Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 1500961 kertaa)

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 489
 • Liked: 8262
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9660 : 24.04.2019, 05:20:24 »
Kyselit aiemmassa postauksessasi, miksei Mueller nostanut oikeuden estämisestä syytteitä. Arvelin että kun raportti tulee ulos niin tiedämme asian, ja juuri näin asiassa kävikin. Olin siis oikeassa, mutta luontainen vaatimattomuuteni estää minua alleviivaamasta asiaa. Nyt tiedämme että syy oli USA:n oikeusministeriön linja olla nostamatta syytteitä istuvaa presidenttiä vastaan, koska sen katsotaan olevan kongressin tehtävä. Raporteissa ei myöskään sanota että sellainen henkilö, jota vastaan ei nosteta syytteitä, olisi syyllistynyt rikokseen koska silloin kyseinen henkilö ei voisi oikeudessa kiistää näitä syytöksiä. Joten se, mitä Mueller estämisestä raportissaan kirjoittaa, itse asiassa tarkoittaa hänen tulleen siihen johtopäätökseen että Trump rikkoi lakia, ts. että hän on rikollinen.

Noniin, nostappas nyt sieltä Muellerin raportista ne tukevat kohdat niin katsotaan niitä. Kas kun itse lueskelen sitä niin Collusion tai Obstruction keissit saatiin valmiiksi jo alkuvuodesta 2018, eikä nykyinen oikeusministeri vielä istunut virassaan. Muellerin raportin suurin ongelma on että hän yrittää venyttää lakia koskemaan Trumpia joka ei koske Trumpia. Sillä Presidentti joka käyttää perustuslaillisia valtaoikeuksiaan, ei voi käytännössä syyllistyä oikeuden estämiseen. Se on muuten hienoa että sinusta Mueller näyttäisi tulleen johtopäätökseen että Trump rikkoi lakia, koska nimenomaan raportissa sanotaan ettei johtopäätökseen päästy ja asia jätetään oikeusministeriölle.

Lainaus
Muistanet että Muellerin tutkijat ovat kuvailleet raportissa (mitä emme edelleenkään ole nähneet kokonaisuudessaan, mikä on pikkuisen hämmästyttävää) esiteltyjä oikeuden estämistä koskevia todisteita sanalla "hälyttävä" (alarming). Tässä jutussa entinen liittovaltion syyttäjä Elie Honig kertoo saaneensa oikeudessa oikeuden estämisestä tuomioita "murto-osalla" siitä todistusaineistosta, mitä Muellerin raportissa esitetään Trumpia vastaan:

Tottakai Muellerin tiimin vihaiset demokraatit jotka ovat jatkuvasti vuotaneet lehdistölle ja sitten käyttäneet lehdistölle vuodettuja uutisia perusteina tutkinnalleen, ovat sitä mieltä että Trump pitäisi saada virasta pois koska Hillary hävisi.

Mutta otetaan lainaus tuolta entiseltä syyttäjältä.
Lainaus
"If this was any person other than the president of the United States, I can say as a former prosecutor, this would be a knock-down case for obstruction,"
Siinäpä se, huomaan että juttusi pointit on suoraan kopioitu tuolta entiseltä syyttäjältä. Bravo, papukaijana toistamisesta +2 pistettä.

Lainaus
Onko Trumpin epäpätevyys jotenkin mennyt ohi? Miten olisi mm. se, ettei hän edes tajua etteivät hänen alaisensa edes noudata hänen ohjeitaan? Verrataan edeltäjään: Obama sai aikaan mm. terveydenhoitolain ja Iran-diilin. Nämä edellyttivät pitkäjänteisiä monenvälisiä neuvotteluja. Trump lentää Helsinkiin/Singaporeen "summittiin" oleellisesti vaivautumatta edes valmistautumaan, ja Kim ja Putin pyörittävät häntä kun halpaa lelua huvikseen niin että USA:n hallintovirkamiehet häpeävät silmät päästään.

Obama sai aikaan terveydenhoitolain demokraattien supermajorityn avulla. Iran diilikin toteutettiin siten että vaikka tiedettiin Venäjän sekaantumisesta 2016 vaaleihin, niihin ei puututtu koska Iran diili oli tärkeämpi. Kyllä Trump on tajunnut etteivät hänen alaisensa noudata hänen ohjeitaan, sen vuoksi niitä alaisia onkin sitten vaihdettu suht tiuhaan.

Mutta katsotaan. Trumpin kaudella vs Obaman kauteen. Trumpin kaudella talouskasvu on suurempaa kuin Obamalla. Trumpin toinen vuosi ylitti kaikki Obaman vuodet, huolimatta siitä että Trumpin aikana FED on nostanut korkoaan useasti, Obaman aikana vain kerran. Työllisyysluvut ovat paremmat Trumpin aikana. Palkat kasvavat nopeammin kuin Obaman aikana. Supplementary Nutrition Programmen piirissä on vähemmän ihmisiä kuin Obaman aikana.

Korea saatiin neuvottelupöytiin ottamalla mukaan Kiina joka todellisuudessa on Korean herra, mutta joka julkisuudessa esittää ettei ole.

Eli lyhyesti. Trumpin toimet presidenttinä ovat hyödyttäneet amerikkalaisia enemmän kuin mitä Obaman toimet tämän ollessa presidenttinä. Trumpin hallinto on myös läpinäkyvämpi kuin Obaman, eikä Obaman kaltaista hyvesignalointia enää näy. Esimerkkinä Sri Lankan pommituksissa, Trump tuomitsi kirkkoihin kohdistuneet iskut suorasanaisesti. Obama taasen kirjoitti iskujen kohdistuneen pääsiäisen palvojiin.

Trump
Lainaus
138 people have been killed in Sri Lanka, with more that 600 badly injured, in a terrorist attack on churches and hotels. The United States offers heartfelt condolences to the great people of Sri Lanka. We stand ready to help!
Obama
Lainaus
The attacks on tourists and Easter worshippers in Sri Lanka are an attack on humanity. On a day devoted to love, redemption, and renewal, we pray for the victims and stand with the people of Sri Lanka.

No jaa, kyllä ne pätevyydet ovat menneet ohi, ne kun näyttävät olevan alati liikkuva määritelmä.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 092
 • Liked: 9783
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9661 : 24.04.2019, 07:54:20 »
Tulin tarkastamaan onko Killary jo saatu itkettyä Yhdysvaltain presidentiksi?

Ei ole, kovasta yrityksestä huolimatta.  :(
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 079
 • Liked: 1337
 • Kuvittelua
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9662 : 24.04.2019, 08:36:53 »
^Tuohon on tosiaan käytetty turhaan käsittämättömän paljon eneriaa, vaikka tuntuisi että voisi sitä jotakin kunnollistakin tehdä. Trumpin uudelleenvalintakin on jo ensi vuonna eivätkä kaikki ole päässeet yli edes ensimmäisestä valinnasta.
'Ilman muuta lisäät uusia näkökulmia valtapelin biokemiaan, se se vasta mielenkiintoista onkin.'  ~ Brandis 🐠

Rosetta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 237
 • Liked: 383
 • Nuiva mutta naisellinen
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9663 : 24.04.2019, 09:10:07 »
Siis ymmärsinkö nyt oikein, että täällä suht yleisesti tuetaan Trumpia..?  :o Luulin ettei sitä ääliötä kukaan tue, ainakaan enää kun on nähnyt millainen simpanssi tyyppi on...

Ja koko maailmaa ajatellen olisi (on) ehdottomasti parempi ettei ettei ko. ääliötä valita uudelleen.
"We've learned in as clear way as can possible be learned by anybody that most of the press in the Free West are cowards, we've learned that most of our artistic establishment are cowards, and that most of our politicians are cowards."
Douglas Murray on what we've learned after the Muhammed cartoon crisis

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 483
 • Liked: 3630
 • weltoffen = sturmreif
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9664 : 24.04.2019, 09:26:42 »
Siis ymmärsinkö nyt oikein, että täällä suht yleisesti tuetaan Trumpia..?  :o Luulin ettei sitä ääliötä kukaan tue, ainakaan enää kun on nähnyt millainen simpanssi tyyppi on...

Ja koko maailmaa ajatellen olisi (on) ehdottomasti parempi ettei ettei ko. ääliötä valita uudelleen.

Kysymys on lähinnä siitä, nähdäänkö Trump politiikan ja sen saavutusten kautta vai yksityishenkilönä. Privaattielämässä Trump käytös varmaan onkin monien mielestä epämiellyttävää, jopa "ääliömäistä", mutta politiikassa Trump ei ole kaikesta kestobashingistä huolimatta tehnyt olennaisia virheitä -toisin kuin edeltäjänsä, joiden todellisista virheistä ei nosteta samanlaista meteliä kuin mitä vastustajien keksimien Trumpin mukavirheiden kohdalla. Näinkin voimakkaan valtion kuin USA:n ollessa kysymyksessä, on pakko kiinnittää huomio valtion johtajan poliittisiin päämääriin ja siihen, miten lupauksia konkreettisesti toteutetaan. Suorapuheisuus on uusi asia politiikan näyttämöllä, mutta järkevät kansalaiset pystyvät näkemään eron diplomaattisessa sanahelinässä ja todellisessa toiminnan tarpeen välillä. Onneksi.

USA:ssa on käynnistetty sama johdatteleva propagandakoneisto, jolla yritetään vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen kuin Euroopassakin. Euroopassa tosin se kaikki vielä moninkertaistuu antiamerikkalaisuus-tradition kautta. Itseään älymystönä pitävä kansanosa seuraa sokeasti trendiä, jossa USA:ta pitää mustamaalata lähes joka asiassa.
« Viimeksi muokattu: 24.04.2019, 09:29:12 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Rosetta

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 237
 • Liked: 383
 • Nuiva mutta naisellinen
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9665 : 24.04.2019, 09:47:51 »
^ Myönnän että oma kuvani Trumpista on osittain ollut mm. France24:n (joka on tähän asti ollut pääasiallinen uutiskanavani) värittämä, mutta mitään väritystä ei edes tarvita niissä idoottimaisisa twiiteissä joita ko. tyyppi jatkuvasti lähettelee...  Suorapuheisuudessa ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta ei politiikkaa tehdä pääasiassa Twitterin kautta, sen pitäisi olla aika selvä asia :roll: Huomaahan sen siitäkin että Trumpin hallituksesta jatkuvasti eroaa (tai potkitaan pois) väkeä, kuka sitä ääliötä kestäisi... Ja minusta tyyppi ei ole mitään muuta tehnytkään virkakaudellaan kuin virheitä - Obaman virheistä taas en ole tietoinen, mitä ne mielestäsi ovat? 
« Viimeksi muokattu: 24.04.2019, 09:49:27 kirjoittanut Rosalia »
"We've learned in as clear way as can possible be learned by anybody that most of the press in the Free West are cowards, we've learned that most of our artistic establishment are cowards, and that most of our politicians are cowards."
Douglas Murray on what we've learned after the Muhammed cartoon crisis

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 379
 • Liked: 2242
 • Vihtaasi on kustu!
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9666 : 24.04.2019, 09:55:31 »
Siis ymmärsinkö nyt oikein, että täällä suht yleisesti tuetaan Trumpia..?
Kannattaisi varmaan lukea kymmenkunta sivua keskustelusta. Sillä asia selkiäisi.

kun on nähnyt millainen simpanssi tyyppi on...
Ihmisen vertaaminen eläimeen edeltää uuninluukkujen kolinaa.

Ja minusta tyyppi ei ole mitään muuta tehnytkään virkakaudellaan kuin virheitä - Obaman virheistä taas en ole tietoinen, mitä ne mielestäsi ovat? 
Kannattaisi varmaan lukea kymmenkunta sivua keskustelusta. Sillä asia selkiäisi.

Ja ihan omaa ymmärtämistä kannattaisi treenata. Otsikossa lukee:  (1 viesti/jäsen/vrk). Te Trumfobiset ette vaan ymmärrä tai säännöt ei mielestänne koske teitä oranssimiesristiretkessänne.
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 392
 • Liked: 1104
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9667 : 24.04.2019, 11:24:17 »
Rosalia, mulatti-Obaman suurin "saavutus" lienee se, että hänen aikanaan USA:n rotusuhteet heikkenivät huonoimmiksi moneen kymmeneen vuoteen, kun hän asettui aina tummemman geenipuoliskonsa taakse. Hän pelasi rotukorttia ("musta on aina syytön/viaton/uhri") koko ajan.
Pesunkestävä militaristivaskisti.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 404
 • Liked: 8151
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9668 : 24.04.2019, 12:12:38 »
Jos puhutaan taantumasta/,talouskasvusta, työttömyydestä/työttömyyden laskusta yms niin harvemmin sitä voidaan  pitää jonkun yksittäisen poliitikon syynä/ansiona varsinkaan suuressa monimutkaisessa liittovaltiomuotoisessa maassa.

Jericho

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 364
 • Liked: 79
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9669 : 24.04.2019, 19:56:54 »
^ Myönnän että oma kuvani Trumpista on osittain ollut mm. France24:n (joka on tähän asti ollut pääasiallinen uutiskanavani) värittämä, mutta mitään väritystä ei edes tarvita niissä idoottimaisisa twiiteissä joita ko. tyyppi jatkuvasti lähettelee...  Suorapuheisuudessa ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta ei politiikkaa tehdä pääasiassa Twitterin kautta, sen pitäisi olla aika selvä asia :roll: Huomaahan sen siitäkin että Trumpin hallituksesta jatkuvasti eroaa (tai potkitaan pois) väkeä, kuka sitä ääliötä kestäisi... Ja minusta tyyppi ei ole mitään muuta tehnytkään virkakaudellaan kuin virheitä - Obaman virheistä taas en ole tietoinen, mitä ne mielestäsi ovat?

Lyhyesti, Trump on kuin ASYL, eli tekee kaiken oikein. 

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 483
 • Liked: 3630
 • weltoffen = sturmreif
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9670 : 25.04.2019, 09:11:48 »
^ Myönnän että oma kuvani Trumpista on osittain ollut mm. France24:n (joka on tähän asti ollut pääasiallinen uutiskanavani) värittämä, mutta mitään väritystä ei edes tarvita niissä idoottimaisisa twiiteissä joita ko. tyyppi jatkuvasti lähettelee...  Suorapuheisuudessa ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta ei politiikkaa tehdä pääasiassa Twitterin kautta, sen pitäisi olla aika selvä asia :roll: Huomaahan sen siitäkin että Trumpin hallituksesta jatkuvasti eroaa (tai potkitaan pois) väkeä, kuka sitä ääliötä kestäisi... Ja minusta tyyppi ei ole mitään muuta tehnytkään virkakaudellaan kuin virheitä - Obaman virheistä taas en ole tietoinen, mitä ne mielestäsi ovat? 

Politiikkaa ei tosiaankaan tehdä pääasiassa Twitterin kautta. Hienoa, että sinäkin havaitsit tämän.

Hyvin usein törmää ihmisiin, jotka muodostavat kantansa sen perusteella, mitä poliitikot kulloinkin enemmän tai vähemmän tyylikkäästi ja hyvin muotoiltuna tviitteihinsä murjaisevat tai jopa sen mukaan, minkälaisen pilakuvan joku Saturday Night Live-Show kulloinkin loputtomalta liukuhihnaltaan tekaisee, kun pitäisi näiden sijaan yrittää hahmottaa jonkun poliitikon ohjelma ja sen tavoitteet kokonaisuutena sekä erityisesti kiinnittää huomiota siihen, mitä nämä tekevät, sen sijaan, että päähuomio on siinä, miten nämä twiittaavat -joko sujuvasti hyvesignaloiden tai kömpelön suoraan kuten Trump.

Näinkin vaikutusvaltaisen poliitikon kuin D. Trumpin ollessa kysymyksessä, ei kannata harhautua sivupoluille seuraamaan vain sitä miten tämä käsittelee vaimoaan, on surkea puhuja ja twiittaa lisäksi lapsellisesti. On pakko keskittyä seuraamaan sitä, millaista on jonkun mahtavan poliitikon toiminta ja varsinkin niiden seuraukset. Amerikan avoin poliittinen tyyli, jossa tuodaan perhe + yksityiselämä korostetusti esille ja twiittaillaan sitä ja tätä, on tietysti mainio kohde medialle ja sen pilkkakirveille. Onko kukaan kuullut Putinin tai Iranin presidentin yksityiselämästä jotakin? Paitsi pelkästään täysin harkitussa propagandamielessä mikäli jotakin "yksityistä" tipahtelee julkisuuteen.

Kannattaa myös seurata sitä, haluaako poliitikko ajaa oman maansa ja kansansa etua vai onko tälle tärkeää ainoastaan oma julkisivu ja sen puunaaminen.

Obaman pahin virhe koski minusta sekin kokonaisuutta. Obaman lausemuotoiluissa ja retoriikassa ei tietysti ollut mitään vikaa ja sympatiapisteitä herui lisäksi siitä, että hän vaikutti henkilönä sympaattiselta, piti vaimoaan söpösti kädestä ja näytti syvästi rakastuneelta - ja mikä hyvin olennaista, oli lisäksi värillinen. Entä jos tarkastellaan Obamaa tämän henkilökohtaisen aihepiirin ulkopuoleltakin ja kiinnitetään huomio Obaman yleiseen poliittiseen strategiaan.

Obama noudatti samankaltaista poliittista strategiaa kuin Merkel: ollaan kärsivällisiä ja istuskellaan hiljaa paikkoillaan kunnes ongelma menee itsestään ohitse ilman, että tarvitsee naarmuttaa kaunista fasaadiaan. Obama hioi puheitaan ja esitti sympaattista multikultihahmoa eikä kyennyt näkemään sitä itsestään selvää asiaa, että kun vain istuu ja seuraa sivusta, voivat muut vapaasti ja aktiivisesti ajaa tavoitteitaan läpi.

Tämän "esitetään mukavaa buddya"- periaatteen seurauksena mm. Syyriassa ja ympäristössä valtavat massat lähtivät liikkeelle kohteenaan USA:n liittolainen Eurooppa ja saivat koko alueen epätasapainoon heikentäen samalla koko länttä, USA mukaan luettuna. Samalla Venäjä kasvatti vaikutuspiiriään, samoin Iran. Tämä on vakavampi asia ja koskee suoraan meitäkin, kuin joku poliittinen USA:n sisäinen nimityspeli ja riitelyt kongressissa ja senaatissa. Riitely sitä paitsi kuuluu terveeseen poliittiseen kulttuurin eikä siihen kuulu mikään mielipiteiden rajoittaminen, jolla on nykyään nimi "poliittinen korrektius": kun on vain yksi mielipide, niin ei synny riitaa.

Iranin atomidiilin purkaminen ja suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin olivat Trumpilta konkreettisia ja hyviä vetoja, joilla on kauas kantavammat positiiviset poliittiset vaikutukset kuin Obaman ja muiden vasemmistoliberaalien Iranin ja Hamasin mielistely. Jos tietyille piireille antaa aina sen kuvan itsestään, että vain kieriskelee ja pyöriskelee kulloisenkin yleisen mielipiteen mukaan, siirtää asioita jonnekin kauas kauas tulevaisuuteen ja antaa aina lopulta periksi, niin seuraukset ovat myös sen mukaiset. Sitä saa, mitä tilaa, vai miten se nyt meni...

Yksityiskohtaista analyysia Obaman virheistä voi seurata tässäkin keskustelussa yli 300 viestin joukosta, josta melkoinen osa koskee juuri Obamaa. Toivotan lukijoille hyviä lukuhetkiä, paljon kestävyyttä ja pitkäjänteisyyttä. :)
« Viimeksi muokattu: 25.04.2019, 11:11:31 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 073
 • Liked: 945
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9671 : 26.04.2019, 10:05:50 »
Lainaus
The Satanic Temple' Has Evolved Into An Anti-Trump Movement, And Leftists Are Flocking To It

Previously, Satanism in America had always been a shadowy underground movement, but the Satanic Temple has changed all that.

Instead of avoiding the public eye, they believe that their rebellion against conservatives and Christians “requires a level of political participation”…

‘Traditionally, Satanists practice very privately, closed doors, black candles, black metal music, but with the Satanic philosophy being where Satanism represents rebellion against arbitrary authority, we believe it requires a level of political participation. I think that we need to go into the public sphere and announce ourselves without shame.’
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-25/satanic-temple-has-evolved-anti-trump-movement-and-leftists-are-flocking-it

Leostoa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 470
 • Liked: 1291
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9672 : 26.04.2019, 10:49:52 »
Siis ymmärsinkö nyt oikein, että täällä suht yleisesti tuetaan Trumpia..?  :o Luulin ettei sitä ääliötä kukaan tue, ainakaan enää kun on nähnyt millainen simpanssi tyyppi on...

Ja koko maailmaa ajatellen olisi (on) ehdottomasti parempi ettei ettei ko. ääliötä valita uudelleen.

Nimenomaan maailmaa ajatellen Trump on ollut tähän asti edeltäjiään parempi vaihtoehto. Viittaan tällä sihen ettei hän ole lähtenyt sotimaan edeltäjiensä lailla ja hajottamaan yhteiskuntia. Tämä ei tee hänestä jotenkin erinomaista johtajaa, mutta kun jenkkipressoista on yleensä aika lailla harmia niin täytyy olla vähään tyytyväinen. Kansallisvaltioiden yli marssiminen armeijoineen ja/tai pommikoneineen on merkittävin haitta johon liittovaltio turhan hanakasti sortuu. Trump on julistautunut "kansakuntien esitaistelijaksi", jos pitäytyy näillä linjoilla niin se on hyvä juttu.
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 386
 • Liked: 6251
 • Punavihreäkriittinen
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9673 : 26.04.2019, 11:44:19 »
Lainaus
The Satanic Temple' Has Evolved Into An Anti-Trump Movement, And Leftists Are Flocking To It

Previously, Satanism in America had always been a shadowy underground movement, but the Satanic Temple has changed all that.

Instead of avoiding the public eye, they believe that their rebellion against conservatives and Christians “requires a level of political participation”…

‘Traditionally, Satanists practice very privately, closed doors, black candles, black metal music, but with the Satanic philosophy being where Satanism represents rebellion against arbitrary authority, we believe it requires a level of political participation. I think that we need to go into the public sphere and announce ourselves without shame.’
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-25/satanic-temple-has-evolved-anti-trump-movement-and-leftists-are-flocking-it
Eikös ne vapaamuurarit sun muut palvo s""""""aa ja niiden toiminta on sinällään suht "avointa"
Tuo jutun mainitsema satanismi kuulostaa lähinnä joidenkin hipstereiden leikkimiseltä.
All we're really doing is just fighting the clock, and it always wins.

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 771
 • Liked: 2082
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9674 : 26.04.2019, 22:11:20 »
Sieltä se odotettu päivä pikkuhiljaa lähenee.

Lainaus
President Trump on Thursday renewed his vow to declassify a wide swath of "devastating" documents related to the Russia probe "and much more" - adding that he's glad he waited until the Mueller investigation was complete.

In a Thursday night phone interview on Fox News, host Sean Hannity asked "will you declassify the FISA applications, gang of 8 material, those 302s - what we call on this program 'the bucket of five'?"

To which Trump replied: "Yes, everything is going to be declassified - and more, much more than what you just mentioned. It will all be declassified, and I'm glad I waited because i thought that maybe they would obstruct if I did it early - and I think I was right. So I'm glad I waited, and now the Attorney General can take a look - a very strong look at whatever it is, but it will be declassified and more than what you just mentioned."
---------
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-26/trump-makes-post-mueller-vow-release-devastating-fisa-docs

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 489
 • Liked: 8262
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9675 : 26.04.2019, 22:20:11 »
Kaikenlaista, mutta mennään taloudella, vuoden ensimmäisen neljänneksen bkt kasvuksi on nyt kerrottu 3,2%. Se on melko hieno juttu se.

WSJ kertoikin sitten vaihtotaseesta. https://www.wsj.com/articles/u-s-economy-grew-at-3-2-rate-in-first-quarter-11556281892?redirect=amp#click=https://t.co/A7gaxk1g11


Lainaus
Gross domestic product—the value of all goods and services produced in the U.S., adjusted for inflation and seasonality—rose at a 3.2% annual rate from January through March,  the strongest rate of first-quarter growth in four years, the Commerce Department reported Friday...


A fac­tor that boosted growth was a shrink­ing trade gap. The pace of American ex­ports con­tin­ued to rise in the first quar­ter, while the rate of im­ports fell, as Amer­i­cans cut back on purchases of for­eign goods.

Ensimmäiset kaksi vuotta näyttää hyvältä, jos tilanne jatkuu ensi vuoden niin Trumpilla ei ole mitään vaikeuksia astella 2020 vaaleissa voittoon.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 483
 • Liked: 3630
 • weltoffen = sturmreif
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9676 : 27.04.2019, 09:31:47 »
Twiittityylistä voisi vielä lisätä sen verran, että paljon riippuu siitä, kuka twiittaa. On twiittaajia ja twiittaajia. Toisilla on pelkistetty, naseva ja kielellisesti kiitettävä looginen kirjoitustapa kuten Halla-Aholla; toisilla viestittelyt ovat räiskähteleviä ja sekavia tunteenpurkauksia kuten Donald Trumpilla. Molemmilla on kuitenkin tyylieroista huolimatta paljon yhteistä: oman maan etu ja sen rajojen suojelu.

Trumpiin verrattuna mikrovaikuttaja Halla-Ahon ("suulliset") tavoitteet tietysti käyvät niistäkin ilmi ja luultavasti H-A niitä käytännössä toteuttaisikin -MUTTA! On twiittajia ja vaikuttajia, joilla on todellista valtaa (Trump) ja niitä nettiä informaation välityksessä käyttäviä, joilla sitä ei ole (Halla-Aho). Sen takia Trumpin ja muiden strategien, jotka omaavat huomattavia toimeenpanijan valtuuksia, twiittien tärkeys näiden koko poliittisessa paketissa on pienempi kuin niiden, jotka vielä ovat pyrkimässä valtaan ja tavallaan ovat vielä tuomassa ohjelmaansa julkisuuteen ja mainostamassa konseptiaan.

Trumpin ja muiden hyvin vaikutusvaltaisten tyyppien ollessa kysymyksessä on jo varaa seurata sitä, miten nämä myös toteuttavat ohjelmaansa, eivätkä vain jonkun Merkelin sisäministeri Seehoferin tapaan pelkästään ilmoittele mediassa ja somessa suurista pyrkimyksistään, joiden lopulliseen toteutukseen ei riitä poliitikon oma rohkeus, pitkäjänteisyys ja strateginen suunnittelu, varsinkin jos näiden pitää vielä mielistellä siinä ohella hierarkiassa ylemmällä portaalla olevia.
« Viimeksi muokattu: 27.04.2019, 09:35:39 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 309
 • Liked: 13
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9677 : 27.04.2019, 11:39:39 »
Kas kun itse lueskelen sitä niin Collusion tai Obstruction keissit saatiin valmiiksi jo alkuvuodesta 2018, eikä nykyinen oikeusministeri vielä istunut virassaan. Muellerin raportin suurin ongelma on että hän yrittää venyttää lakia koskemaan Trumpia joka ei koske Trumpia. Sillä Presidentti joka käyttää perustuslaillisia valtaoikeuksiaan, ei voi käytännössä syyllistyä oikeuden estämiseen.

Oikeusministerin henkilö ei vaikuta mainittuihin ohjeisiin olla nostamatta syytteitä istuvaa presidenttiä vastaan, joten kirveesi kilahtaa yllä kiveen. Mitä tulee toiseen väitteeseesi yllä, sekään ei pidä paikkaansa. Mikäli presidentti käyttää valtaoikeuksiensa piiriin muodollisesti kuuluvaa oikeutta (vaikka oikeusministerin erottaminen), on se oikeuden estämistä ja laiton teko mikäli se tehdään oikeuden estämiseksi. Muellerin raportissa käydään seikkaperäisesti läpi todistusaineisto joka osoittaa Trumpin syyllistyneen oikeuden estämiseen.

Myös vehkeilystä Venäjän kanssa on raportissa paljon todistusaineistoa, joka ei yllä "beyond reasonable doubt" tasolle, mutta yltää "more likely than not" tasolle, mikä saattaa riittää virkarikosprosessiin (impeachment) riippumatta oikeuden estämisistä, missä todistusaineisto selkeästi riittää virkarikosprosessiin. 

Tottakai Muellerin tiimin vihaiset demokraatit jotka ovat jatkuvasti vuotaneet lehdistölle ja sitten käyttäneet lehdistölle vuodettuja uutisia perusteina tutkinnalleen, ovat sitä mieltä että Trump pitäisi saada virasta pois koska Hillary hävisi.

Jaaha, tässä onkin jo siirrytty "total exoneration" teoriasta eteenpäin raportin tekijöiden sättimiseen. Trumpin oman ajattelun kehityskaarihan meni "total exoneration" vaiheesta "total bullshit" vaiheeseen.

Mutta katsotaan. Trumpin kaudella vs Obaman kauteen. Trumpin kaudella talouskasvu on suurempaa kuin Obamalla. Trumpin toinen vuosi ylitti kaikki Obaman vuodet, huolimatta siitä että Trumpin aikana FED on nostanut korkoaan useasti, Obaman aikana vain kerran. Työllisyysluvut ovat paremmat Trumpin aikana. Palkat kasvavat nopeammin kuin Obaman aikana. Supplementary Nutrition Programmen piirissä on vähemmän ihmisiä kuin Obaman aikana.

Oletko kenties jostain syystä siinä käsityksessä, että taloussylkin nousuvaiheen osuminen Trumpin kaudelle on Trumpin ansiota? Jos ajatellaan, onko Obamasta vai Trumpista ollut enemmän hyötyä amerikkalaisille, niin kannattaa huomioida se, että terveydenhuoltolaki toi sairausvakuutuksen miljoonille amerikkalaisille, mitä Trump on jostain syystä koittanut purkaa, ilmeisesti pelkästään sen takia että kyseessä on Obaman laki. Trump on saanut aikaan lähinnä tulleja, jotka ovat köyhdyttäneet amerikkalaisia.

Tässä yksikään vastaajista ei usko, että Trumpin tullipolitiikka on hyödyttänyt amerikkalaisia ja voimakkaasti eri mieltä on 2/3 vastaajista:

http://www.igmchicago.org/surveys/steel-and-aluminum-tariffs

Lainaus
Imposing new US tariffs on steel and aluminum will improve Americans’ welfare
Disagree: 28%
Strongly disagree: 65%
Agree/Strongly agree: 0


Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 248
 • Liked: 3056
 • Harvinainen valkoinen leijona
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9678 : 27.04.2019, 11:56:54 »
Siis ymmärsinkö nyt oikein, että täällä suht yleisesti tuetaan Trumpia ...kun on nähnyt millainen simpanssi tyyppi on... Ja koko maailmaa ajatellen olisi (on) ehdottomasti parempi...
...mitään väritystä ei edes tarvita niissä idoottimaisisa twiiteissä joita ko. tyyppi jatkuvasti lähettelee... ei politiikkaa tehdä pääasiassa Twitterin kautta, sen pitäisi olla aika selvä asia...
Voi tätä kiinnostavien tapahtumien seuraamista toki tukemiseksikin sanoa. Ja arvostusta siitä, ettei sekoile liberaalisimpanssina mediapaineistettunakaan vaan tekee sitä politiikkaa mitä on äänestäjille luvannut. Ja miksei twitterkin sopisi politiikkaan, paitsi liberaalleille jotka vastustaa kaikkea..?

Kuinka hyvin tunnet Trumpin? Mitä me täällä hänestä tiedämme, muuta kuin vastustavan fake-medioiden luoman julkisuuskuvan, joka tietysti on vastustajien haluamanlainen mielikuva? Kritisoitko siis todellista Trumppia vai medioissa luotua fake-Trumppia, jollaista emme halua ja jota ei ole olemassakaan?
Raotetaanpa ovea ja kurkistetaan Fortunen julkaisemaa säröä aivopesuohjelmassa - oikea Trump ihmisenä:
Lainaus
Trump Is Actually Really Charming in Person
When...headed to Washington...a potentially hostile meeting. But the Trump who greeted...was a surprisingly genial host who even gave them a personal tour of the Oval Office, according to several participants in the breakfast.
Reuters interviews with nearly a dozen executives and lobbyists...reveal a Trump who is very different...
he is a mix of charm and cajoling. This Trump is flexible and inquisitive, a schmoozer who remembers birthdays and often lavishes praise on their companies, said the people, who spoke on condition of anonymity so they could freely discuss private meetings.

In the White House meetings, Trump focuses much of his talk on cutting regulations, the sources said...getting rid of rules imposed by his predecessor Barack Obama. He typically asks which regulations are holding businesses back from adding new jobs and promises to resolve the issues...
“He said one thing for the cameras and the door shuts and then it’s like kumbaya,” said one
he likes to seek input from everyone at the table, and compared to former Presidents Barack Obama and George W. Bush, conversations are less scripted. Trump’s approach to these meetings is “one of listening and not lecturing,”
Jos välissä ei olisi mediaa eikä politiikka vaatisi twitteröintiä, niin tuntisimme siis Trumpin ihan mukavana heppuna. Jos suoraan sanon, niin tulin jotenkin surulliseksi artikkelin kohdasta, jossa kerrotaan että tavallisten ihmisten on vaadittava nimettömyyttä ja tunnistamattomuutta, jotta voivat ja uskaltavat sanoa Trumpista totuuden eli ihan vähän kehua.
Miksi?
Miksi elämme aikaa, jossa hyvän sanan sanominen ihmisestä on pelottavaa?
Miksi Trumpin sanominen idiootiksi simpanssiksi tekee hyvän ihmisen, mutta Trump twiitteineen onkin paha ihminen - vaikka hänhän on mediaroolihahmo, tyhjä mediasivu jota katsoessamme näemme oman mielemme peilikuvan joka on välillä kauniimpi välillä rumempi, ja johon me ja toimittajat kirjoitamme ja heijastamme omat tuntemuksemme ja kipupisteemme. Ja siis jos ohitetaan media, niin oikea Trump on siis ihmisenä ihan mukava heppu vaikkapa Obamaan tai Bushiin verrattuna.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 489
 • Liked: 8262
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9679 : 27.04.2019, 19:45:10 »
Oikeusministerin henkilö ei vaikuta mainittuihin ohjeisiin olla nostamatta syytteitä istuvaa presidenttiä vastaan, joten kirveesi kilahtaa yllä kiveen. Mitä tulee toiseen väitteeseesi yllä, sekään ei pidä paikkaansa. Mikäli presidentti käyttää valtaoikeuksiensa piiriin muodollisesti kuuluvaa oikeutta (vaikka oikeusministerin erottaminen), on se oikeuden estämistä ja laiton teko mikäli se tehdään oikeuden estämiseksi. Muellerin raportissa käydään seikkaperäisesti läpi todistusaineisto joka osoittaa Trumpin syyllistyneen oikeuden estämiseen.

Myös vehkeilystä Venäjän kanssa on raportissa paljon todistusaineistoa, joka ei yllä "beyond reasonable doubt" tasolle, mutta yltää "more likely than not" tasolle, mikä saattaa riittää virkarikosprosessiin (impeachment) riippumatta oikeuden estämisistä, missä todistusaineisto selkeästi riittää virkarikosprosessiin. 

Oikeusministerin henkilö tässä kohtaa vaikuttaa oleellisesti syytteiden nostamisesta istuvaa presidenttiä vastaan, sillä vasta Barr ilmoitti että näkee asian olevan niin ettei istuvaa presidenttiä vastaan voi nostaa syytteitä. Siten ko seikkaan vetoaminen ajalta ennen Barria ja hänen tulkintaansa, on lähinnä jälkiviisastelua vailla pohjaa.

Lähdet hypoteettiselle linjalle. Jos se tehdään sen vuoksi se on niin. Trumpin tapauksessa mikä on se rikos jonka tutkintaa Trump on estellyt syyllistyen oikeuden estämiseen? Kas kun oikeuden estämiseksi pitää olla pohjalla rikos, jonka vuoksi sitten yritetään estää oikeuden tapahtumista sen rikoksen kohdalla. Trumpin kohdalla moiseksi rikokseksi nostettiin Collusion, joka ei ole rikos. Sitten nosta esille ne seikkaperäiset todistusaineistot jotka osoittavat Trumpin syyllistyneen oikeuden estämiseen, sitten sen jälkeen kerro miksi Mueller ei noudattanut lakia jonka mukaan hänen olisi tullut päättää syytteiden nostamisesta tai nostamatta jättämisestä?

Vehkeilystä Venäjän kanssa sama juttu, tosin Muellerin loppupäätös The special counsel did not find that any US person or Trump campaign official conspired or knowingly co-ordinated with Russia. Kertoo sen ettei sitä pohjimmaista rikosta ole ja siten oikeuden estämisestäkään ei voi nostaa syytteitä. Vaikka kuinka poljet jalkaasi asia nyt vain on näin.

Lainaus
Jaaha, tässä onkin jo siirrytty "total exoneration" teoriasta eteenpäin raportin tekijöiden sättimiseen. Trumpin oman ajattelun kehityskaarihan meni "total exoneration" vaiheesta "total bullshit" vaiheeseen.

Ehei, kyllä noista vihaisista demokraattilakimiehistä on kirjoitettu jo paljon aiemminkin. Andrew Weissmann oli mies joka suuressa roolissa kirjoitti Muellerin raporttia. Suosittelen tutustumaan miehen aikaisempiin raportteihin ja syytteiden nostoihin. Mm, Enron tapaus ja Arthur Andersenin keissi. Sitten kun peilaat niihin, ja näet että raportti kirjoitettiin siten että se olisi mahdollisimman tuomitseva, maalaten kuvan syyllisyydestä kuitenkaan sitä osoittamatta, niin huomaat jos olet rehellinen itsellesi että kyseessä on varsin yksipuolinen leimaava raportti, eikä rehellinen rikosoikeudellinen tutkintaraportti.

Lainaus
Oletko kenties jostain syystä siinä käsityksessä, että taloussylkin nousuvaiheen osuminen Trumpin kaudelle on Trumpin ansiota? Jos ajatellaan, onko Obamasta vai Trumpista ollut enemmän hyötyä amerikkalaisille, niin kannattaa huomioida se, että terveydenhuoltolaki toi sairausvakuutuksen miljoonille amerikkalaisille, mitä Trump on jostain syystä koittanut purkaa, ilmeisesti pelkästään sen takia että kyseessä on Obaman laki. Trump on saanut aikaan lähinnä tulleja, jotka ovat köyhdyttäneet amerikkalaisia.

Tässä yksikään vastaajista ei usko, että Trumpin tullipolitiikka on hyödyttänyt amerikkalaisia ja voimakkaasti eri mieltä on 2/3 vastaajista:

Taloussyklin nousu? Joo o, se on hyvä selittää Trumpin talousnumerot pois taloussyklillä, vaikka Trump on tehnyt varsin reippaalla kädellä muutoksia ja poistanut Obaman ajan rajoituksia yrittämiseltä, saaden talouden toimimaan. Mainitsemasi taloussykli pitäisi muuten paikkansa, mutta se ei tapahdu siellä missä se normaalisti tapahtuu, vaan nyt se tapahtuu ns reaalitaloudessa. Reaalitalouden nousu on oikeastaan asia mitä ei Obaman kaudella nähty, valtavasta velkaelvytyksestä huolimatta.

Obaman terveydenhuoltolaki toi sairausvakuutuksen miljoonille amerikkalaisille, joilla tosin ei tilanne oleellisesti muuttunut sen terveysvakuutuksen myötä. Se samalla toi valtavan rasitteen muille miljoonille, kun tuli pakolliseksi hankkia terveysvakuutus tai maksaa sakkoja. Niin ja sen sairausvakuutuksen mainostaman säästöt eivät koskaan materialisoituneet.

Lainaus
http://www.igmchicago.org/surveys/steel-and-aluminum-tariffs

Lainaus
Imposing new US tariffs on steel and aluminum will improve Americans’ welfare
Disagree: 28%
Strongly disagree: 65%
Agree/Strongly agree: 0
[/quote]

Kun nyt taas vetäydyt "asiantuntijoiden" mielipiteen taakse niin kerroppa, miten Trumpin aikana talous on voinut kasvaa kuten se on kasvanut, kun se ei Obaman aikana kasvanut kuten Trumpin aikana. Noin niinkuin reaalitaloudessa. Just vasta Känädä hävisi WTO:n oikeudessa Yhdysvaltojen puutariffeja koskevassa keississä, jossa Känädä dumppasi USA:n markkinoille Känädäläistä puuta, halvemmalla kuin Känädässä. Se tulee olemaan myös muiden tariffien kohtalo. Kiina ei myy terästä tai alumiinia USA:han halvemmalla kuin mitä Kiinassa se maksaa. Joka tarkoittaa sitä että kotimainen puun, alumiinin ja teräksen tuotanto muuttuu taas kilpailukykyiseksi ja tuonti vähenee.

Kuten tuossa aikaisemmassa viestissäni näytin WSJ:n artikkelista lainaten.
Lainaus
A fac­tor that boosted growth was a shrink­ing trade gap. The pace of American ex­ports con­tin­ued to rise in the first quar­ter, while the rate of im­ports fell, as Amer­i­cans cut back on purchases of for­eign goods.

Tuota tekevät tariffit, ja nämä asiantuntijat sitten huulet pyöreinä ihmettelevät kuinka näin kävi ja yllättyvät joka kerta kun bkt:n kasvuluvut julkaistaan.

Lyhyesti kiteyttäen. Trump ei syyllistynyt siihen rikokseen mistä häntä syytettiin, tai se ei ollut edes rikos. Siten Trump ei voi syyllistyä oikeuden estämiseen pyrkiessään peittelemään sitä alkuperäistä rikosta, koska ei tehnyt niin. USA:n talous kasvaa kun se päästettin irti, palauttamalla se kilpailukykyiseksi lopettamalla omaan jalkaan ampuminen.

Yksinkertaisia juttuja, yksinkertaisia faktoja, vaikka "asiantuntijat" sanoisivat muuta, tulokset ratkaisevat.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 771
 • Liked: 2082
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9680 : 27.04.2019, 20:06:59 »
Aika oleellinen kysymys. Kun Steelen kasaamasta raportista ei löytynyt hitustakaan totuutta niin miksi Mueller ei tutkinut oliko kyseinen raportti venäläisten syöttämää disinformaatiota?

Lainaus
Strassel: Why Didn't Mueller Investigate Whether Steele Dossier Was Russian Disinfo?

Since the release of special counsel Robert Mueller's redacted report, several questions have been asked as to why certain things were not investigated, and key players were never interviewed, according to President Trump.


Perhaps the most glaring omission is Mueller's failure to consider that the infamous "Steele Dossier" - which used Kremlin sources - could have been Russian disinformation itself.
....
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-27/strassel-why-didnt-mueller-investigate-whether-steele-dossier-was-russian-disinfo

Infernaalinen_aviomies on ainakin nielaissut kyseisen raportin koukkuineen päivineen niin pahasti että meinaa tukehtua. ;D


Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 874
 • Liked: 2625
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9681 : 28.04.2019, 09:16:25 »
Aika oleellinen kysymys. Kun Steelen kasaamasta raportista ei löytynyt hitustakaan totuutta niin miksi Mueller ei tutkinut oliko kyseinen raportti venäläisten syöttämää disinformaatiota?

Tätä näkökulmaa harvemmin nostetaan esiin. Mikäli kyseessä oli Kremlistä tullut disinformaatio, he onnistuivat yli odotusten vaikuttamaan Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaan ja isosti myös maan ulkopoliittiseen asemaan. Viimeiset pari vuotta on ollut yhtä hullunmyllyä Steelen asiakirjojen takia, joka on tehnyt valtavasti vahinkoa maalle. Kansa on jakautunutta, poterot ovat syviä. Lisäksi sitä vahinkoa ei voi välttämättä edes mitata, että kuinka paljon Yhdysvaltojen liittolaiset ovat arastelleet toimintaa Trumpin kanssa pelätessään sitoutumista sopimuksiin, jotka mahdollisesti olisivat lähitulevaisuudessa heitetty ikkunasta ulos Trumpin jouduttua pois virasta.

Steelen asiakirjat eivät käyneet läpi edes normaaleja Woodsin proseduureja, joissa arvioidaan saadun tiedon uskottavuutta ja pitävyyttä. Se nieltiin sellaisenaan järjestelmään ja sitä käytettiin perusteena Muellerin nimittämiseksi erikoissyyttäjän virkaan. Ei pidä myöskään unohtaa, että Muellerin tutkinta oli käytännössä jatkoa James Comeyn heinäkuussa 2016 aloittamalle vastavakoiluoperaatiolle, joka tunnetaan paremmin nimellä Crossfire Hurricane. Comeyn mandaatti käytännössä kulki Rod Rosensteinin kautta Muellerille, kun Comey sai kenkää virastaan.

//////

Talkshow-isäntä Bill Maher on ollut pitkään iso Trump-kriitikko, mutta hänelläkin alkoi mielipide taittua Adam Schiffin ollessa hänen vieraana. Hän totesi Muellerin tutkinnasta puhuttaessa, että "tämä oli meidän iso aseemme. Nyt näyttää siltä, että sinä vain stalkkaat häntä."

Schiff, joka on toistuvasti sanonut hänellä olevan todisteita Trumpin ja Venäjän välisestä vehkeilystä, sanoi kiertelyn ja kaartelun jälkeen ainoan mahdollisuuden olevan, että Trump äänestetään ulos 2020 presidentinvaaleissa.

"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 079
 • Liked: 1337
 • Kuvittelua
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9682 : 29.04.2019, 08:01:59 »
Siis ymmärsinkö nyt oikein, että täällä suht yleisesti tuetaan Trumpia..?  :o Luulin ettei sitä ääliötä kukaan tue, ainakaan enää kun on nähnyt millainen simpanssi tyyppi on...

Ja koko maailmaa ajatellen olisi (on) ehdottomasti parempi ettei ettei ko. ääliötä valita uudelleen.

Tämä on mielenkiintoista, koska minusta on hyvä että kerrankin on kunnollinen presidentti joka ymmärtää jotakin eikä yritä tuhota omaa maataan kuten väkivaltaiset vasemmistolaiset ja ympäristötuhoa odottavat.

Hän myös sanoo asiansa suoraan ilman turhaa poliittista korrektiutta eikä mene muiden painostuksesta huolimatta kannattamaan monikultturismia kuten muut johtajat.

Ei siis ole ihme, että vihervasemmistolaiset toimittajat tuntevat itsensä uhatuiksi ja yrittävät kirjoittaa hänestä mahdollisimman negatiiviseen sävyyn, vaikka heidän tehtävänsä olisi informoida ihmisiä puolueettomasti.
'Ilman muuta lisäät uusia näkökulmia valtapelin biokemiaan, se se vasta mielenkiintoista onkin.'  ~ Brandis 🐠

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 335
 • Liked: 6725
 • Burn
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9683 : 30.04.2019, 16:16:46 »
Iranin atomidiilin purkaminen ja suurlähetystön siirtäminen Jerusalemiin olivat Trumpilta konkreettisia ja hyviä vetoja,

No siinä diilissä oli muitakin, kuin US ja Iran. Just saying...

Mielenkiintoinen haastattelu:

Iran: Minister of Foreign Affairs Mohammad Javad Zarif
https://www.youtube.com/watch?v=EXbkKaJ1wvk
Lainaus
NEW YORK, April 24, 2019 — Iran Foreign Minister Mohammad Javad Zarif engages in a wide-ranging discussion with Asia Society President and CEO Josette Sheeran. (59 min., 32 sec.)
NOVUS ORDO HOMMARUM
”Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muun edellä."

Kupletin juoni

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 309
 • Liked: 13
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9684 : 01.05.2019, 18:42:01 »
Lainaus
Aika oleellinen kysymys. Kun Steelen kasaamasta raportista ei löytynyt hitustakaan totuutta niin miksi Mueller ei tutkinut oliko kyseinen raportti venäläisten syöttämää disinformaatiota?

Muellerin raportissa itse asiassa arvioidaan Steelen raportin eri osia, ja pissavideoasiaa epäillään väärennökseksi. Ja toisin kun annat ymmärtää, osia Steelen raportista on vahvistettu paikkansapitäväksi.

Lainaus
For the first time, US investigators say they have corroborated some of the communications detailed in a 35-page dossier compiled by a former British intelligence agent, multiple current and former US law enforcement and intelligence officials tell CNN
https://edition.cnn.com/2017/02/10/politics/russia-dossier-update/index.html

Oikeusministerin henkilö tässä kohtaa vaikuttaa oleellisesti syytteiden nostamisesta istuvaa presidenttiä vastaan, sillä vasta Barr ilmoitti että näkee asian olevan niin ettei istuvaa presidenttiä vastaan voi nostaa syytteitä. Siten ko seikkaan vetoaminen ajalta ennen Barria ja hänen tulkintaansa, on lähinnä jälkiviisastelua vailla pohjaa.

No Mueller on asiasta kanssasi eri mieltä, ehkä hän tietää asiasta jotain koska raportin kirjoittikin (Muellerin raportin osa 2, sivu 1). OLC:n muistiot mihin Mueller viittaa, joiden mukaan istuvaa presidenttiä ei voisi syyttää, ovat vuosilta 1973 ja 2000. (https://www.lawfareblog.com/mueller-bound-olcs-memos-presidential-immunity:

Lainaus
Two memos authored by the Office of Legal Counsel—one in 1973, in the midst of the Nixon impeachment saga, the other in 2000, on the heels of the Clinton impeachment saga—take the view that a sitting president is immune from indictment.
)

Lähdet hypoteettiselle linjalle. Jos se tehdään sen vuoksi se on niin. Trumpin tapauksessa mikä on se rikos jonka tutkintaa Trump on estellyt syyllistyen oikeuden estämiseen? Kas kun oikeuden estämiseksi pitää olla pohjalla rikos, jonka vuoksi sitten yritetään estää oikeuden tapahtumista sen rikoksen kohdalla. Trumpin kohdalla moiseksi rikokseksi nostettiin Collusion, joka ei ole rikos. Sitten nosta esille ne seikkaperäiset todistusaineistot jotka osoittavat Trumpin syyllistyneen oikeuden estämiseen, sitten sen jälkeen kerro miksi Mueller ei noudattanut lakia jonka mukaan hänen olisi tullut päättää syytteiden nostamisesta tai nostamatta jättämisestä?

Tämä on väärinkäsitys. Oikeuden estämiseen voi vallan hyvin syyllistyä vaikka ei olisi syyllistynyt muuhun rikokseen. Olisikin hieman omituista jos asia olisi kuten yllä kirjoitat, ja edellämainittu liittovaltion syyttäjä ei olisi asiasta tietoinen.

https://www.washingtonpost.com/outlook/2019/03/26/barr-is-wrong-obstruction-justice-doesnt-require-another-underlying-crime/?utm_term=.47d7413da0a7

Lainaus
Barr is wrong: Obstruction of justice doesn’t require another underlying crime
Courts have allowed prosecution for obstruction that aimed to protect friends or relatives.

https://www.politifact.com/truth-o-meter/article/2019/mar/25/martha-stewart-donald-trump-can-there-be-obstructi/
Lainaus
We checked with 11 legal experts to nail down answers. Essentially all of these experts agreed that obstruction can indeed be prosecuted without an underlying crime — and has been in the past, notably in the case of Martha Stewart.

Tässä on muuten juttu Fox News-kanavan lainopillisesta kommentaattorista jonka mielestä Muellerin raportti todistaa Trumpin syyllistyneen oikeuden estämiseen:

Lainaus
Fox News senior judicial analyst Andrew Napolitano has argued that Donald Trump did obstruct justice, with “unlawful, defenseless and condemnable” behavior related to the investigation of Russian interference in the 2016 election.

In the opinion column Did President Trump obstruct justice?, the host of the Liberty File on Fox Nation argued that the Mueller report illustrates clear and intentional obstruction of justice, constituting legal grounds for impeachment.
https://www.theguardian.com/media/2019/apr/26/fox-news-andrew-napolitano-trump-obstruct-justice-op-ed

Nyt on tullut ilmi että Muellerin tiimin jäsenten lisäksi myös itse Mueller valittanut Barrin antaneen harhaanjohtavaa tietoa raportin sisällöstä, ilmeisesti jopa kongressille mikä voi olla Barrin henkilökohtaisen tulevaisuuden kannalta merkittävää:

Lainaus
it was revealed that Mueller sent a letter to Barr on March 27 expressing concern about the ways in which Barr's summary document described the evidence surrounding obstructive behavior.
https://edition.cnn.com/2019/04/30/politics/william-barr-robert-mueller-mueller-report/index.html

Katkaisen viestin pituuden takia paljon juttua mitä kirjoitit, lyhyesti, talouden nousukausi alkoi jo Obaman kaudella. Trumpin tullit ovat köyhdyttäneet amerikkalaisia. Trump ei tule "voittamaan" tullisotaa Kiinaa vastaan. En tiedä missä "Känädä" on.

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 771
 • Liked: 2082
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9685 : 01.05.2019, 20:19:52 »
Infernaalinen_aviomies on näköjään jälleen vauhdissa. ;D

Napataanpas tästä uutisesta kiinni kun Barrin osalta tuntuu olevan nyt piru merrassa. Vai onko sittenkään?

Lainaus
Nyt on tullut ilmi että Muellerin tiimin jäsenten lisäksi myös itse Mueller valittanut Barrin antaneen harhaanjohtavaa tietoa raportin sisällöstä, ilmeisesti jopa kongressille mikä voi olla Barrin henkilökohtaisen tulevaisuuden kannalta merkittävää:

Infernaalinen_aviomies tuntuu tutustuneen uutiseen todella huolellisesti koska koko yllä oleva öyhötys meni täysin vihkoon.

Lainaus
About That Letter That Mueller Wrote To Barr...

Another deep state "leak" has hit the tape, and as usual it has gone to the WaPo and NYT almost at the exact same time... but this it's even more laughable than usual.
.....
Or maybe not, and perhaps the WaPo/NYT report is not "so bad" if one actually reads it, because once the breathless WaPo finally does come up for air, we get to paragraph 13 - a point by which most readers have turned out - to read the following real punchline in the WaPo report:

When Barr pressed Mueller on whether he thought Barr’s memo to Congress was inaccurate, Mueller said he did not...


So, Mueller felt there was confusion... but he did not think the memo was inaccurate. Wait, what's going on here and how is this even a story? Well, if we read the rest of the above sentence, we find the true object of Mueller's "complaint":

[Mueller] felt that the media coverage of it was misinterpreting the investigation, officials said.


Which means that, as the WaPo itself reports, what Mueller was really angry with was the coverage of his report by media such as... the WaPo and the NYT?? The irony, it burns.

But wait, because if one reads even further - and yes, we know most Russiagaters have troubles getting beyond sentence one so they are excused - we find that throughout a subsequent 15 minutes telephone conversation between the special counsel and the attorney general, Mueller’s main worry was "that the public was not getting an accurate understanding of the obstruction investigation."

This goes back to what Mueller's letter requested: "that Barr release the 448-page report’s introductions and executive summaries, and made some initial suggested redactions for doing so, according to Justice Department officials," the WaPo writes.

What happened then? A few weeks later Barr did just that, and absent occasional redactions - some of which apparently revealed that Russia had taped Bill Clinton having phone sex with Monica Lewinsky - he did just that.
.....
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-30/about-letter-mueller-wrote-barr

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 489
 • Liked: 8262
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9686 : 01.05.2019, 20:26:43 »
Muellerin raportissa itse asiassa arvioidaan Steelen raportin eri osia, ja pissavideoasiaa epäillään väärennökseksi. Ja toisin kun annat ymmärtää, osia Steelen raportista on vahvistettu paikkansapitäväksi.

Lainaus
For the first time, US investigators say they have corroborated some of the communications detailed in a 35-page dossier compiled by a former British intelligence agent, multiple current and former US law enforcement and intelligence officials tell CNN

Artikkeli vuodelta 2017, mutta mikäs Steelen dossierin ongelma onkaan? Aivan se on Clintonin ja FBI:n rahoittama, sekä sitä on käytetty sittemmin tekosyynä toisen kampanjan seurantaan, seikka joka on selvästi näkyvillä, mutta joka demokraattien toimesta vieläkin kielletään.

No Mueller on asiasta kanssasi eri mieltä, ehkä hän tietää asiasta jotain koska raportin kirjoittikin (Muellerin raportin osa 2, sivu 1). OLC:n muistiot mihin Mueller viittaa, joiden mukaan istuvaa presidenttiä ei voisi syyttää, ovat vuosilta 1973 ja 2000. (https://www.lawfareblog.com/mueller-bound-olcs-memos-presidential-immunity:

Lainaus
Two memos authored by the Office of Legal Counsel—one in 1973, in the midst of the Nixon impeachment saga, the other in 2000, on the heels of the Clinton impeachment saga—take the view that a sitting president is immune from indictment.

Katsotaan mitä muuta artikkeli kertoo, mitä jätät kertomatta? Aivan, sen ettei kysymys ole niin yksioikoinen ja onkin kyseenalaista ovatko OLC:n muistiot sitovia vai voiko Mueller käyttää omaa harkintavaltaansa. Kas se lukee tuossa linkkaamassasi artikkelissa. Kuten kohta. I. When It Comes to Presidential Immunity, the Normal Reasons for Treating OLC Memos as Binding Do Not Necessarily Apply to the Special Counsel...
II. The Special Counsel’s Governing Regulations Do Not Clearly Compel Him to Follow OLC Opinions...
III. Historical Practice Supports Allowing the Special Counsel to Assess the Presidential-Immunity Issue for Himself


Melko epärehellistä lainausta taas.

Lainaus
Tämä on väärinkäsitys. Oikeuden estämiseen voi vallan hyvin syyllistyä vaikka ei olisi syyllistynyt muuhun rikokseen. Olisikin hieman omituista jos asia olisi kuten yllä kirjoitat, ja edellämainittu liittovaltion syyttäjä ei olisi asiasta tietoinen.
Tässä on muuten juttu Fox News-kanavan lainopillisesta kommentaattorista jonka mielestä Muellerin raportti todistaa Trumpin syyllistyneen oikeuden estämiseen:

Koska hypoteettinen keskustelu ei ole kovin mielekästä, vaikka siihen haluatkin mennä. Trumpin kohdalla on todettu että yhteistyötä Venäjän kanssa ei ollut eikä Trump estänyt oikeutta. Kyllä median puhuvat päät mielellään ottavat palkan väittäen että kyllä Trump olisi voinut syyllistyä tai syyllistyi oikeuden estämiseen. Sitten kuitenkaan kertomatta miten. Tuhosiko Trump haasteen alaisia dokumentteja jotta niitä ei nähtäisi? Tuhosiko Trump kommunikaatioita ja kommunikaatio välineitä jotta niitä ei tutkittaisi?

Trumpilla oli aikomuksia kyllä, tekoja ei. Mueller ja demokraatit varmasti haluaisivat pelkästä aikomuksesta pistää Trumpin viralta, mutta oikeusvaltiossa se ei toimi niin.

Lainaus
Nyt on tullut ilmi että Muellerin tiimin jäsenten lisäksi myös itse Mueller valittanut Barrin antaneen harhaanjohtavaa tietoa raportin sisällöstä, ilmeisesti jopa kongressille mikä voi olla Barrin henkilökohtaisen tulevaisuuden kannalta merkittävää:

Lainaus
it was revealed that Mueller sent a letter to Barr on March 27 expressing concern about the ways in which Barr's summary document described the evidence surrounding obstructive behavior.
https://edition.cnn.com/2019/04/30/politics/william-barr-robert-mueller-mueller-report/index.html

Oikeastaan Mueller kirjeessään ei kiistä Barrin johtopäätöstä, vaan valittelee sitä kuinka Julkisuudessa nyt näyttää vähän kummalliselta. Sittemmin Barr julkaisi koko rapotin. Tai no lainataan wapoa. sen verran kuin kyetään.

Lainaus
The summary letter the Department sent to Congress and released to the public late in the afternoon of March 24 did not fully capture the context, nature, and substance of this office’s work and conclusions,” Mueller wrote. “There is now public confusion about critical aspects of the results of our investigation. This threatens to undermine a central purpose for which the Department appointed the Special Counsel: to assure full public confidence in the outcome of the investigations.”


The letter made a key request: that Barr release the 448-page report’s introductions and executive summaries, and made some initial suggested redactions for doing so, according to Justice Department officials.

Siinäpä se, oikeastaan se että asia vuodetaan juuri nyt julkisuuteen, Barrin kongressin ja senaatin istuntojen alla kertoo siitä kuinka kyseessä on taas kerran, poliittinen peli median avulla.

Lainaus
Katkaisen viestin pituuden takia paljon juttua mitä kirjoitit, lyhyesti, talouden nousukausi alkoi jo Obaman kaudella. Trumpin tullit ovat köyhdyttäneet amerikkalaisia. Trump ei tule "voittamaan" tullisotaa Kiinaa vastaan. En tiedä missä "Känädä" on.

Talouden nousukausi alkoi oikeastaan siitä hetkestä kun Trump valittiin, Obamasta huolimatta. Muuten se oli kovaa tempputyöllistymistä. Vai ovat Trumpin tullit köyhdyttäneet Amerikkalaisia, muutaman prosentin palkan korotukset selkeästi ovat köyhdyttämistä, hyvät työllisyysluvut ovat köyhdyttämistä, tukien varassa elävien väheneminen on köyhdyttämistä. Kyllä minäkin haluan köyhtyä samalla tavalla. Trump voitti tullisodan Kiinaa vastaan jo, Sen näkee Känädästä, josta tiedän kyllä että tiedät mitä tarkoitan, mutta koska se on niin suolaista, niin jätät sen huomiotta.

Koska Känädä ei voi enää tuoda alihintaista puuta Yhdysvaltoihin, eikä halpaa kiinalaista terästä tai alumiinia vapaasti, niin lopputulema on tämän näköinen. https://tradingeconomics.com/canada/gdp-growth
Lainaus
Export dropped 0.1 percent, following a 0.8 percent increase in the previous quarter, as a 1.6 percent rise in services partly offset a 0.4 percent decline in goods. Export were down for forestry products and building and packaging materials (-3.2 percent); metal and non-metallic mineral (-2.0 percent) and energy (-0.6 percent) products. Meantime, exports rose for travel (3.9 percent) and commercial (1.8 percent) services while decreased for transportation services (-2.7 percent).

Seuraavaan viestiisi voitkin sitten lainata niiltä eksperteiltä, miten Trump esti oikeutta. Ei miten olisi voinut tai kyennyt, vaan kuinka hän esti. Jos edes Mueller olisi ollut varma että Trump olisi estänyt oikeutta, hän olisi kertonut että Trump esti oikeutta ja me syytettäisiin nyt tästä ja tästä syystä, jonka jälkeen Barrin olisi pitänyt asia joko hyväksyä tai kieltää.
https://www.brookings.edu/testimonies/attorney-generals-special-counsel-regulations/
Lainaus
At the end of a special counsel’s investigation, section 600.8(c) of the regulation provides that a special counsel “shall provide the Attorney General with a confidential report explaining the prosecution or declination decisions reached by the Special Counsel.” The special counsel’s obligation to file “a summary final report” is “limited.” The counsel’s report is to be “handled as a confidential document as are internal documents relating to any federal criminal investigation.” 64 Fed. Reg. 37041.

Siinä se on selvällä Lontoolla, miksi Mueller ei noudattanut lakia ja säädöksiä, täyttäen niitä velvollisuuksia joita häneltä vaadittiin?
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 874
 • Liked: 2625
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9687 : 01.05.2019, 22:32:50 »
Demokraatit hiillostivat Barria tänään lisää. Heidän argumenttinsa Barria vastaan on, että koska hän ei julkaissut 19 sivua Muellerin raportista heti kun raportti hänelle annettiin, on hän Trumpin käsikassara ja hänen pitäisi erota.

Senaattori Ted Cruz antoi palaa kuulemisen aikana oikein kunnolla. Hänen sanojensa mukaan "mikäli tämä on demokraattien ainut argumentti, se on poikkeuksellisen heikko sellainen." Barr siis julkaisi koko raportin kaikkein nähtäville. Se sisälsi myös nuo 19 sivua, jotka demokraatteja niin paljon kiinnostavat. Demokraatit joutuivat odottamaan muutaman viikon.

Tämä koko show alleviivaa epätoivoa demokraattien sisällä. Heillä ei ole oikeasti mitään jolla kamppailla Trumpia ja hänen hallintoaan vastaan.

Video aiheesta: https://www.youtube.com/watch?v=wCxerkJE-e0
"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 771
 • Liked: 2082
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9688 : 03.05.2019, 07:36:30 »
Ja sitten heitä olikin kaksi. Jo aiemmin vakoojaksi tunnistetun Stefan Halpernin apulainen Azra Turk on myös paljastunut FBI:n vakoojaksi.

Lainaus
There Was Spying: NYT Admits Obama Admin Used 'Honeypot' To Spy Against Trump Campaign In 2016

A mysterious Turkish woman who "assisted" FBI spy Stefan Halper in a London operation targeting Trump campaign aide George Papadopoulos has been revealed as yet another FBI operative sent to spy on the Trump campaign during the 2016 US election, according to the New York Times.

The woman, who went by the name Azra Turk, repeatedly flirted with Papadopoulos during their encounters as well as in email exchanges according to an October, 2018 Daily Caller report, confirmed today by the Times. "Turk," posed as Halper's assistant according to the report.

While in London in 2016, Ms. Turk exchanged emails with Mr. Papadopoulos, saying meeting him had been the “highlight of my trip,” according to messages provided by Mr. Papadopoulos.

“I am excited about what the future holds for us :),” she wrote. -New York Times

And as the Times makes clear, "the FBI sent her to London as part of the counterintelligence inquiry opened that summer" to investigate the Trump campaign.

The conversation at a London bar in September 2016 took a strange turn when the woman sitting across from George Papadopoulos, a Trump campaign adviser, asked a direct question: Was the Trump campaign working with Russia?

...
Ms. Turk went to London to help oversee the politically sensitive operation, working alongside a longtime informant, the Cambridge professor Stefan A. Halper. The move was a sign that the bureau wanted in place a trained investigator for a layer of oversight, as well as someone who could gather information for or serve as a credible witness in any potential prosecution that emerged from the case. -New York Times


......
https://www.zerohedge.com/news/2019-05-02/fbi-used-honeypot-spy-tag-team-papadopoulos-london-russiagate-setup-nyt


anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 092
 • Liked: 9783
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #9689 : 03.05.2019, 13:24:29 »
Nähtäväksi jää päätyykö presidentin henkilökohtainen asianajaja, Pelkuri Bill Barr rautoihin kun meni jäämään kiinni valaehtoisena valehtelemisesta.

Keitäs kaikkia siellä vankilassa jo onkaan? Trump, Trumpin tytär, Trumpin vävy....?
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-