Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 1599428 kertaa)

johnnyguitar

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 37
 • Liked: 14
Kannattaa kuitenkin muistaa, että Yhdysvaltain valtionvelka Kiinalle on noin 1,18 biljoonaa dollaria.

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 808
 • Liked: 5548
Pari seikkaa alkuunsa. Kiina on edelleen kommunistien johtama valtio. Kaikilla silmäätekevillä omaisuus on suurimmalta osin taaloissa, euroissa ja kiinteistöissä. Nämä omistukset ovat melkein 100%sesti yritysten kautta hallittuja jotka on rekisteröity Hong Kongissa, BVI:llä tai vastaavassa veroparatiisissa kuten Cayman. Siltikin vaikka ovat jossain muualla on välissä yleensä Hong Kongilainen kirjanpitotoimisto.

Näille Hong Kongin ongelmat eivät ole tervetulleita uutisia. Jos PLA ottaa kontrollin Hong Kongissa tarkoittaa se että ulkomaalaiset siirtävät varallisuutensa muualle (Singapore ym.) ja Hong Kongin pörssi tulee ottamaan melkoisen iskun.

Mitä viimeisimmät huhut kertovat on poliisi Shenzhenissä valmistautumassa että voi lähettää Hong Kongiin mielenosoittajiksi (mustat vaatteet + maski) pukeutuneita miehiä ja naisia aiheuttamaan sekasortoa ym. mielenosoittajien keskuudessa. Konstit ovat kuitenkin vähissä jos aikovat välttää verilöylyt. Hong Kongilaiset eivät ole antamassa periksi.

Trumpin pakotteet purevat todella lujaa kiinassa ja monet ulkomaalaiset tehtaat ja yritykset ovat lähteneet jo pois tai siirtäneet tilauksia. Se tuntuu ja se näkyy.

Mitä tekee kiinalaiset työttömille joita tulee tuhansia? Heillä on asunto ja autolainaa ym. jotka lankeavat maksettavaksi. Ei auta edes kiinalainen säästäväisyys. Kiinassa ei ole mitään turvaverkkoa ja vakuutuksetkaan eivät kata juuri mitään.

Trumpilla on - ja hän varmasti tietää sen - todella hyvät kortit käsissä.

Kiinan kommunistipuolueella ei niitä rahavarantoja ole varmastikaan niin paljon kuin antavat olettaa. Asuntokuplaa ja muuta rakentamista on pidetty yllä ja nämä kulissit putoavat aika nopeasti kun vienti sakkaa. Jos huhuihin on uskomista verottaja on jo rikkaiden kiinalaisten perässä laittamalla estoja rahan siirtoihin ja valuutta ostoihin. Myöskään kiinteistöjä ym. ei enään ulkomailta ostellla niin vain..

Kiinan afrikan valloitus on myöskin jäämässä suutariksi jos vienti kotimaassa sakkaa. Afrikan markkinat eivät korvaa jenkkilää.

Trump on kiristämässä myös ruuvia Etelä-Korean suhteen. 5 miljardin lasku maksuun tai Trump vetää joukot pois. Trumpilta loistava veto. Puolustuskustannusten siirtäminen jenkkiläisille veronmaksajille ei toimi Trumpin valtakaudella (samaa lääkettä saa maistaa Saksa).

Hong Kongista tällainen tuore uutinen. Peking on kusessa kun joutuvat ensimmäistä kertaa tekemisiin demokratiaan (osittaiseen) tottuneiden ihmisten kanssa. Tässä on vielä sellainenkin asia taustalla että jos menevät Hong Kongin munimaan niin eivät voi käyttää tätä "one country two systems" esimerkkinä Taiwanin kanssa neuvotellessa. Taiwanilaiset voivat ilkkua että noin siinä käy kun Kiina ottaa vallan ja Taiwanin itsenäisyyttä ajavat puolueet saavat murskavoiton. Taiwan on tärkeä jenkkilän liittolainen.

China says US is using ‘gangster logic’ after Washington calls Beijing a ‘thuggish regime’

Foreign ministry commissioner’s office in Hong Kong also calls comments by a US State Department spokeswoman ‘blatant slander against China’

Morgan Ortagus had accused the Chinese government of being behind the leak of a US diplomat’s personal details after she met pro-democracy activists

https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3022158/china-says-us-using-gangster-logic-after-washington-calls

"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Pyhä Olavi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 580
 • Liked: 583
Lisääpä tuohon Iranin öljyongelmat, Kiinanhan on suurin käyttäjä, niin Trump tekee tarkkaa työtä USA:n puolesta.

guest15586

 • Vieras
Migri... kysyn kun en tiedä; mitä pakotteita on asettanut Kiinalle? Luulin, että vain määrännyt tulleja. Entä mitkä yritykset ovat lähteneet Kiinasta näiden mainitsemiesi Trumpin pakotteiden vuoksi?

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 691
 • Liked: 6953
Trumpilla on - ja hän varmasti tietää sen - todella hyvät kortit käsissä.

Jos nyt kerran nämä voitonjulistuksen jätettäisiin hetkeen, jolloin USA on oikeasti saavuttanut jotakin. Toistaiseksi tämä "helposti voitettava" kaupasota on jo kestänyt tovin ja USA:n kauppavaje on ennätyslukemssa. En ole nähnyt merkkejä, että Kiina olisi antautumassa.

Lainaus
Trump on kiristämässä myös ruuvia Etelä-Korean suhteen. 5 miljardin lasku maksuun tai Trump vetää joukot pois. Trumpilta loistava veto.
Tavatessaan toverit Xi ja Kim voivat taas onnitella itseään ja toisiaan.  USA saa ehkä puristettua itselleen muutaman hassun sata miljoonaa samalla kun sen aluellisten perinteisten liittolaisten luottamuus laskee kuin lehmän häntä. Lisätään vielä Etelä-Korean ja Japanin keskenäiset huononevat suhteet (ei sinänsä USA:n vika, tosin toinen hallinto voisi yrittää asialle tehdä jotakin) ja tilanne Pekingin ja Pjongjangin näkövinkkelistä alkaa näyttämänä varsin lupaavalta,

Lainaus
Puolustuskustannusten siirtäminen jenkkiläisille veronmaksajille ei toimi Trumpin valtakaudella (samaa lääkettä saa maistaa Saksa).
Kyse on ollut lähinnä USA:n oman vallan pönkittämisestä ympäri maailmaa. Sinänsä tuosta politiikan tasolla voisi olla perustellustikin useampaa mieltä, mutta taitavat useimmat republikaanit halauvan Pax Americanan edut ilman että siitä tarvitsisi maksaa - paitsi että Trumphan on itseasiassa kasvattanut sotilasmenoja. Rahaa siis itäisi käyttää enemmän, mutta ei joukkojen iskussa pitämiseen heidän kilpailijoidensa vastaisilla rintamilla vaan ilmesesti uusiin kallimpiin ydinaseisiin ja 50 tuhannen taalan jakoavaimiin Pentagonille?

Hong Kongin tilanteella varmaan löyty parempikin ketju (vaikka uusi sellainen) kuin tämä Trump-säie.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 808
 • Liked: 5548
+ Meinasi jäädä tärkein pois eli mielenkiintoiseksi tämän tekee myöskin Kiinan valuuttamanipulointi mille Trump meinaa tehdä lopun. Se on jo aikakin että joku puuttuu tähän. Jos tämä oljenkorsi katkaistaan on Kiina entistä syvemmällä suossa. Riittääkö päättäjien pokka se jää nähtäväksi. Kiina osaa jo pelata peliään ja lobata kiristää.


Hong Kong on osa kiinaa, kuten Macao, (jos RP) ei sitä vielä tiedä ja on erittäin tärkeä osa (ytimessä) tässä kauppasodassa.

Trumpin otteet puree erittäin hyvin ja Kiina on todellakin huonossa jamassa. RP - mitä kiina tekee sadoille tuhansille (hyväpalkkaisille!) työttömille joilla on asunto ja autolainaa + perhe perustettuna?

Niin, ja jos kiinalaisista jotain tiedät tai ymmärrät niin eivät varmaan anna minkäänlaisia merkkejä..

Kuten tuossa edellä totesin niin Afrikka kusee vielä lisää nilkoille.

Lender’s remorse? China finds Africa projects require a growing wave of debt forgiveness

From Kenya to Ethiopia, Botswana to Cameroon, belt and road developments have seen write-offs of hundreds of millions of dollars. African nations have problems making repayments, which report says raises ‘legitimate concerns about the sustainability of China’s outbound lending’

https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3022301/lenders-remorse-china-finds-africa-projects-require-growing


Trump tekee sen mitä äänestäjilleen lupasi. Kaikille se ei tule olemaan kivaa. Edelleenkin Trump tekee oikein Etelä-Korean kanssa ja siinä nyt ei ole jako-avainten hinnalla mitään tekemistä... Taisivat paitsi olla miljoonan ketale kun demukat olivat kirstun päällä.


Amcham (China):
https://www.amcham-shanghai.org/sites/default/files/2019-05/Joint_survey_on_tariffs_May_2019.pdf

Niin, ja muutkin perässä...

Europe Joins U.S. Companies Moving Out Of China

Make no mistake about it, the trade war is absolutely remapping global supply chains ... to the detriment of Chinese manufacturing. The percentage of China-leaving businesses surveyed by quality control and supply chain auditor QIMA was 80% for American companies and 67% for those based in the European Union.
https://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2019/07/16/europe-joins-us-companies-moving-out-of-china/#2da3638b15bf

US-China trade war manufacturing exodus creating boom times for Chinese logistics companies
The trade war has created an unlikely winner: the cross-border logistics companies facilitating the exodus of Chinese manufacturers
Guangzhou-based R&T Transportation helped 10 firms move their entire plant out of China since 2018 and 500 companies to move part of production

“Since the second half of 2018, our company has helped 10 manufacturers – in sectors from jewellery, to electronics, to printing – relocate their entire plant. That is to say, these 10 enterprises have completely shifted and withdrawn from China,” said Eric Huang, who runs one of the leading logistics companies in Guangzhou, R&T Transportation.
“We have also helped at least 500 companies to transport their partial production lines, as well as raw materials and equipment, to their newly-built plants in Vietnam, Indonesia and Thailand,” he said.

https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3011178/us-china-trade-war-manufacturing-exodus-creating-boom-times

World’s Top Toymaker Joins Companies Leaving China’s Factories
The world’s largest publicly traded toymaker, which has licenses for popular franchises such as “Frozen” and the “Avengers,” said U.S. goods produced in China could drop to about 50% by the end of 2020, from just under two-thirds currently.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-07-24/world-s-top-toymaker-joins-companies-leaving-china-s-factories

@Helmeri

Tulli ja pakote, ei kai termillä ole merkitystä. Tarkoitin että tuo tulli toimii kuin pakote ja ainakin paljon paremmin näyttää purevan kuin mikään demukoiden diili aikaisemmin kiinalaisten kanssa.

Niin, ja jos noista ei saa tarpeeksi selvää niin Samsung, Ricoh, Apple/Foxconn (kasaus siirretty Intiaan), Omron, Nitto Denko, Olympus, General Motors jne. jne... Google varmasti kertoo sinulle lisää.

Kannattaa lukea muitakin lehtiä kuin Iltasanomia ym. - nimittäin nuo vaikutukset eivät todellakaan ole pieniä. Niin, ja kun nuo tehtaat ovat muuttaneet niin tuskin on takaisin tulemista... Katsoo vaikka vain sieltä Suomesta siirrettyä tuotantoa esimerkkinä.
« Viimeksi muokattu: 11.08.2019, 17:18:07 kirjoittanut migri »
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 672
 • Liked: 9004
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Tässä katsellaan ja odotellaan kuinka monikansalliset yritykset reagoivat muuttuvaan meininkiin. Halvan maan, joka tukee markkinalain vastaisesti monia aloja, buustatakseen vientiään, halpuus on näyttävästi tulossa loppuunsa.

Monikansallisille tilanne onkin kehno, vuosikausien investoinnit ja tulos ovat vaarassa. Siksi monella monikansallisella on lähtö liipaisimella. https://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2019/08/08/more-us-companies-seen-leaving-china-after-september/#2b41d09d2b33

Lainaus
Assuming Trump makes good on his promise to tariff all China goods at 10% starting Sept 1, with the very real possibility of those tariffs hitting 25% soon after, then it looks like more companies will move their supply chain.

Siksi monille firmoille tulevien tappioiden kuittaaminen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, on paras vaihtoehto. Paljon parempi kuin odottaa ja kituuttaa toivoen parempaa. Kiinalla taasen kommunistinen hallinto 5 vuotissuunnitelmineen, ei kykene vastaamaan firmojen lähtöön. Tariffeista puhumattakaan.

Muissa uutisissa, entinen FBI:n agentti Peter Strzok on haastanut liittovaltion oikeuteen, laittomasta irtisanomisesta. Haasteen kohteena on FBI ja oikeusministeriö. Muelleria ei tosin haastettujen listassa ole, vaikka tämä antoi hepulle kenkää enstenks.

Andrew McCabekin on haastanut liittovaltion oikeuteen. Vastaavasta asiasta.

Kummankaan kohdalla oikeudenkäynnistä ei tule menestystä.

Epsteinille kävi sitten kehnosti. Shareblue media lähettikin sähköpostilla ohjeita mediavaikuttajilleen, eli maksetuille aktivisteille jotka sosiaalisessa mediassa sitten puolustavat demokraatien ja vasemmistolaisten idelogioita. Kohta 5 onkin se kaunis. As always, ROLCON, joka tarkoittaa konservatiivin esittämistä.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 479
 • Liked: 14171
Anti-sex trafficking leader praises ICE, Trump: 'No question' he's done more than previous presidents | Fox News
https://www.foxnews.com/us/anti-trafficking-leader-praises-ice-trump

Lainaus
Director and activist Jaco Booyens touted President Trump's historic work in fighting sex trafficking and defended Immigration and Customs Enforcement (ICE) as "incredible people" who helped keep children safe.

Fox News host Mark Levin asked Booyens whether Trump did more to address the issue than other presidents, including former President Barack Obama. "No question," Booyens responded on "Life, Liberty, and Levin," airing Sunday.

Booyens said that despite all the criticism surrounding ICE, the agency has become a vital partner in combatting sex trafficking.

"These are incredible men and women that help us ... incredible people who actually go and keep America's children safe. This president has empowered them to do so," he told Levin.

'8 Days' Director: Trump ‘Has Done More to Fight’ Human Trafficking Than Obama, Leftists
https://www.cnsnews.com/news/article/natalia-mittelstadt/8-days-director-trump-has-done-more-fight-human-trafficking-obama

Lainaus
Anti-human trafficking leader Jaco Booyens said at Turning Point USA’s High School Leadership Summit on Thursday that he could not “get the radical left” or the “Obama White House” to fight human trafficking, but he stressed that President Trump “has done more to fight” it.

“The youngest child that we’ve rescued from sexual slavery—that child had sex 20 times that day—that day!—she was two years old,” said Booyens.

“Do you know that I cannot get the radical left to do something about it?” he said. “Do you know that we could not get the Obama White House to do something about it?”
...
Booyens is a board member of Traffick911, which was founded in 2009 and based in Addison, Texas. It  is an organization that frees youth from sex trafficking and has helped more than 800 sex-trafficking victims.  He also directed the movie 8 Days, which is inspired by true stories of sex-trafficked victims.

According to the International Labour Organization, “Out of the 24.9 million people trapped in forced labour…4.8 million persons are in forced sexual exploitation,” and women and girls account “for 99% of victims in the commercial sex industry.”
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 335
 • Liked: 16
Lainaus
Asiantuntijalausunnot ovat todistelun arkipäivää eikä siinä ole mitään sen kummempaa. Asiantuntijalausunnoilla saadaan tuomioistuimissa myös aikaan parempia tuloksia kuin omaan mutuun vetoamalla.

Jännää, jos minä menisin noiden kirjeen kirjoittajien kanssa oikeuteen istumaan, jossa luettelisin lainkohdat joihin vetoan ja miten se sopii ja nämä eivät niin tee

Kävisitkö läpi nuo 800 syyttäjää vaikka yksitellen (tai joukkona, mikä voi tosin olla hankalaa) ja selvitä meille muille, että he ovat uransa aikana toimineet kuvaamallasi tavalla eivätkä tunne lakia? Oletan toki että sinulla on jotain konkreettisia syitä kirjoittaa ylläolevalla tavalla etkä keksinyt tuota ex tempore omasta päästäsi.

Eli hänen pitäisi katua ja tehdä parannus, kerrothan miten se tapahtuu?

Parannuksen tekemiseen ei ole olemassa helppoa kikkaa, vaan se edellyttää henkilön omaa ajatustensa ja niiden vääristymien työstämistä. Se ei muuten ole helppoa vaan se edellyttää nöyryyttä ja aitoa halua muuttua. Trump ei vaikuta henkilöltä joka olisi ainakaan vielä tässä vaiheessa herännyt sellaiseen syyllisyydentuntoon, että tie mahdolliseen parannukseen olisi auki.

Lainaus
Aivan, eiväthän ne liittovaltion syyttäjät tietenkään tiedä asiasta yhtään mitään. Sinun kannattaisi ehkä hakeutua sinne hommiin, kun tiedät asiat paremmin.
No todista että tietävät. Näytä ne lainkohdat joihin he vetoavat

En aio edelleenkään käyttää aikaani itsestäänselvien asioiden selittämiseen (tässä tapauksessa sen todistamiseen, että liittovaltion syyttäjä tietää mistä laista on kyse kirjeessä johon hän laittaa nimensä alle). Lainkohdat joihin haluat tutustua ovat edelleen Muellerin raportissa.

Eli muita ei kiinnosta minun kuvani Muellerin raportista, mutta sinun asiantuntijoidesi ja asiantuntevuutesi asiasta kiinnostaa

Juuri näin, ainakin mitä itseeni tulee.

Mainitsit muuten kirjoituksessasi syyttömyysolettaman, mistä on varmaan hyvä sanoa tässä yhteydessä pari sanaa. Sehän on olettama rikoksesta syytetyn syyttömyydestä. Trumppia ei ole (ainakaan vielä) syytetty oikeudessa rikoksesta, joten hän ei nauti syyttömyysolettamasta. Eivät syyttäjäviranomaiset esitutkinnan aikana voi lähteä siitä olettamasta, että kaikki ovat syyttömiä.

Republikaanit ovat muuten kypsymässä Trumppiin, entinen republikaaninen kansanedustaja kuvailee tilannetta sanalla nolo ("embarrassing"):

Lainaus
Every day there is some indefensible tweet or comment to defend or explain. It is exhausting and often embarrassing.
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/trump-republican-congressman-retires-mike-conaway-2020-election-gop-a9029126.html

Yksi hallinnon edustaja jättää tehtävänsä ilmoittaen, että häntä hävettää ettei lähtenyt aiemmin:

Lainaus
we are hired to serve “during the pleasure of the President of the United States.” That means we must serve this very partisan president. Or else we should quit. I’m ashamed of how long it took me to make this decision

https://www.washingtonpost.com/opinions/i-can-no-longer-justify-being-a-part-of-trumps-complacent-state-so-im-resigning/2019/08/08/fed849e4-af14-11e9-8e77-03b30bc29f64_story.html?noredirect=on

Lähde valkoisessa talossa kertoo, että hallinnon virkamiehet eivät edes enää välitä presidentin puheista:

Lainaus
The senior national security official on those comments: “Everyone at this point ignores what the president says and just does their job. The American people should take some measure of confidence in that
https://twitter.com/jaketapper/status/1157397870724702208

Eli hyvin menee, kai jollain mittapuulla

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 672
 • Liked: 9004
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Kävisitkö läpi nuo 800 syyttäjää vaikka yksitellen (tai joukkona, mikä voi tosin olla hankalaa) ja selvitä meille muille, että he ovat uransa aikana toimineet kuvaamallasi tavalla eivätkä tunne lakia? Oletan toki että sinulla on jotain konkreettisia syitä kirjoittaa ylläolevalla tavalla etkä keksinyt tuota ex tempore omasta päästäsi.

No minäpä käyn, kirjelmässä jonka nuo 800 ovat allekirjoittaneet, ei luetella rikoksia, ei luetella asianmukaisia lakeja, joten siinäpä tarpeeksi kuvailua siitä että he ovat nyt toimineet kuvailemallani tavalla. Konkreettinen syy on siten se kirje. Jossa ei luetella oletettuja rikkeitä tai lakeja joita on rikottu.

Lainaus
Parannuksen tekemiseen ei ole olemassa helppoa kikkaa, vaan se edellyttää henkilön omaa ajatustensa ja niiden vääristymien työstämistä. Se ei muuten ole helppoa vaan se edellyttää nöyryyttä ja aitoa halua muuttua. Trump ei vaikuta henkilöltä joka olisi ainakaan vielä tässä vaiheessa herännyt sellaiseen syyllisyydentuntoon, että tie mahdolliseen parannukseen olisi auki.

Noniin, olet nyt luokitellut Trumpin parannuskelvottomaksi silti sinustä hänen pitäisi katua tekojaan ja parantua. Eli sinusta hän on syyllinen, paatumaton mulkku, jonka pitäisi kyllä mutta kun hän ei vaikuta siltä.

Lainaus
En aio edelleenkään käyttää aikaani itsestäänselvien asioiden selittämiseen (tässä tapauksessa sen todistamiseen, että liittovaltion syyttäjä tietää mistä laista on kyse kirjeessä johon hän laittaa nimensä alle). Lainkohdat joihin haluat tutustua ovat edelleen Muellerin raportissa.

Niin muuten ovat ja sinä et vieläkään ole luetellut niitä, tuossa muutama viesti taaksepäin luettelin ne, löytyvät tästä viestistä. https://hommaforum.org/index.php/topic,118874.msg3087569.html#msg3087569

Kyseisessä viestissä kerroin myös kuinka sinun ja noiden 800 entisen syyttäjän on pirun vaikeaa esittää niitä lainkohtia ja rikoksia, sekä eritellä miten rikokset niitä lainkohtia rikkovat, koska Muellerin raportissakaan ei niin tehdä. Tietäisit tämän jos olisit lukenut raportin. Muellerin kuulemissakin eräs entinen syyttäjä Ken Buck asiaa käsitteli myös, myös se kohta löytyy tuosta viestistäni mutta lainaan sen pätkän. You discussed 10 separate factual patterns involving alleged obstruction and then you failed to separately apply the elements of the applicable statutes.

