UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017–2021 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 2039441 kertaa)

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 326
 • Liked: 31167
Tuo Trumpin lausuntohan on puhdasta vittuilua jota vasurimedia ei taaskaan ymmärrä. Jos haluaa pitää Yhdysvallat turvallisena ja vauraana niin parempi rukoilla. Biden ei siihen nimittäin kykene.

Ei Biden eikä Kamala, demokraatit  ylipäätänsä eivät kykene.
Eivätkä edes halua turvallisuutta vaan pikemminkin BLM-mellakoita. Asiasta-han on näyttöä.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 313
 • Liked: 61911
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Huomioikaapa nyt sitten, että tämän ketjun viestirajoitus ei ole hävinnyt mihinkään. Se lukee selvästi tuossa otsikossa.

Emo lähti sen vuoksi lomailemaan.
Sinimusta liike - uusi kansallismielinen puolueprojekti!

Puolueohjelma on julkaistu ja kannattajakorttikeräys on kohta alkamassa.

https://sinimustaliike.fi/

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 067
 • Liked: 9315
Tämä ketju tulee ensi yönä päätökseensä, ja yksityishenkilö Trump kiitää kohti uusia seikkailuja.

Haluaisiko joku hc trump-harrastajista  ottaa kunnian ja perustaa ketjun "Kansalainen Trumpin myöhemmät vaiheet" hänen tuleville projekteilleen, puolue- sekä pilvenpiirtäjä-?

Trump teki paljon, puhui enemmän, asetti Israelin aina etusijalle, ja sai lopussa tyrmäystappion poliittisen apparaatin, median ja teknojättien koordinoidussa iskussa. Tämän kolmipäisen hirviön armoilla on nyt Amerikan kansa. Kaksi ensimmäistä olivat Donaldilla tiukassa nelsonissa mutta kolmas oli liikaa, ja siihen tiivistyy hänen suurin virheensä, eli jättää suorin vaikutuskanavansa vihollisen hallintaan. Nyt häntä epähenkilöidään vauhdilla ja voittaja kirjoittaa historian.

Teknojätit ovat nyt uuden vallan liittolaisia, mutta veikkaanpa että demokraatit nitistävät ne. Luottamus hyvä, kontrolli parempi. Näin vahva toimija ei sovi vallanpitäjien kuvioihin vaikka se nyt vaikuttaakin kesytetyltä.

Donald Trump, tuo loistava roisto, oli parasta mitä maailmalle on tapahtunut sitten Neuvostoliiton kaatumisen. Kiitos näistä vuosista!
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

vastarannan kiiski

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 193
 • Liked: 269
Ennustan, että huomisesta lähtien, muutamat ihmiset avaavat suunsa ja alkavat kertoa asioita Trumpin presidenttikauden tekemisistä, varsinkin viimeiseltä 2 kuukaudelta.

Lähde: sumuinen kristallipallo.

Sellaiset ihmiset jotka eivät Trumpin koston pelossa sitä uskaltaneet sitä tehdä hänen virassa ollessaan.

Trump on kuuluisa siitä että vaikka kuinka kauan olisit uskollinen, bussin alle trump sinut heittää heti kun et pystykään hänen korkeutensa tarpeita tyydyttämään, tai muuten joudut hänen henkilökohtaiseen epäsuosioonsa, tai sinusta muuten vaan ei ole enää hänelle hyötyä.

Viimeisimpänä oma varapresidentti Pence, ja Capitolin mielenosoittajat.

Muutamat näistä viimeisten 4 vuoden aikana bussin alle heitetyistä voivat olla valmiita kertomaan mitä oikeasti puuhattiin ja tapahtui.

Edit (saako tässä ketjussa vähän editoida, toivottavasti saa?)

Trumpin kauden hyvä puoli oli, että ihmiset kiinnostuivat yhteiskunnallisista asioista, jopa maailmanlaajuisesti.
Toivottavasti se kiinnostus säilyy!
« Viimeksi muokattu: 20.01.2021, 10:43:20 kirjoittanut vastarannan kiiski »

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 313
 • Liked: 61911
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Joe Biden vannoo virkavalansa tänään klo 19:00 Suomen aikaa (sitä ennen on kaikenlaista muutakin tapahtumaa).

Loogisin paikka virkaanastujaisia koskevalle keskustelulle on tietenkin tämä alla oleva Biden-ketju, josta päivittäinen viestirajoitus poistuu toistaiseksi:

Linkki: Joseph Biden – Yhdysvaltain 46. presidentti 2021 →

Sen sijaan tässä Trump-ketjussa viestirajoitus pysyy edelleen. Jatkossa Bidenin presidenttikaudesta käytävä keskustelu keskitetään tuohon linkitettyyn ketjuun.

Trumpin virkaanastujaisista keskusteltiin aikoinaan tässä Trumpin presidenttiketjussa, joten tämä menee nyt sitten samalla tavalla.

Ylläpidolla on vielä hieman harkinnan alla, että mitä tälle nykyiselle Trump-ketjulle tehdään eli jatkuuko keskustelu myös presidenttikauden jälkeisistä asioista täällä vai olisiko uusi ketju selkeämpi.
Sinimusta liike - uusi kansallismielinen puolueprojekti!

Puolueohjelma on julkaistu ja kannattajakorttikeräys on kohta alkamassa.

https://sinimustaliike.fi/

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 169
 • Liked: 6470
 • Harvinainen valkoinen leijona
...
Trump on kuuluisa siitä että vaikka kuinka kauan olisit uskollinen, bussin alle trump sinut heittää heti kun et pystykään hänen korkeutensa tarpeita tyydyttämään, tai muuten joudut hänen henkilökohtaiseen epäsuosioonsa, tai sinusta muuten vaan ei ole enää hänelle hyötyä.

Viimeisimpänä oma varapresidentti Pence, ja Capitolin mielenosoittajat.

Muutamat näistä viimeisten 4 vuoden aikana bussin alle heitetyistä voivat olla valmiita kertomaan mitä oikeasti puuhattiin ja tapahtui...
Tehtävän vaatiessa, Trump heitti myös itsensä lukuisia kertoja bussin alle.

Valtamedia (toimittajat) ja demokraatit taas ajoi sitä bussia ja onnesta hehkuen, säälimättä ja yhtään ymmärrystä osoittamatta rullasi kaikkien eteenjoutuvien yli - ja vielä pari kertaa peruutti ja ajoi uudestaan yli pyrkien maksimaaliseen tuhoon - mitä se kertoo heistä?

Oleellisin:
Me näemme kansanedustus/hallinnon työt eri tavoin. Kritiikki "bussin alle heitetyistä" tulee heiltä, joiden mielestä virka on henkilöä varten. Heille rötösherraa ei saa erottaa, korppi ei noki korppia ja vastuuta ei kanna kukaan... vaikka työt jäisi hoitamatta tai ulkoministeri rikkoisi lakia.

Sen sijaan, kun työn tulos kansan eteen ratkaisee niin tyyppejä ei "suojella" vierestäkään - työn tuloksen pitäisi aina olla ikuisestipysyvää iso-herranvirkaa tärkeämpi. Joku on hyvä aloittamaan ja toinen hallitsee paremmin seuraavan vaiheen ja kolmas lopettaa siististi - silloin tehtävästä "heitetään tyyppejä bussin alle" tyyppejä harkitusti, tarpeen mukaan. Silloin tulosta tulee. Ja Trumpilta tuli tulosta.

On perustava virhe ajattelun lähtökohdassa, jos kuvittelee Trumpin tehneen asioita itsekkäistä syistä. Silloin ei pysty ymmärtämään koskaan, miksi hän sai niin paljon aikaan ja miksi lähti edes politiikkaan ja kuinka hän kesti kaiken median/politiikan kasaaman painolastin.

Annan vihjeen: kun Trump ei tehnyt työtä itsensä eteen vaan kansan eteen ja kansanpresidenttinä, niin annettu kritiikki ei myöskään kohdistu itse Trumppiin henkilönä. Vaan silloin (sitä edes ymmärtämättään) media/muut suuntaakin kritiikin oikeasti presidentin instituutiota + tavallisen kansan tarpeita vastaan.

Kova se on varmaan silti ollut kestää, joutava pilkka ja iva ilman syytä, ei voi kuin ihmetellä ja nostaa hattua. Erityiskiitos siitä, että itselleni antoi toivoa ja positiivisen luottamuksen siemenen tulevaisuuteen siitä, että politiikassa voi säilyä vilpitön ja hyvä tahto, ja silloinkin politiikassa voi saada hyvääkin aikaan, ja paljon, ja nopeasti. "Hattu päästä".

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 821
 • Liked: 14444
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Siitä tuleekin sitten mainio show. Kun lainsäätäjä kävelee perustuslain yli. Meillä muuten on ennakkotapaus. Nixon. Hän erosi ja impeahment joka oli vireillä raukesi siihen paikkaan.

Nixonin tapauksessa impeachmentin jatkamisesta ei olisi ollut konkreettista hyötyä, koska hänet oli jo valittu kaksi kertaa presidentiksi, joten hän ei olisi voinut muutenkaan pyrkiä presidentiksi uudelleen. Trumpin tapauksessa kongressi voi estää häntä pyrkimästä presidentiksi 2024. Kuten aiemmin totesin, USA:ssa on ennakkotapaus eron jälkeisestä virkasyytteestä.

Ja siinä se the point sitten tulikin. Ennakkotapaus Nixon osoittaa sen että impeachment raukeaa kun presidentti astuu virasta. USA:ssa ei ole Presidentin eron jälkeisestä virkasyytteestä ennakkotapausta.

Konkreettinen hyöty onkin hieno selitys. Koska Nixon rikkoi lakia ja tästä syystä oli saamassa virkasyytteen ja hän erosi. Niin sinun aiemmalla logiikallasi, virkasyyte olisi pitänyt asettaa eron jälkeen.

Mutta Trumpin kohdalla kyse ei ole rikoksesta tai laista ylipäätään. On vain peppukipuisten kosto joka oikeutetaan kuten Putinlandiassa konsanaan.

Sehän olisikin hauska tilanne. Koska jos kongressi saa tuomittua yksityishenkilö Trumpin, voi yksityishenkilö Trump viedä asian korkeimpaan oikeuteen jolla on valta kumota kongressin tuomio. Sillä korkein oikeus on perustuslain korkein tulkitsija ja kongressi toimii perustuslain kirjaimen mukaisesti. Niin mitäs luulet, jos kongressi asettas tuomiollaan Bill of attainderin ja rikkoo perustuslakia. Onko kongressin tuomio lainvoimainen?

Sekin vielä että jos kongressi antaa tuomion rikkoen perustuslakia, ja se todetaan korkeimmassa oikeudessa, tuomion asettanut kongressi on rikkonut sekä valansa että lakia ja täten sen on hajotettava itsensä.

Lainaus
Mitäpä tuohon loppuviestisi sekavaan vuodatukseen voisi sanoa? Itkeminen on näköjään lähtenyt hyvin käyntiin, joten ei muuta kuin itke lisää. Kyllä se siitä helpottaa. ;D

Mies joka viskoo Putinisti leimakirveitä vähäisimmistäkin jutuista, ei pidä siitä kun saa mitä on jakanut. Kahdet standardit ovat sinussa vahvana. Ole nyt vain iloinen pieni putinisti ja amerikkalaisen sanonnan mukaisesti. Own up to it.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 081
 • Liked: 18450
Ja siinä se the point sitten tulikin. Ennakkotapaus Nixon osoittaa sen että impeachment raukeaa kun presidentti astuu virasta. USA:ssa ei ole Presidentin eron jälkeisestä virkasyytteestä ennakkotapausta.

Kyse ei edes ole vain ennakkotapauksen puutteesta vaan siitä, että virkarikossyyte, impeachment, ei koske muita kun virkaa tekeviä. Tämä on täysin selvästi ilmoitettu perustuslain artiklassa 2, kappale 4:

"The President, Vice President and all civil officers of the United States, shall be removed from Office on Impeachment for, and Conviction of, Treason, Bribery, or other high Crimes and Misdemeanors."

Kaiken kukkuraksi impeachment koskee vain viralta panoa ("removed from Office on Impeachment"). Juridinen konsensus nimittäin on, että impeachmentin tarkoitus on nimenomaan viraltapano eikä syyttämistä yleisellä tasolla. Trump ei ole tämän päivän jälkeen enää virassa, joten häntä ei edes voi erottaa.

Demokraattien edellinen syyte Trumpia vastaan oli myös perustuslain vastainen koska häntä ei syytetty perusteella "Treason, Bribery, Crimes and Misdemeanors" vaan keksittiin muita syytekohtia Stetsonista kun mitään perustuslaillista syytettä ei saatu kasaan.

Demokraattien logiikka, että ketä tahansa voisi impeachata on myös vaarallinen heidän omalta kannalta. Sehän tarkoittaa, että esim Obama voitaisiin jälkikäteen syyttää kaikista hänen sodistaan ja Clinton vaikkapa pedofiliasta Epsteinin saarella.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 335
 • Liked: 10253
Kylä Trump perheineen politiikasta tulee katoamaan mutta ei otsikoista.

Uusia puolueita on ennenkin Amerikkaan yritetty luoda ja aina on menestys moiselle ollut huono.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 081
 • Liked: 18450
Ilmassa on vahva tunnelma Trumpin paluusta jossain muodossa. Jäähyväispuheessaan hän sanoi

https://www.youtube.com/watch?v=kwVoHnOaGek

Lainaus
The Movement We Started Is Only Just Beginning

Mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa jää nähtäväksi. Itse en usko sen tarkoittavan Trumpin olevan ehdolla 2024, mutta uuden puolueen perustaminen voisi olla yksi vaihtoehto. Netissä puhutankin jo Patriot Partysta. Uusi konservatiivinen puolue olisikin parempi kun vanhan korruptoituneen kaksipuoluejärjestelmän jatkaminen. Se saisi heti Trumpin - edes tilapäisellä johdolla - kymmeniä miljoonia kannattajia ja siirtyisi saman tien poliittiseksi vaikuttajaksi.

Republikaanit menettäisivät tässä kuviossa eniten. Se on kuitenkin niin läpensä elitistinen puolue, että sillä ei rahaeliitin edustajana ole nykymuodossaan enää mitään relevanttia markkinarakoa. Republikaaneja äänestetään keskiluokassa vain sen takia, että muuta vaihtoehtoa ei ole.

Sama tilanne on pitkälti demokraattien osalta, joten nähtäväksi jää mitä heille tapahtuu. Puolueen sisällä on radikaali vasemmistosiipi, joka voisi päättää irtautumisesta läpensä korruptoituneesta demokattisesta puolueesta, joka lupaa mutta ei koskaan toimita. Etenkin jos valepresidentti Bidenin hallinto sivuuttaa sosialistit, demokraattien hajoaminen voi olla täysin mahdollinen skenaario. Toisaalta demokraateissa on maltillisia keskiluokkaisia äänestäjiä, jotka eivät usko jatkuvaan identiteettipoliittiseen sekoiluun ja rotuvihan lietsontaan. Heilläkin saattaisi olla intressi joko reformoida puolue karsimalla pois väkivaltainen radikaali aineisto tai irtautua jonkinlaiseksi keskustapuolueeksi.
KAIKKI mihin vasemmisto koskee muuttuu paskaksi!

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 906
 • Liked: 19997
 • Letters from Paskastan
Donald J. Trump on ollut hyvin poikkeuksellinen USA:n presidentti ja hyvin myönteisellä tavalla.

Ainakin seuraavat seikat voi laskea hänen ansiokseen:

1-Hän sai aikaan ennätyksellisen talouden nousun

2-Hän piti kiinni kaikista lupauksistaan

3-Hän aidosti piti amerikkalaisten etua etusijalla

4-Hän sivuutti korruptoituneen ja pitkälti valheellisen valtamedian ja puhui suoraan kansalle

5-Hän nousi vastustamaan Kiinan globaalia vallan haltuunottoa

6-Hän ei syyllistynyt poliittiseen jargoniin vaan puhui kuin kuka tahansa meistä

7-Hän ei aloittanut yhtään sotaa

8-Hän on kautta aikain suosituin presidentti, jos pelkästään lailliset äänet lasketaan

9-Hän irtautui USA:lle haitallisista sopimuksista ja neuvotteli tilalle parempia

10-Hän edisti Lähi-Idän rauhaa neuvottelemalla sopimuksia


Voi vain sanoa, että Donald J. Trump on todellinen suurmies, paras Yhdysvaltain presidentti ainakin 60 vuoteen.

Kiitos, Donald, sinä seisot esimerkkinä kaikille päättäjille!

Toivottavasti hän pian on taas USA:n johtaja.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Rikastettu uraani

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 363
 • Liked: 815
Ilmassa on vahva tunnelma Trumpin paluusta jossain muodossa. Jäähyväispuheessaan hän sanoi

https://www.youtube.com/watch?v=kwVoHnOaGek

Lainaus
The Movement We Started Is Only Just Beginning

Mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa jää nähtäväksi. Itse en usko sen tarkoittavan Trumpin olevan ehdolla 2024, mutta uuden puolueen perustaminen voisi olla yksi vaihtoehto. Netissä puhutankin jo Patriot Partysta. Uusi konservatiivinen puolue olisikin parempi kun vanhan korruptoituneen kaksipuoluejärjestelmän jatkaminen. Se saisi heti Trumpin - edes tilapäisellä johdolla - kymmeniä miljoonia kannattajia ja siirtyisi saman tien poliittiseksi vaikuttajaksi.

Republikaanit menettäisivät tässä kuviossa eniten. Se on kuitenkin niin läpensä elitistinen puolue, että sillä ei rahaeliitin edustajana ole nykymuodossaan enää mitään relevanttia markkinarakoa. Republikaaneja äänestetään keskiluokassa vain sen takia, että muuta vaihtoehtoa ei ole.

Sama tilanne on pitkälti demokraattien osalta, joten nähtäväksi jää mitä heille tapahtuu. Puolueen sisällä on radikaali vasemmistosiipi, joka voisi päättää irtautumisesta läpensä korruptoituneesta demokattisesta puolueesta, joka lupaa mutta ei koskaan toimita. Etenkin jos valepresidentti Bidenin hallinto sivuuttaa sosialistit, demokraattien hajoaminen voi olla täysin mahdollinen skenaario. Toisaalta demokraateissa on maltillisia keskiluokkaisia äänestäjiä, jotka eivät usko jatkuvaan identiteettipoliittiseen sekoiluun ja rotuvihan lietsontaan. Heilläkin saattaisi olla intressi joko reformoida puolue karsimalla pois väkivaltainen radikaali aineisto tai irtautua jonkinlaiseksi keskustapuolueeksi.
Trumphan se on Ivankakin. On nyt päässyt näkemään minkälainen kusitolppa republikaanien presidentti joutuu parempien ihmisten toimesta olemaan, mutta on toisaalta myös nähnyt kulissien takaa, mitä presidenttinä oleminen vaatii. Näyttävä nuorehko nainen ja ei ilmeisesti ihan tyhmimmästä päästä. Tunnettu nimi ja naama, valmiit poliittiset kontaktit ja muodollisesti pätevä, siinä on jo hyvä alku CV:lle.
Me taistelemme kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta.

Ilkka

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 226
 • Liked: 71
Nyt koittaa joillekin tämän threadin keskustelijoista etsikkoajat.

Pitäisikö lähteä esimerkiksi Pihon linjoille:

http://www.jouko-piho.fi/448167880

"Profetiani Trumpin virkaanastujaisista 20.1.2021 oli oikea

Ilmoitin etukäteen, että Trump jatkaa presidenttinä ja että hän vannoo virkavalansa 20.1.2021.

Virkavalan vannoi tänään kuitenkin Joe Biden.

Monien mielestä erehdyin ja olen siis väärä profeetta.

Paitsi että en ole väärä profeetta.
Jumalan ensisijainen suunnitelma oli nimittäin asettaa Trump virkaan 20.1.2021, ja niin olisi käynytkin, jos Yhdysvaltojen tuomioistuimet olisivat toimineet oikein eli jos ne olisivat edes ottaneet lukuisat syytteet käsittelyyn. Näin korruptoituneet ja pelotellut tuomarit estivät oikeutta tapahtumasta ja vaalivilpillä ”voiton” saanut Biden asetettiin tänään virkaan.

Myös Kongressi perääntyi eikä sielläkään löytynyt tarpeeksi kannatusta vaalipetosten tutkintaan, joten Kongressi äänesti 13.1.2021 Bidenin ”voittajaksi”.

Kun näin kävi, niin monien eri ihmisten pelkuruus ja petollisuus yhdistettynä patologiseen Trump-vihaan aiheutti sen, että tämä ihmisten syntinen toiminta esti Jumalan tahdon toteutumista, joka olisi ollut Trumpin asettaminen virkaan toiselle kaudelleen 20.1.2021.

Mutta kun näin kävi, niin Jumalalla oli tilanteen varalta suunnitelma B, joka tulee toteutumaan tämän kevään aikana. Tämän varasuunnitelman mukaan Bidenin vaalihuijaus tullaan paljastamaan niin selvästi ja aukottomasti, että edes valtamedia ei pysty sitä enää kiistämään.

Kun näin tapahtuu, Biden joutuu syytteeseen vaalipetoksista ja myös maanpetoksesta, koska hän ja Demokraattinen puolue vehkeilivät ”voiton” Bidenille yhteistyössä ulkovaltojen, kuten Kiinan, Saksan ja Italian, kanssa.

Sen jälkeen Trump vannoo virkavalansa ja jatkaa presidenttinä.

Profetiani oli siis oikea. Vain päivämäärä muuttui, koska monet ihmiset vastustivat Jumalan suunnitelmaa ja valitsivat mieluummin vääryyden eli vaalien törkeän varastamisen Trumpilta Bidenille.

Oikeus ja oikeudenmukaisuus tulevat siis lopulta voittamaan ja Valkoisen talon isäntänä jatkaa oikea mies, jonka Jumala on siihen tehtävään valinnut ja valtuuttanut.

19.1.2021

Bo Polny vahvistaa Trumpin voiton

Bo Polny on vahvasti sen tosiasian takana, että presidentti Trump voitti 3.11.2020 ja että hänen voittonsa tullaan vahvistamaan niin, että koko maailma näkee sen.

Polny sanoo, että 25.4.2021 tulee olemaan avainpäivämäärä.

Kyseessä on Kaislameren vaikea tilanne. Mooses oli jo saanut voiton ja oli lähtenyt suuren kansanjoukon kanssa Egyptistä kohti Luvattua maata.

Mutta sitten faarao muutti mielensä ja lähti ajamaan sotajoukon kanssa Moosesta ja israelilaisia takaa.

Sitten oltiin tilanteessa, että takaa hönki päälle faaraon armeija ja edessä oli meri.

25.4.2021 on tällainen tilanne. Mutta kuten Jumala teki silloin ihmeen eli Kaislameri jakaantui ja kansa pääsi toiselle rannalle faaraon sotajoukon hukkuessa mereen, niin samalla tavalla Jumala tekee suuren ihmeen 25.4.2021."

Toinen vaihtoehto voisi olla tämä (kts. liite) - eli ei huolta, Biden on itseasiassa Trump on Q.


Kolmantena vaihtoehtona voisin nähdä tämän Forbesin artikkelin lukemisen, ajatuksella:

https://www.forbes.com/sites/jackbrewster/2021/01/20/we-all-got-played-qanon-followers-implode-after-big-moment-never-comes/?fbclid=IwAR02fygn2aCMcwPO366eD8CW979XNRdsrsqIfdKFOWAaLDJ5yBkVv3NFauM&sh=322a4be93a06

"KEY FACTS
QAnon adherents appeared to have fractured into two groups on popular far-right message boards Wednesday, with some realizing their crackpot conspiracy theory was a fraud, while others tried to somehow keep the flame of the Crazy Candle alive.

Ron Watkins, the founder of 8chan who is one of several people suspected of being the anonymous poster “Q” who spawned the conspiracy theory, conceded shortly after Biden was sworn in, telling his supporters it was time for believers to keep their “chins up” and “go back to our lives.”


Up until the final minute of Trump’s presidency, some QAnon adherents were cheering for Trump to do something spectacular, with one instructing fellow followers Wednesday morning to “pray” because the next five hours would “determine the fate of the world.” They got that part right.

That optimism unraveled for some as the day wore on, especially after Trump gave no hints of a plan to take over the U.S. in his final speech at Joint Base Andrews, with one user lamenting on Telegram that “it simply doesn’t make sense that we all got played.”

Moderators of some pro-QAnon message boards warned followers who turned their backs on the conspiracy theory after the inauguration would be banned:


Others sought to move the goalposts, picking out passages from Trump’s speech and Eric Trump’s farewell post on Twitter as signs of hope.

By midday, a new spin to the conspiracy theory gripped the far-right message boards: Biden has been their savior all along, a twist multiple QAnon influencers threw their support behind.

“Biden is Q” a post on the donald.win read, while others brushed aside that theory and urged believers to stick with Trump."

Neljäntenä voisin todeta että mulle on tätä samaa jööttää tunkenut eteeni somessa sekä uskispiireistä että kehon hyvinvoinnista välittävistä ituhippikuvioista kuin myöskin maahanmuuttoultrakriittisistä kuvioista. ilmeisesti kaikkien purojen lähteenä 4chan & sielunkumppaninsa.

Viidentenä totean että tähän on täysin turha tulla vänkäämään sen 90% Trumpin supportaajista tässä ketjussa jotka EIVÄT USKO tohon paskaan, ei tota osastoa ole tänne tuonut kuin 3-4 nikkiä jostain kolmestakymmenestä Trumpille enempi/vähempi myötämielisestä.

Mutta ahkeria ovat levittelijät, tota samaa on tullut tasaisesti myöskin murha.info & komentokeskus,joskus lähes samoilla aikaleimoilla (ei huolta, ei kiinnosta verrata nikkejä ja pidän itse outtaamista jopa nikki keskusteluryhmä A vs nikki keskusteluryhmä B tasolla paheksuttavana asiana).

Mutta näille parille Q:n seuraajalle jotka ovat vakuuttuneet siitä maailmanlaajuisesta pedofiilisalaliitosta esitän Occamin partaveitsi-aiheisen kysymyksen:

Kun ensiksi tutkit itseäsi mitä tunteita sinussa herää kun ajat päässäsi mielikuvia lapsen raiskaamisesta ja mitä todennäköisimmin (jos olet normaali seksuaalisuudeltasi) ne ovat ERITTÄIN negatiiviset ja sitten yhdistät siihen sen tiedon että ainakin 95% maapallon ihmisistä tuntee ihan samalla tavalla kuin sinäkin ja mietit mitä tekisit jos saisit kunnon todisteita siitä joku valtaapitävän luokan tyyppi oikeasti tekee lapsille seksuaalista väkivaltaa niin jättäisitkö OIKEASTI ILMOITTAMATTA VIRANOMAISILLE siinä pelossa että ne nirhaa sut jos paljastat salaliittonsa???

Tietäen jotain ihmisen psykologiasta on 100% varmaa että laajamittainen pedofiilisalaliitto paljastuisi ennemmin kuin myöhemmin. Itse en empisi nanosekuntiakaan viranomaisille ilmoittamisessa jos huomaisin lapselle tehtävän väkivaltaa (seksuaalista tahi ei), täysin riippumatta siitä koituuko minulle siitä jotain "deep staten" aikaansaamia seuraamuksia, ois aika hankala elää moisen pelkuruuden kanssa issekseni, tietäen että lapsen pahoinpitely jatkuu, paskahousuisuuteni takia.

Luultavasti puolet ihmiskunnasta (min) jakaa tämän näkemykseni kanssani - jo pelkästään tämä takaa sen että moista salaliittoa ei ole/ei tule.

Liskoihmiset on kertaluokkaa vakuuttavampi salaliittoteoria koska siinä voi aina vedota siihen että liskoilla ei ole ihmisen tunteita, makes more sense. Voivat toimia paljon systemaattisemmin maailmanvalloituksensa eteen ilman taakkaa inhimillisistä tunteista jotka pistävät ihmiset puhumaan toisille ihmisille, tunnekuohun vallassa, todistaessansa jotain traumatisoivaa. Niillä voi olla myöskin jotain muistinpyyhkimistekniikkaa tyyliin MIB joka selittäis miksi salat ei tuu julki.

Tykkäsin Trumpin käyttäytymisestä vikana pressapäivänänsä. Ei lietsonut mitään puheissansa ja jätti jopa kirjeen Bidenille, perinteitten mukaisesti.

Ei ole myöskään kantautunut mitään uutisia mistään isommista levottomuuksista missään jenkeissä, negatiivinen julkisuus & noitaroviot somessa tekivät tehtävänsä eikä tullut turhia vainaita due to lost political cause.

Hyvä tästä vielä tulee vaikka joillakin voikin tehdä tiukkaa kun ajattelevat iltaisin nukkumaan mennessä Joe-setää nuuhkuttelemassa hiuksia ja hekumoivat puoli yötä unta saamatta jotta mahtaako se olla pedari vaiko eikö.

Jenkit muuten on oikeasti sanavapaampi maa kuin Suomi. Olen kohtuuvarma siitä että jenkeissä voin somessa haukkua Joe-setää pedariksi mutta jos teen saman Suomessa (omalla nimellä) Sauli Niinistölle voipi tulla satikutia.

En kyllä tiedä tekeekö se kenenkään elämää onnellisemmaksi että voi esittää netissä räikeitä syytöksiä toista kohtaan ilman todisteita, ilman pelkoa seurauksista.artti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 066
 • Liked: 517
 • Ajattele isommin Ajattele kaukonäköisemmin
Trumpin kausi Presidenttinä avasi läntisen poliittisen järjestelmän sellaisena kuin se on. Poliittisen vallankäytön sisäpiiriluonne tuli selväksi.

Trump White House Archived

https://www.youtube.com/c/whitehouse45/featured
Jäljentävä paperi äänestyslapun alla on äänestäjän kuitti

Activeman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 243
 • Liked: 1670
Donald Trumpin presidenttiyden tärkein asia on se, että erilaiset korruptiiviset rakenteet tulivat näkyviin.

1. Aiemmin epäilimme, että media ei ehkä raportoi asioista objektiivisesti totuuteen pyrkien. Nyt me tiedämme sen.
2. Aiemmin moni luuli valtiokoneiston pyyteettömästi pyrkivän edistämään vaaleilla valittujen johtajien politiikkatavoitteita. Nyt me tiedämme, että näin ei ole.
3. Aiemmin uskoimme, että lahjusten vastaanottaminen ulkovalloilta pyrkimyksenä vaikuttaa USA:n politiikkaan on harvinaista. Nyt me tiedämme, että se on yleistä ja, jos on oikeista piireistä, media vaikenee asiasta.
4. Aiemmin ajattelimme, että poliitikon ennen vaaleja antamat lupaukset eivät ole tarkoitettuja pidettäväksi. Nyt löytyi yksi poliitikko, joka otti omat lupauksensa vakavasti ja teki kaikkensa niiden lunastamiseksi.
5. Aiemmin luulimme, että sananvapaus on demokratian suurin arvo. Nyt tiedämme, että näin ei ole, vaan sensuuri ja rankaisu vääristä mielipiteistä seuraa nopeasti.
6. Aiemmin luulimme, etä poliitikon tehtävänä on ensi sijassa ajaa oman valtionsa etua ja vasta toissijaisesti globaaleja universaaleja muita tavoitteita, tai omia etujaan. Nyt tiedämme, että näin ei ole.
7. Aiemmin kuvittelimme, että Apple/Google/Facebook/Twitter ovat vain yksityisiä yrityksiä, jotka kehittävät liiketoimintaansa poliitikkojen asettamien reunaehotjen mukaisesti. Nyt tiedämme, että näin ei ole, vaan ne käyttävät dominoivaa positiotaan sumeilematta omien tavoitteidensa ajamiseen. Sitä emme vielä tiedä, mikä niiden perimmäinen tavoite on.

Kiitos Donald siitä, että toit nämä asiat näkyviksi. Pitkällä tähtäimellä koko maailma hyötyy tästä neljästä vuodesta. Tämä oli suurin saavutuksesi.

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 859
 • Liked: 9929
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Neljäntenä voisin todeta että mulle on tätä samaa jööttää tunkenut eteeni somessa sekä uskispiireistä että kehon hyvinvoinnista välittävistä ituhippikuvioista kuin myöskin maahanmuuttoultrakriittisistä kuvioista. ilmeisesti kaikkien purojen lähteenä 4chan & sielunkumppaninsa.

Itse seuraan lähes pelkästään uskonnollista mediaa USA:sta. Enimmäkseen katolista, mutta myös evankelista. Tätä jööttää minulle ovat tunkeneet ainoastaan liberaalit piirit sekä nyt täällä, että laajemmin Facebookissa.
qui non est mecum adversum me est

Puuha-Pepe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 557
 • Liked: 200
 • Persulla on näin pitkä...
Donald J. Trump on ollut hyvin poikkeuksellinen USA:n presidentti ja hyvin myönteisellä tavalla.

Ainakin seuraavat seikat voi laskea hänen ansiokseen:

1-Hän sai aikaan ennätyksellisen talouden nousun

2-Hän piti kiinni kaikista lupauksistaan

3-Hän aidosti piti amerikkalaisten etua etusijalla

4-Hän sivuutti korruptoituneen ja pitkälti valheellisen valtamedian ja puhui suoraan kansalle

5-Hän nousi vastustamaan Kiinan globaalia vallan haltuunottoa

6-Hän ei syyllistynyt poliittiseen jargoniin vaan puhui kuin kuka tahansa meistä

7-Hän ei aloittanut yhtään sotaa

8-Hän on kautta aikain suosituin presidentti, jos pelkästään lailliset äänet lasketaan

9-Hän irtautui USA:lle haitallisista sopimuksista ja neuvotteli tilalle parempia

10-Hän edisti Lähi-Idän rauhaa neuvottelemalla sopimuksia


Voi vain sanoa, että Donald J. Trump on todellinen suurmies, paras Yhdysvaltain presidentti ainakin 60 vuoteen.

Kiitos, Donald, sinä seisot esimerkkinä kaikille päättäjille!

Toivottavasti hän pian on taas USA:n johtaja.

1. Trump peri nousussa olevan talouden Obamalta, trendi taittui vasta koronaan.
2. Trump toteutti n. neljänneksen lupauksistaan, aika moni iso juttu jäi toteuttamatta:
        - uutta muuria rakennettiin n. 15 mailia, eikä Meksiko maksanut pennin jeniä
        - ObamaCarea ei kumottu
        - työpaikkoja ei juurikaan palautunut ulkomailta
        - laittomia siirtolaisia ei ole karkoitettu
        - Hillary juoksee edelleen vapaana
        - tuolta lisää: https://www.politifact.com/truth-o-meter/promises/trumpometer/?ruling=true   
3. Joo, ja vittuili siinä sivussa liittolaisilleen.
4. Joo, n. 30000 valetta suoraan kannattajilleen.
5. Okei, tosin kauppasota on vähän kuin housuun kusisi pakkasella.
6.  Kieltämättä jutut oli kuin lättähatulla.
7. Ei, mutta kovasti yritti Irania härnätä. Samalla jätti liittolaisiaan kuseen esim. Syyriassa.
8. Kautta aikain ensimmäinen presidentti jonka approval rate ei koskaan ylittänyt 50.
9. Mitäs nämä sopimukset oli? Paljon rikottiin, mutta uutta ei tullut kuin uusi Nafta.
10. No edes jotain hyvää sai aikaiseksi, tosin tämä varmisti että USA:n aseteollisuudella riittää asiakkaita jatkossakin.

Mutta muuten ihan ok 4 vuotta.  :P

Hippo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 421
 • Liked: 832
 • Bailando conmigo
3. Joo, ja vittuili siinä sivussa liittolaisilleen.

Jos viittaat tällä Trumpin vaatimuksiin saada liittolaiset maksamaan oma sovittu osuutensa kollektiivisesta turvallisuudesta, on tuo "vittuilu" toki näkökulmasta riippuva arvio. Ihan arvovapaasti voi pohtia, että miksi USAn veronmaksajien tulisi kustantaa Euroopan puolustuksesta enemmän kuin on näiden puolustettavien kanssa sovittu. Eikö ole jopa loogista vaatia, että jokainen maksaa oman sovitun osuutensa? Tällä logiikalla Trump selvästi ajoi oman maansa veronmaksajien etua, jotka maksoivat enemmän koska eurooppalaiset veronmaksajat maksoivat vähemmän.

Penan kaveri Eki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 930
 • Liked: 1230
 • Impivaarana 56 maata ja päälle 200 kaupunkia
Toinen vaihtoehto voisi olla tämä (kts. liite) - eli ei huolta, Biden on itseasiassa Trump on Q.

Piho oli oikeassa… Trump mihinkään lähtenyt. Q-anon jengi ihan täpinöissään:

Valkoisen talon viralliselta tuubikanavalta napattua. Nurtsilla ajassa 22:37

    https://youtu.be/GYL3gkqUVb8?t=1354
« Viimeksi muokattu: 21.01.2021, 09:00:09 kirjoittanut Penan kaveri Eki »
Ed Rooney: Wake up and smell the coffee, Mrs. Bueller. It's a fool's paradise. He is just leading you down the primrose path.
Katie Bueller: I can't believe it.

JiM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 537
 • Liked: 1404
President Trump's ceremonial farewell | Inauguration Day 2021

https://www.youtube.com/watch?v=W8v5NOBjoRM&feature=youtu.be
Videon kesto 14:20

https://oikeamedia.com/o1-153304

Lainaus
ke 20.01.2021 21:58

Presidentti Trumpin ja Melanian seremoniallinen jäähyväispuhe

Kaikkien aikojen pidetyin ja suosituin Yhdysvaltojen presidentti Donald J. Trump piti juhlallisen jäähyväispuheen kannattajillleen.

Rassmussen, jonka ennusteet vaaleista toiseen ovat olleet kaikkein tarkimmat, mittasi ihmisten tyytyväisyydeksi Trumpin toimintaan presidenttikauden päätteeksi 51%.

Kansalaiset yltyivät huutamaan "We love you" ja "Thank you Trump" kesken puheen.

Yhdysvaltojen taloudellinen tilanne kohosi Trumpin kaudella ennätyslukemiin - ccp-viruksesta huolimatta. Työttömyys oli hänen kaudellaan ennätysalhaalla ulko- ja sisäpolittisten toimiensa ansiosta.

Ylivoimaisesti Yhdysvaltojen historian merkittävin ja kunnioitettavin presidentti.


Vöyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 968
 • Liked: 736
  • Botanist on Alp
Ilon aikoja! Syöpä on ajettu pois Valkoisesta talosta, länsimaailma on saanut takaisin johtajansa. Voi jälleen hengittää helpommin, sivilisaatio on hieman vahvemmissa kantimissa taas.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 163
 • Liked: 32057
Mitä tässä tapahtui?

-Vaalit varastettiin ja väärennettiin joka sektorilla. Viimeisenä käytössä postiäänet, koska Trump kiistatta pyyhki muumiolla pöytää heti kättelyssä.
-Tätä pohjustettiin yksipuolisella niin media kuin bigt sensuurilla ja vääristelemällä gallupit.
-Vaalivilpin tutkinta estettiin joka saatanan sektorilla, ottamatta mitään edes käsittelyyn.
-Epäilijöiden/asian tajuavien armoton demonisointi, leimaaminen ja puheet "uudelleen ohjelmoinnista". Olet hullu tai uskonlahkon jäsen jos edes kehtaat epäillä Kiina Joen "tulosta".
Tämän päälle tullaan höpöttämään kansakunnan yhdistymisestä.

Ja niinpä Iltasanomien lööppi julistaa tänään kaikelle kansalle, jotta "Demokratian riemuvoitto!". Mahtoiko samanlainen lööppi olla lehdessä, kun Lukashenka löi Valko-Venäjällä kirkkaasti vaaleissa opposition vastaehdokkaan, joka sai vain 9,9% äänistä? Vai tuliko syytös vaalivilpistä ja vaalien varastamisesta varmalta uudelta opposition presidentiltä, ja vielä Lännen sanktiot päälle, sekä maan jääkiekon mm-kisojen perutus? Jotain epäsuhtaa havaittavissa?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 31 318
 • Liked: 13204
 • Big Bear Market, Now Here
@Ilkka

Lainaus
Tietäen jotain ihmisen psykologiasta on 100% varmaa että laajamittainen pedofiilisalaliitto paljastuisi ennemmin kuin myöhemmin. Itse en empisi nanosekuntiakaan viranomaisille ilmoittamisessa jos huomaisin lapselle tehtävän väkivaltaa (seksuaalista tahi ei), täysin riippumatta siitä koituuko minulle siitä jotain "deep staten" aikaansaamia seuraamuksia, ois aika hankala elää moisen pelkuruuden kanssa issekseni, tietäen että lapsen pahoinpitely jatkuu, paskahousuisuuteni takia.

Luultavasti puolet ihmiskunnasta (min) jakaa tämän näkemykseni kanssani - jo pelkästään tämä takaa sen että moista salaliittoa ei ole/ei tule.

Ehkä todella toimisit oman ilmoituksesi mukaan. Saattaisit olla ihmiskunnan moraalista paremmistoa.

Jos lukee näistä jutuista, yksi teema valitettavasti nousee esille. Valaisen sitä tässä otteella (liitekuva) kirjasta Smile for the Camera: The Double Life of Cyril Smith (kirj. Danczuk ja Baker 2015).

Lukuvinkki:  https://www.thedailybeast.com/how-thatchers-government-covered-up-a-vip-pedophile-ring

« Viimeksi muokattu: 21.01.2021, 17:33:36 kirjoittanut Miniluv »
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 275
 • Liked: 895
Jos kuitenkin pysyttäiisiin faktoissa:
Donald J. Trump on ollut hyvin poikkeuksellinen USA:n presidentti ja hyvin myönteisellä tavalla.

Ainakin seuraavat seikat voi laskea hänen ansiokseen:

1-Hän sai aikaan ennätyksellisen talouden nousun

Todista väitteesi. Maan talous oli kuralla jo ennen koronaa ja se on fakta. Sekä Deficit että valtion velka oli tapissa. Paljon tuhlattiin mutta mistään ei keksitty uusia tuloja.

2-Hän piti kiinni kaikista lupauksistaan
Monikko on liioittelua. Valtaosa lupauksista jäi täyttämättä.
3-Hän aidosti piti amerikkalaisten etua etusijalla
Todista väitteesi. Donald J Trump ei ole koskaan ajanut kekenkään muun etua kuin Donald J Trumpin. Helvetinmoinen kauppamies kuitenkin kun on saanut sinutkin uskomaan valheitaan.
4-Hän sivuutti korruptoituneen ja pitkälti valheellisen valtamedian ja puhui suoraan kansalle
Pitkälti valheellisen?
Se on pitkällisesti valhetta.

Totta on että Twiittasi suoraan kansalle. Nyt tiedetään ettei se ole kovin positiivinen asia.

5-Hän nousi vastustamaan Kiinan globaalia vallan haltuunottoa
Nousiko?
Käsittääkseni Trump haki uhittelulla vain parempia neuvotteluasemia Trump Corpin Kiinan bisneksille.
6-Hän ei syyllistynyt poliittiseen jargoniin vaan puhui kuin kuka tahansa meistä
Onneksi kovin moni ei käyttäydy yhtä huonosti kuin Trump. Sääliksi käy jos teidän työpaikalla joutuu moista sietämään.
7-Hän ei aloittanut yhtään sotaa
Siitä plussaa, mutta ei voi sanoa etteikö olisi yrittänyt: TJEU Suleimanin murha.
8-Hän on kautta aikain suosituin presidentti, jos pelkästään lailliset äänet lasketaan
Mistä tiedät? Laskitko itse äänet?
Minä väitän ettei Trumpi oikeasti saanut edes 50m ääntä. Sen verran hiljaa ollaan oltu Texasin ja Floridan ääntenlaskuista.
9-Hän irtautui USA:lle haitallisista sopimuksista ja neuvotteli tilalle parempia
Minkä sopimuksen?
Miten uusi Nafta eroaa edellisetä ja mitä hyötyä siitä oli?
10-Hän edisti Lähi-Idän rauhaa neuvottelemalla sopimuksia[/i]
Aavistuksen kyseenalaista. Hän kaveerasi Terrorismia tukevien maiden kanssa. Jos se on "rauhan" edistämistä niin kummallinen käsitys mitä rauha oikein on. Huono meille jotka kärsii islamilaisesta terrorismista. Mistäs maasta se Turun puukottaja oikein tulikaan...

Noin niinkuin alkuun.

Mutta annetaan myös positiivista palautetta:
Donald J Trump on kaikkien aikojen käärmeöljykauppias jota jokainen maailman huijari kadehtii. Miten saa ihmiset uskomaan asioita vain koska sanoo jotain vaikka ihmiset voivat itse tarkistaa ettei asia ole niin.

Donald J Trumpilla olisi ollut mahdollisuus nousta kaikkien aikojen presidentiksi. Jos olisi oikeasti ollut se joka ajaa kansa etua eliittiä vastaan, niin hän olisi voinut ehkä jopa voittaa 2020 vaalit.

Mutta Trump valitsi eri tien: Hän laittoi itsensä, perheensä ja kaverinsa kansan edun edelle. Mikä oli tulos? Täysin kuralla oleva valtiontalous jota tulevat sukupolvet joutuvat maksamaan.

Entäs ne työpaikat?
Obama loi viimeisen 3 vuoden aikana enemmän työpaikkoja kuin Trump 3 ensimmäisen vuotensa aikana. Hävisi senkin kisan.

Me suomalaisetkin joudumme kärsimään Trumpin aiheuttamasta Q-Anon liikkeestä: He levittävät täälläkin korona denialismia ja rokotevastaisuutta.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

Kultti on uskonto jolla on vähän seuraajia. Uskonto on kultti jolla on paljon seuraajia.

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 821
 • Liked: 14444
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Todista väitteesi. Maan talous oli kuralla jo ennen koronaa ja se on fakta. Sekä Deficit että valtion velka oli tapissa. Paljon tuhlattiin mutta mistään ei keksitty uusia tuloja.

Mutta Trumphan peri nousukiidossa olevan talouden Obamalta jonka pohjalle rakensi oman talouden nousukiitonsa. Sehän oli aiemmin se sinun kantasi. Mikä muuttui?

Lainaus
Entäs ne työpaikat?
Obama loi viimeisen 3 vuoden aikana enemmän työpaikkoja kuin Trump 3 ensimmäisen vuotensa aikana. Hävisi senkin kisan.

Eli Obama loi 8 vuodessa enemmän työpaikkoja kuin Trump 3 vuoden aikana. Sehän on se sinun väitteesi. Tuo 3 viimeisen vuoden aikana ohittaa kokonaisuudessaan sen Obaman 5 edeltävää vuotta. Muistathan myös sen että Obaman luomat "työpaikat" olivat määräaikaisia ja nollasopparilla noin 90%:sesti . Kun Trumpin "luomista" työpaikoista 87% oli vakinaisia/täysiaikaisia.

Sitten on vielä tällainen, eli ajatolloh.
Lainaus
Trumpin talousansiot on saavutettu lyhytaikaisilla tempuilla: tullimuureilla ja kauppasodilla. Noiden hyöty on vähän kuin housuihin kuseminen pakkasella: hetken se lämmittää, sen jälkeen tuleekin oikeasti kylmä.

Joka on näköalattomuudessaan vertaansa vailla. USA ei aloittanut kauppasotia Trumpin aikana. USA vastasi niihin. Kiina ja EU ovat olleet kauppasodassa USA:ta vastaan jo vuosikymmeniä. Kun Trump viimein vastasi niihin, tulos näkyi selvästi.
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 658
 • Liked: 4448
Ja siinä se the point sitten tulikin. Ennakkotapaus Nixon osoittaa sen että impeachment raukeaa kun presidentti astuu virasta. USA:ssa ei ole Presidentin eron jälkeisestä virkasyytteestä ennakkotapausta.

Nixon osoittaa vain sen, että voi raueta. Ei raukea välttämättä. Presidentistä ei ole ennakkotapausta, mutta asiantuntijoiden mukaan virkarikosyyte voidaan Housen toimesta ajaa loppuun asti jos halutaan. Ennakkotapauksena perustuslain tulkinnoista toimii kuulemma mm.  William Belknapin tapaus vuodelta 1878.


Joka on näköalattomuudessaan vertaansa vailla. USA ei aloittanut kauppasotia Trumpin aikana. USA vastasi niihin. Kiina ja EU ovat olleet kauppasodassa USA:ta vastaan jo vuosikymmeniä. Kun Trump viimein vastasi niihin, tulos näkyi selvästi.

Tuo on sitä trumppilaista retoriikkaa faktojen ulkopuolella. Mitä todisteita tosta "vuosikymmeniä jatkuneesta kauppasodasta Kiinan ja EU:n toimesta" muka on? Ei mitään?
« Viimeksi muokattu: 22.01.2021, 08:43:52 kirjoittanut Ajatolloh »
l'uomo normale: "Sitten kun Suomi on EU:n ainoa ja viimeinen jäsenmaa, suomalaiset saavat EU:n elimistä paljon hienoja virkoja."

mannym

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 821
 • Liked: 14444
 • Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Nixon osoittaa vain sen, että voi raueta. Ei raukea välttämättä. Presidentistä ei ole ennakkotapausta, mutta asiantuntijoiden mukaan virkarikosyyte voidaan Housen toimesta ajaa loppuun asti jos halutaan. Ennakkotapauksena perustuslain tulkinnoista toimii kuulemma mm.  William Belknapin tapaus vuodelta 1878.

Ensinnäkin, Nixon on ennakkotapaus presidentillisestä virkarikossyytteestä, Belknap ei ole. Toiseksi, nimeä asiantuntijasi. House voi tosiaan viedä virkarikossyytteen loppuun asti jos se haluaa. Senaatilla, ei ole perustuslain mukaan oikeutta enää tuomita Presidenttiä, koska rangaistuksena on virastapoisto joka on jo tapahtunut. Jos taasen perustuslakia ei noudateta, se antaa ennakkotapauksen jonka myötä jos tilanne senaatissa ja housessa pysyy samana. Niin jos republikaanit valitsevat presidenttiehdokkaakseen henkilön josta demokraatit eivät pidä. He voivat asettaa virkarikossyytteen ja tuomita senaatissa ehdokkaan, joka on vasta ehdolla.

Ennakkotapauksena Belknap ei toimi. Hän ei ollut presidentti lain ja siten tapaus on hyvin erilainen.

Joka on näköalattomuudessaan vertaansa vailla. USA ei aloittanut kauppasotia Trumpin aikana. USA vastasi niihin. Kiina ja EU ovat olleet kauppasodassa USA:ta vastaan jo vuosikymmeniä. Kun Trump viimein vastasi niihin, tulos näkyi selvästi.

Tuo on sitä trumppilaista retoriikkaa faktojen ulkopuolella. Mitä todisteita tosta "vuosikymmeniä jatkuneesta kauppasodasta Kiinan ja EU:n toimesta" muka on? Ei mitään?
[/quote]

Mitä todisteita USA:n kauppasodasta oli Kiinaa vastaan? Tariffit tai Tullimaksut tuotteille? Tuontirajoitukset ja tiukentuneet määräykset?

Kiinalla on ollut moiset USA:laisille tuotteille jo vuosikymmeniä. Ihan kuten EU:llakin on. Se on EU:n termejä käyttäen, sisämarkkinoiden suojelua. Trump vastasi tariffeilla olemassa oleviin tariffeihin. Sekä pakotti noudattamaan kansainvälisiä sääntöjä tai WTO:n sääntöjä. Jotka käytännössä kieltävät tuotteiden subventoimisen puhtaasti vientiin.

Tapaus Kanada oli tästä hieno esimerkki, USA asetti Kanadalaiselle puulle tariffit suojellakseen omaa metsäteollisuuttaan. Koska Kanada sääntöjen vastaisesti subventoi Kanadalaista vientipuuteollisuutta. Joka käytännössä näkyi siten että Kanadasta vietiin puuta USA:n markkinoille, hinnalla jolla sitä ei Kanadan markkinoilta saa.

Tämä pätee myös Kiinalaiseen teräkseen että alumiiniin. Niitä vietiin USA:han hinnalla jossa Kiinalaisilta markkinoilta niitä ei saanut. Kun muistetaan vielä että Kiina on WTO:n kategorioissa kehittyvä maa, niin sillä on sen kautta WTO:n sääntöjen mukaan, etuja mitä USA:lla tai EU:lla ei ole.

Tähän loppuun voitkin tehdä hienon vertauksen USA:n ja EU:n kauppasodasta. Eli siitä kuinka EU pyrkii suojaamaan sille elintärkeät teollisuuden haarat tuontirajoitteilla tai valtavilla tuontiveroilla.

Otetaan esimerkiksi Ford Ranger. Suomessa Raptor on se lippulaiva, Yhdysvalloissa Lariat. Lähtöhinta Jenkeissä autoveroineen päivineen. 33 000$. Lähtöhinta Suomessa 99 984,99€.

Mitään todisteita ei siis ole  :roll:
“I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned.”

Once data has been adjusted, it is no longer data, it is an artifact of analysis...

“Human beings are born with different capacities. If they are free, they are not equal. And if they are equal, they are not free.”

antero

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 296
 • Liked: 1036
 • Suomi Nousuun^^^!
@Ilkka

Lainaus
Tietäen jotain ihmisen psykologiasta on 100% varmaa että laajamittainen pedofiilisalaliitto paljastuisi ennemmin kuin myöhemmin. Itse en empisi nanosekuntiakaan viranomaisille ilmoittamisessa jos huomaisin lapselle tehtävän väkivaltaa (seksuaalista tahi ei), täysin riippumatta siitä koituuko minulle siitä jotain "deep staten" aikaansaamia seuraamuksia, ois aika hankala elää moisen pelkuruuden kanssa issekseni, tietäen että lapsen pahoinpitely jatkuu, paskahousuisuuteni takia.

Luultavasti puolet ihmiskunnasta (min) jakaa tämän näkemykseni kanssani - jo pelkästään tämä takaa sen että moista salaliittoa ei ole/ei tule.

Ehkä todella toimisit oman ilmoituksesi mukaan. Saattaisit olla ihmiskunnan moraalista paremmistoa.

Jos lukee näistä jutuista, yksi teema valitettavasti nousee esille. Valaisen sitä tässä otteella (liitekuva) kirjasta Smile for the Camera: The Double Life of Cyril Smith (kirj. Danczuk ja Baker 2015).

Lukuvinkki:  https://www.thedailybeast.com/how-thatchers-government-covered-up-a-vip-pedophile-ring
Tai vaikkapa Larry Nassar
https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Nassar

Siinäpä ihmettelemistä että miten vitussa yksi pedofiili voi 30 vuoden aikana raiskata kymmeniä/ satoja lapsia, ja kun joku yrittää ilmiantaa, niin löytyy kymmeniä/ satoja aikuisia ihmisiä/ viranomaisia, jolle psykopaatin kusetukset menee läpi.

Missä oli puolet ihmiskunnasta (min) ?  :facepalm:

Loppukevennyksenä:
Prince Andrew and Jeffrey Epstein FULL INTERVIEW - BBC Newsnight
https://www.youtube.com/watch?v=AKQi3wzNFGQ
« Viimeksi muokattu: 22.01.2021, 17:44:52 kirjoittanut antero »
Hetero voittaa aina!

Urban Moving Systems

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 188
 • Liked: 459
Trumpin viimehetken armahduksia ei taida olla vielä käsitelty sen enempää. Aivan kuin tässäkin olisi havaittavissa jokin toistuva teema, mutta toisaalta on aivan ymmärrettävää, että Trumpin oli tehtävä myönnytyksiä rahoittajilleen.
Lainaus
Who were the Jews pardoned by Trump in his final days in office?

The full list of Jews pardoned by Trump.

In his final day in office, outgoing President Donald Trump has pardoned many prominent Jews convicted of a myriad of crimes.

Among some of the Jewish convicted criminals to be pardoned by Trump include: 

AVIEM SELLA

Sella, 75, is an Israeli citizen who was indicted in 1986 for espionage in relation to the Jonathan Pollard case. Mr. Sella’s request for clemency was supported by Prime Minister Benjamin Netanyahu, Israeli Ambassador to the US Ron Dermer, the US Ambassador to Israel David Friedman, and Miriam Adelson.

ELLIOTT BROIDY

Broidy, a major Republican Party fundraiser, pleaded guilty in October to acting as an unregistered foreign agent, admitting to accepting money to secretly lobby the Trump administration for Chinese and Malaysian interests. Broidy held finance posts in Trump’s 2016 campaign and on his inaugural committee.
...

SHOLAM WEISS

Weiss was convicted of bilking $125 million from the National Heritage Life Insurance Co. and its elderly policy holders. He fled the United States and was sentenced in absentia in 2000 to 845 years in prison, but he was eventually extradited from Austria.

Weiss, 66, is at a US penitentiary in Pennsylvania, according to the Federal Bureau of Prisons.
Trump lawyers from his first impeachment, Alan Dershowitz and Jay Sekulow, sent letters to the White House in support of Weiss.
...

ABEL HOLTZ

JONATHON BRAUN

ELIYAHU WEINSTEIN

NOAH KLEINMAN

STEPHEN ODZER

DREW BROWNSTEIN

HILLEL NAHMAD
...

https://www.jpost.com/diaspora/trump-pardons-prominent-jews-in-final-day-in-office-656099

Lainaus
Lil Wayne and Kodak Black: Why did Donald Trump grant the rappers clemency?

Rap stars Lil Wayne and Kodak Black were on the list of more than 140 people who were granted pardons or had their sentences commuted by outgoing US President Donald Trump on his last full day in the job.
...

The 23-year-old, real name Bill K Kapri, had a US number one album in 2018. He was sentenced to almost four years in jail in 2019 for making a false statement to buy a firearm.

He has now had his sentence commuted, with the White House praising his philanthropic work. "Black is a prominent artist and community leader," officials noted.
...

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-55730190

Lainaus
Rapper Kodak Black donates $1,000 to Orthodox synagogue from prison

Artist, serving four-year sentence for gun purchases, makes second donation in 2 years to Downtown Jewish Center Chabad of Fort Lauderdale

Rapper Kodak Black donated $1,000 to a south Florida Chabad synagogue while serving a four-year prison sentence.

The donation, made last week, was his second gift in as many years to the Downtown Jewish Center Chabad of Fort Lauderdale, according to Rabbi Schneur Kaplan. The rapper, known for the hit singles “Zeze”and “Roll in Peace,” is connected to the synagogue through his lawyer, Brad Cohen, who is a member there.
...

https://www.timesofisrael.com/rapper-kodak-black-donates-1000-to-orthodox-synagogue-from-prison/
"I believe in a God that doesn't need heavy financing." ― Irvin Fletcher

Mindy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 713
 • Liked: 920
Ilon aikoja! Syöpä on ajettu pois Valkoisesta talosta, länsimaailma on saanut takaisin johtajansa. Voi jälleen hengittää helpommin, sivilisaatio on hieman vahvemmissa kantimissa taas.

Sulta on kuule taas sarkasmitägit unohtuneet. Yritäpä muistaa ensi kerralla!
"Though many saw, no one so much as called the police. They all just watched as Kitty Genovese was being stabbed to death in broad daylight. They watched as her assailant walked away. Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men."

Tagit: