Kirjoittaja Aihe: Donald Trump - USA:n 45. presidentti 2017–2021 -> 1 viesti/jäsen/vrk  (Luettu 2335068 kertaa)

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 864
 • Liked: 12712
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Suomalaisen median uutisointi on erittäin surkeaa.

Lainaus
LÄHIMMÄT neuvonantajat kertoivat Yhdysvaltain entiselle presidentille Donald Trumpille, että hänen väitteensä vuoden 2020 presidentinvaaleissa esiintyneestä laajamittaisesta vaalivilpistä eivät olleet totuudenmukaisia, eivätkä johtaisi vaalituloksen kääntymiseen tämän eduksi.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008883626.html

Mitä väliä sillä on mitä kukakin on vaali-iltana, tai seuraavana päivänä sanonut. Itse pidän täysin mahdollisena sen, että demokraatit olisivat varastaneet vaalit. 2000 mules on hyvä dokumentti aiheesta, mutta valitettavasti sitä ei taida saada mistään verkosta ilmaiseksi. Sekään ei tietenkään todista sitä, että vaalit olisi varastettu, mutta se osoittaa sen olevan täysin mahdollista USA:n todella huonon vaalijärjestelmän vuoksi.

Näitä on tapahtunut ennenkin. Kennedy vs. Nixon oli haastettavissa, mutta Nixon ei halunnut, koska se olisi repinyt kansallista yhtenäisyyttä. Gore haastoi Bushin Floridan osalta ja äänet laskettiin uudestaan. Ja muitakin on. Siellä tiedetään vaalijärjestelmän ongelmista, joten olisi ihan hyvä, jos suomalainen media informoisi myös meitä suomalaisia siitä, eikä vain hyssytellä siksi, että heidän kultainen setämiehensä voitti vaalit.
qui non est mecum adversum me est

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 816
 • Liked: 9831
Mahtaakohan enemmistö amerikkalaisista edes tietää että Venäjä käy sotaa Ukrainassa? Ja se ei tietenkään itsessään mitään Trumpista todista, että Venäjä ei hyäkännyt Trumpin kaudella. Trumpin kausi oli 4 vuotta. Putin on valmistellut Ukrainan sotaansa koko 2000 luvun.

Putin katsoi, että nyt on hyvä tilaisuus. Biden poisti Nord Stream kakkosen pakotteet ja vetäytyminen Afganistanista oli kieltämättä hallitsematon. Nord Stream 2 vähentää, ellei kokonaan lopeta, riippuvuutta Ukrainan läpi kulkevista putkista Venäjä ja Euroopan välisessä kaupassa.

Trumpin puhe Kolmen meren aloitteen kokouksessa Varsovassa 2017 on edelleen katsomisen arvoinen.

https://www.youtube.com/watch?v=pQJjILhqj9A

Kannattaa lukea ajatuksella ja tämän vaikutuksen Venäjään. Samoin näkee paljonko Biden on tuhonnut aivan käsittämättömän lyhyessä ajassa. Energian hinnat pilviin ja ennätyksellinen inflaatio sekä Putinille täysin vapaat kädet.

Read Donald Trump’s Remarks at the Three Seas Initiative Summit in Poland
https://time.com/4846780/read-donald-trump-speech-warsaw-poland-transcript/
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Pallopääkissa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 201
 • Liked: 2433
 • Kansalliskonservatiivi ja arvokonservatiivi
Ainakin Bush jr. ja Obama olivat omilla virkakausillaan vaatineet NATO:n eurooppalaisia jäseniä laittamaan puolustusbudjetteihinsa ainakin vaaditut minimiosuudet. Löytyy kun kuukkeloi. Jostain syystä Bush jr:n ja Obaman esittäminä ne eivät saaneet aikaan mediakohua eikä myöskään puolustusbudjettien korotuksia. Möly syntyi vasta siinä kun Trump esitti sen, vaikka käytännössä Trump toisti saman mitä Bush jr. ja Obama olivat sanoneet. Trump on joissain puheissaan sanonut että sen jälkeen puolustusbudjetteihin on tehty korotuksia.

Nyt sitten viimeistään Ukrainan takia on tapahtunut puolustusbudjetin korotuksia, jopa Saksassa, mikä on viimeiseen asti välttänyt puolustusbudjetin korotuksia.
Kissafani

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 071
 • Liked: 13900
Välivaalit ovat marraskuussa.
Yleinen totuus on ollut että republikaaneilla ei ole tulevaisuudessa mitään mahdollisuuksia koska hispaanien määrä lisääntyy. Lienee paikallaan arvioida asianlaitaa uudelleen. Toki vain yksi vaalipiiri mutta jos tuo on trendi niin hupsista :D
Lainaus
Flores is now “the first GOP candidate to represent that area of the Rio Grande Valley since 1870”
edit: lisäys
Lainaus
Elon Musk @elonmusk
Vastauksena käyttäjille @TheTexanNews ja @MayraFlores2022

I voted for Mayra Flores – first time I ever voted Republican.

Massive red wave in 2022.
« Viimeksi muokattu: 15.06.2022, 10:38:57 kirjoittanut qwerty »
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 41 136
 • Liked: 63420
 • Takaisinviskaaja, takaisintyöntäjä
Sen. Ted Cruz Grills FBI and DOJ About January 6th
Senate Judiciary Committee Hearing on January 11, 2022

FBIltä kysytään parikymmentä kysymystä liittyen FBIn osuuteen 6.1 tapahtumissa. Vastaus kaikkiin kysymyksiin:

"Sir, I can't answer that."
 
https://twitter.com/bennyjohnson/status/1536729609424732168
Lainaus
Ted Cruz FINALLY demands answers from the FBI about Jan 6th — the FBI’s answer is chilling

Tuohan vastaa syyllisyyden myöntämistä. Vastaus kaikkiin kysymyksiin on KYLLÄ!

EDIT 1:
Karen Adams @DeDeAdams04
'Soooo, the one true answer to ALL of the questions that Senator Cruz is asking is an astounding 'YES!'

Patty @patty13088

“I can’t answer that” means 100 percent yes. Ray Epps and many others were feds plus there was Antifa and BLM there. There was many protesters who took video and  most of the people committing violence and vandalism also has pictures of those same people at antifa and BLM protests.

EDIT 2: Kysymykset ja vastaukset täällä: https://www.sarahpalin.com/2022/648606/watch-ted-cruz-asks-fbi-the-question-weve-all-been-wondering/
« Viimeksi muokattu: 15.06.2022, 12:02:12 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Punavihreä siirtymä on paskanruskea!”
— Tri. Eero Paloheimo

“Olen aina tiennyt, että vasemmistolaisuus on vamma, johon kuuluu vielä tarve näyttää se.”
— Kari Suomalainen

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 727
 • Liked: 103575
Lainaus
Analyysi: Historia tuomitkoon – vaikka osaahan katsoja itsekin päätellä mistä Yhdysvaltain kongressi-iskut johtuivat

Kongressin tutkintaryhmän presidentti Trumpia vastaan keräämä todistusaineisto on murskaavan painava. Republikaanit ovat jo etukäteen ilmoittaneet, etteivät hyväksy ryhmän johtopäätöksiä.

Mika Hentunen

[...]

Kongressin edustajainhuoneen asettamassa ryhmässä on seitsemän demokraattia, mutta vain kaksi republikaania, Cheney ja Adam Kinzinger. Tämä johtuu siitä, etteivät muut republikaanit suostuneet kirveelläkään mukaan.

Cheney ja Kinzinger ovat joutuneet Trumpin ja tämän kannattajien armottoman maalittamisen kohteeksi. Edustajainhuoneen republikaanit erottivat Cheneyn kongressiryhmän johtajistosta. Republikaanipuolue ilmoitti jo puoli vuotta sitten, ettei se hyväksy myöskään tutkinnan tuloksia.

Konservatiivien reaktiot kertovat Yhdysvaltain poliittisesta kahtiajaosta, joka Trumpin kaudella sai vaarallisia piirteitä. Trump vauhditti tätä kehitystä jatkuvalla, päivittäisellä vihapuheellaan.

[...]

Moni amerikkalainen kysyy, mitä järkeä näitä vanhoja on enää muistella?

Selvisihän Trump jo kahdesta virkarikosoikeudenkäynnistä ilman tuomiota. Vaikka hänellä ei enää ole syytesuojaa, hän saattaa hyvinkin jäädä taas ilman rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Järkevää se ei ole siksikään, että Trumpin kannattajat seuraavat FoxNewsia, joka vaikenee tutkinnasta. He eivät usko mihinkään, mitä kymmenet miljoonat muiden kanavien katselijat omin silmin todistavat.

Tutkintaryhmän vastaus on: järki on siinä, että hyökkääjät ja heidän yllyttäjänsä tuomitsee viimeistään historiankirjoitus.

Yhdysvaltain politiikka on valehtelun ja korruption läpitunkemaa, Se, että presidenttiä vastaan kerätään holvillinen raskaita todisteita, kertoo kuitenkin toimivasta demokratiasta.

Venäjällä ei valtiojohtoa tutkita, vaikka presidentti Vladimir Putin tapattaa kymmeniä tuhansia ukrainalaisia ja omia sotilaitaan järjettömässä sodassa.

Kongressihyökkäyksessä kuoli viisi ihmistä ja loukkaantui useita kymmeniä. 860 ihmistä on jo saanut syytteen hyökkäyksestä. Moni syytetyistä on sanonut toimineensa Trumpin yllyttämänä, jotkut jopa tämän käskemänä.

[...]

Yhdysvaltain oikeusistuimet torpedoivat kaikki Trumpin leirin yritykset vaikuttaa vaalitulokseen. Näyttöä vilpistä ei yksinkertaisesti ollut.

Tästä huolimatta Trump kehotti kannattajiaan marssimaan Capitol-kukkulalle ja osoittamaan mieltään vaalituloksen mitätöimiseksi. Trump lupasi tulla marssijoiden mukaan, mutta ei sitten tullutkaan.

Katsoja voi tuhannen videohaastattelun ja 35 000 sivun todistusaineiston perusteella päätellä itse, kuka oli syypää ja mihin.
Yle 14.6.2022

Ja mikäli katsojaa ei voisi vähempää kiinnostaa käydä läpi demokraattien keräämää "murskaavan painavaa todistusaineistoa" edelleen jatkuvasta salaliitosta, suomalaiset toimittajat kyllä tekevät hänelle selväksi, kuka on syypää kaikkeen.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

sancai

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 082
 • Liked: 6767
Välivaalit ovat marraskuussa.
Yleinen totuus on ollut että republikaaneilla ei ole tulevaisuudessa mitään mahdollisuuksia koska hispaanien määrä lisääntyy. Lienee paikallaan arvioida asianlaitaa uudelleen. Toki vain yksi vaalipiiri mutta jos tuo on trendi niin hupsista :D
Lainaus
Flores is now “the first GOP candidate to represent that area of the Rio Grande Valley since 1870”
edit: lisäys
Lainaus
Elon Musk @elonmusk
Vastauksena käyttäjille @TheTexanNews ja @MayraFlores2022

I voted for Mayra Flores – first time I ever voted Republican.

Massive red wave in 2022.
Texasin 34. kongressivaalipiirin ennätyksellisesti voittanut republikaani Mayra Flores on muuten myös aseaktivisti. Vain muutama viikko sitten Etelä-Texasin Uvaldessa tapahtunut kouluammunta, jossa uhrit olivat lähinnä meksikolaisia, ei näytä vaikuttaneen, vaikka valtamedia otti tapahtuneesta kaiken irti. Suomea myöten media ilakoi tapahtuneesta ja julkkiksia toisensa perään marssitettiin vaatimaan aseiden kieltoa.

Ilahduttava vaalitulos oli myös South Carolinan esivaali, jossa tunnettu "never trumper" Tom Rice hävisi Trumpin tukemalle ehdokkaalle. Tällä hetkellä siis 5/10 Trumpia vastaan virkarikossyyteäänestyksessä äänestäneestä republikaaniedustajasta on ulkona jo ennen marraskuun vaalipäivää. 

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 727
 • Liked: 103575
MTV: Trump halusi johtaa aseistautuneet kannattajansa Capitoliin loppiaisena, riuhtoi auton rattia päästäkseen paikalle, kertoo todistaja – "I'm the fucking president" 28.6.2022

Juu-u. "Todistaja" ei tosin ollut edes paikalla, vaan toistaa demokraattien valiokunnalle myöhemmin kuulemiaan tarinoita.

Lainaus käyttäjältä: MTV
Donald Trumpin hallinnon esikuntapäällikön avustaja Cassidy Hutchinson antoi eilen todistajanlausuntonsa 6. tammikuuta 2021 tapahtumia selvittävälle valiokunnalle kongressin edustajainhuoneessa.

Lainaus
VICE News
"I'm the fucking president. Take me up to the Capitol now," Hutchinson quotes Tony Oranto and Secret Service agent Bobby Engel. She remembers being told that Trump tried to grab the steering wheel of the SUV when they told him they were returning to the West Wing.

[...]

Puhetilaisuuden jälkeen Trump oli todistajanlausunnon mukaan halunnut mennä henkilökohtaisesti paikan päälle Capitol-rakennuksen luo, mutta salainen palvelu olisi estänyt presidenttiä. Tilanteessa Trumpin kerrotaan yrittäneen riuhtoa auton rattia salaisen palvelun kuljettajalta.

– Olen vitun presidentti, viekää minut Capitolille nyt, Trumpin kerrotaan sanoneen.

Hutchinson ei ollut henkilökohtaisesti autossa väitettyjen tapahtumien aikaan, vaan hänelle oli kertonut tilanteesta toinen hallinnon virkamies. Hutchinson antoi todistajanlausuntonsa valan vannoneena. Salainen palvelu ei vastannut uutistoimisto AFP:n kommenttipyyntöön.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Valli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 126
 • Liked: 7259
^Saas nähdä vieläkö demokraateilla riittää intoa kutsua lisää todistajia asian tiimoilta. Epäilen että mielenkiinto lopahtaa melko nopeasti.


Köhösen Keijo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 213
 • Liked: 1041
Isoin ongelma tämän Cassidy Hutchinsonin todistelussa oli, että hän valehteli itse kirjoittaneensa muistion, minkä Trump olisi pitänyt lukea mellakoiden alettua. Ikään kuin antaakseen ymmärtää, että hän oli positiossa, missä Trumpin Chief of staff sanelee hänelle sitä, eli niin lähellä itse tapahtumia.
Ongelmaksi koitui, että sen oli kirjoittanut valkoisen talon lakimies ja käsiala on hänen ja kaikki pystyvät todistamaan sen.
Eli hän valehteli valan alla myös siitä. Nämä demokraattien ajojahdit menee kerta toisensa jälkeen perseelleen ja aina aivan yksinkertaisilla mokilla.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 727
 • Liked: 103575
MTV: Trump halusi johtaa aseistautuneet kannattajansa Capitoliin loppiaisena, riuhtoi auton rattia päästäkseen paikalle, kertoo todistaja – "I'm the fucking president" 28.6.2022

Juu-u. "Todistaja" ei tosin ollut edes paikalla, vaan toistaa demokraattien valiokunnalle myöhemmin kuulemiaan tarinoita.

Lainaus käyttäjältä: MTV
Puhetilaisuuden jälkeen Trump oli todistajanlausunnon mukaan halunnut mennä henkilökohtaisesti paikan päälle Capitol-rakennuksen luo, mutta salainen palvelu olisi estänyt presidenttiä. Tilanteessa Trumpin kerrotaan yrittäneen riuhtoa auton rattia salaisen palvelun kuljettajalta.

– Olen vitun presidentti, viekää minut Capitolille nyt, Trumpin kerrotaan sanoneen.

Hutchinson ei ollut henkilökohtaisesti autossa väitettyjen tapahtumien aikaan, vaan hänelle oli kertonut tilanteesta toinen hallinnon virkamies. Hutchinson antoi todistajanlausuntonsa valan vannoneena. Salainen palvelu ei vastannut uutistoimisto AFP:n kommenttipyyntöön.

On helposti visualisoitavana mielikuvana niin herkullinen tarina, että pakkohan sitä on toistaa, vaikka Hesarin toimittaja Heikki Aittokoski on viimeistään nyt muutaman päivän jälkeen aivan varmasti tietoinen, että Hutchinson vain loruili kuulopuheita, jotka oikeasti läsnä olleet kiistävät. Mutta ei kai se haittaa, kun näistä sivuseikoista ei kerrota lukijoille.

Lainaus
25-vuotias ex-avustaja antoi toistaiseksi räjähtävimmän todistajan­­lausunnon Trumpista, mutta sekään ei välttämättä johda mihinkään

[...]

Hutchinsonin mukaan Trump olisi myöhemmin halunnut päästä kannattajiensa pariin kongressitalolle. Hän käski autonkuljettajansa viemään hänet sinne jykevällä virka-autolla, joka tunnetaan lempinimellä ”The Beast” eli ”Peto”.

Presidentin turvallisuudesta vastasi sinä päivänä salaisen palvelun agentti Robert Engel. Hänen mielestään kongressitalolle meneminen oli todella huono idea, joten hän esti Trumpin aikeet. Trump kimpaantui, yritti riistää ratin ja tarrasi sitten Engeliä solisluiden kohdalta.

Cassidy Hutchinsonin todistajanlausunto oli Capitol-kuulemisten tähän saakka räjähtävin.
Helsingin Sanomat 2.7.2022

Toimittaja Aittokosken mukaan todistuksen varsinainen huippukohta oli, kun Hutchinson kertoi kuulopuheiden perusteella (ei ollut silloinkaan paikalla) Trumpin heittäneen raivoissaan lautasen seinään niin, että ketsuppi valui palvelijoiden siivottavaksi.

Lainaus käyttäjältä: Heikki Aittokoski, HS
Meistä jokainen on ollut pahalla tuulella ruokapöydässä. Useimmat meistä lienevät halunneet paiskoa astioita, ja jotkut meistä ovat niin tehneetkin.

Mutta että myös Yhdysvaltain presidentti.

Tällä viikolla kävi ilmi, että presidentti Donald Trump oli saanut raivokohtauksen lounastaessaan Valkoisessa talossa eräänä joulukuisena päivänä 2020. Hän oli heittänyt lautasensa seinään.

”Huomasin, että seinältä valui ketsuppia ja lattialla oli pirstaleiksi mennyt posliinilautanen”, kertoi Valkoisen talon kansliapäällikön toimistossa työskennellyt Cassidy Hutchinson tiistaina.

Katsoin tuon todistuksen videolta, ja on kuin katsoisi jotain vanhaa SNL:n sketsiä. Hutchinson toistaa prepattuja vuorosanojaan puhuen vakavalla naamalla ketsupista kuin murhan veriroiskeista.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 901
 • Liked: 12807
Jos Trump ei tehnyt kuten Hutchinson väittää, on Hutchinson räikeä valehtelija joka alleviivaa koko tämän ajojahdin naurettavuutta.

Jos Trump taas teki kuten Hutchinson väittää, on hän badass mofo, joka kaikin keinoin yritti päästä johtamaan joukkojaan, mutta miesylivoima esti.

Win Win.

I'm The Fucking President!
  ;D
« Viimeksi muokattu: 03.07.2022, 11:03:22 kirjoittanut Tavan »
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Köhösen Keijo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 213
 • Liked: 1041
En ole varma, mutta epäilisin, että normaalissa oikeusprosessissa räikeästä valehtelusta kiinni jääneen todistajan todistelut on nollan arvoisia? Tässä tapauksessa pari valhetta todistaa muut väitteet oikeaksi. Ymmärrän, että vanhat orjakauppiaat, eli demokraatit haluavat pitää kynsin ja hampain vallastaan kiinni, mutta se ei mene minulle jakeluun, että miksi kaikki media on valmis heittämään uskottavuutensa pois heidän puolestaan.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 109
 • Liked: 45377
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Missä on sanottu, että Trump olisi halunnut Capitolille johtamaan joukkojaan?

Entä jos hän olisi halunnut mennä pysäyttämään jotain, mikä meni överiksi? Ja häntä nimenomaan estettiin menemästä, jotta BLM ja FBI (Sorry I can't answer that) pääsisivät tekemään mahdollisimman paljon tuhoa Trumpin nimissä?

Entä jos?

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Tagit: