaa Trumpin kykenemättömyyttä presidentin viran hoitamiseen. Viraltapanoprosessin kannatus on lähtenyt nousuun myös republikaanien keskuudessa ja mittausten tämänhetkisen keskiarvon mukaan 51% jenkeistä kannattaa virkarikostutkintaa, 44% vastustaa:

Lainaus
In an average of polls taken since House Speaker Nancy Pelosi announced a formal inquiry last week, 51% support an impeachment inquiry. A minority, 44%, are against it.
https://edition.cnn.com/2019/10/04/politics/trump-impeachment-polling/index.html

Lisäksi on pantava merkille, että Trumpin kannatuslukemat ovat laskeneet reilussa viikossa selvästi, mikä käy ilmi mittausten keskiarvoista (eikä valikoimalla yksittäinen mittaus joukosta).

Trump on myöntänyt pyytäneensä Ukrainaa avaamaan tutkinnan Bidenistä? Moisen valeen jälkeen varmasti löydät sen julkisen myönnön kovin helposti.

"Transkriptissa" puhelusta sanotaan näin: "There's a lot of talk about Biden's son, that Biden stopped the prosecution and a lot of people want to find out about that so whatever you can do with the Attorney General would be great. Biden went around bragging that he stopped the prosecution so if you can look into it". Trumpin valkoinen talo julkaisi tämän "transkriptin", jopa vapaaehtoisesti, joskin typerästi, kuten pian kävi selväksi.

Lisäksi Trump on pyytänyt Ukrainaa (ja Kiinaa) avaamaan Bidenia koskevia tutkimuksia tv-kameroiden edessä valkoisen talon edustalla: "he openly called for Ukraine and China to investigate the Bidens". https://www.theguardian.com/us-news/2019/oct/03/trump-biden-china-investigation-demand

Homma tullee etenemään niin, että tutkinta tuo esille entistä raskauttavampia seikkoja (tekstareista käy ilmi että Ukrainaa kiristettiin, nyt tiedämme jo että Australiaa ja Italiaakin on koitettu saada mukaan, ja tutkinta on hädintuskin alkanut). Jossain vaiheessa republikaanien kalkyyli voi muuttua, nimittäin jos he laskevat että Trumpista on puolueelle enemmän haittaa kuin hyötyä he dumppaavat tämän kun märän rätin. Lisäksi Trumpin käyttäytyminen kehittynee entistä häiriintyneemmäksi, avustajat joutuvat jo laittamaan hänet mutelle jos hän sekoilee puhelimessa liikaa.

Ylipäätään vaikuttaisi siltä että kukaan ei ole onnistunut selittämään Trumpille USA:n presidentinviran perusluonnetta, jossa viranhaltija hoitaa luottamustehtävää kansan hyväksi, ei omaksi edukseen. Joku kiteytti tämän osuvasti niin, että sikäläinen perustuslaki alkaa "We the people", eikä "Me the president".

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 873
 • Liked: 9915
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10179 : 06.10.2019, 22:16:47 »
Pelosi kyllä pelasi tilanteen taitavasti, ja Trump sen kun jatkaa pelaamista demokraattien pussiin. Hän on nyt julkisesti kehottanut sekä Ukrainaa että Kiinaa aloittamaan tutkintoja Bideneista, mikä laitetaan kongressissa kirjoihin ylös. Trump on myös kieltäytynyt toimittamasta virkarikostutkintaan dokumentteja, mikä on itsessään impeachable offence ja voidaan lisätä virkarikospykäliin (articles of impeachment).

Kerrataas taas yhdessä, Pelosi aloitti "virallisen" viraltapano tutkinnan lähes perusteetta. Trump on kehoittanut tutkimaan Bidenin korruptiota, kontekstissa tämän varapresidenttinä virassa olonsa aikana? Trump on tosiaan kieltäytynyt toimittamasta virkarikostutkintaan dokumentteja, ilman täyden kongressin äänestystä virallisen tutkinnan aloittamisesta, kuten tähän saakka, sekä sillä perusteella että nämä kirjelmät mitä on lähetetty, ovat no kirjelmiä, eivät virallisia haasteita. Pelosi ei suostu virallisesti koko kongressin äänestyksessä tutkintaa aloittamaan, koska silloin vähemmistössä olevilla republikaaneilla olisi myös haasteoikeuksia ja valkoisella talolla olisi myös oikeuksia. Eihän se nyt käy.

Lainaus
Lisäksi jenkeissä on pantu merkille, että presidentin henkinen tila on heikentynyt paineen alla, mikä alleviivaa Trumpin kykenemättömyyttä presidentin viran hoitamiseen. Viraltapanoprosessin kannatus on lähtenyt nousuun myös republikaanien keskuudessa ja mittausten tämänhetkisen keskiarvon mukaan 51% jenkeistä kannattaa virkarikostutkintaa, 44% vastustaa:
Lisäksi on pantava merkille, että Trumpin kannatuslukemat ovat laskeneet reilussa viikossa selvästi, mikä käy ilmi mittausten keskiarvoista (eikä valikoimalla yksittäinen mittaus joukosta).

Aivan, CNN ja pollit. Kannatusmittauksista vieläkin, tärkein suoritetaan vaaleissa ei polleissa.

Lainaus
"Transkriptissa" puhelusta sanotaan näin: "There's a lot of talk about Biden's son, that Biden stopped the prosecution and a lot of people want to find out about that so whatever you can do with the Attorney General would be great. Biden went around bragging that he stopped the prosecution so if you can look into it". Trumpin valkoinen talo julkaisi tämän "transkriptin", jopa vapaaehtoisesti, joskin typerästi, kuten pian kävi selväksi.

Lisäksi Trump on pyytänyt Ukrainaa (ja Kiinaa) avaamaan Bidenia koskevia tutkimuksia tv-kameroiden edessä valkoisen talon edustalla: "he openly called for Ukraine and China to investigate the Bidens". https://www.theguardian.com/us-news/2019/oct/03/trump-biden-china-investigation-demand

Niin, kontekstissa 2016 presidenttivaalit ja Bidenin virka varapresidenttinä sekä pojan palkkiovirka energiayhtiön hallituksessa sen jälkeen kun huumeiden käytön vuoksi sai kenkää laivastosta. Itse asiassa se ei ollut lainkaan typerää se transkriptin julkaiseminen oli varsin oiva keino osoittaa ne valeet mitä siitä puhelusta kerrottiin. Julkisesti tutkintojen pyytäminen korruptoituneiden toimista, menneistä toimista, ei ole edes lainvastaista, Trumpilla on jopa ihan oikeudet tähän. Ukrainan kohdalla varsin selkeät.

TREATY BETWEEN THE UNITED STATES OF AMERICA AND
UKRAINE ON MUTUAL LEGAL ASSISTANCE IN CRIMINAL MATTERS WITH ANNEX, SIGNED AT KIEV ON JULY 22, 1998, AND
WITH AN EXCHANGE OF NOTES SIGNED ON SEPTEMBER 30,
1999, WHICH PROVIDES FOR ITS PROVISIONAL APPLICATION

https://congress.gov/106/cdoc/tdoc16/CDOC-106tdoc16.pdf

Siinä on Ukrainan ja USA:n välinen sopimus vuodelta 1999, siinä on erään Bill Clintonin allekirjoitus ja se antaa varsin laajat oikeudet Trumpille pyytää rikosoikeudellista tutkinta apua Ukrainalta.
Kiinan kohdalla Bidenin pojan miljardisopparit ovat kanssa ihan tutkittavissa. Kysy vaikka Nacholta, jonka mukaan tutkinnan aloittamiseen ei tarvita oikeastaan muuta kuin epäilys.

Lainaus
Homma tullee etenemään niin, että tutkinta tuo esille entistä raskauttavampia seikkoja (tekstareista käy ilmi että Ukrainaa kiristettiin, nyt tiedämme jo että Australiaa ja Italiaakin on koitettu saada mukaan, ja tutkinta on hädintuskin alkanut). Jossain vaiheessa republikaanien kalkyyli voi muuttua, nimittäin jos he laskevat että Trumpista on puolueelle enemmän haittaa kuin hyötyä he dumppaavat tämän kun märän rätin. Lisäksi Trumpin käyttäytyminen kehittynee entistä häiriintyneemmäksi, avustajat joutuvat jo laittamaan hänet mutelle jos hän sekoilee puhelimessa liikaa.

Ylipäätään vaikuttaisi siltä että kukaan ei ole onnistunut selittämään Trumpille USA:n presidentinviran perusluonnetta, jossa viranhaltija hoitaa luottamustehtävää kansan hyväksi, ei omaksi edukseen. Joku kiteytti tämän osuvasti niin, että sikäläinen perustuslaki alkaa "We the people", eikä "Me the president".

Eli vielä raskauttavampia nothing burgereita tulee esille, no niistä tekstiviesteistä nostettu kohu laantuikin jo, kun selvisi että tekstiviestit on lähetetty uutisartikkelin tiedon pohjalta. Australiaa on tosiaan pyydetty mukaan, selvittämään mistä tämä sotku alkoi kun väitetysti Trumpin kampanjan tutkinta alkoi Australian diplomaatin vihjeestä, tämän kohdattua Trumpin kampanjassa toimineen Papadopouloksen. Niin ja Italiaakin pyydetään mukaan, kun eräs Maltalainen Mifsud, joka myös on sotkeutunut Trumpin kampanjan Papadopoulokseen, majailee Italiassa.

Ylipäätään vaikuttaa siltä että kukaan ei ole onnistunut selittämään Demokraateille tai demokraattimielisille, että heidän tulee kongressissa ja sentaatissa toimia kansan hyväksi, ei puolueensa hyväksi. Nythän demokraatit viittaavat kintaalla kaikille rikoksille mitä omat ovat tehneet tai tekevät, sitten pyrkien ristiinnaulitsemaan Trumpia siitä että tämä toteuttaa niitä velvollisuuksia mitä virassaan on. Niin joo, moniko nyt presidenttiyttä tavoitteleva demokraatti senaattori jäävää itsensä mahdollisesta virkarikos äänestyksestä?

Sekin muuten vielä että Bideniä voidaan tutkia, ihan kuten Trumpiakin tutkittiin tämän kampanjoidessa. Kunhan vain perusteet ovat lailliset, Trump tutkituttaa nyt oman tutkintansa lailliset perusteet. Tässä kohtaa Biden ei vielä ole virallinen demokraattien presidenttiehdokas, vaan vasta ehdokas ehdokas, joten vaaleihinkaan ei vielä sotkeuduta lainkaan. Tai no demokraatit syövät pian toisensa kunhan vähän kiristyy tilanne.

Osaatko muuten sanoa mikä on se rikos tai rike josta Trumpia viralta ollaan panemassa? Mitkä ovat ne High crimes and misdemeanors joista Trumpia syytetään? Vai käykö nyt samoin kun Muellerin raportin kanssa, täs on rikoslaki tähän me vedotaan, mutta ei osata näyttää sitä soveltuvaa rikosta ja lainkohtaa?

Jokos kohta keksit miten Mueller kykeni raporttinsa vol 1 tekemään johtopäätökset syytteistä ja syyttämättä jättämisistä, mutta vol 2 ei kyennyt vaan vetosi OLC:n mielipiteeseen? Koska jos OLC:n mielipide esti vol 2 kohdalla johtopäätösten teon, miksi se ei estänyt vol 1 samaa?

“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 476
 • Liked: 13821
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10180 : 07.10.2019, 00:33:28 »
Trumpin henkisestä tilasta lisää havaintoja...

On hassua seuraa miten vasemmistoliberaalit koko ajan yrittävät selittää epäonnistumisiaan itsepetollisilla tarinoilla.

Esimerkiksi tämä "Trumpin henkinen tila" on eräs tapa yrittää selittää itselleen miksi oma vasemmistoliberaalinen järkeily ei toteudu Trumpin hallinnon alla.

Vasemmistoliberaalinen totuushan on, että massamaahanmuutto on wonderful,  sukupuolia on kymmeniä, kaikki paitsi valkoinen mies ovat sorrettuja, islam tarkoittaa rauhaa, ja muuta sekavaa järkeilyä jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
Trump ei noudata vasemmistoliberaalien logiikkaa, joten hänellä on pakko olla henkisiä ongelmia. Mikä muu voisi selittää sen, ettei hän ymmärrä mikä "totuus" on?!

Samaa itsepetosta on esim. tässä impeachment sotku, johon demokraatit ovat vetäneet itsensä. Todisteiden puuttuessa takerrutaan yhä epätoivoisemmin pienempiin ja pienempiin oljenkorsiin siinä toivossa, että löytyisi jotain jolla syyte saataisiin edes ontuvasti etenemään menettämättä kasvoja kokonaan; tartutaan sanoihin ja muutetaan täysin arkipäiväiset asiat maanpetoksellisiksi majesteettirikoksiksi.

Faktojen valossa tämä Trumpin virkarikossyyte on kuitenkin eeppinen poliittinen fiasko demokraateille. Sen puitteissa tipahtaa koko ajan uusia luurankoja heidän kaapista ja yhä useampi demari on siirtymässä itse epäilyksen kohteeksi.

Ajattelevien äänestäjien silmissä demokraatit ovat jo 3 vuotta epäonnistuneet täydellisesti politiikassaan ja syytefiasko on vain yksi uusi yritys mitätöidä vuoden 2016 kansanäänestys, tehdä palatsivallankaappaus ja kävellä koko demokraattisen prosessin yli.

Vastalauseeksi kaikelle tälle demokraattien hulluudelle USA:ssa on syntynyt WalkAway-kampanja, jossa järkiinsä tulleet liberaalit kertovat jättäneensä kahelin vasemmistoliberaalisuuden:

https://www.youtube.com/channel/UCDb4InP9mRZR9oogD1b2dOQ/videos

Videoissa ex-liberaalit kertovat miten demokraattien maailma tosiasiassa on täynnä vihaa, rasismia, väkivaltaa, korruptiota ja anti-demokratiaa.

Itse en ymmärrä, miten joku voi puolustaa tätä vasemmistoliberaalia mätäpaisetta. Pitää olla aika erikoinen päästään, että näin internetin tietojen aikakautena vielä uskoo kaikkeen vasemmiston paskaan ja jaksaa valehdella itselleen ja muille päivästä toiseen miten vasemmiston tarinoima rinnakkaismaailma olisi mukamas totta.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 112
 • Liked: 7644
 • Sameiden vesien sukeltaja
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10181 : 07.10.2019, 21:40:48 »
Trump on nerokas strategisti. Kun normijantteri odottaisi vaalitaistelua pahimman vastustajansa kanssa, käy Trump vetämässä töpselin pahimman kilpailijansa seinästä jo ennen tämän valintaa presidenttiehdokkaaksi.

Joe Biden putosi juuri Elizabeth Warrenin taakse demokraattien sisäisessä kisassa.

Elizabeth Warren has taken a narrow lead over Joe Biden in the race for the Democratic presidential nomination, the October IBD/TIPP Poll found. Both candidates continue to lead in a head-to-head matchup against President Trump, though Biden had a more comfortable lead, outside the margin of error.
Warren Vs. Biden Race

Elizabeth Warren had the support of 27%, with Joe Biden backed by 26% and Bernie Sanders a distant third at 10%. Support for South Bend, Ind., Mayor Pete Buttigieg climbed to 7% from 5%. No other candidate polled more than 3%.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog.
-Ashin Wirathu

Oho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 258
 • Liked: 1089
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10182 : 07.10.2019, 21:46:04 »
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1181232249821388801

"As I have stated strongly before, and just to reiterate, if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits, I will totally destroy and obliterate the Economy of Turkey (I’ve done before!). They must, with Europe and others, watch over..."


Vakaa nero ampuu kovilla.....

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1181232251390042118


kaksiosainen twiitti
« Viimeksi muokattu: 08.10.2019, 00:24:39 kirjoittanut Pullervo »

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 030
 • Liked: 9206
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10183 : 07.10.2019, 22:10:25 »
^
Kuullostaa miten päin vain uudelta kurdi/turkki-tsunamilta.
Ja kehotukselta haalia ne isissannat tänne sukuineen.


Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 873
 • Liked: 9915
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10184 : 07.10.2019, 22:22:05 »
Tavaillut tässä nyt näitä lautakuntien haasteita mitä on lähetelty.

Näitä komiteoita on nyt muutama.

House Permanent Select Committee on intelligence.
Committee on White House Oversight.
House Committee of Foreign Affairs.

Nämä komiteat ovat nyt lähettäneet haastekirjelmäksi kutsuttuja kirjeitä, jotka ensin olivat Subpoena eli haastekirjelmä ja nyt Subpoena Schedules. Tämä sen vuoksi että asiakirjapyynnöt on toteutettu viraltapanotutkinnan nimissä. Eikä yhdelläkään noista komiteoista ole oikeudellista auktoriteettia tai valtaa viraltapanotutkintaan. Sellainen komitea kyllä on, House Committee on the Judiciary. Mutta sen nimissä ei haastekirjelmiä lähetetty, ja tuon komitean toimivallan alla on viraltapanoon liittyvät asiat.

Kyseessä on siten Pelosin ja Demokraattien yritys ja huijaus. Ja se on nyt jopa kansalle selviämässä.

Lainaan nyt 3 kriteeriä mitä kongressin haastekirjelmän on läpäistävä ennen kuin sillä on oikeudellista auktoriteettia.

Lainaus
First: “the committee’s investigation of the broad subject area must be authorized by its chamber;
Second: “the investigation must pursue “a valid legislative purpose” but does not need to involve legislation and does not need to specify the ultimate intent of Congress;
Third: the specific inquiries must be pertinent to the subject matter area that has been authorized for investigation.
https://theconservativetreehouse.com/2019/10/07/house-sends-more-carefully-worded-impeachment-demand-letters-not-subpoenas-omb-and-pentagon/

Lainaus
These “subpoenas” from the committees do not meet the first hurdle.  The “impeachment inquiry” was not authorized by its chamber.  The chamber for each committee is the full house of representatives.  [Again, there are constitutional processes within impeachment.]

Kätevää, kyllä taas kerran näemme kuinka progressiiviset astelevat toimivaltojensa yli, osoittaen kuinka laeilla ei ole väliä, kunhan olet demokraatti. Jos olet republikaani ja pieraiset punaisia päin, se on sakkoa.

Muutenkin kaunista kun niitä kirjeitä sitten muutetaan.

Lainaus
In the interim, none of these demand letters carry any penalty for non-compliance because Pelosi’s crew doesn’t want to engage the court system.  In these latest letters they have retracted the ¹prior threats (example below) to use non-compliance as “evidence of obstruction” because it’s likely any “obstruction articles” would be easily challenged in court on the basis the underlying subpoena lacked judicial authority.

Your Failure or refusal to comply with the subpoena, including at the direction or behest of the President or others at the White House, shall constitute evidence of obstruction of the House´s impeachment inquiry.

Odotellaan kuinka noille kirjelmille viitataan kintaalla ja kuinka Demokraatit sitten asian median kautta pyörittävät. Epätoivoista on demokraattien toiminta, sellaista se on.

Parasta on seurata Median ja Demokraattien showta näiden whistleblowereiden kohdalla. Nyt on löytynyt tyyppi jolla on ensikädentietoa, joka on viheltänyt pilliin, vaikka me tiedämme jo mitä puhelussa puhuttiin. Demokraatit ja media esiintyvät kuin sen puhelun sisältöä piiloteltaisiin vieläkin.

Kehnoa esitystä sano...
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10185 : 07.10.2019, 23:18:22 »
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1181232249821388801

"As I have stated strongly before, and just to reiterate, if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits, I will totally destroy and obliterate the Economy of Turkey (I’ve done before!). They must, with Europe and others, watch over..."

Hämmentävää. Vetääköhän tuo Trump jotain satiiria tai läppää noilla heitoillaan - vai onko sillä oikeasti kasetti noin sekaisin?

Jotenkin tuosta haiskahtaa vähän, että äijä on myös semisti sarkastinen. Mutta ei valtiopäämies-viestittämisessä oikein pitäis sarkasmilinjoille lähteä.

Ehkä hän yrittää luoda mielikuvaa pikkasen kahelista suuresta päälliköstä,jota kannattaa vähän pelätä arvaamattomuutensa vuoksi?

Leickmann

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 54
 • Liked: 271
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10186 : 08.10.2019, 07:57:31 »
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1181232249821388801

"As I have stated strongly before, and just to reiterate, if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits, I will totally destroy and obliterate the Economy of Turkey (I’ve done before!). They must, with Europe and others, watch over..."

Hämmentävää. Vetääköhän tuo Trump jotain satiiria tai läppää noilla heitoillaan - vai onko sillä oikeasti kasetti noin sekaisin?

Jotenkin tuosta haiskahtaa vähän, että äijä on myös semisti sarkastinen. Mutta ei valtiopäämies-viestittämisessä oikein pitäis sarkasmilinjoille lähteä.

Ehkä hän yrittää luoda mielikuvaa pikkasen kahelista suuresta päälliköstä,jota kannattaa vähän pelätä arvaamattomuutensa vuoksi?

Tuo nyt vaan on tapa ilmaista, ettei tässä lähdetä mitään lakikirjamäärittelyä tekemään siitä mikä olisi mahdollisesti Turkin toimissa liikaa. Jotain lienee sovittu puhelimessa Erdoganin kanssa ja Trump pidättää itsellään oikeuden päättää milloin on menty liiallisuuksiin tai livetty sovitusta.

Ja tietysti tuossa on mukana kelpo annos trollausta ja poliittisen vastapuolen (sisältää median) ärsyttämistä.

"Ehkä hän yrittää luoda mielikuvaa pikkasen kahelista suuresta päälliköstä,jota kannattaa vähän pelätä arvaamattomuutensa vuoksi?" Tämä on olennainen osa Trumpin välineistöä jo vaalikampanjan alusta lähtien. On merkittävä neuvotteluvaltti erityisesti kansainvälisesti, kun vastapuolet tai liittolaiset eivät voi kulloisessakin tilanteessa ajatella, että eihän noin hullua uhkausta/lupausta kukaan oikeasti toteuttaisi, kun Trump saattaa tehdä juuri niin.
« Viimeksi muokattu: 08.10.2019, 08:06:47 kirjoittanut Leickmann »
"Minä työstän aina täysillä, olin sitten sängyssä tai sahalla." - Teuvo Hakkarainen, 2015

"Timbelle vielä jälkikäteen vinkkinä: Jos tuijottelet tarpeeksi kottaraisenpönttöön, se alkaa tuijottaa takaisin sinuun - ja saattaa osallistua Puoluekokoukseenkin äänestysoikeudella." - Kokoliha

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 409
 • Liked: 42
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10187 : 08.10.2019, 21:27:48 »
Esimerkiksi tämä "Trumpin henkinen tila" on eräs tapa yrittää selittää itselleen miksi oma vasemmistoliberaalinen järkeily ei toteudu Trumpin hallinnon alla.

Myös republikaaniset senaattorit ovat sitä mieltä että Trump on "heikko" ja "sekaisin":

Lainaus
In an exit interview with CNN, she said when she speaks privately with Republican senators they tell her how they really feel about Trump.

"Now they'll tell you, if it's just the two of you, 'The guy is nuts, he doesn't have a grasp of the issues, he's making rash decisions, he's not listening to people who know the subject matter,' " she told CNN. "But in public if they go after him ... they know they get a primary [challenger], and they know that's tough."
https://www.huffpost.com/entry/claire-mccaskill-trump-nuts-weak_n_5c12a0b1e4b002a46c156717
https://thehill.com/homenews/senate/422765-mccaskill-gop-senators-privately-say-trump-is-nuts

Tässä on muuten myös ihan lukemisen arvoinen analyysi Trumpin henkisestä tilasta. Siinä kiinnitetään huomiota mm. presidentin hysteeriseen tilaan koskien Alabaman sääennustusta. Siis Alabaman sääennustusta!
https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/sep/15/donald-trump-nuts-impeachment-25th-amendment-2020-election

Faktojen valossa tämä Trumpin virkarikossyyte on kuitenkin eeppinen poliittinen fiasko demokraateille.

Jenkkiäänestäjät ovat kanssasi tuosta eri mieltä, uusimman tiedon mukaan nyt jo 58% amerikkalaisista on virkarikostutkinnan kannalla:

Lainaus
By a margin of 58-38%, respondents said Congress should have begun the impeachment inquiry. Forty-three percent were "strongly" in favor, while 29% were "strongly" opposed.
https://eu.usatoday.com/story/news/politics/2019/10/08/trump-impeachment-inquiry-poll/3905973002/

Ja päiväntuoreena asiana Trumpin hallinto on kieltänyt EU-suurlähettilästä todistamasta virkarikostutkintaprosessissa, joka on myös itsessään impeachable offence. Sitä alkaa ihan miettimään, mitä he pelkäsivät Sondlandin sanovan kongressissa, jos sen salaaminen on niin tärkeää että siitä kannattaa heti jäädä kiinni oikeuden estämisestä. Mitä enemmän Trump pyristelee tutkinnan verkossa, sitä enemmän hän siihen sotkeentuu. Aivan kuten Pelosi esikuntineen varmasti ennakoi.

Itse en ymmärrä, miten joku voi puolustaa tätä vasemmistoliberaalia mätäpaisetta. Pitää olla aika erikoinen päästään, että näin internetin tietojen aikakautena vielä uskoo kaikkeen vasemmiston paskaan ja jaksaa valehdella itselleen ja muille päivästä toiseen miten vasemmiston tarinoima rinnakkaismaailma olisi mukamas totta.

Jännää että kirjoitat noin ja jätät kritisoimatta presidenttiä joka on valehdellut muutaman vuoden aikana tuhansia ja taas tuhansia kertoja. Mutta psykologisesti trumpin hallinnon käytös on ymmärrettävää, tietynlaiset ihmisethän syyttävät muita niistä synneistä joihin itse syyllistyvät (en tarkoita tässä siis sinua vaan trumpin hallintoa). Siten Trump syyttää Pelosin tutkintaa epärehellisyydestä ja Bidenia korruptiosta.

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Joe Walsh muuten sanoo Trumpin toiminnan olevan maanpetoksellista:

Lainaus
Former GOP Rep. Joe Walsh, a longshot candidate for the Republican nomination for president, on Sunday called President Donald Trump a "traitor" for asking Ukraine and China to investigate former Vice President Joe Biden and his son, Hunter, and again argued Trump should be impeached for asking other countries to "interfere in our election."

https://edition.cnn.com/2019/10/06/politics/joe-walsh-trump-traitor-ukraine-china-mark-sanford-cnntv/index.html

Kremppamestari

 • Vieras
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10188 : 08.10.2019, 21:50:22 »
                 ^
Trump aiheuttaa Infernaaliselle aviomiehelle paiseita.

Tällä virkarikossyytteellä ei ole välttämättä kauheasti merkitystä , koska Trump ehtii istua kautensa loppuun ennen kuin viraltapano toteutuisi ja hänen uudelleenvalintansa on aika epävarmaa oli syyte niskassa tai ei.

Todennäköisesti tulee clintonit eli syyte nostetaan, mutta se kaatuu senaatissa.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 873
 • Liked: 9915
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10189 : 08.10.2019, 21:56:14 »
Jännää että kirjoitat noin ja jätät kritisoimatta presidenttiä joka on valehdellut muutaman vuoden aikana tuhansia ja taas tuhansia kertoja. Mutta psykologisesti trumpin hallinnon käytös on ymmärrettävää, tietynlaiset ihmisethän syyttävät muita niistä synneistä joihin itse syyllistyvät (en tarkoita tässä siis sinua vaan trumpin hallintoa). Siten Trump syyttää Pelosin tutkintaa epärehellisyydestä ja Bidenia korruptiosta.

Niin, vasemmistolaisilla ja Demokraateilla yleensä, on tapana syyttää konservatiiveja ja eritoten Republikaaneja niistä synneistä mitä ovat itse tehneet. Trump on sitten valehdellut tuhansia ja tuhansia kertoja, mutta niistä valeista raportoineet lehdet, jotka ihan vaikka tavanomaisen Trumpin tervehdyksen "Good day", vääntävät valeeksi. Kun media valehtelee jatkuvasti ja valehtelee Trumpin valeista, niin ehkä kannattaa vaihtaa mediaa ja keskittyä siihen mitä Trumpin hallinto tekee ja mitä ei tee.

Pelosin tutkintahan on epärehellinen, perinteiden vastainen eikä juridisesti pätevä lainkaan. Se on myös täysin yksipuolinen tutkinta ja käyttää hyväksi sääntöjä sekä kiertoilmaisuja jotta kykenisivät kiertämään lakia sitä suoraan rikkomatta. Eli Pelosin tutkinta on epärehellistä ja Biden on korruptoitunut poliitikko. Kumma että Bidenin toimia tai korruptiota ei saisi edes tutkia, edes ehdottaa tutkintaa. Mutta Trumpin kohdalla pelkkä ajatus siitä että Trump on tehnyt jotain väärin (voittanut 2016 vaalit kuningatar Clintonilta), riittää oikeutukseksi tutkinnalle. Tätä kutsutaan tavanomaisesti one standard for you and another for me.

Kerrotko kohta miksi Pelosi ei äänestyttänyt tutkinnan aloituksesta kongressissa? Kuten aiemmin on tehty ja miksi kolmen komitean puheenjohtajaa lähettelevät viraltapanotutkinnan haastekirjeitä vaikka heillä ei ole laillisesti valtuuksia tehdä niin? Vai onko se kenties ikävä juttu, jonka voi ohittaa koska se ei tue omaa maailmankuvaa?


Lainaus
Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Joe Walsh muuten sanoo Trumpin toiminnan olevan maanpetoksellista:

Lainaus
Former GOP Rep. Joe Walsh, a longshot candidate for the Republican nomination for president, on Sunday called President Donald Trump a "traitor" for asking Ukraine and China to investigate former Vice President Joe Biden and his son, Hunter, and again argued Trump should be impeached for asking other countries to "interfere in our election."

Kun ehdokas josta ei koskaan ole kuultu isommin, haluaa esille, on esitettävä raflaavia juttuja ja hyökättävä. On muuten Trumpin virkaoikeuksien ja velvollisuuksien sisällä pyytää vaikka julkisesti Kiinaa ja Ukrainaa tutkimaan jo tapahtunutta korruptiota. Eikun ai niin, ei demokraatteja saa tutkia, se on maanpetoksellista toimintaa.

Lainaus
Ja päiväntuoreena asiana Trumpin hallinto on kieltänyt EU-suurlähettilästä todistamasta virkarikostutkintaprosessissa, joka on myös itsessään impeachable offence. Sitä alkaa ihan miettimään, mitä he pelkäsivät Sondlandin sanovan kongressissa, jos sen salaaminen on niin tärkeää että siitä kannattaa heti jäädä kiinni oikeuden estämisestä. Mitä enemmän Trump pyristelee tutkinnan verkossa, sitä enemmän hän siihen sotkeentuu. Aivan kuten Pelosi esikuntineen varmasti ennakoi.

Toisena tuoreena juttuna, Demokraatit eivät julkaise jo haastateltujen transkriptejä, vain kirsikanpoiminnalla suoritettuja pätkiä. Trumpin hallinto on tosiaan kieltänyt Sonlandin todistuksen kongressissa, Sonlandin tapauksessa, Heppu oli vapaaehtoisesti menossa todistamaan, kunnes hallinto löi topin sille, se ei ole impeachable offense, tai no kerroppa miksi se on, mielellään vielä lainkohta johon vetoat, koska sinun tapauksessasi, tämä erittäin vaikea kysymys osoittaa taas kerran sen että et tiedä mistä puhut.

Otetaan yhdessä hitaasti, Demokraatit suorittavat epävirallista viraltapanotutkintaa, jonka haluavat ihmisten uskovan olevan virallinen, komiteat joilla ei ole juridista valtaa viraltapanotutkinnan osalta, hoitavat sitä tutkintaa, lähetellen haasteiksi esittämiään painostuskirjeitä, Sonland oli menossa todistamaan vapaa ehtoisesti, Trumpin hallinto sanoi ei. Nyt Demokraattien komiteakolmikko on sitä mieltä että kyseessä on kongressin estely ja aikovat lähettää haasteen dokumenteista ja todistuksesta.

Trumpin hallinto varmasti odottaa sitä että demokraatit astuvat tietyn rajan yli, eli kun Trumpin hallinto kieltäytyy toimittamasta dokumentteja ja todistuksia, tahoille joilla ei ole oikeuksia, valtuuksia tai juridista asemaa niiden saamiseen, Demokraatit haastavat oikeuteen. Sitä ei tule tapahtumaan, koska Demokraatit tietävät että häviävät oikeudessa.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 233
 • Liked: 57183
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10190 : 09.10.2019, 03:26:03 »
Verkkouutisten juttu Yhdysvaltain historian dosentti Markku Ruotsilan analyysistä maksumuurin takana, joten SU:n referaattia kehiin sitten.

Olen lyönyt viskipullon vetoa Trumpin voitosta vuonna 2020. Uskoisin tämän toteutuvan :)

https://www.suomenuutiset.fi/dosentti-ruotsila-verkkouutisissa-trumpin-uudelleenvalinta-nayttaa-todennakoiselta/ (8.10.2019)

Lainaus
Dosentti Ruotsila Verkkouutisissa: Trumpin uudelleenvalinta näyttää todennäköiseltä

Joskus politiikassa voittaa puolue, joka vetoaa puoluekentän keskustaan. Nyt Yhdysvallat on kuitenkin niin polarisoitunut, että yli puoluerajojen vetoava puolue ei pärjää, väittää Yhdysvaltain historian dosentti Markku Ruotsila. Aina 2000-luvun alusta lähtien voittaja on ollut puolue, jonka on onnistunut saada paremmin äänestysuurnille omat ydinkannattajansa. Ruotsilan mukaan Donald Trumpin mahdollisuudet tulla uudelleenvalituksi presidentiksi ovat lähtökohtaisesti erinomaiset.

Puolue- ja ideologiset rajat ylittävää yksimielisyyttä ei yksinkertaisesti Yhdysvalloissa enää ole olemassa mistään asiasta. Tutkimusten mukaan 90 prosenttia yhden pääpuolueen kannattajista ei voi enää kuvitellakaan toisen puolueen äänestämistä, Ruotsila toteaa Verkkouutisissa.

Yhdysvaltain seuraavat presidentinvaalit järjestetään vasta yli vuoden päässä marraskuussa 2020. Sekä Trumpin että hänen haastajakseen demokraattisesta puolueesta hamuavien teemat ja painotukset näyttävät niin ikään vakiintuneen.

Kaksi kautta on Yhdysvalloissa normi

Ruotsila muistuttaa, että perinteisesti Yhdysvalloissa vallassa oleva, toista kautta tavoitteleva presidentti on ollut vahvoilla. Sitten toisen maailmansodan vain kahta uudelleenvalintaa tavoitellutta presidenttiä ei ole valittu toiselle kaudelle.

