UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2017-01-25 Suomen vankiloissa kymmeniä ääriajattelua kannattavia islamisteja  (Luettu 23866 kertaa)

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 644
 • Liked: 7438
Mykkänen on tätä ympäripyöreästi kommentoinut Lännen Medialle; "odotellaan selvityksen valmistumista"..

Justiisa.... ja selvitys valmistuu varmaan samaan aikaan kuin Jabban palautussopimus Irakin kanssa?  :facepalm:

Luulisi, että muutama sata terroristin alkua vankiloissa aiheuttaisi jonkinlaista sykkimistä hallituksessa. Mutta ei... diskuteerataan ja jaagaillaan ihan kuin olisi puhe lounasravintolan ruokalistoista.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 695
 • Liked: 15257
 • Monikulttuurisuutta vastaan rokotettu
Lainaus
Kai Mykkänen LM:lle: Terroristit radikalisoituvat vankiloissa
Minusta terroristi on jo radikalisoitunut ennen sinne vankilaan joutumistaan vai onko joku nähnyt maltillista terroristia.
« Viimeksi muokattu: 29.04.2018, 22:06:11 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 189
 • Liked: 15393
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Lainaus
Kai Mykkänen LM:lle: Terroristit radikalisoituvat vankiloissa
Minusta terroristi on jo radikalisoitunut enne sinne vankilaan joutumistaan vai onko joku nähnyt maltillista terroristia.

On se karmeeta, kun terroristitkin radikalisoituvat. Mitä jos ei vaan laskettaisi niitä tänne, huippuasiantuntija Mykkänen?

Lucce

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 173
 • Liked: 130
Ne pitää säilyttää erillään ,jolloin radikalisoituminen estetään .jo radikalisoituneet profiloidaan ja tarvittaessa lähetetään Rajan yli.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 202
 • Liked: 38712
 • Ilon ja toivon admin
http://oikeusministerio.fi/blogi/-/asset_publisher/sT2AXfpZ5m0k/blog/antti-hakkanen-vankiloiden-ja-poliisin-valinen-tietojenvaihto-varmistetaan-radikalisoitumisen-ehkaiseminen-vankiloissa-ratkaisevan-tarkeaa (3.5.2018)

Lainaus
Antti Häkkänen: Vankiloiden ja poliisin välinen tietojenvaihto varmistetaan - Radikalisoitumisen ehkäiseminen vankiloissa ratkaisevan tärkeää

Suomeen kohdistuvat turvallisuusuhat ovat muuttuneet aiempaa moninaisimmiksi. Turvallisuusuhkien torjuminen vaatii laaja-alaista viranomaisyhteistyötä. Perinteinen poliisityö ei yksin riitä, vaan tarvitaan laajasti eri turvallisuussektorin viranomaisten yhteistyötä. Yksi merkittävä haaste on, miten vankiloissa tapahtuvaa radikalisoitumista saadaan ennaltaehkäistyä. Euroopassa on todettu, että merkittävä osa terrori-iskujen tekijöistä on radikalisoitunut ollessaan vankilassa. Tämä on erityisen kuuma keskusteluaihe EU-maiden oikeusministereiden kokouksissa, kuten viime viikolla Pariisissa presidentti Macronin järjestämässä terrorismin torjunnan konferenssissa.

Hankimme rikosseuraamuslaitokselle viime syksyn budjettineuvottelussa lisärahaa radikalisoitumisen ehkäisyyn vankiloissa. Rikosseuraamuslaitos on tehnyt hyvää työtä radikalisoitumisen tunnistamisessa, ehkäisytyössä ja toimintamallin laajentamisessa koko maahan. Painotus on nimenomaan tunnistamisessa ja ehkäisevissä toimenpiteissä. Radikalisoitumisen ehkäisy vankiloissa on merkittävää työtä, sillä radikalisoituminen on oppimisprosessi, jossa on kyse rikollisuudelle suotuisista asenteista. Asenteisiin voidaan vaikuttaa vankeusaikana.