Kuten tavanomaisesti Yhdysvalloissa syyttäjän kirjoittamissa syytekirjelmissä on. Luetellaan todisteet, luetellaan syytteet ja lainkohdat. Mueller ei tehnyt niin, Sinä et tehnyt niin, 800 entistä syyttäjääkään eivät tehneet niin. Joten sanotaan se selkäesti, sinun, Muellerin ja 800 syyttäjän väitteet Trumpin syyllisyydestä, ovat uskottavuudeltaan 0.

Lainaus
Juuri näin, ainakin mitä itseeni tulee.

Mainitsit muuten kirjoituksessasi syyttömyysolettaman, mistä on varmaan hyvä sanoa tässä yhteydessä pari sanaa. Sehän on olettama rikoksesta syytetyn syyttömyydestä. Trumppia ei ole (ainakaan vielä) syytetty oikeudessa rikoksesta, joten hän ei nauti syyttömyysolettamasta. Eivät syyttäjäviranomaiset esitutkinnan aikana voi lähteä siitä olettamasta, että kaikki ovat syyttömiä.

Syyttäjäviranomaisten nimenomaan on lähdettävä siitä olettamasta että kaikki ovat syyttömiä. Syyttäjäviranomaisten on perustettava esitutkintansa ja syytteensä lakiin, faktoihin ja oltava ehdottoman objektiivinen. Koska jos syyttäjäviranomainen ei tutkimuksistaan huolimatta, löydä riittävästi todisteita lainrikkomisista, hän joutuu jättämään syytteet nostamatta. Kyllä tiedän että sinusta Trumpia vastaan syytteet olisi pitänyt nostaa jo koska Trump on Trump, mutta hän kuten kaikki muutkin nauttivat syyttömyysolettamasta, vaikka Mueller tiimeineen yrittikin kääntää sen päälaelleen, astuen virkaoikeuksiensa yli reippaalla harppauksella.

Mitä tulee minun mielikuvaani raportista ja sinun kiinnostuksesi. Tai muiden kiinnostus siitä. Niin minä sentään olen lukenut sen pirun raportin, koska sinä et ole et kykene sen sisältöä käsittelemään ja vetäydyt asiantuntijoidesi taakse. Osaamatta edes puolustaa heitä heidän omilla argumenteillaan.

Lainaus
Republikaanit ovat muuten kypsymässä Trumppiin, entinen republikaaninen kansanedustaja kuvailee tilannetta sanalla nolo ("embarrassing"):
Yksi hallinnon edustaja jättää tehtävänsä ilmoittaen, että häntä hävettää ettei lähtenyt aiemmin:
Lähde valkoisessa talossa kertoo, että hallinnon virkamiehet eivät edes enää välitä presidentin puheista:
Eli hyvin menee, kai jollain mittapuulla

Kauhean kauniita yrityksiä siirtää keskustelua. Koska mittapuut talouden kohdalla ilmeisesti eivät sinulle kelpaa, tai työllisyyden, niin onhan se kiva katsella aina uusia mittapuita. Varsinkin sellaisia joilla ei lopulta ole mitään väliä. Tuossa on sitten 4 kohtaa joihin käy kaikkiin sama vastaus, mitä sitten?
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 691
 • Liked: 6953
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10000 : 12.08.2019, 06:37:55 »
+ Meinasi jäädä tärkein pois eli mielenkiintoiseksi tämän tekee myöskin Kiinan valuuttamanipulointi mille Trump meinaa tehdä lopun.
Nythän ne valittavat siitä, että Kiina ei manipuloi valuuttakurssiaan tarpeeksi. Pitävät sitä nyt korkeammalla kuin se olisi vapaasti kelluvana, mutta eivät niin korkealla kuin Trump haluaisi.

Lainaus
Hong Kong on osa kiinaa, kuten Macao, (jos RP) ei sitä vielä tiedä ja on erittäin tärkeä osa (ytimessä) tässä kauppasodassa.
Hong Kongin levottumuudet eivät johdu Trumpin kauppapolitiikasta. Kauppatilastot taidetaan pääosin esittää niin, että kauppa manner-Kiinan ja Hong Kongin kanssa näytetään erikseen. Yhdysvalloilla on muuten virallisesti merkittävä ylijäämä kaupassa Hong Kongin kanssa, Trumpin oman logiikan mukaanhan tämä tarkoittaa sitä, että Hong Kongin rintamalla hän tulee samaan takkiinsa kauppasodassa. (Tilanne sinänsä oletettavasti ainakin etupäässä tilastoharha, USA:n vientiä, jonka pääteasema on muualla Kiinassa lastataan pois laivoista Hong Kongin satamissa ja päätyy kauppatilastoihin vastaavalle riville. Samalla summalla Yhdysvaltojen vaje mannerkiinan kanssa tulee sitten yliarvioitua)

Lainaus
Trumpin otteet puree erittäin hyvin ja Kiina on todellakin huonossa jamassa. RP - mitä kiina tekee sadoille tuhansille (hyväpalkkaisille!) työttömille joilla on asunto ja autolainaa + perhe perustettuna?
Totesin, että Trumpin tullipolitiikka Kiinaa vastaan ei ole tuonut tuloksia Yhdysvaltojen kannalta eikä Kiina näytä antavan periksi. Mitään vastaväitettä sinulla ei näköjään ollut noihin esittää.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 808
 • Liked: 5548
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10001 : 12.08.2019, 16:43:51 »
Pitävät sitä nyt korkeammalla kuin se olisi vapaasti kelluvana, mutta eivät niin korkealla kuin Trump haluaisi.
Ymmärrätkö mitä on valuuttamanipulaatio valuutalla joka ei ole vapaasti vaihdettavissa? Jos et ole vielä huomannut niin Trump ajaa jenkkiläisten etua - ei kiinalaisten.

Lainaus
Hong Kongin levottumuudet eivät johdu Trumpin kauppapolitiikasta. Kauppatilastot taidetaan pääosin esittää niin, että kauppa manner-Kiinan ja Hong Kongin kanssa näytetään erikseen. Yhdysvalloilla on muuten virallisesti merkittävä ylijäämä kaupassa Hong Kongin kanssa, Trumpin oman logiikan mukaanhan tämä tarkoittaa sitä, että Hong Kongin rintamalla hän tulee samaan takkiinsa kauppasodassa. (Tilanne sinänsä oletettavasti ainakin etupäässä tilastoharha, USA:n vientiä, jonka pääteasema on muualla Kiinassa lastataan pois laivoista Hong Kongin satamissa ja päätyy kauppatilastoihin vastaavalle riville. Samalla summalla Yhdysvaltojen vaje mannerkiinan kanssa tulee sitten yliarvioitua)

Miksi sitten Kiina syyttää Trumppia Hong Kongin levottomuuksista? Mistä ne johtuu, voitko valaista?

Kauppatilastot taidetaan esittää? Kerro nyt miten ne esitetään, ei niitä taideta esittää vaan ovat hyvinkin selviä.

Miksi osa tavarasta kiertää Hong Kongin kautta? Kysy kiinalaisilta miksi. Kaikki tavara ei tosiaankaan näin kierrä.

Se ylijäämä mikä Kiinalla on jenkkilän viennistä ei ole tilastoharhaa ja sille tulee nyt loppu. Lue ne linkit mitkä laitoin...

Lainaus
Totesin, että Trumpin tullipolitiikka Kiinaa vastaan ei ole tuonut tuloksia Yhdysvaltojen kannalta eikä Kiina näytä antavan periksi. Mitään vastaväitettä sinulla ei näköjään ollut noihin esittää.
Tuottaa tuloksia koko ajan. Lue ne linkit. Niin, ja vastaa mitä kiina tekee sadoille tuhansille (hyväpalkkaisille!) työttömille joilla on asunto ja autolainaa + perhe perustettuna? Sieltä tulee kohta kommunisteille painetta tehdä jotain. Levottomuudet ovat kommunistipuolueen kauhu.

Katso tilannetta kun seuraava 10% tulee voimaan... tai oikeastaan, ei tarvi odottaa vaan exodus kiinasta on jo ollut pitkään tapahtumassa. Ensin tekstiilit, kengät, lelut ja nyt muut.

Trump porskuttaa mutta sehän on ikävää tiettyjen ituhippien kannalta kun presidentti tekee mitä lupaa.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

guest15586

 • Vieras
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10002 : 12.08.2019, 19:55:36 »
Sitä mietin tuossa, jotta mitä ongelmia Kiinan asettamat tullit ovat aiheuttaneet USAlle? Ja etenkin mitä tuo usalaisten maataloustuotteiden tuontikielto aiheuttaa usassa?

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 424
 • Liked: 14879
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10003 : 12.08.2019, 20:18:02 »
USA:n ulkomaankauppa on ollut noin 5%:n luokkaa kansantaloudesta, joten kauppa Kiinan kanssa loppuessaankaan ei paljoa heilauta.
Siinä missä Venäjä voi tuottaa omalta alueeltaan kaikki mineraalit mitä maailmasta on löydettävissä, siinä USA voi tuottaa itse kaikki mitä maataloudessa voidaan tuottaa.
Paisti ilman pippuria menee kaupaksi, mutta pippurit ilman paistia eivät mene, joten marginaalisista asioista ei kannata alkaa kinastelemaan.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 037
 • Liked: 9853
 • Lorem ipsum dolor sit amet.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10004 : 14.08.2019, 00:44:33 »
Lainaus
The senior national security official on those comments: “Everyone at this point ignores what the president says and just does their job. The American people should take some measure of confidence in that
https://twitter.com/jaketapper/status/1157397870724702208

Eli hyvin menee, kai jollain mittapuulla

Tuoreimmat uutiset kertovat ihan muuta, mutta nynnyin porukka varmaan lähtee karkuun kun nettikeskustelua aletaan panna aisoihin ja Twitterissä alkaa tulla kiukkuista palautetta häiriköiltä.

Lainaus
Leaked draft of Trump Executive Order to ‘censor the Internet’ denounced as dangerous and unconstitutional


“In practice, this executive order would mean that whichever political party is in power could dictate what speech is allowed on the Internet.”

Civil liberties groups are warning of a major threat to online freedoms and First Amendment rights if a leaked draft of a Trump administration edict—dubbed by critics as a “Censor the Internet” executive order that would give powerful federal agencies far-reaching powers to pick and choose which kind of Internet material is and is not acceptable—is allowed to go into effect.

“If these reports are a trial balloon from the White House, then it’s time to pop it.”
—Chris Lewis, Public Knowledge

According to CNN, which obtained a copy of the draft, the new rule “calls for the FCC to develop new regulations clarifying how and when the law protects social media websites when they decide to remove or suppress content on their platforms. Although still in its early stages and subject to change, the Trump administration’s draft order also calls for the Federal Trade Commission to take those new policies into account when it investigates or files lawsuits against misbehaving companies.”

While Politico was the first to report how the draft was being circulated by the White House, CNN notes that if put into effect, “the order would reflect a significant escalation by President Trump in his frequent attacks against social media companies over an alleged but unproven systemic bias against conservatives by technology platforms. And it could lead to a significant reinterpretation of a law that, its authors have insisted, was meant to give tech companies broad freedom to handle content as they see fit.”

Following reporting on the leaked draft, free speech and online advocacy groups raised alarm about the troubling and far-reaching implications of the Trump plan if it was put into effect by executive decree.

https://www.rawstory.com/2019/08/leaked-draft-of-trump-executive-order-to-censor-the-internet-denounced-as-dangerous-unconstitutional-edict/
Joulun odotetuin kirjauutuus, josta ei löydy vihapuhetta edes rivien välistä.

https://valkoinenkirja.files.wordpress.com/2019/11/valikko.pdf

Suomi 100-vuotta juhlakirjakin uhkaa jo valmistua ja deadlinen ylittyminen näkyy sisällön tasossa

Lobotomite

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 164
 • Liked: 403
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10005 : 14.08.2019, 07:48:17 »
^ Taas valemedia vauhdissa. Jos ymmärsin oikein, niin Trump haluaa laittaa somefirmat FCC:n valvonnan alaisuuteen. Somefirmat eivät ole olleet FCC:n valvonnan alaisuudessa, koska ne on nähty alustoina, ei julkaisijoina. Twitter ei ole ollut vastuussa käyttäjien viesteistä, koska se on vain alusta. Mutta, jos Twitter alkaa valikoimaan mitä viestejä näkyy, varsinkin politiikan perusteella, siitä tulee julkaisija ja se vastaa sisällöstään. Tämä on täysin loogista.

Eikä FCC:n valvonta tarkoita sensuuria. CNN on jo FCC:n valvonnassa ja se on ollut aktiivisin Trumpin vastustaja.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 691
 • Liked: 6953
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10006 : 14.08.2019, 09:53:58 »
Pitävät sitä nyt korkeammalla kuin se olisi vapaasti kelluvana, mutta eivät niin korkealla kuin Trump haluaisi.
Ymmärrätkö mitä on valuuttamanipulaatio valuutalla joka ei ole vapaasti vaihdettavissa? Jos et ole vielä huomannut niin Trump ajaa jenkkiläisten etua - ei kiinalaisten.

Toisin kuin sinulla, minulla tuntuu olevan edes vähän hajua? Pitkän aikaa Kiina piti valuuttansa arvoa matalalla, mutta se loppui jo vuosia sitten. Tällä hetkellä kelluvan valuutan kanssa kauppasota olisi laskenut sen arvoa entisestään. Arvo on nyt korkeampi kuin mitä se kelluvana olisi. Kun Trump valittaa, että sen arvo on liian matala, hän käytännössä valittaa, että kiinalaiset eivät tue (=manipuloi) sitä tarpeeksi.

Lainaus
Mistä ne [Hong Kongin levottomuudet] johtuu, voitko valaista?
Jos joku haluaa keskustelua Hong Kongin levottomuuksista, sille voi perustaa oman ketjunsa - ja jos sinua asia kinnostaa, varmaan voit selvittää perusasioita itsekin.

Lainaus
Kauppatilastot taidetaan esittää? Kerro nyt miten ne esitetään, ei niitä taideta esittää vaan ovat hyvinkin selviä.
Jos nyt vaikka joskus etsisit sellaisen luettavaksi. En tiedä onko tarkoituksellista väsytystaktiikka puoleltasi esittää saman aikaisesti tyhmää ja laiskaa, jolle pitäisi kaikki tuoda eteen. Olkoon vaikka tämän kerran. USA:n viralliset kauppatilastot: https://www.trade.gov/mas/ian/tradestatistics/index.asp#P11_403
 https://www.trade.gov/mas/ian/build/groups/public/@tg_ian/documents/webcontent/tg_ian_003364.pdf
Hong Kong on omalla rivillään USA:n 9. suurimpana vienti"maana". Ylijäämä Yhdysvalloille varsin suuri, vaikka toki ei lähellekään riittävä kääntämään koko Kiinan kauppaa.

Lainaus
Miksi osa tavarasta kiertää Hong Kongin kautta?
Ensimmäisenä syynä se, että siellä on suuri satama hyvin yhteyksin. Minkä takia varsin pieni Alankomaat on Yhdysvaltojen 8. suurin vientimaa ja jälleen kerran kauppa sinne on tilastoissa kovasti ylijäämäistä? (0 p:n vihje: Se sijaitsee Rotterdamin edustalla)


Lainaus
Lainaus
Totesin, että Trumpin tullipolitiikka Kiinaa vastaan ei ole tuonut tuloksia Yhdysvaltojen kannalta eikä Kiina näytä antavan periksi. Mitään vastaväitettä sinulla ei näköjään ollut noihin esittää.

Tuottaa tuloksia koko ajan. Lue ne linkit. Niin, ja vastaa mitä kiina tekee sadoille tuhansille (hyväpalkkaisille!) työttömille joilla on asunto ja autolainaa + perhe perustettuna? Sieltä tulee kohta kommunisteille painetta tehdä jotain. Levottomuudet ovat kommunistipuolueen kauhu.

Mikä niistä linkeistä näyttää, että Yhdysvaltojen kauppavaje ei olisi uusissa ennätysarvoissa viennin arvon tiputtua? Jotenkin tunnut ajattelevan, että Kiinan vahingoittaminen olisi jokin itseisarvo, jolla ei tarvitsisi saada aikaan mitään Yhdysvalloille itselleen positiivista.
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 011
 • Liked: 20688
 • Ego sum Spartacus
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10007 : 14.08.2019, 10:03:39 »

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 899
 • Liked: 2840
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10008 : 15.08.2019, 00:10:42 »
Edellisestä Charlie Kirkin kommentista olisi kiva saada faktaa, jos joku osaava viitsii etsiä?

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 808
 • Liked: 5548
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10009 : 15.08.2019, 06:11:04 »
Toisin kuin sinulla, minulla tuntuu olevan edes vähän hajua? Pitkän aikaa Kiina piti valuuttansa arvoa matalalla, mutta se loppui jo vuosia sitten. Tällä hetkellä kelluvan valuutan kanssa kauppasota olisi laskenut sen arvoa entisestään. Arvo on nyt korkeampi kuin mitä se kelluvana olisi. Kun Trump valittaa, että sen arvo on liian matala, hän käytännössä valittaa, että kiinalaiset eivät tue (=manipuloi) sitä tarpeeksi.

Kiina käyttää valuuttaansa (mitä se voi mielensä mukaan manipuloida) yhtenä kauppasodan aseena ja sitä et tunnu ymmärtävän. Sinun mielipiteesi voi olla mitä vain mutta se ei muuta sitä mitä Trump tekee sen asian eteen. Ikävä asia tietysti sinulle.

Lainaus
Jos joku haluaa keskustelua Hong Kongin levottomuuksista, sille voi perustaa oman ketjunsa - ja jos sinua asia kinnostaa, varmaan voit selvittää perusasioita itsekin.
Asia kiinnostaa siinä mielessä että tämä on Trump ketju, Hong Kong on osa Kiinaa ja levottomuuksia käytetään osana kauppasotaa ja siitä syytetään Trumppia. Viimeksi aamulla niin että Trump ei tee tarpeeksi. Voit valittaa moderaatiolle jos ahdistaa. Minulle Trump, Kiina ja Hong Kongin tilanne kuuluu yhteen. En tuo tähän esim. Singaporea mikä liittyy myöskin suurelta osin mitä tulee valuuttamanipulointiin ym.

Lainaus
US lawmakers vow ‘swift consequences’ if Chinese military cracks down in Hong Kong
State Department expresses ‘staunch support’ for freedom of expression and peaceful assembly in wake of pro-democracy demonstrations
Politicians from both parties speak out in the wake of Donald Trump’s apparent reluctance to take a strong stand on the turmoil

https://www.scmp.com/news/hong-kong/article/3022842/us-deeply-concerned-reports-chinese-paramilitary-hong-kong-border

National security adviser John Bolton, China experts at the State Department and the National Security and several economic advisers all pushed for Trump to take a stronger position, Politico said, but he is focused on securing a trade deal with Chinese President Xi Jinping and is worried that speaking out on Xi’s handling of the protests could jeopardise negotiations.

Lainaus
Jos nyt vaikka joskus etsisit sellaisen luettavaksi. En tiedä onko tarkoituksellista väsytystaktiikka puoleltasi esittää saman aikaisesti tyhmää ja laiskaa, jolle pitäisi kaikki tuoda eteen. Olkoon vaikka tämän kerran. USA:n viralliset kauppatilastot: https://www.trade.gov/mas/ian/tradestatistics/index.asp#P11_403
 https://www.trade.gov/mas/ian/build/groups/public/@tg_ian/documents/webcontent/tg_ian_003364.pdf
Hong Kong on omalla rivillään USA:n 9. suurimpana vienti"maana". Ylijäämä Yhdysvalloille varsin suuri, vaikka toki ei lähellekään riittävä kääntämään koko Kiinan kauppaa.
Mieluummin käytän uusimpia, kuukausittain ilmestyviä. Olet varmasti viisas ja ahkera ja ne sinulla onkin jo käytössä?
https://www.census.gov/foreign-trade/Press-Release/current_press_release/exh19.pdf

Lainaus
Ensimmäisenä syynä se, että siellä on suuri satama hyvin yhteyksin. Minkä takia varsin pieni Alankomaat on Yhdysvaltojen 8. suurin vientimaa ja jälleen kerran kauppa sinne on tilastoissa kovasti ylijäämäistä? (0 p:n vihje: Se sijaitsee Rotterdamin edustalla)
Jos satamista jotain tiedät niin esim. Shenzhen siinä vieressä on paljon parempi, nopeampi ja joustavampi. Minua ei kiinnosta Rotterdamin luvut.

Hong Kongin käyttäminen perustuu vain ja ainoastaan kauttalaskutukseen mikä sinulle voi olla vaikea asia käsittää. Jos haluat oppia jotain tuosta niin voin laittaa linkin. Lentorahdissa Hong Kongin kenttä sen sijaan on oma juttunsa tietyissä tapauksissa.

Samoin tavara tuodaan Hong Kongiin josta se edelleen siirretään (viedään) Kiinaan niin että papereilla vaihdetaan tavaran arvo Kiinan tullien välttämiseksi… Tästä ilmeisesti, kuten kauttalaskutuksesta, sinulla ei ole mitään käsitystä. No kun Rotterdamin mainitsit niin jätit mainitsematta tietyn verotuksellisen edun mitä tulee kun käyttää Rotterdamia?

https://www.portofrotterdam.com/en/news-and-press-releases/millions-in-savings-via-vat-reverse-charging

Olisko mitään syytä lukuihin??

+
Relaxed mainland port rules could slice 14pc off Hong Kong’s container throughput, says report
https://www.scmp.com/business/companies/article/2045568/relaxed-mainland-port-rules-could-slice-14pc-hong-kongs-container

Lainaus
Totesin, että Trumpin tullipolitiikka Kiinaa vastaan ei ole tuonut tuloksia Yhdysvaltojen kannalta eikä Kiina näytä antavan periksi. Mitään vastaväitettä sinulla ei näköjään ollut noihin esittää.
Hetimullenyt tuloksia? Niitä tulee nyt ja ajan kanssa. Kiina ei näytä antavan periksi? Seuraa nyt hyvä ihminen Kiinan sisäisiä talouslukuja joista tänäänkin kirjoitettiin että ei hyvältä näytä. Kiina kun manipuloi niitäkin valuuttansa lisäksi.

Toistan: Vastaa mitä kiina tekee sadoille tuhansille (hyväpalkkaisille!) työttömille joilla on asunto ja autolainaa + perhe perustettuna? Sieltä tulee kohta kommunisteille painetta tehdä jotain. Levottomuudet ovat kommunistipuolueen kauhu.

Lainaus
Mikä niistä linkeistä näyttää, että Yhdysvaltojen kauppavaje ei olisi uusissa ennätysarvoissa viennin arvon tiputtua? Jotenkin tunnut ajattelevan, että Kiinan vahingoittaminen olisi jokin itseisarvo, jolla ei tarvitsisi saada aikaan mitään Yhdysvalloille itselleen positiivista.
Älä laita sanoja suuhun tai arvaile mitä ajattelen. Sinulla tuo Trump viha näkyy sokaisevan kaikki faktat pois silmistä. Kauppasodassa Trump käyttää niitä keinoja millä Kiina saadaan neuvottelupöytään. Työttömät, levottomuudet ym. on sellaisia jotka edesauttavat tätä päämäärää.

Lue muutakin kuin CNN ja vihervasemmistolaismediaa.

On muuten ihme miksi teikäläisten leiri pitää sitä huonona asiana että Trump yrittää saada demukoitten aiheuttaman valtavan alijäämän korjattua? Ilmeisesti kaikki vihervassarit hoitavat kotitalouttaankin niin että syövät enemmän kuin tienaavat. No, näin Rinnekin ajaa vihervassarikavereineen Suomea suohon nopeammin kuin kukaan aikaisemmin. Suomikin tarvitsisi oman Trumpin joka ajaisi SUOMEN etua.

Voit jatkaa jos huvittaa mutta minä olen kantani lukinnut ja odottelen mitä tulee. Minä veikkaan että Kiina taipuu ja Trump (amerikkalaiset) voittaa. Afrikka kusee Kiinan punteille ja Eurooppakin alkaa ulisemaan jos Hong Kongissa tulee aseellinen ratkaisu. Ihme tosin EU vassarinössöiltä että uskaltavat avata suutaan. No, heiltä se jää varmaan pariin lauseeseen jossain YK:n ulinakonferenssissa.

« Viimeksi muokattu: 15.08.2019, 06:19:38 kirjoittanut migri »
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

guest15586

 • Vieras
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10010 : 15.08.2019, 06:47:37 »
Trumpin täytyy yrittää kovemmin... kauppataseen alijäämä on senkuin jatkunut syöksymistään Trumpin aikakaudella. Valtion velkakin on vain koko ajan noussut.

Olen jo aiemminkin todennut... Trump on uskonto

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 395
 • Liked: 2324
 • Vihtaasi on kustu!
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10011 : 15.08.2019, 11:24:54 »
Trumpin pitää saada kaikki muutettua vaalikaudessa, mutta Obaman vaikutus talouteen jatkuu edelleen positiivisena.  :facepalm:
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 577
 • Liked: 640
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10012 : 15.08.2019, 13:29:14 »
Jos Trumpin perselyjä yhtään kritisoi, niin se on heti ”vihaamista”.

Trump lomalla: Golfaa, Twiittaa, Katsoo televisiota.
Trump töissä: Katsoo televisiota, Twiittaa, Golfaa.

Mutta hyvä niin. Mitä enemmän pysyy pois pahan teosta, niin sitä paremmin maailmalla menee.

Sitä melkein voisi kuvitella että jos istuva presidentti syyttää edellistä presidenttiä murhasta ilman mitään näyttöä että se riittäisi viralta panoon. Mutta ei.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

Kultti on uskonto jolla on vähän seuraajia. Uskonto on kultti jolla on paljon seuraajia.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 255
 • Liked: 6172
 • Jokaisen pravdan ensimmäinen uhri on totuus
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10013 : 15.08.2019, 14:44:53 »
Jos Trumpin perselyjä yhtään kritisoi, niin se on heti ”vihaamista”.

Trump lomalla: Golfaa, Twiittaa, Katsoo televisiota.
Trump töissä: Katsoo televisiota, Twiittaa, Golfaa.

Mutta hyvä niin. Mitä enemmän pysyy pois pahan teosta, niin sitä paremmin maailmalla menee.

Sitä melkein voisi kuvitella että jos istuva presidentti syyttää edellistä presidenttiä murhasta ilman mitään näyttöä että se riittäisi viralta panoon. Mutta ei.

Eikö kaikki mitä vasemmisto tee, ylipäänsä olekin aina jonkun asian vihaamista? Jatkuvaa luokkasotaa.

Olen jo aiemminkin todennut... Trump on uskonto

Kyllä, vassareille. Muille se on pelkkä Orange Man.
"Ei näytä olevan yhtään hyvää syytä miksi läpeensä tieteeseen perustuvan diktatuurin tarvitsisi kaatua. "
-Aldous Huxley, Brave New World Revisited.

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 948
 • Liked: 3031
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10014 : 15.08.2019, 16:52:11 »
Trump ilmoitti siirtävänsä uusien Kiina-tariffien voimaantuloa toistaiseksi. Syyksi ilmoitettiin joulusesongin vuoksi. Asiasta kertoo muun muassa The Guardian. Jouluun on aikaa yli neljä kuukautta, eikä joulusesonki ala edes Yhdysvalloissa kuin vasta marraskuussa. Trump ei kertonut totuutta tässä asiassa, mutta sille on syynsä.

Hänen syynsä siirtää Kiina-tariffien voimaantuloa on yksinkertainen: Kiinalla on vain huonoja vaihtoehtoja pöydällä tällä hetkellä. Kuten aikaisemmassa viestissäni toin ilmi, Pekingin kommunistipolitbyroo on nesteessä. Ahdinkoon on kaksi syytä: talousnäkymät ja Honk Kong. Jopa CNN kertoo omassa uutisessaan Yhdysvaltain asettamien tariffien tekevän isoa vahinkoa Kiinan taloudelle. Hong Kongissa puolestaan vapautta janoavat ihmiset taistelevat pitääkseen sen palan suvereniteettia, joka heille luvattiin kun alueen kerrottiin siirtyvän Iso-Britannialta Kiinalle.

Taloudellinen ahdinko on Kiinassa todellinen. Teollisuustuotanto kasvoi heinäkuussa vain 4,8 prosenttia, joka on pienin luku 17 vuoteen. Kiinan kansantalous kokonaisuudessaan kasvaa tällä hetkellä hitainta vauhtia 28 vuoteen. Ylikansalliset yritykset poistuvat maasta jatkuvana virtana ja jättävät kiinalaisia työttömäksi.

Kuten olemme uutisista saaneet huomata, Kiina on jo tovin siirtänyt joukkoja ja kalustoja Hong Kongin rajalle. On siis selvää, että ko. joukot odottavat 24/7 valmiudessa käskyä Pekingistä, jossa heille annetaan valtuudet lopettaa protestit väkivalloin. Pekingin autokratiahallinto kuitenkin ymmärtää, että heillä ei ole varaa uuteen Tianameniin. Protestien väkivaltainen ja verinen nujertaminen johtaisi massiiviseen, ylikansalliseen älähdykseen, jonka seurauksena Yhdysvallat etunenässä, mutta myös YK, EU ym. tahot asettaisivat kovia pakotteita Kiinaa vastaan. Saattaa jopa olla, että se erotettaisiin kansainvälisistä yhteisöistä ja diplomaattisuhteet katkaistaisiin. Tämä aloittaisi Kiinan talouden vapaapudotuksen, jonka seurauksena saattaisi olla kapina.

Kiina on tällä hetkellä epätoivoinen. Se ei tiedä, mitä sen pitäisi tehdä. Yhdysvallat ja Kiina ovat käyneet kulisseissa kovaa kamppailua, jossa Trump on saanut Xi'stä pitävän kuristusotteen. Tämä joulusesonkihöpötys on vain kulissi, jolla hän antaa Xi'lle happea sen verran, että hän tekee päätöksiä. Trump ymmärtää, että paras hetki tehdä sopimus vastapuolen kanssa on se, kun hän on epätoivoinen eikä hänellä ole mitään pakoreittiä.

Strategisesti fiksu veto. Toistaiseksi Kiina on pyrkinyt pelaamaan aikaa ja odottamaan 2020 presidentinvaalien yli, mutta nyt on ensimmäinen iso koetinkivi. Jos tällä kertaa eivät tartu sopimukseen, olen varma, että lisätoimia alkaa Trumpin toimesta tippua. Sen jälkeen tehdään lisää kyseenalaista tuotantohistoriaa.
"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 672
 • Liked: 9004
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10015 : 15.08.2019, 17:11:48 »
Jos Trumpin perselyjä yhtään kritisoi, niin se on heti ”vihaamista”.

Trump lomalla: Golfaa, Twiittaa, Katsoo televisiota.
Trump töissä: Katsoo televisiota, Twiittaa, Golfaa.

Mutta hyvä niin. Mitä enemmän pysyy pois pahan teosta, niin sitä paremmin maailmalla menee.

Sitä melkein voisi kuvitella että jos istuva presidentti syyttää edellistä presidenttiä murhasta ilman mitään näyttöä että se riittäisi viralta panoon. Mutta ei.

Katsotaan muutama esimerkki suorittamistasi kritisoinneista.

Lainaus
Huomenna Team Trump järjestää Washingtonissa 'Salute to Donald Trump' tapahtuman...

Sekoilija-In-Chief ...

Trump partyn on oltava epä-demokraattisin puolue aikoihin. Siellä ei ole lupaa arvostella Suurta Johtajaa...

Niin sanoi Donald Trump joka ei ole pelkästään rasisti, mutta myös wannabe sananvapauden rajoittaja...

Hate filled, extremist, Donald Trump...

Tähän ei eläin pysty. Banaanivaltion päämies soittaa pohjoismaisen oikeusvaltion pääministerille notta julkkis pääsisi ”vapaalle vastaamaan”:...

Kun valkoista ylivaltaa ajavia paapova, vihapuheen ylipappi lukee teleprompterista MUKA osanottavan viestin, missä ei suostu ottamaan mitään vastuuta itselleen vaan syyttää videopelejä ja internettiä niin se on niin makaaberia että tulee jäämään historiaan

Ihan selvää ja rakentavaa kritiikkiä. Istuva preaidentti syytti edeltäjäänsä murhasta. Edeltäjä syyllistyi useisiin murhiin, jopa vasemmiston mielestä Drone iskut ovat murhia. Mutta joo. Kyllä sinun kritiikkisi on ollut ihan selkeää vihaa. Paljon selkeämpää kuin usein mainostamasi Trumpin levittämä viha. Jota et pyynnöistä huolimatta ole kyennyt erittelemään, tai jotka eivät oikeastaan ole mitä väität vaan tahallista väärin ymmärtämistä.

Trumpin täytyy yrittää kovemmin... kauppataseen alijäämä on senkuin jatkunut syöksymistään Trumpin aikakaudella. Valtion velkakin on vain koko ajan noussut.

Olen jo aiemminkin todennut... Trump on uskonto

Trump on ollut virassaan. Nyt 2.5 vuotta. Paljon on saanut aikaan ja paljon tulee vielä saamaan. Trump ei ole uskonto kuten edeltäjänsä on. Koska Trumpin tuloksia on vaadittu ilmestyväksi heti virkavalaa seuraavana päivänä ja Obaman tuloksia ei saa vaatia.

Niin muuten enstenks kauppa kuntoon. Kun se on laitettu kuntoon ja voidaan osoittaa että se saatiin kuntoon, on julkistalouden vuoro.

Kun nyt Trumpin hallinto toimii toisin kuin viineiset 30 vuotta on toimittu, se on vääääärin. Mutta se tuottaa tuloksia. Sitten kun julkistaloudessa aletaan toimia samoin, saadaan julkinen talous tasapainoon.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 975
 • Liked: 4096
 • junior koodari
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10016 : 15.08.2019, 20:30:05 »
Itkua Israelissa....

https://yle.fi/uutiset/3-10924418

"Israel estää kahden yhdysvaltalaisen kongressiedustajan saapumisen maahan. Israelin hallituksen päätös tuli sen jälkeen kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump oli neuvonut Israelia estämään yhdysvaltalaisdemokraattien, Rashida Tlaibin ja Ilhan Omarin saapumisen.

Trump tviittasi tänään, että Israel osoittaa "suurta heikkoutta", jos se sallii demokraattien kongressiedustajien saapumisen maahan. Trumpin mukaan kyseiset kongressiedustajat "vihaavat Israelia ja juutalaisia" ja he ovat "häpeäpilkku".

Maahantulokiellon saaneet kongressiedustajat kuuluvat naisdemokraattien ryhmään, jota presidentti Trump on aiemminkin parjannut.

Rashida Tlaib on Michiganin kongressiedustaja ja Ilhan Omar on valittu puolestaan Minnesotasta. Molemmat ovat muslimeja.

Trumpin aiemmissa kommenteissa on kiinnitetty huomiota myös muun muassa siihen, että naiset eivät ole valkoihoisia. Trump on kehottanut heitä "palaamaan sinne, mistä ovat tulleetkin".

Hyvä D.Trump!
« Viimeksi muokattu: 15.08.2019, 20:32:17 kirjoittanut simppali »

guest15586

 • Vieras
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10017 : 16.08.2019, 13:27:46 »
Trumpin pitää saada kaikki muutettua vaalikaudessa, mutta Obaman vaikutus talouteen jatkuu edelleen positiivisena.  :facepalm:

No ei. Tosin Trump & uskovaiset kyllä esitti heti  Trumpin kauden alussa, kuinka erinomaisen upean hienosti työllisyys ja talous on kehittynyt, koska Trump presidentti.

Ja Trump on tosiaankin uskonto. Sen näkee tästä ketjustakin, kun lukee viestejä puolesta tai vastaan.
Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 528
 • Liked: 9260
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10018 : 16.08.2019, 14:27:39 »
Tuo on hienoa, että rasistien Ilhan Omar ja Rashida Tlaib saapuminen Israeliin estetään. Israel on saanut kärsiä arabien rasistisesta kiihotuksesta 1948 lähtien, eikä sitä tarvita yhtään lisää.

https://electionbettingodds.com
Vasemmistolainen Elizabeth Warren on kirinyt etumatkaa Joe Bideniin. Trumpin odds on pudonnut 47 %:iin. Minulle on epäselvää, mistä nämä liikahdukset johtuvat.

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 418
 • Liked: 136
 • Go Jessi!
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10019 : 16.08.2019, 15:16:17 »
Tuo on hienoa, että rasistien Ilhan Omar ja Rashida Tlaib saapuminen Israeliin estetään. Israel on saanut kärsiä arabien rasistisesta kiihotuksesta 1948 lähtien, eikä sitä tarvita yhtään lisää.

https://electionbettingodds.com
Vasemmistolainen Elizabeth Warren on kirinyt etumatkaa Joe Bideniin. Trumpin odds on pudonnut 47 %:iin. Minulle on epäselvää, mistä nämä liikahdukset johtuvat.

Olisipa hienoa, jos Sauli Niinistö kehottaisi Ruotsin hallitusta antamaan persujen kansanedustajille maahantulokielto, kun ne on kaikki muumeja.

Vai eikö olisikaan?

No ei tietenkään, koska Suomi ja Ruotsi ovat molemmat läntisiä sivistysmaita, ja molempien johtahahmot ovat jotakuinkin täysijärkisiä.  :P
« Viimeksi muokattu: 16.08.2019, 15:50:56 kirjoittanut Deputy M »