– Kahden kauden presidenttiyksiä on historiallisesti tarkastellen pidettävä siis lähtökohtaisena olettamana, Ruotsila toteaa.

Talouskasvu ja työllisyyskehitys tukee Trumpin uudelleenvalintaa

Vuoden 1945 jälkeen vaille toista virkakautta jääneet presidentit hallitsivat aikoina, joita jäsensivät talouslama ja yleinen pessimismi tulevaisuuden suhteen. Tällaista tilannetta Trumpilla ei ole edessään. Näin hänen mahdollisuutensa tulla uudelleenvalituksi ovat lähtökohtaisesti erinomaiset, Ruotsila analysoi.

– Trump lähtee vaaleihin tilanteessa, jossa taloudella menee hyvin. Tätä hänen voi odottaa korostavan korostamistaan, kuukausi kuukaudelta yhä enemmän.

Trumpin talouspolitiikka on tuottanut huomattavan talouskasvun ja tulotason nousun myös kaikkein köyhimmille (itse asiassa varsinkin heille) – näin hän julistaa jatkuvalla syötöllä jo nyt. Demokraattien voitto merkitsisi siten kaiken saavutetun menetystä sekä paluuta lamaan ja epävarmuuteen, Ruotsila toteaa.

(...)

Amerikkalaiset ovat edelleen voittopuolisesti konservatiiveja

Ruotsilan mukaan tässä dynamiikassa voi piillä demokraattien voiton salaisuus, mutta tuloksesta on joka tapauksessa odotettava hyvin tasainen ja täpärä.

Demokraattien kannalta ongelmallista on, että mielipidetiedustelut eivät kerro mistään yhdysvaltalaisen äänestäjäkunnan laajemmasta kääntymisestä vasemmalle. Päinvastoin, maassa on kyselytutkimusten mukaan vasemmistolaisia vain neljännes, konservatiiveja useampi kuin neljä kymmenestä. Vain kuudessa osavaltiossa asuu enemmän vasemmistolaisia kuin konservatiiveja.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 317
 • Liked: 4326
 • Mersupersu
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10191 : 09.10.2019, 12:18:35 »
Luotettava YLE ei tietenkään avaa taustoja ja vaikka olennainen tuleekin tekstistä esille, ei siitä mainita mitään, että kun tutkintaa ei ole virallisesti avattu/aloitettu niin ei ole myöskään tarvetta vastata noihin "haasteisiin".

Kuten yleensä, artikkeli antaa minusta ymmärtää, että Trump on jotenkin rikollinen vaikkei olisikaan syyllistynyt mihinkään.

Luotettavaa Mediaa...  :roll:

Lainaus
Valkoinen talo ei aio tehdä yhteistyötä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin virkarikostutkinnassa. Valkoisen talon mukaan tutkinnalta puuttuvat perustuslailliset edellytykset, eikä se ole tasapuolinen.

Valkoisen talon edustajan Pat Cipollonen mukaan presidentti Trump ei voi näissä olosuhteissa sallia hallintonsa osallistua tutkintaan.

Valkoisen talon mukaan on erityisen raskauttavaa, ettei edustajainhuone äänestänyt virallisesti tutkinnan aloittamisesta. Demokraattien mukaan äänestystä ei tarvita, koska virkarikosprosessi on vasta todisteiden keruuvaiheessa. Äänestys tarvitaan demokraattien mukaan vasta kun päätetään tutkinnan viemisestä eteenpäin.

Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi kommentoi Valkoisen talon päätöstä tiedotteessaan.(siirryt toiseen palveluun) Pelosin mukaan Valkoisen talon ilmoitus on vain "uusi laiton yritys piilottaa faktat", jotka liittyvät Trumpin hallinnon yrityksiin saada ulkopuoliset vallat sekaantumaan Yhdysvaltain vuoden 2020 vaaleihin.

Pelosin mukaan julkilausuma, jossa kieltäytymisestä ilmoitettiin, on täynnä virheitä ja osa Trumpin hallinnon yrityksiä peitellä tietoja siitä, miten se on yrittänyt painostaa ulkovaltoja sekaantumaan ensi vuoden presidentinvaaleihin. Pelosin mukaan Trump yrittää normalisoida laittomuudet.

– Herra presidentti, ette ole lain yläpuolella. Joudut vastuuseen, Pelosi varoittaa.

https://yle.fi/uutiset/3-11011261

Mihinkähän vastuuseen Trump Pelosin mielestä joutuu? Vastuuseen mistä?
Natan Sharansky: "understand a critical difference between the world of fear and the world of freedom. In the former, the primary challenge is finding the inner strength to confront evil. In the latter, the primary challenge is finding the moral clarity to see evil."

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 769
 • Liked: 2682
 • nuivaantunut
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10192 : 09.10.2019, 12:45:43 »
Luotettava YLE ei tietenkään avaa taustoja ja vaikka olennainen tuleekin tekstistä esille, ei siitä mainita mitään, että kun tutkintaa ei ole virallisesti avattu/aloitettu niin ei ole myöskään tarvetta vastata noihin "haasteisiin".

Kuten yleensä, artikkeli antaa minusta ymmärtää, että Trump on jotenkin rikollinen vaikkei olisikaan syyllistynyt mihinkään.

Luotettavaa Mediaa...  :roll:
Tyhmintähän mitä Trump voisi tässä kohdassa tehdä olisi tehdä yhteistyötä Pelosin tutkimuksen kanssa - yhteistyö antaisi tutkimukselle legitimiteettia, jota sillä ei ole ennen kuin Pelosi suostuu viemään asian äänestykseen. Kuka tahansa voi aloittaa tutkimuksen mistä tahansa aiheesta, mutta ei kellään ole mitään velvollisuutta auttaa siinä, kunnes asia on protokollien kautta tehty viralliseksi.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 476
 • Liked: 13821
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10193 : 09.10.2019, 13:45:37 »
Esimerkiksi tämä "Trumpin henkinen tila" on eräs tapa yrittää selittää itselleen miksi oma vasemmistoliberaalinen järkeily ei toteudu Trumpin hallinnon alla.

Myös republikaaniset senaattorit ovat sitä mieltä että Trump on "heikko" ja "sekaisin":

Republikaanien keskuudessa on joukko ns. RINO:s, republican in name only ( https://en.wikipedia.org/wiki/Republican_In_Name_Only ).

Nämä ovat vastustaneet Trumpia alun alkaen koska hänen kansallismielinen agenda ei sovi heidän globalistiseen aatteeseen. RINOt ovat siis henkisesti demokraattien puolella tukien jättimäistä maahanmuuttoa, nollatulleja ja veroparitiisisijoittamista, joka edesauttaa heidän omia bisneksiä.

RINOt ovat siis sama jengi kun ns. never-Trump republikaanit, joihin kuului mm. Bushin klaani, McCain ja muut globalistit ja sotahaukat, joiden funktio politiikassa oli ajaa sijoittajapiirien intressejä varastuen siinä samalla itsekin.

Se, että joku RINO kutsuu Trumpia hulluksi ei siis todista yhtään mitään. Olisi ihmeellistä jos eivät tekisi sitä nyt kun Trump ajaa keskiluokan asiaa ja pyrkii eroon sotarintamista.

Lainaus
https://www.huffpost.com/entry/claire-mccaskill-trump-nuts-weak_n_5c12a0b1e4b002a46c156717

Käytät lähteenä Huffington Postia, politiikan Seiskalehteä.

Lainaus
Faktojen valossa tämä Trumpin virkarikossyyte on kuitenkin eeppinen poliittinen fiasko demokraateille.

Jenkkiäänestäjät ovat kanssasi tuosta eri mieltä, uusimman tiedon mukaan nyt jo 58% amerikkalaisista on virkarikostutkinnan kannalla:

Lähteesi ei viittaa tutkimuksen eikä tiedetä mitä kysyttiin, siinä on vain toimittajan kertomus asiasta.

Kuten jo kerroin, nämä korkeiden lukujen gallupit perustuvat olettamukseen, että rikos on todettu. On siis kysytty "Jos Trump on syyllistynyt rikokseen, pitäisikö hänet syyttää?". Tottakai suurin osa vastaa, että jos rikos on tapahtunut se pitäisi johtaa syytteeseen. Se kuuluu normaaliin oikeustajuun. Jos kysyttäisiin yleisesti pitäisikö Trump syyttää, saadaan vastaukseksi 30-40% kannattajia. Ts. demokraattien äänestäjäkunta.

Pitää myös muistaa, että USA:ssa kyselyjä teetetään hyvin usein vain uutisia varten. Ts. lehti teettää haluamansa kyselyn, joka sitten julkaistaan tukemaan omaa tarinaa. Kyselyjä käytetään siis tukemaan uutistarinaa vetoamalla yleisön mielipiteeseen.

Näihin kyselyihin ei siis voi luottaa objektiivisena totuutena, etenkään kun ei edes kerrota mistä luvut ovat peräisin ja julkaisija on tunnettu anti-Trump -lähde.

Lainaus
Ja päiväntuoreena asiana Trumpin hallinto on kieltänyt EU-suurlähettilästä todistamasta virkarikostutkintaprosessissa, joka on myös itsessään impeachable offence.

Kuten aikaisemmin olen maininnut, et ymmärrä USA:n politiikasta mitään vaan kirjoitat vain omia kuvitelmia.

Tällä hetkellähän demokraatit pyörittää vain epävirallista tutkimusta ilman erityisiä juridisia velvoitteita. Tämä tehdään sen takia, että demokraatit voisivat suljettujen ovien takana tehdä haastatteluja, joista vuodetaan ulos sopivia agendaa tukevia tarinoita medialle. Näin ollaankin jo tehty.

Valkoinen talo voi siis ihan oman harkinnan mukaan evätä tietoa niin kauan kun demokraatit toimivat epävirallisesti omissa kabineteissaan.

Syy Valkoisen talon kieltäytymiseen on se, että halutaan pakottaa demokraatit tekemään virallinen syyttämispyyntö ennen tietojen julkaisemista, jotta heidän salailu ja vehkeily kulisseissa tulisi julki ja demokraatit joutuisivat paljastamaan ettei heillä ole mitään pohjaa syytteilleen. Se on siis täysin tietoinen taktiikka, jolla vedetään matto demujen salaliittoteorioiden alta.

Lainaus
Jännää että kirjoitat noin ja jätät kritisoimatta presidenttiä joka on valehdellut muutaman vuoden aikana tuhansia ja taas tuhansia kertoja.

Nämä valelistat ovat anti-Trump median tekemiä "faktatarkistuksia", jotka itsessään ovat olleet suurilta osin valeuutisia. Sen lisäksi "valheeksi" on kirjattu yleisiä ylimalkaisia toteamuksia, joita on haluttu ottaa kirjaimellisesti vaikka puhekielessä harvoin annetaan esim. täsmällisiä lukuja tai titteleitä.

Trump on varmaan joskus valehdellut esim. sotahaukka Obaman tavoin, mutta myytti Trumpista suurena valehtelijana on median keksimä tarina.

Tässä on esimerkki "faktatarkistuksesta":

https://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2019/oct/08/donald-trump/trump-claims-photo-shows-bidens-playing-golf-ukrai/

Politifactin jutussa Trump sanoo "said he never spoke to the Ukrainian company, and then the picture came out where he was playing golf with the company boss and Hunter"

Kun siis Trump sanoo, että Bidenit on nähty Burisman edustajan ("boss") kanssa, niin Politico väittää, että tämä on valhe koska kuvassa ei ole yrityksen johtaja.

"Boss" voi tarkoitta lähes mitä tahansa, kansankielellä se on yleisesti joku joka päättää asioista vaikka ei olisi virallista asemaa. Politico halusi kuitenkin ymmärtää, että Trump tarkoitti nimenomaan toimitusjohtajaa (tämä tulee ilmi Politicon follow-upissa, https://www.politifact.com/personalities/donald-trump/, missä sanotaan "neither man runs burisma").

Kuvassa on Burisman hallituksen jäsen, joka tosiasiassa on yrityksen päättävän elimen jäsenenä toimitusjohtajan yläpuolella, siis kansankielellä "boss".

Lisäksi Politico väittää, että Biden ei ole vahvistanut puhuneensa Burisman edustajien kanssa. Eli lukijan pitäisi uskoa, että kun Biden pelaa golfia Burisman hallituksen jäsenen kanssa, he eivät vaihda sanaakaan koko pelin aikana mistään joka liittyisi Burismaan!

Tällaisia keksittyjä "valheita" on koko median "fact check" täynnä ja kaltaisesi naiivit lukijan nielaisevat median tarjoaman syötin kohoineen päivineen.

Tämä valenarratiivin idea on tietenkin luoda mielikuva Trumpista patologisena valehtelijana samalla lailla kun sotahaukka Obamasta leivottiin rauhankyyhkynen.

Tosiasiassa, tavallinen kansalainen tuskin voisi välittää vähempää Trumpin kansanomaisien ilmaisujen täsmällisestä tarkkuudesta. Akateeminen tarkkuus ei ylipäätään ole tavallista arkipäivän keskusteluissa. Kaikki ymmärtävät joka tapauksesta mistä puhutaan. Anti-Trump -medialle niistä kuitenkin syntyy mahdollisuus saivarella vaikkapa boss-sanan ympärillä ja luoda oma tarinansa koko jutusta.

Mediahan on keksinyt kaiken näköistä muutakin epäuskottavaa huuhaata Trumpista, joita kaltaisesi naiivit lukijat uskovat:

https://lovebreedsaccountability.com/2019/07/26/debunking-the-medias-top-6-lies-about-president-trump/

Lainaus
Mutta psykologisesti trumpin hallinnon käytös on ymmärrettävää, tietynlaiset ihmisethän syyttävät muita niistä synneistä joihin itse syyllistyvät

Tästä olen samaa mieltä. Hillary Clintonin ja demokraattien kytkökset Ukrainaan ja Venäjään on hyvin dokumentoitu. Clinton esim. junaili Venäjän oligarkeille merkittävän osan USA:n uraanivarannoista ollessaan ulkoministeri.
Vaalikampanjansa aikana hän sai jättimäisiä kampanjalahjoituksia ulkomailta.

Demokraateilla on paljon luurankoja kaapissa mitä tulee vehkeilyyn ulkomaiden kanssa erityisesti vaalien yhteydessä. Riski on, että nämä vyyhdit alkavat purkautua jos Bidenia tutkitaan ja sen takia demokraatit raivoavat asiasta ja haluavat estää tutkimisen kaikin keinoin.

Eli "se on joka sanoo".

Lainaus
Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Joe Walsh muuten sanoo Trumpin toiminnan olevan maanpetoksellista:

Jokainen saa lausua mielipiteitä. Vielä odotamme todistuksia.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 963
 • Liked: 2635
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10194 : 09.10.2019, 14:41:55 »
Tästä demokraatti tiedonantajasta tipahtelee pikkuhiljaa lisää tietoa. Ilmeisesti hän on sidoksissa yhden demokraattien ehdokkaan kanssa.

Lainaus
A CIA employee who lodged a whistleblower complaint over President Trump's request that Ukraine investigate former Vice President Joe Biden has a "professional relationship with one of the 2020 candidates," according to the Washington Examiner's Byron York - citing a source familiar with last Friday's impeachment inquiry interview with Inspector General Michael Atkinson.

https://www.zerohedge.com/political/cia-whistleblower-professionally-tied-2020-candidate

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10195 : 09.10.2019, 21:14:12 »
Trumphan oli siis oikeassa, kun on useampaan otteeseen sanonut, että kiinalaiset yhtiöt ja erityisesti Huawei, ovat turvallisuusriski.

Enpä näe YLEN antavan krediittiä äijälle. Enpä tietenkään.

---
"Puheet kansallisesta turvallisuudesta voi unohtaa, jos kiinalaiset valtaavat markkinat"

Professori Kantolan mukaan 5G tulee olemaan keskeinen teknologia yhteiskunnan tärkeiden toimintojen kannalta, joten jo turvallisuudesta huolehtiminen edellyttää että yksi laitevalmistaja ei valtaa markkinoita.

Kiinalainen Huawei on tällä hetkellä maailman suurin verkkolaitteiden valmistaja ja hallitsee noin 28:aa prosenttia verkkolaitemarkkinoista. Yhdysvallat pitää Huawein laitteita turvallisuusriskinä itselleen ja liittolaisilleen.

https://yle.fi/uutiset/3-11012748

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 772
 • Liked: 9067
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10196 : 09.10.2019, 21:59:46 »
Reaganilla olla oli Iran-contra skandaali, Clintonilla oli Whitewater. Istuvan pressan päänmenoksi aina yritetään keksiä jotain.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 561
 • Liked: 7007
 • Kuuntele minua, kuuntelen sinua...
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10197 : 10.10.2019, 20:50:39 »
Tämä eräs näyttelijä kävi säihkyvalojen edessä opettamassa meitä, puussa asuvia (ja haukkui Trumpia edistyksellisten nauraessa). Hän mainitsi että nämä kurdit ovat olleet "Yhdysvaltojen liittolaisia" Isiksen vastaisessa taistelussa, siitäkin huolimatta että nämä eivät ole valtio ja osa kurdeista on lisäksi kuulunut PKK-järjestöön, joka on taistellut Yhdysvaltojen liittolaista, Turkkia, vastaan.

On se kumma nyt nämä hipit eivät sitten piitanneet läheskään samassa määrin Saigonin hallituksesta, joka jossain määrin enemmän oli valtio ja Yhdysvaltain liittolainen, ja joka kävi sotaa itäblokin tukemaa Hanoin kommunistihallitusta vastaan. Tilanne on hämmästyttävästi samanlainen nykyään kuin se oli Vietnamin sodan aikana, paitsi siinä että USA ei ollut Pohjois-Vietnamin liittolainen. Hipeille riitti, että USA vetäytyy Vietnamista - mutta nyt heille ei riitä että USA vetää joukkonsa pois kurdien mailta.

Ja sitten tuli näitä venepakolaisia - niitä nyt vain tuli.  :facepalm:
"Akuutista tilanteesta selviämiseen tarvitaan ruokaa, eli rahaa."
- Ville Similä HS, 22.4.2020.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 030
 • Liked: 9206
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10198 : 10.10.2019, 21:07:42 »

Trump jätti Turkille mahdollisuuden olla mukana NATOssa jos ei perseile ja kas, kuinka kävikään. Veikkaan, että puheet Turkin poistamisesta NATOsta kovenevat.
Turkki ei ole enää luotettava kumppani joten miksi amerikkalaisia pitäisi tapattaa vuodesta toiseen näiden "suojeltavien" omien alueellisten, ja etnisten, ongelmien takia ?
Ja varsinkin kun halu pitää koko ajan yllä jonkunlaista konfliktia on kova.

Tuo Vietnam sodan vertaus on kyllä mielenkiintoinen ja osuva.
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 033
 • Liked: 5095
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10199 : 11.10.2019, 01:48:50 »
Ohoh, Trump on näemmä pistänyt jo kovan kovaa vastaan jo USA:ssa. Tässä merijalkaväen sotilaille ja reserviläisille annetussa ohjeistuksessa käsitellään reservissä olevien aktivoimista sekä valmiutta nopeaan toimintaan.

Lainaus
Purpose.  This MARADMIN cancels MARADMIN 300/14.  In accordance with (IAW) REF A, this MARADMIN provides guidance for the activation of Reserve Component (RC) Marines under §12304a, Title 10, U.S. Code, following a request for Federal assistance in response to a major disaster or emergency within the United StatesRequests for Federal assistance will come with little warning.  As required, the Marine Corps must rapidly mobilize RC units and personnel IAW this MARADMIN in order to respond to threats in the Homeland.

Ja tarkemmin pieni ote tästä:
Lainaus
2.B.2.  When directed by the President in support of (ISO) a request for assistance (RFA) from a primary Federal department or agency;  or,
2.B.3.  A request for forces (RFF) from the responsible Combatant Commander.
2.C.  A Commander’s Immediate Response Authority to save lives, prevent human suffering, or mitigate great property damage within the United States is set forth in REF A.

En tiedä kuinka paljon edustajanhuoneella on normaalisti valtaa merijalkaväen toimintaan, mutta selkeästi tässä on nyt annettu aika selkeät käskyt valmistautumisesta nopeaan toimintaan USA:n sisäisessä hätätilassa.

Vaikuttaa siltä, että USA:ssa varaudutaan Durhamin sekä Barrin tutkintojen julkaisuun. Ounastelen, että syytettyjen penkille lienee joutumassa melkoinen määrä silmäätekeviä, kun tuollaisia varautumisia on tapahtunut taustalla. Taitaapa olla kyseessä shakkimatti USA:n hyvävelikerholle.

Trump taisi pistää tiedusteluelimille sekä kotikutoisille kommareille luun kurkkuun. Antifakaan ei tässä paljoa auta; merijalkaväki on aika vakavaa sakkia, joka ei paljoa pelleile käskyn saatuaan.