Viime päivinä on käyty julkista keskustelua vankiloiden ja poliisin välisestä tietojenvaihdosta. Yhtenä osana Rikosseuraamuslaitoksen radikalisoitumisen ehkäisytyötä on tietenkin myös tietojenvaihto eri viranomaisten kanssa. Rikosseuraamuslaitoksen ja poliisin välillä välitetään tietoa tälläkin hetkellä osana radikalisoitumisen vastaista työtä. Poliisi saa esimerkiksi rikosten estämiseksi ja paljastamiseksi tarvitsemaansa tietoa Rikosseuraamuslaitoksen rekistereistä. Tietojenvaihto viranomaisten välillä ei ole pysähtynyt.

Lainsäädännössä määritellään jo nykyisin Rikosseuraamuslaitoksen ja muiden viranomaisten välisestä tietojenvaihdosta. Oikeusministeriön työryhmä arvioi nyt, miten tietojenvaihto tulisi parhaiten järjestää ja miten erityisesti arkaluontoisen tiedon välittämistä tulisi nykyistä selkeämmin säännellä. Tulen kiirehtimään tätä hanketta ja varmistamaan, että tietojenvaihto vankiloiden ja poliisin välillä toimii jatkossakin.

On tärkeää, että tietojenvaihto viranomaisten välillä lainsäädännössä on tarkasti säännelty ja että sääntely tukee viranomaisten yhteistyötä turvallisuuden ylläpitämiseksi.  Eduskunnan käsittelyssä on jo rikosasioiden tietosuojadirektiivi, joka sääntelee yleisellä tasolla asiaa ja muun muassa mahdollistaa sujuvamman tietojen vaihtamisen EU:n jäsenvaltioiden lainvalvontaviranomaisten välillä. Sekä viranomaisten työn edistämiseksi, että rekisteröityjen oikeusturvan kannalta tulee sääntelyn olla yksiselitteistä ja selkeää. Radikalisoitumisen ehkäisyssä ja terrorismin torjunnassa viranomaisten tietojenvaihto on keskeinen tekijä. 

------------------------------------------------------

Kirjoittaja on oikeusministeri.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 610
 • Liked: 8212
Lainaus
Vankien radikalisoitumisen ehkäisyprojekti paljasti puutteita kirjelähetysten valvonnassa. Postilähetyksen saa tutkia vain perustellusta syystä. Välillä myös kielitaidon puute voi aiheuttaa ongelmia tarkastuksissa.
"Periaatteessa kirjeissä on mahdollista toimittaa vankiloihin esimerkiksi pommiohjeita", sanoo turvallisuuspäällikkö Juha Eriksson.

Väkivaltaiseen ääriajatteluun kannustavan materiaalin tunnistaminen ontuu vankiloissa. Tämä kävi selväksi keväällä päättyneessä vankien radikalisoitumisen tunnistamisprojektissa.

Vankilat voivat rajoittaa vankien yhteydenpitoa vain perustellusta syystä, kuten rikosepäilyn takia. Tällöin vankilalla on oikeus tutkia vangin postilähetys, lukea kirje tai estää lähetyksen kulku.

Vieraskielisen materiaalin osalta ongelmia voi tuottaa myös kielitaidon puute.

– Meillä ei ole esimerkiksi arabiankielen taitoista henkilökuntaa, jotta sisällöstä saataisiin selvää. Periaatteessa kirjeissä on mahdollista toimittaa vankiloihin esimerkiksi pommiohjeita, toteaa projektia vetänyt turvallisuuspäällikkö Juha Eriksson Rikosseuraamuslaitoksesta Lännen Medialle.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/vankilat-eivat-pysty-lukemaan-kaikkia-kirjelahetyksia-radikalisoivan-materiaalin-toimittaminen-mahdollista/792538/

Tätäkään ei voitu huomata aikaisemmin, koska ollaan Suomessa, missä asiantuntemus on sitä, että osaa puolustaa epämääräistä mutupaskaa asialliseen keskusteluun kuulumattomin keinoin. Haukkuu vaikka natseiksi tai Putinin torolleiksi kaikkia niitä, jotka yrittävät kertoa, mikä tilanne oikeasti on.


Edit: Tuo edellinenkin yllättävä pikkuhavainto on uutisoitu siihen aikaan kun rahvas on enimmäkseen nukkumassa. Näin kyvyttömyys saadaan pysymään piilossa siihen saakka, että päästään selittelemään ruumiskasoja.
« Viimeksi muokattu: 05.05.2018, 05:11:40 kirjoittanut törö »
Kun haluat tietää, mistä suomalaisuudessa todella on kyse. Saa käyttää opetusmateriaalina.

Maskuliininen versio

Feminiininen versio

Sukupuolineutraali versio

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 287
 • Liked: 11216
Näkökulma: Radikaali-islamistien määrä kasvaa - Lisätäänkö sosiaalipalveluita vai riisutaanko kansalaisuus?
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201805072200925268_u0.shtml

Lainaus
Lainsäädäntöä tulee mielestäni muuttaa niin, että oleskeluluvan tai kansalaisuuden myöntämisen pystyy perumaan terrorismiin syyllistyneiltä tai siitä epäillyiltä. He ovat tikittäviä aikapommeja, joita ei kannata jättää vapaalle jalalle “kunnes toisin todistetaan”.
...
Vantaalaisessa vankilassa pilotoidaankin nyt vuoden kestoista projektia, jolla pyritään tunnistamaan ja torjumaan radikalisoitumista vankiloissa. Sellaiset vangit, jotka pyrkivät radikalisoimaan muita, sijoitetaan erilleen vaikutusalttiista henkilöistä.

Hyvä, että tähän työhön on lähdetty. Vantaalla kuitenkin istuu vain murto-osa Suomen vangeista. Toivotaan, että ennen kuin projektin opit istutetaan muihinkin maan vankiloihin, liiallista vahinkoa ei ehdi tapahtua.

Ei loputtomille sosiaaliprojekteille

Radikalisoitumisen taustalla voi olla monta syytä: sosiaalisia, psykologisia tai epäoikeudenmukaisuuksiin liittyviä.

Harvalla maalla on kuitenkin yhtä puhtaat jauhot pussissa kuin Suomella. Suomi ei ole koskaan valloittanut yhtäkään muslimimaata, lietsonut aseellisia konflikteja tai kohdellut kaltoin muslimeita. Täällä kaikki saavat tasavertaiset mahdollisuudet harjoittaa omaa uskontoaan ja pärjätä yhteiskunnassa. Kaikille on samat palvelut. Ei pitäisi olla mitään syytä sille, että täällä joku vihaa yhteiskuntaa ja haluaa kostaa.

Siksi on yllättävää, että rikosseuraamuslaitoksen mukaan voimakkain radikalisaatiolle vankiloissa altistava tekijä Suomessa on katkeruus. Suomi rankataan jatkuvasti maailman kärkeen tasavertaisuuden ja onnellisuuden tilastoissa. Jos täällä onnistuu katkeroitumaan, on vika kyllä muualla kuin järjestelmässä.

Suomen valtio on päinvastoin ollut ehkä jopa hieman liian löysä, kun on sinisilmäisesti antanut kaikkien harjoittaa omaa maailmankatsomustaan ja samalla antanut jihadisteille mahdollisuuden palata takaisin yhteiskuntaan ja sosiaalisten erityispalveluiden piiriin. Nyt viimein aika myöntää, että poliittinen islam on vaarallinen ideologia.
...
Vaarana on myös, että kaikki muslimitaustaiset henkilöt tulevat leimatuksi ääri-islamistien huonon toiminnan vuoksi. Fakta on, että jos jollekin on annettu täällä turvaa, hän ei saa tieten tahtoen aiheuttaa turvattomuutta. Toivoisin, että kantaväestö tekisi tiiviimmin yhteistyötä maltillisten muslimien kanssa yhteisen vihollisen eli islamistien ja poliittisen islamin nujertamiseksi. Näin saadaan Suomi säilytettyä turvallisena ja tasa-arvoisena maana vastaisuudessakin.

ALAN SALEHZADEH
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 610
 • Liked: 8212
Siksi on yllättävää, että rikosseuraamuslaitoksen mukaan voimakkain radikalisaatiolle vankiloissa altistava tekijä Suomessa on katkeruus. Suomi rankataan jatkuvasti maailman kärkeen tasavertaisuuden ja onnellisuuden tilastoissa. Jos täällä onnistuu katkeroitumaan, on vika kyllä muualla kuin järjestelmässä.

Vankiloissa kytevä katkeruus on yleensä ottaen aika feikkiä, koska vankilaan on nykyään jo aika vaikea päästä, mutta aika vähän maahanmuuttajia kumminkin on vähänkään tärkeämmissä asemissa näkynyt ja siitäkin vähästä mä jättäisin pois suomalaisiksi kasvatetut Suomessa syntyneet Suomen kansalaiset, joitten äiti on suomalainen, koska täytyy aivopiereskellä kauan ja hartaasti ennen kuin niistä saadaan mamuja.

Käytännössä kaukaa tulleelle ruskealle ihmiselle on tarjolla joku puolueen monikulttuurilemmikin virka, jossa pitää äänestää niin kuin puolue haluaa. Vaikka puoleella olisi yletön määrä varapuheenjohtajia, jotta nilkin olisi helppo täydentää ansioluetteloaan tekemättä oikeastaan mitään, niin ei niitä virkoja toki mamuille jaeta.

Tästä suomalaisesta ns. tasa-arvoisuudesta on helppo löytää aihetta ulinaan epäoikeudenmukaisuudesta jopa suomalaisen poliitikon pienillä aivoilla, niin että on turha edes haaveilla, että islamisti hiljenisi sillä, että on tehty tämmöisiä tutkimuksia, joitten taso on mitä sattuu niin kuin aikaisemminkin.
Kun haluat tietää, mistä suomalaisuudessa todella on kyse. Saa käyttää opetusmateriaalina.

Maskuliininen versio

Feminiininen versio

Sukupuolineutraali versio

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 202
 • Liked: 38712
 • Ilon ja toivon admin
https://www.suomenuutiset.fi/immonen-kysyi-islamistivankeja-koskevasta-tiedonvalityksesta-viranomaisten-valilla-kokoomusministeri-vaisti-kysymyksen-vastasi-aiheen-vieresta/ (1.6.2018)

Lainaus
Immonen kysyi islamistivankeja koskevasta tiedonvälityksestä viranomaisten välillä – kokoomusministeri väisti kysymyksen ja vastasi aiheen vierestä

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen sai ympäripyöreän ”vastauksen” kirjalliseen kysymykseensä, jossa hän tiedusteli, miten hallitus aikoo mahdollistaa viranomaisten välisen yhteistyön liittyen vankien radikalisoitumiseen.

– Aikooko hallitus sallia oma-aloitteisen tietojen luovuttamisen ja tietojen analysoinnin ja aikooko hallitus kiirehtiä, että muutokset tulisivat voimaan mahdollisimman pian? Immonen tiedusteli.

Poliisilla ei tietoa vankien käyttäytymisestä

Immonen viittasi laintulkinnan muuttumiseen, jonka vuoksi vankilaviranomaisilla ei ole enää oikeutta ilmoittaa oma-aloitteisesti muille viranomaisille vankien radikalisoitumisesta. Kyseisen linjauksen mukaan esimerkiksi suojelupoliisi saa tietoa tällaisista henkilöistä vain, jos osaa sitä kohdennetusti kysyä.

– Tosiasiassa poliisilla ei ole tietoa vankien käyttäytymisestä vankiloissa, ja näin ollen viranomaisten välisiä tietopyyntöjä on lähes mahdotonta kohdentaa.

(...)

Kohonnut terrorismin uhka vaatii toimia

Rikosseuraamuslaitoksen radikalisoitumisen tunnistamisprojekti päättyi vuoden 2018 helmikuussa. Eräs projektissa mukana ollut erityisasiantuntija on tämän jälkeen julkisuudessa korostanut tietojen luovuttamisen tärkeyttä, sillä pahimmillaan tietojen pimittäminen voi johtaa Suomessa terrori-iskuihin.

– Kohonneen terrorismin uhkan vuoksi on tärkeää, että hallitus ryhtyy kiireellisesti toimiin lainsäädännön uudistamiseksi siten, että viranomaisten välinen yhteistyö mahdollistetaan sekä tietojen luovutuksen että niiden analysoinnin osalta, Immonen painotti kirjallisessa kysymyksessään.

Ministeri luetteli voimassaolevan lain sisältöä

Oikeusministeri Antti Häkkäsen (kok.) vastaus oli odotetusti ympäripyöreä. Ohessa ministerin vastaus kokonaisuudessaan:

Rikosseuraamuslaitoksesta annetun lain 2 §:n mukaan laitoksen toiminnan tavoitteena on yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpano siten, että lisätään tuomittujen valmiuksia rikoksettomaan elämäntapaan sekä edistetään heidän elämänhallintaansa ja sijoittumistaan yhteiskuntaan. Vankeusrangaistuksen täytäntöönpanon tavoitteena on vankeuslain 1 luvun 2 §:n mukaan lisätä vangin valmiuksia rikoksettomaan elämäntapaan edistämällä vangin elämänhallintaa ja sijoittumista yhteiskuntaan sekä estää rikosten tekeminen rangaistusaikana. Tutkintavankeuden toimeenpanon tarkoituksena on tutkintavankeuslain 1 luvun 3 § :n mukaan turvata rikoksen esitutkinta, tuomioistuinkäsittely ja rangaistuksen täytäntöönpano sekä estää rikollisen toiminnan jatkaminen. Vankeuslaissa ja tutkintavankeuslaissa säädetään yksityiskohtaisesti niistä toimivaltuuksista, joita Rikosseuraamuslaitos saa mainittujen tavoitteiden toteuttamiseksi käyttää.

Poliisilain 1 luvun 1 §:n mukaan poliisin tehtävänä on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, paljastaminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi toimii turvallisuuden ylläpitämiseksi yhteistyössä muiden viranomaisten sekä yhteisöjen ja asukkaiden kanssa ja huolehtii tehtäviinsä kuuluvasta kansainvälisestä yhteistyöstä. Poliisilaissa säädetään niistä toimivaltuuksista, joita poliisi saa mainittujen tehtäviensä toteuttamiseksi käyttää. Esitutkinnassa käytettävistä pakkokeinoista säädetään erikseen.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 202
 • Liked: 38712
 • Ilon ja toivon admin
Tämäpä kuulostaa mukavalta. Muistakaa silti, että vihapuhe ja äääärioikeisto ovat Suomen suurimmat turvallisuusuhat.

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/suomen-vankiloissa-on-yli-40-radikalisoitunutta-vankia-kymmenkunta-heista-on-uhka-yhteiskunnalle-on-arvioitu-etta-he-voivat-aiheuttaa-terrori-iskun/7139238 (28.10.2018)

Lainaus
Suomen vankiloissa on yli 40 radikalisoitunutta vankia, kymmenkunta heistä on uhka yhteiskunnalle: "On arvioitu, että he voivat aiheuttaa terrori-iskun"

Suomen vankiloissa on tällä hetkellä yli 40 radikalisoitunutta vankia. Heidän lisäkseen 25 radikalisoitunutta henkilöä on ehdonalaisvalvonnassa, eli he ovat jo vapautuneet vankilasta.

Näistä yli 60 ihmisestä noin kymmenen on sellaisia, joiden on arveltu voivan aiheuttaa myös uhkaa yhteiskunnassa.

– On arvioitu, että he voivat esimerkiksi aiheuttaa terrori-iskun. Tai he voivat jatkaa ideologiansa jakamista muille, ja joku muu saattaa olla se, joka tekee iskun. Nämä ihmiset ovat sellaisia, joiden voidaan ajatella olevan oikeasti uhka, kertoo Rikosseuraamuslaitoksen turvallisuuspäällikkö Juha Eriksson Etelä-Suomen rikosseuraamusalueelta.

Vartijoilla tärkeä rooli

Rikosseuraamuslaitoksessa aloitettiin kaksi vuotta sitten projekti, jossa ryhdyttiin kiinnittämään huomiota ja tunnistamaan radikalisoituneita vankeja.

Heidän joukossaan on sekä suomalaisia että ulkomaalaisia.

(...)

– Toistensa kanssa he voivat olla ongelmissa, jos he haluavat saada muita kannattamaan omaa ideologiaansa. Jonkun verran on tiedossa väkivaltatapauksia, joita on ollut, kun henkilö on esimerkiksi kääntynyt kristinuskoon ja toinen radikalisoitunut ei ole sitä hyväksynyt. Mutta mitään vakavaa väkivaltaa ei ole heidän takiaan tapahtunut, Eriksson kertoo.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Charlie

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 12
 • Liked: 27
Lainaus
Rikosseuraamuslaitoksessa aloitettiin kaksi vuotta sitten projekti, jossa ryhdyttiin kiinnittämään huomiota ja tunnistamaan radikalisoituneita vankeja.
Hyödyttääkin ihan helvetisti tunnistaminen, kun tunnistetuista pommittajakandidaateista ei saa nykyään kertoa kenellekään.  :facepalm:

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 600
 • Liked: 3082
 • poliisi vs pässi 8.11.2018
Tämäpä kuulostaa mukavalta. Muistakaa silti, että vihapuhe ja äääärioikeisto ovat Suomen suurimmat turvallisuusuhat.
Tätä se Mykkänenkin on toitottanut https://youtu.be/HAXJOrbiozw?t=110

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 919
 • Liked: 1263
 • junior koodari
Tuossa uutisklipissä 26 s. kohdalla on pakollinen maininta "äärioikeistosta",muuten uutisia katsova saattaisi luulla,että kaikki radikalisoituneet ovatkin erään uskonnon nimissä toimivia.

En tiedä ainuttakaan vankilassa istuvaa "äärioikeistolaista",on varmaan joitain sekakäyttäjiä jotka ovat joskus ladanneet kuvia marsseista vuodelta 1933,tai ihannoivat panssarivaunuja...

Äärioikeisto ilmaisusta on tullut ratkaisu,jolla pestään pois kaikki mahdollinen islamiin liittyvä pahuus.

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 524
 • Liked: 1024
Tuossa uutisklipissä 26 s. kohdalla on pakollinen maininta "äärioikeistosta",
...
Äärioikeisto ilmaisusta on tullut ratkaisu,jolla pestään pois kaikki mahdollinen islamiin liittyvä pahuus.
En pitänyt tuota eilen uutisia katsoessanikaan pelkästään mainintana.

Toimittaja oli taitava: "Radikailisoitujen vankien joukossa on sekä suomalaisia, että ulkomaalaisia. Suurin osa heistä on äärioikeistolaisia - tauko - tai uskonnollisesti radikaaleja islamisteja (tämä vähemmän painokkaasti kuin äärioikeistolaisia)."

Yhtä totta olisi ollut, jos toimittaja olisi kertonut että noin kahdeskymmenesosa radikalisoituneista on yhteiskuntaan kyllästyneitä, jotka suunnittelevat puskapaketin lähettämistä sisäministeriön edustajille.
Af Grankka alkaa vanhemmiten pehmitä päästään. Lapsikin tietää, että muukalaiset ovat hyväntahtoista väkeä.

rooster

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 386
 • Liked: 1770
Ainoa yhteiskunnalle vaarallinen äärioikeistolainen, joka on vankilassa tai ehdonalaisessa, on Jesse Torniainen. Sekin toki riittää vastuulliselle medialle, että voi rinnastaa islamistit ja ”äärioikeiston”.

En tiedä millainen mittapuu poliisilla on käytössä kun luokittelee henkilön ääri-islamistiksi, mutta itse miellän henkilön aika äärinmäiseksi jos rukoilee viidesti päivässä, pitää epäsiistiä ”terroristipartaa”, kulkee pitkässä uskonnollisessa äijien mekossa ja elää muutenkin uskonnon sääntöjä noudattaen. Yleensä tämmöiset myös pitävät jumalan lakia painavampana kuin maallista lakia.

Khalifatta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 633
 • Liked: 1836
Lainaus
...yli 40 radikalisoitunutta vankia. Heidän lisäkseen 25 radikalisoitunutta henkilöä...

Lainaus
...ideologiansa jakamista...

Lainaus
...tunnistamaan radikalisoituneita vankeja...

Lainaus
Radikalisoituneita henkilöitä...

Lainaus
heidän ideologiastaan saadaan

Lainaus
... vangin radikalisoitumista.

Lainaus
...radikalisoituneet vangit...

Lainaus
haluavat saada muita kannattamaan omaa ideologiaansa

Lainaus
henkilö on esimerkiksi kääntynyt kristinuskoon ja toinen radikalisoitunut ei ole sitä hyväksynyt

Odotin koko artikkelin ajan että: 
tuleeko se sieltä, tuleeko se sieltä, tuleeko se sieltä, tuleeko se sieltä, tuleeko se sieltä ...... ei tullut, mutta ihan kuin vahingossa tulikin
- kristinusko!

Koko juttu oli siis "radikalisoitunutta ideologiaa. Toimittelijalle on iskenyt pahasti päälle tau-tau-tautofonia!
"Toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus." - Rikoskomisario J. Kiiskinen