UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 1788470 kertaa)

Mikke70

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 177
 • Liked: 99
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10830 : 19.05.2020, 04:22:48 »
Joko Trump on vihdoin twiitannut, mistä tässä kaikkien aikojen suurimassa gatessa eli OBAMAGATEssa on kysymys? Tai ehkä on niin, että ei muista enää itsekään...  :)

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 945
 • Liked: 7348
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10831 : 19.05.2020, 07:14:01 »
Lainaus
Trump kertoi käyttävänsä kiisteltyä malarialääkettä koronavirustartunnan ennaltaehkäisyyn

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on paljastanut käyttävänsä malarialääke hydroksiklorokiinia, joka ei asiantuntijoiden mukaan sovellu koronaviruksen aiheuttaman taudin hoitoon. Asiasta kertovat useat kansainväliset mediat sekä muun muassa uutistoimisto AFP.

Trump kertoi käyttävänsä lääkettä ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä. Hän on nauttinut sitä nyt noin puolentoista viikon ajan päivittäin. Presidentti huomautti, että hänen koronavirustestinsä ovat olleet negatiivisia. Kun presidentiltä kysyttiin, miksi hän käyttää hydroksiklorokiinia, hän vastasi, että hänestä se on hyvä. Hän kertoi kuulleensa lääkkeestä paljon hyvää.

[...]

Presidentin mukaan hän oli keskustellut Valkoisen talon lääkärin kanssa lääkkeen käytöstä. Hän sanoi, että ehdotus lääkkeen käytöstä tuli kuitenkin häneltä itseltään.

”Kysyin häneltä, mitä ajattelet asiasta. Hän sanoi, jos haluat. Minä sanoin, että kyllä haluan”, presidentti kuvaili AFP:n mukaan.

Yhdysvaltalaisen uutiskanava CNN:n mukaan presidentti ja tämän lääkäri olivat tulleet siihen tulokseen, että lääkityksen mahdolliset edut ylittäisivät sen riskit.

[...]

Hesarin seuranta tänään. Trump ei tarvitse mitään maskeja.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 668
 • Liked: 4609
 • Harvinainen valkoinen leijona
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10832 : 19.05.2020, 13:32:21 »
...Kyllä arvovaltaisten psykiatrien mielipide Trumpin mielenterveydestä on aika relevantti kysymyksessä siitä, onko hän järjissään vai ei.

Arvovaltainen The Lancet-lääketieteellinen julkaisu on muuten tehnyt hyvin poikkeuksellisen siirron kehottaessaan pääkirjoituksessaan amerikkalaisia valitsemaan marraskuussa maalleen pätevämmän presidentin:
Lainaus
(...)
The Trump administration's further erosion of the CDC will harm global...Americans must put a president in the White House come January, 2021, who will understand that public health should not be guided by partisan politics.
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31140-5/fulltext
Yhtä relevantti kuin oli psykiatrien mielipide 1964 pressanvaaleissa, josta syystä julkaistiin "Goldwater-rule" ensimmäisessä lääketieteen eettisessä ohjeistossa "Principles of Medical Ethics" 1973. Silloin kysyttiin kaikilta yli 12000 APAn psykiatrilta onko Goldwater kelvollinen ja 2400 vastasi että hulluhan se on sanoen esim:
- suffering from a chronic psychosis, megalomaniacal, grandiose omnipotence, personality...his own feelings of insecurity and ineffectiveness, paranoid schizophrenic, He resembles Mao Tse-tung, Goldwater has the same pathological makeup as Hitler, Castro, Stalin, and other known schizophrenic leaders, psychologically unfit to serve as president.
Ja sen lisäksi esitettiin vieläkin valistuneempia mentaalianalyysejä kuten: “lunatic”, “sadistic”...crude Freudian terms such as “anality”, “latent homosexuality”.

Psykiatreilla oli toki vankat syyt estää republikaanipressan valinta, sillä wikipediankin mukaan Goldwater ajoi silloin (ja myöhemmin) demokraattien mielestä kovin epämieluisia asioita:
- puolusti homoseksuaaleja vaikkapa sanomalla "Kaikki tietävät, että homot ovat palvelleet kunniakkaasti armeijassa ainakin Julius Caesarin ajoista asti".
- ajoi voimakkaasti ympäristönsuojelua
- tuki laajoja aborttioikeuksia
- kannatti marihuanan sallimista lääketieteellisessä käytössä
Demokraatti-psykiatrien mielestä sellainen oli tietysti seinähullu, ja varmaan kaikki Trumpin mentaalipuolta nyt arvostelevat... ovat Goldwateria arvostelleiden psykiatrien kanssa samaa mieltä, että kaikki marihuana-liberaalit, aborttia kannattavat, homojen oikeuksia ajavat ympäristönsuojelijat on hoidontarpeisia latentti-homoja seinähulluja, joita ei pitäisi päästää politiikkaan?

Eiku se oli silloin, ja nyt on Trump joka menee ihan päinvastoin - eli silloin 1964 meni väärin ja psykiatrien ei olisi silloin pitänyt määritellä 'nykydemokraattien ihannepolitiikkoa' hulluksi, vaan olisi pitänyt koko kansan demokraatteja myöden äänestää se hulluksihaukuttu republikaani pressaksi - ihan identtinenn Trumpin tilanteeseen siis, voisi demokraatti olettaa.

Tuossa Lancetin oudossa rimanalituksessa ei muuten oikeastaan haukuta Trumppia, vaan kaikkia republikaanien kannattajia ikuisesta väärinäänestämisestä:
Lainaus
...funding to the CDC for a long time has been subject to conservative politics that have increasingly eroded the agency's ability to mount effective, evidence-based public health responses.
In the 1980s, the Reagan administration...
The George W Bush administration...
The Trump administration further...
Vai on republikaanit aikojen alusta asti haitanneet viraston "todiste-perusteista" suositusten antamista. Tarkoittaa varmaan ettei republikaanien aikana pysty "tieteelliset todisteet puuttuu"-perusteella asettamaan esteitä kansan maskienkäytölle?

Simppali on oikeassa. Siispä oikaistaan täällä julkisen sanan neuvosto-hommassa tätäkin "ilta-peppu-pyyhkeen legendaa":
Ilta peppu pyyhe..laittaa legendaa;
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006512209.html
Lainaus
Trumpin mukaan hän on päätynyt käyttämään hydroksiklorokiinia ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.
Hydroksiklorokiinin lisäksi Trump kertoi ottaneensa myös yhden annoksen atsitromysiiniä...
Luultavasti D.Trump on yksi maapallon kolmesta henkilöstä..Trump, Kiinan Xi ja Putin joille annetaan kaikki mahdollinen tietämys koronaviruksen osalta,,joten ilta-jöötin uutinen on vähintään ala-arvoinen.
Trump sanoi vastauksessaan ottavansa pressalääkärin ohjauksessa Z-Packkia (hydroksi+atsi) ja sinkin kanssa. Ennaltaehkäisevästi.
On erotettava 2 eri asiaa:
1) poliittisesti Trump-vastaisesti käytetyissä tutkimuksissa on todettu, ettei enää koronasairaalassa - hyvinhyvin yllättäen - siis jälkikäteen, ennaltaehkäisevästä hydroksi-lääkkeestä ei ole hyötyä.
2) Kuitenkin ehkäisevästi samasta ennaltaehkäisevästä hydroksista onkin hyötyä + atsin kanssa enemmän hyötyä ja sinkkiä päälle niin hyöty kasvaa.

Valitettavasti jotkut uskoo medioista poliittiset valejututkin, joten sitten ammattilaiset joutuu niitä oikomaan kuten vaikka tässä AAPSn (Association of American Physicians and Surgeons) kirje Arizonan kuvernöörille:
Lainaus
Dear Governor Ducey
This concerns your Executive Order forbidding...
Attached and posted here is a summary of peer-reviewed evidence...concerning the use of CQ and HCQ against coronavirus. We believe that there is clear and convincing evidence of benefit...
As of this date, the total number of reported patients treated with HCQ, with or without azithromycin and zinc, is 2,333. Of these, 2,137 or 91.6 percent improved clinically...
joka oikaisee uutisointia siltäosin, että 91,6% hyötyy hydroksista.
Myönnetään, että tässä tapauksessa valtamedian Trump-hydroksihaukusta on totta 8,4%, joille hydroksista ei havaittu hyötyä.

Hassu kohta tässä oli se, kun toimittaja pyytää Trumppia esittämään todisteet ennaltaehkäisevyyden tehosta. Johon Trump vastaa, että "tästä se taas lähtee...":
Lainaus
Here we go...

Joko Trump on vihdoin twiitannut, mistä tässä kaikkien aikojen suurimassa gatessa eli OBAMAGATEssa on kysymys? Tai ehkä on niin, että ei muista enää itsekään...  :)
jos tarkoitat vaatimusta "sama kohtelu kaikille naamaan/politiikkaan katsomatta", niin Trump puhui siitä tuossa yo-linkin samassa tilaisuudessa näin:
Lainaus
(toimittaja):...unlikely to have any criminal investigation of either Barack Obama or Joe Biden.
THE PRESIDENT:  Well, I think if it was me, they would do it...for them, maybe they’re not going to...I’m surprised...
...Obama knows...
As far as Biden is concerned...I don’t think he knows too much.
They were participants...if it was me, I guarantee they’d be going after me...it’s just a continuation of a double standard.

(toimittaja): Well, he(Obama) said, “We cannot allow this process…” — the legal process...
...Would you be disappointed if there is no criminal investigation of Biden or Obama?
THE PRESIDENT:  I don’t say disappointed or not, but I have no doubt that they were involved in this hoax — one of the worst things ever to befall this country in terms of political scandal.  I have absolutely no doubt that Obama and Biden were involved. And as to whether or not it was criminal, I would think it would be very serious.  Very, very serious.  It was a takedown of a President, regardless of me.
...It started off with a Russian hoax.  They went to a Ukraine hoax.  It’s just a whole big disgrace.  And this country has better things to do...there are a lot of bad people involved, and they should pay a very big price if they were caught.
Näyttäisi olevan kysymys siitä, voiko presidentti-instituutiota (riippumatta kuka se on) alkaa syyttämään kevyesti, pelkästään poliittisin haukkumisperustein. Vai seuraako siitä syytteitä tai rangaistuksia, jos käsittelyssä selviää kuten Trumpin tapauksessa selvisi, että syyte presidenttiä kohtaan oli perusteeton.
Obama sanoo, että se olisi vain poliittinen prosessi, eikä sitä tutkintaa/oikeuskäsittelyä saisi tehdä...
Trump siihen että: aijaa-a, mutta entäs kun hänellekin ihan äsken tehtiin...

Bidenistäkin kysyivät, mutta Trump sanoi ettei Biden taida tietää tästäkään asiasta mitään. Että näyttää, ettei Biden tiedä enää paljon mistään mitään.

Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 220
 • Liked: 4500
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10833 : 19.05.2020, 14:04:27 »
Kotimaisen lehdistön irvailu yritykset Trumpin hydroksiklorokiinikuurille herättää myötähäpeää, koska oma Fimeamme puuhailee samaa!

Lainaus
Fimean ylijohtaja MTV:lle: Malarialääke on mahdollista ottaa valtakunnallisesti käyttöön koronapotilailla ilman testattua näyttöä – "Positiivisia merkkejä on"

Suomessa on mahdollista valtakunnallisesti ottaa käyttöön Covid-19-taudin hoitoon malarialääkkeenä käytetty hydroksiklorokiini ilman, että se on käynyt kaikkia lääketieteellisen testaamisen vaiheita läpi, kertoo Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean ylijohtaja Eija Pelkonen.

Hydroksiklorokiinia käytetään koronaviruspotilaiden hoitoon tällä hetkellä ainakin Ranskassa, Espanjassa ja osin myös Yhdysvalloissa, mutta Suomessa se ei ole hoitosuosituksissa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/fimean-ylijohtaja-mtv-lle-malarialaake-voidaan-ottaa-valtakunnallisesti-koronapotilailla-kayttoon-ilman-testattua-nayttoa-positiivisia-merkkeja-on/7776554#gs.6bi45i

Vai naureskeleeko lehdistömme huomenna myös Fimean ylijohtaja Eija Pelkosta?

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 007
 • Liked: 24898
 • Easter Worshipper
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10834 : 19.05.2020, 21:03:41 »
Kotimaisen lehdistön irvailu yritykset Trumpin hydroksiklorokiinikuurille herättää myötähäpeää, koska oma Fimeamme puuhailee samaa!

Lainaus
Fimean ylijohtaja MTV:lle: Malarialääke on mahdollista ottaa valtakunnallisesti käyttöön koronapotilailla ilman testattua näyttöä – "Positiivisia merkkejä on"

Suomessa on mahdollista valtakunnallisesti ottaa käyttöön Covid-19-taudin hoitoon malarialääkkeenä käytetty hydroksiklorokiini ilman, että se on käynyt kaikkia lääketieteellisen testaamisen vaiheita läpi, kertoo Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean ylijohtaja Eija Pelkonen.

Hydroksiklorokiinia käytetään koronaviruspotilaiden hoitoon tällä hetkellä ainakin Ranskassa, Espanjassa ja osin myös Yhdysvalloissa, mutta Suomessa se ei ole hoitosuosituksissa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/fimean-ylijohtaja-mtv-lle-malarialaake-voidaan-ottaa-valtakunnallisesti-koronapotilailla-kayttoon-ilman-testattua-nayttoa-positiivisia-merkkeja-on/7776554#gs.6bi45i

Vai naureskeleeko lehdistömme huomenna myös Fimean ylijohtaja Eija Pelkosta?

Mutta mediahan käyttää mielenkiintoista kielikuvaa: Hydroksiklorokiini ei asiantuntijoiden mukaan sovellu koronaviruksen hoitoon.

Soveltua-sanan negatiivi "ei sovellu" herättää minussa ajatuksia: Vasara ei sovellu ruuvien vääntämiseen, konetiskiaine ei sovellu hiusten pesuun. Eli jokin ei käy johonkin tarkoitukseen millään muotoa ja saattaa olla jopa haitallinen väärässä käytössä.

Tietäen, että monissa sairaaloissa on koronapotilaita hoidettu hydroksiklorokiini-azitromysiini-kombinaatiolla, niin on kovin kovin kaukaa haettu, että asiantuntijoiden mukaan tuo lääkeaine ei soveltuisi koronataudin hoitoon.

Mutta miten vaan Trumpia voidaan mollata, niin Suomen media kyllä keksii sanamuodot.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 117
 • Liked: 8538
 • Punavihreäkriittinen
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10835 : 19.05.2020, 21:17:39 »
Monethan syö hydroksiklorokiinia pitkiä aikoja eri vaivoihin, muistaakseni jopa vuosia ilman sen suurempia sivuvaikutuksia, että mitäpä väärää tuossa on?
Mika Salminen: 19.03.2020
"Emme totta puhuen ymmärrä WHO:n linjausta testaamisessa.
SUOMEN strategia tähtää epidemian pysäyttämisen sijaan sen hidastamiseen ja taudin jo sairastanut väestö alkaa toimia suojana mahdollisen uuden aallon iskiessä.

Penan kaveri Eki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 778
 • Liked: 859
 • Impivaarana 56 maata ja päälle 200 kaupunkia
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10836 : 19.05.2020, 21:40:16 »
Kiniinialkaloidien vakavan yliannostuksen lisäksi (jolloin myrkytysoireena mm. sydämen rytmihäiriöt, kuurous, sokeus ja kuolema), niin ”maltillisen” yliannostuksen sivuvaikutuksena on pitkittynyt sydämen QT-intervalli. Tästä riskistä ns. Trump-vastaiset legurit nimenomaan nyt vaahtoaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pitk%C3%A4_QT_-oireyhtym%C3%A4

Lainaus
Pitkä QT -oireyhtymä (Long QT syndrome, LQTS) on perinnöllinen sairaus, jossa sydämen sähköinen toiminta poikkeaa normaalista. Tämä altistaa vakaville rytmihäiriöille: pitkä QT-aika voi aiheuttaa ns. kääntyvien kärkien tiheälyöntisyyskohtauksen (torsades des pointes), joka voi edetä kammiovärinäksi ja aiheuttaa kuoleman. QT-aika voi olla pidentynyt myös muista kuin perinnöllisistä syistä, esimerkiksi elektrolyyttihäiriöiden ja tiettyjen lääkeaineiden vuoksi (hankinnainen pitkä QT -oireyhtymä).


Se nyt ei tunnu ketään pahemmin huolestuttavan, että myös Suomessa täysin reseptivapaasti ja junioreille maitokaupassa myytävät jonnejuomat, aiheuttavat ihan samanlaisia oireita:

Lainaus
Tutkijat havaitsivat, että sydämen QT-intervalli oli kymmenen millisekuntia pidempi niillä, jotka olivat nauttineet energiajuomia.

https://yle.fi/uutiset/3-6549403

« Viimeksi muokattu: 19.05.2020, 21:55:25 kirjoittanut Penan kaveri Eki »
Adele Kottarainen: Pirun raskasta tää jatkuva vahtiminen ja oikeassa oleminen.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 9968
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10837 : 19.05.2020, 22:39:59 »
Jaahas sitten. Ukrainasta kajahtaa. Nyt on julkaistu ääninauhat joissa Biden puhelee Poroshenkolle. https://www.youtube.com/watch?v=V0FBssBoPZQ&feature=emb_logo

Lisään vähän transkriptiä ja odottelen koska koko transkripti saadaan aikaiseksi

Lainaus
Poroshenko:  (7:10 mark) I have some good news…  Yesterday I went and seat with the general prosecutor’s office.

Joe Biden: Yes.

Poroshenko: …. I especially asked him to resign… as his position as a state prosecutor… He promised to give me statement of his presentation… One hour he gave me statement of his presentation.

Joe Biden: Great!….

Joe Biden: (10:20 mark) I am prepared to a public signing for a commitment for a billion dollars. Again I am not suggesting you want it or don’t want it.  I am suggesting that is what I am prepared to do.  Again it won’t be finalized… Let me when you and I finished speaking let me huddle with my team… I agree with you there is a sense of urgency here.

Joe Biden — (14:30 minute mark from November 2016 call) Congratulations in getting the new Prosecutor General. I know there’s a lot more to that. I really think that’s good. It is going to be critical that he works to repair the damage of Shokin. I’m a man of my word. Now that the new prosecutor general is in place we’re ready to move forward to signing the one billion dollar loan guarantee. And I don’t know how you want to go about that…  I’ll leave it to you to how you want it done and where you want it done.

Onhan se pakko sanoa, jos Bidenin sijassa olisi Trump, niin demokraatit vaatisivat impeachmenttia välittömästi. Mutta tuossahan sitten Biden virtsaa kaikkien tässäkin ketjussa Shokinin potkuja "korruptoituneen syyttäjän" perusteella. Tuossa se on ihan selvästi, Biden kertoo olevansa sanansa mittainen mies ja kun nyt uusi syyttäjä on virassa, niin USA on valmis etenemään miljardin dollarin lainatakuun kanssa.

Eli kuten aiemmin on sanottu, Biden painosti Ukrainaa erottamaan syyttäjän ja käytti lainatakuita panttina. Jopa kehuskeli sillä. Ilmeisesti syystä että ko syyttäjä tutki firmaa jossa Bidenin poika istui hallinnossa. Mutta odotellaan rauhassa kuinka vaikkapa don nacho tai infernaalinen aviomies, tai Sivonen, kertovat kuinka Bidenin toimet olivat kuitenkin ihan jees, eikä mitään moitittavaa ole.

Vaan ajatellaan jos kyseessä olisi ollut Trump Bidenin sijaan, kyllä sitten ääntä riittäisi niin ettei puhelinta tarvittaisi kun atlantin yli kommunikoitaisiin.

Trumpista puheenollen, Biden puhuu Trumpista nauhoilla.

Lainaus
Joe Biden tells Poroshenko: We will help you get the vote… Let me ask you one thing before I forget, Privatbank… This is getting very, very close. What I don’t want to have happen. I don’t want Trump to get into *** where he thinks he’s about to buy into a situation… where it is about to collapse where he is going to pour more money into Ukraine… So anything you can do to push the Privatbank to closure so that the IMF loan comes forward I stress this is critical to your economic and national security.

Aijai kyllä. Jos Trumpin puhelu transkriptistä olisi löytynyt moinen, niin kyllä edellä mainittu äänen määrä olisi riittänyt. Varsinkin kun muistelee kuinka Don Nachos täällä päätyi valehtelemaan sen transkriptin sisällöstä, koska todellisuus ei riitä.

Muissa uutisissa, olemme saaneet jälleen pilliinpuhaltajan. https://theohiostar.com/2020/05/18/exclusive-the-treasury-department-spied-on-flynn-manafort-and-the-trump-family-says-whistleblower/
Lainaus
President Barack Obama’s Treasury Department regularly surveilled retired Army Lt. Gen. Michael T. Flynn’s financial records and transactions beginning in December 2015 and well into 2017, before, during and after when he served at the White House as President Donald Trump’s National Security Director, a former senior Treasury Department official, and veteran of the intelligence community, told the Star Newspapers...

In March 2017, she filed a formal whistleblower complaint with Acting Treasury Inspector General Richard K. Delmar, who continues in that office today, she said. Beyond Delmar acknowledging receipt of the complaint, the inspector general never followed up on the matter....

The whistleblower said Treasury should never have been part of the unmasking of Flynn, because its surveillance operation was off-the-books. That is to say, the Justice Department never gave the required approval to the Treasury program, and so there were no guidelines, approvals nor reports that would be associated with a DOJ-sanctioned domestic surveillance operation.

Koska hän ilmeisesti on ilmoittanut asiasta asianmukaisesti, niin vastaanottajan toimettomuus, varmasti voidaan hetken päästä todentaa. Koska virallisesta pilliinpuhaltamisesta on jäänyt jälki ja asia voidaan sitten selvittää. Mikä tarkoittanee pian sitä että taas jälleen yksi inspectors general saa kenkää...

Joista puheenollen. Demokraattien mielestä ulkoministeriö ei voi toimia nyt ilman ulkoministeriön omaa vakituista IG:tä. Sijainen tai väliaikainen ei kelpaa. Mikä itsessään on varsin hauskaa. Sillä nykyinen (tai no entinen) IG Linick aloitti toimessaan vakituisena IG:nä vuonna 2013. 2009 - 2013 välisen ajan toimea hoiti? Väliaikainen tai sijainen. Eli koko Clintonin toimikauden, hänen ministeriössään ei ollut vakituista IG:tä.

Joko Trump on vihdoin twiitannut, mistä tässä kaikkien aikojen suurimassa gatessa eli OBAMAGATEssa on kysymys? Tai ehkä on niin, että ei muista enää itsekään...  :)

Osaatko kertoa yksinkertaisesti missä Watergate skandaalissa oli kyse? Vai oletko unohtanut tai sitten et ole koskaan tiennytkään.

Obamagate niin pähkinänkuoressa kuin vain voi olla. Obaman hallinto vakoili vastapuoltaan lähes koko liittovaltion kapasiteetilla. Verottaja tutki, talousministeriö tutki, tiedusteluelimet tutkivat, tai no tutkivat on vähän kummallinen, keksivät tekosyitä joilla oikeuttaa tutkintansa, eli käytännössä vakoilivat. Koska Obama todistetusti oli tietoinen eri vakoiluista, eritoten Flynnin vakoilusta, ja tämä tapahtui hänen hallintonsa aikana, joten Obamagate.

Kääntäen toisinpäin jos Trumpista paljastuisi edes osa, media ei rapakon takana tai täällä, muusta puhuisikaan vuosikymmeneen. No median mukaan tämä on vain salaliittoteoria, mutta kuten aiemminkin media on vain väärässä ja yrittää pelastaa messiaansa kiiltokuvan, jonka parissa he viettivät 8 vuotta sitä kiillotellen. Eikä median kultapoju nyt vain voi syyllistyä mihinkään.

Samaan hengenvetoon on sanottava, on mahtavaa kuinka media nyt haluaisi unohtaa Flynnin tai erään Brian Stelterin sanoin
Lainaus
"t’s so disappointing to look at what we’re seeing from right-wing media these days, where there’s such an obsession with the deep state and these revelations about the Russia probe and the decision about Michael Flynn. They’re treating the Michael Flynn story like it’s a bigger deal than the deaths of 2,000 Americans a day."

Mikä on melko paksua kun ottaa huomioon että Stelter työskentelee CNN:lle, ja CNN rummutti pakkomielteisesti Trump Russia Collusionia jatkuvalla syötöllä vuosia. Eivätkä ole lopettaneet vieläkään.

Koronaan, jos katselee vieläkin Coronalukuja USA:sta ja vertaa niitä EU:hun, niin EU on kuolinluvuissa ja tartunnoissa edellä. USA:ssa suurin osa kuolleista on New Yorkista ja se voidaan sanoa että se on New Yorkin päättäjien syytä, osittain tietysti, mutta suuremmalta osin kuin mitä Trumpin syytä. Republikaanien osavaltioissa kuten Floridassa, joissa rajoituksia on nyt purettu, ei nähty sitten corona piikin iskemistä välittömästi. Mikä oli se mitä ennustettiin Demokraattien toimesta. Demokraattien osavaltioissa, kansalaiset kapinoivat kuvernööriensä mielipuolisia rajoituksia vastaan. No pikku tyrannit ovat huomanneet sen että kun väki tarpeeksi isosti lakkaa tottelemasta, niin minkäs he tekee?

“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 119
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10838 : 20.05.2020, 05:31:01 »

Obamagate niin pähkinänkuoressa kuin vain voi olla. Obaman hallinto vakoili vastapuoltaan lähes koko liittovaltion kapasiteetilla. Verottaja tutki, talousministeriö tutki, tiedusteluelimet tutkivat, tai no tutkivat on vähän kummallinen, keksivät tekosyitä joilla oikeuttaa tutkintansa, eli käytännössä vakoilivat. Koska Obama todistetusti oli tietoinen eri vakoiluista, eritoten Flynnin vakoilusta, ja tämä tapahtui hänen hallintonsa aikana, joten Obamagate.

No, tästä on jo 3 vuotta aikaa, eli viralliset syytteet (ei siis twiitit) tulevat varmaan ihan kohta. Jos siis jotain rikollista on oikeasti tehty. Luuletko että tuomio tulee jo kesän aikana vai meneekö jopa syksyyn?
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 471
 • Liked: 9334
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10839 : 20.05.2020, 09:29:00 »
Monethan syö hydroksiklorokiinia pitkiä aikoja eri vaivoihin, muistaakseni jopa vuosia ilman sen suurempia sivuvaikutuksia, että mitäpä väärää tuossa on?

Miljoonat ovat vetäneet sitä pitkäaikaisena malariakuurina...
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Pellonpekko

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 442
 • Liked: 359
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10840 : 20.05.2020, 19:07:24 »

Obamagate niin pähkinänkuoressa kuin vain voi olla. Obaman hallinto vakoili vastapuoltaan lähes koko liittovaltion kapasiteetilla. Verottaja tutki, talousministeriö tutki, tiedusteluelimet tutkivat, tai no tutkivat on vähän kummallinen, keksivät tekosyitä joilla oikeuttaa tutkintansa, eli käytännössä vakoilivat. Koska Obama todistetusti oli tietoinen eri vakoiluista, eritoten Flynnin vakoilusta, ja tämä tapahtui hänen hallintonsa aikana, joten Obamagate.

No, tästä on jo 3 vuotta aikaa, eli viralliset syytteet (ei siis twiitit) tulevat varmaan ihan kohta. Jos siis jotain rikollista on oikeasti tehty. Luuletko että tuomio tulee jo kesän aikana vai meneekö jopa syksyyn?


"Obamagate" on luultavasti about yhtä tärkeä ja uskottava kuin Trumpin "uskottavat" Venäjä-yhteydet sun muut. Koko maan suuri(n) osa poliitikoista on sekaisin, koska olettavat (ja olettavat ehkä valitettavasti oikein) että tuolla tyylillä poliittista peliä tulee pelata menestyäkseen - ja menestyä monet haluavat. Homma tietenkin siellä kärjistyy idioottimaisuuteen asti, koska on vain kaksi todellista (tai siltä vaikuttavaa ainakin) vaihtoehtoa.

Ja myöskin, IMHO,  valitettavasti tuo "peli" toimii muuallakin.
« Viimeksi muokattu: 20.05.2020, 19:11:05 kirjoittanut Pellonpekko »

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 9968
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10841 : 20.05.2020, 20:52:28 »
No, tästä on jo 3 vuotta aikaa, eli viralliset syytteet (ei siis twiitit) tulevat varmaan ihan kohta. Jos siis jotain rikollista on oikeasti tehty. Luuletko että tuomio tulee jo kesän aikana vai meneekö jopa syksyyn?

Todennäköisimmin menee ensi vuoteen vähintään. Toisaalta en usko että Biden tai Obama koskaan kohtaavat syytteitä, kuten Barr asian ilmaisi, oikeusministeriön käyttäminen poliittisena aseena vastustajaa vastaan loppuu nyt. Seuraa muuten melkoisen pitkä lainaus jonka suosittelen lukemaan ihan ajatuksella.
https://www.rev.com/blog/transcripts/william-barr-chris-wray-pensacola-shooting-press-conference-transcript

Lainaus
But I will address the role of the department of justice. I think as you know, I’ve commented since I have been attorney general and even during my confirmation hearings that over the past few decades, there have been increasing attempts to use the criminal justice system as a political weapon. The legal tactic has been to gin up allegations of criminality by one’s political opponents based on the flimsiest of legal theories. This is not a good development. This is not good for our political life, and it’s not good for the criminal justice system. And as long as I’m attorney general, the criminal justice system will not be used for partisan political ends. And this is especially true for the upcoming elections and in November.

William Barr: (25:07)
We live in a very divided country right now, and I think that it is critical that we have an election where the American people are allowed to make a decision, a choice between President Trump and vice president Biden based on a robust debate of policy issues. And we cannot allow this process to be hijacked by efforts to drum up criminal investigations of either candidate. And I’m committed that this election will be conducted without this kind of interference. Any effort to pursue an investigation of either candidate has to be approved by me. And what happened to the president and I’ve said this many times, what happened to the president in the 2016 election and throughout the first two years of his administration was abhorrent. It was a grave injustice and it was unprecedented in American history. The law enforcement and intelligence apparatus of this country were involved in advancing a false and utterly baseless Russian collusion narrative against the president.

William Barr: (26:29)
The proper investigative and prosecutive standards of the department of justice were abused, in my view, in order to reach a particular result. We saw two different standards of justice emerge, one that applied to President Trump and his associates and the other that applied to everybody else. We can’t allow this ever to happen again. The Durham investigation is trying to get to the bottom of what happened, and it will determine whether there were any federal laws broken. And if there were, those who broke the laws will be held to account. But this cannot be and it will not be a tit for tat exercise. We are not going to lower the standards just to achieve a result. The only way to stop this vicious cycle, the only way to break away from a dual system of justice is to make sure that we scrupulously apply a single and proper standard of justice for everybody.

William Barr: (27:40)
Now under the longstanding standards of the department, criminal charges are appropriate only when we have enough evidence to prove each element of a crime beyond a reasonable doubt. That is the standard we’re applying.

Minusta tuo Oikeusministeri Barrin asettama määritelmä on kohdallaan. Rule of Law palasi keskiöön oikeusministeriön toiminnassa. Politiikka poistetaan oikeusministeriön toiminnasta. Asianmukaiset tutkinta ja syyte standardit joita edellisen hallinnon aikana rikottiin, niitä ei enää rikota.

Itse en odottanut rikossyytteitä jouluksi. (hieno sanonta). Mutta odotan että kun ne rikossyytteet nostetaan, keinot pyhittävät lopputuloksen, eikä niin että tarkoitus pyhittää keinot. Mikä on varsinkin vasemmistolle täydellisen tuntematon käsite.

Mutta mitäs jos Bideniä tai Obamaa vastaan ei nostetakkaan syytteitä? No se on sitten sellaista. Se kuitenkin on vielä niin että nyt kun totuus Obaman ja Bidenin hallinnosta, sekä näiden toimista saapuu päivänvaloon. Se tarkoittaa rekkalastillista paskaa näiden kiillotettujen imagojen päälle, se tarkoittaa toista rekkalastillista paskaa näiden imagojen kiillottamista harrastaneiden medioiden päälle. No se on onneksi kierrätettyä paskaa, se on sitä minkä he ovat viskoneet muiden niskaan, nyt se palautuu takaisin lähteeseen.

Kenties viimein pääsemme eroon siitä valheellisesta myytistä jonka mukaan Obaman valtakausi oli skandaaleista vapaa. Sillä se ei sitä ollut. Eikä median väittämät moisesta tee siitä totta lainkaan.


"Obamagate" on luultavasti about yhtä tärkeä ja uskottava kuin Trumpin "uskottavat" Venäjä-yhteydet sun muut. Koko maan suuri(n) osa poliitikoista on sekaisin, koska olettavat (ja olettavat ehkä valitettavasti oikein) että tuolla tyylillä poliittista peliä tulee pelata menestyäkseen - ja menestyä monet haluavat. Homma tietenkin siellä kärjistyy idioottimaisuuteen asti, koska on vain kaksi todellista (tai siltä vaikuttavaa ainakin) vaihtoehtoa.

Ja myöskin, IMHO,  valitettavasti tuo "peli" toimii muuallakin.

Obamagaten ja russia collusionin välissä on kuitenkin merkittävä ero. Obamagate on todennettavissa oleva asia, eli todellinen. Russia collusion oli lehdistön ja demokraattien vuosia ylläpitämä myytti,, jonka todennettavuus on nolla ja perustui hatusta vedettyihin asioihin, sekä poliittiseen peliin.

Tulevissa vaaleissa näemme sitten sen kuinka demokraatit luvattuaan ensin 2018 ns, tavallisen ihmisen etua, keittiöpolitiikkaa, yms. Mutta sitten keskittyivätkin impeachmenttiin ja Trumpin vastustamiseen. Viimeisimmässä tukipaketissaan he ehdottavat mm, tukishekkejä laittomasti maassa oleskeleville, rikkaille verohelpotuksia yms pientä kivaa. Joka varmasti auttaa heitä tulevissa vaaleissa.

Republikaaneilla taasen on yksinkertaisempi homma, tavoitteena lainkirjaimen kunnioitus, työllisyys, turvallisuus ja kansallinen etu, monikansallisten demokraattien sijaan.

Suas nähdä kuinka käy, en vain mitenkään näe Bidenin voittavan Trumpia, edes demokraattien huijatessa minkä kykenevät.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 790
 • Liked: 22183
 • Ego sum Spartacus
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10842 : 20.05.2020, 20:55:13 »
Lainaus
X

Turun kaupunginvaltuutettu ja sdp:n eduskuntaryhmän ryhmäavustaja Mari-Elina Koivusalo hahmotteli ajatuksen Yhdysvaltain presidentin myrkyttämisestä. – Joku voisi suositella Trumpetille myös syanidia, Koivusalo kirjoittaa päivityksessä jonka on jakanut kavereilleen.


Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi äskettäin aloittaneensa syömään malarialääke hydroksiklorokiinia siltä varalta, että sairastuisi koronaan. Trumpin kokeilua on kummasteltu, koska on epäselvää, soveltuuko hydroksiklorokiini viruksen aiheuttaman taudin hoitoon.

Trumpin lääkekokeilusta luettuaan sdp:n Turun kaupunginvaltuutettu ja demarien eduskuntaryhmän ryhmäavustaja Mari-Elina Koivusalo sai ajatuksen Yhdysvaltain presidentin myrkyttämisestä.

– Joku voisi suositella Trumpetille myös syanidia, Koivusalo kirjoittaa Facebook-päivityksessä, jonka hän on jakanut omille kavereilleen.

X

https://www.suomenuutiset.fi/turun-demarivaltuutettu-vihjailee-facebookissa-donald-trumpin-myrkyttamisesta-syanidilla-puoluesihteeri-vahattelee-somessa-tapahtuu-niin-paljon/


https://www.google.com/search?q=mari-elina+koivusalo+turku&sxsrf=ALeKk02J4bfLp19H1F3RtYcGv1QEKu4gLg:1589997236069&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjdmMyjgcPpAhUImIsKHVNxCA0Q_AUoAXoECAsQAw&cshid=1589997245109219#imgrc=517xqV8mGfVRJM

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 668
 • Liked: 4609
 • Harvinainen valkoinen leijona
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10843 : 21.05.2020, 03:18:35 »
Joku kaipaili poliittisempaa tulokulmaa Trumppiin. Otetaanpa siksi tällainen nosto globalismiakin sivuavasta aiheesta, jonka mediat jätti kokonaan käsittelemättä Hydroksi-humalassaan. Olis sopinut koronaketjuunkin ja ehkä aihe eksyy täältä sinnekin, mutta laitan nyt Trumpin piikkiin tälläkertaa.

Oli nimittäin korona-pandemiasta Trumpilla aika kiinnostava näkökulma, jota ei Homman koronaketjussakaan ole silmiini osunut ja vaikka Kiinaakin on käsitelty monista muista kulmista. Vaikka tällaiset saattaa jäädä piiloon turhien hydroksi-kohujen taakse, niin tällä voi olla pitkällä aikavälillä isojakin vaikutuksia: puolustukseen, terveydenhuoltoon, huoltovarmuuteen, kansainväliseen talouteen ja politiikkaan, globalismiin... (tiivistäen vapaasti suomeksi):
"Täällä alkoi asiat mennä hyvin, ja sitten Kiina antoi 'lahjan'. Ei oo kiva 'lahja' tämä.
Levisi Eurooppaan, ja tänne, ja koko maailma sai tartunnan.
He tiesivät mitä oli tapahtumassa. He olisivat voineet pysäyttää sen lähtöpaikkaansa. He valitsivat etteivät pysäyttäneet...
Koska kuitenkin...
Hehän estivät ettei se levinnyt Wuhanista joka paikkaan Kiinassa. Siellä ei tietenkään päästetty ketään levittämään sitä Pekingiin.
Mitäpä sinä siitä ajattelet?..
"

Ja tämähän oli siis tuossa "hydroksi-kohunkin" sisältävässä jutustelussa mukana, mutta jostain syystä tämä kohta ei noussut ollenkaan vasem...valtamedioissa keskusteluun. Ei, vaikka odotin monta päivää ja toivoin, josko löytyisi vielä edes yksi normaali, älykäs, uutisoiva media...no, ei niitä sitten enää ole. Tässä tuo uutisoimaton kohta:
Lainaus
We had a great success going... then China gave us a wonderful gift.  Okay?  And it wasn’t pretty... spread to Europe, but also came here.  And the whole world became infected by this horrible thing that they unleashed one way or the other... I’m not a man that likes taking that.  What happened to us — and it was totally preventable; they could have stopped it at the source.  They knew it was happening.
...They could have stopped that at the source, and they chose not to.
And yet, they stopped them from going to Wuhan into different parts of China.  So you couldn’t go into Beijing.  What do you think of that...
Mitäpä tuohon sanoisi?
onhan se noinkin kuin Trump sanoo, että samalla vaivalla kuin esti leviämisen muualle Kiinaan ja Pekingiin, olisi voinut estää matkustamisen ulkomaille ja leviämisen minnekään. Ne on valintoja, joita tehdään. Että minne ei saa levitä ja minne saa. Tai kun jossain ollaan huolissaan siitä pystyttäisiinkö virus pysäyttämään, niin toisaalla ollaan huolissaan siitä pääseekö virus varmasti leviämään tarpeeksi.

Äskettäin Kiinasta joku pikkuvirkamies tarjosi tuohon vastausta USAlle:
Lainaus
Foreign Ministry spokesperson Zhao Lijian:
"It is clear...disagrees with the U.S. actions of distorting the facts, contradicting itself, blaming others...
WHO...praising the Chinese government for its transparency with respect to the coronavirus...for outbreak control...
...more mistakes and loopholes on the U.S. side, as well as more lies and rumors.
...U.S. politicians might be good at political manipulation, but their attempt to shift blame will not work, because the consequences of their irresponsibility are too costly.

(sitten syyllisyys myönnetään kuitenkin...)China is not only responsible for the safety and health of its own people, but also for the global public health...
We advise some U.S. politicians to reflect on themselves, stop political manipulation...
Ja USAn vastaus tähän USAn/Kiinan "valheisiin ja poliittiseen manipulointiin" (joksi Zhao tätä maidenvälistä rauhantahtoista vuoropuhelua tuossa kuvaa):
Lainaus
Donald J. Trump @realDonaldTrump
Some wacko in China just released a statement blaming everybody other than China for the Virus which has now killed hundreds of thousands of people. Please explain to this dope that it was the “incompetence of China”, and nothing else, that did this mass Worldwide killing!
3.35 ip. · 20. toukok. 2020·Twitter for iPhone
Suomessa media voisi kirjoittaa tästä ison Trumpille naureskelevan jutun, jossa se fiksumpi toimittaja korjaa Trumpin erehdyksen
- kun Kiinan vastauspuheen pitäneen henkilön nimihän siis oli tietenkin pikkuvirkamies "Zhao Lijian" eikä joku "Wacko Dope" niinkuin Trump häntä erehdyksessä kutsui. (edit: olenhan ymmärtänyt oikein toimittaja-yliopiston opetuksen: "kuinka rakennan poliittisesti oikein vääristellyn (Trump)uutis-manipuloinnin", vai oliko opetuksessa että pitää vääristää vielä enemmän?)
« Viimeksi muokattu: 21.05.2020, 03:27:48 kirjoittanut Alarik »

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 119
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10844 : 21.05.2020, 05:12:43 »

Mutta mitäs jos Bideniä tai Obamaa vastaan ei nostetakkaan syytteitä?

No ainakin se reilun pelin hengessä tarkoittaa myös Trumpille sitä että "syytön kunnes toisin todistetaan" ja sillä selvä; todisteet eivät ole nettihuhut vaan tuomioistuin. Et jos ei edes syytettä saada asiasta josta puhutaan valtionpetoksena, niin eiköhän sitä syyttömiä olla.


Mitä taas siihen tulee että Kiina päästi koronan leviämään, niin siinä vaiheessa kun USA:n tiedustelupalvelu (eiks niillä joku sellainen ole joka kait ties silleen niinkun mitä maailmalla tapahtuu) ties että Kiinassa on joku isompi virus liikkeellä, USA päätti että pysyykö virus pois sieltä vai ei. Ihan niinkuin joka muukin maa. Eli ei Kiinan tarvinnut lukita rajojaan muulta maailmalta, vaan muun maailman Kiinalta. Tai sen jälkeen kun ei heti asiaa tajuttu, niin niiltä muilta mailta.

Jostain kumman syystä näin ei tehty ja sitten syytellään Kiinaa kun omien rajojen totaalisulku ois riittänyt.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2020, 05:15:32 kirjoittanut Vesa Heimo »
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 413
 • Liked: 43
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10845 : 21.05.2020, 21:58:29 »
Kuten muistamme, Muellerin raportti dokumentoi kattavasti Trumpin syyllistyneen oikeuden estämiseen ja tapaukset ovat niin selviä, että amerikkalaisten syyttäjien mukaan niistä nostettaisiin ilman muuta syytteet mikäli hän ei olisi virassaoleva presidentti.

Niin ja kuten muistamme, Muellerin raportissa ei eritelty miten Trumpin toimet rikkoivat lakia, tai mitä lakia.

Ks. yllä. USA:n presidentti syyllistyi oikeuden estämiseen, joka on vakava rikos koska se kohdistuu itse oikeusvaltioon. Sillä mitä sanamuotoja raportti käytti asian ilmaisemiseen ei ole mitään merkitystä, mutta ymmärrän että haluaisit puhua niistä koska itse asia on sinulle niin ahdistava.

Kerroppas nyt omin sanoin kuinka Barrin sekaantuminen Flynnin tapaukseen on sen luokan kämmi mitä kuvailet?

Barrin kämmi koostuu siitä että hän väärinkäyttää asemaansa ja pettää luottamuksen jonka USA:n äänestäjäkunta (jonka etua hänen tulisi ajaa) on häneen asettanut. Barr käyttäytyy kuin hän olisi Trumpin palveluksessa ja ajaisi presidentin etua.

Minua ainakin kiinnostaa mitä minä hyväksyn. Se vain että jos sinun väitteillesi ei ole tukea muuta kuin the grauniadin artikkeli, jonka "lähteitä" et kykene itse varmentamaan, linkistä huolimatta.

Toistamiseen, lehden nimi on "The Guardian". Jos et osaa lukea edes julkaisun nimeä oikein, miten kuvittelet olevasi asemassa arvioida sisällön luotettavuutta?

Syy siihen että käytetään luotettavia lähteitä on se, että niissä sovelletaan toimituksellista linjaa. Se tarkoittaa, että lukijan ei tarvitse erikseen tarkistaa jokaisen jutun tausta-aineistoa koska aineistolla on oikeellisuusolettama. Tästä on se etu, että lukija voi seurata eri asioita oman työnsä ohessa. Tämä on toisin kuin epäluotettaviksi tiedetyissä lähteissä, kuten Breitbartissa ja Zero Hedgessa, jossa lukijan tulee aina tarkistaa jokainen detaali mitä siellä julkistetaan, koska em. julkaisujen tosiasiallinen päätarkoitus on manipuloida lukijoitaan, ei informoida heitä. Tästä on se haitta, että silloin ei ole aikaa päivätyöhön vaan valemedian kanssa pelaamiseen menee koko päivä.

Korkeimman oikeuden päätös tuomita Halla-aho on parin ihmisen mielipide. Huono mielipide mutta mielipide kuitenkin. Se on niin karkea totuus että sen kiistäminen on kovin kummallista. Mitä muuta ne olisivat kuin muutaman ihmisen mielipiteitä? "Arvovaltaiset psykiatrit", joiden mielipide ei ole yhtään sen relevantimpi kuin kenen tahansa kadun tallaajan.

Ei ja ei. Korkeimman oikeuden jäsenet ovat arvostettuja alansa tuntijoita joilla on suuri vastuu työssään, sillä heidän päätöksistään ei ainoastaan ei voi valittaa Suomen oikeusjärjestelmän sisällä, vaan lisäksi niillä on ohjaava vaikutus tulevissa tapauksissa.

Mitä tulee psykiatreihin, heidän mielipiteellään siitä onko Trump sekaisin on selkeästi enemmän painoa kun "kenen tahansa kadun tallaajan" koska psykiatrit tietävät mm. mitkä ovat kriteerit sille, onko joku sekaisin vai ei. Psykiatrien mukaan Trump on sekaisin. Korkeimman oikeuden mukaan Halla-aho syyllistyi rikoksiin.

Eli kun Trump vähätteli ensin mutta toimi sitten

Meillä on uutta dataa! Muistanet että pari viikkoa sitten arvelin, että jossain vaiheessa selvitetään, montako amerikkalaista on kuollut Trumpin möhlimisen takia koronavirusresponssissa. No, nyt asiaa on selvitetty ja vastaus on, että toukokuun 3. päivään mennessä Trumpin sosiaalisen etäisyyden hidastamisen johdosta amerikkalaisia on kuollut 54.000.

Tuo luku on alakanttiin, koska Trump hidasteli kolme viikkoa ja tuossa on laskettu vain kahden viikon mukaan, ja toukokuun 3. päivän jälkeen luku on tietysti kasvanut. Mutta mennään tuolla toistaiseksi. Veikkaan että asiasta tulee puhe vaalikampanjan aikana, mitä Trump näyttää pelkäävän koska koittaa siirtää kansakunnan kollektiivista puheenaihetta mihin tahansa muuhun kun omaan epäpätevyyteensä.

Lainaus
If the United States had begun imposing social distancing measures one week earlier than it did in March, about 36,000 fewer people would have died in the coronavirus outbreak, according to new estimates from Columbia University disease modelers.

And if the country had begun locking down cities and limiting social contact on March 1, two weeks earlier than most people started staying home, the vast majority of the nation’s deaths — about 83 percent — would have been avoided, the researchers estimated.

Under that scenario, about 54,000 fewer people would have died by early May.

The enormous cost of waiting to take action reflects the unforgiving dynamics of the outbreak that swept through American cities in early March. Even small differences in timing would have prevented the worst exponential growth, which by April had subsumed New York City, New Orleans and other major cities, the researchers found.
https://www.nytimes.com/2020/05/20/us/coronavirus-distancing-deaths.html

Oxford Economicsin talouden kehitykseen perustuvan ennusteen mukaan Biden tulee voittamaan Trumpin äänimäärässä 65%-35%. Kyseessä ei ole siis arvio että Bidenin voittamisen todennäköisyys olisi 65%, vaan että Biden saa vaaleissa 65% äänistä.

Lainaus
Arvovaltainen The Lancet-lääketieteellinen julkaisu on muuten tehnyt hyvin poikkeuksellisen siirron kehottaessaan pääkirjoituksessaan amerikkalaisia valitsemaan marraskuussa maalleen pätevämmän presidentin:
Eli "Arvovaltainen" The Lancet on päättänyt lähteä poliittisesti ottamaan kantaa. Syyttäen Trumpia siitä että tämä kuunteli asiantuntijoita aiheesta ja toimi näiden ohjeiden mukaan. Kumma juttu.

Et näemmä lukenut Lancetin juttua, sillä siinä Trumpia ei arvostella asiantuntijoiden neuvojen seuraamisesta vaan CDC:n ja WHO:n toiminnan haittaamisesta. Siinä myös kritisoidaan, että Trumpin uudelleenvalinta asettaisi USA:n kansanterveyden vaaraan.

Hauskaa että tiedemiehet jo nyt tietävät kertoa ettei heillä ole dataa tai kykyä osoittaa etteikö tämä virus olisi lähtöisin labrasta. Kyllä he kertovat että se olisi luonnosta kotoisin mutta ei laboratoriosta. Osaatko muuten kertoa että jos otan kiinni lepakon, toimitan sen labraan jossa siitä löydetään virus, joka sitten tarttuu yks kaks yllättäen labraduunariin, joka sitten tartuttaa muitakin. Kuinka se virus tutkimuksissa eroaa siitä kuin jos olisin toimittanut sen lepakon torille, jossa se syödyksi tultuaan olisi siirtänyt viruksensa syöjäänsä?

Kas tässä hoksaamme republikaanien ongelman. Jos Trump sanoo että hänellä on paljon todisteita siitä että virus on labrasta peräisin, niin muulla maailmalla ei ole todistustaakkaa osoittaa että hän on väärässä. Trumpilla on todistustaakka esitellä ne todisteensa. Mikäli hän ei niitä esittele, ei ketään kiinnosta eikä asiassa ole mitään tutkittavaa, paitsi Trumpin psyykkisten ongelmien suhteen.

Luonnonvirus joka viedään labraan ja joka vuotaa sieltä ulos on samanlainen kuin kyseinen virus joka leviää suoraan luonnosta. Tästä ei ole kyse. Trump väittää että hänellä on todisteita siitä, että virus on labrasta. Kyseeseen voisi tulla vaikka potilaskertomukset tai kyseisessä labrassa tehdyt muistiinpanot. Kukaan ei kuitenkaan ole näynyt näitä todisteita joten ei ole syytä olettaa että niitä olisi olemassa, etenkään kun niistä puhuva henkilö on tunnettu valehtelija.

Kiina muuten päätti tuhota näytteitä.

So what? Muissa maissako säilytetään kaikki näytteet ikuisesti?

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 9968
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10846 : 21.05.2020, 23:06:48 »
No ainakin se reilun pelin hengessä tarkoittaa myös Trumpille sitä että "syytön kunnes toisin todistetaan" ja sillä selvä; todisteet eivät ole nettihuhut vaan tuomioistuin. Et jos ei edes syytettä saada asiasta josta puhutaan valtionpetoksena, niin eiköhän sitä syyttömiä olla.

Todisteet ovat todisteita, tuomioistuimesta saa tuomion, ei todisteita. Jos Trumpista olisi löydetty edes 10% niistä todisteista mitä Obaman hallinnosta on nyt löytynyt. Trump olisi impeachattu moneen kertaan ja varmasti Mueller olisi nostanut syytteet, riippumatta OLC:n mielipiteestä.

Lainaus
Mitä taas siihen tulee että Kiina päästi koronan leviämään, niin siinä vaiheessa kun USA:n tiedustelupalvelu (eiks niillä joku sellainen ole joka kait ties silleen niinkun mitä maailmalla tapahtuu) ties että Kiinassa on joku isompi virus liikkeellä, USA päätti että pysyykö virus pois sieltä vai ei. Ihan niinkuin joka muukin maa. Eli ei Kiinan tarvinnut lukita rajojaan muulta maailmalta, vaan muun maailman Kiinalta. Tai sen jälkeen kun ei heti asiaa tajuttu, niin niiltä muilta mailta.

Jostain kumman syystä näin ei tehty ja sitten syytellään Kiinaa kun omien rajojen totaalisulku ois riittänyt.

Tuota tuota. Kiina laski viruksen liikkumaan maasta pois. Valehteli siitä yms. Trump sulki rajat Kiinasta tulevalle matkailulle tammikuun lopussa, sitten vähän myöhemmin EU:sta. Tässä ketjussa mm Infernaalinen aviomies ja don Nachos asiasta itkivät kovasti, Demokraatit itkivät Trumpin rasismia noiden päätösten kohdalla. Nyt sinä toteat että Trump toimi ihan oikein, niin se jäi sinulta sitten kirjoittamatta. Kokeileppa seuraavaan viestiisi kirjoittaa sanat. Trump toimi oikein.

Sitten muihin uutisiin. Judicial Watch on saanut FOIA:ttua FBI:N EC:n eli electronics communicationsin. https://www.judicialwatch.org/press-releases/declassification-spyoperation/
Lainaus
Washington, DC) Judicial Watch announced today that it received the “electronic communication” (EC) that officially launched the counterintelligence investigation, termed “Crossfire Hurricane,” of President Trump’s 2016 presidential campaign. The document, which was written by former FBI official Peter Strzok and was obtained as the result of a Judicial Watch FOIA (Freedom of Information Act) lawsuit against the FBI and DOJ for: “The Electronic Communication that initiated the counterintelligence investigation of President Trump’s 2016 presidential campaign.” (Judicial Watch v. U.S. Department of Justice (No. 1:19-cv-02743)).

Jossa kerrotaan että tiedustelu Trumpin kampanjaa vastaan aloitettiin, huhuista George Papadopouloksen toimista. Muellerin raportissa kerrotaan kuinka Australian Alexander Downer tavattuaan Papadopouloksen 6 toukokuuta 2016, kertoi Papadopouloksen kertoneen Venäläisillä olevan Clintonin sähköposteja.

Mikä on itsessään väärin sillä sekä Downer että Papadopoulos ovat kieltäneet keskustelleensa Clintonin sähköposteista, sekä tapaaminen herrojen välillä oli 10 toukokuuta 2016, Papadopoulos tapasi Erika Thompsonin 6 toukokuuta. Jonka sisällöstä Mueller sitten raportissaan valehteli, selittäen Thompsonin tilalle Downerin etc...

Kuitenkin 22 heinäkuuta Wikileaks julkaisee DNC sähköposteja. 23 heinäkuuta Australian hallitus ilmoittaa Yhdysvaltojen lähetystöön Downerin ja Papadopouloksen keskustelusta. 31 Heinäkuuta sitten FBI aloittaa tutkinnan nimeltä Crossfire Hurricane.

Tässä kuitenkin on sellainen seikka että tutkinta aloitettiin ilman tiedustelutietoa. Epävirallisia kanavia pitkin tulleen "tiedon" perusteella.

Devin Nunes aiemmin asiasta kertoi,
Lainaus
REPRESENTATIVE DEVIN NUNES: “That’s correct. So it took us a long time to actually get this, what’s called the “electronic communication”, as we know it now for your viewers, what it is it’s the original intelligence, original reasons that the counterintelligence was started.

Now this is really important to us because the counterintelligence investigation uses the tools of our intelligence services that are not supposed to be used on American citizens. And we’ve long wanted to know: what intelligence did you have that actually led to this investigation? So what we’ve found now, after the investigators have reviewed it, is that in fact there was no intelligence.

Kun tuota retusoitua EC:tä tavaa, niin Nunesin sanat osoittautuvat todeksi.

Muihin uutisiin. Eli Flynniin. Wapo yllättäen kertoi ettei Flynniä koskaan retusoitu tiedusteluraporteissa. https://www.washingtonpost.com/national-security/michael-flynns-name-was-never-masked-in-fbi-document-on-his-communications-with-russian-ambassador/2020/05/20/e94ee050-9a0b-11ea-ac72-3841fcc9b35f_story.html
Lainaus
in the FBI report about the communications between the two men, Flynn’s name was never redacted, former U.S. officials said...

It was the FBI, not the NSA, that wiretapped Kislyak’s calls and created the summary and transcript, the former officials said...

“When the FBI circulated [tech cuts], they included Flynn’s name from the beginning” because it was essential to understanding its significance, said a former senior U.S. official, who spoke on the condition of anonymity to describe sensitive intelligence. “There were therefore no requests for the unmasking of that information.

Susan Ricen CYA sähköpostiviesti, on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Siinä kerrotaan seuraavaa Flynnistä.
Lainaus
“Director Comey affirmed that he is proceeding “by the book” as it relates to law enforcement.” … “Comey said he does have some concerns that incoming NSA Flynn is speaking frequently with Russian Ambassador Kislyak.”  “Comey said that could be an issue as it relates to sharing senssitive information.”  “President Obama asked if Comey was saying that the NSC should not pass sensitive information related to Russia to Flynn.”  “Comey replied “potentially.””  “He added that he has no indication thus far that Flynn has passed classified information to Kislyak, but he noted that “the level of communication is unusual.”

Flynn keskusteli Kislyakin kanssa käyttäen valtion hänelle antamaa puhelinta, jota seurattiin. Kun Kislaykia kuunneltiin tavanomaisesti ja tiedettiin koska Flynn hänelle soitti, niin ei vaadi kovin suurta taitoa laskea 1 + 1. Kuten Comeyn väitetystä lausumasta voidaan saada selvää. Comeyn mielestä keskustelun taso tai määrä on epätavallinen Flynnin ja Kislyakin välillä. Vertailukohtaa meillä ei tietysti ole...

Coronaa!!!

New Yorkin kuvernööri Cuomo sysää vastuun osavaltionsa Corona kuolemista Trumpin hallinnon ja CDC:n niskaan. https://www.wnd.com/2020/05/cuomo-blames-cdc-trump-deadly-nursing-home-policy/?utm_source=twitter&utm_medium&utm_content=2020-05-21

Lainaus
Cuomo blames CDC, Trump for deadly nursing home policy.

Remember the halcyon days when New York Gov. Andrew Cuomo was advertised as the exemplar of the kind of buck-stops-here leadership we needed in the White House?

That's not necessarily the case these days, thanks to the Democrat's nursing home scandal. But don't worry, he's got a good explanation for that: The buck stops with President Donald Trump.

During his coronavirus news briefing Wednesday, Cuomo claimed he came up with the policy that nursing homes cannot refuse seniors who test positive for the novel coronavirus based on guidelines from the Centers for Disease Control and Prevention.

That explanation came in response to a question about "a call for a federal probe into how the state handled the nursing home situation," in particular Cuomo's March 25 order requiring homes to take in COVID-19 patients from hospitals.

"Look, this is a political season. I get it. I have refrained from politics," Cuomo said; if there was laughter in the room, it was inaudible in the video.

"Anyone who wants to ask why did the state do that with COVID patients in nursing home, it’s because the state followed President Trump’s CDC guidance," the governor said. "So they should ask President Trump. I think that will stop the conversation."...

“[Nursing homes] don’t have a right to object" to taking COVID-19 patients, Cuomo said during his April 23 coronavirus briefing, according to the New York Post. "That is the rule and that is the regulation and they have to comply with that.

“And the regulation is common sense: if you can’t provide adequate care, you can’t have the patient in your facility and that’s your basic fiduciary obligation — I would say, ethical obligation — and it’s also your legal obligation.”

Jotenkin jännästi esimerkiksi Floridassa tai Kaliforniassa ei tehty päätöksiä joilla pakotettiin vanhustentalot vastaanottamaan koronapotilaita. Tämä on Cuomon päätösten seuraus, mutta hän ei suostu sitä vastuutaan kantamaan. Mitenkäs se infernaalinen aviomies menikään?

kas uusi viesti juuri sinulta.

Ks. yllä. USA:n presidentti syyllistyi oikeuden estämiseen, joka on vakava rikos koska se kohdistuu itse oikeusvaltioon. Sillä mitä sanamuotoja raportti käytti asian ilmaisemiseen ei ole mitään merkitystä, mutta ymmärrän että haluaisit puhua niistä koska itse asia on sinulle niin ahdistava.

Kenties tuo jalan polkeminen on kivaa. Mutta et vieläkään kykene todistamaan että Trump olisi syyllistynyt oikeuden estämiseen. Mueller ei kyennyt sitä osoittamaan, eikä syytteitä nostettu, Demokraatitkaan eivät kyenneet sitä osoittamaan, ja päätyivätkin kirjoittamaan impeachment artikkelinsa kongressin estämisestä. Kyllä minusta on ihan aiheellista puhua siitä rikkoiko Trump lakia vaiko ei. Kun sinusta Muellerin raportti dokumentoi kattavasti, etkä ole sitä varmasti vieläkään lukenut, niin lienee turhaa pyytää sinua osoittamaan ne kattavasti dokumentoidut kohdat siitä raportista joiden mukaan sinusta Trump syyllistyi oikeuden estämiseen.

Sinä väität että näin on, kenties joku päivä todistatkin sen.

Lainaus
Barrin kämmi koostuu siitä että hän väärinkäyttää asemaansa ja pettää luottamuksen jonka USA:n äänestäjäkunta (jonka etua hänen tulisi ajaa) on häneen asettanut. Barr käyttäytyy kuin hän olisi Trumpin palveluksessa ja ajaisi presidentin etua.

Kyllä se sinusta varmasti näyttää siltä, sillä onhan se väärin että politisoitu oikeusministeriö potkii politiikan pihalle. Mutta muuten, osaatko antaa yhden esimerkin siitä kuinka Barr väärinkäyttää asemaansa ja pettää äänestäjäkunnan luottamuksen? Vai onko se vain demokraattiäänestäjien luottamuksen? Barr muuten on Trumpin palveluksessa, ja hänen tehtävänsä on ylläpitää lakia, ja kun se on Trumpin eduksi että lakia ylläpidetään, niin onhan se tietysti väärin.

Lainaus
Toistamiseen, lehden nimi on "The Guardian". Jos et osaa lukea edes julkaisun nimeä oikein, miten kuvittelet olevasi asemassa arvioida sisällön luotettavuutta?

Osaan kyllä lukea the grauniadin nimen oikein. Mutta kirjoitan sen noin, ilmeisesti se häiritsee sinua kauhiasti. Olen samassa asemassa kuin muutkin, minä olen täysin kykenevä ja valtuutettu arvioimaan lehden sisällön luotettavuutta. Kas journalismin perimmäinen tehtävähän on kertoa mitä on tapahtunut objektiivisesti eli välitttää tietoa, jonka jälkeen jokainen lukija saa muodostaa oman mielipiteensä.

Lainaus
Syy siihen että käytetään luotettavia lähteitä on se, että niissä sovelletaan toimituksellista linjaa. Se tarkoittaa, että lukijan ei tarvitse erikseen tarkistaa jokaisen jutun tausta-aineistoa koska aineistolla on oikeellisuusolettama. Tästä on se etu, että lukija voi seurata eri asioita oman työnsä ohessa. Tämä on toisin kuin epäluotettaviksi tiedetyissä lähteissä, kuten Breitbartissa ja Zero Hedgessa, jossa lukijan tulee aina tarkistaa jokainen detaali mitä siellä julkistetaan, koska em. julkaisujen tosiasiallinen päätarkoitus on manipuloida lukijoitaan, ei informoida heitä. Tästä on se haitta, että silloin ei ole aikaa päivätyöhön vaan valemedian kanssa pelaamiseen menee koko päivä.

Ai että oikein epäluotettavaksi tiedetyt lähteet kuten Breitbart. Se on katsos niin että kun The Grauniad julkaisee uutisen, jossa kertoo että WHO:n läpyskät kertovat jotain, ja sinä väität myös niiden sisältävän jotain, mutta et linkkaa niihin läpysköihin, kuten ei grauniadkaan tee, etkä kykene sitten linkin saatuasi löytämään tukea väitteillesi, niin onhan se hyvä siinä vaiheessa vedota oikeellisuusolettamaan. Minä en vetoa vaan tarkistan tyhmänä.

Otetaan esimerkki Breitbartista, siellä kerrotaan tänään kuinka oikeusministeriö nostaa syytteitä. https://www.breitbart.com/politics/2020/05/21/doj-democrats-paid-pennsylvania-election-officials-to-stuff-ballot-box/
Lainaus
A former Judge of Elections in Philadelphia, Pennsylvania, has been charged and pleaded guilty to illegally adding votes for Democrat candidates in judicial races in 2014, 2015, and 2016.

On Thursday, the Department of Justice (DOJ) announced charges against former Judge of Elections Domenick DeMuro, 73, for stuffing the ballot box for Democrats in exchange for payment by a paid political consultant.

Announced kohta joka on tummennettu, on artikkelissa linkki joka vie oikeusministeriön julkaisuun https://www.justice.gov/usao-edpa/pr/us-attorney-william-m-mcswain-announces-charges-and-guilty-plea-former-philadelphia

Kun Breitbart kertoo ja antaa linkin josta uutisoi niin kyllä the grauniadkin voisi laittaa linkit niihin tammikuun 10 päivänä julkaistuihin WHO:n läpysköihin, joihin juttunsa perustavat. Mutta ei, koska tekosyy eli oikeellisuusolettama, toimituksellinen linja, "luotettavat lähteet".

Lainaus
Ei ja ei. Korkeimman oikeuden jäsenet ovat arvostettuja alansa tuntijoita joilla on suuri vastuu työssään, sillä heidän päätöksistään ei ainoastaan ei voi valittaa Suomen oikeusjärjestelmän sisällä, vaan lisäksi niillä on ohjaava vaikutus tulevissa tapauksissa.

Korkeimman oikeuden tuomarit ovat poliittisesti nimettyjä, joiden asiantuntijuus on sitten mitä on, kunhan poliittinen kanta on oikea ja puoluekirja kunnossa. Ihan kuten Yhdysvalloissa, jossa demokraatit nyt huutavat karmeasti, kun Trump on kehdannut valita sinne muita kuin vasemmistolaisesti ajattelevia tuomareita. Ne tuomarit ovat kuitenkin ihmisiä, joten heidän päätöksensä on vain muutaman ihmisen mielipide.

Lainaus
Mitä tulee psykiatreihin, heidän mielipiteellään siitä onko Trump sekaisin on selkeästi enemmän painoa kun "kenen tahansa kadun tallaajan" koska psykiatrit tietävät mm. mitkä ovat kriteerit sille, onko joku sekaisin vai ei. Psykiatrien mukaan Trump on sekaisin. Korkeimman oikeuden mukaan Halla-aho syyllistyi rikoksiin.

Psykiatrien jotka rikkovat omaa eettistä säännöstöään, Trump on sekaisin. Heidän mielipiteensä paino on kuitenkin ihan sama kuin kenen tahansa kadun tallaajan. Sillä spykiatreilla vaikka olisivat kuinka arvostettuja, on 1 ääni kullakin, kuten muillakin tavan kaduntallaajilla. Korkeimman oikeuden mukaan Halla-aho syyllistyi rikoksiin ja antoi tuomion siitä. Syyllistyen itse siihen samaan rikokseen kuitenkin. Sillä sen korkeimman oikeuden päätöksellä Halla-ahon piti poistaa Blogistaan lakia rikkova pätkä tekstiä, jonka Halla-aho tekikin, mutta lisäsi sen pian takaisin siten kuin se lukee korkeimman oikeuden päätöksessä sekä nettisivuilla. https://korkeinoikeus.fi/fi/index/ajankohtaista/tiedotteet/2012/06/tiedote8.6.2012-poliitikolletu.html

Lainaus
Meillä on uutta dataa! Muistanet että pari viikkoa sitten arvelin, että jossain vaiheessa selvitetään, montako amerikkalaista on kuollut Trumpin möhlimisen takia koronavirusresponssissa. No, nyt asiaa on selvitetty ja vastaus on, että toukokuun 3. päivään mennessä Trumpin sosiaalisen etäisyyden hidastamisen johdosta amerikkalaisia on kuollut 54.000.

Tuo luku on alakanttiin, koska Trump hidasteli kolme viikkoa ja tuossa on laskettu vain kahden viikon mukaan, ja toukokuun 3. päivän jälkeen luku on tietysti kasvanut. Mutta mennään tuolla toistaiseksi. Veikkaan että asiasta tulee puhe vaalikampanjan aikana, mitä Trump näyttää pelkäävän koska koittaa siirtää kansakunnan kollektiivista puheenaihetta mihin tahansa muuhun kun omaan epäpätevyyteensä.

Lainaus
If the United States had begun imposing social distancing measures one week earlier than it did in March, about 36,000 fewer people would have died in the coronavirus outbreak, according to new estimates from Columbia University disease modelers.

And if the country had begun locking down cities and limiting social contact on March 1, two weeks earlier than most people started staying home, the vast majority of the nation’s deaths — about 83 percent — would have been avoided, the researchers estimated.

Under that scenario, about 54,000 fewer people would have died by early May.

The enormous cost of waiting to take action reflects the unforgiving dynamics of the outbreak that swept through American cities in early March. Even small differences in timing would have prevented the worst exponential growth, which by April had subsumed New York City, New Orleans and other major cities, the researchers found.
https://www.nytimes.com/2020/05/20/us/coronavirus-distancing-deaths.html

Oxford Economicsin talouden kehitykseen perustuvan ennusteen mukaan Biden tulee voittamaan Trumpin äänimäärässä 65%-35%. Kyseessä ei ole siis arvio että Bidenin voittamisen todennäköisyys olisi 65%, vaan että Biden saa vaaleissa 65% äänistä.

Eli eli eli. Columbian Yliopiston mukaan jos Osavaltiot olisivat aloittaneet Lock Downinsa aiemmin niin olisi säästytty tältä ja tältä. Ne lockdownit ovat Osavaltioiden vastuulla, sillä liittovaltiolla tai Trumpilla ei ole valtaoikeuksia moisia asettaa. Muutenkin jos ja jos olisi tehty näin niin oltaisiin säästytty tältä. Kun alunperin sinäkin julistit kuinka mallintajat kertovat että jopa miljoonia kuolee niin maalitolpat ovat jälleen näemmä siirtyneet.

Lainaus
Et näemmä lukenut Lancetin juttua, sillä siinä Trumpia ei arvostella asiantuntijoiden neuvojen seuraamisesta vaan CDC:n ja WHO:n toiminnan haittaamisesta. Siinä myös kritisoidaan, että Trumpin uudelleenvalinta asettaisi USA:n kansanterveyden vaaraan.

Niin ja miten Trump sitten haittasi CDC:n toimintaa tai WHO:n. Ai niin, ei mitenkään. Kuten aiemmin sanoin, CDC eli paikallinen THL mokasi, mutta nyt se on Trumpin syytä kun Trump mystisesti haittasi CDC:n toimintaa.

Lainaus
Kas tässä hoksaamme republikaanien ongelman. Jos Trump sanoo että hänellä on paljon todisteita siitä että virus on labrasta peräisin, niin muulla maailmalla ei ole todistustaakkaa osoittaa että hän on väärässä. Trumpilla on todistustaakka esitellä ne todisteensa. Mikäli hän ei niitä esittele, ei ketään kiinnosta eikä asiassa ole mitään tutkittavaa, paitsi Trumpin psyykkisten ongelmien suhteen.

Jännää että sinusta Trumpin on todistettava väitteensä, ja että se on republikaanien ongelma. Mutta kuten tässä nyt kuukausien aikana on huomattu, Sinä väität monia asioita, etkä kykene niitä todistamaan, edes useasti kysyttäessä. Kyllä Trumpilla on taakka esitellä todisteensa, kuten sinullakin. Kykenetkö elämään sen standardin kanssa jonka itse asetat Trumpille? Ethän vain toimi toisin kuin saarnaat?

Lainaus
Luonnonvirus joka viedään labraan ja joka vuotaa sieltä ulos on samanlainen kuin kyseinen virus joka leviää suoraan luonnosta. Tästä ei ole kyse. Trump väittää että hänellä on todisteita siitä, että virus on labrasta. Kyseeseen voisi tulla vaikka potilaskertomukset tai kyseisessä labrassa tehdyt muistiinpanot. Kukaan ei kuitenkaan ole näynyt näitä todisteita joten ei ole syytä olettaa että niitä olisi olemassa, etenkään kun niistä puhuva henkilö on tunnettu valehtelija.

Myönnät nyt että luonnosta labraan viety virus on samanlainen kuin virus joka leviää suoraan luonnosta. Ampuen siten oman lähteesi koipeen, sekä omaa sanomaasi. 
Lainaus
Esimerkiksi CIDRAP:n mukaan on "exactly zero" evidence, että virus olisi peräisin labrasta.
Tuossahan sinä sanot ettei ole lainkaan todisteita että virus olisi peräisin labrasta, mutta sitten pyörrät sanasi ja myönnät ettei labrasta karannut luonnosta peräisin oleva virus, eroa mitenkään luonnosta löytyvästä viruksesta. Joten väite että virusta tutkimalla on löydetty ettei se eroa luonnollisesta viruksesta ja siten se ei voi olla laboratoriosta peräisin, on puhdasta paskaa.

Sitten jännästi lainaat ja jätät lainaamatta. Katsotaan mitä lainasit ja mitä vastasit.

Lainaus
Kiina muuten päätti tuhota näytteitä.

So what? Muissa maissako säilytetään kaikki näytteet ikuisesti?


Lainaushan jatkui.

Lainaus
https://www.businessinsider.com/china-confirms-that-it-destroyed-early-samples-of-new-coronavirus-2020-5?r=US&IR=T
Lainaus
Lainaus
China confirms US accusations that it destroyed early samples of the novel coronavirus, but says it was done for 'biosafety reasons'

Kummallista, mitäs muuta tuossa uutisessa onkaan.
Lainaus
Lainaus
China acknowledged that it instructed unauthorized laboratories to destroy samples of the novel coronavirus

Kuinka ihmeessä auktorisoimattomilla laboratorioilla on näytteitä viruksesta? Kun Kiina myöntää ohjeistaneensa auktorisoimattomat laboratoriot tuhoamaan aikaiset näytteet, niin miten voit rehellistesti tai yksikään tiedemies voi rehellisesti väittää ettei ole mahdollista että virus olisi karannut labrasta. Kun eihän pitäisi olla mahdollista että laboratorioilla joilla ei ole oikeuksia tai kykyä tutkia tuota virusta, on näytteitä joita tutkia.

Eli sinusta on ihan fine että Kiina tuhoaa näytteet ja potentiaaliset todisteet, kun "ei muuallakaan säilytetä niitä ikuisesti". Vaikka muualla niitä säilytetään vuosia ennen tuhoamista, eikä kuukausia. Varsinkin nuo auktorisoimattomien laboratorioiden näytteiden tuhoaminen kertoo ihan tarpeeksi. Kiinalla on nyt paine kun 116 valtiota tukee Australian vaatimaa tutkimusta Coronaviruksen lähteistä. https://www.sbs.com.au/news/coalition-of-116-countries-back-australia-s-push-for-independent-coronavirus-inquiry

Lainaus
A group of 54 African nations has joined Australia's push for an inquiry into coronavirus, taking the total number of countries on board to 116.

UPDATEDUPDATED 3 DAYS AGO

More than 110 countries have backed Australia's push for an independent coronavirus inquiry which has caused a damaging rift with China.

The African Group's 54 member states will co-sponsor the motion, joining 62 other countries including Russia, Indonesia, India, Japan, Britain and Canada.

The European Union's 27 members are all on board, along with Brazil, South Korea, Mexico, Turkey and New Zealand.

Eli So what ketä kiinnostaa Kiinan tuhoamat näytteet kun muutkaan eivät niitä säilö ikuisesti. Näemmä 117 valtiota. Eli melkoista määrää..
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 119
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10847 : 23.05.2020, 02:30:02 »

Todisteet ovat todisteita, tuomioistuimesta saa tuomion, ei todisteita.

Trump sulki rajat Kiinasta tulevalle matkailulle tammikuun lopussa, sitten vähän myöhemmin EU:sta. ..

Tuomioistuimessa päätetään onko todisteita vai nettihuhuja. Mut koska virallinen syyte tulee sun veikkauksena, että ois ees vähän muuta leivän päälle kun pari Twiittiä?

Trump ei sulkenut matkailua Kiinasta tai EU:sta suuntautuvaa matkailua. Molemmista suunnista pääsee edelleen jenkkeihin. Edes kiinasta ei pistetty helmikuussakaan mitään karanteeneja.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 971
 • Liked: 2659
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10848 : 23.05.2020, 07:46:25 »
Heräsin itsekin tähän asiaan että yksikään "journalisti" ei ole tainnut kysyä Obamalta tästä Flynnin tapauksesta. Mikähän tähän mahtaa olla syynä? Pää pensaaseen ja tapaus menee itsestään pois?

Aika näppärä tapaus tämä uusi Valkoisen talon lehdistösihteeri.Lainaus
White House Press Secretary Stuns Journos With Interactive 'Obamagate' Presentation On How To Do Their Jobs

https://www.zerohedge.com/political/white-house-press-secretary-stuns-journos-interactive-obamagate-presentation-how-do-their

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 9968
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10849 : 23.05.2020, 10:14:07 »

Todisteet ovat todisteita, tuomioistuimesta saa tuomion, ei todisteita.

Trump sulki rajat Kiinasta tulevalle matkailulle tammikuun lopussa, sitten vähän myöhemmin EU:sta. ..

Tuomioistuimessa päätetään onko todisteita vai nettihuhuja. Mut koska virallinen syyte tulee sun veikkauksena, että ois ees vähän muuta leivän päälle kun pari Twiittiä?

Trump ei sulkenut matkailua Kiinasta tai EU:sta suuntautuvaa matkailua. Molemmista suunnista pääsee edelleen jenkkeihin. Edes kiinasta ei pistetty helmikuussakaan mitään karanteeneja.

Veikkauksena, aikaisintaan ensi vuoden puolella. Silloin se ei sotke vaaleja, eikä anna Demokraateille tekosyytä et oltais voitettu mutku Trumpin poliittiset syytteet...

Täytyy todeta että mielenkiintoisessa todellisuudessa elät. Otetaan muutama uutisointi alkuvuodelta.

https://workpermit.com/news/coronavirus-us-visa-travel-ban-china-travellers-20200208
Lainaus
Trump US visa executive order banning foreign nationals who had been in China
On February 1, 2020 Trump signed an executive order banning all foreign nationals from entering the US who had been in China. The order came into effect at 5pm on February 2, 2020. Trump has been accused of ‘panicking’ by thousands of people affected by the travel ban.

https://www.politico.com/news/2020/02/04/coronavirus-quaratine-travel-110750
Lainaus
The Trump administration’s quarantine and travel ban in response to the Wuhan coronavirus could undercut international efforts to fight the outbreak by antagonizing Chinese leaders, as well as stigmatizing people of Asian descent, according to a growing chorus of public health experts and lawmakers.

https://www.nytimes.com/2020/01/31/business/china-travel-coronavirus.html
Lainaus
Trump Administration Restricts Entry Into U.S. From China
The travel disruption sent shocks through the stock market and rattled industries that depend on the flow of goods and people between the world’s two largest economies.

https://edition.cnn.com/2020/02/07/health/coronavirus-travel-ban/index.html
Lainaus
Experts say travel restrictions the Trump administration put in place to stop the novel coronavirus from spreading could have unintended consequences that undermine that effort.

It's been days since the US restrictions went into effect, blocking foreign nationals who've visited China in the past two weeks from coming to the US.

Ei Trump ei sulkenut matkailua Kiinasta, alkuvuonna, kun nyt sieltä saattaa päästä kulkemaan Yhdysvaltoihin.

Eurooppa.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51846923
Lainaus
US President Donald Trump has announced sweeping travel restrictions on 26 European countries in a bid to combat the spread of the coronavirus.

The ban applies to travellers from countries which are members of the Schengen border-free travel area.

https://www.cnbc.com/2020/03/12/trump-bans-travel-from-europe-here-what-you-need-to-know.html
Lainaus
Trump bans travel from Europe to US — here’s what you need need to know
Most people who have been in 26 European countries in the 14 days before their scheduled arrival in the United States will not be allowed in.
Trump said the ban would start at midnight Friday and last for 30 days.
The European Union firmly objected to the plan, noting that the EU “is taking strong action” against the pandemic.
“The European Union disapproves of the fact that the U.S. decision to impose a travel ban was taken unilaterally and without consultation,” two top EU leaders said.

https://www.politico.eu/article/coronavirus-donald-trump-europe-travel-ban-explained/
Lainaus
Trump’s Europe travel ban explained
US places 30-day travel ban on anyone who has been to the European Schengen area.

By SAIM SAEED 3/12/20, 10:20 AM CET Updated 3/13/20, 6:55 AM CET
U.S. President Donald Trump announced late Wednesday that he was imposing a travel ban to include much of Europe in a bid to prevent further spread of the new coronavirus.

Samalla kriteeristöllä voikin sitten sanoa että eihän Uuttamaata koskaan eristetty ja rajan yli sai kulkea vapaasti kun molemmista suunnista pääsee nyt rajan yli vapaasti.

Vielä sitten muuten. Todisteet teoista todentavat teot. Tuomioistuimessa sitten punnitaan olivatko teot lainvastaisia vaiko ei. Sitähän tässä on jo tovi haettu ja sitähän eräs Durham tutkii. Millä perusteilla Trumpin kampanjaa vakoiltiin, oliko vakoilulle lailliset perusteet, vaiko poliittiset.

Kun ensin media kertoo meille kuinka Trumpin kampanjaa vakoiltiin ja kyl kannattaa nyt äänestää Clintonia. Sitten yks kaks siitä vakoilusta tulikin myytti, jota ei ikinä tapahtunut, joka on vain Trumpin kampanjan levittämä salaliittoteoria. Kun nyt tiedämme todisteiden valossa, että vakoilua tapahtui, sillä on ollut suurilta osin poliittiset perusteet, korkeinta hallintoa myöten on vakoilusta oltu tietoisia ja siten osallisina.

3 vuotta demokraatit, demokraattimieliset sekä media ovat tutkineet Trumpia, tämän hallintoa, perusteella Venäjä yhteistyö, mitä ei sitten lopulta tapahtunutkaan, eikä kukaan ole kyennyt sitä todistamaan. Eli todisteita ei ole, mutta oikeudessa on käyty useasti. Joskaan tuomioita ei moisesta ole saatu.

Tulevia vaaleja ajatellen on hauskaa seurata kuinka Demokraatit ensin monta vuotta huusivat "MAGA kultistit", "katsokaa kuinka nää on urpoja, jos Trump ampuisi jonkun niin nää äänestäis silti sitä" yms... Nyt he ovat itse Bidenin takana samanlaisia kulttilaisia kuin millaisiksi Trumpin kannattajat leimasivat usean vuoden ajan.

Mikä oikeastaan saattaakin tarkoittaa sitä ettei Trumpin kannattajat olleet sellaisia kulttilaisia kuin mitä Demokraatit väittivät. Vaan kyse oli puhtaasta Projisoinnista. Eli he projisoivat vastapuolen niskaan kaiken sen mitä he ovat itse. No se on demokraateille ja vasemmistolaisille tavanomaista, syytä toista puolta siitä mitä itse teet.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 089
 • Liked: 3788
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10850 : 23.05.2020, 12:04:34 »
Väärä. Poistoon.
"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 119
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10851 : 24.05.2020, 04:50:03 »

Veikkauksena, aikaisintaan ensi vuoden puolella. Silloin se ei sotke vaaleja, eikä anna Demokraateille tekosyytä et oltais voitettu mutku Trumpin poliittiset syytteet...

Täytyy todeta että mielenkiintoisessa todellisuudessa elät. Otetaan muutama uutisointi alkuvuodelta.

Minä veikkaan että jää Twitter huuteluun.

Mitä taasen Trumpin matkustussulkuun tulee, niin voinet itsekin todeta aika äkkiä että sulkua ei todellakaan ollut, vaan pikkurajoitteita, aivan kuten Uudellamaallakin oli kun sen esiin otit. Yhdysvalloista pääsi EU- maihin ja takaisin. Samoin Yhdysvalloista pääsi Kiinaan ja takaisin.

Jos Trump ois sulkenut rajan niin ei olisi päässyt.
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 9968
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10852 : 24.05.2020, 20:31:08 »
Minä veikkaan että jää Twitter huuteluun.

Mitä taasen Trumpin matkustussulkuun tulee, niin voinet itsekin todeta aika äkkiä että sulkua ei todellakaan ollut, vaan pikkurajoitteita, aivan kuten Uudellamaallakin oli kun sen esiin otit. Yhdysvalloista pääsi EU- maihin ja takaisin. Samoin Yhdysvalloista pääsi Kiinaan ja takaisin.

Jos Trump ois sulkenut rajan niin ei olisi päässyt.

Niin meinaat että Yhdysvaltojen kansalaisten ja näihin verrannollisten henkilöiden kyky matkustaa yhdysvaltoihin, mutta kaikkien muiden estäminen on pikkurajoitus? Kiinalaiset turistit eivät päässeet yhdysvaltoihin rajoitteiden tultua voimaan. Eurooppalaiset turistitkaan eivät päässeet Yhdysvaltoihin rajoitteiden tultua voimaan. Ihan kuten Uudenmaan rajan yli pääsi jos oli perusteltu syy ja sakkojakin jaeltiin henkilöille jotka yrittivät yli ilman perusteita.

Eli sulku oli varsin todellinen, yritit varmasti lentää Yhdysvaltoihin tuon sulun aikana ja totesit että pääsit ihan helposti? Ihan kuten nyt pääset lentäen Saksaan kaikille kentille, tai Ranskaan tai italiaan, tai Kreikkaan. Et pääse, sekin sulku on vielä varsin todellinen. Ihan kuten olivat ne poliisit jotka pari kertaa päivässä kohtasin ylittäessäni sen uudenmaan rajan.

Eli vaikka Yhdysvalloista pääsi Kiinaan tai Eurooppaan ja takaisin. Se ei kuitenkaan tarkoittanut että Kiinasta tai Euroopasta olisi päässyt Yhdysvaltoihin. Pähkinänkuoressa, itselleen ei kannata valehdella.

Trumpin osalta syytteet yms, varmasti jäävät twitter huuteluun. Sillä hänellä ei ole oikeasti varaa tehdä Obaman kaltaisia temppuja...

“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 194
 • Liked: 16693
 • "Ich bin Jude"
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10853 : 25.05.2020, 00:01:34 »
Ihan käy sääliksi, kun ajattelee minkä menetyksen YLE:n ja tämänkin ketjun maaniset Trump-kauhistelijat kokevat, jos ja kun Trumpia ei valitakaan seuraavaksi presidentiksi.

Sehän on kuin talosta sortuisi kivijalka yhden nurkan alta. (Tosin tuollaiset röttelöt ovat muutenkin lahoja ja vinoja.)
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 119
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10854 : 25.05.2020, 08:10:54 »

Niin meinaat että Yhdysvaltojen kansalaisten ja näihin verrannollisten henkilöiden kyky matkustaa yhdysvaltoihin, mutta kaikkien muiden estäminen on pikkurajoitus?

Eli vaikka Yhdysvalloista pääsi Kiinaan tai Eurooppaan ja takaisin.

Aika pikkurajoitus se oli kun sulkua ei sittenkään tehty ja lopputulemana USA on yksi koronakuolemien johtavia maita. Ja kuten lainauksessa toteat itsekin, jenkkilästä pääsi eurooppaan ja takaisin. Sukulaisiin pääsi, bisnesmatkailu onnistui myös vaikka minkalaisille Korona-alueille. Ja Kiinasta pääsi turistitkin jenkkeihin, samoin Euroopasta. Ei vaan ihan joka EU- maasta eikä ihan joka paikasta Kiinaa. 

Pointti; Turha puhua "sulkemisesta" jos ei kuitenkaan suljettu. Ihan kuten Uudellamaallakin tehtiin. Pikkuknoppina muuten, tutun tenavalla (asuu Jokelassa) on tyttöystävä Riihimäellä. Paikallisjunilla pääs kulkemaan Jokela-R-mäki niin että koko nk."sulun" aikana ei kertaakaan kysytty yhtään mitään.

Trumpilla menee muutenkin lujaa, lähiaikoina Herra Presidentti on pistänyt arvovaltansa peliin toki "Obamagate" hörhöilyssä (joka muuten ei tule johtamaan yhtään mihinkään), vihjaillut Scarborough:n murhanneen entisen apulaisensa ja oman golfkierroksensa jälkeen syyttänyt Obamaa siitä että golffasi eikä tehnyt työtään.

Ann Coultier taitaa myös olla Trumpin ex-tukija, pisti useamman viestin verran täyslaidallisia Trumpin kieroiluista, mm: "The most disloyal actual retard that has ever set foot in the Oval Office"

Eiköhän Herra Presidentti tuohon vielä jotain vastaa  ;D
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 883
 • Liked: 9968
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10855 : 25.05.2020, 20:42:44 »
Aika pikkurajoitus se oli kun sulkua ei sittenkään tehty ja lopputulemana USA on yksi koronakuolemien johtavia maita. Ja kuten lainauksessa toteat itsekin, jenkkilästä pääsi eurooppaan ja takaisin. Sukulaisiin pääsi, bisnesmatkailu onnistui myös vaikka minkalaisille Korona-alueille. Ja Kiinasta pääsi turistitkin jenkkeihin, samoin Euroopasta. Ei vaan ihan joka EU- maasta eikä ihan joka paikasta Kiinaa. 

Pointti; Turha puhua "sulkemisesta" jos ei kuitenkaan suljettu. Ihan kuten Uudellamaallakin tehtiin. Pikkuknoppina muuten, tutun tenavalla (asuu Jokelassa) on tyttöystävä Riihimäellä. Paikallisjunilla pääs kulkemaan Jokela-R-mäki niin että koko nk."sulun" aikana ei kertaakaan kysytty yhtään mitään.

Trumpilla menee muutenkin lujaa, lähiaikoina Herra Presidentti on pistänyt arvovaltansa peliin toki "Obamagate" hörhöilyssä (joka muuten ei tule johtamaan yhtään mihinkään), vihjaillut Scarborough:n murhanneen entisen apulaisensa ja oman golfkierroksensa jälkeen syyttänyt Obamaa siitä että golffasi eikä tehnyt työtään.

Ann Coultier taitaa myös olla Trumpin ex-tukija, pisti useamman viestin verran täyslaidallisia Trumpin kieroiluista, mm: "The most disloyal actual retard that has ever set foot in the Oval Office"

Eiköhän Herra Presidentti tuohon vielä jotain vastaa  ;D

Pointti, kun puhutaan sulusta luokkaa miljardi + henkeä, niin ei se kovin pieni sulku ole. Todellisuus kuitenkin on että sulku asetettiin, se asetettiin siten kuin asetettiin, ja vaikka kuinka selität että poikkeusten päästessä silloin kulkemaan, eikä siten mitään sulkua ollut, niin kyllä se vain oli. Tekee muuten mieleni lähteä tästä Finnairilla dusseldorfiin viikonlopuksi. Onnistuuko?

Kun media sekä demokraatit asettivat koko arvovaltansa peliin, russiagate salaliittoteorian kanssa, sen jälkeen ukrainegate:n kanssa samaten, niin Trumpin Obamagate, josta on todisteita mitä noissa aikaisemmissa ei ollut, on sekin todellista, vaikka se ei johtaisi mihinkään.

Scarboroughin kiusaaminen avustajan kuolemalla on ihan paikallaan, kun katselee Scarboroughin vittuilua Trumpille tässä muutaman vuoden ajalta, niin on se kyllä kamalaa kun ei kestä sitä kun joku pistää takaisin.

Trump vaikka golffaa, on Trump silti tavoitettavissa. Kun Obama golffasi, niin millään muulla ei ollut väliä. Elokuun 2016 Lousianan tulvien aikaan, Obama lähti golffaamaan, eikä tullu takaisin päiviin. Tai kun James Foley menetti päänsä isisin käsissä, Obama lähti golffaamaan. Mutta mitäs pienistä.

Mutta kumma ettet kykene kirjoittamaan että Trump teki oikein, kun hän sulki matkustusta Korona alueilta. Saaden demokraateilta, medialta ja suomalaisilta putinisteilta lokaa niskaansa melkoisesti.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

tyhmyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 485
 • Liked: 1369
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10856 : 25.05.2020, 20:49:00 »
Kun media sekä demokraatit asettivat koko arvovaltansa peliin, russiagate salaliittoteorian kanssa, sen jälkeen ukrainegate:n kanssa samaten, niin Trumpin Obamagate, josta on todisteita mitä noissa aikaisemmissa ei ollut, on sekin todellista, vaikka se ei johtaisi mihinkään.
Saanko lainata tätä helmeä myöhemmin? No, kieltämättä lainaan sitä joka tapauksessa.

Minulle Trump on ollut selkeä pettymys. Hän lupasi ajaa uudenlaista politiikkaa, mutta käytännössä kaikki on ollut perinteistä republikaaninen politiikkaa. Uudella retoriikalla kylläkin.

hoksa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 97
 • Liked: 264
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10857 : 25.05.2020, 21:31:52 »
Kun media sekä demokraatit asettivat koko arvovaltansa peliin, russiagate salaliittoteorian kanssa, sen jälkeen ukrainegate:n kanssa samaten, niin Trumpin Obamagate, josta on todisteita mitä noissa aikaisemmissa ei ollut, on sekin todellista, vaikka se ei johtaisi mihinkään.
Saanko lainata tätä helmeä myöhemmin? No, kieltämättä lainaan sitä joka tapauksessa.

Minulle Trump on ollut selkeä pettymys. Hän lupasi ajaa uudenlaista politiikkaa, mutta käytännössä kaikki on ollut perinteistä republikaaninen politiikkaa. Uudella retoriikalla kylläkin.

Sanot ääneen sen, mitä kukaan ei yleensä edes sano. Trumpin tyyli toimia on ihan omanlaisensa ja esiintyminen varsin värikästä. Mutta kun sen taakse katsoo, niin se politiikka mitä hän tekee on loppujen lopuksi aika perus republikaanipolitiikkaa. Ihmiset, joiden arvomaailmassa on perinteiset republikaaniset arvot, ovat tyytyväisiä Trumpiin.

Varmasti juuri tämän takia hänen kannatus omassa puolueessa on niin vahva.

Obamaan verrattuna politiikka on varmasti ollut uudenlaista.
"Mitä me tehdään työpaikoilla, jos meillä ei oo planeettaa, millä elää" - Mariyam Abdulkarim

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 581
 • Liked: 7042
 • ...ääni kun on, nyt Kansanradion!
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10858 : 25.05.2020, 22:28:27 »

Sanot ääneen sen, mitä kukaan ei yleensä edes sano. Trumpin tyyli toimia on ihan omanlaisensa ja esiintyminen varsin värikästä. Mutta kun sen taakse katsoo, niin se politiikka mitä hän tekee on loppujen lopuksi aika perus republikaanipolitiikkaa. Ihmiset, joiden arvomaailmassa on perinteiset republikaaniset arvot, ovat tyytyväisiä Trumpiin.

Varmasti juuri tämän takia hänen kannatus omassa puolueessa on niin vahva.

Obamaan verrattuna politiikka on varmasti ollut uudenlaista.

Mitäpä se haittaa, eivät republikaanit ole katsoneet tarpeelliseksikaan muuttaa mitään. Trumpin tuoma uutuus on lähinnä sitä, että hän on (bisnes)johtaja eikä poliitikko, ja siksi hän on aikaansaavampi kun hän ei selittele eikä pakise mitään turhaa jargonia.

Obaman kohdalla voidaan kysyä, että onko hän edes se sama Obama mitä oli 2008? Poliittiset kompassit ovat osoittaneet, että demssit ovat luisuneet äärilaidalle muutaman vuoden aikana. Jotain Tim Poolia tässä vain toisinaan katselen.
"sanotaan se vielä kerran: rakenteellinen rasismi on ongelma Suomessa. valkoiset ihmiset hyötyvät siitä edelleen. on etuoikeutettujen velvollisuus tiedostaa etuoikeutensa."

"tue värillisten suomalaisten yrityksiä"

- Roope Salminen

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 119
 • Liked: 1685
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017 -> 1 viesti/jäsen/vrk
« Vastaus #10859 : 26.05.2020, 16:38:31 »
Aika pikkurajoitus se oli kun sulkua ei sittenkään tehty ja lopputulemana USA on yksi koronakuolemien johtavia maita. Ja kuten lainauksessa toteat itsekin, jenkkilästä pääsi eurooppaan ja takaisin. Sukulaisiin pääsi, bisnesmatkailu onnistui myös vaikka minkalaisille Korona-alueille. Ja Kiinasta pääsi turistitkin jenkkeihin, samoin Euroopasta. Ei vaan ihan joka EU- maasta eikä ihan joka paikasta Kiinaa. 

Pointti; Turha puhua "sulkemisesta" jos ei kuitenkaan suljettu. Ihan kuten Uudellamaallakin tehtiin. Pikkuknoppina muuten, tutun tenavalla (asuu Jokelassa) on tyttöystävä Riihimäellä. Paikallisjunilla pääs kulkemaan Jokela-R-mäki niin että koko nk."sulun" aikana ei kertaakaan kysytty yhtään mitään.

Trumpilla menee muutenkin lujaa, lähiaikoina Herra Presidentti on pistänyt arvovaltansa peliin toki "Obamagate" hörhöilyssä (joka muuten ei tule johtamaan yhtään mihinkään), vihjaillut Scarborough:n murhanneen entisen apulaisensa ja oman golfkierroksensa jälkeen syyttänyt Obamaa siitä että golffasi eikä tehnyt työtään.

Ann Coultier taitaa myös olla Trumpin ex-tukija, pisti useamman viestin verran täyslaidallisia Trumpin kieroiluista, mm: "The most disloyal actual retard that has ever set foot in the Oval Office"

Eiköhän Herra Presidentti tuohon vielä jotain vastaa  ;D

Pointti, kun puhutaan sulusta luokkaa miljardi + henkeä, niin ei se kovin pieni sulku ole. Todellisuus kuitenkin on että sulku asetettiin, se asetettiin siten kuin asetettiin, ja vaikka kuinka selität että poikkeusten päästessä silloin kulkemaan, eikä siten mitään sulkua ollut, niin kyllä se vain oli. Tekee muuten mieleni lähteä tästä Finnairilla dusseldorfiin viikonlopuksi. Onnistuuko?

Kun media sekä demokraatit asettivat koko arvovaltansa peliin, russiagate salaliittoteorian kanssa, sen jälkeen ukrainegate:n kanssa samaten, niin Trumpin Obamagate, josta on todisteita mitä noissa aikaisemmissa ei ollut, on sekin todellista, vaikka se ei johtaisi mihinkään.

Scarboroughin kiusaaminen avustajan kuolemalla on ihan paikallaan, kun katselee Scarboroughin vittuilua Trumpille tässä muutaman vuoden ajalta, niin on se kyllä kamalaa kun ei kestä sitä kun joku pistää takaisin.

Trump vaikka golffaa, on Trump silti tavoitettavissa. Kun Obama golffasi, niin millään muulla ei ollut väliä. Elokuun 2016 Lousianan tulvien aikaan, Obama lähti golffaamaan, eikä tullu takaisin päiviin. Tai kun James Foley menetti päänsä isisin käsissä, Obama lähti golffaamaan. Mutta mitäs pienistä.

Mutta kumma ettet kykene kirjoittamaan että Trump teki oikein, kun hän sulki matkustusta Korona alueilta. Saaden demokraateilta, medialta ja suomalaisilta putinisteilta lokaa niskaansa melkoisesti.

Fakta siis on että Trump ei asttenut sulkua vaan vuotavan hanan jonka seurauksena on 100 000 kuollutta ja se tosiasia ei muutu vaikka kuinka puhuu sulusta.

Sitten se että Trump haukkui Obamaa golfaamisesta vs. se että Trump on koko ajan tekemässä samaa on vähän niinkuin "se on parempaa golfaamista". Kukaan nyt ei usko tohon. El Presidente itse sanoi todistettavasti että sellaiseen ei ole aikaa hänen presidenttikaudellaan, ja sittenkin tekee sitä enemmän kun kukaan muu residentti ennen Trumppia. Ei siinä mitään, tossa iässä tottakait pitää kuntoilla, mutta jos erityisesti itse on kritisoinut edeltäjää siitä ja sitten evankeliumiin uskovaiset sanoo että se on erilaista golffia niin ollaan jo kaapimassa jäteastian pohjia selittelyissä.

Sit se Joen juttu; no, toimittaja/ex senaattori saoin Trumpista pahasti ja Yhdysvaltojen Presidentti kostaa Twitterissä on noin muutenkin WTF materiaalia että miten tollaiseen voi edes alentua, mutta sillä kuolleella on vanhemmat ja sukulaiset. Että maailman mahtavimman valtion presidentti kaivaa hautaa jotta saa vaalit voitettua  :facepalm: Ja se on jonkun mielestä vielä aiheellista
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.