Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> (1 viesti/jäsen/vrk)  (Luettu 1389632 kertaa)

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 897
 • Liked: 2073
Lainaus
BOOM! Corey Lewandowski: Trump Knows Barack Obama Authorized Spying. “He Knew About This. He Authorized It.” (VIDEO)

Former Trump Campaign Manager Corey Lewandowski and Trump Adviser David Bossie joined Lou Dobbs on Wednesday to discuss the recent remarks by Attorney General Bill Barr that the Trump administration was spied on.

On Wednesday Attorney General Bill Barr told the Senate Judiciary Committee that the Obama administration was spying on the Trump Campaign in 2016.

Democrat Senator Shaheen almost fell off her chair.


Koko juttu:

https://www.thegatewaypundit.com/2019/04/boom-corey-lewandowski-trump-knows-barack-obama-authorized-spying-he-knew-about-this-he-authorized-it-video/
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - Stefan Molyneux

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 758
 • Liked: 2165
 • Vastustan ääriaatteita yleisesti.
Olemme ylittäneet rajan, jonka jälkeen ei ole enää paluuta vanhaan.

Oikeusministeri Barr totesi kuulemisensa aikana, että hän uskoo Trumpin kampanjan olleen vakoilun kohde. Hän tosin otti takapakkia hetkeä myöhemmin. Hän sanoi, että ei tiedä onko lakia rikottu, mutta haluaa tutkia oliko vakoilulle perusteltu syy.

Tästä tämä lähtee. Barr ilmoitti Muellerin raportin tulevan julkiseksi viikon sisällä. Sen jälkeen Trumpin vastustajilla ei ole mahdollisuutta pystyttää enää mitään tiesulkua, joka jouduttaisiin kiertämään. Baana on auki ja kaasun voi laittaa huoletta pohjaan.

Nunes on luovuttanut tietonsa ja suosituksensa syytteistä oikeusministerille. Ylitarkastaja Horowitzin raportti valmistuu huhti-toukokuussa. Tulevista viikoista tulee erittäin mielenkiintoisia. Se, jota maailma on luullut totuudeksi, muuttuu valheeksi. Se, minkä maailma on luullut valheeksi, muuttuu totuudeksi.

Elämme historiallisia aikoja. Olen kiitollinen, että olen seuraamassa tätä itse juuri nyt.
"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 674
 • Liked: 2368
IS:n Jari Alenius joutuu pitkin hampain myöntämään, että Trump oli "tavallaan ennakoidusti oikeassa" laittoman siirtolaisuuden uhkasta jo ennen kuin se paisui nykyiseksi Meksikon rajan kriisiksi:

Lainaus
Kommentti: Trumpin aiemmasta valheesta uhkaa tulla totta – siksi hallinnossa on nyt meneillään ”puhdistus”

Siirtolaistilanne rajalla pahenee ja Trumpin jakamat potkut hallinnossa kielivät jopa paniikista, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.

Donald Trump on perustanut lähes koko poliittisen uransa väitteelle, että laittomat siirtolaiset ovat pahin uhka Yhdysvalloille, ja Meksikon vastaisella rajalla on meneillään eeppinen kriisi.

Lähes Trumpin koko poliittisen uran ajan väite on ollut perusteeton. Siirtolaismäärät olivat pienimmät vuosikymmeniin. Siirtolaisten mukana ei tullut huumeita ja rikollisuutta niin paljon kuin Trump väittää. Siirtolaiset helpottivat työvoimapulaa monilla aloilla.

Nyt yksi noista faktoista ei enää pidä paikkaansa. Trump oli tavallaan ennakoidusti oikeassa. Siirtolaismäärät ja laittomat rajanylitykset Yhdysvaltain etelärajalla ovat nimittäin alkuvuonna kasvaneet suuremmiksi kuin vuosikymmeneen. Pelkästään maaliskuussa otettiin kiinni yli satatuhatta laitonta rajanylittäjää ja määrän pelätään nousevan kohti kesää. Jopa osa liberaalista amerikkalaismediasta on vaivihkaa siirtynyt käyttämään aiemmin kaihtamaansa rajakriisi-termiä.

On vaikea ennustaa mihin siirtolaistilanne Meksikon rajalla on kehittymässä, mutta on mahdollista, että Trumpin aiemmasta valheesta uhkaa tulla totta: Yhdysvaltoihin on tunkemassa todella paljon porukkaa.

Mitäs minä sanoin, voisi Trump todeta. Mutta Valkoisessa talossa ei hymyilytä. Kaikki tästä eteenpäin tapahtuu nimittäin Trumpin vahtivuorolla. On olemassa vaara, että tilanteesta syytetäänkin häntä. Trump on vuosia ilkkunut Euroopalle pakolaiskriisin huonosta hoidosta. Nyt hänellä voi olla käsissään samanlainen tilanne. Eikä Yhdysvalloissa siirtolaisia voi hukuttaa Välimereen.

[...]

Nyt kaikki viittaa siihen, että luvassa on jossain vaiheessa kovempaa politiikkaa maahantulijoita vastaan. Trumpin on uumoiltu vaatineen ainakin perheiden erottamisten palauttamista ja rajan osittaista sulkemista. Muurinpätkiäkin rakennetaan jo väkisin hätätilan nojalla.

Huolestuttavimpia ovat väitteet, että presidentti yllyttäisi paitsi ministeriään myös rajavartijoita syyllistymään laittomuuksiin. Sellainen on kyseessä, jos turvapaikanhakijaa ei päästetä raja-asemalle esittämään anomustaan. Se on yksi kansainvälisen järjestelmän takaamista perusoikeuksista.

Trumpin hallinnolta voi odottaa mitä vain. Presidentin kerrotaan kuuntelevan nykyisin yhä tarkemmalla korvalla Stephen Milleriä, laitaoikeistolaista neuvonantajaansa, jonka kynästä ovat syntyneet niin muslimien maahantulokielto kuin perheiden erottamispolitiikka.

Presidentin omat lausunnot kielivät jopa pikku paniikista, sillä hän on ottanut vaatimuksiensa perusteluksi käyttöön uuden iskulauseen: ”Maamme on TÄYNNÄ!”

[...]

Jos kova linja ei toimi vaan ihmisiä vain tulee, pitäisikö sittenkin miettiä sitä sietämisvaihtoehtoa ja muita ratkaisuja? Vai antaa vain ihmisten kitua ja kuolla rajan takana? Ne ovat kysymyksiä, jotka ovat universaalisti koko ongelman ytimessä.

On mahdollista, että Trumpin omat toimet pahentavat tilannetta. Hallinnossa on isoja aukkoja poispotkittujen kohdalla ja jopa Trumpin oman puolueen edustajat ovat alkaneet huolestua, että seurauksena on paheneva kaaos, kun kokemus katoaa. Holtittomasta politiikasta kärsisivät niin siirtolaiset kuin heidän vastaanottajansa. Jo nyt käsittelyajat ovat kasvaneet rajalla sietämättömiksi.

Trump ilmoitti myös taannoin lopettavansa rahallisen tuen kolmelle Keski-Amerikan valtioille, koska ne eivät ole tehneet tarpeeksi siirtolaisten lähdön estämiseksi. Ilman rahaa niiden on vaikea tehdä sitäkään vähää. Jopa Yhdysvaltain hallinnon omien asiantuntijoiden arvioiden mukaan tuella oli ollut vaikutusta, mutta Trumpia se ei vakuuttanut.

Voisi jopa epäillä, että Trump ei haluakaan ratkaista rajakriisiä vaan päinvastoin lietsoa sitä. Siitä saa nimittäin taas oivan vaaliteeman ensi vuodeksi.

Kun siirtolaisten tilannetta oikein kiristetään, seurauksena voi olla levottomuuksia, joita voidaan käyttää entistä tiukemman linjan perusteluna. Ja niin edelleen. Trump voi myös pyrkiä ratkaisemaan siirtolaiskriisin jollain sensaatiomaisella operaatiolla. Kun oikeusistuimet toteavat operaation laittomaksi ja lopettavat sen, Trump voi syyttää koko ongelmasta niitä. Ja ylipäätään kaikkia muita.
Ilta-Sanomat 10.4.2019
Ymmärsinkö IS:n toimittaja Jari Aleniuksen väitteen siis oikein? Hän kutsuu Trumpia valehtelijaksi, vaikka myöntää, että hän onkin nyt oikeassa väitteessään maahanmuuttajavirroista. Trump siis ennusti oikein?

Eikös tuo tarkoita, että artikkelissa on vain yksi valehtelija, eli toimittaja Alenius?

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12693
Trumpin uudelleenvalinta­kampanja on kerännyt lahjoituksia yhtä paljon kuin demokraattien kärkinimet yhteensä
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006072546.html

Lainaus
Barack Obama keräsi vuoden 2012 kampanjassaan vastaavana aikana vain murto-osan Trumpin saaliista.
...
YHDYSVALTAIN presidentti Donald Trumpin uudelleenvalintakampanja keräsi yli 30 miljoonaa dollaria vuoden ensimmäisen kolmen kuukauden aikana, hänen kampanjaedustajansa tiedottivat sunnuntaina.

Kaikkiaan Trumpin kampanjalla on käytössään 40,8 miljoonaa dollaria eli noin 36 miljoonaa euroa vuoden 2020 presidentinvaaleihin.

Suorien henkilökohtaisten lahjoitusten lisäksi Trump kerää rahaa republikaanien kansalliselle komitealle RNC:lle, joka kokosi 45,8 miljoonaa dollaria vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Yhdessä kampanjat ovat tuottaneet siis yli 80 miljoonaa dollaria.
...
Esimerkiksi Barack Obaman vuoden 2012 uudelleen­valintakampanja oli kerännyt samalla aikavälillä alle kaksi miljoonaa dollaria.

Trumpin kampanjaa varten on jo perustettu päämaja Virginian osavaltioon. Lähes kaikki sen alkuvuoden aikana saamat lahjoitukset ovat kooltaan korkeintaan 200 dollaria. Keskimääräinen summa on hieman yli 34 dollaria.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 383
 • Liked: 7127
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Esiintyjä ja samalla kongressiedustaja Ilhan Omar on taas laukonut juttuja.

Lainaus
“Far too long we have lived with the discomfort of being a second-class citizen, and frankly, I’m tired of it, and every single Muslim in this country should be tired of it,”  “CAIR was founded after 9/11 because they recognized that some people did something and that all of us were starting to lose access to our civil liberties.”

Joka menee heti faktuaalisesti metsään, CAIR perustettiin 1994. Ei 9/11 jälkeen, ja loppuosa onkin sitä itseään. Jotkut tekivät jotain. Republikaanit kritisoivat Omarin kommenttia, käyttäen demokraattien tapoja mutta rehellisesti. Sitten alkoi paniikki, kuinka republikaanit uhkaavat Omaria, kuinka he kannustavat väkivaltaan Omaria kohtaan. Tyhmien puhumisesta kritisoiminen on siten väärin. Se on kun on suojaväri ja suojauskonto ja D nimen perässä niin on koskematon.

No vastaavaa kriteeristöä käyttäen, jokainen joka on Trumpin puheista ottanut pätkän ja kritisoinut sitä on syyllistynyt väkivallalla uhkaamiseen ja yllyttämiseen väkivaltaisuuksiin. Tästä syystä yhdet standardit on kauhean kiva juttu. Jos puhut typeriä, niin siitä muistutetaan. Demokraatit vain ovat melko ohut nahkaisia mitä kritiikkiin tulee. Tulee ihan lastantarha mieleen "äiti äiti toi sanoi tuhmasti kun mä haukuin sitä".

Muissa uutisissa Bernie Sanders ei häpeä sitä että on nykyään miljonääri. Tai hänestä se ei ole rikos että kirjoittaa kirjan ja tienaa sillä.

Lainaus
I didn’t know that it was a crime to write a good book which turns out to be a bestseller. My view has always been that we need a progressive tax system which demands that the wealthiest people in this country finally start paying their fair share of taxes,” . “If I make a lot of money, you make a lot of money, that is what I believe. So again, I don’t apologize for writing a book that was number three on the New York Times bestseller, translated into five or six languages and that’s that.

Se mistä Bernietä kritisoidaan onkin varmasti käytettyjen verovähennysten vuoksi. Jos Bernie jättäisi ne käyttämättä ja maksaisi sen minkä kokee reiluksi, niin hän ei olisi miljonääri. Mutta koska hänen hillonsa, niin se on hänen. Sitten toinen tummennettu. Kuka arvaa mikä tuossa on esillä? Kyllä se on Trickle Down! Bernie Sanders uskoo siis trickle down efektiin jossa enemmän tienaavien myötä muutkin tienaavat enemmän.

Mitenköhän Nacho nyt sankariinsa suhtautuu?

Lisäuutisissa. Trumpin hallinnon kerrottiin ja Trump sitten twiittasikin, että voitaisiin sanctuary cityihin ja stateihin viedä kaikki laittomasti maahan pyrkivät. Koska he haluavat näitä. Osa kaupungeista on toivottanut tervetulleeksi, mutta sitten demokraatit ja julkkikset, ovatkin alkaneet nimbyilemään. Ei saa, ei saa perkele. Kyllä ne pitää maahan päästää mutta ei niitä sää sanctuary cityihin tai stateihin viedä. Koska? Aivan, Ketään ei saa estää tulemasta maahan, kunhan ei tule minun turvapaikka kaupunkiini tai osavaltiooni. Koska meillä on täyttä, on on, eikä me kyetä hoitamaan edes omiamme.

Trump vei tämän erän maahanmuuttokeskustelussa täysin. Demokraatit jäivät lähtökuoppiin housut kintuissa tikkaria imeskelemään.

Hienoa on ollut taas seurata tätä showta.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 740
 • Liked: 2006
Trump sai tosiaan liberaalit tulemaan ulos koloistaan. Cher päätti rääkäistä oman mielipiteensä ilmoille.


Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 089
 • Liked: 8001
https://electionbettingodds.com
Donald Trumpin re-elektion todennäköisyys on jo 42.2 %.

Demokraattien puolella Bernie Sanders on noussut selvään johtoon lukemalla 13.9 % ja Joe Biden on jo toipunut kamalasta niskasuutelukohusta.

Bernie Sanders olisi vaalipäivänä peräti 79-vuotias. Hänen odotettavissa oleva elinikänsä on 85 vuoden luokkaa, joten on iso vaara, että hän kuolee 4 vuoden presidenttikauden aikana. Vedonlyöntifirmat mielestäni yliarvioivat Sandersin mahdollisuudet.

Kremppamestari

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 324
 • Liked: 148
https://electionbettingodds.com
Donald Trumpin re-elektion todennäköisyys on jo 42.2 %.

Demokraattien puolella Bernie Sanders on noussut selvään johtoon lukemalla 13.9 % ja Joe Biden on jo toipunut kamalasta niskasuutelukohusta.

Bernie Sanders olisi vaalipäivänä peräti 79-vuotias. Hänen odotettavissa oleva elinikänsä on 85 vuoden luokkaa, joten on iso vaara, että hän kuolee 4 vuoden presidenttikauden aikana. Vedonlyöntifirmat mielestäni yliarvioivat Sandersin mahdollisuudet.

Juuri tuo on Sandersin suurin ongelma. Jenkeissä kaiken lisäksi presidentti valitaan hiukan sillä mielellä, että se istuu kaksi kautta ja se on Sandersin kohdalla aika utopistista.

Joku voi sanoa, että ovathan Trump ja Biden myös iäkkäitä, mutta viitisen vuotta tuossa iässä merkitsee paljon ja Sanders näyttääkin aika kumaraiselta noihin kahteen verrattuna.
Kampin Trump.

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 740
 • Liked: 2006
Aika heikoissa kantimissa on killunut nämä syytökset Trumpin tutkinnan estämisestä kun lukee Barrin antaman lausunnon.

Lainaus
Barr told reporters Thursday that he felt the Justice Department “had to” decide whether Trump’s conduct was criminal because Muller did not. In outlining the decision not to charge Trump with trying to derail the probe, the attorney general said he considered the “unprecedented situation” the president faced entering office and what he called “substantial evidence” in Mueller’s report “to show that the president was frustrated and angered” by media speculation and a belief that the probe undermined his presidency.

Barr said:

Nonetheless, the White House fully cooperated with the Special Counsel’s investigation, providing unfettered access to campaign and White House documents, directing senior aides to testify freely, and asserting no privilege claims. And at the same time, the President took no act that in fact deprived the Special Counsel of the documents and witnesses necessary to complete his investigation. Apart from whether the acts were obstructive, this evidence of non-corrupt motives weighs heavily against any allegation that the President had a corrupt intent to obstruct the investigation.
.....

https://www.cnbc.com/2019/04/18/mueller-report-recounts-10-episodes-involving-trump-and-questions-of-obstruction.html

Kirjolohikäärme

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 457
 • Liked: 641
Kevyttä iltalukemista: https://www.justice.gov/storage/report.pdf

Lainaus käyttäjältä: Robert S. Mueller III
IV. CONCLUSION

Because we determined not to make a traditional prosecutorial judgment, we did not draw ultimate conclusions about the President's conduct.  The evidence we obtained about the President's actions and intent presents difficult issues that would need to be resolved if we were making a traditional prosecutorial judgement.  At the same time, if we had confidence after a thorough investigation of the facts that the President clearly did not commit obstruction of justice, we would so state. Based on the facts and the applicable legal standards, we are unable to reach that judgment. Accordingly, while this report does not conclude that the President committed a crime, it also does not exonerate him.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 383
 • Liked: 7127
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Se on tosiaan kevyttä lukemista, paljon lakiteknistä jargonia paljon kummallisuuksia. Trump jr ei syyllistynyt mihinkään Trump tower tapaamisessa, jne...

Medialla on melko ikävät ajat edessä. Obstruction of justice keissikin kuivuu käytännössä kasaan jo tuossa kirjolohikäärmeen lainauksessa. Vaikka Muellerin raportti ei vapauta Trumpia vastuusta, se ei myöskään tullut lopputulokseen että Trump olisi syyllistynyt rikokseen. Mikä oikeastaan kertoo seuraavan. Trump ei syyllistynyt rikokseen, mutta emme voi vapauttaa Trumppia täydellisesti (exonerate) koska muutenhan ollaan tuhlattu valtavasti rahaa.

Syyttömyysolettama, syytön kunnes toisin todistetaan. Muellerin tiimi ei kyennyt todistamaan Trumpin syyllistyneen rikokseen, eikä yhteistyöstä Venäjän ja Trumpin kampanjan välillä ole todisteita.

Ajattelin ensin että lainaan isoja pätkiä, mutta jätän lainaamatta. Odotan kuinka Nacho kertoo meille mitä raportissa on, lukematta sitä.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Activeman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 145
 • Liked: 800
Luin läpi 400 sivua ja kuuntelin Barrin pressin. Selkeä keisi:
* Kaikki data oli annettu ja tutkintaa ei oltu yritetty millään tavalla estää.
* Collusion = ei mitään evidenssiä.
* Obstruction = pyörittelyä siitä, olisiko se obstruction, jos ajatustasolla harkitsee tutkinnan estämistä. Kovalla hakemisellakaan (Weismann, ref. Andersen etc.) ei löytänyt legal teoriaa, jolla olisi mitään uskottavuutta.

Siis: täydellinen vapautus. Erityisen arvokasta Trumpille on se, että Muller valitsi tiimiinsä kivenkovia demokraatteja, joilla on maine lisäksi kovimman luokan white collar syyttäjinä. Jos ei tuolla porukalla saada kiikkiin, niin ei millään.

Case closed.

Oho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 141
 • Liked: 1003
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> (1 viesti/jäsen/vrk)
« Vastaus #9642 : tänään kello 02:16:17 »
Niin aina, 448 sivua kohtuu tiivista, vaikka osin mustattua tekstia US legal  sivulla parissa  tunnissa...
« Viimeksi muokattu: tänään kello 02:20:48 kirjoittanut Oho »