HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017–2021 -> 1 viesti/jäsen/vrk

<< < (2/2616) > >>

Redya:
Ei kaikkeen aina kannata reagoida mitenkään. Lähinnä liberaalit käyttävät lyömäaseena sellaista "etkö lähde tuomitsemaan" -korttia ja siihen mukaan lähtemällä ei loppua tulisi ollenkaan.

Titus:
"you can't always get what you want"

 ;D

Toi Melaniehan on ihan FLILF, ja lisää rollareita


Micke90:

--- Lainaus käyttäjältä: Sheo - 19.01.2017, 23:40:55 ---No muistatko tuomitsiko Republikaanit klaanin ja muut mellakoijat kun pistivät paikkoja remonttiin ja tukkivat tiet "protesteillaan" silloin kun Obama nousi valtaan? Niinpä, ei tainnut olla puhetta, että pitäisi tuomita.

--- Lainaus päättyy ---

En muista tuollaisia väkivaltaisuuksia.

niemi2:

--- Lainaus käyttäjältä: Sheo - 19.01.2017, 23:40:55 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Micke90 - 19.01.2017, 23:29:15 ---
--- Lainaus käyttäjältä: niemi2 - 19.01.2017, 23:07:03 ---Demokraatit eivät tuomitse vasemmiston suunnittelemia väkivaltaisuuksia tai esiintyjien saamia tappouhkauksia.

--- Lainaus päättyy ---

Se on sitä parempaa väkivaltaa.

--- Lainaus päättyy ---
No muistatko tuomitsiko Republikaanit klaanin ja muut mellakoijat kun pistivät paikkoja remonttiin ja tukkivat tiet "protesteillaan" silloin kun Obama nousi valtaan? Niinpä, ei tainnut olla puhetta, että pitäisi tuomita.

--- Lainaus päättyy ---

Klaani on siis demokraattien juttu ja republikaanit ovat aina olleet yhdenvertaisuuden liike ja vastustaneet demokraattien orjuus, rotuerottelu ja Jim Crow-lakeja.

Republikaanit uskovat demokratiaan ei väkivaltaan kun taas sosialistit suosivat väkivaltaa demokratian sijaan. Toki demokraattisessa yhteiskuntajärjestelmässä sosialismi pyrkii valtaan pääosin demokratialla.

Demokraatit toistavat samoja virheitä; heitä kiinnostaa vain riitely eikä rakentaminen ja siksi heidät äänestettiin lähestulkoon pois poliittisesta järjestelmästä.

Boikoteilla ja riehumisella ei ratkota tavallisten amerikkalaisten ongelmia ja demokraatit etääntyvät tavallisesta ihmisestä koko ajan enemmän.

Titus:

kieltäytyikö Billy Joelkin soittamasta näissä kekkereissä ? ( kun sen biisiä soittavat )

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta