Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017–2021 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 2039449 kertaa)

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 821
 • Liked: 14444
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Jos uskot kritiikittä kaiken mitä USA sanoo (ja sinähän uskot) niin asia on juuri noin.

Minä en ole sinä, minä en usko sokeasti auktoriteetteihin. Sinä olet muuttanut tämän osalta todistelussa maalitolppia niin monta kertaa että tuo on oikeastaan ainoa mihin enää kykenet.

Lainaus
Tässä näyttää siltä että koitat rinnastaa rauhanomaiset BLM-mielenosoitukset ihmishenkiä vaatineeseen mellakkaan USA:n parlamentissa. Tässä menet aika pahasti vikaan, nimittäin BLM mielenosoituksia oli useita, joista yli 90% oli täysin rauhanomaisia. Capitol-mellakoita oli yksi, missä kuoli 6 ihmistä ja 50 loukkaantui. Eli Capitol-mellakoista 0% oli rauhanomaisia. BLM mielenosoituksissakin missä esiintyi väkivaltaa se oli usein mielenosoittajiin kohdistuvaa, kun mm. heidän päälleen ajettiin autolla KKK:n toimesta.

Lisäksi BLM miekkareissa osoitettiin mieltä todellista yhteiskunnallista epäkohtaa vastaan siinä missä Capitol-mellakassa yritettiin väkivalloin kaapata USA:ssa valta estämällä Biden nousu presidentiksi, jotta Trump voisi jatkaa toisen kauden.

Se että yrität rinnastaa nuo asiat toisiinsa on huolestuttavaa ja saattaa viitata siihen että Trumpin hallinnon luhistuminen on vaikuttanut sinuun.

Ai nyt se lasketaan per tapaus? Aiemminhan se on laskettu niin että paikalla on x määrä väkeä joista yli 90% oli "rauhanomaisia". Tuo KKK väite, todista se. Että se auton ajaja tosiaan oli KKK:n jäsen ja sitten kysy itseltäsi miksi Demokraatti ajaa toisen yli autolla? Eikös se ole hieman tyhmää.

Mutta summataan BLM mellakat.
Kestivät 7 kuukautta.
27 ihmistä ammuttu kuoliaaksi.
700 poliisia loukkaantunut.
Reilu 150 liittovaltion rakennusta vandalisoitu/vahingoitettu
Satoja pienyrityksiä tuhottu.
Vakuutusyhtiöille 2 miljardin korjauslasku, yhteiskunnalle eri arvioiden mukaan 4-8 miljardia.
Hyökkäsivät valkoiseen taloon.

Terroristeja kaikki.

Tätä kuvaa vasten, Capitolin mellakka, harmittava yksittäistapaus.

Lainaus
Jaa, Trumpin arvostelu on "tyhjää puhetta". Näin ei asia kuitenkaan ole kun se kertoo republikaanien sisäisistä jännitteistä mitkä vaikeuttavat kyseisen puolueen toimintaa ja mahdollisuuksia voittaa vaaleja jatkossa. Murkowski sanoin harkitsevansa eroa republikaanisesta puolueesta (tapahtuessaan tämä ero kutistaisi republikaanien senaatin paikkamäärää yhdellä), ja Colin Powell sanoi ettei enää edes pidä itseään republikaanina. Lisäksi rahoittajat ovat alkaneet ruuvailla rahahanojaan kiinni niiltä republikaaneilta jotka äänestivät Bidenin vaalivoiton hylkäämisen puolesta. Ilman rahoitusta jenkeissä ei voiteta vaaleja.

Colin Powell, jännää kuinka vasemmisto on unohtanut vihansa Bushia ja tämän hallintoa, eritoten Powellia kohtaan. Sille on oma terminsä mitä republikaanipuolueessa tapahtuu. Rotat jättävät "uppoavan" laivan. Tässä tapauksessa kun republikaanien enemmistö on sitä mieltä että MAGA on republikaanien tuleva linja, Rinot lähtevät. Suuret sijoittajat ruuvaavat rahahanojaan kiinni republikaaneilta. No se ei oikeastaan tee muuta kuin alleviivaa sitä että Demokraatit ovat suurten rahoittajien puolue, suurten yritysten puolue, joita ei kiinnosta tavallisen kansalaisen arki ja toimeentulo.

Lainaus
Jos olisivat sanoneet että älä tule, olisi twiitti lätkähtänyt ulos viidessä minuutissa ja voitonmahdollisuudet olisivat laskeneet vielä lisää. Noihin aikoihin Trumppia ei oltu vielä heitetty Twitteristä ulos.

Ja näin muuttui absoluuttinen "Trump mokasi", termiin jos joku olisi tehnyt näin niin...

Lainaus

Trumpin presidenttikausi on toisin sanoen ollut niin totaalinen pannukakku että republikaanit voivat joutua vuosikymmeniksi pois vallankahvasta.

Minusta tuo Trumpin presidenttikauden summaaminen siihen miten republikaaneilla jotka puukottivat Trumpia selkään minkä kerkesivät, tulee tulevaisuudessa menemään on vähän kummallista.

Pöllin tämän nyt röyhkeästi tähän, koska se summasi asian niin nätisti.

Trumpin kauden todistus: käytös 5 kaikki muut kymppejä. Obaman todistus käytös 10 kaikki muut vitosia.

Innolla odotan kuinka Biden pääsee tekemään ihmeitä. Andrew Cuomo on jo aloittanut ihmeidenteon, Korona on nyt New Yorkissa tapissaan ja nyt hän on sitä mieltä että avataan talous. Hyvinpä New York on asian hoitanut.

Noin muuten mitenkäs sinusta, tarvitseeko USA jatkossa virastoa nimeltä Centers for Disease Control and Prevention? Ilmeisesti sinun ja kumppanien mielestä se on ihan turha laitos. Kun Presidentti hoitaa ne hommat jotka sille virastolle kuuluu. Ennustankin että Bidenin kaudella, emme kuule sinulta kuinka Biden on hoitanut koronan huonosti. Vaan näemme sinun syyttävän Trumpia, tai sitten tuossa yllä olevaa virastoa. Ketä tahansa muuta kuin Bideniä. Tai rehellisesti Harrisia, käppänä kun ei kestä virassa kovinkaan kauaa.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 486
 • Liked: 53
Jos uskot kritiikittä kaiken mitä USA sanoo (ja sinähän uskot) niin asia on juuri noin.

Minä en ole sinä, minä en usko sokeasti auktoriteetteihin.

...sanoo jäsen joka juuri väitti että Iran oli rikkonut ydinsopimusta koska USA sanoo niin.

Ai nyt se lasketaan per tapaus? Aiemminhan se on laskettu niin että paikalla on x määrä väkeä joista yli 90% oli "rauhanomaisia". Tuo KKK väite, todista se.


Voit puolestani "laskea" ihan miten haluat, mutta sitä on vähän vaikea muuksi selittää että BLM miekkarit olivat yli 90% rauhanomaisia mielenosoituksia aitoa yhteiskunnallista epäkohtaa vastaan, siinä missä Capitol-rynnäkkö oli aseellinen hyökkäys USA:n hallintoa vastaan. Porukka puhui aikovansa hirttää varapresidentti Mike Pencen. Rynnäkkö kohti presidentin virkarikossyytteeseen, joka on historiallinen sikäli että kukaan presidentti ei ole aikaisemmin joutunut kyseiseen prosessiin kahdesti.

KKK:

Lainaus
RICHMOND, Va. — A Virginia man who a prosecutor described as a leader of the Ku Klux Klan and who drove through a Black Lives Matter protest in June was sentenced Monday to six years in jail.
https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2020/08/12/virginia-man-who-drove-through-blm-protest-gets-6-years-jail/3354919001/

Mutta summataan BLM mellakat.
Kestivät 7 kuukautta.
27 ihmistä ammuttu kuoliaaksi.


BLM mielenosoittajat eivät ole ampuneet 27 ihmistä:

Lainaus
A review of 27 deaths linked to either protests or subsequent violence since late May indicates that those ultimately alleged to be culpable, in cases where a suspect or perpetrator were identified, were almost never actually part of the protest movement
https://www.washingtonpost.com/politics/2020/08/26/almost-none-deaths-linked-recent-protests-are-known-have-been-committed-by-protesters/

Tätä kuvaa vasten, Capitolin mellakka, harmittava yksittäistapaus.

Se on yksittäistapaus vain jos se ei toistu, USA:ssa on nyt tiedustelutietoja massiivisista valmisteluista hyökätä useassa osavaltiossa hallintorakennuksiin. Mikä siirtäisi jenkkilää kohti sisällissotaa.

Lainaus
The FBI warned Monday that armed far-right extremist groups are planning to march on state capitals this weekend, triggering a rush to fortify government buildings amid concerns that the violence that erupted at the U.S. Capitol last week could spread throughout the country
https://www.washingtonpost.com/national/state-capitals-armed-protests-fbi/2021/01/11/d8ec0312-544d-11eb-a08b-f1381ef3d207_story.html

Suuret sijoittajat ruuvaavat rahahanojaan kiinni republikaaneilta. No se ei oikeastaan tee muuta kuin alleviivaa sitä että Demokraatit ovat suurten rahoittajien puolue, suurten yritysten puolue, joita ei kiinnosta tavallisen kansalaisen arki ja toimeentulo.

Jos yritykset lopettavat tukensa republikaaneille niin kyllä, sen jälkeen demokraatit saavat suhteessa enemmän tukea yrityksiltä, mutta ei se tarkoita että demokraattien linja olisi yhtäkkiä jotenkin muuttunut.

Noin muuten mitenkäs sinusta, tarvitseeko USA jatkossa virastoa nimeltä Centers for Disease Control and Prevention? Ilmeisesti sinun ja kumppanien mielestä se on ihan turha laitos. Kun Presidentti hoitaa ne hommat jotka sille virastolle kuuluu.

Jaha, argumenttisi on siis, että koska jenkeissä on virasto nimeltä CDC, niin Trump ei mokannut koronaresponssiaan? Go baby!

Tällävälin Trumpin approval-rating on kääntynyt entiseltä, valmiiksi matalalta tasolta suoraan alaspäin. Fiferthirtyeight-sivun keskiarvossa yli 50% jenkeistä kannattaa uutta virkarikosprosessia, ja hämmästyttävästi Mitch McConnell, republikaanien senaattijohtaja, myös kannattaa sitä koska näkee että se on hyvä keino putsata puolue Trumpin saastasta.

Eli vaikka sinä jaat kilttinä Q-poikana "kymppejä" trämpille, amerikkalaiset äänestäjät haluavat päästä käppänästä eroon ja äijän ei enää tarvitse harkita pyrkiäkö 2024 takaisin koska maine on mennyt ja sen mukana mahdollisuudet.

Lainaus
WASHINGTON — Senator Mitch McConnell has concluded that President Trump committed impeachable offenses and believes that Democrats’ move to impeach him will make it easier to purge Mr. Trump from the party, according to people familiar with Mr. McConnell’s thinking.

The private assessment of Mr. McConnell, the most powerful Republican in Congress, emerged on the eve of a House vote to formally charge Mr. Trump with inciting violence against the country for his role in whipping up a mob of his supporters who stormed the Capitol while lawmakers met to formalize President-elect Joseph R. Biden Jr.’s victory.
https://www.nytimes.com/2021/01/12/us/politics/mcconnell-backs-trump-impeachment.html?action=click&module=Spotlight&pgtype=Homepage

Jos McConnell ohjeistaa ryhmäänsä äänestämään syytteen puolesta, on hyvin todennäköistä että tuomio rapsahtaa presidentille, ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen historiassa.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 821
 • Liked: 14444
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
...sanoo jäsen joka juuri väitti että Iran oli rikkonut ydinsopimusta koska USA sanoo niin.

En, vaan että USA irtaantui siitä Iranin rikottua sitä. Asia jonka sinä kiistit IAEA:n artikkelilla jonka heivasit ikkunasta kun sen uskottavuus romahti.

Lainaus
Voit puolestani "laskea" ihan miten haluat, mutta sitä on vähän vaikea muuksi selittää että BLM miekkarit olivat yli 90% rauhanomaisia mielenosoituksia aitoa yhteiskunnallista epäkohtaa vastaan, siinä missä Capitol-rynnäkkö oli aseellinen hyökkäys USA:n hallintoa vastaan. Porukka puhui aikovansa hirttää varapresidentti Mike Pencen. Rynnäkkö kohti presidentin virkarikossyytteeseen, joka on historiallinen sikäli että kukaan presidentti ei ole aikaisemmin joutunut kyseiseen prosessiin kahdesti.

Mikä oli se aito yhteiskunnallinen epäkohta jota vastaan BLM mellakoi? Ydinperhe? Poliisiväkivalta mustia kohtaan, joka on vähäisempää kuin valkoisten kohtaama. Ilmastonmuutos? Veikkaan ettet edes tiedä mitä BLM järjestönä oikeasti ajaa. Jos tietäisit niin tuo väkivaltaisten mellakoiden valkopesusi loppuisi. Tai mitä minä oikein odotan, tyypiltä joka ei kykene itsenäiseen ajatteluun vaan hakee ajatuksensa "luotettavista lähteistä".

Lainaus
KKK:

Lainaus
RICHMOND, Va. — A Virginia man who a prosecutor described as a leader of the Ku Klux Klan and who drove through a Black Lives Matter protest in June was sentenced Monday to six years in jail.
https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2020/08/12/virginia-man-who-drove-through-blm-protest-gets-6-years-jail/3354919001/

Mielenkiintoista, rekisteröty demokraatti. No ei ole omena kauas puusta pudonnut. Eli demokraattien sisäistä kamppailua ;D

Lainaus
BLM mielenosoittajat eivät ole ampuneet 27 ihmistä:

Eikä Trumpin kannatajat tappaneet 5:ttä ihmistä. Haeppa joku luotettava lähde, Amazonin läpyskä ei ole sellainen.

Lainaus
Se on yksittäistapaus vain jos se ei toistu, USA:ssa on nyt tiedustelutietoja massiivisista valmisteluista hyökätä useassa osavaltiossa hallintorakennuksiin. Mikä siirtäisi jenkkilää kohti sisällissotaa.


Niin. FBI:llä oli tieto myös tästä 6:n päivän mellakasta, mutta kongressin poliisi ja FBI ja muut, Eivät tehneet asian eteen mitään.

Lainaus
Jos yritykset lopettavat tukensa republikaaneille niin kyllä, sen jälkeen demokraatit saavat suhteessa enemmän tukea yrityksiltä, mutta ei se tarkoita että demokraattien linja olisi yhtäkkiä jotenkin muuttunut.

Tämä on aivan totta. Demokraattien linja on jo pitkään ollut ison rahan nuoleskelu ja politiikan teko joka hyödyttää isoja yrityksiä. Sekä haittaavat tavallisia työssäkäyviä ihmisiä sekä niitä köyhiä. Tämä että yritykset jatkossa tukevat vain demokraatteja, eritoten vain alleviivaa sitä.

Lainaus
Jaha, argumenttisi on siis, että koska jenkeissä on virasto nimeltä CDC, niin Trump ei mokannut koronaresponssiaan? Go baby!

Niin, Trump mokasi koronaprosessinsa ihan yhtälailla kuin Sanna Marin. Mutta sinusta Marin on hoitanut hommansa hyvin, käytät eri arvostelutaulukkoa Marinin kohdalla kuin Trumpin. Minä käytän heidän kohdallaan sitä samaa taulukkoa. Kumpainenkin teki jotain, tai oli tekemättä jotain. Tartunnat vähenivät kesäksi näiden toimista huolimatta ja nyt vuoden lopulla ne ovat ampaisseet taivaisiin niistä toimista huolimatta. Jos Marin olisi hoitanut hommansa hyvin, niin toista aaltoa ei oltaisi nähty. Tämä on se standardi jolla sinä arvostelet Trumpia. Joten sekä Trump että Marin mokasivat Koronaprosessinsa.

Mutta mukavaa että sinusta vieläkin CDC on täysin viaton koronaprosessin osalta. Tai siis että sinustakin koko lafka voidaan lopettaa koska Presidentti on se joka kansakunnan terveyttä hoitaa. Tai täällä Pääministeri.

Lainaus
Eli vaikka sinä jaat kilttinä Q-poikana "kymppejä" trämpille, amerikkalaiset äänestäjät haluavat päästä käppänästä eroon ja äijän ei enää tarvitse harkita pyrkiäkö 2024 takaisin koska maine on mennyt ja sen mukana mahdollisuudet.

En muista jakaneeni koskaan Q teorioita. Mutta niitä kymppejä on helppo jaella. Rauhan asialla, Trump on solminut suuria rauhansopimuksia. Trumpin talous oli kovassa käynnissä ennen koronaa. Ainoa jotka Trumpin onnistumisista eivät pitäneet olivat demokraatit, kun Trump osoitti heidän vuosikymmenten asioihin lähestymiskulman vääräksi ja onnettomaksi. Sen näkee muuten 2024 mikä tilanne on. Republikaanien enemmistö kun on MAGA ja America first kannalla. Demokraateilta ei kannata kysyä republikaanien asioista.

Lainaus
Jos McConnell ohjeistaa ryhmäänsä äänestämään syytteen puolesta, on hyvin todennäköistä että tuomio rapsahtaa presidentille, ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen historiassa.

Paitsi tuossa on se hienous, että Trumpin astuttua virasta, hän on yksityishenkilö. Eikä Senaatilla enää ole oikeutta käsitellä Trumpin impeachmentia. Jos Senaatti yrittää, Senaatin pitäisi muuttaa sääntöjään asiassa ja se on vastoin perustuslain henkeä ja kirjainta. Jossa lukee ettei ex post facto lakeja tule asettaa. Eli Demokraatit yrittävät taannehtivalla säännöstöllä rankaista Trumpia.

Osaatko sinä sanoa mitkä ovat ne todisteet mitä Demokraattien impeachment artiklassa lukee? Olethan lukenut sen? Etkö? Kumma juttu. Eikä yllätä yhtään.

Mutta mieluusti lukisin kyllä missä kohtaa Trump puhettaan yllyttää väkeä hyökkäämään Capitoliin, sekä muuta mitä demokraatit väittivät siinä puheessa olleen? Osaathan esittää ne kohdat siitä puheesta? Ei luulisi olevan vaikeaa, onhan "luotettava media" varmasti nekin jo kertonut sinulle. Anna palaa frank.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Rippeet

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 137
 • Liked: 189
Paitsi tuossa on se hienous, että Trumpin astuttua virasta, hän on yksityishenkilö. Eikä Senaatilla enää ole oikeutta käsitellä Trumpin impeachmentia. Jos Senaatti yrittää, Senaatin pitäisi muuttaa sääntöjään asiassa ja se on vastoin perustuslain henkeä ja kirjainta. Jossa lukee ettei ex post facto lakeja tule asettaa. Eli Demokraatit yrittävät taannehtivalla säännöstöllä rankaista Trumpia.

Osaatko sinä sanoa mitkä ovat ne todisteet mitä Demokraattien impeachment artiklassa lukee? Olethan lukenut sen? Etkö? Kumma juttu. Eikä yllätä yhtään.

Mutta mieluusti lukisin kyllä missä kohtaa Trump puhettaan yllyttää väkeä hyökkäämään Capitoliin, sekä muuta mitä demokraatit väittivät siinä puheessa olleen? Osaathan esittää ne kohdat siitä puheesta? Ei luulisi olevan vaikeaa, onhan "luotettava media" varmasti nekin jo kertonut sinulle. Anna palaa frank.
[/quote]


Tuota se minäkin ihmettelen. Mutta näyttäisi siltä, jos Trump sanoo koivun olevan koivu, sekin tulkitaan toiseksi.

Trumpin todellinen syy irtaantua Pariisin sopimuksesta oli ihan perusteltu. Kiina sai luvan tupruttaa skeidaa ilmaan niin paljon kuin rahkeet kestävät 20 vuotta. EU ja USA oli suurimmat häviäjät. Tuossa nähdään millainen vellihousujen hönöliberaali EU on, ei yhtään selkärankaa.
Kaksi kertaa Trump pyydettiin Davosiin juttelemaan maapallon nollaus hörhöjen kanssa(World Economic Forum), mutta Trump työnsi paksut sormensa heidän silmiinsä, että USA ei tule taipumaan radikaali kommunisteille. Ihan perustelua käyttäytymistä, kun näiden hörhöjen sivulla lukee kissan kokoisilla kirjaimilla "Mitä jos et omista mitään, mutta olisit onnellisempi".
Kuin Neuvostoliiton puolueohjelma. Ja meidän pääministeri hyppää näiden hörhöjen luona.
https://vnk.fi/-/paaministeri-marin-osallistuu-maailman-talousfoorumiin-davosissa

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 249
 • Liked: 3685
Totta kai demokraatit nyt osoittavat valtaansa, mutta erittäin huonolla tavalla. He eivät yritä lähentää USA:n 75 miljoonaa Trumpia äänestäneitä, he marginalisoivat heitä. Tuo voi vain kostautua. En tarkoita väkivaltaista reaktiota, vaan sitä, että sisäpolitiikka tulee olemaan hyvin vaikeaa, jos demot päästävät nuo fanaatikkonsa ääneen leimaamaan suurta väestönosaa. Nyt demojen pitäisi laittaa jarrua, eikä sallia esim. tuota somesensuuritouhua, joka on erittäin huolestuttava ilmiö. Siis ihan perustuslaillisestikin!

Infernaalinen_aviomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 486
 • Liked: 53
Ihan aluksi pyydän anteeksi että viittasin edellisessä viestissäni biisoninsarvikarvahattuun, sen kirjoituksen jälkeen on nimittäin käynyt ilmi että kyseistä tyyppiä epäillään yrityksestä murhata amerikkalaisia kansanedustajia.

Mikä oli se aito yhteiskunnallinen epäkohta jota vastaan BLM mellakoi? Ydinperhe?

Hm jaa, esität siis ettet tiedä tuota siinä toivossa että keskustelu siirtyisi käsittelemään BLM:ää. Se ei käy.

Lainaus
RICHMOND, Va. — A Virginia man who a prosecutor described as a leader of the Ku Klux Klan and who drove through a Black Lives Matter protest in June was sentenced Monday to six years in jail.
https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2020/08/12/virginia-man-who-drove-through-blm-protest-gets-6-years-jail/3354919001/
Mielenkiintoista, rekisteröty demokraatti. No ei ole omena kauas puusta pudonnut. Eli demokraattien sisäistä kamppailua ;D

Sinusta on näemmä ok käyttää hymiötä kun puhutaan valkoisen ylivallan kannattajasta joka on ajanut autolla mielenosoittajia päin, saaden siitä kuuden vuoden tuomion. Muutenkin tässä koko hommassa ns. haisee rotta, kun Trump hätääntyi BLM-liikkeestä niin että alkoi kampanjoimaan "law and order" teemalla, ja sitten kun hänen kannattajansa hyökkäävät parlamenttiin aikomuksenaan tappaa kansanedustajia, hän kutsuu heitä isänmaan ystäviksi ("patriots"). Toki Trumpin koko kaudessa haisee rotta joten tässä ei sinänsä ole mitään uutta vaan valehtelu, tekopyhyys ja itsekkyys ovat leimanneet "presidentin" toimintaa alusta asti.

Sinänsä USA:lla on käynyt tuuri siinä että Trump oli niin kertakaikkisen epäpätevä. Mikäli asialla olisi ollut taitavampi populistinen demagogi olisi voinut käydä niinkin että jenkkilän instituutiot eivät olisi kestäneet, vaan vaalien tulos olisi mitätöity ja presidentti jatkanut toiselle kaudelle. Mikä olisi voinut johtaa vaikka mihin. Sikäli on hyvä toivoa että mm. Josh Hawleyn maine on nyt mennyt niin perusteellisesti ettei hän pääse ehdolle.

Lainaus
Se on yksittäistapaus vain jos se ei toistu, USA:ssa on nyt tiedustelutietoja massiivisista valmisteluista hyökätä useassa osavaltiossa hallintorakennuksiin. Mikä siirtäisi jenkkilää kohti sisällissotaa.

Niin. FBI:llä oli tieto myös tästä 6:n päivän mellakasta, mutta kongressin poliisi ja FBI ja muut, Eivät tehneet asian eteen mitään.

Tämä on totta ja asiaa tutkitaan USA:ssa. Ilmeisesti on löydetty merkkejä siitä, että jotkut republikaanit ja poliisit olisivat auttaneet hyökkääjiä pääsemään parlamenttiin sisälle.

Michiganissa oli muuten hieman samantyyppinen hallintorakennuksen valtaus aiemmin, joten tämä ei tässäkään vaiheessa välttämättä ole "yksittäistapaus". Michiganissa ei onneksi kuollut ihmisiä.

Demokraattien linja on jo pitkään ollut ison rahan nuoleskelu ja politiikan teko joka hyödyttää isoja yrityksiä. Sekä haittaavat tavallisia työssäkäyviä ihmisiä sekä niitä köyhiä.

Ahaa. Rikkaita suosivat veronkevennykset, ympäristönormien löysentäminen ja minimipalkan polkeminen ovatkin siis nimenomaan demokraattien linjaa. Republikaanit sitten varmaan kannattavat kaikille sosiaaliturvaa ja terveydenhuoltoa.

Lainaus
Jaha, argumenttisi on siis, että koska jenkeissä on virasto nimeltä CDC, niin Trump ei mokannut koronaresponssiaan? Go baby!
Niin, Trump mokasi koronaprosessinsa ihan yhtälailla kuin Sanna Marin.

Aa, haluat siis jutella Sanna Marinista. Trump ennusti että heti vaalien jälkeen kukaan ei edes puhu koronasta mitään. Hän oli osittain oikeassa sikäli että hän itse menetti loputkin mielenkiinnostaan koko epidemiaan heti vaalien jälkeen, koska hänen fokuksensa kiinnittyi yrityksiin varastaa vaalitulos itselleen. USA:ssa on kuollut koronaan n. 1200 henkilöä/miljoona asukasta. Suomessa luku on 123.

Mutta niitä kymppejä on helppo jaella. Rauhan asialla, Trump on solminut suuria rauhansopimuksia. Trumpin talous oli kovassa käynnissä ennen koronaa.

Suuria rauhansopimuksia, tosiaan. Arabien rauhantarjouksessa Israelille tarjottiin suhteiden normalisointia jos he vetätyvät miehitysalueilta. Trump on painostanut arabimaita normalisoimaan suhteita, joten Israel on ilahtunut saadessaan osaan arabimaista ainakin nimellisesti normalisoidut suhteet luopumatta miehityksestään. Tämä ei välttämättä ole pidemmän päälle kovin hieno diili. Mitä tulee talouteen, Obaman kaudella alkanut noususuhdanne jatkui Trumpin kaudelle, se on totta. Toki sittemmin homma on kussut, osittain siksikin että Trump päätti olla tilaamatta hengityskoneita jne. epidemian alkuvaiheessa, koska pelkäsi sen pelästyttävän osakemarkkinat. Että sellaista "johtajuutta".

Lainaus
Jos McConnell ohjeistaa ryhmäänsä äänestämään syytteen puolesta, on hyvin todennäköistä että tuomio rapsahtaa presidentille, ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen historiassa.
Paitsi tuossa on se hienous, että Trumpin astuttua virasta, hän on yksityishenkilö. Eikä Senaatilla enää ole oikeutta käsitellä Trumpin impeachmentia. Jos Senaatti yrittää, Senaatin pitäisi muuttaa sääntöjään asiassa ja se on vastoin perustuslain henkeä ja kirjainta. Jossa lukee ettei ex post facto lakeja tule asettaa. Eli Demokraatit yrittävät taannehtivalla säännöstöllä rankaista Trumpia.

Asia ei kylläkään mene noin vaan valtakunnanoikeudenkäynti voidaan käydä Trumpin kauden jälkeen. Kyseessä ei ole mikään taannehtiva säännöstö vaan Trumppia arvioidaan teon tekohetken mukaisella säännöstöllä. Mikäli näin ei olisi, olisi presidentti oikeudellisesti omituisen immuuni virkakautensa sen loppuosan, jonka aikana impeachment-prosessia ei ehdittäisi käydä loppuun. Mikä on ristiriidassa sen kanssa että kukaan ei ole lain yläpuolella.

Kannattaa muuten seurailla mitä Georgiassa tapahtuu: puuhailevat osavaltiotason rikostutkintaa Trumpin toimista vaalivilpin yrittämisessä:

Lainaus
ATLANTA — Prosecutors in Georgia appear increasingly likely to open a criminal investigation of President Trump over his attempts to overturn the results of the state’s 2020 election, an inquiry into offenses that would be beyond his federal pardon power.
(...)
Some veteran Georgia prosecutors said they believed Mr. Trump had clearly violated state law.

“If you took the fact out that he is the president of the United States and look at the conduct of the call, it tracks the communication you might see in any drug case or organized crime case,” said Michael J. Moore, the former United States attorney for the Middle District of Georgia. “It’s full of threatening undertone and strong-arm tactics.”
(...)
Mr. Banzhaf and other legal experts say Mr. Trump’s calls may run afoul of at least three state criminal laws. One is criminal solicitation to commit election fraud, which can be either a felony or a misdemeanor.

There is also a related conspiracy charge, which can be prosecuted either as a misdemeanor or a felony. A third law, a misdemeanor offense, bars “intentional interference” with another person’s “performance of election duties.”
https://www.nytimes.com/2021/01/15/us/politics/atlanta-prosecutor-trump-election.html?searchResultPosition=1

Tämä on siis se tyyppi, joka kuukausitolkulla väitti että vaalit olisi varastettu häneltä. Se on tosin tunnettua että epävakaalle persoonallisuudelle on juurikin ominaista syyttää muita omista rötöksistään.

Penan kaveri Eki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 930
 • Liked: 1230
 • Impivaarana 56 maata ja päälle 200 kaupunkia
Ihan aluksi pyydän anteeksi että viittasin edellisessä viestissäni biisoninsarvikarvahattuun, sen kirjoituksen jälkeen on nimittäin käynyt ilmi että kyseistä tyyppiä epäillään yrityksestä murhata amerikkalaisia kansanedustajia.

Vain siksi aikaa, että saatais tuomarilta pidätyspaperit…. Nyt tällaiset väitteet on vedetty takaisin.

Ed Rooney: Wake up and smell the coffee, Mrs. Bueller. It's a fool's paradise. He is just leading you down the primrose path.
Katie Bueller: I can't believe it.

pugisti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 130
 • Liked: 248
@Infernaalinen_aviomies

"Muutenkin tässä koko hommassa ns. haisee rotta, kun Trump hätääntyi BLM-liikkeestä niin että alkoi kampanjoimaan "law and order" teemalla, ja sitten kun hänen kannattajansa hyökkäävät parlamenttiin aikomuksenaan tappaa kansanedustajia, hän kutsuu heitä isänmaan ystäviksi ("patriots"). Toki Trumpin koko kaudessa haisee rotta joten tässä ei sinänsä ole mitään uutta vaan valehtelu, tekopyhyys"

Lopetan lainauksen tuohon tiettyyn sanaan.
Olen koittanut saada selkeää vastausta mm kun puhuttu kansan kahtiajaosta, että DT kannattajineenko oli ainoa taho joka tätä ajoi.. Kysyn nyt sultakin tätä samaa asiaa? Esim tuoss lainauksessa kiteytyy ns vastustajien ajatusmalli, tuolle että T käski ja kehoitti sekä tuki yms hyökkäystä ei ole vielä löytyny näyttöä, muuta kuin tulkintoja tyyliin: mutta kun se mitä se jätti sanomatta tai ei se sanomallaan sitä tarkoittanut...
Että saisinko selkeät perustelut väitteelle?

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 821
 • Liked: 14444
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Hm jaa, esität siis ettet tiedä tuota siinä toivossa että keskustelu siirtyisi käsittelemään BLM:ää. Se ei käy.

Sinä väität että BLM mellakoi aidon yhteiskunnallisen epäkohdan vuoksi. Mikä se epäkohta on? Minä olen lukenut BLM manifestit, tiedän tarkalleen ne asiat mitä BLM ajaa ja vastustaa. Mikä on totaalisen eri juttu kuin median kuva siitä. Siksi kysyin sinulta. Koska tiedän että sinä et tiedä, etkä ole lukenut BLM:n manifesteja, mutta julistat papukaijamaisesti median kertomana että se on aito yhteiskunnallinen epäkohta.

Lainaus
Sinusta on näemmä ok käyttää hymiötä kun puhutaan valkoisen ylivallan kannattajasta joka on ajanut autolla mielenosoittajia päin, saaden siitä kuuden vuoden tuomion. Muutenkin tässä koko hommassa ns. haisee rotta, kun Trump hätääntyi BLM-liikkeestä niin että alkoi kampanjoimaan "law and order" teemalla, ja sitten kun hänen kannattajansa hyökkäävät parlamenttiin aikomuksenaan tappaa kansanedustajia, hän kutsuu heitä isänmaan ystäviksi ("patriots"). Toki Trumpin koko kaudessa haisee rotta joten tässä ei sinänsä ole mitään uutta vaan valehtelu, tekopyhyys ja itsekkyys ovat leimanneet "presidentin" toimintaa alusta asti.

Niin, Demokraattien perustaman KKK:n jäsen hyökkää Demokraattien BLM:n jäsenten päälle, niin kyllä siinä on hymyilemistä. Sillä jos Trumpin kannattajat hyökkäisivät Trumpin kannattajia vastaan, näkisimme sinulta ihan saman reaktion. Eikä tuota helmiä hapuvaa feikattua paheksuntaa. Muuten niistä jotka sinne parlamenttii ovat hyökänneet, iso osa on jo todettu Antifa ja BLM tyypeiksi. Tyypillisiä Trump kannattajia.

Lainaus
Sinänsä USA:lla on käynyt tuuri siinä että Trump oli niin kertakaikkisen epäpätevä. Mikäli asialla olisi ollut taitavampi populistinen demagogi olisi voinut käydä niinkin että jenkkilän instituutiot eivät olisi kestäneet, vaan vaalien tulos olisi mitätöity ja presidentti jatkanut toiselle kaudelle. Mikä olisi voinut johtaa vaikka mihin. Sikäli on hyvä toivoa että mm. Josh Hawleyn maine on nyt mennyt niin perusteellisesti ettei hän pääse ehdolle.


Miksi Josh Hawleyn maine on mennyt? Siksi että hän käytti laillista asemaansa, laillisesti prosessin mukaisesti tammikuun 6 päivä? Niin juuri, nimeä Josh Hawleyn rikos tai se mistä se maine meni?

Lainaus
Tämä on totta ja asiaa tutkitaan USA:ssa. Ilmeisesti on löydetty merkkejä siitä, että jotkut republikaanit ja poliisit olisivat auttaneet hyökkääjiä pääsemään parlamenttiin sisälle.

Michiganissa oli muuten hieman samantyyppinen hallintorakennuksen valtaus aiemmin, joten tämä ei tässäkään vaiheessa välttämättä ole "yksittäistapaus". Michiganissa ei onneksi kuollut ihmisiä.

Michiganissa oli samantyyppinen valtaus. Oliko Trump puhumassa silloin sielläkin? On myös tullut julki se että Capitolin poliisipäällikkö on pyytänyt kongressin että senaatin turvallisuusviranomaisia (sergeant of arms) kutsumaan kansalliskaartia tai apuvoimia. Kongressin vastaava vastaa Pelosille, senaatin McConnelille, kumpikin sanoi ettei tarvitse. Ja koska etukäteen suunnitellusta höökimisestä on sinustakin nyt näyttöä, niin tiedäthän mitä se tarkoittaa? Puheet ja syytteet siitä että Trump yllytti väen hyökkäämään ja valtaamaan capitolin, menettivät juuri pohjansa.

Vastaa rehellisesti kysymykseen. Mitä spontaania ja yllytettyä on ennakkoon suunnitellussa hyökkäyksessä? Aivan.

Lainaus
Ahaa. Rikkaita suosivat veronkevennykset, ympäristönormien löysentäminen ja minimipalkan polkeminen ovatkin siis nimenomaan demokraattien linjaa. Republikaanit sitten varmaan kannattavat kaikille sosiaaliturvaa ja terveydenhuoltoa.


Itse asiassa kaikkia yrittäjiä ja yrityksiä auttavat veronkevennykset auttavat myös niitä köyhempiä yrittäjiä. Ympäristönormien löysentäminen idioottimaiselta tasolta järkevämmälle tasolle auttaa kaikkia muita paitsi suuria yrityksiä. Minimipalkka on ns lähtöpalkka miltei kaikkialla. Hyvä duunari saa nopeasti parempaa palkkaa kuin minimipalkkaa ja koulusta vasta valmistuneille joilla ei ole kokemusta se on alku, ei loppu. Demokraattien linja on että korkeat yritysverot auttavat suuria yrityksiä jotka kykenevät välttelemään niitä. Ympäristönormien idioottimaisuus auttaa suuria yrityksiä koska ne voidaan rahalla hoitaa pois. Minimipalkan korotukset hyödyttävät suuria yrityksiä koska he voivat siirtää tuotannon pois ja välttää täten sen minimipalkan.

Demokraattien kaikille sosiaaliturva ja terveydenhuolto on jotain kammoksuttavaa. Siis todella, onko Liittovaltiolla varaa maksaa siitä 2 biljoonaa taalaa joka vuosi? 4,8 biljoonan budjetin josta pari biljoonaa on jo puhdasta velkarahaa, sijaan 6,8 biljoonaa vuosittain ei tunnu missään.

Lainaus
Aa, haluat siis jutella Sanna Marinista. Trump ennusti että heti vaalien jälkeen kukaan ei edes puhu koronasta mitään. Hän oli osittain oikeassa sikäli että hän itse menetti loputkin mielenkiinnostaan koko epidemiaan heti vaalien jälkeen, koska hänen fokuksensa kiinnittyi yrityksiin varastaa vaalitulos itselleen. USA:ssa on kuollut koronaan n. 1200 henkilöä/miljoona asukasta. Suomessa luku on 123.

En halua jutella Sanna Marinista, vaan totean että Koronan hoito on epäonnistunut Suomessa Marinin toimesta ihan yhtälailla kuin Yhdysvalloissa Trumpin toimesta. Molemmissa paikoissa voidaan sitten hyvin hävittää CDC ja THL, koska niillä mitään tee jos kerran hoitovastuu on pääministerillä/presidentillä. Ja näin heti vaalien jälkeen Yhdysvalloissa koronasta huolimatta, aiotaan avata nyt talouksia siellä missä demokraateilla on lockdownit olleet jo pitkään.

Lockdownit eivät muuten auta lainkaan tartuntojen kehityksessä. Siitä tuli ihan tutkimuksin joka noudattaa sinun tarkoin vaalimiasi kriteereitä. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13484
Lainaus
Results
Implementing any NPIs was associated with significant reductions in case growth in 9 out of 10 study countries, including South Korea and Sweden that implemented only lrNPIs (Spain had a non‐significant effect). After subtracting the epidemic and lrNPI effects, we find no clear, significant beneficial effect of mrNPIs on case growth in any country. In France, e.g., the effect of mrNPIs was +7% (95CI ‐5%‐19%) when compared with Sweden, and +13% (‐12%‐38%) when compared with South Korea (positive means pro‐contagion). The 95% confidence intervals excluded 30% declines in all 16 comparisons and 15% declines in 11/16 comparisons.

Conclusions
While small benefits cannot be excluded, we do not find significant benefits on case growth of more restrictive NPIs. Similar reductions in case growth may be achievable with less restrictive interventions.

Että sellaista.

Lainaus
Suuria rauhansopimuksia, tosiaan. Arabien rauhantarjouksessa Israelille tarjottiin suhteiden normalisointia jos he vetätyvät miehitysalueilta. Trump on painostanut arabimaita normalisoimaan suhteita, joten Israel on ilahtunut saadessaan osaan arabimaista ainakin nimellisesti normalisoidut suhteet luopumatta miehityksestään. Tämä ei välttämättä ole pidemmän päälle kovin hieno diili. Mitä tulee talouteen, Obaman kaudella alkanut noususuhdanne jatkui Trumpin kaudelle, se on totta. Toki sittemmin homma on kussut, osittain siksikin että Trump päätti olla tilaamatta hengityskoneita jne. epidemian alkuvaiheessa, koska pelkäsi sen pelästyttävän osakemarkkinat. Että sellaista "johtajuutta".

Tuo jatkuva valehtelusi on jokseenkin nättiä. Tulee vähän sellainen fiilis että keskustelenko lainkaan rehellisen ihmisen kanssa vai enkö. Vassareiden kanssa keskustellessa tuo itselleen valehtelu on selviö, sekä tuo kuinka asiat menivät uudelleen keksiminen. Arabien rauhantarjous Israelille? Mistä sen voi käydä lukemassa? Koska tuo pelkistyksesi ei todellakaan kuvaa sitä mitä itse olen niitä "tarjouksia" lukenut. Kenties jokin niistä on mennyt ohi, mielenkiinnolla odotan lähdettäsi.

Obaman kauden taloussuhdanne ei jatkunut Trumpin kaudella, Trumpin kauden taloussuhdanne oli ihan omanlaisensa. Sitten valeeseen eli Hengityskoneisiin. Kenen vastuulla on epidemioihin varautuminen? Aivan, osavaltioilla. New York joka kaipasi eniten niitä hengityskoneita, myi varastoistaan pois niitä melkoisesti, muutama vuosi takaperin. New Yorkin ja Californian demokraattijohto ovat myös kiitelleet Trumpia kun tämä hommasi niitä hengityskoneita yli tarpeen.

Oikeastaan hengityskoneista ei todellisuudessa ollut pulaa Yhdysvalloissa missään vaiheessa. Koska kapasiteettia ei koskaan ylitetty.

Lainaus
Asia ei kylläkään mene noin vaan valtakunnanoikeudenkäynti voidaan käydä Trumpin kauden jälkeen. Kyseessä ei ole mikään taannehtiva säännöstö vaan Trumppia arvioidaan teon tekohetken mukaisella säännöstöllä. Mikäli näin ei olisi, olisi presidentti oikeudellisesti omituisen immuuni virkakautensa sen loppuosan, jonka aikana impeachment-prosessia ei ehdittäisi käydä loppuun. Mikä on ristiriidassa sen kanssa että kukaan ei ole lain yläpuolella.

Valtakunnanoikeudenkäynti ei ole rikosoikeudellinen oikeus. Vaan poliittinen teatteri ja laissa lukee Judgment in Cases of impeachment shall not extend further than to removal from Office.. Se on vähän sitten sellaista että kuinka potkaista lain mukaisesti joku virasta, joka ei enää ole virassa. Tämän hetken säännöstön mukaan, Trumpia ei voida potkia virasta tai rankaista muuten tämän astuttua virasta pois. Sen vuoksi säännöstöä olisi muutettava jotta moinen olisi mahdollista. Rikosoikeudellisesti Trump on vieläkin vastuussa. Mutta siinä se onkin, Kukaan ei kykene näyttämään toteen sitä rikosta mistä Trumpia Impeachmentissa syytetään, rikosoikeudessa.

Lainaus
Kannattaa muuten seurailla mitä Georgiassa tapahtuu: puuhailevat osavaltiotason rikostutkintaa Trumpin toimista vaalivilpin yrittämisessä:

Lainaus
ATLANTA — Prosecutors in Georgia appear increasingly likely to open a criminal investigation of President Trump over his attempts to overturn the results of the state’s 2020 election, an inquiry into offenses that would be beyond his federal pardon power.

Tämä on siis se tyyppi, joka kuukausitolkulla väitti että vaalit olisi varastettu häneltä. Se on tosin tunnettua että epävakaalle persoonallisuudelle on juurikin ominaista syyttää muita omista rötöksistään.

Puuhailevat? Ovat avoimia, entiset syyttäjät, entiset viranomaiset ja nykyiset ovat lisääntyvästi avoimempia tai enenevissä määrin todennäköisemmin avaamassa rikostutkintaa. Tyhjä ja turha uutinen joka perustuu valeeseen. Ei jatkoon.

Muissa uutisissa, Iran on ilmoittanut rikkovansa sopimusta entisestään. Lisäämällä rikastusta nykyisestä. Biden aikoo palata Iran soppariin ehdoitta.     

Loppuun Bonus, Trump on järjestänyt noin 600kpl MAGA rallyja nyt. Niistä yhdessä on nyt väitetysti esiintynyt väkivaltaa. Eli viimeisimmässä. Prosenttilaskua käyttäen MAGA rallyista 99,8% ovat olleet rauhanomaisia. Joskin noin 300 maga rallya on kokenut väkivaltaa BLM:n ja Antifan tahoilta.
« Viimeksi muokattu: 16.01.2021, 16:27:53 kirjoittanut mannym »
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 275
 • Liked: 895
USAn epäsuosituimman presidentin kannatus on romahtanut pohjalukemiin: 38%

Vertailun vuoksi edelliset presidentit samaan aikaan:
Obama 52.2%
Bush 50.6%
Clinton 59.2%
Bush 54.7%
Reagan 62%
https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/

Alkaa herää vahva epäilys että saiko Trump edes 70 miljoonaa ääntä. Kukaan ei ole vaatinut Floridaa ja Texasia laskemaan ääniä uudestaan.

Trump Corpin ja Republikaanien alamäki on alkanut. Molempien yhteistyökumppanit ovat laittaneet tukensa holdiin. Trump Corpin oli vaikeuksia saada lainaa jo ennen Trumpin presidentin kautta ja nyt penkin allle menneen presidenttiyden sekä Trump Viruksen aiheuttamien vahinkojen takia se tulee olemaan vielä vaikeampaa.

Kunhan valta vaihtuu ja päästään isosti tutkimaan mitä Capitolissa oikein tapahtuikaan, niin jos epäilyt pitää paikkansa, niin se on aika monen republikaanin uran loppu. Valvontakamerat kun näyttää ne republikaanit jotka esittelivät paikat etukäteen hyökkääjille.

Tämä on vain huhu jonka paikkaansa pitävyyttä en tiedä:
”Kuulemma” yksi republikaani edustaja oli poistunut kesken äänestyksen ja käynyt avaamassa sivuoven hyökkääjille.

Melkoista jos on totta, mutta Kuulostaa kuitenkin paljon uskottavammalta kuin ihan kaikki mitä Stop The Steal kampanja ihmisille valehteli.

Huomenna on päivä jolloin Trumpin kannattajat ovat uhonneet aloittavansa hyökkäykset osavaltioiden pääkaupunkeja vastaan. Pitää varata poppareita.

Korjaus Edit:
Kyseessä olikin Oregonin Capitol missä republikaani oli käynyt avaamassa oven hyökkääjille.
Lainaus

comments
"We're in! Let's go, keep it moving, baby!" shouted Derrick Evans, a newly elected Republican member of West Virginia's House of Delegates, as he is seen pushing his way through the rotunda at the U.S. Capitol with a throng of violent Trump supporters in a video live-streamed on Facebook.

"Trump, Trump, Trump!" he chanted as attackers rushed the doors.
https://www.salon.com/2021/01/08/republican-lawmakers-caught-helping-pro-trump-mobs-at-us-capitol-oregon-capitol/

Eiköhän tuonkin poliitikon ura ollut sitten siinä. Se on kumma kuinka paljon maanpettureita mahtuu yhteen puolueeseen.
« Viimeksi muokattu: 16.01.2021, 16:34:10 kirjoittanut Don Nachos »
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

Kultti on uskonto jolla on vähän seuraajia. Uskonto on kultti jolla on paljon seuraajia.

Antti Ruokolainen

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 40
 • Liked: 53
Mikä pahaa Trump on sinulle tehnyt?

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 152
 • Liked: 5860
 • Huumoria(?) Lappeenrannan metsistä
Kunhan valta vaihtuu ja päästään isosti tutkimaan mitä Capitolissa oikein tapahtuikaan, niin jos epäilyt pitää paikkansa, niin se on aika monen republikaanin uran loppu. Valvontakamerat kun näyttää ne republikaanit jotka esittelivät paikat etukäteen hyökkääjille.

Niinpä, kukapa olisi uskonut noin sikamaiseen false flagiin.

Mikä pahaa Trump on sinulle tehnyt?

Mulle ei ainakaan mitään pahaa ei hyvää, mutta ERÄIDEN muroihin kussut ja pers...?
Auringonvalo tappoi virukset? Ainakin virus riehaantui, kun valon määrä väheni...

Pikkuvaimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 106
 • Liked: 2276
USAn epäsuosituimman presidentin kannatus on romahtanut pohjalukemiin: 38%

Vertailun vuoksi edelliset presidentit samaan aikaan:
Obama 52.2%
Bush 50.6%
Clinton 59.2%
Bush 54.7%
Reagan 62%
https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/

Alkaa herää vahva epäilys että saiko Trump edes 70 miljoonaa ääntä. Kukaan ei ole vaatinut Floridaa ja Texasia laskemaan ääniä uudestaan.

--


Niin, Trump on erittäin epäsuosittu ja monet niistäkin jotka häntä ovat äänestäneet, eivät hänestä pidä. Tuossa prosentissa ei näy se, kuinka moni kannattaa hänen POLITIIKKAANSA. Siksi minä en todellakaan epäile, että nuo 70 miljoonaa ääntä olisivat huijausta. Niin moni ei näe metsää puilta: tuijottavat Trumpia henkilönä, eivät sitä miksi hän on vallassa. 
Minulla on vaikeasti ymmärrettävä ja kohtalaisen huono huumorintaju.

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 067
 • Liked: 9315
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mari-karppisen-kommentti-trumpin-presidenttiys-alkoi-valheesta-ja-paattyy-terrori-iskujen-pelkoon-amerikkalaiset-pidattavat-hengitystaan-virkaanastujaisten-vakivallan-uhan-keskella/8039348#gs.qbg31s

Mari Karppisen pöyristyttävän objektiivinen ja huikaisevan puolueeton kommentti Trumpin kaudesta ja tulevasta vallanvaihdosta tiivistää hienosti kaiken mikä tekee mediasta lukukelvottoman. Kaikki valeet ja vääristelyt yhdessä artikkelissa. Tähän ei eläin pysty.

Iloksenne lyhyt näyte:

Lainaus
Moni Trumpin tukija ja osa republikaaneista kieltävät Trumpin roolin jännittyneestä tilanteesta, vaikka todellisuudessa kasvanut väkivallan uhka on pelätty seuraus Trumpin presidenttikaudesta. Ensimmäisistä virallisista Trumpin Valkoisen talon lehdistötilaisuuksista lähtien Trumpin väki on valehdellut mediasta ja syyttänyt kaikesta Trumpia kritisoivasta antiamerikkalaista "radikaalivasemmistoa".

Trump on presidenttinä levittänyt niin vaarallisia salaliittoteorioita, että niiden seurauksena miljoonat amerikkalaiset eivät vieläkään usko vaalitulokseen. Lukuisat kanssani jutelleet Trumpin tukijat oikeasti luulevat, että vaalit on "varastettu" Trumpilta, vaikka mitään todisteita tästä ei ole.

Julkisuudessa Trumpin kampanjasta yritetään tehdä kongressin tapahtumien jälkeen pesäeroa äärioikeistoon, mutta se on liian myöhäistä. Jo pari vuotta sitten Yhdysvaltain suurimman uusnatsijärjestön silloinen johtaja Jeff Schoep myönsi minulle haastattelussa, että ryhmä kokee nauttivansa Trumpin hyväksyntää.

Schoep oli otettu Trumpin kädenojennuksesta maan äärioikeistolle Charlottesvillen väkivaltaisuuksien jälkeen. Trump kutsui väkivaltaisuuksiin osallistuneita uusnatseja "hienoiksi ihmisiksi" ja Schoepin mukaan Trumpin maahanmuuttolinja oli kuin kopio järjestön poliittisesta ohjelmasta.

Uusnatsit ajavat valkoisten ylivaltaa ja vastustavat vähemmistöjä.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 708
 • Liked: 85631
Lainaus
Mari Karppinen, MTV
Schoep oli otettu Trumpin kädenojennuksesta maan äärioikeistolle Charlottesvillen väkivaltaisuuksien jälkeen. Trump kutsui väkivaltaisuuksiin osallistuneita uusnatseja "hienoiksi ihmisiksi"

Kun tätä valhetta on taas ryhdytty levittämään (Bidenin vaalikampanjan ykkösaihe), niin korjataan, että ei kutsunut, vaan viittasi väkivallattomiin protestoijiin molemmilla puolilla.

Trump päinvastoin tuomitsi tuossa yhteydessä nimeltä väkivaltaiset uusnatsit sekä KKK:n ja valkoisen ylivallan kannattajat ja kutsui heitä "rikollisiksi ja roistoiksi (thug)".

Lainaus
Trump, Aug. 14, 2017: Racism is evil. And those who cause violence in its name are criminals and thugs, including the KKK, neo-Nazis, white supremacists, and other hate groups that are repugnant to everything we hold dear as Americans.
Factcheck: Trump Has Condemned White Supremacists 11.2.2020

Jos uusnatsit luulevat faktoista huolimatta Trumpin tarkoittaneen "hienoilla ihmisillä" heitä, se on demokraattien ja valtamedian lokakampanjan ansiota.

Oikeastihan tätä Charlottesvillen valhetta levitetään kostoksi siitä, että Trump tuomitsi tuolloin uusnatsien lisäksi myös äärivasemmiston poliittisen väkivallan, joka on vasemmistolaisessa ajattelussa oikeutettua ja siksi ei väkivaltaa ollenkaan.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Rippeet

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 137
 • Liked: 189
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mari-karppisen-kommentti-trumpin-presidenttiys-alkoi-valheesta-ja-paattyy-terrori-iskujen-pelkoon-amerikkalaiset-pidattavat-hengitystaan-virkaanastujaisten-vakivallan-uhan-keskella/8039348#gs.qbg31s

Mari Karppisen pöyristyttävän objektiivinen ja huikaisevan puolueeton kommentti Trumpin kaudesta ja tulevasta vallanvaihdosta tiivistää hienosti kaiken mikä tekee mediasta lukukelvottoman. Kaikki valeet ja vääristelyt yhdessä artikkelissa. Tähän ei eläin pysty.

Iloksenne lyhyt näyte:

Lainaus
Moni Trumpin tukija ja osa republikaaneista kieltävät Trumpin roolin jännittyneestä tilanteesta, vaikka todellisuudessa kasvanut väkivallan uhka on pelätty seuraus Trumpin presidenttikaudesta. Ensimmäisistä virallisista Trumpin Valkoisen talon lehdistötilaisuuksista lähtien Trumpin väki on valehdellut mediasta ja syyttänyt kaikesta Trumpia kritisoivasta antiamerikkalaista "radikaalivasemmistoa".

Trump on presidenttinä levittänyt niin vaarallisia salaliittoteorioita, että niiden seurauksena miljoonat amerikkalaiset eivät vieläkään usko vaalitulokseen. Lukuisat kanssani jutelleet Trumpin tukijat oikeasti luulevat, että vaalit on "varastettu" Trumpilta, vaikka mitään todisteita tästä ei ole.

Julkisuudessa Trumpin kampanjasta yritetään tehdä kongressin tapahtumien jälkeen pesäeroa äärioikeistoon, mutta se on liian myöhäistä. Jo pari vuotta sitten Yhdysvaltain suurimman uusnatsijärjestön silloinen johtaja Jeff Schoep myönsi minulle haastattelussa, että ryhmä kokee nauttivansa Trumpin hyväksyntää.

Schoep oli otettu Trumpin kädenojennuksesta maan äärioikeistolle Charlottesvillen väkivaltaisuuksien jälkeen. Trump kutsui väkivaltaisuuksiin osallistuneita uusnatseja "hienoiksi ihmisiksi" ja Schoepin mukaan Trumpin maahanmuuttolinja oli kuin kopio järjestön poliittisesta ohjelmasta.

Uusnatsit ajavat valkoisten ylivaltaa ja vastustavat vähemmistöjä.

Ihmishistoriassa on aina tapahtunut, niin että lapsesi syö vallankumouksen. Nykyinen aate(arvoliberialismi) sai viimeisen voittonsa, se oli melko hilkulla ja kun tarkastelee tulevaisuutta ja kehitystä, seuraava sukupolvi vetää dunkkuun näitä arvoliberaali hihhuleita.

Jaakko Sivonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 375
 • Liked: 5641
Paitsi tuossa on se hienous, että Trumpin astuttua virasta, hän on yksityishenkilö. Eikä Senaatilla enää ole oikeutta käsitellä Trumpin impeachmentia.

Sinun kannattaa informoida tästä myös Mitch McConnellia. Hän nimittäin vaikuttaa olevan siinä uskossa, että Trumpin oikeudenkäynti järjestetään senaatissa:

Lainaus käyttäjältä: Chicago Tribune
Trump’s Senate trial pending, Mitch McConnell tells Republican senators it’s a ‘vote of conscience’

President Donald Trump’s impeachment trial is likely to start after Joe Biden’s inauguration, and the Republican leader, Mitch McConnell, is telling senators their decision on whether to convict the outgoing president over the Capitol riot will be a “vote of conscience.”

[...] For Republican senators, the trial will be a perhaps final test of their loyalty to the defeated president and his legions of supporters in their states back home. It will force a further re-evaluation of their relationship with Trump, who lost not only the White House but majority control of the Senate, as they recall their own experiences sheltering at the Capitol as a pro-Trump mob ransacked the building.

“These men weren’t drunks who got rowdy — they were terrorists attacking this country’s constitutionally-mandated transfer of power,” said Sen. Ben Sasse, R-Neb., in a statement Friday.

“They failed, but they came dangerously close to starting a bloody constitutional crisis. They must be prosecuted to the fullest extent of the law.”

McConnell, who has spent the past days talking to senators and donors, is telling them the decision on whether or not to convict Trump is theirs alone. His stance, first reported by Business Insider, means the GOP leadership team will not work to hold senators in line one way or the other.
https://www.chicagotribune.com/nation-world/ct-nw-trump-impeachment-trial-senate-20210116-rddzfpesrvechii74mktinjtue-story.html
Malo periculosam libertatem quam quietum servitium

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 326
 • Liked: 31168
Olen iloinen Trumpin perheen puolesta, että kakku alkaa olla näiltä osin lusittu.

Kamalalle tsemppiä, ei näytä ruusuiselta nelivuotiskauden prognoosi. Voi kohta olla muutakin huolta kuin tennarit ja valokuvissa liian vaaleana näyttäytyvä iho (pistä tummaa meikkivoidetta jatkossa!).

Lalli Kirvesniemi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 177
 • Liked: 545
Mitä tässä tapahtui?

-Vaalit varastettiin ja väärennettiin joka sektorilla. Viimeisenä käytössä postiäänet, koska Trump kiistatta pyyhki muumiolla pöytää heti kättelyssä.
-Tätä pohjustettiin yksipuolisella niin media kuin bigt sensuurilla ja vääristelemällä gallupit.
-Vaalivilpin tutkinta estettiin joka saatanan sektorilla, ottamatta mitään edes käsittelyyn.
-Epäilijöiden/asian tajuavien armoton demonisointi, leimaaminen ja puheet "uudelleen ohjelmoinnista". Olet hullu tai uskonlahkon jäsen jos edes kehtaat epäillä Kiina Joen "tulosta".
Tämän päälle tullaan höpöttämään kansakunnan yhdistymisestä.

Niin suosittu tuo umpirikolliseksi paljastunut Kiina-Joe on että virkaanastujaisia on kutsuttu turvaamaan enemmän sotilaita kuin afganistanissa on rotaatiolla.

Jälki tulee olemaan erittäin rumaa ja veikkaampa että jos homma eskaloituu, nuo liberaalit eivät edes ehdi tajuta mikä heihin iski. Kiina ja venäjä kiittää!

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 821
 • Liked: 14444
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Sinun kannattaa informoida tästä myös Mitch McConnellia. Hän nimittäin vaikuttaa olevan siinä uskossa, että Trumpin oikeudenkäynti järjestetään senaatissa:

Siitä tuleekin sitten mainio show. Kun lainsäätäjä kävelee perustuslain yli. Meillä muuten on ennakkotapaus. Nixon. Hän erosi ja impeahment joka oli vireillä raukesi siihen paikkaan.

Jos oikeudenkäynti järjestetään. Trumpin lakitiimin ei tarvitse vedota kuin perustuslakiin sekä senaatin sääntöihin. Mutta toisaalta jos Demokraatit kostonhimossaan senaaatissa oikeudenkäynnin järjestävät, se alleviivaa sitä putinistista vallankäyttöä mitä ei Trumpilta nähty.

Mutta mikä näkyy demokraattien toimissa. Olet siis hyvässä seurassa, muiden putinistien, KKK:n, BLM:n, antifan ja amerikan kommunistien joukoissa.

Kun Biden päättää palauttaa Naton sellaiseksi kuin se aiemmin oli, niin se tarkoittaa paluuta siihen Natoon joka katseli sivusta Ukrainan annexin ja pää pensaaseen politiikkaan joka mahdollisti sen.

Haukuttuasi Trumpia ja tämän kannattajia Putinisteiksi vuosia. Vaikka Trump todistetusti oli Venäjälle Obamaa kovempi ja jämäkämpi. Niin voimme sitten sanoa että kun politiikka palaa siksi mikä se oli aiemmin, jolloin se sinusta oli ilmeisen hyvä asia. Kun siitä politiikasta et löytänyt vikaa vain Putinista. Niin kunnon Putinistin tavoin hurraat kun se politiikka tekee paluun.

Maskisi on riisuttu, pyristely ei enää auta.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 658
 • Liked: 4448
Trumpin talousansiot on saavutettu lyhytaikaisilla tempuilla: tullimuureilla ja kauppasodilla. Noiden hyöty on vähän kuin housuihin kuseminen pakkasella: hetken se lämmittää, sen jälkeen tuleekin oikeasti kylmä.

Kauppakumppanien kanssa riitelemään alkamisella saa lyhytaikaista etua mutta on aivan selvää, että EU ja Kiina eivät ole jekutettavissa tuollaisella halpahintaisella kikkailulla pysyvän edun saamiseen vaan sieltä tulee vastatoimenpiteitä.

Loppupeleissä kaikki häviävät kauppasodassa.
l'uomo normale: "Sitten kun Suomi on EU:n ainoa ja viimeinen jäsenmaa, suomalaiset saavat EU:n elimistä paljon hienoja virkoja."

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 845
 • Liked: 11893
Viimetöikseen, juuri tällä kellonlyömällä ex-presidentiksi siirtynyt, armahti koko liudan tuomittuja.

Lainaus
https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/statement-press-secretary-regarding-executive-grants-clemency-012021/

President Donald J. Trump granted pardons to 73 individuals and commuted the sentences of an additional 70 individuals.

Ei Assangea eikä Snowdenia. Äkkisilmäyksellä tuttuja nimiä listassa on yksi.

Lainaus
Stephen K. Bannon – President Trump granted a full pardon to Stephen Bannon. Prosecutors pursued Mr. Bannon with charges related to fraud stemming from his involvement in a political project. Mr. Bannon has been an important leader in the conservative movement and is known for his political acumen.
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

Jaakko Sivonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 375
 • Liked: 5641
Steve Bannon sai tosiaan armahduksen. Rikos, josta häntä tutkittiin, oli rahan huijaaminen Trumpin kannattajilta ja sen ohjaaminen omiin taskuihinsa.Siinä ikään kuin viimeinen keskisormi Trumpilta trumpisteille.

Siitä tuleekin sitten mainio show. Kun lainsäätäjä kävelee perustuslain yli. Meillä muuten on ennakkotapaus. Nixon. Hän erosi ja impeahment joka oli vireillä raukesi siihen paikkaan.

Nixonin tapauksessa impeachmentin jatkamisesta ei olisi ollut konkreettista hyötyä, koska hänet oli jo valittu kaksi kertaa presidentiksi, joten hän ei olisi voinut muutenkaan pyrkiä presidentiksi uudelleen. Trumpin tapauksessa kongressi voi estää häntä pyrkimästä presidentiksi 2024. Kuten aiemmin totesin, USA:ssa on ennakkotapaus eron jälkeisestä virkasyytteestä.

Mitäpä tuohon loppuviestisi sekavaan vuodatukseen voisi sanoa? Itkeminen on näköjään lähtenyt hyvin käyntiin, joten ei muuta kuin itke lisää. Kyllä se siitä helpottaa. ;D
« Viimeksi muokattu: 20.01.2021, 09:33:15 kirjoittanut Jaakko Sivonen »
Malo periculosam libertatem quam quietum servitium

Aimo Räkä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 964
 • Liked: 1078
 • Lähetti R.N.A. syvyydestä
  • Rocker
Ei Assangea eikä Snowdenia.
Voiko armahtaa jos ei ole tuomiota?
Räkätoteemissa on voimaa!

Kansalaisaloite: Poikien sukuelinten silpomisen kieltäminen

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 326
 • Liked: 31168
Ei Assangea eikä Snowdenia.
Voiko armahtaa jos ei ole tuomiota?

Luin jostain että voi, ja voi armahtaa vaikkei vielä olisi syytteitäkään.


Mikke70

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 605
 • Liked: 328
Ei Assangea eikä Snowdenia.
Voiko armahtaa jos ei ole tuomiota?

Luin jostain että voi, ja voi armahtaa vaikkei vielä olisi syytteitäkään.

Mielestäni olen tämän myös lukenut. Aika erikoinen kuvio kyllä. Ehkä kuitenkaan ei voi armahtaa rikoksista, joita mahdollisesti tekee tulevaisuudessa?  :D
Donald—I appreciate the free publicity for Borat! I admit, I don’t find you funny either. But yet the whole world laughs at you.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 942
 • Liked: 3028
 • nuivaantunut
Viimetöikseen, juuri tällä kellonlyömällä ex-presidentiksi siirtynyt, armahti koko liudan tuomittuja.

Lainaus
https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/statement-press-secretary-regarding-executive-grants-clemency-012021/

President Donald J. Trump granted pardons to 73 individuals and commuted the sentences of an additional 70 individuals.

Ei Assangea eikä Snowdenia. Äkkisilmäyksellä tuttuja nimiä listassa on yksi.

Lainaus
Stephen K. Bannon – President Trump granted a full pardon to Stephen Bannon. Prosecutors pursued Mr. Bannon with charges related to fraud stemming from his involvement in a political project. Mr. Bannon has been an important leader in the conservative movement and is known for his political acumen.
Kokonaisuutena ei mitenkään vahvasti poliittisilta armahduksilta näytä. Nostetaan pari esimerkkiä:
Lainaus
Jaime A. Davidson – President Trump commuted the sentence of Jaime A. Davidson. This commutation is supported by Mr. Davidson’s family and friends, Alice Johnson, and numerous others. In 1993, Mr. Davidson was convicted and sentenced to life imprisonment in relation to the murder of an undercover officer. Notably, witnesses who testified against Mr. Davidson later recanted their testimony in sworn affidavits and further attested that Mr. Davidson had no involvement.  Although Mr. Davidson has been incarcerated for nearly 29 years, the admitted shooter has already been released from prison. Following the commutation of his sentence, Mr. Davidson will continue legal efforts to clear his name. In addition, while incarcerated, Mr. Davidson mentored and tutored over 1,000 prisoners to help them achieve their GED certificates. Mr. Davidson has earned praise from prison officials for his dedication to helping others.
Lainaus
James E. Johnson, Jr. – President Trump granted a full pardon to James E. Johnson, Jr.  In 2008, Mr. Johnson pled guilty to charges related to migratory birds.  Mr. Johnson received 1 year probation, was barred from hunting during that period, and a $7,500 fine was imposed. Throughout his life, Mr. Johnson has made numerous contributions for the conservation of wildlife.
Lainaus
Noah Kleinman – President Trump commuted the sentence of Noah Kleinman. Mr. Kleinman is a 45-year old father of two children. The mother of his children unfortunately passed away during Mr. Kleinman’s incarceration. Mr. Kleinman has served 6 years of a nearly 20 year sentence for a non-violent crime to distribute marijuana. Mr. Kleinman has had an exemplary prison history and has worked to remain close to his children and his father. Upon release, he looks forward to living with his father, working for the family business, and caring for his children.
Lainaus
Dr. Frederick Nahas – President Trump granted a full pardon to Frederick Nahas. This pardon is supported by Representative Jeff Van Drew. Dr. Nahas is a talented surgeon with a practice in New Jersey. In the 1990s, Dr. Nahas became aware of a Federal investigation into his billing practices. Although the 6-year investigation uncovered no underlying billing fraud, Dr. Nahas did not fully cooperate and ultimately pled guilty to one count of obstructing justice in a health care investigation. Dr. Nahas spent 1 month in prison in 2003 and has spent the subsequent 18 years working tirelessly to regain the trust and admiration of his patients, colleagues, and community.
Kokonaisuutena, kohtalaisen monta jenkkihenkistä huumeisiin liittyvää puoli-elinkautista joko armahdettu tai muunnettu. Osa jo kärsittyjä rangaistuksia.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 235
 • Liked: 6395
Viimetöikseen, juuri tällä kellonlyömällä ex-presidentiksi siirtynyt, armahti koko liudan tuomittuja.

Lainaus
https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/statement-press-secretary-regarding-executive-grants-clemency-012021/

President Donald J. Trump granted pardons to 73 individuals and commuted the sentences of an additional 70 individuals.

Ei Assangea eikä Snowdenia. (...)

"If all the votes are added up in PA, Trump is going to lose." - Pennsylvania AG Josh Shapiro, 31.10.2020

“I do not accept the rules imposed by others.... And in periods of regime change, the normal rules don’t apply.” - Soros

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 326
 • Liked: 31168
Itkeminen on näköjään lähtenyt hyvin käyntiin, joten ei muuta kuin itke lisää. Kyllä se siitä helpottaa. ;D

En usko että jenkit vielä itkevät, mutta tulevat itkemään.
Nyt eletään hienoa aikaa, onnea matkaan, vasurit!

Biden on söötti vanha pappa ja vähän niinkuin lapsi jälleen, mutta sen yhden eukon joka on katkera vanhemmilleen etteivät  siittäneet hänestä kansikuvassa ruskeampaa, niin seurataanpa kuinka vahvassa iskussa Kamala on neljän vuoden kuluttua, kun korona vähän tässä tekee vaalityötä demokraateille ja niitä matujakin on nyt tulossa latinalaisesta Amerikasta karavaaneittain ja kuka niitä oikeasti USA:han haluaa?
Nyt kuitenkin RAJAT AUKI‼️
Että antavat äänestäjilleen mitä lupasivat.

   Meksikon ja Yhdysvaltain raja-aita

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Meksikon_ja_Yhdysvaltain_raja-aita

Lainaus
  Meksikon ja Yhdysvaltain raja-aita on maiden rajalle rakennettu noin 1 000 kilometrin pituinen turva-aita, joka kattaa noin kolmasosan koko rajan pituudesta. Yhdysvallat on rakentanut aitaa 1990-luvulta alkaen, ja sitä laajennettiin etenkin George W. Bushin presidenttikaudella, mutta myös Barack Obaman kaudella.[1] Aidan rakentaminen on maksanut yli kaksi miljardia dollaria.[2]   

Lainaus
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump määräsi asetuksella vuonna 2017 rajamuurin rakentamisen Meksikon-rajalle. Muurilla Trump haluaa pysäyttää huumeiden ja rikollisuuden tulon sekä laittoman maahanmuuton Yhdysvaltoihin.[3] Muurin on tarkoitus kattaa nekin alueet, joille nykyinen raja-aita ei ulotu.   

Ja sitten valemedia samasta aiheesta:
Trumpinsaatana alkoi rakentaa muuria!

Donald Trump yllätti jäähyväispuheessaan – pyysi amerikkalaisia rukoilemaan Joe Bidenin puolesta   

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2246ec18-3ba2-4660-aac2-c50ff129866b

Lainaus
Donald Trump säilytti tyylinsä loppuun asti. Yhdysvaltojen presidentti jaksoi yllättää myös jäähyväispuheessaan.

– Tällä viikolla saamme uuden hallinnon ja meidän on rukoiltava, että se onnistuu pitämään Amerikan turvallisena ja vauraana, Trump sanoi kääntäen kelkkansa 180 astetta.

Missä kelkka kääntyi?

Trump itse on neljä vuotta pyrkinyt pitämään Amerikan turvallisena ja vauraana, nyt hän toteaa toivovansa että hänen MAGA-politiikalleen tulisi jatkoa (tietäen ettei sille jatkoa tule mutta saahan sitä TOIVOA sekä rukoilla).
Punikkitoimittaja valeuutisoi kelkasta ... no mennääs eteenpäin ...

Lainaus
Toki Trump alleviivasi puheessa myös omia meriittejään.

– Olen erityisen ylpeä siitä, että olen ensimmäisen presidentti vuosikymmeniin, joka ei aloittanut uusia sotia. 
 

Tuo on meriitti josta Trump pitää palkita Nobelilla.

Obama aloitti sotia, tapatti jenkkisotilaita ja teurastutti eri kansoja pitkin maailmaa, ja sai siitä jo etukäteen RAUHAN Nobelin, koska on hieno mulatti-ihonvärinen.
Oranssi mies ansaitsee OIKEASTI rauhannobelin.

Lainaus
  – Ja kannustin koko maailmaa nousemaan Kiinaa vastaan. 

Miten kukaan ihmisoikeuksista (muka)huolestunut vasuri voi tehdä yhteistyötä Kiinan kanssa?

Lainaus
   Jännittävin osuus puheesta koski luonnollisesti Trumpin mahdollista paluuta politiikkaan.

– Nyt kun valmistaudun siirtämään vallan uudelle hallinnolle, haluan teidän tietävän, että meidän aloittamamme liike on vasta alussa.

Toki Trumpin kohdalla se voi myös olla lopussa, jos senaatti myöhemmin tuomitsee hänet virkarikoksesta ja hakee siihen vielä päälle kiellon toimia liittohallinnon tehtävissä.

Vasemmistolainen valemediatoimittaja ei ymmärrä, että liike ei ole yhtä kuin yksi mies 😄
On yhdentekevää tuomitaanko Trump taikka ei, ja itse liike voi  saada tulta alleen jopa paremmin mikäli tuomitaan 👍🏻

Tänään on odotettu suuri päivä!!


« Viimeksi muokattu: 20.01.2021, 10:21:09 kirjoittanut Emo »

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 510
 • Liked: 7845
 • Kuka vei meidän munat?
Tuo Trumpin lausuntohan on puhdasta vittuilua jota vasurimedia ei taaskaan ymmärrä. Jos haluaa pitää Yhdysvallat turvallisena ja vauraana niin parempi rukoilla. Biden ei siihen nimittäin kykene.

Tagit: